logo

Mască balsam roșu ardei roșu rus câmp

Formulă consolidată pentru întărirea și creșterea părului cu un extract de ardei roșu și ulei de măsline.
Masca-balsam poate fi folosit ca un balm-conditioner și ca o mască de tratament pentru păr.
Masca-balsam contine un extract de piper rosu cald, care imbunatateste circulatia sangelui a scalpului, imbunatateste aportul de foliculi de par cu oxigen si nutrienti, promoveaza cresterea activa a parului, previne pierderea lor.
Uleiul de măsline hrănește, hidratează, înmoaie părul, dă strălucire naturală, frumusețe și sănătate.
Masca-balsam are un efect de încălzire.

Volum: 250 ml
Producător: Rusia, Fratty

Opinii (28)

54 posturi

Doriți să lăsați o recenzie? Înregistrează-te.

  tatyana30stm
   28 noiembrie 2018, 14:19
  • Ți-a plăcut sfatul?
  • da 0 nu 0
  • Ți-a plăcut sfatul?
  • da 0 nu 0
  • Ți-a plăcut sfatul?
  • da 0 nu 0
  • Ți-a plăcut sfatul?
  • da 0 nu 0
  • Ți-a plăcut sfatul?
  • da 1 nu 0
  • Ți-a plăcut sfatul?
  • da 0 nu 0
  • Ți-a plăcut sfatul?
  • da 0 nu 0
  • Ți-a plăcut sfatul?
  • da 0 nu 0
  • Ți-a plăcut sfatul?
  • da 0 nu 0
  • Ți-a plăcut sfatul?
  • da 1 nu 0
  • Ți-a plăcut sfatul?
  • da 0 nu 0
  • Ți-a plăcut sfatul?
  • da 0 nu 0

  Comentariu: a folosit această mască la începutul anului 2015.
  avantaje:
  + textura plăcută
  + încălzește cu adevărat scalpul. Personal, nu eram foarte incalzit.

  dezavantaje:
  - miros teribil
  - nu profitabilitatea
  - A cauzat o cadere severă a părului.
  - Nu accelerați creșterea părului.
  - Se usucă părul.
  - După o săptămână de utilizare, părul meu a început să mă părăsească. În cele din urmă, după ce am suferit încă 2 săptămâni și am realizat că nu accelerează creșterea mea, am încetat să o folosesc.
  - Fallout sa oprit apoi la 5 luni.

  • Ți-a plăcut sfatul?
  • da 1 nu 0

  Comentariu: Produs meritat!
  Îmi place această mască cu toată inima mea. Are un miros placut, consistenta cremoasa, o capsula intors.
  Beneficiile produsului:
  Se coace excelent, căldura este menținută chiar și după clătire.
  Stimulează creșterea noilor păruri. După aplicare, am observat o mulțime de antene noi.
  Accelerează creșterea părului. Am de la 1 cm pe lună la 1,5 cm. Aceasta este o mare diferență pentru cei care le cresc.
  Prețul mare.

  De la neplăcut:
  Dacă masca cu aplicare neatentă cade pe urechi, atunci ele vor deveni toate roșii și coace nu este copilăresc.
  Aplicați strict la rădăcini! Lungimea va fi foarte uscata. Mai bine, aplicați o mască hrănitoare / hidratantă pe capete în același timp.

  • Ți-a plăcut sfatul?
  • da 1 nu 0
  • Ți-a plăcut sfatul?
  • da 0 nu 0

  Comentariu: Masca este foarte caldă. O mare alternativă la masca muștarului. Am pus-o pe păr curat timp de 10 minute sub un capac de duș și un adevărat foc începe pe capul meu. Masca are o consistență bună și un miros plăcut. Ușor de aplicat pe păr.

  Acum, despre minusuri:
  În primele 3 luni, după ce sa folosit, părul sa sculat fără temei și numai 4 luni greutatea a revenit la normal, iar firele de păr au scăzut chiar mai puțin. Nu am văzut multă accelerare a creșterii... Singurul efect pozitiv a fost noile fire de păr ale templelor. Cred că acest lucru sugerează că masca funcționează în așa fel încât să o folosesc în continuare.

  Asigurați-vă că clătiți cu apă rece și fiți extrem de atenți la contactul cu ochii, arde cu adevărat foarte mult!

  http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/maska-balzam-dlya-volos-krasnyy-perec-serii-russkoe-pole-4487

  Mască de masă din Rusia Mască-balsam pentru păr Red pepper - revizuire

  Pauline
  Participant activ din St. Petersburg

  Fetele, recent tema caderii parului a fost discutata pe forum, in cadrul careia aceasta masca de la Fix Price a fost remarcata in mod repetat in mod pozitiv. Ea a cântat, de asemenea, o mulțime de laudă pe net, așa că am urmat-o în mod intenționat.

  De la producător: Formula armată pentru întărirea și creșterea părului cu extract de ardei roșu și ulei de măsline.

  Masca-balsam poate fi folosit ca un balm-conditioner și ca o mască de tratament pentru păr. Masca-balsam contine un extract de piper rosu cald, care imbunatateste circulatia sangelui a scalpului, imbunatateste aportul de foliculi de par cu oxigen si nutrienti, promoveaza cresterea activa a parului, previne pierderea lor. Uleiul de măsline hrănește, hidratează, înmoaie părul, dă strălucire naturală, frumusețe și sănătate. Masca-balsam are un efect de încălzire.

  Din mine: o cutie cu capac filetat, volum 250 ml.

  Pe părul meu scurt (am aplicat foarte, foarte generos) a fost suficient pentru 8 aplicații.

  Masca cu culoarea piersicului cu grosimea optima (nu curge si este usor distribuita), un minus semnificativ pentru mine este cel mai puternic parfum care va fi cu tine pana la urmatoarea spalare a parului.

  Am aplicat-o diferit, rezultatul optim fiind obținut după cum urmează: se aplică de 2 ori pe săptămână părului umed pe care îl veți spăla. Țineți timp de 20 de minute, apoi clătiți bine cu apă și asta este! Nu aș sfătui nici înainte, nici după ce mi-am spălat părul cu șampon - va fi o pată de păr și vor deveni repede murdare. Nu am simtit efectul de incalzire, dar nu l-am incercat sub cap.

  Prin vizualizarea rezultatelor aplicației: părul se cade într-adevăr mai puțin, este vizibil cu ochiul liber, nu pot spune nimic despre accelerarea creșterii părului (am tăiat o dată la 3 săptămâni, nu trebuia să scurtez intervalul), părul meu este strălucitor, sănătos, bine îngrijit, în formă de tunsoare și foarte ușor de montat.

  Vă sfătuiesc să încercați. Sortimentul mărcii are încă usturoi și rodii, cu siguranță le voi încerca.

  [Editat de autor 19 mai 2015]

  http://sponzhik.ru/%D1%80%D1%83%D1%81%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B5+%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0 % B5 / mască-balzam + dlya + volos + krasniy + perec? Oid = 127227

  Scriind pe perete

  MASCĂ PENTRU CREȘTEREA PĂRULUI. PIAȚA MASS

  Fără îndoială, fiecare cunoscător al părului lung dorește ca părul să crească mai repede. În medie, o lună, părul crește cu 1-1,5 cm, dar pentru unii proprietari de sex echitabil acest lucru nu este suficient și se folosesc diferite mijloace pentru creșterea părului. Există multe rețete eficiente pentru măști care cresc creșterea (acesta este ca muștarul care pune foc pe cap și dimexidul ajută substanțele utile să pătrundă mai repede), ceea ce permite anumitor indivizi să crească 2-3 cm pe lună. Dar cum rămâne cu fetele care nu-i plac îngrijirea naturală? Sau pentru cei care, cu toată dorința, nu au întotdeauna timp să amestece ingredientele pentru mască și să reziste pentru o perioadă lungă de timp? Desigur, în salvare este piața de masă, care poate fi găsită absolut în orice magazin. Pe baza feedbackului oferit de fete, propun să ia în considerare măștile cele mai comune printre părinții iubitori de păr.

  1. mascați câmpul rusesc cu piper roșu.
  Ca majoritatea mastilor pentru cresterea parului, se bazeaza pe faptul ca incalzeste / coace (irita foliculii de par, trezeste traversele) si din acest motiv, parul creste. Compoziția nu este foarte rău, fără silicon, astfel încât să puteți aplica atât pe rădăcini, cât și pe lungime. Face părul moale și matasos, în plus față de creșterea părului principal crește "antenki", plus este de consolidare. Masca este groasă, miroase bine, dar există două dezavantaje principale: nu este economic și dificil de găsit, prin urmare vă sfătuiesc să cumpărați imediat mai multe borcane.
  Vândute în principal în preț Fix și "curtea de Sud", prețul pentru 250ml - 39 ruble
  scor 5/5
  +Mască rusă câmp cu usturoi (întărire)
  scor 5/5

  2. Mască-compresie caldă de brusture.
  Compoziția este bună, dar nu perfectă, deoarece există siliconi, dar totuși se aplică la rădăcini (opțional pentru lungime). Masca se incalzeste, dar nu se coace, creste cresterea parului si opreste pierderea datorita proprietatilor sale de intarire. Consistența este groasă, care nu-i permite să curgă, dar există și două dezavantaje minore - un miros neplăcut și mulți oameni cad din părul ei. Dar, așa cum spun gustul și culoarea, așa că până nu o încerci, nu vei ști.
  Preț pentru 450g - 110-150 ruble
  Evaluare 4/5

  3. Rețetă bunică Agafi mască de drojdie.
  Compoziția este perfectă, aplicată atât la rădăcini, cât și la lungime. Masca se incalzeste destul de mult, creste cresterea, intareste, "antenele" pot creste, hranesc si hidrateaza parul, le fac netede si matase. Consistența lichidului, bine aplicat, miros foarte plăcut. Nu există minusuri, cu excepția faptului că este posibil ca masca să nu se potrivească cu tine, adică nu va vedea rezultatul în creștere.
  pret pentru 300ml - 40-60 ruble
  scor 5/5
  +Rețete bunica Agafi masca brusture (întărire)
  Evaluare 4/5

