logo

Rezultatele totale ale matricei pentru recenziile soluționate

Deep Cream Mask - Mască de păr cu cremă matricioasă. Este proiectat pentru a fi aplicat înainte ca părul să fie permeabil sau vopsit. Moleculele benefice benefice, încărcate pozitiv, conținute în instrument, optimizează echilibrul de umiditate, elasticitatea și rezistența părului și, de asemenea, restaurează bucle deteriorate, obosite, uscate și fragile.
O caracteristică foarte importantă a măștii este posibilitatea utilizării acesteia ca o unitate cosmetică independentă pentru întoarcerea firelor de sănătate: de la una la patru ori pe săptămână (în funcție de cât de mult este deteriorat părul).

Aplicare: Aplicați Masca de Curățare Deep Deep pentru părul curat și prosop. Apoi păstrați sub aerul cald al uscătorului de păr timp de 5 minute și 15 minute într-un prosop umed. Spălați-vă când părul sa răcit. Faceți stilul.

Volum: 500 ml
Producător: USA, Matrix

Opinii (3)

9 posturi

Doriți să lăsați o recenzie? Înregistrează-te.

  Katelin_Redhead
   19 ianuarie 2017 12:14

  Comentariu: Părul după matricea matricei este negru
  Există două modalități de aplicare timp de 5 minute și timp de 20 de minute cu încălzire și înfășurați cu un prosop, am ales al doilea
  Acest lucru a dus ușor la aspectul divin al jumătății mele inferioare de păr cu henna, partea superioară arată bine
  Părul drept este merit și mască și uleiul murumuru
  Dar unde este luciul... nu pot să-l văd până nu voi tăia tot Kaku
  Masca este bună, dar fără prea mult entuziasm, masca ca o mască
  Mirosul chipetelor de chemo, dar îmi place și consistența este foarte groasă

  http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/matrix-total-results-pro-solutionist-total-treat-deep-cream-mask-krem-maska-dlya-1427/

  Pro Solutionist profundă îngrijire PROTOPACK 5+ 500 ml (rezultate matrice, rezultate totale, PRO Solutionist) clienți

  Restaurează structura parului deteriorat și poros

  Linia PRO Solutionist

  Îngrijirea îngrijire, penetrează adânc în păr, regenerând structura parului deteriorat și poros. Proiectat pentru utilizare directă înainte de servirea vopselei și a valurilor chimice. Moleculele proteice încărcate pozitiv contribuie la îmbunătățirea echilibrului umidității, rezistenței și elasticității părului și ajută la restabilirea structurii deteriorate și a aspectului parului uscat și fragil. Instrumentul funcționează adânc în corpul părului.

  Fomenko Irina Vologda 02.02.2019

  Eficiență, evaluare 5

  A recomandat maestrul în salon, au proceduri separate de tratament. După înălbirea de la bruneta adâncă până la nivelurile blonde de 8-9, părul meu avea nevoie de îngrijire. Și așa Protopak ia salvat de la a fi fragile, sâni, părul lor trăiește acum.

  Textură 5 evaluare

  Mijloace cu un miros placut (salon), gel, consistenta medie.

  Profitabilitate / Cheltuieli, evaluare 5

  Foarte economic de utilizat, deoarece Nu folosesc mai mult de o dată la 2 săptămâni. Mi-e teamă să mă obișnuiesc cu asta. Prin urmare, flaconul este suficient pentru un an.

  Concluzii: Compoziție excelentă, principalul lucru este să folosiți corect. În combinație cu o mască - un efect dublu.

  Polyakov Dmitry Lipetsk 08/18/2018

  Eficiență, evaluare 5

  Textură 5 evaluare

  Frumoasă textură albă moale

  Profitabilitate / Cheltuieli, evaluare 5

  Destul de mult

  Concluzii: Eu folosesc și voi folosi. Chiar îmi place

  safronova anna saint petersburg 03.10.2017

  Eficiență, evaluare 5

  Îl folosesc ca o îngrijire a părului de 1-2 ori pe săptămână, deși călătoream cu ea de foarte mult timp, merg cu capul înfășurat timp de o oră, apoi părul este moale, drept, fără fluiere și cu o strălucire sănătoasă. sunt electrificați.

