logo

Tehnologie și mijloace de vopsire a părului în culoarea gri

Vopsirea părului în culoare gri devine o tendință populară în rândul femeilor de vârste diferite în ultimii ani. Editorii de stil recomandă vopsirea părului într-o culoare gri, deoarece vă permite să schimbați stilul destul de ușor. Gri, cenușie, cenușie, blondă - fiecare maestru poate numi această culoare diferit.

Dar un lucru știm sigur - o nuanță de argint vă poate schimba imaginea drastică, atât într-o culoare independentă, cât și în tandem cu diferite alte culori - roz, violet și chiar cu blondă clasică. Puteți utiliza colorarea monocromă sau puteți schimba mai multe fire într-o ordine neuniformă. Fetele tinere cu fire de colorare plăcute sau cu tot părul în culoarea gri - la urma urmei, este o tendință printre vedetele moderne de pop și cinematografie. O nuanta interesanta atrage atentia altora, asa ca am incercat sa intelegem subiectul si sa oferim cele mai importante si interesante informatii. Ei bine, și, bineînțeles, fotografia - pentru inspirație!

Pregătirea pentru colorarea părului în nuanță gri

Înainte de a vă deplasa la maestru, puteți utiliza următoarele recomandări pentru a evita problemele viitoare, iar colorarea va merge cât mai bine posibil.

 1. ☞ Nu se recomandă efectuarea de colorări cu câteva luni înainte de procedura de a deveni o zână sârbă . Probabil știți că orice colorare este dăunătoare părului tău? Prin urmare, o pauză le va da ocazia să crească și să câștige forța, iar vopseaua anterioară - pentru a spăla și pentru a face loc noilor pigmenți.
  Pentru părul ușor de platină, este necesar să se efectueze albirea în mai multe nuanțe - ceea ce va permite obținerea unui rezultat eficient. Procedura necesită pregătire atentă - părul albite și vopsite trebuie să se odihnească timp de 3 luni de la orice tratament chimic, iar părul blond poate fi vopsit imediat.
 2. ☞ Păr în creștere. După cum sa menționat mai sus, părul trebuie să se odihnească. Îndepărtați vârfurile înainte de a lăsa părul întunecat - în caz contrar, acestea pot fi deteriorate după procedură.
 3. Alegerea corectă a vopselei. Până în prezent, există un sortiment vast de culori, permițându-vă să vă vopsiți perfect părul în culoare gri. În primul rând, trebuie să decideți asupra nuanței dorite - unele coloranți dau părului o nuanță de culoare violet deschis sau gri și agenți de colorare similare rămân pe păr timp de aproximativ 3 săptămâni. De asemenea, puteți alege balsamuri de nuanță, care fac posibilă încercarea unui stil nou și încercarea unei imagini.
 4. ☞ Achizitionarea vopselei in avans. Vopseaua unei nuante argintii are o mare popularitate. Cu toate acestea, pentru a obține culoarea dorită, vopseaua trebuie achiziționată în avans. Achiziția se poate face prin intermediul magazinului online. Trebuie să ne amintim că livrarea de produse necesită ceva timp. Pentru a primi bunuri într-o anumită perioadă, merită să comandați produse înainte de efectuarea procedurii de vopsire. De asemenea, va trebui să achiziționați un aparat de aer condiționat, un kit de iluminare și un toner violet.
 5. ☞ Țeava trebuie pusă în ordine cu 7 zile înainte de vopsire. Orice agent colorant usucă părul și spală cantitatea naturală de grăsime. Pentru a păstra structura naturală a părului ar trebui să fie bine udat părul. Aerul condiționat în acest caz va fi un asistent perfect. Trebuie să studiați întotdeauna eticheta produsului achiziționat. Este necesar să puneți o lingură de balsam pe păr pe toată lungimea, să înmuiați timp de 30 de minute și să clătiți bine cu apă caldă. Parul trebuie să se usuce natural. Aproape toate tonerele sunt sigure pentru sănătate. Ele acoperă doar suprafața părului și nu penetrează pielea.
www.pinterest.com/pin/177962622755137210/ www.instagram.com/p/BmCkQAanvO5 www.pinterest.com/pin/554998354072884629/

Îndepărtați părul pentru a obține culoarea gri, argintiu sau cenușă

 1. Procedura de albire se efectuează pe părul murdar. De ce? Deoarece în timpul procedeului de înălbire, părul este uscat considerabil, ca rezultat al deteriorării și ruperii. Curățarea scalpului este sensibilă la procedurile chimice, care pot provoca mâncărime și iritații.
 2. ✔ Pulbere și emulsie de amestecare. Setul de clarificare conține pulbere uscată și peroxid de hidrogen. Componentele trebuie amestecate folosind o perie specială. Pachetul conține instrucțiuni pentru amestecarea corespunzătoare a componentelor.
 3. ✔ Realizarea aluatului pentru o parte separată. Pentru a vă înăbuși părul pentru prima dată, trebuie să testați un fir de păr separat. Puteți lua o mică parte a firului mai aproape de rădăcini și o puteți derula cu o bandă de cauciuc. Se aplică o brizură pe torsadă și rezultatul testului este evaluat timp de 10 minute. În plus, amintiți-vă despre testul de sensibilitate al pielii - informațiile despre efectuarea unui test de sensibilitate sunt întotdeauna în instrucțiunile pentru vopsea.
 4. ✔Aplicarea clarificatorului. Pentru aplicarea uniformă, utilizați o perie specială. Procesul de iluminare începe în partea din spate a capului, restul părului este luminat ultima. Pe părul gros de păr este aplicată strălucirea părului astfel încât să se obțină maximum părului. După aplicare, părul poate fi pieptat cu un pieptene de plastic pentru a distribui uniform compoziția.
 5. Os Afișarea clarificatorului. Testul preliminar vă permite să vedeți în ce măsură părul este luminat. O pălărie specială este pusă pe cap, iar părul este acoperit cu un strat de plastic. Așteptați în funcție de timpul specificat în instrucțiuni. Prezența unui prurit minor este considerată o normă esențială.
 6. ✔ Clătiți. Părul trebuie spălat cu apă caldă curată. Evitați contactul cu ochii. Este mai bine dacă o altă persoană va spăla părul, în mod ideal ar trebui să întoarceți capul cu spatele capului la chiuvetă. Părul ar trebui să se usuce fără a folosi uscător de păr.

Vă recomandăm cu insistență să solicitați ajutor profesional, deoarece cunoașterea culorii și a practicii vă va ajuta să obțineți rezultatul dorit și să provocați o deteriorare minimă a părului. Dacă nu aveți propriul dvs. maestru, adresați-vă recomandărilor prietenilor dvs. - la urma urmei, un coafor bun are întotdeauna clienți recunoscători obișnuiți.

http://www.modnapricha.info/okrashivanie-volos-v-sedoj-cvet-pepelnyj-blond/

Cine va primi parul gri și cum să obțineți o umbră la modă

Tendința ultimului deceniu a devenit gri, nuanțele sale, combinații cu alte culori. Bright și elegant în același timp, el inspiră artiști și designeri. Nu a fost o excepție a industriei de frumusețe - modulațiile din oțelul rece sunt folosite din ce în ce mai mult în coafura. Pentru transformarea părului gri părăsesc fetele tinere, atrage și femei mature. Psihologia umbrei include spectrul alb-negru, atracția fețelor opuse. Acesta este unul dintre principalele sale secrete de popularitate atât în ​​rândul bruneturilor cât și al blondeilor. Pentru a salva strălucirea unică este destul de dificilă, griul necesită o îngrijire completă.

