logo

Self-henna acasă

O procedură comună pentru vopsirea părului, orice fată poate obține cu ușurință mâna pentru a efectua pe cont propriu. Acest lucru nu necesită nici măcar asistență externă. Există mai multe tehnici care permit evidențierea independentă.

Evidențierea cu henna la domiciliu a devenit deosebit de populară, deoarece henna nu numai că pătează părul mai mult decât vopseaua, ci și le vindecă.

Etapa pregătitoare

Înainte de a începe colorarea buclelor, ar trebui să stocați cu tot ce aveți nevoie în avans. În acest caz, veți avea nevoie de:

 • henna;
 • Capul;
 • clipsuri sau fire de păr;
 • pieptene (de preferat nu metal);
 • capacitate pentru mijloace de colorare (în acest caz - henna);
 • perie;
 • mănuși (dacă este necesar).

Elementele suplimentare necesare pentru utilizare depind de metoda pe care o alegeți. Cele mai frecvente dintre fetele care preferă colorarea acasă sunt părul subliniind folosind folie și cu un capac. În ceea ce privește complexitatea, ele sunt aproape egale, deci ar trebui să alegeți pe baza preferințelor proprii.

În ceea ce privește vopseaua, se recomandă utilizarea hennei albe pentru a obține cel mai înalt rezultat de calitate. În acest caz, efectul va fi ca vopseaua, iar buclele dvs. prețioase nu vor fi afectate. De asemenea, înainte de procedură, trebuie să pregătiți părul. Acestea ar trebui să fie pieptănate, cu toate acestea, nu ar trebui să vă spălați părul în avans, este mai bine să luați timp după evidențiere.

Separați firele necesare cu cleme și apoi procedați la vopsirea în modul pe care l-ați ales pentru dvs.

Foil colorat

Este această metodă de luminare a firelor cu henna pe care fetele cu părul lung preferă.

Folia trebuie mai întâi împărțită în benzi alungite cu o lățime de cel puțin șapte centimetri.

Înainte de a începe procedura, trebuie să vă pregătiți să utilizați henna. De obicei, instrucțiunea necesară a unui reprezentant al produselor colorante este prezentă în kit, iar procedura este extrem de ușoară.

Evidențiarea henna acasă constă în mai mulți pași:

 • Fixați folia pe păr pentru a facilita munca ulterioară.
 • Unul câte unul, scoateți firele pentru clarificare și puneți-le pe folie.
 • Vopsea peste fiecare fir cu henna, încercați să păstrați o consistență de colorant.
 • Lăsați firul să se înmoaie, pentru aceasta, lăsați agentul timp de 15 minute până la o oră, în funcție de culoarea dorită și de saturația firelor;
 • Scoateți folia din cap și spălați henna, dacă este necesar, spălați capul cu șampon.

Există anumite recomandări pentru această metodă particulară de colorare. În majoritatea cazurilor, se recomandă începerea vopsirii firelor din partea din spate a capului. Atunci când evidențiați folia, este mai bine să porniți din centrul capului, apoi pe partea stângă și pe partea dreaptă și, în cele din urmă, colorați regiunea occipitală.

Colorarea "Pene"

Această metodă este potrivită pentru bucle de lungime scurtă. Henna și o pălărie pentru pictura ar trebui să fie achiziționate în avans, cel mai bun - într-un magazin specializat. Un astfel de capac seamănă oarecum cu cel folosit pentru duș, dar există găuri pe el. În cazul în care nu este posibil să vizitați un magazin specializat, atunci este de asemenea potrivită o pălărie gata pentru piscină, în care trebuie să faceți găuri la aproximativ aceeași distanță unele de altele.

În cazuri extreme, celofanul, care poate împacheta capul strâns, va fi, de asemenea, o opțiune alternativă. De asemenea, ar trebui să fie făcute găuri mici.

Pentru colorare este necesar:

 1. Purtați o pălărie.
 2. Întindeți toroanele care trebuie periate în găuri. Există multe astfel de deschideri în capace speciale de cumpărare, dacă nu este nevoie de evidențierea frecventă, atunci putem trece peste firul printr-una sau două deschideri.
 3. Colorați firele de la rădăcină la vârf.
 4. După un timp, spălați toate henna fără a scoate capacul. Dacă este necesar, puteți folosi șampon.

Această metodă este recomandată prin aceeași metodă - pentru vopsirea părului din spatele capului.

Recomandări generale

Înainte de a vă evidenția, trebuie să vă pregătiți în avans. Este necesar să se țină cont de anumiți factori și reguli care trebuie respectate în timpul procesului de vopsire.

Dacă părul este inițial vopsit cu henna roșie sau brună, atunci hena albă poate schimba culoarea sau poate da o nuanță neobișnuită. În ceea ce privește procedura însăși, henna nu garantează obținerea rezultatului dorit pentru o singură colorare.

Pentru blondele colorate, este mai bine să nu exagerați cu alte unelte de colorat. Ei ar trebui să vindece și să revitalizeze inițial parul, altfel riscă să fie prea uscați și fragili.

Ziua următoarei evidențiere ar trebui selectată pe baza programului de spălare a capului. Cu o tendință crescută de păr să fie uleios, pot apărea unele dificultăți atunci când se împart buclele în fire. Este mai bine să alegeți timpul mediu dintre procedura de spălare a capului și ziua când trebuie să-l spălați.

Selectați grosimea firelor trebuie să se bazeze pe structura părului:

 • Părul prea gros nu trebuie diluat cu fire subțiri ușoare, altfel este riscant ca efectul părului cenușiu, în special în cazul unor culori contrastante.
 • Prea subțire nu trebuie să strică petele de grosimi groase. În caz contrar, părul și coafura în ansamblu (indiferent de coafura) vor arăta ridicol, cu bucle neuniform vopsite cu rădăcini regresate.
 • Match perfect - densitatea firelor este egală cu densitatea parului ca întreg. Sau firele sunt mai subțiri. În astfel de cazuri, evidențierea va arăta avantajoasă. Dacă doriți să creșteți densitatea părului, puteți încerca o mască de muștar.

Important de știut

La primele încercări de auto-colorare a casei, este mai bine să nu exagerăm hena pe păr. Apoi, veți avea timp să-l spălați în timp și, în cazul unei distribuții nereușite la fire, tranziția de culoare nu va fi atât de ascuțită.

Pentru a verifica intensitatea culorii firelor, trebuie să verificați dacă ultima componentă colorată este suficient de saturată cu culoarea. Dacă nu, adăugați timp la bucle pentru a obține umbra dorită.

Mai mult, dacă există o diferență semnificativă în culorile firelor din față și din spate, procesul de vopsire a părului mai întunecat ar trebui să fie accelerat. Pentru a face acest lucru, porniți uscătorul de păr și îndreptați-i spre un curent fierbinte de aer, dar nu uitați să controlați saturația culorii.

În cazul în care părul este în mod special luxuriant și gros - nu vă grăbiți, făcând urme de colorare. Este mai bine să stocați timp suplimentar și să efectuați evidențierea în mai multe etape, colorând firele mai întâi pe partea din față a capului, apoi pe spate (sau invers).

Pentru a menține culoarea mai lungă, se recomandă utilizarea unor culori tonice speciale pentru șampoane, șampoane pentru păr colorat și alte produse suplimentare. Astfel, evidențierea va dura destul de mult și nu va mai fi necesară o corecție suplimentară.

http://maskadljavolos.ru/drugie-maski/samostoyatelnoe-melirovanie-khnoy-v-d.html

Cum se face evidențierea după henna?

Henna părul de vopsire nu își pierde relevanța până în ziua de azi.

Principalul avantaj al vopselei este disponibilitatea și siguranța.

Henna nu numai că este capabilă să ofere o culoare frumoasă și strălucește părului, dar ajută și la rezolvarea unor astfel de probleme cosmetice, cum ar fi matreata.

Henna restaureaza parul deteriorat si uscat, precum si parul gros si subtire

Ce diferențiază henna de celelalte coloranți? În primul rând, compoziția sa naturală. În natură, aceasta este o plantă de legume cu o culoare verde deschis, care, amestecată cu apă, are un efect de colorare bogat. Dar chiar și henna aparent inocentă, incoloră face o femeie ostatică de multă vreme.

Prin urmare, dorința de a schimba, poate pentru o femeie se încheie într-un final foarte neașteptat. În cel mai bun caz, vopseaua nu va întreprinde deloc. Dar nu toată lumea este atât de norocoasă. Ca o regulă, colorarea dă rezultatul departe de cel dorit.

Reacția de colorare Henna

De obicei, henna se spală neuniform din păr. Cu ochiul liber orice modificare este dificil de observat.

Cu toate acestea, după colorare, zonele pigmentate reacționează cu oxidanții chimici. Ca rezultat, culoarea este chiar mai saturată, roșu strălucitor sau cupru, cu o culoare neuniformă.

Reacții negative după evidențierea părului colorat:

 • nici o schimbare de culoare;
 • vopsirea firelor în verde sau violet;
 • manifestări parțiale de culoare roșu aprins pe subliniază.

Dacă ați amestecat henna cu basma în timp ce vopsiți sau evidențiați părul, efectul va fi aproape întotdeauna același. Reacționând cu oxidanți chimici, părul va dobândi o nuanță de mlaștină.

Fotografie a rezultatului înainte și după

În fotografie puteți vedea rezultatul, care poate fi obținut după vopsirea henna a părului:

Când putem face evidente?

Unii experți spun că la o lună de la vopsirea părului henna, poți să transformi și să evidențiezi. Cu toate acestea, părul este diferit.

Dacă aveți structură de păr prea poroasă, care reacționează cu buclele proeminente și volumul la umiditate minimă, nu trebuie să vă grăbiți. Henna în părul poros se așează ferm și mult timp.

Calendarul culorilor ulterioare depinde și de frecvența spălării părului. Dacă vă puteți permite să vă spălați părul de 1-2 ori pe săptămână, atunci nu vă puteți permite meliirul într-o lună.

Tratamente pentru vopsirea părului

De fapt, nu totul este atât de categoric. În cele mai multe cazuri, calendarul depinde numai de structura părului. Cu cât este mai gros, cu atât mai rapid și mai eficient este procesul de eliminare a pigmentului rezistent.

 1. Prima opțiune și complet inumane este de a aștepta ca părul să crească și să se lipească. Deși este puțin probabil ca cineva să aibă suficientă răbdare pentru un astfel de experiment.
 2. Spălați henna. Este mai bine să faceți această procedură cu un profesionist care va selecta remedia și vă va salva de pe pigmentul enervant.

De obicei, pentru a scăpa complet de henna înainte de a evidenția, pe păr de orice grad de rigiditate, mai multe proceduri sunt necesare.

Dacă din anumite motive nu vă puteți permite proceduri salon, va exista întotdeauna o alternativă. Pentru a elimina pigmentul roșu din casă nu este nevoie de două sau trei proceduri. Dar o săptămână sau două vă pot aduce mai aproape de rezultatul dorit.

