logo

Decocție de rădăcină pentru revizuirea părului de clătire

Urzica este cunoscută pentru proprietățile sale benefice. Având un excelent efect antiinflamator, ferm și antiseptic, această plante medicinale este utilizată pentru a trata multe afecțiuni: avitaminoza, boala biliară, probleme ale tractului respirator superior și chiar tuberculoza.

În plus, conține elemente care au un efect cosmetic uimitor, în special pe păr:

 • Vitamina A contribuie la creșterea buclei, deoarece calmează scalpul deteriorat și "reînvie" oprirea în dezvoltarea foliculilor;
 • de asemenea, un stimulent excelent de creștere este vitamina C, care poate crește circulația sângelui și poate satura celulele cu oxigen;
 • strălucirea sănătoasă și strălucirea sunt obținute din vitamina K, care se descurcă bine cu pigmentarea;
 • ajută la normalizarea conținutului de grăsimi caroten, responsabil pentru activitatea glandelor sebacee și hidratare;
 • flavanoidele care întăresc foliculurile vor economisi de la cădere;
 • și taninurile care restabilește structura netedă a părului pot face părul neted și docil.

În scopul de a clăti părul cu urzica a avut efectul dorit, este necesar să se pregătească în mod corespunzător decoct. În primul rând, este mai bine să faceți remedia vara, din iarbă proaspătă, rumenită. Plantele tinere trebuie să fie spălate, puse într-o cratiță și adăugați apă. "Supa" cosmetică este bine încălzită, dar nu o aduc la fierbere (căldura va lua toate proprietățile benefice). Supa se gătește timp de 10 minute la căldură scăzută, apoi se răcește și se aplică.

Din păcate, în urzica orașului nu vă veți întâlni. Prin urmare, noi, locuitorii mega-culturilor, putem să-l aducem numai din dacha (dacă este acolo) sau să folosim colecții uscate din farmacie, care sunt o alternativă excelentă la lăstarii proaspeți. Acestea sunt recoltate printr-o tehnologie specială care vă permite să salvați toate substanțele utile. Da, și nu sunt scumpe - un pachet mic poate fi achiziționat pentru 40-50 de ruble.

1. Pregătirea cosmeticelor din urzici uscați nu este prea diferită de prepararea ierburilor proaspete. Reteta este de obicei listata direct pe pachet. Am cumpărat frunze de urzică în saci. Pentru a le prepara, trebuie să pregătesc următoarele ingrediente:

Nettle - 4 pachet filtru (6 g).
Apă fierbinte - 200 ml.

2. Am pus pungile într-o farfurie mare (puteți folosi o cratiță de smalț).

3. Turnați apă fiartă.

4. Acoperiți vasul cu un capac și împachetați un prosop. Lasati berea timp de 30 de minute.

5. După o jumătate de oră, pungile trebuie să se prindă și să se stoarcă. Infuzia rezultată se recomandă a fi diluată cu apă fiartă până la 200 ml și răcită la o temperatură confortabilă.

6. În timp ce "ceaiul de urzică" se răcește, îmi spăl părul cu șampon fără balsam. Apoi, înclin capul meu peste baie și irigați-l timp de aproximativ 3 minute. Pentru ca procedura să fie mai reușită, este mai bine să invitați un asistent. Îi sun pe soțul care apelează părul în momentul în care le-am liniștit, distribuind uniform lichidul. La final îmi servesc un prosop (fără ștergere) și îl las să se usuce în mod natural.

7. Decocția urzică are un efect uimitor asupra părului. Intareste perfect foliculii si previne pierderea parului.

Dar acest remediu folcloric are un mic minus. De fiecare dată când trebuie să pregătiți un nou decoct, deoarece nu poate fi stocat mai mult de o zi. În plus, acțiunea clătirii nu poate fi observată imediat. Pentru a vedea rezultatul, acesta ar trebui să fie utilizat în fiecare zi pentru 3 săptămâni. De exemplu, nu am reușit să obțin efectul dorit într-un singur ciclu de proceduri. Prin urmare, după o perioadă fixă ​​de timp (o pauză de 1 lună), am repetat din nou clătirea urzică. Iar după cel de-al doilea ciclu, părul mi sa oprit din tăiere, a obținut o strălucire și o grosime frumoasă.

http: //xn--d1acrjbb5h.xn--p1ai/reviews/krapivnyi-otvar-dlja-opolaskivanija-volos-otzyv-8.html

Clătirea părului cu urzică - recenzii asupra aplicației

Recenzile de urzică pentru părul de clătire arată că planta cu compoziția sa stimulează creșterea părului și este ușor de combinat cu alte componente în medicamente.

Deseori, fetele se confruntă cu probleme legate de păr și de îngrijirea lor. Mulți au auzit despre medicina pe bază de plante, dar doar câțiva au auzit sfatul bunici de îngrijire a părului.

Și, de fapt, efectul ierburilor și florilor este mai bun decât șampoanele costisitoare, balsamurile, clătirile și alte produse cosmetice. Pentru ca părul să devină dulce și luxuriant, se recomandă utilizarea urzică în scopuri medicinale.

Proprietăți utile ale tehnologiei de urzică și clătire

Urzica este o plantă comună, care aparent crește peste tot.

Cu această iarbă sunt locuitori ai multor țări, este în Africa, în Europa, în America și, bineînțeles, în Rusia. Dar nu toți au putut să-și aprecieze favoarea.

De fapt, iarba conține multe substanțe nutritive:

 • oligoelemente;
 • grăsimi;
 • pigmenți;
 • vitamine;
 • materie organică.

Dacă vorbim despre vitamine, urzica conține câteva dintre ele: C, K, A, B1, B2, B5.

Acidul ascorinic din urzică este conținut chiar mai mult decât în ​​trandafirul sălbatic și fructele citrice. Datorită acestei vitamine, are loc o creștere celulară. Vitamina A poate regenera celulele și accelerează recuperarea lor, până la bulbi.

Vitamina K îmbunătățește coagularea sângelui. Toate vitaminele B hrănesc părul și sunt responsabile pentru sistemul nervos. Trebuie spus despre phylochions care permit enzimelor să lucreze în interiorul țesuturilor.

În ceea ce privește oligoelementele, în urzică conțin următoarele:

Fiecare dintre aceste metale este important pentru creșterea și dezvoltarea umană. Un rol foarte important pe care îl joacă pentru piele.
Urzica conține și fitonicide, care au acțiune antimicrobiană.

De asemenea, nu uitați de acizii organici, care sunt responsabili pentru compușii complexi. Taninurile sunt capabile să protejeze pielea împotriva efectelor periculoase asupra acesteia, cum ar fi lumina soarelui.

Pe baza urzică, se prepară decocții, măști, uleiuri, tincturi și amestecuri, care pot fi frecate în cap. O metodă comună pentru clătire este decoctul.

După clătire pe bază de urzică, puteți aștepta următorul efect:

 • vasele de sânge se dilată;
 • celulele primesc mai mult oxigen și nutrienți;
 • zgurii și deșeurile sunt îndepărtate mai rapid din celulele pielii;
 • țesuturile cresc și se dezvoltă mai rapid;
 • stimulează metabolismul;
 • lupta cu deficit de vitamina.

Clătirea trebuie utilizată după spălarea capului, fără a utiliza aer condiționat. Este nevoie de trei minute pentru a iriga perfuzia.

Pentru a distribui în mod uniform lichidul, cu cealaltă mână trebuie să îndrepți și să îți lămuriți firele. În cele din urmă, trebuie să obțineți părul umed și să-i lăsați să se usuce.

Se recomandă efectuarea unei proceduri similare de cel mult trei ori pe săptămână timp de o lună. Apoi, pentru o lună, trebuie să faceți o pauză. Efectul tratamentului nu va apărea imediat, puteți aștepta mult timp.

Aveți grijă atunci când utilizați urzica

Dar când folosești acest bulion, trebuie să fii atent. Aveți grijă să fiți fete cu o nuanță de păr deschisă, din cauza clorofilei, ele pot transforma o nuanță verzui.

Dacă aveți păr blond, este mai bine să utilizați rădăcinile plantei pentru decoct. Dacă doriți să beți și plecați, atunci trebuie să aplicați aditivi, care sunt discutate mai jos.

De asemenea, trebuie să aveți grijă dacă aveți piele uscată și alergenică. Dar datorită ingredientelor suplimentare puteți face un bulion bun și vindecător.

Când sarcina nu trebuie să fie mai puțin atentă și atentă. În general, femeile aflate într-o poziție dificilă și dificilă, având numeroase contraindicații.

Nu luați un decoct înăuntru, deoarece poate duce la naștere prematură.

În cazul în care sângele coagulează activ, este permisă utilizarea perfuziei urzică, dar numai în exterior și în scopuri cosmetice. În caz contrar, se pot forma cheaguri de sânge - și acestea sunt precursori ai atacurilor de cord și a accidentelor vasculare cerebrale.

Cum se prepară iarba fierbinte

Pentru a pregăti un decoction cu adevărat medicamentos, trebuie să cunoașteți tehnica de preparare a berii de urzică. Pentru a pregăti bulionul folosind atât iarba proaspătă, cât și cea uscată, rezultatul va fi același.

