logo

Coafuri de barbati cu breton

Au dispărut zilele în care tunsul bărbaților era simplu și modest. Moda modernă dictează alte reguli: coafurile au devenit mai complexe, textura, cu tranziții contrastante de la o lungime la alta. Stilul a devenit, de asemenea, mai creativ și la modă, cu păr despicat, vârfuri și efectul părului umed la vârful popularității. Au apărut numeroase nume și stiluri noi: tunsori, fade, undercard, quiff, preppy, mohawk, pompadour, șoim artificial "Faux Hawk", care ocupă primele locuri printre coafurile bărbaților, datorită versatilității și varietății de stil. Am ales pentru dvs. cele mai bune 30 de coafuri la modă ale acestui sezon, care vă vor inspira cu siguranță să vă actualizați imaginea.

1. Îmbătrânită pe laterală Anderkat

Anderkat (UnderCut) este, fără îndoială, una dintre cele mai la modă tunsoare pentru care sezonul la rând. O caracteristică caracteristică a acestei coafuri este o combinație de temple scurte tăiate sau rase și lungi fire pe coroană și pe partea din spate a capului, iar marginea dintre aceste lungimi este marcată în mod clar. Coafura a câștigat o astfel de popularitate datorită versatilității sale și numeroaselor opțiuni atât pentru coafura, cât și pentru stil. De exemplu, în acest caz, părul lung pe coroană este separat printr-o despărțire clară și pieptănat pe lateral.

2. Quiff elegant

Kviff - coafura modernă la modă, care include elemente de Iroquois indiene și așa-numitele brazi Pompadour sau coca. Este o tunsoare cu temple razuite sau scurte, un bang lung și o coroană, care se scurtează treptat spre partea din spate a capului. Această coafură arată grozavă pe părul subțire, nemaipomenită în îngrijire și este considerată o tunsoare preferată pentru elevi și studenți.

3. Stilul Boemian

Parul lung pentru bărbați din acest sezon este din nou relevant. Dacă aveți un păr bun, gros, ușor catifelat, cu lungimea curentă pe umeri sau puțin mai jos, le puteți purta în vrac și în vrac. Principalul lucru este să vă păstrați părul curat și bine îngrijit. Asigurați-vă că tăiați capetele împărțite la fiecare 2-3 luni. Ca un bonus, părul lung vă va permite să experimentați coafuri: coada bărbaților, împletiturile și ciorchinii arată elegant și interesant.

4. Șocant "șoim artificial"

Aceasta este una dintre tunsurile acelor bărbați, care au apărut sub influența amestecării mai multor stiluri. Ea ne amintește de strălucitul Elvis din anii '70 și de Morrissey dinamic din anii '80. Părul este tăiat în straturi sub un unghi: dintr-o parte inferioară complet rasă a occiputului până la o coroană lungă care se potrivește într-o creastă ascuțită, asemănătoare capului unui șoim cu un cioc formidabil. Cu aceasta, fără instrumente de styling nu se poate face, în stadiul de formare a "șoim" este mai bine să utilizați spumă sau gel, și fixați-vă părul mai bine fixare lăcuie puternică.

5. Efectul parului umed

Bărbații cu păr gros, rigid, ar trebui să acorde atenție tunsoarei clasice cu stil în stilul sudic. Efectul părului umed, cum ar fi după duș sau înot în mare, atrage atenția fetelor și arată foarte sexy. Ridicați fața părului în sus și pieptene-l înapoi, utilizați gelul cu efectul părului umed. Combinați cu dinți fini pentru a crea linii de separare clare. Stingerea ușoară va face imaginea mai complexă și mai completă.

6. Quiff cu partea rasă

Secretul acestui tunsoare este în expunerea corectă a proporțiilor și contrastului laturilor complet rase și a coroanei lungi. Această coafură trage vizual fața, așa că este cea mai potrivită pentru proprietarii unei fețe rotunde. Pentru stil, frecați puțin gel în degete și aplicați pe părul umed. Pentru o fixare super puternică, uscați părul cu un uscător de păr. Dar dacă doriți ca părul dvs. să pară natural, lăsați-l să se usuce singur.

7. Bang Pompadour cu strălucire

Hair Bangs Pompadour este o interpretare modernă a peruciilor luxuriante din secolul al XVII-lea. În anii '70, ea a devenit popular datorită regelui rock-roll-ului Elvis Presley, iar în anii '80 coafurile și părul de mare volum au devenit ultramoderne la bărbați și femei. Moda este ciclică, iar astăzi, din nou, brevetele pompadour ocupă primele locuri în popularitate. În forma sa actuală, arată excelent, cu un aspect strălucitor în părul blond întunecat, care dă volum suplimentar și face o atingere la modă imaginii obișnuite.

