logo

Shavett - o mașină de ras cu lame înlocuibile

Toți bărbații știu ce este o mașină de ras cu lame înlocuibile. De multe ori puteți găsi acest instrument în saloanele de coafură sau în frizerie. Mulți experți nu-și pot imagina lucrarea fără acest mecanism, deoarece rade perfect părul și prezintă o schiță clară.

Astăzi vom vorbi despre un astfel de razor periculos, ca Shavett. Această mașină de ras are lame înlocuibile care pot fi utilizate pentru rasul zilnic. Vom învăța avantajele și dezavantajele acestui instrument, vom vedea ce tipuri sunt și cum să îl folosiți.

Lamele înlocuibile: toate pro și contra

Pentru a utiliza lame de ras, trebuie să cunoașteți toate avantajele și dezavantajele acestui tip de ras. Avantajele includ:

 • Prin achiziționarea lui Shavett, veți cheltui rareori bani pentru a cumpăra o lamă nouă, astfel încât să puteți economisi timp.
 • Lama poate fi utilizată de până la 10 ori.
 • O lamă nu mestecă miriștea și nu dăunează pielea.
 • Shavett îndepărtează rapid părul nedorit.
 • Acest instrument poate fi transportat și utilizat, chiar dacă nu există condiții bune.
 • Folosind peretele, nu contribuiți la poluarea mediului.
 • Instrumentul poate fi folosit de mai mulți oameni, deoarece lamele sunt îndepărtate și schimbate.

În ciuda mai multor avantaje, aparatul de bărbierit are unele dezavantaje. Dacă nu știți cum să utilizați Shavett, atunci există o mare probabilitate de a vă rade pentru o lungă perioadă de timp și chiar vă răniți. De asemenea, trebuie să alegeți ce lamă vă va potrivi personal. Acest lucru poate dura mult timp, deoarece pielea poate reacționa prost la anumite tipuri de metal din care este făcută lama.

Soiuri de aparate de ras

Shavetki sunt de două tipuri principale:

 1. Profil larg. Briciul are o lamă obișnuită. Când îndoiți lama, o puteți răsturna în cealaltă parte.
 2. Profil îngust. Razele cu lamă sunt înjumătățite și față-verso.

Shavetta a fost destinat profesioniștilor și barbierilor care și-au tăiat profesional barba. Chiar și acum, multe coafețe folosesc acest instrument.

Ce este Shavett și de ce sunt aleși de majoritate?

Periculoasele razor shavetka au o diferență distinctă de la mașinile de tăiat convenționale. Deși aspectul trinket-ului este identic cu rasul clasic, puteți schimba lamele.

Unii înlocuiesc aparatul de ras cu un șurub. Din această cauză, o astfel de mașină de ras seamănă cu o mașină obișnuită de siguranță.

Cele mai preferă acest tip de aparat de ras, deoarece nu este la fel de ascuțit ca un aparat de ras, dar mai eficient decât o mașină obișnuită. Shavetka nu trebuie să se ascuțească în mod regulat, ca o briciță periculoasă. Este foarte convenabil și ușor de utilizat.

Spre deosebire de mașinile convenționale, există o singură lamă în shavetka, care nu dăunează pielea atât de mult. Nu este nevoie să se schimbe regulat, cum ar fi mașinile-unelte. Astfel, banii sunt salvați. De asemenea, nu este nevoie să vă petreceți timpul în ascuțirea lamei, puteți să-l schimbați pur și simplu la unul nou. O astfel de mașină de ras nu poate strica. Este suficient să țineți o dată pe față pentru a elimina toate firele de păr inutile.

Cum funcționează?

Utilizați acest tip de aparat de ras, cei care știu să folosească o mașină de ras drept, dar doresc să faciliteze munca lor. Este important ca în această procedură mâna să nu tremure și să existe mișcări clare. Pentru a avea un scuter nu este la fel de scump ca alte aparate de ras. Nu trebuie să aibă grijă și să le submineze de fiecare dată.

Pentru ca o mașină de ras să fie benefică, trebuie să cunoașteți regulile de utilizare a instrumentului și modul de introducere a lamei în aparatul de ras. Razor acest instrument constă din următoarele:

 • Mai întâi trebuie să aburiți fața pentru a face razorul un bărbierit mai bun.
 • Aplicați spumă sau alte produse de bărbierit pe față.
 • Aveți grijă, în primul rând, de zone plate, cum ar fi obrajii.
 • Briciul trebuie să aibă un unghi de 30 de grade față de piele. Acest unghi te va salva de la tăieturi.
 • Luați corect șavetka în mână. Există multe modalități diferite de a face acest lucru.
 • Împingeți pielea astfel încât lama să-și radă părul mai repede și cu o calitate mai bună.
 • Se radeaza parul in functie de inaltimea lor.
 • După terminarea procedurii, plimbați lama de-a lungul feței împotriva creșterii părului. Datorită acestui fapt, pielea va fi foarte netedă.
 • Zonele sub gât și nas ar trebui să fie rase încet și cu atenție, deoarece aici bărbații își taie pielea.

După ce ați terminat de bărbierit, spălați pielea de pe față și aplicați loțiune pe piele pentru ao hidrata și vindeca rănile.

Unde să cumpărați și cum să decideți?

Shavett sau razorul drept nu este vândut în supermarketurile obișnuite. Un astfel de instrument este situat în magazine specializate pentru coafor. Puteți găsi în continuare astfel de magazine pe Internet, de regulă, au propriul site personal.

http://afmen.online/opasnaya-britva-shavett.html

Care este cel mai bun aparat de ras sau mașină?

Am scris despre cum să alegi un aparat de ras în formă de T, cum să-l radezi, să-i spui despre design, tăieturi și agresivitate, dar nu a scris, dar de ce toate astea? Ce este special despre o mașină clasică? Și apoi - secolul 21, nanotehnologia, ingineria genetică, zborurile către Marte, dar oamenii nu au inventat niciodată mai bine decât t-shki pentru ras.

T-razor rade mai curat

Senzația de bărbierit după o casetă sau o mașină de ras electrică este familiară, când nu arată nimic, dar o țineți cu mâna - și există o perie? Deci, cu t-shkoy nu se va întâmpla. Desigur, curățenia depinde în mare măsură de model, deoarece cu cât agresivitatea este mai mare, cu atât se taie mai mult firele radiculare, cu atât este mai clar și mai profund bărbieritul, dar chiar și mașinile foarte agresive nu dau rezultate excelente. Orice ar putea fi spus în reclame, o lamă este suficientă pentru pielea netedă. Și se ocupă perfect de sarcina sa.

T-razor mai puțin iritație

Caseta are mai multe lame care, împreună cu părul, scrape stratul de epidermă (știți ce se întâmplă dacă încercați să obțineți o piele perfect netedă cu o casetă și o frecați din nou și din nou? Se pare că pielea a fost șters). În plus, hai să fim cinstiți - puțini oameni aruncă la timp vechile lame. Toate acestea irită și rănesc pielea, provoacă inflamație, uscăciune și părul îngrășat.

Motivul pentru iritarea de la aparatul de ras electric - nu ia in considerare directia de crestere a parului si taie firele in moduri diferite.

Dacă după o casetă sau o mașină de spălat electric apar probleme permanente - mergeți la t-shku.

economie

Da, lamele sunt mult mai ieftine decât casetele. Cu toate acestea, probabil că nu doriți să salvați și pe raftul din baie, urmând noua mașină, vor exista produse cosmetice bune pentru bărbierit, perii de bărbierit (poate nu doar unul, deoarece există doar patru tipuri de scame în mișcare - mistreț, cal, fibră), un bol și apoi o mașină de ras cu altă agresivitate, ajustare... Câți oameni, după trecerea la clasic, au rănit de la rutină până la un hobby!

