logo

Estelle masca pentru parul afectat: va exista efect?

Măștile de păr sunt considerate a fi un element integral și destul de important al complexului permanent de îngrijire a buclelor. Mulți încep să-i aplice în mod activ numai atunci când părul este deja pătat. Dar aceste fonduri ar trebui utilizate în mod constant. Măștile Estelle pentru părul deteriorat sunt deosebit de populare, ale căror recenzii sunt pozitive.

O serie de măști Curex de la Estelle pentru părul deteriorat

 • Clasic. Este un remediu universal pentru toate tipurile de păr, pe bază de lecitină, proteine ​​din grâu și un complex multivitaminic. Acest instrument oferă părului o strălucire frumoasă și întărește remarcabil rădăcina capului. Dacă utilizați această mască Estelle pentru părul deteriorat, recenzii care sunt pe Internet, buclele vor deveni ascultători, vor fi perfect pieptănate și ușor de încadrat în păr.
 • Terapia. Această mască este numită adesea terapeutică, deoarece conține toate componentele necesare creșterii și restaurării părului vopsit și deteriorat, în special tocoferolul, uleiul de jojoba, betaina. Masca pentru parul deteriorat Estelle oferă hidratare și nutriție îmbunătățită și are recenzii bune.
 • Floarea-soarelui. Scopul principal al acestei măști este restaurarea și protejarea firelor deteriorate. Compoziția acestui instrument este ceara de albine și extract de cal de castan. Datorită acestui fapt, este posibil să se creeze un film subțire în jurul fiecărui păr, care protejează părul de pierderea umezelii și de influența negativă a razelor soarelui.
 • Salvare culoare. O astfel de mască pentru părul colorat de la Estel va contribui la menținerea luminozității culorii pentru o lungă perioadă de timp. Acesta conține ceară de legume și polimeri de acoperire care creează efectul laminării acasă asupra părului.

Linia de măști Otium marca Estel pentru a restabili statutul de bucle

 1. Diamond. După utilizarea permanentă a acestei măști pentru părul deteriorat, acestea încep să strălucească ca o piatră prețioasă. Acest efect se datorează complexelor inovatoare brevetate și proteinelor de mătase. Această mască este potrivită pentru bucle grav deteriorate de orice tip.
 2. Culoarea vieții. Aceasta este o mască de cocktail nutritivă pentru părul colorat. Datorită acestui instrument oferă strălucire de lux și durabilitate maximă a umbrei. O astfel de mască conține unt de cacao, ceară de albine și un complex de vitamine special selectat pentru părul deteriorat.
 3. Wave Twist. Aceasta este o mască ideală pentru buclele prea curlate și nesăbuite. Ea facilitează pieptănarea și crearea stilului, pacifică buclele, face un cap dur de păr matasos și moale. Această mască conține uleiuri naturale, proteine ​​de mătase și ceară de albine.
 4. Aqua. Aceasta este o mască de confort, care intensifică intensiv firele deteriorate și supraîncărcate. În același timp, acest tip de mască le face rapid și le adaugă moale. Aminoacizii și un complex multivitaminic conținute în compoziția produsului alimentează partea rădăcină a capului și, de asemenea, restabilește structura foliculilor.
 5. Miracolul revigora. Este un produs cu un complex hidrolipid patentat, lanolină și vitamine. Transformarea incredibilă a părului apare după prima utilizare a acestei măști. O astfel de terapie intensivă este utilă nu numai pentru păr, ci și pentru scalp.
 6. XXL. Acesta este un instrument excelent pentru bucle lungi. Acest remediu este popular deoarece părul de lungă durată are nevoie de o dietă îmbunătățită și de o întărire activă a rădăcinii capului, iar acest remediu le poate da. De asemenea, în procesul de utilizare a unei astfel de măști, se împiedică o secțiune transversală a vârfurilor și apare prevenirea pierderilor.
 7. Flow. Această mască cremă este destinată restaurării intensive a firelor fragile, uscate și poroase. În mod remarcabil, afectează părul după vopsire cu vopsele permanente, după lumină și evidențiere. În acest caz, daunele rezultate sunt destul de repede nivelate. Compoziția acestui instrument are componente cum ar fi pantenol, lanolină, keratină lichidă și un complex multivitaminic.

Ce spun recenziile femeilor care folosesc măștile Estelle?

Multe femei care au testat măștile Estelle pentru părul deteriorat susțin că sunt mulțumiți de produsele companiei renumite. Cu utilizarea continuă a produsului s-au observat schimbări pozitive în schimbarea stării părului. În același timp, crește elasticitatea și elasticitatea părului, apare strălucirea suplimentară și fragilitatea dispărută pentru totdeauna. În plus, această mască de păr este destul de confortabilă pentru utilizare.

Dezavantajele acestor mijloace nu au fost observate aproape de consumatori. Dacă credeți că există recenzii pentru unele femei, atunci produsele de acest tip fac ca părul să fie ușor mai greu, iar rezultatul adecvat este obținut numai în combinație cu balsamul Estel. Recenzările cosmeticelor pe această temă sunt ambigue. Ei pretind că efectul măștilor Estelle asupra părului depinde de caracteristicile structurii lor.

http://dlyarostavolos.com/maski/8785-maska-estel-dlya-povrezhdennyh-volos.html

Estelle Hair Mask, toate produsele din serie

Estel este o companie rusă specializată în dezvoltarea și producerea de produse cosmetice profesionale, destinate îngrijirii, reabilitării și colorării părului. Acest brand are totul pentru a vă face buclele să arate grozav, să crească grozav și să nu mai cadă. Și toate instrumentele de înaltă calitate pot fi folosite atât în ​​saloanele de înfrumusețare, cât și la domiciliu. Unul dintre cele mai căutate produse ale companiei este masca Estel de îngrijire a părului, care ajută la rezolvarea unei varietăți de probleme. Să vedem ce tipuri de măști Estel există, pentru care sunt potrivite și cum se aplică în mod corespunzător.

Toate tipurile de măști Estelle

Compania Estelle și-a dezvoltat propria linie de măști pentru fiecare tip de păr. Contabilitatea caracteristicilor individuale ajută la obținerea unui efect maxim și rezolvarea unei probleme specifice, făcând firele mai sănătoase, mai groase, oferindu-le orice umbre care vă place. La urma urmei, după cum știți, cosmeticele universale nu există și ceea ce va atrage o femeie, alta poate provoca mătreața, alergii și alte reacții negative, chiar dacă produsul este calitativ.