8. Buclele și mizeria creativă

Să te uiți ca și când tocmai te-ai trezit și nu ai timp să fii combinat - acesta este adevăratul hit al acestui sezon. Creierul creativ pe cap este deosebit de ușor de făcut dacă aveți păr curat sau cel puțin puțin ondulat. Folosiți spumă de păr pentru a accentua părul curl și pentru a evidenția bucle individuale. Aplicați-o, retragând câteva centimetri de la rădăcini. Desigur, această coafură poate fi purtată numai cu păr curat, mizerie și haos ar trebui să fie raționalizate.

9. Tunsul armatei

Stilul militar nu renunță la pozițiile lor. O astfel de tunsoare va sublinia masculinitatea, puterea personajului și încrederea în sine. O tunsoare ultra-scurtă, cu linii geometrice clare și clare, conturează frumos fața, este destul de ușor de manevrat și nu necesită stil de zi cu zi, mai ales că se va potrivi unui om dinamic care trăiește o viață activă și vibrantă. Corpurile de lumină completează imaginea unui lider puternic și serios.

10. Hawk cu spikes

Celebritatile si stilul lor sunt cea mai buna sursa de inspiratie pentru toate coafurile populare. Această tunsoare a fost, fără îndoială, împrumutată de Jim Carrey în anii '90. Părul este tăiat scurt în lateral, în timp ce partea centrală a frunții la partea din spate a capului rămâne lungă. Pentru stil, luați puțin gel sau mousse, formați spikes cu degetele, pentru a evidenția sfaturile pe care le puteți utiliza ceara de par. Imaginea strălucitoare și extravagantă pe care ați furnizat-o.

11. Tunsul cu modele rasnite

Coafurile moderne ale bărbaților devin din ce în ce mai creative și mai desenate. Dacă sunteți tânăr și energic și în mod constant în căutarea unui lucru nou, trebuie să acordați atenție modelelor ras și formelor geometrice de păr. Această coafură artistică este foarte populară, va accentua stilul personal și va reîmprospăta orice coafură. Doar rugați-l pe stăpânul tău să-și radă tatuajul cu un tundru și va completa perfect imaginea unui tip activ și creativ.

12. Thorns and Goatee

Adăugarea de tunsori elegante, cu un quiff mic, a devenit incredibil de populară. Mai ales această combinație se uită la bărbații cu o formă rotundă a feței: ambii se întind vizibil pe față, ajutând la obținerea unei forme ovale perfecte. Ușor nevăzută sau barbă a intrat în vogă la mijlocul secolului al XX-lea și a fost cea mai mare parte purtată de muzicienii de jazz. Acum, acest stil este adoptat de multe stele și, în combinație cu un bang ridicat sub formă de vârfuri, imaginea pare misterioasă și sexy.

13. Long Curly Anderkat

Se pare că această coafură este diferită de cea a celorlalte, dar aceasta este totuși aceeași subliniere sau jumătate în care părțile sunt tăiate și lungimea vârfului rămâne intactă, poți purta doar foarfecele subțiri pe vârful părului. Parul curat este grozav pentru crearea efectului de dezordine și neglijență, atât de popular astăzi. Evidențiați bucle individuale cu ceară și o coafură neoclasică la modă este gata.

14. Tunsor foarte scurt

Spre deosebire de stilistii de sex feminin, barbatii rareori iau in considerare forma fetei. Prin urmare, după ce ați făcut o tunsoare la modă, se poate dovedi că vă face să arătați grăsime sau expuneți trăsăturile faciale într-o lumină nefavorabilă. Acest lucru este valabil mai ales pentru bărbații cu o formă rotundă a feței, care, dacă este tăiat necorespunzător, simplifică imaginea proprietarului. Pentru a evita acest lucru, alegeți un arici ultrascurt cu o linie frontală îngustă de păr. Completați imaginea cu o barbă scurtă, care va da o anumită notă de brutalitate.

15. Whisky ras

Sunteți proprietarul unei fețe ovale sau alungite? Apoi trebuie să evitați volumul suplimentar în partea superioară. Prin urmare, într-o tunsoare cu fețele ras și o coroană lungă, nu este necesar să ridicați bretelele și să le pieptezi, imitând părul pompadorului, puneți puțin gel pe bang și o periați lateral. Această coafură este potrivită în mod special pentru bărbații cu păr echitabil și va sublinia favorabil imaginea lor romantică.

16. Stilul Hipster

Imagine spectaculoasă și foarte elegantă. Templele razuite și partea din spate a capului dezvăluie fața, partea parietală rămâne lungă. Toate toroanele ar trebui să aibă aproximativ aceeași lungime de cel puțin 10 cm, pentru a vă culege părul în coadă dacă doriți să schimbați imaginea. Pentru stil, aplicați pe piele puțină piele sau gel, înțepați-vă rădăcinile și întoarceți-l înapoi. Pentru a oferi un volum de coafură, precum și pentru un aspect minunat și extravagant, adăugați accente strălucitoare aspectului dvs. casual.

