logo

Îmi pot rade picioarele cu o mașină de ras electric?

Ca orice alt tip de depilare, îndepărtarea părului cu un aparat de bărbierit electric are și propriile reguli.

Există două tipuri de mașini de ras electrice - rotative și plasă. Se crede că sistemele rotative rade mai bine.

Atașamentele suplimentare care sunt atașate epilatoarelor, repetă în principiu principiul funcționării aparatelor de bărbierit electrice. În această privință, luăm în considerare modul de obținere a netezirii cu aceste dispozitive.

Specificați faptul că epilatorul cu o duză de ras poate rade axile, linia de bikini și picioarele. Pentru o depilare mai fină, merită să utilizați direct sistemul multi-forceps.

Avantajele evidente ale aparatelor electrice și epilatoarelor cu cap de ras sunt:

 • Siguranță în comparație cu o mașină de ras.
 • Poate fi utilizat pe piele uscată.
 • De asemenea, nevoia de a înlocui lama este semnificativ mai mică. Lamele din aparatul de ras electric se schimbă odată cu un an și jumătate, iar în cel rotativ o dată la trei ani. Acum, și să ia în considerare dacă este posibil să salvați folosind o mașină de ras?

Un dezavantaj important al mașinilor de bărbierit electrice, în opinia multora, este că nu este la fel de netedă ca o mașină de ras.

Dacă urmați următoarele instrucțiuni, puteți evita dezavantajul principal al mașinilor de ras electrice, precum și iritarea pielii.

http://pobrey.ru/mozhno-li-brit-nogi-elektrobritvoj-2/

Îmi pot rade picioarele cu o mașină de ras electric?

Este posibil, dar lamele devin repede plictisitoare și rezultatul nu va fi de o sută la sută, picioarele vor fi un pic cam spice. Mai bine mașină sau epilator convențional deja, mașina este mai ieftină, iar epilatorul este mai eficient. Bărbierile nu sunt concepute pentru piele aspră, ca pe picioare, iar după ce ți-ai ras picioarele, nu te poți rade.

Am încercat să-mi bărbieresc picioarele cu o mașină de ras doar o singură dată, sa dovedit a fi complet sigur, nimic nu a fost rănit, nu a existat nici o iritare, dar pentru cât timp! Un bărbierit obișnuit de mașină pare să fie mult mai rapid pentru mine decât pentru această mașină de ras.

Desigur, este posibil să se rade, nu există nici un motiv să nu faceți acest lucru. Prin urmare, picioarele pot fi ras cu un aparat de ras electric, dar desigur rezultatul nu va fi foarte bun. Adică, în mod ideal curățarea bărbieritului, picioarele nu vor ieși, oricum rămân perii, adică rămân fire de păr scurte. Pentru a obține un rezultat mai bun, astfel încât picioarele să fie netede, trebuie să le radeți fie cu o mașină de ras, fie cu o mașină sau pentru a face depilare. Este mai bine să folosiți benzi de ceară sau o cremă specială de depilare. Deci, nu există motive evidente să nu se rade picioarele cu o mașină de ras electrică, dar rezultatul nu va fi atât de fierbinte, în afară de aceasta nu este pentru mult timp, deoarece a doua zi după ras va apărea deja părul, adică părul va începe să crească foarte repede.

http://www.bolshoyvopros.ru/questions/1399658-mozhno-li-brit-nogi-elektrobritvoj.html

10 trucuri pentru cei care își rade picioarele: cum să-i faci să fie neted pentru o lungă perioadă de timp

Rasul este o metoda simpla, eficienta si, cel mai important, fara durere (spre deosebire de epilare) pentru a scapa de par pe picioare.

Cu toate avantajele incontestabile, există și dezavantaje. De exemplu, lipsa efectului pe termen lung, capacitatea de tăiere, iritarea pielii, părul îngrășat. Totuși, toate acestea pot fi rezolvate cu ușurință dacă vă radeți corect picioarele!

Mai jos veți găsi 10 sfaturi simple care vă vor ajuta să evitați consecințele neplăcute și să atingeți finețea perfectă a picioarelor!

1. Baieti mai intai, apoi rade!

Căldură și abur, în timp ce vă aflați în baie (sau stând sub un duș fierbinte), faceți câteva lucruri simultan: înmuiați părul nu numai pe cap, ci și pe corp și deschideți și porii de pe piele. Acum, rasul va fi mult mai usor si mai placut, iar rezultatul va depasi toate asteptarile dumneavoastra.

2. Exista o razorita dreapta!

Potrivit studiilor de picioare netede, puteți obține atunci când utilizați o mașină de ras având următoarele caracteristici:

- Formă rotundă a capului. Acest lucru contribuie la o mai bună potrivire a mașinii pentru piele și ajută la rasirea celor mai scurți fire de păr.

- Capul plutitor vă ajută să repetați curbele corpului, permițându-vă să radeți părul chiar și în locurile cele mai inaccesibile.

- mâner ușor de confortabil - un angajament că briciul nu va aluneca din mâinile tale și nu va tăia pielea.

Cu alte cuvinte, mașinile de unică folosință ieftine de unică folosință se lasă la bărbați. Petreceți niște bani pe o mașină de ras convenabilă - tratați-o ca pe o investiție în propria ta frumusețe.

3. Mișcări simple.

Cum vă radeți de obicei picioarele? Fără a rupe briciul, îl luați de la gleznă până la genunchi (ca în fotografie de mai sus) sau chiar șolduri? Sunteți mulțumit de rezultat? Nu credem. Desigur, trebuie să treci prin același loc cu o mașină de ras de mai multe ori, iritând pielea și riscând răni. Pentru a împiedica acest lucru, încercați să vă mișcați piciorul în pași mici și lenți (2-3 cm fiecare) și nu apăsați prea mult mașina.

4. Spuma nu este o jucărie!

Există opinia că spuma de ras este o mișcare comercială și, în principiu, nu este necesară. Cu toate acestea, ea este cea care vă va permite să vă bucurați de bărbieritul picioarelor. Spuma hidratează pielea și asigură alunecarea. Puteți cumpăra o spumă specială pentru bărbierit. Poți să-i radezi gelul, poate chiar mai bine. Dar balsamul tău de par de balsam va fi o opțiune acceptabilă. De obicei, ele au o consistență destul de potrivită și oferă o bună rază de ras peste corp.

Principalul lucru nu este să folosiți SOAP! Acesta va asigura spumă și chiar alunecare, dar în combinație cu rasul va usca pielea astfel incat atunci nici un hidratant nu va va ajuta. Și vă veți întreba în cazul în care aceste roșeață, iritație și mâncărime.

5. Scrub corp - cel mai bun prieten al tau!

Pielea este actualizată constant. Pe suprafața corpului există întotdeauna un strat de celule moarte. Acestea afectează calitatea bărbieritului - se pot lipi între lamele de ras. Ca rezultat, netezirea va trebui uitata. Vă recomandăm să îndepărtați temeinic pielea înainte de fiecare bărbierire. Cel mai bine este să folosiți o scrubă nu foarte tare cu particule de dimensiuni medii.

6. Mai blând, mai blând.

Pielea aftoasă este foarte sensibilă și necesită o atenție deosebită. Încearcă să nu o enervezi. NU frecati niciodata o suprafata neteda, ras, cu loofah sau chiar un prosop. Spălați-vă pe mâini sau pe un burete foarte moale și pentru a usca pielea - ștergeți-l cu un prosop moale. În caz contrar, așteptați astfel de probleme cum ar fi iritarea, înroșirea pielii și erupția cutanată.

7. Luați în considerare caracteristicile dvs.!

Publicitatea este publicitară, dar trebuie să ridicați produse pentru bărbierit și îngrijirea pielii pe baza nevoilor personale. De exemplu, dacă pielea dvs. este uscată, sensibilă și predispusă la iritații, nu trebuie să obțineți produse care conțin alcool și aromate.

