logo

Cele mai bune uscătoare de păr de către recenzii de la utilizatori

Nu este un secret că fiecare femeie dorește să fie irezistibilă. Și acest lucru ajută trucurile ei mici: stil, machiaj, fitness, rochie frumoasă și așa mai departe. Dacă sunteți obișnuiți să urmăriți aspectul dvs., pur și simplu nu puteți face fără un uscător de păr. Dar cum să o alegi? Ce uscător de păr este mai bun? Clasarea celor mai bune uscătoare de păr pentru anul 2018 vă va ajuta să alegeți corect.

În plus, în acest articol vom arăta ce ar trebui să acordați atenție la momentul achiziționării și ce trebuie să țineți cont pentru a obține cel mai bun uscător de păr și a nu fi dezamăgit de ea.

Alegerea unui uscător de păr

Nu fiecare femeie știe cum să aleagă un uscător de păr bun. Nu face o greșeală să ne ajute recomandările. Deci, ce ar trebui să vă gândiți când cumpărați? Iată câteva criterii:

Greutatea instrumentului

Un uscător de păr de calitate nu poate fi prea ușor. Desigur, este plăcut să țineți o "jucărie" aproape fără greutate în mâna ta. Dar, în practică, aceasta înseamnă că înfășurarea motorului nu este foarte fiabilă. Mai bine să alegeți un model mai greu. În general, cu cât dispozitivul este mai "greu", cu atât va dura mai mult.

putere

Multe femei cred că cu cât mai mult acest indicator, cu atât mai bine. Totuși, acest lucru este departe de a fi cazul. Pentru a cumpăra un dispozitiv bun pentru uscarea părului, este mai bine să vă concentrați pe media. Faptul este că un uscător de păr cu o putere de peste 2 kW, bineînțeles, usucă părul mult mai repede, dar utilizarea regulată a unui astfel de dispozitiv usucă inutil părul. Buclele dvs. vor deveni în curând uscate, fragile și se vor asemăna mai mult cu paie. Prin urmare, o putere de 1,4-1,7 kW este ideală pentru utilizarea zilnică.

Materialul corpului

Aici este foarte important să se ia în considerare două lucruri: temperatura dispozitivului poate fi destul de ridicată; atunci când se încadrează, corpul poate pur și simplu să explodeze.

Deci, opțiunea ideală în acest caz este un plastic rezistent la căldură. În plus, merită acordată atenție materialelor din care sunt fabricate duzele. Acest lucru este valabil mai ales pentru stilers și brashes. Ceramica este considerată cea mai bună, nu atârnă părul atât de mult. Dar dacă utilizați în mod regulat echipament de protecție, tipul de acoperire cu perie nu este atât de important.

Un fapt interesant. În 2018, producătorul de aspiratoare robotizate, grupul Okami, a lansat imediat 3 modele de succes, dintre care unul a depășit clasamentul global al aspiratorilor roboți. Cea mai bună alegere în segmentul de până la 500 de dolari (30 000 ruble).

Numărul de moduri și funcții

Ideal este opțiunea atunci când uscătorul de păr are 2 moduri de temperatură și cel puțin 2 viteze. În acest caz, cele mai bune uscătoare de păr pentru anul 2018 au adesea un sistem de ionizare și sunt capabile să furnizeze aer rece. Se crede că aceste calități vă permit să faceți stilul perfect și să vă îngrijiți ușor pentru fire.

În orice caz: cu cât mai multe opțiuni disponibile, cu atât mai bine. Astfel puteți alege programul optim care se potrivește tipului de păr.

Duzele și numărul lor

Multe aparate au extra. De exemplu, aproape fiecare uscător de păr are un atașament hub. Unele modele au atașamente pentru adăugarea părului de volum sau îndreptare. Totul depinde de preferințele dvs. Dar amintiți-vă, cu cât echipamentul este mai complet, cu atât este mai scump dispozitivul.

Uscătorul de păr cu o perie sau cu "ducele"

Cu această ocazie, printre doamne, nu opriți dezbaterea aprinsă. Ce uscător de păr este mai bun? Ce preferați: uscător de păr sau un model obișnuit? În opinia noastră, punctul nu este chiar în preferințele fetelor. Totul depinde de lungimea părului.

Adevărul este că periajul fată are o putere destul de mică comparativ cu modelele convenționale. Deci, styling-ul părului gros va face-o foarte mult timp. Și dacă părul dvs. este cel puțin puțin mai lung decât media, uscătorul de păr va termina în mod automat firele, se încurcă sau chiar le va scoate. Prin urmare, un astfel de dispozitiv este mai potrivit pentru cei a căror lungime a părului nu depășește 8-10 cm, iar părul nu este prea gros. Tot restul este mai bine sa te gandesti la ce un bun dispozitiv de styling sa alegi intre modelele clasice.

Uscătoare profesionale pentru păr

Am compilat pentru dvs. o mică listă de profesioniști pentru uscătoare de păr. Aceste modele diferă prin faptul că pot fi folosite pentru o perioadă lungă de timp cu sarcină crescută, ceea ce este necesar în saloanele de înfrumusețare. Cel mai adesea, un astfel de dispozitiv este potrivit pentru toate tipurile de păr. Cele mai bune uscătoare de păr profesionale au cel mai adesea seturi de un număr mare de duze. Dar astfel de modele sunt mult mai scumpe. Dacă utilizați frecvent uscarea forțată, ar fi mai bine să alegeți modele mai simple.

Braun HD 730 Satin Hair 7

Model de calitate superioară, cu o capacitate de 2,2 kW. Există maximum 6 moduri de funcționare și reglare independentă a temperaturii și debitului de aer. Acest lucru este foarte important pentru modelele profesionale, deoarece vă permite să personalizați parametrii individuali pentru fiecare client.

De asemenea, există un sistem de curgere la rece și un filtru detașabil. Singurul dezavantaj al acestui model este acela că este inclus doar un difuzor. Dar pentru un coafor bun nu este atât de important.

Braun HD 730 poate fi atribuită gamei medii de prețuri. Costul său variază de la 50 la 58 USD.

Cofin CL - 4H

Acest uscător de păr are de asemenea o putere suficientă - puțin peste 2 kW și 4 moduri de funcționare încorporate. Sistemul de ionizare a aerului vă permite să străluciți părul și să îndepărtați părul de efectele electricității statice. În plus, este asigurată o uscare "rece", care este activată de un buton independent.

Sunt incluse două duze de tip concentrator cu diferite diametre. Uscătorul de păr are un cablu electric foarte lung (3 m), echipat cu un sistem "anti-răsucire". Acest lucru este foarte important pentru angajații de saloane, deoarece le salvează de la a fi nevoiți să sapă în fire încâlcit.

Prețul modelului variază de la 40 USD, ceea ce este, de asemenea, bun.

Rowenta CV 7430

În ciuda defectelor mici, în nici un caz inferioare modelelor anterioare și uscător de păr de la compania "Roventa". Cu o putere de 2,4 kW, această unitate nu usucă deloc părul. Poate că acest lucru se datorează tehnologiei speciale "RESPECT", care vă permite să economisiți mult mai multă umiditate decât în ​​cazul uscării convenționale.

avantaje:

 • există un difuzor și un hub, care permite ca dispozitivul să fie utilizat pentru modelarea diferitelor coafuri
 • control independent al vitezei și debitul de aer t C;
 • "Uscarea la rece";
 • sistem de ionizare;
 • 6 moduri diferite;
 • prezența unui monitor LCD care afișează informații despre modul selectat.

Practic, singurul defect poate fi considerat un cablu electric destul de scurt (1,5 m), care nu este întotdeauna suficient pentru a lucra în cabină. De asemenea, prețul de 65 de dolari nu poate fi considerat un mare avantaj.

Valera Swiss Nano - 6200 de lumină SuperIonicT

Acest dispozitiv este inclus pe drept în listele TOP de uscătoare de păr popular pentru anul 2017-2018 ani. Deși compania elvețiană a lansat acest dispozitiv pentru coafura acasă, coaforii sunt, de asemenea, extrem de mulțumiți de aceasta. Există toate "clopotele și fluierele" de modele profesionale:

 • ionizare;
 • alimentare cu aer rece;
 • mod independent de control al vitezei și al temperaturii;
 • funcția de răcire rapidă.