Caracteristici color

Griul include nuanțe de verde, roșu, albastru, în funcție de concentrația fiecăruia, variază intensitatea tonului fundamental. Culoare incredibil de populară în tonuri de cenușă, de la brun natural deschis până la argint bogat, cu subtil albastru. Se folosește pentru ombre colorate cu combinații de căpșuni, piersici, turcoaz, levănțică.

Asemenea imagini necesită machiaj luminos - stacojiu lucios, buze de fructe de padure, shooters grotesc, genele luxuriante, păpușă. Dar culoarea este potrivită și cei care doresc să adauge note naturale la exterior. Culoarea în culoarea fumoasă maro-deschisă va aduce rafinament, rafinament.

Avantajele culorii gri:

 • transformă aspectul;
 • potrivite pentru diferite grupe de vârstă, tipuri de culori;
 • arata luxos pe diferite tipuri de tunsori, de la clasic la avangarda;
 • Este perfect combinată cu o paletă naturală și irizantă.

Cei care doresc să obțină o nuanță gri, nu uitați de neajunsurile sale:

 • mai întâi trebuie să decolorați firele astfel încât pigmentul gri să fie fixat uniform;
 • brunet, femei cu păr brunet, fetele blonde ar trebui să fie colorate numai în salon, altfel buclele pot deveni nuanțe galben-verzui;
 • pentru a păstra culoarea și luciu, este necesar să selectați produsele de îngrijire pentru o blondă argintie;
 • Veți avea nevoie de o serie întreagă de produse - trunchiurile uscate și fragile după vopsire necesită umidificare regulată, protecție a culorii;
 • Restricțiile se aplică tuturor procedurilor termice - uscarea prin suflare, coafura cu clești și chiar o plimbare sub soarele strălucitor pot provoca stridență.

Fiți atenți! Periodic, culoarea trebuie colorată cu ajutorul șampoanelor sau a balsamurilor colorate.

Pentru a se potrivi

Culoarea gri nu tolerează lipsa de formă și stil. Această nuanță arată grozav pe buclele curbate hollywood, pătrundele voluminoase, soissons arhitectural și pagini. Avant-gard haircuts asimetrice la vârf de popularitate, adesea folosite tandemuri ashen cu roz, violet, gri, verde. Afrokos de cenușă, țesuturi, ciorchini lipsiți de griji arată interesant. Când se pune, trebuie să adăugați volumul zonei radiculare.

Pentru a se potrivi:

 • mouse-ul de cenușă de culoare maro este adesea găsite în vopsea tip vară cu ochi gri-albastru, gri-verde; Adăugați luminozitate spre exterior, bucle tonate în tonul oțelului;
 • se duce la bărbați și femei maturi când părul este acoperit cu păr gri; colorarea poate fi folosită pentru a obține o nuanță frumoasă și elegantă;
 • potrivită pentru Winter: subliniază perfect pielea lăptos-porțelan sau întunecată, o combinație de ochi maro închis sau albastru adaugă fabulos imaginii;
 • Primăvara și toamna ar trebui să aleagă o combinație de culoare fum și aurie - oțel pur poate evidenția toate neajunsurile unui ton cald pielii, ochii de ceai verde, fac aspectul decolorat, fără expresie.

Nuanțe populare

Varietatea paletei gri permite tuturor să-și găsească tonul preferat. Chiar și un aspect cald de culoare poate ridica o nuanță armonioasă.

gri

Este o culoare gri bogată, potrivită pentru proprietarii de aspect expresiv luminos cu ochi albastru sau negru, un ton ideal de piele fără roșeață, pete de pigment.

gri

Umbra muită este adesea împletită cu culori bej și auriu. Puteți alege fete cu ochi albastri, albastri, gri, azuri. Nu este potrivit pentru ochii verzi-căprui, piele palidă cu o blândă de bronz.

oțel

Diferă de firele gri naturale cu strălucire lucioasă. Se recomandă utilizarea după blonde, dă o strălucire sănătoasă.

șobolan

Natural brun deschis, cu nuanțe de culoare maro auriu. Potrivit pentru fetele cu ochi albaștri, pe natura buclelor de lumină. Va accentua frumusețea naturală în combinație cu nuanțele de ciocolată și castan.

Gri închis

Vizibil face mai în vârstă, deci mai des folosite de fete sub 30 de ani. Este foarte dificil de realizat la domiciliu - obținerea pigmentării dorite necesită experiență, cunoașterea secretelor de culoare. Du-te la proprietarii de culoare naturală păr brun păr, aspect de tip rece.

Gri deschis

Blondă de aur este recomandată să aleagă proprietarii de piele tăbăcite și ușoare cu pistrui. Puteți folosi și blondele naturale pentru o culoare mai expresivă.

cenușiu

Combină în același timp 3 nuanțe: maro deschis, cenușă, blondă. Paleta este destinată fetelor cu ochi gri, albastru, gri-albastru, piele lăptoasă.

Mama de perle

Se poate realiza numai pe părul blond. Elementele de bază ale Pearl ajută la neutralizarea stării de galben, dând o strălucire curată și uniformă. Ei merg la proprietarii tonului perfect de piele cu caracteristici expresive.

Cum să ajung acasă

Este mai ușor să obțineți o nuanță sticloasă și gri, de fete blond, cu părul deschis, precum și cele care au trecut blonda. Femeile cu păr brun, precum și brânzeturile, vor trebui să treacă prin stadiul de albire în salon - o procedură de auto-efectuare poate duce la distrugerea structurii stem și apariția stării de galbenă.

Vopsea rezistentă

Gel de păr pentru vopsea Estelle Numai este bogat în variante de maro deschis, gri deschis, maro deschis, lumină blondă cenușie, lumină blondă cenușie, lumină blond ashy-violet. Formula conține un complex unic de quat-acrilic, îmbogățit cu ulei de argan. Rezultatul este de 5 nivele de protecție a structurii, culoarea buclelor. Starea firelor se îmbunătățește, ele devin netede, ascunse. Umbra rezistentă rezistentă se bucură de aproximativ 2 luni. Costul de 210 ruble.

Cremă-vopsea pentru păr Londa. Paleta de gri este reprezentată de blondă medie blondă, blondă de culoare albă, platină blondă, cenușă întunecată, blondă de cenușă, argint platină. Oferă o colorare blândă care păstrează luciu, efect de curl până la 8 săptămâni. Pigmentul de colorare pătrunde în structura tulpinii, permițându-vă să obțineți o nuanță uniformă de la rădăcină la vârf. Formula de balsam utilizată după vopsire este îmbogățită cu pantenol și vitamina E. Protejează firele de factori externi, inclusiv radiațiile ultraviolete. Poți cumpăra 180 de ruble.

