logo

Coafuri calendar calendar lunar pentru 2019

Coafura noua, tuns parul proaspat, ingrijirea parului - ingrijirea femeilor preferate. Nu este atât de ușor să se hotărască o schimbare de coafură, de aceea atât bărbații cât și femeile planifică o vizită în salonul de înfrumusețare: se uită la reviste elegante, sunt interesate de tendințele actuale. Și, bineînțeles, cei mai competenți, nu uitați să vă uitați la calendarul lunar al tunsorilor pentru anul 2019, deoarece poziția corpului ceresc prezice cât de succes va fi tunsoarea și cum va afecta starea părului. Dacă intenționați o excursie la stilist, va fi util să știți când este mai bine să aveți o tunsoare, să alcătuiți, să schimbați o imagine, pe baza tabelului fazelor lunare. În funcție de locația lunii în calendar, tăierea părului în 2019 poate avea atât efecte benefice, cât și efecte adverse asupra soartei.

Coafuri calendaristice lunare pentru 2019 de luni

Zile favorabile pentru o tunsoare săptămânală:

O tunsoare de luni, potrivit calendarului, este o zi potrivită pentru tăierea părului. În acest moment, puteți elimina o mare cantitate de emoții negative și probleme nerezolvate care s-au acumulat în viață. Lunea este de asemenea favorabilă pentru colorarea părului.

Coafura marți pe calendar - calendarul lunar sfătuiește să meargă la coafor, dacă nu aveți suficientă forță fizică sau voință de a rezolva o dilemă importantă sau dacă ați fost torturat de monotonia vieții.

O tunsoare miercuri pe calendar - aceasta este o zi buna pentru taierea parului. Acum este momentul pentru a obține o tunsoare, pentru a învăța ceva nou sau interesant, pentru a întâlni noi sau vechi prieteni, pentru a crește numărul de excursii și evenimente din viață.

Tunsoarea joi pe calendar - tunsul și colorarea părului vor contribui la schimbările în relațiile cu ceilalți, vor contribui la creșterea popularității, la creșterea norocului și bunăstării.

Tunsoarea de vineri în funcție de calendar este ziua de Venus și a zilei de frumusețe. Când vizitați coaforul vineri, schimbați nu numai coafura, vă schimbați aspectul. Prin urmare, dacă sunteți mulțumit de ceea ce arătați, într-o astfel de zi a săptămânii este mai bine să nu vă tăiați părul. Ei bine, dacă există dorința de a fi mai frumoși - vizitați salonul de frumusețe vineri, mai ales în perioada în care Soarele se deplasează de-a lungul semnei Libra (24 septembrie - 23 octombrie) sau Taur (22 aprilie - 21 mai).

O tunsoare sâmbătă conform calendarului este o zi bună pentru lucrul cu părul și pentru îngrijirea acestuia. Părul într-o astfel de zi este vindecat și, în același timp, o parte din datoriile și păcatele generice karmice sunt luate de la tine.

Tunsoarea duminică conform calendarului - astăzi este mai bine să nu tăiați părul - puteți aranja aripile averei voastre. Această zi nu este rea decât pentru nenorociții nefericiți - poate că soarta va avea milă și, după ce a adus parul în ordine, norocul va zâmbi. Dar pentru a garanta acest lucru, din păcate, nimeni nu poate.

Printre altele, se crede că fazele lunii afectează creșterea părului. Dacă vă tăiați părul în timpul Lunii în creștere, părul va crește cu un ordin de mărime mai rapid decât după tăiere cu o Lună în scădere. Pe lună nouă, astrologii nu sfătuiesc să viziteze saloane de înfrumusețare și artiști de machiaj. În astfel de zile, o tunsoare poate chiar să scurteze viața unei persoane prin luarea de energie și de sănătate. Pentru a confirma teoria lor, ei pretind că principala cauză a chelului de model masculin este faptul că tunsul copilului a fost făcut pe o lună în scădere. Cu aceeași regulă, femeile asociate au părul rău și slab.

http://www.astromeridian.ru/goroskop/lunnyj_kalendar_strijki_volos.html

Frizerie calendar pentru martie 2019

S-a dovedit de mult că dacă vă tăiați părul în conformitate cu tunsorile calendarului lunar, ele vor deveni puternice, sănătoase și puternice. Prin urmare, astrologii profesioniști, în mod special pentru Astrostar.ru, au elaborat un calendar de tunsori, care vă vor ajuta să alegeți ziua potrivită și să alegeți coafura care vă va potrivi și vă va multumi ochiul și vă veți îmbunătăți starea de spirit. În calendarul de coafuri, este necesar să se indice fazele favorabile ale lunii pentru a-și schimba aspectul.

Decuparea părului în această zi vă poate afecta în mod semnificativ starea de sănătate. Astăzi este mai bine să evitați schimbarea aspectului.

Acesta este un moment potrivit pentru diferite proceduri care vizează întărirea părului, dându-i mai multă strălucire, strălucire naturală. Puteți face laminare sau tonifiere.

Acum este un moment bun pentru a crea tunsoare fermecătoare și stil. Parul va crește înapoi încet, vopseaua se va spăla rapid, creând un joc pastel moale. Culoarea este bună în orice nuanță la modă.

O zi minunată pentru a crea o capodoperă de styling și tunsori regulate. O vizită la coafor va aduce fericire și bunăstare, deși fondurile pot fi cheltuite mai mult decât de obicei.

O zi minunată pentru a crea o capodoperă de styling și tunsori regulate. O vizită la coafor va aduce fericire și bunăstare, deși fondurile pot fi cheltuite mai mult decât de obicei.

Chiar și maestrul cel mai competent în această zi nu va fi capabil să vă facă coafura dorită. Există riscul de a plăti mulți bani pentru serviciile unui coafor și de a rămâne fără nimic.

Stilul nou va aduce o dispoziție optimistă, dar este mai bine să nu tăiați părul. Poate o colorare blândă în culori strălucitoare.

Coafura noua va aduce o buna dispozitie. Încercați de colorat în culori strălucitoare, vopseaua va dura o lungă perioadă de timp, dar părul va crește rapid înapoi.

Nu mergeți la coafor, puteți cheltui banii în zadar, stricați starea de spirit și părul. Coafura de astazi poate aduce probleme de sanatate.

Dacă nu doriți să vă lipsiți de oportunități excelente în cariera și în viața personală, nu trebuie să vă tăiați părul astăzi. În caz contrar, riscați să vă speriați.

Astăzi, tunsoarea va avea succes, aceasta vă va percepe cu optimism pentru o lungă perioadă de timp. Culorile luminoase suculente vor fi plăcute ochiului și se vor menține mult timp, dar părul va crește repede.

Dacă nu doriți să înrăutăți mirosul și să-i stricați părul, treceți de partea frizerului. Chiar și după spălare, părul poate deveni încăpățânat și fragil.

Zi proastă pentru o tunsoare, nu faceți nimic altceva decât o îngrijire obișnuită a părului. Același lucru este valabil și pentru unghii.

Este favorabil tăierea părului de la un maestru în vârstă, vopsirea pe părul gri și efectuarea tunsorilor simple clasice, dublând capetele.

În această zi, se abține de la vizita la frizerie, pentru a nu atrage probleme și boală.

Tunsoarea astăzi poate strica semnificativ starea de spirit și poate submina sănătatea, mergeți la coafor mâine.

Haircut astăzi doare păr, deoarece acestea sunt mai sensibile la efectele asupra lor. Dacă este posibil, amâna să vizitați coaforul.

Nu vă tăiați părul și unghiile, este mai bine să nu vă spălați chiar părul. Parul este foarte susceptibil la răni. În plus, astăzi este mai bine să nu schimbați imaginea, pentru a nu atrage probleme.

Astăzi este o zi de bun augur pentru coafuri de sex masculin și adolescent, cu un stil luminos de avangardă. Rețineți că părul după tunsori va crește rapid înapoi.

O tunsoare va atrage performanțe îmbunătățite, statut financiar, o creștere a proprietății asupra locației autorităților. Din motive de bunăstare, cel puțin petreceți pe părul vostru.

Astăzi, o vizită la coafor este mai bine să amâneți pentru o zi mai favorabilă, deoarece tăierea poate avea un efect negativ asupra bunăstării generale.

