logo

Șampon "Keto Plus"

Pe standuri cosmetice puteți găsi o mulțime de șampoane, care indică faptul că ele ajută la scăderea mătreții. Dar, din păcate, nu fiecare dintre ele se dovedește a fi un mijloc cu adevărat eficient. Cu toate acestea, samponul "Keto Plus", producătorul căruia - compania indiană Glenmark Pharmaceuticals LTD. - este o garanție că într-adevăr scapi de mătreață.

Acest produs este un agent terapeutic și are proprietăți antimicotice, care este principalul factor în lupta împotriva matreții.

Despre Keto Shampoo Plus - în următorul videoclip.

motive

Identificarea mătcii pe pielea capului este o dovadă externă că apare o boală cum ar fi o ciupercă sau o persoană are un metabolism rupt. Mătreața este o detașare de particule de celule de piele moarte.

De regulă, boala fungică, însoțită de prezența mătreții, nu este o boală periculoasă, dar în acest caz nu putem vorbi nici despre atractivitatea părului. Dacă apare mătăpea pe suprafața pielii capului, aceasta poate însemna doar un singur lucru - sa produs o disfuncție a glandelor sebacee. Cu seborea uscată, funcționarea lor este deprimată, iar cu seborea grasă, este prea activă.

Ca urmare, porii sunt înfundați, apare un proces inflamator, foliculii de păr sunt distruși și o persoană începe să-și piardă părul. Ambele tipuri de matreata sunt un sentiment obligatoriu de mâncărime și iritații în zona scalpului.

Această problemă, desigur, a existat dintotdeauna, deoarece bolile, inclusiv bolile de piele, nu au apărut astăzi. Unii oameni ajută la remedii folclorice pentru a lupta împotriva mătreții, în farmacie puteți găsi o gamă largă de șampoane care pot face față unei boli cum ar fi seborea, dar există momente în care sfatul specializat și măsurile eficiente nu sunt suficiente. Și apoi rămâne ultima oportunitate - un apel către un triholog, care va selecta cel mai eficient remediu care se poate confrunta cu problema dvs. insolvabilă.

În ambele cazuri, ciclul de exfoliere obișnuit este redus - în loc de o lună, durează acum doar o săptămână. Într-o perioadă atât de scurtă, procesul de deshidratare în particulele pielii nu are timp să se finalizeze și, prin urmare, se colectează cantități mari de cântare pe pielea capului.

Modul în care boala se va dezvolta într-un fel sau altul - va depinde de cât de activ este efectul fungic. Starea lui normală este inacțiunea. Dar este util ca o persoană să transfere un fel de încărcătură puternică - fizică sau psihică, deoarece ciuperca este imediat inclusă în lucrare și decide materia distructivă.

Același rezultat va duce la o încălcare a proceselor metabolice în organism și la o funcționare defectuoasă a sistemului imunitar și chiar și atunci când se produce o astfel de tulburare din cauza unei schimbări bruște a alimentației - o dietă specială.

http://wlooks.ru/shampun/keto-plyus/

Sănătatea părului cu sampon ceton Plus

Parul sanatos și frumos nu este un semn că o persoană nu are mătreață sau alte boli ale scalpului. Mâncărime neplăcute, arsuri, peeling ale pielii apar periodic în toate. Pentru mare regret, problema matretii nu este tratata in mod corespunzator, si de multe ori este pur si simplu ignorata. Dermatologii și cosmetologii o numesc o greșeală, deoarece mătreața și dermatita seboreică ar trebui tratate la primele manifestări. Keto Shampoo Plus sa stabilit ca un instrument bun în lupta împotriva acestei probleme. Utilizarea regulată și în timp util vă permite să eliminați mătăpeala pentru o lungă perioadă de timp.

JURNALUL NAVIGAȚIEI ARTICOLULUI

În ce cazuri se recomandă utilizarea produsului?

Keto Plus este recomandat atunci când aveți următoarele probleme:

 1. În prezența scalpului, lipsindu-se forma scalabilă. Această infecție afectează în mod obișnuit epiteliul cornificat.
 2. Dermatita seboreică, localizată pe scalp, este de asemenea o indicație pentru utilizarea fondurilor.
 3. Mătreață periodică sau permanentă.

Ingrediente active

Samponul Keto combate efectiv diferite boli ale scalpului și matreții datorită ingredientelor active din compoziție:

 1. Componenta principală a produsului este ketoconazolul, distruge fungi și dermatită asemănătoare drojdiei. Datorită acțiunii sale, membranele fungice încetinesc dezvoltarea lor. Nu sunt formate noi colonii de ciuperci pe scalp și toate procesele cutanate sunt restaurate treptat. Mătreața va dispărea treptat și numai dacă este utilizată în mod regulat.
 2. Datorită piritei de zinc, se creează un efect antiproliferativ: ciupercile încep să fie eliminate. Un alt plus al acestei componente este că, datorită acesteia, celulele unui epiteliu sănătos cresc în mod activ. În mod obișnuit, va exista o reducere semnificativă și apoi o eliminare completă a mâncării iritante provocată de dermatită seboreică și mătreață. Fungi se va opri în creștere și procesul de restaurare a pielii capului va începe.
 3. Samponul conține, de asemenea, uleiuri aromatice care vor hrăni și regenera pielea. Nu va exista un efect terapeutic special din partea lor, precum și din parfumul "ierburilor alpine", care face parte din ea, dar datorită acestor componente produsul devine plăcut de utilizat.

Termeni de utilizare

Dermatologii recomandă Keto Plus celor care au întâlnit prima dată matreata. Cu cât începe utilizarea mai rapidă a instrumentului, cu atât mai repede va dispărea problema. Efectul bun și rapid se observă datorită faptului că șamponul medicinal afectează cauza matreții. Când cauza rădăcină este eliminată, consecințele acesteia vor dispărea. În scopuri preventive, instrumentul poate fi folosit de 2 ori pe lună, cu condiția să fie respectată regularitatea utilizării, nu trebuie să vă faceți griji că mătreața enervantă va reveni din nou.

Cu dermatita seboreică și pitiriile, este necesar să aplicați agentul direct pe locul leziunii, să masați ușor pielea și să țineți șamponul timp de 3-5 minute, apoi clătiți bine cu apă.

Pentru a obține efectul dorit, tratamentul trebuie efectuat printr-un curs de șapte zile, folosind șampon zilnic.

În plus, instrumentul este o bună prevenire a reapariției seboreei. Cel mai bine este să nu o utilizați mai mult de o dată pe săptămână pentru astfel de scopuri.

Pentru a afla cum să utilizați în mod corespunzător șamponul, puteți învăța din videoclip.

Utilizați în timpul sarcinii

Probleme cu scalpul și apariția diferitelor boli pot apărea în timpul sarcinii. Expertii spun ca samponul nu va da nici un rau nici mamei, nici bebelusului. Și acesta este un alt plus important în banca de porci a meritelor lui keto.

Contraindicații

În ciuda tuturor caracteristicilor pozitive pe care le deține șamponul Keto, un astfel de remediu eficace are contraindicații proprii. Și are doar un singur lucru - este o intoleranță individuală a componentelor individuale. Înainte de a începe tratarea seboreei sau a matreții cu acest instrument, ar trebui să examinați cu atenție compoziția și să aflați dacă există alergeni acolo.