  4. mascați Kera-Nova pentru creșterea părului.
  Compoziția este bună, aplicată numai rădăcinilor (lungime opțională). Masca se incalzeste bine, mai degraba chiar arde. Creste cresterea, intareste parul, un bun ghid pentru nutrienti. Consistența este groasă, nu curge, nu face părul mai greu. Minusurile sunt nesemnificative - un miros neplăcut și pot usca lungimea, în special sfaturile.
  prețul pentru 280ml - 110-150 ruble
  Evaluare 4/5
  + masca Kera-Nova împotriva căderii părului.
  prețul pentru 450g - 140-160 de ruble
  scor 5/5

  5. Retete de casa Crema de masca de matase.
  Compoziția este bună, aplicată rădăcinilor și lungimii. Se încălzește puțin, crește creșterea, hrănește părul, îl face matasos, strălucitor și docil. Consistența este mijlocie (nu lichidă și nu groasă), ușor de aplicat, miros plăcut, dar există mai multe dezavantaje - poate îngrășa rădăcinile și poate usca lungimea, creșterea nu este întotdeauna vizibilă, nu pentru toată lumea.
  prețul pentru 500ml - 100-130 de ruble
  Evaluare 3/5

  6. Masca de matase de aur pentru cresterea parului.
  Compoziția lasă mult de dorit, o piesă prea chimică, dar se aplică atât la lungime, cât și la rădăcini. Creste cresterea, adauga grosimea, face parul neted, docil, moale, matasos, hidrateaza, hraneste bine si isi reface parul. Consistența lichidului, care nu este economic de utilizat. Există și câteva dezavantaje - se usucă, face părul dur, nu sporește creșterea, dar din nou, totul este individual.
  prețul pentru 200ml - 80-100 ruble
  Evaluare 3/5

  7. Frumusețea protecției și întăririi măștii bio.
  Compoziția este bună, aplicată rădăcinilor și lungimii. Întărește, face părul neted, ușor de manevrat, facilitează pieptănarea, oferă volum, restabilește. Consistența este groasă și economică. Cons - nu.
  prețul pentru 250ml - 40-50 ruble
  scor 5/5

  Sfat: pentru cele mai bune rezultate, orice mască ar trebui păstrată timp de 20-60 de minute (mai mult dacă se dorește) și încălzită, pentru a spori efectul, puteți adăuga vitamine, uleiuri, uh, scorțișoară, ardei roșu (pentru a spori senzația de arsură).

  http://vk.com/wall-27123321_8565

  Creștere și întărire: masca câmp rusesc cu piper, recenzii

  Pepper masca de păr este un regulat la forum de discuții de îngrijire a părului. Piper împreună cu muștar este considerat un instrument eficient care stimulează creșterea părului. Astfel de măști sunt făcute acasă, singure, dar departe de toate se hotărăște o astfel de acțiune independentă.

  Într-adevăr, probabilitatea arsurilor scalpului este mare, deoarece măștile magazinelor oferă o garanție că acest lucru nu se va întâmpla. Și un exemplu în acest sens este masca rusă a câmpului.

  Masca domeniul rus: proprietăți

  Pe ambalaj puteți citi că este un balsam de mască, care are un efect ușor de încălzire. Masca contine un extract de piper rosu cald si imbunatateste circulatia sanguina a scalpului. Aceasta, la rândul său, contribuie la îmbunătățirea nutriției foliculilor de păr.

  Efectul de măsline oferă un efect de înmuiere pentru mască. Se poate spune că reabilitează scalpul împotriva acțiunii destul de agresive a piperului. Dar din moment ce producătorii nu au exagerat cu proporțiile (așa cum se poate face, făcând masca casei însăși), pielea nu va suferi și uleiul de măsline îl va alimenta și îl va înmuia.

  Apropo, uleiul de măsline are un efect benefic asupra stării părului, utilizarea repetată a uleiului îmbunătățește și restabilește structura naturală a părului.

  Mască-balsam cu ardei roșu: comentarii și sfaturi

  Produsul are o culoare delicată roz, nu este miros de piper, aroma este plăcută datorită parfumurilor. Consistența este groasă, ceea ce este convenabil - masca nu va curge prin păr. Spălați ușor.

  Ceea ce este mai frecvent menționat în recenziile pozitive referitoare la mască:

  • Este usor de aplicat si se spala usor, puteti tine aproximativ 5 minute in total, si mai multe pot fi;
  • Masca de consistență seamănă cu un balsam de păr, astfel încât să-l puteți aplica după fiecare sesiune de șamponare;
  • Dar efectul cel mai important - cresterea parului - se va observa dupa cateva luni, acest lucru fiind remarcabil in special pe parul vopsit, radacinile vor trebui sa fie mai des colorate.

  Deseori descrise în detaliu utilizarea măștii de către cei care au realizat într-adevăr accelerarea creșterii părului. Iar recomandările vor fi ceva de felul următor: balsamul este frecat în rădăcinile părului cu mișcări de masaj și apoi întins pe toată lungimea. Păstrați-l pe părul său ar trebui să fie de aproximativ 20 de minute. Când balsam începe să acționeze, veți simți o ușoară senzație de arsură a scalpului.

  Deși, după cum se poate observa din recenziile, pentru cineva senzația de arsură este ușoară, doar un efect de încălzire, dar pentru cineva este abia tolerabilă. Dacă capul arde prost, spălați masca. Chiar dacă arderea nu ajunge, puteți usca pielea.

  Din recenziile negative, se poate observa doar că "efectul nu a fost văzut", dar nu există multe astfel de comentarii.

  Câmp rusesc: mască de usturoi din aceeași serie

  Același producător oferă femei și măști cu usturoi, chefir și rodii, cu ceapă, cu cătină albă. Masca cu usturoi implică întărirea părului, protecția împotriva pierderii. Deoarece această problemă este cunoscută foarte mult, masca este foarte populară.

  Elementele de mascare

  • Acest balsam de mască, în compoziția sa, are un extract activ de usturoi și ulei de rozmarin;
  • Nu trebuie să vă fie frică de mirosul de usturoi, masca nu o are - parfumul este discret, delicat, delicat;
  • Masca se distinge prin consumul economic, se aplică foarte ușor părului, trebuie să-l păstrați timp de 5-10 minute;
  • Masca este proiectată pentru a întări și regenera foliculii de păr.

  Faptul că balsamul nu face ca părul să fie mai greu este, de asemenea, încurajator și, de fapt, multe astfel de produse creează efectul părului spălat insuficient.

  Masca de usturoi poate fi alternată cu piper, precum și cu alte măști din această serie.

  Cum de a accelera creșterea părului, dacă măștile ajută cu un efect de arsură: ce spun experții

  Dacă problema creșterii părului rămâne și nu este clar cum altceva să o îmbunătățiți, nu puteți să o faceți fără ajutorul unui specialist. Nu în toate cazurile va ajuta câmpul rus tip mască. Există un factor de ereditate și o scădere generală a imunității atunci când corpul are nevoie de hrană și multe sisteme răspund imediat la acesta.

  Doctorii-trichologi recomanda in acest caz:

  • Bea vitamine pentru păr, care astăzi este în orice farmacie;
  • Vitaminele B și C sunt cele mai importante pentru păr, ele sunt, de asemenea, responsabile pentru menținerea pigmentului natural - mănâncă mai multe portocale și mazăre verde și puteți întârzia primul păr gri;
  • Îngrădește și hidratează părul cu uleiuri;
  • Tăiați, fără milă, părul obosit și lipsit de viață - acestea nu vă permit să creșteți rapid;
  • Masați scalpul;
  • Utilizarea măștilor de încălzire este posibilă dacă nu aveți alergii, nu există nici un disconfort în timpul utilizării mascului, dar este mai bine să nu folosiți măști agresive mai mult de o dată pe săptămână.

  Este imposibil sa abuzezi masti cu piper - da, cresterea parului poate fi remarcata, dar pielea uscata va provoca alte probleme, chiar si mătreața.

  Masca "câmp rusesc cu piper" pentru creșterea părului (video)

  Masca Rusă de câmp este o opțiune bună pentru utilizarea săptămânală, o puteți face mai des dacă simțiți doar o ușoară căldură și nu o senzație de arsură după fiecare sesiune.

  http://allya.ru/volosy/ukhod/maska-russkoe-pole-s-pertsem-otzyvy

  Mască rus câmp cu extract de piper fierbinte pentru creșterea părului - mijloace accesibile pentru creșterea rapidă

  Parul lung a fost întotdeauna invidia. Cu toate acestea, perioada de creștere bucle poate dura o lungă perioadă de timp. Este posibil să accelerați rata de creștere cu ajutorul ardeiului roșu obișnuit. Pentru aceasta, compania rusă Field a creat o mască de balsam îmbogățită cu extract de piper fierbinte și ulei de măsline pentru creșterea părului. Cum acționează acest produs pe bucle și ce rezultate pot fi obținute? Răspunsurile la aceste întrebări veți învăța din acest articol.

  Principiul de funcționare

  Mască Câmp rusesc cu piper pentru creșterea părului de la producător Fratti HB este un produs de îngrijire pentru bucle, contribuind la o creștere a creșterii treselor datorită impactului extractului de ardei iute și ulei de măsline. Despre ce principiu de droguri, vom lua în considerare în continuare.

  Fructele de ardei ale piperului pentru cresterea parului se folosesc mult timp. Chiar și bărbații folosesc tinctura de legume pentru chelie. Principiul acțiunii sale este iritarea locală a pielii, curgerea sângelui și, prin urmare, creșterea puterii becurilor. Rădăcinile obțin mai mult oxigen, saturate cu substanțe nutritive și vitamine. Ca urmare, se observă accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea stării externe a părului.

  În sine, o legume ascuțite are multe vitamine:

  1. Vitamina A are un efect benefic asupra creșterii toroidelor, îmbogățind bulbul cu substanțe nutritive.
  2. Vitamina B ajută la întărirea foliculilor pilosi.
  3. Vitaminele C și E dau buzunarelor netedă, stralucire, protejează împotriva influențelor externe ale factorilor nocivi.
  4. Fierul accelerează reînnoirea celulelor pielii ale scalpului.
  5. Potasiul este un element auxiliar pentru creșterea toroanelor.