Toate gama de măști pentru păr Estel este reprezentat prin astfel de mijloace:

 1. Twist. Această gamă de unelte concepute special pentru bucle curlate de diferite lungimi. Masca Estel Twist restaurează și hrănește părul, îl face mai moale, mai elastic, ajută câinele să adere mai strâns la tijă, consolidându-l și făcându-l mai puternic.
 2. Otium Pear. Această mască este concepută special pentru blondes și proprietari de păr blond. Vă ajută să restaurați buclele, să le faceți mai groase, să îndepărtați stralucirea și să adăugați strălucire și să străluceți la fire.
 3. Curex Classic. Aceasta este o mască pentru toate tipurile de păr și scalp. Reface echilibrul, normalizează procesele metabolice, face părul mai lung și mai gros. În plus, o astfel de mască Estelle hrănește și hidratează.
 4. Curex Terapie. Aceasta este o mască dezvoltată de Estel pentru părul uscat, fragil și deteriorat. Îmbunătățește aportul de foliculi de păr cu substanțe nutritive, ajută la restabilirea firelor de-a lungul întregii lungimi de la rădăcină la vârf, previne pierderea, fragilitatea și împărțirea acestora.
 5. Curex Color Save. Acest produs Estelpomogaet îngrijire pentru păr colorat. Nu numai că restaurează buclele și previne spălarea culorilor, dar face și umbra mai strălucitoare, oferă un aspect sănătos și bine îngrijit, siluetă și moale, le face mai potrivite pentru styling și pieptănare.
 6. Otium Miracolul. Aceasta este o mască intensă pe timp de noapte, care vă permite să transformați ușor și efectiv pufos și obraznic, fragil, cu capetele divizate și părul puternic deteriorat într-o coafură de lux.
 7. Flow Otium. Acesta este produsul de întărire Estel pentru îngrijirea părului lung. Îți ajută să faci părul sănătos și frumos, îți permite să-ți restabilești structura și să trezești foliculii de păr latenți pentru creștere, protejează împotriva efectelor negative ale factorilor externi.
 8. EstelKeratin. Aceasta este o mască pentru păr care are nevoie de recuperare de keratină. După aplicarea sa, firele sunt uniforme, ca și după aranjare, strălucitoare și matasoase. Acestea curg peste umeri și au o umbră luminată.
 9. OtiumAqua. Acest produs este Estelle cu efect hidraulic. Instrumentul este conceput special pentru părul uscat și fragil, care suferă de o lipsă de umiditate, va fi un ajutor excelent dacă sunteți adesea în camere încălzite sau într-o cameră cu aer condiționat, unde aerul este foarte uscat. De asemenea, utilizarea în sezonul cald vă va ajuta să faceți față uscării, făcând părul mai frumos și mai sănătos.
 10. Newtone. Acestea sunt măștile de toning Estel, oferind nu numai o îngrijire a părului, ci și o culoare nouă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care vor să-și schimbe imaginea, dar încearcă să o facă delicat, fără a afecta coafura. Masca de nuanțare a lui Estelle Newton adaugă stralucire la fire, dar nu ajută la schimbarea drastică a tonului sau a vopsirii peste părul gri.

Estel Newtone Tinting Mască de păr

Paleta de culori a măștii Estel Newtone include 7 nuanțe, printre care fiecare femeie va putea găsi o culoare potrivită pentru ea.

Estelle Tinting Newtone poate da această umbră:

 • maro auriu;
 • roșu de cupru;
 • cupru intens;
 • roșu;
 • brun-roșcat;
 • brun-violet;
 • violet roșu;
 • neutru pentru efectul stralucirii lucioase, tonului propriu bogat si a grooming-ului.

Estel Newtone tinting masca de păr este potrivit pentru toate tipurile de fire. Ajută la restabilirea structurii și la umbra, care, în funcție de culoarea fiecărei femei, va fi diferită. În plus, o astfel de mască de nuanțare protejează părul de efectele negative ale razelor solare, datorită filtrului UV inclus în formula lui Newton.

În plus față de componente auxiliare, de nuanțare și texturare Newtone include:

 • Vitamina E, întărirea și restabilirea părului, oferind vitalitate și strălucire, activând creșterea și saturarea foliculilor de păr cu oxigen și nutrienți;
 • acid lactic, care contribuie la începerea proceselor de regenerare în Estelle, hidratează și ajută la combaterea fragilității și a capetelor divizate, făcând firele mai dulce și moi;
 • ceara de albine care hrănește părul și scalpul în tonarea Estel Newtone, saturându-le cu substanțe utile și oferind un efect de acoperire, îngroșând structura părului și făcându-l mai puternic.

Masca de nuanțare a Estelle este foarte convenabilă pentru aplicare și, după vopsire, umbra este spălată încet și uniform, ceea ce permite păstrarea stralucirii și buclelor bine îngrijite timp de câteva săptămâni. Alte avantaje ale Estel Newtone sunt costul scăzut al produsului, efectul vizibil după prima utilizare, capacitatea de a amesteca nuanțele împreună pentru a obține culoarea originală a cocktailului.

Estel Newtone are mulți fani în rândul femeilor de diferite vârste. Toți vorbesc pozitiv despre agentul de tonifiere, notează avantajele acestuia față de alte șampoane și măști de umbrire. Estel Newtone se bucură, în cea mai mare parte, de cei care obișnuiau să-și vopsească părul cu vopsea obișnuită și au simțit toate consecințele negative ale unei astfel de proceduri: fragilitate, uscăciune, sfărâmare, culoare lipsită de viață și lipsă de strălucire sănătoasă. Dar alte femei sunt fericite să-și schimbe în mod constant imaginea, să arate frumoase și bine îngrijite, petrecând foarte puțin timp și bani pe procedura de nuanțare cu Estelle.

În cazul în care pentru a cumpara Estel Newtone tonifiere și ce preț

Puteți cumpăra mască de toning Estel Newtone în magazine specializate și în unele farmacii. Mai jos, oferim o listă de locuri unde puteți comanda online și puteți aranja livrarea. Dar acordați atenție prețului și condițiilor sale.