Singurul dezavantaj este prețul, care nu este foarte atractiv pentru acest model - aproximativ 100 de unități "veșnic verzi".

Bosch PHD 9760/9769

Un model foarte interesant de la Bosch închide lista noastră. Comentariile clienților ne spun că acest uscător este una dintre opțiunile cele mai de înaltă calitate și grijuliu. Are aproape totul:

 • 6 viteze diferite;
 • ionizator încorporat;
 • sistem de alimentare cu aer rece;
 • difuzor + hub;
 • cablu de alimentare lung (3 m);
 • 3 condiții de temperatură;
 • 2 optiuni de viteza cu ajustare independenta;
 • filtru detașabil.

În plus, uscătorul de păr este destul de greu, ceea ce înseamnă că motorul este făcut "conștiincios" și nu va eșua după o lună de lucru. Este adevărat, este necesar să se adapteze puțin la greutate, dar acestea sunt deja mici. Cel mai plăcut moment: toată această măreție este în valoare de aproximativ 50 de "președinți americani", ceea ce este foarte democratic pentru o astfel de configurație.

Modele compacte pentru uz casnic

Deja de la acest nume este clar că modelele "acasă" au mult mai puțină putere și, prin urmare, își usucă părul mult mai mult. Dar aceste modele sunt mult mai ieftine decât cele profesionale. Dacă călătoriți mult, acordați atenție modelelor compacte. Deseori nu au difuzoare suplimentare, dar pot să se plieze. Acest uscător de păr poate fi purtat chiar și într-o geantă de mână de dimensiuni medii. Rating-ul nostru mic de cele mai bune dispozitive pentru uscarea părului la domiciliu include de asemenea 5 modele.

Bosch PHD 5781

Foarte puternic (2 kW), dar în același timp un model compact. Are protecție integrată împotriva supraîncălzirii și reglarea independentă a debitului și a temperaturii acestuia. Uscătorul de păr este destul de ușor și cântărește doar 450 de grame.

avantaje:

 • design frumos;
 • prezența ionizatorului;
 • 3 moduri de operare, inclusiv blând;
 • gratar detașabil și filtru;
 • există un duza "concentrator".

Există și câteva dezavantaje:

 • în modul "Turbo", butonul trebuie ținut în jos cu forța;
 • cablul electric nu este foarte lung, 1,8 m;
 • prețul este de aproximativ 45 USD, ceea ce este scump pentru modelul "de casă".

VITEK VT-2238

Acest uscător de păr este o alegere excelentă pentru cei care nu vor să cheltuiască mulți bani. "Vitek" este mai mult decât democratic, aproximativ 15 dolari, dar în același timp are toate farmecul modelelor profesionale:

 • puterea este de 2 kW;
 • ionizator încorporat;
 • șase moduri de reglare;
 • mânerul pliabil convenabil;
 • difuzor + hub.

Printre momentele neplăcute se poate remarca faptul că, recent, periodic au început să apară modele ale acestui brand cu orice căsătorie. Dacă se întâmplă acest lucru, dispozitivul va fi înlocuit în garanție.

Gamma Piu Stil-08

Dar acest dispozitiv de coafare, din păcate, nu se poate lauda cu un preț. Nu este atât de mică cu el - de la 60 de dolari. Dar avantajele acestui model sunt multe:

 • unitate electronică de control al temperaturii;
 • ionizator de zăpadă turmalină;
 • 6 moduri de funcționare;
 • filtru metalic care poate fi curățat;
 • confortabil ergonomie, dispozitivul se potrivește perfect în mână;
 • butoanele sunt situate în mijlocul panoului, ceea ce vă permite să acționați atât cu mâna dreaptă cât și cu stânga.

Dar dezavantajele acestui model, în general, și nu. Cu excepția prețului, desigur.

Philips BHD002

Unul dintre cele mai bune modele compacte în raportul "preț-calitate". Trei temperaturi și putere de 1,6 kW, sistemul de uscare "rece", mâner pliabil, butuc de duze. Și toate acestea la un preț de peste 20 de dolari. După cum înțelegeți, nu există deficiențe deosebite în acest model.

Polaris PHD 2038Ti

Iată un alt buget destul de bun.

Pro:

 • puternic (2 kW);
 • ușoară (puțin mai mică de 0,5 kg);
 • are un ionizator integrat;
 • modul de uscare "rece";
 • aderență confortabilă;
 • Există un mod "Quick Dry".

Cu toate acestea, acest model are un dezavantaj destul de important. Dacă utilizați frecvent modul "fierbinte", butucul duzei se poate topi.

Feng brashing

Acum, să vorbim despre uscătoarele de păr cu duze sub formă de perie rotundă și să alegeți dintre ei cel mai bun uscător de păr pentru anul 2018. Printre modelele prezentate pot fi uscătoarele de păr cu periaj rotativ sau cu o perie fixă.

BaByliss 2736E

Unul dintre liderii recunoscuți în această chestiune este acest model. În ciuda costurilor destul de ridicate (de la 85 dolari), acest uscător de păr special este lider în opinia clienților. Kitul include o cutie de depozitare și patru duze care execută diferite funcții. De asemenea, există o ionizare a părului și funcția de uscare "rece", un filtru detașabil. Unele duze au o acoperire ceramică și un sistem de rotație automată.

Uscătorul de păr este destul de fiabil și are o calitate remarcabilă a instalării.

Philips HP 8664

Acest uscător de păr este un pic mai accesibil (aproximativ $ 65) și are, de asemenea, multe avantaje:

 • sistem de ionizare;
 • 2 perii de diferite diametre;
 • 2 direcții de rotație;
 • stabilirea uscării optime t C;
 • Mod Curling rapid.

Din păcate, această unitate are și dezavantaje. Atunci când stylingul părului prea lung, uscătorul de păr uneori "mestecă" părul și îl încurcă.

Braun AS 330

Cu această perie din compania "Brown" puteți obține cu ușurință creioane și bucle mari, dați părului un volum frumos. Și dispozitivul nu este atât de scump, de la 40 de dolari.

Pro:

 • asamblare de înaltă calitate;
 • "Speed ​​+ încălzire" cu 2 moduri în fiecare;
 • 3 duze diferite, inclusiv volumetrice;
 • există o funcție de eliberare a firului.

Dezavantajele acestui model includ absența unui sistem de ionizare și alimentare cu aer rece.

Scarlett SC-276

Și acest lucru, probabil, este unul dintre modelele cele mai bugetare ale unei astfel de direcții. Uscătorul de păr Scarlett are câte 5 duze în diverse scopuri, este echipat cu un sistem de ionizare și nu costă mai mult de 17-18 unități convenționale. Foarte ușoară, ușor de "căzut" în mână. Scarlett SC-276 este echipat cu protecție împotriva supraîncălzirii. Cu supraîncălzire puternică, se oprește pur și simplu.

Dezavantajele modelului includ faptul că nu există un sistem de alimentare cu aer rece, iar uscătorul în sine nu este prea durabil. Cu toate acestea, pentru bani poate fi experimentat.

Rowenta CF 9320

Costul acestui uscător de periere este aproape de două ori mai mare, aproximativ 40 de dolari. Cu toate acestea, există toate funcțiile necesare:

 • 2 duze înlocuibile la 50 și 30 mm;
 • sistem de ionizare și uscare "rece";
 • sistem de rotație automată;
 • ergonomic, dispozitivul este confortabil de ținut în mână;
 • Calitate excelentă.

Printre dezavantaje se numara:

 • uscătorul cu perie este prea greu și trebuie să vă adaptați;
 • Modul "rece" nu este atât de frig în practică.

În general, acest model este destul de bine echilibrat în ceea ce privește "prețul-calitate" și își ia în mod legal locul în evaluarea noastră.

