logo

Eficientă laminare a părului cu celofanuri laminate profesionale Sebastian (Sebastian)

Te uiți la fotografiile copiilor și vrei să plângi. Și nu din faptul că în acele fotografii suntem cu toții fericiți și lipsiți de griji, ci din faptul că în aceste imagini avem toți părul luxos. Toate pentru că de la o vârstă fragedă nu le vopsim, nu se usucă, nu se dau la alte tratamente termice.

Cum să ne întoarcem sănătatea buclelor? Cum de a le face din nou să devină mătăsos, ascultător și, în același timp, puternic? Multe fete au găsit o cale de ieșire - laminare!

Dar, din păcate, procedurile salonului costă încă mult, și nu toată lumea își poate permite să viziteze un stilist. Dar chiar și aici, experții au găsit o cale de ieșire și au creat instrumente care pot fi ușor aplicate la domiciliu. Un astfel de instrument poate fi numit laminare păr Sebastian laminate profesionale cellophane.

Avantaje și dezavantaje

Cu ajutorul acestui laminator veti putea restaura parul si chiar schimba umbra pentru cateva tonuri.

Ne întoarcem la beneficiile procedurii:

 • Rezultatul va fi vizibil după prima cerere.
 • Capacitatea de a lamina părul la domiciliu fără ajutorul unui stilist profesionist. Instrucțiunea este simplă și clară. Dacă îl urmăriți în mod clar, totul este bine.
 • Hue este mai profundă și mai luxoasă.
 • Gelul dispare după procedură.
 • Păstra foarte mult timp (până la 3 săptămâni).
 • Filmul invizibil format formează capetele mușcate și elimină "fluența" părului.
 • Nu există contraindicații pentru utilizare după chimie sau îndreptare. Dimpotrivă, compoziția acestui produs include numai ingrediente naturale care ajută la restabilirea sănătății buclelor.

Și puțin despre deficiențele. Este foarte greu să le găsești, dar unele fete susțin că nu au primit niciodată umbra dorită, iar efectul de laminare nu a durat mult.

Chiar dacă decideți să efectuați procedura la domiciliu, întrebați pe cineva de la prietenele dvs. ca partener. Va fi mai bine. dacă la unele puncte cineva vă va ajuta.

structură

Prin el însuși, un laminator este un gel care are o proprietate de colorare datorită unui pigment slab. Componenta principala a produsului este o proteina naturala, datorita careia parul devine un aspect sanatos si bine ingrijit. Proteina în sine este derivată din proteine ​​naturale de soia. În general, produsul constă în principal din această proteină, coloranți alimentari și acizi de fructe.

De asemenea, celofanele laminate Sebastian Professional nu conțin componente atât de agresive ca amoniacul (care este tipic pentru vopselele obișnuite), peroxidul de hidrogen, formaldehida și alcoolul.

paletă

În gama de cellophane laminate profesionale Sebastian puteți găsi nouă nuanțe de culori:

 • trei principale pentru blonde;
 • trei principale pentru bruneturi;
 • Trei principale pentru doamnele cu părul roșu.

Cu toate acestea, proprietarii de păr blond spun că culoarea lor bucle nu sa schimbat mult, dar absolut toată lumea are galben de păr galben. Și o opțiune suplimentară poate fi un gel incolor pentru laminare. Pur și simplu revigorează părul, fără a afecta umbra acestuia.

Rezultatul culorii obținut depinde de culoarea sursei, precum și de timpul în care medicamentul este expus la temperatură.

Instrucțiuni de utilizare

Următorul algoritm este scris pe ambalajul laminatorului:

  Trebuie să vă spălați părul.

Producătorii spun că trebuie să spălați firele cu șampon din aceeași serie. Dar pentru a economisi bani, puteți alege orice alt șampon cu un pH neutru. Ideal pentru copii.

 • Aplicați o mască din seria Sebastian Professional și lăsați părul să stea timp de 10-15 minute.
 • Spălați masca și uscați părul aproape complet. Buclele trebuie să fie doar umed.
 • Trecând de la rădăcinile de aproximativ trei milimetri, începem să împărțim părul în fire mici.
 • Coborâți la aplicarea laminatului. Pentru confortul și distribuirea uniformă a medicamentului, vă recomandăm să utilizați o perie.
 • Ascundem tot parul sub un capac din plastic. (De asemenea, puteți achiziționa un capac de elefant special pentru astfel de cazuri. Este foarte ieftin).
 • Apoi, ar trebui să încălziți părul cu un uscător de păr timp de 20-25 de minute. Da. micuța plăcută: mâna este foarte obosită. De aceea v-am spus să sunați pe cineva pentru ajutor.
 • Scoateți capacul și dați părul în jur de cinci până la șapte minute pentru a se răci.
 • Clătiți cu apă curgătoare. Ne concentrăm atenția asupra faptului că ar trebui să existe multă apă! Dacă ați folosit un produs cu orice umbră, clătiți-vă părul până când apa este clară.
 • După aplicarea fie a balsamului, fie a aceleiași măști care a fost folosită la începutul procedurii.
 • Țineți timpul potrivit (aproximativ 5 minute) și clătiți-l.
 • Bucurați-vă de rezultat.
 • Rezultat după procedură

  Poate că vom dezamăgi pe cineva acum cu propriile dvs. cuvinte, dar nu veți putea să vă vindecați părul cu laminare. Această procedură va îmbunătăți starea lor, le va proteja de impactul negativ, dar nu va restabili pe deplin.

  După laminare, părul va deveni mai docil și mai neted, va înceta să împingă.

  Efectul va dura aproximativ trei săptămâni. Apoi, puteți repeta procedura din nou: nu durează părul. Pe bucle de lungime medie și grosime de un tub va fi suficient pentru trei sau patru utilizări.

  Contraindicații și posibile efecte negative

  Compoziția nu are contraindicații. Singurul opritor care vă poate fi folosit poate fi intoleranța individuală la ingrediente. Dar consecințele negative pot fi atribuite numai faptului că nu se așteaptă mereu umbra. Dar aceasta nu este o consecință negativă, ci o ușoară neplăcere.

  Multe fete susțin că Sebastian (Sebastian) Lamination Cellophanes era pentru ei și că părul lor era o adevărată mântuire. Încearcă și tu. Și suntem siguri că veți fi cu siguranță satisfăcuți.

  video

  Urmăriți un videoclip despre laminarea părului la domiciliu cu un produs Sebastian:

  http://hairhomecare.ru/procedures/laminirovanie-volos/sebastian-professional-laminates-cellophanes.html

  Mijloace de laminare a părului: preparate profesionale și rețete populare

  Pentru a atrage atenția bărbaților, uneori este suficient doar să fii proprietarul unui păr frumos, bine îngrijit și sănătos. Pentru fiecare femeie, stilistii profesionisti pot prelua o serie intreaga de proceduri speciale care vor permite parului foarte puternic deteriorat sa devina din nou puternic si atragator. O astfel de procedură este laminarea părului.

  caracteristici

  Laminarea părului este o procedură cosmetică, prin care puteți vindeca și întări structura părului. Este posibil să faceți buclele atractive cu ajutorul produselor speciale de laminare profesionale. Ele contribuie la formarea unui film special de protecție pe fiecare păr. Filmul previne daunele provocate de expunerea la factori externi negativi.

