logo

Mijloace de iluminat: alegeți cel mai bun efect de strălucire a părului

Vrei să devii o blondă, dar nu știi de unde să începi? Desigur, cu alegerea mijloacelor de clarificare. Sarcina principală a clarificatorului este eliminarea pigmentului natural (melanina). Maeștrii din salonul de înfrumusețare pentru aceste compoziții de utilizare cu adaos de peroxid de hidrogen, amoniac. Astfel de clarificatori sunt foarte agresivi, astfel încât cunoașterea specială a procedurii este extrem de importantă.

Este important! Procesul de albire are un algoritm robust de acțiuni: decolorantul trebuie aplicat în mod egal părului uscat și nedorit, lăsat să stea pentru un timp, în funcție de efectul dorit și recomandările producătorului, și se clătește mai întâi cu apă curată, apoi cu adăugarea de șampon. Rețineți că este imposibil să păstrați o strălucire pe păr cu componente chimice agresive pentru mai mult de 50 de minute, altfel se vor transforma în "paie" din bumbacul matasos și moale.

Pentru iubitorii de "creativitate" independente, companiile cosmetice au creat formulări blânde pentru iluminare: vopsele neamoniac, șampoane speciale de înfrumusețare, creme, măști. Cu ei șansele de a vă arde părul sunt puține, dar nu veți putea schimba radical culoarea părului.

Rețineți că ar putea dura mult timp pentru a ușura firele, în special pentru proprietarii de păr întunecat. Bruneturile, femeile cu păr brun, sunt recomandate să se familiarizeze mai întâi cu subtilitățile procedurii: Ce fel de vopsea pentru a ușura părul întunecat: secretele alegerii vopselei de luminat.

Acum definim cât costă o nouă imagine. Iluminarea profesionala intr-un salon de infrumusetare va costa aproximativ 1.500 de ruble. Prețul serviciului este afectat de lungimea, structura buclelor, tonul original al părului. Cei care au decis să efectueze procedura la domiciliu, devenind o blondă, vor fi mai ieftini, trebuie să investești în achiziționarea unui bun brightener și a echipamentului necesar (perii, piepteni, tigăi). Atunci când alegeți coloranți pentru tratamente la domiciliu, vă recomandăm articolul: Îmbogățirea colorantului pentru păr: cum să alegeți cel mai bun?

Am ales pentru dvs. cele mai bune instrumente pentru iluminatul acasă și profesional:

Mijloace radicale

Vopsele, paste și pulberi puternice de amoniac. Astfel de mijloace garantează un efect pronunțat (3-8 nivele de clarificare) după prima aplicare, deoarece acestea afectează structura buclelor prin particule de peroxid de hidrogen, amoniac. Componentele agresive provoacă daune semnificative armelor, încălcând tehnica de vopsire, astfel încât mai multe astfel de produse sunt destinate utilizării profesionale. Mai multe informații veți găsi aici:

http://expertpovolosam.com/procedury/osvetlenie/sredstva

Hair Brightener - o lista de bun si sigur

Fiecare fetiță, cel puțin o dată în viața ei, se gândește la repetarea unei blonde. Vă propunem să luăm în considerare ce clarificator de păr este mai bun, care sunt alternativele naturale ale mijloacelor profesionale și cum să alegeți o vopsea pentru albirea unei arme pe față.

Principiul de acțiune al clarificatorului și precauție

Părul nostru constă din straturi de cântare care înconjoară corpul principal al firului. Cântarele sunt responsabile pentru protejarea părului, structura și starea acestuia. În timpul vopsirii sau vopsirii, vopseaua penetrează în fulgi, iar unele formulări în structura principală, unde fie schimbă starea de melanină (un pigment natural de colorare), fie își reduc cantitatea (așa apare procesul de albire).

Ar trebui imediat remarcat faptul că această acțiune nu poate fi inofensivă nici acasă, nici în salon. Principalul motiv pentru această concluzie este că, în orice caz, firele sunt uscate, subțirizând și pierzând o serie de substanțe necesare creșterii normale - colagen și keratină. Acest lucru este valabil mai ales pentru fetele care doresc într-o singură sesiune să iasă din tonuri întunecate într-o blondă. Trebuie să fii pregătit pentru faptul că pierzi un anumit procent din comandă.

După expunerea la orice compoziție de colorare, structura părului se schimbă. Ea devine poroasă, dacă nu ajută organismul să se recupereze, atunci un astfel de experiment poate fi plin de, dacă nu alopecie, apoi o pierdere semnificativă de bucle și slăbirea lor.

Sfaturi pentru utilizarea unui clarificator de păr:

 1. Înainte de a utiliza orice agent de colorare pe întreaga suprafață a capului, efectuați un experiment pe o suprafață mică de piele. Este necesar să verificați compoziția percepției pielii;
 2. Pentru blocările anterior pătate, slăbit, rare, trebuie să utilizați o compoziție moale, delicată;
 3. Pentru a înălța părul va avea nevoie de 2 proceduri, nu vă grăbiți, puteți repeta experimentele cu privire la dvs. nu mai mult de o dată la două săptămâni;
 4. Fiecare instrument are o instrucțiune individuală, un timp de expunere, un interval de expunere. Trebuie să respectăm cu strictețe regulile care sunt marcate în ea.

Video: Îmbogățirea părului cu Syoss

Prezentarea generală a mărcii

Pentru a alege ce clarificator de păr este cel mai bun, am decis să facem un tabel de rating al produselor populare, recenzii pe forumuri pentru femei, opinii ale experților și politici de stabilire a prețurilor, fiind un criteriu de selecție:

http://www.ladywow.ru/osvetlitel-dlya-volos.html

Care clarificator de păr este mai eficient și mai sigur?

Care frunză de strălucire a părului este mai bună în ceea ce privește eficacitatea și care dintre ele este cea mai blândă? Aceste întrebări apar în aproape toate femeile care adoră uneori să își schimbe imaginea, pentru că atunci când doriți să găsiți un ton mai strălucitor, orice persoană dorește să o facă perfect și în siguranță, fără a sacrifica sănătatea părului.

Imediat este necesar să subliniem că mijloacele magice, care ar decolora foarte mult firele și, în același timp, nu-și vor schimba complet structura în cea mai bună direcție, nu există.

Dacă alegeți un clarificator de înaltă calitate, firele vor arăta vii și bine îngrijite.

Cu alte cuvinte, dacă, de exemplu, se utilizează un clarificator natural, nivelul său de siguranță va fi cel mai ridicat, dar gradul de eficiență va fi scăzut. În schimb, brichetele produse din substanțe chimice acționează mai bine, așa cum ar trebui, au calitățile cel mai puțin blande.

Fiți atenți! Sub eficacitatea în acest caz se presupune că se ușurează în mod special părul pentru un anumit număr de tonuri. Cu cât produsul este mai puternic, cu atât brichetele sunt mai ușoare atunci când se înmoaie.

Din aceasta rezultă că este necesar să se controleze atunci când se alege un clarificator pe baza rezultatului dorit. Dar nu ar trebui să uităm de structura părului, pentru că, dacă sunt slabi, morți, decolorați și subțiri, este mai bine să precizezi remedii naturale, deoarece nu acționează numai inofensiv asupra firelor, ci le poate și vindeca.

Coloranții naturali nu vor strica părul

Prezentare generală a clarificatorilor chimici

În prezent, există un număr mare de producători de vopsele de iluminat pe bază de substanțe chimice, iar oricare dintre acestea, din nou, sau are cel mai puternic efect, așa cum ar trebui, acționează dur sau neutralizează mai mult pigmentul părului. Aceste proprietăți depind de conținutul de amoniac, care astăzi rămâne singura substanță capabilă să strălucească părul imediat în mai multe tonuri de mai jos într-o tandemă cu peroxidul de hidrogen.

Dar din moment ce distruge arborele de păr cu toate acestea, mulți specialiști recomandă acum să acorde prioritate la înălbitorii moderni fără amoniac. Unele dintre ele, prin rezultatele lor, nu sunt inferioare produselor fabricate pe baza acestei substanțe.

Astfel de produse au apărut pe piață nu cu mult timp în urmă, pentru că, pentru a nu le confunda cu opțiunea de amoniac, rezumatul achiziției trebuie să fie cu siguranță folosit pentru a investiga rezumatul ambalajului, în care este descrisă compoziția acestuia.