Coafura de astazi nu va aduce nimic bun, probabil o crestere a excitabilitatii nervoase, care va sfarsi sa se simta rau.

Astăzi, o tunsoare poate afecta negativ starea de spirit și starea de sănătate, încercați să amânați excursia la frizer pentru o altă zi.

Astăzi este o zi în mișcare, nervoasă, nu este potrivită pentru tăiere și, în general, lucrează cu obiecte piercing și tăietoare. Nu vă tăiați părul pentru a nu atrage probleme.

Astăzi, o tunsoare poate beneficia de tine, dar pentru a face rău părului, ei pot deveni obraznici și lipsiți de viață. În cazul în care tunsoarea este regulată, atunci nu va aduce mult rău, dacă vă tăiați rar părul, lăsat deoparte pentru o altă zi.

Chiar și maestrul cel mai competent în această zi nu va fi capabil să vă facă coafura dorită. Există riscul de a plăti mulți bani pentru serviciile unui coafor și de a rămâne fără nimic.

Astăzi, nu vă tăiați părul, nici nu renunțați la stil. O zi vă poate afecta părul și vă simțiți rău.

Astăzi este o zi bună pentru tăierea, vopsirea sau curlingul părului. Derulați prin revistele de modă, cu siguranță veți găsi o coafură perfectă pentru dvs. Apoi, puteți merge în siguranță la un salon de înfrumusețare pentru o transformare completă.

O zi grozavă pentru o tunsoare în toate privințele, părul va crește luxuriant și sănătos, tunsoarea aduce bunăstarea casei.

O zi grea pentru tunsori. Parul va fi minunat, vopseaua va fi instabilă, dar părul va crește încet. Tunsoarea aduce prosperitate.

Decuparea părului în această zi vă poate afecta în mod semnificativ starea de sănătate. Astăzi este mai bine să evitați schimbarea aspectului.

Acesta este un moment potrivit pentru diferite proceduri care vizează întărirea părului, dându-i mai multă strălucire, strălucire naturală. Puteți face laminare sau tonifiere.

http://www.astrostar.ru/calendars/hairstyle.html

Coafuri calendar lunar și colorare

Calendarul lunar, pe baza căruia se efectuează tunsori, astăzi câștigă popularitate de invidiat. A fost creată în timpuri străvechi, când omenirea și-a construit întreaga viață în funcție de fazele lunare. Consultați calendarul lunar pentru tunsori și colorarea părului în funcție de lună:

Care sunt reducerile calendarului lunar pentru anul și de ce

Calendarul a fost creat ținând seama de observațiile vechi de secole ale influenței lunii asupra părului, asupra sănătății și creșterii acestuia. Deoarece buclele sunt o componentă semnificativă a imaginii unei persoane, ele necesită îngrijire regulată. Mătase și bine îngrijite, ele atrag atenția, fac exteriorul mai ordonat. Calendarul de tunsoare lunar 2019 vă va ajuta să alegeți un timp favorabil pentru crearea unei coafuri noi și colorarea firelor dvs.

destin

De regulă, o persoană simte impactul ciclului lunar - o stare ridicată sau, dimpotrivă, dezechilibrată. Influența corpului ceresc este suficient de mare și manifestările sale sunt diverse. Lungă atribuită abilităților magice ale părului care leagă omul și materia subtilă. Vechile oracole au observat influența fazelor lunii asupra creșterii buclelor, iar oamenii de știință moderni confirmă doar "descoperirile" antichităților. Datorită acestui fapt, din an în an, se creează un calendar special, care indică date reușite și nefavorabile pentru tunsori.

Perioada selectată pentru a vizita coaforul afectează întregul corp ca întreg. Faza lunii în scădere va face ca dezvoltarea firelor să încetinească. Actualizarea coafurilor pe lună în creștere promovează creșterea rapidă, un efect pozitiv asupra tonusului sistemului imunitar, reînnoirea celulelor corpului. Dar procedurile de îngrijire a părului în luna nouă pot avea un efect negativ nu numai asupra stării firelor, ci și pentru a lua energia pozitivă a unei persoane, scurtarea vieții.

Observațiile pe termen lung confirmă acest fapt. Dacă prima coafură a unui copil este făcută în perioada lunii în scădere, atunci băiatul va avea chelie mai devreme, iar fata va fi "dotată" cu părul răsucite și fragile.

Fazele lunii și efectul lor asupra creșterii părului

Calendarul de tunsoare lunar are patru faze: Luna ucidere, luna noua, faza lunii ascunse, luna plina. Cel mai favorabil moment pentru a vizita salonul de frumusete, desigur, este perioada lunii în creștere. Aceasta este o perioadă ideală, caracterizată printr-o creștere sporită a toroanelor, reînnoirea celulelor, accelerarea proceselor metabolice.

Particularmente utile pentru tunsori sunt trimestrele 1 și 2 ale ciclului. Se recomandă vizitarea coaforului în această perioadă:

 • dacă doriți să faceți o schimbare bruscă de imagine, experimentați cu o coafură, creați ceva nou, neobișnuit pentru dvs. Faza de lună în creștere salută tunsori originale și neobișnuite. Asigurați-vă că în această perioadă actualizarea stilului va avea succes;
 • dacă doriți să ajungeți la o lungime maximă într-un timp scurt. O tunsoare în această perioadă va accelera procesele necesare și rezultatul dorit va fi atins în mod semnificativ mai rapid;
 • dacă sunteți proprietarul subțirelor subțiri care trebuie consolidate. O tunsoare în această fază afectează în mod pozitiv calitatea buclelor, va crește densitatea și volumul lor.

Cu toate acestea, tunsori în perioada de lună în scădere poate fi, de asemenea, populare. Participarea la un coafor în acest moment este recomandată în următoarele cazuri:

 • frânarea creșterii tronsoanelor pentru a menține vizitele salonului de frumusețe la un nivel minim. Acest lucru poate fi util atunci când călătoriți într-o stațiune sau pe o călătorie lungă. Când nu există timp sau oportunitate pentru îngrijirea tradițională;
 • pentru a da fire de strălucire naturală și silkiness. Creșterea lentă este compensată de o îmbunătățire calitativă a stării generale a părului;
 • pentru a elimina spargerea și dezastrul.

Fazele rămase sunt extrem de nefavorabile pentru orice manipulare a coafurii. Acestea sunt perioade de interacțiune intensă între corpurile lunare și cele solare, ceea ce poate duce la probleme de sănătate.

Calendarul calendaristic și zilele săptămânii

Calendarul de tunsoare lunar 2019 sugerează date precise care caracterizează zile favorabile și nedorite pentru a vizita un coafor. Cu toate acestea, dacă nu aveți oportunitatea de a vă familiariza cu datele curente, puteți utiliza regulile de bază pentru întocmirea calendarului:

 1. Lunea este ziua tradițională lunară, care garantează o creștere rapidă a părului și o întărire. Cu toate acestea, persoanele născute marți și sâmbătă ar trebui să evite schimbările de coafură în această zi;
 2. Marți este o zi sub auspiciile lui Marte. Este neutră pentru efectuarea tunsoriilor. Nu veți obține un rezultat negativ, însă nu trebuie să vă bazați nici pe creșterea rapidă. Persoanele născute luni și vineri ar trebui să rateze această zi pentru a vizita salonul de înfrumusețare;
 3. Miercuri este ziua condusă de constelația lui Mercur. Această perioadă este favorabilă reînnoirii coafurilor, are un efect pozitiv asupra dezvoltării memoriei și abilităților mentale. Atenție în această perioadă ar trebui să fie arătate persoanelor născute joi;
 4. Joi este o zi extrem de reușită pentru o nouă coafură care nu numai că va schimba imaginea în bine, dar va avea și un efect pozitiv asupra sănătății trupurilor. Împreună cu buclele tăiate din viața ta vor intra în necazuri. Tunsoarea în această zi promite noroc și noroc în viitor;
 5. Vineri este ziua care se află la mila lui Venus. Tunsurile efectuate în această perioadă contribuie la îmbunătățirea vieții personale și promite cunoștințe plăcute pentru persoane singure;
 6. Sâmbăta este momentul perfect pentru tratamentele de îngrijire cu buclă. Diferitele măști și tratamente vor aduce beneficii maxime;
 7. Duminica este o perioadă nefavorabilă, împreună cu părul decojit, o persoană își poate pierde fericirea.