Măștile de ulei - instrumentul cel mai comun și accesibil. Doar uleiurile naturale sunt potrivite pentru spălare: măsline, jojoba sau nucă de cocos. Cu toate acestea, și cel mai accesibil - floarea soarelui va ajuta să facă față problemei.

 1. Pentru gătit, încălziți pur și simplu uleiul, fără a lăsa momentul de fierbere.
 2. Aplicăm amestec cald pe păr pe toată lungimea, fără să uităm de rădăcini.
 3. Am înfășurați părul într-o pungă de plastic sau purtați un capac de duș.
 4. Păstrați amestecul timp de cel puțin o oră, încălzindu-l uneori cu un uscător de păr, apoi clătiți. Pentru efectul dorit, repetați procedura zilnic timp de o săptămână.

Măștile de ulei nu pot numai să faciliteze îndepărtarea pigmentului, ci și tonul perfect și hrănirea părului.

Remedii populare

Kefir Mască de drojdie

 1. În iaurtul bogat în grăsimi se dizolvă 50 de grame. drojdie de bere.
 2. Aplicați la parul pe toată lungimea și lăsați-o timp de o oră.
 3. Se spală amestecul cu șampon obișnuit.

În loc de drojdie, este permis să se utilizeze lut albastru.

Peroxidul de hidrogen

 • 40 ml. amestec de peroxid de hidrogen cu 30 ml. și 20 ml. sapun lichid si 1 lingurita de bicarbonat de amoniu se combina intr-un recipient (nu din metal).
 • Aplicați amestecul din partea din spate a capului în păr timp de 20 de minute.
 • Apoi clătiți cu șampon obișnuit și clătiți cu oțet.

Săpun de spălare

Cine ar fi crezut? Dar săpunul de rufe, care este alcalin, poate fi și asistentul tău.

 1. Aplicați-l pe toată lungimea și spălați după 15-20 de minute cu șampon obișnuit, urmat de utilizarea balsamului.
 2. Procedura trebuie făcută zilnic timp de două până la trei săptămâni.

Metoda rapidă

Metoda Express este potrivită doar disperată și dorește orice fel de a scăpa de pigmentul roșu strălucitor. Pentru asta aveți nevoie de alcool. În formă pur nediluată, este mai bine să nu o utilizați. Alcoolul de cel puțin 70% este adecvat pentru îndepărtarea pigmentului.

 • Înmuiați în mod liber un tampon de bumbac în alcool.
 • Ștergeți fiecare curl individual.
 • După procedură, aplicați orice ulei vegetal pe păr.
 • După 30-40 de minute, spălați-vă masca cu șampon obișnuit.

După două sau trei proceduri, părul își va schimba considerabil umbra.

Este foarte ușor să spălați henna imediat după vopsire. Când henna nu a avut timp să se consolideze ferm în structura părului. Prin urmare, nu disperați dacă decideți că culoarea nu corespunde așteptărilor.

Și dacă decideți cu privire la colorarea părului chimic sau evidențierea după henna, asigurați-vă că pigmentul este îndepărtat complet. În caz contrar, rezultatul va fi cel puțin imprevizibil.

http://ladyup.online/volosy/okrashivanie/melirovanie/sostoyanie-vls/mlr-na-hnu.html

Este posibil să evidențiați părul colorat cu henna, cum să evitați consecințele nedorite

Naturalitatea coloranților henna și basma, îmbunătățirea promisă a structurii buclelor și prețul accesibil sunt principalele motive care îi împing pe fete să le vopsească. În acest caz, rareori nimeni nu acordă atenție răspunsurilor negative ale coaforilor și coloristului. Ei nu sunt conectați cu propriul lor beneficiu în vânzarea vopselelor, ci cu faptul că coloranții naturali complică în mod semnificativ experimentele ulterioare cu culoarea părului și imaginea. Ce se așteaptă pe cei care au decis să facă evidențiarea hennei, ce dificultăți ale procedurii și consecințe neplăcute se așteaptă?

Este posibil să se facă

Coloranții naturali henna și basma provin din Est. Ele sunt cunoscute pentru proprietățile lor de vindecare și de colorare, precum și pentru prețul lor scăzut și, prin urmare, sunt adesea folosite în vopsirea acasă a părului. Caracteristicile și regulile pentru vopsirea părului henna pot fi găsite pe site-ul nostru.

Profitând de aceste pulberi de mai multe ori, frumusețile laudă buclele puternice și sănătoase, dar de îndată ce imaginea se plictisește și există dorința de a recolora, de a face evidențiați, există multe dificultăți la orizont.

Faptul este că coloranții naturali au un efect profund. Taninul, care este conținut în compoziția lor, în procesul de vopsire pătrunde adânc în teaca de ceară a părului și se întărește ferm în el.

Legătura rezultată nu este distrusă sub acțiunea vopselelor obișnuite, ci intră într-o reacție chimică cu un agent de oxidare. Acest efect produce deseori nuanțe neașteptate asupra părului.

Cu privire la posibilele dificultăți de colorare a părului, coloranți profesioniști avertizează, dar mulți clienți nu acceptă acest lucru în atenția acordată, indicând beneficiul personal al artistului.

Se poate face o tonă și o colorare henna (basma), dar șansele de a obține succesul dorit sunt foarte puține. Prin urmare, dacă decideți să fiți vopsite cu henna, asigurați-vă că studiați fezabilitatea acestui tablou, ce dificultăți ar putea apărea în viitor și cum să le evitați.

Atenție! Este puțin probabil ca un maestru dintr-un salon de înfrumusețare să schimbe tonul părului, să facă evidențierea după henna, pentru că este aproape imposibil să preziceți rezultatul final. Așa că pregătește-te să faci pictura acasă.

efecte

Este dificil de determinat modul în care henna sau părul colorat de basma se va comporta după expunerea la vopsea. Iată câteva posibile opțiuni neplăcute pentru rezultatul final:

 • nici o schimbare, nu a fost luat un nou pigment;
 • vopseaua selectată este neuniform, pătată, există zone nevăzătoare;
 • a apărut o nuanță neobișnuită de verde, albastru, mlaștină sau violet (ca în fotografie);
 • Roșca originală a devenit chiar mai strălucitoare.

În unele cazuri, evidențierea hennei poate fi făcută, dar în loc de încuietori de culoare albă, apare galben, cu un roșu mic. Pe fundalul părului de cupru sau roșu, ele pot părea urate și neplăcute.

Un val puțin urât urât după lumină sub forța de tonifiere. Cu toate acestea, nu vă așteptați să obțineți cel mai mare succes, culoarea va fi ajustată pe firele clarificate, restul buclelor rămân neschimbate. Cum și ce să nuanțezi părul alb, citiți pe site-ul nostru.

Sfaturi profesionale

Opinia maeștrilor-coafor, atunci când este posibil fără teamă de a începe să picteze părul după henna, se deosebește în mod semnificativ. Unii aderă la măsuri radicale: buclele de henna trebuie tăiate și numai atunci putem evidenția sau picta părul într-un singur ton.

Există un alt punct de vedere că, după un timp, henna sau basma (2-3 luni) nu mai reacționează, respectiv puteți să experimentați în siguranță cu imagini noi. În plus, sa dovedit că pulberile naturale acționează diferit pe diferite structuri de bucle. Acest lucru poate scurta sau mări durata de îndepărtare a colorantului:

 • subțire și netedă în bucle naturale dețină cel mai mult pigmentul. Același lucru este valabil și pentru blondele și frumusețea părului;
 • femeile cu părul brun, proprietarii părului natural de foc, vor putea să scape de particulele de henna cel mai rapid;
 • buclele curbate, spre deosebire de cele drepte, au o structură mai poroasă, astfel încât în ​​ele pigmentul roșu nu rămâne atât de lung.

Consiliul. În special, gândiți-vă cu atenție la planșa de pictură henna sau experții Basma recomandă frumusețe cu părul lung, cu lumină maro deschisă sau lumină naturală. În cazul lor, va fi extrem de dificil să scapi de pigmentul achiziționat.

Pentru a accelera procesul de eliminare a rezultatelor vopsirii cu henna, puteți utiliza dispozitivul de îndepărtare. Dar procedura implică folosirea compușilor chimici, a măștilor de acasă și a clătirilor. Iată câteva opțiuni populare:

 1. Pregătiți o mască de kefir și drojdie. Pentru a face acest lucru, în kefirul cald (200 ml), adăugați 40 g de drojdie umedă. Se amestecă ingredientele, se distribuie amestecul pe firele colorate. Dupa 2 ore, clatiti masca cu apa curgatoare. Puteți repeta procedura în fiecare zi fără riscul de a vă deteriora părul. Cum altfel se poate spăla chefirul de vopsea, citiți pe site-ul nostru.
 2. Scapa de pigmenti neplăcut timp de 1 lună va ajuta săpun obișnuit. Utilizați-l în loc de șampon cu fiecare spălare. Asigurați-vă că aplicați o mască hrănitoare sau hidratantă după aplicarea săpunului, puteți utiliza uleiuri naturale vegetale (măsline, migdale, brusture și altele).
 3. Cea mai eficientă și mai rapidă metodă de a scăpa de o nuanță maro-roșie este ștergerea de alcool. Luați alcool medicinal (70%), înmoaieți un burete în el și utilizați acest burete pentru a picta pe bucle colorate. După 5 minute, tratați părul cu ulei de măsline sau cu brusture. Înfășurați buclele din polietilenă (puteți purta un capac de duș) și, de asemenea, deasupra, într-un prosop cald. Durata recomandată a măștii este de 40 de minute. Mai târziu, spălați-vă părul cu șampon de păr gras. Dacă este necesar, repetați procedura.
 4. Cea mai ușoară opțiune este clătirea acetică. Pregătiți o clătire la o lingură de lingură de lingură. l. oțet (9%) pentru 1 litru. apă. Îndepărtați buclele în compoziția pregătită timp de 10 minute. Clătiți cu șampon și mască de hidratare. În opinia cititorilor, este suficient ca procedura să fie efectuată în fiecare zi și în decurs de 3 săptămâni nu va mai exista urme de colorant natural.

Alegerea vopselei

Rezultatul procedurii depinde, de asemenea, de ceea ce veți face pentru a evidenția părul colorat de henna. După cum știți, peroxidul de hidrogen, amoniacul intră într-o reacție chimică cu particule de henna, ceea ce contribuie la apariția unei nuanțe verde urât sau roșu aprins.

În plus față de spălarea vopselei naturale din structura arborelui de păr, vopselele fără amoniac vor contribui la reducerea probabilității apariției de nuanțe verzi și violete. De regulă, astfel de unelte nu reacționează, iar șansele de succes în pictura sunt mai mari. Ca coloranți non-amoniac, se recomandă utilizarea mărcilor de înaltă calitate și dovedite. Acestea includ:

L'oreal (L'oreal), în special, gama sa de Casting Creme Gloss. Produsul are un miros plăcut, nu se răspândește în timpul aplicării și asigură o colorare uniformă a buclelor. O paletă largă de culori, un preț rezonabil și o ușurință de aplicare, împreună cu calitățile ridicate ale vopselei de cremă, sunt principalele avantaje ale unui produs cosmetic.