Acum, de fapt, puteți începe să studiați clarificatori mai buni de la mărcile dovedite cu componente diferite:

http://my-perfect.ru/kakoj-osvetlitel-dlja-volos-jeffektivnej-i-bezopasnej/

Strângeți părul acasă

Aparatul de lustruire a părului este utilizat în cazurile în care nu este necesară colorarea cardinală. Principiul acțiunii clarificatorilor este de a pătrunde în compoziție în rădăcini. Scalele de păr sunt supuse colorării, protejându-le de factorii negativi externi.


Componentele clarificatorului vizează schimbarea melaninei sau epuizarea acesteia. Melanina este un pigment natural de colorare care oferă o culoare naturală. Cu utilizarea de agresive cosmetice cântare începe să crack și uscat.

Ulterior, părul pare neliniștit și plictisitor. Ele devin subțiri și fragile, duc disconfort. Pentru a menține sănătatea și a ușura parul corespunzător, trebuie să folosiți un clarificator de calitate.

Dintr-o mare selecție de coloranți de pe piață, trebuie să decideți despre cea mai potrivită compoziție. Riscul de rănire a arborelui de păr rămâne întotdeauna, dar trebuie să îl reduceți la minim. Cele mai populare clarificatoare includ următoarele mărci:

Blondea clarifier - locul 10

Acest clarificator este considerat cel mai ieftin dintre concurenți. Prețul mediu este de 30 de ruble. Este ideal pentru colorarea unor fire individuale, dar cu pictura completa, Blondea nu este recomandata. Numeroasele recenzii ale clienților sunt în mare parte negative și de aceea:

 1. Vopseaua are un miros neplăcut puternic.
 2. În contact cu scalpul, provoacă arsuri și iritații severe.
 3. Părul ars complet sub influența substanțelor agresive.
 4. Durată dificilă de recuperare.
 5. Tipurile subțiri pot fi complet epuizate - un proces ireversibil.

Costul scăzut este întotdeauna atractiv, dar când vine vorba de păr, nu puteți salva. Când pictați întregul cap, blândeța nu este potrivită pentru păr. Dacă aveți nevoie doar de una sau mai multe fire subțiri pentru a picta, puteți utiliza acest instrument, dar trebuie să păstrați această vopsea pe părul dvs. pentru cel mult 15 minute.

După procedura de clarificare, este necesar să se clătească zilnic cu un balsam restaurat, să se facă măști naturale, să nu se folosească un uscător de păr și clești de curling.

Clarificator Solvex - locul 9

În clasamentul primilor zece agenți de iluminat, Solvex ocupă poziția penultimă, dar aceasta nu înseamnă produse cosmetice de slabă calitate. Costul unui pachet este de 90-100 de ruble.

 • clarificări rapide;
 • rezultate de lungă durată;
 • aplicare ușoară;
 • cantitate minimă de componente dăunătoare.
 • miros puternic;
 • arderea scalpului;
 • cantitate mică pe pachet;
 • după aplicarea pe părul fin, aspectul este mult mai rău.

După clarificarea cu Solvex, părul devine mai uscat și mai nesigur, dar este repede restaurat după doar câteva proceduri folosind un balsam. Ca rezultat, ei dobândesc umbra dorită.

Brightener Chantal - locul 8

Chantal cosmetice se disting prin costuri reduse și de bună calitate. Pe piață, prețul clarificatorului "BlondVariete" variază de la 80 la 100 ruble rusești. De preferat, acest remediu albează firele strecurate și părul vopsit folosind tehnica balayazh.

Volumul unui pachet este de 500 ml, deci proprietarii de păr gros nu se pot îngrijora. Compoziția "BlondVariete" include componente care nu distrug structura, dar ar trebui să aveți grijă de balsamul de protecție.

Marca de clarificatoare Chantal este vândută fără emolienți suplimentari, iar acesta este probabil principalul său dezavantaj. Părul trebuie tratat cu un balsam de fiecare dată după iluminare, altfel ele vor deveni fragile, dureroase.

Estel clarificator - locul 7

Cosmetica Estel este populară pentru fete și femei mature. Clarificator de preț - 70 de ruble. Repetația completă are loc în câteva săptămâni.

Este important să rețineți că pielea sensibilă a capului este ușor deteriorată după vopsire, deci este recomandabil să selectați cele mai moi mijloace posibile sau să amestecați clarificatoarele cu componente blânde sau să îndurați procedura și numai apoi tratați pielea.

 1. Chiar și părul întunecat se luminează rapid;
 2. Ușor de aplicat;
 3. nu are substanțe agresive;
 4. nu irită scalpul (cu rare excepții);
 5. Setul include balsam și mănuși.
dezavantaje:
 1. Are un miros picant;
 2. foarte uscat.

Estel clarifier poate fi folosit în mod regulat. Părul se obișnuiește repede, astfel că nu este nevoie să căutați un alt colorant.

Schwarzkopf clarificator - locul 6

Cele mai cunoscute clarificatoare pentru acest brand sunt SchwarzkopfPerfectMousse și Igora. Costul este ușor mai mare decât celelalte - 200 de ruble. Mousse este mult mai ușor de folosit acasă. Este ușor de aplicat, nu curge și nu provoacă iritații și mâncărime. Puteți selecta nuanțele dorite: luminând 2, 3 sau mai multe tonuri. Când utilizați un clarificator, asigurați-vă că purtați mănuși de protecție.

În cazul vopselei Igora, procesul de pictură este complicat. Aici trebuie să utilizați pulberea și oxigenul, care face parte din clarificator. Consecințele după vopsire sunt aceleași ca în cazul folosirii spumei. Pielea nu este iritată, părul rămâne moale și sănătos. Singurul lucru care poate fi prea uscat la inceput, dar cu ajutorul mastilor de protectie, acestea sunt restaurate.

Clarificator SYOSS - locul 5

Syoss este un brand destul de popular pe piața produselor cosmetice. Utilizarea acestuia pe părul blond poate obține un rezultat perfect, dar în cazul culorilor castane și mai întunecate, poate apărea o nuanță neplăcută de gălbui. Poți să scapi de ea numai cu câteva proceduri. Printre avantaje se numără:

 • efect scãrat asupra scalpului;
 • o nuanță de lumină chiar și pe părul întunecat;
 • prezența balsamului în kit;
 • miros plăcut;
 • efect non-agresiv.

Dezavantajele includ:

 • după una sau două proceduri, rămâne o nuanță galbenă, care este ulterior eliminată prin vopsire repetată;
 • cantitatea de balsam este suficientă doar pentru părul subțire, pentru că are nevoie de mai mult volum mai gros;
 • pentru părul lung trebuie să cumpărați 2 pachete;
 • costul este peste medie.

Clarificatorul Garnier - locul 4

Un pachet de Garnier Color Naturals Brightener include cremă și pulbere de albire, lapte pentru dezvoltator, balsam și mănuși. În ciuda stocului bogat de componente, costul produsului nu depășește 100 de ruble.

Perfect luminează rădăcinile și este bine fixată de-a lungul întregii lungimi a părului. Ideal pentru proprietarii de "pătrat", dar dacă părul este gros și lung, veți avea nevoie de cel puțin 2 pachete. Avantajele clarificatorului includ:

 1. Un miros plăcut, nu mirositor.
 2. Luminări rapide.
 3. Lipsa de galbenitate.
 4. Impactul atent.
 5. Rezultat de lungă durată.
 6. Parul moale și docil după iluminare.
 1. Cantitate mică într-un singur pachet.
 2. Mănuși incomode.
 3. Fixarea lungă a pigmenților pe părul întunecat.

Paleta de clarificare - locul 3

Acest produs cosmetic este în clasamentul celor mai bune trei clarificatoare. Paletina Fytoliaie efectuează o strălucire ușoară a părului și, în același timp, se fixează perfect. Prețul mediu este de 120 de ruble. Vopseaua nu arde părul, nu se usucă sau nu le distruge structura.

Contactul prelungit cu scalpul și gâtul sensibil poate provoca iritații ușoare. Crema de înmuiere după procedură va calma pielea și va restabili starea acesteia. Părul după vopsire devine alb și moale, ușor de pieptene.

"Îngrijirea trebuie făcută atunci când părul este slăbit sau deteriorat, deoarece componentele colorantului penetrează profund și pot transforma firele de păr în fire subțiri, care se sfărâmă".

Proprietarii de vopsele de păr gros sau mediu sunt ideali.