8. Nu uitați șoldurile!

Multe femei nu rade părul pe picioarele superioare. Se crede că părul este luminos, subțire și aproape imperceptibil. Dar uitati-va atent si puteti gasi ca nu este asa in cazul dumneavoastra! Testul este foarte simplu - dacă vedeți aceste fire de păr bine în orice lumină, atunci credeți-mă - omul le va observa, de asemenea, ceea ce nu este foarte plăcut. Dar va fi și mai neplăcut pentru el să le simtă când atinge coapsa.

Uită-te la această groază, acordând o atenție deosebită zonei de deasupra genunchiului.

Nu lăsați aceste pene să vă strică imaginea ideală - scăpați de ele!

9. Hidratarea este cheia!

Picioarele dvs. au nevoie și de hidratare. Dați-le un pic de fericire - utilizați hidratanți speciali și loțiuni după bărbierit. Acest lucru va reduce șansele de îngrășare a părului și a erupțiilor cutanate.

10. Protecția ultravioletă a pielii picioarelor.

După ras, pielea va fi lipsită de părul protector și va deveni mai sensibil la lumina soarelui. Prin urmare, în plus față de față și umeri, nu uitați să puneți puțină cremă cu SPF pe picioare. Găsiți un produs care nu va fi gras și lipicios pentru a aplica că este frumos.

Utilizați sfaturile noastre, și ras picioarele nu va fi doar mai ușor și mai rapid, dar, de asemenea, mult mai frumos! În cele din urmă, oferiți mai multe sfaturi. Principalul lucru în ras este regularitatea. Încercați să vă radeți picioarele în fiecare zi și veți fi întotdeauna frumos!

http://zhenskoe-mnenie.ru/themes/beauty/10-tricks-for-those-who-shave-their-legs-how-to-make-them-smooth-for-a-long-time/

Îmi pot rade capul, înghinarea, axile, picioarele cu o mașină de ras electric?

În epoca dezvoltării tehnologiei moderne, piața ne oferă o varietate de produse pentru a crea frumusețea feței și a corpului. Unul dintre aceste produse este aparatul de ras electric. Aceasta este o mașină specială de bărbierit care vă permite să îndepărtați rapid și ușor părul nedorit din corp. Dar există multe întrebări despre acest dispozitiv. Le vom analiza astăzi.

Îmi pot rade capul cu o mașină de ras electric?

Acesta este un proces destul de comun pentru care este folosit un aparat de ras electric. Se împarte în două tipuri - este o rețea și o rotație. Prima opțiune este considerată mai sigură decât a doua. Designul aparatului de ras electric electric vă permite să bărbiți ușor părul, fără a se atinge pielea cu lama. Această opțiune este ideală pentru bărbații cu piele delicată.

Aparatul de bărbierit electric rotativ nu este potrivit pentru pielea moale și crește probabilitatea de tăieri în procesul de ras. Dar rezultatul este ideal, aparatul de ras electric este practic silențios și compact.

Este important! Modelul rotorului necesită mai mult timp pentru a fi bărbierit, iar plasa poate fi utilizată chiar și cu un bărbierit uscat.

Îndepărtarea zonei intime (pubis)

Bărbații se gândesc din ce în ce mai mult la bărbierit în partea intimă a corpului. Este important să înțelegeți că utilizarea unei aparate de bărbierit electrice nu este recomandată pentru bărbierirea scrotului.

În zona intimă, pielea se deosebește de sensibilitatea acesteia, astfel încât acest dispozitiv poate fi rănit. Dacă există dorința de a experimenta, atunci mijlocul scrotului ar trebui să fie exclus de la bărbierit cu o mașină de ras electrică - acest lucru este periculos și incomod.

Arborele de bărbierit folosind o mașină de ras electrică

Arpitele sunt, de asemenea, considerate o zonă problematică și este necesară o îngrijire. Bărbatul este componenta principală a îngrijirii, pentru aceasta puteți folosi mașini de unică folosință și aparate de ras electrice. Principalul lucru pe care trebuie sa-l intelegeti este ca in acest proces trebuie sa fiti atenti, pentru ca in aceste locuri pielea este foarte delicata si predispusa la daune.

Nu țineți dispozitivul pe piele de mai multe ori, iar mișcările atunci când se radează trebuie să fie de sus în jos cu inspecția periodică a pielii. Aparatul de ras trebuie să fie ascuțit, deoarece echipamentul accidentat va cauza rău.

Aparat de bărbierit electric

Briciul electric poate fi folosit și pentru îngrijirea piciorului. Acest lucru va necesita spumă de ras și loțiune de piele după ea. Aici ar trebui, de asemenea, să folosiți cu atenție și cu atenție echipamentul.

Conform recenziilor femeilor care folosesc această metodă de ras, rezultatul este ideal neted, apariția iritației este exclusă, deoarece nu există contactul pielii cu lama.

Sfaturi pentru rasarea unor zone non-standard

Înainte de punerea în aplicare a procesului de bărbierit ar trebui să ia în considerare câteva puncte:

 • Pielea trebuie să fie aburită;
 • Asigurați-vă că utilizați spumă și loțiune;
 • Pielea de pe piept ar trebui protejată de utilizarea ulterioară a deodorantelor după bărbierit;
 • dacă există iritații, ar trebui exclusă rasul;
 • Utilizați un aparat de ras electric pe picioare ar trebui să fie pe creșterea de păr, nu împotriva ei;
 • Folosiți echipament adecvat numai pentru tipul de piele.

Concluzia este clară, puteți folosi un aparat de ras electric dacă doriți să obțineți un rezultat bun fără a vă răni. Dar trebuie să ne amintim că dispozitivul altcuiva nu poate fi folosit, doar un aparat electric personal este o chestiune de igienă și de calitate a utilizării.

http://setafi.com/elektrobritvy/mozhno-li-brit-golovu-pah-podmyshki-nogi-elektrobritvoj/

Puteți să vă radeți picioarele cu o mașină de ras electrică.

Crezi că îți poți rade picioarele soțului cu o mașină de ras electric? Numai fără papuci))

Vezi și:

Suntem la 2 săptămâni și avem o febră de 38 și 3

Autor: Adminrive · Publicat 31.03.2015

În 2 ani trebuie să urmați o inspecție de rutină la clinică

Adăugată pe site de: adminrive · Publicat 23.03.2016

Dacă-mi cumpăr fiica, am simțit cizme în vânzare și dintr-o dată nu se potrivesc

De: Adminrive · Publicat 17.10.2016

comentariu 23

Desigur teoretic, ea este o brici în Africa, dar soțul ei, evident, nu va fi fericit. Este un lucru să vă radeți fața și altul

este posibil, dar nu eficace

Eu nu-mi ras doar picioarele)))

meu razdrozheniye va fi dacă altcineva se va rade =) în conformitate cu teoria, bărbierit bărbierit sunt mai bune pentru femei, decât miriște de sex masculin

Elena sau ce e mai rău))))) oh, îmi pare rău, tocmai am trimis un altul

din punct de vedere teoretic, dar nu este igienic, toată lumea ar trebui să aibă propriul aparat de ras

Lilya, era vorba despre picioare, nu am planificat nimic altceva))))) și apoi ar putea ieși iritația și va trebui să schimb capul aparatului de ras

Deci, dacă vreți cu adevărat, cumpărați un cap de înlocuire pentru briciul soțului dvs. și folosiți-l și lăsați-l pe față

poate plănuiește să cumpere același lucru pentru ea însăși. Bineînțeles că nu se poate. fiecare are propriile lor.

Efectul unei zile. Mâinile picioarelor vor fi lovite. Am atașat aparatul de ras pe epilatorul meu. Am încercat

Helen, soțul însuși sa oferit să ia unul pentru două, iar apoi mașinile au devenit pipetă mai scumpe.