  Textură 5 evaluare

  Gel alb cu aromă, distribuit ușor ca un aparat de aer condiționat, părul este imediat dezbrăcat și neted.

  Profitabilitate / Cheltuieli, evaluare 5

  Ekonomicnyy.Bank mare, pentru o cerere lasă o sumă mică.

  Concluzii: Probabil că am suficiente sticle timp de un an, în general sunt mulțumit, uneori folosesc o mască sau un balsam, părul devine mai vizibil și mai sănătos.

  Polyakova Elena Lipetsk 01.06.2017

  Eficiență, evaluare 5

  Instrumentul este un dar pentru mine. Aceasta este laminarea reala pentru par. Folosind termogel la sfârșitul procedurii, călcați părul și părul este super. Îl folosesc în același mod ca și grija obișnuită, dar o dată la 2 săptămâni, astfel încât să nu existe dependență. În salonul nostru acest lucru este o procedură separată de laminare. Acum o fac acasă, uneori mai ieftină. A spus secretarului meu în secret.

  Textură 5 evaluare

  Textură a unei creme cremoase.

  Profitabilitate / Cheltuieli, evaluare 5

  Este destul de economic.

  Concluzii: Un instrument excelent. Vă recomand.

  Ponomareva Evgenia Ufa 06.29.2016

  Eficiență, evaluare 5

  Ajută la protejarea părului înainte de colorare, pentru a da un aspect sănătos și bine îngrijit.

  Textură 5 evaluare

  Profitabilitate / Cheltuieli, evaluare 5

  O sumă mare de bani, suficientă pentru o lungă perioadă de timp.

  Concluzii: Eu folosesc atât protecția înainte de vopsire, cât și ca îngrijire de sine. Satisfăcut de instrument, funcționează foarte bine cu masca Total Trit.

  Renata 04/29/2016

  Eficiență, evaluare 5

  Eu folosesc înainte de procedeul de colorare la domiciliu și în intervalele dintre pătare pentru restaurare intensivă.

  Textură 5 evaluare

  Geluri saturate de culoare albă.

  Profitabilitate / Cheltuieli, evaluare 5

  Destul de economic, distribuit perfect prin păr.

  Concluzii: Când se utilizează înainte de procedeul de vopsire, protejează părul de efectele vopselei și saturează părul cu proteine. Rezultatul este părul gros, puternic și sănătos după vopsire.

  Gromova Anastasia 01/06/2016

  Eficiență, evaluare 5

  neutralizează efectele dăunătoare ale colorării dacă sunt utilizate înainte de procedură

  Textură 5 evaluare

  Concluzii: coaforul a sfătuit, voi încerca acum eu însumi)

  http://www.socolor.ru/review/eshop/id_24789.html

  Revizuit de "Varvara_Varyusha" pe rezultatele MATRIX PRO SOLUTIONIST Mască de păr total tratată / Total Trit Tratament de reparație intensivă pentru cei slabi

  + aromă plăcută, groasă, pentru păr normal, bună prevenire

  nu pentru păr sever deteriorat, nu se vindecă, este foarte scump, efectul după sfârșitul cererii este pierdut

  Am cumparat masca intr-un magazin de coafura aproape spontan, sau mai degraba am ales spontan aceasta masca speciala. Consultantul mi-a oferit diferite opțiuni în categoria de prețuri pe care am exprimat-o (până la 1500), dar toate mărcile erau necunoscute, cu excepția Matrix. Un borcan de 500 ml a costat 1400, deși printre alte firme au existat etichete de prețuri mai adecvate (să nu mai vorbim de faptul că a fost posibilă căutarea în magazinele online, unde este adesea posibil să se obțină profit din îngrijirea profesională). Dar din moment ce prețul "bugetului" a intrat în bugetul alocat + a existat odată o experiență pozitivă de utilizare a vopselei de la această companie + Știu că multe magazine lucrează pe produsele Matrix și, în general, marca este poziționată de profesioniști pentru 5+, borcanul prețuit a fost achiziționat de mine.