Cumpara Estelle colorat Newtone poate fi în:

 • magazinul online Nara Beauty la un preț de 650 de ruble.
 • magazin de cosmetice Laboratorul de Sănătate și Frumusețe.

Keratina masca de păr Estel Keratin și comentarii despre el

Estel Keratin - o mască pentru restaurarea și îngrijirea părului, care dă efectul de netezire, "lipirea" vârfurilor, protecția împotriva factorilor externi negativi. De asemenea, instrumentul ajută la fixarea și îmbunătățirea culorii, apariția efectului de îndreptare a cheritinei. Keratin masca de ambalare este foarte convenabil pentru utilizare și este echipat cu un dozator special. Estel Keratin este folosit după toate celelalte proceduri, inclusiv șamponarea și șamponarea. Aplicați remedia de keratină pe toată lungimea părului timp de 5-7 minute, apoi clătiți cu apă.

Masca de cheratină Estele include diverse componente care îi conferă o textură fluidă care asigură pătrunderea substanțelor active în păr, precum și:

 • glicerină, fire de înmuiere și hidratare, ajutându-le să strălucească și să arate mai saturate în culoare;
 • glucoza, care mărește efectul altor componente în Estel Keratin, care ajută la restabilirea structurii părului;
 • keratina, care are un efect de protecție și regenerare, face părul mai gros și sănătos, îmbunătățește culoarea și o face mai saturată;
 • compoziție aromatică, care conferă Estelle keratină o aromă blândă și discretă de bucle;
 • Valina este un aminoacid care ajută la umplerea și hidratarea;
 • leucina, care este, de asemenea, un aminoacid implicat în procesele de regenerare tisulară, care are un efect protector;
 • izoleucină, dând vitalitate și strălucire părului, restaurând structura lor.

Experții recomandă folosirea măștii de keratină Estelle Keratin pentru cei care suferă de efectul părului de paie, gros și dezordonat. Cu utilizarea regulată a lui Estel Keratin, chiar și cele mai neascultătoare și deteriorate încep să arate bine îngrijite fără călcare, devenind mai fluide, mai fluide și mai strălucitoare.

Femeile, în general, lasă un feedback pozitiv asupra măștii de păr de keratină Estel Keratin. În ceea ce privește negativul, se remarcă numai consumul rapid și faptul că pentru efectul maxim este necesar să se utilizeze întreaga linie de preparate de keratină Estelle. Mulți oameni scriu cu încântare în apeluri că, deși aplicarea unei măști Estel Keratin nu poate fi comparată cu procedura de salon de îndreptare a keratinei, efectul este vizibil după prima utilizare a produsului și se acumulează treptat. Părul devine imediat mai neted, puțin ponderat, dar arată volumetric. În plus, unii clienți au remarcat efectul antistatic al măștii de keratină în revistă.

Masca pentru părul puternic deteriorat Estel Otium și comentarii despre el

Parul moale și deteriorat necesită o atenție deosebită. Și Estel a dezvoltat un produs unic pentru a restabili astfel de bucle - masca OTIUM Miracle. Mai ales acest instrument este potrivit uscat, poros, friabil și predispus să taie bucle sfaturi. Potrivit producătorului, masca intensă a lui Estelle pentru părul sever afectat și revizuirile clienților confirmă acest lucru, adaugă strălucire, facilitează pieptănarea, accelerează creșterea și restaurarea.

Compoziția măștii Estel Otium pentru toroanele deteriorate include diferite substanțe, printre care:

 • siliconii, care restabilesc stralucirea si fac culoarea firelor mai saturate, intaresc buclele;
 • lanolina, care incepe procesele de regenerare tisulara si revitalizeaza parul;
 • pantolactonă pentru a ajuta la umezire și condiționare;
 • acidul lactic, care ajută la curățarea eficientă a scalpului și părului, vindecă mici fisuri, ameliorează inflamația, restaurează buclele;
 • acetat de tocoferol, adică vitamina E, care este un puternic antioxidant, hrănește și înmoaie pielea, face părul dulce și matasos, hidratează, protejează împotriva influențelor externe și reduce inflamația.

Printre principalele avantaje ale unei măști intensive pentru părul deteriorat, femeile care o folosesc, notează în recenzii:

 • o consistență siliconică groasă, convenabilă pentru aplicarea și clătirea;
 • aromă plăcută, care este menținută timp îndelungat pe bucle;
 • efect instantaneu (după prima aplicație veți vedea rezultatul);
 • costuri accesibile;
 • nu se răspândește în timpul șederii pe cap;
 • revenirea stralucirii si a elasticitatii;
 • pieptănarea este mai ușoară.

Dar deficiențele clientului din Otium Estel pentru părul deteriorat au fost de asemenea descoperite și indicate în comentarii. Această lipsă de volum după aplicarea instrumentului și necesitatea unui efect maxim de utilizare timp de câteva luni.

Opinii despre Estelle Masks Series

Specialiștii și femeile care au încercat măști de păr de la Estelle în răspunsurile lor notează următoarele avantaje ale acestui produs cosmetic:

 • eficiență ridicată și versatilitate;
 • preț rezonabil;
 • ușurința aplicării și clătirii;
 • posibilitatea de a cumpăra în orice magazin de produse cosmetice;
 • accelerarea creșterii părului cu utilizarea regulată a măștilor, încetarea pierderii și ruperii;
 • absența îngrășării și a greutății părului;
 • ingredientele naturale din compoziție;
 • miros plăcut de măști.

Din cauza deficiențelor mascilor Estelle în recenzii, ele subliniază doar necesitatea utilizării mai multor produse din aceeași linie simultan și utilizarea produselor Estel pentru o perioadă lungă de timp (2-4 luni). Mai mult decât atât, este necesar să utilizați o mască de păr nu după fiecare spălare a capului, dar de 2-3 ori pe săptămână.

Aici este unul dintre recenziile produsului Estelle de la Margarita de la Tver:

De mulți ani am suferit de faptul că părul meu este împins puternic, este greu de stil și pieptene. Pentru a-și aduce părul în ordine, a folosit lacuri și călcare, ceea ce a agravat situația. Și după naștere, părul a început să cadă, părea dimer și lipsit de viață. Un prieten sfătuit să folosească masca de keratină Estel Keratin. La început, nu am observat efectul special. Coafura a devenit mai lenta si mai moale. Dar o lună mai târziu, a tăiat capătul biciuit și a realizat că acum coafura mea va arăta bine și fără călcare. Buclele sunt moi, strălucitoare, culoarea lor naturală a devenit mai bogată și mai profundă.

