logo

Aparat de abur BaByliss ST395EI-Pro 230 cu abur

PROTECȚIA PĂRULUI:

 • Nano-titan ceramică de acoperire: durabil și neted
 • Tehnologia I-Temperature: încălzire instantanee și distribuție uniformă a căldurii
 • Reglarea temperaturii: 5 moduri în funcție de tipul de păr

Eficiență:

 • Efect dublu: umezirea la îndreptare (2 nivele)
 • 230 ° C: îndreptare într-o singură mișcare
 • Ionizarea: elimină electricitatea statică și face strălucirea părului

PENTRU PĂRINI MEDIU ȘI LUNG:

 • Latimea placii: 38 x 85 mm COMFORT:
 • Combinația pieptenelui retractabil: îndreptare ușoară
 • Ecran digital: precizie
 • Căzi rezistente la căldură: protecție și siguranță
http://www.babyliss-paris.ru/produkcziya/vyipryamiteli/parovoj-vyipryamitel-babyliss-st395ei-pro-230-steam/

Babyliss fier

Coafura frumoasă și elegantă ajută la crearea unei imagini frumoase și sofisticate. Pentru crearea sa se poate utiliza o varietate de dispozitive și accesorii, dar fierul Babyliss vă permite să înlocuiți mai multe dispozitive simultan.

Caracteristici și beneficii

De la fondarea sa în 1961, Babyliss și-a extins continuu gama de produse, sporind calitatea și extinderea gamei de produse. Caracteristica principală a îndreptătorilor de păr pentru acest brand este scopul său profesional, în timp ce acest accesoriu este potrivit pentru uz casnic. Toate modelele acestui aparat sunt fabricate în conformitate cu cerințele coaforilor profesioniști. Prin urmare, este posibil să creați un dispozitiv de înaltă calitate care să vă permită nu numai să creați rapid aproape orice coafură, dar în același timp să aveți grijă de bucle.

Principalele avantaje ale călcării Babyliss pot fi luate în considerare:

 • "Originea" profesională. Compania de producție este specializată în crearea de dispozitive destinate exclusiv îngrijirii profesionale a părului.
 • De înaltă calitate. Acest avantaj se realizează prin profesionalismul angajaților mărcii, precum și prin introducerea regulată a celor mai recente evoluții inovatoare în procesul de producție.
 • Domeniu larg. Fiarele de zi Babyliss sunt disponibile în mai multe soiuri. Acest lucru vă permite să alegeți dispozitivul cel mai potrivit, în funcție de lungimea buclelor, de tipul și de varianta stilului preferat.
 • Capacitatea de a crea coafuri diferite utilizând aceleași dispozitive de îndreptare a părului. Un astfel de fier pentru fire poate fi folosit nu numai ca o mașină de îndreptat părul, ci și ca o mașină de curling.
 • Abilitatea de a controla temperatura pensulelor de încălzire. Nu orice fier profesionist are o astfel de funcție, iar dispozitivul Babyliss este echipat cu el. Acest lucru vă permite să alegeți cel mai bun mod de încălzire a forcepsului pentru a crea orice coafură fără a afecta părul în sine.
 • Prezența stratului de cerneală pe pensete oferă nu numai o protecție fiabilă împotriva deteriorării buclelor, ci vă ajută să le faceți mai lucioase și mai strălucitoare. În plus, oferă un păr complet de conservare pe termen lung în forma sa originală.
 • Costuri accesibile. Acest element este foarte relevant, deoarece fiarele Babyliss aparțin produselor profesionale, care de obicei au un cost ridicat. Prețul pentru călcarea acestui brand este destul de accesibil.

Nu este surprinzător faptul că prezența doar a unor astfel de caracteristici și avantaje face ca îndreptarea părului acestui brand să fie una dintre cele mai populare din lume astăzi.

specie

Astăzi, toate produsele de coafare a acestui brand pot fi împărțite în trei grupe mari:

 • Fier de călcat. Poate fi folosit atât pe bucle uscate cât și umede. Poate aveți sfaturi suplimentare. Se pare ca un pieptene cu abur. Apa este turnată în recipient și atunci când este încălzită este posibil să pieptenească părul, care, sub influența aburului, nu numai că devine perfect neted și drept, dar, de asemenea, primește umiditate suplimentară. Astfel de modele au o acoperire cu titan și sunt folosite în principal pentru îndreptarea firelor, acestea fiind numite și 2-în-1.
 • Plăci cu duze suplimentare. Pot exista duze pentru îndreptare, pentru bucle cu volum diferit sau ondulat. Ca supliment opțional, este inclus un capac pentru depozitare și transport.
 • Dispozitiv standard. Nu are un generator de abur sau accesorii suplimentare, este un fel de dispozitiv rutier care vă permite să aduceți rapid buclele în ordine. Acest fier este potrivit pentru îndreptarea firelor și pentru a le oferi un volum bazal.

Toate modelele acestui dispozitiv pentru crearea stilului sunt împărțite în trei grupe, în funcție de acoperirea plăcilor de clește:

Mulți stilisti, coaforii de astăzi spun că este mai bine să cumpărați fier de cărbune sau cu acoperire cu turmalină, deoarece este mai durabil și mai sigur pentru păr.

Privire generală asupra modelului

Fiecare versiune a acestui dispozitiv pentru păr este prezentată de producător în mai multe modele. Cele mai populare și populare astăzi sunt:

 • Babyliss ST395EI-Pro 230 STEAM. Model cu plăci durabile de titan aparținând categoriei de fier de călcat. Se încălzește în mod egal și rapid, are cinci regimuri de temperatură, eliberează și protejează părul de la electricitatea statică. Are un pieptene retractabil, care asigură o finisare maximă a buclelor și hidratarea eficientă a acestora. Dimensiunile mici și dimensiunile compacte oferă o simplitate și o ușurință în utilizare.
 • BaByliss ST230E este un dispozitiv versatil care vă permite nu numai să îndreptați firele, ci și să le curlinați, precum și să creați un volum de rădăcină. Are un strat ultra-neted și un afișaj special LED care afișează temperatura de încălzire a dispozitivului.
http://wlooks.ru/vypryamitel/utyuzhok-babyliss/

Noua mea dragoste este un fier BaByliss. Opinie.