Interacțiunea dintre lună și semnele elementelor

Calendarul de tunsoare lunar 2019 se bazează pe interacțiunea corpului ceresc cu semnele elementelor. Chiar și faza reușită a lunii în creștere nu poate avea efectul așteptat dacă un semn nefavorabil favorizează această perioadă. Filigranele nu sunt considerate cele mai bune coafuri de sateliți de upgrade. Zilele deosebit de nefericite sunt cele când luna este în constelația Cancerului și Pestilor. Așezarea în acest moment nu deține forma și rapid "se dezintegrează". Parul tăiat va pierde volumul și va deveni foarte subțire.

Semnele de Foc contribuie la îmbunătățirea calitativă și estetică a părului. Ca și coama unui leu nobil, părul tău va fi luxuriant și atrăgător, iar orice schimbare a imaginii va fi doar spre bine. Feriți-vă că ar trebui să fie constelația Berbecul, "mulțumită" acelor fire care pot să se estompeze și să devină fragile. Sagetatorul arată o atitudine neutră față de tunsori, dar o vizită la coafor în această perioadă poate provoca mătreața.

Constelațiile de aer fac părul pufos și ușor. În plus, există o întărire a părului, reparații celulare. Orice stil în această zi este deosebit de reușit. Totuși, constelația Vărsătorului este o excepție de la elementul aerian general. Tunsul în timpul acestei perioade poate duce la pierderea abundentă a părului.

Semnele Pământului au un efect pozitiv asupra manipulării buclelor. Așezarea în această perioadă va arăta uluitoare și va dura toată ziua. Aceste zile sunt deosebit de bune pentru sfaturile de periere - parul va arata bine ingrijit si ingrijit pentru o lunga perioada de timp. O vizită la un salon de înfrumusețare, când Taurul se află în constelație, va aduce succes nu numai în actualizarea imaginii, ci și în afacerile financiare.

http://moivolosy.com/lunnyy-kalendar-strizhki-volos/

Coafuri calendar lunar

Coafurile calendarului lunar informează despre influența lunii asupra creșterii și sănătății părului. El îți spune când este mai bine să faci o tunsoare, o perm, o vopsire, să schimbi coafura. Ajută la alegerea celei mai potrivite zile pentru a merge la coafor. Calendarul lunar al tunsorilor ține cont de influența zilei lunare, a fazei lunii, a poziției lunii față de constelațiile zodiacale, ziua săptămânii cu privire la starea părului.

Calendarul de tunsoare lunar pentru ziua de azi

Coafuri calendar lunar pentru săptămâna viitoare

Zile favorabile și nefavorabile pentru tunsori

Cele mai bune zile pentru tunsori și alte experimente cu păr sunt 2, 5, 11, 17, 21, 27 zile lunare, nefavorabile - 1, 4, 6, 16, 19, 20, 25, 28 de zile.

Dacă vă tăiați părul în timpul lunii în creștere, părul va crește rapid. O tunsoare a lunii în creștere va întări rădăcinile părului, dar ele vor crește încet.

Poziția cea mai favorabilă a lunii în zodiac pentru a vizita frizerie este în Taur, Leu, Fecioară, Capricorn și Vărsător, cele mai nepotrivite în Berbec, Rac, Sagetator și Pesti.

Cea mai proastă zi a săptămânii pentru tăierea părului este duminică. În alte zile, tunsoarea va avea succes.

http://my-calend.ru/moon-hair

Coafuri calendaristice lunare pentru ziua de azi (13 martie)

Pe de o parte, a șaptea zi lunară este încărcată de energie activă, iar pe de altă parte, ea poartă instabilitate și o schimbare puternică a stării și a dispoziției. În această zi, nu ar trebui să începeți ceva nou și serios, deși puterea pentru acest lucru este de ajuns, este mai bine să continuați cu calm activitatea deja începută.

Vizibilitatea lunii: 38%

Luna în Gemeni

Waxing Moon (Faza 1)

Prima fază a Lunii în creștere afectează în mod favorabil toate manipulările cu păr, deoarece corpul începe să acumuleze energie și să activeze toate procesele. Influențând pe păr, acum este posibil să se îmbunătățească nu numai de aspectul și sănătatea, dar, de asemenea, în mod semnificativ pentru a crește norocul.

În prima fază, se recomandă vizitarea coaforului, deoarece el dorește să-și asigure părul cu o creștere rapidă și o forță. Dacă nu este nevoie de o tunsoare, se recomandă cel puțin tăierea capetelor părului - ceea ce le va îmbunătăți sănătatea, va da putere și stralucire, va rezolva problema sfărâmăturilor. În această perioadă, nu este de dorit să tăiem bang - acesta va crește foarte repede.

Timpul trebuie să efectueze experimente cu stilul de coafat și perm va da ocazia să vă uitați în nou la imaginea dvs. și să adăugați un accent deosebit. Noua coafura va pastra forma pentru o lunga perioada de timp, va imbunatati starea de spirit si va atrage atentia si complimentele sexului opus.

Cu succes, ora actuală pentru expunerea la păr cu diferite compoziții - hrănire, vindecare, curățare. Efectul va fi mai mare decât se aștepta, deoarece părul este acum cel mai susceptibil la absorbție. Din acest motiv, este bine să efectuați colorarea părului în prima fază - rezultatul va dura mult timp.

Influența părului asupra primei faze a lunii în creștere va crește starea de spirit, va ajuta la speriat bolile și eșecul. Este posibil să se ridice scara de carieră sau atenția unei persoane care a mult timp a plăcut. Când se forțează aceste zile, karma este curățată și energia negativă este îndepărtată.

Impactul pozitiv al primei faze a lunii în creștere:

 • prima fază este ideală pentru tăierea părului - acestea cresc rapid și au un aspect sănătos și bine îngrijit;
 • schimbarea coafurilor în această perioadă va aduce noutate imaginii și va atrage atenția celorlalți;
 • colorarea în primele zile după Luna Nouă va da un rezultat bun și de durată;
 • măști, balsamuri, îmbrăcăminte vă vor da părului mai multă putere și vor crește atractivitatea;
 • O vizită la frizer în primele zile ale lunii în creștere va ridica spiritele tale, îți va îmbunătăți bunăstarea și vei elimina efectele negative de la karma.

Impactul negativ al primei faze a lunii în creștere:

 • Nu este recomandat în acest moment să taie bang - acesta va crește foarte repede.

Luna în Gemeni

Unul dintre cele mai vesele și mai aerisite semne ale zodiacului, Gemeni, dă zilele când trece luna prin ele, starea lor de schimbare. Toate cazurile planificate vor diferi de inconsecvență și variabilitate.

Tunsorile făcute în această perioadă vor fi destul de bune, frivolitatea semnei le va da o mulțime de ajutor, dar nu merită să se aștepte ca acestea să dureze mult timp. Parul va crește foarte repede și structura sa nu se va îmbunătăți. Mai degrabă, dimpotrivă, dacă ai tăiat părul de câteva ori pe Lună în Gemeni, riscați slăbirea părului, făcându-l fragil și împărțit, ceea ce nu va adăuga frumusețea părului tău.

Cu toate acestea, alte proceduri cosmetice cu păr vor avea un succes foarte mare - în această perioadă absorbția crește, astfel încât diferite măști, balsamuri nutritive vor maximiza eficacitatea lor și vor fi acceptate cu recunoștință.

Un timp excelent, de asemenea, pentru colorare și evidențiere, părul va fi perfect saturat cu pigment, în timp ce structura lor nu va suferi și culoarea va dura pentru timpul alocat.

Influența zilei lunii

Este mai bine să refuzați excursii la coafor în a 7-a zi lunară. Chiar dacă luna intră în faza de creștere și părul crește după forfecare foarte rapidă, există o mare probabilitate de slăbire a corpului. În această perioadă lunară, decizia de a face o coafură cu încuietori va fi potrivită. Acest lucru va crește toleranța la stres, va aduce energie și activitate.