După cum vedeți, orice femeie poate găsi un instrument potrivit în linia de mască Estel, indiferent de vârstă, tip de piele și păr. Iar utilizarea produselor Estel dintr-o serie timp de câteva luni, protejarea firelor de efectele negative ale factorilor externi și un stil de viață sănătos vă vor ajuta să vă restaurați sănătatea și aspectul excelent în părul dumneavoastră, precum și să îl păstrați pentru o lungă perioadă de timp.

http://volos-club.ru/maska-dlya-volos-estel/

Estelle Mască de păr: Top 14

Parul sanatos, strălucitor și frumos - dorința tuturor femeilor. Încercați să le restaurați după testele de vopsire, de styling și curling? Acest lucru este posibil dacă alegeți o mască potrivită pentru păr. Atenția dvs. trebuie acordată produselor unui producător bine-cunoscut pe piața cosmetică - Estel.

Caracteristicile Estelle Masks

Caracteristicile măștilor acestui producător special:

 1. O gamă largă de produse care sunt actualizate în mod constant.
 2. Calitate superioară a tuturor bunurilor.
 3. Utilizarea tehnologiilor inovatoare.
 4. Unul dintre principalii reprezentanți ai produselor de îngrijire a părului.
 5. Experienta pe piata rusa - mai mult de 15 ani.
 6. Utilizarea ingredientelor naturale în compoziție.
 7. Cost redus.
 8. Volume mari de ambalare.
 9. Rezultat rapid după aplicare.
 10. Miros mirositor al tuturor produselor.

Rezultatul maxim al măștii poate fi obținut numai prin selectarea corectă a fondurilor. Pentru a face acest lucru, ar trebui să vă familiarizați cu intervalul propus pe tip.

Terapia Estelle Curex

Pentru bucle deteriorate.

Această mască vizează persoanele ale căror bucle au fost deteriorate ca urmare a:

 • colorare.
 • utilizarea de uscător de păr, fier de curling sau alți agenți termici.
 • au tendința de a împărți sfârșitul.

Ingrediente active:

efect:

 1. Eliminați firele uscate.
 2. Recuperare.
 3. Hidrata.
 4. Putere.
 5. Recuperare.
 6. Preveniți împărțirea capetelor
 7. Oferind o strălucire plăcută.

Preț: aproximativ 500 - 540 de ruble fără reduceri.

Estelle Curex Classic

Grijă clasică de bază pentru orice tip.

Saturație echilibrată a fiecărui curl cu substanțe nutritive. Nu depinde de tipul.

Ingrediente active: proteine ​​din grâu

efect:

 1. Îngrijire atentă.
 2. Protecție suplimentară.
 3. Putere.
 4. Hidrata.

Preț: de la aproximativ 480 de ruble.

Estelle Otium Pearl

Pentru buclele albite.

Pentru eliminarea stării de galbenă pe lăcașurile clarificate și oferindu-le o strălucire nobilă.

Ingrediente active: Complex de regenerare intensivă.

efect:

 1. Atenuarea.
 2. Reducere, cu utilizare constantă și eliminarea stării de galbenă.
 3. Smooth și moale.
 4. Oferind o strălucire sănătoasă.
 5. Oferind un aspect bine îngrijit.

Preț: până la 590 de ruble.

Estelle Otium Miracle

Pentru bucle plictisitoare și slăbite care nu au vitalitate.

Aplicați pe păr, pentru o lungă perioadă de timp. Mai bine chiar și noaptea și spălați dimineața.

Ingrediente active:

 • complex de recuperare brevetat;
 • lanolină;

efect:

 1. Oferă bucle de elasticitate.
 2. Reface structura părului.
 3. Oferă elasticitate.
 4. Returnează strălucirea.
 5. Oferă îngrijire prelungită.

Preț: de la 470 la 670 de ruble

Estelle Otium Twist

Pentru a organiza buclele curly și curly, umple-le cu vitalitate.

Ingrediente active:

 • colagen;
 • proteine ​​de mătase;
 • pantenol;
 • brevet de îngrijire complexă;

efect:

 1. Bucle ascunse.
 2. Nu împingeți.
 3. Coafura ține forma.
 4. Oferind o strălucire frumoasă.

preţ:

Estelle Otium Flow

Mască pentru păr lung. Pentru a îmbunătăți starea buclelor lungi.

Ingrediente active:

efect:

 1. De înaltă calitate hidratare.
 2. Mese uleiuri.
 3. Structura de restaurare.
 4. Creste cetatea.
 5. Prevenirea fragilității.
 6. Împiedicați secțiunea transversală a vârfurilor.
 7. Măriți volumul.
 8. Adăugând strălucire naturală.

preţ:

Estelle Curex Color Salvați

Pentru bucle colorate.

Protecție împotriva pierderii vopselei și menținerea unui echilibru al umidității sănătoase.

Ingrediente active:

efect:

 1. Utilizarea regulată a acestei măști vă permite să păstrați culoarea parului vopsit pentru o perioadă mai lungă de timp.
 2. Protejează firele de efectele negative ale vopselelor chimice.

preţ:

Estelle Floarea soarelui

Pentru plajă.

scop:

 1. Pentru turiști pe mare, în munți.
 2. Pentru cei care petrec mult timp în zilele fierbinți de soare.

Ingrediente active:

 • Filtru UV;
 • extract de castan;
 • complex de vitamine;
 • ceară de albine;

efect:

 1. Protejează împotriva efectelor nocive ale luminii solare.
 2. Înmoaie și nu vă cântărește părul.

preţ:

Estel Otium Blossom

Protecția culorii și nutriția. Pentru fire colorate.

Ingrediente active:

efect:

 1. Stralucire lucioasa.
 2. Un aspect bine întreținut.
 3. Menține culoarea strălucitoare a părului.
 4. Întărește structura.

preţ:

Codul de timp Estel Haute Couture

Pentru un aspect elegant.