Matrix și linia de colorare a culorii de cremă de culori este un adevărat cadou pentru un cap de păr. Produsul se caracterizează prin viteza de recuperare a rezistenței și a sănătății buclelor. Compoziția umplute cu ceramide asigură, în plus față de durabilitate și saturația culorii, strălucirea strălucitoare și strălucirea părului. Cu fiecare utilizare, umbra devine mai expresivă, datorită efectului cumulativ.

Estel (Estel) cu o serie de coloranți fără amoniac Sense De Luxe îți va umple imaginea cu culori vii. Nu există particule de amoniac în compoziție. Panthenolul, uleiurile vegetale și extractele, ceramidele vor umple firele cu vitamine și minerale. Varietatea nuanțelor paletelor vă va permite să alegeți opțiunea care se potrivește tipului dvs. de culoare.

Este important! Cernelurile pentru cremă fără amoniac nu au durabilitate ridicată, pregătiți-vă în prealabil pentru actualizări frecvente ale imaginilor.

Evidențierea tehnicii

Evidențiarea este efectuată în mai multe moduri: folosind folie, un capac special sau o metodă deschisă. Pentru colorarea acasă, este de preferat să se folosească primele două metode, pentru cel de-al doilea, interpretul necesită un înalt profesionalism.

Pentru evidențierea cu folie aveți nevoie de următoarele instrumente și instrumente:

 • crema de vopsea;
 • hrănire sau mască nutritivă;
 • mănuși;
 • folie;
 • vopsea de vopsea;
 • pieptene cu capăt ascuțit;
 • prosop sau căptușeală pe umeri.

Evidențierea părului cu folie se realizează în această ordine:

 1. Înainte de procedură, încercați să spălați colorantul natural cât mai mult posibil. Folosiți măști și clătiți din oțet, chefir, uleiuri vegetale, sifon și alte componente.
 2. Pentru a preveni jocul neplăcut pe cap, încercați să colorați una sau mai multe fire, de exemplu, în zona gâtului, unde acestea vor fi mai puțin vizibile.
 3. În cazul în care procesul de colorare a avut succes, continuați cu evidențierea întregului cap de păr.
 4. Pregătiți cantitatea potrivită de benzi de colorare și folii. Lățimea lor ar trebui să fie de aproximativ 10-15 cm, iar lungimea depășește lungimea buclelor. Îndoiți folia la 1 cm de margine. Acesta va fi un buzunar pentru vopsea, astfel încât scula nu se scurge spre scalp.
 5. Împărțiți părul în mai multe zone. Începeți din partea din spate a capului, ultima vopsea zona feței și bretonul.
 6. Selectați firele subțiri eșalonate, așezați o folie sub ele. Pictați firele, împachetați folia pe laturi și pliați-le în jumătate. Faceți același lucru cu restul buclelor.
 7. Menținerea compoziției pe păr este strict recomandată de timpul fabricantului.
 8. Desfaceți în mod alternativ plicurile din folie și spălați vopseaua cu apă caldă. Scoateți folia și clătiți din nou capul, numai acum cu șampon.
 9. Aplicați un balsam nutritiv sau o mască de regenerare. Parul uscat și stil.

Caracteristici de îngrijire după evidențiere

Chiar și coloranții fără amoniac pot provoca păr uscat și fragil. Prin urmare, este important să oferim îngrijire de calitate. Acesta este, în primul rând, un maxim de nutriție, umidificare și un minim de proceduri calde (în special îndreptarea sau înșelăciunea cu fier, uscarea cu un uscător de păr cu un curent fierbinte de aer).

Expertii recomanda:

 • dezmembrați perimetrul chimic și îndreptarea;
 • refuză să viziteze piscina;
 • aplica regulat balsamuri și măști, folosesc uleiuri naturale și extracte vegetale în îngrijire;
 • clătiți părul după spălarea brosurii din plante, utilizați instalația de aer condiționat;
 • Schimbați pieptenele cu unul din lemn.

Așteptați până când părul colorat cu henna crește de foarte mult timp, astfel încât fetele se grăbesc să picteze peste culoarea pigmentului plictisit, pentru a evidenția. Dacă nu urmați sfatul cosmeticienilor și nu încercați să spălați colorantul cât mai mult posibil, rezultatul poate fi foarte deplorabil.

Luați procedura de schimbare a imaginii cât mai atent posibil, deoarece chiar și coaforii master nu pot prezice rezultatul.

http://expertpovolosam.com/procedury/melirovanie/na-hnu-i-basmu

Evidențierea după henna

Paginile 1

Pentru a lăsa mesaje trebuie să vă conectați sau să vă înregistrați

Mesaje [12]

1 Tema de la păsările sălbatice Isabella 01/03/2013 15:28:37

 • membru
 • Evaluare: 35
 • Inregistrat: 07.01.2012
 • Mesaje: 58
 • Mulțumit Total: 6

Subiect: Evidențierea după henna

Maestre, vă rog să-mi spuneți, este posibil să evidențiem înaltă calitate pe părul colorat cu henna?

2 Răspuns de la Olga Pirozhenko 01/03/2013 22:25:42

 • profesional
 • Evaluare: 753
 • Inregistrat: 30.11.2012
 • Mesaje: 1 309
 • Mulțumit Total: 316
 • Mulțumesc pentru această postare: 1

Re: Evidențierea după henna

maestre, vă rog să-mi spuneți, este posibil, de înaltă calitate melirovanny, pictate pe păr de henna?

Calitativul este fără stralucire? Sau fără verde?

3 Răspuns de la pisicile Isabella 01/03/2013 23:28:43

 • membru
 • Evaluare: 35
 • Inregistrat: 07.01.2012
 • Mesaje: 58
 • Mulțumit Total: 6

Re: Evidențierea după henna

maestre, vă rog să-mi spuneți, este posibil, de înaltă calitate melirovanny, pictate pe păr de henna?

Calitativul este fără stralucire? Sau fără verde?

este lipsită de galbenitate și, în general, va exista un rezultat, supra-albirea părului?

4 Răspuns de la Oksana Barinova 01/04/2013 6:32:13 PM

 • profesional
 • Evaluare: 343
 • Inregistrat: 23.02.2012
 • Mesaje: 449
 • Mulțumit Total: 132
 • Mulțumesc pentru această postare: 1

Re: Evidențierea după henna

maestre, vă rog să-mi spuneți, este posibil, de înaltă calitate melirovanny, pictate pe păr de henna?

Calitativul este fără stralucire? Sau fără verde?

este lipsită de galbenitate și, în general, va exista un rezultat, supra-albirea părului?

Puteți obține detalii și vor fi furnizate verdele. și ce veți face cu acele fire de păr care nu sunt colorate? Vor fi roșii și nu le veți îndrepta exact

5 Răspuns de la Olga Pirozhenko 01/04/2013 11:46:49 PM

 • profesional
 • Evaluare: 753
 • Inregistrat: 30.11.2012
 • Mesaje: 1 309
 • Mulțumit Total: 316

Re: Evidențierea după henna

maestre, vă rog să-mi spuneți, este posibil, de înaltă calitate melirovanny, pictate pe păr de henna?

Calitativul este fără stralucire? Sau fără verde?

este lipsită de galbenitate și, în general, va exista un rezultat, supra-albirea părului?

Pudra va lumina parul, dar galbenul, atât de decent, va rămâne. Dar verdele ar putea să nu fie. Cel mai adesea, verdele apare atunci când este colorat cu un amestec de henna și basma. Dar este la fel de norocos. Poate deveni verde. Este mai bine să verifici medicamentul, undeva în jurul gâtului, acolo va fi, caz în care nu va fi vizibil.

6 Răspuns de la Olga Pirozhenko 01/04/2013 23:50:00

 • profesional
 • Evaluare: 753
 • Inregistrat: 30.11.2012
 • Mesaje: 1 309
 • Mulțumit Total: 316
 • Mulțumesc pentru această postare: 1

Re: Evidențierea după henna

Calitativul este fără stralucire? Sau fără verde?

este lipsită de galbenitate și, în general, va exista un rezultat, supra-albirea părului?

Puteți obține detalii și vor fi furnizate verdele. și ce veți face cu acele fire de păr care nu sunt colorate? Vor fi roșii și nu le veți îndrepta exact

bine, de ce? Totul este tonifiat perfect. Cupru, roșu, ciocolată, negru, în cele din urmă. Pentru două pătare și urmele de evidențiere nu vor rămâne.

7 Răspuns de la Oksana Barinova 01/05/2013 09:52:28

 • profesional
 • Evaluare: 343
 • Inregistrat: 23.02.2012
 • Mesaje: 449
 • Mulțumit Total: 132
 • Mulțumesc pentru această postare: 1

Re: Evidențierea după henna

este lipsită de galbenitate și, în general, va exista un rezultat, supra-albirea părului?

Puteți obține detalii și vor fi furnizate verdele. și ce veți face cu acele fire de păr care nu sunt colorate? Vor fi roșii și nu le veți îndrepta exact

bine, de ce? Totul este tonifiat perfect. Cupru, roșu, ciocolată, negru, în cele din urmă. Pentru două pătare și urmele de evidențiere nu vor rămâne.

Nu m-ai înțeles, am vrut să spun că după tonul ar trebui să fie tonul / trebuie. melirovannye pot fi tonifiate, iar cele cu henna au rămas cu ele. În negru sunt tonifiate sau în roșu ?? /

8 Răspunde de la pisicile Isabella 01/05/2013 15:13:11

 • membru
 • Evaluare: 35
 • Inregistrat: 07.01.2012
 • Mesaje: 58
 • Mulțumit Total: 6

Re: Evidențierea după henna

Oksana, spune-mi, te rog, și ashen, poate fi tonifiat?

9 Răspuns de la Barinova Oksana 01.05.2013 15:30:18

 • profesional
 • Evaluare: 343
 • Inregistrat: 23.02.2012
 • Mesaje: 449
 • Mulțumit Total: 132

Re: Evidențierea după henna

Oksana, spune-mi, te rog, și ashen, poate fi tonifiat?

Voi spune pentru mine. Nu am făcut niciodată o evidențiere după henna pentru că am fost învățați că henna pentru maeștri este o groază.. Nu o voi face niciodată atunci când fac ceea ce cred că nu este potrivit și când voi ști că rezultatul nu ar trebui să fie obținut indiferent cât de greu încerc. înainte de a face lucrarea, vă imaginați clar ce se va întâmpla în cele din urmă. aveți o astfel de imagine. păr roșu ca henna în continuare evidențiați-l că aveți cel mai bun galben ce urmează? / Toning. așa că, din nou, bine, ai tuns umbrirea, repet încă o dată și cum rămâne cu cei care au rămas cu henna. Este adevărat că oamenii cu experiență (citiți mai sus poștal) care încearcă pe firul de pe un clarifica și tonifiat acolo va fi văzut. este mai bine să pictezi peste un fir în caz de eșec decât întregul cap

10 Răspuns de la pisicile Isabella 01.05.2013 17:13:21

 • membru
 • Evaluare: 35
 • Inregistrat: 07.01.2012
 • Mesaje: 58
 • Mulțumit Total: 6

Re: Evidențierea după henna

Fetelor, vă mulțumesc foarte mult. sora mea a vrut o astfel de schimbare, acum știu sigur că nu o voi lua.