Clarificator Wella - 2 loc

Agenții de iluminare a părului pot afecta părul în cazul în care vopseaua nu este corect aleasă, părul este prea subțire sau rănit în diferite moduri (perimetru chimic, vopsire analfabetică etc.).

Restul procedurii de clarificare este în siguranță, mai ales cu grija adecvată după pictura. Wella se întărește cu grijă și nu lasă o nuanță gălbuie. Un minus mare poate fi considerat un efect agresiv asupra părului lichid.

Rezultatul după vopsire este uimitor, conform numeroaselor fotografii ale clienților, este ușor de observat cât de puternic și calitativ este culoarea albă fixată chiar și pe părul întunecat. Există însă și cazuri de fragilitate crescută a părului lung. În toate celelalte privințe, Wella este pe locul al doilea pe locul al doilea în clasamentul primilor 10 cei mai buni clarificatori.

L'Oreal clarificator - locul 1

Cel mai bun clarificator de par este L'OrealPlatinum. Aceasta este o pastă de albire, care conține componentele de întărire necesare părului sănătos. Nu există mirosuri ascuțite în timpul picturii. Pielea nu este deteriorată și nu simte o senzație de arsură în contact cu vopseaua.

Loreal clarificator are un cost ridicat - aproximativ 1.500 de ruble, dar rezultatul îndeplinește toate așteptările. Singurul lucru care poate provoca nemulțumirea, uscarea rapidă a vopselei. În timpul procedurii, este necesar să faceți totul rapid pentru a avea timp pentru a aplica întreaga compoziție, până la uscarea primelor straturi. Acest clarificator mai bine decât alții vopsește într-un ton alb și, în același timp, nu le distruge structura.

Locul 1 - L'Oreal

Balsamuri naturale pentru păr

Natura poate, de asemenea, ajuta la luminarea părului fără a afecta structura acestuia. Printre componentele naturale se numără:

 • Mușchi de decoct: Se fierbe 100 g de flori în 0,5 litri de apă și se răcește. Pentru a aplica bulion rece pe încuietori separate timp de 40 de minute.
 • Miere: procedura ar trebui să se desfășoare noaptea. Pentru fiecare parte trebuie să puneți niște miere și să plecați câteva ore. Părul va avea o nuanță de aur.
 • Lămâie: se diluează sucul dintr-o lămâie într-un litru de apă și se clătește cu părul. O oră de plajă și poate fi surprins de rezultat.

Care clarificator de par este mai bun? Cel care afectează în mod sigur părul și este fixat în tijele de păr.

http://maskalico.ru/volosy/osvetlyaem-volosy-v-domashnix-usloviyax/

Cum sa slabesti parul fara stralucire?

Iubirea experimentelor pe aspectul lor se află în fiecare femeie prin natură. Un loc special în acest "hobby experimental" este ocupat de încercările femeilor de a schimba culoarea, forma și lungimea părului. Acest articol va discuta despre colorarea părului, mai precis forma sa radicală - trecerea la o culoare deschisă.

La prima vedere poate părea că un astfel de subiect nu merită o analiză atât de aprofundată, cu toate acestea, cei care au fost implicați într-o astfel de procedură, și chiar mai mult, astfel de coafori experimentați pot asigura că acesta este unul dintre cele mai delicate și care necesită procese speciale de atenție. Motivul pentru aceasta este pigmentarea părului și efectul acestuia asupra apariției stării de galbenitate.

Cauze de nuanță galbenă

Tenta galbenă - rezultatul unei colorări incorecte a părului și o abordare inadecvată a acestui proces. Aspectul stralucirii este cauzat de pigmenții care se află în păr, în culoarea lor naturală și sunt foarte diferiți în ceea ce privește diferite nuanțe de bucle.

Particular persistenți sunt pigmenții de păr întunecați și negri. Rezultă că, cu cât este mai ușor părul, cu atât este mai ușor să clarificați.

Luați în considerare pe scurt cele mai frecvente greșeli care duc la apariția stării de galben nedorite.

 • Economisiți bani pe vopsea de înaltă calitate.
 • Greșeli la amestecarea și aplicarea vopselei.
 • Executarea slabă a procedurii de iluminare pentru părul întunecat. Dacă sunteți proprietarul unui astfel de cap de păr, mergeți printr-o consultare cu un specialist, vă va spune cel mai puțin traumatizant mod de a ușura buclele. Nu uitați că pentru nuanțe întunecate procesul de albire ar trebui să aibă loc în mai multe etape.
 • Parul rănit. Este foarte important să restabiliți părul înainte de a îl lumina. Straturile uscate, fragile, fără viață nu sunt supuse decolorării.
 • Utilizați apă de la robinet pentru a clăti. Apa din robinet în compoziția sa chimică (clor, diferite săruri, rugina) are un efect advers asupra buclelor, în special asupra celor limpezi.
 • Sarcina, perioada de alăptare. În aceste etape ale vieții unei femei, există schimbări hormonale colosale care afectează și pigmentarea părului.
 • Incompatibilitatea culorilor. De exemplu, buclele colorate cu henna trebuie clarificate într-un mod special. Rezultatele amestecării coloranților chimici și naturali pot fi foarte imprevizibile.

Instrumente profesionale

Cea mai eficientă modalitate de a merge la blonda este culoarea părului durabil, mai ales când vine vorba de bucle întunecate. În continuare, luăm în considerare diferite vopsele pentru parul fără strălucire de la cele mai populare branduri, precum și balsamuri, geluri și alte produse recomandate de profesioniști.

Această listă de culori potrivită pentru femei cu maro deschis, maro deschis și nuante foarte întunecate de bucle:

 • Casting Creme Gloss L'Oreal. Soft pe păr și vopsea eficientă rezistent ușurează buclele. Ca rezultat, ele arata lucioase, sanatoase si nu au nici cea mai mica indiciu de stralucire. Vopseaua este prezentată într-o paletă largă de nuanțe.
 • Garnier Color Sensation este foarte luminos. Nu conține amoniac și peroxid, luminează ușor 6 tonuri. Se compune din uleiuri de fructe, esență de trandafiri, mama de perle și de pigment de platină. Grijă de păr.
 • Paletina fitolinia "blondă scandinavă". Vopsea blândă și blândă. Îngrijirea părului datorită conținutului de ulei de portocale și jojoba. Culori pe 4 nuanțe.
 • Matrix Color Sync. Una dintre cele mai atente vopsele pentru iluminare. Datorită compoziției sale delicate, acesta nu luminează mai mult de 4 nuanțe. Nu rănește structura părului și garantează absența stării de galbenitate.
 • Blonda Ultime Schwarzkopf. În producția acestei linii există multe mijloace de luminare a părului: balsamuri, spray-uri, etc. Paleta de culori este prezentată în 8 nuanțe minunate.

Agenții mai puternici de clarificare, în multe dintre care amoniacul acționează ca clarificator, includ următoarele medicamente.

 • Pudră de albire Kapous. Pulbere profesionala pentru clarificare, disponibila pentru utilizare acasa. Conține amoniac și mentol.
 • Matrix Light Master. Pudră puternic strălucitoare. Conține amoniac. Dezavantajul este un preț foarte ridicat.
 • Revlon Professional Blonde Up. Datorită conținutului complexului de pigmenți și absenței amoniacului, acesta ușurează ușor buclele, fără a le răni.
 • Ollin Megapolis Blond Powder. Îndepărtează părul fără rău, nu conține ingrediente agresive, nu usucă părul.
 • Performanța profesională Syoss 13-0. Această vopsea poate ușura părul cu 9 tonuri. Conține amoniac și peroxid de hidrogen. În ciuda compoziției sale, coloranți cu îngrijirea părului.
 • BBcos White Meches Bleaching. Îmbogățește buclele de toate nuanțele, inclusiv foarte întunecate, fără a le răni.
 • Igora Royal 10-4. Judecând după recenziile clienților, ea întotdeauna are plăcerea cu efectul său. Este o vopsea profesionala, dar acceptabila pentru uz casnic.

Agenții mai puțin agresivi sunt șampoanele și gelurile colorate. Nu dăunează părului. În consecință, efectul lor este de scurtă durată și proprietarii de păr întunecat nu le pot folosi, în timp ce pentru femeile cu bucle ușoare, acestea oferă o ocazie uimitoare de a străluci părul în câteva nuanțe.

Căi populare

În plus față de instrumentele profesionale moderne de curățare chimică, există metode populare, foarte eficiente, originale și complet inofensive.