Harm înseamnă

Înainte de a începe să utilizați șamponul, asigurați-vă că verificați lista efectelor secundare care pot apărea în unele cazuri:

 1. Keto Plus poate provoca mâncărime sau înroșire pe acele zone ale scalpului care au fost aplicate.
 2. Folosind regulat produsul puteți vedea că părul crește grăsime mult mai repede, poate deveni, de asemenea, fragil și lipsit de viață.
 3. Șamponul poate provoca pierderea părului.
 4. În unele cazuri, unealta poate schimba culoarea pielii capului.

Potrivit experților, efectele secundare sunt destul de rare și se pot întâlni cel mai adesea la persoanele predispuse la alergii. Dacă, după mai multe utilizări ale produsului, întâmpinați unul dintre simptomele de mai sus, este mai bine să refuzați utilizarea samponului și să alegeți un alt medicament.

Când utilizați o soluție, evitați contactul cu ochii. Dacă acest lucru sa întâmplat deja, clătiți bine ochii cu apă curată.

Metoda de stocare

Când cumpărați Keto Plus, trebuie să revizuiți cu atenție data de expirare: este strict interzisă utilizarea unui produs expirat. Păstrați-l într-un loc la îndemâna copiilor, la o temperatură care să nu depășească 25 de grade. Un plus important al șamponului este că este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Mătreața, dermatita seboreică și alte boli ale pielii capului cauzează o mulțime de probleme unei persoane. Șamponul medical Keto Plus vă va ajuta să scapați de aceste probleme și să readuceți sănătatea zonelor afectate de piele într-un timp scurt.

http://tvoilokony.ru/lechenie/preparaty/keto-plyus-shampun.html

Samponul Keto plus este un remediu eficient în combaterea bolilor scalpului

Sampon Keto plus împotriva mătcii și mâncărime

Una dintre problemele urgente din dermatologie este apariția mătcii și mâncărimea capului. Cel mai adesea, aceste plângeri sunt adresate medicilor de către pacienții vârstnici și persoanele cu orice boală sistemică a corpului. Principala cauză a mătcii și mâncărime este o schimbare a echilibrului acid al scalpului (creșterea acestuia).

De asemenea, cauzele fenomenelor neplăcute pot fi:

 • patologia scalpului,
 • luând câteva medicamente.

Fiecare persoană de pe scalp trăiește un număr mare de microorganisme. Dar ele sunt inofensive doar până la un anumit punct: dacă provoacă orice provocare din partea corpului, aceste microorganisme încep să acționeze în mod activ, provocând dezvoltarea bolilor de piele.

În primul rând despre trist

Când luptați împotriva mătreții, trebuie să vă gândiți la produsele de păr pe care le utilizați, în special la șampoane. Studiile arată că 95% din șampoanele vândute în magazine conțin componente chimice dăunătoare pentru păr și scalp, cum ar fi siliconii, parabenii, sulfații.

Sulfații sunt principala cauză a bolii părului și a scalpului și sunt etichetați ca laurii sulfat de sodiu, sulfat de lauree de sodiu, sulfat de cocos. Vă recomandăm să examinați cu atenție compoziția fiecărui produs și să întrerupeți utilizarea șampoanelor care conțin aceste componente. Personalul nostru editorial a efectuat o analiză a produselor și a publicat o evaluare a șampoanelor naturale, unde Mulsa n Cosmetic a ocupat primul loc.

Singurul producător, care este complet lipsit de componente chimice dăunătoare. Vă recomandăm să vizitați magazinul oficial mulsan.ru. Una dintre caracteristicile principale care disting produsele de calitate este termenul de valabilitate.

Datorită utilizării conservanților dăunători organismului, produsele de rețea au o durată de depozitare de 2-3 ani, în timp ce produsele naturale au o durată de valabilitate de numai 10 luni.

Keto sampon plus

În bolile scalpului, tratamentul local cu șampon joacă un rol major în terapie. Keto Shampoo Plus este destinat prevenirii și tratamentului scalpului afectat de maladii cauzate de drojdie. Indicatii pentru utilizare:

 • diferite tipuri de matreata
 • lichen (scalabil),
 • dermatită seboreică.

Sampon Keto plus pentru prevenirea și tratamentul scalpului

Samponul Keto plus are următoarele proprietăți:

 • antimicotice (antifungice),
 • keratoreguliruyuschee.

Componenta ketoconazolul se luptă cu ciuperca.

Studiile au arătat că samponul ceto plus:

 1. Oferă tratament eficient pentru dermatită seboreică.
 2. După tratamentul cu sampon ceto plus remisia durează mult mai mult decât după utilizarea altor mijloace similare.

Acesta este samponul Keto plus

Instrumentul constă din 2 componente principale:

Șamponul are proprietăți antifungice excelente, se descurcă rapid cu mâncărimea scalpului și cu diverse peelinguri. În procesul de utilizare a produsului, se oprește creșterea fungului, ca urmare a diminuării cantității de matreță și a mâncării. În plus, activitatea glandelor sebacee se îmbunătățește.

ketoconazol

Ketoconazolul este componenta principală a medicamentului, care este cunoscut pentru efectul său antifungic pronunțat asupra scalpului. Aceasta oprește producerea elementelor necesare dezvoltării membranei fungului.

Încălcarea sintezei lor oprește dezvoltarea și creșterea ciupercilor, distrugând treptat celulele lor. Ketoconazolul are un efect benefic asupra structurii părului, restabilind procesele principale.

Pirithionul de zinc

Pirithionul de zinc inhibă dezvoltarea bacteriilor care provoacă dezvoltarea dermatitei, a psoriazisului și a altor infecții fungice. Substanța are, de asemenea, un efect bun asupra restabilirii structurii părului. Prin urmare, ceto plus este adesea prescris în timpul etapelor inițiale ale chelării.

Recomandări de utilizare

Keto sampon plus trebuie aplicat pe scalp, masand-o usor. Apoi trebuie să lăsați scula timp de 5 minute și clătiți cu apă caldă. Cât de des să utilizați șamponul:

 • cu lichen pityriasus - 5-7 zile,
 • cu dermatită seboreică - de două ori pe săptămână timp de o lună,
 • pentru prevenirea lichenului - 3-5 zile la rând,
 • prevenirea dermatitei seboreice - o dată pe săptămână timp de o lună.

Metodă și recomandări pentru utilizare

Instrucțiuni de utilizare: efecte secundare

În cele mai multe cazuri, șamponul este bine tolerat, dar se pot observa uneori următoarele reacții adverse:

 • mâncărime,
 • iritația scalpului local,
 • uscăciunea (greutatea) părului,
 • rareori se poate schimba culoarea parului.

Instrucțiuni de utilizare

Prețul produsului variază în intervalul 300-400 ruble pentru 60 ml. Și chiar dacă aveți părul scurt, cursul tratamentului va fi destul de costisitor. Prin urmare, înainte de a cumpăra, mulți revizuiesc cu atenție recenziile, pentru a nu pierde alegerea lor.

opinii

Pe diferite site-uri și forumuri puteți găsi comentarii despre keto plus atât din partea femeilor, cât și a bărbaților. Pentru majoritatea utilizatorilor, efectul pozitiv a fost deja vizibil în ziua 10 a tratamentului. În același timp, oamenii foloseau numai acest șampon fără ajutoare.