Colorarea parului L'Oreal Paris Considerație Preferențial vă permite să obțineți nuanțe rafinate - albastru-blond, maroniu deschis Copenhaga, Viking foarte blondă, perle luminoase blondă, cenușă ultra-blondă rece, perla ultra-blondă. Datorita moleculelor mari, ajuta la mentinerea unei culori lucioase pentru 2 luni. Vopseaua conține un complex de vitamine, filtre care asigură rezistența și strălucirea buclelor. Kitul include un balsam care îmbunătățește culoarea, protejează părul de arsuri la soare, efectele unui uscător de păr, călcarea. Puteți să cumpărați pentru 434 de ruble.

Preparate de umbrire

Șamponul Schwarzkopf Color Freeze pentru păr colorat protejează culoarea, protejează firele de efectele factorilor adversi externi. O curățare blândă și delicată, chiar și cu spălare frecventă, vă permite să păstrați strălucirea intensă a tonurilor de cenușă reci. Hidratarea, îngrijirea scalpului face ca firul să fie moale, matasos. Se recomandă nu numai păstrarea culorii, ci și neutralizarea stării de galben. Aplicați șampon la părul ud, spumă, spălați după 1-2 minute. Puteți cumpăra pentru 612 ruble.

Șampon pentru păr colorat cu efect de argint Indola vă permite să obțineți o recirculare la rece. Complexul conține pigmenți violeți și albastri, ca urmare a spălării nuanței, obține un luciu metalic bogat. Compoziția include substanțe nutritive și aminoacizi. Aplicarea permite evitarea colorării ulterioare, tonării. Se recomandă utilizarea șamponului de indol pentru a menține și a neutraliza galben-ul o dată pe săptămână. Compoziția este aplicată buclelor umede, spumelor, spălate după 3 minute. Prețul este de 1650 de ruble.

Samponul de îngălbenire cu efect de biolaminare a Tamik este recomandat pentru părul alb și blond. Are proprietăți antiseptice, ameliorează iritarea, îngrijește ușor scalpul. Conține ulei de piersici și complex de vitamine, bucle hidratante și hrănitoare de-a lungul întregii lungimi. Potrivit pentru utilizarea frecventă, aplicată pe firele ude, după 3 minute spălate. Puteți cumpăra pentru 154 de ruble.

Tehnici de colorare parțială

Culoarea gri este potrivită pentru pictura cu ajutorul diferitelor tehnici moderne. Pentru combinarea cu o nuanță gri, poate fi utilizată o paletă naturală întunecată, gamma curcubeu este, de asemenea, relevantă.

 • Evidențiarea în culoarea gri se realizează pe părul mediu și ultra-lung. Contrastul "sare și piper" sugerează alternanța ash și negru. Potrivit pentru bruneturi naturale cu caracteristici expresive.
 • Shatush - tehnologia vă permite să realizați imitații de fire arse sub acțiunea razelor solare. Vopseaua este aplicată aleatoriu, permițându-vă să creați aspectul cel mai natural. Aplicați o cenușă naturală, nuanțe de culoare brună pentru a nuanșa lungimea principală și sfaturi în tandem cu rădăcinile întunecate. Vizibil crește volumul de păr, actualizarea este necesară nu mai mult de o dată la fiecare 2-3 luni.
 • Ombre - culoarea zonei rădăcinii diferă brusc de vârfuri, tranziția este netedă, gradient. Nu se efectuează acasă, arată mai bine pe bucle lungi. Albul gri poate fi folosit ca culoarea principală cu tăieturi de căpșuni, lavandă sau turcoaz. În colorarea clasică va fi o combinație de succes de cenușă și blond închis, albastru-negru și mama de perla.
 • Balayazh - spre deosebire de tehnica shatush, există o distribuție în formă de V sau W a vopselei pe fire. Agentul permanent de vopsea sau vopsea este utilizat în principal pe buclele medii și lungi. Detalii despre performanța cenușii balayazha, pe site-ul nostru.

Costul procedurii în salon

Pentru cenușă, buclele gri sunt recomandate să se adreseze profesioniștilor. Este posibil să aveți nevoie de înălbire suplimentară, blând chiar proprietarii de bucle luminoase și blonde. Pentru femeile cu fire naturale gri, vrăjitorii pot recomanda o procedură de tonifiere pentru distribuirea uniformă a unei nuanțe argintii. În modul de întreaga paletă de gri, atât pentru vopsirea monocromă, cât și parțială.

Costul de colorare pentru parul scurt este de la 1.000 la 2.500 de ruble, lungime medie (de la 20 la 35 cm) de la 1.500 la 3.700 de ruble, bucle ultra-lungi - de la 2.700 la 6.000 de ruble. De asemenea, în cabină pot oferi proceduri de restaurare, măști nutritive, tratament ampule, luciu și laminare.

Îngrijirea culorilor

Maeștrii recomandă să achiziționeze imediat după vopsirea unui set de unelte pentru a păstra culoarea rece, de argint. Ele nu doar hidratează, protejează împotriva daunelor mecanice, radiațiilor ultraviolete, dar au și un efect de tentativă.

Secretele de îngrijire:

 • blocajele naturale sau colorate ar trebui să fie hrănite în mod regulat, hidratate exclusiv prin mijloace profesionale, măștile de casă pot duce la manifestarea stării de galbenă;
 • Înainte de a folosi uscătorul de păr, rulourile de fier și rulourile termice, este imperativ să distribuiți produse de stivuire protectoare pe fire;
 • Vara, protejați-vă părul de arsuri cu balsamuri și măști cu filtre UV.

Lumina fascinantă a firelor de culoare gri-argint se potrivește cu diferite tipuri de culoare de aspect. Pentru a obține o nuanță elegantă, puteți contacta profesioniștii. Pentru a conferi firului de lumină o subtone de cenușă, a fost creată o serie întreagă de șampoane și balsamuri. Buclele frumoase, luxoase vor împodobi exteriorul, permițându-vă să vă simțiți ca o diva din Hollywood.

Idei de colorare strălucitoare, incredibil de frumoasă și elegantă:

Videoclipuri utile

Cum sa vopsiti in culoarea parului gri sau gri acasa.

Părul brun colorant în umbra rece. Cum sa pictezi in culoarea ashen?

http://expertpovolosam.com/procedury/okrashivanie/ottenki/sedoy

Colorarea în culoarea gri - o modă pentru maturitate sau un farmec deosebit?

Ce vezi de obicei o femeie cu păr gri? Poate că este o femeie elegantă în anii ei avansați, mergând încet prin parc? În multe privințe, astfel de reprezentări sunt corecte, dacă nu pentru un "dar". Distrugând fundațiile obișnuite și încercând să obțină noi imagini originale, fetele moderne aleg astăzi din ce în ce mai mult părul gri nobil, argintul misterios sau o paletă bogată de nuanțe gri pentru păr, vopsirea firelor și transformarea acestora într-o tendință reală a anului.