  Aici este, instrumentul pe care am plasat atât de multă speranță.

  Consistența măștii este groasă, este distribuită foarte ușor prin păr, un instrument relativ economic, în opinia mea. Parfumul este probabil principalul său plus - bine, foarte plăcut, rămânând pe păr de mult timp, dar nu intruziv.

  În acel moment, am nevoie urgentă de a dobândi un agent de reparații de păr super-duper pentru că starea lor era pur și simplu deprimată și deprimată. Starea întotdeauna nu foarte bună sa transformat într-o stare îngrozitoare, atît vizual, cît și atingere / în procesul de asezare / purtare. Poate că a fost factorul uman al evaluării (cred că fiecare fată este familiară atunci când încep să-și enerveze părul / aspectul sau altceva fără nici un motiv special), pentru că nu am făcut nici o schimbare fundamentală în îngrijire și, probabil, impactul negativ (vopsirea lunară cu vopsea de amoniac pe oxid de 6%, sampon cu sulfat, uscare prin suflare, călcare etc.) sa acumulat ca un bulgăre de zăpadă și la un moment dat mi-am dat seama că nu pot continua așa dacă vreau să mă mișc mai departe spre obiectivul meu în creștere lungimea lor (50-60 cm).

  Din păcate, nu a existat nicio fotografie care să transmită mai bine întreaga scară a dezastrului, aici părul strălucește cu un fulger, deși nu exista nici o lumină în viață

  Deci... Pentru astăzi, experiența mea de a folosi Masca de reparare a matricelor totale este de aproximativ șase luni. De îndată ce nu am încercat să mă aplice, păstrați mai mult / mai puțin, cu căldură și fără - dezamăgire îmi dădeam din când în când.

  Am pus o mască pe lungime, încercând să nu ating rădăcinile (nu întotdeauna, uneori a ajuns la rădăcini), când am pus un capac de duș și l-am înfășurat cu un prosop deasupra, când am plecat, am așteptat 30-60 minute (cu atât mai mult, cu atât mai bine) spălate, uscate prin suflare sau, uneori, în mod natural... Nu a existat un efect super-restabilitor. Părul, cu excepția mirosului minunat, nu a obținut nimic. Nici producătorul nu a promis stralucirea, nici umiditatea intensă, nici elasticitatea (ascultarea). Ei au privit (și au fost atinsi) ca și când mi-aș fi spălat părul cu șampon, balsam și tot. Pentru această secțiune, firește, această mască este ca o capsula moartă, dar poate fi totuși experimentată.

  Pentru totdeauna am folosit Mask Maktriks câteodată de două ori pe săptămână (capul meu de 3 ori pe săptămână), uneori unul, dar nu unul singur. În același timp, nu a existat niciun efect, până când treptat înlocuirea mea pentru celelalte produse de îngrijire a părului meu a intrat sub... Șamponul cu sulfat de Nexxt (încă îl iubesc, dar altceva era necesar) sa schimbat în Lisap cu ulei macadic. Colorarea părului a început cu oxid 3% sau maxim 4,5%, în loc de cele șase. Cel mai recent experiment a fost kitul de îngrijire Icomplex Nexxt 2 + 1. Protecția profesională și restaurarea parului vopsit și natural + Icomplex Selfi din aceeași companie. Treptat, părul a început să dobândească un aspect mai mult sau mai puțin tolerabil și de calitate.

  Am gasit fotografii pe care le-am luat in diferite stadii de "revigorare" a parului meu. Am inceput sa folosesc sampon fara sulf + masca Matrix

  A doua zi după spălare cu un șampon fără sulfat și folosind o mască. Iluminare artificială

  V-aș recomanda o mască Matrix Total Treat? Cu siguranță nu, deoarece, ca agent de reducere independent, nu funcționează absolut și nu îndeplinește promisiunile făcute de producător. Cu siguranta, masca nu este potrivita pentru parul grav deteriorat! Poate, pentru scopuri de profilaxie, pentru proprietarii unui cap de păr rău atât de rău ca mine, va face, dar puteți alege un instrument de două ori mai ieftin și nu mai rău (sau poate chiar mai bun). Așa că spălați apoi plătiți mai mult? Chiar și efectul care se poate vedea pe fotografiile mele (nu perfect, dar încă) este realizat într-un mod cuprinzător și nu este un fapt că meritele măștii Total Trit sunt excelente aici.