Natalia, cumpăra apoi o mașină de ras, dar 2 capete interschimbabile, fiecare având propriile sale. De obicei durează un an și jumătate

Elena, da, acest lucru este de înțeles, doar faptul în sine este interesant, face fete ca asta sau nu

Este posibil să se rade, dar soțul va avea iritație mai târziu, aceasta nu este igienică!

Natalya, oh, este mai bine să nu întrebi cine face ce și cum, altfel îți vor spune că nu vor mai fi fericiți mai târziu))))

Ahaha și periuța de dinți unul pentru două economii

Catherine, da, comparațiile tale sunt foarte relevante. În special în ceea ce privește igiena și prețurile

http://vopros-mamam.ru/mozhno-brit-nogi-elektrobritvoj-muzha/

Îmi pot rade picioarele cu o mașină de ras electric?

Este posibil, dar lamele devin repede plictisitoare și rezultatul nu va fi de o sută la sută, picioarele vor fi un pic cam spice. Mai bine mașină sau epilator convențional deja, mașina este mai ieftină, iar epilatorul este mai eficient. Bărbierile nu sunt concepute pentru piele aspră, ca pe picioare, iar după ce ți-ai ras picioarele, nu te poți rade.

Îmi ras părul pe picioare cu o mașină de ras electrică. Pentru mine, această metodă este cea mai convenabilă și mai sigură. Pielea nu este rănită, dar părul fin de pe picioare rămâne. Nu mă pot rade cu mașinile de ras, deoarece există iritații la nivelul pielii. De asemenea, epilațiile diverse nu mă ajută, deoarece părul nu poate crește prin piele.

http://otvet.expert/mozhno-li-brit-nogi-elektrobritvoy-1173183

Cum să vă radeți picioarele cu o mașină de ras: recomandări

Bărbatul este considerat cel mai simplu și mai accesibil mod de a elimina vegetația excesivă. Avantajele procedurii includ confortul de utilizare, deoarece dispozitivul poate fi luat în vacanță. De asemenea, îndepărtarea părului este nedureroasă. Dezavantajul este faptul că "cânepa" apare chiar a doua zi după ras. Varietatea de dispozitive este impresionantă, puteți găsi o mașină cu două, trei sau chiar patru lame. În același timp, acesta va include o bandă hidratantă, care asigură o alunecare lină.

Recomandări practice

 1. În multe fete, pielea picioarelor are mici tuberculi care apar datorită acneei subcutanate. În astfel de situații, se recomandă să beți un curs de complex anti-acnee sau să folosiți unguentul adecvat. În caz contrar, veți tăia pielea, ceea ce va provoca inflamații și arsuri.
 2. De regulă, iritarea apare după ras pe zonele tratate. Pentru a evita consecințele, achiziționați un unguent pe bază de hidrocortizon la o farmacie. Este important să rețineți că medicamentul are un efect puternic, deci trebuie aplicat strict conform instrucțiunilor.
 3. Indiferent dacă alegeți o mașină reutilizabilă sau de unică folosință, trebuie să modificați lamele după fiecare a patra procedură. Acordați atenție benzii de umectare: dacă este uzată, utilizați un dispozitiv nou. Nu așteptați până când lama devine bont.

Prepararea pielii picioarelor pentru depilare

Această etapă este cea mai importantă. Preparatul realizat cu grijă contribuie la înfierea părului de pe suprafață, netezirea pielii și îndepărtarea cântarelor moarte, lipite între lame.

Pentru a începe, luați un duș fierbinte sau baie cu adăugarea de decoct de medicamente pe bază de mușețel, salvie, geraniu sau alte ierburi. Ei bine, frecati pielea cu un prosop, apoi coaja, pregatiti un scrumiera conform retetei alese.

 1. Smântână și zahăr granulat. Se amestecă smântână de grăsime la temperatura camerei cu zahăr brun astfel încât se obține o freză groasă. Se freacă un măr dur cu o răzătoare grosieră, se adaugă la amestecul anterior. Îndepărtați picioarele timp de un sfert de oră, apoi clătiți-vă și radeți-vă.
 2. Nuc și ovăz. Luați 10 gr. tocată de scorțișoară (aproximativ 2 bastoane), amestecați-o cu fulgi de ovăz de dimensiune medie. Turnați laptele încălzit în amestec, frământați pasta. Coaceți nucile, aveți nevoie de 2 mâini de sâmburi. Strângeți nucile într-un blender pentru a obține o crumbă. Combinați cele două compoziții într-una, adăugați smântână. Îndepărtați picioarele cu freza gătită timp de 10 minute, clătiți numai cu apă caldă.
  Sare de ulei și de mare. Lăsați untul (80 g) la temperatura camerei timp de 1 oră. Când se topește, adăugați 30 de grame. mică sare de mare și 25 gr. zahăr nisip. Îndepărtați picioarele cu amestecul timp de 5 minute, nu mai mult timp. Clătiți cu apă caldă ușoară și gel de duș.
 3. Locuri de cafea. Pentru a pregăti freza, trebuie să luați pământ proaspăt, folosit și amestecați-l cu săpun lichid. În cele din urmă, ar trebui să obțineți o pastă groasă care nu va fi răspândită pe picioare. Aplicați frecarea pe piele, începeți să o frecați cu mișcări de masaj. Manipulați până când amestecul începe să se rostogolească. Clătiți cu apă caldă, procedați la depilare.
 4. Ulei de măsline și migdale. Grind într-un blender 100 gr. migdale prăjite, se toarnă 45 ml. ulei de măsline. Frecați pielea picioarelor timp de 10-15 minute până când devine moale. În cele mai multe cazuri, migdalele sunt folosite pe piele uscată și combinată.
 5. Nucă de cocos și caș. Se răcește pasta de nucă de cocos pe o răzătoare cu o secțiune superficială, parțial uscată în cuptor astfel încât compoziția să fie ușor mai rugată. Conectați chips-urile cu brânza bogată de țesut, se toarnă 20 ml. ulei vegetal și 10 gr. vodka / brandy. Faceți picioarele peelingului pe piele, clătiți cu apă caldă. Dacă aveți piele uscată, înlocuiți băutura alcoolică cu suc de aloe vera.
 6. Coji de citrice și miere. Luați coaja dintr-o singură portocală, lamaie sau grapefruit. Uscați-l la soare sau cu un cuptor. Zdrobiti cu un malaxor de cafea / mixer, amestecati cu miere puternic dulceata. Dacă doriți, adăugați pulpa sau sucul de fructe, ulei de măsline. Efectuați procedura de spălare timp de 10 minute, apoi clătiți bine și începeți depilarea.
 7. Vitaminele din vitamine (A, E). Farmacia vinde vitamine în fiole de 10 ml. Aveți nevoie de grupuri A și E (2 buc.). Se amestecă cu zahăr în așa fel încât la ieșire să se obțină un amestec de pastă. Se toarnă 15 ml la cerere. uleiuri naturale (legume, măsline sau porumb). Îndepărtați pielea cu amestecul timp de 10 minute.
 8. Soda și măr. Zdrobiți mărul în terci cu un blender sau cu mirodenii. Adăugați 30 de grame. amidon de cartofi, 20 gr. zahăr și 15 grame. băutură sifon. Se toarnă o mână de orice compoziție abrazivă (migdale de pământ, nuci, fulgi de ovăz, sol de cafea etc.). Îndepărtați picioarele timp de 7 minute, apoi clătiți cu apă caldă (mai aproape de cea rece).