  Compoziție și beneficii

  Prezența în compoziție a extractului de ardei roșu și ulei de măsline, din păcate, nu clasifică aceste produse ca fiind naturale. Produsul conține apă, emulgatori, alcool, hidroxietil celuloză, triglicerid caprilic, săruri de amoniu, lanolină, metil paraben, acid citric, absorbant de șoc, polimeri, conservanți.

  Acum, să vorbim despre rolul fiecărei componente în detaliu.

  1. Extractul de piper roșu acționează ca stimulent principal de creștere. De asemenea, are un efect antioxidant, detoxifiant. O legume fierbinte combinata cu plante aromatice imbunatateste impactul lor.
  2. Uleiul de măsline hrănește, hidratează scalpul și buclele. Are proprietăți anti-îmbătrânire pentru pielea îmbătrânită.
  3. Acidul citric este utilizat pentru a normaliza echilibrul pH-ului pielii.
  4. Lanolina pastreaza umezeala scalpului, permite pielea sa mentina un aspect sanatos, bine ingrijit. Printre deficiențele acestui element se numără posibila manifestare a unei reacții alergice, erupție cutanată, eritem.
  5. Sarurile de amoniu sunt utilizate pentru fabricarea de produse cosmetice pentru îngrijirea părului. Această componentă elimină electricitatea statică din păr.
  6. Emulgatorii sunt utilizați pentru a îndepărta murdăria din piele și păr.
  7. Glicerina în diferite forme este utilizată pentru a înmuia pielea. De asemenea, este adesea adăugată în fabricarea de creme, măști, rujuri.
  8. Alte elemente chimice sunt utilizate ca solvenți, agenți de îngroșare și conservanți pentru masca de balsam.

  Rețineți că o mască de piper pentru păr este produsă într-un volum de 250 ml într-un vas din plastic cu capac cu șurub. Consistența este destul de groasă, roz deschis, cu o aromă ușoară.

  Avantajele folosirii câmpului balsam rusesc cu piper roșu includ:

  • cost redus;
  • aromă plăcută;
  • consumul economic;
  • cresterea cresterii parului;
  • ușurință în utilizare.

  În ce cazuri se aplică

  Masca rus câmp cu piper rosu este folosit:

  • pentru a creste cresterea parului;
  • pentru a elimina pierderea strandului;
  • pentru nutriție, păr hidratant.

  Produsul este potrivit pentru orice tip de păr.

  Costul pentru

  Masca pentru păr cu piper de la brand-ul din Rusia are un cost foarte scăzut. Pentru un borcan de 250 ml, trebuie să plătiți aproximativ 40-70 de ruble, în funcție de regiune. Produs în Rusia, Moscova. Puteți cumpăra o mască-balsam la o farmacie sau un magazin de cosmetice.

  Înainte și după fotografii

  Contraindicații

  Masca Câmpul rusesc cu piper nu este recomandat pentru utilizare dacă pielea capului este deteriorată sau este alergică la ingredientele active.

  În caz de supradozaj care utilizează acest balsam, sunt posibile arsuri ale scalpului, se recomandă utilizarea atentă și evitarea contactului cu ochii.

  Termeni de utilizare

  Producătorul recomandă aplicarea balsamului de mască în felul următor: aplicați balsamul pe fire ușor spălate, distribuiți ușor pe toată lungimea buclelor și înmuiați timp de 5 minute, clătiți cu apă caldă. Utilizați masca trebuie să fie de 1-2 ori pe săptămână.

  Unii folosesc o mască într-un mod diferit. Aplicați pe bucle umede, pre-spălate, frecați ușor în zona rădăcinii cu mișcări ușoare de masaj și incubați timp de 20-30 de minute. În același timp, poate fi simțită o ușoară senzație de căldură, când apare o senzație de arsură, compoziția trebuie spălată. Utilizați masca trebuie să fie de 1-2 ori pe săptămână.

  Vă recomandăm să citiți: masajul capului este o modalitate eficientă de a accelera creșterea părului la domiciliu.

  Este important! Pentru aplicarea balsamului ardei roșu ardei roșu este recomandat să folosească mănuși de protecție sau tampoane, iar cu sensibilitate crescută a pielii pot fi diluate cu kefir, ulei sau apă.

  Efectul utilizării

  Cu utilizarea regulată a măștii veți vedea:

  • o creștere semnificativă în bucle;
  • oferind volum unui păr lung;
  • opriți căderea părului;
  • buclele vor fi în viață, strălucitoare, moi.

  În concluzie, putem spune că câmpul masca rusă cu piper roșu are un efect uimitor, cu utilizare regulată. Avantajele semnificative ale acestui instrument sunt numite costuri foarte rezonabile, îmbunătățirea stării părului, creșterea torsadelor.

  Doriți să crească bucle lungi, groase și luxoase? Următoarele articole vă pot ajuta:

  http://expertpovolosam.com/uhod/rost/sredstva/maski/russkoe-pole-s-percem

  Mască-balsam "Ardei roșu" din domeniul rusesc

  rechemare

  Mi-am cumpărat o mască mult timp, am vrut o mască de păr care să aibă proprietăți pentru a îmbunătăți circulația sângelui printr-o mică iritare pentru a îmbunătăți creșterea. Mi-a plăcut acest lucru, o sumă decentă și preț scăzut, piper în mai mare și nu este necesar. Masca este aplicata pe parul spalat si incepe sa se ginga putin cand incepe sa o spal, devine foarte calda din apa calda, senzatia de arsura este simpla si din raci este tolerata, apoi coace putin pana cand se usuca, dar aproape imperceptibil.

  Aceasta este singura mască pe care am pus-o pe rădăcinile părului și a fost foarte frică de la început că ar fi grasă, dar nu sa întâmplat nimic așa. Nu hrănește părul, nu reface, nu adaugă strălucire, nu contribuie la pieptănare, cel puțin nu l-am observat pe cei care mi-au pierdut părul, dar am și alte mijloace pentru lungimea părului, așa că nu m-am așteptat de la ea.

  Este greu de spus dacă părul crește de la ea, pentru că atunci când începeți să-l crească, nu ajungeți cu o mască. În plus, am folosit uleiuri și toate împreună au dat rezultatul unui pistol pe capul meu, nu aș spune că au început să crească mai repede, dar aici a apărut puful de arici.

  Nu conține silicon. Și în ciuda piperului și furnicăturilor în procesul de utilizare, nu am provocat iritații și cruste pe cap.

  http://www.ladiesproject.ru/public/maska-balzam-krasnyi-perets-ot-russkoe-pole

  tutux.ru

  Termenul de înregistrare a numelui de domeniu a expirat 2019-03-03T12: 58: 31Z.

  Este domeniul dvs.?

  O cerere de reînnoire trebuie depusă și plătită până în 2019-04-03.

  Cumpărați acest domeniu!

  Cerere de înregistrare a unui domeniu vacant.

  Data estimată de lansare pentru domeniul 2019-04-03

  Reguli de înregistrare

  Reguli de înregistrare p.5.9.

  La terminarea delegării stabilite de administratorul numelui de domeniu, din cauza expirării înregistrării numelui de domeniu, registratorul stabilește servere temporare DNS pentru domeniul care solicită înainte prin intermediul protocolului http pe site-ul oficial al registratorului informații cu privire la motivul încetării delegării.

  Reguli de înregistrare p.4.5.

  Dreptul de a solicita reînnoirea înregistrării numelui de domeniu rămâne la administratorul anterior până la expirarea perioadei de reînnoire preemptivă. Durata perioadei prelungirii preemptive este de 30 de zile după încheierea perioadei de înregistrare.

  Reguli de înregistrare p.3.3.1.

  Registratorul are dreptul să accepte cererile de înregistrare a numelor de domenii care se află în perioada de prelungire preferențială (înregistrarea denumirilor de domenii scutite). Înregistrarea numelui de domeniu se efectuează la sfârșitul perioadei de reînnoire preemptivă, în cazul în care administratorul anterior de nume de domeniu nu reînnoiește înregistrarea numelui de domeniu.

  WHOIS

  Mai jos sunt datele publice despre numele de domeniu:

  Contactați proprietarul domeniului

  Puteți găsi alte date disponibile public pe numele domeniului în secțiunea WHOIS.

  Nauenet JV

  "Naunet SP" este unul dintre cei mai mari registratori de nume de domeniu din Rusia. Oferim cea mai largă gamă de servicii de înregistrare și întreținere de domenii, servicii de găzduire a site-urilor web, precum și diverse servicii suplimentare.

  Lucrul cu "Onet JV" obține:

  • Serviciu la cel mai vechi registrator din zona națională.RU
  • Înregistrarea domeniului în toate zonele majore
  • Serviciul de nume de domeniu pentru cuvinte cheie
  • Înregistrarea simplă a domeniului în "trei pași"
  • Gestionarea convenabilă a serviciilor prin intermediul interfeței web
  • Gestionați serviciile de pe un dispozitiv mobil
  • Suport tehnic de 24 de ore cu un sistem de urmărire a apelurilor
  • O gamă largă de metode de plată
  • Transferul direct de fonduri direct către registrator
  • Protecție moderată împotriva spamului de administrator
  • Protecția datelor personale ale Administratorului
  • Protecția împotriva furtului de nume de domeniu
  • Activitatea de înregistrări profesionale în domeniul asigurărilor
  • Secure transferul de nume de domeniu online
  • Magazinul de domenii
  • Linie completă de servicii de găzduire și servicii suplimentare
  • Certificat de domeniu pentru certificatul de hârtie
  • Serviciul gratuit "DNS - Basic"
  • Verificarea pasapoartelor la cererea administratorului
  • Comunicare gratuită prin SMS a unor operațiuni de domeniu importante
  • Costul stabilit al domeniilor când se comandă alte servicii *
  • Reduceri și promoții
  • Afiliere Programe
  • Interfață profesională (API) pentru gestionarea serviciilor
  http://tutux.ru/opinion.php?id=41540

  Mască-balsam pentru păr "Ardei roșu" serie "Rusă câmp"

  Termen de valabilitate: 24 luni

  Livrăm mărfuri în toată Rusia!