 • Suc de lămâie Potrivit pentru părul roșu și blond, strălucește cu 1-2 tonuri. Se prepară din apă și suc dintr-o lămâie. Strângeți lamaie și adăugați o jumătate de litru de apă. Clătiți părul după spălare cu această soluție.

Pentru a spori efectul, țineți părul sub soare timp de 10 minute.

 • Miere și scorțișoară. Puțini oameni știu, dar aceste produse au proprietăți strălucitoare. Trebuie să pregătiți un amestec de 50 g de miere, 50 g de scorțișoară și 100 ml de balsam de păr. Aerul este necesar pentru aplicarea uniformă a măștii. Înfășurați-vă capul în plastic și un prosop deasupra. Prosopul este îndepărtat după 30 de minute, iar masca cu polietilenă durează încă 2 ore.
 • Kefir masca. Kefirul este foarte util pentru păr și poate face minuni. Pentru o mască strălucitoare, veți avea nevoie de 30-50 g de kefir, 1 ou, 2 linguri de vodcă sau brandy, o linguriță de șampon și o jumătate de lămâie. Toate ingredientele sunt amestecate și aplicate pe păr.

Capul trebuie înfășurat cu plastic și un prosop. Masca trebuie păstrată timp de cel puțin 8 ore.

 • Musetel. Cele mai simple și cele mai populare mijloace de clarificare. Pregătirea unui decoct de 2 linguri de flori de mușețel uscate, care sunt fierte timp de 10 minute. Supa se răcește, se filtrează și se folosește ca o clătire după șampon.

Reguli de luminare

Înainte de a ajunge la clarificarea în sine, este necesar să se ia în considerare următoarele puncte.

 • Dacă aveți părul roșu (vopsit sau natural), este necesar să efectuați o procedură preliminară de albire a părului, în caz contrar îngălbenirea nu poate fi evitată.
 • Bruneturile devin bucle blonde și mai dificil: aducerea tonului la alb este dificilă din cauza cantității mari de pigment din păr și luminarea buclelor într-o singură procedură este aproape imposibilă și foarte dăunătoare. Cea mai bună opțiune este o clarificare treptată a părului pe câteva tonuri, din când în când.
 • Pentru a evita apariția stării de galben, fetele cu nuanțe deschise de bucle sunt sfătuite să aleagă culoarea cenușie sau de platină a agentului colorant.
 • În cazul în care amoniacul sau peroxidul de hidrogen este inclus în vopsea, atunci în nici un caz nu puteți folosi scule metalice pentru a aplica amestecul pe cap, deoarece poate apărea o reacție chimică cu consecințe triste pentru rezultatul colorării.
 • Înainte de vopsire se recomandă să nu vă spălați părul timp de 2-3 zile.
 • Cu părul deteriorat, trebuie mai întâi să parcurgeți procedura de restabilire a părului.
 • Componentele vopselei sunt amestecate imediat înainte de vopsire, fără niciun fel de prealabil. Dacă toate punctele instrucțiunii și timpul de expunere al amestecului de pe cap sunt corect urmate - rezultatul vă va multumi.
 • Nu utilizați apă de la robinetul clorinat pentru a îndepărta substanțele colorante din cap. Asigurați-vă că ați pregătit o soluție de lamaie. Pentru a face acest lucru, în apa de clătire, adăugați cel puțin o cană de suc de lamaie.

Apoi, hai să vorbim despre procedura de aplicare a amestecului de albire. Vopseaua este aplicată mai întâi pe regiunea occipitală și numai pe frunte și pe temple. Amestecul trebuie să acopere parul în mod egal și abundent, de la rădăcină la vârf. Timpul este înregistrat la sfârșitul procedurii de aplicare a vopselei.

Acordați o atenție deosebită prezenței bucăților în amestec. Pentru a decolora sau colora cu succes parul, amestecul trebuie să fie absolut omogen, altfel culoarea va fi neuniformă.

Lipsa de galbenitate imediat după pătare nu înseamnă că nu va apărea de ceva vreme. Pentru a evita acest rezultat neplăcut de clarificare, veți ajuta la diferite mijloace speciale pentru îngrijirea părului blond vopsit. Astfel de mijloace reprezenta astăzi o mare varietate.

Puteți utiliza măști tradiționale de miere și buze de clătire cu apă și suc de lămâie. După vopsire, mai ales dacă amoniacul, oxidul sau peroxidul de hidrogen fac parte din vopsea, ar trebui să se efectueze un curs de restaurare.

opinii

În expansiunile fără fund ale internetului, puteți găsi un număr mare de recenzii privind vopselele individuale, iar în ceea ce privește tehnica de clarificare, luați în considerare câteva dintre acestea. Un număr uriaș de comentarii pozitive, utilizatorii părăsesc produsele Phytoline Phytoline. Experții profesioniști spun că această vopsea nu dăunează părului și se comportă bine cu sarcina sa, mulțumită de umbra rezultată.

Cele mai multe dintre recenzii sunt dedicate Kapous pulbere, care este capabil să lumineze perfect părul fără aspectul de stralucire. Singurul dezavantaj al pulberii este o anumită dificultate în prepararea corectă a amestecului: nu puteți abate de la instrucțiuni. în caz contrar, rezultatul poate fi dezamăgitor. Marci mari sunt obținute din marca comercială Schwarzkopf. Ele sunt de înaltă calitate și foarte eficiente.

Produsele companiei Garniere s-au îndrăgostit de clienți datorită compoziției sale. Utilizarea în principal a ingredientelor naturale, care include cele mai cunoscute extracte de fructe, este "evidenția" acestui brand, care vă permite să obțineți rezultatul perfect.

Mențiune specială merită recenzii referitoare la parul strălucitor folosind henna albă. Mulți utilizatori spun că hena albă arde părul și contribuie la pierderea părului.

Luminarea sau decolorarea buclelor este o procedură care este bogată în nuanțe, în special pentru proprietarii unor nuanțe foarte întunecate, așa că, înainte de ao realiza, este recomandabil să solicitați sfaturi de la un maestru experimentat.

Dacă decideți să vă ușurați părul la domiciliu, vizionați următorul videoclip, care descrie acest proces pas cu pas.

http://vplate.ru/osvetlenie/bez-zheltizny/

Hair Brightener: Recenzii ale clienților. Care clarificator de par este mai bun?

Pentru a schimba treptat umbra părului lor, femeile moderne de moda folosesc cel mai adesea o varietate de luminători. Îngrijirea părului este considerată cea mai ușoară și mai rapidă cale de a crea o imagine interesantă și neobișnuită, fără a-și schimba imaginea drastică. Desigur, puteți vizita un salon de frumusețe sau puteți cumpăra vopsea ieftină pentru păr, care vă va ajuta să schimbați rapid culoarea buclelor. Dar călătoria către maestru este adesea destul de costisitoare, iar vopselele ieftine nu produc decât rău. Prin urmare, dacă nici măcar nu luați în considerare cele două opțiuni de mai sus, cumpărarea unui clarificator sau gătitul la domiciliu va fi cea mai bună soluție.

Soarele este cel mai natural brightener

Cel mai bun clarificator de par este cu siguranta soarele. Sub razele sale, firele noastre devin câteva tonuri mai ușoare. Probabil că fiecare dintre noi a observat că, după trei luni de vară, părul pare mai neobișnuit. Toate acestea se datorează influenței radiației ultraviolete. Faptul este că pielea noastră se întunecă din razele soarelui, dar firele, dimpotrivă, strălucesc. Tot ce trebuie sa faceti este sa ventilati firul de la soare si vor absorbi lumina ultravioleta. Dar nu uitați de protecția solară, deoarece pielea dumneavoastră va avea nevoie de protecție. Un fapt interesant este că părul întunecat sub influența clorului și a soarelui se va lumina mai repede. Prin urmare, pentru a obține rezultatele dorite, înotați în piscină și apoi mergeți la o plimbare. Multe fete vorbesc pozitiv despre această metodă, deoarece nu necesită cheltuieli speciale de energie sau bani, dar aduce un rezultat eficient.