Protejează împotriva factorilor externi:

 1. Consolidarea.
 2. Protecția culorilor.

scop:

 1. Protejează firele slăbite de efectele agresive ale aerului fierbinte în timpul instalării.
 2. Regenerează stratul lipidic.
 3. Hrănește.
 4. Intareste.
 5. Restabilește.

Ingrediente active:

 • complex inovator brevetat;
 • cafeina;
 • ulei de avocado;

efect:

 • Bucle puternice puternice, saturate de energie.

preţ:

Estel keratina

Descriere:

 1. Putere.
 2. Recuperare.
 3. Mențineți echilibrul de umiditate.
 4. Keratina saturate cu utilizare obișnuită.

scop:

 1. Sigila parul din interior.
 2. Acțiune de regenerare.
 3. Reglează echilibrul de umiditate.
 4. Oferă blândețe.
 5. Elasticitate.
 6. Returnează elasticitatea.
 7. Gloss.

Ingrediente active:

efect:

 1. Intensivă regenerare din interior.
 2. Frumusețea sănătoasă vizibilă a fiecărei componente.

preţ:

 • Aproximativ între 470 și 600 de ruble.

Estel Otium Aqua

Hidratare intensivă și restructurare cu rezultate antistatice.

scop:

 1. Pentru udarea intensă a buclelor uscate și normale.
 2. Restabilește.
 3. Ea dă netezime.
 4. Rezultat antistatic atunci când este aplicat.
 5. Împiedică împărțirea capetelor.
 6. Oferă elasticitate și rezistență.
 7. El îi pasă.

Ingrediente active:

efect:

 • Liniile netede și elastice fără ponderare.

preţ:

Estel Q3 relaxați-vă

Descriere:

 • Intareste si isi satureaza structura cu uleiuri, da bine ingrijite.

scop:

 • Conservarea unui strat protector de ulei pe suprafața părului.

Ingrediente active:

 • ulei de argan;
 • uleiul macadamiei;
 • nanoceramics;
 • complexe de vitamine A, E;

efect:

 1. Bucle recuperate.
 2. Rezilientă.
 3. Vrac.
 4. Ușor de pieptene.
 5. Fără complicații care pot fi instalate.
 6. Ecran de siguranță pe suprafața toroanelor.
 7. Menține luminozitatea culorii.

preţ:

Estel Curex versus iarna

Descriere:

 • Protecția împotriva factorilor externi și a temperaturilor extreme.
 • Nutriție și hidratare.
 • Antistatic.

scop:

 • Pentru sezonul rece.

Ingrediente active:

efect:

 1. Nutriție intensă.
 2. Parul hidratant și scalpul.
 3. Întărește firele fragile.
 4. Restaurează echilibrul natural al umidității.
 5. Oferă blândețe.
 6. Efect antistatic.

preţ:

Criterii de selecție, argumente pro și contra

Atunci când alegeți măști, este necesar să studiați descrierea, scopul și rezultatul dorit al aplicației. Dacă pentru o anumită persoană potrivit mărturiei se potrivesc mai multe măști, atunci alegerea să se oprească pe una, rezultatul căreia este cea mai largă. Ulterior, masca poate fi alternată.

avantaje:

 1. Au în componența ingredientelor naturale. Inclusiv uleiuri, vitamine, proteine ​​etc.
 2. O cantitate mare de ambalaje.
 3. O miros plăcut.
 4. Preț rezonabil.
 5. Îngrijire profesională a părului.
 6. Calitate garantată.
 7. Textura drăguță.

dezavantaje:

 1. Mirosul poate că nu-i place.
 2. Este incomod să luați un borcan pe drum - este foarte mare.
 3. Din cauza caracteristicilor individuale pot fi ineficiente.

opinii

Anya: Am o mască într-un borcan albastru, numit "Otium Aqua". Aceasta este într-adevăr o descoperire, este grozavă și grozavă pentru părul meu uscat. Reface chiar păr, pictat în blond.

Lisa: Terapia Estel CUREX este ca un salon acasă. Mare rezultat! A trebuit să salvez părul după o utilizare constantă a călcării și a uscătorului de păr. Vă recomand tuturor!

Inna: Mi-a placut masca OTIUM Pearl, dar fara mult entuziasm - doar un produs bun. Un remediu plăcut în plus față de șamponul adecvat. Culoarea măștii este violet luminos. Distribuit bine. Produsul în sine este de asemenea bun!

Olga: De multe ori fac stilul fierbinte. Prin urmare, atunci când a ales o mască pentru păr, sa oprit la Estel OTIUM Miracle. Am vrut o ingrijire si un aspect frumos de par din acest produs. Asta am primit. Facilitatea era plăcută, așezându-mă în baie în permanență).

Rita: Bună ziua tuturor! Am incercat diferite masti Estelle, dar mi-a placut Curex Color Salvati cel mai mult. Chiar functioneaza! Părul vine la viață literalmente pe ochi! Îi recomand tuturor celor care își vopsesc buclele!

Lera: Vreau să vă spun despre descoperirea uimitoare - masca de Keratin de la Estelle. 550 ruble pentru 250 ml. Miros - elegant salon otdushka. Pentru că părul meu curat subțire este un lucru foarte bun. Parul nu se împinge, se încurcă în bucle. Textura este plăcută. Și strălucirea este, de asemenea, foarte cool! Vă recomandăm!)

http://krasota.guru/volosy/uhod/maska/estel.html

Măști profesionale de păr de la Estelle (Estel Professional) - o prezentare generală a liniilor cu principalele caracteristici

Multe saloane de coafură folosesc produse de la compania rusă Estel în munca lor, iar acest lucru nu este surprinzător. Calitatea înaltă, împreună cu prețuri destul de rezonabile și un sortiment bogat, sunt factorii principali datorită cărora cererea pentru bunurile lor nu a scăzut timp de două decenii. Fiecare frumusete care a experimentat vreodata efectul mastilor acestui brand, atunci cu siguranta ii cauta sa cumpere produse de ingrijire a parului in colectia de acasa.

Deoarece cea mai bogată gamă de produse de la Estelle poate face dificilă alegerea unui produs potrivit pentru un anumit tip de păr, vă oferim o scurtă trecere în revistă a conducătorilor și a măștilor de la un brand renumit. Toate acestea intră sub titlul Estel Professional - este cosmetică profesională, care implică o calitate înaltă, concepută pentru a fi folosită de maeștrii de coafură. Din fericire pentru noi, astăzi pot fi găsite în accesul liber: cumpărați într-un magazin specializat sau comandați online pe site-ul oficial al companiei.