Argintul este la modă astăzi

Dorind să obțină imaginea reginei de zăpadă sau a vulpei de argint, o mulțime de femei tinere la modă își vopsesc parul cenușiu. Cu toate acestea, puțini oameni disting cu adevărat nuanțele acestei culori. În primul rând, trebuie remarcat faptul că gri și gri sunt concepte diferite. Dacă prima opțiune este nuanțele obținute prin vopsire, atunci a doua este starea părului.

Desigur, în ciuda diferențelor dintre aceste concepte, ele sunt destul de compatibile, deoarece culoarea parului la modă de culoare gri poate deveni astăzi o adevărată descoperire pentru o femeie, indiferent de vârstă. Sa spunem mai mult: tendinta de colorare sub parul gri este observata din ce in ce mai mult printre oamenii publici si celebritati.

Astăzi, rezultatele experimentelor cu culoarea gri au fost prezentate publicului de către Lady Gaga, Kelly Osbourne și Kylie Gener. Printre tinerii tineri cunoscuți, puțini au decis să șocheze publicul cu fire neobișnuite, dar sa remarcat faptul că bărbații mai maturi cu păr gri nobil în părul lor au atras din nou atenția a milioane de fani de sex feminin. Puteți verifica acest lucru, atrăgând atenția asupra imaginilor lui Ben Stiller, Sean Connery sau George Clooney.

Cum de a obține o culoare frumoasă

În ciuda simplității aparente, atingerea umbrei dorite nu este atât de ușoară. În multe feluri, rezultatul depinde de culoarea naturală a părului, precum și de starea acestuia în momentul vopsire. A obține rezultatul așteptat de la prima oară la domiciliu este practic imposibil. Procedura de înaltă calitate poate fi efectuată numai de un salon specializat.

Buclele de lumină sunt expuse la cel mai mic impact și, prin urmare, gradul de deteriorare. Colorarea acestora poate fi efectuată fără blonda necesară sau cu o expunere minimă la compoziție. Pentru a obține gri pe părul întunecat, acestea sunt pre-decolorate și apoi colorate, dând umbra dorită.

Producătorii moderni de vopsele de păr oferă o gamă largă de produse pentru colorarea buclelor în tonuri de gri. Dar, deoarece crearea unei culori frumoase necesită blonde preliminare, toate sunt folosite doar pe părul albite. În plus, dacă culoarea originală a firelor a fost întunecată, experții recomandă utilizarea suplimentară a agenților de tonifiere speciali care pot elimina nuanța galbenă.

Gray extravagante: cum să alegi o umbră

Pentru a obține o culoare extraordinară și puțin extravagantă a părului, nu este suficient să alegeți nuanța de gri care vă place. Cea mai importantă componentă pentru obținerea unui rezultat ideal este o combinație armonioasă de culoare, vârsta femeii și tipul ei de culoare. Atunci când alegeți o umbră pe care o doriți, trebuie să vă amintiți că femeia mai în vârstă este, cu atât mai luminată ar trebui să fie culoarea selectată. Alegerea și descrierea nuanțelor de păr gri, avem o revizuire mică, vă recomandăm să citiți.

Ash blonda

Tint "Ash Blonde" - o opțiune excelentă pentru femeile cu păr foarte blond. Utilizarea vopselei de acest ton permite nu numai obținerea rezultatului dorit, ci și îndepărtarea stării de galben, înlocuind-o cu un strălucitor elegant de argint. Opțiunea este potrivită pentru femeile la modă cu piele echitabilă și ochi gri sau albastru.

Gri deschis

Mai mult amintește de o nuanță naturală blondă, un ton gri deschis poate fi potrivit pentru fetele care nu se tem de experimente și sunt de acord cu colorarea pe mai multe niveluri. Obținerea efectului dorit, obținând în același timp un amestec de tonuri de blonde și argint, diluat de un blond. Această soluție a fost considerată ideală atât pentru doamnele cu jupuită, cât și pentru fețele întunecate, cu ochi gri.

Adânc gri

Foarte similar cu părul natural natural, o astfel de nuanță se distinge numai printr-o uniformitate mai mare și prezența strălucirii. Opțiunea este demnă de fete cu o culoare foarte frumoasă a pielii și a ochilor, saturate de natură.

Gri închis

Culoarea gri închis se efectuează pe baza părului brun închis. Relevante astăzi sunt tehnicile în care notele de cenușă ușoară sunt adăugate la culoarea clasică. Această variantă de colorare poate fi numită universală, deoarece culoarea se potrivește aproape oricărei femei, indiferent de tipul ei de culoare. Cea mai relevantă astăzi este combinația de fire gri și individuale, pictate în diferite culori.

Cenușă gri

Tenta gri cenușă este recunoscută ca principala tendință a acestui an. Este o stea aleasă de Hollywood pentru a crea o imagine memorabilă. Tehnologiile moderne, combinate cu abilitatea stilistului, vă permit să creați nu doar versiunea clasică, dar și cea 3D, pentru care sunt folosite mai multe nuanțe de gri. Gripa cenușie-cenușie este recomandată proprietarilor de ochi deschis și cu ochi deschisi.

Culoarea în culoarea gri, desigur, atrage atenția celorlalți și vă permite să creați o imagine sofisticată. Cu toate acestea, doar o selecție atentă a nuanțelor va permite să accentuați și să "reîmprospătați" tenul fără a risca să obțineți rezultatul opus. Aveți grijă la alegere, deoarece pentru a corecta un experiment eșuat, trebuie să utilizați și orbirea, ceea ce dăunează structurii părului. Repetarea colorării este recomandată nu mai devreme de două săptămâni după prima.

http://just-hair.ru/okrashivanie-v-sedoj-tsvet-moda-na-zrelost-ili-osobyj-sharm/

Culoarea parului gri, cine este și cum se vopsește? 5 cele mai bune culori

Acest articol spune despre tendința modei - vopsirea părului în culoarea gri. Descrie tehnologia de colorare, producătorii populare, nuanțele principale. De asemenea, sunt oferite recomandări cu privire la modul de colorare a propriilor componente și cum să aveți grijă de aceste bucle.

Cine ar potrivi culoarea parului?

Practic, culoarea gri a buclelor nu este selectată în funcție de aspectul persoanei, ci completează imaginea stilului:

 1. Când purtați părul gri, este necesar un anumit stil care va fi urmărit în mod clar în toate detaliile aspectului.
 2. Pentru a vă arăta armonios armele gri și a face imaginea la modă, trebuie să aveți grijă cu grijă de tine.
 3. Culoarea gri a buclelor pe fundalul pielii întunecate și a ochilor întunecați conferă aspectului un contrast atrăgător, care poate fi accentuat cu nuanțe întunecate de machiaj și cu ajutorul unor haine de culoare deschisă.
 4. Dacă pielea de pe față are o culoare roșie roz, ar trebui accentuată adăugând o gamă roșiatică la culoarea părului cenușiu. Completați imaginea ochilor subliniat cu săgeți și ruj stacojiu.
 5. Dacă firele gri dau imaginii o imagine tare, ar trebui să fie înmuiată cu o nuanță delicată de ruj.
 6. Imaginea ar trebui să fie lipsită de tot felul de decorațiuni mici, cantitatea maximă de decor nu trebuie să depășească un obiect mare.
 7. Îmbrăcămintea trebuie să fie o schemă de culori neutre, care este completată de mai multe accente.
 8. Culoarea gri este potrivită pentru toroane de orice lungime.