  Dacă sunteți în căutarea unui instrument care să îmbunătățească în mod magic starea părului dvs., atunci căutați altceva (nu neapărat atât de scump), abordați complet sarcina și lăsați forța să vină cu dvs. =))

  Un alt instrument nefericit în lupta pentru frumusețea părului (Concept)

  Teribil de nedefinit de la Nekst, nu recomand tuturor nimănui

  Preparate de reanimare de culoare rosie, balsam de parfum Kapous

  Vopsea bună de buget Constant Delight

  cel mai bun șampon pentru a păstra culoarea și calitatea parului vopsit (Lisap)

  mântuire pentru părul foarte deteriorat de la Nekst

  http://nsotz.com/review_168618

  Matrix, Cream Mask, Total Rezultate Pro Soluționist, 500 ml

  Despre produs

  Îngrijirea părului slăbit asigură protecția necesară, îmbunătățește stralucirea și restaurează părul deteriorat. Produsul nu conține silicon. Se recomandă aplicarea după procedeul de vopsire sau înainte de a fi așezat sau tăiat. În funcție de gradul de deteriorare, masca de cremă poate fi utilizată fie o dată pe săptămână, fie o dată pe lună.

  Mod de utilizare:

  Aplicați produsul pentru curățarea părului, uscat cu un prosop. Tratați-vă cu un uscător de păr cald (5-8 minute) sau înfășurați într-un prosop umed (15-18 minute). Clătiți bine părul atunci când se răcește.

  Despre marca

  Produsele Matrix sunt cosmetice care creează frumusețea subtilă a părului și coafurilor de vis! Dar nu putem ignora faptul că toate aceste produse: vopsele, produse de coafură, produse cosmetice pentru păr - au o anumită compoziție - ingrediente active selectate cu grijă care nu dăunează părului. În plus, sortimentul companiei include o mulțime de fonduri destinate în special tratării părului și scalpului. Matricea reprezintă doar frumusețe sănătoasă!

  http://www.krasotkapro.ru/catalog/maski_dlya_volos_/matrix_total_rezalts_pro_solyushionist_krem_maska_500ml/

  Matrix Solutionist PROTOPAK 5+ Îngrijire profundă pentru reparații

  Cod produs: 2734

  Ordonează bonusurile: + 32

  Ajută la restabilirea cuticulei de păr, îmbunătățind textura și aspectul parului foarte uscat și deteriorat.
  Ajută la restabilirea structurii părului, face părul mai puternic, contribuind la reducerea fragilității părului.
  Returneaza elasticitatea si stralucirea parului, normalizeaza echilibrul hidraulic.

  Protejează împotriva expunerii chimice și termice.
  Ideal pentru părul slăbit.
  Restaurează echilibrul de umiditate.
  Se adaugă strălucire.
  Promovează uniformitatea în timpul vopsirii.

  Ajută la restabilirea, restabilirea părului și reducerea fragilității.
  Îmbunătățește structura și aspectul părului foarte uscat și deteriorat.
  Ajută la restabilirea echilibrului de umiditate, la elasticitate și strălucire.
  Perfect pentru utilizare înainte sau după tratamentul chimic al părului.

  Mod de utilizare:
  Aplicați pe părul curat, prosop-uscat.
  Înfășurați-vă capul cu un prosop umed, fierbinte timp de 15-20 de minute.
  După ce părul sa răcit, clătiți bine cu apă.
  Pentru a păstra părul ca de obicei.

  În magazinul nostru online de produse cosmetice profesionale Caramel puteți cumpăra PROTOPAK 5+ Deep Repair Care de la Matrix Solutionist la prețuri avantajoase de la furnizorul oficial din Rusia cu livrare curier în Moscova și regiunea și orice punct din Rusia.
  De asemenea, vă invităm la magazinul nostru, situat în Moscova, unde toată gama de produse este prezentată în direct și acolo puteți consulta, miroși, testa, etc.