11 Răspuns de la Barinova Oksana 01.05.2013 17:17:43

 • profesional
 • Evaluare: 343
 • Inregistrat: 23.02.2012
 • Mesaje: 449
 • Mulțumit Total: 132
 • Mulțumesc pentru această postare: 1

Re: Evidențierea după henna

Fetelor, vă mulțumesc foarte mult. sora mea a vrut o astfel de schimbare, acum știu sigur că nu o voi lua.

Ei bine, e bine că ai decis așa. toate acestea vor deveni mai bune

12 Răspuns de la Olga Pirozhenko 02.02.2013 22:52:52

 • profesional
 • Evaluare: 753
 • Inregistrat: 30.11.2012
 • Mesaje: 1 309
 • Mulțumit Total: 316
 • Mulțumesc pentru această postare: 1

Re: Evidențierea după henna

Fetelor, vă mulțumesc foarte mult. sora mea a vrut o astfel de schimbare, acum știu sigur că nu o voi lua.

În mod repetat, au evidențiat părul colorat de henna. firurile sunt obținute din galben până la galben-cupru. în acest caz mă tonzesc cu Londovsky 0.68 mikston + balsam (mască). La 30ml balsam 2-3cm Mixton. Puteți adăuga un alt 1cm 0.88, în acest caz. dacă o mulțime de cupru. Pentru a pune o chiuveta, control vizual. Se pare că sunt frumoase blonduri.

http://www.hairlife.ru/forum/topic/6189/

Henna evidențiază

Henna Am picta de vreo 15 ani. În general, rezultatul îmi convine, dar în această perioadă culoarea parului monoton a reușit deja să mă deranjeze destul de mult. Vopselele chimice nu au rezolvat această problemă - după acestea a început să se înrădăcine o frunză de formă. Părul meu nu tolerează coloranții chimici. Prin urmare, am decis să evidențiez. Coaforul meu a luat această idee cu entuziasm și a spus că ar trebui să se dovedească foarte frumoasă, dacă nu strălucește prea mult. Evidențierea mi-a făcut obișnuita "Supra", ținută timp de aproximativ 40 de minute. Pryadki strălucit nu alb, desigur, a transformat o culoare roșu deschis. Singurul lucru pe care trebuie să-i acordați atenție este grosimea firului. De exemplu, nu-mi place să evidențiez cu fire subțiri - în acest caz se dovedește doar un ton general roșu deschis, mai bine atunci când firele sunt mai groase - atunci coafura începe să "joace" cu nuanțe de tonuri. În plus, după evidențierea henna nu obține efectul de spălat - parul nu se agravează în calitate. Am încercat și evidențiind în două culori - în plus față de partea "Supra" a ordinului am fost pictat cu vopsea roșie "Solo", am scris deja o revizuire despre acest lucru. Sa dovedit foarte impresionant, dar, din păcate, pe părul vopsit cu henna, nu se ține deloc, este spălat în trei săptămâni complet. Și pentru cei care au pictat henna - sfătuiesc. Se pare foarte frumos.

Adevărat, nu am reușit în fotografie - am făcut-o în trei săptămâni după evidențiere, când culoarea nu era atât de strălucitoare și cu iluminare artificială. Dar luați cuvântul meu pentru asta - este foarte impresionant.

Înregistrați navigația

Evidențierea henna: 16 comentarii

au depus o idee. Însuși cu henna, dar vreau să schimb ceva +

Fotografia a fost un succes, culoarea frumoasă, evidențierea și coafura neat +

Toad Toad, încercați - nu veți regreta

Foarte frumos joc de culoare a ieșit! Și părul este în stare excelentă!

În păr, ca în cazul în care soarele joacă, foarte frumos!

Foarte frumos! +

Sa dovedit foarte frumos. Mi-a placut drept, Irin ++++++

rezultatul interesant este foarte frumos

Acum stau la părul monocrom, dar mama mea iubea mereu nuanțele luminoase și frumoase. Și ea nu are păr lung, așa că cred că ar fi dorit o astfel de evidențiere) +

Parul pare atât de sănătos și sănătos.. Foarte impresionant și luminos!

După henna, este în general problematică schimbarea culorii, o dată în tinerețe ea a fost pictată pentru o lungă perioadă de timp și apoi, de asemenea, spălată pentru o lungă perioadă de timp și a așteptat părul ei să crească înapoi!

Foarte frumos! + Mai ales mi-a placut tunsoarea si culoarea este atat de soare, cupru, super!

Și dacă melirovannye vopsea cu henna? ce culoare va fi?

Urmărind cât de mult să păstrăm. Dar culoarea, în orice caz, va fi roșu aprins pe firele de sârmă și roșu închis pe restul părului.

http: //xn--b1accz8b1g.xn--j1amh/ru/%D0%BC%D0%B5%D0% BB% D0% B8% D1% 80% D0% B0% D0% B2% D0% B0% D0 % BD% D0% B8% D0% B5-r922233.html

Colorarea părului Henna: subtilități mici

Henna este o plantă uimitoare, folosită pe scară largă în Anticul Antic. Utilizarea hennei în scopuri cosmetice - în special pentru vopsirea părului - este relevantă astăzi. Acest articol va detalia beneficiile acestui tip de colorare, precum și posibilele consecințe negative.

Henna este un colorant natural pulverulent. Ia-o de la coaja și frunze de Bush Lawsonii (al doilea din numele său - henna). Pulberea din această plantă este utilizată nu numai pentru a conferi părului o nuanță caracteristică sau o culoare bogată, dar și pentru a preveni pierderea părului și pentru a accelera creșterea acestuia. Pudra Henna este naturală, nu conține compuși artificiali și este hipoalergenică.

Dupa procedura de vopsire a hennei, parul devine saturat de culoare si aspect sanatos. Acest colorant nu dăunează părului - dimpotrivă, le protejează. Pentru a colora părul cu henna, nu este necesar să mergeți la un salon specializat - procedura poate fi efectuată acasă.

Henna - colorant natural pulverulent

Pentru colorare va fi necesar:

 • henna pulbere (cantitatea sa va depinde în mod direct de lungimea părului);
 • perie;
 • Mănuși impermeabile;
 • vas mic pentru amestecarea compoziției de colorare;
 • prosop;
 • vată de vată sau tampoane de bumbac;
 • cremă (de preferință o grăsime înaltă).

Dar prezența răbdării și acurateței este principala cerință pentru procedura de vopsire a părului henna.

Pregătirea și aplicarea amestecului de colorare

Înainte de vopsirea părului, este necesară pregătirea compoziției de colorare. Prima și cea mai ușoară cale este de a adăuga apă în pulbere și de a amesteca amestecul într-o stare ciudată. În unele cazuri, vinul roșu, oțetul sau sucul de lămâie se pot adăuga la colorant. Acest tip de ingrediente activează acțiunea pigmentului colorant. Puteți scăpa de mirosul special prin adăugarea de uleiuri esențiale, mirodenii sau ceai verde. Rezultatul final, acești aditivi vor afecta ușor.

Pentru a pregăti amestecul, trebuie să adăugați apă în pulbere și să se amestece într-o stare plină.

Apoi, o cremă se aplică pe scalp.

Procesul de colorare începe din partea occipitală, după care gulia este distribuită uniform pe tot capul.

Timpul de vopsire depinde de nuanța inițială a părului, precum și de rezultatul dorit. Pentru părul întunecat, timpul de vopsire este de unu și jumătate până la două ore. Parul luminos va fi destul de o jumătate de oră.

Procesul de vopsire se poate face mai repede dacă încălziți părul cu un uscător de păr.

La sfârșitul procedurii, părul colorat cu henna este spălat bine cu șampon până când apa care curge din ele devine ușoară.

Dacă, ca urmare a vopsirii, culoarea părului este prea luminată, o puteți slăbi puțin. Pentru a face acest lucru, frecati in parul uleiului vegetal, care va elimina pigmentul suplimentar. Dacă este necesar, uleiul poate fi aplicat de mai multe ori pentru a obține rezultatul dorit.

După pătare, se recomandă să nu vă spălați părul timp de trei zile, iar în sezonul cald să nu vă ascundeți părul de soare. Respectarea acestor recomandări va fixa saturația culorii părului, deoarece henna este absorbită mai adânc în ele.

Experții recomandă vopsirea părului cu henna nu mai mult de o dată la două luni - această măsură va contribui la evitarea stingerii. În caz de abuz de henna, părul își va pierde aspectul atractiv.

După pătare, se recomandă să nu vă spălați părul timp de trei zile.

Subtilități mici pentru a obține umbra dorită

Pentru a obține umbra dorită, puteți recurge la câteva trucuri. De exemplu, dacă aveți nevoie de o nuanță brună, trebuie adăugată o cafea instant la compoziția de colorare. Pentru a obține o nuanță de roșu, trebuie să amestecați pulberea de henna cu suc de sfeclă. Când vopsiți părul cu henna, cu adăugarea de Basma se transformă culoarea ciocolatei. Pentru a întoarce luminozitatea la culoarea pătată, 50 de grame de pulbere de henna sunt diluate într-un litru de apă, după care soluția este filtrată și clătită cu păr.

Cazuri în care părul henna nu poate fi vopsit

Henna, Basma și alte coloranți de origine naturală sunt incompatibile cu ingredientele artificiale. Dacă aplicați henna la păr vopsit cu culori artificiale, rezultatul va fi deprimant. Prin urmare, este mai bine să refuzați astfel de experimente.

Părul parfumat este de asemenea frică de vopselele naturale.

Foarte frică de pătare cu părul gri de henna

În nici un caz nu poate fi folosit henna pentru vopsirea părului, care a fost supus anterior unui produs chimic. Rezultatul va fi orice, în plus, pe care vă așteptați.

Foarte frică de pătare cu părul gri de henna. În cazul în care capul are peste 50% păr gri, colorarea este foarte riscantă. Acest lucru poate duce la un portocaliu acid. Motivul pentru acest efect este că nu există pigment natural în păr gri.

Chiar dacă părul este în mod natural maroniu deschis, utilizarea hennei pentru vopsire nu este, de asemenea, recomandată. Excepția de la regula este numai în cazul în care doriți să obțineți în mod conștient bucle roșii de foc.

