logo

Sulsen pentru căderea părului

Visul fiecărei femei este un cap strălucitor, strălucitor și luxos, iar produsele de îngrijire a părului sunt alese foarte atent. Cei care doresc rezultate reale - creșterea densității și accelerarea părului, ar trebui să aibă ulei Sulsen în arsenalul lor. Acest medicament constă din ingrediente naturale, în timp ce este foarte eficient și eficient. Va fi interesant oricine dorește să-și dezvolte rapid părul lung sau să-și vindece în mod evident părul.

Principiul de funcționare

Uleiul de întărire fortificat de la Sulsen este un produs natural care conține un set de uleiuri naturale și extracte care ajută părul să-și recâștige grosimea și puterea, stimulând creșterea și îmbunătățind calitatea părului.

Acest lucru se realizează prin stimularea circulației sanguine a pielii capului, în zona foliculilor de păr și prin furnizarea rapidă de nutrienți acolo. Efectul de hidratare ajută și rădăcinile și bazele părului.

Compoziție și proprietăți utile

Compoziția include ingrediente naturale care nu conțin impurități chimice:

 1. Baza acestui produs cosmetic este uleiul de măsline, datorită acestuia, substanțele active ajung repede la foliculii de păr, hrănind și restaurând scalpul și rădăcinile părului.
 2. Uleiul de ricin și uleiul de nucă conțin vitamina F, acizi grași importanți (omega-3,6,9, acid linoleic, arachidină, etc.). Acestea cresc potențialul hidratant și hrănit al bazei de măsline, ajută la restabilirea tuturor proceselor vitale ale bulbilor și rădăcinilor.
 3. Uleiurile esențiale de lavandă ajută de asemenea la stabilirea circulației sângelui în pielea capului, capabilă să echilibreze procesele metabolice.
 4. Uleiul de geraniu elimină radicalii liberi, care cauzează căderea părului. Fixează foliculii de păr în țesuturile pielii, activează alimentarea cu sânge.
 5. Extractul de cătină albă care conține vitaminele E, lipide, carotene, este responsabil pentru creșterea numărului de foliculi de păr în zona de creștere a părului, crescând densitatea părului. Despre beneficiile uleiului de cătină de mare pentru creșterea părului, citiți pe site-ul nostru.
 6. Extractele de piper roșu sunt o componentă deosebit de valoroasă și eficientă a produsului. Datorită capsacinei conținute în acesta, scalpul se încălzește, componentele utile ale Sulsenului pătrund ușor în straturile profunde ale pielii, ajutând nutrienții să ajungă la foliculii de păr. Creșterea rapidă a părului începe, calitatea se îmbunătățește, precum și aspectul. Firele devin strălucitoare, mai puternice.
 7. Extract de mușețel, restabilește rădăcinile și pielea din zona părului datorită tocoferolului natural și bisabololului.

Îmbunătățirea circulației sanguine în zonele rădăcinilor ajută la prevenirea epuizării foliculului și a decesului, conferă părului un stimulent pentru creștere și dezvoltare, devine mai gros și mai sănătos.

Este important! Înainte de utilizare, asigurați-vă că faceți o testare a sensibilității scalpului la produs.

Ce probleme elimină

Uleiul Sulsen rezolvă problema pierderii părului, ajută la vindecarea părului slab, plictisitor, lipsit de viață, are un efect pozitiv asupra structurii, stimulează formarea multor foliculi noi.

Există multe produse din seria Sulsen, care sunt folosite pentru a preveni pierderea părului, pentru a lupta împotriva matreții și pentru a restaura părul.

Excelentă tandem - utilizarea uleiului conferă stimulentului Stimulin, aceeași serie. Fixează și accelerează acțiunea uleiului. Crema adaugă strălucire și volum mai mult la fire.

Contraindicații

Conform instrucțiunilor, produsul nu are contraindicații. Dar trebuie să ne amintim că pot apărea următoarele aspecte:

 • reacția individuală la ulei;
 • probabil că există unele substanțe care cauzează alergii;
 • precauție ar trebui să fie experimentarea cu medicament în timpul sarcinii și alăptării, pot exista reacții la componente individuale;
 • Nu utilizați ulei pentru a trata genele sau sprâncenele, deoarece pielea feței și ochii mucoși pot reacționa imprevizibil.

Înainte și după fotografii

Termeni de utilizare

Este necesar să aplicați medicamentul cu grijă, astfel încât acesta să nu intre în ochi, pe membranele mucoase sensibile.

 1. Înainte de procedură, puteți să vă spălați părul sub apă caldă, astfel încât porii se vor deschide, iar penetrarea uleiului va merge mai repede. Dacă nu vă spălați, atunci trebuie să piepteneți, să dezlegeți firele de rătăcire, astfel încât să fie mai ușor de separat în părți.
 2. Împărțirea în părți frecvente, aplicați ulei pe scalp, frecați-l în rădăcini.
 3. Masați scalpul și rădăcinile părului pentru câteva minute. Deci, uleiul este mai bine absorbit, pătrunde mai adânc în pori. Încercați să nu frecați uleiul de pe păr.
 4. Pe cap trebuie să purtați un capac de plastic sau să înfășurați un film. Înveliți cu un prosop sau cu o eșarfă caldă.
 5. Să susțină o jumătate până la două ore.
 6. Cum sa va spalati capul de 2 ori cu apa calduta si cu samponul (luati putin). Ca și în cazul oricărei măști de ulei, compoziția nu este spălată bine, deci, dacă este necesar, puteți repeta spălarea încă o dată sau la câteva ore după procedură.