Feedback de la utilizator:

Revizuire de la "MARIAPRO99"

La persoanele care suferă de forme severe de seboree, un efect pozitiv a apărut mai târziu - a fost necesar să se utilizeze instrumentul timp de cel puțin o lună.

Revizuit de "ivenera"

Cele mai multe recenzii indică faptul că îndrăzneala părului și a scalpului a revenit la normal.

În cazurile avansate de seboree, tratamentul trebuie utilizat timp de aproximativ 2,5 luni pentru a obține rezultate durabile.

Feedback de la "eremeevatoma"

Dar există câteva puncte negative: unii oameni au devenit dependenți de produs. În timpul tratamentului, mătreața a dispărut, dar după ce samponul a fost anulat, a apărut din nou. De asemenea, unii oameni au început să piardă părul. Acest lucru se întâmplă foarte rar, dar în caz de astfel de probleme, utilizarea fondurilor trebuie oprită.

analogi

Prețul keto plus este destul de ridicat, astfel încât cumpărătorii caută adesea analogi:

Analogi ai lui Keto Plus: Sebozol, Nizoral, Mycozoral

Alegerea unui analog, asigurați-vă că piritaionul de zinc și ketoconazolul sunt în mod necesar incluse în produs. În majoritatea analogilor, ele sunt, dar separat. Prin urmare, alte șampoane nu pot da un efect atât de complex ca și keto plus. Chiar dacă prețul lor este mai atractiv, șampoanele mono nu vor da un efect ca și keto plus.

Recepție în timpul sarcinii

Componentele produsului nu sunt practic absorbite în laptele matern și nu intră în sângele mamei, astfel încât utilizarea Keto plus în timpul sarcinii și alăptării nu este interzisă.

http://safehair.ru/sredstva/shampun-keto-plyus-effektivnoe-sredstvo-v-borbe-s-zabolevaniyami-kozhi-golovy/

Keto plus

Keto plus: instrucțiuni de utilizare și recenzii

Numele latin: Keto plus

Ingredient activ: ketoconazol (Ketoconazol) + piritionon zinc (Pyrithione Zinc)

Producător: Glenmark Pharmaceuticals Ltd. (Glenmark Pharmaceuticals, Ltd.) (India)

Actualizarea descrierii și fotografiei: 11/27/2018

Prețurile în farmacii: de la 479 de ruble.

Keto plus este un medicament antifungic.

Forma de eliberare și compoziția

Formă de dozare - șampon: o suspensie vâscoasă de culoare roz, cu un miros plăcut (5, 10, 60, 75, 80, 100 și 150 ml fiecare în sticle de plastic cu capac filetat tip flip-top, privind aplicarea lui keto plus).

Compoziția de 1 g de șampon:

 • ingrediente active: ketoconazol - 20 mg; zinc piritionă - 10 mg;
 • componente auxiliare: șampon Velcro SX200; "Bouquet elvețian".

Proprietăți farmacologice

farmacodinamie

Efectul farmacologic al șamponului se datorează proprietăților substanțelor sale active:

 • Ketoconazolul este un derivat sintetic imidazol-dioxolan cu activitate antifungică împotriva fungilor de drojdie Candida spp. și Malassezia furfur (Pityrosporum ovale), precum și dermatofitele Epidermophyton spp., Trichophyton spp. și Microsporum spp.;
 • Pirithionul de zinc este un compus complex care are un efect antiproliferativ asupra celulelor epiteliale și prezintă activitate antifungică împotriva fungilor Pityrosporum orbiculare și Pityrosporum ovale, care provoacă exfolierea excesivă a pielii.

Keto plus reduce rapid mâncărimea și degringerea scalpului, care însoțesc de obicei dermatita seboreică.

Farmacocinetica

Cu aplicarea locală a șamponului, absorbția ingredientelor active este neglijabilă. Chiar și cu utilizarea prelungită a medicamentului, ketoconazolul și piritiona de zinc nu sunt detectate în sânge, acest lucru sugerează că keto plus nu are un efect sistemic.

Indicații pentru utilizare

Șamponul Keto Plus este destinat prevenirii și tratării leziunilor pielii și scalpului cauzate de Malassezia furfur (Pityrosporum ovale), inclusiv diferite tipuri de matreata, dermatită seboreică a scalpului și pitiriază.

Contraindicații

Keto plus este contraindicat în caz de hipersensibilitate la orice componentă activă sau auxiliară a șamponului.

Keto plus, instrucțiuni de utilizare: metoda și dozajul

Keto plus trebuie aplicat pe pielea afectată și pe scalp, se lasă timp de 3-5 minute și se clătește cu apă.

Frecvența șamponului și durata tratamentului:

 • pityriasis versicolor: zilnic timp de 5-7 zile;
 • dermatită seboreică: de 2 ori pe săptămână timp de 1 lună.

Frecvența șamponului și durata terapiei preventive:

 • pityriasis versicolor: zilnic timp de 3-5 zile;
 • dermatita seboreică a scalpului: 1 dată pe săptămână timp de 1 lună.

Efecte secundare

Samponul Keto plus este de obicei bine tolerat. Iritația locală și mâncărimile sunt rareori observate, părul poate deveni uscat sau uleios.

În cazuri individuale, în special la pacienții cu păr gri sau daune chimice, este posibilă o schimbare a culorii părului.

Uneori a existat o creștere a pierderii părului în perioada Keto Plus.

supradoză

Având în vedere metoda externă de utilizare a medicamentului, supradozajul este puțin probabil.

În cazul ingerării accidentale a șamponului, se recomandă inducerea vărsăturilor sau lavajului gastric. Nu este nevoie de tratament special.

Instrucțiuni speciale

Trebuie avut grijă să evitați contactul cu ochii. Dacă se întâmplă acest lucru, ar trebui să vă spălați ochii cu multă apă curată.

Impact asupra capacității de a conduce autovehicule și mecanisme complexe

Componentele medicamentului nu afectează negativ funcțiile cognitive și psihomotorii ale unei persoane.

Utilizare în timpul sarcinii și alăptării

Componentele medicamentului nu sunt practic absorbite atunci când sunt aplicate în exterior, astfel încât Keto plus nu este contraindicat femeilor însărcinate și care alăptează.

Interacțiuni medicamentoase

La pacienții care utilizează glucocorticosteroizi locali (GCS) pentru o perioadă lungă de timp, cu retragere bruscă, pot dezvolta sindrom de abstinență. Din acest motiv, la începutul tratamentului cu Keto Plus, utilizarea concomitentă a GCS ar trebui continuată și treptat - în 2-3 săptămâni - ar trebui anulată.

Nu se recomandă utilizarea produselor dermatologice care conțin GCS în combinație cu șampon.

Dată fiind lipsa unei absorbții sistemice semnificative, interacțiunea dintre ceto plus și alte substanțe medicamentoase este puțin probabilă.

analogi

Analogii de Keto plus sunt Mycozidin, Nitrofungin, soluție de Nihlofen 1%, Fengotherbin Neo și altele.

Termeni și condiții de depozitare

Nu lăsați la îndemâna copiilor, protejați de lumină, la temperaturi de până la 25 ° C.

Perioada de valabilitate - 2 ani.

Condiții de vânzare a farmaciei

Este eliberat fără prescripție medicală.