Cum să pictezi acasă?

Pentru a picta bucle în culoarea de cenușă, aveți nevoie de 2 etape. Între ei trebuie să treacă cel puțin o zi.

Etapa 1: clarificare:

 1. Pulbere și oxid de albire sunt necesare pentru această procedură.
 2. Culoarea albă a firelor poate fi obținută prin amestecarea pulberii Estel Essex Super Blond Plus cu Estel Essex 9% sau 12%.
 3. Pentru a reduce efectul negativ al colorantului asupra structurii părului, este necesar să introduceți flaconul Estel din complexul de cromenergie.
 4. Primul lucru pe care trebuie să-l purtați haine nedorite.
 5. Înainte de a picta nu ar trebui să se spele buclele pentru câteva zile.
 6. Mănușile sunt purtate pe mâini.
 7. Compoziția de albire se aplică buclelor din partea din spate a capului.
 8. După ce toate firele sunt procesate, trebuie să pieptene pieptenele.
 9. Vopseaua este ținută pe cap timp de o jumătate de oră.
 10. După acest timp, este necesar să umezi puțin capul cu apă caldă.
 11. Este necesară spălarea compoziției cu apă curgătoare cu șampon destinat îngrijirii părului colorat.

Etapa 2: Vopsirea:

 1. Pentru a vopsi părul fără alte nuanțe neașteptate, ar trebui să utilizați o formulă special selectată.
 2. Pentru a face acest lucru, trebuie să utilizați paleta de vopsea numită Pearl Blond, sau să cumpărați compoziția de Vela Koleston Perfect acoperi de umbra. Și oxigenatorul acestor firme nu va fi necesar.
 3. Ca oxigent, Estel Essex 3% sau 6% ar trebui să fie preferată.
 4. La oxigenator se adaugă capsula Estelle a complexului Chrom-energetic.
 5. Pentru a elimina galbenul nedorit, veți avea nevoie de un microstop de la Estel, având o nuanță purpurie și albastră. Fiecare culoare se adaugă prin picătură la compoziție.
 6. Amestecul este adus într-o stare omogenă și apoi procesează firele de-a lungul întregii lungimi, pornind de la partea din spate a capului.
 7. Vopseaua durează o treime de oră.
 8. Lanțurile sunt spălate abundent cu apă și apoi pigmentul rămas este spălat cu șampon, care este potrivit pentru bucle colorate.

Caracteristicile colorării:

 1. Procedura de colorare trebuie făcută în weekend, când aveți la dispoziție câteva zile libere.
 2. După ce buclele au fost luminate, trebuie să le oferiți o odihnă pentru câteva zile.
 3. Pentru a elimina aspectul unei nuanțe de culoare galbenă sau portocalie, atunci când sunteți colorat la domiciliu, trebuie să utilizați numai formule dovedite ale formulărilor.

Selectarea culorii

În funcție de nuanțele de aspect și de stil, ar trebui să selectați nuante speciale de tonuri gri pentru bucle de colorare:

 1. Gri deschis. Această umbră este potrivită pentru persoanele cu piele ușoară, precum și ochii albastru sau maro. Pentru a obține o culoare gri deschis, este necesar să faceți colorarea conform principiului descris. Dar puteți trece peste stadiul de clarificare atunci când lucrați cu umbra naturală de păr brun deschis. În acest caz, culoarea gri va avea o nuanță caldă.
 2. Gri închis Este cea mai populară nuanță pentru a crea bucle gri. Cel mai bine, această vopsea este potrivită pentru persoanele cu piele echitabilă, cu ochi maro sau albastru.
 3. Ash. Potrivit pentru persoanele cu ochi strălucitori, cum ar fi albastru sau gri.

Revizuirea vopselelor potrivite

În plus față de firmele considerate în descrierea vopsirii la domiciliu, vopselele altor producători sunt extrem de populare:

EXCELENȚA LOREALĂ Stargazer Silver look 8.1

caracteristici:

 1. Este o nuanță de gri deschis.
 2. Potrivit pentru toate tipurile de păr.
 3. Prețul mediu este de 350 de ruble.
 4. Compoziția include ser, care tratează structura părului deteriorată.

EXCELENTA LOREALĂ 7.1

caracteristici:

 1. Este o culoare cenușie cenușie.
 2. Prețul mediu este de 600 de ruble.

Garantează o colorare uniformă și o culoare saturată rezistentă.

LOREAL PRÉFÉRENCE 9.1

caracteristici:

 1. Este o culoare brun deschis de culoare cenușie.
 2. Prețul mediu este de 400 de ruble.
 3. Suplimentat cu o formulă pentru a proteja structura părului în timpul și după vopsire.

Lebel MATERIA

caracteristici:

 1. Este un pigment de cenușă.
 2. Pătrunde adânc în structura părului, asigurând o colorare durabilă.
 3. Compoziția include ingrediente medicinale care ajută la protejarea firelor de efectele dăunătoare ale coloranților.
 4. Prețul mediu este de 1100 de ruble.
 5. Ingrediente de origine vegetală hidratează scalpul și buclele.

Evo selectivă 7.1

caracteristici:

 1. Este o culoare ușoară de cenușă.
 2. Acționează autoapărarea părului.
 3. Prețul mediu este de 700 de ruble.
 4. Are proprietatea unui tratament uniform al buclelor, ușor de aplicat.

Gri îngrijirea părului

Pentru ca colorarea să vă încânte cu o culoare bogată și buclele să nu-și piardă atractivitatea, ar trebui să aveți în mod regulat grijă de ele:

 1. Repetați colorarea trebuie să fie lunară, de preferință o dată în trei săptămâni.
 2. Este necesar să se spală astfel de păr cu formulări speciale destinate îngrijirii încuietorilor colorate.
 3. Pentru a exclude apariția unei nuanțe galbene, este necesară spălarea regulată a firelor cu seruri speciale care adaugă strălucirea argintii la coafura. Astfel de instrumente vor ajuta la refacerea nuanței gri.
 4. Este necesară tratarea săptămânală a scalpului și a buclei cu o mască hidratantă și hrănitoare. Cea mai bună rețetă este o mască pe bază de gălbenuș. Pentru prepararea sa, trebuie să luați gălbenușul și să-l diluați cu o pereche de lingurițe de apă rece. După tratarea părului cu o astfel de mască, acesta nu trebuie spălat cu un șampon. Este mai bine să spălați buclele cu apă curentă.
 5. Puteți tonifica culoarea cu suc de lămâie sau clătire cu oțet. Pentru a pregăti soluția de oțet, ar trebui să amestecați o lingură de oțet de oțet cu 1 litru de apă.
 6. Când apare o culoare albastră, trebuie să utilizați șampoane.
 7. Deoarece colorarea este o procedură dăunătoare, nu trebuie să uităm că avem grijă de vârfurile părului, că ar trebui să fie tratate în mod regulat cu balsamuri sau împodobite.
http://krasota.guru/volosy/sedoj-cvet-volos-komu-idet-i-kak-pokrasit-5-luchshix-krasok.html

Colorarea părului negru în culoarea gri (30 fotografii)

Vopsirea părului gri într-un ton mai modern este considerată o afacere de zi cu zi, dar astăzi există o tendință printre fetele tinere să-și vopsească părul exact în gri. În ciuda faptului că această nuanță de păr este o "bunică", mulți dintre reprezentanții sexului mai slab al voinței lor, la vârsta lor fragedă, devin cenușii.