E frumos

Cel mai nevăzut, dar indiscutabil argument pentru cei care s-au întors la t-shku este o mare plăcere din proces. În aburi cu o compresă caldă, aplicând spumă caldă, un masaj de la o perie, mirosul de machiaj bun este atât de plăcut încât doriți să vă ridicați devreme dimineața pentru a vă bărbierit.

http://pobrey.ru/chto-luchshe-opasnaya-britva-ili-stanok/

În mod special periculos: ceea ce este mai bine - "frică", mașină sau aparat de bărbierit electric

Sursa Playboy Fall / 2017

Probabil știți cum să utilizați o unealtă-mașină - în orice caz, sperăm.

Vorbim despre cum să facem acest proces de rutină ca COMFORTABIL, SEXUAL și chiar eficient. Prietenul tău ne va mulțumi cu siguranță.

Masini-unelte

Primele aparate de bărbierit au apărut acum 25 de mii de ani, când omul primitiv a decis să scape de vegetație excesivă pe corpul său cu ajutorul unei pietre ascuțite sau în cochilie. De atunci, s-au schimbat multe: astăzi în sortimentul mărcilor există mașini cu 5-8 lame și benzi gel pentru o alunecare ușoară a unei mașini de ras.

BENEFICII: Un produs familiar, ușor de utilizat. Mașina elimină cu ușurință firele de păr scurte. Pielea aftoasă rămâne netedă pentru o lungă perioadă de timp - până în dimineața următoare.

CONS: o mașină de bărbierit greu (împotriva creșterii părului) poate duce la înrădăcinarea părului, ceea ce duce în mod inevitabil la inflamarea pielii în aceste locuri. Un alt fapt: pentru a obține o netezime perfectă, va trebui să folosiți aparatul pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce este contraindicat în pielea sensibilă - în acest caz, este mai bine să preferați aparatul de bărbierit electric.

SFATURI DERMATOLOGICE: nu cumpărați niciodată o mașină de unică folosință. Este prea tentant să o folosiți din nou și din nou. În acest caz, a doua procedură de bărbierit va reduce semnificativ calitatea rezultatului, dar va crește riscul de iritare a pielii. Apropo, dacă aveți sensibilitate, înlocuiți gelul cu spumă de ras. Ea acționează mai moale.

Aparat de bărbierit electric

Aparatul de ras electric a apărut în America cu aproape un secol în urmă, în 1923. Ea sa reprezentat de unitatea unui motor și a puțurilor, care au pus în mișcare lama. În acest caz, dispozitivul ar prefera să scoată firele de păr, mai degrabă decât să le radieze. Progenitorul razorului modern - modelul legendar S50 a fost introdus de Braun în 1950.

BENEFICII: Economii concrete în timpul petrecut în timpul bărbieritului. Risc scăzut de leziuni ale pielii. Briciul poate fi folosit chiar și în deșert, unde nu există apă la îndemână.

CONS: De regulă, aparatul de bărbierit electric nu îndepărtează părul la fel de bine ca mașina. Dacă aveți peri rigizi și există o dată importantă pentru noapte, va trebui să vă radeți nu numai dimineața, ci seara. Multe aparate de ras electrice nu îndepărtează firele prea lungi, deoarece acestea se blochează în ele, oprind aparatul.

DERMATOLOGIST ADVISES: menține igiena: cuțitele electrice de ras la fiecare două săptămâni trebuie curățate cu o soluție de alcool. Este mai bine să utilizați dispozitivul imediat după duș, când porii pielii sunt deschise, iar părul este moale și suplu. Dacă pielea dumneavoastră este uscată, aplicați un hidratant cu extract de vitamina E și extract de aloe vera după ce ați ras.

Șaibă de lame

12% dintre bărbații din lume preferă să utilizeze o mașină de ras drept. Despre cum să alegi și să utilizezi în mod corespunzător mașina de ras, care a fost preferată de James Bond însuși, ni sa spus de frizer și de directorul frizerului Barberherman CO Herman Vinokurov.

Țineți corect "prudența". Deschideți palma și puneți mașina în mână astfel încât lama de tăiere să fie amplasată pe trei degete: degetul arătător, degetul mijlociu și degetul inelar. Pickaxe-ul, care ține aparatul de ras și oferă control și presiune, ar trebui să meargă sub degetul mic.

Puncte importante

Ridicați aparatul de ras pe baza caracteristicilor perilor. Cu cât este mai greu și mai dur, cu atât este mai larg lama - până la 3,5 cm. Și dacă părul este moale și subțire, puteți ajunge cu o lamă îngustă de 1,5-1,8 cm lățime.

Fiți atenți la concavitatea aparatului de ras. De regulă, are caracteristici de 1/2 sau 1/1 (plin). Dacă sunteți încă "precaut" pe "voi", aveți nevoie de o mașină de ras cu o lamă complet concavă. Este optim pentru o combinație de duritate și flexibilitate.

Cea mai bună pensulă este cu perii unui bursuc de munte de argint. Reține bine umiditatea, iar spuma nu se așează pe ea. Dar, cu o perie de păr de mistreț, este puțin probabil să fiți mulțumiți - în timp ce încercați să aplicați produsul pe față, veți ajunge într-un spray de la cap până în picioare.

6 principii pentru cele mai bune rezultate

1. Înainte de bărbierit, înmuiați un prosop în apă fierbinte, apăsați-l și aplicați-l pe față. Această procedură va deschide porii pielii și va face părul mai gros și mai elastic.

2. Aplicați spuma la miriște, cel puțin 2-3 minute. Parul are nevoie de timp pentru a face mai pliabil si sa se ridice. Deci, aparatul de bărbierit va fi mai ușor de bărbierit.

3. Înainte de bărbierire, marcați punctul de pornire de la templu, concentrându-vă asupra colțului exterior al ochiului. Îndepărtați mirosul cu o linie orizontală pe obraz, treptat inferior pomeților și bărbie.

4. Utilizați o mașină de ras pentru creșterea părului. Cel puțin primul set. Dacă rezultatul obținut nu vă satisface, utilizați a doua etapă pentru a merge cu lama pe sau peste (ținând aparatul vertical pe verticală) creșterea părului.

5. După ras, spălați resturile spumei cu apă rece pentru a închide porii, pentru a restrânge vasele și pentru a calma pielea. Apoi puteți aplica îngrijirea după bărbierit.

6. Dacă vă tăiați cu o mașină de ras, care se întâmplă adesea cu începători, utilizați mineritul alunit (alum). Este un antiseptic excelent și constrictează vasele de sânge, oprindu-se de sânge. S-ar putea să nu ai nevoie de nici un ajutor de bandă cu el.

http://playboyrussia.com/stil/nesesser/osobo-opasny-chto-luchshe-opaska-stanok-ili-elektrobritva/

Pericolele periculoase pe lamele înlocuibile: utilizare și comparație

Destul de des, clienții noștri sunt interesați de mașinile de ras cu lame înlocuibile - așa-numitele șuruburi. Cu toate acestea, nu există multe informații detaliate despre acestea pe Internet, precum și comentarii despre anumite modele pe YouTube și alte resurse. În acest articol vom încerca să ne dăm seama cum să alegem cum să folosim astfel de mașini de găurit și să luăm în considerare câteva din modelele lor în diferite categorii.

Ce este shavetka și de unde au provenit?

În general, shavetka (de la "shavette" englezesc) sau o mașină de ras pe lamele înlocuibile este o mașină de ras cu o structură pliabilă (mai puțin fixă, inconsistentă), care în formă seamănă cu unelte clasice, dar utilizează lame înlocuibile pentru ras. Termenul însuși a fost folosit pentru mașinile de tăiat cu percuție periculoase Dovo, dar în curând sa obișnuit și a început să fie aplicat la toate mașinile de ras pe lamele înlocuibile.