  Puteți plasa comanda utilizând coșul de cumpărături de pe site sau sunând la +7 (495) 6424418.

  Cumparând bunuri în magazinul nostru online, puteți fi siguri de calitatea produselor achiziționate.
  Suntem dealerii oficiali ai tuturor mărcilor comerciale prezentate pe site-ul nostru.
  Dacă aveți întrebări, sunați-ne sau lăsați o cerere de apel invers, operatorii noștri vor fi bucuroși să vă ajute.

  http://karamel-shop.ru/matrix-solutionist/glubokii-vosstanavlivayuszii-uhod-protopak-matrix-solutionist.html

  Rezultatele totale ale matricei pentru recenziile soluționate

  Am scris deja despre masca mea de reparare preferată - Repair Rescue. Dar, așa cum sa dovedit, când am ajuns în sfârșit în mâinile unui maestru adevărat, am nevoie de hidratare. Și într-adevăr. Cu ajutorul acestei măști, am ajuns în cele din urmă la starea "am parul perfect". Mulțumită minunatei mele Maria Eroshkina (pot împărtăși un contact cu femeile Samara) și MATRIX Total Results PRO PRO mască.

  Textura produsului este o cremă de silicon ușor. Aroma este puternică cosmetică, dar aproape nu mai rămâne părul. Consumul decent. În pătrat - cu o linguriță. Banca mi-a lăsat timp de 4 luni de utilizare o dată pe săptămână. Spălați ușor.

  Trebuie să aplicați masca timp de 5-15 minute, iar diferența dintre 5 și mai multe nu văd. Dar există și o nuanță: trebuie să fie frecată constant în păr, toate 5-15 minute.

  Care este rezultatul?

  * Sfaturi utile ireale. Ei nu ies din afară, ci se culcă ușor.

  * Părul strălucește perfect

  * Părul se potrivește perfect, nu se varsă pe fire și întreaga pânză (văzută în fotografie)

  http://beauty-maniacs.livejournal.com/58839.html

  Rezultatele totale ale matricei pentru recenziile soluționate

  Astfel, în conformitate cu Legea federală nr. 152-ФЗ "Cu privire la datele cu caracter personal" din data de 27 iulie 2006, îmi confirm consimțământul pentru prelucrarea de către compania închisă pe acțiuni L'Oreal, BIN 1027700054986, locația: 119180, Moscova, Golutvinsky, d. 1/8, pp. 1-2 (în continuare - Compania) a datelor lor personale, și anume:

  1. - Prenume, nume, patronim, data nașterii, adresa (adresele) de livrare, informațiile de contact (telefon, e-mail);
  2. - informații privind comenzile (comenzile) produselor Companiei (istoricul comenzilor), numărul (numerele) ordinului (comenzilor), informații despre gradul de satisfacție cu privire la executarea contractului de către Companie;
  3. - tipul dispozitivului din care sunt accesate site-urile sau aplicațiile mobile administrate / utilizate de către companie;
  4. - tipul de browser utilizat pentru a accesa site-urile sau aplicațiile mobile administrate / utilizate de Companie;
  5. - geopozitsiya;
  6. - informații despre adresa (adresele) contului meu (e) în rețelele sociale;
  7. - informațiile indicate de subiectul datelor cu caracter personal în contul (conturile) proprii în rețeaua (rețelele) socială, cu excepția informațiilor clasificate prin lege ca fiind o categorie specială de date cu caracter personal, precum și a datelor cu caracter personal biometrice;
  8. - tipul de piele;
  9. - tipul de păr;
  10. - informații despre produsele Companiei achiziționate direct de la Companie sau comercianții cu amănuntul ale produselor Companiei;
  11. - locul de cumpărare a bunurilor Societății (inclusiv indicarea magazinului de vânzare cu amănuntul sau a rețelei de magazine cu amănuntul în care Compania achiziționează bunuri);
  12. - informații despre gradul de satisfacție cu bunurile / serviciile Companiei, informații despre preferințele legate de bunurile Societății, serviciile oferite de Companie;
  13. - informații despre acțiunile pe site-uri Web, în ​​aplicațiile mobile administrate / utilizate de Companie;
  14. - datele conținute în recenziile companiei, bunurile / serviciile companiei (inclusiv recenzii furnizate prin telefon, e-mail, mesaje SMS);
  15. - datele conținute în lucrări competitive sau alte materiale trimise în scopul participării la concursuri / evenimente stimulative organizate de Companie sau în numele acesteia.