17. Absolvire

Frizerie "scară" a venit la noi din anii '90, și încă se bucură de o mare popularitate. Părul este tăiat în straturi, fără tranziții abrupte, banda este tăiată ușor și este așezată ușor pe o parte. Această tunsoare arată grozavă pe părul ondulat, subliniază individualitatea dvs. și face imaginea unică. Pentru a face aspectul clasic mai modern, adăugați o barbă îngustă și mustață subțire.

18. Haos și tulburare

Dacă aveți păr gros de lungime medie, multe opțiuni pentru tunsori sunt disponibile pentru dvs. Acordați atenție părții "scării" sau a straturilor, în care părul este tăiat și părțile rămân intacte, iar la temple părul este doar ușor îndoit. Pentru styling, uscați părul cu un uscător de păr, creând volum și trageți bretele pe ochi. Această tunsoare arată foarte romantică, iar barba și mustața vor adăuga masculinitatea și un pic de brutalitate.

19. Chic cu părul lung

Un bărbat cu păr lung arată întotdeauna romantic și foarte misterios. Această tunsoare va arăta avantajoasă pe părul gros, ușor ondulat. Părul este tăiat fără probleme, vârfurile sunt măcinate de-a lungul întregii lungimi, pentru a da lumină și aerisire coafurii. Styling-ul poate fi foarte simplu, de exemplu, părul ușor de pieptănat accentuează frumusețea și naturalețea naturală. Soarele din părul tău arată foarte elegant și nobil.

20. Stil retro

Coafura în stilul lui Great Gotsby, cu temple tăiate sub mașina de scris și spatele capului, o tranziție lină către o coroană mai lungă și bretele așezate pe o parte. Mai ales similitudinea este observată în gelul de styling, sau după cum a fost la modă, briolin, creând aspectul părului umed. Această tunsoare pare aristocratică și sofisticată, este o minunată privire modernă la clasicul clasic retro.

21. Agent de păr ascuțit 007

Agent 007 nu are timp să-și modeleze părul. El are nevoie de o versiune rapidă și curată a tunsoarei, care nu necesită un stil complicat. Prin urmare, Daniel Craig alege o tunsoare simpla clasica, care nu este pretentioasa in grija si este potrivita pentru orice stil de imbracaminte. Părul tăiat de pe laturi și partea superioară scurtă arată ascetic și reținut, totuși incredibil de elegant. Aceasta este o tunsoare a unui om încrezător, un adevărat James Bond.

22. Eddies despicate

O coafură desăvârșită în stilul tulburării creative, cu un volum maxim la coroană, sub formă de păr lipit până sus, extinde fața rotundă a lui Horan Niall. Această coafură este grozavă pentru tinerii oameni energici care urmăresc aspectul lor. Tunsor de păr deosebit de avantajos, pe părul gros și evidențierea ușoară, conferă efectul părului alb în alb și creează o cantitate suplimentară de păr.

23. Pregătirea elegantă a tunsorilor

Fără îndoială, coafuri zdrențuite sunt o tendință foarte populară, dar ele nu sunt întotdeauna potrivite și contravin regulilor stricte de cod de îmbrăcăminte. Dimpotrivă, tunsoarea preferată de acum Preppy este întruchiparea eleganței și acurateței. Caracteristicile principale ale acestui tunsoare sunt lungimea firelor de pe coroană, absența vârfurilor proeminente și textura netedă a stilului. Matt Lanter, cu această tunsoare, pare perfectă, așa cum se potrivește cu o adevărată celebritate pe covorul roșu.

24. Retro romantism

Leonardo DiCaprio este un exemplu de celebritate cu aspect romantic. De regulă, bărbații de acest tip au o față rotundă, deci sunt stil retro. Părțile laterale și părul pieptănat lină perfect evidențiază trăsăturile feței și ochii piercing. Gelul de coafare pentru păr accentuează rafinamentul și aristocrația, iar o barbă și o mustață îngrijită îmbogățesc starea de spirit romantică.

25. Acele ascuțite

Forma rotundă a feței necesită o prelungire vizuală, prin urmare, tunsorile cu volum suplimentar pe partea de sus și o cantitate minimă de păr pe laturi sunt cele mai potrivite pentru aceasta. David Petkau alege coafura potrivita cu spikele abrupte, crescute la radacini si proeminente in directii diferite, care confera chipului sau rotund o claritate si un aspect curajos.