Pentru prima dată, astfel de mașini de ras au fost dezvoltate pentru a fi utilizate de frizerii în saloane de coafură, în special pentru a crea contururi de tunsori: temple, mustăți, spatele capului etc. În trecut, Durham Duplex a fost unul dintre cele mai populare modele de nuanțe. Acum, acest brand există încă în industria de îngrijire a câinilor. Mai târziu, în legătură cu interzicerea utilizării mașinilor de ras cuțite clasice în unele țări, shavetki a început să fie utilizat pentru ras.

Pro și contra de a folosi șuruburi pentru un începător

 • În primul rând, folosind o astfel de mașină de ras, veți arăta foarte răcoros, pentru că exact așa bărbații s-au ras cu sute de ani înainte de inventarea mașinilor moderne.
 • Odată ce ați învățat și ați devenit obișnuiți să vă radeți cu un șurub, este puțin probabil că veți dori să utilizați din nou mașina cu cartușe costisitoare multi-blade.
 • Umerii, spre deosebire de "pericolul" clasic, nu trebuie să se ascuțească sau să se editeze pe centură. De îndată ce lama înlocuibilă devine plictisitoare, este suficient să o înlocuiți cu una nouă - și puteți să vă radeți din nou cu o mașină de ras ascuțită.
 • Unul dintre cele mai importante avantaje este o iritație considerabilă a pielii de a folosi un ecran cu o singură bladă împotriva unui cartuș cu trei sau cinci.
 • Ei bine, și în sfârșit, ultimul, dar unul dintre cele mai puternice argumente "pentru" - singurele consumabile - lamele înlocuibile - este incredibil de ieftin. În comparație cu cumpărarea cartușelor, cum ar fi Gillette Mach 3, Fusion sau Fusion Proglide, veți economisi o mulțime de bani.

„Împotriva“

 • Pentru a afla cum să utilizați o bancă, trebuie să vă petreceți ceva timp și efort, mai ales dacă vă deplasați de la o mașină modernă. Cu toate acestea, timpul și efortul petrecut ulterior vor plăti cu dobândă.
 • O astfel de mașină de ras nu are nicio protecție împotriva tăierilor, în afară de precizia ta.
 • În comparație cu mașinile în formă de T, la început, pentru un tricot, va fi dificil să găsiți unghiul necesar la care se va localiza aparatul de ras în timpul bărbieritului. Din nou, acest neajuns este doar o chestiune de timp și de experiență.

Shavetki și mașini de tăiat clasice

În general, ieftin shavetki poate fi considerat ca fiind nivelul inițial în spectrul de mașini de ras, și unele modele "de top" și ca o alternativă. Cu toate acestea, dacă un shavetka este achiziționat ca un "ghid practic" pentru ras cu aparate de ras, trebuie să țineți cont de faptul că eșarfa și "pericolul" se vor simți diferit, deoarece trebuie păstrate în unghiuri diferite față de piele. Cel mai adesea, mașinile de ras sunt considerabil mai grele decât șuruburile. Și, poate, principala diferență în lungimea lamei, pe care briciul tradițional are mai mult.

Cu toate acestea, shavetki mai compact și mai ușoare, datorită căreia, de exemplu, este mai convenabil să le luați cu dvs. pe o călătorie (chiar în comparație cu mașinile grele în formă de T).

Dacă într-adevăr doriți să utilizați o mașină de ras clasic în viitor, puteți începe, de asemenea, cu maestrul bine-onorat al unei mașini de ras și centură ieftine. Dar investiția inițială (razor, ascuțire, centură, etc.) va fi semnificativ mai mare.

Să comparăm câțiva parametri financiari de bază ai ambelor tipuri de mașini de ras.

Shavetka

Șaibă dreaptă

 • O mică investiție financiară (perdea și lame).
 • Necesită costuri financiare inițiale semnificative pentru cumpărare (razor, ascuțire, centură).
 • Ea necesită achiziționarea periodică de lame noi și înlocuirea lor la fiecare 5-7 zile, dar se plătește complet în comparație cu mașinile moderne.
 • Este necesar doar ascuțirea o dată pe an (costul serviciului este de aproximativ 10 USD), care se plătește în întregime (atunci când este utilizat de un utilizator experimentat) chiar și în comparație cu lamele ieftine înlocuibile.
 • Modelele ieftine sunt de obicei folosite de mai mulți ani, timp în care se pot plictisi pur și simplu.
 • Cu îngrijire corespunzătoare, nepoții moșteniți.
 • "Ascuțirea" este incredibil de simplă - schimbați doar lama.
 • Ascuțirea necesită o mulțime de experiență sau trebuie efectuată de un maestru.
 • Desigur, nu necesită îndreptarea centurii, înlocuind doar lamele.
 • Editarea pe curea este foarte recomandată, deoarece prelungește durata de viață a lamei, dar necesită anumite abilități.

Tipurile de șuruburi și alegerea lamelor pentru ele

Shavetki poate fi împărțit în trei tipuri principale, în funcție de lamele folosite. Primul este un aparat de ras, care utilizează cele obișnuite la toate paletele cu două fețe. Cel de-al doilea - shavetki, care utilizează ambele lame convenționale și alungite special (designul lor permite instalarea ambelor tipuri), acesta este rasul german Dovo. Și, în sfârșit, cel de-al treilea tip - poate cel mai perfect shavetki - sculptură de la producătorul japonez Feather, care utilizează lame lungi speciale ale aceluiași producător. Toate mașinile de ras pe lamele înlocuibile sunt disponibile în secțiunea corespunzătoare și acum să luăm în considerare fiecare tip, argumente pro și contra ale unor modele separate.

Shavetki pe lamele standard

Aceasta este cea mai simplă în ceea ce privește consumabilele de ras. Puteți să luați orice lamă clasică și să o rupeți în două părți și să o introduceți în suport, să începeți rasul.

Una dintre cele mai populare datorită modelelor sale excelente pentru bani - Parker shavetki - aceste "călăreți", adesea folosite nu numai pentru uz personal, ci și în frizerie.

Modelele 31R, 33R și 34R au un mecanism special de deschidere a lamelor, în timp ce modelele PTW și PTB sunt echipate cu un design retractabil, în care este atașată lama. Este demn de remarcat faptul că toate mașinile de tăiat cu ferăstrău Parker sunt fabricate din oțel inoxidabil, care este, fără îndoială, un avantaj.

Cum de a alege o lamă? Parametru foarte individual pentru a da un răspuns clar. Dacă sunteți începător, începeți cu setul nostru special de lame. În ea veți găsi 5-10 de lame de toate brandurile populare și veți putea alege unul care vă convine și vă veți dori să-l utilizați.

Pentru mașinile de ras de acest tip, lama trebuie împărțită în două părți, fără a fi scoasă din plic (pentru a nu tăia degetele în mod accidental, nu țineți marginea lamei). Apoi introduceți o jumătate în suportul perdelei, asigurându-l folosind mecanismul de ras. Aparatul de ras este gata să meargă.

Shavetki pe lamele alungite

Vorbind despre astfel de mașini de ras, noi, bineînțeles, înțelegem clasicii printre shavets - Dovo Shavette. Avantajul lor principal este posibilitatea de a utiliza ambele lame convenționale și lame speciale Dovo lungi (acestea permit ras de pe o cantitate mare de fire de o dată).

În plus, aparatul de ras are dimensiuni compacte și greutate redusă, datorită cărora este manevrabil și ușor de utilizat. Șuruburile Dovo au, de asemenea, un mic vârf de plastic care împiedică tăieturile accidentale de marginea aparatului de ras.