Cum să vă radeți picioarele cu o mașină de ras

 1. După pregătirea pielii, puteți începe depilarea. Așa cum am menționat mai devreme, este important să folosiți mousse sau gel, și nu săpun de toaletă. Dacă este posibil, achiziționați un produs conceput special pentru femei ("Vit", etc.). Dacă acest lucru nu este posibil, utilizați un gel de bărbat pentru bărbierit. Pentru a începe, distribuiți compoziția pe pielea picioarelor până la genunchi (inclusiv), așteptați 3 minute.
 2. După aceea, luați o mașină de ras, ardeți-o cu apă clocotită sau apă foarte fierbinte. O astfel de mișcare va ucide bacteriile existente (dacă mașina nu este nouă) și, de asemenea, face ca lamele să fie mai flexibile. Începeți să conduceți briciul de la gleznă până la genunchi, să nu faceți mișcări bruște. Conduceți lent și ușor împotriva creșterii părului.
 3. Nu uitați că nu puteți procesa același loc de mai multe ori. Dacă există o nevoie urgentă pentru aceasta, reaplicați gelul / spuma și așteptați 3 minute. Numai apoi repetați bărbieritul. Când bebelușul este procesat, mergeți direct la patella.
 4. Clătiți din nou aparatul cu apă clocotită, distribuiți crema (stratul copios) în locul depilării. Îndepărtați ușor briciul din toate părțile genunchiului. Fiti foarte atenti sa nu taiati pielea in zona osului. Repetați cu al doilea picior, treceți la etapa următoare.
 5. Clătiți picioarele (pornind de la șolduri) cu apă caldă (mai aproape de cea caldă). Aplicați spumă de bărbierit la coapse, așteptați 3 minute. Continuați depilarea picioarelor de la patella la coapse (de jos în sus). Ca și în cazul precedent, dacă firele de păr nu sunt îndepărtate complet, le radeți după ce ați aplicat din nou mousse.
 6. După depilare, spălați complet mousse-ul, nu utilizați gel de duș sau săpun în acest scop. Dacă doriți să tratați pielea, efectuați procedura cu ajutorul cremei-gel pentru igiena intimă. Șlefuirea completă prin aplicarea unei loțiuni speciale care împiedică părul îngrășat. Compoziția este distribuită pe piele ușor umedă.
 7. Dacă observați o inflamație severă, lubrifiați-vă picioarele cu ulei de măsline sau cu un unguent regenerant ("Bepanten", "Depantenol", "Panthenol", "Dexpanthenol", "Boro Plus" etc.). Puteți folosi o cremă cu un efect de hidratare, dar rezultatul va fi insuficient.

Rasfoieste picioarele: greșeli comune

 • Când fetele se grăbesc, se grăbesc la baie și încep să-și radă picioarele. Mașina nu poate face față unui astfel de volum, astfel încât iritația apare pe piele. Eliminați astfel de manipulări, executați rasul peste piele încet și fără mișcări bruște.
 • O mare greșeală este de a efectua depilarea pe pielea iritată și inflamată. O astfel de epidermă nu are un strat lipidic (de protecție). Cheltuind o mașină de ras, exacerbezi doar situația. În cele din urmă se formează răni care lasă pete albastre în spatele lor.
 • Dacă pielea are fisuri, abraziuni sau acnee purulente, este imposibil să efectuați depilarea. Abțineți de la procedură, purtați temporar pantaloni, nu fuste. Pe tot parcursul tratamentului se aplică agenți de regenerare.
 • După cum sa menționat mai devreme, nu puteți să faceți plajă la soare sau în solariu timp de 12 ore după bărbierit. Același lucru este valabil pentru o baie foarte fierbinte și duș, evitați expunerea la temperaturi ridicate. De asemenea, nu se recomandă vizitarea surselor de apă dulce (râu, rezervor, etc.).
 • O altă greșeală este depilarea seara. Este important să vă amintiți pentru totdeauna că procedura se face cel mai bine dimineața. După trezire, pielea este mai fină și mai elastică, acest aspect facilitează alunecarea aparatului de ras.
 • Utilizarea unui aparat de ras nu este o afacere mare. Pentru a începe, faceți o baie fierbinte sau un duș, frecați pielea cu un prosop. Alegeți rețeta preferată de frecare, faceți un peeling. Aplicați spuma de ras, înmuiați-o timp de 3 minute, apoi treceți la depilare. Treceți de la gleznă la coapse, finalizați manipularea cu ajutorul cremei după masă.

  http://howtogetrid.ru/kak-pravilno-brit-nogi-britvoj-rekomendacii/

  Învățați să radeți picioarele fără iritare

  Razorul este un instrument simplu și accesibil pentru înlăturarea părului nedorit al corpului. Multe fete își depilază picioarele în acest fel. Iritație la picioare după bărbierit - o problemă nu rareori, dar complet rezolvată.

  • 1. Pro și contra de ras
  • 2. Cum sa alegi un aparat de ras
  • 3. Ajutor suplimentar pentru bărbierit
  • 4. Rasfoieste picioarele fara iritatii.
  • 4.1. Pregătirea procedurii
  • 4.2. Șlefuirea în mod automat
  • 4.3. Îngrijirea pielii
  • 5. Dacă există încă o arsură sau mâncărime după bărbierit, cum să scăpați de ea
  • 6. Recomandări suplimentare, greșeli comune
  • 7. Cum sa radeti picioarele fara o brici
  • 8. Întrebări și răspunsuri frecvente
  • 8.1. Când au aplicat femeile pentru prima oară briciul?
  • 8.2. Cât de des trebuie să-mi ras picioarele?
  • 8.3. Ce trebuie să faceți dacă mâncatul picioarelor după bărbierit?
  • 8.4. Ce apar alergiile după bărbierit?
  • 8.5. Cum sa radeti picioarele cu epilator sau cu razor?
  • 8.6. Am câteva puncte roșii după ce mă bărbierit, ce ar putea fi?
  • 8.7. Cum să ameliorați iritarea după bărbierit, dacă nu am ocazia să merg la farmacie și să cumpăr unguentul potrivit?
  • 8.8. Este posibil să se rade firele de păr pe picioare?

  Pro și contra de ras

  Orice procedeu cosmetic are avantaje și dezavantaje.

  • nedureros;
  • ușurința utilizării;
  • viteza procesului;
  • preț scăzut;
  • perfomarea perfectă a pielii după depilare.
  • riscul de vătămare (există riscul de a fi tăiat de o mașină de ras);
  • roșeața pielii este posibilă;
  • părul începe să crească după câteva zile, iar picioarele își pierd amprenta.

  Înainte de a începe mașina de depilare, trebuie să luați în considerare aceste nuanțe.

  Cum să alegi o mașină de ras

  Ferăstrărenele pentru femei sunt de două tipuri:

  Aparatele de ras electrice sunt cele mai sigure. Lamele au funcții de protecție și nu dăunează pielea. Dispozitivele sunt net și rotor. Unele modele sunt echipate cu diferite duze. Lucrul de la baterii sau de la o rețea.

  Depilarea picioarelor cu o mașină de ras electrică este confortabilă, este ușoară și rapidă.

  Modele recomandate: Panasonic ES246AC, Braun FG 1100, Remington WDF 7000.

  Mașinile convenționale sunt de unică folosință, reutilizabile sau cu lame înlocuibile. Producători renumiți de aparate de bărbierit pentru femei: Gillette, BIC, Schick.

  Linia recomandată de aparate de bărbierit Gillette Venus, printre care fiecare fată își va găsi modelul.

  Materialele de ras reutilizabile cu capete interschimbabile sunt practice.

  Unele doamne preferă să folosească epilatorul. Dar aceasta este o tehnică complet diferită de depilare, care îndepărtează părul de la rădăcină. Aparatul de epilare are propriile reguli, caracteristici.

  Ajutor suplimentar pentru bărbierit

  Pentru a rade picioarele fără consecințe asupra epidermei, se recomandă folosirea de produse cosmetice auxiliare pentru ras, cum ar fi spumă, gel, cremă sau spumă.

  Astfel de produse sunt poziționate în principal ca bărbați. Totul este simplu - bărbații se rade mai des, astfel încât produsele din această categorie sunt mai mult pentru ei. Femeile pot utiliza bine produsele de bărbierit pentru bărbierit, nu există contraindicații în acest sens.