  Este de remarcat faptul că efectul după procedură durează doar o anumită perioadă de timp, așa că procedura cosmetică din când în când trebuie repetată.

  Există multe soiuri de proceduri de laminare a părului, care sunt efectuate în saloane. Cu toate acestea, dezavantajele și avantajele lor, de regulă, se aruncă spre lista generală, cu excepția anumitor aspecte. Deci, următorii factori pot fi atribuiți efectelor pozitive ale procesului de laminare:

  • oferind un aspect atractiv de bucle;
  • învelind un strat special de protecție care împiedică distrugerea structurii părului de efectele diferitelor factori negativi;
  • adăugând elasticitatea și strălucirea la bucle;
  • proceduri de siguranță;
  • adăugând un volum suplimentar părului;
  • colorarea inofensivă a firelor în timpul procesului de laminare este posibilă.

  În ceea ce privește neajunsurile, acestea sunt următoarele:

  • firele de păr cu structură prea zdruncinată sunt slab accesibile la laminarea unică;
  • după sesiune, devine imposibil să se vopsească părul (inclusiv utilizarea de balsamuri de nuanță);
  • laminatul este spălat treptat din bucle (procesul poate dura până la o lună);
  • costul ridicat al procedurii datorat componentelor și produselor de îngrijire pentru bucle după laminare.

  Ce este parul laminat în saloane?

  Nu toți producătorii pot fi numiți bona fide, deoarece unele dintre ele produc produse de calitate inferioară. Pentru a nu face o greșeală în timpul selecției preparatelor speciale, vă sugerăm să vă familiarizați cu evaluarea celor mai bune produse cosmetice profesionale.

  Concepție Laminare inteligentă

  În ciuda faptului că această linie cosmetică a intrat în vânzare nu cu mult timp în urmă, ea a reușit deja să câștige dragostea și încrederea multor cumpărători. Acest kit include trei instrumente:

  1. pentru etapa de laminare la cald;
  2. pentru etapa de laminare la rece;
  3. elixir de mousse.

  Caracteristica principală a acestei linii este că folia de poliamidă nu rămâne pe părul tratat. În schimb, părul este acoperit cu un film ultra-subțire cu membrană care permite părului să respire. Ca bonus, obțineți garanția conservării echilibrului de apă. Costul unui astfel de set variază între 1200-1300 ruble. Potrivit utilizatorilor, această linie are într-adevăr un efect pozitiv de lungă durată asupra toroanelor.

  http://vplate.ru/laminirovanie-volos/sredstva/

  Impresie ambiguă a lui Sebastian Cellophanes

  Bună ziua tuturor, dragi herymanyachki! Este timpul să vă împărtășesc experiența mea de a utiliza Sebastian Cellophanes pentru a revitaliza culoarea părului și a spori stralucirea acestuia, așa cum este indicat pe ambalaj.


  Dintre cele 12 culori prezentate, am ales pentru mine un laminat incolor, mai degrabă vopsea colorată, CLEAR strălucește. Mi-am vopsit parul intr-o culoare aproape de a mea (acum sunt in curs de crestere a mea), au trecut 2 saptamani, vopseaua a murdarit si am vrut sa restaurez stralucirea inerenta parului proaspat vopsit.

  Am cumpărat un produs de 300 ml pe eBay. Îl așteptam și era fericit, ca un copil la sărbătoarea de Anul Nou, când am fost adus la el, în ciuda faptului că l-am cumpărat, nefiind sigur de rezultatul favorabil al cazului (revizuirile sunt foarte contradictorii). Cineva Sebastian a dat o stralucire strălucitoare și o stare a părului în păr, iar cineva a fost foarte dezamăgit și răsplătit cu firele de antena care se lipesc de-a lungul întregii lungimi. Dar cine nu riscă, că... nu se bucură de un cap frumos de păr.

  Înainte de a vorbi despre rezultatul meu, haideți să ne întoarcem la compoziția acestui produs:

  - APA / EAU - apă.
  - GUM XANTHAN - pitch xanthova. Caracteristica sa este capacitatea de a ingroasa masa si de a se stabiliza. Un astfel de agent de îngroșare este obținut prin metoda de fermentare a glucozei, lactozei sau sucrozei de către o bacterie specială. Se știe că rezultatele negative ale studiilor privind guma de xantan nu au fost stabilite. Prin urmare, componenta este utilizată activ atât în ​​domeniul cosmetologiei, cât și în industria alimentară. - PROPYLENE GLYCOL este un incolor, cu miros specific și gust dulce, alcool. Calitatea excelentă a propilen glicolului este capacitatea sa de a dizolva constituenții hidrofobi și hidrofili, ceea ce face posibilă utilizarea acestuia pentru a amesteca substanțele care nu sunt miscibile. În plus, are o bună higroscopicitate, absorbind apă din aerul din jur. - FENOXYETHANOL este o alternativă la conservanții standard, potențial nocivi, care eliberează formaldehidă. Datorită efectelor secundare potențial periculoase, conținutul unei astfel de componente ca fenoxietanol (fenoxietanol) în produsele cosmetice nu trebuie să depășească 1% din masa totală. - HIDROXIETIL-CELULOZA este o componentă cosmetică naturală de origine vegetală, care este extrasă din bumbac sau lemn. Această componentă nu este un emulgator, se utilizează ca stabilizator de emulsie, umplutură, regulator de vâscozitate al fazei apoase a emulsiei și ca ingredient care asigură formarea unui film de protecție atunci când se utilizează produsul. - ACID CITRIC - acid citric.
  - METHYLPARABEN - unul dintre cei mai cunoscuți conservanți. Împiedică formarea microbilor, ceea ce permite prelungirea duratei de valabilitate a produsului. Recent, oamenii de știință răspândesc din ce în ce mai mult informația că toate parabenii, inclusiv metilparabenul, provoacă cancer la sân. Nu există date fiabile despre acest lucru, deci este imposibil să spun cu certitudine că metilparabenul cauzează formarea de tumori de cancer. - produsele de protecție solară BENZOPHENONE-4-benzofenonă, precum benzofenona-1, benzofenona-2, benzofenona-3, benzofenona-4, oxibenzona și altele sunt utilizate activ în cosmetică. Ele protejează pielea de o gamă largă de radiații UV. Studiile recente au arătat că benzofenona provoacă o reacție alergică a organismului, chiar și în cantități mici. Este necesar să se prevină pătrunderea unor cantități mari de benzofenonă pe piele și pe membranele mucoase. coloranți:
  - ORANGE-4
  - EXT. VIOLET 2
  - GALBEN 5

  Chiar și pentru mine, un profan în chimie, este clar că nu este nimic util părului ca parte a produsului. În consecință, efectul procedurii este doar vizual, nu despre restaurare, nutriție, hidratare și așa mai departe. nici un discurs.