Lamă este ușor de introdus - briciul are suporturi din plastic pentru lamele regulate și lungi care se potrivesc cu carcasa. De asemenea, lama trebuie împărțită în două.

Cu toate acestea, greutatea și compacta ușoară a aparatului de ras poate fi un dezavantaj, mai ales pentru proprietarii de palme mari.
În general, avantajele aparatului de ras Dovo sunt mult mai mari. Mai ales dacă considerați că ați cumpărat acest buton și sute de lame, vă veți asigura un bărbierit confortabil timp de câțiva ani.

Shavetky Feather

Ei bine, și, în sfârșit, punctul de referință între mașinile de ras cu lame înlocuibile sunt seria Hawks of the Artist Club SS a unui producător japonez cu o istorie lungă de Feather. Acestea sunt disponibile în două stiluri: pliurile tradiționale și cele neobișnuite "japoneze" - lama și mânerul sunt una. Ei folosesc numai lame de același producător, dintre care există mai multe opțiuni.

De exemplu, lamele Soft Guard, datorită moalei lor, sunt recomandate proprietarilor de piele sensibilă. Lama ușoară este versatilă, iar ProGuard poate manipula chiar și cele mai groase și rigide fire.

Inițial, prețul relativ ridicat este compensat de lamele de cea mai bună calitate. Sunt perfect ascuțite, fiecare dintre ele servește mai mult decât lamele obișnuite (aproximativ 10-15 utilizări ale unei lame) și se rade incredibil de curat. În plus, au o lungime foarte confortabilă pentru ras. Lamele sunt ambalate în recipiente speciale, cu care sunt ușor de instalat în suporturile de ras.

În mod separat, merită remarcată mânerele ambelor opțiuni pentru mașinile de ras cu febră. În versiunea "japoneză", mânerul este realizat dintr-un material plăcut de cauciuc, datorită căruia se află perfect în mână și nu alunecă. În versiunea clasică, mânerul are un design special pentru coada de maimuță, care se remarcă printr-o ergonomie excelentă.

Cât de des trebuie să schimb blades?

Una dintre primele întrebări adresate de cumpărători nu este doar shavetok, ci și mașini de ras de siguranță. Din păcate, este imposibil să se dea un răspuns exact. Pentru cei care au peri mai groși și fire de păr dure, ei vor trebui să schimbe lama mai des decât cei cu păr mai moale.

De obicei, media este de 3-5 utilizări ale unei lame standard. Totul este trivial: lama trebuie schimbată imediat, de îndată ce există un sentiment că devine blunt. O lama plictisitoare va începe să "rupă" firele de păr și să provoace iritarea pielii.

Un bărbierit pentru bărbierit, care utilizează o lamă împotriva a trei sau cinci mașini Gillette, reduce iritația prin ea însăși, deoarece afectează pielea de trei sau cinci ori mai puternică. Dar trebuie să ne amintim că lamele plictisitoare sunt cei mai buni prieteni ai iritației, adică schimbarea lamei în timp este foarte importantă.

Dacă aburiți pielea și părul bine cu apă fierbinte înainte de a fi bărbierit, precum și folosiți preshams, acest lucru va prelungi durata de viață a lamei pentru câteva utilizări. În cele din urmă, cineva îi place să schimbe lama după fiecare bărbierire, iar cineva poate folosi una sau mai multe ori. Deci, după cum puteți vedea, acesta este un parametru foarte individual.

Folosind shavetki: înainte de a începe

Pentru prima dată, rasul cu un bolț poate părea un pic cam complicat. Trebuie să fiți extrem de atent, dar, ca rezultat, veți obține, probabil, cel mai fin bărbierit în viața voastră. Acum, luați în considerare câțiva pași în pregătirea pentru ras cu un șurub.

Pasul 1. Nu ignorați cele mai bune.

 • Experții experimentați ai bărbieritului clasic vor sfătui cu siguranță orice persoană nou-veniată să absoarbă bine firele cu un prosop fierbinte. Totuși, ar trebui să fie suficient un duș fierbinte sau cel puțin spălarea cu apă fierbinte înainte de bărbierit.
 • Următorul pas este adesea ignorat atunci când se radează alte tipuri de mașini de ras, dar este important mai ales dacă aveți peri rigizi și groși - folosiți grădinițe. Aceasta poate fi o cremă sau un ulei special înainte de bărbierit.
 • Produsul trebuie aplicat pe piele aproximativ 3-5 minute înainte de ras și nu este clătit.
 • Cusatura ajută la înmuierea părului și, de asemenea, protejează pielea de iritare și o face mai elastică.
 • Amintiți-vă că vă veți rade cu o lamă foarte ascuțită, astfel încât protecția nu va fi superfluă.

Pasul 2. Spălați-vă cu apă fierbinte. Înainte de a începe rasul, nu uitați să aplicați apă fierbinte direct pe fire.

Pasul 3. Pregătiți spuma de ras.

 • Printre numeroasele mijloace de fabricare a spumei, cel mai bun ar fi săpun sau cremă de ras, care nu va irita pielea, ci mai degrabă o protejează și o hrănește. Va fi nevoie și de bărbierit.
 • Cu toate acestea, dacă utilizați o perie de bărbierit la început pare oarecum împovărătoare pentru tine, încercați să începeți cu o cremă care nu necesită acest instrument pentru a produce spumă.
 • Spumele sau gelurile mai ieftine (cum ar fi Gillette) nu sunt recomandate din cauza compoziției lor care nu este prea naturală, care, în contact cu porii lărgiți, poate afecta pielea în mod negativ.

Pasul 4. Va fi nevoie de o oglindă, de un cadru intim și de mai mult timp.

 • Pentru primul bărbierit shvatka stocul de cel puțin 25-30 de minute de timp liber.
 • În viitor, ca abilități de bărbierit o astfel de brici, timpul de procedură va fi redus semnificativ.
 • Este recomandabil să vă asigurați că nu vă deranjați brusc pentru a nu vă tăia accidental.

Cum de a rade shavetkoy: aparate

Deci, a venit timpul să vă radeți mai întâi briciul nou, și aici sunt câteva recomandări privind tehnica de bază. Sperăm că ați profitat de toate sfaturile noastre privind pregătirea pentru procesul de bărbierit.

În primul rând, prima dată când ești probabil să te rănești. Probabil, tăierea nu va fi dureroasă, deoarece va fi folosită o lamă foarte ascuțită. Dar pentru a fi pregătiți pentru o astfel de evoluție a evenimentelor și pentru a preveni sângerarea, stocați pe unul din mijloacele universale de tăieturi: gel sau alu clasic. Ambele instrumente vor ajuta în câteva secunde nu numai să oprească sângele, ci și să accelereze vindecarea tăieturii.

Deci, spuma este gata si deja aplicata pe fata - incepeti rasul cu arsuri. Țineți aparatul de bărbierit foarte ușor la un unghi de aproximativ 30 ° față de piele. Cu cât unghiul este mai mare, cu atât mai mare este șansa de a vă tăia.

Nu strângeți briciul cu degetele. Un aparat de ras trebuie sa rade parul liber. Începeți în partea de sus, cu mișcări netede și ușoare care coboară. Obrajii sunt partea cea mai ușoară, deoarece această zonă a feței este plată și relativ mare în zona față de alte părți. Urmați obrajii până la bărbie.

Trebuie să fiți atenți atunci când radeți zona de deasupra buzei superioare, deoarece părul este foarte strâns. Rasina trebuie sa se miste de sus in jos cu lovituri mici de lumina. Dacă vă radeți aici împotriva creșterii părului, vă puteți tăia nasul. Zona de sub buza inferioară este de asemenea rasă foarte atent și fără mișcări bruște, pentru a nu tăia buza.

