logo

5 cele mai bune șampoane pentru îngălbenirea părului

Evaluarea caracteristicilor

Adesea, ca urmare a vopsirii în alb, părul devine galben. Motivul pentru aceasta poate fi lipsa de profesionalism a coaforului, tonul greșit sau vopseaua de calitate slabă. Pentru a remedia situația, puteți folosi un șampon special pentru blonde contra galben.

În inima nuanței sunt pigmenții purpurii și argintului. Pornind de la păr, le afectează structura. Ca urmare a acestei reacții, stralucirea dispare și firele devin o nuanță rece. Pentru a obține efectul dorit, șamponul trebuie să fie cât mai activ posibil și, în același timp, sigur. Este dificil pentru un cumpărător obișnuit să aleagă un produs de calitate, așadar vă sugerăm să acordați atenție unor recomandări:

 1. Conținutul de peroxid de hidrogen și amoniac nu reprezintă baza pentru neutralizarea nuanței galbene. Acesta este un element chimic nociv care afectează negativ structura părului.
 2. Compoziția șamponului ar trebui să includă pigmenți de argint și purpuriu. Primul poate fi recunoscut de inscripția de pe sticlă: Șampon Gri, Argint. Este componenta cea mai sigură și mai delicată. Trebuie să aveți grijă de cel de-al doilea. Dacă o exagerați pe păr, firele se vor transforma în violet.
 3. Desenați un instantaneu pe masa de ton, care afișează nuanța originală și rezultatul final după colorare.
 4. Înainte de a cumpăra recenzii de consum pentru studenți Achiziționați numai mărci de renume.

În clasamentul de mai jos, am afișat cel mai bun șampon împotriva stării de galben. Produsele au fost selectate pe baza evaluărilor utilizatorilor, a numărului de solicitări dintr-un motor de căutare și a recomandărilor enumerate.

TOP - 5 cele mai bune șampoane gălbui

5 REZULTATE TOTALE MATRIX CULOARE UTILIZATE SO SILVER

Pregătirea de înaltă calitate a nuanței împotriva stării de galbenă. Potrivit atât pentru clarificat și melirovannyh, fire naturale și gri. Efectiv neutralizează culoarea paielor, dând părului o strălucire rece. Rezultatul poate fi observat după prima aplicare. Pe lângă corecția tonului, are un efect suplimentar de îngrijire.

Cumparatorii recomanda sampon blondelor ca unul dintre cele mai bune produse de nuanțare. Parul pare bine îngrijit, nu confuz, nu devine uscat, pieptene bine. Mulți oameni folosesc Matrix mult timp și au reușit deja să obțină un rezultat durabil. În mod separat, vreau să menționez costul. Pentru un astfel de preț de calitate este ieftin. Răspunsul pozitiv confirmă acest lucru. Fără îndoială, șamponul OBSESSED SO SILVER are ceva de oferit proprietarilor părului blond.

4 Concept Blond Anti-galben

Cel mai popular produs al mărcii Concept este șamponul Anti-galben. Ea are un efect activ asupra firelor vopsite, eliminând stralucirea. Nu conține amoniac și peroxid de hidrogen, ceea ce înseamnă că este sigur pentru sănătate. Acesta conține două pigmenți puternici: argint și violet-albastru. Gentle pe păr, fără a deteriora structura. Creează un film de protecție, care întărește rădăcinile și îngroșă firele.

Consumatorii apreciază șamponul pentru rezultate excelente, proprietăți de îngrijire, consum economic și preț rezonabil. În recenzii, aceștia scriu că Conceptul neutralizează efectiv culoarea galbenă fără a afecta buclele, hrănește și previne apariția electrolizei. După spălare, părul devine moale și strălucitor, devenind o nuanță naturală rece.

3 Estella Prima Blonda

Marca Estel produce șampon galben, de înaltă calitate, care nu numai că îndepărtează culoarea paie, ci și că are proprietăți suplimentare de îngrijire. Curăță profund părul, hrănește scalpul cu minerale și vitamine. Într-o astfel de acțiune complexă este principalul avantaj al medicamentului. Prima blonda sunt clasificate ca instrumente profesionale. Acesta aliniază perfect tonul și protejează firele de expunerea la lumina soarelui.