De asemenea, este prezentat și colorarea în acest moment. Tonurile fine, naturale vă vor crește atractivitatea și vă vor permite să construiți relații cu sexul opus.

Tunsoarea în a 7-a zi lunară în termeni de ritmuri lunare nu este cea mai bună soluție. Aceasta va slăbi forțele sacre, va întrerupe echilibrul echilibrului în corp și poate duce la conflicte. Pe de altă parte, această procedură va ajuta la dezvăluirea intuiției în sine și la creșterea abilității de a prevedea.

Efectul zilei săptămânii

O zi în mijlocul săptămânii de lucru trece sub semnul planetei Mercur. Cei născuți în această zi vor fi norocoși în chestiuni care necesită activitate și sociabilitate.

O vizită la salonul de coafură miercuri va fi o soluție excelentă dacă doriți să vă sporiți prietenia și activitatea în comunicarea cu ceilalți. Tunsurile în această zi dau confort, ajută la stabilirea de contacte cu cunoștințe noi și vechi, nu este deloc rău să contactezi pe cei care se antrenează la coafor - vizita va contribui la îmbunătățirea capacității de învățare și va contribui la îmbunătățirea cunoștințelor.

Procedurile de pe păr nu vor aduce mult efect, dar nu vor provoca nici un rău. Coafura va avea succes și va îmbunătăți aspectul, dar va pierde în curând forma sa și va trebui să se întoarcă la maestru.

Dacă te-ai născut joi sau pur și simplu nu vrei activitate excesivă față de prieteni, te-ai plictisit de călătorii și vrei să te relaxezi într-o atmosferă calmă, atunci decizia corectă ar fi să amâne vizita salonului într-o altă zi.

http://kalendar-365.ru/haircut/today

Calendar lunar de tunsoare 2019

10 secrete ale tunsorii potrivite și sigure

Semnele zodiacale, Luna și alte secrete ale coafurilor 2019

Legende și reguli

Dacă credeți una dintre vechile legende, atunci în antichitate, chiar înainte de evenimentele din Vechiul Testament, oamenii de pe Pământ nu aveau păr, în prezentarea obișnuită pentru noi. Se crede că, printre strămoșii noștri îndepărtați, "coafurile" arătau mai mult ca o blândă în jos, pe care o vedem acum doar la nou-născuți.
Totuși, această foarte înaltă avea o capacitate fantastică de a acumula energie biologică, prezența căreia a fost determinată de arcul luminos deasupra capului. Aproximativ un astfel de miracol este Divinul Nimbus, acum putem vedea pe icoane.

Dar, potrivit legendei, după cădere, firele efemere și aerisite, cu ajutorul cărora o persoană era învinuită de energia cosmică, au devenit grele și greață. De fapt, așa a apărut părul. Cu toate acestea, există o versiune care, prin fire și bucle și până în prezent, este o legătură secretă între om și cer. Această legătură va exista până când oamenii vor ajunge din nou la cel mai înalt nivel de dezvoltare.

Prin urmare, părul trebuie tratat cu atenție, realizându-se că acestea sunt antene dificile, cu ajutorul cărora corpul nostru atrage forțe dătătoare de viață în spațiu. În vremurile vechi au știut cu siguranță că părul tăierii ar putea schimba drastic soarta unei persoane. Prin urmare, până în prezent, a fost păstrată cunoașterea ritualurilor secrete asociate cu tăierea firelor. Există secrete care sugerează când să vă tăiați părul.

Calendarul de tunsoare lunar pentru fiecare lună din 2019


Magia modernă consideră că părul este o legătură între oameni și Cosmos. Toate manipulările cu ele nu numai că ne schimbă aspectul, ci și distrug fluxul unui râu bioenergetic invizibil, spălându-ne cu valurile care îi transportă forțele.

Vechea chelie nu este doar un defect cosmetic. Aceasta este pierderea unei protecții puternice în fața Îngerului Păzitor. Prin urmare, regula principală și imutabilă - părul trebuie tratat cu atenție, amintindu-i că orice impact asupra lui nu trece fără urmă, ci se reflectă direct în partea mai bună sau mai rea a soartei, a vieții și a sănătății.

Din fericire, de secole, secretele sacre și cunoștințele practice ale omenirii, care îi ajută pe oameni să-și păstreze frumusețea și puterea părului, nu au fost pierdute. Dacă urmați anumite reguli și legi de îngrijire pentru aceștia în 2019, atunci nu numai că veți putea uimi pe cei din jurul vostru cu buclele de lux, dar și să utilizați pe deplin energia Cosmosului.

Zece secrete ale tunsorii potrivite și sigure

Un secret

Mulți oameni își aleg intuitiv coaforul. Numai pentru el au încredere în părul lor. Și sunt, apropo, absolut corect. Nu puteți avea încredere să faceți o tunsoare la primul coafor. Acest om, cu foarfeca inteligent, schimbă biofulul de-a lungul drumului. Dacă nu ați găsit încă "coaforul", amintiți-vă că un maestru energetic, bun-firesc, vă poate schimba viața în bine, ca și cum ați fi încărcat cu optimism.

Cu cât stilistul este mai în vârstă și mai experimentat, cu atât influența va fi mai puternică. Prin urmare, dacă sunteți o persoană independentă, obișnuită să luați decizii, să vă asumați responsabilitatea pentru tine, atunci mai bine să stați pe un scaun pentru un maestru care are aceeași vârstă ca tine, sau puțin mai mic.

Dacă simțiți că sunteți ghinion cronic, ca și cum ar fi venit o linie neagră, contactați un specialist mai vechi și mai autoritar. Lasă-l pe acest onorabil quafer să-și preia lucrarea, dar dacă îl plătești pentru o coafură nouă, nu vei regreta. În mod literal imediat după părăsirea magazinului frizerului, soarta vă va da prima surpriză plăcută. Nu veți uita doar de necazurile, ci simțiți că soarta este favorabilă pentru dvs., dacă alegeți în continuare zile favorabile pentru a vizita salonul.

Al doilea secret

Există o explicație pentru optica populară care sfătuiește să nu-și taie propriile fire. Medicii experimentați cunosc o regulă importantă - este imposibil să influențezi pozitiv biofizica ta. Într-adevăr, de fapt, oamenii sunt adesea surprinși: de ce magicienii recunoscuți și tot ceea ce vedeți nu se pot ajuta, vindeca sau schimba soarta lor. Forțele lor, voința, le permit să le vindece pe alții, corectând deformările din bioelementele altora. Dar cu propria voastră este, din păcate, imposibilă. Sau consecințele vor fi opuse față de ceea ce se dorește.

Al treilea secret

Știați că în procesul de tăiere a biofilelor dvs. eterice, metalice și astrale se schimbă? Cu alte cuvinte, voi, fiind într-un scaun de coafor, sunteți extrem de sensibili la influența altcuiva. Mai întâi de toate, comandantul însuși lucrează asupra voastră.

Pe baza acestui aspect, nu este recomandat să aveți încredere în părul dvs. la un coafor de sex opus. Ei explică acest lucru: presupus, dacă o femeie, un bărbat tăie părul, atunci poate avea sentimente pentru ea. Și chiar dacă un client frumos iese din salon fără incident, atunci mai târziu va avea dificultăți în relațiile personale, de familie.

Ca exemplu, duceți chiar legenda lui Samson. Potrivit ei, frumusețea tristă Dalida, care a ascuns secretul puterii eroului biblic, ascunsă în integritatea buclelor lui, le-a tăiat. Drept rezultat, Samson și-a pierdut puterea și a murit.

Secretul patru

Chiar dacă știți exact când este mai bine să vă tăiați părul, întotdeauna urmăriți ce se întâmplă cu firele tăiate mai târziu! În nici un caz nu lăsați maeștrii din coafor să-i arunce în apă. Dacă urmați acest sfat, atunci veți fi capabili să mențineți pompul și strălucirea buclelor în vârstă extremă.