  În cadrul acestui acord, obiectivele procesării datelor cu caracter personal sunt:

  1. - îndeplinirea obligațiilor Companiei în baza contractelor încheiate (inclusiv prelucrarea, vânzarea și livrarea bunurilor Societății);
  2. - furnizarea de informații suplimentare despre companie (inclusiv informații despre activități, bunuri / servicii vândute) prin mesaje SMS, e-mailuri, apeluri telefonice;
  3. - primirea de feedback cu privire la bunurile / serviciile companiei (inclusiv prin mesaje SMS, e-mailuri, apeluri telefonice) și analiza ulterioară a datelor obținute;
  4. - cercetarea și analiza pieței (inclusiv prin acțiuni de monitorizare pe site-uri web, în ​​aplicații mobile utilizate de companie);
  5. - desfășurarea de evenimente (inclusiv evenimente promoționale promoționale);
  6. - analiza preferințelor referitoare la produsele Companiei, serviciile oferite de Companie (inclusiv prin acțiuni de monitorizare pe site-uri web, în ​​aplicații mobile utilizate de Companie);
  7. - administrarea conturilor de utilizator pe site-uri web, în ​​aplicațiile mobile utilizate de companie;
  8. - expedierea prin poștă electronică, prin mesaje SMS, apeluri telefonice și alte mijloace de comunicare, confirmate cu subiectul datelor cu caracter personal (inclusiv în legătură cu bunurile / serviciile vândute de Societate, activitățile Companiei).

  Acest consimțământ este acordat pentru efectuarea următoarelor acțiuni (operațiuni) cu date cu caracter personal prin mijloace automate sau fără utilizarea unor astfel de mijloace: colectarea, înregistrarea, sistematizarea, acumularea, stocarea, rafinarea (actualizarea, modificarea), utilizarea, transferul cercul terților sau o terță parte pentru a atinge obiectivele de mai sus, accesul, precum și transferul transfrontalier), depersonalizarea, blocarea, ștergerea, distrugerea.

  Sunt de acord cu transferul datelor mele personale către următoarele persoane juridice:

  1. - IBS DataFort LLC (OGRN: 1067761849430, locația: 127287, Moscova, str. Khutorskaya 2A, 38A, p. 14), pentru a furniza servicii pentru întreținerea aplicațiilor de afaceri ale Companiei;
  2. - Ekvant LLC (OGRN: 1037710010964, Locația: 125375, Moscova, Tverskaya St., 7) în scopul procesării / plasării comenzilor;
  3. - OOO Strizh (OGRN 5147746330639, locația: 127322, Moscova, Ogorodny Proezd, 20YU pagina 1), LLC Internet Solutions (OGRN: 1027739244741, locația: 126252, Moscova, Chapaevsky Pereulok, 14), LLC "SPSR-Express" (OGRN: 1027715016218, locația: 107031, Moscova, str. Rozhdestvenka, 5/7, p. 2, pom., 5, camera 18), locație: 109316, Moscova, bulevardul Volgogradsky, d. 42, r. 23), pentru a livra comenzi pentru bunurile Societății;
  4. - LLC FrikiEtLast (OGRN: 1127746335530, locatia: 123056, Moscova, strada Krasin, 13), pentru a analiza preferintele subiectelor de date personale referitoare la produsele Companiei, serviciile oferite de companie, implementarea e-mailurilor promotionale si informative prin SMS comunicații;
  5. - LLC Kelly Services CI-ES (OGRN: 1027739171712, locația: 129110, Moscova, Prospekt Mira, 33, p.1), LLC "Fabrika DM" (OGRN: 1037739361384, Prospect Mira, 102, clădire 1., camera 3), în scopul îndeplinirii funcțiilor unui call center în cadrul comenzilor de procesare a produselor companiei, precum și pentru obținerea de feedback cu privire la bunurile / serviciile companiei (inclusiv prin mesaje SMS, e-mailuri, apeluri telefonice) și analiza ulterioară a datelor;
  6. - MAYNDBOKS LLC (OGRN 1097746380380; locația: 125040, Moscova, Leningradsky Ave., 30, p. 2), Odzhetto Web LLC (OGRN 1086154006245, locația: 347900, Regiunea Rostov, g Taganrog, Petrovskaya St., 89B), LLC LOYALMI (BIN 1117746405732, locatia 123242, Moscova, Str. Zoologicheskaya, 1, bldg. 1) pentru urmatoarele scopuri: furnizarea de informatii suplimentare despre companie inclusiv informații despre activități, bunuri / servicii vândute) prin intermediul mesajelor SMS, e-mailurilor, apelurilor telefonice, primirea de feedback despre mărfuri / servicii Com și analiza ulterioară a datelor, studiul și analiza pieței, desfășurarea de evenimente (inclusiv activități promoționale promoționale), analiza preferințelor legate de produsele Companiei, servicii oferite de Companie, transmiterea prin e-mail a mesajelor publicitare și informative (inclusiv în legătură cu bunurile / serviciile vândute de Societate, activitățile Companiei) prin mesaje SMS, apeluri telefonice și alte mijloace de comunicare, dtverzhdennyh cu subiectul datelor cu caracter personal.