Spălați henna din păr repede nu va funcționa

Dacă sunteți determinat să încercați acest colorant natural, trebuie să vă amintiți întotdeauna că acesta tinde să fie absorbit adânc în arborele de păr. Prin urmare, spălați henna rapid eșua. Dacă există dorința de a scăpa instantaneu de părul colorat de henna, atunci numai foarfecele pot ajuta aici. Deși o tunsoare scurtă nu este atât de rău, avantajul său este apariția unei imagini noi. Dar această opțiune este valabilă numai pentru persoanele care nu se tem de astfel de extreme. Există un mod mai puțin radical - de a aștepta până când părul se întoarce. Apoi, va fi posibilă tăierea firelor de culoare henna pentru a evita surprizele neplăcute în experimentele ulterioare cu culoarea parului.

În orice caz, depinde de tine, dragi femei, să începeți experimentul sau nu!

http://yasnodar.ru/okrashivanie-volos-hnoy-malenkie-tonkosti.html

Evidențierea părului vopsit cu henna

Lansează părul după henna!

Pot? Întărită de henna de 2 ori ținută timp de o oră, părul ei a devenit cupru și puternic. Acum vreau să evidențiez, nu știu dacă să iau?

Eu sunt

Nu cred. henna este un lucru greu). Da, și nu sfătui să picteze după henna

Nu privi NTV

Va dura, dar va avea o culoare roșie aprinsă, iar rădăcinile care nu sunt colorate cu henna sunt albe. Nu evidențiați henna. dacă vreți cu adevărat, apoi vopsiți un fir pe un loc neclar, vedeți ce se întâmplă

oaspete

În salon, după henna, am evidențiat subțire. Culoare-oroarea liniștită, canarul, roz-portocaliu, apoi a făcut tonifierea.

Nath

da vei deveni verde dupa ce il vei arata pe henna! verde!

Vizitatorul

ca un coafor - o să spun coaforului - poate că nu funcționează - când se luminează - merge în verde - henna - este material biologic - rămâne în părul meu pentru totdeauna și nu-l pot distruge cu nimic - tocmai îl taie - și nu îl tunde sau întunecă

Byssinka

vopselele naturale înfundă balanțele de păr, așa că nu vă bateți pe voi înșivă)

oaspete

Henna o strică? Henna - întărește! Uită-te la femeile Vosochny - au coase până la talie și le invidiază la bătrânețe!

Byssinka

Henna o strică? Henna - întărește! Uită-te la femeile Vosochny - au coase până la talie și le invidiază la bătrânețe!


Am avut șansa să nu stric susținerea și henna este, desigur, o opțiune excelentă pentru vopsirea părului, dar nu veți repopula

Vizitatorul

Am henna mai mult de 10 ani, deci eu sunt un dock pe această temă =)) culoarea nu va fi luată, deoarece henna umple parul din interior și poate fi șters doar cu o spălare, pe care am reușit o dată, și aproape chel, a trebuit să taie părul meu scurt și așteptați până când acest STRAW crește.

coafor

henna salvează balanțele de păr, dar nu umple părul, coloranții chimici obișnuiți (cu excepția incontinentului) umple părul.

Elvi

Am henna mai mult de 10 ani, deci eu sunt un dock pe această temă =)) culoarea nu va fi luată, deoarece henna umple parul din interior și poate fi șters doar cu o spălare, pe care am reușit o dată, și aproape chel, a trebuit să taie părul meu scurt și așteptați până când acest STRAW crește.


oh bine :)
o dată la trei luni fac o strălucire care scoate în evidență henna, deja de cinci ani, curbate la umăr, lungime, puțin uscată decât ne-ar plăcea, dar frumoasă și groasă :)

Budur

o dată la trei luni fac o strălucire care scoate în evidență henna, deja de cinci ani, curbate la umăr, lungime, puțin uscată decât ne-ar plăcea, dar frumoasă și groasă :)


Glare? Și cum este? Ce fel de vopsea?
mai întâi auzi despre asta!

Kombarowa

Du-te la salon, chiar tu - nu încerca. Și apoi, fără garanții)

Elvi

Elvi
o dată la trei luni fac o strălucire care scoate în evidență henna, deja de cinci ani, curbate la umăr, lungime, puțin uscată decât ne-ar plăcea, dar frumoasă și groasă :)
Glare? Și cum este? Ce fel de vopsea? mai întâi auzi despre asta!


Fac dixon
Glare - probabil că au crezut numele, contagiunea :)
doar o ușoară evidențiere a componentelor individuale - cea mai mare parte a persoanei
oferă un ton mai larg și mai proaspăt de par

Ladybird

Însuși henna a pictat mult timp. Apoi ea a așteptat până când ea a coborât și a început treptat să picteze într-o blondă. Anul era aproape epuizat, până când hena dispăruse deloc.

Vizitatorul

Am murit cu henna timp de 15 ani, chiar îmi place o culoare roșie aprinsă, dar am părul meu întunecat pentru umbra mea preferată, așa că mă ușurez o dată la fiecare jumătate de an. Nu am probleme cu părul după ce luminisem, după henna, doar mă ia ro-color, dar prietenul meu nu, totul este foarte individual.

Margo

Nuanța stratului clarificat după henna va fi de aur. Fac asta în mod regulat, deoarece după henna, părul este maro închis și pare plictisitor. lucrați mereu. Și de sus, apoi din nou poți henna, când rădăcinile se întorc înapoi - firele sunt de aur-cupru, foarte frumoase.

Margo

dar am luminat firele din cabină, de la un maestru experimentat, chiar și de la alții, ei, apropo, nu au fost surprinși, deoarece au făcut deja o evidențiere a hennei în fața mea.

Sveta

Acest lucru este în general oribil! Basma este pentru cei care trăiesc într-o singură culoare toată viața lor și nu se vor schimba. Am încercat odată acum, mărturisesc, nu știu cum pentru că vreau să fiu blondă, dar nu-mi fac părul să se întoarcă verde Trebuie să mă întorc la culorile întunecate :(

Anastasia

A fost vopsită cu henna timp de 4 luni, apoi a luat o pauză de trei luni și a decis să devină o blondă. Calmeaza-te. Culoarea este verde pal, vopseaua de culoare brun deschis nu ia deloc, refuz să părăsesc casa. Așa că gândiți-vă de o sută de ori înainte de a contacta henna, totul este foarte individual.

speranță

este posibil sa vopsiti parul cu vopsea dupa paleta de henna

Julia

La naiba. M-ai supărat! De asemenea, am experimentat cu henna "presupusă" incoloră. Părul după blonda a devenit gri-verde. Spălat până la gri deschis cu o nuanță verzui. Vreau să-l întorc pe bloon, dar mă tem că după clarificare voi fi un bărbat verde! Ce să faci

Vizitatorul

Am și păr verde. Ce să faci

Vizitatorul

și eu. Trebuia să mă gândesc cu capul, am avut deja sifon și nu am folosit sapun. probleme.

ventrilica

Pictata recent cu henna si aici rezultatul. - henna nu mai este cea care a fost vopsită (ea a tratat părul ei). a crescut partea de jos a lamei umărului și acum fiara roșie (părul brun deschis). Deci toate, nici experimente cu henna, măști mai bune, uleiuri. Acum așteptați creșterea părului, tăiați treptat și faceți o evidențiere a luminii!

Anna

ceea ce este de făcut este luminat cu henna, sa dovedit ca un albino vrea să fie pictat în cenușă. va lua sau nu?

xenia

Fetele henna nu mai mult decât vopsea este necesar să se aștepte până spălate sau striate. Am pictat de asemenea 4 luni. ea a decis să devină din nou lumină, a mers la stăpân și nu toți au refuzat să mă picteze. a oferit o spălare cu substanțe chimice, am refuzat. deoarece părul este transpirat ca paiele. Am găsit o metodă populară, acum încerc să o spăl acum. Metoda este după cum urmează: luați un pahar de kefir, turnați o sticlă de tinctură de galbenă și trei linguri de ulei vegetal (puteți folosi uleiul de măsline ubicuos), picurați niște uleiuri esențiale - nu sunt în rețetă, dar nu va fi mai rău. Am luat lamaie și lavanda. Încălziți-l într-o baie de apă (nu prea mult, astfel încât kefirul nu se separă), faceți-l pe păr, împachetați-l în polietilenă, înfășurați-l într-un prosop și așteptați cel puțin 1-2 ore. Este posibil pentru noapte, dar muckul curge. fata care a făcut-o a scris o recenzie care a rezultat. minunat! Henna sa luminat ușor, dar Basma a dispărut aproape toate. În general, rezultatul este la fel ca atunci când exploatează nemilos săpun de rufe, dar părul este neted și sănătos și nu se lipesc de paie moartă. Cred că de cinci sau șase ori și puteți să vă luați la revedere unei roșcate.

Vizitatorul

Și nu trezește părul de calencios portocaliu? Am citit undeva că atunci când folosești mănânta calendula, poți deveni portocaliu și îți poți usca părul! Adevărat sau nu?

Vas

Imediat luminat după henna, (a fost castan) este acum verde :)

Ksenia

Ieri am subliniat pentru henna, care a fost vopsită acum 3 săptămâni, nu o culoare verde, o culoare frumoasă roșie deschisă sa dovedit!

Vizitatorul

Fetele nu vor deveni blonda după henna, ci vor ruina doar părul tău. Nu faptul că tu ești verde. Culoarea se poate dovedi - pui, deoarece soarele este galben. sau chiar piersici. Totul depinde de intensitatea luminării numărului de vremuri și de vopseaua în sine. Sfatul corect a fost: vopsiți o coardă într-un loc inconștient. NUMAI NU SE APLICĂ PE RĂDURILE DIN VOPSĂ CÂND TRATEAZĂ IMEDIAT ȘI PENTRU 10 MINI ÎNAINTE DE PLĂIRE. ACEASTĂ VĂ DĂ UN TIP MAI MULT.

Yara

Ieri am subliniat pentru henna, care a fost vopsită acum 3 săptămâni, nu o culoare verde, o culoare frumoasă roșie deschisă sa dovedit!


Bunny, care este culoarea ta naturală?

Alena

Vopsea 4 ani la rând. Atunci henna în roșu, apoi brusc în blonda, apoi în brunetă, apoi din nou în roșu și așa mai departe. Am făcut o mulțime de spălări, luminate, umbrite. Și știi ce? Totul este frumos. De la henna la blondă într-adevăr. Și nu mă plâng de păr. Dacă aveți grijă, ei nu vor strica și nu vor fi paie. Totul este în mâinile tale!

Alena

și eu. Trebuia să mă gândesc cu capul, am avut deja sifon și nu am folosit sapun. probleme.


Încercați să rezolvați problema în felul următor: 1 parte din alcoolul medical 96% și 1 parte din ulei (de preferință semințe de in și nucă de cocos) - amestecați și rămâneți timp de o oră, apoi spălați cu șampon - și așa mai departe până la rezultatul dorit. Se usuca usor, dar este aproape in primul rand eliminarea metalelor din par

Vizitatorul

Fetelor, nu experimentați acasă! Am pictat întotdeauna în ciocolată neagră, am făcut o spălare acasă! Rezultatul nu a fost potrivit, m-am decis să luminez și să pictez în roșu, acasă! M-am intors la saloanele de coafura Nimeni nu a luat-o (mi-a fost frica sa folosesc vopsele, am cumparat balsam de nuanta, și ulei de brusture, părul a revenit chiar și după aprindere), culoarea durează 2 săptămâni, o pictez pentru un an întreg, iar culoarea devine egală cu luna în două luni.