  Acum despre aplicare și efectul rezultat.

  Chiar înainte de a cumpăra un laminat pe Internet, m-am familiarizat cu numeroase modalități de aplicare a compoziției: pe păr, saturat cu uleiuri și pe măști de răsfăț și spălat cu șampon fără îngrijire suplimentară. Cu toate acestea, prima dată când am decis să urmez instrucțiunile. Producătorul nu scrie despre necesitatea de a folosi șampon și balsam de aceeași marcă, adică pentru laminare este suficient să achiziționați doar 1 produs.

  1. Mi-am spălat părul cu șampon (pentru prima dată în viața mea am folosit curățarea profundă, am crezut că ar fi potrivit aici).
  2. Mi-am periat parul (desi am renuntat la obiceiul de a face pieptul umed, am facut totul dupa cum spune producatorul).
  3. Uscați-vă părul cu un prosop cu 75%. Mă întreb cât de aproape am fost la această figură).
  4. Împărțirea părului în secțiuni, aplicarea compoziției pe lungimea părului, retragerea de la rădăcini cu aproximativ jumătate de centimetru și trecerea de la rădăcini la vârfuri. Compoziția este aplicată cu ușurință, consistența este mai probabil lichid decât gros. Mirosul nu este teribil, și mulțumesc pentru asta.
  5. Înfășurați părul în filmul alimentar și încălziți conștient uscătorul de păr timp de 20 de minute.
  6. Lăsați părul să se răcească timp de 5 minute, spălați compoziția cu apă caldă, utilizați șampon (deja obișnuit) și balsam.

  Apoi, ca de obicei, mi-am înfășurat părul într-un prosop și l-am uscat în aproximativ 20 de minute folosind protecție termică și de neșters.

  Ce am primit?

  Rezultatul ma dezamăgit mai degrabă decât să mă mulțumească.

  Dintre cele mai importante:
  + aspectul stralucirii, dar nu stralucirea reflectorizanta si stralucirea superba, asa cum a promis producatorul;
  + usoara indreptare a parului (de obicei cand uscati fara suflare fara a calcula in mijlocul lungimii, exista un indiciu de val).

  Dintre minusuri:
  - părul a început să fie confuz și pieptănat mai rău, deși nu aveam niciodată o problemă cu el;
  - a apărut mai mult păr proeminent de-a lungul întregii lungimi;
  - la atingere părul este mai strâns, capetele sunt mai uscate.

  În ceea ce privește durata efectului (ce efect? ​​De păr încurcat, dur?), Mulți au scris că a fost observat timp de aproximativ 3 săptămâni și mai mult, după ce toate "luciul" a fost spălat, iar părul a revenit la aspectul său anterior. Nu pot să judec încă, așa cum am procedat doar ieri.

  Până acum nu aș recomanda lui Sebastian Cellophane nimănui. Frustrat, am decis prima data ca nu voi da remediu oa doua sansa (desi a fost cumparata pentru o multime de bani - 38.5 dolari cu livrare), dar MCH a oferit sa astepte si sa nu scrie o revizuire furioasa pe hairmaniac in acea zi, Există o astfel de caracteristică: ele arată mult mai bine în a doua zi după stabilirea și toate minunat de wellness și nu atât de mult proceduri.

  Și aceasta este ceea ce am văzut în a doua zi (iluminarea este la fel ca la prima fotografie):


  Nu acordați atenție cămășii, puneți ceva înăuntru - tema mea veșnică.

  În opinia mea, totul este clar. Părul arată mai bine, este mai fin, lungimea este mai mică decât părul proeminent, sunt, de asemenea, drept. Nu s-au folosit fonduri suplimentare!
  Ei bine, un colaj comparativ pentru claritate:

  Evaluarea mea inițială negativă sa schimbat. Ar fi bine să încercați acest remediu pe tot felul de păr util. Desigur, sunt conștient de faptul că procedura la domiciliu este diferită de cea a salonului (pentru uz profesional - avertizează producătorul) că uscătorul de păr nu se încălzește în mod egal, iar mâinile curbate în mănuși de cauciuc pentru curățare din cauza lipsei de unică folosință nu pot face față sarcinii 100%. Și totuși suntem cu toții în suflet așteptând un miracol, un mijloc magic care, o dată sau de două ori, ne va da strălucirea lucioasă a părului sănătos.

  Cu această ocazie, vreau să vă pun întrebări pe această temă și nu atât de mult:

  http://www.hairmaniac.ru/neodnoznachnoe-vpechatlenie-ot-sebastian-cellophanes.html

  Laminates

  Cu colecția LAMINATES by SEBASTIAN Professional, procedeul bine cunoscut de laminare a părului este acum disponibil nu numai în salon, ci și acasă. În acest caz, calitatea îngrijirii atunci când este aplicată corect, nu afectează în mod absolut. Laminarea este o metodă de colorare a părului, utilizată pe scară largă de către profesioniști și care îi întărește cu o strălucire luxoasă. Ingredientele active de vindecare sunt proteinele organice de soia și grâu. Acestea completează formula unică de fortificare alfa 3, care a devenit baza compoziției. Mijlocul are o textura confortabila cu gel, cu aroma placuta. Părul va fi protejat în mod fiabil de efectele nocive ale mediului, razele UV, tratamentul chimic și termic. Este, de asemenea, posibil să se utilizeze numai gelul, fără colorare.

  Colecția LAMINATES Cellophanes a fost creată pentru acele femei care nu doresc să meargă la saloane de înfrumusețare pentru procedura de laminare a părului. Ea, desigur, își transformă părul, dar nu este întotdeauna posibil să faceți timp pentru o vizită la salon. Ei bine, acum fiecare femeie are ocazia să-și transforme părul fără a pleca acasă.

  Comandarea Sebastian Profesional LAMINATELE Cellophane din Moscova este benefic pentru noi! Seria de laminare a părului de LAMINATES Cellophanes de calitate originală.

  Ce este laminarea părului? Aceasta este o procedură în care fiecare păr este acoperit cu un film subțire, respirabil. Oferă netezime, elasticitate și strălucire superbă a părului, vă permite să scăpați de capetele divizate și de fragilitate. Efectul de laminare durează foarte mult timp, nici o altă procedură salon nu este capabilă de astfel de. Și cu seria Sebastian Professional LAMINATES Cellophanes puteți obține acest efect acasă. În plus, fiecare gel de laminare asigură și tonifică părul, ceea ce este deosebit de important pentru cei care vor să-și reîmprospătească culoarea.