Bună ziua tuturor!

Da, eu sunt din nou și acesta este cel de-al treilea post pentru această săptămână. Ce trebuie să faceți dacă inspirația de a scrie vine atât de brusc și atât de mult.

Astăzi vom vorbi despre recenta mea achiziție. Miracolul tehnologiei, o noutate de la binecunoscuta companie BaByliss - ST395EI-Pro 230 STEAM abur redresor. Alegerea mea a căzut pe el datorită marelui post Mary_Nec.

Un fundal mic.

Totul a început cu mult timp în urmă într-o galaxie îndepărtată. M-am admirat mereu perfect neted, drept și curgând ca părul de mătase. Dar eu însumi sunt proprietarul unui păr foarte poros, neascultător și curulat. Deci, ce să faci cu așa ceva? Dreapta. Îndreaptă. Primul meu fier a venit la mine acum 4 ani. A fost un fier profesionist cu plăci de titan, ionizare și control al temperaturii. Dispozitiv foarte rece în acel moment. Plăcile de titan sunt renumite pentru durabilitatea lor (deci un astfel de fier este o descoperire pentru un coafor) și dacă îl aruncați, nu va face nimic, plăcile nu se vor sparge, ca de exemplu ceramica. Dar a existat un "dar" în ea, și se datorează faptului că plăcile de titan acționează mai mult asupra părului, adică, în mare măsură, îl strică mai mult. Deși cu timpul și experiența am reușit să aduc acest rău la nimic, după 4 ani de utilizare activă, plăcile au început să zgâriască părul. Totuși, indiferent cât de durabile sunt plăcile, totul are o viață proprie. În cazul în care călcarea plăcii nu este atât de netedă alunecă prin păr, atunci singura cale de ieșire. Timp de fier să se schimbe. Ce am făcut de fapt.

BaByliss-ul meu.

După cum am spus deja, alegerea a fost făcută grație unui membru al comunității.
Uitați-vă la promisiunile producătorului:

Nano-titan ceramică de acoperire: durabil și neted
Tehnologia I-Temperature: încălzire instantanee și distribuție uniformă a căldurii
Reglarea temperaturii: 5 moduri în funcție de tipul de păr

Efect dublu: umezirea la îndreptare (2 nivele)
230 ° C: îndreptare într-o singură mișcare
Ionizarea: elimină electricitatea statică și face strălucirea părului

Latimea placii: 38 x 85 mm COMFORT:
Combinația pieptenelui retractabil: îndreptare ușoară
Ecran digital: precizie
Căzi rezistente la căldură: protecție și siguranță

Fierul în sine a fost ambalat într-o cutie standard, unde sunt vopsite tot felul de funcții și parametri ai dispozitivului:


În cutie așteptăm instrucțiunile, cartea de garanție, fierul în sine și aici este o husă de depozitare rezistentă la căldură:

Un pic despre caracteristicile:

 • Suprafață titan-ceramică, cutie din plastic
 • 5 moduri de încălzire, de la 170 ° C la 230 ° C
 • Timp de încălzire a plăcii 20 secunde (timp de încălzire cu apă 2-3 minute)
 • Există o funcție de ionizare
 • Lungimea cablului 1,8 m.
 • Nu este potrivit pentru bucle.

Există un total de 3 funcții pe care le putem ajusta:

  Temperatura:
  Se reglează ușor prin apăsarea butoanelor din partea laterală a carcasei. Când folosiți degetele de pe butoane, nu alunecați, prin urmare bateți accidental temperatura (ceea ce se întâmplă în unele dispozitive).

Fiecare mod de temperatură are propriul indicator de culoare: 170˚ verde, 185˚ portocaliu, la 230˚ roșu. După ce temperatura a fost selectată, indicatorul clipește și nu mai clipește când atinge temperatura dorită. Conform observațiilor mele personale, încălzirea până la 185˚ se produce în doar 10 secunde.

 • Cot înălțime:
  Sincer vorbind, nu înțeleg de ce este necesară această funcție. Poate că pieptenele vă permit să apucați și să pieptești simultan firele, dar pentru mine dinții sunt atât de mici încât nu simt nici un beneficiu din prezența lor. La cuișoare nivelul 3: le puteți elimina complet, puteți extrage jumătate sau toate. Regulatorul în sine este amplasat pe partea inferioară a carcasei, este mecanic.
 • Intensitatea aburului:
  Cel mai interesant lucru pentru mine, pentru care fierul a fost cumpărat. Aburul este furnizat din găuri mici pe placa superioară a fierului. Adică, el devine imediat pe păr.

  Apa pentru abur este turnată într-un rezervor special. Apa trebuie, desigur, să fie distilată, altfel se poate forma o scară în aparat și nu este posibil să-l curăț de acolo. Rezervorul este ușor și mic, destinat pentru 5 ml. Această cantitate de apă este de ajuns pentru mine 3 îndreptare.

  Apropo, intensitatea aburului este de asemenea reglabilă: puteți să o opriți complet și să folosiți dispozitivul ca de obicei (fără abur), dar puteți să-l faceți o intensitate medie sau mare.

  Impresiile mele. Pro și contra.

  De îndată ce mi-am luat fierul și am venit acasă cu el, m-am grăbit să mă îndrept părul, chiar am uitat de protecția termică. Niciodata nu face asta :) Fierul imediat sa aratat perfect: placile s-au alunecat prin firul de par, precum si foarte usor si usor. Și părul sa îndreptat mult mai repede decât înainte.

  Un pic despre cum să îndrepți părul fără rău:

  1. În primul rând trebuie să vă spălați părul și să se usuce bine. Dacă faceți coafura pe părul învechit, atunci riscați, atunci când este expus la temperaturi ridicate, "lipiți" praful și murdăria de pe stradă în părul dvs., acest lucru va face părul plictisitor și în cele din urmă le va distruge.
  2. Asigurați-vă că utilizați protecția termică a cremelor sau uleiului. Din experiența mea, pot aloca un instrumente decente care funcționează: Kaaral roz Up, L'Oreal Professionnel Mythic ulei (în smântână), Kerastase Disciplina keratină Thermique Creme și L'ANZA Keratina Vindecarea ulei de păr. În momentul de față am optat pentru crema Kaaral Pink Up.
  3. Dacă vă îndreptați sau încurcați părul, ar trebui să vă îngrijiți cu atenție părul cât mai bine: măști profesionale hrănitoare, spray-uri hidratante, utilizarea regulată a ampulelor pentru lungime.