Secretul cinci

Consolidarea, îmbunătățirea părului ajută la ajustarea calendarului lunar 2019. De exemplu, când doriți să le crească cât mai curând, mergeți la coafor în zilele Lunii pline. Pentru a îmbunătăți starea firelor, de exemplu, pentru a le face ascultate, netede, pieptănate cu ușurință, vizita la salon este programată până în momentul în care luminatoarele de noapte se află într-o fază de diminuare. Luați în considerare o nuanță, după o tunsoare făcută în zilele lunii în scădere, părul crește mai încet decât de obicei. Este adevărat că această perioadă este bună pentru întărirea rădăcinilor, a becurilor de păr, care ajută la prevenirea pierderilor.

Secretul șaselea

Calendarul lunar poate sugera zile favorabile pentru o tunsoare și indică numerele în care categoric nu se recomandă atingerea părului cu foarfece. Conform observațiilor strămoșilor noștri, este mai bine să nu faceți o tunsoare pe 9, 15, 23, 29 din orice lună, pentru că puteți acumula probleme de memorie și minte. Abțineți de la tunsori în 2019 și în zilele de eclipse solare și lunare.

Secretul celui de-al șaptelea

În ce zi a săptămânii este mai bine să taie părul

Fiecare din zilele săptămânii din 2019 poate avea, de asemenea, un impact special asupra creșterii părului și chiar asupra bunăstării, soarta persoanei căreia îi aparțin:

 • Luni: puteți merge în siguranță la salon. Parul va tolera, tunsul și colorarea. Și amanta lor în timpul tunsoarei, "aruncă" emoțiile și grijile negative acumulate, se va opri de îngrijorarea cu privire la trivialități, și-ar fi stricat nervii.
 • Marți: o zi unică pentru cei care nu pot găsi puterea de a rezolva o problemă sau de a lua o decizie importantă. De asemenea, vizitați coaforul va fi util pentru cei care suferă de rutină și căutând noi impresii strălucitoare.
 • Miercuri: pe marginea calendarului lunar, în această zi trebuie să fie planificată o vizită la coafor pentru oamenii agitați. Cu toate acestea, este, de asemenea, potrivit pentru cei care doresc doar să aducă un pic de romantism sau spirit aventuros în viața lor. De exemplu, întâlniți pe cineva, mergeți într-o călătorie interesantă.
 • Joi: în mijlocul săptămânii, manipulările cu păr sunt arătate celor care doresc să stabilească relații cu alții, care visează la popularitate și faimă. Sau poate vrea doar să depășească timiditatea și izolarea excesivă.
 • Vineri: aceasta este o zi specială când vă puteți schimba drastic aspectul. Se crede că, dacă sunteți mulțumiți de propria dvs. reflecție în oglindă, atunci vineri este mai bine să nu experimentați cu coafuri. Când, dimpotrivă, doriți să vă schimbați spre bine, alegeți zile speciale (vineri) în perioada în care Soarele se îndreaptă spre Capricorn (între 24 decembrie și 22 ianuarie) sau spre Taur (între 22 aprilie și 21 mai).
 • Sâmbătă: această dată este recomandată pentru modificările imaginii. Noua coafura va fi de succes, firul va avea o strălucire și o putere sănătoasă. Ei asigură că, împreună cu părul cu par scurt, puteți "îndepărta" datoriile și păcatele de la karma întregii curse.
 • Duminica: calendarul lunar al tunsorilor din 2019 categoric nu sfătuiește în această zi să se gândească chiar la coafuri noi, altfel averea se va întoarce de la tine. Dacă este atât de greu cronică, atunci puteți decide să experimentați - este duminică să privească în salon pentru a schimba imaginea. Poate că noul tău aspect va ajuta soarta să facă o virajă spre bine?

Secretul opt

Nu este suficient să alegeți o zi de bun augur a săptămânii pentru o tunsoare. De asemenea, trebuie să analizați modul în care se referă la ziua de naștere. Se pare că există zile de antagoniști care transformă toate efectele pozitive ale unei tunsoare în pur negativă și chiar periculoasă!

 • De exemplu, dacă v-ați născut luni - zilele dvs. pentru a vizita un salon de înfrumusețare: joi, vineri și sâmbătă. Duminica este cel mai rău moment.
 • Persoanele născute marți sunt tunsori recomandați în zilele de joi, sâmbăta și duminica. În zilele de vineri, vegetația capului este cel mai bine să nu deranjeze.
 • Duminicile sunt armonioase pentru copiii din mediul înconjurător, iar joia este contraindicată.
 • Născut joi, ajută energia de luni, marți, vineri, duminică. Dar miercuri este ziua antagonistului.
 • Născută vineri - zile favorabile: luni, joi, sâmbătă, duminică. Antagonistul este considerat marți.
 • Prima zi de nastere a scazut sâmbata, iar vineri energia te protejeaza, dar duminica nu va aduce noroc rezultatului dorit.
 • Și, în sfârșit, toți cei care văd duminica albă trebuie să-și amintească când să-și taie părul, că au zile de succes - martea și joia. Dar duminica, luni, sunt "contraindicate".

Și din nou nu există reguli fără excepții. Calendarul de coafuri lunar 2019 sfătuiește să meargă la coafor exact în zilele "rele", în cazul în care totul nu este lipit, pur și simplu sunt urmăriri karmice. Se pare că, după schimbarea coafurii într-o astfel de zi, viața pare să fie încetinită pentru un timp, dar atunci soarta face o întoarcere bruscă și neașteptată care duce la victorii și fericire!

Secretul nouă

Atunci când este mai bine să tăiați părul, cum să accelerați creșterea și să vă consolidați în 2019, spuneți poziția lunii pe cer. Depinde mult de ce constelație zodiacală este lumina de noapte. Un horoscop special al Lunii, care indică poziția semnelor zodiacului, poate oferi zile care sunt favorabile pentru o tunsoare.

Berbec. Când luna în acest semn, este mai bine să amâne noua coafura. Modificările de coafură în această perioadă nu au niciun efect asupra stării generale a părului. Dar organismul uman reacționează prost la ele, iar sistemul imunitar poate eșua sau bolile cronice pot fi exacerbate.

Taur, Fecioara si Capricorn - un timp minunat pentru a vizita un stilist. Perfect se va dovedi, de asemenea, coafura și încuietori va da cu ușurință la ambalare. În plus, acestea vor crește în mod activ, iar vârfurile lor vor fi mai puțin expuse la secțiunea transversală.

Gemenii și Balanta sunt semnele horoscopului aerian. Poate că acesta este motivul pentru care în timpul "domniei" lor în lună s-au obținut perfect tunsori voluminoși, aerisiți. Aceste zile favorabile pot fi folosite dacă doriți să accelerați creșterea părului.

Rac și Pesti. Când aveți un scop, cât mai mult timp posibil pentru a păstra conturul clar al unei tunsoare și pentru a vă oferi părul hrană și putere, atunci utilizați perioada în timp ce luna este sub influența acestor semne zodiacale.

Lev. În conformitate cu Calendarul de 2019 de tunsori, acesta nu este cel mai bun moment pentru a vizita un maestru dacă sunteți fericit cu viața dumneavoastră și se descurcă bine. Dar dacă sunteți împotmolit cu probleme și nenorociri cad pe cap, încercați norocul - schimbați coafura. Poate atunci, în destinul vostru veni schimbările dorite spre bine?

Scorpion. Acest semn pe Lună nu promite zile favorabile pentru tunsori, pentru că prin intrigile sale, Scorpionul intervine imprevizibil în viața lui personală. Aceasta înseamnă că, după un frizer, puteți îmbunătăți relația cu un partener și exacerbați problemele și neînțelegerile dintre dvs.

Sagetator. Calendarul de tunsoare lunar 2019 recomandă utilizarea Sagetatorului în domeniul profesionist. Aceasta înseamnă că o coșare pe horoscop poate contribui la creșterea carierei. Vă va oferi încredere și veți reuși să obțineți succes, să câștigați autoritatea meritată în rândul colegilor.

Varsator. Nu vă grăbiți cu frizerul în timpul "domniei" Vărsătorului. Veți rămâne nemulțumiți de lucrarea stăpânului și de starea părului.

Secret zece

Influența semnului horoscopului la ziua de naștere

Dacă respectați toate regulile, nu este suficient să alegeți zile favorabile pentru o tunsoare, încă un secret al unei coafuri de succes, forma, lungimea și chiar culoarea, în armonie cu semnul zodiacului sub care sa născut persoana. În calendarul lunar al tunsurilor, puteți găsi caracteristici comune ale stilurilor care ajută intensiv relansarea și valorificarea maximă a energiei cosmosului.