Cenușă de cenușă pe păr negru de lungime medie

Păr lung, vopsit în culoarea gri

Tunsor scurt cu fire de vopsire în ton gri

Culoarea părului neagră în culoare gri. Fotografie de par lung cu fire gri

Ombre "cu păr gri" pe bucle negre

Lush păr cu o nuanță gri

Piele gri pe părul negru

Culoarea părului închis în culoare gri

Crearea artificială a culorii gri pe buclele negre

Părul este vopsit în culoarea gri. Fotografie de bucle lungi după vopsire

Culoare gri, cu tunsori scurte

Tunsul parului cu vopsea de par pentru a se potrivi cu parul gri

Culoarea parului negru fin, în nuanță gri

Un amestec de cenușă și flori gri pe scurt

Gri de ton pe părul negru lung

Blocări rare și fin după vopsire în culoarea gri

Culoarea părului neagră netedă într-o nuanță gri

Culoarea parului gri

Parul neted al tonului de lungime medie

Culoare gri pe scurte fire negre

Culoarea părului negru în tonul gri

Culoare gri Balayazh pe păr negru

Păr, pictat în nuanță gri și colectat în coadă

Liniile gri deteriorate pe buclele negre

Culoarea părului neagră în tonul gri, cu părul curling de jos

Tunsor scurt original cu vopsea de păr neagră în culoare gri

Culoare gri pe părul negru lung, cu o răsucire

Păr gri cenușiu

Coafura zilnica pentru par vopsita in culoarea gri

http://dlyarostavolos.com/foto/8849-okrashivanie-chernyh-volos-v-tsvet-sediny-30-foto.html

Vopsirea parului gri este o modalitate foarte bună de a vă reîmprospăta aspectul.

Vopsirea parului gri este o modalitate foarte bună de a vă reîmprospăta aspectul.

De mult timp, părul gri era foarte atent ascuns de toate femeile. Se credea că ea a fost primul și cel mai important semn al vârstei înaintate. Dar, recent, acest stereotip a fost rupt de moda si parul gri a devenit o tendinta. Din ce în ce mai mult, trecătorii pot întâlni această culoare neobișnuită a părului.

Totul a început, bineînțeles, cu vedetele de spectacol. Prima culoare gri a părului era Lady Gaga, Kelly Osbourne, Rihanna și Pink. Uită-te cât de proaspete și foarte extravagante părul lor arată în fotografie!

Cum de a obține o culoare de păr gri la modă?

În această alegere este să ai încredere în adevăratul maestru - un profesionist în domeniul lor. La domiciliu, este imposibil să faci acest lucru fără să cunoști toate subtilitățile coloristice. Și în vitrine nu există vopsea de acest fel, care ar da o nuanță gri într-o singură culoare.

Numai atunci când aveți încredere în profesioniști, veți putea salva nervii, banii pentru vopsea și, cel mai important, părul. Prin urmare, cea mai bună soluție este să mergeți la coafor.

Va costa costumul de par gri?

Mai întâi de toate, trebuie să determinați tipul de culoare. Dacă sunteți proprietarul unui tip de culoare caldă, nu trebuie să riscați. În acest caz, pielea feței va arăta nesănătoasă și, din exterior, veți arăta cu câțiva ani mai în vârstă. Dacă aveți un tip de culoare rece, culoarea gri va accentua pielea și imaginea va face interesantă.

Ce trebuie să vă amintiți?

Pentru a obține părul gri, trebuie, fără îndoială, să le decolorezi. Prin urmare, părul dvs. va necesita o grijă deosebită. Masca hidratanta frecventa (cel putin o data pe saptamana), parul va fi pur si simplu necesar. Deseori face măști pentru păr, mai ales hidratante. Orice colorant este capabil să usuce părul și lumina nuanțe de două ori. Și merită să ne amintim că îngrijirea părului iubește consistența.

Dacă aveți îndoieli dacă culoarea pe care o doriți va apărea, iată un sfat puțin. Găsiți hashtag #grannyhair pe Internet, studiați în detaliu toate nuanțele posibile de gri și alegeți cel care vă place. S-au găsit? Apoi continuați cu culoarea dorită de coafor! La urma urmei, nuanțele de gri sunt foarte multe, dar alegerea este a ta.

http://my-stories.ru/pokrasit-volosyi-v-sedoy-tsvet-otlichnyiy-sposob-osvezhit-svoy-obraz/

kocakpaca.ru

tunsori, tunsori, îngrijirea părului

Cum sa-ti vopsesti parul gri

Cum de a colora parul gri cât mai natural posibil sau cum să accentuezi în mod eficient părul gri

Primele fire albe sunt foarte supărătoare și amintește de vârstă. Deci vrei ca buclele să rămână întotdeauna strălucitoare și pufoase. Dar, din păcate, timpul este inexorabil, trebuie să ne gândim cum să ascundem firele albe. Vopsirea părului gri cu mijloace naturale și a coloranților permanenți permanenți persistenți este capabilă să revină buclele la tineri și luminozitatea culorii.

Orice vârstă are propriul farmec unic

De ce buclele își pierd culoarea naturală și cum încetinește procesul

Spectacular contrast balayazh

Ritmul vieții secolului al XXI-lea în mod semnificativ "întindea" părul gri. Acum, cu douăzeci și cinci de ani, un sfert din populația planetei are păr gri. Femeile în această privință suferă cu 50% mai des decât bărbații, stresul, ecologia nefavorabilă și ritmul frenetic al vieții moderne.

Este interesant. Se observă că în sate părul gri poate fi găsit mai des la persoane mai în vârstă de patruzeci și cinci de ani, iar până la 30 de ani procentul de oameni cu păr brun este foarte scăzut.

Studiile științifice recente efectuate de oamenii de știință americani au constatat că părul gri este cauzat de lipsa proteinei Wnt din organism. Acesta este cel care este responsabil pentru conservarea pigmentului de colorare din structura părului. Producția acestei proteine ​​depinde în mare măsură de predispoziția genetică și de vârsta.