  Următoarele mărci produc creme excelente de îngrijire, spume sau diverse geluri pentru a facilita depilarea cu o mașină de ras: Arko, Nivea, Gillette, Muehle, Schick, Cliven.

  Mijloacele nu numai că fac procesul mai confortabil, dar ajută, de asemenea, să scape de mâncărime severă, erupții cutanate. Picioarele după utilizarea produselor auxiliare rămân moi, netede.

  Rasfoieste picioarele fara iritare

  Învățați cum să radeți picioarele cu o mașină de ras este ușor. Trebuie doar să urmați recomandările de mai jos.

  Pregătirea procedurii

  Neglijarea pregătirii pentru procedură este o garanție a roșeaței și a unei erupții pe piele după rasul picioarelor.

  1. Cu 2-3 zile înainte de o sesiune, pielea după un duș este recomandată pentru a fi tratată cu ulei cosmetic (migdale, măsline, piersici sau orice altceva). Acest lucru va spori elasticitatea pielii și va reduce riscurile de consecințe neplăcute.
  2. Cu o zi înainte de proces, este de dorit să răzuți pielea pentru a îndepărta particulele epiteliului excitat.
  3. Înainte de a începe bărbieritul, trebuie să luați un duș, să vă aburiți picioarele în apă fierbinte.

  Șlefuirea în mod automat

  Este mai bine să faceți depilare chiar în baie, este confortabil și igienic. Înainte de a ne asigura că toate instrumentele necesare sunt la îndemână. Veți avea nevoie de: o mașină, un gel (cremă, spumă, mousse) pentru bărbierit, un antiseptic.

  Instrucțiuni despre cum să radeți picioarele:

  1. Tratam lama cu antiseptice.
  2. Îndemnăm pielea pe picioare sub apă caldă (nu se poate rade la uscat).
  3. Aplicați un ajutor pentru bărbierit în întreaga zonă de depilare (când utilizați spumă, distribuiți-o într-un strat subțire).
  4. Începeți să radeți mai bine de sus în jos și nu invers, așa cum mulți fac.
  5. Luăm aparatul de ras în mâna de lucru și, cu o mișcare ușor ușoară, ne bărbierim părul de-a lungul creșterii. Presiunea pe piele trebuie să fie minimă. Clătim mașina, repetăm ​​mișcările până când tot părul în exces este îndepărtat. Mulți fac greșeala de a-și tăia părul înălțimea. Acest lucru este greșit. Această tehnică de bărbierit provoacă mâncărime, arderea pielii.
  6. Astfel, scăpăm de tot părul nedorit, mai întâi pe un picior, apoi pe celălalt.
  7. La sfârșit, clătiți picioarele cu apă caldă și uscați-le.

  Îngrijirea pielii

  Este importantă nu numai să se rade în mod corespunzător picioarele, ci și să asigure îngrijirea pielii.

  Imediat după bărbierit, uleiul cosmetic ușor sau crema pentru copii trebuie aplicate pe piele. Umidificați pielea, de preferință în mod constant, mai ales dacă este predispusă la uscăciune. Produsele care conțin alcool nu ar trebui utilizate.

  În prima zi după procedură nu trebuie să faceți plajă, mergeți la piscine, iazuri deschise, saune.

  Dacă încă mai aveți senzație de arsură sau mâncărime după bărbierit, cum să scăpați de ea

  În cazul în care rasul a lăsat simptomele neplăcute, o cremă de panthenol (o substanță care promovează regenerarea rapidă a țesuturilor) va ajuta la eliminarea rapidă a acestora.

  Medicamente recomandate: D-panthenol, Bepanten, Pantenstin. Pielea este tratată cu agentul selectat de 2-3 ori pe zi.

  Se întâmplă că lama a zgâriat pielea, murdăria a intrat în rană, a început inflamația. În acest caz, este necesar să se utilizeze unguente antibiotice (Levomekol, Sintomycin unguent, Baneotsin, Miramistin).

  Atunci când pielea se mișcă, este bine să ușurați mâncărimile, frecați cu un decoct de tren. Aceeași perfuzie ameliorează perfect inflamația. Secvența poate fi preparată cu mușețel sau cu calendula (pentru 1 lingură de ierburi se toarnă 300 ml apă clocotită, insistă 3 ore). Frecarea se face de 3-5 ori pe zi, până când nu mai există simptome.

  Un talc simplu pentru bebeluș vă va ajuta să eliminați mâncărimile ușoare după bărbierit: acestea pulverizează pielea de câteva ori pe zi.

  Recomandări suplimentare, greșeli comune

  O mașină de ras este un element de îngrijire personală. Este imposibil ca o altă persoană să o folosească. Nu trebuie să se rade niciodată "pe fugă", graba conduce adesea la rănire. Lumina ar trebui să fie foarte bună.

  După procedură, mașina (dacă este reutilizabilă) trebuie să fie bine spălată și uscată. Depozitați aceste articole, de preferință, în cazul respectiv.

  Mulți bărbați se radă înainte de evenimente importante. Dar este mai bine să faceți acest lucru în avans, astfel încât pielea să aibă timp să se calmeze.

  Greșeli frecvente la ras:

  1. Se aplică o presiune prea mare asupra pielii, ca urmare a zgârieturilor.
  2. Procesul se efectuează pe uscat.
  3. Îndepărtați părul împotriva creșterii.
  4. Multe mișcări în aceeași zonă.
  5. Lama este blocată.
  6. Pielea a fost inițial iritată (după bronzare sau alte proceduri cosmetice).
  7. Imediat după depilare, se aplică un săpun sau un scrub.
  8. Normele de igienă nu sunt respectate.

  Cum sa radeti picioarele fara o brici

  Îți poți rade picioarele fără mașină cu ajutorul unui epilator, fir, cremă. Deși toate aceste metode sunt adesea denumite mai degrabă ca depilare decât bărbierirea.

  Întrebări și răspunsuri frecvente

  Când au aplicat femeile pentru prima oară briciul?

  Există informații că, la începutul secolului XX, când a continuat modelarea, hainele care expun caviar.

  Cât de des trebuie să-mi ras picioarele?

  Fiecare doamnă poate decide ea însăși, în funcție de viteza de creștere a părului, stilul de viață, preferințele. Puteți face acest lucru la fiecare 2-3 zile sau mai puțin.

  Ce trebuie să faceți dacă mâncatul picioarelor după bărbierit?

  Este mai bine să citiți sfaturile date în articol.

  Ce apar alergiile după bărbierit?

  Merită să luați unguent antialergic (Sinaflan, Lorinden, Bepanten, Epidel) sau să schimbați metoda de depilare.

  Cum sa radeti picioarele cu epilator sau cu razor?

  Tehnicile sunt semnificativ diferite, nu poate fi un răspuns clar.

  Am câteva puncte roșii după ce mă bărbierit, ce ar putea fi?

  Cel mai probabil, aceasta este o inflamare a pielii sau alergii. Trebuie acordată atenție ameliorării simptomelor de iritare.

  Cum să ameliorați iritarea după bărbierit, dacă nu am ocazia să merg la farmacie și să cumpăr unguentul potrivit?

  Ajutorul pentru ras va ajuta: uleiurile cosmetice, frecarea cu infuzii de plante (musetel, trena, salvie, calendula), frecarea pielii cu aloe vera, crema pentru copii, praf pentru copii.

  Este posibil să se rade firele de păr pe picioare?

  Da, dacă vă radeți, puteți îndepărta părul cu o mașină pe orice parte a picioarelor.

  Epilatorul mecanic de la domiciliu este o soluție excelentă pentru fetele care iubesc să aibă grijă de frumusețea lor pe cont propriu.

  Dorința de a arăta frumos și bine îngrijită apare la fete încă din adolescență, încep să viseze la picioarele netede și să ceară sfaturile adulților.