Peroxidul de hidrogen - reteta mamei noastre

Dacă întrebați mamele noastre care este mai bine clarificatorul de păr, acestea vor indica cu siguranță peroxidul de hidrogen. Acest instrument disponibil pe scară largă a fost folosit de mai mulți ani pentru a crea o nuanță neobișnuită și interesantă de bucle. Desigur, dacă aveți păr prea slab sau mai subțire, peroxidul de hidrogen vă va face rău, deși este mult mai slab decât coloranții. Înainte de procedură, trebuie să citiți instrucțiunile astfel încât rezultatul să fie exact așa cum ați așteptat. Recenzile mamelor noastre sunt cel mai bun indicator că peroxidul de hidrogen este încă o modalitate eficientă de a obține bucle ușoare.

Pentru a vedea cum buclele dvs. vor reacționa la acest instrument, mai întâi să pulverizați puțin pe o mică parte și lăsați-l timp de o zi. Dacă nu s-au produs consecințe negative, puteți lumina întregul cap. Astfel, veți fi sută la sută siguri că nu veți fi alergic la peroxidul de hidrogen. De asemenea, nu uitați să folosiți acest clarificator de păr într-o zonă bine ventilată.

Ceai și lămâie - brizuri naturale

Fiecare dintre noi bea ceai zilnic. Dar puțini oameni știu că această băutură populară este un remediu excelent și natural pentru lustruirea buclelor. Un fapt interesant este că firele întunecate de ceai vor ajuta să se ușureze puțin, dar cele ușoare se vor întuneca. Prin urmare, puteți obține o imagine unică și ieftină. Pentru a folosi această băutură ca clarificator, va trebui să turnați apă fiartă peste ceai, să lăsați băutura să se răcească și să vă clătească părul cu ea. După aceea, trebuie să vă curățați sub soare. Clătiți mai târziu ceaiul cu apă de șampon. Majoritatea fetelor care au încercat această metodă indică efectul său izbitoare și efectul terapeutic asupra părului.

Lemonul de astăzi este considerat probabil cel mai popular mijloc de iluminare. Lămâie de strălucire a părului, recenzii ale căror eficacitate se dovedesc, poate fi ușor creată acasă. Dar amintiți-vă că acidul citric este foarte puternic și nediluat vă poate afecta părul. Prin urmare, acesta trebuie diluat cu apă curată. Puteți spăla capul cu acest amestec în fiecare zi după spălare. După ce ați testat acest instrument, este puțin probabil să doriți să vă întoarceți la profesionist, deoarece lămâia nu numai că luminează, ci și are un efect benefic asupra părului nostru.

Masti si decoctari de ierburi pentru parul luminos

Îngrijirea părului poate fi complet naturală, deoarece multe ingrediente naturale ne ajută să facem buclele câteva nuanțe mai ușoare. Dacă doriți să obțineți rezultate mari, atunci ar trebui să faceți măști de casă sau decocții de ierburi. De exemplu, o opțiune excelentă ar fi o mască de ulei de măsline și suc de lămâie. Dacă amesteci aceste ingrediente, nu numai că vei lăsa părul, dar vei face și mai sănătos și mai puternic. Ceaiul de musetel cu lămâie contribuie și la îmbunătățirea parului. Chiar și fetele cu păr destul de întunecat în recenziile lor arată că buclele lor au devenit câteva nuanțe mai ușoare după ce au folosit acest remediu acasă.

Scorțișoară - Brightener aromatic

Scorțișoara, în combinație cu alte ingrediente naturale, vă poate lăuda în mod semnificativ buclele. Pentru a crea o strălucire de păr cu scorțișoară de casă, veți avea nevoie de: jumătate de pahar de miere, 3 linguri de scorțișoară măcinată, 2 linguri de ulei de nucă de cocos și 1 cană de apă distilată. Se amestecă toate acestea până se netezesc. Aplicați la păr și plecați timp de o oră. Apoi clătiți cu apă de șampon. Măștile de scorțișoară sunt cele mai bune realizate în vase din plastic sau ceramică, deoarece acestea pot fi oxidate la metal. Este mai ușor să distribuiți masca pe întreaga lungime folosind un pieptene dacă aveți părul suficient de lung. Dacă citiți recenzii despre acest instrument, atunci putem spune cu încredere că nu este numai cea mai plăcută, dar și cea mai rapidă. Scorțișoara este cea mai naturală substanță de înălbire, ea a fost adesea folosită chiar și în vremuri străvechi, așa că fetele moderne au luat-o în seamă.

Blendante profesionale pentru păr

Dacă nu doriți să vă petreceți timpul creând un remediu acasă, atunci puteți alege cu ușurință orice clarificator profesionist de păr. În plus, astăzi mulți producători își oferă clienților noștri produse noi și mai avansate. În magazinele de cosmetice moderne puteți găsi loțiuni oxidante pentru a crea imaginea unei blonde fatale, a unor brighteneri obișnuiți de păr, precum și a unei pulberi strălucitoare.

Desigur, fiecare clarificator de păr (recenzii despre el poate spune cât de pozitiv este el) are propriile caracteristici, deci poate fi potrivit pentru cineva, dar pentru cineva nu va aduce deloc rezultate. Prin urmare, înainte de a cumpăra cele mai bune de a cunoaște opinia unui specialist.

Recent, L'Oreal a devenit o companie foarte populară. Colorantul pentru parul ei sub formă de pastă are recenzii destul de bune care indică eficacitatea acestuia. Datorită formei sale pastă, vopseaua este foarte groasă, este ușor de aplicat la bucle și de a le distribui pentru a obține o lumină mai uniformă. Dacă nu știți cum să faceți acest lucru în mod corect, puteți citi instrucțiunile oferite de specialiștii L'Oreal.

Îngrijirea părului este disponibilă în două forme: cu și fără amoniac. Fiecare doamnă poate alege cea care se potrivește mai mult. Amestecul fără amoniac nu are miros neplăcut și nu arde scalpul. Consumatorii indică faptul că părul nu se "strânge" în timpul spălării, ca în cazul altor mijloace profesionale.

http://www.syl.ru/article/155081/new_osvetlitel-dlya-volos-otzyivyi-pokupateley-kakoy-osvetlitel-dlya-volos-luchshe

Care clarificator de păr este mai eficient și mai sigur?

Care frunză de strălucire a părului este mai bună în ceea ce privește eficacitatea și care dintre ele este cea mai blândă? Aceste întrebări apar la majoritatea femeilor care își schimbă periodic imaginea, pentru că atunci când doriți să obțineți un ton mai strălucitor, fiecare persoană dorește să o facă în mod eficient și sigur, fără a sacrifica sănătatea părului.

Trebuie să remarcăm imediat că magia înseamnă că ar decolora foarte mult firele și, în același timp, nu le-ar schimba structura în bine, deloc nu există.

Dacă alegeți un clarificator de calitate, firele vor arăta vii și bine îngrijite.

Cu alte cuvinte, dacă se utilizează un dispozitiv de strălucire naturală, de exemplu, nivelul său de siguranță va fi ridicat, dar gradul de eficiență va fi scăzut. Înălbitorii din materiale chimice, dimpotrivă, au un efect mai puternic, prin urmare, au proprietăți mai puțin blânde.

Fiți atenți! Sub eficacitatea în acest caz se referă direct la luminarea părului pentru un anumit număr de tonuri. Cu cât produsul este mai puternic, cu atât brichetele sunt mai ușoare atunci când se înmoaie.

Din aceasta rezultă că este necesar să se ghideze atunci când se alege un clarificator pe baza rezultatului cerut. Cu toate acestea, nu ar trebui să uităm de structura părului, pentru că, dacă sunt slabi, lipsiți de viață, plictisitori și subțiri, este mai bine să acordăm preferință remediilor naturale, deoarece acționează nu numai în mod inofensiv asupra firelor, ci și le poate vindeca.

Coloranții naturali nu vor strica părul

Revizuirea Clarificatorului pe bază de chimicale

Acum există mulți producători de vopsele de iluminat bazate pe substanțe chimice, iar fiecare dintre ele, din nou, are fie cel mai puternic efect, de aceea, acționează agresiv, fie neutralizează mai mult pigmentul părului mai atent. Aceste calități depind de conținutul de amoniac, care astăzi rămâne singura substanță capabilă să stralucească părul imediat în mai multe tonuri de mai jos, într-o tandemă cu peroxidul de hidrogen.

Dar din moment ce distruge și arborele de păr, mulți experți recomandă acum să dați prioritate la luminile moderne fără amoniac. Unele dintre ele în rezultatele lor nu sunt inferioare mijloacelor realizate pe baza acestei substanțe.