Lana

Deci cred că henna a fost pictată în iulie, culoarea nu era cupru sau auriu (așa cum se spunea), tocmai a adăugat un pic de roșcată și apoi a dispărut complet într-o săptămână. Se pare că henna. Acum se bâjbâi din cauza legendei despre parul verde. Dar cunoscându-mă, o voi face. verde înseamnă verde, sirenele sunt acum o profesie căutată.

Mila

Wow, am fost norocos). Am decis să negr de henna + vopsea de Basma incoloră-normală. ușor întunecată, dar plictisitoare) de 2 ori cu vopsea persistentă am încercat să fac evidențieri (ținute timp de 15 minute mai mult) - rezultat zero. Luminat cu clarificator (fără vopsea) - nu ia nimic, nimic nu se schimbă. Dar cum ar fi norocul, subliniind. Mijloacele anterioare de tenta au fost luate, dar acum nu rezista vopseaua de amoniac. Ei bine, bine, cel puțin nu a devenit verde)) și apoi bine))

Martha

Acest lucru este în general oribil! Basma este pentru cei care trăiesc într-o singură culoare toată viața lor și nu se vor schimba. Am încercat odată acum, mărturisesc, nu știu cum pentru că vreau să fiu blondă, dar nu-mi fac părul să se întoarcă verde Trebuie să mă întorc la culorile întunecate :(


La naiba, și eu am acest lucru (

Rebeca

Brad toate fetele. Vopsea cu henna timp de 3 ani. Cu un an în urmă, ea făcea frezarea. a luat-o frumos. A apărut o culoare minunată.

Vizitatorul

Această groază după henna strălucește (nu funcționează deloc

Sandu

Mi-am vopsit parul undeva acum 3-4 luni. ținut timp de aproximativ o oră. Interesant, acum pot sa il luminez parul cu Estel 3%

Malinka

Vopsea 4 ani la rând. Atunci henna în roșu, apoi brusc în blonda, apoi în brunetă, apoi din nou în roșu și așa mai departe. Am făcut o mulțime de spălări, luminate, umbrite. Și știi ce? Totul este frumos. De la henna la blondă într-adevăr. Și nu mă plâng de păr. Dacă aveți grijă, ei nu vor strica și nu vor fi paie. Totul este în mâinile tale!


Și eu nu am avut probleme cu o schimbare coordonată a culorii părului: chiar de la negru la blondă, chiar de la roșu, chiar și după henna - este ușor, iar părul este în regulă și în locul lui și crește destul de repede.

aoleu

Și eu nu am avut probleme cu o schimbare coordonată a culorii părului: chiar de la negru la blondă, chiar de la roșu, chiar și după henna - este ușor, iar părul este în regulă și în locul lui și crește destul de repede.


Și știi că magia din afara Hogwarts nu poate fi folosită?

Alice

Da, chiar acolo, să nu-l luminez, să nu-l iau, l-am luminat după henna și l-am pictat în întuneric, apoi a fost luminat înapoi și pictat cu henna - și fără verdeață - nu era nimic de genul ăsta. Dar, în frizerie, sa spus că totul, crește doar - și cum ai ajuns, în general, într-o situație pe care henna o vopsește în epoca noastră de înaltă tehnologie, când navele spațiale aruncă expansiunea universului etc. ș.amd Frizerii, tovarăși, spuneți-ne mai bine cum puteți să culoarea unei asemenea culori a părului, care să nu aibă nici minte, nici inimă. Și, în general, uitându-se la densitatea părului multor femei care vizitează saloanele scumpe, se pare că există ceva în neregulă cu părul pe care îl fac. Multe doamne sunt în general înclinate să exagereze dificultățile de a folosi henna, cum ar fi: este dificil să se spele, să se aplice, etc, bine, atât de mult - este dificil de a face pedichiura pentru mulți și de a rade picioarele, acesta este cazul. Desigur, poate că asta este parul meu nu este verde, oamenii chiar au zvonuri oribile despre părul albastru după henna. Și printre coafor există o legendă despre avantajele teribile ale coloranților chimici, ei spun că părul lor se lipsește și este moale și frumos, iar capetele nu se împart, doar pentru aceasta după vopsire, trebuie să cumperi câteva zeci de fonduri - din laptele de capră tibetan - din mănăstirea Lu-tun, acolo ele sunt hrănite cu iarbă specială - care numai după ce merge tot drumul și devine lapte, vindecă în mod miraculos părul, iar în cazul oamenilor chel, provoacă o creștere nesfârșită. Gândește-te pentru tine, hotărăște-te singur)

Artistul

Fetele, există o calitate a hennei, despre care mulți nu știu și este neplăcută. Am pictat cu henna de foarte mult timp și vă pot spune asta. După ce cântărește toate argumentele pro și contra. Este posibil să se revigoreze culoarea o dată la jumătate de an prin înlăturarea părului (tonul natural). Dar pentru a picta, nu este mai bine. Și acum despre proprietatea neplăcută a hennei. Faptul este că pictură inițială se întoarce întotdeauna cu un bang, deoarece henna este suprapusă pe umbra existentă (care nu a preluat încă întreaga structură a părului de culoare) și aceasta este frumoasă din toate punctele de vedere estetice. Ulterior, dacă observați, oamenii care vopsesc cu henna au o nuanță care nu este culoarea lor naturală din substrat, iar umbra deasupra este roșu pură sau cupru sau negru sau maro. Nu se joacă lumina - în lumina naturală între culorile naturale ale lucrurilor și natura hennei pe o persoană - arată ca un spot luminos unidimensional de culoare care se amestecă într-o față albă (piele în lumina zilei). Într-un cuvânt, henna nu mai este o umbră, ci pur și simplu înlocuiește culoarea părului și devine musca. Mai mult, dacă nu arăți la fel la fiecare două săptămâni, atunci următoarea vă așteaptă. Henna este spălată atât de neuniform încât nu vă uitați la păr fără lacrimi, și anume. Veți avea trei culori de păr - roșiatic, cenușiu și roșiatic, într-un cuvânt, părul fără henna va arăta ca o cârpă. Credeți că nu veți mai putea continua să existe cu astfel de păr și va începe o nouă rundă de pictură

Vizitatorul

Fetele, care au devenit verzi după ce au luminat henna, trimit fotografii! Tot Internetul a răsunat., Ei bine, nici o singură fotografie! Deja încep să cred că este un mit! Însuși tocmai a pus accentul pe henna, și-a dovedit firele ușoare. Pauza a fost de 2 luni! Părul tău este blond! :)

Oksana

Îmi voi scrie experiența! Vopsea cu henna timp de 3 luni, dar nu iranian, ci indian. Am încercat diferite nuanțe (există o astfel de vopsea de păr LEDI HENNA, bazată pe henna cu adăugarea de plante diferite pentru nuanțe) Ieri am decis să încerc o nouă vopsea din această serie cu adăugarea unui colorant, deoarece există o mulțime de păr gri. Umbra, așa cum este indicată pe ambalaj, este maro deschis, adică trebuie să fie puțin mai închisă decât hena naturală. Dar, DESPRE HORROR, am devenit negru) Noapte fără somn pe spălări. A lucra în această formă nu merge. Spălarea nu a ajutat prea mult. Am decis o masura extrema de albire cu vopsea chimica (Garene-brightening). Rezultatul dupa 20 de minute (mi-a fost teama sa pastrez mai mult), parul meu a devenit maro deschis, ceea ce este probabil ceea ce am vrut. Nu verde! Deși henna a pictat doar ieri. Sfatul meu este de a încerca cu adevărat vopseaua pe primul loc într-un loc inconfundabil și jumătate din timpul de expunere. Mult noroc tuturor!

Vizitatorul

Acum doi ani m-am dus la salon și mi-au făcut un mijloc super de modă de orbire (părul meu este maro închis). Am plâns toată noaptea până când părul devenise o nuanță de surpriză copilărească, cu o ușoară nuanță de mlaștină. DA ȘI MAI MULTE PĂRȚI PĂCAT Se simte ca părul meu a devenit. similar cu tractarea. Mi-am tratat parul de o jumătate de an, dar totul a fost teribil. Am folosit henna de 1,5 ani și sunt foarte mulțumit. Părul crește rapid și culoarea este frumoasă. simt mătase pură

Este posibil să faceți evidențierea parului de henna vopsit anterior?

Helga

Numai un test de tesut subțire undeva adânc în linia parului poate da un răspuns exact.
Dar, în calitate de coafor, voi spune că evidențierea este cel mai probabil să se întoarcă portocaliu sau galben de pui și poate chiar da lucruri verzi. Culoarea nu va ajunge la lumina galbenă pură și este mai bine să nu visezi nici măcar despre alb. Cel puțin fără rănire gravă a părului cu siguranță. Henna îți mănâncă foarte mult părul, nu poți să-l scoți. Pot apărea probleme cu tonifierea ulterioară. Mai degrabă portocaliu zabёsh? Numai din nou într-o culoare mai închisă pentru a picta și este bine dacă vopseaua va cădea în mod normal. Ai nevoie de ea?
Optiunea ideala este sa stropi parul cu henna inainte si apoi sa faceti orice. La lungimea dvs. va dura aproximativ un an. Ești foarte norocos că blondul blond întunecat se află pe partea de sus a henna! ! Dark blond este foarte cool, de ce deranjeaza torturarea parului? Apoi va fi mai scump să lupți cu paie portocalie.
Am experiența mea amară în această chestiune. Cu câțiva ani în urmă, când a înflorit după henna, a primit sfaturi verzi care nu au fost pictate și au fost tăiate în siguranță. Acum, din cauza sarcinii, henna a fost pictată de mult timp, ceea ce regret foarte mult acum. Timp de doi ani, soțul meu a cerut roșu aprins, iar hena pe părul blond întunecat a dat numai ciocolată, fără coloranți de amoniac, în general, avea părul mai întunecat. Soțul a început să se holbeze pe ceilalți, îi iubea pe roșcări dureroase (când m-am întâlnit, eram așa). Și așa am decis să iau măsuri drastice. Cu o săptămână în urmă, sa transformat într-o culoare literalmente 1 ton! ! mai bine, binecuvântarea dorea o nuanță roșie aprinsă, portocaliu drept. Era gata pentru o nuanta verde, iar pentru nevoia de a avea o tundra scurta - ea a venit la stilou din spatele unui țăran. În primul rând luminat cu pulbere pentru oxid de 3% timp de 10 minute, apoi vopsit cu vopsea rezistentă. După o astfel de clarificare ușoară, părul a devenit deja ca paie. Este bine ca culoarea să nu devină verde. Vopsea este acum pe păr nu deține deloc, culoarea literalmente într-o săptămână de la cupru saturat transformat în ceva bazar plictisitor. Acum o să-mi tratez painea pentru o lungă perioadă de timp și tonifierea în fiecare săptămână cu ceva până când culoarea este fixată. Ce s-ar întâmpla dacă mi-ar mai străluci parul? Da, tocmai ar cădea!
Sper că un om nu are nevoie de astfel de sacrificii de la tine, deci gândește de două sute de ori dacă merită să experimentăm în acest fel.