  Confirm că cunosc cerințele legislației Federației Ruse, stabilind procedura de prelucrare a datelor cu caracter personal, documentul "Politica privind prelucrarea datelor cu caracter personal ale Societății pe Acțiuni închise L'Oreal", precum și drepturile și obligațiile mele în acest domeniu.

  Acest consimțământ este dat pentru o perioadă de 5 (cinci) ani. Perioada de valabilitate a consimțământului este prelungită automat pentru o perioadă identică dacă în timpul perioadei de valabilitate a consimțământului subiectului datelor cu caracter personal a fost efectuată cel puțin 1 (o) vizită în contul său de pe acest site. Numărul de reînnoiri ale consimțământului este nelimitat.

  Acest consimțământ poate fi retras în orice moment, pe baza cererii mele scrise, întocmită în conformitate cu cerințele actualei legislații a Federației Ruse și îndreptată spre locul în care se află compania.

  http://www.matrix.ru/shop/krem-maska-dlja-glubokogo-uhoda-za-volosami-pro-solutionist-total-treat.html

  Contactați-ne

  Bunurile nu sunt rambursabile.

  Bunurile de bună calitate care nu pot fi schimbate (returnate) sunt enumerate în Lista aprobată prin ordinul Guvernului Federației Ruse din 19 ianuarie 1998. 55. Citiți mai multe

  • descriere
  • parametrii
  • livrare

  Pro Solutionist 5+ ProtoBack Spiny Repair Care ajută la restabilirea cuticulei de păr, îmbunătățind textura și aspectul parului foarte uscat și deteriorat. Ajută la restabilirea structurii părului, face părul mai puternic, contribuind la reducerea fragilității părului. Returneaza elasticitatea si stralucirea parului, normalizeaza echilibrul hidraulic. Aplicare: Aplicați pe părul curat, prosop-uscat. Înfășurați-vă capul cu un prosop umed, fierbinte timp de 15-20 de minute. După ce părul sa răcit, clătiți bine cu apă. Pentru a păstra părul ca de obicei.

  Scop cosmetic:

  Greutatea produsului cu ambalaj (g):

  ÎMPOTRIVA CU PRIETENI:

  Reguli pentru întrebări și feedback

  Pentru a scrie o recenzie sau vot este necesar
  înregistrarea pe site

  Conectați-vă la contul dvs. Wildberries sau înregistrați - nu va dura mai mult de două minute.

  NORME PENTRU ÎNTREBĂRI ȘI FEEDBACK

  Comentariile și întrebările ar trebui să conțină informații numai despre produs.