26. A la Elvis

Spencer Boldman are o formă ideală a feței, cu o bărbie frumos conturată, bărbătească, pe care o subliniază cu o tunsoare elegantă de pompadour, cu părul ridicat de la rădăcini și pieptănat. Pompadourul clasic, cu margini înguste, într-o lumină favorabilă, demonstrează densitatea părului, iar volumul bretonilor cu gel va echilibra proporțiile feței atunci când are nevoie de prelungire vizuală.

27. Tunsul în formă de "A"

Elijah Wood are o față pătrată, care, ca și cea rotundă, are nevoie de prelungire suplimentară pentru a aduce proporțiile sale mai aproape de cea ideală. Actorul se bazează pe o scurtă curățare îngustă, cu un bang scurt, frământat pe o parte, creând astfel un fir de păr în formă de A. În combinație cu un volum din partea de sus, acesta dă efectul dorit.

28. Quiz ultrascurt

Cu cât tunsoarea este mai scurtă, cu atât mai curată și bine îngrijită arată și cu cât se potrivește mai ușor. Alegerea lui Aaron Paul este Quiff ultra-scurtă, care, în combinație cu părul ușor, dă liniile diagonale necesare și prelungește vizual fața. Această coafură poate fi combinată cu o barbă mai lungă, care se va potrivi perfect imaginii și îi va da brutalitate.

29. Baza textura

Tunsul bărbaților clasici ai lui Gerard Butler are nevoie de o abordare specială, deoarece actorul trebuie să evite temple largi și linii orizontale, iar bretonul este mai bine păstrat. Această tunsoare este foarte ușor de întreținut și se potrivește într-o mână de mână. Părul facial merge incredibil la imaginea curajoasă și nobilă a lui Gerard și îi întărește fața rotundă.

30. Cap extins

Cand vine vorba de coafura potrivita, cu care veti arata irezistibila, acordati atentie structurii parului si folositi beneficiile sale. Blake Shelton are un păr frumos, creț, gros, cu un model interesant de curl. Prin urmare, el se bazează pe o tundere de lungime medie cu o lambă alungită și o bustă ridicată care deschide o frunte înaltă.

Deci, totul nou este bine uitat vechi. Multe coafuri la modă și de top vin la noi din trecut, dar este chiar mai interesant să combinăm stilul retro și tehnologia modernă. Păstrați-vă de timp, experimentați și amintiți-vă că parul este cea mai importantă parte a imaginii dvs. de ansamblu.

http://www.modnapricha.info/30-luchshix-universalnyx-muzhskix-strizhek-sezona/

Bangs bărbați (36 de fotografii): tipurile și modurile de așezare

Cei care sunt obișnuiți să creadă că bretonul sunt un privilegiu de sex feminin sunt foarte greșite. Coafurile bărbătești cu breton au fost populare la mijlocul secolului trecut, nu și-au pierdut relevanța acum. Dimpotrivă, bretonul elegant și bine îngrijit a devenit un atribut aproape indispensabil al reprezentanților sexului mai puternic, care au grijă de aspectul lor.

Cine a spus că bretonul merge numai la femei?

Beneficii și caracteristici

Tunsul bărbaților cu breton are aceleași funcții ca femeile.

Acestea includ:

 • crearea unei imagini complete complete;
 • subliniază toate avantajele aspectului;
 • corecția vizuală a imperfecțiunilor faciale minore.

Alegerea tipului de breton, în primul rând ar trebui să porniți de la tipul feței și stilul de păr în sine. Nu trebuie să uităm că la bărbați o tranziție bruscă de la vârful capului la bang nu va arăta atît de atractivă, ci de proastă. De aceea este atât de important să alegeți tipul corect de tunsoare.

De exemplu, dacă partea temporală este tăiată într-o oarecare măsură mai mică decât partea superioară a capului, atunci se vor potrivi încuietori alungite. Coafuri castor sau tenis va arata grozav, dacă partea din față a piesei pentru a le completa pe o parte fir. Coafurile de bărbați cu breton pe partea laterală sunt acum la vârful popularității și, pentru un motiv bun - arată foarte frumos.

Prin pieptenele breton-urilor în lateral, vă puteți da parului un aspect elegant și, în același timp, foarte elegant.

Nu trebuie să uităm de coafuri care sunt complet imposibil de imaginat fără un bang. Aceasta este în primul rând o tunsoare "pălărie" sau "oală". În acest caz, firele nu trebuie să fie așezate pe o parte, ele trebuie așezate pe frunte, așa cum a fost prevăzută în versiunea originală a instalației.

Cui

Pentru a nu fi confundat cu alegerea tunsoarei, trebuie să știți ce breton se potrivește cel mai bine cu tipul dvs. de persoană.

În primul rând, încercați să încărcați fotografia și să vedeți cum va arăta această tunsoare.

Serviciul de picking profesionist pentru abonații noștri absolut gratuit

Următoarea instrucțiune va solicita:

 1. Coafura bărbaților cu breton de partea sa este capabilă să decoreze aproape oricine. Singurele excepții sunt bărbații cu păr ondulat sau natural.