  Datorită formulării cu grijă a LAMINATES Cellophanes, fiecare produs din serie este perfect adaptat pentru uz casnic. Nu aveți nevoie de niciun fel de unelte sau echipament special, ceea ce utilizați de obicei atunci când faceți măști pentru păr. Conținutul de ingrediente active este de așa natură încât să ofere efectul dorit asupra părului, cu o securitate totală. Poate, Sebastian Professional LAMINATES Cellophanes - primul produs cosmetic, care poate fi numit acasă profesionist. În alte chestiuni, posibilitatea utilizării la domiciliu nu împiedică stilistii să folosească LAMINATES Cellophanes în saloanele de înfrumusețare.

  http://americanbeauty.club/sredstva-dlya-volos/sebastian-professional/sebastian-laminates/

  Laminarea parului laminat Celophanes, Sebastian Professional: Experiență personală

  Tot stilul, făcut în salon de către profesioniști, mă menține pentru totdeauna. Dar, în cazul meu, ideea de auto-styling. Părul nu-mi recunoaște puterea asupra lor și se comportă ca niște huligani de școală: după o conversație dificilă cu directorul, ei pretind că sunt bunici și dacă vă întoarceți puțin, ei scriu obscenitate pe gard. Într-un sens, curl, împinge și stick în direcții diferite.

  Cea mai sigură decizie pedagogică pe care am făcut-o în legătură cu părul meu a fost un puternic uscător de păr profesionist și un pieptene. Această măsură mi-a făcut viața mult mai ușoară, dar era evident prea devreme să vorbim despre un comportament stabil "exemplar".

  Rare împușcat - a ieșit singură pentru a face stilul bine.

  Desigur, am încercat o mulțime de proceduri salon, toate acestea restaurând "Botoxurile" și "fericirea". Și plin de scepticism - li sa recomandat să facă cursuri. Bineinteles, parul se va comporta perfect daca o data pe saptamana sunt asezati de maestru! În plus, ce este de recuperat, dacă sunt prin natura lor? Da, le ușurez și le vopsesc - dar nu numai că sunt alimentate și confundate de asta.

  Ultimul număr al Magic Box: 11 mostre vă așteaptă

  Mostre de produse noi și bestseller-uri: încercați înainte de a cumpăra.

  În general, am decis că până când mi-am crescut mâinile, ca Alex Kontier, un bun uscător de păr și protecție termică este totul meu.

  Dar # altcineva ar trebui să facă acest lucru - m-am ocupat de procedeul de laminare a părului la stilistul și antrenorul de top al lui Sebastian Professional Andrei Bryzgalov.

  Cum are loc procedeul de laminare a părului Sebastian: experiență personală

  Andrew a spus că laminarea laminatelor Cellophanes a etanșat cuticula și face părul mai dens, neted, strălucitor și plastic. În consecință, acestea sunt mai ușor de stabilit și menținute mai mult. Suna tentant.

  Cu toate acestea, dacă vă vopsiți și străluciți părul, atunci este mai bine să le laminați imediat după vopsire. Am fost avertizat despre această nuanță, așa că am venit la Andrei proaspăt pictat cu vopsea obișnuită - și fără stil. (Pentru toți cititorii BI, Andrei a cerut să sublinieze: "Luați în considerare faptul că firele de păr diferite dețin pigmentul în mod diferit, prin urmare, întrebarea dacă este necesară vopsirea înainte de laminarea următoare este individuală.

  Aici sunt o păpădie, dacă scor pe un uscător de păr cu un pieptene:

  Trebuie înțeles că aceasta nu este o procedură medicală. Nu trebuie să sperați că laminarea va restaura părul - funcționează doar la suprafață. Pe de altă parte, printre ingrediente nu există componente dăunătoare, cum ar fi formaldehidă, alcool, amoniac, peroxid de hidrogen. De fapt, întreaga compoziție - acizi de fructe și coloranți alimentari.

  Am spălat părul cu șampon Trilliance, Sebastian Professional.

  Și a discutat ce culoare să alegeți. Cellophanes două opțiuni de laminare: transparent și nuanțare. Cu ajutorul celor din urmă, puteți face ca nuanța părului natural și vopsit să devină mai luminos - sau să ducă la un ton mai cald sau mai rece. Prin urmare, laminarea culorilor este adesea folosită între colorarea de bază pentru a menține culoarea (dacă, desigur, vopseaua nu a fost încă spălată).

  Există nouă variații în total: de la albastru și purpuriu la roșu și galben. Andrew a observat că pe laminarea roșie pare pur și simplu divină. Chiar m-am gandit: Nu refaceti.

  Vopseaua de vopsea se stinge imediat din tub - fără agenți oxidanți și alte probleme.

  Ca colorant în Sebastian, se folosesc pigmenți alimentari cu efect direct - nu au nevoie de un agent de oxidare, cum ar fi vopselele obișnuite. Și nu au miros ascuțit la care suntem obișnuiți.

  Deoarece părul meu era o nuanță caldă, ne-am oprit la o Blondă HoneyComb Blond blondă blondă:

  Am hotărât să fiu cald

  Andrew a aplicat compoziția în același mod ca vopseaua obișnuită: o perie pe fiecare fir.

  Apoi mi-a pus o pălărie și a pus-o sub klymazonul, o lampă specială de încălzire care părea o capsulă spațială. Și a ordonat să se încălzească timp de 20 de minute.

  Apoi, compoziția a fost spălată cu șampon pentru păr colorat. Color Ignite Mono, Sebastian Professional...

  ... Și au aplicat balsamul Color Ignite Mono - este scos din tub sub forma unui nor gigant de marshmallow.

  Gata! L-am rugat pe Andrei să nu-mi facă stilul, ci să-mi usuce părul. Deci, în fotografia "înainte" și "după" diferența a fost vizibilă mai bine (și mai cinstită :)

  Așa arată părul fără stil. La atingere - o culoare mai lin și mai bogată:

  Pentru comparație, "Înainte" și "După":

  Apoi au început să o aducă. Andrew a lucrat mai întâi cu un uscător de păr cu un pieptene, apoi a trecut prin fier.

  Și rezultatul final arată astfel:

  Efectul durează aproximativ o lună, apoi procedura trebuie repetată.

  Supravegherea este complet normală: nu există cerințe speciale pentru șampoanele-conditionatoare. De asemenea, laminarea nu interferează cu munca mascilor și a produselor de îngrijire indelebilă, ele pot (și ar trebui) să continue să le utilizeze. Despre stabilire, de asemenea, nu merita.

  De atunci, am fost dependent de laminare. Literalmente a devenit fanul său. Din ianuarie am făcut-o de trei ori, voi continua în aceeași direcție. Pentru mine, aceasta este în primul rând o poveste despre plasticitatea părului - sunt cu mult mai ușor de stilat. Știi sentimentul, când de la "nouă" te transferi la Volvo? Wow, volanul se rotește în mod normal! pedalele sunt apăsate! nimic nu scormoni!