  Ce avantaje am observat în acest dispozitiv în comparație cu altele:

  • El se îndreaptă într-adevăr mai repede. În cazul în care cu ultimul redresor mi-a luat aproximativ 10-15 minute pentru a împacheta, apoi cu aceasta nu mai mult de 5 (inclusiv timpul de încălzire). Cred că în primul rând meritul funcției de abur. Firele pot fi luate puțin mai mari decât de obicei, ele se vor încălzi și se vor îndrepta în mod egal.
  • Aburul face stilul mai durabil. Întotdeauna dorm cu panglici, iar întotdeauna orice dispunere pe a doua zi dispar (fie că este bucle sau îndreptare). Și care a fost surpriza mea când, în a doua zi, mi-am răspândit îmbrăcămintea dimineața și părul meu a rămas aproape drept. Miracole și numai. Confirmarea fotografiei în a doua zi după îndreptare:
  • Parul strans nu se scoate pe vreme umeda. Proprietarii de păr poros vor înțelege ce vreau să spun :)
  • Părul după îndreptare se transformă: ele devin fărâmițate, moi, hidratate, strălucitoare, foarte plăcute la senzațiile tactile. De parcă n-aș fi îndreptat-o, dar ar fi făcut un tratament spa rece. Cu călcarea în trecut acest efect nu a fost.
  • Acum am nevoie de o temperatură mai scăzută de încălzire și mai puțin călcare trece de-a lungul fiecărei fire.

  Și câteva dezavantaje. Unde se află fără ea.
  • Apă distilată. Trebuia să caute puțin. Dar acest lucru nu este nimic, este mai bine să căutați decât să spălați murdăria :) Este suficient pentru o lungă perioadă de timp.
  • Dispozitivul este greu, mâna devine repede obosită. Dar având în vedere faptul că instalarea durează câteva minute, nu este deosebit de înfricoșător
  • Prețul ridicat - 6000 de ruble. Îmi place sau nu, și elementele noi sunt întotdeauna mai scumpe. Mai ales așa de cool :)
  • Cablu scurt pentru mine
  • Plăcile nu sunt fixate în starea închisă datorită a ceea ce necesită mai mult spațiu în timpul depozitării. Dar m-am obișnuit (trecutul era același)

  Sunt mulțumit de cumpărare?
  Foarte mulțumit, dar, așa cum am menționat mai sus, părul meu este natural poros și curat, adică am ceva de îndreptat. Pentru un astfel de fir de păr este necesar un astfel de dispozitiv, atunci este justificat prețul său și alte dezavantaje. Nu vor fi capabili să facă bucle, deoarece plăcile de pe laturile lor nu sunt rotunjite și vor fi îndoite. Dispozitivul nu este potrivit pentru părul scurt, plăcile sunt prea late. De asemenea, am auzit că aburul fierbinte (împreună cu plăcile fierbinți) va afecta negativ parul. Mi se pare că este mai sigur plimbare 1 dată prin păr cu abur fierbinte decât de câteva ori, fără abur, dar plăcile încălzite la 210 ° (mai mici parul meu nu sunt de acord și nu doresc să îndrepte), astfel încât în ​​sănătatea părului (sub pensionare actuală) Sunt calm
  Fotografii de păr proaspăt îndreptat:


  Asta e tot ce am vrut să-ți spun. Sper că BaByliss îmi va servi cu credincioșie de foarte mult timp și postul va fi util sau interesant pentru cineva.

  http://www.hairmaniac.ru/moya-novaya-lyubov-utyuzhok-ot-babyliss-otzyv.html

  Aparat de îndreptat părul (fier) ​​pentru păr Babyliss I-PRO 230 STEAM ST395. Nou. Original. Cadou grozav pentru prietena ta!

  Eliminat din licitație de către vânzător.

  Disponibil temporar din stoc

  Celelalte loturi ale vânzătorului

  Aparat de îndreptat părul (fier) ​​pentru păr Babyliss I-PRO 230 STEAM ST395.

  Lot Descriere

  Aparat de îndreptat părul (fier) ​​pentru păr Babyliss I-PRO 230 STEAM ST395.

  Clestii electrici Babyliss ST395E fac usor sa indrepteasca parul cret fara a-l face rau. Dispozitivul poate fi folosit pe păr uscat și umed, de orice lungime.

  Tehnologia exclusivă a tehnologiei i-Temprature oferă o încălzire ultra-rapidă de până la 230 ° C. La această temperatură, îndreptarea se realizează cu o singură mișcare și durează mult mai mult.

  Există 5 moduri de funcționare pentru diferite tipuri de păr. Fiecare dintre ele are o indicație de culoare proprie, care simplifică setările. Temperatura minimă recomandată pentru părul subțire, fragil și albite este de +170 ° C. Acest mod este indicat cu verde. Mai mult, indicarea prin galben și portocaliu se face în roșu, indicând că încălzirea maximă este de +230 ° C. Se folosește pentru păr gros buclat.

  Protecția părului de efectele temperaturilor ridicate asigură o acoperire ceramică specială Nano Titanium Ceramic, care conține ceramică pură de 60%. Ca urmare, plăcile devin mai fine, frecarea scade în timpul mișcării prin păr. Există o funcție de aburi pentru a hidratează părul în timpul îndreptării. Funcția de ionizare reduce impactul negativ asupra părului, îl face neted și strălucitor, se luptă cu electricitatea statică.

  Învelitoare rezistentă la căldură inclusă.

  Cablul de alimentare este de 1,9 m. Cablul se rotește.

  Lățimea plăcii: 38 x 85 mm.