Recomandarea!
Dacă părul este foarte curulat de natură, poate cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să nu mai purtați bretele.

Părul și bretonul trebuie selectate în funcție de tipul feței.

 1. Bretonurile drepte, combinate cu tunsori "sub oală" sau "cap", nu se potrivesc cu tipi chubby. Linia orizontală va face vizibil fața mai mare și aceasta ar trebui evitată.
 2. Tunsurile menționate mai sus nu sunt, de asemenea, foarte bine combinate cu o linie pronunțată de pomeți și o maxilar masiv inferior. Liniile bine definite ale feței, împreună cu tranzițiile de stil moale, par ridicol.

Buburi pentru păr de diferite lungimi

La fel ca la femei, bretonul bărbaților poate schimba aspectul proprietarului, fără a fi recunoscut, variind de la restrângere și concisitate, la ușurință și dragoste.

Pentru părul scurt

Tunsorile scurte par adesea destul de simple și practice, așa că bretonul va fi un plus extraordinar, făcând părul mai plin de viață și original. Puteți să-l împachetați așa cum doriți: în sus, în lateral, drept, totul depinde numai de preferințele și caracterul dvs. Pentru a modela cu exactitate firele și a le oferi forma dorită, este mai bine să folosiți un fier practic și confortabil.

Parul scurt arată îngrijit și bine îngrijit.

Pentru părul cu lungime medie

Coafurile de bărbați cu o lungime medie sunt în special solicitate în rândul lucrătorilor din birouri și al oamenilor de afaceri. Ele arata destul de personale si vor ajuta sa creeze imaginea unei persoane serioase. Înainte de a tăia bangul unui bărbat, ar trebui să hotărâți asupra aspectului său.

Tunsul bărbaților cu breton lung este deosebit de popular acum.

Următoarele tipuri de bretonuri sunt perfect combinate cu părul cu lungime medie:

 • oblică;
 • asimetric;
 • clasificate;
 • măcinat.

Pentru Shag dobândit cea mai spectaculoasă viziune ar trebui să încerce. Pregătește-te pentru ceea ce ai nevoie în fiecare zi pentru a-ți petrece un anumit timp. Acesta este prețul pentru un aspect elegant și bine îngrijit.

Pentru părul lung

Bangs cu păr lung - un atribut obligatoriu, fără de care coafura va arăta nu numai neterminată, ci pur și simplu prea plictisitoare. Tunsul bărbaților cu breton lung este potrivit pentru orice vârstă și statut social. Preferințele ar trebui să fie opțiuni cu componente clasificate, acestea fiind cel mai bine supuse îngrijirii și stilului.

Păr lung cu breton, ca în fotografie, potrivit pentru aproape orice vârstă

Nu uitati, bretonul lung arata bine doar pe parul gros, sanatos, altfel este mai bine sa recurgeti la optiunile de mai sus.

Roliți-vă pe noi înșine

Pentru a tăia cu atenție broaștele bărbaților cu mâinile tale, va trebui să exercite un efort maxim:

 1. Cu o despărțire mică pe marginea din stânga, separați firul subțire. Ar trebui să fie de aproximativ 30 de grade de la linia sprâncenelor.

Poți să-ți taie singur bretonele

 1. Taieți niște fire de păr deasupra sprâncenelor și paralel cu despărțirea.
 2. Deasupra firului tratat, separați o altă parte, conectați-o cu prima și alturați-o.
 3. Faceți aceleași manipulări în partea dreaptă. Forma bretonilor ar trebui să semene cu o pelerină.
 4. Apoi, combinați părul tratat, apoi separați firul mic în centru și tăiați colțul, astfel înmoaie linia care leagă cele două linii laterale ale secțiunilor.

O altă opțiune pentru un bărbat de a-și tăia franjuri la domiciliu este să recurgă la utilizarea unei mașini de scris speciale.

Cu tundere procesul de tăiere va merge mult mai repede.

Aplicați banda adezivă pe linia sprâncenelor. Granița superioară va indica marginea părului.

Recomandarea!
Mașina trebuie ținută cu ambele mâini, în timp ce se sprijină în torsă cu coate.
Această poziție va face ca tăierea să fie cât se poate de posibilă.

ouătoare

După alegerea tipului de coafură și a merge la coafor, problema de a pune un bang pe o parte sau cum să o faceți cât mai eficientă posibil devine acută.

Următoarele sfaturi și trucuri vă vor ajuta să rezolvați această problemă:

 1. Setul standard de accesorii pentru styling la bărbați nu este foarte diferit de femeile. Veți avea nevoie de un uscător de păr, o perie rigidă și un gel de coafat. Aplicați o cantitate foarte mică de gel pe păr și distribuiți-o cu o perie.