Astfel de produse au apărut pe piață relativ recent, prin urmare, pentru a nu fi confundate cu varianta de amoniac, instrucțiunile de pe ambalaj, în care este descrisă compoziția sa, trebuie studiate la cumpărare.

Acum, de fapt, puteți începe să studiați cei mai buni clarificatori din mărcile dovedite cu diferite componente:

L'Oreal Paste de lustruire.

Pulbere blândă de la Wella.

Clarificatorul de fotografii Syoss 13-0.

E20 de la Schwarzkopf.

Culoare Naturals E0

Fiți atenți! De asemenea, sunt produse sisteme intunecate de orbire (Chi Blondest Blond, Gentle Meches System etc.), care sunt mai eficiente, deși nu conțin amoniac, deși prețul lor este destul de ridicat. Ei au nevoie de o abordare profesională, deoarece utilizarea lor necesită abilități și cunoștințe. Adică, nu este recomandat să utilizați astfel de sisteme cu propriile mâini la domiciliu.

Prezentare generală a clarificatoarelor naturale

Blendentele naturale pentru păr, după cum sa subliniat deja mai sus, sunt complet inofensive. Principalul lor dezavantaj este lipsa unui rezultat rapid, dar în unele cazuri este mai bine să le sacrificăm decât să ne confruntăm cu pierderea părului care poate fi tratată de luni de zile. Ele sunt pregătite cu mâinile lor și sub formă de perfuzii și sub formă de măști.

Agent de iluminat de miere

Mierea nu numai că luminează firele, ci le face și moi și docile.

Mierea (mai bună din salcâm) poate ușura părul datorită faptului că, după aplicarea acestuia, un oxidant similar cu efectul peroxidului de hidrogen este eliberat, dar numai un efect mai moale. Se folosește în acest scop în forma sa pură și nu trebuie adăugate componente suplimentare.

După ce se aplică pe întreaga lungime a buclelor, capul cu celofan nu este necesar să se închidă, dar va dura cel puțin 2-3 ore să îl țineți. Numai în acest caz puteți obține un ton mai ușor la un moment dat, deoarece acționează foarte încet.

Agent de iluminare de mușețel

Infuzie de musetel de musetel, care poate fi folosita ca clarificator natural.

Amestecul de musetel este capabil să ușureze părul cu un ton sau jumătate. Cu toate acestea, dă buclele o nuanță de aur frumoasă.

Pentru a realiza acest lucru, aveți nevoie de 2 lingurițe. l. musetelul farmaceutic se toarnă un pahar de apă clocotită și, după ce această masă este perfuzată timp de 20 de minute, atunci trebuie să se scurgă și să se clătească capul. Dacă faceți acest lucru sistematic, firele vor deveni mai ușoare de fiecare dată.

Clarificator de lămâie și kefir

Atât lămâia, cât și kefirul au calități strălucitoare și, într-o astfel de tandemă, se intensifică.

Pe baza acestor produse, puteți pregăti o mască cu un efect bun de strălucire. În plus, nu numai că va fi capabil să neutralizeze pigmentul, ci și să consolideze firele, precum și să accelereze creșterea lor.

Pentru pregătirea și utilizarea acestuia, va trebui să faceți următoarele:

 1. În prima etapă, 2 linguri. l. cognac, 40 g de kefir, 1 ou și suc de la jumătate de lămâie, după care se potrivește într-o ceașcă de sticlă. Mai mult, toate aceste componente sunt bine biciuite.
 2. După aceea, masa rezultată trebuie adăugată 1 linguriță. șampon și se amestecă bine din nou.
 3. Apoi, acest amestec va trebui distribuit pe toată lungimea benzii și lăsat-o sub celofan peste noapte. Dacă această posibilitate nu este disponibilă, atunci puteți să o spălați înainte.

Fiți atenți! Cu cât această soluție durează mai mult, cu atât rezultatul va fi mai luminos.

concluzie

Desigur, este imposibil să descrieți toate opțiunile existente aici și, dacă nu ați decis care dintre ele credeți că este cel mai bun efect de strălucire a părului, atunci videoclipul din acest articol vă va ajuta să vă risipiți îndoielile.

http://shpilki.net/okrashivanie/1125-osvetlitel-dlya-volos

Îngrijirea părului: cele mai bune mijloace

Nu este întotdeauna posibil să vă vopsiți cu ușurință părul în culoarea dorită. Înainte de a face acest lucru, frumusețile cu părul brun vor trebui să decoloreze. Până în prezent, achiziția de agent de iluminat gata nu este o problemă, rămâne doar să o alegeți dintr-o gamă largă prezentată în magazine. Ce este un strălucitor și cum să nu vă confundați cu alegerea produsului pentru înălbire, pentru a nu vă strica imaginea și pentru a obține rezultatul dorit?

Ce este un clarificator de păr

Când doriți să pictați în cea mai neașteptată culoare, atunci trebuie să fiți pregătiți să treceți prin câțiva pași pentru a obține un rezultat. Dacă blondele au capacitatea de a schimba nuanțele fără prea mult efort, atunci bruneturile trebuie să se ușureze înainte de a aplica o nouă vopsea. Clarificatorul este foarte salvatorul care, datorită formulei sale, distruge complet pigmenții, permițându-vă să continuați să obțineți absolut orice culoare.

De ce aveți nevoie și cum funcționează

Agentul de înălbire este folosit în coafura sau la domiciliu pentru albire totală sau parțială înainte de aplicarea compoziției de colorare. Această procedură este necesară dacă o persoană dorește să schimbe dramatic culoarea, făcând-o mai ușoară cu mai multe tonuri. Același lucru trebuie făcut dacă o femeie brunetă sau cu păr brun decide să-și vopsească părul într-o culoare strălucitoare, neobișnuită, care este atât de greu de atașat la părul întunecat.

Clarificatorul poate prelucra ambele fire naturale și colorate, deoarece acțiunea sa vizează distrugerea melaninei (pigmentului), care este responsabilă de culoare. Acest proces se numește degradare de către profesioniști, iar nivelul său depinde de compoziția produsului, de concentrația substanțelor de bază și de timpul de expunere. Cu cât pigmentul rămâne mai puțin în structură, cu atât mai luminos devine umbra. Dacă melanina este complet distrusă, se formează goluri în barele care trebuie umplut cu keratină. În acest caz, este greu.

structură

Compoziția chimică a clarificatorului include substanțe de bază - peroxid de hidrogen și persulfați, datorită căruia are loc procesul de albire. Compoziția absolut inofensivă nu există. Orice agent de albire dăunează structurii, altfel umbra nu s-ar schimba. Ce este inclus în compoziție:

 1. Peroxidul de hidrogen. Este responsabil pentru oxidarea melaninei. Când se descompune în apă și oxigen activ, peroxidul începe să distrugă în mod activ pigmentul natural sau artificial. În funcție de procentul de substanțe de bază, amestecul strălucitor este menținut mai mult sau mai puțin.
 2. Sare. Ele sunt activatori și sporesc reacția de clarificare, numiți persulfați. Amoniacul este adesea folosit ca substanță, dar când este amestecat cu hidrogen, amoniacul începe să fie eliberat, ceea ce dă un miros foarte mirositor. Datorită lui, cântarele se deschid și permit ca restul substanțelor medicamentoase să treacă pentru distrugerea maximă a pigmentului.

Datorită faptului că amoniacul are proprietăți iritante, mulți producători înlocuiesc amoniacul cu potasiu, sodiu sau alte componente alcaline care "slăbesc" cuticula. Aceste produse nu au o aromă atât de ascuțită, dar și ele distrug părul și, prin urmare, produsele bune conțin adesea uleiuri, vitamine și alte ingrediente de îngrijire.

Produse de lustruire a părului

Dacă mai devreme a fost folosit un amestec gros de hidrogen cu adăugare de amoniu pentru înălbire, astăzi în magazine puteți găsi diferite opțiuni pentru spălarea nuanței: paste, creme, pulberi, balsamuri cu un efect de strălucire. Este necesar să se aleagă pe baza conținutului procentual al substanței de bază și a ingredientelor suplimentare capabile să restabilească structura după procedură.

