logo

Colorit

Șampon chinezesc "101" împotriva pierderii: merită să te întorci la exotice?

Samponul chinezesc de la căderea puternică a părului sub denumirea numerică obișnuită "101" a câștigat deja popularitate printre unii dintre compatrioții noștri.

Lungimea perfectă a parului: aflați cât de mult trebuie să fie crescut părul pentru un rezultat perfect

Shugaring este o metodă de îndepărtare a părului pe diferite părți ale corpului. Rezultatul durează până la 5 săptămâni.

Matreata - nu fulgi de iarna pe umeri

Mulți oameni tratează matreata ca un inconvenient temporar cosmetic. Ei nu întreabă cum să scape de mătreață, crezând că nu are nevoie de tratament și că va trece pe cont propriu.

Avon Ser pentru păr: Caracteristici, compoziție, eficiență

Astăzi piața produselor cosmetice oferă o varietate incredibilă de opțiuni variate pentru întărirea și tratarea părului. Cu toate acestea, statisticile arată că, printre populație, brandurile deja cunoscute și dovedite sunt deosebit de populare.

Ser pentru cresterea parului Andrea Hair Growth Essence - recenzii

Comentarii negativeavantaje:dezavantaje:Cultivarea părului meu.
Părul meu este lungimea umărului și creșterea părului este destul de lentă. 1 centimetru pe lună crește doar.

Avon Hair Oil

Sa dovedit științific că femeile frumoase au mai mult succes datorită atitudinii altora din jurul lor și a propriei lor încrederi interioare. Părul bine îngrijit este o parte integrantă a unei imagini frumoase.

Baraka amla Ulei de păr pentru baraka

Uleiul lui Amla din Baraka este absolut natural în compoziție, nu provoacă alergii, este potrivit pentru blonde, culoarea păstrează o culoare frumoasă și bogată. (Există multe fotografii în amintire)Bine tot timpul din zi))))

Ce este necesar și cum să utilizați biotina pentru păr

Biotina pentru păr este un medicament destinat prevenirii și tratării căderii părului. Se bazează pe vitamina B7, care are o funcție metabolică complexă în organismul uman, constând în prelucrarea rapidă a carbohidraților și aminoacizilor, precum și simplificarea proceselor chimice de transformare a acizilor grași și a glucozei în energie.

Feedback asupra cristalelor lichide pentru păr de la Brelil

Uleiul de dragoste a început cu mine acum 10 ani, iar ulei de la Brelil a devenit un asociat al acestei iubiri (de aici se poate înțelege că feedback-ul va fi pozitiv).

11 cel mai simplu stil pe timp de noapte

Obosit de pierderea timpului prețios de dimineață? În momentul în care nu sunteți chiar treaz încă, nu doriți să vă armați cu un uscător de păr sau un fier... Dar nu neglija frumusețea coafurii dvs.!

Spray Thermal Compliment Repararea părului uscat și deteriorat

Bună ziua tuturor! Astăzi vă voi spune despre minunata protecție termică prin pulverizare a mărcii Compliment de la compania Timeks. Odată am terminat brusc cu un spray de păr.

Cristale lichide Constant Delight 5 Uleiuri magice Cristalli Liquidi 80 ml 5.00 6

Uleiuri magice Constant Delight 5 Magic Cristalli Liquidi este un instrument indispensabil pentru prevenirea și tratamentul părților separate ale părului.