Cel mai bine este să colectezi urzici din mai până în iunie, moment în care începe să înflorească - și toate proprietățile sale utile sunt păstrate în ea. Dar majoritatea beneficiilor găsite în lăstarii de urzică.

Dar merită să vă amintiți că urzica este o plantă arzătoare și, prin urmare, trebuie să vă luați mănuși și foarfece.

Dacă colectați iarbă murdară, vă va aduce mai mult rău decât bine.

Dar dacă o persoană nu are timp să colecteze urzici și să-și gătească vitele din ea? Există o cale de ieșire din această situație, puteți cumpăra mereu urzici de la bunici care vând plante, fructe de pădure și ciuperci. De asemenea, poate fi comandat.

Și poți să faci totul singur, evidențiind-ți ziua. În luna mai puteți merge în țară și puteți pregăti urzică pentru tot anul. Pentru a face acest lucru, colectați frunzele de urzică și împrăștiați-le pe hârtie uscată.

Frunzele trebuie să fie uscate cel puțin o săptămână într-un loc aerisit. Câmpul acestei urzici trebuie să fie pliat într-o pungă de bumbac și utilizat așa cum este descris mai sus.

Dacă nu puteți obține propria dvs. iarbă, puteți merge la farmacie și puteți cumpăra rădăcini uscate - desigur că acestea sunt puțin diferite de cele adunate în pajiști, dar au și proprietăți utile. În plus, prețul pentru ei este foarte rezonabil și toată lumea le poate cumpăra.

Urzica este folosită în multe boli și poate fi folosită ca un "medicament" pe tot parcursul anului. În general, există multe rețete, medicina tradițională, ingredientul principal al căruia este considerată urzică.

Pentru prepararea bulionului terapeutic efectuați următoarele. Frunzele de nisip ar trebui turnate cu apă fiartă și aduc la sobă la fierbere, apoi continuați să gătiți la foc mic timp de cel puțin douăzeci de minute. Când lichidul miroase bine și devine verde maroniu, îl puteți opri.

După îndepărtarea urzică din sobă, ea trebuie să bea timp de cel puțin o jumătate de oră. Pentru filtrarea unei sită sau a unei tifonuri potrivite potrivite, deoarece aceasta poate să vină peste particule mici. Apoi soluția trebuie răcită la temperatura camerei și turnată într-un bazin cu apă caldă. Decocția poate fi utilizată în scopul propus.

Dacă vorbim despre pungile vândute în farmacii, ele au rădăcini tărâmate și frunze de urzică în pulbere. Pe aspectul de pungi nu sunt diferite de pungi de ceai, poate doar dimensiunea.

Pachetele trebuie plasate într-o oală mare sau o placă, de preferință metal. Apoi au nevoie să toarne apă fiartă.

După aceasta, felurile de mâncare trebuie să fie acoperite cu un capac, învelite bine cu un prosop și lăsate să se fierbe timp de treizeci de minute. Apoi, tot ce trebuie să faceți pentru a deschide, pentru a lua pungile, a le stoarce și a lăsa bulionul să se răcească. Cel mai bine este să adăugați apă rece, așteptând concentrația dorită.

La prepararea pungilor de filtru, trebuie să țineți cont de următoarele:

 • Lăstarii tineri sunt recomandate pentru a turna apă clocotită, înainte de procedura este mai bine să poarte mănuși.
 • Nu este nevoie să gătiți iarba la căldură mare, pentru a nu distruge proprietățile sale utile.
 • Rețeta decoctată trebuie aplicată imediat, fără a fi depozitată mai mult de o zi.
 • Dacă lucrați cu urzici uscați, atunci înainte de gătire trebuie să lăsați iarba să stea în picioare timp de douăzeci de minute.
 • ➥ Cum se face îndreptarea părului cu ceară la domiciliu?
 • ➥ Ce opinii despre șamponul de creștere al părului Aleran - citiți link-ul!
 • ➥ Unde să cumpărați șampon pentru mătreață la farmacie?
 • ➥ Ca si sfatul tricologului de a creste rapid parul gras - uita-te aici!
 • ➥ Unde pot vedea videoclipuri cu funcții de vopsire Ombre pentru părul întunecat?

Vizionați videoclipul

Dulciuri retete cu ingrediente adăugate

Cel mai adesea, oamenii folosesc rețete clasice pentru decocții de la o plantă arzătoare în raport de 1 până la 10 sau 2 până la 10. După cum sa menționat mai sus, pentru ca procedura să devină mai utilă, trebuie să adăugați componente suplimentare la urzică.

Acest lucru este necesar pentru a depăși problemele fiecărei persoane în mod individual, deoarece fiecare are propriile probleme.

Mai jos sunt câteva rețete bazate pe urzică și ingrediente suplimentare:

 • Pentru blonde trebuie să amestecați rădăcinile și frunzele de urzică în același raport. În bulion trebuie să puneți o lingură de miere sau suc de lamaie. Este necesar ca părul în timpul procedurii să nu fie pătat de urzică verde.
 • Pentru a face strălucirea părului și mătăsosul la bulionul finit, trebuie să adăugați o lingură de oțet de struguri sau mere.
 • Împotriva mătcii și a părului uscat, cincizeci de grame de iarbă de picior trebuie adăugate la urzică, dar acest lucru trebuie făcut la începutul procedurii.
 • Pentru a întări rădăcinile și pentru a proteja părul de la cădere, adăugați un pahar de suc de cătină de mare la decoct. De asemenea, în acest scop este posibil să se ia în proporții egale veri de căpșuni, brusture, musetel și conuri de hamei de douăzeci de grame. Apoi totul trebuie pregătit conform rețetei standard.
 • Pentru a preveni părul gri și tratamentul, trebuie să adăugați două pungi de rădăcină calamus, care sunt vândute într-o farmacie și vândute fără prescripție medicală. Dacă nu există iarbă, se pot folosi lăstari de coadă, dar trebuie tăiați.
 • Dacă aveți păr umed și combinat, veți avea nevoie de ceai verde, semințe de rozmarin și ulei de brusture. În acest caz, după clătire trebuie să vă spălați din nou capul.
 • Pentru părul gras și chop, trebuie să adăugați calendula și celandina la decoct în același raport. În decoctionul finit trebuie să adăugați câteva picături de mămăligă.
 • Pentru a normaliza glandele sebacee în decocția urzică trebuie să adăugați câteva linguri de mentă.

După cum putem vedea, atunci există o mulțime de rețete, datorită cărora puteți să vă creați un medicament pentru părul dvs., doar să decideți problema și să alegeți propria dvs.

Rădăcini de rădăcină

În general, după cum arată practica, supa din urzică este folosită pe scară largă nu numai de oamenii de vârstă, ci și de fete tinere care își încrede părul în această iarbă minunată. Pe Internet există multe recenzii de urzici pentru spălarea părului.
Lyudmila din orașul Moscova spune povestea urlă.

Am 22 de ani, dar din cauza stresului și a conflictelor la locul de muncă, părul meu a început să cadă. Prietenul meu mi-a sfătuit să folosesc un decoct de urzică - la început nu am crezut-o că problema mea a fost rezolvată, dar am încercat-o din curiozitate.

Tocmai am văzut și întotdeauna mi-a invidiat prietenul că are păr gros - și apoi mi-a povestit despre secretul ei. Când am început să folosesc bulionul de urzică în două săptămâni, părul meu a început să scadă mult mai puțin.

Victoria de 35 de ani nu a știut cum să se ocupe de nenorocirea ei, până când a aflat despre urzica miraculoasă. După cum spune Victoria, atunci seborrhea a început în copilăria ei timpurie.

Femeia spune: nu am știut cum să rezolvăm această problemă cu mama, am încercat metode diferite, dar nimic nu a ajutat. Dar soacra mea ma ajutat cu această problemă și mi-a sfătuit să folosesc bulionul de urzică.

Femeia însăși nu a folosit urzica, dar toate prietenele ei, ca și copil, și-au pus părul în ordine în acest fel. Și am decis să verific dacă urzica este cu adevărat utilă.

După câteva luni de utilizare regulată, părul meu a devenit strălucitor și matasos. Am uitat de mătreață și părul sa oprit să cadă.

Galina Alekseevna din Nižni Novgorod este deja mai mult de cincizeci de ani și încă mai folosește un decoct de urzică pentru a-și clăti părul. După cum recunoaște Galina, ea, la fel ca toate femeile după cincizeci de ani, a început să devină gri - și aceasta a devenit problema numărul 1 pentru ea.

Într-un ziar, o femeie a citit despre puterea urzică și a decis să încerce acest decoct. Am făcut totul conform instrucțiunilor și o lună mai târziu femeia a început să apară culoarea părului precedent. Femeia nu și-a crezut ochii și fericirea.

Urzica este un cadou valoros pentru fetele care se ocupa de parul lor si doresc sa arate bine. Dacă aveți probleme cu părul, urzica va veni la salvare!

http://hairset.ru/result/growth/opolaskivanie-krapivojj.html

Clătirea părului cu urzică. Decor de urzici pentru par. Revizuirea mea.