Evidențierea henna (foto)

Henna Am picta de vreo 15 ani. În general, rezultatul îmi convine, dar în această perioadă culoarea parului monoton a reușit deja să mă deranjeze destul de mult. Vopselele chimice nu au rezolvat această problemă - după acestea a început să se înrădăcine o frunză de formă. Părul meu nu tolerează coloranții chimici. Prin urmare, am decis să evidențiez. Coaforul meu a luat această idee cu entuziasm și a spus că ar trebui să se dovedească foarte frumoasă, dacă nu strălucește prea mult. Evidențierea mi-a făcut obișnuita "Supra", ținută timp de aproximativ 40 de minute. Pryadki strălucit nu alb, desigur, a transformat o culoare roșu deschis. Singurul lucru pe care trebuie să-i acordați atenție este grosimea firului. De exemplu, nu-mi place să evidențiez cu fire subțiri - în acest caz se dovedește doar un ton general roșu deschis, mai bine atunci când firele sunt mai groase - atunci coafura începe să "joace" cu nuanțe de tonuri. În plus, după evidențierea henna nu obține efectul de spălat - parul nu se agravează în calitate. Am încercat și evidențiind în două culori - în plus față de partea "Supra" a ordinului am fost pictat cu vopsea roșie "Solo", am scris deja o revizuire despre acest lucru. Sa dovedit foarte impresionant, dar, din păcate, pe părul vopsit cu henna, nu se ține deloc, este spălat în trei săptămâni complet. Și pentru cei care nu pictează cu henna - sfătuiesc. Se pare foarte frumos.

Adevărat, nu am reușit în fotografie - am făcut-o în trei săptămâni după evidențiere, când culoarea nu era atât de strălucitoare și cu iluminare artificială. Dar luați cuvântul meu pentru asta - este foarte impresionant.

Lansează părul după henna!

Leila

Îmi voi scrie experiența! Vopsea cu henna timp de 3 luni, dar nu iranian, ci indian. Am încercat diferite nuanțe (există o astfel de vopsea de păr LEDI HENNA, bazată pe henna cu adăugarea de plante diferite pentru nuanțe) Ieri am decis să încerc o nouă vopsea din această serie cu adăugarea unui colorant, deoarece există o mulțime de păr gri. Umbra, așa cum este indicată pe ambalaj, este maro deschis, adică trebuie să fie puțin mai închisă decât hena naturală. Dar, DESPRE HORROR, am devenit negru) Noapte fără somn pe spălări. A lucra în această formă nu merge. Spălarea nu a ajutat prea mult. Am decis o masura extrema de albire cu vopsea chimica (Garene-brightening). Rezultatul dupa 20 de minute (mi-a fost teama sa pastrez mai mult), parul meu a devenit maro deschis, ceea ce este probabil ceea ce am vrut. Nu verde! Deși henna a pictat doar ieri. Sfatul meu este de a încerca cu adevărat vopseaua pe primul loc într-un loc inconfundabil și jumătate din timpul de expunere. Mult noroc tuturor!

. Am același lucru! Lady Henna - a devenit negru, a arătat ca o pereche de luni, apoi din nou era indiană - acum două nuanțe de culoare pe părul ei! Vreau să clarific, să vă pot folosi sfatul sau, în cele din urmă, această rețetă cu kefir! (

Dinah

După henna, este bine să vă vopsiți părul cu balsamuri și nuanțe de ton (cum ar fi Tonik) sau cu henna tunsă în alte tonuri sau tonuri mai întunecate similare în ton. De exemplu, puteți repopula cuprul în castan închis, ciocolată, negru sau visiniu. Eu însumi o fac tot timpul. Și pentru a picta firele, încercați umbrele, rimelul sau creioanele pentru păr sau fâșiile false. În mod temporar, desigur, dar se poate schimba.

Vizitatorul

Henna o strică? Henna - întărește! Uită-te la femeile Vosochny - au coase până la talie și le invidiază la bătrânețe!

Acest lucru se datorează faptului că folosesc henna REAL, și nu acest surogat, care este vândut de la noi

Marie

Fetele, există o calitate a hennei, despre care mulți nu știu și este neplăcută. Am pictat cu henna de foarte mult timp și vă pot spune asta. După ce cântărește toate argumentele pro și contra. Este posibil să se revigoreze culoarea o dată la jumătate de an prin înlăturarea părului (tonul natural). Dar pentru a picta, nu este mai bine. Și acum despre proprietatea neplăcută a hennei. Faptul este că pictură inițială se întoarce întotdeauna cu un bang, deoarece henna este suprapusă pe umbra existentă (care nu a preluat încă întreaga structură a părului de culoare) și aceasta este frumoasă din toate punctele de vedere estetice. Ulterior, dacă observați, oamenii care vopsesc cu henna au o nuanță care nu este culoarea lor naturală din substrat, iar umbra deasupra este roșu pură sau cupru sau negru sau maro. Nu se joacă lumina - în lumina naturală între culorile naturale ale lucrurilor și natura hennei pe o persoană - arată ca un spot luminos unidimensional de culoare care se amestecă într-o față albă (piele în lumina zilei). Într-un cuvânt, henna nu mai este o umbră, ci pur și simplu înlocuiește culoarea părului și devine musca. Mai mult, dacă nu arăți la fel la fiecare două săptămâni, atunci următoarea vă așteaptă. Henna este spălată atât de neuniform încât nu vă uitați la păr fără lacrimi, și anume. Veți avea trei culori de păr - roșiatic, cenușiu și roșiatic, într-un cuvânt, părul fără henna va arăta ca o cârpă. Credeți că nu veți mai putea continua să existe cu astfel de păr și va începe o nouă rundă de pictură

Marie

Scrie niște prostii! Dye 6 ani cu henna, 1 timp in 3 luni, parul este pur si simplu superb, sunt multumit)

ghicitoare

Bună ziua
Bună ziua tuturor!
Am pictat hena indiana (Lady Henna) pentru maro inchis timp de 3-4 ani, de fapt se pare ca este negru. Culoarea sa nativă este maro închis. Voi spăla henna și mă voi vopsi în culori apropiate de mine și apoi o voi crește. Voi fi verde?

Skorpion

Mi-a fost foarte frică să-mi ușurez părul după henna! A fost pictat timp de 3 luni, doar cu Henna, Totuși, a fost luminat și colorat, Nativ Culoare Brun deschis, NU am nimic! BRED ACEASTA ESTE TOATE!

Katc

Am henna mai mult de 10 ani, deci eu sunt un dock pe această temă =)) culoarea nu va fi luată, deoarece henna umple parul din interior și poate fi șters doar cu o spălare, pe care am reușit o dată, și aproape chel, a trebuit să taie părul meu scurt și așteptați până când acest STRAW crește.


Nu sunt de acord. Nici un an nu sunt vopsit cu henna, de 2 ori pe lună, păstrez părul timp de 4 ore. Calm face evidențierea și colorarea. Evidențiarea este aproape albă. Totul depinde de păr și vopsea.

"Striped". Evidențiază henna, cum să îngrijiți corespunzător părul după procedură și ce să faceți dacă părul este ars

Diavolul ma făcut să decid asupra unui astfel de act ca la henna. Știm cu toții că după utilizarea coloranților naturali, substanțele chimice se pot comporta imprevizibil, în special în lumină, dar dacă mi-ar fi pățit ceva, atunci totul. Mai exact, la inceput am incercat sa pictez in culoarea "Mahogany" cu vopsea Palett, dar ea sa spalat literal intr-o saptamana (a ramas doar in locuri, vopseaua a mers foarte prost la henna) si am alergat imediat la salon pentru a sublinia, de la ultima utilizare a henna a trecut mai mult de o lună, a fost frică să se transforme în verde, a fost pictată la riscul ei propriu și a risipit, nici măcar nu a încercat să strălucească pe fir)

Aproximativ pe o astfel de culoare (cu greu spălat) am fost pictat:

Iată ce sa întâmplat:

M-am dovedit dungat. De fapt, a fost tocmai "dungi" pe care nu mi-am dorit-o, inițial am rugat-o pe stăpân să facă fire subțiri și frecvente, dar aparent nu mi-am explicat bine. Poate că în fotografie este greu de văzut, dar în viață a fost foarte aruncat în ochi, mai ales dacă părul era drept.

Deci rădăcinile se îngrijeau după o lună:

Am trecut cu melirovaniem 2 luni, parul nu este rasfatat in mod deosebit, capetele au inceput sa se despic, dar nu critice, apoi o serie de aventuri de par neplacute si, dupa sase luni, am decis din nou.

De data aceasta, culoarea mea originală este aproape neagră.

Am venit la frizerie, m-am întrebat cum eram îmbrăcată și ce am făcut înainte, povestesc despre evidențierea, care a fost înainte și despre batjocura ulterioară a părului, ca și cum ei au decis să facă o evidențiere rară pentru a nu ucide părul. Dacă aș fi știut ce ar duce la toate acestea (acum am învățat din experiența amară, tot nu ar fi trebuit să sper să am stabilitatea părului), aș decide să continui să merg într-o culoare închisă. După 10 minute, am început să-mi coacem capul, părul din folie se încălzea foarte tare și era în regiunea occipitală superioară, am stat timp de încă 5 minute, am început să mă panică și maestrul a condus vopseaua de la "partea arzătoare". Părul tocmai a murit pe degete. în zona parietală și occipitală, vopseaua a fost păstrată pentru încă 20 de minute, totul a fost așa cum ar trebui să fie, dar acest lucru nu a salvat în mod special situația. Ca urmare, am pierdut o lungime a părului, am făcut o cascadă (urăsc această tunsoare, am purtat mereu o tăietură dreaptă) și nu tot părul bolnav mi sa tăiat și m-am plimbat ca o păpădie de aproape o jumătate de an, chiar și pentru o vreme am vrut să scuip și să taie sub un bob curt :

Acum am reusit sa taie aproape tot parul ars, coafura mea actuala arata astfel:

Rezumând rezultatele mici:

 1. În comparație cu clarificarea completă, evidențierea este o metodă mai delicată.
 2. Rezultatul depinde în mare măsură de comandant (ce procent de oxidant va fi ales de către comandant, care echipament va fi utilizat etc.)
 3. Dacă părul a fost mai strălucit înainte, ca în cazul meu, sau a suferit recent o vopsire, evidențierea poate duce la rezultate dezastruoase.
 4. După evidențiere este foarte dificil să se recoloreze în culori solide
 5. Această colorare (și variațiile acesteia) este întotdeauna la modă, principalul lucru este să o îngrijești.