  Am încetat să mă duc la salon înainte de filmare, eu mă usuc singură. Și, în general, procesul de eliminare a subîncărcărilor mele a început să aducă mult mai multă plăcere. Desigur, la fel ca în cabină, nu pot să repet, dar îmi place.

  Din păcate, pe vreme umedă, ei încă împing, dar totuși nu mă simt ca o păpădie gata să mulțumească lumea cu puf alb.

  Un alt avantaj evident pe care l-am observat: vopseaua nu se spală mai mult și părul pare mai îngrijit. De exemplu, o fotografie din filmarea cu Clarins - o lună a trecut de la procedură. Zborul este excelent. Și împușcat de la fotografierea strălucitoare MAC - la două luni după laminare și încă îmi place! Culoarea părului nu sa schimbat, doar rădăcinile au crescut.

  Deci, acum sunt sigur: există o mie de tratamente de păr inutile, sunt cincizeci - care au sens dacă sunteți gata să petreceți trei ore în salon în fiecare săptămână și există laminare, care este o bombă și o fericire.

  Și ce tratamente de par îți place? Ați încercat laminarea?

  Prețul mediu al unei proceduri de laminare a părului este Laminates Cellophanes, Sebastian Professional 5000 - 7000 de ruble.

  Adresele saloanelor, unde există acest serviciu, pot fi găsite pe site-ul web al mărcii.

  http://www.beautyinsider.ru/2017/07/18/laminirovanie-volos-sebastian-laminates-cellophanes-otzyv/

  Laminarea parului SEBASTIAN PROFESSIONAL Laminate Cellophanes

  Sunt surprins de părul meu. Păi, la urma urmei, pot, când o forțezi! (foto a rezultatului)

  Decât să efectuez procedura de laminare la domiciliu cu propriile mele mâini, am urcat pe Internet în căutarea celei mai simple și eficiente modalități. Sebastian se ridică. N-am regretat pentru un minut.

  A obținut fondurile necesare pentru procedura de pe eBay. pentru costul, nu voi spune cu siguranță acum, dar masca pentru păr este de aproximativ 800 de ruble, iar compoziția în sine este în jur de 2000 de ruble.

  În versiunea originală, șamponul este, de asemenea, necesar, dar din moment ce șamponul este doar o funcție de curățare, am luat șampon pentru copii cu un nivel neutru PH.

  Ce-a fost în cap? Pânze de păianjen panglică cu roșu-galben și alte trucuri murdare care însoțesc adesea blondele. Ei bine, iată o fotografie, vezi-o singură.

  Ce ai vrut? Bineînțeles - părul frumos ca rezultat

  Să începem procedura.

  1. Spălați părul. Cea mai ușoară și mai naturală cale pentru noi.

  2. Faceți o mască de penetrare Sebastian timp de 10-15 minute

  3. Spălați masca, uscați părul cu un prosop cu 75% procente, pieptănate.

  4. După cum recomandăm producătorul, retragem 0,3 cm (facem mai mult) de la rădăcinile părului și, împărțind părul în zone, aplicați ușor compoziția cu o perie.

  5. Schimbați această minunată sub un capac de plastic (sau un capac de elefant special, care poate fi achiziționat ieftin online) și încălziți părul timp de 20 de minute. Destul nu este de ajuns: capacul cade din lovitura uscatorului, mâna obosită. Dar ce să fac? Vrei păr frumos? Capacul cu trunchiul este foarte recomandat de mine.

  6. La sfârșitul timpului, scoateți capacul, lăsați părul să se răcească timp de 5 minute.

  7. Spălați compoziția cu șampon.

  8. Aplicați balsam de păr sau aceeași mască ca la început.

  9. Bucurați-vă de moale, strălucire și păr matasos.

  Acest laminat este disponibil în mai multe nuanțe: caramel, șampanie, ciocolată, scorțișoară, merișor roșu, espresso, miere, safir, șofran, blondă și transparentă. În general, există unde să vă întoarceți. Poate că am uitat ce să scriu. Nu a avut nici un efect special asupra culorii părului, dar galbenul a fost înconjurat de toate.

  Am ales Pearl Blonde. În tub, are, ca multe nuanțe pentru blonde, albastru. Miroase, desigur, nu trandafiri, dar puteti suferi

  Voi cumpăra mai mult? Categoric - da! După ce am cheltuit aproximativ 3000 de ruble, am ocazia să fac procedura de pe părul meu foarte subțire de aproximativ 5 ori. De asemenea, folosesc masca separat între laminare.

  Vă recomand. Foarte mult.

  Pentru blondes perfect!

  Folosesc laminarea acestei companii pentru al patrulea an și până acum nu vreau să o schimb cu altceva. La început, am petrecut aproximativ jumătate de an în cabină, atunci, pentru a economisi bani, am decis să cumpăr și să încerc să-l fac acasă. Metoda de aplicare este destul de simplă, iar rezultatul nu este diferit de salon. Încercate și cu umbre și fără ele. În momentul de față folosesc nuanța Pearl Blond. În ciuda faptului că culoarea compoziției însăși este violet luminos, doar o nuanță de argint deschis rămâne pe păr.

  Chiar și în avantajele acestui instrument - elimină fluența din păr, le cântărește puțin, lipi sfaturi. În general, în toate contează, sunt mulțumit!

  Sebastian Laminates Cellophanes transparent

  Să începem cu faptul că l-am folosit fără șampon și balsam cu care se recomandă să-l folosească... și nu mi-a plăcut, nu am observat efectul declarat, nici volumul, nici strălucirea specialului... Pot să-l pun doar modest? trebuie să fie aplicată foarte mult, poate că se va dovedi... a fost un uscător de păr lung și dur. În general, nu trebuie să-l cruțați pentru păr. mizerabilul plătește de două ori atât de mult în cazul meu.

  Deșeuri de bani......

  Nu am cumpărat setul de laminare, am făcut-o în salon. Inițial, a venit la o tunsoare - vârfurile părului ei erau într-o stare groaznică - despicate, fragile. Pentru a păstra lungimea, pentru care la vremea aceea eram foarte îngrijorat, maestrul a sugerat să facă laminarea culorilor lui Sebastian.

  Laminarea Sebastian Laminates Cellophanes tonifică în plus părul și creează protecție pentru părul colorat. În plus, restaurarea părului proteic are loc cu ajutorul Laminates Cellophanes, condiționarea profundă și strălucirea părului. Efectul laminării cu Sebastian durează aproximativ 3 săptămâni.

  În general, după cum se spune, să omoare două păsări cu o singură piatră - pentru a alinia culoarea și a salva lungimea.