După cum puteți vedea, evaluarea noastră nu atribuie niciun loc, nu ar fi complet corect. Dar speram cu adevarat ca, studiind acest articol, va puteti raspunde cu usurinta la intrebarea care uscator de par este mai bun. Evaluarea din 2017-2018, compilate de noi, absolut nu pretind "adevărul final". Puteți adăuga independent la comparație orice model la alegere.

http://tehrevizor.ru/kak-vybrat/melkaja-bytovaja-tehnika/rejting-luchshih-fenov-dlja-ukladki-volos-2018.html

Uscătoare de păr pentru 2018-2019: top evaluat de clienți. TOP 10 modele

Fiecare femeie dorește să aibă un stil frumos, dar cum se poate obține acest lucru, dacă aveți, de exemplu, păr subțire sau bucle dezordonate sau, de exemplu, o tunsoare scurtă care necesită coafură zilnică? Vine la ajutorul unui uscător de păr, care este disponibil în "arsenalul de frumusețe" pentru fiecare femeie.

În urmă cu treizeci de ani, el a servit exclusiv pentru uscare, dar acum, cu ajutorul acestuia, puteți face bucle, bucle, trageți, făcându-le voluminoase, petrecând numai 15-20 de minute din timpul prețios pe care îl aveți. Pentru a vă ajuta să stabiliți alegerea modelului, vă vom ajuta să găsiți cel mai bun uscător de păr pentru păr 2018-2019 ani, pe baza recenziilor clienților.

Cuprins:

Clasamentul celor mai mari 10 uscătoare de păr în anii 2018-2019

Din moment ce suntem cu toții individuali, nu există nicio regulă generală care să determine exact ce uscător de păr este mai bun. Dar vă vom spune ce criterii trebuie să navigați atunci când alegeți dintre diferite modele și, de asemenea, evaluarea noastră de 10 modele vă va ajuta să aflați ce este "cel mai bun uscător de păr" și cum să îl alegeți.

Modelele superioare din această categorie sunt verificate de utilizatori, diferă în funcție de preț și de criterii precum: putere, funcție, greutate, material de coajă și altele. Pe baza caracteristicilor tehnice și a recenziilor proprietarilor, am compilat TOP 10, în care modelele de la următorii producători:

SUPRA PHS-2010L

Cel mai ieftin uscător de păr SUPRA este un ajutor excelent pentru uscarea părului umed și a stilului. Comutarea vitezelor de suflare, a motorului puternic și a funcțiilor de alimentare cu aer cald și rece vă vor ajuta să pară perfect. O mică butonieră flexibilă va crea confort suplimentar la depozitarea unui uscător de păr, deoarece vă permite să fixați dispozitivul pe cârlig.

 • Cel mai mic preț din clasamentul nostru.
 • Acoperirea plăcută din cauciuc a mânerului și a carcasei nu alunecă.
 • Design frumos.
 • Suficientă lungime a firului.
 • Butonul "aer rece" funcționează bine.
 • Nu face zgomot la locul de muncă.
 • La prima viteză bate foarte slab.
 • Cazul este încălzit.
 • Doar pentru uscare, nu este potrivit pentru stivuirea buclelor lungi si groase.

Polaris PHD 2077i

Polaris uscător de păr ieftin de la compania Polaris este popular pe piața aparatelor electrice, în primul rând datorită costului scăzut, designului luminos și unui set bun de funcții. Setul acestor calități contribuie la popularitatea acestui model în rândul consumatorilor.

Preț: de la 1090 de ruble.

 • Aspectul este extrem de atractiv, culori frumoase ale corpului.
 • Baterie bună.
 • Non-alunecare datorită corpului cauciucat.
 • Mărimea acceptabilă, convenabilă pentru a lua drumul.
 • Cazul practic nu se încălzește nici măcar la utilizare îndelungată.
 • Reglarea independentă a fluxului de aer și a încălzirii.
 • Ionizarea turmalinei evită efectul electrificării.
 • Foarte zgomotos.
 • De fapt, nu există suflare rece, aerul cald suflă.
 • Firul nu se rotește la 360 de grade.

Philips BHD029 DryCare Essential

Acest model de uscător de păr de la compania Philips are o putere de 2000 W, consumând în același timp doar 1600 W de energie electrică. Făcut într-un carcasă de culoare închisă, decorată cu inserții de culoare. Tehnologia ThermoProtect oferă protecție împotriva îmbătrânirii prematură a părului în timpul uscării și coafării.

Dispozitivul are șase moduri disponibile: 2 viteze și 3 opțiuni de temperatură, care asigură uscarea rapidă. Ionizarea este o altă caracteristică foarte utilă a acestui model, care ajută la reducerea magnetizării statice, elimină porozitatea și le face netede.

Cost: de la 1699 de ruble.

 • Preț atractiv.
 • Dimensiuni mici.
 • Nu supraîncălzește părul într-un mod special.
 • Funcționează destul de liniștit.
 • Se închide automat când este supraîncălzită.
 • Grilă din plastic - suge părul lung.
 • În modul aer rece, suflă cald.
 • Nu este suficientă putere.
 • Sârmă nu se rotește.

Braun HD 585

Unul dintre cei mai buni uscătoare de păr în ceea ce privește raportul preț-calitate este Braun HD 585. Datorită puterii de 2500 de wați, uscarea și styling-ul nu vă vor duce prea mult timp.

Foarte bun la styling, ridicarea părului la rădăcini, adaugă volumul coafurii. Există șase moduri în acest model: controlul temperaturii și trei moduri de debit. Funcția de ionizare vă va face părul static, nu va fi magnetizat și va păstra un aspect sănătos. De asemenea, este inclus un difuzor cu uscător de păr - o duză rotundă specială cu diametru larg, suplimentată cu dinți, care va crea un volum din rădăcini, un volum de-a lungul întregii lungimi și, dacă se dorește, bucle jucăușe.

Preț: de la 3899 de ruble.

 • Compact și ușor.
 • Puterea este suficientă pentru a efectua uscarea completă în 6-7 minute.
 • Există o funcție de ionizare.
 • Butoane de comutare convenabile.
 • Distribuie în mod optim aerul cald.
 • Difuzor inclus.
 • Motorul este protejat de praf.
 • Difuzorul este mic, nu se ține bine.
 • Grila de plastic din spate suge părul lung.
 • Sârma scurtă.

DEWAL 03-110 Spectrum

Aparatul de păr popular DEWAL este realizat în culori vii, care încânta ochiul cu diversitatea sa, este suficient de puternic și are o formă convenabilă, în timp ce uscați este convenabil să țineți uscătorul de păr în mână. Motorul în detrimentul caracteristicilor dispozitivului său îmbunătățește fluxul de aer în timpul uscării, ceea ce face ca procesul de așezare să fie mai rapid și mai eficient. Este protejat de praf printr-un filtru special înlocuibil, folosind butoanele de pe carcasă, puteți schimba cu ușurință temperatura în timpul procesului de instalare.

Funcția de oprire-încălzire protejează părul de supraîncălzire. O putere de 2200 de wați este suficientă atât pentru uscare, cât și pentru styling, iar ionizarea va permite să fie netedă.

Cost: de la 2410 ruble.

 • Valoare pentru bani - calitate.
 • Puternic 2200 V, uscat în 5 minute.
 • Asamblare de înaltă calitate și design frumos.
 • Sârmă de alimentare lungă.
 • Prea greu.
 • Configurația comutatoarelor de viteză și de temperatură nu este foarte reușită.

Kapous Professional Tornado-2500

Acest model de producție în comun a Italiei-Rusia aparține categoriei de uscătoare de păr pentru meșteșugari profesioniști. Este echipat cu un motor cu o putere sporită de 2500 W și un regulator avansat de distribuție a aerului, care asigură condiții de temperatură și viteză. Cazul este prezentat în culori pentru fiecare gust: roșu, fuchsie, albastru, roz, galben, alb și negru.

Poziționarea butoanelor pentru reglarea temperaturii și a vitezei fluxului de aer de pe panoul frontal, ceea ce face procesul de coafare pașnic și rapid în același timp și datorită puterii, hubului și distribuției optime a direcției suflării, oferă un stil de păr elegant care va dura toată ziua.

Preț: de la 2 500 rub.

 • Datorită puterii de uscare de 2500 de wați nu ia mult timp.
 • Mai multe moduri de viteză și temperatură fac din cabină.
 • Asamblare de înaltă calitate și o selecție largă de culori.
 • Aranjamentul frontal al butoanelor face convenabil să se folosească atât mâna stângă cât și cea dreaptă.
 • Greutate, greutate 799 grame.