Recenzii de keto plus

Conform recenziilor, Keto Plus este un tratament eficient pentru matreata si dermatita seboreica. Pacienții observă că șamponul miroase bine și este consumat economic. Mulți oameni observă o îmbunătățire semnificativă după prima utilizare a medicamentului.

Dezavantajele includ costul ridicat (sau o cantitate mică de șampon pentru preț), lipsa unui dispenser convenabil pentru sticlă.

În rapoartele negative rare, pacienții scriu despre lipsa de exprimare sau despre absența completă a efectului. Unii se plâng că părul după șampon a devenit prea uscat.

Prețul de ceto plus în farmacii

Prețuri aproximative pentru Keto Plus: sticlă de 60 ml - 499-551 ruble, sticlă de 150 ml - 767-774 ruble.

Keto plus: prețurile din farmaciile online

Șampon KETO PLUS 60ml

Keto plus șampon 60 ml

Keto plus sampon fl. 60ml

KETO PLUS 150ml șampon

Șampon Keto plus 150 ml

Șampon Keto plus 150ml

Șampon Keto plus 150 ml

Keto plus sampon fl. 150ml

Educație: Universitatea de Stat din Rostov, specialitatea "Medicină generală".

Informațiile despre medicament sunt generalizate, sunt furnizate în scopuri informative și nu înlocuiesc instrucțiunile oficiale. Auto-tratamentul este periculos pentru sănătate!

Majoritatea femeilor sunt în stare să obțină mai multă plăcere de a-și contempla corpul frumos în oglindă decât de la sex. Deci, femeile, se străduiesc pentru armonie.

Rinichii noștri pot curăța trei litri de sânge într-un minut.

Conform unui studiu al OMS, o conversație zilnică de jumătate de oră pe un telefon mobil crește probabilitatea de a dezvolta o tumoare pe creier cu 40%.

Speranța medie de viață a stăpânilor de stânga este mai mică decât dreptacii.

Potrivit multor oameni de știință, complexele de vitamine sunt practic inutile pentru oameni.

Există sindroame medicale foarte curioase, de exemplu, ingerarea obsesivă a obiectelor. În stomacul unui pacient care suferă de această manie, s-au găsit 2500 de obiecte străine.

Stomatologii au apărut relativ recent. Încă din secolul al XIX-lea, responsabilitatea unui frizer obișnuit a fost să-i scoată dinții.

Potrivit statisticilor, în zilele de luni, riscul de leziuni la spate este crescut cu 25%, iar riscul unui atac de cord - cu 33%. Fii atent.

Toată lumea are nu numai amprente unice, ci și o limbă.

De obicei, căscarea îmbogățește corpul cu oxigen. Totuși, această opinie a fost respinsă. Oamenii de știință au demonstrat că, cu un căscat, o persoană răcește creierul și îmbunătățește performanțele sale.

Făcut de la un măgar, este mai probabil să vă rupeți gâtul decât să cădeți de la un cal. Doar nu încercați să respingeți această afirmație.

La 5% dintre pacienți, clomipramina antidepresivă provoacă orgasm.

Caria este cea mai frecventă boală infecțioasă din lume, pe care chiar și gripa nu o poate concura.

Oasele umane sunt de patru ori mai puternice decât betonul.

Milioane de bacterii se nasc, trăiesc și mor în intestinele noastre. Ele pot fi văzute doar cu o creștere puternică, dar dacă se vor întâlni, se vor potrivi într-o ceașcă de cafea obișnuită.

Termenul "boli profesionale" combină bolile pe care o persoană este probabil să le primească la locul de muncă. Și dacă cu industrii dăunătoare și servicii.

http://www.neboleem.net/keto-pljus.php

Șampon KETO PLUS - indicații, recenzii

Mătreața este o problemă la care pacienții vizitează un dermatolog destul de des. De obicei, cauza apariției acesteia este o creștere a acidității scalpului ca urmare a dezechilibrului său. Pe lângă patologia funcțiilor corporale sau consecința consumului de droguri. În aceste condiții, poate apărea activarea microorganismelor care cauzează afecțiuni ale pielii. Keto Shampoo Plus este un agent profilactic și terapeutic utilizat pentru tratamentul local al unor astfel de leziuni.

Descrierea șamponului

Deteriorarea scalpului cauzată de drojdie, poate reduce manifestările sale, dacă aplicați șamponul Keto Plus. În timpul cercetării sa constatat că acest instrument tratează în mod eficient dermatita seboreică. Remisiunea (ameliorarea) durează mai mult timp decât în ​​cazul analogilor. Șamponul este produs sub formă de suspensie, având o culoare roz. Parfumul provine din adăugarea "Buchetului elvețian". Acțiunea este complexă, deoarece este un medicament combinat.

proprietăţi

Samponul Keto Plus are următoarele proprietăți:

 1. Efect antifungic, într-un timp scurt, care se confruntă cu mâncărime, descuamare. Creșterea florei patologice (ciuperca) se oprește, după care cantitatea de matretă scade. În același timp, mâncărimile trec, funcția glandelor sebacee este restabilită;
 2. Keratoreguliruyuschee;
 3. Anti-inflamator;
 4. Medicamentul are un efect complex împotriva fungilor (fungicide) și a iritației, contribuind la vindecarea leziunilor microscopice. Mătreața ca o manifestare externă a diferitelor afecțiuni elimină.

structură

Componenta principală? lupta cu ciuperca de pe scalp, acesta este ketoconazolul. Pirithionul de zinc este al doilea ingredient activ. Ketoconazolul oprește producerea substanțelor pe care ciuperca necesită pentru dezvoltarea membranei. După ruperea sintezei unor astfel de elemente, se suspendă și dezvoltarea celulelor organismelor patogene care sunt distruse. Structura părului este îmbunătățită prin influența ketoconazolului, deoarece procesele principale sunt restaurate.

Pirothionul de zinc din compoziție este o frână a dezvoltării bacteriilor, din care apar dermatite, psoriazis și infecții fungice similare. Efectul său asupra structurii părului, restaurarea acestuia este, de asemenea, favorabil. Datorită acestor proprietăți, șamponul Keto Plus este prescris pentru chelie, la etapa inițială. Pe lângă pirithionul de zinc se luptă împotriva ciupercilor care cauzează mătreața.

Componentele rămase ale acestui medicament:

 • apă;
 • aromă;
 • colorant;
 • Emulsifianți și stabilizatori;
 • Emolienți: ulei de nucă de cocos (extract);
 • Alte ingrediente chimice.

Indicații pentru utilizare

Șamponul este recomandat pentru utilizare cu următoarele indicații:

 1. Diverse tipuri de matreata;
 2. zosterian;
 3. Dermatită seboreică;
 4. Afectarea scalpului de către ciuperci (citiți mai multe aici).

Dermatita seboreică simptomatică este considerată matreță. Prezența ketoconazolului în sampon este indicată pentru acest caz. Pentru cursul de recuperare este cel mai bine să cumpărați o sticlă de 150 ml la un preț accesibil. Cand sarcina inseamna ca te poti aplica. Se demonstrează că constituenții săi nu afectează laptele matern și nu sunt absorbiți din intrarea în sânge.