Bună ziua, dragi cititori. Primăvara vine foarte curând, ceea ce înseamnă că este timpul pentru înflorire, culori strălucitoare și emoții pozitive. Și, de asemenea, acesta este momentul recoltării urzică, care se încadrează în mai-iulie, deoarece urzica este foarte utilă pentru clătirea părului. Am folosit urzica pentru a-mi clăti părul, rezultatele sunt uimitoare. Iată doar ultima dată când instrumentele populare dovedite înlocuiesc șampoanele, balsamurile și alte produse de îngrijire a părului. Urzica este mai bine să vă colectați și să vă uscați, apoi pregătiți o perfuzie sau decoct de această plante și clătiți părul. Desigur, în farmacie poți cumpăra urzici, dar calitatea plantei medicinale lasă mult de dorit, a fost cumpărată și dezamăgită de mai multe ori.

Urzica crește pe soluri umede feroase de-a lungul malurilor fluviului, la marginea pădurii, în râuri, în râuri, în apropierea locuințelor, în apropierea drumurilor, în grădini. Dar, cel mai bine este să colectezi urzici departe de drumuri, fabrici și întreprinderi industriale.

Faptul că urzica este bună pentru păr mi-a fost spusă de bunica mea, am mers și am adunat urzici cu ea. De când bunica a trăit în casa ei, apoi urzica a crescut în spatele casei ei, toată lumea a tratat această plantă ca pe o plantă, dar nu pe bunica mea. În adolescență, când părul meu a început să cadă, bunica mi-a sfătuit să-mi clătesc părul cu un decoct de urzică. Am pregătit un decoct de urzică într-o cratiță specială, mama mi-a dat-o în acest scop.

Broth, mi-am clătit părul după spălare cu șampon. Părul a devenit moale, matasos, strălucitor. M-am bucurat de rezultatul primei cereri. Mi-am clătit părul cu urzică pentru tot sezonul, în timp ce era posibil să gătesc decocții din frunze proaspete, am fost mulțumit de rezultat, părul meu a început să cadă uneori mai puțin. Aceasta este opinia mea, aceasta nu este o glumă și nu o ficțiune, ci un rezultat care a fost verificat de experiența personală.

Au trecut ani, rafturile magazinelor noastre s-au umplut din ce în ce mai mult cu cremă, șampoane, măști gata făcute, scrumi și, treptat, am uitat de îngrijirea naturală, de ce mă deranjează, pentru că este atât de convenabilă. Dar când deja, am întâlnit pierderea părului și greutăți, sfâșiate, îmi amintesc de proprietățile miraculoase ale urzică pentru păr. Și în ultimul an mi-am schimbat îngrijirea părului, folosesc uleiuri în îngrijirea părului, măști din ingrediente naturale, cumpăr șampon fără SLS, spăl măștile de ulei cu șampon cu SLS. Îmi place foarte mult masca de uleiuri cu adaos de ulei esential de lavanda. În detaliu, despre toate produsele de păr pot fi găsite prin intermediul cartelei de blog, "îngrijirea părului".

Cum se colectează și se usucă urzici?

Pentru a colecta urzici, trebuie să aduceți foarfece sau foarfece și mănuși (fie grădinărit sau pentru spălarea vesela), și puteți lua, de asemenea, un coș cu dumneavoastră la pachetul unde ați pus urzici.

Trebuie să tăiați partea superioară a tijei, să tăiați urzica neafectată de boli, nu trebuie să luați urzică cu frunze decolorate, precum și cu frunze galbene. Este mai bine să colectezi urzica în vremea uscată, dimineața, după ce roua se usucă. Deoarece, dacă colectați urzica umedă, atunci când uscați, puteți să putrezească.

Nettles necesită așezarea unui strat subțire pe hârtie și uscarea într-o încăpere bine aerisită sau în umbră în aer. Se usuca timp de 5-7 zile, in timp ce trebuie sa fie intotdeauna intors.

Verificați urzica uscată sau nu, puteți rupe o frunză în mâini, dacă frunzele se vor destrăma bine și tulpinile se vor rupe, atunci urzica este uscată. Puteți stoca materiile prime finite în borcane de sticlă, într-o pungă de hârtie sau în pungi de bumbac groase. Magazinul de urzică uscată nu poate depăși 2 ani.

Sunt convins că urzicile ar trebui recoltate de la sine, atât în ​​scopuri medicale, cât și pentru păr. Astfel, urzica poate fi utilizată pentru păr, nu numai în sezon, dar și în orice moment al anului.

Decocție de rădăcină pentru spălarea părului. Rețetă. Revizuirea mea.

Din urzică, fie că este uscată sau proaspătă, puteți pregăti un decoct sau o perfuzie pentru părul care se clătește. Prepararea perfuziei și decoctarea urzică este foarte ușoară, rețeta este foarte simplă. În plus, pentru 1 litru de perfuzie sau decoct de urzică, puteți adăuga o lingură de lingură. lingura de otet de mere de cidru. Brodiul sau infuzia are o culoare maro-verzuie.

Infuzie de urzica pentru par. Vom avea nevoie de două linguri de urzică uscată sau proaspătă, se toarnă un litru de apă clocotită, se acoperă și se insistă timp de 20-25 minute. Apoi strângeți perfuzia. Infuzia trebuie să vă clătească părul după spălarea cu șampon.

Decor de urzici pentru par. Pentru a pregăti supa, avem nevoie de două linguri de urzică uscată sau proaspătă un litru de apă, fierbeți într-o cratiță pe foc, din momentul fierberii timp de 5 minute. Apoi, bulionul este pus deoparte, insistăm sub capacul închis timp de 20-25 minute, filtruți, aduceți supa la 1 litru cu apă fiartă și folosiți-o pentru clătirea părului. Clătiți părul cu un decoct de urzică de la rădăcină la vârf.

Masca de urzică de infuzie. Trebuie să luați o jumătate de pahar de urzică și să-l turnați pe podea cu pahare de apă clocotită, să insistenți, să întindeți și să frecați perfuzia rezultată în rădăcinile părului. Lasati-o timp de 5-7 minute si apoi spalati-va parul cu sampon. Clătirea poate fi perfuzie sau decoct de urzică.

Mai mult, este eficient ca urzica proaspătă și uscată. De asemenea, vreau să observ că urzica este perfectă pentru bruneturi, musetel pentru blonde, pentru spălarea părului.

A susținut că blondele nu pot folosi urzici pentru păr nu pot, pentru că un decoct de urzică vopsește părul într-o culoare verzui.

Am părul întunecat, urzica pentru clătire mi se potrivește perfect. Dar dacă aveți păr blond, puteți adăuga o linguriță de miere și suc de lămâie la decorul de urzică, acest lucru va ajuta la prevenirea vopsirii părului și puteți adăuga un pic de lut cosmetic la decoctul de urzică, care va avea o culoare verzui. Dacă aveți păr blond, decoctul poate fi preparat nu din frunze de urzică, ci din rădăcină de urzică.

Urzici pentru păr. Clătirea părului cu urzică.

Trateazăm adesea urzica ca pe un buruien, iar aceasta este de fapt o plante medicinale foarte folositoare. Puteți citi despre proprietățile benefice ale urzică din articolul "Proprietăți utile urzică". Urzica este folositoare pentru întărirea părului, urzica îmbunătățește structura părului, face strălucirea părului, moale, silkiness.

 • Conține vitaminele C, K, E, vitamine din grupa B, fier, sulf, aluminiu, mangan, bariu, taninuri, fitonoide, flavonoide. În ceea ce privește conținutul de acid ascorbic, urzica depășește de 10 ori lamaie.
 • Aplicați urzica pentru creștere și pentru căderea părului.
 • Urzica ajută la scăderea scalpului uscat.
 • Urzica reglează scalpul gras. Un decoct făcut din urzică ajută la calma scalpul în timpul mâncării, scapă de mătreață.
 • Preparatele pe bază de urzică accelerează creșterea părului.
 • Decocția de urzică împiedică parul transversal.
 • Vitaminele conținute în urzică hrănesc părul și îmbunătățesc, de asemenea, structura părului.
 • Un decoct de urzică este folosit pentru păr matasos și stralucire.

Cum să utilizați urzica cu pierderea părului, puteți învăța din pachetul "Urzică pentru creștere și împotriva căderii părului". Decocția de urzică pentru păr este un remediu eficient, sigur și ieftin. Folosind urzici in ingrijirea parului, veti obtine parul superb pe care veti fi mandru. Utilizarea produselor naturale de îngrijire a părului nu este dependentă, sigură și eficientă.

http://narodnayamedicina.com/opolaskivanie-volos-krapivojj-otvar-krapivy-dlya-volos-mojj-otzyv/

Urzica pentru par: comentarii

Tatyana scrie:

În copilărie și în adolescență, părul meu era doar minunat - toată lumea era invidioasă, chiar și mama. Curly, groasă, strălucitoare și matasoasă. Într-un fel sa întâmplat că natura nu este deosebit de apreciată. Nu, știam că natura mi-a dat părul luxos, dar într-un fel nu credeam că această frumusețe ar putea dispărea. Cu toate acestea, în ultimii ani, ca urmare a stresului și o lipsă constantă de timp pentru mine, dragostea mea, părul mi-a pierdut atractivitatea. Glitter a dispărut, capetele părului au început să se despartă - este timpul să salvați frumos frumusețea.

