logo

Colorit

Capul mâncărime: cum să scapi de mâncărime

În cazul în care capul este mâncărime, este imposibil să se concentreze pe locul de muncă, și este problematic să se relaxeze în vacanță. Disconfortul crește dacă mâncatul este însoțit de pierderea părului sau de pete roșii pe piele.

Șampon pentru recenzii de păr melirovan

Consolidarea șamponului pentru părul albite.Fetelor, păr sypyatsya și nu strălucească după o lună în timp ce m-am dus la Melir! Cu siguranță înțeleg că miracolele nu se întâmplă, dar cine poate sfătui un șampon bun sau altceva pentru a întări și a străluci.

Hemani ulei de păr instrucțiuni de utilizare

Ulei de creștere a părului: toate rețetelePentru restaurarea părului, cititorii noștri utilizează cu succes Minoxidil. Văzând popularitatea acestui instrument, am decis să-i oferim atenție.

Tokyo Honma. Compoziții, opinii, recenzii profesionale

Keratin (restaurarea parului de îndreptare a keratinei) - este foarte popular și, în același timp, este o procedură de foarte înaltă calitate. Noi în studioul nostru de frumusețe Mane lucrăm numai cu cele mai înalte calități și compoziții dovedite.

Scorțișoară

Scorțișoara este foarte bogată în vitamine, minerale și aminoacizi, deci este eficient utilizată în cosmetologie. Conține foarte multe substanțe care pot schimba culoarea părului, în plus, ajută la întărirea părului și le conferă o strălucire incredibilă.

Mască de restructurare cu keratină Mască de Keratină Kapous Magic 500 ml 5.00 1

Răniți prin colorare sau curling, firele uscate și fragile necesită o hrană specială și o îngrijire, care poate fi asigurată prin utilizarea unei măști speciale de restructurare Magic Keratin de la Kapous Professional.

Cristale lichide din Brelil. Produse suplimentare de îngrijire a părului care transformă instant părul

Compania Brelil este una dintre cele mai populare companii profesionale de îngrijire a părului, datorită calității sale și prețului scăzut, această marcă fiind astăzi cea mai solicitată pe piața cosmetică a produselor pentru păr.

Cum de a face buclele deținute pentru o lungă perioadă de timp: 5 sfaturi eficiente

Cum să nu curl, dar încă bucle nu dețin! Această problemă este cunoscută de multe fete care, prin natura lor, au o textura foarte fină a parului.

Dragostea și ură cu ulei de catifea profesionist Londa

Londa Profesional de ulei de par de ulei de catifea

Am început să mă uit la acest ulei de îndată ce apărea pe vitrine. M-am dus să mă uit, m-am uitat și în cele din urmă am cumpărat), pentru că mișcările mele se scurgeau repede.

Revizuire de la "kappa2602" pe Londa Professional Șampon Smoothing Smooth

1. preț destul de mare, fără efect, adecvat pentru câini)))Părul meu este uscat și gros, obraznic. Derulați de obicei în locuri unde nu aveți nevoie (am decis să cumpăr șampoane, balsamuri, păr netezitor, produse cosmetice care mă ajută să-mi fac părul matasos și neted, de fapt tot ce este scris pe ambalajul producătorului.

Beneficii și daune ale drojdiei de bere - compoziție, tipuri, instrucțiuni de utilizare în tablete, efecte secundare și preț

Toată lumea care se ocupă de sănătatea lor, încercând să mănânce produse naturale, să joace sport.

Proprietățile măștilor de protecție din ouă - nutriție, frumusețe și piele tânără din coajă

Ochelari de alb ochelari sunt unul dintre cele mai accesibile remedii acasă pentru îngrijirea pielii. Compușii activi vă permit să aduceți rapid pielea în ordine, ton, îngustă porii mărit.