Berbec

Berbecul este recomandat, așa-numitele tunsori sportive, fără a necesita un stil de a avea un stil de lucru, scurtcircuite. În primul rând, astfel de coafuri te fac să arăți minunat, tonifiat. În al doilea rând, ei dau de fapt o persoană energie și au un efect pozitiv asupra bunăstării sale. Nu este întâmplător că, în vremurile vechi, oamenii, când erau bolnavi, și-au tăiat părul scurt. Și a contribuit la redresare.

Conform calendarului lunar din 2019, puteți găsi o explicație pentru acest fenomen. Semnul Berbecului este proiectat în corpul nostru în zona creierului, răspunzând din punct de vedere al astrologiei, pentru aprovizionarea neîntreruptă cu oxigen, ceea ce este posibil cu o alimentare neîntreruptă a sângelui. Dacă știți când și cum să vă tăiați părul în conformitate cu horoscopul lui Berbec, atunci puteți stabiliza activitatea creierului.

Coafurile acestui semn zodiacal ajută o persoană să se concentreze mental și să ia cele mai corecte decizii pentru implementarea planurilor și proiectelor globale. Scurte faze, nu este întâmplător faptul că femeile de afaceri, deseori hotărâtoare, obișnuite să ia decizii singure și capabile să se elibereze de cele mai dificile situații, fără a avea consecințe și sprijin din afară, aleg de multe ori. Adesea, acest stil este urmat atât de sportivi, cât și de femei care sunt dinamice, cu un ritm accelerat al vieții.

Taurul

Coafuri de păr de păr de lungime sfatuiesc Taur Lunar tunsori calendar. Ele pot fi efectuate în diferite tehnici, în funcție de tendințele modei. Dar principalul lucru este că firul se află liber, creând efectul unei anumite neglijențe. Este această frumusețe naturală și grațioasă a unui coafor care este realizată cu ajutorul unor trucuri inteligente ale unui quafer talentat.

Bucle elegante, curgatoare, acest lucru nu este usor de obtinut fara a utiliza produse moderne de styling: lacuri, geluri, ceara. Dar ele nu sunt binevenite atunci când creează capodopere pe capetele Taurului. Iar calendarul lunar al tunsorilor din 2019 promite celor care, în mod corect, au avut noroc în efectuarea tranzacțiilor imobiliare.

Gemenii

Acesta este un semn de horoscop - elementul de aer și spațiu. Unicitatea acestui semn zodiacal constă în faptul că el nu se teme de experimentele moderne cu vopsirea și buclele permanente. Agenții chimici nu distrug firele Gemeni, chiar dacă lungimea lor ideală este aleasă - până la umăr.

Buclele brute, pictate în tonuri de cenușă și albăstrui, arată frumos și elegant. Astfel de coafuri vă permit să puneți în ordine sistemul nervos și organele respiratorii. Iar puterea lor secretă constă în faptul că, în 2019, ele ajută la construirea relațiilor cu ceilalți și aduce succesul în școală și în călătorii.

cancer

Acest semn misterios al horoscopului, inexplicabil asociat cu Evul Mediu. Cavalerii de atunci aveau o coafură populară asemănătoare cu quad-urile actuale. Cruciații nu au ales-o accidental, pentru că erau încrezători că îi umple de energie și de putere. Îngrijirea este de asemenea potrivită pentru contemporanii noștri născuți în Rac.

Această constelație are un efect asupra memoriei genetice. Prin urmare, calendarul de tunsoare lunar 2019 recomandă un bob la acele tipuri de cancer care doresc să construiască relații bune cu membrii de familie mai în vârstă. Apropo, această tunsoare elegantă îi ajută pe tineri să aleagă un partener demn cu care să te gândești la căsătorie. Iar părinții vor aproba acest candidat.

Leu

Este greu să-ți imaginezi regele fiarelor fără coama lui magnifică. De aceea, și pentru reprezentanții acestui semn al horoscopului - un loc luxos de bucle este ideal. Pentru a atinge această frumusețe "naturală" este posibilă doar cu ajutorul unei tunsori complexe pas cu pas. Ușor de încuietori vor crește volumul și ușurința.

Dacă natura nu vă dă bucle, atunci puteți folosi buclele. Sau, în consultare cu comandantul de a recurge la chimice perm. Calendarul de tunsori îi sfătuiește pe cei care suferă de boli cardiovasculare.

În plus, coafura semnului lui Leo în funcție de horoscop, dezvoltă abilități creative. Ei vor ajuta în 2019 să devină mai încrezători, mai blânzi și mai generoși, mai veseli, să aducă un pic de poveste de dragoste și sărbătoare în viața sa.

Fecioară

Numele acestui semn al horoscopului este asociat cu o femeie frumoasă care depune mult efort pentru a-și îmbunătăți aspectul. Virgii iubesc să folosească produsele cosmetice pentru a accentua frumusețea și pentru a-și masca abilitățile imperfecțiunilor. Deci, pentru ei lucru obișnuit - colorarea părului, purtând peruci, păr, căptușeli.

Interesant, toate aceste mijloace și tehnici artificiale îi ajută pe Virgos să stabilească contacte puternice cu Cosmosul, care le trimite energia în mod neîntrerupt, în ciuda "trucurilor" de coafură.

Calendarul de tunsoare lunar din 2019 prevede că coafurile recomandate de Virgos ajută la rezolvarea unor cantități imense de muncă plictisitoare, îi ajută cu studii, diverse meserii și comerț și chiar îmbunătățesc starea tractului gastro-intestinal.

Balanța

Născut sub acest semn aspiră la clasici. Pentru ei, alegerea ideală ar fi testările în timp, coafuri elegante - luxuriante, dar stricte și elegante. Doamnele se potrivesc stilului elegant, care subliniază misterioasa și inaccesibilitatea proprietarului lor.

Bărbații ar trebui să aleagă tunsoarele clasice, stricte și concise. Cântarele adesea preferă un elegant și perfect, în simplitatea lor aparentă, stilul de îmbrăcare, care le permite să se simtă pe picior de egalitate cu reprezentanții celor mai înalte cercuri ale societății. Acest lucru le garantează autoritatea și respectul față de ceilalți și încrederea colegilor și a partenerilor de afaceri. Balantele de par ajuta la reglarea functiei rinichilor si a sistemului urinar.

Scorpionul

Reprezentanții acestui semn al elementului de apă au nevoie în mod constant de un flux sporit de energie. Pentru bărbații și femeile de la Scorpions, stilul de "vamp" este organic - linii drepte și netede.

Dacă sunt scurte, atunci adaugă un pic de foc și pasiune la esența "apei". Care, la rândul lor, le oferă sexualitate și pur și simplu atrage membrii de sex opus. Și cu cât mai multă atenție, admirație, cu atât mai frumoase sunt Scorpionii.

Atractivitatea lor demonică, subliniată de stilul "a la vamp", necesită o susținere constantă a alimentării de sus, mai ales în situații neobișnuite și extraordinare. De asemenea, ajută la menținerea organelor sănătoase ale sistemului reproducător și nu la pierderea dorințelor sexuale.

Săgetătorul

Sub acest semn al horoscopului sunt adesea născuți oameni care sunt destul de conservatori. Ei evită extravaganța în ceea ce privește aspectul și acțiunile. Dar, în același timp, rigoare și restricție excesivă le sunt străine.

Pentru femeile aflate sub semnul Sagetatorului, calendarul lunar al tunsorilor din 2019 oferă o variantă a zeitei grecești antice, Athena Pallas, care, fiind un războinic curajos, purta un păr confortabil în fața ei și o coadă lungă în partea din spate a coapsei. Aproximativ același, dar designul masculin al părului și preferatul Zeus Thunderer.

Poate că nu toți reprezentanții sexului mai puternic sunt gata să decidă astăzi o coafură atât de îndrăzneață, extravagantă, dar o puteți vedea în teama de filme despre Tarzan sau numele lui, care popularizează acum frumusețea corpului masculin.