Gândindu-mă la diferite măști și balsamuri, mi-am amintit cum mama mea m-a scăpat ca pe un copil. Atributul obligatoriu de spălare a capului au fost decocțiile de ierburi. Și m-am gândit că voi începe resuscitarea părului cu ierburi - acesta este cel mai util și accesibil mod. Am decis sa incep sa folosesc o urzica urzica - aceasta planta contine o multime de oligoelemente care contribuie la sanatatea si cresterea parului.

 • părul devine strălucitor;
 • se reglează activitatea glandelor sebacee ale scalpului (se usucă sau se elimină părul uleios excesiv);
 • intareste structura parului. Ca rezultat, părul devine mai gros și mai elastic.

Ceea ce este important pentru mine personal - urzica nu își pierde proprietățile vindecătoare în formă uscată. Pentru a obține un efect de durată, decoctul trebuie aplicat în mod regulat pentru o jumătate până la două luni. Dacă este necesar, cursul trebuie repetat. Din moment ce urzica proaspata nu este intotdeauna disponibila, abilitatea de a folosi frunzele de urzica uscata este foarte buna. Masti de urzica! întări parul și starea lor.

Un decoct de frunze de urzică proaspătă:

luați frunzele sau vârful cu tulpina. Rabatați în rezervor, umpleți-l până la jumătate și turnați apă fiartă. Puneți brosura la 1-2 ore, filtrată. După șamponare, clătiți părul cu acest bulion și stoarceți ușor părul.

Un decoct de frunze de urzică uscată:

La 3 linguri. l. frunzele de urzică uscată au nevoie de 0,5 litri. apă fierbinte. Broth insistă aproximativ 7 ore, așa că trebuie să fie pregătită în avans. Înainte de clătire trebuie să se tensioneze.

Și acum cu privire la rezultatele - parul literal după două aplicații de supa a venit la viață, a devenit moale și strălucitor! Deci, voi continua să folosesc urzici - aproape nici un efort, iar efectul este pur și simplu uimitor!

Galina scrie:

Știu că nu sunt singur în încercarea de a reînvia părul uscat la vopsire. Și imediat vreau să spun - încercările mele au fost încununate cu succes. Acum sunt fericit de părul lung și matasos. Dar acum 2 luni am fost gata să plâng - care este folosirea părului lung, dacă arata ca tractarea? Mi-am vopsit parul atat de bine incat, in plus fata de o nuanta usoara, am avut capete divizate si par absolut fara viata. Sănătatea a întors urzică de păr! Este important - urzica oferă o nuanță foarte verzuiă părului foarte echitabil, așa că e bine că am părul blond deschis - umbră a devenit puțin mai întunecată, dar fără o nuanță verde.

Mi-am spălat capul la fel ca de obicei, dar l-am spălat întotdeauna cu extract de urzică. Pentru infuzie, ea a făcut o mână de frunze de urzică, a turnat apă fiartă și după 2 ore ea și-a spălat părul și a clătit cu perfuzie rece. Infuzia rece ajută la închiderea cântarelor de păr, astfel încât părul strălucește apoi mai puțin.

Din punct de vedere vizual, diferența de stare a părului se observă după prima aplicare a perfuziei. Și pentru acest tratament de păr a durat aproximativ 2 luni de utilizare obișnuită a urzică.

Katerina scrie:

Căderea părului este un fenomen destul de comun și, cel mai adesea, această problemă este observată pe fondul stresului. Nu cu mult timp în urmă, trebuia să trec printr-o pierdere grea și, după două luni, au apărut consecințele ei - pe fundalul deteriorării generale a bunăstării, părul meu a început să cadă. În acel moment, lungimea părului meu era la talie. Bineînțeles, mi-am tăiat părul. Dar pierderea parului nu sa oprit. Balsamurile și măștile achiziționate nu au adus rezultate vizibile și m-am îndreptat spre medicina tradițională. Începeți cu un decoct de urzică.

 • uscate frunze de urzici - 1 lingura;
 • 2 cesti de apa clocotita.

Broth a clătit părul după fiecare șamponare (de 2-3 ori pe săptămână).

 • riomii frecați fin - 20 g;
 • frunze uscate frunze uscate - 1 lingura. lingură;
 • apă fierbinte - 2 cesti.

Supa este gătită la căldură scăzută timp de 30 minute, răcită și filtrată.

Acest bulion trebuie frecat în scalp. Nu spălați sau ștergeți capul după procedură - supa trebuie absorbită, altfel efectul procedurii nu va fi. În același timp, mirosul de iarbă este aproape invizibil, iar părul nu devine mai greu.

După două săptămâni de utilizare a acestor decoctări, am observat că numărul părului care a căzut a scăzut considerabil - nu se poate spune că ele nu cad în niciun caz, ci în limitele normale. O lună mai târziu, am observat că părul a început să se dezvolte mai bine, să pară sănătos și strălucitor. Sper să revin treptat volumul și lungimea pierdute.

Kira scrie:

Urzica este un produs minunat și practic universal pentru îngrijirea părului. Pentru mine personal, proprietarul nefericit al părului gras, urzica este singurul remediu disponibil imediat care vă ajută să nu simțiți necesitatea de a vă spăla părul în fiecare zi. În plus, din când în când apare mătreața. Am incercat deja o multime de sampoane - nu am vazut rezultate speciale. Apoi am decis să încerc un decoct de urzică. De fapt, inițial m-am luptat cu părul gras, dar în procesul de aplicare a decoctului, mătreața a dispărut. Urzica a cumpărat într-o farmacie.

 • 3 linguri de frunze uscate zdrobite;
 • 1/2 litru de apă;
 • 1/2 cană de suc de cătină.

Preparați supa timp de aproximativ 30 minute la căldură scăzută. După răcirea bulionului, acesta trebuie golit. Utilizați ca clătire după șamponare.

Dacă nu aveți la dispoziție suc de cătină, puteți face un decoct fără el. De asemenea, un instrument eficient. Ceea ce îmi place foarte mult este costul scăzut al urzică, beneficiul fără îndoială și gătitul simplu al decoctului. Și dacă adăugați mușețel la decoct, se schimbă umbra părului - atât frumos cât și util.

http://www.magic-charm.ru/zdorovie/krapiva-dlya-volos-otzyvy.html

lllokony

despre frumusetea si sanatatea parului

  Acasa »Ingrijire» Nettle pentru comentarii de par

Recenzii de păr din rădăcină

Întrebare despre părul clătit cu un decoct de urzică.

răspunsuri:

Marina Anatolyevna

uneori, iau un amestec de ierburi, mănânc părul și clătesc pentru a normaliza aspectul de ulei al părului, se usucă cu adevărat această clătire, dar părul crește mai bine după aceea. Poate ar trebui să alterați cu ulei, clătiți o dată, ulei o dată (brusture, etc.)

Helga semakina

O nuanta verzuie poate da un decoct pe parul alb, o astfel de clatire mai buna cu un decoct de mușețel. Am parul uscat cret, un decoct de urzica nu are efect asupra uscarii, dimpotriva, parul meu a devenit mai bun in calitate. Dacă te usucă, atunci poate că ar trebui să încerci să nu clătești toată lungimea, ci să freci supa în rădăcini.

miu miu

În perioada epurării sezoniere (toamnă) nu clătesc doar, ci fă-o, se toarnă într-un castron și îmi pun capul acolo, pentru ca toată suprafața capului să fie umezită. Este mai convenabil să faci asta și să-ți speli vocea înapoi, punând pelvisul în spatele capului) mi-am întors capul timp de aproximativ o jumătate de oră, și numai atunci cu aceeași supă am clătit. Parul nu se usucă și nu sa transformat în verde
Apropo, în timp util, am clătit după spălare cu infuzie de coji de citrice (grapefruit, portocale, mandarine) pentru strălucire

Helen

Am grăsime pe rădăcini și sfaturile se împing (mă plimb ca un dowen dacă nu mă încadrez). Prefer bujorul de mușețel

Dimineata m-am trezit si am facut urzici, am facut o scuipare groasa, le-ai spalat cu un decoct! Voi invata cum sa faceti urzica: 1. Infuzati intr-o maniera reci 2.Mask 3.Skrab 4.Ulei 5.Randing off urzica + PHOTO HAIR

Avantaje: ieftine, naturale, utile, ajută la pierderea părului, întăresc părul, accelerează creșterea părului

Dezavantaje: blondes vopsea păr, se usucă

Bună fete drăguțe! Astăzi, voi vorbi despre un mijloc de creștere, întărire, strălucire a părului.