  Timpul de încălzire nu este mai mare de 10 secunde. Se oprește automat după 60 de minute și se supraîncălzește.

  http://krsk.au.ru/11319998/

  Aparat de îndreptat părul Babyliss ST395E

  de la 4489 la 6240

  Model: ST395E

  Tip produs: redresoare

  descriere

  Clestii electrici Babyliss ST395E fac usor sa indrepteasca parul cret fara a-l face rau. Dispozitivul poate fi folosit pe păr uscat și umed, de orice lungime. Tehnologia exclusivă a tehnologiei i-Temprature oferă o încălzire ultra-rapidă de până la 230 ° C. La această temperatură, îndreptarea se realizează cu o singură mișcare și durează mult mai mult. Există 5 moduri de funcționare pentru diferite tipuri de păr. Fiecare dintre ele are o indicație de culoare proprie, care simplifică setările.

  Recenzii video (3)

  BaByliss ST395E Hair Straightener - recenzie video

  Privire de ansamblu a aburitorului Babyliss i pro 230 steam

  Reglarea părului cu aburi cu o singură mișcare cu BaByliss I-PRO 230 STEAM ST395E

  Caracteristici (18)

  Prețurile pe Yandex.Market

  Compară prețurile (5)

  Cum să cumpărați sau unde suntem +

  "DiscountGID" este un serviciu de comparare a prețurilor în magazine, un serviciu de recuperare de numerar și asistență în alegerea bunurilor, printr-o selecție de recenzii video, recenzii și compararea produselor. Majoritatea magazinelor reprezentate pe site livrează în Rusia, deci este benefică utilizarea comenzii online pe site-ul acestui magazin (dacă trimiteți comenzi către regiunea dvs., puteți verifica site-ul magazinului selectat). Pentru a cumpăra produsul selectat, trebuie să faceți clic pe butonul "cumpărați" în fața magazinului selectat și să continuați cumpărarea pe site-ul web al acestui magazin. Pentru a obține un cashback, urmați pașii de mai jos pentru a vă înregistra.

  Preț de la 4489 ruble la 6240 de ruble în 5 magazine

  Reducere de 5% pentru plata online

  Serviciu cashback Reducere HYD

  Cumpărați în orașe învecinate

  Cumpărați pe credit

  Fără dobândă până la 300 000 ₽ până la 12 luni pentru orice produs. KIWI Bank (SA), licență a Băncii Rusiei nr. 2241.

  Perioadă fără dobândă - până la 100 de zile. Eliberarea cărții de credit - gratuită

  Suma împrumutului este de până la 300.000 de ruble. Perioadă fără dobândă - până la 55 de zile!

  Opinii (9)

  shelepova katya

  Când am căutat un nou redresor, mi-am dorit ca părul meu să fie mai puțin avariat și prețul era plăcut, alegerea este acum foarte mare în magazine, dar sa oprit acolo. Sunt foarte mulțumit și pot spune că toate acestea sunt o mare diferență atunci când folosiți plăci ceramice, ele sunt cele mai blânde pentru păr și am părul subțire, trebuie să folosiți astfel de lucruri foarte atent. Se pornește la început un mod de încălzire delicat, acesta este de aproximativ 160, apoi comutat la 180 de grade, se obține un rezultat bun. Am vrut cu adevărat să încerc ionizarea curajoasă, nu mai auzisem că fiarele sunt, de asemenea, asemenea, în general, părul strălucește într-adevăr și electrifică mai puțin, cel puțin în comparație cu simpla îndreptare a trecutului meu. Acest lucru este bun, o mulțime de tot felul de jetoane, funcționează în el, iar prețul este, în general, normal.

  avantaje:

  păr mai puțin oțel divizat

  dezavantaje:

  Perioada de utilizare:

  Rusakova Katya

  Acum este cu atât mai ușor să faci stil la domiciliu. Acest fier poate fi așezat folosind abur. Și pentru păr un plus mare, nu arde, nu strica și părul strălucește după utilizare. 5 moduri de încălzire, doar eu folosesc una sau două. În general, cleme, cum ar fi din seriile profesionale. Acum, fiți cu adevărat frumoși și părul rămâne în același timp sănătos.

  avantaje:

  dezavantaje:

  Perioada de utilizare:

  phirsova elena

  Îl vizitez pe sora mea și am văzut acest fier cu umidificare cu aburi. Lasă-mă și m-am cumpărat așa. Este foarte bun, în special potrivit pentru cei care au păr ondulat, pufos ca mine. Este ușor de alinat cu ajutorul aburului, iar datorită ionizării părul apare strălucitor și devine neted. Fierul își justifică costul, ca și pentru mine.

  Perioada de utilizare:

  Luneva Alena

  Mi-a plăcut foarte mult lățimea plăcilor în aceste clești, înainte de a exista un fier îngust, acum înțeleg cum am suferit cu părul meu gros. Și aici este furnizarea de aburi și plăcile cu un fel de acoperire super ceramică. Îl folosesc timp de trei luni, într-o zi sau două trebuie să fac asta. Parul ramane sanatos, sfaturile nu se despart. Și părul nu electrifică. Succesor foarte redresor, calitatea plăcută.

  avantaje:

  5 condiții de temperatură

  dezavantaje:

  cumpărate fără reducere

  Perioada de utilizare:

  Micul Natalia

  Înainte de a cumpăra, am revizuit toate videoclipurile posibile, am re-citit recenzii (au existat puține dintre ele). În videoclipul de anunțuri, cuplurile merg intens și continuu în timp ce comprimă forțele, dar în realitate totul este așa cum am descris în "defectele", cu care am fost foarte dezamăgit.
  Dacă tot decideți să cumpărați acest model, verificați alimentarea cu abur, indiferent dacă sunteți mulțumit de durata furnizării. Poate că am primit un fier defect.

  avantaje:

  dezavantaje:

  Aburul este plăcile de compresie timp de 2-3 secunde și se oprește.. de data aceasta nu este suficient pentru a ține întreaga lungime de fire, de fiecare dată când comprima și decomprima căpușă.. Este foarte inconfortabil... deși vânzătorul mi-a asigurat că acest lucru este normal, ar trebui să fie.. așa că rămâne un mister pentru mine dacă cleștele au fost defecte sau așa stabilite de producător. Dacă într-adevăr ar trebui să fie, atunci acesta este un minus imens. În cele din urmă, am refuzat această călcare și am cumpărat un altul.
  Apă distilată trebuie adăugată la rezervor, apa uzată de la robinet nu poate fi folosită, deoarece se poate forma o scară și dispozitivul nu mai funcționează...
  Corpul de fier un fel de scuipat, sentimentul care nu va dura mult timp..

  http://skidka-krasnodar.ru/tovar/76370_vyipryamitel_dlya_volos_babyliss_st395e_st395e.html

  Aparat de îndreptat părul Babyliss ST495E cu abur

  10990

  Model: ST495E cu abur

  Tipul produsului: Aparat de îndreptat părul

  descriere

  Aparatul de îndreptat părul Babyliss ST495E utilizează o caracteristică de pulverizare cu ultrasunete, care face mult mai ușor stilul. El furnizează particule microscopice de lichid sub formă de abur, umezind profund buclele. Acest sistem face ca părul să se îndrepte la temperaturi de până la 235 de grade. IONIZATOR INSTALAT Dispozitivul umple deasemenea firele cu particule încărcate negativ.

  Recenzii video (3)

  Redresor cu abur ultrasonic ST495E BaByliss Paris. Îndreptarea ca într-un salon de înfrumusețare!

  Privire de ansamblu a aburitorului Babyliss i pro 230 steam

  Aparat de îndreptat părul video BaByliss PRO BAB 2191 SEPE Ultrasonic Bebilis Pro Ultrasonic

  Specificații (17)

  Prețurile pe Yandex.Market

  Prețuri (1)

  Cum să cumpărați sau unde suntem +

  "DiscountGID" este un serviciu de comparare a prețurilor în magazine, un serviciu de recuperare de numerar și asistență în alegerea bunurilor, printr-o selecție de recenzii video, recenzii și compararea produselor. Majoritatea magazinelor reprezentate pe site livrează în Rusia, deci este benefică utilizarea comenzii online pe site-ul acestui magazin (dacă trimiteți comenzi către regiunea dvs., puteți verifica site-ul magazinului selectat). Pentru a cumpăra produsul selectat, trebuie să faceți clic pe butonul "cumpărați" în fața magazinului selectat și să continuați cumpărarea pe site-ul web al acestui magazin. Pentru a obține un cashback, urmați pașii de mai jos pentru a vă înregistra.

  Preț de la 10990 ruble la 10990 de ruble în 1 magazine

  http://skidka-ekb.ru/tovar/1256037_vyipryamitel-volos-babyliss-st495e-s-parom.html

  Care sunt tunsorile bune Babyliss?

  Aparatele de îndreptat părul BaByliss sunt unul dintre cele mai populare articole din categoria de îndreptat părul.

  Cu ajutorul lor, orice fata poate arata elegant. Cu o utilizare corectă, chiar părul cel mai neascultător și curat poate fi îndreptat.

  Compania BaByliss este specializata in productia de echipamente profesionale care pot fi folosite atat la domiciliu cat si in conditii de salon.

  Puteți să-l cumpărați în magazine importante de aparate sau magazine online. Cel mai bine este să folosiți serviciile comercianților cu amănuntul oficial pentru a nu vă poticni de un fals.

  Privire de ansamblu a fiarelor populare

  Majoritatea fiarelor pot fi împărțite în mai multe categorii:

  1. ordinare de îndreptare;
  2. seturile constând din duze suplimentare;
  3. fier de călcat cu abur generat.

  BaByliss dispune de instrumente în toate cele trei categorii. Pentru a înțelege ce fel de îmbrăcăminte de fier, trebuie să înțelegeți caracteristicile diferitelor modele.

  BaByliss PRO Ultra Curl este o mașină de îndreptat părul profesional. Este, de asemenea, foarte potrivit pentru curling bucle.

  Pentru plăcile utilizate, stratul cel mai subțire. Pentru aplicarea sa aplicată metoda de galvanizare.

  Datorită acestei tehnologii, fierul ușor alunecă prin păr și nu este deteriorat de acțiunea produselor de styling.

  Un avantaj suplimentar al dispozitivului îl reprezintă durata de viață crescută, confirmată de feedback-ul pozitiv lăsat de utilizatori pe Internet.

  Datorită gamei mari de temperaturi de funcționare, puteți alege cea mai bună căldură pentru păr. Costul dispozitivului de la trei mii de ruble.

  Două redresoare BaByliss PRO vândute sub numere de serie diferite se disting printr-o acoperire lamelară.

  Dacă luați modelul BAB2091E, veți primi un dispozitiv cu cinci regimuri de temperatură, o funcție ionizantă și o placă acoperită cu titan.

  Acoperirea cu titan vă permite să realizați plăci rezistente, care practic nu fac obiectul unor deteriorări mecanice - acest lucru face ca dispozitivul să fie fiabil și durabil.

  Datorită numărului mare de opțiuni de temperatură, rezultatul ridicat al îndreptării va fi pe părul subțire, fragil și pe bucle groase.

  Funcția suplimentară de ionizare vă permite să scăpați părul din electricitatea statică și să obțineți un rezultat ridicat.

  Modelul BAB2091EPE este un fier de călcat cu plăci fabricate folosind tehnologia de galvanizare menționată anterior. Este, de asemenea, echipat cu cinci moduri de temperatură și o funcție ionizantă.

  În plus, dispozitivul BaByliss PRO BAB2091EPE este implementat cu un sistem cu elemente de încălzire autoreglabile.

  Cu aceasta, puteți seta cu precizie temperatura, în timp ce este menținută la un nivel constant, cu o abatere minimă de jumătate de grad. Pensulă se încălzește foarte repede.

  În seria BaByliss PRO există încă două modele similare, care diferă într-o acoperire și dimensiunea plăcilor.

  Un alt plat profesionist BaByliss din seria PRO sub numărul BAB2670EPE are un pieptene detașabil, plăci mari de 28 x 90 mm, un termostat și o temperatură de funcționare de 140 până la 230 de grade cu cele cinci moduri clasice.