Greutatea naturală poate fi foarte atractivă, cu o îngrijire corespunzătoare pentru bucle

Melanina este responsabilă pentru culoarea încuietorilor noastre, care este produsă de celulele pielii noastre. Producția acestei substanțe depinde în mod direct de cantitatea de proteine ​​care intră în organism cu alimente.

Odată cu vârsta sau în timpul stresului, afectarea circulației sângelui la nivelul scalpului împiedică penetrarea suficientă a melaninei în structura curlării, iar acestea își pierd culoarea naturală.

Cum să întârzieți apariția părului gri și dacă este posibil:

 • Dieta corectă poate împinge mult apariția firelor de zăpadă în păr.
 • Este necesar să se limiteze utilizarea alimentelor grase, picante și excesive. Dulciurile și consumul excesiv de alcool perturba metabolismul și circulația sanguină a scalpului;

Flux neted al tonurilor când se evidențiază tonuri de platină

 • Pentru prevenire, complexele speciale de vitamine nu vor fi afectate de părul gri premat, a cărui preț este destul de rezonabil;
 • Toate produsele care conțin vitamina B10 opresc pierderea culorii naturale a firelor. Cartofii, semințele, ciupercile, toate tipurile de nuci, rinichii și ficatul de vită, morcovii și gălbenușul conțin un procent mare din această vitamină.

Consiliul. Un curs de terapie cu vitamine este foarte util, dar trebuie luat după diagnosticarea întregului corp și sub supravegherea unui medic.

Rețete populare pentru a păstra culoarea buclelor

Parul gri se manifestă absolut individual.

Sufletele de ierburi și părul de clătire cu perfuzii oferă câteodată rezultate minunate. Dar efectul acestor proceduri este foarte individual și depinde de tipul de bucle și de motivul apariției firelor albe. În orice caz, merită o încercare, aceste rețete cu siguranță nu va face rău.

Vitele și tincturile sunt făcute din următoarele plante medicinale (separat sau sub formă de colecție de plante): flori de trifoi, rădăcini de zamanihi, rădăcină de ginseng, decoct de frunze și rădăcini de urzică, rădăcină de țelină (salată de telina este foarte utilă) păstârnac.

Fotografia prezintă o evidențiere moale longitudinală de-a lungul întregii lungimi.

Este ușor să faci un decoct cu mâinile tale. 500 ml de apă sunt de obicei recomandate pentru 100 de grame de materii prime, preferabil aburit într-o baie de apă. Luați decoctul ar trebui să fie de trei ori pe zi înainte de mese la 200 ml, și pe timp de noapte pentru a freca compoziția în rădăcinile părului. Cursul de tratament este o săptămână.

Infuziile de alcool sunt mai concentrate. 30-40 picături de tinctură luate cu o jumătate de oră înainte de mese de trei ori pe zi timp de o lună. Nu numai că va ajuta la refacerea culorii naturale a firelor, dar și la întărirea rădăcinilor, pentru a spori creșterea buclelor.

Dar, în timp ce prevenția are loc și tratamentul de lungă durată este minunat să te uiți în fiecare zi. Ce fel de produse cosmetice și rețete populare vor ajuta la obținerea buclelor o nuanță strălucitoare și naturală?

Modă nuanțe pentru fire de gri

Cafea nobilă cu lapte

Primele fire de păr alb sunt foarte frustrant, dar ultimele evoluții în cosmetologie oferă recent o paletă largă de nuanțe naturale de culori permanente.

Câteva sfaturi de la stilistii profesionisti:

 • Dacă buclele albe cu încăpățânare nu doresc să se schimbe, luați culoarea celor două părți ale vopselei și o parte a oxidantului. Protecție completă a părului gri garantată;
 • Scalpurile de păr deschise pentru o mai bună penetrare a pigmentului colorant vor ajuta aplicarea înainte de a picta trei sau șase procente oxidant timp de zece minute. După ce agentul de oxidare nu se clătește, se șterge cu un șervețel și începe să se aplice vopseaua de păr;
 • Pentru a începe schimbarea culorii, conform instrucțiunilor, este necesar din partea din spate a capului și a templelor, unde este cel mai gri păr.

Modă paletă a sezonului 2015

Este important. Nu rupeți primele fire de păr alb. Aceste manipulări pot duce la chelie rapidă și rapidă.

În funcție de tipul feței și de starea pielii, puteți alege o nuanță de platină, care va sublinia doar eleganța stilului și va evidenția în mod avantajos toate avantajele de vârstă ale feței. Înainte de a vă vopsi părul într-o culoare gri de o anumită nuanță, experimentați cu programe de selecție a părului și de potrivire a culorilor părului. Crede-mă, uneori rezultatul este foarte surprinzător.

Nuanțele naturale de platină la modă în acest sezon ascund firele albe în cel mai bun mod posibil, iar culoarea moale nu numai că adaugă volumul, ci și face ca părul gri să fie invizibil.

 • Blonda Platinum este din nou culoarea la modă a sezonului, astfel încât să puteți experimenta cu toate nuanțele acestei culori. Foarte bine pe părul gri arată tehnica de evidențiere cu un flux neted de tonuri în două, maxim trei gradări mai ușoare sau mai întunecate decât culoarea de bază;

Opțiuni pentru evidențierea platinei și greutate redusă

 • Opinia conform căreia colorarea buclelor în culoarea deschisă ascunde firele albe este destul de justificată, dar în acest sezon puteți experimenta toate tonurile moi ale mierei și gammei de paie diluate cu fire de culoare caramel și tonuri de culoare maro pastel;
 • Ventilatoare de nuanțe roșii în acest an sunt prevăzute cu cec gol, toate nuanțele de roșu vor fi în tendință în primăvara și vara acestui an.

Consiliul. Modă ton poate fi obținut prin colorarea remedii folk, fără utilizarea de coloranți agresivi. Numai, din păcate, umbra de platină cu ajutorul coloranților organici este de neatins.

Remedii populare pentru buclele de tonifiere

Tabelul de tonuri la colorarea henna și basmo

Oferim cititorilor noștri metodele cele mai populare de tonifiere a firelor gri cu coloranți naturali:

 • Henna tradițională și basma este din nou relevantă, dar în culori mai saturate. Mai jos este o diagramă și timpul de expunere al compoziției pentru a obține tonul dorit.

Este important. Pe parul gri, henna și basma pot da nuanțe de morcov strălucitoare, așa că conduceți un experiment pe o componentă distinctă și inconspicuoasă.

 • O infuzie de flori de mușețel va ascunde firele albe în păr blond (infuzia este preparată la o viteză de 200 grame de materie primă pe jumătate de litru de apă clocotită, se lasă timp de 40 de minute). În bulion, puteți adăuga suc de lămâie proaspăt stors, acesta va lumina mai mult firele. Aplicați zilnic pe întreaga lungime a firelor;
 • Un decoct de coji de ceapa va adăuga o nuanță roșie la bucle;

Coloranți naturali pentru toroane

 • Decorul puternic de cafea sau frunze de ceai dă tonuri de bej de diferite nuanțe;
 • Rhubarb, preparat la 100 de grame de materie primă pe 300 ml de apă, va da un ton cenușiu buclelor;
 • Pudra de cacao adăugată la tonurile de șampon bucle în culoare bej moale;

Este important. Compozițiile pot apărea foarte individual pe diferite bucle. Prin urmare, mai întâi testați colorarea pe o fâșie inconspicuoasă. Pe buclele deja pictate, nuanțele naturale apar foarte neașteptat (de la verde până la roșu aprins sau morcov otrăvitor).