Câteva sfaturi înainte de colorare:

 1. Alege un bun maestru și materiale, zgârcit, după cum spun ei, să plătească de două ori.
 2. Dacă aveți părul deteriorat și doriți să faceți evidențiați, alegeți un procent redus de conținut de oxidant (3-6), în niciun caz 9 sau 12
 3. Consultați-vă cu comandantul despre îngrijirea și corectarea ulterioară.
 4. Nu credeți că "nu va fi mai rău", nu fiți sigur că știți totul, uneori rezultatul surpriză chiar și profesioniștii, ca și amatorii să experimenteze ca mine. Nu e prima dată când mor pentru prima oară, am ajuns la culoarea celorlalți, mi-am dat seama ce se întâmplă, chiar m-am gândit că parul ar fi normal pentru a doua oară, apropo, încă nu știu de ce au "ars" într-o mică zonă, dar e ca sa dovedit, datorită îngrijirii, capul de păr lăsat pe cap nu a căzut și nu sa rupt.

Îngrijirea evidențierii:

 • În salon (de la alt maestru), în timpul tunsoarei, am fost sfătuit să cumpăr un balsam de păr adecvat (hrănit sau regenerat), să-l aplic doar pe capete, să rezist 10 minute și să nu spăl părul complet, pentru a reduce "fluffiness"; pieptanarea părului deja deteriorat va fi mai ușoară.
 • Nu uitați să fiți tonifiați, beneficiul acum se poate face acasă cu ajutorul tonicilor sau șampoanelor speciale. Părul galben este puțin probabil să vă decoreze.
 • Dacă părul este grav afectat în timpul procesului de colorare, atunci nu vă fie teamă de tăiere, părul va crește în orice caz, dar aspectul sărac al părului strică orice fată.
 • Măști uleioase de masă.
 • Până la maximum excludem posibilitatea de a folosi cură de fier și de călcat, este de asemenea mai bine să folosiți un uscător de păr doar atunci când este absolut necesar.
 • Daca parul inca arata fara viata si iesi in toate directiile, atunci poti folosi "non-wash", folosesc, de exemplu, re-constructorul de lichide OLLIN BioNika

Sper că revizuirea mea va fi utilă)

Evidențierea la henna

Este posibil să faceți evidențierea după utilizarea hennei incolore?

Krestovsky.!

De ce frizerii nu-i plac henna, este natural si intareste parul?
Opiul este, de asemenea, natural, dar nu-l fumezi! Unele preparate din plante sunt medicamente. Henna este un drog pentru păr. Medicat cu henna - o procedură utilă pentru părul subțire și poros, dacă se aplică o dată pe lună. Macromoleculele henna uriașe se sparg în bucăți atunci când sunt încălzite. Prin urmare, henna este preparată înainte de aplicare și soluția (filtrată) este clătită cu păr după spălare. Moleculele mici se lipesc de cuticula, umple golurile, nivelează suprafața părului.
Vopsirea părului cu henna dă un alt efect - blocarea cuticulei cu macromolecule de henna, îngroșarea și umflarea părului. Dacă vă decideți să purtați henna, alegeți să purtați această culoare pentru o lungă perioadă de timp. În mod natural, henna este spălată din păr timp de un an și jumătate, revopsirea cu coloranți chimici este dificilă, poate produce o piesă de culori de la portocaliu la verde când se înmoaie. Este adesea imposibil să se vopsească părul cu henna, se usucă părul oarecum, distrugând legăturile de sare, astfel că părul devine greu. Dacă ați pictat cu henna o dată pe lună, de exemplu, o jumătate de an, și apoi ați decis să "săriți", pregătiți-vă pentru aceeași perioadă lungă de reabilitare. Când se scurge afară, macromoleculele de henna lasă în urma golurilor care trebuie să fie umplute cu ceva, așa că trebuie să vă armonizați cu o mască hidratantă și cu un spray pe bază de ceară indelebil.

Realizat evidențierea hennei albe..

Fetelor, poate că există profesioniști printre voi sau cineva de genul asta. Astazi m-am facut sa evidentiez numai pe radacinile regresate (astfel de tranziții ascuțite au ieșit, chiar și pete.Fu! Acum mă duc doar cu o coadă.Am pictat cu Henna Alba.Cât de mult pot fi re-streaming pentru a uniformiza culoarea.Și cu atât mai bine - White Henna sau mai bine cu vopseaua, doar să nu ardeți.

Doar o dragoste atât de puternică.

Îmi pare atât de rău. Am pictat odată o henna albă - un păr foarte rănit. Vă pot sfătui doar să nu pictați mai mult decât această vopsea groaznică!

Vizitatorul

încă mai ai noroc, personajul meu a devenit verde după henna albă

S

Autorul, dar de ce vă pictați acasă cu acest gunoi? Este mai bine să nu pictați la domiciliu deloc.

Henna nu poate decolora părul, în vânzare există un medicament numit "Henna Albă". Acest preparat nu are nimic în comun cu henna naturală, este o pulbere de albire de grad scăzut, care are un efect foarte negativ asupra părului și scalpului.

Byon laba

5, sigur - acesta este doar un nume, de fapt, nu henry => (3) are dreptate

Vizitatorul

5 + 100, am fost pictat cu o astfel de vopsea acum 8 ani când eram încă la școală, m-am gândit că le-au retras deja de la vânzare, dar se pare că încă mai vinde. Autorul, vopseaua de înaltă calitate nu este atât de scumpă, mai ieftină decât 100 de ruble pe pachet, de ce ar trebui să otrăvim părul cu rahat?

Dary

Am părul meu brun închis. Vopsea henna albă, pentru că luminează mai mult pe toată lumea (aproape albă). Încercați și dragi - deveniți galbeni. Spuneți-mi, poate că cineva are aceeași culoare și ce apoi să cumpere normală, chiar dacă vopsea scumpă, doar ca să existe imediat cârlige albe.

Natasha

Doar nu hena albă! De asemenea, i-am ruinat părul, tratați timp de aproape un an

Lelia

când eram o blondă, am vrut să încerc să mă pictez și cu henna albă - credeam că este mai puțin dăunătoare părului decât vopseaua. Ei bine, coaforul a respins! Ea a povestit o mulțime de povești înfiorătoare din experiența ei despre victimele hennei albe - și că părul ei a căzut și a ajuns la culoarea ei verde (și chiar atunci era imposibil să picteze această culoare cu vopsea). În general, un coșmar! Nu-l utilizați în orice caz! Henna albă nu este în natură, există o chimie solidă! Este mai bine să cumpărați vopsea obișnuită, acolo cel puțin rezultatul este previzibil

Dashusik

Dar în mai am fost pictat cu henna albă. mai degrabă, nu a fost pictat, ci doar de sus, astfel încât atunci când părul era slăbit, avea o umbră ușoară. deteriorarea părului nu a observat. dar cu o zi înainte de ieri din nou vopsite henna alba, nu foarte multumit. pentru că nu sa dovedit nu umbra care voia. Ei bine, în principiu, normal. doar nu-mi place să mă văd în oglindă. dar eram proastă când părul meu era vopsit. henna nu i-am stricat. doar atunci când rădăcinile spate nu este foarte frumos.

Tanya

Din cauza hennei, capetele sunt despicate. Dar vopseaua obișnuită arde părul mai puternic.

Anastasiya

Pentru blonde, cea mai bună vopsea profesionistă este Coleston, așa cum mi-au spus frizerii și vânzătorii. Nu am încercat celălalt, nu pot compara.

Vizitatorul

Astăzi, de două ori henna și-a albat părul cu henna albă. Acum este galben ca un pui: (Nu știu ce să fac

Lesya

Aveam henna albă și nu am văzut nimic rău în asta

Hagalaz

Îmi pare foarte rău pentru tine. E ceva timp pe fundul pictat (complet, ăsta e proastă.) Henna albă. Și știi ce? Acest dezgustător (nu poți spune altfel):
1) a dat o nuanță gălbuie (asta e bine)
2) păr ars
3) pentru un timp a fost totuși tolerabil, dar când rădăcinile au crescut. Asta e ceva!
4) deci, aici este cel mai dezgustator. Numai atunci când totul a devenit atât de groaznic încât mergeam doar cu o coadă, am aflat că:
a) vopseaua nu se încadrează pe ea
b) Remedierea amoniacului nu îl îndepărtează
c) singura modalitate de a reveni la culoarea normală, pentru a-mi tăia părul lung.
Acesta este modul în care este. = (Și, în plus, henna albă, așa cum sa dovedit, este foarte dăunătoare, după ce a picat, părul a început să crească și să urce mult mai încet, acum mă străduiesc prin forumuri. faceți părul și părul este jaala.

Lilianna

Am citit toate afirmațiile tale! multumesc mult!
Am vrut să evidențiez henna. după ce a citit a devenit înfiorător.
Simt cu tine, sper că îți vei reface părul!
Și mulțumesc pentru a spune tuturor (

Lumină mică

Bună ziua, am încercat să evidențiez coaja de păr neagră (vopsită), nu sa întâmplat nimic. Îmi poți spune ce se poate face?

Vizitatorul

Am raspandit henna alba cu ulei de floarea-soarelui (un pachet pe 50g de ulei) si am pus acest amestec pe parul meu. Păstrați 7-8 minute și spălați. Aplicați imediat Estelle Nutritional Balsam timp de 30 de minute. Părul nu a stricat deloc. Astăzi mi-am vopsit părul pentru a treia oară într-o săptămână. Din roșu închis devine aproape alb. Lumanarea va curăța vopseaua colorată L'Oreal (blondă foarte ușoară).

Natalia

Într-adevăr, am găsit o modalitate de a înlătura grăsimea! Testat pe mine și pe prietenele mele. La urma urmei, toată lumea știe că oamenii pierd din fiziologia excesului de greutate în apă, astfel încât metoda europeană a început să transporte sodă din Europa, care ar trebui adăugată la baie, se relaxează și contribuie la o mai mare pierdere în greutate. Numai o dată pe zi. Deci, este și cu ghimbir, când părăsiți băile, vă simțiți ușori. Somnul după aceea este pur și simplu cel mai bun :) Îi sfătuiesc pe toți să arunce 11 kg într-o lună, fără probleme, am mâncat de asemenea. Da, și prețul este foarte bun, iar plata este în general la momentul livrării, doar câteva emoții pozitive. Îi sfătuiesc pe toți :)
Am luat-o aici: http://back-say39.do.am

Lissa

Am citit-ți amintirile, iar acum nu știu dacă e henna sau nu. Cineva spune că totul este bine, iar cineva spune că plinul ***** Părul foarte lung și acum cumva mi-e teamă că va fi păcat dacă niște crapă iese:
Recomandă ceva

Jetta

Toți aveați henna neregulată (dacă ar exista vreun henna). Am cumparat henna in India, am venit acasa si am facut o evidentiere la domiciliu la domiciliu) Rezultatul a fost multumit. ) Parul este neted și strălucitor!) Se simte ca și cum aș fi născut cu o asemenea culoare) Să nu disting complet "în calitate" de părul meu

http://hajr.ru/k/melirovanie-na-volosy-okrashennye-hnoj.html