  Prin curier - de la 190 ⃏

  Postul rusesc - de la 240

  Managerul exact al opțiunilor de cost și de livrare vă va anunța prin telefon după procesarea comenzii.

  Pentru îngrijire cuprinzătoare

  Are un efect de încălzire.

  Formula îmbogățită pentru întărirea și creșterea părului cu extract de ardei roșu și ulei de măsline

  Masca-balsam poate fi folosit ca un balm-conditioner și ca o mască de tratament pentru păr.

  Masca-balsam contine un extract de piper rosu cald, care imbunatateste circulatia sangelui a scalpului, imbunatateste aportul de foliculi de par cu oxigen si nutrienti, promoveaza cresterea activa a parului, previne pierderea lor.

  Uleiul de măsline hrănește, hidratează, înmoaie părul, dă strălucire naturală, frumusețe și sănătate.

  Aplicați masca uniform pe părul și scalpul umed, curățați, lăsați timp de 3-5 minute, clătiți bine.

  Produse similare din catalog

  Masca "câmp rusesc" cu piper roșu

  Parul lung de lux este visul majorității femeilor, fetelor și fetelor. Cu toate acestea, dacă natura nu ți-a prezentat bucle frumoase, poți să o rezolvi prin eforturi proprii, cu ajutorul produselor cosmetice speciale. Una dintre ele este reprezentată în seria Field Field - este un produs unic care combină atât proprietățile unei măști, cât și unui balsam, care întăresc și cresc intens părul.

  Masca este făcută în conformitate cu formula îmbogățită, în care principalul ingredient activ este extractul de piper roșu. În general, în ceea ce privește cantitatea de vitamine și substanțe nutritive, piperul este lider în rândul legumelor. Acesta este motivul pentru care este atât de des utilizat în industria cosmetică, în special în fabricarea de produse pentru îngrijirea părului problematic.

  Masca-balsam "câmpul rusesc" are un impact mai ales asupra scalpului: crește circulația sângelui în straturile superioare ale epidermei, activează metabolismul celular, contribuie la aprovizionarea cu oxigen a foliculilor. Astfel stimulează creșterea rapidă a părului și previne pierderea lor. În plus, se trezește activitatea în becurile de păr "de dormit".

  De asemenea, un balsam de păr unic conține ulei de măsline organic, care, la rândul său, asigură un efect hidratant și hidratant. Multumita lui, parul devine mai moale, nu confuz atunci cand pieptene, castiga elasticitate, straluceste sanatos si frumusete. Astfel, secretul eficacității mascilor de câmp rusesc cu piper roșu este o compoziție naturală și o rețetă tradițională testată în timp, reprodusă folosind echipamente moderne de înaltă tehnologie.

  Are proprietăți de încălzire. Când este aplicat există o căldură plăcută. Masca poate fi utilizată în mod continuu ca stimulant al creșterii părului sau periodic, ca măsură preventivă. După cum arată practica, corpul nostru are nevoie de o protecție specială în timpul sezonului rece, atunci când purta o frizură, temperaturi scăzute și aer uscat în camera cel mai rău dintre toate afectează starea de păr.

  Un alt "Pro" în favoarea mască "câmp rusesc" cu piper este un consum economic, precum și faptul că magazinul nostru online oferă să-l cumpere la un preț foarte atractiv. Pentru îngrijirea complexă a părului și curățarea blândă, puteți oricând să ridicați un șampon din această sau altă serie.

  http://frattishop.ru/production/cosmetics/russkoepole/70/

  Masca de par rusesc cu piper

  Dacă există un miracol în lume, atunci este! Mască-balsam câmp rusesc cu piper! Mentă mea preferată, instrumentul meu indispensabil în lupta pentru părul lung. Accelerați creșterea, reduceți caderea parului. Și cum este delicată pentru scalp (fotografie) + comparație cu masca cu piper Premium

  În primele linii ale revizuirii mele, vreau să mulțumesc frumuseților minunate ale site-ului. Fetele care au lăsat feedback în acest thread sunt o mare mulțumire pentru voi toți. A fost feedbackul dvs. care a deschis acest instrument minunat pentru mine.

  Sper că, într-o zi, îmi vor mulțumi pentru această revizuire.

  Această revizuire este cea mai mare suferință a mea, am gătit-o pentru o lungă perioadă de timp, testarea acestei măști pe părul meu folosind o varietate de metode, dar invariabil venind la încântare.

  Această mască este un rezident permanent al băii mele.

  Dacă mi se întâmplă într-o vânzare gratuită, cumpăr 6-7 borcane dintr-o dată, sau comand în magazinul IM Fratti. Desigur, prețul unei măști este mult mai scump decât prețul unei vânzări libere și nimeni nu a anulat cheltuielile poștale. Dar. pentru mine este neprețuit. Și eu o voi cumpăra dacă e nevoie de bani.

  Așa se taie stereotipurile - prețul ieftin de la prețul fix este mai scump decât orice suită. Pentru că văd rezultate excelente, îngrijirea atentă a părului și creșterea remarcabilă a părului.

  Puțin despre tine..

  Anul trecut m-am preocupat de creșterea părului sănătos frumos. Cu un an în urmă, am avut o oprire odată pictată de păr, deteriorată de-a lungul întregii sale lungimi ca urmare a vopsirii frecvente. Am pictat în culoarea roșie a focului, care, știi, e obligatorie. Prin urmare, rădăcini ușor întunecate de culoare maro închis pe fundal de culoare roșu strălucitor arăta, pentru a spune ușor, nu frumos. Da, și culoarea a fost puternic spălată. A trebuit să fie frumoasă de două ori pe lună. Merită să vă spun despre aspectul deplorabil al părului. parul meu îngrozitor, deși erau de culoare roșie veselă, dar nu deloc amuzant. Părul, ucis în coșul de gunoi, nu este cu siguranță o decorare a gazdei.

  Cu un an în urmă, am început să cresc părul prin trecerea la vopsirea cu coloranți pe bază de plante și ulei de îngrijire. Pasiunea Domnului, sa hotărât să încetini încet.

  La etapa inițială, am avut o coafură bob.

  Am vizitat coaforul destul de rar, dar la fiecare vizită am tăiat foarte mult. Nu am tăiat sfaturile, am curățat părul deteriorat de vopsea, care pe fundalul părului în creștere, colorat cu henna, bine, foarte izbitor de diferit.

  În momentul de față am păr complet pictat exclusiv cu henna. Pentru anul, am taiat tot parul deteriorat, plus, la urma urmei, am crescut foarte bine.

  Acesta este cel mai mare merit al ierburilor. Nu vom preveni, hena este un stimulent excelent de creștere.

  Dar descoperirile reale pentru mine erau măști ieftine de la Fix Price "Russian Field"

  Cel mai mare, draga mea iubit și a suferit o mărturie. De la pătrat pătrat într-o pânză frumoasă și sănătoasă.. În această revizuire există TOATE!

  Favoritele mele absolute sunt masca de usturoi și masca de piper.

  Killer iritante, tinctură de piper și mască de muștar, de asemenea, am folosit, dar nu pentru mult timp. Scalpul răcit uscat, apărea mătăpea și am aruncat această mișcare.

  Prin urmare, când am citit într-unul din recenziile despre cum mănâncă masca cu piper din câmpul rusesc, am lovit imediat schiurile din Fix Price. Apropo, am trecut de un milion de ori, considerând această mască ieftină pentru 45 ruble un murdar sincer. Cumpărarea acestui cuplu de ucigaș (usturoiul, voi spune imediat, este mult mai slab, iar masca cu usturoi vă va multumi pe doamnele tinere mai blânde) a fost cea de-a doua soluție excelentă în problemele de îngrijire a părului. Prima decizie a fost trecerea la colorarea pe bază de plante și la măști de plante.

  Producător Fratti NV, Rusia.

  De unde sa cumperi: in reteaua magazinelor Fix Price (am notat imediat ca mastile sunt in mare cerere, asa ca zboara ca prajiturile fierbinti. Daca poti cumpara o masca in FP in orasul tau fara probleme, atunci te invidiez) sau in IM Fratty SHOP 250 ml-clack și o mască cu piper roșu Premium 250 ml într-un nou pachet - tyts)

  În prezent, producătorul produce o mască cu piper roșu în două variante.

  Voi lua în considerare ambele.

  Preț în IM - 65 r (s-au ridicat, le-am comandat în 59 pp fiecare în septembrie). Această opțiune poate fi găsită în Fix Price.

  Formula îmbogățită pentru întărirea și creșterea părului cu extract de ardei roșu și ulei de măsline

  Are un efect de încălzire.

  Masca-balsam poate fi folosit ca un balm-conditioner și ca o mască de tratament pentru păr.

  Masca-balsam contine un extract de piper rosu cald, care imbunatateste circulatia sangelui a scalpului, imbunatateste aportul de foliculi de par cu oxigen si nutrienti, promoveaza cresterea activa a parului, previne pierderea lor.

  Uleiul de măsline hrănește, hidratează, înmoaie părul, dă strălucire naturală, frumusețe și sănătate.

  Masca-balsam are un efect de încălzire.

  Ambalajul pare destul de simplu și de nereprezentat. Placă albă din plastic alb, cu capac cu șurub. Nu există protecție sub capac.

  Pe borcan este prezentată o informație destul de cuprinzătoare despre produs.

  2 OPȚIUNE Masca "Premium" pe "apă vie"..

  Preț în IM - 109r

  Masca de păr "Red Pepper", bogată în ingrediente active naturale, asigură o întărire și o creștere intensă a părului.

  "Apa vie" a piperului rosu calmeaza circulatia sanguina a scalpului, imbunatateste furnizarea de foliculi de par cu oxigen si nutrienti, trezeste si revitalizeaza bulbii "dormit", intareste parul si promoveaza cresterea lor activa. Inclusiv în ulei de măsline restabilește structura părului, își păstrează elasticitatea, strălucirea și rezistența.

  Untul de shea hrănește și înmoaie, protejează părul de pierderea umidității și efectele negative ale luminii solare.

  "Apa vie" este extracte de plante de primă clasă realizate prin tehnologii la rece. Acesta este cel mai bun și unic pe care ne poate da Natura - nectarul, sucul din inima plantelor în starea inițială, complet neschimbată. Aceasta este o cantitate imensă de substanțe biologic active caracteristice pentru plantele respective și care oferă cele mai hidratante, nutritive, regenerante și alte efecte.