Cel mai popular tip este crema de păr pentru iluminat. Este un amestec de substanțe de bază, ușor de aplicat și uniform distribuit pe toată lungimea. Cele mai ieftine opțiuni, cum ar fi Blondea, de exemplu, nu conțin componente de îngrijire, așa că după aplicare trebuie să faceți o atenție deosebită cu măștile și balsamurile pentru a restabili structura deteriorată, pentru a garanta durabilitatea vopselei.

praf

Profesioniștii folosesc adesea pulberi pentru sarcina lor, care au un efect puternic. Prin urmare, nu este recomandat să le folosiți acasă, deoarece în necunoștință de cauză puteți distruge foarte mult structura. Recuperarea va dura mult timp, efort și bani, așa că gândiți-vă înainte de a alege această opțiune.

Pulberea este vândută în saci mici pentru o procedură sau în cutii mari pentru utilizare regulată. Trebuie amestecat cu un agent de oxidare. În timpul acestui proces, amestecul începe să elibereze oxigenul activ, care are un efect dăunător asupra pigmentului. Dacă decideți să utilizați acest produs pentru clarificare, atunci trebuie să vă amintiți câteva reguli:

 • nu utilizați pulberea pentru a pata piese deteriorate, slabe și fragile, altfel veți agrava situația chiar mai mult;
 • alegeți pulberi ieftine în combinație cu un balsam hidratant;
 • Bruneturile nu trebuie luminate cu pulbere, deoarece există riscul de a avea o nuanță galbenă;
 • când ardeți scalpul, clătiți imediat amestecul.

pastă

O altă variantă de produs este o pastă de lustruire. Acesta va ajuta la ușurarea a până la 5-6 tone deodată. Datorita compozitiei sale, care include reducerea componentelor (uleiuri, vitamine si substante nutritive), pastele sunt adesea folosite in saloanele de infrumusetare pentru albirea blanara. Deja în procesul de vopsire, încep să acționeze și să vă hrănească părul cu substanțe utile.

Pastele sunt disponibile în linii profesionale și sunt folosite exclusiv pentru înălbire. Oxidantul este achiziționat separat și amestecat cu pasta în proporțiile necesare pentru a obține rezultatul setat (cu ajutorul acestor proporții, masterul ajustează câte sunete puteți lăsa să lumineze). Tonificate, dacă este necesar, au nevoie de alte mijloace.

Balsam de lustruire

O alta optiune este de a face culoarea un cuplu de tonuri mai usoare, in timp ce nu dati deloc coafura dvs. - aceasta este de a folosi un balsam de iluminat. Dacă alegeți produsul în mod corect, nu veți obține doar o nouă nuanță, ci veți avea grijă și de părul dvs., umplându-l cu strălucire. Particularitatea balsamului este că nu penetrează în interior, ci acționează în exterior. Este ușor de controlat și nu vă puteți teama să vă uscați și să vă ruinați părul. Mijloacele se învelesc, dând toroanelor o nuanță deschisă.

Cu utilizarea regulată a balsamului, puteți fi siguri că veți primi o schimbare de culoare de 2-4 tone. Pentru a obține un rezultat bun, companiile de producție recomandă utilizarea acestuia în combinație cu un șampon de lustruire din aceeași serie. Efectul medicamentului pe părul întunecat, ușor și vopsit este oarecum diferit. Atunci când alegeți un produs, luați în considerare și acest lucru, pentru a vă pregăti pentru rezultatul final al clarificării:

 • pentru firele deja clarificate, balsamul va elimina galbenele fără probleme, chiar și culoarea și îi va oferi o nuanță perfectă;
 • Pentru blondele naturale, balsamul este o opțiune neutră pentru a face coafura mai ușoară și, în același timp, să nu-i dăuneze deloc, deoarece produsele colorate se înfășoară, oferindu-i o protecție suplimentară împotriva radiațiilor ultraviolete;
 • bruneturile nu vor obține efectul maxim de strălucire, deoarece pigmentul din ele este foarte luminos și puternic, așa că se referă la clarificatori mai puternici.

Mai bine decolorarea părului întunecat

Este necesar să alegeți un agent de înălbire pe baza tipului de păr, a efectului dorit, care va efectua procedura și bugetul:

 1. Dacă intenționați să faceți totul singur, este mai bine să aplicați o cremă sau un balsam, care este făcut special pentru uz casnic. Instrucțiunile detaliate vă vor ajuta să faceți totul corect, în timp ce nu trebuie să amestecați nimic, deoarece în magazin aveți deja un produs gata de utilizare.
 2. Dacă intenționați să vizitați un salon de înfrumusețare, este mai bine să vă consultați cu un coafor, care va face această procedură pentru dvs. Opțiunea ideală ar fi o vizită preliminară, pe parcursul căreia coloristul va recomanda ca este mai bine să se folosească pentru clarificare în cazul dumneavoastră. Profesioniștii folosesc adesea pulberi sau paste, care sunt apoi amestecate cu un agent de oxidare în proporțiile necesare pentru obținerea efectului dorit.

Care clarificator de păr este mai bun

Astăzi, în magazinele mari și departamentele cu produse cosmetice profesionale puteți găsi o gamă largă de clarificatoare în orice categorie de preț. Datorită acestui fapt, fiecare femeie își poate permite o colorare completă la domiciliu sau cu mâinile stăpânului, care dintre produsele pe care le alegeți? Este necesar să se ia în considerare starea părului, compoziția clarificatorului, metoda de utilizare. Iată câteva dintre cele mai populare mijloace de clarificare, care merită o privire mai atentă la cumpărare.

L'Oreal Platinum

Compania de producție L'Oreal produce produse care nu necesită publicitate suplimentară, pe care se poate baza întotdeauna. Dacă vă este frică să vă răsturnați părul prin colorarea inițială și doriți să obțineți rezultatul perfect, alegeți clarificatori Loreal. Deși costul lor este mai mare decât omologii lor de la alți producători, calitatea este întotdeauna deasupra.

L'Oreal Professionnel Blond Studio Platinium este o adevărată descoperire pentru cei care au căutat mult timp o soluție simplă pentru clarificarea regulată. Compania a introdus două opțiuni de produs: cu și fără amoniac. Ambele oferă o clarificare de 6-7 tone. Textura pastă este delicată, cremoasă, ușor și uniform distribuită pe toată lungimea. Nu există mirosuri neplăcute, arderea, în plus, pregătirea nu trebuie să-și piardă timpul - produsul este deja pe deplin pregătit pentru procedură.

Compoziția pastă este bogată în substanțe nutritive. Deci, ceara de albine are proprietati de netezire. Substanța specială Nutrierid completează compoziția pastă. Acesta asigură conservarea nivelului natural de lipide, previne distrugerea lor, întărește structura internă a bulbilor. Pastele L'Oreal sunt distribuite pe toată lungimea, în funcție de tehnica de colorare aleasă. După 30-50 de minute, produsul este clătit cu șampon.

Wella blondor

Un alt producător de cosmetice bine-cunoscut - Wella - creează nu numai șampoane și produse de îngrijire, ci și o gamă largă de culori. Pulberile și cremele profesionale din seria Blondor vor ajuta să devină mai ușoare cu până la 7 tone. Producătorul oferă mai multe opțiuni de albire:

 • cu o umbră rece;
 • cu cald;
 • blondă blândă;
 • strălucitor expresiv.

Compoziția fiecărui instrument include componente nutriționale care ajută la protejarea structurii de efectele dăunătoare ale unui agent de oxidare, dar acest lucru nu elimină necesitatea unei îngrijiri suplimentare după vopsire. Pigmentul non-amoniac cu un rezultat strălucitor - astfel încât producătorul promite efectul clarificatorilor buni. Costul produselor din seria Blondor depinde de tipul de produs (pulbere, pulbere sau smântână), prezența componentelor de îngrijire, volumul, scopul.

Paletă Fytolnia

Marca germană Pallet poate fi găsită întotdeauna pe rafturile din magazinele de cosmetice. Vopseaua este vândută într-o gamă largă, astfel încât să puteți alege orice umbră. Seria Phytolynia este ieftină, producătorul promite prezența ingredientelor de îngrijire în compoziție, care în timpul colorării hrănesc și hidratează structura: uleiuri și vitamine. Vopseaua este foarte populară în rândul femeilor datorită accesibilității acesteia, dar brightenerul, paleta, este dublu.

Decolorarea cu paletă Phytolinium este posibilă numai dacă aveți păr brun. Această vopsea agresivă de păr pentru păr se usucă foarte mult, deci trebuie să folosiți un balsam hidratant pentru a aduce înapoi strălucirea lor. Este absolut inadecvat pentru bruneturi, deoarece poate apărea stralucirea: pentru a le elimina în acest caz va ajuta albastru. Compoziția are un miros pronunțat de amoniac. Este recomandabil să treceți testul pentru reacții alergice.