BaBylissPRO BAB6510IRE

Uscătorul de păr funcțional și ergonomic BAB6510IRE de la producătorul francez BaByliss va fi asistentul dvs. în instalarea zilnică. Funcționează cu trei moduri de încălzire, este echipat cu o funcție de suflare la rece și cu un sistem de ionizare. Puteți alege modul optim care se potrivește tipului dvs. de păr. În timpul funcționării pe termen lung în modul aer rece, butoanele de comutare oferă posibilitatea de a opri complet încălzitorul de încălzire.

Mânerul ergonomic este proiectat pentru a reduce tensiunea musculară a mâinilor în timpul lucrului. Uscătorul de păr este mic, ușor, produs cu o buclă convenabilă pentru depozitare. Lungimea cablului de alimentare al acestui model este de 2,7 metri, ceea ce îl face convenabil în timpul funcționării.

Cost: de la 3200 freca.

 • Grillul frontal acoperit cu ceramică.
 • Două duze de concentrat pentru a elimina structura poroasă a părului de-a lungul lungimii (60 mm) și stilul care ajută la obținerea unui volum bun la nivelul rădăcinilor (75 mm).
 • Ionizare.
 • Cablu lung.
 • Vibrații.
 • Duza este încălzită.
 • Zgomot în acest proces.

Videoclip recenzie detaliată:

Moser 4350-0050

Uscătorul de păr profesionist Moser Ventus este potrivit nu numai pentru saloanele de înfrumusețare, ci și pentru acasă. Temperatura și viteza aerului sunt apoi controlate independent unul de celălalt, astfel că este ușor să alegeți opțiunea ideală pentru păr.

Funcția de alimentare Cold Shot oferă o fixare excelentă a stilului. Termostatul de protecție face ca funcționarea să fie cât mai sigură posibil și funcția de ionizare elimină statică.

Preț de la 4990 rub.

 • Datorită puterii de așezare durează doar 20 de minute.
 • Corpul este realizat din plastic rezistent.
 • În timpul funcționării, carcasa nu se încălzește.
 • Datorită stratului de acoperire cu turmalină, părul creț este mai bine îndreptat.
 • Cablu lung.
 • Caz marcat.
 • Tasta de ajustare a temperaturii este incomodă, apăsați accidental la uscare.
 • Duza încălzită în timpul lucrului prelungit.
 • Zgomotos.

Examinarea detaliată a obiectivului videoclipului:

Philips HPS910 DryCare Prestige Pro

Acest uscător de păr profesional are tehnologia ThermoProtect, care asigură temperatura cea mai potrivită pentru uscarea părului și, în plus, îi protejează de supraîncălzire. Modelul este echipat cu un motor special AC-AC care vă permite să lucrați "fără pauză". Butoanele de comandă sunt situate pe partea frontală a mânerului, creează confort atunci când lucrează.

Elementul de încălzire are o acoperire ceramică care asigură un efect delicat, protejându-l de uscare. Inclusiv cu uscătorul de păr sunt două duze ale condensatorului: pentru fixarea firelor (9 mm) și pentru volumul bazal (7 mm). Abilitatea de a lucra în modul "rece". În ciuda faptului că uscătorul de păr este declarat ca și pentru profesioniști, ar putea fi util nu numai în saloanele de coafură, dar și acasă.

Cost: de la 3900 freca.

 • Aranjament convenabil al butoanelor de comandă.
 • În timpul funcționării, carcasa nu se încălzește.
 • Grilă de admisie a aerului cu găuri mici, nu strânge părul.
 • Geantă confortabilă de cauciuc.
 • Există un mod de uscare atentă.
 • Ionizarea funcționează permanent.
 • Prin intermediul unui concentrator, încuietorile curbate sunt desenate perfect.
 • Sârma lungă se rotește.
 • Cheia pentru reglarea temperaturii fluxului de căldură, interferează cu uscarea, este apăsată accidental.
 • Foarte puternic pentru părul subțire și subțire.
 • Nivel ridicat de zgomot la locul de muncă.
 • Heavy.

BaBylissPRO BAB6520RE

Faithful asistent stilist - uscător de păr BaBylissPRO. Ușoare (549 g) și în același timp puternice (2400 W). Tehnologia ionizării și funcția "aer rece" fac acest model popular printre profesioniști și din cauza prețului său, este, de asemenea, popular în rândul femeilor obișnuite.

Ajustarea vitezei suflantei și a modului de temperatură ajută la stabilirea metodei potrivite de modelare pentru orice bucle. Dispozitiv electric fabricat în Italia, care indică calitatea ansamblului. Un bonus suplimentar este două duze concentrator cu efect Venturi, care măresc precizia jetului de aer cald sau rece.

Preț de la 4360 rub.

 • Ușor, "se așază într-o mână" atunci când o așeză.
 • Butoane de control convenabile.
 • În timpul funcționării, carcasa rămâne rece.
 • Mâner confortabil, nu scapă din mâini.
 • Se usuca repede chiar si la viteza minima.
 • Dimensiuni mari.
 • Prea puternică pentru părul fin (viteza aerului de 128 km / h).
 • Are mult zgomot.

Tabel comparativ al modelelor cu prețuri și caracteristici

Pentru confort, am compilat o tabel comparativ cu cele mai bune uscătoare de păr pentru părul 2018-2019 din clasamentul nostru, unde am indicat cele mai importante caracteristici și prețul mediu în magazinele online.

Top evaluat

În plus față de rating, am selectat mai multe modele care merită o atenție specială în funcție de anumite criterii. Toate acestea au fost marcate de clienți în recenziile lor ca fiind cele mai bune.

Cel mai bun uscător de păr montat pe perete

Uscătorul de păr pe perete Ksitex F-2000 A1 are un sistem automat de pornire, care este activat când mânerul dispozitivului este scos și oprit automat după 12 minute. Datorită unui motor de încredere și a unui plastic robust al carcasei, funcționalitatea (poate servi ca un uscător de mână, dotată cu o priză pentru o mașină de ras), precum și o clasă ridicată de protecție împotriva umezelii, uscătorul de păr va dura mult timp atunci când este utilizat în sălile de toaletă ale centrelor comerciale,. Dispozitivul respectă toate standardele sanitare și igienice.

F-2000 A1 într-o chestiune de minute va usca "haină" de orice lungime, deoarece puterea este de 800 W și temperatura jetului de aer este de 55 ° C. Un alt avantaj este că este practic silențios sau cel puțin foarte liniștit.

profesional

Unul dintre cei mai buni profesionisti de uscatoare de par - Parlux Advance Light, este prezentat in 11 culori corporale. Puterea este de 2200 W, ceea ce este suficient pentru uscarea și coafura de coafat de orice lungime și structură. Tehnologie ionică Ceramica implică o combinație de acoperire ceramică și ioni încărcați negativ, vă permite să vă mențineți sănătatea părului, precum și să le straluceți și străluciți. În mod separat, aș dori să spun despre switch-ul soft - acestea sunt comutatoare de cauciuc moale foarte confortabile, datorită cărora este o plăcere să lucrați cu un uscător de păr, degetele aproape niciodată tensionate la comutare.

Uscător de păr

Uscător de păr cu o perie Philips HP8656 ProCare cu o culoare violet închisă, mecanismul fiind realizat sub formă de perie rotativă cu un diametru de 38 mm. Datorită diferitelor duze acoperite cu ceramică și a fluxului direct de aer, puteți face bucle netede, bucle romantice sau păr alungit, cu un volum la rădăcini. De asemenea, dotat cu tehnologia Termo Protect, care creează un nivel optim de încălzire, protejând de uscare. Există trei moduri de temperatură, funcția aerului rece și a sistemului de ionizare.