Pentru efectul maxim, este mai bine să încălziți uleiul înainte de aplicare într-o baie de apă. După utilizarea uleiului, spălați-vă pe mâini cu săpun și apă curentă caldă.

Este important! Uleiul de Sulsen conține extracte de ardei roșu și cătină de mare, astfel încât oamenii cu părul deschis pot detecta o tentă portocalie a firelor după procedură. Dar nu trebuie să vă faceți griji, este ușor să spălați totul.

Efectul utilizării

Ca urmare a aplicării uleiului Sulsen, starea și vitalitatea foliculilor de păr și a părului în sine este semnificativ îmbunătățită, sistemul de rădăcină este restaurat și pierderea părului este redusă. Apariția părului se schimbă și mai bine.

Aplicați ulei în funcție de sistem, cursuri, dar în funcție de scopuri:

 • Dacă rezultatul dorit este o creștere și o întărire intensivă, utilizați ulei de până la 3 ori pe săptămână, timp de 3 luni (următorul curs este necesar);
 • Pentru măști profilactice utilizați Sulsen o dată pe săptămână timp de o lună (repetați cursurile după șase luni).

Efectul aplicării uleiului de Sulsen depinde de starea inițială a scalpului, dar, de obicei, după o săptămână sau două, rezultatul este deja destul de vizibil.

Vă recomandăm să citiți: cum să accelerați creșterea părului, instrumente utile și sfaturi pentru îngrijire.

Creșteți parul lung și luxos va ajuta activatorii de creștere:

Videoclipuri utile

Sulsena pentru creșterea părului.

Recenzile medicului despre medicamentul Sulsen: eficacitatea, caracteristicile de utilizare, prevenirea matretii.

http://expertpovolosam.com/uhod/rost/sredstva/maslo/sulsena

Cum se utilizează sulsenul de ulei din ciuperca?

Parul a fost mult timp considerat mândria unei fete. Astăzi, pentru a menține părul sănătos, este necesar să se acorde o atenție deosebită. Oil Sulsen este un remediu fortificat care ajută la evitarea pierderii părului, stimulează creșterea și contribuie la întărirea rădăcinilor.

structură

Compoziția medicamentului include numai ingrediente naturale, fiecare dintre acestea urmărind eliminarea diferitelor tipuri de probleme.

 • Uleiul de măsline este principalul ingredient. Ajută la restabilirea scalpului și la întărirea rădăcinilor și, de asemenea, contribuie la o mai bună absorbție a restului substanțelor conținute în preparat.
 • Ulei de lavandă - stimulează o scurgere de sânge către scalp, care ajută la creșterea vitezei părului.
 • Uleiul de ricin - hidratează și hrănește bulbii, le asigură acizi grași esențiali.
 • Ulei de geraniu - întărește și previne pierderea parului.
 • Extrasul de piper roșu este componenta cea mai importantă care stimulează creșterea părului. Conține capsaicină, care încălzește pielea, ajută alte substanțe să pătrundă mai repede în bulbi.
 • Extract de flori de mușețel - produce un efect calmant asupra pielii și promovează pieptănarea ușoară.
 • Extract de cătină - provoacă trezirea bulbilor latenți, ceea ce duce la o creștere a densității părului.
 • Mecanism de acțiune

Sulsen ajută la eliminarea unor probleme cum ar fi matreata, fragilitatea și căderea părului, perturbarea glandelor sebacee. Medicamentul are efecte hidratante, bactericide, antifungice și regeneratoare.

Efectele medicamentului:

 • celulele de piele keratolitice ale epidermei, cu seboree, desprinse prematur, Sulsen hidratează pielea și ajută la normalizarea procesului de reînnoire a acesteia;
 • citostatică - medicamentul încetinește creșterea celulelor excitat, ceea ce contribuie la reducerea și uneori eliminarea completă a matreții;
 • fungicid - previne proliferarea fungilor de drojdie, reduce secreția glandelor sebacee ale pielii;
 • Uleiul de lavandă, extractul de cătină și de ardei roșii din compoziție acționează ca activatori ai creșterii părului.

Indicații pentru utilizare

Uleiul este folosit pentru problemele asociate cu creșterea părului. Se utilizează cu o pierdere puternică a părului și o fază scurtă a creșterii, pentru a crește densitatea și pentru a accelera creșterea părului. Pentru a obține cel mai bun efect, se recomandă utilizarea uleiului cu șampon.

Pentru a obține cel mai bun efect, se recomandă utilizarea uleiului cu șampon.

Metode de utilizare și dozare

În funcție de problemă, Sulsen trebuie utilizat în doze diferite și pentru momente diferite.

Pentru tratament

Dacă principalul factor în utilizarea uleiului este tratamentul scalpului și restaurarea părului deteriorat, atunci medicamentul trebuie utilizat în mod regulat timp de 3 luni, cu fiecare spălare a capului.