Toate acestea sunt posibile pentru 60 de ruble! Îmi place să am grijă de păr. Cu grija corectă, părul vă va spune imediat "vă mulțumesc" sub forma: strălucire, creștere rapidă, fără pierderi.

"Scump nu înseamnă bine, dar ieftin nu înseamnă rău" - aceasta este regula pe care o urmez în îngrijirea părului și nu numai.

Astăzi, va fi vorba despre urzici. O plantă pe care mulți o consideră o buruiană, în special grădinarii. Ei nu știu ce fel de bogăție crește în zona lor și distruge nemilos.

Proprietăți utile de urzică

 1. Frunzele de nisip contin cantitati mari de vitamina A;
 2. Frunzele de nisip contin o cantitate mare de vitamina K, care imbunatateste circulatia sangelui si, de asemenea, afecteaza intarirea parului;
 3. O cantitate mare de clorofilă în forma sa pură intră în scalp, dacă faceți un decoct de urzică pentru creșterea părului. Clorofila ajută părul să devină mai gros, tonifică firele și, de asemenea, restabilește producția normală de sebum.

Din păcate, fiind un rezident al megalopolisului din Moscova, nu am ocazia să colectez urzici proaspeți, ecologia nu este aceeași. În asta, îl cumpăr într-o farmacie. Urzica poate fi găsită în vânzare în trei forme:

 • pungi de filtru sfărâmate
 • sub formă de frunze uscate
 • în clătirea părului pregătită

Am încercat toate cele trei opțiuni. Plicurile de filtrare sunt convenabile pentru utilizare, dar ocupă mult spațiu. Mai ales dacă, ca mine, sunteți un ventilator de clătire și sunt achiziționați timp de mai multe luni, pentru leneși, vă recomandăm să folosiți amestecuri de clătire gata preparate.

Căile mele de a face urzică:

1. Infuzie de urzică (rece)

1. Filtru pungă de urzică 5-6

2. Apă fierbinte (care nu fierbe)

Pur și simplu toarn urzica peste plasă cu apă fierbinte și lăsați-o să stea peste noapte. În dimineața, am stoarce în plus toată umiditatea din pliculețe și vărsam lichid în sticla de pulverizare. Nu ar trebui să gătiți, o astfel de perfuzie "în rezervă", este depozitată timp de numai 3 zile în frigider. Apoi, după 3 zile, trebuie să repetați preparatul. Nu economisiți pe pungi, ciorba trebuie să fie concentrată.

Cum se utilizează perfuzia urzică:

După fiecare șamponare, am pulverizat perfuzia pe părul umed. Dacă pulverizați întreaga lungime a perfuziei, veți vedea curând că părul este uscat. Pentru a evita supra-uscarea, puteți adăuga 1-2 saci în timpul preparării urzică, aceasta va înmuia efectul urzică.

2. Unt de urzică

1. De la 6-10 pungi de urzica

2. Uleiul de măsline

 1. Deschideți pungile de filtrare. Se toarnă conținutul într-un borcan în care se va infuza viitorul ulei.
 2. Umpleți urzica cu ulei de măsline. Cum să determinăm cantitatea de ulei necesară? Foarte simplu, uleiul ar trebui să fie cel puțin la același nivel cu urzica sau la 1 cm deasupra nivelului urzică. Este necesar să ajungem concentrat Ulei de urzică.
 3. Pentru a insista, acest ulei ar trebui să fie de 14 zile, într-un loc cald, protejat de razele directe. Am o baterie caldă pe tot parcursul anului în baia mea. Am înfășurat borcanul cu martorul într-un prosop și l-am pus pe baterie. În fiecare zi, este necesar să se agită borcanul astfel încât urzica să nu se așeze.

Iată uleiul după 14 zile

4. După 14 zile, presați uleiul prin tifon. Dacă este necesar, deformați-l de 2 ori astfel încât uleiul să fie "curat" și să nu mai rămână particule de urzică care să fie greu de spălat din păr. După ce am împins uleiul prin tifon de 2 ori, voi trece și mai mult uleiul printr-o sită pentru prepararea ceaiului. Dacă nu există tifon la îndemână, puteți folosi un burete regulat.

Cum se utilizează untul:

 • Utilizați ca măști normale de ulei de păr.
 • Eu folosesc doar rădăcinile

Eu pregătesc acest ulei pentru a treia oară. Pentru prima dată, am folosit nu numai ulei de măsline, ci tot ce era în acel moment acasă: ulei de brusture cu piper, ulei de ricin, ulei de nucă de cocos. De asemenea, am adăugat uleiuri esențiale: băutură, menta, portocaliu. Rezultatul a fost un amestec exploziv, dar din lăcomie am ajuns să obțin 200 ml de ulei gata! Aceasta este o mulțime! Acum, fac un unt doar putin, pentru 3-4 aplicatii (suficient pentru o saptamana). In acest moment, am pregatit deja urmatorul ulei, deci primesc intotdeauna un produs proaspat care nu va mai ramane timp de o luna!

Depozitați uleiul finit pentru a fi în frigider. Încălziți-l înainte de utilizare într-o baie de apă.

3. Scrub de urzică din plante

1. 1 filtru de sfeclă de urzică

2. 1 lingură (cu un deal) de sare de mare (măcinată fin)

3. Uleiuri esențiale

 1. Se toarnă conținutul 1 filtru sac mic într-un castron
 2. Adăugați 1 lingură de sare de mare
 3. Adăugați apă sau hidrolați, dacă doriți.

Scrub, consistența ar trebui să fie ca terciul. Nu exagerați cu apă. La voia lui, este posibil să se adauge uleiuri esențiale: bate, rozmarin, menta, citrice.

Cum se utilizează frezii pe bază de plante:

 • Umpleți părul cu apă
 • Stocați excesul de umiditate
 • Aplicați frecarea pe despărțire
 • Masați scalpul
 • Se spală cu apă
 • Utilizați șampon + mască

M-am uitat la programul în care se recomandă ca tenul să fie lăsat pe cap timp de 10-15 minute. De obicei nu am timp. Masage si spal.

Scrub pentru scalp eu fac o dată pe săptămână. Dacă sunteți prea leneș să vă deranjez cu acest lucru, vă sfătuiesc să acordați atenție Șamponului Oceanic Lush. Conține particule de sare de mare, care scrupează perfect scalpul.

Pentru cel mai bun efect, sfătuiesc la sfârșit să clătească părul cu un decoct de urzică.

4. Clătirea părului cu urzică

1. 5 pungi de urzică

 1. Pungi de gatit cu apa fierbinte. Folosesc un boiler pentru asta.
 2. Am dat perfuzie de 30 de minute. până la 1 oră. Dacă îmi place să-mi spăl părul în fiecare dimineață, atunci puteți să lăsați să bea toată noaptea.
 3. Dimineața, strângeți pungile
 4. Părul meu șampon obișnuit și balsam
 5. La sfârșitul urzelii de perfuzare a părului clătit

Dacă urzica usucă părul prost, vă recomand să adăugați salvie. Se înmoaie efectul urzică.

Foarte adesea nu cresc urzici singuri, ci insotiti de: mușețel, scoarță de stejar, rădăcină de brusture, coada-calului, salvie, frunze de mesteacăn. Părul după o astfel de clătire este foarte voluminos! Aceste plante sunt, de asemenea, vândute într-o farmacie în saci de filtrare și ca frunze întregi uscate.

Dacă aveți păr uscat și poros, vă sfătuiesc să adăugați 1 lingură la decoct. lingura de otet de zmeura.

Mască de păr de urzică

1. 2 pungi de urzică

2. 1 lingura. lingura de ulei de brusture

3. 1 lingura. lingura de miere lichida

4. 1-2 linguri. linguri de apă caldă

 1. Se toarnă conținutul pungilor de urzică în castron.
 2. Adăugați apă.
 3. Lăsați-o să stea 15-30 de minute. Nu ar trebui să fie multă apă! Este necesar să se înmoaie urzica. Nu ar trebui să înoate în apă!
 4. Preîncălziți mierea și uleiul de brusture într-o baie de apă
 5. Adăugăm urzici
 6. Aplicați rădăcinile părului

În fotografia pentru un exemplu sunt prezentate, uleiurile pe care le adaug la masca. Toate dispozițiile (brusture, brusture cu ardei roșu, castor etc.)

Pentru aceste măști, nu cumpăr scump miere! Îmi pare rău pentru lucrarea albinelor, cumpăr miere în "Crossroads" pentru 45 ruble 135 gr.

Cum folosesc masca urzică:

 • Aplic masca pe părul uscat la lungimea mijlocie, acordând o atenție deosebită rădăcinilor.
 • Am pus un capac de duș, în partea de sus mă încălzesc cu un prosop sau o pălărie caldă
 • Timp de expunere 1 oră.
 • Se spală cu șampon cu ajutorul balsamului *

* Dacă se dorește, la sfârșit puteți spăla și părul cu infuzie de urzică.

ATENȚIE! Dacă sunteți blondă, vă recomand să înlocuiți urzici cu mușețel, menținând proporțiile în rețete.

Urzica dă o nuanță neagră părului tău!

