logo

Selecție extraordinară de coafuri de rock

Dezvoltarea rapidă a culturii rock a creat o mare cerere pentru coafuri în stil rock. Impulsivitatea și energia explozivă a muzicii rock au deschis orizonturi largi în activitatea coaforilor stilist. Coafurile roșii includ, de asemenea, coafuri punk, care sunt la fel de populare.

Aceste coafuri informale dau imaginii fanilor lor luminozitate, farmec agresiv, neglijență, îndrăzneală, impulsivitate și originalitate. Variante moderne sunt încă extravaganță, sexualitate și brutalitate. Datorită atâtor calități, armata de fanii coafurii rocker crește în fiecare an.

Selectăm după tip

Tunsorile de tip rocker, în funcție de lungimea și forma tricoturilor, sunt împărțite în trei tipuri:

 • Balansoare cu părul scurt. Lungimea părului nu ascunde fața, ceea ce conferă imaginii o încredere și o deschidere deosebită, ajutând la stabilirea unui stil personal. Extravaganța și vigoarea acestor coafuri nu vor lăsa pe nimeni indiferent. La aceasta se pot atribui Iroquois și tunsorile asimetrice.
 • Coafuri cu parul lung și cu parul lung. Ele reprezintă o lungime perfectă a părului pentru tunsul rocilor - în special părul lung. Curtarea și stilul nu necesită mult timp și efort. Buruienile și proeminențele vor da un farmec deosebit naturii și vor fi un plus mare pentru întreaga imagine.
 • Coafuri rochie. Tunsul bărbaților, subliniind curajul, extravaganța și brutalitatea sexului mai puternic. Dacă doriți, puteți adăuga un pic de feminitate la imagine - cum o fac unii rockeri. Prin urmare, femeile au început să prefere rockabilly. O parte integrantă a acestei tunsoare - breton, pieptănat în interior sau în sus.

Exemple pentru femei

Fardele de păr ale femeilor se disting prin natura lor, extravaganța și originalitatea. Culoarea principală folosită în versiunea clasică este negru, deoarece subliniază o anumită informalitate și agresivitate în imaginea proprietarului. Elementul obligatoriu este bangul, care mărturisește natura creativă a personalității și originalitatea ei.

Părul albe albe este, de asemenea, o imagine populară printre rockeri. În plus față de frumusețea lor, ele creează impresia unei curse recente cu vântul pe o motocicletă. Tunsor popular în stilul punk-rock Mohawk - coama lungă de pe umăr în față. Ea este adorată nu numai de vizitatorii diferitelor concerte rock și spectacole de biciclete, ci și de fanii acestei culturi.

Înapoi pieptene este un alt favorit pentru mulți rockeri și nu doar o tunsoare. În acest caz, firele laterale și frontale sunt pieptărate în partea din spate a coroanei. Mulți găsesc astfel de coafuri informale nu numai elegante și extravagante, dar sexy și îndrăznețe. Gwen Stefani - un exemplu viu al acestei imagini. În plus, Rockershi vrea să facă un bouffant în avans.

Părul pe laturile pieptănate, iar firele rezultate - răsucite. Acest lucru completează farmecul și originalitatea imaginii. Un element important al oricărui tunsoare cu o grămadă este utilizarea de geluri speciale, spray-uri și alte produse cosmetice pentru a menține coafura.

O scurtă tunsoare punk-rock este mai populară la femei decât la bărbați. Se bazează pe o coafură trendy "pixie" cu păr drept scurt. Pentru transformarea ei într-un aspect rocker, trebuie să faceți părul la temple mai scurt și pieptene cu atenție zona centrală cu breton pentru a accentua stilul rocker. Unul dintre cei mai străluciți proprietari ai acestei coafuri este rock-ul Pink.

Opțiunile bărbaților

Tunsorile pentru bărbați sunt de multe ori distincționate prin neglijență, păr neregulat și grosier de păr. Acest lucru oferă imaginii un farmec masculin special, atât de iubit de mulți rockeri. Lungimea părului nu contează - imaginea rockerului poate fi obținută la orice lungime a firelor. Unii oameni preferă să poarte un arici punk sau un mohawk, alții cum ar fi fire sau o panglică lungă care se încadrează pe umeri.

Asemenea elemente ale părului rocker ca templul ras pe o parte a capului sunt la fel de populare printre femei și bărbați. Acest element este iubit atât de stelele punk rock și de fanii cu fanii. El aduce la imagine un punct culminant special de șoc, informalitate și frumusețe.

Mohawk este o coafură populară printre rockerii informali. Ea este iubită atât de femei, cât și de bărbați. Parul de pe părțile laterale este complet ras sau ariciul este lăsat. În partea din spate a capului și pe partea de sus a firului rămân lungi. Bangs, de asemenea, pronunțate. Există o opțiune de a purta un mohawk ridicat cu ajutorul unui gel în sus sau cu un pieptene în avans - totul depinde de gust și fantezie.

În același timp, există mult spațiu pentru creativitate. Puteți schimba volumul și forma irocoizilor, culorilor și pantei. Multe stele rock purtau și purtau un mohawk, încurajând fanii să facă acest lucru. Atunci când alegeți o tunsoare de punk sau rock, este important să luați în considerare lungimea părului și capacitățile acestuia. Coafurile Rocker sunt o alegere demnă pentru tinerii din secolul 21.

http://dearhair.ru/pricheski/v-stile-rok.html

Coafuri rochițe pentru bărbați

Coafuri bărbați rocker de fiecare dată din ce în ce mai populare în rândul tinerilor. Puțin diferit, o astfel de viziune poate fi numită o coadă de rață - acesta este un stil special cu ridicarea părului deasupra capului cu ajutorul uneltelor de styling.

Punctul culminant al acestui stil este culoarea părului, cel mai adesea este culoarea neagră sau strălucitoare. Când părul negru creează o imagine mai agresivă, mai îndrăzneață, informală. Vor arăta margini mari cu o grămadă de pene și pene multicolore. În plus, puteți adăuga bangs oblic, care vă vor ajuta să faceți o privire extraordinară. Sunt de acord, nu fiecare tânăr va merge la astfel de experimente la apariția lor.

Cum se face această coafură?

 1. Cel mai simplu mod de a face o coafură de sex masculin este pe părul scurt. Spălați-vă bine părul, uscați-l cu un uscător de păr și tuns cu părul cu agenți de fixare. În câteva minute după uscare completă, tunsoarea va fi gata.
 2. Cu un cap lung de păr va dura mult mai mult timp. Pentru stilul complet, sunt necesare fixative rezistente, care vor putea tine parul, chiar si in vanturi puternice. Un aspect dezordonat este ceea ce aveți nevoie.

Tunsorile bărbaților sunt de asemenea voluminoase, de la breton la coroană. Dacă sunteți proprietarul unui păr lung de păr, puteți aduna părul pe spatele capului. Acest lucru va accentua în continuare imaginea dvs. interesantă.