  Îmi pot rade mâinile sau părul mai bine? Două metode au un loc de existență.. Cum sa radeti picioarele cu epilator.

  Părul de pe picioarele fetelor nu pictează. Bărbatul este un mod rapid, ieftin și lipsit de pricepere pentru a elimina părul nedorit al corpului.

  Cu câți ani puteți să vă radeți picioarele, axile și zona intimă. Dorința de a arăta frumoasă și bine îngrijită apare la fete ca adolescent.

  http://badhairs.ru/udalenie-volos/kak-brit-nogi

  Bărbierind picioarele și nemulțind pielea: reguli importante pentru fiecare

  Mulți dintre noi o fac. Chiar dacă, de obicei, îndepărtați părul în salon, utilizați creme sau ceară, se întâmplă o zi când numai o mașină de ras scutește ziua. Există câteva reguli care vor face rasul mai eficient și mai sigur!

  Cum sa radeti picioarele

  Pentru femei, au inventat batiste speciale: cu dungi de înmuiere, tampoane de gel, efect de răcire și extracte de plante. Dar dacă nu respectați toți pașii procedurii, părul poate crește, pielea se freacă și se desprinde, iar suprafața acesteia rămâne imperfectă. Verificați dacă faceți totul bine în timp ce vă radeți picioarele acasă?

  1. Bray dimineața

  Dimineața, pielea este mai elastică și mai rezistentă, iar probabilitatea de rănire este mult mai scăzută decât seara.

  2. Topiți pielea

  Înainte de a începe să vă bărbiți, întindeți-vă într-o baie caldă sau picioarele topiți cu apă fierbinte din duș. Acest lucru va înmuia firele de păr și va face pielea mai elastică. Acest lucru este important pentru unul dintre următorii pași.

  3. Bucurați-vă de frecare

  Pielea aburită se desparte cu ușurință de celulele keratinizate, expunând partea inferioară a firelor de păr. Dacă neglijați această etapă, părăsiți părul pe suprafața ciucului, care va începe să prick după 12 ore.

  4. Aplicați gel de spumă sau de ras

  Multe fete folosesc gel de bărbierit, săpun sau șampon. Aceasta este o mare greșeală! Numai produsele speciale pentru bărbierit îmbracă pielea și părul cât mai strâns posibil, asigurându-se că rasul se alunecă de-a lungul fundului părului și calmează pielea în timpul procesului de bărbierire.

  5. Bray în direcția de creștere a părului, nu împotriva

  La prima vedere sună ilogic, dar este o modalitate garantată de a evita înrădăcinarea părului. Numai "în direcția călătoriei" și niciodată - "împotriva lânii". Mutarea în direcția greșită, traumatizați pielea, se formează un microbolt la linia parului, iar regrowthul părului poate deveni îngrozit.

  6. Nu exagerati

  Cum sa radeti picioarele? Pentru ca fiecare secțiune a pielii să meargă cu o mașină de ras are nevoie exact de o singură dată. Dacă mașina de ras nu a reușit, este timpul să schimbați lamele sau să cumpărați unul nou. Atunci când utilizați o mașină de ras pe piele de mai multe ori, sunteți practic garantat să vă răniți stratul superior și părul... da, ele vor crește.

  7. Calmează pielea

  După ras, chiar și în toate condițiile, pielea este iritată. Aplicați o cremă de răcire sau un produs special "după bărbierit". Important: Nu utilizați produse pe bază de alcool pentru a evita mâncărimea și înroșirea.

  http://www.cosmo.ru/beauty/body/brit-nogi-i-ne-isportit-kozhu-vazhnye-pravila-dlya-kazhdoy/

  Cum sa radeti picioarele sau de ce nu trebuie sa imprumutati o masina de la sotul ei

  O mașină de ras este un instrument util nu numai pentru bărbați. Minunata jumatate a omenirii a gasit de asemenea o utilizare pentru ea: este dificil pentru multe fete sa-si imagineze zilnic sa faca un dus fara a indeparta firele de par nedorite de la picioarele lor cu ajutorul unor dispozitive ascutite.

  Un pic de teorie a bărbieritului

  Atunci când eliminați "vegetația" inutilă cu o mașină de ras, se întâmplă următoarele: o lamă ascuțită taie fire de păr deasupra pielii, lăsând bulbul intact și intact. Metoda impresionează cu avantaje evidente, totuși, datorită specificului implementării, nu este lipsită de dezavantaje. Tabelul de mai jos va ajuta la cântărirea argumentelor pro și contra.

  Tabel - avantaje și dezavantaje

  • Îndepărtarea părului apare foarte rapid;
  • nedureros;
  • ușor de făcut la domiciliu, nu necesită abilități profesionale;
  • economie.
  • Există șanse de tăieri;
  • re-crescând "vegetația" din ce în ce mai groasă și mai rigidă;
  • probabilitatea mare de iritare;
  • crește riscul de îngrășare a firelor de păr;
  • capul negru "de cânepă" apare în ziua după ras.

  Cele mai multe fete care îndepărtează părul cu o mașină trebuie să recurgă la procedură zilnic.

  Contraindicații

  Picioarele de bărbierit nu sunt recomandate pentru:

  • piele excesiv de uscată și sensibilă;
  • varice;
  • negi, papiloame, eczeme și alte boli dermatologice;
  • afectarea epidermului deschis.

  Cosmetologii recomandă recurgerea la metode mai avansate de depilare, care vor oferi rezultate de durată și vor reduce probabilitatea de iritare și de păr ingrosat. Cu toate acestea, multe fete rămân încă fidele mașinii, motivele pentru care pot fi diferite:

  • hipersensibilitate, care nu permite durerea atunci când se îndepărtează părul cu ceară, pastă de zahăr sau epilator;
  • dificultăți financiare;
  • incapacitatea de a creste "vegetatia" la o anumita lungime;
  • dorința de a obține pielea netedă în câteva minute etc.

  Despre restricțiile de vârstă

  În 12-13 ani, tinerele doamne încep să crească părul activ. Apariția "vegetației" inutile îi face pe fete și pe mamele lor să se gândească când să-și facă rasucirea picioarelor.

  Fetele tinere aleg de multe ori bărbieritul ca o modalitate fără durere și rapidă de a înlătura părul. Cu toate acestea, odată ce ați început, va trebui să o faceți tot timpul și să fiți pregătiți pentru faptul că firele de păr vor deveni mai groase și mai stricte.

  De obicei, fetele încep să se radă vegetația inutilă la vârsta de 13-14 ani, după normalizarea ciclurilor menstruale. Acest lucru ar trebui făcut în funcție de recomandările descrise mai jos pentru a minimiza consecințele neplăcute ale procedurii.

  De regulă, fetele au fire de păr subțiri, abia vizibile, deasupra genunchiului, deci nu ar trebui să se radeze această zonă fără nevoi speciale.

  Practica: mașină în lupta împotriva "vegetației" pe picioare

  Dacă nu există ocazia sau dorința de a opri bărbierirea picioarelor, recomandările simple vor ajuta la eficientizarea procedurii și la eliminarea consecințelor nedorite.

  norme

  Când începeți să vă radi de picioare, este util să luați în considerare sfaturile simple:

  • Igiena. Mașina sau aparatul de ras poate fi utilizat de o singură persoană, înainte de a utiliza instrumentul, este necesară dezinfectarea oricărui lichid care conține alcool.
  • Condiții confortabile. Când vă grăbiți să vă grăbiți, este mai bine să planificați 10-15 minute de timp liber. Este necesar să se îndepărteze părul într-o cameră caldă: buzunarele fac epiderma greoaie, ceea ce crește șansele de tăiere.
  • Se odihnește pentru piele. Dupa ras nu poti folosi un prosop dur, nu este de dorit sa folosesti sapun si gel de dus. Puteți face plajă nu mai târziu de 14 ore după sesiune.