Estel Professional Haute Couture (înaltă modă)

Culoarea luminii

Aceasta este o linie care este inclusă în cea mai extinsă serie Estelle a lui Haute Couture. Prezentat de trei măști, care diferă numai în compozițiile de parfum:

 1. Dragoste: aromă de tinerețe și ușoare, mirosuri de briza de mare, șampanie, fructe acide, citrice, crin din vale, vanilie albă.
 2. Foarte: aromă de mister și mister, miros de trandafir marocan negru, cedru, orhidee și mosc alb.
 3. Întotdeauna: un miros universal pentru orice vârstă, miros de fruct de pasiune, bujor, trandafir, ylang-ylang, iasomie.

Volum: 200 ml. Ambalare: tuba moale. Cost: 12,7 USD (în continuare este indicat prețul aproximativ, care poate varia în funcție de site-uri și de magazine).

 • alb mat, culoarea lăptoasă;
 • consistența medie;
 • mirosul depinde de masca aleasa.

Compoziție (în continuare se vor indica numai principalele ingrediente active care asigură eficacitatea măștilor): compoziția de parfum în funcție de agentul ales.

Acțiune: îngrijire activă, saturație, hidratare, netezirea suprafeței, strălucirea cristalului fără ponderare.

 1. Aplicați pe părul umed.
 2. Țineți maximum 10 minute.
 3. Se clătește.
 • accentul se pune mai degrabă pe compoziția parfumurilor decât pe îngrijire;
 • efect extern fără modificări majore în structura internă;
 • din aroma bogată poate fi amețit;
 • o mulțime de "chimie" în compoziție cu o cantitate minimă de ingrediente active.

Estel Professional Haute Couture de lux (de lux)

Lux este o altă linie inclusă în seria Estelle's Haute Couture. Toate măștile au un aromă bogată și persistentă și un cost ridicat. Cu toate acestea, compoziția și acțiunea lor sunt diferite. Volum: 200 ml. Preț: 10,46 RON.

 • culoare albă albă (în majoritatea măștilor acestei linii);
 • consistență groasă;
 • dar miros greu.
 1. Aplicați pe părul umed.
 2. Țineți maximum 10 minute.
 3. Se clătește.

Principalul dezavantaj al întregii linii de lux este o aromă bogată și grea, din care mulți se simt amețit și deranjați să doarmă. Există și plângeri legate de compoziția prea "chimică".

strălucire

Nume: masca straluceasca. Ambalare: tuba moale.

 • proteine ​​de mătase;
 • chitosan;
 • LipidCare - complex lipidic de keratină cu cationi;
 • provitamina B5;
 • hialuronat.

Actiune: stralucirea, restaurarea daunelor, suprafata matasoasa, consolidarea, crearea unui film de protectie care reflecta lumina ultravioleta si minimizeaza daunele provocate de daunele mecanice, dar permite si trecerea aerului, hrana intensiva, reglarea nivelului lipidelor.

reparație

Nume: restaurare. Ambalare: tuba moale.

 • complexe biomimetice;
 • ulei de camellia.

Acțiune: restabilirea intensivă a nivelului lipidelor, efectul de hidratare, strălucirea naturală.

volută

Nume: pentru părul deteriorat care se îndoaie. Ambalare: tuba moale.

 • ulei de carton (crambe);
 • peptide de soia;
 • ceramide;
 • ceară de animale.

Acțiune: reconstrucția daunelor, protecția împotriva factorilor negativi nocivi, prevenirea fragilității, tratarea capetelor divizate, umiditatea suplimentară, saturația cu vitamine.

culoare

Titlu: luxul de culoare. Ambalaj: borcan din plastic în cutia de design transparentă a firmei Estelle.

 • LipidCare - complex lipidic-ceramic;
 • Rep'HAIR - biocomplex natural;
 • struguri polifenoli;
 • lipide;
 • roz ceară;
 • fitosteroli.

Acțiune: conservarea maximă a unei nuanțe irizate, netezirea unei cuticule, umezirea, înmuierea, regenerarea oricăror daune, saturația.

păr

Nume: mască-energie, restabilirea și protejarea culorii. Ambalaj: borcan din plastic în cutia de design transparentă a firmei Estelle. Culoare: galben.

 • LipidCare - complex lipidic-ceramic;
 • Rep'HAIR - biocomplex natural;
 • ulei de avocado;
 • cafeina;
 • ceară de albine.

Acțiune: regenerarea daunelor, protecția culorii, strălucirea naturală, efectul de hidratare, întărirea.

Cool blondă

Nume: mască pentru nuanțe reci. Ambalaj: borcan din plastic în cutia de design transparentă a firmei Estelle. Culoare: violet.

 • unt de mango;
 • Purple pigmenți;
 • ulei de orhidee.

Acțiune: nutriție profundă, protecție fiabilă a unei nuante reci de blonda.

blond

Titlu: păr blond de lux. Ambalaj: borcan din plastic în cutia de design transparentă a firmei Estelle. Culoare: Pearl alb.

 • LipidCare - complex lipidic de keratină;
 • perle;
 • unt de shea;
 • ulei de migdale

Acțiune: în primul rând este o mască hrănitoare, garantează conservarea unei culori saturate, restaurarea stratului lipidic, hidratarea, îngrijirea adecvată, strălucirea perlatului.

Purpuriu blond

Nume: masca corală (roz). Ambalaj: borcan din plastic în cutia de design transparentă a firmei Estelle. Culoare: roz fierbinte.

 • LipidCare - complex lipidic de keratină;
 • ulei de orhidee;
 • mango unt.

Acțiune: colorare într-o nuanță roz moale, luciu, moale și silkiness.