Modificările de tip rocker sunt adesea asociate cu culori strălucitoare, întrucât contrastul și contrastul sunt două criterii principale. Pentru a deveni proprietari ai unui astfel de stil sfidător, folosiți culori diferite cu ultraviolete și atunci cu siguranță veți fi înconjurați de atenție. În această listă se poate atribui mohawk, precum și whisky ras, cu un volum mic în picioare la coroană. Totul depinde de preferințele dvs. și, desigur, de competențele unui coafor.

http://hair-man.ru/muzhskie-rok-strizhki/

"Rock" - coafuri pentru bărbați

Dezvoltarea subculturii "rock" a dus la formarea unei tendințe de moda separate - fanii stilului rock.

Astăzi, designerii de coafură se referă la coafuri de bărbați în stilul de "tunsori" de rock "punk", de coafuri scurte de rockeri, precum și de multe alte "coafuri" de sex masculin, distins prin extravaganță, brutalitate și sexualitate. Este adevărat că rolul stilistului în crearea salonului de coafură "rock" - moda este mult exagerat. Strămoșii noștri de coafuri noi, de modă "rock" sunt, de obicei, vedeți de tip pop, care încearcă să impresioneze publicul nu numai cu performanțele compozițiilor, ci și cu apariția lor.

Modern "rock" - coafurile bărbaților pot fi împărțite în următoarele trei tipuri principale:

1. "Rock" - coafuri formate pe tunsori scurte, sunt populare cu rockerii - motocicliștii. Bretonul nu ascunde ochii, care nu este cauzat de tendințele modei, ci de practicile obișnuite. Bretele lungi, când se accelerează, vor interfera cu revizuirea panoramei drumului. Cu toate acestea, este vorba de bretonuri scurte care oferă o expresie masculină în plus rapidă și curaj. Această categorie include coafuri de marcă Mohawk, Mohawk și câteva tunsori asimetrice.

2. Tunsorile pe părul de lungime medie sau pe bucle lungi reprezintă un câmp ideal pentru manifestarea imaginației stilistului, pe care puteți forma orice coafură masculină într-un stil "rock". Foarte "rock" - stilul nu necesită o investiție semnificativă de timp pentru îngrijirea părului. O atingere suplimentară, subliniind extravaganța coafurii și, în același timp, vizualizând individualitatea stilului ei, sunt niște știfturi dezordonate în diferite direcții.

3. Stilul de "rockabilly" a intrat în salonul de coafură al bărbaților în ultimii ani. Aceste coafuri de rock pot fi clasificate ca "Unisex", ambele potrivite pentru ambele sexe. Coafurile coafante nu au aproape nici o diferență de gen, dar atributul lor indispensabil este pieptănat în sus sau bretonuri ascunse înăuntru.

În ultimii ani, tendința de coafură a bărbaților "rock" este considerată a fi un templu ras de pe o parte a capului.

Această exclusivitate poate fi văzută destul de des în coafuri, în timp ce vedeți pe scenă vedetele rock. Lungimea părului nu contează. În plus, contrastul unui templu ras cu un cap lung de păr aduce imaginii unui artist rock o recunoaștere și o individualitate deosebită.

Vorbind despre "rock" - stilul în arta coaforului de a nu mai menționa vopseaua de păr.

Mai mult, unii stilisti considera ca vopsirea capului de par reprezinta un aspect deosebit care distinge acest stil de coafurile traditionale, tinerete, extravagante. "Rock" - coafuri adaugă la întuneric agresiv, țipa spre negru, (culoarea unei pene negre) nuante.

Coafura informală "rock" - coafura poate avea un curcubeu de fire individuale, pieptănate.

Dacă colorarea neobișnuită a stratului de păr este suplimentată cu un bang lung, oblic, atunci crește originalitatea aspectului exterior. Ultramarinele, aproape ultraviolete, sunt considerate a fi "beepurile" modelor. Cu toate acestea, nu fiecare tânăr se va aventura în astfel de experimente cu apariția lui.

Astăzi, la atributele de "rocă" - coafura este considerat un pieptene voluminos de păr scurt, efectuat de la breton la coroană. Purtătorii capului lung de păr ar trebui să experimenteze diferite forme și locații ale firelor colectate în coadă.

Ar trebui să se înțeleagă că bărbații "stânci" - coafuri - lotul elevului, dar mai ales leneșul tânăr boem. Cu o astfel de coafură, controlul feței deținut de gardă nu va lăsa vizitatorul în majoritatea birourilor companiilor care respectă sine. De aceea, tinerii care au depășit 20 de ani... schimbarea frontierei de 25 de ani "rock" - coafuri pentru o tunsoare mai conservatoare și mai potrivită.

http://livelive.ru/rok-pricheski-muzhskie/

Coafuri pentru bărbați Rocker: ROCK!

Tunsurile și stilul bărbaților sunt atât de diverse încât orice reprezentant al jumății puternice a omenirii poate alege cu ușurință cel care se potrivește cu tipul feței, cu forma capului și chiar cu structura buclelor.

Printre tineri sunt coafuri mai îndrăznețe și îndrăznețe, unul dintre aceste tipuri fiind rocker. De ce sunt atât de populare și care sunt cele mai potrivite sunt descrise în detaliu în articol.

Caracteristicile coafurilor rocker pentru bărbați

Coafuri informale pentru băieți au fost întotdeauna populare. Stilul de rock a fost întotdeauna la modă, inclusiv o tunsoare. Cel mai adesea, aceasta implică o "coadă de rață" (fire strânse pe coroană) sau păr lung.

Dispune de stilul de tunsoare:

 • Un mohawk sau un bouffant mare în mijlocul capului;
 • Absența bretonilor sau a lăsării lor pe partea (sus) cu ajutorul unor unelte speciale (geluri, spume și altele);
 • Crescut "shaggy", un mic haos pe cap.

Rock-ul implică agresivitate în orice: în muzică, în haine, în păr. Acesta este motivul pentru care tunsoarea rocilor pentru bărbați arată foarte strălucitoare și izbitor altele.

Cine este potrivit?

Coafurile de roci au îmbrățișat nu doar populația masculină, ci și femeile recurg la alegerea unor astfel de tunsori.

Coafurile pentru bărbați sunt foarte populare în rândul tinerilor până la 20 de ani. Este rară întâlnirea cu un adult sau un bătrân cu o tunsoare de rocă, pentru că informalitatea este un semn al tinereții. Dar adulții nu pot fi excluși, astfel de tunsori sunt populare în rândul persoanelor dedicate stilului rock.

Cui se potrivesc coafurile rocker?

 1. Bărbați cu o față lungă. Un mohawk și un bang întinși în spate vor scurta vizual fața;
 2. Tunsorile ovale cu balansier pentru păr de lungime medie, care se află într-o mizerie creativă, vor da volumul necesar;
 3. Parul trebuie să fie gros, drept și ușor de stil;
 4. Aranjarea în stilul băieților costumului de rock purtând stilul adecvat de îmbrăcăminte. Este greu să-ți imaginezi părul verde cu un costum clasic;
 5. Stilul prea înalt (Mohawk) nu este potrivit pentru toată lumea, ci numai pentru cele mai îndrăznețe.

Tipuri de stil

Tunsorile pentru tunsori necesită atenție specială pentru îngrijire. Spălarea și vizitarea în timp util a coafurii vor duce la un aspect bine curățat de bucle. Atingerea unor astfel de tunsori necesită și atenție.