Mătreața este cauzată de o ciupercă, fiind un semn exterior al acestei leziuni. Uneori apare din cauza unei tulburări metabolice. Părul moale este exfoliat cu balanțe. Această boală nu reprezintă o amenințare la adresa vieții și un mare pericol pentru corpul în sine, dar din punct de vedere cosmetic, scalpul își pierde atractivitatea. Când se formează și matreata, funcția glandelor sebacee este de asemenea supărată. Când este suprimată, apare seborea uscată și cu activitate crescută - uleioasă. Perioada normală de exfoliere - luna este înlocuită cu un ciclu săptămânal.

Ciuperca se dezvoltă și își crește activitatea sub diferite sarcini, tulburări de metabolism și imunitate, de malnutriție. Keto Plus este un agent antimicotic (micoza este o infecție fungică), așa că este recomandată pentru tratament dacă aveți astfel de afecțiuni.

Reacții adverse și contraindicații

Keto Shampoo Plus este de obicei bine tolerat. Reacțiile adverse posibile sunt exprimate în următoarele manifestări:

 • Apariția de mâncărime;
 • Iritarea scalpului;
 • Apariția uscăciunii excesive, a uleiului;
 • Uneori se schimbă culoarea părului (în special cei care au suferit tratament chimic).

Contraindicația standard este intoleranța personală (sensibilitate) la ketoconazol sau la alte componente. Pentru a identifica reacțiile negative trebuie să faceți un eșantion - să acordați atenție modificărilor după prima utilizare a medicamentului. Acest instrument - șampon medical, dar este transferat la fel de bine ca de obicei. Și reacțiile alergice sunt manifestări individuale, în urma cărora este necesar să se înlocuiască medicamentul cu unul similar.

Cum se aplică șamponul

Șamponul Keto Plus este aplicat pe suprafața capului, părul umezit și se întinde pe toată scalpul. În acest caz, ar trebui să masați pielea sub păr, apoi lăsați perioada de aproximativ 5 minute și clătiți cu apă caldă. Aceasta este instrucțiunea privind utilizarea medicamentului, nu există o spumă mare din acesta. Frecvența utilizării pentru diferite afecțiuni este următoarea:

 1. În tratamentul pitiriazei versicolor (ciuperca de soare) se utilizează pentru o perioadă de până la o săptămână în fiecare zi;
 2. Dermatita seboreică este tratată în timpul lunii, de 2 ori pe săptămână;
 3. Prevenirea de a pierde până la 5 zile pe zi;
 4. Pentru prevenirea seboreei - săptămânal cu un curs de o lună.

Substanțele active pot duce la o creștere a intensității procesului de cadere a părului pentru prima dată. Dar ele contribuie, de asemenea, la creșterea celor noi, astfel încât să nu vă supuneți unui astfel de impact. Deși acesta este un medicament, dar este creat sub forma unui șampon. Atunci când se recurge la utilizarea sa, nu va fi inutil să se țină cont de indicațiile stabilite de medic, inclusiv în cazul prevenirii.

Este exclusă pericolul supradozajului consumat, cu excepția alergiilor. Nu este, de asemenea, înfricoșător dacă o cantitate mică devine accidental în interiorul corpului. Conform instrucțiunilor de utilizare, trebuie să fiți atenți să nu luați șamponul în ochi și, dacă se întâmplă acest lucru, spălați-l cu apă.

Costul fondurilor, analogi

Prețul șamponului Keto Plus variază de la 300 până la 580 de ruble pentru o capacitate de 60 ml. Acest lucru nu este atât de ieftin, chiar și pentru părul scurt, dacă luăm în considerare cursul tratamentului. Pentru a nu face o greșeală în alegerea dvs., se recomandă studierea recenziilor, în concluzie: este șamponul potrivit pentru utilizare în acest caz. Mulți sunt interesați de omologi datorită prețurilor ridicate. Acestea sunt Sebosol, Nizoral, Friederm și alții cu efecte similare.

opinii

Bărbații și femeile exprimă tendința observată de a se îmbunătăți în a zecea zi de tratament. Cu toate acestea, alte mijloace nu au fost utilizate. Formele severe de seboree încep să se vindece la o lună după începerea șamponului. Un văr de tratament total, care duce la rezultate durabile, ar trebui să dureze până la 2,5 luni.

Unii indică faptul că părul devine gras. Dintre rezultatele negative observat dependenta de instrument. Atunci când se aplică șamponul, mătreața dispare și, odată cu eliminarea acestuia, apare din nou. Alții se plâng de căderea părului, care este rară, dar dacă fenomenul este detectat, trebuie să vă opriți spălarea părului cu acest șampon.

În concluzie

Există multe șampoane pentru distrugerea mătreții, dar nu toate s-au dovedit eficiente. Aplicând analogi de Keto Plus, trebuie să aveți grijă dacă piritionul de zinc și ketoconazolul sunt prezente în același timp. Într-adevăr, în unele preparate similare, aceste componente sunt prezente separat. În consecință, acest efect nu este posibil. Chiar și cu un preț acceptabil al acestor tratamente complexe nu va funcționa. Mai mult, nu ar trebui să înlocuiți acest medicament cu cele mai ieftine și să așteptați ca problemele să dispară.

http://gribokpedia.ru/preparaty/shampun-keto-plyus-dlya-profilaktiki-i-lecheniya-perhoti.html

Keto Shampoo Plus: analogi, instrucțiuni de utilizare, recenzii

Keto Plus - sampon de acțiune antifungică, utilizat pentru tratarea și prevenirea seboreei și dermatitei seboreice. Drogul este foarte popular, are o acțiune rapidă și un cost democratic. Keto Plus ameliorează rapid disconfortul asociat leziunilor fungice ale zonei scalpului și părului corpului.

Compoziție și proprietăți farmacologice

Aspectul samponului

Keto Plus este un șampon cu o culoare distinctivă roz și o aromă plăcută. Este disponibil în sticle mici de plastic cu dozator, 60 sau 150 ml.

100 ml de medicament conține 2 g de antimicotice și 1 g de zinc. Componente auxiliare în compoziție: silicat de magneziu, propilenglicol, componente de spumare, parfum și vopsele. Medicamentul nu conține laurilsulfat de sodiu, prin urmare nu usucă scalpul și este adecvat chiar și pentru epiderma sensibilă.

Proprietățile farmacologice ale medicamentului sunt determinate de componentele incluse în compoziția sa. Ketoconazolul este un agent antifungic cu spectru larg. Acest medicament este cel mai activ împotriva ciupercilor de drojdie - Candida și Malasseziya. Are efect fungicid și fungistatic. Ketoconazolul încalcă sinteza substanțelor specifice necesare activității fungilor. Ca urmare a acțiunii sale, ciupercile nu se pot reproduce. În același timp, medicamentul schimbă structura celulară a ciupercii, prin urmare, în timp, colonia moare.

Medicamentul este activ împotriva:

 • trihofitii;
 • dermatofiti;
 • Sportivului;
 • Familia Microsporum;
 • genul Candida;
 • un fel de malasseziya.

Al doilea ingredient activ din formulare este piritionul de zinc. Această substanță are o activitate antiseptică pronunțată. Pirithionul de zinc elimină rapid disconfortul asociat acțiunii ciupercii: mâncărime, senzație de strângere, peeling al pielii. Acest instrument îmbunătățește proprietățile fungicide ale ketoconazolului, cu activitate antifungică moderată, precum și activitatea împotriva unui număr de microbi gram-pozitivi și gram-negativi.