  Îndreptarea este principala sarcină a forcepsului, nu este recomandat să le folosiți pentru curling.

  Folosind o perie detașabilă, care poate fi instalată pe orice altă parte decât îndreptarea, este efectuată pieptănarea părului.

  Datorită funcției speciale de blocare, dispozitivul este ușor de depozitat și transportat. Procedeul de galvanizare este utilizat pentru acoperire, există un sistem de autoreglare a temperaturii.

  Modele speciale

  Evidențiați este dispozitivul BaByliss PRO Silken Touch. Acest fier se concentrează pe îndreptarea părului scurt.

  Are plăci de 15 mm realizate folosind tehnologia specială Silken Touch.

  Variația temperaturii de la 140 la 230 de grade vă permite să alegeți unul dintre cele cinci moduri. Fierul de păr vine cu un covor de protecție.

  Folosit special în fabricarea tehnologiei Silken Touch este proiectat pentru a ajuta buclele cu precizie scurtă. Poate fi folosit chiar și pentru a le încurca.

  Metalul micrometric este utilizat pentru a acoperi plăcile. O astfel de acoperire este obținută prin galvanizare, ceea ce garantează o durată îndelungată de viață, precum și rezistența la temperaturi ridicate.

  Netezirea buna va permite sa indreptati perfect parul. Pentru lucru, se utilizează Sistemul avansat de gestionare a căldurii, care permite menținerea calitativă a temperaturii dispozitivului și pregătirea rapidă pentru funcționare.

  Aparatul de îndreptat părul are o tensiune de operare universală, care vă permite să lucrați cu el oriunde în lume.

  Dacă intenționați o călătorie și doriți să aduceți un fier pentru părul dvs., ar trebui să aruncați o privire mai atentă la modelul BaByliss PRO BaBySleek. Acest mini-redresor poate fi achiziționat la un preț accesibil.

  Pentru a acoperi plăcile folosite un amestec de titan și ceramică. Dispozitivul are o putere redusă, dar acest lucru este suficient pentru a lucra cu o temperatură de două sute de grade.

  Pe partea din față a dispozitivului BaByliss PRO BaBySleek există un indicator care vă arată dacă fierul este gata de lucru.

  Pentru a îmbunătăți siguranța, există un vârf special de izolație, iar versatilitatea în ceea ce privește tensiunea de lucru vă va permite să nu vă îngrijeți de țara în care mergeți.

  Acest model de îndreptare a părului va funcționa din orice rețea.

  Cele mai recente evoluții ale BaByliss și nu numai redresoare cu regenerare de abur sau umidificatoare.

  Pe de o parte, această decizie pare ilogică, deoarece fierul îndreaptă părul tocmai prin îndepărtarea umidității de la ei, dar, pe de altă parte, recenziile pozitive confirmă faptul că acest sistem funcționează cu adevărat.

  Redresorul de abur de la producător este prezentat într-o singură versiune, din păcate, nu ieftin. Puteți cumpăra un astfel de dispozitiv pentru cel puțin cinci mii de ruble.

  BaByliss PRO UltraSonic Styler este un redresor profesional, complet cu un umidificator. Are plăci mari de 28 mm și funcția de umiditate "Micro Fog".

  Pentru plăcile se utilizează stratul de galvanizare menționat mai sus.

  Temperatura de funcționare a dispozitivului variază de la 150 la 230 de grade, în timp ce redresorul poate fi încălzit până la cea mai înaltă temperatură într-un minut.

  Inclusiv cu dispozitivul este un strat protector de silicon.

  Producătorul susține că noul aparat de abur este un redresor revoluționar cu un umidificator integrat cu ultrasunete.

  În plus față de părul drept, puteți conta pe strălucirea și durabilitatea stilului. Datorită tehnologiei ultrasonice unice, apa este împărțită în microparticule pentru a crea o "ceață" rece.

  Acest lucru permite nu numai îndreptarea părului, ci și hidratarea acestuia, prevenind astfel uscarea și fragilitatea buclelor.

  Unul dintre cele mai bine echipate instrumente este modelul BaByliss PRO Sleek Expert cu o acoperire micrometalică și cinci condiții de temperatură variind între 115 și 230 de grade.

  Includeți cu dispozitivul o geantă pentru depozitare și transport, mănuși de protecție și un covor special.

  După cum puteți vedea, produsele BaByliss sunt mai mult decât extinse.

  Între o astfel de varietate de produse, fiecare fată va putea să aleagă dispozitivul potrivit pentru sine, luând în considerare atât bugetul, cât și funcționalitatea.

  Marca se află pe piață de zeci de ani, iar recenziile tuturor produselor noi sunt colectate strict pozitiv.

  http://vmirevolos.ru/instrumenty/utyuzhok-dlya-volos-babyliss.html

  Fier de călcat cu abur

  Este imposibil să înțelegi femeile: proprietarii de fire drepte tind să le încurce, iar cei curuși - pentru ai îndrepta. Prin urmare, pe rafturile magazinelor puteți vedea o varietate de instrumente cu care puteți schimba aspectul zilnic. Folosirea unui dispozitiv de îndreptare a părului cu aburi simplifică procedura de îndreptare și economisește timpul de modă.

  Cum funcționează fierul de îndreptat părul?

  Potrivit multor femei, stilerul dăunează în mod semnificativ firelor, făcându-le fragile și uscate. Acest lucru este cauzat de caracteristica a dispozitivului - prezența de plăci, încălzit la o temperatură ridicată. Producătorii moderni oferă noi instrumente menite să îndrepte buclele. Printre acestea se numără modele cu un regulator de temperatură și fier de călcat pentru păr: utilizarea lor se bazează pe un efect blând, datorită căruia puteți schimba adesea stilul.

  Dispozitivul de îndreptat părul cu aburi este un fier curling, la un capăt al căruia sunt amplasate plăcile, iar un generator este conectat la celălalt. Utilizarea dispozitivului este simplă:

  • umpleți generatorul de abur cu apă non-dură (puteți utiliza produse de curatare);
  • ia mici fire (pentru a obține efectul dorit);
  • așezați-le cu atenție pe lățimea suprafeței de lucru;
  • pentru a alege direcția de mișcare corectă (la început, firul este procesat de abur și numai apoi de temperatură).