Luminarea tamburilor individuale

Următoarea rețetă unică vă va ajuta să restaurați culoarea naturală. Pentru două cești de apă fierbinte luăm jumătate de pahar de frunze de salvie (uscat) și același rozmarin. Se fierbe la foc mic până când jumătate din apă se evaporă. Insistați cinci ore într-un loc întunecos, cald, într-un recipient de sticlă.

Aplicați o băutură caldă o dată pe săptămână pentru a curăța buclele ușor umezite. Lăsați să se usuce și clătiți cu apă caldă și oțet de cidru de mere.

concluzie

Întunecări subțiri la vârfuri

Parul gri nu este o propoziție, ci o oportunitate de a plasa accentele în mod corect atunci când creați o imagine unică la modă. Videoclipul din acest articol vă va ajuta să alegeți o nuanță în funcție de culoarea pielii și tipul de bucle. În acest sezon, nuanțele naturale permit experimente îndrăznețe pentru a crea o coafură spectaculoasă și culoarea originală a firelor.

Colorarea părului gri: trăsături și nuanțe ale procedurii

Nu este necesar să pictezi parul gri la toate, într-adevăr decorează multe. Piesele gri bine îngrijite uneori arata mai bine decât rasfatati de compozitii agresive. Dar dacă tot nu poți să faci fără vopsea, trebuie să știi cum să vopsești părul gri acasă?

Parul gri este un proces natural pe care totuși doriți să îl încetiniți sau să-l ascundeți.

Ce este special

Buclele brute diferă în structură, deci trebuie să fie pictate într-un mod special.

Se pare că nu este nimic complicat - luați vopseaua preferată și pictați firele. Însă colorarea buclelor gri are propriile caracteristici, datorită schimbărilor în structura lor.

Miezul părului, care a fost umplut cu pigment de colorat, a devenit acum gol, iar suprafața părului devine foarte densă, deci este foarte important ce vopsea să vopsească părul cenușiu.

Cum de a alege vopsea

Cu cât este mai bine să pictezi pe părul gri, întrebarea este pur individuală, dar este mai bine să folosești formulări naturale.

 1. Mai întâi de toate, vopseaua ar trebui să fie destul de puternică. La urma urmei, pentru a intra în păr și pentru ao vopsi - trebuie să deschideți cuticulele. În acest scop, în agentul de vopsire, în compoziția sa, trebuie să existe amoniac.

Componenta, desigur, nu este cea mai folositoare pentru păr, deci trebuie să încercați să obțineți vopsele profesionale de înaltă calitate pentru a face acțiunea cât mai blând posibil. În plus, procedura trebuie repetată destul de des.

Pentru informații! Rădăcinile rădăcinii sunt colorate în medie la fiecare trei / patru săptămâni. Și imaginați-vă dacă vopseaua va fi agresivă și de calitate dubioasă! De-a lungul timpului, părul își va pierde complet recursul.

 1. Adesea, vopselele naturale sunt folosite pentru pictarea buclelor de argint:
 • basmu,
 • henna,
 • nuc,
 • musetel.

Beneficiile utilizării lor sunt indiscutabile. Dar culoarea nu este foarte scurtă, particulele lor de colorare nu pot pătrunde adânc în structură. Cu toate acestea, vopsirea regulată a părului gri cu astfel de componente este destul de potrivită ca o alternativă sigură și naturală.

 1. O întrebare importantă este ce culoare este cea mai bună pentru a vopsi părul gri? Dacă acestea sunt fire de par, atunci, fără îndoială, puteți face orice alegere. Dar dacă s-au produs schimbări de vârstă globală, trebuie remarcat faptul că paleta de culori închise poate evidenția în mod clar ridurile care au apărut.
 2. Vopsirea în nuanțe foarte întunecate va face subțierea firelor mai vizibile datorită contrastului cu pielea de pe cap.

Dacă decideți să pictați pe părul gri, alegeți nuanțele cât mai aproape de tonul natural.

Sfat! Ce culoare pentru a vopsi părul gri este de până la tine, dar se recomandă evitarea tonurilor roșiatice, deoarece acestea vor da pielea galbenă și aspectul general nesănătoase. Este mai bine să alegeți o nuanță interesantă, dar asemănătoare cu cea naturală.

Cum sa pictezi

Fără îndoială, cea mai bună soluție este să mergeți la un salon de înfrumusețare, unde un profesionist convingă cu exigență părul și îl transformă, dar, din nefericire, nu toată lumea își poate permite prețul.

Pictura profesională și de înaltă calitate va stăpâni

Și astfel, dacă trebuie să faceți pictura cu propriile mâini, atunci trebuie să țineți cont de unele tehnologii cum să vopsești părul gri în mod corect.

 • Rădăcinile sau firele de gri pot obține o nuanță ușor diferită de restul, care nu au pierdut pigmentul, buclele. Prin urmare, este mai întâi necesar să le picteze numai. Această procedură se numește pre-pigmentare, instrucțiunea este după cum urmează:
 • Pe firele gri aplicăm vopsea asemănătoare cu culoarea "nativă" a buclelor, dar cu un ton mai întunecat. Lăsați-l timp de 10-20 minute. După aceea, distribuiți produsul în capul părului pentru a obține umbra dorită. Rezultatul trebuie să fie o culoare uniformă.
 • Pentru a face mai bine colorarea buclelor gri, puteți pre-procesa părul cu un agent de oxidare, efectuați așa-numita decapare. După ce oxidantul pe par se usucă, vopseaua se aplică pe fire.
 • Aplicați compoziția de colorare ar trebui să fie o pensulă, tratând cu atenție fiecare păr. Timpul de expunere al compoziției pe cap trebuie indicat în instrucțiuni.

Pentru firele gri, perioada de vopsire trebuie menținută cu maximul permis. Dar capetele pot fi mai lucioase (adica compozitia trebuie aplicata la sfarsit putin mai tarziu), asa ca coafura va arata mult mai natural.

Rețete populare: henna și basma

Amestecarea henna cu basma în diferite rapoarte vă permite să obțineți o varietate de culori.

Coloranții naturali, desigur, au un efect benefic asupra sănătății părului. Dar ele vor trebui folosite mai des decât cele artificiale.

 • Dacă luați henna și basma în părți egale, va veni tentă de castan.
 • Dacă văduvul este mai mare decât Basma, atunci obțineți o culoare neagră.
 • Și dacă amesteci o parte din basma cu două părți de henna, atunci rezultatul natural va fi de bronz.
http://kocakpaca.ru/okrashivanie/kak-pokrasit-volosy-v-sedoj-cvet.html