Zona din partea de jos a bărbiei pe gât este rasă, la rândul său, de pe ambele părți ale mărului lui Adam, plecând de la bărbie. Briciul este condus de sus în jos, pe partea stângă a mărului lui Adam. Pe mereul lui Adam, mai ales dacă acesta iese puternic, este necesar să se rade cât mai atent posibil, trăgând pielea departe de ea. Părul de pe marginea inferioară a maxilarului este ras de la bărbie până la partea laterală a urechii, tragând pielea.

Foarte des, părul din partea inferioară a gâtului crește de jos în sus. În astfel de cazuri, rasul de sus în jos ar trebui să fie până la punctul în care părul va avea direcția opusă, iar restul gâtului să se rade de jos în sus.

Mulți preferă rasul în două treceri. Aceasta înseamnă că, după ce ți-ai îmbrăcat fața pentru prima dată, spuma este reaplicată și te radeți din nou. Cea de-a doua trecere va trece mai "viguros", dar cu siguranță veți scăpa de rămășițele părului, dacă o dată nu ar fi suficient pentru asta. Această metodă este deosebit de bună dacă aveți păr gros sau nu ați ras pentru câteva zile.

Ajută la procesul de bărbierire și la tensiunea pielii, deoarece pielea întinsă este mai ușor de bărbierit. Zona din jurul gurii este poate cea mai dificil de bărbierit, deoarece șansa de a vă tăia aici este destul de mare. Aveți răbdare, strângeți ușor pielea înainte de fiecare mișcare a aparatului de ras și mișcați-vă cu lovituri mici, riscați cu grijă de pe miriște pe bărbie și mustață. În mod similar, cu aceeași acuratețe, trebuie să bărbiiți părul pe gât.

Razele de ras: cum să evitați tăieturile și iritarea

După iritația după bărbierit se manifestă adesea sub formă de mici înroșire (cosuri) pe pielea gâtului sau obrajilor. Arătau groaznic, dar se simt și mai răi și aduceau doar suferință cu mâncărimea lor timp de câteva zile.

Ele pot apărea atunci când bărbierit shavetkoy. Dacă sunteți, de altfel, un fericit proprietar al pielii sensibile, vă recomandăm să studiați articolul dedicat acestei probleme. Pentru toți ceilalți, există câteva sfaturi despre cum să evitați problemele.

Pregătirea bună este cheia succesului.

 • Asigurați-vă că aparatul de ras este curat înainte de ras. Nu uitați să-l clătiți bine sub apă fierbinte după fiecare bărbierit.
 • Înainte de fiecare bărbierit, utilizați un prosop fierbinte, faceți un duș sau spălați cu apă fierbinte.
 • Utilizați pre-bărbierit (creme sau uleiuri).
 • Nu radeți în duș, ca să nu vă tăiați accidental.

Schimbați lamele în timp. Lamele plictisitoare sunt una dintre principalele cauze ale iritației pielii.

Utilizați un prosop curat și un strat de afine bun.

 • Utilizați un prosop curat separat pentru a evita bacteriile de pe prosoape, cum ar fi mâinile sau corpul, în pori deschise după bărbierit.
 • După ce ți-ai spălat fața cu apă rece și ți-ai șters fața cu un prosop, folosește un bun după-masă după tipul de piele.

concluzie

În ciuda faptului că shavetki a fost inventat ca un instrument cu lame care ar putea fi înlocuit pentru fiecare client pentru a regla tunsori în frizer, în prezent aceste mașini de ras sunt destul de populare pentru bărbierit personal.

 • Acestea vor fi o alternativă excelentă pentru acei bărbați care ar dori să încerce bărbieritul periculos tradițional, dar nu vor să se împace cu editare și ascuțire a unei mașini de ras clasic.
 • Folosirea screening-ului este recomandată pentru cei care se irită continuu atunci când se rade cu trei sau cinci lame moderne.
 • Și, de asemenea, celor care doresc să salveze consumabilele pentru ras, fără a sacrifica calitatea, deoarece lamelele înlocuibile costă un penny în comparație cu cartușele.
 • Shavetki sunt convenabili atunci când călătoresc din cauza ușurinței, compactului și absenței necesității de a lua o curea de îndreptare cu tine (dacă folosiți un aparat de bărbierit clasic).

Amintiți-vă: pentru a învăța cum să utilizați shavetka, precum și pentru "precauție" obișnuită, va dura ceva timp și precizie. Dar rezultatul va satisface cu siguranță așteptările și costurile, deoarece rasul va fi distractiv.

http://leza-shaving.com/ru/17-poleznaya-informatsiya/pomoshch-v-vybore/79-shavettes-guide

Curatator rau, masina in forma de t sau shavetka - ce sa alegi?

Șaibă dreaptă

Cel mai vechi tip de razor a existat din cele mai vechi timpuri: romanii s-au ras cu unelte similare. La mijlocul secolului al XX-lea, mașinile de ras, în cele din urmă, au renunțat la mașinile de ras în formă de "t", care, spre deosebire de cele dintâi, erau numite "în siguranță". În prezent, mașini de ras, periculoase sau lame, este o estetică și un stil special de ras. Ele sunt alese de fanii adevărați ai pielea perfectă și hedonistii care se bucură de procesul de îngrijire a razorilor și de procesul de ras cu el.

Razorul are avantaje incontestabile care nu au fost încă capabile să ofere alte tipuri de mașini de ras:

durabilitate

Riscul reprezintă o investiție de zeci de ani. Dacă aveți o lamă de înaltă calitate la dispoziția dvs. și știți cum să aveți grijă de ea, nu va trebui să căutați ceva mai bun: puritatea bărbieritului, senzațiile de la proces și lipsa de iritare după ce va depinde numai de echipamentul dvs. Și un pic de machiaj.

Apă curată și rezultate mai lungi

În mod corespunzător și ascuțit, razorul taie părul într-o singură mișcare, fără a afecta deloc pielea și fără a provoca iritații: este important ca părul să fie tăiat, iar pielea servește doar ca un ghid pentru mișcarea lamei. Dacă tehnica de bărbierit este deja stabilită, atunci părul este tăiat mai aproape de rădăcină decât atunci când se rade cu orice alt instrument, ceea ce dă senzația că părul crește mai încet. Nu, ele nu cresc mai încet, dar cresc mai mult pentru că le-ai tăiat mai jos.

Potrivit pentru păr de orice lungime

Spre deosebire de o mașină în formă de T sau de casetă, care nu se descurcă foarte bine cu părul lung, frica nu necesită o scurtare preliminară a barbei. El este capabil să transforme un barbat rustic bărbos într-un gentleman englez fără limbă într-o singură trecere.

Puțin despre deficiențele aparatelor de bărbierit periculoase

Cum sa întâmplat că, cu toate aceste avantaje, briciul drept a dat drumul mașinilor sigure? În primul rând, ritmul vieții unui om sa schimbat. Amintiți-vă: înainte de bărbierit a fost un eveniment pentru care un bărbat a mers la un frizer (sau frizer a mers la un client bogat). Secolul al XX-lea a adus în viața oamenilor un dinamism necunoscut anterior. Și când, la începutul secolului, Gillette a inventat mașini sigure, realitatea le-a împins pe piață: în viața de zi cu zi a primului război mondial, bărbații au fost învățați să se rade cu brici. Excursia către frizer a fost înlocuită de un bărbierit rapid la domiciliu, iar la mașină mașinile de tuns iarbă nu sunt întotdeauna convenabile și justificate din cauza puținelor defecte, care, cu toate acestea, nu sunt considerate ca atare printre adevărații fani:

Răzorul periculos este costisitor

O frică bună, care face ca berea confortabilă, costă de aproximativ 10 ori mai mare decât o mașină în formă de "t" a aceluiași brand. Cel mai ieftin model Dovo - cel mai popular și mai accesibil producător de mașini de ras în prezent, costă de la 120 de euro. Razorurile, realizate cu tehnologia oțelului Damasc, încep de la 1000 de euro. În plus, briciul drept este folosit în mod tradițional cu un ascuțitor, o centură și o cremă de pansament. Pentru a lucra în cabină "pe cursă", prețul ridicat al unei mașini de ras și accesorii este un factor non-critic, dar pentru uz casnic nu pare întotdeauna justificat.