Estel Professional Haute Couture Newtone (tonifiere)

Estelle a inclus seria Newtone (ton nou) în linia Haute Couture. Fiecare mască de umbrire pentru păr diferă numai în culoarea pe care o oferă:

 • 0/00 - transparent, pentru a păstra culoarea naturală a părului;
 • 7/34 - maro deschis, aur și cupru;
 • 7/44 - maro deschis, cupru intens;
 • 7/56 - maro deschis, violet roșu;
 • 7/75 - maroniu deschis, rubiniu maron;
 • 8/36 - maro deschis, violet auriu;
 • 8/61 - lumină blondă, violet cenușă;
 • 8/76 - blond deschis, violet maro;
 • 9/65 - blond, violet roșu;
 • 10/45 - lumină blondă, cupru și rubin;
 • 10/6 - blond, violet deschis;
 • 10/7 - umbra blondă, maro deschisă;
 • 10/73 - blond deschis, aur brun;
 • 10/76 - blond deschis, violet maro.

Nume: injecție de culoare. Volum: 435 ml. Ambalaj: recipient de plastic cu distribuitor convenabil. Cost: 11,91 USD.

 • culoarea depinde de culoarea selectată;
 • consistența gelatinoasă;
 • nu foarte plăcut, dar miros tolerant.
 • complexul keratin;
 • termoaktivator;
 • vitamine;
 • ceară de albine.

Acțiune: tonifiere, restaurare a unei cuticule deteriorate, conservarea unei umbre pe termen lung, strălucire frumoasă, tratarea capetelor divizate.

 1. Purtați mănuși.
 2. Aplicați la părul spălat, dar nu complet uscat.
 3. Îți faci părul
 4. Așteptați 3 până la 10 minute. (cu cât este mai necesară umbra, cu atât va dura mai mult).
 5. Se clătește. Nu utilizați detergenți.
 • orice mască de păr din Estelle conține în compoziție prea multă "chimie": alcool cetearilic, clorură, propilenglicol, dietilamină, hidroxietilceluloză, ciclopentasiloxan, fenoxietanol, metilparaben, etilparaben, propilparaben, dimeticonă și alte substanțe toxice;
 • miros neplăcut;
 • greu de găsit în vânzare.

Estel Professional Curex (după vopsire)

Linia Curex a fost creată Estelle special pentru păr vopsit. Volum: 500 ml. Ambalare: borcan. Cost: 5,74 USD.

 • culoare albă, cu umbre ușoare;
 • textură groasă și topită;
 • miros plăcut.
 1. Aplicați la părul spălat, dar nu complet uscat. Principalul lucru - să nu fie afectate rădăcinile.
 2. Țineți maximum 10 minute.
 3. Clătiți-vă capul.

Dezavantajul este o mulțime de "chimie" în compoziție.

Floarea soarelui

Nume: Floarea soarelui, refacerea și protejarea măștii cu filtru UV. Acest instrument, spre deosebire de ceilalți din linia Curex, poate fi aplicat rădăcinilor.

 • Filtru UV;
 • castan;
 • tocoferol;
 • ceară de albine.

Acțiune: umezirea profundă, saturația intensivă, normalizarea hidrobalanței naturale, regenerarea daunelor, bariera de protecție împotriva radiațiilor ultraviolete.

Salvare culoare

Nume: Culoare expert.

 • ceară de candelilă;
 • mikropolimery.

Acțiune: rezistența culorii după vopsire, reconstrucția daunelor, îndreptarea cuticulei, regenerarea daunelor.

terapie

Titlu: Terapie intensivă pentru tratarea daunelor.

Acțiune: saturație intensă, îngrijire pentru păr fragil, despicat și uscat, hidratare de lungă durată, regenerare din interior.

Versus iarna

Nume: masca de îngrijire de iarnă. Acesta poate fi aplicat pe scalp, deoarece ingredientele sale active afectează rădăcinile. Are o nuanță slabă albastră.

Acțiune: nutriție de rădăcini, efect hidratant, refacerea hidrobalanței naturale, întoarcere la moale, frumusețe și vitalitate, întărire, efect antistatic (lipsa electrificării), protecție fiabilă la temperaturi joase și îngheț.

Estel Professional Otium (odihnă)

Linia Estelle Otium include o gamă largă de măști pentru diferite tipuri de păr. Volum: 300 ml. Pachet: o cutie rotundă de plastic cu o panglică de argint pe marginea superioară. Cost: 9,49 USD.

 • culoarea albă;
 • consistența netedă cremoasă;
 • parfum miros.
 1. Aplicați pe părul umed.
 2. Țineți maximum 10 minute.
 3. Se clătește.

Utilizați nu mai mult de 2 ori pe săptămână.

Răsucirea valurilor

Nume: mască de cremă pentru a avea grijă de părul curul (pentru buclă naturală și după toate tipurile de rufe chimice).

 • colagen;
 • tocoferol;
 • uleiul macadamiei;
 • provitamina B5;
 • proteine ​​de mătase;
 • ceară de animale.

Acțiune: funcție maximă de saturație, hidratare, elasticitate, disciplinare (termen de la Estelle: înseamnă că părul după o astfel de mască devine ascultător, oferă o pieptănare ușoară și un stil fără probleme).

 • uleios, lasă un sentiment de grăsime;
 • greu să se spele;
 • are un efect de îndreptare.

Nume: Mască de putere - rezistență și rezistență pentru părul lung.

Acțiune: regenerare profundă, hrănire intensă de la rădăcină la vârf, strălucire naturală, netezime, refacerea hidrobalanței.

Deficiențele nu au fost identificate.

Durata de viață a culorii

Nume: cocktail de mască de vitamine conceput pentru îngrijirea părului vopsit.

 • tocoferol;
 • unt de cacao;
 • provitamina B5;
 • ceară de albine.

Acțiune: saturație cu vitamine, umbra frumoasă, prevenirea decolorării prematură, revenirea puterii naturale.

Dezavantaje: dificultate în dobândire, deoarece nu este vândut pretutindeni.

Miracolul revigora

Nume: miracolul de recuperare intensivă mască de regenerare.

Acțiune: restaurarea intensivă a barierei lipidice, reconstrucția structurii deteriorării și tăieturilor, elasticitatea, rezistența, reziliența, hrănirea profundă, strălucirea.

 • efectul este doar vizual, nu există transformare din interior;
 • nu face față tăieturilor;
 • câteva componente active în compoziție - mult mai "chimie".

Nume: mască de confort / hidromasaj cu efect hidratant maxim.

 • colină;
 • ceară de animale;
 • un complex de aminoacizi unic, care include compuși peptidici și proteine ​​de soia;
 • tocoferol.