  Rezultatul imediat după a fost doar uimitor! Păr frumos, neted, strălucitor și bine îngrijit, ce altceva puteți să visezi? Dar care a fost dezamăgirea mea când eu, fiind deja acasă, m-am uitat la vârful părului meu aproape - totul a fost așa cum a fost, așa cum a rămas. Am fost dezamăgit de Sebastian - i-am adus speranțe la el...... am plătit 3800 de ruble pentru laminare, dar am primit doar un efect superficial.

  SHINE? - Da, aceeași strălucire poate obține cu ușurință și mai mult. îngrijire - uleiuri organice, spray-uri pentru strălucire etc. Și costurile sunt mai mici și, dacă nu, sunt mereu la îndemână.

  COLOR? - culoarea a plăcut numai 2 săptămâni, apoi a dispărut fără urmă. Cu același succes, ar fi posibil să cumpărați orice agent obișnuit de colorare.

  PROTEINĂ RESTAURARE? - iartă-mă, nu sunt un tricholog și nu un expert în domeniul biologiei moleculare și nu pot să judec ce procese au loc la nivele celulare și similare. Vad ce văd!

  Există doar o singură concluzie: merită să plătești acești bani pentru procedură, durata căreia are doar 1 lună. După părerea mea, toate astea sunt prostii, o altă lacună pentru pomparea banilor... Oricum, la urma urmei, de totalul revenit la foarfece. În mod specific pentru mine, aceasta este cea mai ușoară și mai eficientă metodă de a vindeca părul.

  Cei care au decis deja să cheltuiască bani pe Sebastian:

  + Puteți să-l utilizați în siguranță dacă doriți să experimentați culoarea și dacă sunteți îngrijorat de natura dvs. Culoarea este spălată rapid și uniform.

  P.S. Și mai bine cumpărați o mască de păr bună, sau altceva util și nu vă faceți griji!))))

  Parul frumos și matasos!

  Efectul intrigant

  Câteva cuvinte despre laminare ca atare. Din culori, soare și alte lucruri, părul devine poros, balanțele "ies din afară". Și avem ceea ce avem, și anume părul greu de stilat, strâmb, pufos. Toate acestea sunt destinate să înlăture laminarea. Procedura are dezavantaje - majoritatea absolută a compozițiilor curăță culoarea, deci dacă există dorința de a păstra culoarea, luați (pe propriul risc și risc) ceea ce vopsește și. Nu că un minus, ci mai degrabă un moment nevăzut - cât timp va rămâne. Majoritatea producătorilor promite o lună, Nici unul dintre prof. forumuri sau resurse de utilizatori aproape nici o dovadă a acestei promisiuni. Prețurile (pe set) - de la aproximativ 1000 de ruble pe set de la Ollin Bionika până la infinit). Setul de heaped de la Lebel este de aproximativ 15 mii. Principala luptă) se înscrie în segmentul 3-5 mii pe set. Seturile sunt diferite prin faptul că unele, de exemplu, compania Hair, includ mijloace care deschid baloanele, în alte cazuri se face cu aer cald. Pe scurt, există o mulțime de a alege. Nu există nicio unitate în această întrebare pe site-urile profesioniste - fiecare bogăție își laudă mlaștina. În rândul utilizatorilor, este mai probabil să vizionați mai multe recenzii pozitive sau negative. Cei mai mulți sunt de acord că instrumentele sunt prost aplicabile pe părul nevopsit. Dar când 10 spălări, 100 de culori, atunci este.

  Să verificăm teoria în practică cu Sebastian. Primul lucru despre care trebuie să vorbim este prețul. Dacă luați șampon, balsam și mască împreună cu produsul real, se pare că nu este bugetat. Este posibil să se înlocuiască - este mai bine cu totul la cosmeticele profesionale. Șampon - pentru curățare mai bine. Aer condiționat - hidratant mai bun. Particularitatea lui Sebastian este că puteți reîmprospăta culoarea în același timp prin selectarea celei dorite din paletă. Lebel are aceeași ofertă (există o linie diferită - aproximativ 5 mii... Există totuși o paletă de culori - nu o poți da seama) și Barex, în funcție de utilizatori, se va picta singură (culoarea compoziției este galben), chiar dacă nu o cereți. Deci, dacă aveți nevoie pentru a trata părul și culoarea de culoare - fie Lebel sau Sebastian. Ei bine, cel puțin din ceea ce am văzut.

  Deci, mai întâi spălați-vă capul (acest lucru este dacă totul este chiar aici conform instrucțiunilor) Sebastian Light sau Sebastian Penetraitt, care este de la linia de a restabili părul deteriorat (ulei de jojoba, ulei de orez, un fel de extract de mătase). Puteți continua și de laminare face, dar am pus, de asemenea, o mască pe principiul de ulei de terci de cereale nu va strica. Despre masca Penetraitt poți scrie un post separat. Vă sfătuiesc. Uscați părul cu 75% și aplicați compoziția, retragându-vă de la rădăcini de un centimetru. Uscați într-un capac din plastic sub uscător timp de 15-20 de minute. Spălați-l cu apă curată (dacă este luată cu culoarea, am Vanilla Blond). În continuare - opiniile diferă. Spălați cu șampon sau aplicați doar balsam și clătiți. Am făcut amândouă.

  Despre obiectul de studiu - părul nu este mort, nu rigid, dar de o calitate diferită. Rădăcinile lor, apoi - repetate. În plus, o nouă creștere crește în loc să se diminueze masiv și să se restabilească prin eforturi serioase și lungi)). Deci, pentru a obține informații despre locul unde se află, este o opțiune demnă))

  Acum voi dezvălui intriga cea mai bună laminare a mers acolo unde, teoretic, și judecând după recenzii, nu a trebuit să meargă prea mult - și anume, părul nevopsit. Shine a apărut pe întreaga lungime. dar strălucirea cea mai strălucitoare este exact ceea ce nu este păstrat. Restul nu este rău, dar nu m-aș fi dus la covorul roșu)) După spălare, simțiți că calitatea părului sa schimbat. Înainte de asta, au fost moi, dar aici - stai ca Razipunzel și pieptești părul de dimineață până seara. Un volum plăcut apărut, de nicăieri, ținând-o până seara. Nu am văzut o mare diferență de culoare, a devenit puțin mai întunecată, mai ușoară trecerea de la nețesute la reparate. Pe scurt, un sentiment plăcut de îngrijire elegantă a salonului. Lănțișoarele scurte, care cresc indiferent de ce, la capete sunt încă puțin la capăt - dar, cel mai probabil, nu este vorba de laminare, ci de răbdare. Da, și o tunsoare nu ar face rău.

  Toate sursele confirmă faptul că această laminare particulară trebuie făcută într-un curs. Anume, mai întâi la fiecare 2 săptămâni. Apoi o dată pe lună. Să vedem. Instrumentul este foarte demn. După ce "evenimentul" nu se potrivea și efectul părului de paie mai aproape de vârfuri a dispărut. Dar nu știu dacă se va potrivi tuturor. Probabil că nu este cazul când a lovit 100%. În general, căutarea mijloacelor "lui" este laborioasă și costisitoare.

  magic!