Hainele periculoase sunt periculoase

Barber este un profesionist care rade o duzină de fețe de sex masculin în fiecare zi. Este dificil să se realizeze la domiciliu aceleași mișcări perfecționate, credincioase, briciul periculos necesită abilități serioase de bărbierit. Dar riscul de a fi tăiat nu este singurul său pericol. Lamă de ras trebuie să fie foarte ascuțită în orice moment. Prin urmare, dacă există cineva în casă, alături de dvs., trebuie să păstrați briciul într-un loc inaccesibil pentru restul gospodăriei.

Briciul este dificil de curățat.

Briciul este foarte capricios în manipulare: ar trebui să fie șters doar cu o cârpă moale, fără a atinge punctul; în nici un caz nu trebuie să atingeți vârful sau degetele, hârtia sau pânza; nu pot fi stocate la umiditate ridicată, iar lamele șterse slabă corodează; cu o tehnică non-ideală de ascuțire, marginea de tăiere devine repede inutilizabilă; numai șlefuitoare speciale pot ascuți aparatul de ras, și în nici un caz caz mașini de frezat cuțite; etc, etc.

Șaibă periculoasă nu poate fi transportată în bagajele de mână

Da, în avion trebuie să fie verificată lama lamei. Arme la rece, la urma urmei. În momentul călătoriei va trebui să ridicați o altă versiune a aparatului de ras.

Pe Internet există un mit că există rasnite periculoase cu lame înlocuibile. De fapt, vorbim despre shavets, pe care o vom descrie mai jos. Rețineți: nu există lame pentru aparatul de ras. În cazul în care lama fricii tale a căzut în dezavantaj și nu este susceptibil de editare, atunci, din nefericire, va trebui să cumpărați o nouă mașină de ras.

Pentru orice atmosferă incomparabilă și aparate de ras de calitate au propriile lor ventilatoare. Dacă alegeți un aparat de ras, dar nu doriți să intrați în detalii, alegeți mărcile europene: Dovo-Solingen, Thiers-Issard, Muehle. Evitați chinezii și orice mașină de ras pentru mai puțin de 120 de euro: datorită calității scăzute a construirii, unealta poate fi incomodă de a folosi (mânerul se încurcă, forma nu este ergonomică etc.) și din cauza calității slabe a metalului, lama se poate plictisi la primul bărbierit. Foarte des, lamele chinezești nu sunt, în general, supuse unei ascuțimi și sunt literalmente de unică folosință.

http://maxmoore.ru/blog/straight-razor-blade-t-shaped-vs-shavette/

Masina de ras si alte alternative

Această revistă va vorbi despre mașina de bărbierit umed.
Dar de ce mașină clasică în formă de T?
De ce, de exemplu, nu o dată? Ce alte alternative există?
De ce sunt mai puține lame mai bune?

Veți găsi răspunsuri la aceste și la alte întrebări din acest articol.

Există mai multe alternative:
I. Aparate electrice de ras electrice
II. Razboaie de sistem cu "casete" - Gillette, Wilkinson Co
III. Mașini de unică folosință
IV. Șaibă dreaptă
V. Aparat de bărbierit periculos cu lame înlocuibile
VI. Mașină de bărbierit clasic cu lamele înlocuibile pe două fețe

Unii ne fac dependenți de anumite branduri, unele din contră oferă libertate de alegere.
Fiecare opțiune are avantajele și dezavantajele sale.
Să facem totul în ordine.

I. Aparate electrice de ras electrice

- Alternativa este interesantă, dar nu pentru toată lumea și are anumite dezavantaje.
Cererea de vârf pentru această tehnologie este deja în trecut, majoritatea bărbaților folosesc alte alternative,
care pot fi combinate sub titlul "bărbierit ud". O mașină de ras electrică, singură, nu poate scăpa de iritarea pielii și alte probleme. Generațiile moderne de mașini de ras electrice pot fi utilizate pentru rasul umed, dar există încă dezavantaje semnificative:
1. Între cuțit și baza părului se află o farfurie, chiar dacă este subțire,
ras nu este atât de solid. Mulți se plâng de acest moment, trebuie să se rade de două ori pe zi.
2. Nu puteți controla numărul de atingeri ale unui cuțit și ale unei zone de piele, dar cu cât sunt mai multe, cu atât este mai mare probabilitatea ca un strat suplimentar de epidermă să fie tăiat, vom avea iritații ale pielii și alte probleme.
În acest stadiu, este clarificată importanța controlului procesului de bărbierire.
3. Continuăm să facem publicitate și, fără să ne întoarcem creierul, devenim dependenți de lamelele de rezervă ale unui anumit producător, care pot crește cu ușurință prețurile sau pot înceta să le producă cu totul.
4. Pentru un aparat de bărbierit electric, aveți cu siguranță nevoie de o priză, cel puțin pentru a încărca bateria.
Prizele nu sunt peste tot, sunt diferite în diferite țări, în călătorii de vacanță și de afaceri nu este foarte convenabil.
5. Mai devreme sau mai târziu, briciul se va sparge. În ultimii ani, din păcate, aparatele electrice au început să se descompună mai des. Producătorul nu este interesat să vândă produsul clientului o dată la 20 de ani. Deci există o tehnologie de îmbătrânire artificială.

Acum, exclusiv despre un bărbierit umed. Dacă vă potrivește un bărbierit uscat - minunat
citiți mai departe nu este necesar. Deși există opinia că părul uscat poate fi comparat cu firul de cupru de aceeași grosime. Apa permite aparatului de ras să taie cu ușurință părul.

II. Aparat de ras

- Da, sunt în orice supermarket, toată lumea le cunoaște, pare să le folosească,
în special datorită montajului flexibil al cartușului, care traversează contururile feței.
Se pare că nu este mult timp să se rade. Dar există mult, dar.
1. Numărul de lame din produsele moderne a devenit o rușine. Realizarea pe o suprafață a pielii 1 dată cu cinci lame, obținem un contact de cinci ori al lamei cu pielea. Cu cinci treceri într-o secțiune - 25 contacte, tăiate epidermă, păr tăiat la rădăcină, care apoi cresc în piele. Ca rezultat - iritație, acnee de la ras și alte probleme. Și lipsa totală de control.
2. Lamele sistemului devin plictisitoare foarte repede. Nu este profitabil pentru producători să facă lame care durează mult timp,
(în special în condițiile monopolului). Ca rezultat, împingeți prea tare și aveți probleme de piele suplimentare.
3. Lamele pentru mașinile de sistem de la generație la generație cresc în preț. În același timp, plătim pentru publicitate scumpă,
care atârnă tăiței pe urechi, locuri bune pe rafturile din magazine (da, costă o mulțime de bani), benzi hidratante, o mulțime de plastic, micro-piepteni, "stabilizatori de lamă" și alte prostii, obținând oțel destul de ieftin. De fapt, suntem plătiți în mod semnificativ, cele două companii, care au zdrobit aproape complet piața, își folosesc poziția în întregime: suntem plătiți chiar și pentru dublu lame. Puteți schimba marca, dar din nou ne găsim într-un monopol.
4. Există o problemă de contact plastic cu pielea. În plastic există o mulțime de ingrediente care nu funcționează bine pe piele. Nu credeți? Uita-te la documentarul "Plastic". Bisfenolul-A, de exemplu, acționează ca un estrogen. Analogi artificiali ai hormonilor sexuali feminini pe piele, de care nu aveți nevoie. Pe lângă coloranți etc.
5. Producătorii de aparate de ras sunt în căutarea de a vinde unul și același produs tuturor, acesta este ca un costum dintr-o bucată,
care trebuie să vină la toată lumea, dar nu poate face față acestei sarcini, pentru că suntem cu toții diferiți.