La ce să se uite când aleg? Sfaturi pentru experți

Nu este atât de ușor să alegeți cel mai bun uscător de păr în 2018-2019, din cauza varietății de modele, există câțiva parametri importanți care ar trebui să fie atenți în primul rând, vezi mai detaliat în videoclip:

Cum să-ți modelezi uscătorul de păr? instrucție

Nu există femei care "nu au tunsoare", există femei care încă nu știu cum să utilizeze în mod corespunzător un uscător de păr. Acum, fiecare membru al sexului frumos îl are, acum nu numai că sunt uscați, ci și fac stilul diferit. Pentru a oferi o coafura un look bine ingrijit si mentineti sanatos, este important sa stiti cum sa se usuce in mod corespunzator si sa se usuce cu parul de diferite lungimi si structuri. Mulți oameni folosesc în mod greșit dispozitivul în timpul instalării, ceea ce duce adesea la deteriorare și pentru a nu deveni o "tehnică în mâinile unui sălbatic", vom lua în considerare câteva aspecte ale instrucțiunii cum să îl folosim corect:

 • Înainte de a utiliza uscătorul de păr, este necesar să se usuce părul cu un prosop astfel încât să se absoarbă excesul de umiditate. Acest lucru este foarte important deoarece, atunci când este încălzit cu aer cald, apa se încălzește, vârful se supraîncălzește rapid, capetele devin divizate, dobândesc o structură poroasă de-a lungul întregii lungimi, ceea ce duce la o fragilitate sporită, devin lipsiți de viață. Cel mai bine este să îndepărtați umezeala cu un prosop dintr-o cârpă moale care absoarbe bine apa. Nu trebuie să le frecați sau să le stoarceți, să începeți stilul numai atunci când sunt aproape pe jumătate uscate.
 • Porniți dispozitivul în rețea, selectați temperatura dorită și debitul de aer pe butonul de comutare. Modul de aer cald este cel mai bine folosit pentru styling, deoarece "fixează" curba și părul uscat va păstra perfect forma pe care o dă. Dacă doriți doar să le uscați, atunci este mai bine să utilizați modul de răcire, deoarece asigură fluxul natural de aer.
 • Încercați să păstrați uscătorul de păr la o distanță de aproximativ 20 cm de cap, pentru a nu se usca prea mult.
 • Separați părul în părți și uscați fiecare parte separată.
 • Utilizați duzele. De exemplu, cu ajutorul unui difuzor, puteți îndrepta buclele folosind o duză cu vârfuri largi și invers, cu o duză cu vârfuri subțiri, cu buclăți frumoase. Un alt tip popular de duze, care vin într-un set cu multe uscătoare de păr, arată ca un cilindru, datorită îngustării duzei, fluxul de aer este mai concentrat, vă permite să uscați părul mai repede și mai eficient, precum și să creați volum din rădăcini. Hub-ul poate să se usuce și să-și formeze tunsoarea, să creeze bucle cu ea nu va funcționa.
 • Utilizați funcția de alimentare cu aer rece pentru a fixa forma creată.

Pentru instrucțiuni detaliate, consultați videoclipul:

Unde este profitabil să cumperi?

Cumpărați un uscător de păr este cel mai avantajos în orice magazin online. Dacă doriți să economisiți bani și să căutați cea mai profitabilă opțiune, vă recomandăm să comparați mai întâi prețurile pe site-urile magazinelor sau să utilizați un anumit serviciu, cum ar fi Yandex Market. Este cel mai convenabil să faceți o achiziție în magazine mari, punctele de emisiune ale cărora se află în aproape fiecare oraș, de exemplu:

 • DNS, tehnopoint;
 • MVIDEO;
 • ozon;
 • Eldorado;
 • Citylink;
 • Comerțul online;
 • Hipermarketul Saydeks.
http://ewme.ru/feny-dlja-volos-rejting-luchshih/

Cele mai bune uscătoare de păr. Top 10 (conform recenziilor) pentru anul 2019

Nici o femeie modernă care să-și îngrijească părul și să creeze o coafură elegantă nu va face fără un ajutor atât de indispensabil ca un uscător de păr. Această evaluare a celor mai bune modele de uscătoare de păr pentru anul 2019 se bazează pe recenzii de pe piața Yandex (primele 10 includ modele cu cel puțin 50% din cele cincizeci), popularitatea în magazinele online și caracteristicile tehnice. Raportul preț-calitate a fost, de asemenea, luat în considerare. Sunt prezentate modele profesionale și uscătoare de păr semi-profesionale. De asemenea, în rating sunt incluse uscătoare de păr și un uscător de păr compact. Sperăm că această evaluare va facilita procesul de alegere între o varietate enormă de produse oferite de mărcile globale moderne.

Polaris PHD 1667

Prețul mediu este de 1 000 de ruble. Uscătorul de păr compact, cu un mâner pliabil de la marca rusă, a obținut 94% din cele cincizeci de comentarii din Yandex-Market și 96% din recomandările pentru cumpărare. Putere - 1600 wați. 2 moduri. Funcțiile ionizării și alimentării cu aer rece. Lungimea cablului - 1,8 metri.

"Ei au cumpărat un uscător de păr pentru a merge pe drum, pentru acest scop este perfect: compact, puternic, nu inutil cu nimic inutil.

"Am cumpărat acest uscător de păr, pentru că de multe ori merg pe călătorii de afaceri, dar are doar o mărime mică și este echipat cu un mâner pliabil, în ciuda compactării sale, se descurcă destul de bine cu îndatoririle sale.

Uscător de păr Xiaomi Soocare anioni

Prețul mediu este de 2.860 de ruble. Cumpara Soocare anion uscător de păr pe Aliexpress pentru 2,6 mii ruble (de transport maritim în Rusia este gratuit).

Producătorul chinez Xiaomi, cunoscut de mulți pentru telefoanele sale smartphone, a preluat producția de uscătoare de păr și a lansat în septembrie 2018 un model care a câștigat Design Award 2018 în categoria "Design industrial". Noutatea a apelat clienților și astăzi este unul dintre cei mai populari trei uscătoare de păr din Rusia (conform Yandex-Market). Soocare Anion Hair Dryer a marcat 100% din cele cinci din recenziile din Yandex-Market și 94% din recomandările de cumpărare.

Putere - 1800 wați. 3 moduri: debit cald slab de aer, debit puternic de aer puternic, flux cald de aer puternic. Există o funcție de ionizare. Există o funcție de protecție împotriva supraîncălzirii, după oprirea automată ca urmare a supraîncălzirii, uscătorul de păr va fi gata să lucreze din nou în doar câteva minute, ceea ce îi permite profesioniștilor să o folosească, deoarece nu este nevoie să așteptați mult timp până când uscătorul se răcește. Include butuc de duze. Lungimea cablului - 1,7 metri.

Coifin CL5R

Prețul mediu este de 2 800 de ruble. Profesionistul de păr profesionist de la brandul italian a primit 91% din cele cincizeci de la recenzii din Yandex-Market și 100% din recomandările de cumpărare. Putere - 2200 wați. 4 moduri de încălzire, 2 moduri de intensitate a alimentării cu aer, mod de alimentare cu aer rece. Include 2 huburi. Greutate 590 g
Din comentarii:
"Mereu m-am uitat la un uscător de păr, cu care o voi face în 2 minute, cu acest uscător de păr, o fac în jumătate de minut, avantajele fiind prețul, oamenii care cumpără orice Rovents și șefii plătesc pentru o marcă și un produs fabricat în China.
"Un uscător de păr bun pentru uz profesional: necesită întreținere: lubrifierea arborelui, curățarea arborelui de pe firul sub rotor, schimbarea periilor cel puțin o dată la șase luni - un an. Întreținerea necesită atașarea asteriscului.
Frizerul ar trebui să apese butonul de aer rece, este convenabil pentru el. Pentru un an de utilizare profesională (câteva ore de lucru aproape în fiecare zi), a fost nevoie de o înlocuire a periilor. "

Philips HP 8233

Prețul mediu este de 2 950 de ruble. Modelul furnizat de producătorul olandez a primit 71% din cele cinci din recenziile din Yandex-Market și 96% din recomandările de cumpărare. Putere - 2200 wați. 6 moduri: trei moduri de temperatură și două moduri de intensitate a alimentării cu aer, modul de ionizare. Lungimea cablului 1,8 m. Este inclus un difuzor, hub.
Din comentarii:
"Nu regret alegerea mea Nu o folosesc pentru o lungă perioadă de timp, dar părul mi se pare mai bine Este o funcție de uscare caldă care nu dăunează părului și, în același timp, o funcție de uscare turbo dacă aveți nevoie să uscați părul foarte repede Kitul include un difuzor de degete de cauciuc din plastic plastic masat capul. "
"Am luat un astfel de uscător de păr pentru soția și mama mea, ambii sunt foarte mulțumiți: mama face coafuri voluminoase, în timp ce soțul își îndepărtează părul timp de 15-20 de minute, butoanele sunt mici, controalele sunt elementare, lovesc bine și cu putere. "Acest model este destinat pur și simplu pentru uz casnic. În general, toată lumea a fost mulțumită de cumpărare."