  Am cumpărat acest set de laminare (aproximativ 4.000) și m-am dus la salon, eu însumi nu aș face o astfel de procedură acasă. Deci ce se intampla in ea:
  1) Mijloacele de laminare (am ales opțiunea incoloră, doar 9 nu au apărut);
  2) Șampon profesional;
  3) Masca cu proteine.
  Întreaga procedură a durat 1,5 ore (spălare, mască (20 de minute), laminat în sine (30 de minute) și din nou masca, dar mai puțin în timp decât prima dată). Și în sfârșit, după toate aceste "chinuri", am văzut rezultatul. A fost grozav). Părul arăta magic! Nici nu pot să vă spun! Îmi foloseam părul, dar cu alte mărci, iar SEBASTIAN ma impresionat cu adevărat. Îngrijindu-mă cu grijă după păr după laminare am avut un rezultat vrednic, timp de 4 luni i-am admirat. Ce vrei tu!

  http://xlebez.ru/laminirovanie-volos-sebastian-professional/

  SEBASTIAN Laminates Cellophanes a3 Agent de laminare complex

  Mijloace de laminare Sebastian este împărțită în:

  1. Incolor Sebastian Clear;
  2. Geluri de culoare Sebastian.

  Laminarea pe bază de culori Sebastian, la rândul său, este împărțită în 11 nuanțe.

  Blonde (nu suprapune culoarea, regla tonul, translucid):

  • Ice Blond (Pearl Blonde) (tonul rece, corectează stofa galbenă, îndepărtându-l, dă perle, cenușă);
  • Vanilla Blond (blondă de miere) (umbra întunecată de bej);
  • Champagne Blond Champagne (alb bej rosu);
  • Honeycomb Blond (Blondă de Aur) (conferă parului blond o nuanță de aur de miere).

  Bruneturi (acoperiti complet culoarea, dar complet spalate fara urme):

  • Espresso Brown (Brunetă adâncă) (aproape negru, cel mai întunecat, similar cu cafeaua);
  • Caramel Brown (Bruneta de Aur) (maro caramel de aur, ciocolată);
  • Bruneta de ciocolată (Bruneta roșie) (Bruneta de ciocolată).
  • Cranberry Red (roșu roșu) Cranberries roșu;
  • Șofran roșu (roșu auriu) roșu șofran;
  • Scorțișoară roșie (roșu fierbinte) Scorțișoară roșie;
  • Cassis roșu negru coacăz roșu-violet.

  Ca parte a complexului Sebastian Laminates Cellophanes - formula A3, sa concentrat asupra restaurării complete, umplerea cântarului cuticulelor și alinierea structurii.

  Ea acoperă coaja, dând o strălucire puternică în plus față de colorare.

  Acasă laminarea părului Sebastian Professional este un sistem de reparații care face ca buclele să fie elastice, puternice și strălucitoare.

  Culoarea elegantă va dura aproximativ o lună și jumătate.

  paletă

  consum

  1 tub = de patru până la cinci ori de utilizare pe păr la lamele de umăr de grosime medie.

  Caracteristici culori Sebastian laminare:

  • Complet gata de utilizare;
  • Începe să acționeze în timpul tratamentului termic.
  • Șampon alcalin - cel mai bun șampon Sebastian din aceeași serie;
  • Balsam sau mască (hidratantă - pentru păr uscat);
  • Laminatul în sine.

  Mod de utilizare:

  1. Spălați-vă părul, de preferință cu șampon Light.
  2. Uscați-vă părul cu un prosop de șaptezeci și cinci la sută sau cam asa ceva
  3. Aplicați Sebastian Laminate de la rădăcini până la capăt.
  4. Purtați un capac de duș din polietilenă, astfel încât compoziția să nu se usuce când se încălzește.
  5. Apoi, încălziți-vă timp de aproximativ 20 de minute.
  6. Permiteți părului să se răcească complet.
  7. Spălați fără apă fierbinte.
  8. Aplicați timp de 10 minute pentru balsam.

  Pentru produsele de laminare a părului Sebastian, se pot folosi și șampoane și balsamuri din următoarele serii: Penetrett, Volupt, Drench,

  De asemenea, puteți achiziționa un kit de laminare a părului Sebastian, care va fi mai profitabil pentru dvs.

  Alte truse de laminare, consultați link-ul.

  http://www.hairco.ru/catalog/i/336/

  discuții

  Laminare SEBASTIAN PROFESSIONAL Laminate Cellophanes

  3 posturi

  Laminate Cellophanes, sau Charge Protein

  Marca Sebastian reprezintă două opțiuni pentru îngrijirea laminării laminatelor Cellophanes: culoare și incoloră. În primul caz, gelul de nuanță oferă nuanțelor de păr ale culorii - în siguranță și permanent. Faptul este că gelul nu conține nici alcool, nici amoniac, nici peroxid de hidrogen - adică acele componente care au uscat și deteriorat arborele de păr.
  Laminate Îngrijirea incoloră a celofanelor va vindeca culoarea după o vopsea recentă sau va adăuga luciu în propriul ei umbra naturală.
  Baza formulării de laminare de la Sebastian se face prin proteine ​​din soia și grâu, adică o încărcătură puternică de proteine. Acest lucru vorbește de la sine - dacă considerați că părul este alcătuit din 80% proteine! Compoziția "sigilează" suprafața părului și creează o acoperire foarte subțire care refractă razele de lumină într-un mod special. Acesta este secretul strălucirii uimitoare și strălucire după laminare.

  Laminat Celopan este o vopsea naturală de vopsele / vopsele cu efect de condiționare, fără alcool, amoniac și peroxid de hidrogen.

  Baza retetei sale este proteinele de soia, care intarnesc structura parului, acoperind fiecare par cu un film de protectie, fac parul voluminoase, cresc stralucirea.

  Formulă bogată în proteine ​​restaurează părul deteriorat, se termină cu capete divizate, are un efect de condiționare profundă și îmbunătățește structura părului. Lasă un sentiment de păr puternic, luxos și bine îngrijit.

  Cu ajutorul laminării, puteți crește în mod semnificativ volumul părului și le puteți face mai dulce.

  Procedura poate fi efectuată în mod regulat, filmul de silicon, care acoperă părul, nu numai că nu este dăunător, ci are și efect protector, respira și nu provoacă reacții alergice.

  Laminarea este ideală pentru părul colorat. Ca regulă, parul vopsit își pierde repede sucul original și luminozitatea culorii. Procedura de laminare nu va menține culoarea parului pentru o lungă perioadă de timp, ci va face și ea mai strălucitoare și mai bogată.