Cum se utilizează: Aplicați o cantitate mică de ulei pe palmă și frecați-l între mâini, pentru încălzire. Aplicați apoi uniform pe scalp fără să atingeți părul. Evitați contactul cu pielea. Puneți un capac de duș pe cap și împachetați-l într-un prosop cald timp de 2 ore. După un timp, clătiți cu șampon Sulsen. Apoi aplicați o mască de păr fără a atinge rădăcinile și clătiți cu apă caldă după 5 minute.

Aplicați medicamentul în mod uniform pe scalp fără să atingeți părul. Evitați contactul cu pielea.

Pentru a întări

Dacă alegeți acest medicament pentru a întări rădăcinile și sacul de păr, atunci ar trebui să aplicați cursul pentru o lună, la fiecare șase luni. Nu este de dorit să se utilizeze medicamentul mai mult de 2 ori pe săptămână.

Pentru cresterea parului

Dacă scopul tău este să crești un păr lung și frumos, atunci Sulsen ar trebui să devină un rezident permanent în baia ta timp de cel puțin șase luni.

Utilizați produsul de trei ori pe săptămână timp de 5-6 luni. O adăugare utilă ar fi folosirea unei măști de hidratare sau a unui ser pentru păr pe parcursul cursului.

Contraindicații

Uleiul, în ciuda efectelor sale benefice, are contraindicații și efecte secundare. Este extrem de nedorit să se aplice la femeile însărcinate și la femeile care alăptează. Este, de asemenea, contraindicat în cazul intoleranței umane la anumite componente ale medicamentului.

Medicamentul este extrem de nedorit să utilizați gravidă.

Efecte secundare

În unele cazuri, medicamentul poate provoca reacții adverse sub formă de reacții alergice: erupție cutanată, mâncărime, iritație a scalpului, eczemă și dermatită.
Uneori, un remediu poate provoca o ușoară schimbare a culorii părului. Acest lucru se datorează extractelor de cătină și extract de piper conținute în acesta.

Produsul poate provoca o ușoară modificare a culorii părului. Acest lucru se datorează extractelor de cătină și extract de piper conținute în acesta.

Interacțiuni medicamentoase

Manualul nu indică dacă instrumentul produce efecte negative asupra corpului uman în timpul utilizării sale cu alte medicamente. Deoarece Sulsena este destinat utilizării externe, uleiul nu poate afecta organele interne ale unei persoane și nu dăunează sănătății persoanelor care suferă de boli cronice sau acute și care iau medicamente pe cale orală.

Caracteristicile utilizării uleiului Sulsen

Sulsena este destinat exclusiv utilizării externe. Dacă o loviți înăuntru, ar trebui să consultați un medic. Tratamentul principal este cel mai adesea repetat lavaj gastric.
În cazul contactului cu pielea feței sau a ochilor, clătiți imediat zona afectată cu apă caldă menajeră.

http://doloygribok.ru/preparaty/maslo-sulsena.html

Un pas mai departe

Completați verificarea de securitate pentru a accesa parfums.ua

De ce trebuie să închei o CAPTCHA?

Completarea CAPTCHA dovedește că sunteți uman și vă oferă acces temporar la proprietatea web.

Ce pot face pentru a preveni acest lucru în viitor?

Nu poate fi infectat cu programe malware.

Dacă vă aflați în rețea, puteți solicita dispozitivele care au fost încălcate.

Cloudflare Ray ID: 4b7595682d484ea2 • IP-ul dvs.: 194.48.155.252 • Performanță securitate de către Cloudflare

http://parfums.ua/product/maslo-dlya-ukrepleniya-kornej-i-rosta-volos-sulsena

VIP - scape de Sulsen, mântuirea de la cădere!

Acesta este întotdeauna cazul, am scris, am scris o revizuire pe tema acestui produs, dar l-am pus în categoria greșită și pentru tine. eliminat din publicație: (Bine, bine, o voi scrie din nou!
A cumpărat acest ulei în farmacie. Producător "Amalgam Lux", ulei fortificat Sulsen. Preț 49 grivne per sticlă de 100 ml. Compoziția uleiului: măsline, nurcă, ulei de ricin, uleiuri esențiale de lavandă și geranium etc. Nu conține uleiuri minerale, 100% produs natural. Se recomandă aplicarea în cazul unei pierderi necontrolate a părului, a unei dezvoltări lente a părului etc.
În pachet, cu o sticlă de ulei, am găsit și un capac din plastic (foarte drăguț!), Mi-a plăcut că producătorul avea grijă că nu ar trebui să purtăm pungi de plastic :))
Recomandări pentru utilizare: pentru cursul intensiv de întărire a rădăcinilor, aplicați ulei de 3 ori pe săptămână timp de 3 luni și pentru profilaxie 1 dată pe săptămână timp de o lună. Deoarece am o pierdere puternică, voi încerca să folosesc 3 luni.
Din sentimentele personale: uleiul este portocaliu, când este aplicat, devine evident că uleiul conține ardei fierți sau extracte din acesta. NU FACEAZĂ, TREBUIE. Deci, am pus sub capac pentru 1.5 - 2 ore, pot încălzi partea de sus și cu un prosop. Apoi am spălat cu șampon și asta-i tot! Procedura este cea mai simplă și nu împovărătoare.
La sfarsitul lunii pot spune ca parul se intareste cu adevarat, scade mai putin si arata bine!
Așa că vă recomand. Personal, am fost sfătuit în tratamentul părului și scalpului: eliminați complet dulcele, picant și sărat. Deci, nu castraveți conservate. Bea mai multă apă. Ei bine, nimeni nu a anulat vitaminele pentru păr :)
Și mâncare sănătoasă și bună dispoziție :)
Credeți și veți reuși, sunt sigur de asta.