Mijloacele de coafare își aleg cele mai convenabile: spumă, geluri, spume, ceruri și altele asemenea.

Tipuri de stil rocker:

 • O tunsoare cu un templu ras presupune styling-ul părului pe partea sau în sus pentru a arăta fața ras;
 • În cazul în care coafura are un colorant creativ, atunci este necesar să stilul părului astfel încât să accentueze accentele luminoase ale firelor;
 • Tricoturile ar trebui să fie așezate astfel încât coafura să nu pară dezordonată. Cel mai adesea, un astfel de stil este realizat în prezența bretonilor, care este trimis în lateral sau în coroană;
 • Parul pierdut nu ar trebui să fie în nici un mijloc de stil. Buclele curate și sănătoase vor arăta impresionante pe cont propriu atunci când proprietarul lor decide să-și scuture părul;
 • Parul lung legat într-o coadă, dogele poate face fără compoziții de stil. Această opțiune este potrivită atât pentru părul drept cât și pentru catifea;
 • Coafura aspră diferă de coafuri despicate. Pentru ao crea, trebuie să puneți o mousse puțin pe rădăcinile firelor, astfel încât pieptenul să nu-și piardă forma;
 • Mohawk - stilul cel mai popular de par printre rockeri, dar și stilul consumator de timp. Partele părului sunt rase, iar restul de fire sunt umplute cu gel.

Styling-ul poate fi diferit, totul depinde de tunsoare și de modul în care proprietarul său dorește să arate.

Fotografii de coafuri pentru bărbați

Pentru a alege cea mai interesantă și mai potrivită tunsoare de rocă, tinerii își studiază idolii și fanii acestui stil. Cele mai comune coafuri sunt după cum urmează:

Alte fotografii similare pot fi găsite pe site-uri web și în reviste. Un coafur cu experiență va solicita și va efectua perfect tunsoarea.

Tunsorile bărbaților rocker arată spectaculos, cu o tunsoare bună, cu îngrijire corespunzătoare și stilul original de coafare. Apariția informală va atrage atenția nu numai a celor care se bucură de rock, ci și a celor din jurul lor, în general.

http://afmen.online/rokerskie-muzhskie-pricheski.html

10 coafuri cele mai bune bărbați și copii de rock

Dezvoltarea rapidă a culturii rock a dus la o cerere ridicată pentru coafuri de rock. Energia explozivă și impulsivitatea au deschis oportunități pentru coafor la creativitate.

Rock hairstyle - nu doar o imagine pentru un concert. Acesta este un stil colorat, creativ, oferind ocazia de a se exprima.

Imagine pentru cunoscători

Dacă tunsoarele anterioare au fost destinate muzicilor rock, astăzi vedem oameni al căror stil este format din:

 • magnificul, umplut cu fleece de lac, decorat cu flori strălucitoare;
 • Mohawks de diferite lungimi și stiluri;
 • stil uimitor în spiritul beat-rock.

Stilul informal oferă imaginii strălucirea, farmecul, îndrăzneala, originalitatea, impulsivitatea și imprudența. Tipurile moderne de coafuri pentru rock and roll sunt brutalitate, extravaganță și sexualitate. Datorită numeroaselor avantaje, numărul fanilor stilului rocker crește în fiecare an.

Vezi fotografiile celebrităților care aleg coafuri de rock: Liv Tyler, Kate Moss, Madonna și Jennifer Aniston. Stilul lor îndrăzneț în stil punk armonizează cu toaletele de seară și indică faptul că toată lumea este un pic bully.

În funcție de lungimea părului, selectați 3 tipuri de coafuri în stilul de rocă:

 1. Cu păr scurt, când lungimea firelor nu ascunde fața. Montarea conferă imaginii încrederea și deschiderea. Imaginea finală arată energică, așa că puțini oameni rămân indiferenți. Acestea sunt tunsori asimetrice și Mohawk.
 2. Coafuri pentru păr mediu și lung în stilul de rocă. Vă permite să creați un stil spectaculos într-un timp scurt. Îndepărtarea firelor va adăuga un farmec aspectului dvs. și vă va completa imaginea.
 3. Rockabilly. Male styling rock, subliniind masculinitatea, brutalitatea și extravaganța. Unele femei le aleg. O caracteristică integrală - pieptănate în interior sau în sus breton.

Specii populare

Stilul rock este asociat cu bărbați nepoliticosi în veste de piele cu multe nituri. Această imagine este doar una dintre costumele rocker. Există și alte stiluri.

Reprezentanții stilului în stilul glam sunt Alishi Keys și Mary Blij. A devenit popular în anii '50 ai secolului trecut. Acestea sunt realizate pe păr mediu, iar o caracteristică distinctivă este țesăturile șlefuite și partea de sus a volumului pe laturi. Opțiuni cu breton, valuri curbate și ridicate sunt binevenite.
"alt =" ">>

Coafuri de stil - extraordinare, combinând nu numai formele nerealiste, ci și culorile luminoase. Nimeni nu numește stilul punk natural. Uită-te la numele de stivuire: "mohawk împânzit", "gunoi", "mamulin mohawk". Pentru a crea necesită o mulțime de instrumente de styling. Anterior, punkii trebuiau să creeze stil cu zahăr și bere. Acum, la dispoziția lacurilor fixare puternică, geluri și ceară. O coafură de bună opțiune pentru fată sau iubit de concert.

Coafuri de la Death Metallers.

A devenit popular la începutul anilor '90. Majoritatea fanilor hard rock cresc părul lung și o barbă. Pentru o schimbare, părul lung poate fi colectat în coada de pe spatele capului sau bun.

Stilul retro renumit, care a venit din anii 50 ai secolului trecut. Dedicat fanilor rock'n'roll. Coafurile sunt simple, nu necesită tunsori și arată elegant, așa cum se vede în fotografie.

Așezare pentru fiecare zi.

Coafurile Rocker sunt atât de diverse încât fetele și băieții nu trebuie să se gândească la ce să facă la concert și pe cine să poarte în fiecare zi. Chiar și stilul scandalos poate fi adaptat pentru viața de zi cu zi.

Pentru a fi considerat un admirator de stil rock, este suficient să aduceți haosul și neglijența în capul părului. Dacă preferați notele melodice, dați firului linii netede, capete curbate. Și pentru a vă concentra asupra stilului, adăugați accesorii, cum ar fi bijuteriile și o eșarfă cu cranii.

Instrucțiuni de creare

Dacă aveți un festival de rock sau doriți să faceți o coafură pentru un eveniment festiv, contactați salonul de înfrumusețare. Stilistul va alege opțiunea perfectă.
"alt =" ">>
Nu puteți cheltui bani pentru a crea stil, dar încercați să vă creați singuri imaginea. Nu este necesar să aveți un cap de păr până la umeri. Chiar și cu fire scurte poți deveni un star rock. Unelte de styling, îmbrăcăminte și accesorii adecvate.

 1. Utilizați mousse - aceasta va ajuta coafura să păstreze forma. Aplicați produsul pe un cap umed de păr, distribuind uniform pe toată lungimea.
 2. Puneți buclele în sus, direcționându-le în breton.
 3. Puteți da părul de pe vârful valului, trimițându-l în partea din spate a capului.