Philips BHD 282

Prețul mediu este de 2 950 de ruble. Cea mai populară uscător de păr de astăzi de la producătorul olandez Philips a primit 71% din cele cinci din recenziile din Yandex-Market și 95% din recomandările pentru achiziționare. Putere - 2300 wați. Trei moduri de încălzire și două moduri de intensitate a alimentării cu aer. Funcțiile ionizării și alimentării cu aer rece. Lungimea cablului 2 m. Este inclus un difuzor, hub.

Din comentariile: "Sunt încântat de uscătorul de păr, ca și cum aș avea o pene în mâna mea, astfel încât toate manipulările cu ea sunt ușoare și relaxate, se usucă repede, uscătorul de păr este destul de puternic, stilul este excelent datorită prezenței alimentării cu aer rece. în mod convenabil, pe Philips, l-am întors accidental tot timpul.

Philips HP 8664

Prețul mediu - 4 640 de ruble. Acest uscător de păr a marcat 69% din cele cinci din recenziile din Yandex-Market și 77% din recomandările pentru cumpărare.

Putere - 1000 wați. Peria se rotește în direcții diferite, facilitând procesul de styling și creând o varietate de coafuri. Lungimea cablului - 1,8 m.

"Am dat acest model sotiei mele pe 8 martie, dar cu interes propriu. Faptul este ca casa are nenumarate dispozitive de styling, uscatori de par, etc Sotia practic fie isi indreapta parul sau face bucle, pe care acest dispozitiv le face fara Problemele sunt foarte incantati, atat de repede si cu usurinta, incat nu si-a format niciodata parul.Toate fiarele de curling sunt acum indepartate intr-un sertar indepartat iar timpul de asteptare in timp ce sotia induce frumusetea a scazut considerabil. Acest model, obține conținut și "pus" bine, de 2 ori mai repede. "

"Înainte de asta, am avut un uscător de păr obișnuit - fără ionizare, două viteze, nu mi-am uscat părul - am avut grijă pentru că părul meu părea ca un burete după uscare, dar acum nu-mi usuc părul fără uscător de păr, am fost răsfățat, arata mai bine decat cele uscate intr-un mod natural, ele sunt mai fluorescente si mai lucioase. Fie ca este vorba de efectul turmalinei, fie de ionizarea sau doar aspectul netezit, creeaza un astfel de efect, dar parul pare mult mai sanatos si bine ingrijit - un fapt.

Rowenta CF 9520

Prețul mediu este de 4.450 de ruble. Modelul 2018 de la producătorul german a câștigat 67% din cele cincizeci de la recenzii din Yandex-Market și 98% din recomandările de cumpărare.

Putere - 1000 wați. Uscător de păr cu rotație automată a pensulei, care poate servi ca o alegere bună pentru o uscare zilnică ușoară și coafura. Funcționează în două intervale de temperatură care sunt combinate cu același număr de moduri de alimentare. Două perii de duze cu diametrul de 40 mm și 50 mm sunt incluse în pachet. Există o funcție de ionizare. Lungimea cablului - 1,8 m.

"Ea se descurcă bine cu părul scurt și lung. Dacă îți pieptești părul, ceea ce este logic, nu mai este părul pe perie, și asta e tot pe primul mod, nu e la fel de fierbinte ca al doilea, uscătorul este bine, îți recomand.

Moser 4350-0050

Prețul mediu este de 4.300 de ruble. Acest model, de la renumitul brand german, care este al doilea cel mai popular în Rusia de azi, a câștigat 77% din cele cincizeci de recenzii din Yandex-Market și 90% din recomandările de cumpărare.

Putere - 2200 wați. 6 moduri: 3 moduri de încălzire, 2 moduri de intensitate a fluxului de aer, mod de alimentare cu aer rece. Există o funcție de ionizare. Include 2 butuc de duze. Lungimea cablului - 2,8 metri.

"Uscător de păr excelent, foarte puternic, cu condiții bune de temperatură! Am uscat-o timp de mai mulți ani, acum am început să mă duc la piscină și ei au folosit regulat uscătoare de păr (Braun etc.) - numai după ce am reluat folosirea uscătorului de păr" Aerul rece este într-adevăr rece (și nu trebuie să țineți butonul), caldul este foarte cald, puterea nu este scrisă doar pe mâner, ci într-adevăr simțită (la putere maximă se usucă numai dacă am nevoie foarte mult, foarte repede, de obicei suficientă putere medie). Vă recomand! "

"Acest uscător de păr profesionist! Nu mă voi întoarce la uscătoarele obișnuite de păr.

Se usuca repede, in timp ce corpul nu este incalzit.

Construiți calitatea la altitudine.

Parlux 385 PowerLight

Prețul mediu este de 11.200 de ruble. Acest model de producție italiană a primit 82% din cele cincizeci de la evaluările din Yandex-Market și 82% din recomandările de cumpărare.

Putere - 2150 wați. 4 moduri de încălzire, 2 viteze de intensitate a unui curent de aer, funcție de aer rece, ionizare. Include 2 huburi. Lungimea cablului este de 3 metri.

"Soțul este fericit, confortabil, puternic, părul se simte mai bine, nu se usucă și nu se îndepărtează (la început nu a putut stoarce așa, dar a folosit-o de câteva luni și spune că este vizibilă). calitatea construirii este excelentă și, chiar în momentul în care motorul bâznește, dă afară că există părți normale. Se simte mai bine la atingere decât maronii, maronii și alte octeți de la Philips ".

"Mi-a placut foarte mult uscatorul de par, calitatea excelenta a plasticului, asamblarea, butoanele sunt localizate convenabil, cordonul este lung, se usuca parul foarte repede, am 2-3 minute lungi si parul se usuca, ele sunt netede, nu prea uscate. Foarte recomandat! În ciuda prețului ridicat, merită!

Dyson Supersonic - cel mai popular uscător de păr din Rusia

Prețul mediu este de 30,950 ruble. Acest model a câștigat 82% din cele cinci din recenziile din Yandex-Market și 81% din recomandările de cumpărare. Astăzi este cel mai popular uscător de păr din Rusia (date Yandex-Market).

Putere - 1600 wați. Lungimea cablului este de 2,7 m. Uscătorul de păr fără flaps de la un producător britanic monitorizează și reglează continuu temperatura aerului furnizat, efectuând 20 de măsurători pe secundă, ceea ce ajută la prevenirea supraîncălzirii excesive și deteriorării părului. Dyson Supersonic este echipat cu tehnologie Dyson Air Multiplier, care mărește puterea debitului de aer de 3 ori. Uscătorii tradiționali de păr furnizează adesea fie un flux slab de aer - sunt lent, fie invers, prea puternici, necontrolați. Dyson Supersonic creează un flux puternic și direcțional la un unghi de 20 °, ceea ce vă permite să vă uscați cu atenție și ușor și stilul părului. La dezvoltarea unui nou uscător de păr, inginerii Dyson din domeniul aeroacusticelor au lucrat pentru a optimiza calitatea sunetului dispozitivului. Echipând rotorul motorului cu 13 lame, au obținut o frecvență de sunet care nu este percepută de urechea umană.

"WOW, totul este frumos ambalat, există un film de protecție pe fiecare obiect, instrucțiuni, un cablu de a atârna, un covor, un cordon lung.Se uscător de păr în sine merită, de asemenea, un aplauze separate.Este linistit, are mai multe moduri de temperatură și intensitatea aerului.Există un buton special pe mâner, inclusiv răcirea părului în timpul designului, lumină și cel mai important lucru pentru mine este că acum există un volum pe cap care durează două zile cu un minim de produse de styling, de obicei chiar și după salon volumul a dispărut până seara.

http://topmira.com/tehnika/item/87-feny

Cele mai bune 10 uscătoare de păr

Uscător de păr ar trebui să fie în fiecare femeie. Cu toate acestea, nu toată lumea știe cum să o aleagă. De exemplu, de ce nu cumpărați un uscător de păr foarte ușor sau un super-puternic? Evaluarea noastră și criteriile clare de selecție vor crea o idee despre ceea ce este "cel mai bun uscător de păr" și cum îl găsiți.