III. Mașini de unică folosință

Această opțiune are aproape toate dezavantajele aparatelor de ras, plus câteva alte minusuri.
Da, lamele pot să nu fie mult, este mai ieftin decât lamele de sistem,
unii chiar reușesc să se radă de câteva ori de bărbierit.
Dar, pe lângă faptul că lamele sunt fixate la un unghi fix și nu merg în jurul conturului feței
(adică, după cartușele convenționale, va trebui să vă recalificați puțin),
Acest produs în sine nu este foarte sexy:
1. Încă mai plătim.
2. În principal pentru plastic, ceea ce face ca mașina să fie prea luminoasă pentru un bărbierit confortabil.
3. Și obținem oțel de o calitate scăzută. Nu este deosebit de acută, devine repede plictisită.
Încercăm să compensăm acest lucru cu o presiune mai puternică a aparatului de ras pe piele și să obținem tăieturi, iritații etc.
Personal, am nevoie de o pereche de mașini pentru un bărbierit mai mult sau mai puțin lină,
dacă nu m-am ras pentru câteva zile și vreau să fiu ras curat.
Nici nu vreau să mă gândesc ce se va întâmpla cu acest plastic.

Dă-i drumul. Să fim radicali.
Cum au rasat generatiile inaintea noastra? Chiar înainte de apariția mașinilor de unică folosință, a aparatelor de bărbierit și a aparatelor de bărbierit?
Nu, nu vreau să discut despre epoca bronzului, să facem ceva mai modern.
Prima opțiune care vine în minte -

IV. Șaibă dreaptă

Acesta este un mod foarte elegant pentru a scăpa de miriște, poate chiar și cel mai elegant.
Recent, este chiar foarte la modă, chiar și pentru creatorii "James Bond".
Veți fi cu siguranță capabil să vă impresionați pe prietenii dvs., vă vor considera un individualist curajos.
Mai ales doamnelor.
Briciul are o anumită greutate, nu are nevoie să împingă:
se mișcă, cel puțin de sus în jos.
Dacă învățați, puteți obține rezultate foarte bune.
Pe termen lung, acesta este probabil cel mai economic mod de a se rade. Nu creați gunoi de plastic, care apoi plutește în ocean și poluează mediul. Puteți chiar lăsa o mașină de ras ca moștenire dacă o tratați bine.
Chiar dacă este complet inestetic și în stare proastă,
acesta poate fi restaurat, lustruit, ascuțit și reutilizat de mai mulți ani.
Pentru persoanele care trăiesc departe de civilizație, această opțiune poate părea destul de convenabilă,
Puteți uita de cumpărare cartușe sau lame,
Desigur, dacă obțineți pietre pentru ascuțire și o centură pentru îndreptare,
(apropo, săpun, inclusiv ras, dacă doriți, puteți învăța cum să vă creați propriul).

În plus, pentru un bărbierit bun, una sau două treceri pot fi suficiente cu o lamă, dacă este în formă de vârf.
Aceasta explică diferența dintre bunurile de consum și un bun instrument!
Aducerea procesului la perfecțiune vă puteți spune la revedere la iritarea pielii,
părul îngroșat și alte probleme ale pielii care apar din produsele tipice ale consumului de masă, care nu permit un control suficient al bărbieritului.

contra:
1. Nu te supraestimai. Procesul de învățare este probabil să fie sângeros și dureros. Dacă nu fiți atent, vătămările grave nu pot fi evitate. Această mașină de ras nu este un accident numit periculos! Va trebui să respectați cu strictețe regulile,
pentru a evita probleme, de exemplu, nu mergeți niciodată în jurul casei cu un cuțit deschis, bloca ușa de baie înainte de bărbierit,
Țineți cuțitul departe de copii, întindeți-vă întotdeauna mâinile uscate.
Primele încercări vor lua mult timp și chiar mai multă concentrare. Dar nici nu trebuie să vă fie prea frică:
2. Totul poate fi învățat. Dar veți avea nevoie de timp și de răbdare. Pentru a obține o idee bună despre acest instrument, este posibil să aveți nevoie de aproximativ o sută de încercări.
3. Oțelul bun, manual, măcinat și ascuțit costă niște bani.
Desigur, puteți scăpa de o sută de dolari sau să vă puteți folosi b / y-cuțitul, dar asta nu este totul.
4. Aparatul de bărbierit periculos necesită îngrijire. Care, la rândul său, necesită timp și bani.
Veți avea nevoie de curele pentru îndreptarea lamei, paste speciale și pietre pentru ascuțirea lamelor.
Și mai multe deodată. O piatră bună poate costa cu ușurință o sută de dolari.
Cu toate acestea, pe termen lung, toate aceste costuri pot fi plătite,
(deoarece nu există costuri pentru cartușe, mașini de găurit electrice noi sau de unică folosință).
5. Există inconveniente: nu veți lua o mașină de ras drept, la fel ca și cu tine, într-un avion, în bagajele de mână. Da, și va trebui să ia o centură pentru editare atunci când călătoriți. Pentru a rade trebuie să fie calm.
6. Se crede că briciul trebuie să primească o "odihnă".
Preferabil două zile. Veți avea nevoie de un al doilea cuțit de bărbierit.
În plus, dacă un cuțit este blunt, al doilea mai ascuțit va fi foarte util.
7. Dacă aveți cicatrici, cariere și alte zone cu probleme pe fața dvs. pe care o bricieră le-ar putea prinde, ar trebui să vă gândiți să le scăpați mai întâi contactând un dermatolog, altfel tăieturile nu pot fi evitate.
8. În timp, s-ar putea să fiți atât de mulțumiți de toate acestea încât veți dori să aveți o întreagă colecție de cuțite, pietre ascuțite, curele de îndreptare și paste. :)

V. Aparat de bărbierit periculos cu lame înlocuibile

Așa-numita Shavette, elimină nevoia de îngrijire personală pentru îngrijirea lamei,
dar
1. Învață și să te obișnuiești oricum.
2. Veți avea nevoie de lame, uneori sunt de formă specială,
uneori clasice bilaterale sunt potrivite,
utilizat în mașinile T - siguranță -
așa-numitele lame dublu margine (de lame).
3. Când sunt asamblate, pot fi tăiate destul de greu.
În unele moduri, această opțiune combină avantajele și dezavantajele unui aparat de ras de siguranță și de siguranță.