Coafura este gata. Alegeți haine de tonuri întunecate, dantelă, piele, ornamentate cu elemente metalice. Boots masive sau cizme glezna va completa aspectul. Nu uitați machiajul luminos.

Opțiuni pentru copii

Diversificarea coafurilor de imagine pentru copii în stilul de rock. Alegeți una dintre opțiuni:

Dacă bebelușul are păr de lungime medie, puneți-l astfel:

 1. Spălați ușor și uscați părul.
 2. Aplicați niște spumă.
 3. Uscător de păr uscat, fire de ridicare de rădăcini.
 4. Folosind gelul, ridicați părul cu mâinile.

Obțineți îndrăzneț și drăguț.

Coafura potrivită pentru o tânără cu bucle lungi, de exemplu, copii de 9 ani.

 1. Evidențiați pe partea din față a capului o secțiune dreptunghiulară a părului. Strângeți restul firelor de pe spatele capului.
 2. Faceți o grămadă dedicată.
 3. Rotiți firul cu un val, fixați-l cu lac și cu ace.

Așezarea pentru micuții rebeli. În opțiunea de școală sau grădină nu este potrivită, ci pentru un caz special - îi va permite să iasă din mulțime.

 1. Evidențiați un fir de păr pe care intenționați să-l transformați într-un mohawk.
 2. Puneți-i uscătorul de păr și începeți ușor să puneți un uscător de păr, fixând lacul.
 3. Ocupați ocazional Mohawk-ul pentru a elimina lacunele.

Potrivit pentru copiii cu păr mediu și lung.

 1. Evidențiați firul din zona coroanei.
 2. Ei bine, amestecați-l până sus.
 3. Asigurați rezultatul cu știfturi.
 4. Părul neted la temple.

Îți poți face copilul o coafură de punk, principala caracteristică a căreia sunt culori strălucitoare și îndrăznețe. Este suficient să pictezi câteva fire cu culori care strălucesc cu lumină ultravioletă. Copilul va fi în centrul atenției.

Dacă vă place - partajați-vă cu prietenii:

http://volosylady.ru/pricheski/muzhskie-detskie-zhenskie-rok-pricheski

Alegerea unei coafuri brutale pentru un bărbat

Progresiunea rapidă a culturii rock a creat o furie în lumea modei. Energia care emană de la muzicieni ai acestei tendințe este explozivă, așa că a dat ideii stilistilor de frunte pentru a crea astfel de coafuri masculine și extraordinare. Seturile de tunsoare Rocker includ coafuri punk, care sunt, de asemenea, populare.

Acest stil îi conferă proprietarilor o anumită agresivitate, precum și imprudență, brutalitate și o anumită provocare pentru societate.

caracteristici

Dacă te uiți, de exemplu, la rockeri la momente diferite, atunci vom înțelege că în diferiți ani au existat diferite variații de stil. Lungimea firelor a variat de la părul scurt la lung, fără atribute speciale. Cu toate acestea, unele elemente caracteristice coafurilor de roci încă par a fi posibile pentru a evidenția:

 • Sunt permise fire negre, dar și o nuanță luminată de păr;
 • Agresiv și bulgări înalt;
 • Fringe, care trebuie pusă pe partea sau în sus (stil Elvis);
 • O mică mizerie este permisă pe cap.

Selecție după tip

Coafurile răcoritoare ale bărbaților sunt împărțite în 3 subgrupe mari:

 • Tunsori scurte. Parul nu cad pe fata. prin urmare, imaginea este deschisă, precum și încrezătoare. Atractivitatea acestor tunsori nu va lăsa pe nimeni indiferent. Acest tip de stil include Mohawk, precum și tipuri asimetrice de coafuri;
 • Coafura moderna pentru par. Aceasta este lungimea ideală pentru toți reprezentanții culturii rock, deoarece părul este suficient de lung pentru a se forma în coafuri diferite. Așezarea, precum și îngrijirea părului nu ia prea mult timp. Îmbrățișarea și buclele îndoite vor da un farmec deosebit, precum și accentuarea stilului individual al oricărui tip;
 • Rockabilly. Acesta este un stil foarte cool pentru bărbați, care subliniază nu doar extravaganța, ci și brutalitatea bărbaților. Puteți adăuga o notă de feminitate imaginii rock, așa cum fac mulți reprezentanți ai acestui stil. O parte integrantă a tunsoarei este un bang, care este pieptănat în sus sau în interior.

Tipuri de stil

Pentru a avea o coafură în stilul rocilor, puteți salva scurtcircuitele, dar le puteți crește.

În acest caz, firele ar trebui să fie întotdeauna curățate. Pentru a atinge acest obiectiv, trebuie să utilizați în mod obișnuit șampon. Pentru aceleași, pentru a așeza părul, trebuie să folosiți mușchi diferiți, care se aplică rădăcinilor înșiși, oferind volumului suplimentar pentru încuietori. Nu se recomandă utilizarea lacului: cu vânt, buclele trebuie să se dezvolte și să nu fie deplasate de la umăr la umăr. Mousse, pe de altă parte, va crea volumul necesar la rădăcini și nu pe întreaga lungime a firelor.

 • A ars un templu. Acest detaliu poate fi vazut in tunsurile multor stele rock. Lungimea firelor poate fi diferită: scurtă sau lungă. În plus, templul ras scoate o senzație de stele;
 • Colorării. Vorbind despre stilul bărbaților, merită menționat și componentele de colorare. În plus, mulți stilisti consideră că colorarea permite rockerului să iasă în evidență de mulțime;
 • Culoarea parului curcubeu. Coafurile bărbaților se pot face cu vopsirea mai multor fire. Dacă firele colorate sunt completate cu un bang lung asimetric, atunci imaginea va fi extraordinară și curajoasă. Cu toate acestea, un număr mic de băieți sunt gata să experimenteze cu aspectul lor;
 • Elvis. Cel mai popular stil este considerat o coafură masculină, realizată în stilul lui Elvis Presley. A intrat în vogă la sfârșitul anilor '60. Oamenii cu asemenea coafuri s-au numit băieți. Acest stil are un anumit șic și luciu. Un astfel de stil masculin poate fi realizat pe toroane cu șuvoi, cu un anumit indiciu de asimetrie;
 • Țesături libere. Mulți reprezentanți ai acestei culturi preferă fire de par lungi. Buclele pot fi purtate în această formă, trebuie să monitorizați cu atenție starea lor. Ei trebuie să fie nu numai sănătoși, ci și sănătoși. Pentru a purta părul în vrac, acestea nu trebuie fixate cu lac. Acest lucru este necesar pentru a face posibilă mișcarea părului;
 • Un cap de păr strâns în coadă. În plus, există, de asemenea, stil, care sunt colectate în coada. Pentru a colecta buclele, puteți avea ambele fire perfect drepte și ondulate;
 • Zgârieturi dure. Tunsurile pentru rockeri diferă într-un fel de pieptene disșat, precum și grosier. Acest pas oferă imaginea masculinității, care este atât de inerentă în multe persoane. Una îi place un mohawk sau arici, făcut în stil punk, și unii ca părul lung sau o panglică;
 • Mohawk este o popularitate deosebită printre non-formali. El este la fel de iubit de doamne și băieți. Firul de pe laturile trebuie ras sub arici. Pe partea din spate a părului părului este lăsat lung. Bretonele sunt luminoase. Iroquois este ridicat cu ajutorul gelului. Fixați rezultatul cu lac. În același timp, există și un loc pentru fantezie. Puteți modifica cumva forma și volumul stilului Mohawk, precum și paleta de culori. Multe stele, purtând mohawk, își motivează fanii pentru astfel de experimente. Atunci când alegeți o tunsoare, este important să se ia în considerare nu numai lungimea firului, ci și îngrijirea necesară pentru păr.