  Aici, desigur, a lucrat pe un borcan.

  Îmi place cadoul rotund drăguț cu un gât mai larg. Pot scoate cu ușurință produsul cât de mult am nevoie. În prima variantă, gâtul este mai îngust și rămășițele măștii pot fi destul de greu de extras.

  În ceea ce privește conținutul informațiilor aici este, de asemenea, mai interesant. Informația este acum pe copertă. Producătorul ne promite un produs pe "viu" apă.

  Compoziția este aceeași ca și în prima versiune, cu unele diferențe. În versiunea cu masca Premium nu există lanolină.

  Lanolina este un produs unic pentru parul nostru. Datorită utilizării coloranților chimici, a dispozitivelor de uscare, curling și îndreptare, precum și datorită condițiilor meteorologice, părul este puternic uscat, pierde rapid umiditatea și, prin urmare, devine fragil. Pentru a vă restabili structura, aveți nevoie de un hidratant foarte puternic. Lanolina face parte din multe produse cosmetice, tocmai datorită componentei hidratante. Lanolina înconjoară fiecare păr, protejându-l de mediul extern. Astfel, parul păstrează umiditatea naturală. Ingrosarea, întărirea și hidratarea - foarte calitățile pe care le oferă lanolina în îngrijirea părului. Este important să-l distribuim pe toată lungimea, dar să nu-l aplicăm rădăcinilor, pentru a evita înfundarea scalpului, creșterea greutății și greutății părului.

  Prin urmare, în viitor, voi cumpăra opțiunea Premium.Voi explica de ce... am pus masca atât pe rădăcini, cât și pe lungime. Pentru lungime, lanolina este un hidratant excelent, dar pentru rădăcini personal nu prea am nevoie de ea. Am un tip mixt de păr - uscat pe vârfuri, rădăcini grase. Lanolina pe rădăcini grase nu este bună. Părul se murdărește repede. Ei bine, lungimea și fără această mască, am perfect hidratat - cajole.

  Compoziția, desigur, nu este utilitate și bunătate, dar nu voi intra în ceva ce nu înțeleg. Pentru mine, compoziția nu este fundamentală. Dacă produsul îmi place mine și parul meu, are dreptul deplin la aprobarea deplină. Pe lângă scor, nu voi reduce.

  Consistența mascilor destul de gros, distribuit perfect în păr.

  Mirosul floral, plăcut, nu enervant. Pe păr nu durează mult, nici plângeri.

  culoare maschează un pic diferit..

  Ele coace ambele măști doar criminal. Aplic pe părțile după ce am folosit șamponul și după un minut pe cap un foc de foc.

  Vă rog să fiți atent cu ochii dvs. Odată ce mi-am venit în ochi, un sentiment de nedescris.

  În plus, vă pot avertiza împotriva folosirii dacă aveți vreun prejudiciu asupra pielii dvs. În timpul verii, am fost ars rău la soare și seara, luând un duș, nu am găsit nimic mai deștept decît mîngîierea mea cu această mască. Din duș a zburat. Încă de când niște cosuri sunt măști tabu.

  Vă recomandăm să folosiți masca cu precauție în timpul menstruației, deoarece poate crește ușor cantitatea de descărcare.

  Din acest motiv, recomand sa folositi femeile insarcinate pentru a renunta. Pentru aceasta categorie de doamne, in general trebuie sa fiti atenti cu mijloacele iritante - salvate, Dumnezeu salveaza.. Eu deja recomanda aici nu ca un utilizator obisnuit si fan al acestui cosmetice, ci ca specialist!

  Acum vă voi arăta cum a crescut parul meu în acest an.

  Folosesc masca cu piper tot timpul, uneori înlocuind-o cu o mască cu usturoi. Mai des, acest înlocuitor este forțat cu o mască de piper în momentul în care nu am. În general, usturoiul sa stabilit de asemenea bine, prin urmare, în coșurile mele și este constant prezent.

  Decembrie Părul crescut în septembrie 2015.

  Pe masca de păr se comportă bine. În ciuda compoziției destul de agresive, nu se usucă deloc. Poate că acesta este meritul uleiului de măsline și al lanolinei. Mask Premium a încercat, unele diferențe fundamentale nu au fost găsite. Ele sunt la fel. Dar un prieten a remarcat faptul că masca ei premium este înclinată doar cu scârțâie. Ei bine, nu știu, suntem cu toții diferiți, cred. Citind recenziile, văd că fiecare concept de "iad, iad, pipetă, cum ar fi, arde" este de asemenea diferit

  Stau liniștit timp de 20 de minute. Da, arde, dar diferă de același usturoi, dar nu pot spune că este insuportabil. Apoi l-am spălat, îmi împachetez capul într-un prosop. Timp de o jumătate de oră, efectul căldurii (nici măcar căldura!) Persistă, apoi se eliberează treptat.

  Pe baza celor de mai sus, permiteți-mi să trag concluzii.

  Avantajul clar al măștii este prețul scăzut și proprietățile destul de remarcabile și eficiența. Aici prețul este în mod clar mai scăzut. Grijă pentru părul tău nu este mai rău decât profesional scump. Ei bine, o creștere minunată a părului, care este o prioritate pentru mine.

  Vă mulțumim că ați avut timp să citiți acest opus.

  Toate părul frumos)

  Și la noi întâlniri

  O mare alternativă la o mască de muștar. Rapid și eficient Analiza compoziției + rezultate fotografice

  Bună ziua, dragi fete!

  Astăzi vom discuta despre una dintre cele mai, după părerea mea, mijloace eficiente de a accelera creșterea părului. Între timp, un mic fundal.

  Acum un an, părul meu era lung și frumos. Grijă deosebită nu a fost, ca toți ceilalți: șampon + balsam. Nu există măști, spalări și alte lucruri.

  Și apoi diavolul ma făcut să devin o blondă.

  Au fost și spălări și străluciri. În cele din urmă, mi-am dat seama că lumina nu mă convine. Mi-am dat seama când părul era ca un burete. A trebuit să o taie.

  Deci, începând cu luna ianuarie a acestui an, am început să mă îngrijesc intens pentru păr.

  Și, bineînțeles, am vrut să revin cât mai curând posibil.

  A început să facă toată lumea o mască de muștar celebru. Dar această metodă mi se părea foarte deranjantă și mirosul de muștar era deja grea.

  Și așa, odată ce mergeam la magazinul cu preț fix, am văzut o mască rusă pe raft, după care cu ardei roșu. Numeroase recenzii ale fetelor din grupurile Ayrek și VKontakte au apărut imediat în capul meu. Fără să mă gândesc de două ori, am luat câteva vase și am alergat acasă, cu o dorință sălbatică de a încerca cât mai curând posibil)

  Acesta este un miracol.

  Borcanul nu este cel mai convenabil. Mai ales atunci când masca rămâne în partea de jos.

  Ce ne promite producătorul:

  Acum să ne ocupăm de compoziție.

  Consistența este groasă. Mirosul, aș zice, de obicei. Seamănă cu mirosul de cremă de mână. Acum, după o utilizare prelungită, sunt puțin supărător față de el. Dar eu tolerez)

  Producătorul recomandă aplicarea unei măști timp de 3-5 minute, distribuind pe toată lungimea. Eu fac altfel. Pe părul nedormit, l-am pus pe rădăcinile rădăcinilor și l-am lăsat timp de aproximativ o oră sub sac și pungă. Apoi, ca de obicei, cu șamponul meu.

  Am aplicat această mască destul de des. Timp de o lună aproximativ 10-12 cereri. Iată rezultatul pentru acest moment. Chiar înainte, după stânga, după.

  Îi sfătuiesc pe toți la această minunată mască, mai ales pentru un preț atât de mare.

  Sper că recenzia mea ți-a refuzat folosirea)

  Dacă există un miracol în lume, atunci este! Mască-balsam câmp rusesc cu piper! Mentă mea preferată, instrumentul meu indispensabil în lupta pentru părul lung. Accelerați creșterea, reduceți caderea parului. Și cum este delicată pentru scalp (fotografie) + comparație cu masca cu piper Premium

  În primele linii ale revizuirii mele, vreau să mulțumesc frumuseților minunate ale site-ului. Fetele care au lăsat feedback în acest thread sunt o mare mulțumire pentru voi toți. A fost feedbackul dvs. care a deschis acest instrument minunat pentru mine.

  Sper că, într-o zi, îmi vor mulțumi pentru această revizuire.

  Această revizuire este cea mai mare suferință a mea, am gătit-o pentru o lungă perioadă de timp, testarea acestei măști pe părul meu folosind o varietate de metode, dar invariabil venind la încântare.

  Această mască este un rezident permanent al băii mele.

  Dacă mi se întâmplă într-o vânzare gratuită, cumpăr 6-7 borcane dintr-o dată, sau comand în magazinul IM Fratti. Desigur, prețul unei măști este mult mai scump decât prețul unei vânzări libere și nimeni nu a anulat cheltuielile poștale. Dar. pentru mine este neprețuit. Și eu o voi cumpăra dacă e nevoie de bani.

  Așa se taie stereotipurile - prețul ieftin de la prețul fix este mai scump decât orice suită. Pentru că văd rezultate excelente, îngrijirea atentă a părului și creșterea remarcabilă a părului.

  Puțin despre tine..

  Anul trecut m-am preocupat de creșterea părului sănătos frumos. Cu un an în urmă, am avut o oprire odată pictată de păr, deteriorată de-a lungul întregii sale lungimi ca urmare a vopsirii frecvente. Am pictat în culoarea roșie a focului, care, știi, e obligatorie. Prin urmare, rădăcini ușor întunecate de culoare maro închis pe fundal de culoare roșu strălucitor arăta, pentru a spune ușor, nu frumos. Da, și culoarea a fost puternic spălată. A trebuit să fie frumoasă de două ori pe lună. Merită să vă spun despre aspectul deplorabil al părului. parul meu îngrozitor, deși erau de culoare roșie veselă, dar nu deloc amuzant. Părul, ucis în coșul de gunoi, nu este cu siguranță o decorare a gazdei.