Pentru cei care nu locuiesc în oraș, în zone curate ecologic și se pot culege urzici proaspeți, sfaturi mici.

Reguli pentru colectarea și pregătirea urzică:

1. Urzica este recoltată în perioada de înflorire din iunie până în august.

2. În urzică tânără Conținutul maxim de nutrienți.

3. Nu puteți găti / bea urzici în apă clocotită, va pierde unele dintre proprietățile sale benefice.

4. Nu puteți usca urzici în lumina soarelui deschisă. Va pierde unele din proprietățile sale benefice.

Colectia mea mica de ierburi! În magazinele de medicamente, ierburile de care am nevoie sunt rapid dezmembrate (coada-calului, rădăcina de brusture) pentru stocul de sus. În sezonul rece, din septembrie până în mai, îmi clătesc frecvent părul cu decoct. Deci, dacă nu ați găsit nici un fel de plante care se clătește într-o farmacie din Moscova, știți, le-am cumpărat

Acestea sunt toate retetele urzica pe care le folosesc in ingrijirea parului. Nu vă fie frică să experimentați. Dacă nu găsiți niciun ingredient în rețetă, nu ezitați să-l înlocuiți!

După cum puteți vedea, totul depinde de fantezie, puteți adăuga câteva ingrediente, în funcție de tipul de păr. Nu există o rețetă care să se potrivească tuturor. Încercați, experimentați! Dacă luați în considerare toate aceste obscurantism sau sunteți prea leneș să vă deranjez, vă sfătuiesc să acordați atenție amestecurilor pregătite pentru spălarea părului!

De unde să cumpărați: orice farmacie

Cât este: de la 50 la 90 de ruble pe pachet

Ne vedem în noile recenzii!

Beneficii versatile. Și pentru față și păr. La fel ca în publicitate, doar de 10 ori mai ieftin și mai eficient. Tonurile, reîmprospătează, îngrijește, restabilește, întăresc, dau strălucire și o grămadă mai mult. Fotografii înainte și după o utilizare prelungită.

Avantaje: eficient și ieftin! O mulțime de proprietăți utile, în mod natural, întărește părul, accelerează creșterea părului

Dezavantaje: trebuie să vă petreceți timp gătit

Aceasta va fi o foaie de examinare cu o grămadă de fotografii pictoriale, așa că pregătește-te imediat. Sunteți gata? Atunci hai să mergem. S-ar părea că un fel de plantă arzătoare, pe care am încercat să o evităm ca un copil, are multe proprietăți utile și are multe posibilități de aplicare. În revistă, veți vedea o fotografie înainte și după, totul este clar.

1. În general, despre urzici.

 • Cumpărați sau colectați?
 • Și urzici?

2. Urzici pentru păr.

3. Urzica pentru fata.

4. Urzica pentru vindecarea corpului.

5. Contraindicații.

6. CONCLUZIE.

1. În general, cu privire la compensare:

Krapiva (lat. Urtica) este un gen de plante cu flori din familia Nettle (Urticaceae).

Tulpinile și frunzele sunt acoperite cu părul înțepător, care a dat numele latin: uro "arde". Genul include mai mult de 50 de specii. Ele cresc în principal în zona temperată din nordul și (mai puțin dese) emisferele de sud.

Avem o mulțime de urzici în Orientul Îndepărtat, crescând literalmente în fiecare grădină. Planta poate să se ridice singură, arzând-vă cu părul minunat. Îmi aduc aminte ca un copil, am suferit de urzică.

Apoi am mers pentru ciuperci, iar mașina a rămas blocată. Era un sat din apropiere, care fugea literalmente pe câmp și am fost trimis în sat cu o fată de 18 ani, avea rude acolo, știa să alerge rapid acolo.

În timp ce alergam, nu am observat în special ce fel de iarbă îmi lovea picioarele. Iar iarba era înaltă, până la talie. Cuvintele fetei "cu atenție, urzică" nu am luat în serios ceea ce am înțeles acolo. Apoi am ajuns în sat, ne-am salvat părinții în siguranță și ne-am întors acasă. În timp ce mergeam pe câmp și după aceea, adrenalina era pe scară, așa că nu am observat nimic. dar când sa întors acasă, a găsit zgârieturi pe toate picioarele, care nu erau doar dureroase de atins, locurile de atingere au fost arse. Ca rezultat, otkisala lung în baie și urzica amintit pentru o viață.

 • Cumpărați sau colectați?

Personal, amintindu-mi experiența tristă de a cunoaște urzica, prefer farmacia. Pentru că prețul este foarte ieftin și nu trebuie să suferiți.

Cineva va spune că este mai util și mai sigur să colecteze, dar vă voi spune că este mai ușor și mai sigur să cumpărați. Bineînțeles că alegeți.

Cumpar la farmacie 43 de ruble.

În timpul iernii, este imposibil să găsiți frunze de urzică și să o uscați în mod corespunzător, astfel încât să nu-și piardă proprietățile este chiar mai dificilă. Prin urmare, prefer farmacia în această privință. În timpul verii, puteți folosi naturale, dar trebuie să colectați la momentul potrivit, altfel nu are sens.

Urzică crește din mai până în iulie, este necesar să se colecteze în perioada de înflorire, doar în iunie și iulie. Dar pentru a face blanks - vor exista mai multe dureri de cap. Este necesar să se respecte condițiile de uscare și este important să nu pierdeți toate proprietățile benefice ale urzică. De aceea îl cumpăr, mai probabil că curvorukost-ul meu nu face afaceri.

Verdictul meu: în timpul verii, puteți folosi urzica proaspătă, în perioada de înflorire și aproximativ câteva săptămâni după, iar restul timpului, numai farmacia, doar hardcore.

 • Și urzici?

Acum, hai să vorbim despre proprietățile urzică și conținutul acesteia, ce substanțe utile.

De fapt, conține o mulțime de vitamine, aminoacizi și minerale, este deja tentant, nu?

Planta conține vitaminele A, C, B, K, precum și taninurile, aminoacizii folositori (de exemplu, lecitina), enzimele (peroxidaza, oxidaza, clorofila), acizi organici. De exemplu, acidul formic este motivul pentru care urzica arde. Conținutul de plante de acid ascorbic este de patru ori mai mare decât lamaie. Următoarele elemente sunt reprezentate de siliciu, potasiu, calciu și fier.

În legătură cu acest set de vitamine, urzica are și multe utilizări. Este folosit pentru păr, pentru față, pentru tractul digestiv, pentru funcția sexuală, pentru inflamație, pentru vindecare și așa mai departe. Astăzi vom deschide vălul și vom vorbi doar despre unele aplicații pe care le folosesc în mod activ asupra mea.

2. NETTLE PENTRU PĂR.

Cel mai mult mi-a plăcut folosirea acestei plante pentru recuperarea părului. Există multe rețete și pot fi variate și modificate, adăugând ceva și eliminând ceva.

Iarba este folosit pentru a întări parul, pentru a preveni pierderea parului, matreata, de la saloanedeleniya abundente. În plus, am găsit o grămadă de proprietăți utile.

Clătirea părului cu urzică:

Se prepară o lingură de urzică, se lasă să se fierbe timp de aproximativ 30 de minute, se filtrează prin tifon. Se adaugă apă caldă, se amestecă.

În continuare, spălați-mi capul ca de obicei, primul șampon, apoi balsamul. După spălarea balsamului, scădem capul în decorul de urzică rezultat și așteptăm un minut. După ce poți să-ți varsi broto pe păr. Nu este nevoie să spălați.

Cineva folosește această clătire în loc de balsam, dar nu îndrăzneam, îmi place să folosesc acest lucru.

Butașii ar trebui să ia aproximativ un litru sau doi, nu mai trebuie să fie diluați, această sumă este suficientă.

Stropitor de păr cu parfum:

Faceți același băț, dar mai slab. În cană, preparați o urzică de urzică, adăugați 250 ml de apă, lăsați-o să se fierbe. Apoi, se filtrează și se toarnă în orice sticlă cu pshikalka, cu siguranță există câte una în fiecare casă.

Folosim după cum este necesar, în fiecare zi, nu vă puteți spăla.

Mască pentru păr de ulei:

Luăm o lingură de frunze, căptușim cu apă clocotită printr-o sită și imediat în borcanul drept, apoi turnăm ulei (măsline, struguri, susan, pentru fiecare gust). Este necesar să se umple astfel încât să acopere frunzele ele însele.

Apoi, puneți-l într-un loc cald și uscat timp de zece zile. Apoi, scoateți, tsed. E terminat. Utilizați ca o mască pentru păr înainte de a spăla capul, puteți ca singurul ingredient și puteți adăuga orice mască de păr. Puteți stoca uleiul rămas la temperatura camerei, evitând lumina directă a soarelui.

Nu poți să filtrezi, dar atunci când folosești o astfel de mască trebuie să-ți speli particulele de mult timp din cap. Substanța non-filtrată poate fi aplicată capului șoferului, va oferi un efect de masaj, dar din nou, va fi necesar să spălați capul foarte bine, altfel surprizele nu pot fi evitate.