Cei de la rockers pot alege tineri. Lucru este că, cu această instalare, cel mai probabil, nici o companie care respectă de sine nu va accepta să lucrați. Acesta este motivul pentru care oamenii care au trecut linia de 20 de ani, preferă opțiuni mai conservatoare, dar nu mai puțin luminos pentru tunsori.

http://hochuvolosy.ru/pricheski/vybiraem-brutalnuyu-prichesku-dlya-muzhchiny.html

Cele mai moderne coafuri cu păr scurt pentru bărbați

Majoritatea covârșitoare a reprezentanților jumătății puternice a omenirii aleg coafuri cu păr scurt pentru bărbați. Desigur, este foarte convenabil, frumos și elegant.

Cele mai populare tipuri de tunsori bărbați scurți

Există o mare varietate de tunsori de sex masculin pentru părul scurt. Oferim cele mai comune opțiuni.

tenis

Numele acestei coafuri vorbește de la sine. Apărând în timpul perioadei de glorie a Jocurilor Olimpice, a fost numit după jucători de tenis - aceștia au început să-și taie părul scurt, astfel încât să nu se amestece în timpul antrenamentelor. Și adevărul este că într-o astfel de coafură pur și simplu nu există nimic în care să intervină! Whisky și gât tăiat aproape la zero, dar firele de pe partea de sus dau o lungime medie. Principalul avantaj al acestei opțiuni este versatilitatea sa - este potrivită pentru toți bărbații, indiferent de vârstă, formă, greutate și construcție. Și, cel mai important, această coafură arată ca un bărbat - este foarte elegantă, elegantă și nepretențioasă. Nu va fi fierbinte cu ea vara, iar iarna nu va trebui sa corectezi stilul pentru mult timp dupa cap sau cap. Singura condiție este că firele trebuie să fie suficient de rigide, altminteri pur și simplu nu vor rezista.

Sfat! Tunsul tenisului într-o versiune clasică este destul de scurt, dar dacă doriți, puteți experimenta diferite variante:

 • Caret - această versiune a părului este ceva de genul unui pătrat. Pentru ao obține, whisky-ul și spatele capului sunt făcute absolut la fel - aproximativ 2 cm;
 • Bobrik - partea din spate a capului se taie aproape la zero, iar aproximativ 2 cm ramâne pe partea de sus a capului. Aceasta este o alegere ideala pentru barbatii cu un cap extins;
 • Tineretul de tenis este singura opțiune care permite prezența părului lung în zona parietală (aproximativ 5 cm).

Short bob

Un stil foarte neobișnuit, în care firele din spatele capului păstrează aceeași lungime ca și restul părului. O caracteristică integrală a fasolei scurte este un bang lung, care cade fără probleme pe frunte și formează un singur întreg cu toată coafura. Datorită coșului lung, stilul unei astfel de tunsoane pare puțin diferit. În acest caz, nu trebuie să vă ridicați părul. Dimpotrivă, acestea ar trebui să fie atent slefite și ghidate în direcția creșterii naturale.

Tunsurile populare ale bărbaților sunt puțin probabil să fie capabile să facă fără un arici brutal. Aceasta este o coafura destul de scurta (de la 3 la 5 cm), care se face numai pe parul drept, gros si tare. Plasarea unui arici este destul de simplă - firul este pieptănat și, dacă este necesar, fixat cu gel, lac sau spumă. Pentru a crea o imagine elegantă, le puteți scoate din nou. Această tunsoare este cel mai bine combinată cu un fizic stufos și atletic. Ardecagul subțire și plin de sex masculin nu se potrivește.

Sfat! Tunsurile scurte deschid complet fata, asa ca este foarte important ca elementele sale sa fie corecte, iar forma craniului nu are defecte.

Hipster

Aceasta este cea mai frecventă opțiune pentru tinerii de la 16 la 30 de ani. Dacă doriți să vă exprimați individualitatea printr-un aspect scandalos, alegeți-o. Baza acestei coafuri este contrastul dintre buza scurtă și templele și lungimea firului pe coroană.

Pentru a pune o astfel de tunsoare vor avea nevoie de ceară sau spumă. Este necesar să aplicați pe păr o mică cantitate de stil, să-i dați puțin și să-i ridicați, apoi să-i uscați cu un uscător de păr. Hipsters iubesc volumul, așa că asigurați-vă că ați atârnat un fir de păr în jurul frunții, coroanei și coroanei. Cu cât sunt mai magnifici, cu atât mai bine!

Boxingul este o tunsoare clasica, care nu va pierde niciodata relevanta, deoarece cu ea veti arata intotdeauna incredibil de curajoasa, stilat si carismatica. Cel mai bun exemplu este Brad Pit însuși! Principalele caracteristici ale boxului sunt simplitatea și o lungime scurtă (până la 4 cm), datorită căruia acesta rămâne elegant în orice situație. În plus, nu trebuie să vă gândiți mult timp la instalare - este, de asemenea, un plus foarte important. Și cel mai important, achiziționând un tuns, puteți lucra singuri pe propria imagine.

Sfat! Deținătorii părului creț și un craniu neregulat ar trebui să renunțe la această tunsoare în favoarea unei opțiuni mai potrivite.

poluboks

Fiind nebunesc popular la apusul anilor '90, jumătate de casetă a câștigat inima multor oameni, atât cei obișnuiți, cât și ai celor de pe stea. Cel mai devotat fan al acestei coafuri frumoase este fotbalistul Cristiano Ronaldo. Originea semicarcasei are două versiuni. Cineva crede că a fost inventat de sportivi, alții sponsorizează soldații armatei americane. Poate că ambele opinii au dreptul de a exista, deoarece simplitatea, precizia și versatilitatea sunt apreciate în armată și în sport.

Atunci când faceți o jumătate de cutie, whisky-ul și partea din spate a capului sunt tăiate sub mașina de scris, iar vârful capului este lăsat suficient de lung (4-8 cm). Astfel, părul scurt în lung, care arată foarte elegant. O tunsoare este adesea completată de un bang sau de un model - aceasta îi conferă un aspect îndrăzneț și irezistibil. În ceea ce privește stilul, puteți piepteni părul pe lateral sau despărțit drept și, de asemenea, experimentați cu breton, stivuindu-l în moduri diferite.

Sfat! Halfboxingul este o alegere excelentă pentru cei care nu vor să sufere cu părul lung, iar cei scurți sunt considerați o opțiune prea plictisitoare. Nu toată lumea poate face această tunsoare. Se va potrivi oamenilor cu o față rotundă și pătrată. Dar proprietarii unei forme alungite ar trebui evitate.