  Cu un an în urmă, am început să cresc părul prin trecerea la vopsirea cu coloranți pe bază de plante și ulei de îngrijire. Pasiunea Domnului, sa hotărât să încetini încet.

  La etapa inițială, am avut o coafură bob.

  Am vizitat coaforul destul de rar, dar la fiecare vizită am tăiat foarte mult. Nu am tăiat sfaturile, am curățat părul deteriorat de vopsea, care pe fundalul părului în creștere, colorat cu henna, bine, foarte izbitor de diferit.

  În momentul de față am păr complet pictat exclusiv cu henna. Pentru anul, am taiat tot parul deteriorat, plus, la urma urmei, am crescut foarte bine.

  Acesta este cel mai mare merit al ierburilor. Nu vom preveni, hena este un stimulent excelent de creștere.

  Dar descoperirile reale pentru mine erau măști ieftine de la Fix Price "Russian Field"

  Cel mai mare, draga mea iubit și a suferit o mărturie. De la pătrat pătrat într-o pânză frumoasă și sănătoasă.. În această revizuire există TOATE!

  Favoritele mele absolute sunt masca de usturoi și masca de piper.

  Killer iritante, tinctură de piper și mască de muștar, de asemenea, am folosit, dar nu pentru mult timp. Scalpul răcit uscat, apărea mătăpea și am aruncat această mișcare.

  Prin urmare, când am citit într-unul din recenziile despre cum mănâncă masca cu piper din câmpul rusesc, am lovit imediat schiurile din Fix Price. Apropo, am trecut de un milion de ori, considerând această mască ieftină pentru 45 ruble un murdar sincer. Cumpărarea acestui cuplu de ucigaș (usturoiul, voi spune imediat, este mult mai slab, iar masca cu usturoi vă va multumi pe doamnele tinere mai blânde) a fost cea de-a doua soluție excelentă în problemele de îngrijire a părului. Prima decizie a fost trecerea la colorarea pe bază de plante și la măști de plante.

  Producător Fratti NV, Rusia.

  De unde sa cumperi: in reteaua magazinelor Fix Price (am notat imediat ca mastile sunt in mare cerere, asa ca zboara ca prajiturile fierbinti. Daca poti cumpara o masca in FP in orasul tau fara probleme, atunci te invidiez) sau in IM Fratty SHOP 250 ml-clack și o mască cu piper roșu Premium 250 ml într-un nou pachet - tyts)

  În prezent, producătorul produce o mască cu piper roșu în două variante.

  Voi lua în considerare ambele.

  Preț în IM - 65 r (s-au ridicat, le-am comandat în 59 pp fiecare în septembrie). Această opțiune poate fi găsită în Fix Price.

  Formula îmbogățită pentru întărirea și creșterea părului cu extract de ardei roșu și ulei de măsline

  Are un efect de încălzire.

  Masca-balsam poate fi folosit ca un balm-conditioner și ca o mască de tratament pentru păr.

  Masca-balsam contine un extract de piper rosu cald, care imbunatateste circulatia sangelui a scalpului, imbunatateste aportul de foliculi de par cu oxigen si nutrienti, promoveaza cresterea activa a parului, previne pierderea lor.

  Uleiul de măsline hrănește, hidratează, înmoaie părul, dă strălucire naturală, frumusețe și sănătate.

  Masca-balsam are un efect de încălzire.

  Ambalajul pare destul de simplu și de nereprezentat. Placă albă din plastic alb, cu capac cu șurub. Nu există protecție sub capac.

  Pe borcan este prezentată o informație destul de cuprinzătoare despre produs.

  2 OPȚIUNE Masca "Premium" pe "apă vie"..

  Preț în IM - 109r

  Masca de păr "Red Pepper", bogată în ingrediente active naturale, asigură o întărire și o creștere intensă a părului.

  "Apa vie" a piperului rosu calmeaza circulatia sanguina a scalpului, imbunatateste furnizarea de foliculi de par cu oxigen si nutrienti, trezeste si revitalizeaza bulbii "dormit", intareste parul si promoveaza cresterea lor activa. Inclusiv în ulei de măsline restabilește structura părului, își păstrează elasticitatea, strălucirea și rezistența.

  Untul de shea hrănește și înmoaie, protejează părul de pierderea umidității și efectele negative ale luminii solare.

  "Apa vie" este extracte de plante de primă clasă realizate prin tehnologii la rece. Acesta este cel mai bun și unic pe care ne poate da Natura - nectarul, sucul din inima plantelor în starea inițială, complet neschimbată. Aceasta este o cantitate imensă de substanțe biologic active caracteristice pentru plantele respective și care oferă cele mai hidratante, nutritive, regenerante și alte efecte.

  Aici, desigur, a lucrat pe un borcan.

  Îmi place cadoul rotund drăguț cu un gât mai larg. Pot scoate cu ușurință produsul cât de mult am nevoie. În prima variantă, gâtul este mai îngust și rămășițele măștii pot fi destul de greu de extras.

  În ceea ce privește conținutul informațiilor aici este, de asemenea, mai interesant. Informația este acum pe copertă. Producătorul ne promite un produs pe "viu" apă.

  Compoziția este aceeași ca și în prima versiune, cu unele diferențe. În versiunea cu masca Premium nu există lanolină.

  Lanolina este un produs unic pentru parul nostru. Datorită utilizării coloranților chimici, a dispozitivelor de uscare, curling și îndreptare, precum și datorită condițiilor meteorologice, părul este puternic uscat, pierde rapid umiditatea și, prin urmare, devine fragil. Pentru a vă restabili structura, aveți nevoie de un hidratant foarte puternic. Lanolina face parte din multe produse cosmetice, tocmai datorită componentei hidratante. Lanolina înconjoară fiecare păr, protejându-l de mediul extern. Astfel, parul păstrează umiditatea naturală. Ingrosarea, întărirea și hidratarea - foarte calitățile pe care le oferă lanolina în îngrijirea părului. Este important să-l distribuim pe toată lungimea, dar să nu-l aplicăm rădăcinilor, pentru a evita înfundarea scalpului, creșterea greutății și greutății părului.

  Prin urmare, în viitor, voi cumpăra opțiunea Premium.Voi explica de ce... am pus masca atât pe rădăcini, cât și pe lungime. Pentru lungime, lanolina este un hidratant excelent, dar pentru rădăcini personal nu prea am nevoie de ea. Am un tip mixt de păr - uscat pe vârfuri, rădăcini grase. Lanolina pe rădăcini grase nu este bună. Părul se murdărește repede. Ei bine, lungimea și fără această mască, am perfect hidratat - cajole.

  Compoziția, desigur, nu este utilitate și bunătate, dar nu voi intra în ceva ce nu înțeleg. Pentru mine, compoziția nu este fundamentală. Dacă produsul îmi place mine și parul meu, are dreptul deplin la aprobarea deplină. Pe lângă scor, nu voi reduce.

  Consistența mascilor destul de gros, distribuit perfect în păr.

  Mirosul floral, plăcut, nu enervant. Pe păr nu durează mult, nici plângeri.

  culoare maschează un pic diferit..

  Ele coace ambele măști doar criminal. Aplic pe părțile după ce am folosit șamponul și după un minut pe cap un foc de foc.

  Vă rog să fiți atent cu ochii dvs. Odată ce mi-am venit în ochi, un sentiment de nedescris.

  În plus, vă pot avertiza împotriva folosirii dacă aveți vreun prejudiciu asupra pielii dvs. În timpul verii, am fost ars rău la soare și seara, luând un duș, nu am găsit nimic mai deștept decît mîngîierea mea cu această mască. Din duș a zburat. Încă de când niște cosuri sunt măști tabu.

  Vă recomandăm să folosiți masca cu precauție în timpul menstruației, deoarece poate crește ușor cantitatea de descărcare.

  Din acest motiv, recomand sa folositi femeile insarcinate pentru a renunta. Pentru aceasta categorie de doamne, in general trebuie sa fiti atenti cu mijloacele iritante - salvate, Dumnezeu salveaza.. Eu deja recomanda aici nu ca un utilizator obisnuit si fan al acestui cosmetice, ci ca specialist!

  Acum vă voi arăta cum a crescut parul meu în acest an.

  Folosesc masca cu piper tot timpul, uneori înlocuind-o cu o mască cu usturoi. Mai des, acest înlocuitor este forțat cu o mască de piper în momentul în care nu am. În general, usturoiul sa stabilit de asemenea bine, prin urmare, în coșurile mele și este constant prezent.

  Decembrie Părul crescut în septembrie 2015.

  Pe masca de păr se comportă bine. În ciuda compoziției destul de agresive, nu se usucă deloc. Poate că acesta este meritul uleiului de măsline și al lanolinei. Mask Premium a încercat, unele diferențe fundamentale nu au fost găsite. Ele sunt la fel. Dar un prieten a remarcat faptul că masca ei premium este înclinată doar cu scârțâie. Ei bine, nu știu, suntem cu toții diferiți, cred. Citind recenziile, văd că fiecare concept de "iad, iad, pipetă, cum ar fi, arde" este de asemenea diferit

  Stau liniștit timp de 20 de minute. Da, arde, dar diferă de același usturoi, dar nu pot spune că este insuportabil. Apoi l-am spălat, îmi împachetez capul într-un prosop. Timp de o jumătate de oră, efectul căldurii (nici măcar căldura!) Persistă, apoi se eliberează treptat.

  Pe baza celor de mai sus, permiteți-mi să trag concluzii.

  Avantajul clar al măștii este prețul scăzut și proprietățile destul de remarcabile și eficiența. Aici prețul este în mod clar mai scăzut. Grijă pentru părul tău nu este mai rău decât profesional scump. Ei bine, o creștere minunată a părului, care este o prioritate pentru mine.

  Vă mulțumim că ați avut timp să citiți acest opus.

  Toate părul frumos)

  Și la noi întâlniri

  Oooh, cum se coace, grație lungimii ei de 3 cm și a unui arici de păr nou! În cazul în care să cumpere câmp rus în Belarus și Rusia? Rezultatul fotografiei

  Bună ziua tuturor!