Toate aceste trei rețete folosesc în mod constant timp de două luni.

Îmi amintesc sentimentele mele după o clătire simplă - a fost minunat. Mi-am uscat părul într-un mod natural, ceea ce nu mi sa întâmplat în ultimii zece ani, întotdeauna mi-am uscat bretelele cu un uscător de păr.

Iată fotografiile vizuale înainte:

Parul uscat, slab și divizat.

Iată o fotografie după prima aplicare (clătire) și în a doua zi. Și în timp ce acest bang nu am săpun. De obicei, aceasta este o procedură obligatorie de zi cu zi pentru mine, dar de data aceasta a doua zi a mers și părul este curat:

Chiar și în aparență, părul devine mai moale și apare strălucirea. În același timp, așa cum am spus, părul a fost uscat în mod natural, ceea ce nu este permis de mulți ani.

Se simte ca un basm, părul pare mai dens, moale, sănătos.

Apoi am început să încerc toate metodele de aplicare și am oprit la cele trei principale descrise de mine de mai sus. Iată rezultatul după două luni.

Este în lumină naturală:

Și acest lucru este artificial:

Părul ei nu sa transformat deloc în verde, deși mi-a fost frică să citesc alte recenzii despre urzici. Mi se pare, dimpotrivă, că au dobândit un fel de nuanță de cupru. Părul a devenit mai mult, mi se pare că chiar și un volum a apărut pe capul meu, în timp ce nu este sub volumul încă, pare ca un cap imens, dar cred că va fi mai bine în continuare. Parul este moale, plăcut la atingere. Deși, desigur, urzica nu era un instrument super-magic, nu a fost posibil să se reînvie ceea ce a fost ucis. Sfaturile au fost teribile și au rămas, cu excepția faptului că fotografiile arată mai bine, mai vii sau ceva de genul.

3. Urzica pentru fata.

Pentru fata, aceasta iarba poate fi de asemenea folosita, iar efectul acestui lucru este minunat. Potrivit pentru orice categorie de vârstă și nu necesită mult timp pentru gătit. Fără prefixe inutile câteva rețete.

Desigur, aceasta este cea mai populară rețetă și toată lumea o știe. Răsfoiți urzici, lăsați să se infuzeze, se toarnă în forme pentru gheață. Nu sunt îngrijorat să filtrez, oricum, toată urzica se acumulează treptat din partea de jos a cubului și nu mă deranjează deloc. Dar arata foarte bine.

Tot același spray pe care l-am făcut pentru păr. Îl folosesc pentru hidratarea măștii de lut de la bunica Agafya, astfel încât ea să nu-și usuce atât de mult pielea. Și într-un astfel de complex, masca funcționează aproape perfect. Puteți stropi și curăța spray-ul pe față.

Aceste două rețete de bază pentru față sunt suficiente pentru mine, deoarece pot fi ciudate și pot veni cu lucruri diferite, puteți adăuga un spray pe masca de față, îl puteți folosi ca tonic, puteți să vă plopi pe tampoane de bumbac și să faceți o mască pe ochi de la umflături.

Ca atare, efectul vizual asupra fotografiei nu poate fi văzut, dar la atingere pielea feței este destul de vrednică, moale, netedă. Pielea uscată trece treptat și elimină inflamația.

Dar trebuie să luați cuvântul meu pentru asta, pentru că într-adevăr nu puteți spune prea multe despre fotografie.

4. NETTLE PENTRU ÎMBUNĂTĂȚIREA ORGANISMULUI.

Pe Internet, puteți găsi exemple de utilizare a urzică în interior pentru vindecarea corpului în ansamblu. Este potrivit pentru normalizarea metabolismului și pentru creșterea lactației și pentru tratamentul bolilor de inimă. Dar trebuie să respectați toate măsurile de siguranță și să vă ascultați corpul. Nu este nevoie să stoarceți urzici, ori de câte ori este posibil numai pentru că aveți. Nu am băut urzici, deoarece am sânge gros, este îngrijorat. Cu toate acestea, am folosit-o atât de activ, cred că utilizarea externă este destul de suficientă.

5. CONTRAINDICAȚII.

Nu se recomandă utilizarea urzică la persoanele care suferă de o tendință de tromboză. De asemenea, este nedorit pentru persoanele cu sânge gros.

Nu există contraindicații pentru folosirea externă, timp de două luni aproape că m-am strecurat cu urzică și nu sa întâmplat nimic grozav, ochii mei nu s-au ciocnit, părul mi-a devenit verde. Deci, nu vă fie teamă, îndrăzniți, vă îmbunătățiți sănătatea.

CONCLUZIE: Vă sfătuiesc să utilizați urzica pentru uz extern, aceasta va avea grijă de păr și față cu un bang. Transformați, pielea va fi umplută cu microelemente, iar cel mai important lucru este efectul vizibil care apare după prima utilizare. Desigur, dau cea mai mare amprentă acestei iarbă magică, pentru că eu însumi nu mă așteptam la un astfel de efect, mi-a depășit așteptările.

Vă sfătuiesc să citiți o recenzie despre uleiul de susan, am menționat-o în revizuire, într-un amestec cu urzica, dă un rezultat uluit.

Iată un alt lucru din produsele mele de îngrijire:

Face Mask Compliment - super-nutriție

O mască de față de la Agafya pe care nu o voi cumpăra din nou

Masca de păr este o opțiune excelentă

Tonic pentru fata - fructe de padure, pulverizare convenabila.

Mulțumesc tuturor pentru atenție!

În general, sunteți binevenit să mă vizitați, veți găsi multe lucruri interesante.)

Câștigă la comentarii cu dvs. irecommend. Revizuirea mea pe irec.

Doriți părul voluminos și gros, cu o oglindă strălucitoare aproape gratuit? Urzica vă va ajuta cu asta! Rețetă de supă pentru păr, precum și metode de utilizare pentru față.

Avantaje: eficient și ieftin! O mulțime de proprietăți utile, natural, ajută la combaterea acneei, concentrării naturale a vitaminelor, întărește părul

Dezavantaje: aveți nevoie de răbdare și regularitate, trebuie să vă petreceți timp pentru gătit

Vara în curte. Pentru cei care au daci, aceasta este o mare oportunitate de a folosi darurile Mamei Natura. Și urzica, după cum știți, este una dintre cele mai utile plante de păr.

Informații despre proprietăți utile.

 • Vitamina A din urzică este cea mai mare cantitate care oferă proprietățile cele mai optime de hidratare, regenerare și anti-inflamare a plantei pentru piele.
 • Planta are o cantitate imensă de vitamina C, beneficiile faciale sunt neprețuite - acidul ascorbic întărește țesuturile vasculare, promovează vindecarea rapidă a rănilor, mărește activitatea fibrelor de colagen.
 • Vitamina K din urzică combate inflamațiile pe pielea feței, care ajută la eliminarea acneei de diferite dimensiuni. Această vitamină este, de asemenea, considerată un înălbitor natural, sub influența sa scăzând luminozitatea pistruilor și dispare pete maronii și gălbui.

Folosesc urzici nu numai pentru îngrijirea părului, ci și pentru pielea feței. Nu mă aventurez să fac măști de urzică zdrobită, mi-e teamă să fiu ars, așa că folosesc numai decoct. Pentru a face acest lucru, colectați o grămadă de urzică, spălați-o și puneți-o într-o cratiță cu apă. Am pus gazul, aduc la fierbere și lăsa bulionul să se fierbe timp de aproximativ 15 minute sub un capac închis. Apoi îl filtrez, se toarnă foarte puțin pentru față, lăsăm restul pentru păr. Deci, aici sunt 3 rețete pe care le-am folosit în mod activ în ultimul timp.

1. Clătirea părului cu un decoct de urzică. Agățătoarea caldă se toarnă în bazin, se adaugă 2 linguri. linguri de oțet (am oțet de lamaie, dar cred că mărul va face).

După spălarea părului cu șampon, clătiți-vă părul cu această soluție. Uscați părul în mod natural, încercați să nu folosiți uscătorul de păr. Și după ce părul este uscat, îmi place să-i văd în oglindă). Părul devine foarte strălucitor și voluminos, arată mai gros și mai dens, este moale și neted. Îmi place foarte mult parul după această procedură simplă, rezultatul depășește chiar efectul măștii mele preferate.

Părul înainte de spălare și după.

2. Comprimați fața. Am umezite două prosoape mici într-un pahar cald, aproape fierbinte și se aplică pe o față curată, spălată, astfel încât să puteți respira. Mă așez și mă relaxez cu această compresă timp de 15-20 de minute. După procedură, pielea este moale, proaspete, porii sunt puțin strânși. Acest lucru comprima tonuri foarte bine și reîmprospătează pielea, și, de asemenea, se usucă cosuri.