Această depunere a ocupat un minim de timp necesar pentru a fi instruit

Începeți să uscați părul cu un uscător de păr, cu acest pieptene setați direcția dorită pentru breton. Aceasta este metoda cea mai simplă, dar nu mai puțin eficientă de a piepteni marginile în fața unui om.

 1. Pentru a crea o coada la modă pentru părul lung, puteți folosi o ceară specială pentru stil. Spălați-vă capul, uscați-l bine și aplicați un agent de styling pe păr. Folosind o perie rigidă, piepteneți ușor părul într-o coadă de cal și fixați-o cu o bandă elastică subțire.
 2. Destul de eficient sa arătat cu niște fiare de călcat. Cu ajutorul ei, coafuri pe par mediu arata foarte atractiv. Principalul lucru nu este să uitați să protejați părul cu termospray.

Este posibil să faceți un bang cât de curând vă rugăm.

Cu cât practici mai mult și experimentezi cu bang-uri, cu atât mai puțin timp vei continua să ai grijă de ea.

Iată câteva secrete care vă vor ajuta să faceți mult mai ușor procesul de uscare și de styling:

 1. În timpul coafării, nu uitați să vă asigurați că fluxul de aer fierbinte din uscătorul de par, ca și cum ar fi alunecat prin păr, în timpul pieptănării. Acest lucru va face blocurile mai ușoare și mai voluminoase.
 2. "Whirlwind" de pe breton poate fi ușor așezat folosind gelul. Rezultatul este cel mai bine asigurat cu lac.

Nu trebuie să vă implicați în produsele de styling, cantitatea lor excesivă de păr va face ca firele să fie urâte și grele

 1. Dacă părul tău este estompat, o picătură de ceară va rezolva problema. Tăiați-o între mâini, atunci, dacă este cazul, pieptește-ți părul cu el.
 2. În timpul uscării părului, uscătorul de păr trebuie așezat strict în direcția în care vă stylizați.

concluzie

Experimentând cu bretele, un bărbat se poate schimba în mod constant, tot timpul surprinzător și atrăgând opiniile sexului mai slab. Deci, el va sublinia stilul și originalitatea sa unică.

Coafuri cu breton poate face un om mai misterios

În videoclipul furnizat în acest articol puteți găsi mai multe informații suplimentare despre subiect. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să le întrebați în comentariile la material.

Alo Și dacă bretonul de pe frunte începe să meargă lateral, atunci ce se numește?

http://shpilki.net/strizhki-pricheski/chelka/3037-muzhskaya-chelka

Coafuri pentru păr mediu cu breton pentru bărbați

"data-top1 =" 150 "date-top2 =" 20 "date-marja =" 0 ">

Coafuri de păr cu păr lung

Din multe coafuri bărbații aleg adesea exact pe cei cu breton. Și nu este doar așa. Bangs poate transforma în mod magic fața ta, și întregul aspect ca un întreg! Nu credeți că este capabilă de ea? Citiți apoi: opinia dvs. se va schimba radical.

Dacă credeți că un bang bine ales este un lucru bun și corect, continuați să citiți. Veți învăța multe lucruri interesante despre breton și veți putea înțelege care dintre ele vor fi mai avantajoase pentru a vă sublinia meritele. Articolul va prezenta cele mai bune coafuri pentru bărbați cu videoclipuri ale creației sau stilului lor, precum și multe fotografii și sfaturi.

Ajutor: ce breton este perfect pentru tine?

Sfat important de la editor.

Opriți vătămarea părului cu șampoane dăunătoare!

Un studiu recent al produselor de îngrijire a părului a dezvăluit o figură înspăimântătoare - 97% dintre brandurile bine-cunoscute ale șampoanelor ne strică părul. Verificați compoziția șamponului pentru prezența: laurii sulfat de sodiu, sulfat de lauret de sodiu, sulfat de cocos, PEG. Aceste componente agresive distrug structura părului, lipsesc buclele de culoare și elasticitate, făcându-le fără viață. Dar asta nu este cel mai rău! Aceste substanțe chimice penetrează sângele prin pori și sunt răspândite prin organele interne, care pot provoca infecții sau chiar cancer. Recomandăm cu tărie eliminarea acestor șampoane. Utilizați numai cosmetice naturale. Experții noștri au efectuat o serie de analize ale șampoanelor fără sulf, printre care au identificat liderul - compania Mulsan Cosmetic. Produsele îndeplinesc toate standardele și standardele produselor cosmetice sigure. Acesta este singurul producător de șampoane și balsamuri naturale. Vă recomandăm să vizitați site-ul oficial mulsan.ru. Vă reamintim că produsele cosmetice naturale nu au un termen de valabilitate mai mare de un an de depozitare.