  A venit timpul să scriu despre legenda mască. Părul meu este alb, poros, predispus la spargere. Din cauza vopsirii nereușite cu vopsea nouă pentru mine, am pierdut jumătate din lungimea mea (părul meu a fost spart). Acum caut un mijloc de accelerare a cresterii parului, astfel incat lungimea sa nu se stinga! Am făcut măști de ulei cu ulei esențial de la Bay, am frecat acidul nicotinic (pe care îl recomand, de asemenea, apropo), cu toate acestea, vreau să petrec mai puțin timp pe toate astea. Și așa am citit despre masca de balsam de câmp rusesc cu piper. Să ne uităm în Belarus, dar nu pe el. Acest miracol nu ne-a fost vândut pentru o perioadă lungă de timp. Acum se găsește într-un magazin. Voi lăsa o referință de mai jos.

  Măștile mele de fumat :)

  Ce ne promite producătorul?

  Formula îmbogățită pentru întărirea și creșterea părului cu extract de ardei roșu și ulei de măsline

  Are un efect de încălzire.

  Masca-balsam poate fi folosit ca un balm-conditioner și ca o mască de tratament pentru păr.

  Masca-balsam contine un extract de piper rosu cald, care imbunatateste circulatia sangelui a scalpului, imbunatateste aportul de foliculi de par cu oxigen si nutrienti, promoveaza cresterea activa a parului, previne pierderea lor.

  Uleiul de măsline hrănește, hidratează, înmoaie părul, dă strălucire naturală, frumusețe și sănătate.

  Masca-balsam are un efect de încălzire.

  Masca cremă, în același timp, primul borcan era de culoare roz, iar celelalte două, cumpărate trei luni mai târziu, erau piersici. Nu știu care este diferența, efectul este același, și mirosul. Poate din cauza colorantului?

  Producătorul recomandă aplicarea Masochka timp de 3-5 minute, dar, după ce am citit recenziile, am introdus pentru prima dată părul proaspăt curat, ud, timp de 15 minute, sub filmul de plastic și sub prosop. Oh, a fost un foc! Abia am stat! Tot capul ardea, în special templele, spatele capului, lângă frunte. Pielea înroșită, senzația de foc, dar deja puțin mai puțin, ma bântuit încă 40 de minute, devenind chiar înfricoșător pentru părul meu. În următoarea aplicare a unui astfel de incendiu nu mai este, căldura, desigur, simțit, chiar fierbinte, dar puteți tolera. Stau 20-40 de minute. MAI MULTE NECESITA! 20-40 de minute este suficient, o dată, am ținut-o timp de o oră, mustele mi-au strălucit ochii. În general, este mai bine să nu glumești cu presiune. Și, de asemenea, este mai bine să o aplicați cu atenție, să nu vă așezați pe urechi, pe frunte, să spălați mâinile cu săpun și să nu atingeți ochii, altfel totul va arde din piper!

  După cum puteți vedea, compoziția nu este cea mai bună și departe de a fi ideală, uleiul undeva în cele din urmă, totuși, masca este valabilă și o poți ierta pentru o astfel de compoziție. Vă recomandăm să utilizați un scrumieră (am cătină de mare de la Natura Siberika, cineva este potrivit pentru sare). Apropo, masca este economica, am avut un borcan timp de 3 luni (am folosit-o de 2 ori pe saptamana).

  REZULTAT !! Am folosit masca timp de o lună, apoi o pauză de 2, iar din nou am folosit-o timp de 2 luni. Raport de fotografie pentru ultimele 2 luni. Acționează conform principiului - se încălzește, crește circulația sângelui, se adaugă mai multe substanțe nutritive bulbilor de ceapă, ceea ce accelerează creșterea și stimulează creșterea părului nou, anterior dormit. Creșterea accelerează! În loc de 0,9-1 cm, a crescut 1,5, adică 3 cm în 2 luni. Ceea ce este mai multumit, deci sunt fire de păr tânăr, sunt mulți dintre ei, un arici întreg. Este deja remarcabil nu numai pentru mine, ci și pentru coafor, soțul, au spus prietenii. Și pe părul blond nu este atât de ușor de observat. Am pictat, am remarcat pe calendar și am început din nou să folosesc masca timp de 2 luni. +3 cm în două luni. Creșterea părului în exact 2 luni! Am încercat să-mi surprind părul tânăr

  Recomand, încercați-l cu siguranță! Este necesar să aplicați gros pe rădăcini, eu nu atingeți lungimea, astfel încât să nu se usuce, astfel încât pentru lungimea am o altă mască hrănitoare. Pădurile din câmp rusesc cu piper nu sunt grase. Analogi Mască-balsam de păr "câmp rusesc" Ardei roșu " - mască Compliment cu piper, masca "câmp rusesc" "Ardei roșu pe apă vie", masca egipteană "Pepper roșu", mască-balsam "Cayenne piper". Toate aceste măști se încălzesc și acționează conform aceluiași principiu - la suprafața pielii, foliculii (foliculii de păr) trag sânge cu substanțe nutritive, ceea ce accelerează creșterea și dă naștere părului nou.

  Așa cum am promis, am lăsa o legătură cu magazinul unde am cumpărat o mască în Belarus - [link]

  În Rusia este vândut în magazine Fix Price, și de asemenea - [link]

  Speranța a fost de ajutor! Vă mulțumim pentru atenție!

  Consolidați părul cu Mască cu ardei roșu! Rezultatul va multumi, insa procesul in sine va da mai putina placere!

  Salutări pentru dvs., dragi oaspeți ai recenziei mele!

  Am continuat subiectul produselor de îngrijire a părului și astăzi voi împărtăși cu dvs. impresiile mele despre senzația și multe mijloace cunoscute deja - Masca pentru balm pentru păr Ardei roșii "Consolidarea întăririi părului și formula de creștere cu extract de ardei roșu și ulei de măsline". Mască-balsam Ardei roșu câmp rusesc

  Nu am putut și nu am putut trece și nu am încercat această faimoasă mască cu piper roșu! Au fost deja spuse multe despre ea, despre proprietățile ei magice și numai pentru un ban. Este într-adevăr așa? Să ne dăm seama.

  Caracteristici cheie:

  Un borcan din plastic de culoare albă, cu un capac din spate. Când deschideți prima dată, nu veți vedea folia protectoare obișnuită sau capacul de protecție din plastic, iar imediat întreaga mască va fi vizibilă.

  Pentru mine, unul dintre inconveniente a fost acela că recipientul are un gât îngust și nu este foarte convenabil să scoți o mască din el, mai ales când este deja mai puțin de jumătate. Mască-balsam pentru păr Piper roșu câmp rusesc

  Pe bancă o etichetă cu piper, ca și cum ar fi sugerat ce va fi HOT...

  Textura măștii este groasă, albă, cu o nuanță roz. Mască-balsam pentru păr Piper roșu câmp rusesc

  Miros mirosit cu piper, dar plăcut.

  De la producător: Mască-balsam pentru păr Piper roșu câmp rusesc

  Masca-balsam contine un extract de piper rosu cald, care imbunatateste circulatia sangelui a scalpului, imbunatateste aportul de foliculi de par cu oxigen si nutrienti, promoveaza cresterea activa a parului, previne pierderea lor.

  Mod de utilizare:

  aplicați balsamul de mască pentru a curăța parul curat, distribuiți uniform pe toată lungimea, lăsați să se afle timp de 3-5 minute, clătiți bine cu apă caldă.

  Compoziția măștii cu piper

  Am cumpărat o mască cu piper în unul dintre magazinele de cosmetice din oraș. Și asta, prin șansă, pentru că de oriunde nu am văzut produsele acestui producător pentru vânzare. Și după achiziționarea în magazin nu mai era livrat. Dar cred că în Rusia se poate cumpăra fără dificultate.

  Deși mi-am amintit ce am văzut într-un MI din Belarus, dar prețul era pentru o mască de 2,5. Tarif mai scump.

  Prețul la momentul cumpărării a fost de aproximativ 0,7 USD. Nici măcar nu avem astfel de prețuri pentru produsele cosmetice din Belarus!

  Volum 250ml

  Producător: Rusia NGO "Fratty NV"

  Impresiile mele și evaluarea

  Despre parul meu: suficient de lung, în mod repetat decolorat, predispus la rupere și uscare.

  Ce rezultat am avut de la Mask-Balsam cu Pepper? În primul rând, întărirea și prevenirea caderii (de vreme ce în perioada de toamnă-iarnă întâlnesc adesea acest lucru).

  Pentru a fi sincer, nu am cumpărat nici un borcan, ci trei întregi cu piper și unul cu usturoi (bine, că unul!)! Ei bine, asta e bine, așa că m-am gândit, de ce să-ți pierdeți ceva?

  Îmi amintesc de prima mea utilizare a măștii...

  Puneți capul și lungimea părului, apoi începe!

  Capul mi-a ars atât de mult încât am crezut că scalpul meu a fost înlăturat. Am suferit 4-5 minute, așa cum recomandă producătorul (o medalie pentru cei care poartă masca asta de ore!). Pentru mine, aceste minute păreau o eternitate! Apropo, mi sa părut că mi-a amintit de o cremă de încălzire anti-celulită, doar că picioarele mele ardeau acolo și apoi capul meu ardea.

  În utilizarea ulterioară, nu mai era așa de fierbinte, dar este și imposibil să spun că m-am relaxat de la masca aplicată!

  Dar ce a fost surpriza mea după ce am spălat masca. Masca a fost spălată bine de păr, părul a devenit mai moale, a alunecat pe mâini și a fost foarte neted! După uscare, au fost bine pieptănate și nu încurcate, dar au dobândit și o strălucire bună. Păr după mască cu piper

  Dar acest lucru nu este singurul rezultat pozitiv din masca! După utilizare, am observat că părul meu a început să urce și să cadă mai puțin, iar asta mi-a fost foarte evident! Păr după mască cu piper

  Mă bucur că masca nu face ca părul să fie mai greu, nu trebuie să îl spălați mai des după utilizare. Nu a provocat mâncărime și mătreață.

  În ceea ce privește creșterea rapidă, nu am observat-o pe părul meu. Părul a crescut cu 1-1,5 cm și crește. Poate că, după o utilizare mai lungă, s-ar putea observa rezultatul creșterii, dar nu puteam folosi în mod constant masca de piper.