Recenzii de șampon pozitiv. Cumpărătorii remarcă o eficiență ridicată. După prima aplicare, abia vizibilă, totuși, utilizarea regulată oferă un rezultat stabil. Consumatorii au observat un alt avantaj - conținutul de balsam și ingrediente naturale, care asigură o pieptănare ușoară. După spălare nu este necesară o îngrijire suplimentară sub formă de mască sau balsam.

2 Londa Color Revive Blondă argint

Șamponul din Londa este foarte răspândit datorită compoziției sale unice. Ca substanță activă de colorare este un extract natural de lavanda. Efectiv neutralizează nuanța de aur a părului alb. Acționează repede, iar rezultatul rămâne o perioadă lungă de timp. Recomandat pentru utilizare ca agent de îngrijire primară.

Cumpărătorii atribuie cele mai mari note medicamentelor. Nu pictează pielea, dă buclele o nuanță naturală, absoarbe bine și durează mult timp. Există o aromă plăcută în comparație cu mijloace similare. După utilizare, părul este moale și strălucitor, culoarea este luminos, saturată. Londa - unul dintre cele mai bune șampoane pentru blonde contra galben.

1 Schwarzkopf Color Blocare Bonacure Silver Șampon

Aceasta nu este prima dată când producătorul german a dovedit calitatea înaltă și îngrijirea clienților. De această dată atenția noastră a fost onorată cu samponul Bonacure Silver anti-îngălbenire. Avantajele sale nu se limitează la neutralizarea nuanței neplăcute a părului albite. Instrumentul perfect curăță și întărește părul, iar complexul activ de vitamine îi conferă vitalitate. PH 4.5 ajută la menținerea unui echilibru optim între apă și sare.

Calitatea excelentă și rezultatul ridicat dovedesc numeroase recenzii pozitive ale consumatorilor. Schwarzkopf se ocupă efectiv de firele deteriorate, le oferă o nuanță răcoroasă, nu conține componente agresive. Datorită unei tehnologii speciale, este capabil să restabilească părul la nivel celular, returnându-și elasticitatea, elasticitatea și rezistența naturală. Poate că acesta este cel mai bun sampon pentru blonde.

http://markakachestva.ru/rating-of/1881-luchshie-shampuni-ot-zheltizny.html

Neutralizarea stralucirii cu Conceptul

Bună tuturor!

Nu este un secret este faptul ca asociatii eterne blondele nenaturale nu sunt numai deteriorate si parul uscat, dar periodic nu sunt îngălbenirea și ryzhinka...
Dacă poți și ar trebui să te lupți cu roșcatul în condiții profesionale, atunci poți să încerci să-ți rezolvi singuri galbenul. Ce am de gând să fac astăzi

Părul meu: de aproape un deceniu, nu mai cunosc pacea. Într-o zi voi crește culoarea naturală.
Streaked cu o pulbere strălucitoare, uscat, deteriorat, fragil, chiar sub umeri.

De ce nu-mi tund parul cu vopseaua?

Răspunsul este simplu - a fost o experiență tristă. Și anume, chiar și cele mai mici, salvând procente de oxid de a ridica culoarea rădăcinile mele naturale pentru a reddishnesses lumina, sa terminat cu murdăria - albită rădăcini blonde, roșcate-brun și începe să crească culoarea naturală rece. De aceea, prefer fire de iluminat de calitate la un nivel care este ușor de gestionat sampoane si balsamuri de colorare.

Preferințele mele

Deci, pentru tot acest timp am fost capabil de a experimenta o mare varietate de tot felul de convertoare - sampoane, balsamuri, masti si mousse.
De obicei, sunt ghidată de astfel de aspecte: calitatea neutralizării, umbra finală (fără fir violet și gri), absența consecințelor nocive asupra părului (uscată, fragilă), ușurința de utilizare, raportul preț-calitate.
Toate criteriile de mai sus corespund liniei de produse Anti-galben de produs Concept. Acum voi arăta 2 variante de utilizare a uneltelor de pe linie.

1. Șampon cu efect anti-galben

Preț de vânzare cu amănuntul: 300 ml - 272 ruble, 1000 ml - 541 ruble.