Tipurile principale ale feței

Toate aceste forme ale feței sunt foarte asemănătoare cu formele geometrice. Există cinci tipuri principale:

 • Oval, cu linii rotunjite și o formă perfectă a feței;
 • Rotund, cu linii netede de o față largă și ușor plană;
 • Triunghiular, cu o față alungită și o bărbie ascuțită;
 • Dreptunghiulară, cu mai multe linii drepte cu fața alungită și fruntea înaltă;
 • Pătrat, cu linii unghiulare cu o față largă.

Se potrivește pentru fiecare tip

Flanele alungite sunt mai bine potrivite pentru breton, în jos, făcând vizual forma de față mai largă și mai armonioasă, și bretonul larg, ridicată și trăgând vizual fața. În caz contrar, este posibil să se facă o față deja largă și mai largă și o lungă - mai lungă.

Fațele largi sunt forme pătrate și rotunde, forme lungi dreptunghiulare și triunghiulare. Ovalul este considerat ideal, așa că merită să se străduiască pentru el, echilibrând trăsăturile conturului feței părului.

Dacă doriți să faceți vizual mai mult fața, alegeți coafuri cu breton care au ras temple. Pentru o față deja alungită, templele ras nu sunt o idee bună. Este mai bine să alegeți o coafură, care, dimpotrivă, creează o sumă mică în acest domeniu.

Un alt punct important. Uitați-vă la caracteristicile feței și decideți ce sunt: ​​mici, normale sau mari. Dacă mărimea este normală, sări peste acest paragraf și, dacă este mic sau mare, citiți mai departe.

Pentru caracteristici mici, va fi optim dacă coafura va acoperi parțial fața: astfel încât acestea vor arăta mai mari. Pentru trăsăturile mari ale feței, faceți contrariul: deschideți-vă fața cât mai mult posibil.

Tipuri actuale de insecte și clipuri video de creare sau de stabilire a acestora

Bang a fost așezat pe o parte cu o despărțire

Un astfel de bang, în principiu, va fi potrivit pentru orice formă de față. Faptul este că practic nu schimbă forma, dar adaugă stil și luciu aspectului. Experimentați cu volumul de păr și obțineți rezultate uimitoare! Dacă lămâieți părul, fața va apărea mai largă și dacă adăugați volum mai lung. Un astfel de bang va fi potrivit în orice situație.

Acest videoclip vă va arăta cum să vă stylizați singur.

vâlvoi

Poate fi legat, lateral sau în jos, armonizând caracteristicile faciale și forma sa. Adăugați volumul sau invers eliminați-l. Așezați așa cum doriți. Mai mult, această coafură este foarte populară acum.

Cu părul tău astfel, aspectul tău va fi mai relaxat și mai brutal, ca și când nu ți-ai stiliza părul deloc. În plus, această coafură are proprietatea de a face caracteristicile faciale mai moi, așa că asigurați-vă că ați reușit să faceți acest lucru dacă credeți că elementele dvs. sunt ascuțite și unghiulare. Este necesar, cu grijă, să stili bărbații de păr cu trăsături prea moi și feminine. Sunteți mai potrivită tunsoare clar și asimetric.

Acest videoclip demonstrează crearea unui astfel de stil de păr acasă.

Ridicat

Acest bang este ideal pentru băieți cu o față rotundă sau pătrată, deoarece îl face mai alungită. Bang poate pur și simplu să se ridice și să repare dacă este de lungime medie. Dacă este lung - puteți crea un volum aproape de frunte și îl puteți întoarce. Experimentați și căutați cele mai bune opțiuni pentru dvs.

Părul cu un astfel de bang arată elegant, curajos și îndrăzneț. În funcție de modul în care sunt aplicate bretonele, imaginea poate fi mai degrabă business și restrânsă, și mai impulsivă, mai provocatoare. Luați în considerare faptul că esența părului așezată în acest fel este exact în volumul din zona frunții, așadar lăsați-o inviolabilă.

Vedeți cum să creați această coafură cu breton în acest videoclip:

Păr lung și breton, împărțit prin despărțire

În acest caz, bretonul încadrează fața. Părul poate fi atât lung, cât și lung. Cu această coafură, veți avea un câmp mare pentru experimentare: despărțirea poate fi făcută dreaptă și laterală, lungimea bretonilor poate fi lăsată plat sau striată de o scară și plasată în moduri diferite.

Coafura cu banda lunga face fata mai tanara, iar intreaga imagine devine mai calma, mai creativa si mai relaxata. Caracteristicile faciale devin mai moi, deci pentru bărbații cu trăsături grosiere, această coafură poate fi foarte mult pe față.

În acest videoclip, vedeți cum se face una dintre variantele acestei coafuri.