Combinația acestor două componente în șamponul Keto Plus asigură:

 • eliminarea ciupercilor;
 • prevenirea răspândirii ciupercii pe pielea sănătoasă;
 • reducerea mătcii;
 • îmbunătățirea aspectului părului;
 • îndepărtarea mâncărimei și a disconfortului.

Indicații pentru utilizare

Scaloreea scalpului - principala indicație pentru utilizarea șamponului terapeutic

Keto Plus este utilizat în tratamentul:

 • seboree;
 • dermatită seboreică;
 • pitiriazis lichen.

Medicamentul este destinat tratării leziunilor scalpului, dar mătreața nu este singura indicație pentru utilizare. Acest instrument poate fi folosit ca parte a tratamentului oricărei leziuni fungice din zonele pătate ale corpului. Deci, Keto Plus poate fi folosit pentru atletul inghinal și leziuni ale pielii armpitului. În aceste cazuri, medicamentul este utilizat ca adjuvant și nu principalul medicament pentru tratamentul fungilor. De regulă, medicii prescriu acest instrument în cazurile în care îndepărtarea părului în zona afectată, pentru aplicarea ușoară a unguentelor medicale, este imposibilă.

Contraindicații și restricții privind utilizarea

Keto Plus este un șampon relativ sigur, care este destinat exclusiv utilizării externe. Singura contraindicație absolută a utilizării sale este intoleranța componentelor compoziției.

Sarcina și alăptarea nu sunt, de asemenea, contraindicații absolute pentru utilizarea unui agent terapeutic. Decizia privind adecvarea numirii samponului antifungic în aceste cazuri trebuie luată de către un medic. Keto Plus poate fi utilizat atunci când beneficiile așteptate pentru mamă sunt de multe ori mai mari decât riscul potențial pentru făt.

Componentele samponului nu penetrează fluxul sanguin general și nu au un efect sistemic asupra organismului. În acest sens, medicamentul poate fi utilizat în timpul alăptării, deoarece ketoconazolul nu trece în laptele matern.

 • nu se aplică pe suprafețele plăgilor;
 • evitați contactul cu ochii;
 • evitați contactul cu membrana mucoasă;
 • utilizați numai extern.

În cazul șamponului accidental în ochi sau în membranele mucoase, aceste zone trebuie spălate cu multă apă. Dacă șamponul este înghițit, trebuie să spălați stomacul sau să provocați vărsături.

Compoziția Keto Plus este destul de ușoară, astfel încât interacțiunile medicamentoase negative sunt puțin probabile. Singurele excepții sunt cazuri de utilizare simultană a medicamentului cu glucocorticosteroizi sub formă de unguente. Acest lucru poate provoca o exacerbare a bolii, prin urmare nu se recomandă utilizarea simultană a unguentelor steroizi și a șamponului antifungic.

Efecte secundare

Dacă scalpul scârțâit, ar trebui să încetați să utilizați medicamentul.

Descrierea sau instrucțiunile pentru medicamentul Keto Plus avertizează asupra riscului de efecte secundare. În primul rând, ele includ reacții cutanate la locul de aplicare. Acestea includ:

 • eritem (roșeață);
 • senzație de arsură;
 • mâncărime crescută;
 • dezvoltarea dermatitei de contact;
 • epidermă iritație;
 • pielea uscată;
 • urticarie;
 • creșterea peelingului.

Aceste efecte secundare dispar câteva zile după începerea șamponului. Dacă apar alergii (erupții cutanate, urticarie, edem al pielii), utilizarea medicamentului trebuie întreruptă.

Printre efectele secundare destul de rare:

 • foliculita;
 • modificarea structurii părului;
 • focal alopecie;
 • creșterea rupturilor;
 • iritarea ochilor;
 • umflarea pleoapelor.

Șamponul poate provoca alergii severe, manifestată printr-o reacție anafilactică sau angioedem. Astfel de cazuri sunt foarte rare, dar necesită îngrijiri medicale urgente.

Instrucțiuni de utilizare

În tratamentul seboreei și dermatitei seboreice, medicamentul este utilizat la fiecare trei zile. Șamponul de șampon trebuie agitat, apoi aplicați o cantitate mică de produs pe scalp, masați bine și lăsați-l timp de câteva minute. După câteva minute, rămășițele șamponului sunt spălate bine cu apă. Durata tratamentului este de până la 4 săptămâni. Apoi utilizarea șamponului este continuată în scopuri profilactice, folosindu-l o dată pe săptămână.

Cu pitiriază pe cap, medicamentul trebuie utilizat zilnic timp de 5-7 zile. Acest curs este suficient pentru a scăpa complet de boală.

Cost și analogi

Analogii conțin, de asemenea, ketoconazol, dar lipsesc zinc

Cât costă Keto Plus depinde de locul de cumpărare. O sticlă mică va costa circa 550 ruble, o sticlă mare de bani costă aproximativ 700 de ruble.

Keto Plus, prețul căruia "mușcă", este dificil de înlocuit cu analogi, deoarece este unul dintre puținele produse care conțin nu numai antimicotice, ci și zinc. Singurul analog absolut este șamponul Dermazole Plus, care costă aproximativ 600 de ruble pe sticlă. Analogi de șamponi cu ketoconazol în compoziție:

 • Nizoral - 900 de ruble;
 • Sebosol - 500 de ruble;
 • Perkhotal - 550 ruble;
 • Mycoral - 600 de ruble.

După cum puteți vedea, costul tuturor șampoanelor de acțiune antifungică este aproape același. Keto Shampoo Plus, ale cărui analogi conțin numai ketoconazol, se distribuie în farmacii fără prescripție medicală.

În caz de intoleranță la ketoconazol, consultați un medic. Un dermatolog va putea lua soluții și spray-uri de la ciuperca de pe cap, conținând alte componente din compoziție.

Recenzii pentru șampon Keto Plus

Medicamentul este popular, deci există multe recenzii despre el. Șamponul diferă costurile accesibile și acționează rapid. Keto Plus este de încredere atât de către medici cât și de pacienți.

"Mătreață cu mine de 14 ani. Doar că nu au tratat, în câteva luni s-au întors toate. Singurul șampon care ma ajutat cu adevărat este Keto Plus. Aplicată de două ori pe săptămână timp de o lună și jumătate. În acest timp, mătreața a dispărut complet, dar am continuat tratamentul pentru încă o lună, folosind remedia o dată pe săptămână. Acum am părul sănătos și strălucitor, dar nu există urme de mătreață ".

"Șampon excelent, recomand tuturor. Am propria mea schemă de utilizare - mai întâi îmi spăl capul cu acest șampon și apoi îl reaplic pe părul curat și lasă-l timp de 5 minute. Cu această schemă, este suficient să folosiți șampon o dată pe săptămână, iar mătreața va dispărea. "

"Din toate șampoanele cu mătreață, mi-a plăcut Keto Plus mai mult. Nizoral este mult mai scump, Sebozol este un cap foarte uscat, iar Keto Plus aranjeaza toti indicatorii. Mătreața sa vindecat deja, acum folosesc un remediu pentru profilaxie - îmi spăl capul de câteva ori pe lună. La șase luni după cursul tratamentului, seborrhea nu sa mai întors, așa că recomand acest șampon. "

http://gribokinfo.com/preparaty/shampun-keto-plyus/

Keto plus (Keto plus)

Ingredient activ:

conținut

Grupa farmacologică

Clasificarea nozologică (ICD-10)

structură

Descrierea formei de dozare

Suspensie vâscoasă de culoare roz cu miros placut.