  Se recomandă să se rade picioarele nu mai devreme de o jumătate de oră după trezire: pielea care nu se trezește este mai predispusă la răniri.

  pregătire

  Se pare că ar putea fi mai ușor să vă radeți picioarele? Cu toate acestea, chiar și o astfel de procedură banală necesită o pregătire.

  Alegerea unui instrument

  Lungirea picioarelor se poate face numai cu o lamă ascuțită, astfel încât ar trebui să scăpați de aparatul de ras blunt cu o conștiință clară. Unele fete nu disprețuiesc să folosească soțul mașinii pentru a aduce picioarele în ordine. Acest lucru nu trebuie făcut, și nu numai din considerente igienice și etice. Experții recomandă achiziționarea unui dispozitiv special destinat bărbieritului pentru femei. Forma specială a duzei asigură o alunecare ușoară, o tăiere de înaltă calitate a firelor de păr nedorite și reduce în mod semnificativ riscul de tăiere.

  Uneltele "feminine" sunt împărțite în mașini de unică folosință sau reutilizabile și aparate de ras electrice. Tabelul de mai jos vă va ajuta să vă familiarizați cu caracteristicile alegerii unui dispozitiv și să obțineți o prezentare generală a celor mai populare "reprezentanți" din cele două categorii.

  Tabelul - revizuirea aparatelor de bărbierit pentru femei

  • Cele mai multe lame, cu atât mai bine vor fi îndepărtate firele de păr;
  • este bine dacă instrumentul este echipat cu o bandă de lubrifiere care hidratează și calmează pielea, protejându-i de uscare și iritare;
  • Microcrest este o inovație care ridică firele de păr și asigură o tăiere mai bună.
  • Există mașini de unică folosință și reutilizabile în gamă;
  • sculele sunt echipate cu un mâner din cauciuc pentru a preveni alunecarea;
  • o formă confortabilă a capului care urmează forma corpului și funcționează bine chiar și în locuri greu accesibile.
  • gama este reprezentată de mașini reutilizabile și de unică folosință;
  • cel mai popular model este Intuiția, în jurul lamei există un recipient special cu săpun gel, care, în contact cu apa, asigură o spumă bogată care facilitează rasul;
  • caracteristicile dispozitivului protejează împotriva părului îngrășat.
  • Modelul Miss Soleil este cel mai solicitat printre cumpărători;
  • lamele foarte ascuțite care necesită o manipulare atentă;
  • nu provoca iritare.
  • Sistemul de bărbierit rotativ este potrivit pentru cei care doresc să obțină o netezime maximă, dar pentru proprietarii de piele sensibilă este mai bine să se gândească la dispozitiv cu un sistem de ochiuri de plasă;
  • O mașină de gătit staționară în rețea este excelentă pentru uz casnic, iar un instrument alimentat de la baterie este soluția perfectă pentru iubitorii de călătorii;
  • este mai bine dacă dispozitivul are 3-4 capete de ras, ceea ce asigură o mai bună îndepărtare a părului;
  • dacă capetele plutesc, va fi mai ușor să scapi de firele de păr în locuri greu accesibile;
  • rasul cu ajutorul spumei sau gelului este mai confortabil, așa că ar trebui să căutați un aparat de bărbierit electric pentru bărbierit umed.
  • Compania oferă epilatoare care pot fi transformate într-o mașină de ras net cu ajutorul duzei incluse;
  • echipat cu un pieptene care ridică firele de păr.
  • Potrivit pentru bărbierit uscat și umed;
  • carcasa rezistentă la umiditate vă permite să utilizați dispozitivul chiar în duș;
  • lucrări de la o rețea și de la un acumulator;
  • două capete flotante asigură o rasare înaltă a părului.
  • Lucrul dintr-o rețea și de la un acumulator;
  • curățarea uscată și umedă;
  • aderență confortabilă.

  Stocuri ajutoare

  Razorul de ras pe pielea uscata nu poate fi: intotdeauna va duce la iritarea si ranirea epidermei. Prin urmare, îndepărtarea părului cu ajutorul unei lame este posibilă numai după aplicarea prealabilă a unui agent special pe piele.

  Acestea pot fi achiziționate geluri sau spume. Puteți găsi produse de acest gen, produse special pentru femei, au o aromă plăcută, dar caracteristicile lor funcționale nu diferă de "seria bărbaților". Prin urmare, puteți împrumuta cu siguranță un instrument de bărbierit de la prietenul ei.

  Dacă aveți nevoie să vă bărbați urgent picioarele și nu există posibilitatea de a alerga la magazin pentru un instrument special, puteți înlocui produsul cu gel de duș, balsam pentru păr, ulei.

  Alegerea dintre gel și spumă ar trebui făcută pe baza avantajelor și dezavantajelor ambelor produse. Studiați informațiile care vă vor ajuta în tabelul de mai jos.

  Tabel - spumă sau gel

  • Cu tendința de reacții alergice, se recomandă achiziționarea unui produs hipoalergenic cu un număr minim de parfumuri;
  • extracturile din plante din compoziție vor asigura o recuperare rapidă a pielii după acțiune mecanică;
  • cu pielea uscată, este important să se acorde atenție faptului că produsul nu conține alcool și acizi.
  • Structura transparentă vă permite să vedeți fire de păr rănite;
  • consumul economic;
  • nu usucă pielea;
  • asigură efect bactericid și vindecător;
  • ușor de spălat.
  • Costuri mai mult decât spumă;
  • Produsul de slabă calitate poate fi golit.
  • Ca o componentă hidratantă a bazei minerale, este mai bine să preferăm uleiul de ricin, de măsline sau de porumb;
  • Este de dorit ca compoziția să conțină extracte de plante care să ajute la neutralizarea efectului de uscare a alcoolului.
  • Este mai ieftin decât gelul;
  • ridică firele de păr, le înmoaie;
  • asigură ușurința de alunecare datorită caracteristicilor structurii.
  • Nu este economic să se utilizeze în comparație cu gelul;
  • poate provoca o piele uscată;
  • Produsul substandard tinde să se acceseze cu crawlere.

  Judecând după recenzii, gelurile Gilette Venus (Satin Care line), Arko "Soft Touch" și spuma de bărbierit din Nivea s-au dovedit a fi bine.

  Video: revizuirea spumelor și a gelurilor pentru bărbierit

  Înainte de ras, se recomandă să vă curățați picioarele. Această procedură va ajuta la îndepărtarea murdăriei și a particulelor moarte ale epidermei, reducând riscul de înrădăcinare a părului. Scrub poate fi achiziționat la magazin sau să vă faceți, aici sunt două rețete:

  • 2 linguri de boabe de cafea măcinate combinate cu gel de duș pentru a obține coerența pastă;
  • O lingură de zahăr din trestie de zahăr și o lingură de sare de mare fin măcinată, amestecată cu o linguriță de ulei de măsline, se toarnă în apă, astfel încât masa rezultată să semene cu o pastă groasă.

  Video: Pregătiți o freză de cafea cu propriile mâini

  Progresul procedurii

  Procedura de bărbierire a picioarelor este supusă următorului algoritm:

  1. Luați un duș cald sau o baie de aburi a pielii. Dacă nu există timp, puteți atașa un prosop în apă fierbinte în picioare pentru câteva minute.
  2. Se curata picioarele, se clateste sub apa curenta, se pata cu un prosop, se lasa pielea usor umezita.
  3. Aplicați spumă sau gel de ras.
  4. Rasbiți ușor picioarele, deplasând mașina în direcția creșterii părului.
  5. Spălați ajutorul pentru bărbierit cu apă curgătoare, fără a utiliza un prosop dur, săpun sau gel de duș.
  6. Tratați pielea cu loțiune hidratantă.

  Unele mașini de găurit electrice sunt potrivite doar pentru bărbierit uscat, astfel că atunci când le folosiți, cremele și gelurile vor fi aruncate.