  Am folosit primul borcan al masca in toamna, in timpul unei perioade de cadere a parului. I-am dat pe cel de-al doilea surorii mele, pentru că am înțeles că nu reușesc trei. Am început să folosesc al treilea borcan destul de recent și nu de multe ori (o dată la fiecare două, trei).

  Pe baza celor de mai sus, pot trage următoarele concluzii:

  - Este bine aplicat și distribuit;

  - Reduce in mod semnificativ pierderea parului;

  - Netezirea și strălucirea netedă;

  - Nu face mai greu și nu usucă părul;

  - Preț foarte frumos;

  - Borcan inconvenient de utilizat;

  - Prima dată când înfiptă foarte mult scalpul și senzațiile plăcute la momentul utilizării puțin!

  - Creșterea părului nu este afectată foarte mult.

  Pentru toate calitatile pozitive si negative ale masticului-balsam pentru parul rosu Pepper Russian field am pus 4 stele.

  Mască-balsam pentru păr Piper roșu câmp rusesc

  P.S. Când aplicați, aveți grijă să evitați contactul cu ochii! N-am avut astfel de cazuri, dar judecând după mirosul și reacția cu scalpul, dacă masca îmi vine în ochi, atunci va fi puțin plăcută!

  De asemenea, cu prudență, aș recomanda utilizarea celor care au probleme cu presiunea. Totuși, arderea și mirosul se pot simți!

  Despre îngrijirea părului meu poți citi AICI!

  ÎNTREȚINEREA PĂRINILOR ÎN CONDIȚII DE HOME

  Despre alte produse de îngrijire a părului pot fi găsite în profilul meu!

  Mă bucur dacă ați fi de folos!

  Vă mulțumim pentru atenție și vă vom vedea curând!

  Părul crește! Asistentul meu maschează câmpul rusesc cu recenzia piperului cu fotografii

  Domeniul rusesc.
  Astăzi vă voi spune despre legenda, faimosul și evazivă mască - câmp rusesc cu piper! Numeroase fire de par păcălesc pentru ea, obținerea acestei măști nu este atât de ușoară cum pare la prima vedere și costă 40-50 de ruble. Mulți cântă oedele ei și mulți scuipă pe compoziția ei. Dar cred că toată lumea ar trebui să ne încerce cel puțin, cum se coace.
  Prima dată când am văzut-o acum câțiva ani în prețul fix. "Fu, cât de dezgustător este să cumperi produse de păr aici, totul va cădea", m-am gândit. Dupa ce am incercat mult timp sa cresc o multime de masti pentru cresterea parului, am incetat sa le fac cu totul.
  Iată o listă de măști:
  1) masca de ceapa - super strălucire, nutriție de foliculi de păr, dar mirosul, în cazul în care părul este ușor umed. Am învățat să fac față acestei situații, folosind o mască cu henna sau lut, dar este foarte lungă, deși eficace. Mirosul cepei pe păr nu este.
  2) masca servitoare - coace, dar AWFUL, usuca parul. Deși pielea mea este predispusă la grăsime, mustar peresohil-l.
  3) tinctură de piper - ceva nepregătit.
  4) Dimexid - stinky, dacă stai mult timp și nu vi se va permite să alegi proaspăt la farmacie și să ia mult cu această mască
  Pe scurt, am abandonat masca, accelerând creșterea părului și am început să mă îngrijesc intens pentru lungimea uleiurilor. Iată rezultatul:

  Și câmpul rus a apărut din când în când în memorie. M-am hotărât să citesc recenzii despre ea și, oh, Dumnezeu, ea coace și părul ei crește sălbatic de ea! Nimeni nu este chel.
  "Ei bine, trebuie să luăm o șansă", am decis, și am intrat în prețul fix, unul, al doilea, al cincilea. Nicăieri nu era această mască! Era usturoi și rodie. Atunci am citit că a fost cumpărată aproape într-o singură zi. Și, în cele din urmă, o găsesc, a luat două cutii deodată (bine, cât de puțin este util, prețul nu mușcă). Un an mai târziu, l-am găsit într-un alt preț fix și am luat trei bănci.
  Promisiunea producătorului Culoarea și textura cremului
  Acum cum îl folosesc:
  După șampon, aplicați rădăcinile curate și umede cu mișcări de masaj, aplicați o altă mască pentru o lungime sau nu aplicați nimic, colectați într-un pachet, lăsați timp de 10-20 minute și spălați alte părți ale corpului. Primele 5-10 minute nu se coace, pornesc apa caldă în duș, corpul se încălzește și scalpul începe să se coacă, apoi spăl totul bine cu apă rece și după aceea încă 15 minute coacă pielea.
  ATENTIE: aplicati cu atentie masca, coaceti foarte puternic, scula nu trebuie sa cada pe pielea fetei si chiar mai mult in ochi!
  Masca mea a fost cheltuită foarte puțin. Am observat că în fiecare lot se schimbă proprietățile de consistență, culoare și coacere ale măștii. Desigur, aceasta indică calitatea producției, că totul se face pe genunchi. Dacă este posibil, cumpărați-l în magazine și în momente diferite.
  Nu voi dezasambla compoziția, dar voi spune că, cu siguranță, nu o voi păstra timp de câteva ore. ingrediente:
  structură
  Puteți judeca rezultatele prin fotografie:
  Diferența este de 1,5 ani. Au fost multe tunsori, pentru că încercau să crească o cascadă. Există aproape doi ani de diferență. O mulțime de tunsori, pentru că a încercat să crească o cascadă, a folosit masca din când în când, a încercat cel puțin o dată pe lună.
  Dar rezultatul cursului + vitamine EXPERT HAIR. Nu încetăm să-i lăudăm pe aceste vitamine, ei chiar mă ajută.
  creștere în două luni.
  Pentru a utiliza această mască sau nu, decideți, dar vă recomand să încercați.
  Combs:
  BRAUN
  pieptene din preț fix
  VITAMINE:
  1. EXPERT HAIR
  2. Păr Maxi
  3. Perfectil
  ULEI:
  Ulei Amla din Dabur
  Hrană puțină mâncare
  Ulei de cocos fă-o singură!
  Ulei de nuci de la DNC
  ulei de nucă de cocos Dabur Vatika
  Mijloace pentru STIMULAREA cresterii parului:
  Lotiune de par Selentsin
  Acid nicotinic
  Masca rus câmp cu piper
  Andrea Lotion pentru creșterea părului
  Șampoane, MASCĂ:
  ChocoLatte "Strawberry Mousse"
  Mască indola pentru păr poros
  Aer condiționat Da la
  COCO ORGANIC balsam de nucă de cocos - NU SE ADRESA! Vezi de ce.
  OCHI:
  Lentile de contact BauschLomb PureVision 2 HD
  LENS HIT
  Artelak Splash BauschLomb

  Nu-mi înțeleg părul.

  Voi începe cu fundalul. Am încetat sincer să-mi înțeleg părul. Ei își conduc propriul lor mod de viață numai cunoscut. Cu zece ani în urmă, au fost frumos pictate și am fost o brunetă, apoi roșu-roșu. (Îmi plac foarte mult aceste culori). Deseori pictat cu henna și basma și totul era frumos.

  Deoarece sa întâmplat un lucru ciudat, orice mijloc de a schimba culoarea părului mi-a încetat să-mi iau părul. Dacă vreau să devin o brunetă în arsură (indiferent cât de mult o țin în părul meu), se schimbă doar micuța părului ei. Parul brun deschis devine întunecat. Și apoi toate acestea sunt spălate rapid cu șampoane și eu stau cu propria mea culoare de păr.

  A doua mea problemă a devenit șampoane. Părul meu nu a iubit niciodată șampoanele cu siliconi. Din părul lor părea uleios, uleios. Prin urmare, am fost foarte fericit atunci când piața a fost inundată cu produse ecologice de îngrijire a părului. Dar bucuria mea nu a fost lungă. În vara, încă n-am pierdut speranța că îmi vopsesc părul și speram că șamponul pentru părul colorat ar păstra cel puțin acest mic rezultat. Și Avon era din linia profesională pentru vopsite cu siliconi. (Când a luat nu se gândea la compoziție). Așa că părul meu a devenit mai gros decât de obicei.

  Și aici vin la finalul acestei lungi povestiri. Astăzi, parul meu devine gras din șampoanele organice și pentru o lungă perioadă de timp își păstrează prospețimea de la Avona cu siliconi.

  Nu-mi înțeleg părul, dar încerc să-i răsfăț și să-i încălzesc ușor cu dragostea mea.

  Anume masochka piper pentru păr "câmp rusesc".

  Scurtă descriere a produsului

  Vas de 250ml Consistența roz. Nu este lichid și nu este gros.

  Mirosul mirosului. pentru un amator. Foarte ascuțită și lungă ținută pe păr.

  Prețul de 50 de ruble Fix Preț (în alte magazine nu veți găsi).

  Timpul de cumparare este vara.

  Metoda mea de aplicare.

  Părul meu este șampon organic, am frecat această mască în rădăcinile părului. Fac masajul capului. La sfaturi încerc să nu aplic (uscat). Rabuiți într-un geam și purtați un capac.

  Nu, nu măresc efectul unui uscător de păr. Încălzește masca foarte bine, chiar și plăcut.

  Cu grijă cu mâinile, arde, de asemenea, dacă nu le spălați și le ștergeți cu un prosop.

  După 20-30 minute, spălați-vă. Arsura se oprește când părul este uscat.

  Impresie și concluzie.

  Rezultatul nu este rău, părul crește, nu cădea. Dar am fost confundat de compoziție.

  Am încredere mai degrabă ca un căpcănitor de păr îngrijit cu piper. Uleiul de brusture pentru a avea grijă de păr, piperul se încălzește. Totuși, numai mai bine.

  Categoria de prețuri este aceeași.

  Mască-balsam pentru păr "câmp rusesc" cu piper este recomandat să cumpere.

  Lucrează.

  Dar dacă mă puneți în fața unei selecții de câmp rusesc sau Mirrol, atunci aleg cel de-al doilea.

  http://hajr.ru/y/maska-dlja-volos-russkoe-pole-s-percem.html