Înregistrați navigația

VIP - scape de Sulsen, mântuirea de la cădere! : 4 comentarii

Multumesc pentru sfat, mă gândesc să-l cumpăr sau nu.Vă rog să-mi spuneți dacă este ușor să se spele și nu dye păr (ca ulei este portocaliu).

Spuneți-mi, vă rog, ce farmacie ați cumpărat și unde se află?)

Fete, a cumpărat uleiul în farmacia MediLife, dar l-am văzut în alte farmacii! Uleiul este spălat în mod normal cu două șampoane, dar totuși părul devine gras pentru 2-3 zile oricum! Acum nu folosesc ulei, m-am săturat, dar în general este un lucru normal!

http: //xn--b1accz8b1g.xn--j1amh/ru/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D0%BB%D0%BE_%D0%B4%D0BB%D1%8F_%D0 % B2% D0% BE% D0% BB% D0% BE% D1% 81_% D0% BC% D0% B0% D1% 81% D0% BB% D0% BE_% D0% B4% D0% BB% % D0% B2% D0% BE% D0% BB% D0% BE% D1% 81_% D1% 81% D1% 83% D0% BB% D1% 8C% D1% 81% D0% B5% D0% BD% D0 % B0-r1166949.html

Sulsen Pastă pentru păr: recenzii, utilizări, proprietăți utile

Cerințele privind aspectul sunt în creștere în fiecare an. Tendințele sunt de așa natură încât aspectul prezent și bine îngrijit este cheia succesului carierei. Chiar și fetele înșiși nu doresc să arate mai rău decât stelele din copertele revistelor. Unul dintre primii indicatori de "îngrijire" a fost mult timp considerat păr. Acest parametru nu sa schimbat din cele mai vechi timpuri, când un cap gros de păr și o panglică lungă ar putea chiar ajuta la găsirea unui mire demn. Coafurile de moda s-au schimbat in mod constant, dar parul gros a ramas intotdeauna in favoarea. Cu toate acestea, uneori problemele apar brusc și pot strica nu numai starea de spirit. Sunt de acord că, purtând chiar și un costum de birou uimitor, verificându-vă machiajul până la ultima atingere și asigurându-vă că nu există bufete pe ciorapi drăguți și stricți, fata poate pierde jumătate din atractivitatea ei din cauza matreții. Această problemă a fost studiată cuprinzător, companiile cosmetice oferă șampoane și balsamuri scumpe costisitoare pentru a elimina seboreea (așa cum se numește acest fenomen științific).

Cu toate acestea, este mai bine să abordăm problema din punct de vedere medical, așa că astăzi vă vom spune despre farmacie, cunoscută de mamele noastre. Sulsen Paste pentru păr - toate avantajele și dezavantajele, precum și principiul acțiunii și eficacității aplicației în articolul nostru.

Sulsen unguent pentru păr - principalele avantaje

Remediul unic și universal a fost mult timp meritat popular. De fapt, mătreața poate fi cauzată de mai multe motive:

 • Uscarea excesivă a pielii (cu utilizarea frecventă a unui uscător de păr și a forcepsurilor, precum și a căldurii sezoniere);
 • Infecție cu microorganisme fungice;
 • Manifestarea psoriazisului.

Pastele cu conținut de disulfură de seleniu (sulsen) ajută la orice variantă, care este principalul său avantaj.

Al doilea "plus" este prețul său accesibil (mai ales în comparație cu șampoanele de marcă promovate de publicitatea intruzivă).

Vom vorbi mai departe despre compoziția sulsenei și acum aș vrea să mă ocup de proprietățile sale utile:

 1. În primul rând, pasta de sulfat ameliorează rapid atât mătreața, cât și mâncărimea și disconfortul cauzat de ciuperca;
 2. În al doilea rând, tratează glandele sebacee și normalizează producția de sebum (care înlătură în mod automat excesul de grăsime pe linia părului);
 3. În al treilea rând, restabilește și hrănește foliculii de păr;
 4. În al patrulea rând, reînnoiește celulele pielii sub scalp;
 5. În al cincilea rând, accelerează creșterea părului;
 6. În al șaselea rând, ameliorează structura părului și îl întoarce la moale, strălucire și sănătate;
 7. În cele din urmă, bonusul principal este cel mai bun remediu pentru căderea părului și fragilitatea acestuia.

Datorită acestei acțiuni excelente și a performanțelor ridicate, Sulsen rămâne la același nivel cu produsele cosmetice scumpe. Poate că există puține femei care nu au auzit de ea.

Există un alt fapt medical interesant: microorganismele fungice se hrănesc cu sebum și o forțează să fie produse în cantități mai mari.