Cu bretonuri lungi

Printre tunsoriile pentru tineri, cererea specială are un trunchi sau un păr neobișnuit cu breton. Merge la aproape toată lumea, principalul lucru este să alegeți lungimea potrivită. În funcție de performanța profesională, tunsoarea cu bretonuri lungi pune accentul pe trăsăturile faciale și vă schimbă aspectul dincolo de recunoaștere. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestei coafuri este versatilitatea. Bangs poate fi asimetric, oblic, filmat sau absolvit. Rămâne doar să alegeți un model potrivit!

franceză

Styling această coafura nu necesită nici un efort, dar, în același timp, pare foarte neobișnuit. Tunsul francez este caracterizat de bretonuri scurte, împărțite în părți și părți laterale, care acoperă aproape complet urechile. Lanțurile trebuie pieptate în direcția creșterii lor - din partea de sus a capului în jos. Dacă doriți să schimbați aspectul, piepteneți-le pe o parte și separați restul părului cu o despărțire laterală.

canadian

Sportul canadian sau dublu este cea mai bună opțiune pentru băieții care urmăresc îndeaproape tendințele modei. În acest caz, părul pe întregul cap, cu excepția zonei din apropierea frunții, este tăiat destul de scurt (aproximativ 5 cm). În ceea ce privește firele superioare, lungimea lor este suficientă pentru a forma un breton volumetric gros.

Elvis

Modă coafuri în stilul lui Elvis Presley, care se mai numește și "tampoane", se disting prin lobii temporali rasiți cu atenție. Interesant este că regiunile occipital și parietal pot avea lungimi diferite. Bangs sunt de cele mai multe ori pieptănat.

Hitler-Jugend este una dintre interpretările moderne ale unei subcotări care nu a ieșit din moda în ultimii ani. Diferența sa principală este lobii temporali întăriți și coroana alungită. Acest stil este ideal pentru bărbații de vârstă mică și medie. Ceea ce este important, nu necesită îngrijire complexă. Este suficient să spălați firele și să le puneți cu gel sau spumă.

Tunsorile frumoase ale bărbaților, cu părțile laterale, arată foarte restrâns și elegant. De regulă, ei își asumă prezența unui bang destul de lung, care este periat în lateral sau tras înapoi. O scurtă tunsoare britanică va face un dandy adevărat dintr-un om obișnuit. Această combinație unică de curaj, masculinitate, neglijență și eleganță poate fi purtată cu sau fără despărțire. Acest element afectează aspectul stilului. Interesant, experimentele pot fi efectuate literal la fiecare 2 săptămâni, deoarece după 10-14 zile partea este tăiată cu o linie dreaptă și este umplută cu fire de păr noi. Și, de asemenea, tunsoarele în stil britanic sunt foarte simple în stil. Pentru a-ți schimba aspectul, e suficient să lucrezi cu un bang - să-l transformi în băiat plin de volum sau elegant neted.

Vezi și: Top-10 tunsoare la modă pentru bărbați (video)

Această versiune de tunsoare de sex masculin cu breton este perfectă pentru proprietarii de păr moale sau rare. Ca regulă, aceste coafuri sunt purtate cu o barbă. În ceea ce privește lungimea firelor, este de numai 30-50 mm.

Este important! Cu abilități de coafură de bază, puteți să purtați cu ușurință Ceasar acasă. Cu toate acestea, bărbații cu balding este mai bine să se adreseze serviciilor profesionale.

Un alt tip de tunsoare scurtă pentru bărbați, care arată la fel de bine atât cu afacerea, cât și cu costumul de antrenament. Lanțurile pentru această coafură sunt tăiate foarte scurte și au aceeași lungime pe întreg capul, inclusiv în zona frunții. Din acest motiv, trebuie remarcat faptul că o condiție esențială pentru tăierea Buzz este un cap dur de păr.

Sfat! Există o versiune mai extinsă a acestui tunsoare, în care capetele sunt măcinate cu foarfece speciale. Cu această soluție, coafura are un aspect puțin dezordonat, iar imaginea devine mai impudentă.

Această tunsoare clasică cu temple scurte nu iese din modă de mai mulți ani. Se caracterizează prin părțile laterale și partea occipitară, precum și printr-o coroană ușor alungită.

Este important! Fade hairstyle este cea mai bună soluție pentru acei bărbați care au coajă chelie pe templele lor.

Dacă te uiți la fotografie, poți observa imediat că stilul de păr în stilul HT este caracterizat de un stil armat strict și laconic. Lanțurile din zona coroanei sunt tăiate după tipul de tampon și au o lungime foarte scurtă - doar 3-6 mm. Părul de la temple și partea din spate a capului este ras sub zero cu o mașină de ras sau o mașină. Desigur, în viața obișnuită, un astfel de radicalism poate fi evitat, deci nu ezitați să lăsați cel puțin câțiva milimetri.

Sfat! Stilourile HT sunt simple, practice și incredibil de manuale.

Deținătorii formei corecte a craniului pot urma exemplul celebrului Die Hard și își pot rade cheile. De regulă, o astfel de decizie este luată de oameni care nu ezită și nu se tem de nimic. Și ce trebuie să vă fie rușine, dacă multe femei consideră că bărbații cheli sunt cei mai atrăgători și mai sexy. Capul ras nu va pune accentul doar pe caracteristicile faciale, ci vă va salva de la necesitatea de a vă modela în permanență părul. În plus, puteți salva în mod semnificativ pe șampoane și produse de styling, care este de asemenea importantă. Și cel mai important - nici măcar nu trebuie să mergi la coafor. În cazul în care casa are o mașină, puteți schimba imaginea fără ajutorul străinilor.

Frumoasa tunsoare retro care ne duce înapoi în trecutul îndepărtat. Din păcate, în ultima vreme mușchii nu sunt atât de obișnuiți. Poate că motivul pentru această uitare este îngrijirea atentă necesară pentru această coafură. Adevărul este că părul din acest domeniu crește foarte repede, deci trebuie să fie tăiat cel puțin o dată pe lună. Dar va trebui să frigeți tancurile în fiecare zi, altfel tunsul va arăta dezordonat.

Dar dacă sunteți încă gata să vizitați în mod regulat maestrul, puteți fi siguri că mușchii sunt exact ceea ce aveți nevoie. Ele dau imaginea de soliditate și încredere. Desigur, o astfel de tunsoare nu poate face fără breton. Poate fi îndepărtat înapoi sau pieptănat de partea sa.

Sfat! Este mai bine să încredințați alegerea formei și lungimii arsurilor la un profesionist cu experiență. El va ajusta coafura astfel incat forma fetei sa se apropie de ovalul perfect.

Experții disting mai multe tipuri de coafuri pentru bărbați, dar soluția cea mai neașteptată este un mohawk. Crede-mă, această combinație neobișnuită nu va fi trecută cu vederea.

Vorbind de coafuri scurte pentru bărbați, merită menționată această opțiune elegantă. Când efectuați tunsori cu elemente de asimetrie, o parte din păr este lăsată mai mult timp. Această decizie pare foarte originală.

Sfat! Această tunsoare nu este absolut potrivită pentru proprietarii de păruri rare.