  Urmând aceste recomandări, puteți obține efectul unor fire simple și netede în câteva minute, iar acest lucru nu este singurul avantaj al dispozitivului. Printre cele care merită notate:

  • consumul energetic economic;
  • îngrijirea atentă a firelor (hidratare și protecție împotriva efectelor negative ale factorilor externi);
  • protecția împotriva spărturilor (lipirea lor);
  • ușurință în utilizare.

  Ce ar putea fi o mașină de îndreptat părul cu aburi

  Acest dispozitiv poate fi profesionist și accesibil pentru utilizarea de zi cu zi. Primele sunt concepute ținând cont de frecvența utilizării și au o putere mare (care asigură o încălzire rapidă a instrumentului), duze suplimentare și dimensiuni mari. Soiurile de uz casnic sunt renumite pentru simplitatea designului, cu costuri reduse. Prețul pentru acestea depinde de tipul de acoperire a suprafeței de lucru:

  • metal (arde parul din cauza lipsei unei funcții de a menține o anumită temperatură);
  • Teflon (se ocupă de sarcina principală și nu necesită o întreținere atentă);
  • ceramica (sigură pentru fire, le conferă blândețe și strălucire);
  • titan (datorită conductivității termice ridicate, aceste plăci se încălzesc rapid, ele trebuie utilizate cu prudență).

  Cum sa alegi un fier de par cu abur

  Pentru a obține un dispozitiv eficient care protejează părul fără a se deteriora prin supraîncălzire, trebuie să acordați atenție:

  • plăci de acoperire (metal, teflon, ceramică, titan);
  • puterea dispozitivului (datorită căreia dispozitivul se încălzește rapid);
  • lungimea și lățimea suprafețelor de lucru (cunoașterea grosimii părului va ajuta la alegerea: pentru cele subțiri - 4-6 cm, iar pentru restul 7-9 cm);
  • disponibilitatea termostatului sau a funcției de protecție împotriva supraîncălzirii (îngrijirea delicată a toroanelor);
  • prezența atașamentelor suplimentare.

  Fier de călcat cu abur de la cei mai buni producători

  Următoarele produse de îndreptat părul sunt cele mai populare:

  1. BaByliss. Modelele seriei Bebilis sunt renumite pentru încălzirea uniformă a plăcilor, prezența impregnărilor de titan care împiedică uscarea excesivă a firelor. Costul mediu al acestora variază între 1500 și 5500 p.
  2. Remington. Acestea sunt profesionale îndreptare a părului cu preț și calitate ridicată. Trăsătura lor distinctivă este capacitatea de a folosi pe fire umede. Preț pentru un astfel de dispozitiv 5500-10000 p.
  3. Rowenta. Această companie pune pe piață dispozitive ergonomice accesibile, cu o acoperire metalică din categoria prețurilor medii (1000-3000 r). Dezavantajul lor este timpul lung de încălzire.

  De unde să cumpărați și cât costă

  Obțineți nevoie de fier de aburi în magazine specializate. Atunci când comandați prin Internet, este recomandabil să solicitați un card de garanție și un certificat pentru dispozitiv. Costul instrumentului depinde de marca, disponibilitatea funcțiilor suplimentare, materialul ales pentru fabricarea plăcilor etc. Profesionistii de indreptare a parului vor costa cel putin 5000 r, iar pretul pentru cele simple va fi de 2000-2500 r.

  http://hairproblem.ru/465-parovoi-utyuzhok-dlya-volos.html

  Aparat de îndreptat părul cu aburi Babyliss

  Fiecare fată visează la părul bine îngrijit și la un stil frumos. Magazinul nostru oferă BaByliss Pro 230 Radiance de călcat cu aburi.

  Straighten up este potrivit pentru uz casnic și în saloanele de înfrumusețare. Curlatorul se încălzește rapid și menține căldura constantă. Ionic abur îmbunătățește starea părului și oferă strălucire.

  Aripioarele retractabile oferă un efect profesionist de pieptene pentru o îndreptare extra-eficientă. Fierul este încălzit la 230 ° C, are plăci ceramice de titan pentru acoperirea fină.

  Aparatul de îndreptat părul cu aburi BaByliss Pro 230 Radiance (forceps, fier, Beibilis Pro 230 Rediens curling iron) poate fi utilizat acasă sau în saloane. Aripioare speciale de împingere sunt necesare pentru pieptene suplimentare. Aripile retractabile au 2 nivele; ridicate sau scăzute în funcție de tipul de păr sau pot fi complet îndepărtate de pe placă.

  Putere: 40 wați

  Reglarea temperaturii: de la 170 la 230 de grade!

  Tratamentul părului cu aburi.

  Potrivit pentru orice tip de păr.

  Acest produs este adesea căutată ca: Mașină de curățat BaByliss Pro 230 Radiance, Beibliis Pro 230 Rediance, curățătoare de păr BaByliss Pro 230 Radiance, Styler, fier de curling pentru păr, fier de călcat, hair curlers, hair curlers pentru femei, curling hair curling, hair curlers, produse pentru femei, hair curlers.

  De asemenea, pe site-ul magazinului "Megasvit" puteți alege și cumpăra fiare de călcat.

  Cupoanele OPAYZ (Basic | Active | Web) sunt acceptate (pentru bunuri | în magazinul Megasvit)

  http://abkingpro.zakupka.com/p/84926885-utyuzhok-parovoy-dlya-volos-babyliss-pro-230-radiance-shchipcy-vypryamitel-ployka-beybilis-pro-230-rediens/

  Aparat de îndreptat părul Babyliss ST395E

  de la 4489 la 6240

  Model: ST395E

  Tip produs: redresoare

  descriere

  Clestii electrici Babyliss ST395E fac usor sa indrepteasca parul cret fara a-l face rau. Dispozitivul poate fi folosit pe păr uscat și umed, de orice lungime. Tehnologia exclusivă a tehnologiei i-Temprature oferă o încălzire ultra-rapidă de până la 230 ° C. La această temperatură, îndreptarea se realizează cu o singură mișcare și durează mult mai mult. Există 5 moduri de funcționare pentru diferite tipuri de păr. Fiecare dintre ele are o indicație de culoare proprie, care simplifică setările.