În mod corespunzător ales pentru coafura lunară pentru horoscop în 2019, îi ajută pe Sagetator să obțină succes în politică, artă, în domeniul religiei și al clerului. Și este capabilă să ajusteze eficient activitatea ficatului.

Acest semn, aparținând elementului Focului, caracterizează persoanele născute în perioada "domniei" lor ca fiind pragmatice și active. Ele au un confort moderat, economic și de valoare, de asemenea, timpul și efortul lor. Deoarece Sagetatorul, potrivit horoscopului lunar, se potrivesc coafuri care necesită un minim de îngrijire și îngrijire.

Capricornul

Este curios că domnii acestui semn, adesea intuitiv, aleg tunsori foarte scurți sau își încurcă capul. Și acționează corect, pentru că acest stil brutal nu le împiedică să ridice în mod clar vibrațiile energetice și să atragă energia bazată pe această constelație.

Femeile preferă opțiunile de păr tăiate sub bandană, pălărie sau eșarfă. Și, adesea sub cap, ascund o panglică de lux, pe care ei o apreciază, sunt mândri și nu vor fi de acord niciodată să se oprească chiar de dragul aspirațiilor de carieră.

Capricornii sunt practicanți care se găsesc exact în câmpurile aplicate. Sunt materialești cu mâini de aur. Coafura lor favorizează sistemul osos și dinții.

Vărsătorii

Dacă v-ați născut sub acest semn al horoscopului, acesta este foarte susceptibil de ultimele tendințe de modă. Și aceasta este poziția corectă, deoarece pentru Vărsător nu există recomandări clare cu privire la lungimea, culoarea parului și recomandările pentru stilul lor.

Ei au dreptate când decid asupra celor mai curajoase experimente. De exemplu, punk Iroquois, bucle lungi hippie, sau extrem de laconic, tunsori scurți în stil minimal.

Alegerea unei noi coafuri pentru Vărsător, uneori înainte de timp, este perspectiva de afaceri care se deschide pentru el, proiecte noi și conexiuni lucrative. Sub controlul acestui semn sunt vasele, arterele și venele.

pește

Aceștia sunt oameni scufundați în misticism, căutând sensul de a fi și simbolizează armonia universului. Coafurile lor ar trebui să fie complexe, constând din firuri interconectate, de exemplu, împletiturile dificile, de fapt, reprezintă o reflectare a diferitelor elemente ale universului, legate între ele.

Astfel de desene complexe de păr, dau energia peștelui și garantează protecția puterilor superioare. În același timp, în 2019, ele armonizează viața Pestilor, simplifică soarta lor și ajută la realizarea ideilor îndrăznețe și a planurilor creative.

Reprezentanții acestui semn al horoscopului, pacea este extrem de importantă. De aceea, coafura ales corect își va păstra sistemul nervos în ordine, va ajusta metabolismul și, în general, va avea un efect puternic de vindecare asupra întregului corp.

Când este mai bine să tăiați părul în zilele lunare

 1. Ziua Lunii Tunsul va face viata mai scurta.
 2. Ziua Lunii După o vizită la un salon de înfrumusețare, disputele și disputații sunt susceptibile.
 3. Ziua Lunii Dacă vă deranjează părul, vă veți răni sănătatea. Un alt risc de a pierde sau de prost pentru a cheltui bani.
 4. Ziua Lunii Există riscuri de a provoca boli nazofaringe și cavitatea bucală. Tunsul va provoca disconfort și frica de a pierde pe cei dragi.
 5. Ziua Lunii Timp avantajos pentru o coafura noua. Veți crește capitalul și veți obține proprietăți noi.
 6. Ziua Lunii O perioadă proastă, pentru că puteți "prinde" un rău și alți viruși. Pinul nasului, ochii înroșiți - toate acestea este puțin probabil să vă adauge frumusețea și farmecul.
 7. Ziua Lunii Noua tunsoare catalizează în jurul tău ură și dispută. Poți să te lupți cu liderul sau cu cel iubit. În calendarul tibetan, această zi a fost numită "ardere", deoarece orice impact asupra buclelor și toroanelor duce la o deteriorare gravă a sănătății.
 8. Ziua Lunii Grăbește-te la maestru. Sunteți transformați în exterior și beneficiați de o șansă de a trăi fericit după aceea, în respect și onoare.
 9. Ziua Lunii Boli de nenorocire, aceasta este ceea ce tunsoarea în această zi va duce la.
 10. Ziua Lunii O zi dezgustătoare, de asemenea, "lăsând" tot felul de viruși în corpul vostru.
 11. Ziua Lunii Tăiați-vă părul astăzi, atunci veți obține claritatea minții, armonie și coerență a gândurilor. Sau poate câștiga darul de previziune.
 12. Ziua Lunii Tunsoarea astăzi mărește riscul de rănire și alte amenințări la adresa vieții.
 13. Ziua Lunii Și acest lucru, contrar tuturor semnelor, este unul dintre cele mai bune momente de transformare cu ajutorul foarfecelor de coafură. Coafura va fi frumoasa si chiar toate lucrurile vor merge ca un ceas!
 14. Ziua Lunii Decideți la o tunsoare, chiar acum, dacă doriți să vă îmbunătățiți situația financiară și să obțineți laude de la superiorii voștri.
 15. Ziua Lunii Mai bine să nu pășiți pe pragul frizerilor în această zi! Dacă ignorăm această recomandare, atunci este posibil să apară tulburări psihice, panică și hipertensiune.
 16. Ziua Lunii În această zi ciudată, manipulările cu păr pot duce la greșeli și o renaștere sau agravare a obiceiurilor distructive. De exemplu, nu puteți depăși tentația de a fuma sau de a bea alcool peste măsură.
 17. Ziua Lunii Nu vă tăiați părul, altfel problemele de sănătate, rănile și problemele de sănătate sunt probabile. Sistemul nervos va fi deosebit de vulnerabil. În Est, se credea că atingerea firelor din această zi ar putea activa forțele duhurilor rele.
 18. Ziua Lunii Scary nu este timpul potrivit pentru a vizita coaforul. În primul rând, tâlharii pot intra în casă în timp ce stați pe un scaun. În al doilea rând, animalele de companie (pisici, câini și alte animale) anticipează problemele tale și, îngrijorându-te de proprietar, se pot îmbolnăvi. În Tibet, această zi a fost numită "ardere", adică consecințele tăierii pot fi foarte periculoase pentru sănătate și viață.
 19. Ziua Lunii Așteptați această zi! Tunsoarea astăzi contribuie la prelungirea vieții.
 20. Ziua Lunii Ar trebui să amânăm planurile pentru o nouă coafură. În caz contrar, veți cădea în depresie, simțiți apatie față de tot ceea ce vă înconjoară.
 21. Ziua Lunii Un moment bun pentru a face o tunsoare buna, pentru a vă îmbunătăți bunăstarea și pentru a vă face fericit să vă zâmbească.
 22. Ziua Lunii Coafura de astăzi ajută la înmulțirea în toate sensurile. Adică, pe de o parte, vă îmbunătățiți bunăstarea și obțineți o proprietate nouă. Pe de altă parte, riscați să pierdeți în greutate.
 23. Ziua Lunii Taie-ti parul si vei fi extrem de nemultumit de aspectul lor - in oglinda o persoana ciudata cu un ten groaznic te va uita! Și, în plus, suferă și pierderi.
 24. Dacă sănătatea ta este dragă pentru tine, apoi amâna vizita la salon! În această zi, calendarul de lustruire lunară nu este recomandat pentru reducerea lungimii părului.
 25. Ziua Lunii Astăzi, foarfece și un pieptene dacă vă atingeți părul, va provoca boli oculare. Acesta poate fi orz banal sau o deteriorare gravă a vederii.
 26. Ziua Lunii O nouă coafură este o garanție a fericirii și a bucuriei în această zi!
 27. Ziua Lunii Excelent dacă faceți astăzi o tunsoare nouă! Vă va aduce noroc și prosperitate.
 28. Ziua Lunii Dacă doriți ca cineva să vă placă foarte mult, atunci nu ezitați să decideți să faceți o coafură nouă. Ieșiți din frizerie irezistibil.
 29. Ziua Lunii Nu taie părul astăzi. Aceasta este o perioadă foarte nefavorabilă în care karma dumneavoastră ar putea suferi.
 30. Ziua Lunii Amintiți-vă că această zi este cea mai periculoasă pentru tunsori. Poate aduce nenorociri, probleme, contact cu inamicul sau poate provoca un accident pe autostradă.