Coafurile elegante, într-un stil sportiv, care sugerează efectul de neclintit ușor, sunt o alegere excelentă pentru bărbații activi și întotdeauna ocupați, care nu au timp pentru îngrijirea personală pe termen lung. Într-adevăr, un astfel de stil nu necesită utilizarea cosmeticelor și este potrivit pentru reprezentanții tuturor grupurilor de vârstă. Principalul avantaj al acestei coafuri este simplitatea. Țesăturile sunt tăiate sub mașina de scris la domiciliu sau în cabină.

Este important! Această opțiune va arăta grozavă pentru bărbații cu o formă frumoasă a capului. Băieți cu un craniu alungit și urechi proeminente mai bine să renunțe.

Această coafură a fost iubită de mult timp de bărbații de toate vârstele. Este oarecum similar cu o tunsoare în stilul lui Elvis Presley, dar nu implică folosirea unor brioții populare în acele vremuri. Moda moderna ofera pentru a pastra cantitatea de par din regiunea coroanei. Pentru a face acest lucru, utilizați așa-numita scindare scară și bouffant, fixat cu ceară. Plasarea acestui stil rebel are nevoie de mult timp, dar rezultatul merită.

Oamenii răzvrătiți și curajoși ar trebui să acorde atenție Mohawk-ului. Da, da, se poate face si pe parul scurt! Este adevărat că, în acest caz, este de dorit să folosiți serviciile unui coafor calificat - el va fi capabil să ridice genul de mohawk care se potrivește exact cu aspectul dumneavoastră. Această tunsoare este potrivită pentru iubitorii de tot ceea ce este luminos, extrem și neobișnuit, precum și pentru cei care vor să sublinieze stilul lor individual.

Sfat! Forma ideală a feței pentru irochoizi este considerată un cerc. Dar cu o formă ovală și caracteristici stricte ale feței, această opțiune ar fi mai bine să excludeți coafura.

Tunsori la modă cu un model devin din ce în ce mai populare. Experții oferă câteva tipuri simultan - sub formă de zigzaguri, linii de păianjen, abstracții, figuri geometrice, cu dungi pe laturi etc. Masterul va putea crea o adevărată capodoperă! De regulă, astfel de figuri sunt tăiate în temple sau în spatele capului. Coafura este bună deoarece nu trebuie să fie pusă. În plus, este una dintre cele mai bune modalități de a vă exprima și de a ieși afară din mulțime.

Tunsurile regulate ale bărbaților, care nu necesită coafură zilnică, sugerează prezența templelor rase sau scurte. În același timp, părul de pe partea din spate a capului și partea superioară a capului rămâne mai lung. Această soluție se potrivește aproape oricărui tip de aspect. Nu contează și nu are vreo vârstă - tunsorile arată grozav atât pentru adolescenți, cât și pentru bărbații maturi.

Coafuri militare standard în stil militar combină o varietate de "pălării", coafuri înapoi și coafuri atletice. Coafurile militare cu părul lor mega scurt sunt alegerea bărbaților reali, încrezători și brutale. Acestea arată bine pentru bărbații cu un corp fizic puternic și trăsături puternice. Dar pentru romanticii fragili si vulnerabili, nu sunt absolut potriviti.

Mohawk este un tip de mohawk. Această tehnică, o dată folosită de triburile antice americane, are mai multe feluri. Este purtat fără stil - este confortabil, practic și incredibil de elegant. Tunsul Mohawk poate fi văzut pe celebrități precum David Beckham și Tony Rauth.

Aceasta este exact versiunea coafurii masculine, care se spune: scurte pe laterale si lungi in partea de sus. Combinația de toroane scurte și lungi arată foarte elegantă și vă permite să experimentați stilul. Cea mai populară și, probabil, convenabilă opțiune este coada. Acesta poate fi scăzut, înalt, scurt, lung, ondulat, drept. Cozile sunt adesea combinate cu o bandă, evidențierea templelor ras, tatuaj de păr și pictura sub stencil.

Tomboy sau fasole modificată este cea mai bună întruchipare a simplității și masculinității. Lungimea părului în acest caz nu trebuie să depășească 7 cm. În același timp, coafura însăși nu are contururi stricte. Curios, Tomboy are multe variații, dar pentru a alege modelul potrivit, este mai bine să te întorci la un stilist profesionist.

Lista celor mai populare opțiuni pentru coafuri pentru bărbați scurți completează Undercut - alegerea personalităților îndrăznețe și extraordinare. Ea este adesea purtată cu o barbă - o altă tendință de modă. Încârcîndu-și templele sub mașina de scris, iar cea din subțire seamănă ceva cu tehnica britanică. Diferența dintre aceste tunsori se află numai în lungimea părului. În cazul subcutanatului, ele rămân la aceeași dimensiune.

Vă recomandăm să comandați șampoane pentru bărbați, produse de styling, piepteni, mașini de ras și multe altele pentru a crea coafuri elegante pentru bărbați în magazinul online BrandForMan (https://brandforman.ru/).

Cum de a alege o tunsoare?

La alegerea tunsorilor bărbaților, trebuie să vă bazați pe câțiva factori importanți - structura și culoarea parului, forma și trăsăturile feței, dimensiunea și forma craniului, ocupația. Luați în considerare toate nuanțele:

 • Dacă firele acoperă parțial fața, caracteristicile mici vor deveni mai expresive;
 • Cel mai bine este să deschideți la maximum caracteristicile mari ale feței, prin urmare, în acest caz, este mai bine să piepțiți bretelele într-o parte sau să le mutați înapoi;
 • Tinerii și reprezentanții sferei creative își pot permite orice experimente cu aspect. De regulă, ei sunt proprietarii celor mai neobișnuite coafuri de sex masculin;
 • Dar oamenii de afaceri ar trebui să se concentreze pe opțiuni mai riguroase și mai clasice;
 • Deținătorii de fețe rotunde sunt sfătuiți să aleagă coafuri în care templele scurte și partea din spate a capului sunt combinate cu fire lungi pe coroană, transformându-se fără probleme într-o fringă. O astfel de tunsoare va face fata mai alungita;
 • Pentru bărbații cu o față pătrată și o barbă masivă, varianta cu fire lungi în partea superioară și frumoasele breșe este minunată;
 • Cu un tip de oval, nu vă puteți teme de nimic - puteți alege orice opțiune;
 • Din punct de vedere vizual, o față prea lungă poate tunde volumul, cu bretele alungite sau asimetrice înclinate pe frunte;

Ținători de păr curat mai puțin norocos. Dacă nu sunteți obișnuiți să vă petreceți mult timp, opriți-vă la un model ultra-scurt. Desigur, dacă doriți, puteți face o farsă lungă, dar aveți nevoie de o îngrijire corespunzătoare și constantă pentru aceasta.
După cum puteți vedea, coafurile bărbătești cu păr scurt sunt prezentate cu un număr mare de opțiuni interesante. Alegeți cea potrivită pentru dvs. și bucurați-vă de afișarea în oglindă.

http://vashvolos.com/korotkie-muzhskie-pricheski

Coafura Brit-rock - tendința coafurilor bărbaților 2011-12

Indie rock, Burberry Prorsum și stilul dandy lipsit de griji.