  Recenzile pot lăsa clienții cu un procent de răscumpărare de cel puțin 5% și numai cu mărfurile comandate și livrate.
  Pentru un singur produs, cumpărătorul nu poate lăsa mai mult de două recenzii.
  Puteți atașa până la 5 fotografii în recenzii. Produsul din fotografie trebuie să fie clar vizibil.

  Următoarele recenzii și întrebări nu pot fi publicate:

  • indicând achiziționarea acestui produs în alte magazine;
  • conținând orice informații de contact (numere de telefon, adrese, e-mail, linkuri către site-uri terțe);
  • cu profanitate, ofensând demnitatea altor clienți sau a magazinului;
  • cu o abundenta de caractere majuscule (majuscule).

  Întrebările sunt publicate numai după ce primesc un răspuns.

  Ne rezervăm dreptul de a edita sau de a nu publica o recenzie și o întrebare care nu respectă regulile stabilite!

  Eroare de încărcare

  Puteți adăuga până la 5 fotografii.

  Am primit mesajul dvs. și l-am acceptat.

  Unele recenzii necesită verificare, deci publicarea poate fi întârziată.

  http://www.wildberries.ru/catalog/5947105/detail.aspx

  Matrix Cremă Matrix "Pro Solutionist" 500 ml (Matrice, Total Rezultate Pro Soluționist)

  ATENȚIE!

  descriere

  Ea are o acțiune instantanee, care permite un serviciu de recuperare expres în cabină. Afectează zonele uscate și deteriorate ale părului, dând părului moale și strălucire. Ideal pentru toate tipurile de păr, inclusiv vopsite.

  ACTIVE COMPONENTS

  Glicerină, ulei de caise, proteine ​​de grâu.

  APLICARE

  Aplicați pe părul umed, prosop-uscat. Distribuiți ușor, masați în păr și scalp timp de 5 minute. Pentru efecte mai profunde, utilizați sub influența căldurii (tratați cu un uscător de păr cald timp de 5-8 minute sau înfășurați cu un prosop umed fierbinte timp de 15-18 minute). Când părul sa răcit, clătiți bine cu apă. Continuați cu instalarea.

  BARCODE

  PRODUSE DE SPONSORIZARE

  Opinii (2)

  Eu folosesc masca ca un produs independent, după spălare și ca parte a unei proceduri cu Protopak 5+. Masca completează perfect îngrijirea restaurativă. Părul meu după tranziția bruneturilor lor la niveluri blonde 8-9 necesită umiditate și recuperare. După prima procedură, nu le recunoașteți. În primul rând, elimină statica și, în al doilea rând, înfășoară fiecare păr astfel încât senzația de păr este de 2 ori mai mare. Consistența măștii este foarte groasă, mirosul este plăcut. Am tastat pe 3 degete la prima falangă. Această cantitate de lungime a părului sub umeri este suficientă. Foarte economic.

  Masca este o masă opacă de culoare albă. Aroma este specifică, dar plăcută. Ea miroase ceva chimic, așa cum mulți spun - îngrijirea salonului (cosmetice). Se simte ceva dulce chimic, dar cu siguranță nu fructat și nu bomboane. Textura este cremoasă și groasă. Masca foarte bine hidratează și hrănește părul în timpul utilizării, părul este neted și ușor de pieptene. Rezultat rapid și ușurință în utilizare. În general, o mască bună, dar poate fi mai bună

  http://www.pharmacosmetica.ru/eshop/tr-pro-sol-krem-maska-total-trit-500-ml_id_308222.html

  Un pas mai departe

  Completați verificarea de securitate pentru a accesa parfums.ua

  De ce trebuie să închei o CAPTCHA?

  Completarea CAPTCHA dovedește că sunteți uman și vă oferă acces temporar la proprietatea web.

  Ce pot face pentru a preveni acest lucru în viitor?

  Nu poate fi infectat cu programe malware.

  Dacă vă aflați în rețea, puteți solicita dispozitivele care au fost încălcate.

  Cloudflare Ray ID: 4b7635d8196d904d • IP-ul dvs.: 194.48.155.252 • Performanță securitate de către Cloudflare

  http://parfums.ua/product/intensivno-vosstanavlivayushaya-maska-matrix-total-results-pro-solutionist-total-treat