Pentru a nu pierde zilele favorabile, lasă note și mementouri în Google Calendar sau în calendarul yandex

Coafuri care se schimbă pentru o viață mai bună

Chiar dacă știți sigur când este mai bine să vă tăiați părul, atunci trebuie să vă gândiți: de ce să faceți o nouă tunsoare sau să vă vopsiți propriile fire? Până la urmă, aceste manipulări cu aspectul vă vor afecta bunăstarea și chiar atitudinea. Tunsorile calendarului lunar 2019 și astrologia vă vor ajuta să alegeți stilul și tipul de coafură corespunzător interiorului tău "eu". Această cunoaștere unică vă va învăța cum să modelați viața, să vă schimbați soarta și să vă influențezi pozitiv bunăstarea și sănătatea.

Suntem pământeni, suntem într-o certitudine naivă, considerând că este suficient să cunoașteți locația dvs. în funcție de coordonatele geografice sau adresa poștală. Dar ne gândim rareori la faptul că suntem, de asemenea, o parte a spațiului imens numit Cosmos. Are un efect puternic asupra tuturor lucrurilor vii ale planetei Pământ. Suntem eliberați lumina, energia, Luna, Soarele și alte obiecte din spațiu. Acestea provoacă diverse tipuri de dezastre ecologice, stimulează cele mai puternice furtuni electromagnetice.

Locul reședinței noastre, desigur, lasă de asemenea o anumită amprentă asupra noastră, bunăstării și comportamentului nostru. La urma urmei, suntem involuntar participanți la procesele spațiale care se îndreaptă în prezent către o anumită parte a globului. Se crede că stelele ne trimit cea mai pură energie. Printre ele este cel mai puternic - soarele. Pe parcursul anului, acesta trece prin 12 constelații principale, cunoscute de noi din numele semnelor zodiacale.

În metafizică, părul este o antenă microscopică care primește energie cosmică și o retransmite în corpul uman. Dacă schimbăm lungimea sau culoarea firelor, fluxul acestei energii variază de asemenea.

Acest lucru înseamnă că, înainte de a vă decide o nouă coafură, trebuie să analizați ceea ce vă străduiți în 2019, ceea ce vă lipsește. Poate că visezi la fericire în viața ta personală, sau obiectivul principal este o carieră uimitoare și o recunoaștere largă a publicului?

După ce ați definit prioritățile, veți avea șansa de a vă schimba destinul cu ajutorul unei simple, așa cum se pare doar la prima vedere, a metodei, ca o tunsoare reușită. Să presupunem că acum aveți realizări profesionale în primul rând. Apoi trebuie să alegeți coafura unui semn zodiacal terestru sau de foc. Dacă doriți în prezent să vă consolidați poziția în societate, atunci energia coafurilor tipice pentru semnele Pământului sau Balanta vă va ajuta.

Când stabiliți un obiectiv în 2019 pentru a atrage sprijinul altora și pentru a face contacte utile, precum și pentru a câștiga noi cunoștințe sau informații, atunci, să vă călăuziți de tunsori recomandați pentru semnele Air and Virgo.

Oamenii care nu au o viață personală ar trebui să se uite la coafura elementelor de apă și foc. Dacă ați luat o decizie și știți exact ce doriți în acest moment, amintiți-vă o regulă mai importantă: semnul dvs. pentru horoscop nu trebuie să contrazică stilul coafurii dvs. Așa că tăierea și stylingul Semnele de incendiu sunt potrivite pentru persoanele ale căror zile de naștere se încadrează în perioada de foc sau în aer constelații zodiacale. Dar născuți sub semnul Apei, aceștia sunt contraindicați, deoarece ei vor sperie norocul.

Dacă semnul dvs. aparține elementelor Air sau Fire, atunci nu ezitați să alegeți o coafură cu un semn de aer. Când ziua ta de naștere cade în timpul Taurului, Balanta sau Fecioara, atunci nu trebuie sa te grabesti cu coafurile "aer". Nu vă vor aduce fericire și succes.

În consecință, oamenii născuți sub semne de Pesti, raci și scorpioni sunt potriviți pentru coafuri de apă, precum și toate stilurile recomandate de semnele Pământului. Dar ar trebui să fie evitate marginile "focului".

Coafurile semnelor pământului sunt utile pentru alegerea reprezentanților semnelor de pe Pământ și Apă și pentru "aerisiți" Gemeni, Balanta și Vărsător, ei sunt pur și simplu nocivi.

Știți că culoarea părului dvs. determină energia corpului ceresc pe care o desenați? Și forma coafurii dă răspunsul la întrebarea: ce fel de energie folosiți mai mult. Drept, lung, neted, ca și cum buclele care curg sunt caracteristice semnelor Apă.

Lanțurile de lungime medie sunt preferate, de obicei, de către oamenii care au semnele aerului.

Zăpada, grosimea, vârtejurile și buclele pot fi văzute adesea pe capetele acestor. care sa născut sub auspiciile Fecioarei, Taurului și Capricornului, în elementele Pământului.

Părul de nuanțe roșiatice, de bronz și de aur, adesea scurt decupate pe coroană și față, de regulă, au cei care au fost patroni de foc de la naștere: Berbec, Leu și Sagetator.

Lungimea părului determină viteza și cantitatea de energie percepută de o persoană. Cu cât firul este mai lung, cu atât mai multă energie se atrage, dar în același timp ajunge mai încet la el. Parul lung dă o persoană mai multă energie, dar reacția sa la evenimentele din jurul lui este destul de lentă. Tunsul scurt, dimpotrivă, răspunde repede și impulsiv la tot.

Există un astfel de semn: dacă nu aveți niciun motiv să vă plângeți de soartă, atunci nu vă grăbiți să tăiați părul. Dar când lucrurile nu sunt așa cum doriți, apoi tăiați firele fără milă. Este, de asemenea, remarcat faptul că multe femei care au reușit în afaceri poartă tunsori scurte. Dar familia de domiciliu și "mamele doar" păstrează adesea împletituri sau coafuri cu părul lor de lungime medie. De aici, ei concluzionează că tunsoarea dinamică scurtă adaugă doamnelor de activitate și îi învață pe oameni să gândească strategic.

Sfaturi utile

Calendarul lunar al anului 2019 vă ajută să vă schimbați destinul spre bine, dar în arsenalul de frumuseți experimentate din cele mai vechi timpuri, există multe modalități de a vă menține părul sănătos și strălucitor. Astăzi, aceste secrete sunt în cerere mai mult ca niciodată, deoarece factorii care afectează negativ starea coafurii - decorarea principală a femeilor frumoase, devine din ce în ce mai mult.

Ce rețete vechi pot folosi cu succes contemporanii noștri?
Aceasta, de exemplu, daisy. Blondele tuturor timpurilor și popoarelor au folosit un decoct de musetel farmaceutic ca balsam, dând stralucire și nuanțe de aur la bucle. Se prepară o soluție la o cantitate de patru linguri de iarbă uscată pentru o cană de apă clocotită.

O altă opțiune populară pentru femeile blondă este lămâia. Dacă îl diluează într-o anumită proporție cu apa și puneți această soluție pe firul spălat, atunci situația se va îmbunătăți considerabil. Cu toate acestea, terapia cu lamaie nu este potrivită pentru femeile cu păr brun și brunete. Părul lor poate avea o nuanță galbenă urâtă.

Starea părului depinde direct de dietă. Meniul trebuie să fie echilibrat și să conțină o cantitate suficientă de alimente proteice, care afectează în mod pozitiv creșterea și apariția componentelor. Studiile recente realizate de oamenii de știință au demonstrat avantajele așternuturilor de mătase naturale. Se pare că dacă capul se sprijină pe o pernă de mătase, atunci părul nu este rănit sau încurcat, ceea ce are, de asemenea, un efect benefic asupra stării lor.

http://www.i-sonnik.ru/lunnyj-kalendar-strizhek-2015/