În primul rând, profesioniștii:
Lamele, curelele, pietrele și nevoia de ascuțire dispar. Procedeul de bărbierire, deci mașina
în esență destul de aproape de mașinile de ras aparate de ras, procesul de a obișnui cu tehnica de ras,
de obicei se întâmplă mai repede decât o mașină de ras.
Opțiunea este mai puțin periculoasă decât lama deschisă: chiar dacă mașina cu lama cade,
consecințele vor fi mai puțin jalnice decât cuțitele de bărbierit.
După ce ați fost obișnuiți, este posibil să se rade suficient de repede.
Evităm monopolul, produsul este standard, piața este plină de lame diferite,
de la diferiți producători (diferite tipuri de oțel, ascuțite diferite, acoperiri diferite și toleranțe în timpul controlului calității).
Această opțiune este mult mai ieftină decât utilizarea de mașini de unică folosință.
chiar mult mai ieftin decât lamele de sistem interschimbabile. Mai ales dacă cumperi 100 de piese.
Pentru 5-10 de lame (DE-Blades), pot trece câțiva dolari, pentru o lamă de 10-50 cenți.
Faptul că briciul este dublu face posibilă spălarea în apă mai puțin frecventă și accelerează procesul de ras.
(părul nu înfundă bezopaska, ca de exemplu, cartușele sau sculele de unică folosință).
Există diferite mașini și lame diferite, fiecare având propriul său caracter - puteți găsi o opțiune care vă convine personal,
nu directorul de marketing al uneia dintre celebrele branduri.
Puteți găsi o mașină decentă cromată pentru 20-40 de euro,
fără plastic, care vă va servi foarte mult timp.
Acest lucru este depreciat foarte repede, având în vedere economiile de lame și de fapt
că multe mărci de lame vă permit să radeți de 3-5 ori cu o lamă fără probleme până când devine plictisitor.
Lamele sigure sunt puțin probabil să dispară cu totul: ele sunt folosite de un număr foarte mare de oameni de pe planeta noastră,
deoarece chiar și cele mai ieftine produse de unică folosință sau de sistem pe care nu le pot permite.
În același timp, o mașină clasică este un lucru destul de elegant.
El își poate lua locul potrivit în baie.

Desigur, există:
1. Încă mai trebuie să te obișnuiești, să înveți, să tragi concluzii. Poate câteva săptămâni, poate o lună.
Experimentați, selectați lamele potrivite, obișnuiți-vă cu presiunea corectă și unghiul de înclinare al mașinii.
2. La început, vă poate dura mult mai mult pentru a vă rade, poate o jumătate de oră,
poate o oră Acest lucru nu este întotdeauna convenabil, mai ales dimineața.
3. Acest aparat de ras nu este atât de scuzabil pentru erori în tehnica de ras. S-ar putea să fie taieturi, iritații, până când veți învăța câteva puncte de bază la care ne vom întoarce. De asemenea, puteți să vă îmbunătățiți nu numai tehnica de bărbierit în sine, ci și pregătirea și tot ceea ce este legat de ea.
4. Lamele cu două fețe în afara mașinii sunt încă destul de periculoase, vă puteți tăia rău. Nu uitați despre asta, mai ales dacă copiii din casă!
5. Lamele, chiar și destul de bune și potrivite pentru dvs., pot fi vândute în apropierea casei dvs., dar se poate întâmpla ca trebuie să comandați prin Internet, în acest caz, să achiziționați o cantitate mică de energie.
6. Dificultățile persistă cu carierele și alte zone problematice, însă siguranța în acest sens este mai simplă,
decât o mașină de ras, și poate fi tăiat și sistemist.
7. Nu uitați că puteți rula într-o lamă plictisitoare sau defectă, uneori chiar și o falsă,
nimeni nu este imun la acest lucru.
8. Acest caz se poate "îmbolnăvi" - începe să colecteze mașini,
atunci puteți uita despre salvare. ;)

Pentru mine personal, o mașină clasică în formă de T - în momentul de față opțiunea cea mai potrivită. Ce opțiune este mai bună pentru dvs. este o chestiune subiectivă, dar acum aveți câteva argumente pro și contra.

http://wet-shaving.livejournal.com/1054.html

Ghid de scurtă durată pentru mașinile de ras și sculele drepte.

Ei bine sobsna, la cererea a 25 de abonați a decis să gash un post cu privire la alegerea unui razor periculoase pentru un incepator!

Partea principală va fi luată din site-uri pe care le puteți găsi pe internet, am colectat informații scurte și utile pentru începători, vă rog să nu faceți prea multe lovituri.

Astăzi vom vorbi despre briciul periculos. Ce fel de brici cu o lamă periculoasă merită să cumpere, și ce nu, ce să caute atunci când alegi. Iată o imagine a unei mașini de ras și a părților principale ale acesteia.

Razele lamei vin în diferite lățimi. Cel mai potrivit pentru incepatori - 5/8 - 6/8 inch. "Pericolele" cu o astfel de lățime de lamă sunt folosite de majoritatea bărbaților, deci majoritatea mașinilor de ras sunt produse în această formă. La început, va fi dificil să se rade cu o lamă îngustă sau lată: este dificil să găsești imediat unghiul de înclinare dorit atunci când folosești o mașină de ras și o mașină de ras este incomodă și dificilă (greutatea sculei joacă un rol foarte important pentru începători, - veți începe să experimenteze disconfort și oboseală).

De obicei, concavitatea este de 1/2 sau 1/1 (plină). Cu toate acestea, mașinile cu o lamă complet curbată sunt mult mai scumpe la preț, dar sunt potrivite pentru începători. Acest tip de lamă este foarte flexibil, ferm și ușor de utilizat.

Razorul cu cap pătrat este unul dintre cele mai periculoase. Dar mașina cu cap rotund - cea mai bună opțiune pentru începători, deoarece este mai greu de tăiat.

De obicei, aparatele de ras sunt fabricate din oțel carbon, uneori din oțel inoxidabil. Care sunt diferențele lor? Pe scurt, lamele din oțel carbon sunt cele mai comune și sunt considerate cele mai convenabile de utilizat. Cu toate acestea, există o mică nuanță: pe piața actuală există mulți producători, fiecare companie are componentele sale în compoziția sa, astfel încât poate exista o diferență de calitate. Există mașini de ras din oțel inoxidabil (de exemplu, mașina Boker) care sunt superioare în ceea ce privește calitatea și comoditatea la bărbierit decât unele mașini de ras din oțel carbon.

Apropo, există o mașină de tăiat exclusiv din oțel Damasc. Dar le puteți cumpăra numai dacă sunteți 100% sigură de produs. Mai întâi de toate, deoarece mașinile de frezat cu oțeluri sunt create de mașini de găurit, care nu oferă absolut toate nuanțele posibile, normele și particularitățile producerii "pericolelor", rezultă că un produs de calitate inferioară este obținut la un preț umflat. Și, desigur, există multe falsuri. Pentru un cumpărător obișnuit, mai ales pentru un novice, va fi foarte dificil să distingi un produs bun de unul rău. Fiarele originale și de înaltă calitate fabricate din oțel Damascus sunt produse numai de companii bine-cunoscute (de exemplu, marca "Boker"), iar prețul acestor mașini de ras este destul de ridicat - de la 1000 de euro.

Materialul mânerului pentru ras

Atunci când alegeți un material stilou, să vă bazați pe preferințele și gusturile dvs. personale. Cea mai mare opțiune bugetară va fi din plastic, cel mai elegant și mai scump - lemn de elită, corn, os. De fapt, materialul mânerului nu are absolut importanță pentru un începător, am un material plastic obișnuit și în timpul utilizării mașinii de ras nu i sa întâmplat nimic, principalul lucru este să cumpărați mașini de ras de calitate, dar mai târziu.

Pe piață un număr mare de producători diferiți, dar nu toate fac un produs bun. Căutați unelte de calitate de la branduri populare, de exemplu, de la germanii "Dovo" și "Boker", precum și de la compania franceză "Thiers-Issard".

Am unul dintre cele mai ieftine brici "Boker Classic Anthrazit", costul aproximativ momentan 7729 p.

Lățime Web: 5/8 "

Tipul de oțel: carbon ridicat

Material mâner: plastic

Concavitate: Full (1/1)

Forma capului: Clasic (germană), la fel ca la prima fotografie

http://pikabu.ru/story/korotkiy_gayd_po_brityu_i_opasnyim_britvam_5622247