Când se atinge obiectivul, colonia de ciuperci crește și începe să absoarbă în mod activ secrețiile sebacee, producând simultan substanțe toxice. Toxinele irită scalpul, iar corpul încearcă să scape de ele, exfoliază epiderma superioară. Apare astfel mătreața. Un cerc vicios: excreții sebacee = ciuperca = secreție chiar mai mare, care duce la o defecțiune nervoasă a proprietarului părului. Este bine dacă cauza nu este psoriazis, lichen sau eczemă, deoarece aceste boli trebuie tratate în mod cuprinzător și cu medicamente.

Sulsen Paste pentru cresterea parului

Vom înțelege mecanismul de acțiune al pastei. Disulfura de seleniu este necesară pentru a suprima funcția vitală a ciupercii și, în același timp, penetrează foliculul de păr, întărind-o. Din punct de vedere medical, medicamentul are trei acțiuni distincte:

 • Fungicid - lupta împotriva microorganismelor care determină formarea grăsimilor într-un volum crescut;
 • Cytostatic - blocarea formării excesive a celulelor pielii, ulterior matreții;
 • Keraliticheskaya - dizolvarea celulelor superioare ale epidermei și, ca o consecință, eliminarea vizuală rapidă a fulgilor albi, piezoși.

Îndepărtarea stratului superior al pielii moarte, pasta promovează "respirația" normală a epidermei rămase.

Oxigenul, la rândul său, ajută părul să crească în foliculii de păr "de dormit", ceea ce contribuie la creșterea părului nou. Sulsen pastă pentru creșterea părului, precum și pentru aspectul lor frumos - primul instrument.

Forma de eliberare sulseny

Sulsen poate fi utilizat atât pentru tratament cât și pentru profilaxie. Aceste funcții sunt afectate de procentajul substanței active care este indicat pe ambalaj.

 • Dacă citiți această pastă de 2% - este pentru tratament;
 • Dacă un procent - pentru prevenire.

În plus față de pastă, în farmacii găsiți alte trei forme de dozare de sulsena:

Aceste patru medicamente sunt similare cu substanța activă, dar diferite componente suplimentare care compun. Să ne ocupăm mai mult de acest lucru.

 • Șamponul Sulsena este un produs cosmetic convenabil care sporește bine. Atunci când o utilizați, nu este nevoie să cumpărați un șampon scump pentru spălarea capului. Efectul "capului curat" durează cel puțin trei zile, deoarece în timpul spălării toate fulgii de piele moarte sunt îndepărtați. Puteți combina șamponul cu pastă, adică spălați mai întâi capul, apoi aplicați pasta și clătiți după 5-15 minute;
 • Sulsen ulei - ideal pentru refacerea, creșterea și întărirea părului. Componentele suplimentare impresioneaza cu efectele benefice ale parului:
 1. Uleiuri de masline, ricin si nuc;
 2. Uleiuri esențiale de mușchi, mușețel și levănțică;
 3. Extracte din fructe de cătină și piper roșu (stimulente active de grosime și creștere).
 • Sulsen crema - nu conține o componentă antifungică, dar are un efect cosmetic vizual de îngrijire. Ca urmare a utilizării sale, părul devine:
 1. Strălucitoare și strălucitoare;
 2. Obedient la stil;
 3. elastic;
 4. luxuriant;
 5. volum

Ca parte a cremei pot fi găsite - keratine și pantenol, lipide și cyclometicone (ultima componentă afectează "ascultarea" părului). Fetele înșiși pot decide care sulsen de la căderea părului să folosească și care să trateze ciuperca.

Sulsen pastă de aplicare

Două și unu la sută de pastă sunt utilizate în mod egal. Prin urmare, alegeți un procentaj numai pe baza nevoilor imediate - pentru tratament sau prevenire. Există un anumit algoritm de utilizare corectă care oferă cel mai bun rezultat.

 • În primul rând, trebuie să vă spălați părul (în mod ideal, dacă vă spălați cu șampon sulsen);
 • În al doilea rând, frecați o cantitate suficientă de produs în piele prin părul umed;
 • În al treilea rând, așteptați cel puțin 15 minute;
 • Spălați pasta și nu vă temeți de mirosul specific. Din păcate, durează o lungă perioadă de timp, dar miroși că este foarte aproape de păr. (Deci, puteți merge la lucru fără a vă îngrijora de mirosul, angajații sunt puțin probabil să încalce această limită, în conformitate cu regulile de decență în birou).

Există recomandări pentru frecvența utilizării:

 1. Două procente pentru tratament - procedura se repetă de două ori pe săptămână, timp de trei luni (acesta este cursul minim necesar, deși efectul este vizibil după a doua spălare a capului);
 2. Pastă de 1% și 2% în scopuri profilactice - o procedură o dată pe săptămână, pentru una sau o lună și jumătate.

În ciuda faptului că nu există limită de vârstă pentru utilizarea sulsenei, există mai multe cazuri când nu este necesară utilizarea instrumentului.

 • Dacă există o intoleranță alergică individuală la componentele de pastă sau alt tip de medicament;
 • Dacă femeia este însărcinată;
 • Dacă o femeie are o perioadă de lactație și o hrănește pe copil cu laptele matern.