Setul de produse Pallett include tot ce aveți nevoie: o emulsie de iluminare, vopsea cremă, șampon și balsam pentru îngrijire, mănuși. Este ideal pentru uz casnic: vopseaua este ușor de aplicat și se răspândește pe toată lungimea. Luminarea până la un anumit ton poate fi strict conform instrucțiunilor. Orice anomalie poate duce la rezultate neprevăzute sau chiar sfaturi arse care vor necesita îngrijire pe termen lung.

Garnier naturale color

O altă opțiune bugetară este efectul de înălbire a părului super-strălucitor al Garnier. Pachetul contine:

 • sticlă de lapte pentru dezvoltator (60 ml);
 • bumbac cremă albă (40 ml);
 • 2 pachete cu îngroșător de înălbire (2,5 g);
 • crema de îngrijire după colorare (10 ml);
 • instrucțiuni, o pereche de mănuși.

Producătorul promite 100% de vopsea pe culori gri sau 4 culori strălucitoare. Vopseaua conține uleiuri de măsline, avocado și carit, care sunt hrănite în mod activ în timpul vopsirii, astfel încât rezultatul va fi părul matos, ușor, care totuși necesită îngrijire suplimentară. Este foarte simplu sa iluminiti cu Garnier Color Naturals: amestecati crema cu laptele dezvoltator, imprastiati-l pe toata lungimea, asteptati timpul recomandat si clatiti cu apa calduta folosind un sampon si un balsam hidratant.

Syoss

Marca Syoss oferă produse profesionale de calitate pentru uz casnic, astfel încât aceste instrumente pot fi cumpărate întotdeauna într-un magazin obișnuit de produse chimice de uz casnic. În funcție de forța impactului, se disting trei tipuri de coloranți de marca Cies, clarificatori de mediu, puternici și intenți, astfel încât toată lumea să aleagă o opțiune potrivită:

 • Mediu face umbra mai strălucitoare cu 4 tonuri. Acest instrument va oferi fetelor care doresc să obțină o nuanță deschisă, o nouă imagine, menținând în același timp culoarea naturală.
 • Straluceste puternic pentru 6 tonuri. Umbra se va întoarce fără stingere, iar componentele conținute în instrument vă vor da părului o strălucire sănătoasă.
 • Intensificator de claritate este potrivit pentru cei care sunt gata să se schimbe dramatic în aparență. Coafura va fi mai luminata cu 7 sunete (fara stralucire).

Este foarte important ca, înainte de colorare, să se testeze alergii, iar dacă nu s-a produs nici o senzație de roșeață sau arsură, atunci puteți începe o clarificare completă. Kitul include o instrucțiune care descrie în detaliu întregul proces: de la amestecarea componentelor la spălarea capului. Asigurați-vă că urmați fiecare pas pentru a obține rezultatul dorit și nu vă faceți rău.

După albirea cu Syoss, asigurați-vă că obțineți un balsam de calitate și o mască care vă va face părul neted după fiecare spălare. Clarifiers marca Cess pot fi achiziționate la un preț accesibil. În același timp, producătorul promite să picteze peste gri și garantează un efect anti-galben, de care toată lumea se teme atât de mult. Dispozitivele de clarificare Syoss sunt utilizate atât acasă, cât și în saloanele de înfrumusețare pentru colorarea profesională.

Clarificatoare naturale

În plus față de faptul că puteți ușura fondurile cu compoziția chimică, rețetele populare din ingrediente naturale oferă și versiunile proprii ale acestei proceduri. La urma urmei, în orice moment, doamnele blonde erau mai populare, astfel încât fetele vicioase au venit cu diferite moduri de ao face mai eficient. Iată cele mai frecvente metode pentru a vă face părul mai strălucitor:

 1. Extract de mușețel este un clarificator natural de păr. Aceasta va ajuta la transformarea părului de culoare maro 1-2 tonuri mai ușoare. Pentru a obține efectul, trebuie să turnați flori de mușețel uscate (2 lingurițe) Apă fierbinte (1 lingură de zahăr) și lăsați-o să bea timp de 3-4 ore. După spălarea capului, este necesar să se umezească cu acest bulion și să se usuce. Un efect slab va fi observat după 4-5 proceduri.
 2. Luminarea cu lămâie este mai potrivită pentru proprietarii de păr gras, deoarece acidul secretat de citrice se usucă mult. Pentru a ușura, stoarceți sucul dintr-o lămâie și adăugați apă într-un raport de 1: 1. Aplicați compoziția și lăsați-o timp de 30-40 de minute.
 3. Chiar și mierea ajută să se ușureze puțin. Pentru a face acest lucru, pur și simplu aplicați-l pe părul umed, împrăștiați ușor pe toată lungimea și lăsați până la 8 ore. Aurul pe care l-ai furnizat.
 4. Un alt colorant natural este kefirul. Aceasta va ajuta să devii mai ușoară cu folosirea regulată: aplicați produsul pe toată lungimea și lăsați timp de 40 de minute. În plus față de efectul de strălucire, veți obține, de asemenea, un efect de hidratare.

Cum sa alegi

Alegerea clarificatorului depinde de mulți factori. Aici este necesar să se ia în considerare atât prețul cât și metoda de clarificare (în mod independent sau cu ajutorul unui maestru) și a bugetului. Produsul modifică foarte mult structura, deci trebuie să fii pregătit pentru faptul că după vopsire va trebui să ai mai multă grijă cu tot felul de mijloace. Cum de a alege și cumpăra un clarificator de păr, pentru a nu regreta:

 1. Dacă aveți păr slab, subțire, fragil, atunci nu ar trebui să efectuați această procedură acasă. Contactați un profesionist care va selecta agentul de iluminare cel mai blând.
 2. Pentru stralucirea acasă, alegeți o cremă care poate fi achiziționată la orice magazin chimic de uz casnic. Nu trebuie să dai preferință cosmeticelor profesionale, deoarece utilizarea lor implică cunoștințe și experiență în acest domeniu.
 3. Dacă intenționați să vă ușurați în cabină, atunci pre-aranjați cu comandantul, care vă va recomanda un anumit tip de clarificator.

Cum de a ușura părul

Înainte de a începe să clarificați, merită luate în considerare principalele reguli:

 • Nu efectuați procedura dacă există răni sau ulcere pe cap.
 • Nu vă spălați părul timp de 2 zile înainte de a păta.
 • Se recomandă testarea unei reacții alergice la nivelul pielii. Dacă există iritație, înroșire sau arsură, este imposibil să efectuați pictura.

Dacă toate aceste recomandări sunt respectate și sunteți gata pentru procedura de clarificare, continuați:

 1. Asigurați-vă că purtați mănuși de protecție pe mâini pentru a nu vă deteriora pielea cu un amestec ars.
 2. Se amestecă ingredientele într-un vas din sticlă sau ceramică, dacă este necesar.
 3. Comb, denotând 4-6 zone.
 4. Îndepărtați-vă fața cu o cremă de grăsime pe frunte, temple, în fața și sub urechi și pe gât.
 5. Răspândiți amestecul pe întreaga lungime a pieptenei, care se îndepărtează ușor de rădăcini.
 6. Încearcă să eviți strălucirea pe scalp.
 7. Așteptați timpul specificat în instrucțiunile pentru clarificator și clătiți-l cu apă caldă. Capul nu trebuie lăsat să se usuce cu un clarificator!
 8. Aplicați balsam și clătiți din nou.
 9. Pentru a obține o diminuare maximă după vopsire, puteți folosi un balsam sau un balsam, care uneori este pus într-un set cu clarificator. Dacă nu, atunci ar trebui să pre-achiziționați un astfel de instrument care va avea grijă și va ajuta vopseaua să rămână mai mult timp.

Puteți cumpăra un agent de iluminat astăzi în orice magazin cu produse cosmetice și există un preț pentru orice portofel. În funcție de brand, producător și compoziție, costul unui tub variază de la 30 la 1500 de ruble. Dacă nu ați găsit ce vroiați la vânzare, puteți să comandați întotdeauna pulbere, cremă sau pastă în magazinul online cu livrare prin poștă la Moscova sau Sankt-Petersburg. Cat costa cosul de par:

http://sovets.net/16571-osvetlitel-dlya-volos.html