Criterii de selecție

putere

Cu cat mai multa putere, cu atat uscatorul va usca mai repede parul. Cu toate acestea, uscătoarele de păr cu o capacitate de 2000+ wați își vor usca părul, deci nu sunt potrivite pentru utilizarea zilnică. Este mai bine să stați pe modele cu o capacitate de 1400 - 1800 wați.

funcții

Mulți au două viteze, iar cineva vrea să obțină întregul set de funcționalități. În orice caz, ionizarea și alimentarea cu aer rece sunt astăzi funcții indispensabile.

Un uscător de păr bun nu ar trebui să fie un "puf", pentru că va însemna că înfășurarea metalică a motorului este foarte subțire. Uscătoarele de păr cu motoare profesionale sunt întotdeauna mai grele. De regulă, cu cât uscătorul de păr este mai greu, cu atât dispozitivul va dura mai mult.

Materialul corpului

Rezistența la căldură rezistentă la căldură este alegerea noastră. În caz contrar, corpul uscătorului de păr se va topi rapid sau dispozitivul se va sparge în bucăți de la cădere.

Care firmă este mai bună?

Astăzi, există o mulțime de producători de uscătoare de păr. Marcile Philips, Bosch, Panasonic, Braun, Rowenta s-au dovedit bine. Firmele promițătoare BaByliss (Franța) și Valera (Elveția) sunt populare printre cumpărători, inclusiv. de către profesioniști. Marca SUPRA este un mare producător de uscătoare de păr cu buget redus. Despre cele mai bune uscătoare de păr din 2015 - mai mult în evaluarea noastră:

Aparate de uscat uscate pentru păr

 • Mâner compact, pliabil
 • 3 moduri
 • Alegerea temperaturii optime
 • Modul rece
 • Concentrator (dă uscare mai rapidă)
 • Nu a fost detectat semnificativ
 • ușor
 • Puternic (2000 W)
 • Ionizarea face părul mai fin, docil
 • 3 moduri (inclusiv turbo, uscare blândă)
 • Separarea temperaturii și ajustarea fluxului de aer
 • Unghiul îngust (oferă un flux direcțional)
 • Filtru detașabil și grătar
 • Design frumos
 • Control clar, chei convenabile
 • În modul turbo, trebuie să țineți apăsat butonul
 • Mânerul se îndoaie, dar nu și cel mai mic
 • compact
 • 2 viteze
 • concentrator
 • Mod aer rece
 • Protecția împotriva supraîncălzirii
 • Nu există instrumente profesionale

Cel mai ieftin uscător de păr compact în clasamentul nostru. Astfel de oameni cumpără de multe ori "la un moment dat", pentru că banii nu sunt păcat dacă se duc prost repede. Este posibil pentru un astfel de preț un uscător de păr bun? Se pare că se poate. Mai multe sezoane funcționează corect. Se potrivește într-o geantă de mână sau un rucsac pentru copii. Mâna nu se obosește atunci când se usucă. Și puterea nu este cea mai mică. Acest model nu are funcții moderne și accesorii suplimentare, dar cumpărătorii nu se așteaptă prea mult. Puteți face o excursie în timpul verii și în toamnă pentru a da copilului cu tine la piscină - Lumme își îndeplinește funcțiile pentru 5+. Două modele similare - 1040 (design ușor diferit) și 1042 (mai puternice, 1400 W) - au aceleași proprietăți și costă la fel, deci dacă dintr-o dată nu exista Lumme LU-1041 în magazinul tău, simte-te liber 40 sau 42.

 • Preț rezonabil.
 • Ușor.
 • Destul de puternic (1200 W).
 • 2 viteze.
 • Există un hub.
 • Mâner pliabil, formă curbă confortabilă.
 • Protecția împotriva supraîncălzirii este.
 • Nu există caracteristici și atașamente suplimentare.

Sterilizatoare profesionale pentru păr

Foarte confortabil uscător de păr profesional făcut în Europa. Se află bine în mână, nu se supraîncălzește, butoanele sunt situate direct sub degete, deci este potrivit pentru a lucra toată ziua. Elementul de încălzire de înaltă calitate asigură o funcționare stabilă. Nu suge firele, iar părul după uscare rămâne moale, plăcut la atingere. Jetul cu aer cald este foarte cald, deci trebuie să îl folosiți cu atenție, mai ales dacă aveți încă puțină experiență.

http://www.expertcen.ru/article/ratings/luchshie-feni.html

Uscător de păr 2018-2019

Uscător de păr pentru uscarea părului - un lucru indispensabil în casă. Mai ales în sezonul rece. Uscătoarele de păr cu duze speciale ne permit să părăsim casa ca și cum tocmai am vizitat un coafor, iar funcțiile speciale ale acestui aparat important de uz casnic ajută la păstrarea frumuseții naturale a părului.

Sfaturi practice privind alegerea unui uscător de păr

Dar mai întâi - cum să alegeți uscătorul de păr potrivit. Inițial, decideți dacă intenționați să "soluționați" o nouă achiziție la domiciliu sau dacă stilul dvs. de viață este asociat cu călătoriile. În primul caz, puteți urmări și modelul greu cu o mulțime de duze. În al doilea rând - de la uscător de păr va necesita compact și fiabilitate.

Gândiți-vă câte membri ai familiei vor folosi uscătorul de păr. Dacă cumpărați un model pentru întreaga familie, considerați că dispozitivul ar trebui să fie cât mai multifuncțional posibil. Modurile de uscare și debitul de aer trebuie să fie diferite, care se aplică diferitelor tipuri de păr.

Doar trei regimuri de temperatură sunt suficiente pentru ca o nouă achiziție să fie utilă pentru toți membrii familiei și să încânteze orice frumusețe.

Uscătorul de păr este un factor determinant atunci când alegeți un model. Uscător de păr și scopul său:

 • 1000 W - pentru stil, care conferă uniformitatea și strălucirea părului,
 • 1500 - 1700 W - pentru uscarea lentă, crearea buclelor,
 • 2300-2400 W - modele universale de înaltă funcționalitate, pentru uscare foarte rapidă.

Apoi, acorde atenție duzelor.

 • Difuzor - pentru părul ondulat sau ondulat. Crearea "aglomerației artistice" sau a buclelor luxuriante.
 • Difuzor cu efect de masaj. Dotat cu "degetele" mobile.
 • Hub - pentru stivuirea componentelor individuale.
 • Egalizatorul - pentru a da netezirea părului. Crearea efectului de "călcare".
 • Pensule rotunde detașabile - pentru uscarea firelor. Potrivit pentru părul drept.

Atunci când se utilizează un difuzor, trebuie avut în vedere faptul că acesta trebuie utilizat numai la o viteză minimă. Atunci când utilizați un uscător de păr, în special cu un butuc, păstrați partea sa de lucru la o distanță de aproximativ 3 cm de păr.

Facilități suplimentare:

 • Protecție termică. Dacă vă vopsiți adesea părul, uitați-vă la aceste modele.
 • "Aer rece." Ajută la fixarea stilului. Uscătorul de păr cu o astfel de funcție este necesar pentru cei care folosesc coarne de păr și produse de styling.
 • «Ioni». Pentru părul subțire și pufos, care este puternic electrificat. Ionizarea nu va vindeca părul deteriorat, ci va reduce impactul negativ al aerului puternic încălzit.

Citiți despre materialul corporal al uscătorului de păr. Având în vedere că de multe ori trebuie să folosiți un uscător de păr în baie sau să vă uscați părul în grabă, este mai bine să obțineți un uscător de păr ergonomic care să nu alunece din mâini. Mulți producători dezvoltă modele cu suporturi confortabile sau cu inserții din cauciuc.

Pentru ca copiii să poată folosi uscătorul de păr, atenție la greutatea dispozitivului, siguranța capacului din spate al ventilatorului, lungimea firului dispozitivului.

Costul uscătorilor de păr variază între 700 și 4500 de ruble. Un uscător de păr bun va ajuta întotdeauna la minimizarea daunelor părului, deci nu este cazul atunci când într-adevăr economisiți bani prin cumpărarea unui produs ieftin.