Mai multe informații despre drogul Sulsen

Cei care, dintr-o dată, nu au întâlnit acest agent puternic antifungic ar trebui să învețe despre opiniile utilizatorilor. Deci, recenzii de pastrare a parului de la persoane reale:

 • Tratament ideal pentru eliminarea ciupercilor, a matretii si a excesului de grasimi - 98% dintre utilizatori sunt de acord (despre pasta);
 • O remediere eficientă pentru mătreață, mâncărime și căderea părului (este vorba despre o combinație de șampon și pastă) - 85% dintre utilizatori;
 • Un rezultat chic, o creștere a ratei de creștere a părului și o creștere a grosimii acestuia (este vorba despre uleiul de sulf) - cam 83%;
 • Pe crema de sulsen opiniile sunt la fel de împărțite. Unii își extrădă eficacitatea, alții sunt nemulțumiți de ea. Un contingent negativ, printre neajunsuri, menționează un consum ridicat de cremă într-o singură procedură (aceasta ar trebui aplicată nu numai la rădăcini, ci și pe toată lungimea părului).

Pălării frumoase, pufoase, sănătoase și strălucitoare - acesta este cardul oricărei femei. Samponul și pasta de uz casnic ieftin poate restabili încrederea în irezistibilitatea lor într-o perioadă foarte scurtă de timp, iar un preț accesibil este doar un bonus suplimentar.

http://medlady.ru/krasota/volosy/pasta-sulsena-dlya-rosta-otzyvy

Sulsena pentru creșterea părului

Printre produsele întreprinderii ucrainene pentru producția de produse cosmetice LLC Amalgam Lux există un produs foarte interesant pentru fetele care doresc să crească părul lung cât mai curând posibil - acesta este un ulei vitaminizat de creștere a părului Sulsen.

Opinii despre acest ulei pot fi găsite din ce în ce mai mult pe Internet și astăzi am decis să examinăm mai atent acest produs popular.

În plus față de produsele cosmetice obișnuite, Amalgam Lux este implicat îndeaproape în dezvoltarea și producerea de instrumente pentru rezolvarea problemelor de păr (părul părului capului). Toate produsele sunt destinate rezolvarii unor probleme cum ar fi matreata, epuizare si caderea parului. Acesta este un produs natural foarte accesibil, pe care îl puteți încerca fără a risca părul și pierderea banilor.

Proprietăți ale uleiului fortificat Sulsen pentru creșterea părului.

ingrediente:

 • Baza produsului este uleiul de măsline, care garantează livrarea tuturor componentelor biologice ale produsului către foliculul de păr;
 • Printre ingredientele suplimentare se numără uleiul de ricin, uleiul de nork, uleiurile esențiale de geranium și lavanda, extractul de cătină și extract de musetel, extractul de ardei roșu, propil paraben, butil hidroxil toluenul.
Toate ingredientele suplimentare sunt biostimulante care pot fi deosebite pentru întărirea și intensificarea creșterii părului. Ardeiul rosu încălzește suprafața pielii, ceea ce duce la o penetrare mai profundă a uleiurilor și extractelor de plante.

Efectul general al acestui instrument este tonifierea și întărirea foliculilor de păr, stimularea creșterii părului nou, prevenirea caderii prematură a părului, prelungirea ciclului activ de creștere a părului.

Cum să utilizați ulei de Sulsen pentru creșterea părului.

Atrageți imediat atenția asupra faptului că producătorul categoric nu recomandă încălzirea acestui mediu într-un cuptor cu microunde înainte de utilizare (care se poate găsi adesea în rețetele pentru măști de păr de uz casnic pe bază de uleiuri). Pentru a încălzi puțin, utilizați o baie de apă.

Sulsen a aplicat întregului scalp, este foarte convenabil să faceți atunci când împărțiți părul în părți, nu distribuiți ulei pe toată lungimea părului. Pentru a obține un ulei mai bun și mai rapid absorbit în piele, efectuați un masaj delicat cu degetele, după care trebuie să vă spălați mâinile cu săpun și apă. Puneți capacul de duș pe cap (vine complet cu ulei), înfășurați-l cu un prosop sau cu o eșarfă caldă pe partea de sus (puteți purta un capac de baie). Lăsați agentul pentru expunere timp de unu și jumătate până la două ore. Clătiți-vă de pe mască și spălați-vă părul cu șampon.

Începeți să utilizați produsul de trei ori pe săptămână timp de trei luni. Dacă sunteți mulțumit de rezultatul aplicației, atunci pentru a menține rezultatul, utilizați Sulsen pentru creșterea părului o dată la jumătate de an (o dată pe săptămână timp de o lună).