Coada sau smocul împletit

Această coafură este foarte populară acum. Îndrăgostiți mai ales să o combinați cu mustață și barbă. Deși tunsul pare rece și curajos, trebuie să fii atent cu asta. Parul neplăcut, aspectul obosit și necurat - și este posibil să nu înțelegeți corect.

Puneți franjuri astfel încât, dacă la locul de muncă nu există un cod strict de îmbrăcăminte și nu ocupați o poziție prea responsabilă. Deși există excepții. Pentru o astfel de coafură aveți nevoie să vă îngrijiți cu atenție pentru a arăta perfect.

Din nou, poți purta o versiune mai uluitoare sau puțin dezordonată. Alegeți ceea ce vă place. Hainele elegante vor fi cel mai bun acompaniament pentru păr, curățate în acest fel.

În acest videoclip veți vedea cum să faceți acest coafură.

Păr lung, cu breton retras

Această coafură este ideală pentru bărbați cu o frunte mică, o față largă sau caracteristici mari. Această coafură nu va funcționa cu o frunte înaltă și mare, cu mici caracteristici faciale. Ea se concentrează bine asupra ochilor. Puteți să vă modelați părul în moduri diferite, atingând diferite efecte.

Un bărbat cu o coafură va arăta liniștit și elegant, simplu și gustos. De obicei, coafura nu arată îndrăzneață, ci, dimpotrivă, moale. Nu uitați că coafura nu ar trebui să se potrivească perfect doar cu fața, ci și să reflecte caracterul sau starea dumneavoastră de spirit.

Vedeți cum să vă stylizați corect părul în acest videoclip.

Oblice opțiune, care acoperă parțial sau complet fruntea

Un bang, în special bărbații cu adulți cu o față alungită și trăsături mici ale feței, arată cel mai bine bărbaților tineri. În cazul în care caracteristicile ascuțite și grosiere predomină pe față, alegeți un bang moale, altfel încercați să asimetrice sau rupt.

Un bărbat cu o astfel de tunsoare pare mai empatic, mai tânăr și mai romantic, așa că știi măsura: dacă creezi o astfel de impresie, atunci este mai bine să preferi o tunsoare mai îndrăzneață și mai curajoasă.

Vedeți în acest videoclip cum se fac bretonuri volumetrice oblice.

Cum de a crește un bang?

Se întâmplă adesea că ați decis deja despre coafura dorită. Îți place foarte mult, se potrivește și chiar îți înnoiește întreaga imagine. Dar apare o problemă: părul, și mai ales bretonul, nu este suficient de lung. Ce să facem atunci?

Alternativ, alegeți o coafură diferită, care vă va potrivi, de asemenea, sau încercați să crească părul cât mai repede posibil. Dacă a doua opțiune este mai aproape de tine și nu vrei să renunți la coafura dorită, atunci citește sfaturi despre cum să crești rapid breton și păr.

  Umpleți-vă bine părul astfel încât să crească mai repede. Parul uscat este slab, iar tu nu trebuie să te aștepți prea mult de el, mai ales creșterea accelerată. Situația este destul de diferită cu părul saturat: arată bine și cresc repede.

Dacă apartamentul are aer uscat, obțineți un umidificator: nu numai părul va spune mulțumesc, dar și pielea, ochii, plămânii și multe altele. Folosiți un șampon și un balsam hidratant. Beți mai multă apă. Consolidarea circulației sanguine a capului. Ia un pieptene de masaj dacă încă nu ai. Este perfect masajul scalpului - părul devine mai puternic, strălucitor și crește într-un ritm accelerat.

Încercați să adăugați cinci sau șapte picături de ulei esențial de rozmarin la samponul dvs.: stimulează, de asemenea, circulația sângelui și face părul mai puternic. Multe modele folosesc în mod activ acest truc.

Când spălați șamponul sau balsamul (ultima instanță), utilizați apă rece. Acest truc vă va fi benefic pentru păr.

Minimizați efectele dăunătoare asupra părului. Încercați să utilizați mai puține produse de styling: ele, oricum, poluează părul și împiedică respirația. Din această cauză, părul poate slăbi și chiar începe să cadă.

Nu utilizați ciorapi de curling inutil, clești de curling sau chiar un uscător de păr: ei iau umezeală din păr (vezi primul vârf) și îl rănesc puțin.

concluzie

În acest articol, ați găsit informații despre cele mai relevante breme de sex masculin cu fotografii, precum și despre videoclipul despre crearea acestora. Acum puteți alege pentru dvs. bang perfect, și nici măcar unul. Tunsul tău poate spune multe despre atitudinea față de tine și față de lume. Îngrijiți corespunzător pentru părul dvs., ridicați coafuri și bucurați-vă de viață!

http://www.hairwiki.ru/muzhskie-pricheski-s-dlinnoi-chelkoi/