  Nuantele depind de culoarea naturală a părului, care este vopsea de nuanță superioară, precum și de timpul de rezidență al vopselei sub influența temperaturii. Sebastian Laminates Cellophanes oferă 9 culori vibrante și bogate, care creează o culoare profundă, pură și profundă, cu un strălucire strălucitoare.
  Pentru a primi o nuanță de culoare saturată, nu folosiți structură de culoare diluată. Pentru o nuanță mai moale și mai naturală, compoziția culorii este diluată cu un ton clare CLEAR. Gradul de strălucire va depinde de proporția culorilor mixte. Pentru nuanțe speciale puteți amesteca mai multe tonuri.

  Clar - limpede, incolor;
  Pearl Blonde - blond asen;
  Miere blondă - blondă de miere;
  Blondă de aur - blondă aurie;
  Aur roșu - roșu auriu;
  Hot Roșu - roșu aprins;
  Roșu roșu - roșu închis, cireș;
  Bruneta de Aur - Bruneta de Aur;
  Bruneta rosie - bruneta rosie;
  Bruneta adanca - bruneta fierbinte, pitch

  Tipul părului / Rezultatul
  Uscat și "obosit" - Eliminarea plictiselii, alimentației, umplerii cu lumină și strălucire.
  Curly - Bucle de stralucire datorita compozitiei filmului de laminare, refractand lumina pe parul cret
  Pufos - Negru și "greutate" de mătase de netedă, ca o suprafață netedă, păr
  Dark - oferind o "adâncime" bogată pe părul vopsit sau natural
  Blond - Adăugând strălucire părului blond, care adesea suferă de strălucirea insuficientă.
  Gray - Eliminarea părului cenușiu și a unei nuanțe nobile

  http://vk.com/topic-22013790_31402308

  Materiale laminate de Sebastian

  Magazinul online Starkos.ru prezintă instrumente pentru colorarea părului - Sebastian Laminates. Putem cumpăra această cosmetică de lux de înaltă calitate la un preț atractiv. Cooperarea cu serviciile de transport bine cunoscute permite livrarea rapidă în Rusia.

  Mijloacele seriei Sebastian Laminates vă permit să realizați laminarea părului la nivel profesional la domiciliu. Această cosmetică este utilizată în saloanele din întreaga lume. Laminarea este o tehnologie inovatoare de vopsire care vă permite să dați simultan strălucirea și rezistența părului. Mijlocul liniei Sebastian Laminates conține un colorant unic sub forma unui gel, îmbogățit cu fitoproteine ​​de soia și grâu. Aceste ingrediente sunt folosite pentru hidratarea, hrănirea și protejarea părului.

  Cu ajutorul unor noi instrumente, laminarea devine și mai utilă și mai eficientă. Compoziția seriei Sebastian Laminates include o formulă alfa-3 care ajută la păstrarea structurii părului și împiedică împărțirea acestuia. Timp de 3 săptămâni, fiecare păr rămâne acoperit cu un film inconspicuos, sub care au loc procese de recuperare. Sebastian Laminates oferă protecție împotriva radiațiilor UV, expunerea la temperaturi ridicate în timpul operațiunilor de fixare la cald. Laminarea este potrivită pentru colorarea oricărui păr. De asemenea, este posibil să se aplice un agent transparent fără decolorare.

  Cumparand produsele Sebastian Laminates in magazinul nostru online, veti obtine bunuri de calitate garantata la un pret rezonabil.

  http://starcos.ru/index.php?dispatch=statistics.bannersbanner_id=69

  Sebastian Lamination

  Continuăm să vorbim despre produsele de laminare a părului. Revizuirea de astăzi se va concentra pe laminarea lui Sebastian Laminates Cellophanes.

  Laminarea Sebastian Laminates Cellophanes tonifică în plus părul și creează protecție pentru părul colorat. În plus, restaurarea părului proteic are loc cu ajutorul Laminates Cellophanes, condiționarea profundă și strălucirea părului. Efectul laminării cu Sebastian durează aproximativ 3 săptămâni.

  Produsul principal al laminate Cellophanes este un colorant natural pentru gel. Vopseaua este bazată pe proteine ​​de soia, în timpul procedurii părul este acoperit cu un film de protecție, în timp ce părul devine volum și strălucire. Laminatele de colorare Celofanele nu conțin amoniac și peroxid de hidrogen.

  Laminarea Sebastian Laminates Cellophanes oferă 9 nuanțe naturale luminoase pentru părul dvs. de a alege de la, dând profunzime la culoare și stralucire la parul tau.

  • Laminate Cellophanes pentru BLONDES - trei nuante pentru blonde, elimina parul galben, imbunatateste stralucirea parului blond.
  • Laminate Celofan pentru BRUNETS - trei nuante pentru bruneturi, va permite sa alegeti o nuanta de la ciocolata la cirese. Conține ulei de nucă de cocos, care mărește culoarea pigmentului maro în păr. Rezultatul este o culoare naturală profundă a părului întunecat.
  • Laminate Celofan pentru REDHEADS - trei nuanțe pentru păr roșu, oferă strălucire de nuanțe roșii și de cupru. Conține suc de afine, care păstrează strălucirea părului roșu.

  Cum se potrivește laminarea părului? Sebastian Laminates Cellophanes

  Separarea laminată este potrivită pentru orice tip de păr și pentru orice condiție.

  - Dacă părul ți-a pierdut strălucirea și a devenit plictisitor, uscat și care are nevoie de umiditate suplimentară.

  - Laminarea este potrivită pentru părul curul și pufos.

  - Pentru nuanțe întunecate de păr, pentru a spori adâncimea de culoare și strălucire.

  - Pentru părul alb și gri, cu o nuanță galbenă.

  - Pentru părul fin deteriorat de un perm, elasticitatea va reveni la culoare și la volum.

  Se poate folosi laminarea de la Sebastian după orice atac chimic asupra părului, în aceeași zi. Aceasta va umple parul cu proteine, va restabili cuticula, dacă ați făcut colorarea părului, veți adăuga o strălucire suplimentară și o protecție a culorii.

  Stadiile de laminare a părului Sebastian Laminates Cellophanes

  Spălați părul cu șampon Sebastian Light Shampoo. Se usuca bine cu un prosop, indepartand excesul de umezeala din par.

  Își pieptănă părul, ne prindem pe cap. Luăm o fâșie și aplicăm laminatul Sebastian Cellophanes Laminates. După aplicare, pieptene prin păr pentru a distribui uniform vopseaua și elimina excesul. Puneți o pălărie și încălziți părul sub un uscător de păr sau cu ajutorul lui Klymazon în 30 de minute. După încălzire, lăsați părul să se răcească.

  Spalam parul cu ajutorul unui sampon si aplicam balsam de lumina pentru balsamul de lumina Sebastian.

  http://womensnote.ru/sekretyi-krasotyi/laminirovanie-sebastian.html