Acțiune: efect hidratant, normalizarea hidrobalanței, regenerarea daunelor, revenirea elasticității, efectul antistatic.

Mai multe măști de hidratare în articolul de pe această pagină.

 • nu toate au un efect de hidratare;
 • compoziție ne-naturală;
 • face părul mai greu;
 • dificultate de pieptene.

diamant

Nume: Diamond - masca de matase pentru aliniere si stralucire.

Acțiune: îngrijire activă, saturație, efect hidratant, regenerarea zonelor afectate, întărirea, netezirea, matasirea, elasticitatea, strălucirea naturală.

Dezavantaj: nici un efect cumulativ.

Chocolatier

Seria Chocolatier este inclusă în linia Estium a lui Otium. Caracteristica principală este prezența untului de cacao în compoziția lor. Diferențe - în scop: recomandat pentru blonde și brunet.

 • Chocolatier White Chocolate - mască SPA pentru păr blond, pentru blonde;
 • Chocolatier Dark Chocolate - SPA-mască pentru păr întunecat, pentru bruneturi.

Volum: 300 ml. Ambalare: borcan. Cost: 8,97 USD.

 • galben albicioase (ciocolată albă), maro (întuneric);
 • consistență groasă, care amintește de ceară;
 • aromă de budincă de vanilie (în alb), ciocolată cu nuci (în întuneric).
 • unt de cacao;
 • ceară de animale;
 • Gardenia Tahitian (Monoya);
 • extract de vanilie;
 • lapte de cocos;
 • proteine ​​din grâu.

Acțiune: restaurarea daunelor, stabilizarea hidrobalanței, saturația cu vitamine, funcția de disciplinare, protecția.

Aplicație: Estelle recomandă această mască numai pentru uz profesional.

 • greu de obținut;
 • nu pot fi adesea folosite;
 • efectul nu este la fel de puternic ca și producătorii;
 • ciocolata neagra este strict contraindicata la blonde, alb - la bruneturi;
 • ciocolata neagra contamineaza puternic apa, hainele, prosopul.

Estel Professional Prima Blonda (cel mai bun pentru blonde)

 • masca de argint destinata blondelor reci;
 • mască de confort pentru îngrijirea diferitelor nuanțe de păr blond.

Volum: 300 ml. Ambalare: borcan. Cost: 9,57 USD.

 • culoare albă în mască de confort și purpuriu bogat în argint;
 • consistența cremoasă;
 • aromă plăcută.
 • complex perlat natural cu extracte din perle naturale;
 • provitamina B5;
 • keratina.

Acțiune: efect maxim de îngrijire, regenerare profundă a microdamagiilor, saturație cu vitamine, hidratare, siluetă, strălucire de argint.

 1. Purtați mănuși.
 2. Aplicați pe păr proaspăt spălat și dezbrăcat.
 3. Pentru a susține maximum 10 (mască de confort) sau 20 de minute. (Argint).
 4. Se clătește.
 5. Aplicați nu mai mult de 2 ori pe săptămână.
 • masca de argint lasă în urma unei nuante intense purpuriu;
 • uscarea pronunțată, dar nu și efectul de hidratare.

Alte măști de la Estelle

Estel Professional Keratin

Nume: mască de keratină. Volum: 250 ml. Ambalare: tuba moale. Cost: 8 USD.

 • culoarea albă;
 • grosime, consistență învelitoare;
 • parfumat, bogat, aromă dulce.
 • complexul keratin;
 • ulei de cocos;
 • siliconi solubili în apă;
 • ulei de argan;
 • tocoferol;
 • acid lactic.

Acțiune: restaurare din interior, întoarcere de moale, elasticitate, elasticitate, densitate și stralucire, nutriție, saturație cu keratină, conservarea hidrobalanței.

 1. Aplicați la părul spălat, dar nu complet uscat.
 2. Distribuiți pe toată lungimea lor cu mișcări moi de masaj.
 3. Țineți maximum 10 minute.
 4. Clătiți-vă capul.
 • o mulțime de "chimie" în compoziție: alcooli cetil și stearil, clorură de cetrimoniu, produse petroliere, siliconi, agenți toxici (fenoxietanol, metilparaben, etilparaben, propilparaben);
 • procentul de keratină din compoziția totală a produsului este minim;
 • pentru cel mai bun efect, este necesară utilizarea de apă de keratină din aceeași serie de la Estel;
 • ineficiență: consum ridicat de fonduri.

Estel Profesionist Genevie Pour Femme

Nume: Numai pentru femei. Volum: 200 ml. Cost: 8,89 USD. Ambalare: tuba moale. Caracteristici cheie:

 • culoarea albă;
 • consistența lichidului;
 • aromă puternic parfumată.
 • echinacea, roziula roz;
 • colagen;
 • ceramide;
 • apă parfumată.

Acțiune: regenerarea structurii deteriorate, întărirea, întinerirea, umezirea intensă, revenirea puterii naturale, aroma persistentă.

Aplicare: aplicați pe un cap curat timp de maxim 5 minute., Clătiți.

 • dacă o faci noaptea, capul tău ar putea acuza de un puternic și persistent aromă;
 • compus din siliconi.

Desenează concluzii

Prin studierea măștilor de la Estelle, puteți identifica cu ușurință caracteristicile lor comune. Printre avantajele care merită notate:

 • parfumuri compozite de la Estelle, care pentru o lungă perioadă de timp rămân pe păr cu un tren plăcut de parfumuri cele mai magice;
 • autor inovatoare deținut de laboratorul Estelle: complexe de keratină și lipide și alte formule;
 • eficiență ridicată;
 • prezența aproape a tuturor măștilor de vitamine B5 și E;
 • abordare profesională.

Dintre minusurile măștilor, utilizatorii cel mai adesea notează:

 • aromele prea zaharoase care cresc presiunea, împiedică somnul, provoacă amețeli;
 • cost ridicat;
 • discrepanța dintre rezultatele și promisiunile promise;
 • o mulțime de "chimie" în compoziție.

Dacă nu aveți hipertensiune arterială și astm bronșic și nu vă este frică de tot felul de alcooli, cloruri, siliconi și parabeni ca parte a produselor cosmetice, măști profesionale de la compania rusă Estel - acest lucru vă va face părul cu adevărat minunat.

http://rosy-cheeks.ru/maska-dlya-volos-estel.html