Acțiune farmacologică

farmacodinamie

Ketoconazolul, un derivat sintetic de imidazol-dioxalan, are activitate antifungică împotriva dermatofitoților cum ar fi Trichophyton spp., Epidermophyton spp., Microsporum spp., Și ciuperci asemănătoare drojdiilor, cum ar fi Candida spp. și Malassezia furfur (Pityrosporum ovale).

Pirithionul de zinc are un efect antiproliferativ asupra celulelor epiteliale și prezintă activitate antifungică împotriva Pityrosporum ovale și Pityrosporum orbiculare, provocând exfolierea excesivă a pielii.

Samponul Keto plus reduce rapid degruparea și mâncărimea scalpului, care este de obicei asociată cu mătreața și dermatita seboreică.

Farmacocinetica

Absorbția substanțelor active prin piele atunci când este aplicată topic este neglijabilă. Întrucât chiar și cu utilizare prelungită, conținutul de ketoconazol și piritionă de zinc în sânge nu este determinat, se poate concluziona că medicamentul nu are un efect sistemic.

Indicații de ceto plus

Tratamentul și prevenirea leziunilor cutanate și ale scalpului cauzate de microorganismele asemănătoare drojdiei Malassezia furfur (Pityrosporum ovale), incluzând:

dermatita seboreică a scalpului și diferite tipuri de matreata.

Contraindicații

Hipersensibilitate la oricare dintre componente.

Utilizare în timpul sarcinii și alăptării

Deoarece componentele locale ale medicamentului nu sunt practic absorbite, utilizarea șamponului în timpul sarcinii și alăptării nu este contraindicată.

Efecte secundare

Keto plus este de obicei bine tolerat. Ca și în cazul altor șampoane, pot apărea iritații locale și mâncărime. Parul poate deveni gras sau uscat. De obicei, atunci când se utilizează sampon Keto plus astfel de fenomene sunt rareori observate.

În unele cazuri, în special la pacienții cu păr deteriorat chimic sau gri, sa observat o schimbare a culorii părului.

Dozare și administrare

Pe plan local. Aplicați pe pielea afectată și pe scalp timp de 3-5 minute, apoi spălați cu apă.

Cursul de tratament pentru pitiriazis versus lichen este zilnic timp de 5-7 zile; cu dermatită seboreică - de 2 ori pe săptămână timp de 1 lună.

Prevenirea coacilului - zilnic timp de 3-5 zile; prevenirea dermatitei seboreice a scalpului - 1 dată pe săptămână timp de 1 lună.

supradoză

Când se utilizează sampon Keto plus dezvoltarea unui supradozaj nu este de așteptat, deoarece Produsul este destinat exclusiv utilizării externe.

În caz de ingestie accidentală, nu sunt necesare măsuri speciale. Pentru a preveni aspirația, este interzisă provocarea vărsăturilor sau folosirea lavajului gastric.

Instrucțiuni speciale

Când utilizați șamponul, evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă.

Pentru a preveni retragerea cu tratament local prelungit al GCS, se recomandă continuarea utilizării locale în asociere cu Keto sampon plus, urmată de eliminarea treptată a GCS timp de 2-3 săptămâni.

În cazuri rare, pierderea crescută de păr a fost observată cu șamponul Keto plus.

Formularul de eliberare

Șampon. La 5, 10, 60, 75, 80, 100 sau 150 ml în flaconul PE cu capacul PE de înșurubare. 1 fl. într-o cutie de carton.

producător

Glenmark Pharmaceuticals Ltd., India. Plot nr. E 37, 39, zona MIDC, Satpur, Nasik, 422007, Maharashtra, India.

Numele și adresa persoanei juridice în numele căreia este eliberat certificatul de înregistrare: Glenmark Pharmaceuticals Ltd., India / Glenmark Pharmaceuticals Ltd., India. B / 2 Mahalaxmi Chambers, 22, Bhulabhai Desai Road, Mahalaxmi, Mumbai, 400026, India.

Revendică consumatorii să trimită la: 115114, Moscova, st. Letnikovskaya, 2, p. 3, etajul 2.

Tel: (499) 951-00-00.

Condiții de vânzare a farmaciei

Condiții de depozitare a medicamentelor Keto

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Perioada de valabilitate Keto Plus

Nu utilizați după data de expirare tipărită pe ambalaj.

Sinonime ale grupurilor nazologice

Prețurile la farmaciile din Moscova

Lasă-ți comentariul

Indicele cererii de informații actuale, ‰

Certificatele de înregistrare Keto plus

 • Trusă de prim ajutor
 • Magazin online
 • Despre companie
 • Contactați-ne
 • Contacte ale editorului:
 • +7 (495) 258-97-03
 • +7 (495) 258-97-06
 • E-mail: [email protected]
 • Adresa: Rusia, 123007, Moscova, st. Al cincilea principiu, 12.

Site-ul oficial al companiei radar ®. Principala enciclopedie a produselor de droguri și farmacii cuprinde internetul rusesc. Cartea de referință a medicamentelor Rlsnet.ru oferă utilizatorilor accesul la instrucțiuni, prețuri și descrieri ale medicamentelor, suplimentelor alimentare, dispozitivelor medicale, dispozitivelor medicale și altor bunuri. Cartea de referință farmacologică include informații privind compoziția și forma eliberării, acțiunea farmacologică, indicațiile de utilizare, contraindicațiile, efectele secundare, interacțiunile medicamentoase, metoda de utilizare a medicamentelor, companiile farmaceutice. Cartea de referință medicală conține prețurile pentru medicamentele și bunurile de pe piața farmaceutică din Moscova și din alte orașe din Rusia.

Transferul, copierea, distribuirea informațiilor este interzisă fără permisiunea LLC RLS-Patent.
Când se citează materiale informative publicate pe site-ul www.rlsnet.ru, este necesară trimiterea la sursa de informații.

Multe mai interesante

© REGISTRAREA MEDICAMENTELOR DIN RUSIA ® Radar ®, 2000-2019.

Toate drepturile rezervate.

Nu este permisă utilizarea comercială a materialelor.

Informațiile sunt destinate profesioniștilor din domeniul medical.

http://www.rlsnet.ru/tn_index_id_23463.htm

Keto Șampon Plus pentru probleme de păr

Din păcate, dieta proastă, mediul sărac, sănătatea precară și alți factori contribuie la faptul că un număr mare de oameni își înrăutățește părul. Se produc diverse probleme, de exemplu, cum ar fi mătreața sau chiar seborrhea. Pentru a vă îmbunătăți starea părului și pentru ao face sănătos, trebuie să alegeți grija potrivită, în acest caz șampon, care este proiectat special pentru părul cu probleme.

Keto Shampoo Plus

Un sampon numit Keto Plus a devenit foarte popular printre persoanele cu probleme ale scalpului. Aceasta este o farmacie reală care poate lupta nu numai cu matreata, ci și cu probleme dermatologice ale scalpului. Acest șampon este referit direct la mijloacele care ajută la combaterea fungilor, în plus, are proprietăți anti-proliferative.