Evaluarea celor mai bune modele de uscătoare de păr 2018-2019

Cele mai bune uscătoare de păr pentru 2018-2019, conform recenziilor clienților, vor fi cele cinci modele cele mai populare.

Uscător de păr VITEK VT-2328 BK

Pe locul 5 a fost modelul VITEK VT-2328 BK (de la 800 de ruble). Caracteristicile sale sunt:

 • Putere - 1700 wați.
 • Greutate - 570 g.
 • Lungimea cablului - 1,8 m.
 • Numărul de duze - 1.

Acest model se referă la uscătorul mediu de putere. Mânerul pliabil vă permite să faceți un uscător de păr compact pentru călătorii de afaceri sau vacanțe. Poate fi atârnat pe o buclă lângă oglindă. Cel mai recent model din clasificarea fen-2018-2019 are numai o singură duza, cu toate acestea, mulți proprietari ai acestui uscător de păr consideră că legarea modelului este suficientă pentru utilizarea zilnică. Uscătorul de păr funcționează în două moduri și este echipat cu funcția "aer rece".

 • uscare rapidă
 • muncă liniștită
 • compactitatea,
 • autorități de reglementare separate
 • combinație optimă de preț și calitate.

 • alunecos și plastic slab procesat,
 • supraîncălzire
 • inconveniente pentru stil,
 • zăbrele, protecția slabă a ventilatorului,
 • hubul îngust.

Bosch PHD5962 uscător de păr

Bosch PHD5962 solicită uscător de păr pentru locul patru în clasamentul celui mai bun uscător de păr 2018-2019.

Uscătorul de păr are 3 moduri de încălzire și 2 moduri de intensitate a fluxului de aer.

Are 2 duze standard: un difuzor și un hub.

Dispozitivul are grijă de păr. Funcția de ionizare va atrage proprietarii de păr subțire și fragil. Puteți utiliza aer rece pentru a fixa bucle individuale.

Datorită bucla pentru agățat acest uscător de păr este convenabil atârnat pe perete. O caracteristică frumoasă a dispozitivului este un filtru detașabil care vă permite să curățați cu ușurință uscătorul de păr. Dacă aparatul începe să se încălzească, deconectați-l și curățați filtrul.

Parametrii principali ai acestui model:

 • Putere - 2200 wați.
 • Greutate - 800 g
 • Lungimea cablului - 1,8 m.
 • Numărul de duze - 2.

Punctele forte ale uscătorului de păr Bosch PHD5962:

 • costul optim;
 • putere mare;
 • trei moduri de încălzire;
 • nivel scăzut de zgomot;
 • buton convenabil "aer rece";
 • nu strângeți părul;
 • ionizare;
 • greutate redusă;
 • ergonomie;
 • cablu lung;
 • duzele ține bine;
 • de brand;
 • proiectare;
 • construi calitatea.

Puncte slabe:

 • modul de debit redus este slab;
 • se încălzește;
 • miroase ca plasticul;
 • pentru a nu se supraîncălzi, este necesară curățarea periodică a filtrului;
 • mare (nu este potrivit pentru călătorie).

Babyliss BeLiss periaj uscător de păr 2736E

Babyliss BeLiss perie pensulă pentru uscător de păr 2736E (de la 3488 ruble), cu următorii parametri revendicați pentru locul 3 printre preferințele clienților în perioada 2018-2019, cu următorii parametri:

 • Putere - 1000 wați.
 • Greutate (cu sac de depozitare) - 1033 g.
 • Lungimea cablului - 1,8 m.
 • Numărul de duze - 4.

Acesta este un set întreg într-un caz convenabil. Uscător de păr cu putere redusă, deoarece este proiectat pentru styling și pentru a crea o varietate de coafuri. Peria principală de lucru este o perie rotativă cu acoperire ceramică, cu peri de mistreț. De asemenea, uscătorul de păr este echipat cu încă trei duze, inclusiv un difuzor de degete și un egalizator cu 20 de dinți. Acest model de uscător de păr este, de asemenea, caracterizat pozitiv de prezența tehnologiei ceramice Ioni.

 • multifuncționalitate (4 duze),
 • ionizare
 • sac de depozitare convenabil
 • schimbarea ușoară a duzei,
 • un rezultat bun al parului lung, subțire și moale.

 • uscarea dureaza mult timp
 • nu este potrivit pentru uscarea părului foarte umed, greu,
 • nu este potrivit pentru păr scurt, dur,
 • uneori, părul ajunge între atașamentele periei,
 • degetele din difuzor de plastic scarpina scalpul,
 • perii de perii necesită periodic o curățare bună,
 • Pentru a roti peria, trebuie să țineți în permanență butonul de rotire apăsat.

Rowenta CV7461F0 Uscător de păr

Al doilea loc în ratingul de uscătoare de păr 2018-2019, fără îndoială, este ocupat de Rowenta CV7461F0 (de la 3270 ruble) cu parametrii:

 • Putere - 2400 wați.
 • Greutate - 700 g
 • Lungimea cablului - 1,8 m.
 • Numărul de duze - 2.

Acesta este un puternic model semi-profesional. Un uscător de păr cu un element de încălzire ceramic, un design minunat și culori frumoase pot fi folosite de întreaga familie. Numarul functiilor sale extinde doua duze suplimentare. Lungimea cablului - 1,8 metri, optimă pentru uz casnic. Uscătorul de păr poate funcționa în două moduri de alimentare cu aer și în trei moduri de încălzire. Funcția de ionizare asigură că părul nu este prea pufos și nu se supraîncălzește. Modul delicat de uscare "Respect" este ideal pentru părul vopsit și deteriorat.

 • mare construi
 • liniște, fără vibrații,
 • multifuncționalitatea
 • un concentrat de aer convenabil
 • un difuzor bun cu "degetele" mobile oferă un efect de masaj,
 • părul nu este electrificat.

Dezavantajele acestui uscător includ, probabil, doar o greutate destul de mare.

Philips HPS920 / 00 uscător de păr

Locul 1 în clasamentul uscătoarelor de păr 2018-2019 a primit Philips HPS920 / 00 (de la 4590 de ruble). Datele sale:

 • Putere - 2300 wați.
 • Greutate - 880 g
 • Lungimea cablului - 2,5 m.
 • Numărul de duze - 2.

Cu acest uscător de păr, puteți dansa în jurul camerei, deoarece lungimea cablului este de 2,5 metri! Chiar și profesioniștii vorbesc bine despre el. 2 moduri de intensitate a fluxului de aer și 3 regimuri de temperatură fac modelul aplicabil diferitelor tipuri de păr. Modul de uscare blândă "aer delicat" este potrivit pentru părul lung și subțire. În ciuda puterii mari, cu o utilizare corespunzătoare, uscătorul de păr Philips HPS920 / 00 nu excesizează părul și scalpul. Modelul este ergonomic și arată foarte personalizabil. Uscătorul de păr este bun pentru toată lumea, dar calitățile sale speciale ar trebui subliniate.

 • multifuncționalitatea,
 • viteza de uscare
 • prezența modului "termoprotect",
 • posibilitatea utilizării ionizării,
 • prezența unui buton de aer rece
 • calitatea elementului de încălzire (ceramică).

Dezavantajul cumpărătorilor modelului Philips HPS920 / 00 ia în considerare un număr mic de duze, deoarece uscătorul de păr - de la scump. De asemenea, nu toată lumea știe cum să utilizeze în mod corespunzător uscătoare puternice pentru păr. Atunci când cumpărați un astfel de model, este necesar să setați corect regimurile de viteză și temperatură pe care le permite.

Să rezumăm

Cele mai bune uscătoare de păr pentru 2018-2019 sunt marcate. Majoritatea cumpărătorilor preferă modele semi-profesionale la prețuri ridicate, care nu vor eșua timp de mai mulți ani. Viteza de uscare este considerată un avantaj major atunci când cumpărați un uscător de păr, astfel încât consumatorii să acorde atenție la putere. Funcția de ionizare a ajuns la îndemâna clienților: părul nu este electrificat și arată bine, chiar și după uscarea rapidă. Utilizatorii moderni ai uscătoarelor de păr, chiar și într-o călătorie, sunt pregătiți să poarte un uscător de păr mare sau să arate atractivi.

http://tech-choice.net/rejting-fenov-dlja-volos-2018/