  Recenzii video (3)

  BaByliss ST395E Hair Straightener - recenzie video

  Privire de ansamblu a aburitorului Babyliss i pro 230 steam

  Reglarea părului cu aburi cu o singură mișcare cu BaByliss I-PRO 230 STEAM ST395E

  Caracteristici (18)

  Prețurile pe Yandex.Market

  Compară prețurile (5)

  Cum să cumpărați sau unde suntem +

  "DiscountGID" este un serviciu de comparare a prețurilor în magazine, un serviciu de recuperare de numerar și asistență în alegerea bunurilor, printr-o selecție de recenzii video, recenzii și compararea produselor. Majoritatea magazinelor reprezentate pe site livrează în Rusia, deci este benefică utilizarea comenzii online pe site-ul acestui magazin (dacă trimiteți comenzi către regiunea dvs., puteți verifica site-ul magazinului selectat). Pentru a cumpăra produsul selectat, trebuie să faceți clic pe butonul "cumpărați" în fața magazinului selectat și să continuați cumpărarea pe site-ul web al acestui magazin. Pentru a obține un cashback, urmați pașii de mai jos pentru a vă înregistra.

  Preț de la 4489 ruble la 6240 de ruble în 5 magazine

  Reducere de 5% pentru plata online

  Serviciu cashback Reducere HYD

  Cumpărați în orașe învecinate

  Cumpărați pe credit

  Fără dobândă până la 300 000 ₽ până la 12 luni pentru orice produs. KIWI Bank (SA), licență a Băncii Rusiei nr. 2241.

  Perioadă fără dobândă - până la 100 de zile. Eliberarea cărții de credit - gratuită

  Suma împrumutului este de până la 300.000 de ruble. Perioadă fără dobândă - până la 55 de zile!

  Opinii (9)

  shelepova katya

  Când am căutat un nou redresor, mi-am dorit ca părul meu să fie mai puțin avariat și prețul era plăcut, alegerea este acum foarte mare în magazine, dar sa oprit acolo. Sunt foarte mulțumit și pot spune că toate acestea sunt o mare diferență atunci când folosiți plăci ceramice, ele sunt cele mai blânde pentru păr și am părul subțire, trebuie să folosiți astfel de lucruri foarte atent. Se pornește la început un mod de încălzire delicat, acesta este de aproximativ 160, apoi comutat la 180 de grade, se obține un rezultat bun. Am vrut cu adevărat să încerc ionizarea curajoasă, nu mai auzisem că fiarele sunt, de asemenea, asemenea, în general, părul strălucește într-adevăr și electrifică mai puțin, cel puțin în comparație cu simpla îndreptare a trecutului meu. Acest lucru este bun, o mulțime de tot felul de jetoane, funcționează în el, iar prețul este, în general, normal.

  avantaje:

  păr mai puțin oțel divizat

  dezavantaje:

  Perioada de utilizare:

  Rusakova Katya

  Acum este cu atât mai ușor să faci stil la domiciliu. Acest fier poate fi așezat folosind abur. Și pentru păr un plus mare, nu arde, nu strica și părul strălucește după utilizare. 5 moduri de încălzire, doar eu folosesc una sau două. În general, cleme, cum ar fi din seriile profesionale. Acum, fiți cu adevărat frumoși și părul rămâne în același timp sănătos.

  avantaje:

  dezavantaje:

  Perioada de utilizare:

  phirsova elena

  Îl vizitez pe sora mea și am văzut acest fier cu umidificare cu aburi. Lasă-mă și m-am cumpărat așa. Este foarte bun, în special potrivit pentru cei care au păr ondulat, pufos ca mine. Este ușor de alinat cu ajutorul aburului, iar datorită ionizării părul apare strălucitor și devine neted. Fierul își justifică costul, ca și pentru mine.

  Perioada de utilizare:

  Luneva Alena

  Mi-a plăcut foarte mult lățimea plăcilor în aceste clești, înainte de a exista un fier îngust, acum înțeleg cum am suferit cu părul meu gros. Și aici este furnizarea de aburi și plăcile cu un fel de acoperire super ceramică. Îl folosesc timp de trei luni, într-o zi sau două trebuie să fac asta. Parul ramane sanatos, sfaturile nu se despart. Și părul nu electrifică. Succesor foarte redresor, calitatea plăcută.

  avantaje:

  5 condiții de temperatură

  dezavantaje:

  cumpărate fără reducere

  Perioada de utilizare:

  Micul Natalia

  Înainte de a cumpăra, am revizuit toate videoclipurile posibile, am re-citit recenzii (au existat puține dintre ele). În videoclipul de anunțuri, cuplurile merg intens și continuu în timp ce comprimă forțele, dar în realitate totul este așa cum am descris în "defectele", cu care am fost foarte dezamăgit.
  Dacă tot decideți să cumpărați acest model, verificați alimentarea cu abur, indiferent dacă sunteți mulțumit de durata furnizării. Poate că am primit un fier defect.

  avantaje:

  dezavantaje:

  Aburul este plăcile de compresie timp de 2-3 secunde și se oprește.. de data aceasta nu este suficient pentru a ține întreaga lungime de fire, de fiecare dată când comprima și decomprima căpușă.. Este foarte inconfortabil... deși vânzătorul mi-a asigurat că acest lucru este normal, ar trebui să fie.. așa că rămâne un mister pentru mine dacă cleștele au fost defecte sau așa stabilite de producător. Dacă într-adevăr ar trebui să fie, atunci acesta este un minus imens. În cele din urmă, am refuzat această călcare și am cumpărat un altul.
  Apă distilată trebuie adăugată la rezervor, apa uzată de la robinet nu poate fi folosită, deoarece se poate forma o scară și dispozitivul nu mai funcționează...
  Corpul de fier un fel de scuipat, sentimentul care nu va dura mult timp..

  http://skidka-krasnodar.ru/tovar/76370_vyipryamitel_dlya_volos_babyliss_st395e_st395e.html