  Video: cum să radeți picioarele

  Prevenirea și eliminarea efectelor secundare

  În timpul procedurii sau după aceasta, pot să apară leziuni, efecte secundare și reacții nedorite.

  Parul ingrosat

  Când un păr începe să crească lateral, săpând în piele, pe suprafața epidermei apar pete de culoare roșie sau roz, câteodată se pot inflama sau se pot inflama. Când rasul se întâmplă deoarece părul este tăiat sub un unghi, ceea ce schimbă direcția creșterii acestuia. Pentru a reduce probabilitatea unor probleme, aveți nevoie de:

  • curățați pielea înainte de procedură
  • îndepărtați părul numai în direcția creșterii;
  • asigurați-vă că lama este ascuțită;
  • după sesiune, ștergeți pielea cu suc de lămâie proaspăt.

  Fetele predispuse la îngustarea părului (de obicei, proprietarii unei "vegetație" întunecată și tare pe corp) ar trebui să se gândească la o altă metodă de depilare, cum ar fi răpirea, pentru a minimiza problema.

  Dacă ați înghițit fire de păr, ar trebui să examinați cu atenție tuberculii: dacă sunt inflamați și furiosi, ar trebui să căutați ajutor profesional, dacă nu, îi puteți "scoate" din sub ochi:

  1. Luați un duș cald sau o baie.
  2. Pentru a freca pielea cu părul îngrășat, cu o cârpă puternică.
  3. Îndepărtați epiderma.
  4. Clătiți reziduurile cu apă curentă.

  Dacă după această problemă persistă, puteți răni cu atenție părul cu pensete dezinfectate sau cu acul.

  iritație

  Îndepărtarea fără iritare este posibilă cu următoarele recomandări:

  • utilizați o mașină de ras ascuțită;
  • pre-tratarea pielii cu gel sau spumă de ras;
  • mișcați mașina în direcția creșterii părului;
  • după procedură, lubrifiați pielea cu clorhexidină;
  • După sesiune, este mai bine să nu existe haine pentru ceva timp, pentru a minimiza impactul mecanic asupra pielii.

  Dacă, în ciuda măsurilor luate, stimularea nu va fi fără iritare, următoarele remedii vă vor ajuta:

  • Peroxidul de hidrogen. Umpleți un tampon de bumbac cu agentul și tratați zona afectată.
  • Compresele. Se toarnă 2 linguri de materii prime (calendula, mușețel sau celandină) cu un pahar de apă clocotită, se lasă timp de 15-20 minute, se filtrează. În perfuzie, umeziți tifonul pliat în mai multe straturi și aplicați zona de iritare timp de 10-15 minute.
  • Boro Plus. Aplicați un strat subțire de cremă în zona afectată.

  Video: cum să eliminați iritarea după bărbierit

  reduceri

  Pentru a evita tăieturile, aveți nevoie de:

  • utilizați o mașină de înaltă calitate concepută special pentru corpul feminin;
  • asigurați buna funcționare a lamei datorită utilizării produselor de bărbierit;
  • mișcați mașina în direcția creșterii părului, fără a apăsa.

  Dacă nu a fost posibil să evitați probleme, tratați tăierea cu un dezinfectant, sigilați-o cu un tencuială și, dacă este necesar, consultați un medic.

  Pielea uscată

  Evitați pielea uscată după bărbierit vă va ajuta:

  • utilizarea unei mașini ascuțite;
  • ras in directia cresterii parului;
  • utilizarea spumei sau gelului de bărbierit;
  • utilizarea hidratantelor după procedură.

  Este posibil ca, timp de 15-20 de minute, să se pună o mască specială pe picioare pentru hidratarea expresă și apoi spălați compoziția cu apă curgătoare. Ca remediu acasă se va potrivi:

  • grăsime cremă;
  • ulei de măsline;
  • pulpă avocado de masă;
  • suc de aloe și altele

  opinii

  Regret că am început deloc, odată ce au fost ușoare și moi ((Și acum doriți, nu doriți, dar trebuie să vă radeți, da, fără fanatism, Probabil patru sau cinci zile, deși țepi, desigur, ca o perie, sunt deja pe potecă. zi.

  Vizitatorul

  http://www.woman.ru/beauty/body/thread/4593046/

  Sunt o bruneta, dar pielea mea este lumina, pot vedea chiar si cele mai mici fire de par, am suferit foarte mult de la copilarie... o fata ma tachinat intr-o gradinita cu un țăran, pentru că mi-am văzut părul pe picioarele mele ((m-am dus la școală cu pantaloni, ca ea era jenată și că era înfricoșător să se bărbierească. A început să se facă bărbierit la 14 ani, dar a fost și ea proastă pentru că erau niște puncte pe piele și era evident că fusese bărbierită.

  anonim

  https://www.u-mama.ru/forum/women/fashion/578817/

  Am comandat un Philips Satin Shave Advanced, sunt foarte fericit și mulțumit de cumpărare și îl recomand tuturor! Acum totul sa schimbat radical. În momentul de față folosesc doar această bricieră și sunt mai mult decât mulțumită de ea: 1. Philips Satin Shave Advanced îndepărtează complet toate părurile din orice parte a corpului. Aftershave netede, delicate. Absolut nici un fel de supărare. 2. Razorul este mobil, îl puteți lua cu dumneavoastră dacă este necesar. Și pentru a îndeplini ritualul de curățare a părului, nu trebuie să aveți apă, spumă de bărbierit și prosop. 3. Am folosit-o de foarte mult timp. Funcționează corect, nu am plângeri și plângeri. 4. Aparatul de ras este reîncărcat de la electricitate (încărcătorul vine în kit), iar când este încărcat complet funcționează destul de mult timp, suficient pentru 3-4 bărbierit (picioare și bikini complet). 5. Grijă pentru o mașină de ras este ușor. Este usor dezasamblat pentru curatarea completa. De asemenea, este inclusă o perie mică, care este convenabilă pentru a curăța aparatul de ras în timpul bărbieritului. 6. Dimensiunea bricului este mică. Acesta este situat convenabil în mână și se potrivește cu ușurință în geanta femeii (dacă este necesar, luați-o cu dvs.). *** Și cel mai frumos și cel mai important: 1. Fără iritație după bărbierit Philips Satin Shave Advanced! Pielea este moale, netedă, matasoasă! 2. Nu părul îngrășat! Pentru acei oameni care sunt predispuși la creșterea părului, acesta este doar un dumnezeiesc! Recomand foarte mult! PS Există încă un lucru pe care nu pot să nu-l menționez... V-ați petrecut un pic mai mult timp pe bărbieritul Philips pentru bărbieritul de bărbierit de la Philips Satin decât dacă folosiți o mașină de ras. O zonă a pielii trebuie "tratată" cu o mașină de ras cel puțin de două ori și făcută încet și cu presiune. Ei bine, din nou, dacă doriți să obțineți o piele perfect rasă... La început, nu mi-a plăcut cu adevărat, a durat aproximativ o oră pentru a se rada, dar apoi am reușit și m-am obișnuit cu asta. Acum pentru mine aceasta este o procedură standard care durează aproximativ 15-20 de minute.

  cașmir

  http://irecommend.ru/content/super-britva-idealnoe-reshenie-dlya-borby-s-vrosshimi-volosami-boleznennymi-oshchushcheniyam

  Rasfoieste picioarele sau nu, fiecare fata decide pentru ea insine, bazandu-se pe nevoile individuale si o evaluare obiectiva a avantajelor si dezavantajelor metodei. Cu toate acestea, dacă utilizați mașina în lupta împotriva "vegetației" inutile, atunci numai să respectați recomandările descrise care vă vor ajuta să minimalizați consecințele neplăcute ale procedurii.

  http://afrodita.guru/brite/kak-brit-nogi.html