3. Mască pentru mădulare. De asemenea, folosesc această rețetă pentru a combate acneea și pielea grasă. Eu iau argila obișnuită albastră, o cresc într-o cantitate mică de bulion de urzică, pentru a face să mănânci. Am adaugat 2 picaturi de ulei de arbore de ceai si l-am aplicat pe fata mea timp de 10-15 minute. După o astfel de mască, porii devin mai curățiți, îngustă, cosuri strălucind și uscate. Am pistrui, dar nu am observat încă efectul de a le lumina după mască, pentru că Eu fac plajă în mod regulat. Poate că voi folosi această mască în toamnă, când trece perioada activă a soarelui, în scopul clarificării.

Vă mulțumesc pentru atenție, sper că revizuirea mea va fi utilă.

Noi facem perfuzie de urzică într-un mod rece. Cum de a accelera creșterea părului și cum să crească aceste urât "patch-uri chel" pe frunte? +++ fotografii înainte și după

Avantaje: o mulțime de proprietăți utile, în mod natural, întărește părul, accelerează creșterea părului

Dezavantaje: trebuie să vă petreceți timp gătit

Bună ziua tuturor

Dacă ați venit la recenzia mea, atunci probabil că ați înțeles ce "pete goale" sunt cele mai multe fete preocupate. Dacă nu au înțeles, atunci voi încerca să explic puțin. Aceasta este o linie specifică de creștere, care în majoritatea cazurilor reprezintă un moment complet genetic, de obicei combinat cu o frunte mare. Ele sunt situate în partea fronto-temporală și aceste "zone chelate" nu sunt de obicei vizibile atunci când suntem cu părul curgător. Și când facem o coadă sau o coafură cu părul colectat, atunci începe să umfle oglinda și să danseze cu o tamburină, ca și cum ar fi să-i acopere. În acest loc este un păr, dar este atât de subțire și de pufos încât nu are sens din partea lui. Prin urmare, este necesar să le stimulați în orice fel, astfel încât totul să pară mai gros.

Practic, ei nu mă încurcă cu adevărat și dacă, odată ce bunicul meu la cină de la o vârstă fragedă nu mi-a spus că "Tu ești străbunicul tău stângaci și ai o linie de păr în tine", atunci probabil că nu voi acorda importanță acestui lucru în viitor Am facut o infuzie de urzica, scopul a fost urmarit complet diferit - pentru a creste cresterea parului in principiu, ei bine, aceste "patch-uri chel" sunt ca un bonus frumos + eu va spun toate, dintr-o data cineva va veni la indemana.

Am decis să fac infuzia de ulei într-un mod rece, nu vroiam să mizerie cu fierbinte. Există o mulțime de rețete fierbinți pe Internet, puteți citi, dintr-o dată vă va părea că nu este atât de dificil.

Ce este o perfuzie cu ulei (macerat)?

Acesta este un extract de ulei. Una dintre modalitățile de a extrage elemente utile din plante cu ajutorul uleiului. Pur și simplu pune - este un ulei infuzat cu ierburi și îmbogățit cu proprietăți benefice.

Cum sunt ele utile?

Textura uleiului previne pielea uscată, spre deosebire de tinctura de alcool. Moleculele de ulei pătrund ușor în piele până la nivelul dermei, astfel încât rezultatul nu va dura mult și va fi mult mai bun.

Știi, un uriaș plus al acestui ulei de urzică este că nu vă usucă scalpul sau părul și nu necesită condiții speciale de păstrare. M-am lăsat să mă spăl cu urzică pentru foarte mult timp după fiecare spălare, dar se usucă foarte mult și spray-urile de casă sunt puțin stocate dacă nu le adăugați alcool.

Am luat rețeta de la grupul meu ca imagine. Este convenabil să salvați calea și să folosiți ca o foaie de înșelat atunci când gătiți.

În cele din urmă, am insistat asupra celor 14 zile și am păstrat tot timpul în jurul bateriei (doar am pornit încălzirea). Trageți printr-un filtru și voila. Ulei de emeralde (bine, culoare foarte frumoasă) este gata!

Cum l-am aplicat?

De 1-3 ori pe săptămână numai pe rădăcini înainte de spălarea capului. I-am saturat bine, le-am masat timp de 5 minute, ca sa ma calmez si sa plec timp de o ora. Poti sa-l incheie cu ceva, dar nu am facut-o.

De câte ori a fost văzut rezultatul?

Standard într-o lună. Și după 2 a fost clar văzută o mulțime de păr nou în linia de creștere. Creșterea părului a crescut la 2 centimetri, de obicei este de 1,5 cm - mai des 1.

Părul aici este umed, deci pare epic. Dar arăt cum arată aceste pete chelate. Părul este acolo, dar foarte scurt și ușor.

1 lună de utilizare

2 luni de utilizare

În final, am insistat deja de perfuzie de 2 ori. Mi-a plăcut foarte mult, chiar dacă nu-mi plac măștile de ulei. Dar pe măsline se dovedește o textura foarte ușoară și nu prea grasă. Mă interesează modul în care acest ulei va afecta lungimea? (brunete numai) Din păcate, eu însumi nu sunt un fan al uleiurilor pentru lungime, pentru că pictat. Puteți încerca, de asemenea, acest ulei pe sprâncene, cred că un rezultat bun se va dovedi.

Fetelor, recomandă-le! Deși nu sunt un fan al îngrijirii organice, cred că astfel de metode populare cunoscute pot crește densitatea, iar urzica este ingredientul meu preferat.

Reactorul atomic pe cap va va ajuta sa cresteti parul! (Foto)

Avantaje: oferă un sentiment plăcut, ieftin, cremoasă, ajutat de o durere de cap, încălzește scalpul

Acum voi cânta oudi! După iarnă, părul meu a fost nemilos, doar în bucăți, peste tot - în baie, pe un pieptene, pe o pernă! Am sunat de alarmă, m-am repezit la magazin și am văzut o noutate din floresan. Îmi place această companie, am decis să încerc. În ultimele două săptămâni, am pus o mască pe rădăcini aproape în fiecare zi. Și părul, desigur, până când nu mai cădea, dar efectul este evident! Au devenit mult mai mici. Masca are o consistență cremoasă groasă, care este foarte convenabilă pentru cei care înfășoară părul într-un pachet și își pun pălăria - nu se toarnă peste guler. Pregătește-te să coaceți și să prindă scalpul, dar aș spune că este foarte frumos, asemănător unui masaj! Am încercat, de asemenea, să îmbogățesc masca: am luat tinctura de piper și menta, am amestecat-o, am turnat-o pe rădăcini, am pus masca și l-am lăsat timp de 40 de minute. Coaceți chiar mai puternic, se simte că complexul funcționează! Chiar și din cauza schimbărilor meteorologice, templele mele de multe ori rănesc, astfel încât durerea de cap din circulația crescută a sângelui a scăzut! Aceasta este doar o mască minunată! Vă recomand cu tărie parul obosit, lipsit de viață și cei care au o durere de cap! Preț - 110 ruble.

Nu cred că cosmeticele Belitov pentru păr mă pot dezamăgi (

Dezavantaje: acționează ca un balsam, dar nu o mască

Bună fete! Când cumpăr ceva nou pentru părul meu, încerc să iau totul de la linie, sau cel puțin minimul necesar tot timpul, este un șampon, o mască și ceva pentru părul părului. Din noua serie Belita Arginin nu a existat doar șampon de vânzare. A luat o mască și un ser pentru vârful părului.

Costul pentru 85 ruble, loc de cumpărare a pieței locale

volum Există o mască într-un pachet de plastic negru cu un capac de întoarcere

structură

Ce promite producătorul:

Părul meu: vopsite, grase la rădăcini și uscate la capete, există capete divizate.

Despre masca în sine: Consistența măștii este lichidă, ca un balsam alb. Consumul este mare, atunci când aplicat nu simte bogăția. Mirosul nu-i plăcea, precum și mirosurile serice de șampon din perioada sovietică.

Eu folosesc masca deja timp de 2 săptămâni, în fiecare zi, totul aștepta niște rezultate pozitive din ea.

Aplicare și rezultat: Folosesc toate mastile in acelasi fel, dupa ce mi-am spalat parul, plimbam aproximativ 5 minute cu un prosop inversat in jurul capului meu, apoi am pus o masca pe lungimea parului, fara a atinge radacinile. Mă plimb 15-20 de minute cu o mască și spăl.

Masca este spălată din păr de foarte mult timp, obosită de a sta în baie cu capul în jos, mâinile au alunecat și au alunecat prin păr, spălându-l, m-am gândit o dată la un astfel de efect, atunci rezultatul va fi uimitor. Dar din păcate și ah.

 • Cu această mască, mi-am amintit că părul poate fi pieptat cu dificultate, și este adevărat, a trebuit să stau și să-l derul cu mâinile.
 • Parul a pierdut un volum mic.
 • Parul hidratant, nu am observat

Nici măcar nu știu ce este pozitiv să notez în această mască, pentru că parul meu pur și simplu nu există. Deși Belita are multe alte măști decente, de exemplu, o mască pentru căderea părului, pe care o cumpăr 3 ani. Se pare că doar această serie nu este pentru părul meu. Nu o mai folosesc.

Nu recomand masca proprietarilor de păr vopsit și uscat!

http://lllokony.ru/uhod/krapiva-dlja-volos-otzyvy.html