Acest instrument are o concluzie pozitivă a expertizei sanitare și epidemiologice de stat a Ministerului Sănătății din Ucraina din data de 11.10.2012. № 05.03.02-04 / 99712

http://vashivolosi.ru/index.php/sovetyi/sulsena-dlya-rosta-volos.html

Sulsena - recenzii pentru produse cosmetice

Am citit o mulțime de comentarii despre el și am decis să-mi las singur. Lucru grozav! 1e) seborea soțului, matreata, respectiv, chinuit de foarte mult timp. A repetat totul, după ce prima utilizare a mâncării sulsena a dispărut. După mai multe utilizări, mătreața a dispărut și scalpul a devenit sănătos. Pentru profilaxie o dată pe săptămână. 2e) Sunt blondă și ceea ce mi-a trăit părul în viața mea nu este nici să spun într-un basm, nici să descriu cu un stilou (în perioadele dintre blond eu sunt și roșu, negru, roșu, maro, castan. blond și imediat - pentru 2-3 colorații) părul era subțire, uscat, căzut, nu creștea și nu se freacă bine (chiar și cu folosirea măștilor erau confuze) după câteva aplicații de sulseny părul meu a venit la viață! Nu mă așteptam ca un astfel de instrument ieftin să le poată restabili. Aplic 2% pastă pe scalpul meu și frecați-l, frecați resturile de pe mâini și împrăștiați-l pe păr și smulgeți capetele cu balsam. Stau timp de 3 minute, spumare, frecare din nou și spălare. NICIODATĂ nu lăsa nimic pe păr. Ele nu se îngroapă (poate pentru că sunt uscate și confortabile cu ele) și nu se confundă. Într-un cuvânt, arată și se simt mult mai sănătoși. Cei care scriu recenziile negative vor spune: pentru una sau două aplicații de orice înseamnă că este imposibil să restabilești ceea ce a fost distrus de ani de zile. Este posibil să ucizi părul la un moment dat, apoi poți tăia munca și timpul. Și totuși nu este recomandat să păstrați 2% sulsen pe părul tău timp de 15 minute! asa cum multi descriu aici, si apoi sufera (cu toate astea, ma bucura atat de sulsena de la Mirra si de la Almagamma.) Desi am cumparat-o pe Mirra, m-am suparat ca omul, dar ea a fost fiarta, dar ea a fost placut surprinsa, nu mai rău și, în anumite privințe, chiar mai bine pentru mine. Așadar, fiți răbdători - răbdare și muncă.)) Noroc și păr frumos pentru toți!

Comentarii Comentariu de ajutor? Da 80 · Nu 0

Acesta este cel mai bun lucru posibil. Am dermatita seborică care mă obișnuiește constant. Capul era acoperit cu cântare, gnoichkami. Mâncărime în mod constant. Am încercat totul, nimic nu a ajutat cu adevărat. Din părul nizoral a devenit paie. Ei au sfătuit că Pasta Sulsena nici nu speră nimic. Am început să o folosesc la fiecare trei zile, în cele din urmă, după o săptămână de asemenea ușurare, nu au existat cuvinte. Îi sfătuiesc pe toți. Altul ar face publicitate, astfel încât oamenii să știe despre asta.

Comentarii Comentariu de ajutor? Da 133 · Nu 1

Am încercat paste de producție ucraineană, am încercat-o pentru 2% - 1,5 luni, dar nu a observat nici un efect special. Am dermatită seboreică, mătreață, cap de mâncărime, cruste și alte frumusețe. A fost mâncărime mai puțin? pare să fi devenit imediat după spălare. Există mai puține cruste? neclare. Soțul se plânge că mirosul este teribil, este imposibil să se apropie chiar o zi după aplicare. Tried tar, tot nizoraly-sebozol, sa dus la un dermatolog - după al doilea set de medicamente, și-a întins mâinile. Să încercăm cea de-a treia combinație))) Acum în etapa pasivă, doar șampon de gudron, sulsen. nu va fi mai rău.

Apreciez acest produs pozitiv. Este păcat că încearcă să elimine acest produs de pe piață, preferând importurile. Se face neclar să nu mai folosim cuvântul "sulsen" în Federația Rusă. Producătorii ruși pot pierde dreptul de a produce aceste produse care conțin sulsen.

Comentarii Comentariu de ajutor? Da 22 · Nu 1

despre cosmeticele Sulsen 2 februarie 2014

În fiecare an, din clasa a 7-a apărut mătreață fină în capul meu, din care întregul meu cap se mișca, pielea se odihnea, poate, numai vara. Atunci a fost mai puțin, apoi mai mult. La început, ea a încercat să o pieptească într-un fel, apoi a scuipat pur și simplu, în cele din urmă nu a fost vizibilă. Este ca un scalp acoperit complet cu această mătreață. Și mi-a fost frică că Dumnezeu a interzis psoriazisul (bunica mea a avut aceste lucruri, așa că am știut cât de greu a fost), așa că nu i-am cerut-o pe Mama pentru ajutor. Folosit tot felul de șampone cu mătreață, de la marcă, după cum deja a remarcat mulți, mătreață, dimpotrivă, mai mult. Sunt deja 20 de ani și am văzut accidental în magazinul Sulsenu, la care eram surprins, pentru că nu am mai văzut-o înainte, nu am auzit. A luat pe paste pure "la întâmplare". Doamne, nu-mi puteam crede norocul, pentru a doua oară, folosind starea mea neglijată, totul a dispărut, absolut totul. Nu puteam să cred că era posibil și atât de ușor.

Apoi, o lună mai târziu, totul a apărut pe unul nou, dar de câteva ori din pastă este un efect grozav. Acum am cumpărat un șampon, o voi folosi împreună cu o pastă și, în sfârșit, voi face un tratament de sine.