Keto Plus poate fi numit cu ușurință un medicament adevărat. Este unic datorită compoziției sale, care diferă în multe privințe de toate celelalte mijloace care sunt în prezent pe piață. Desigur, există alte șampoane antifungice care sunt susținute a fi eficiente, cu toate acestea, Keto Plus conține ingrediente active care nu sunt prezente în astfel de concentrații în alte șampoane.

Keto Shampoo Plus: Compoziție

Pentru a înțelege de ce acest șampon este atât de bun și cum diferă de celelalte produse pentru păr, în general, ar trebui să înțelegeți compoziția acestuia. Rolul principal este jucat de o substanță ca ketoconazolul. Este același lucru și are un efect antifungic, care nu se poate lauda cu toate mijloacele pentru păr. Doar 1 gram de șampon Keto Plus reprezintă 20 mg din acest medicament, ceea ce este de fapt foarte mult, motiv pentru care este atât de eficient. Ketoconazolul ameliorează astfel de boli cumplite precum psoriazisul și dermatita.

O altă substanță, din care 10 mg este conținută în 1 gram de șampon, este piritionul de zinc. Ajută la restabilirea structurii deteriorate a părului și, de asemenea, reduce probabilitatea bolilor fungice. Aceste două substanțe sunt cele mai active și datorită lor Keto Plus este un sampon atât de puternic.

Oamenii care înțeleg toate aceste substanțe vor realiza imediat că, cu o astfel de compoziție, șamponul ar trebui să fie într-adevăr cât mai eficient posibil și ar trebui să ajute într-adevăr să scape de multe probleme asociate atât cu părul cât și cu pielea de pe cap, dacă, desigur, în mod competent.

Cum se aplică Keto Shampoo Plus?

Keto Plus este absolut un medicament, nu trebuie să-și spele părul, ci și pe alții. Există un anumit regim de tratament care trebuie urmat pentru a obține rezultatele necesare și, în același timp, nu vă faceți rău chiar mai mult. Dacă este folosit în mod necorespunzător, este foarte posibil.

În primul rând, trebuie remarcat faptul că Keto Plus nu este recomandat pentru utilizarea împreună cu alte produse de păr, deoarece acest lucru poate afecta negativ tratamentul.

Cât de des trebuie să aplicați acest șampon, depinde de problema care există. Deci, în tratamentul lipsei de scalp, trebuie să vă spălați părul cu șampon zilnic timp de o săptămână. Dacă există o problemă de dermatită seboreică, atunci o puteți face două zile pe săptămână, dar experții spun că trebuie să completați un curs într-o lună. În ceea ce privește prevenirea unei astfel de boli ca lichenul, este suficient să spălăm capul Keto Plus timp de trei zile la rând. Pentru a proteja scalpul de seborrhea, o zi este suficientă pentru cinci sau șapte zile, dar din nou, trebuie să utilizați șamponul timp de o lună.

Regulile pentru utilizarea șamponului sunt extrem de simple. Este necesar să vă umezi bine părul cu apă, apoi să strângeți un mic șampon pe palma mâinii și să-l lăsați bine, apoi aplicați această spumă pe păr și pe scalp. Lăsați șamponul Keto Plus timp de cinci minute și apoi clătiți foarte bine, astfel încât reziduurile să nu rămână pe păr și pe piele.

Keto Shampoo Plus: analogi

Din păcate, astăzi nu există un astfel de șampon, în care să existe substanțe active ca în Keto Plus, și chiar în același număr mare. Există, desigur, cele care conțin ketonazol, de exemplu, Nizoral, Perhohot sau Sebosol. Astfel de agenți sunt antifungici, deci pot fi numiți analogi.

În plus, există un șampon numit Skin-cap, dar, în ciuda faptului că are o substanță activă, ca și în cazul Keto Plus - piritionon zinc, este totuși mai mult atribuită tocmai agenților antibacterieni decât antifungicilor.

În videoclipul de mai jos, un dermatolog sfătuiește șampoanele seborreate aprobate personal. Descrie compoziția, tratamentul și prevenirea corecte.

Keto Shampoo Plus: Preț

Prețul acestui șampon depinde de volumul său. Sunt sticle de 60 ml și 150 ml. În primul rând, prețul mediu variază de la 8-9 dolari (540-570 ruble), pentru al doilea - 10-11 dolari (700-730 ruble), în funcție de rețeaua de farmacii și de orașul în care se află farmacia.

În principiu, pentru un medicament, acest preț este destul de acceptabil. În plus, dacă comparați șamponul Keto Plus cu orice alt șampon profesional, atunci cu el se află în aceeași categorie de preț.

Deoarece acest șampon trebuie folosit în cursuri, și nu în mod constant, atunci va fi suficient pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce înseamnă că prețul este destul de justificat. Cu toate acestea, pentru a nu pierde banii pentru nimic din cauza utilizării incorecte a șamponului, este recomandat să mergeți mai întâi la medic, astfel încât acesta să facă un diagnostic precis, sub care veți fi individual selectați și tratați.

Desigur, prețul este un concept relativ. Pentru unii, prețul prezentat al șamponului Keto Plus poate fi considerat foarte ridicat, pentru cineva, dimpotrivă, este mai mult decât acceptabil. Dar un lucru este sigur: compoziția care are Keto Shampoo Plus, justifică pe deplin prețul pentru care poate fi achiziționat la farmacii locale. Da, și cele mai multe medicamente sunt de obicei în același interval de prețuri.

Cumpara Keto Shampoo Plus

Acest brand de șampon nu are un site web oficial, deci nu poate fi cumpărat acolo, totuși, puteți găsi acest șampon în orice farmacie real sau virtual. Acest instrument este destul de obișnuit, deci cu achiziționarea acestuia nu ar trebui să aibă probleme. Deoarece medicamentul este farmaceutic, atunci îl găsiți în magazinele obișnuite de cosmetice sau supermarketurile obișnuite nu vor funcționa.

Oamenii care folosesc șamponul Keto Plus, rețineți că nu este întotdeauna disponibil în farmaciile locale, dar în orice moment poate fi comandat de la site-urile farmaciei, pe care poate fi și mai ieftin. Prin urmare, nu vă disperați dacă nu ați putut găsi imediat Keto Plus.

Keto sampon Plus: comentarii

Keto Plus a devenit mult timp popular, atât de mulți au încercat să o folosească. Cu toate acestea, majoritatea recenziilor care sunt disponibile despre el în domeniul public pe Internet, sunt foarte ambigue.

Cineva susține că a ajutat perfect și acesta este de fapt cel mai bun șampon medicamentat care există pe piață astăzi. Cineva susține că avantajele acestui instrument nu au fost identificate. Cu toate acestea, există și mai multe opinii pozitive.

Principalele dezavantaje includ o sumă mică, care nu este suficientă atâta timp cât ne-ar plăcea și, de asemenea, nu este un preț foarte ieftin. În ceea ce privește avantajele, atunci există oameni cărora acest sampon sa apropiat cu adevărat și a ajutat să scape de mătreață și de alte boli asociate aspectului ciupercii. Este adevărat că trebuie clarificat faptul că pentru ca Keto Plus să fie eficientă, acesta trebuie utilizat strict conform instrucțiunilor.

În videoclipul de mai jos puteți afla cauzele dermatitei seboreice și modul în care este tratată sub supravegherea unui medic. Tratamentul corect este cheia succesului.

http://liveshopping.me/krasota-i-zdorove/zdorove/shampun-keto-plyus-sostav-tsena-i-otzyvy/