Burberry Prorsum toamna-iarna 11/12

Știți care este coafura bărbaților cea mai frecventă pe podiumuri de mai multe sezoane acum? Tousled, ca și cum ar fi lipsit de griji, cu o parte superioară alungită.

Ea este numită în mod diferit, dar din moment ce arată foarte mult în limba engleză și este preferată să poarte bărbații din față ai multor grupuri britanice indiene, numele de coafură Brit-rock este cel mai bun pentru acest stil.

După cum am menționat deja, această tendință a apărut cu câteva sezoane în urmă. Mai exact, în anul 2009, dar este demn de remarcat faptul că până în 2012 a evoluat și acum nu este exact așa cum a fost înainte.

Esența coafuri

Dacă descrieți o coafură cu mai multe cuvinte, atunci putem spune că aceasta este o metodă de tăiere și coafare a părului, în care firele de păr din partea superioară sunt așezate pe frunte, iar în mod condiționat sunt bretele. Pentru ao purta, nu trebuie sa fii din Marea Britanie sau sa te joci intr-o trupa indie. Este suficient să ai un aspect indiferent.

Burbery Prorsum, toamna-iarnă 11/12

Gucci Fall Winter 11/12

Lanvin, toamnă-iarnă 11/12

Yohji Yamamoto, Fall-Winter 11/12

Salvatore Ferragamo, Fall Winter 11/12

Această tunsoare se va potrivi absolut oricăror tipuri de păr: de la drept până la cret. Principalul lucru este de a determina lungimea și textura tunsoarei. Textura, apropo, poate fi o trăsătură caracteristică a coafurii, accentul acesteia. Partea alungită poate fi gradată, împărțită în fire, frezată și așa mai departe.

Coafura de optiuni in stilul Brit-rock pentru parul drept.

Opțiune pentru păr curat. Datorită părului tăiat din temple, capul nu arată uriaș.

O versiune mai netedă a tunsoarei brit-rock. Aspectul armonios al acestei tunsoare este posibil datorită faptului că partea alungită este amestecată cu părul mai scurt din temple. În plus, poate fi personalizat pentru tine. De exemplu, pentru a face un bang o parte detașată a coafurii: poate fi pliată sau tăiată diferit, poate să i se dea o textura diferită, în timp ce marginile nu trebuie să fie prea grele sau să fie foarte aproape de frunte.

Această variație poate fi numită o tunsoare îmbunătățită în stil Beatles. Aceeași lungime a parului din partea superioară și laterală este perfectă pentru părul drept.

"Da" și "Nu"

Coafurile de la spectacolul Bottega Veneta demonstrează perfect ceea ce este "bun" și ceea ce este "rău" în coafura Brit-rock.

Bottega Veneta, primavara-vara 09

Pe fotografia din stânga a whisky ras frumos, și partea alungită - proporțional dezordonat. Și aceasta este o opțiune care demonstrează cum să poarte un păr. Fotografia potrivita - nu cea mai buna optiune, deoarece tunsoarea atat de curata pare prea slick si lipsita de individualitate.

Burberry Prorsum, primavara-vara 09

Ambele fotografii de la Burberry Prorsum arată cum să nu o faci. În nici un caz, bretelele nu au lipit sfaturi care au efectul părului umed.

discuție

WHOOP este o revistă online destinată să ajute locuitorii din Almaty și Kazahstan în general să obțină informații despre cele mai interesante și importante lucruri din viața orașului, lumea artei, muzicii, modă și cinema. Știri și fapte. Oameni și locuri. Anunțuri de expoziții și festivaluri, precum și alte evenimente interesante și valoroase. Reviste de film și premiere. Comunicate de artiști muzicali. Interviu. Și multe alte informații importante și utile din surse de încredere.

 • Poarta vechii poarta
 • Ce lungime ar trebui să fie blugi bărbați
 • Curajos inimă
 • Fă ce-ți place
 • Ashley Smith

© 2012 WHOOP. Utilizarea materialului este permisă numai cu legătura activă cu sursa.
Toate drepturile asupra imaginilor și textelor aparțin autorilor acestora.

http://whoop.kz/flow/fashion/brit-rok-hairstyle--trend-muzhskih-prichesok-2011-12.html

Coafuri pentru barbati de rock

Puțini oameni nu sunt familiarizați cu direcția numită rock. Poate că și unii cu acest stil în tinerețe era mai familiar. Principala caracteristică a direcției este brutalitatea excesivă și masculinitatea necondiționată.

Dacă te uiți la ea, atunci printre toate direcțiile care au apărut, rockul este progenitorul fiecărui stil care sa format. Deci, în stilul de îmbrăcăminte rockerii preferă pielea și nuanțele întunecate. În ceea ce privește coafurile de sex masculin de stil rock, aici în principal părul lung predomină printre reprezentanții acestei tendințe. Ele pot fi colectate într-o coadă și dizolvate.

Coafurile de stil pentru bărbați sunt destul de diverse. Să ne familiarizăm cu ele în detaliu:

 • fără îndoială, toroane foarte ridicate făcute cu ajutorul unei grămezi - una dintre opțiunile pentru rockerii reali. În această direcție nu există complexitate inutilă, în primul rând, coafura ar trebui să fie efectuată rapid și să aibă un aspect provocator, țipător;
 • Iroquois poate fi, de asemenea, atribuită acestei direcții, ele arată spectaculoase pe băieții curajoși și cu încredere în sine, care aderă doar la opinia și gustul lor;
 • Absolut corespunde direcției - o coafură care arată ca un mohawk, iar firul este aproape ridicat și fixat. Cu toate acestea, aceasta nu este o bandă plană, ca în Iroquois. În această coafură, firele arata ca spikele. Oh, această coafură preferă exact adevărații rockeri;
 • Este posibil ca părul să fie complet dezordonat și neatenționat acest tip de coafură este, de asemenea, preferat de reprezentanții mișcării rocker;
 • Este posibil ca rockerii să poarte coafuri complet necomplicate, care sunt scurte în lungime și nu vor îndeplini cerințele de bază ale stilului rocker, și anume, folosind lungi fire.

Deci, atunci când există dorința de a deveni un rocker, va fi dificil să se schimbe atât pe plan extern, cât și pe plan intern. Crearea unei imagini nu este dificilă. Va trebui să găsiți literatura relevantă și să aflați mai multe informații despre acest domeniu. Bijuteriile de modă veche și tricoul întunecat sunt perfecte în haine, iar simplitatea și brutalitatea ar trebui să fie în coafura. Cu ajutorul instrumentelor pentru fixarea părului, puteți crea diferite variante de coafuri, astfel, șocând publicul.

Coafuri de sex masculin rock - curaj și curaj, deci calitățile interioare nu sunt esențiale. Dacă există îndoieli cu privire la schimbare, atunci nici nu merită să începeți transformările. Această direcție absoarbe complet și fără rest, astfel încât nu toți pot purta o tunsoare în stil rock, nu numai pentru că nu este potrivit pentru caracteristici individuale, ar trebui să fie rocă în interior, atunci imaginea dvs. va fi în armonie.

http://masterbezproblem.ru/krasota-i-vneshnij-vid/volosi/muzhskie-pricheski-rok.html