Toată viața lui adult a suferit matreata. În anii '70-'80 numai șamponul Selena a ajutat. Până astăzi nu mi-am tratat scalpul cu nimic: am cumpărat șampoane scumpe la farmacie, am făcut măști - efectul a fost scurt și nu 100%. În acest timp, scalpul și părul au devenit foarte uscați, chiar și uleiurile cosmetice, cremele, smântâna nu aduc ușurare. Și acum două săptămâni pe Internet am citit recenzii despre prepararea minunată "Sulsen Paste, 2%", care a făcut viața mai ușoară pentru mulți.

Imediat a mers la farmacii. Dar nici unul dintre ei nu a auzit despre asta. Și cunoscuții au adus un tub miraculos dintr-un oraș vecin. În această zi, în conformitate cu instrucțiunile, a murdărit scalpul, părul, spălat. și în fiecare oră am alergat la oglindă pentru a privi rezultatul.

Timp de trei zile (după instrucțiunile pe care le voi aplica din nou), nimic nu îmi amintește că am avut mătreață. Deși scalpul nu este la fel de uscat ca a fost, dar părul este încă uscat. Dar nu disperăm - este doar începutul.

Lipiți Sulsen produs de LLC Amalgam Lux (Ucraina).

Mirosul este plăcut, consumul este mic (frecat în scalp și apoi pieptănat pasta distribuită uniform prin păr). Se spală cu apă caldă fără șampoane.

Îi recomand tuturor! Cine nu a lucrat prima dată, încercați din nou.

De foarte mult timp am fost chinuit de dermatita seboreică, capul meu era mereu mâncărime și, ocazional, răni acoperite cu o crustă. Din această boală numai Belosalik a ajutat, și acest efect a fost suficient pentru o săptămână. Doctorii au comandat șampoane scumpe și inutile. au spus că este cel mai probabil din cauza nervilor.

După ce am citit recenziile, am decis să cumpăr această pastă, speram într-adevăr un miracol) Și literal după prima utilizare, capul meu sa oprit la zgâriere și rănile au plecat undeva!)

Nu-mi puteam crede ochii! Am cumpărat șampon și pastă pentru 1% deja pentru utilizare permanentă, rezultatul a fost deținut timp de 3 luni deja, SUNT SURILY SATISFIED! Aceasta este o soluție foarte eficientă și ieftină a problemei) Sper că revizuirea mea va ajuta pe cineva să uite despre seboreea

Comentarii (2) Recenzie de ajutor? Da 208 · Nu 2

Întotdeauna au existat probleme cu mătreața. care tocmai nu a încercat

Și în cele din urmă am citit despre pastele Sulsen și am decis să încerc, am folosit-o de 4 ori, un tub a fost suficient pentru mine. Rezultatul este vizibil după prima utilizare, după a treia utilizare, mătreața a dispărut complet. Nu folosiți pasta timp de trei luni, mătreața nu este returnată.

Despre faptul că părul devine repede murdar, da, există un astfel de minus. Dar sa descurcat și cu el. Am oprit utilizarea șampoanelor populare, prietenii mei au recomandat să fie alb-negru și alb. och recomand! Acum parul meu este în stare perfectă)))

despre cosmeticele Sulsen 12 noiembrie 2013

Am decis sa cumpar un sampon de 2%, in primele saptamani 2 totul a fost bine, apoi parul meu a inceput sa dea un efect "murdar", nu vreau sa-mi spal parul in fiecare zi, in fiecare zi. Dar timp de 2 zile capul este foarte murdar, după acest șampon. Va trebui să renunțăm. Mătreața a fost așa cum este (((

Comentarii Comentariu de ajutor? Da 5 · Nu 0

Aș dori să vă spun despre experiența mea. Nu pot tăcea. În timpul sarcinii, părul nu a căzut deloc, un astfel de coamă de leu a crescut. Dar după nașterea copiilor, undeva în 4 luni. părul a început să se prăbușească teribil, la lacrimi pur și simplu. Și așa mi-a mișcat capul, indiferent cât de multe ori pe zi am spălat-o, indiferent de ce... doar îmi sângeram capul cu sânge. chiar și în timpul spălării. Ceea ce a fost, nu știu.. Am urcat la Internet pentru a citi șampoane. Seborin, sebozol și altele. Nu am folosit, nu știu.. dar din anumite motive nu am vrut să cumpăr. A dat peste un necunoscut pentru mine, Sulsen. Am decis să cumpăr (poate că intuiția a fost solicitată, nu știu de ce). Din prima aplicație, mâncărimea a dispărut. Ce ușurare. apoi a început să-și spele parul în mod constant.. Pentru prima dată a spălat șamponul obișnuit (nu există contraindicații pentru a salva). și apoi sulsena și nu a spălat min.5. Destul de repede (nici măcar nu am observat cum) părul se oprea din urcare. Apropo, nu o folosesc de aproape o jumătate de an. E în regulă. Acest lucru nu este lipsit de importanță. Sper că recenzia mea va ajuta pe cineva. Mulțumită producătorului.

http://sponzhik.ru/sulsena