Folosesc sampon solo, nu diluat cu alte mijloace. Aplic, spumă și țineți-o timp de 2-4 minute, după care aplic abundent o mască hrănitoare. Totuși, șamponul nuanțat este puțin agresiv pentru blond.

2. Balsamuri anti-galbene pentru efect de nuanță galbenă - Blondă arctică blondă și perlă

Preț de vânzare cu amănuntul: 300 ml - 332 ruble, 1000 ml - 652 ruble.

Sunt balsamurile tonale pe care le folosesc mai des și le plac pentru tonifiere mai blândă. Am 2 nuante - blond perla si blonda arctica. Ele diferă ușor de culoare în tub, dar de ieșire este aceeași redare de galben și oferind un fir de păr umbră rece.

Prefer balsamul de umbră pentru a se amesteca cu o mască hrănitoare, variind umbra în funcție de efectul dorit. De obicei folosesc această opțiune:

În funcție de gradul de deschidere a culorii părului și adâncimea pas dorit poate îmbunătăți sau crește timpul de concentrare, îmi place un efect mai natural pe tonifiere.

Rezist până la 10 minute și obțin o nuanță de perle ușoară. Camera pentru un motiv oarecare dă un păr mic rozovinku, în viață nu există astfel de

Folosesc această nuanță în medie o dată la fiecare 1,5-2 săptămâni. Eu alternez sampon și balsamuri.
Este suficient să păstrați o umbră rece, nu apare o stingere nedorită. Cheltuielile de finanțare cu această abordare sunt minime.

De obicei încerc diferite produse de nuanțare de la alți producători, dar din nou și din nou mă întorc la marca Concept.

Vă mulțumesc tuturor pentru atenția acordată
Numele meu este Yana, și pentru mine pe tine!

http://www.hairmaniac.ru/neytralizaciya-zheltizny-s-concept.html

Chasing Blonda rece cu concept

Bună ziua tuturor!

Dacă sunteți blonda sau atunci când ați fost, probabil că știți că după un timp după vopsirea și tonizarea părului, culoarea nu devine la fel de frumoasă ca "după salon". Tonifierea este spălată destul de repede și chiar doriți să vă oferiți o nuanță frumoasă părului, fără a vă întoarce la coafor.
Aici există două modalități - de a protona părul cu un colorant de unul singur sau de a găsi un colorant fizic care vă va permite să reîmprospătați și să reîmprospătați culoarea părului, pentru a vă oferi umbra dorită.
Prima opțiune, vedeți, nu este pentru uz frecvent. Și al doilea este mai inofensiv și mai simplu în execuție. În acest post vom vorbi doar despre mijloacele de tentație pentru păr blond.

În primul rând, vorbește despre părul tău. După cum ați înțeles deja, acestea sunt pictate. Părul meu este poros, gros, uscat și predispus la spargere și secțiune.

Și aceasta este culoarea mea în lumina zilei (apropo, fotografia a fost făcută imediat după vopsire). Se vede că umbra este caldă și că este gălbui.

Și în culoarea mea naturală o mulțime de pigment galben (la soare rădăcinile sunt turnate în aur). În general, nu aspir să devin o blondă de platină, am un tip de culoare caldă. Folosesc mijloace de umbrire pentru a conferi părului o nuanță mai nobilă și pentru a neutraliza stralucirea.

Pentru a face fata acestei straluciri fara pierderi pentru calitatea parului, am folosit produse de umbrire Concept, si anume, Shampoo Concept pentru a neutraliza galbenul anti-galben si balonul anti-galben Arctic Blond. Am citit o mulțime de comentarii pozitive pe această linie, așa că am încercat greu să o încerc pe părul meu.

Concept șampon pentru a neutraliza stralucirea de anti-galben

Descrierea producătorului:

ambalare

Șamponul este un design elegant, dar în același timp simplu și concis. Nimic inutil - o sticla de plastic violet cu un capac alb si inscriptii multi-colorate. Am un volum de 300 ml., De asemenea, a produs volumul de litri.

Șamponul este îndepărtat prin capacul-leagăn (așa-numitul), dispensează fondurile foarte ușor.


Dezavantajul este că capacul este alb. Deoarece instrumentul este tentativă, după mai multe aplicații, capacul se murdărește, pe care apar pete violet.

Pe spatele sticlei se află informații despre producător, o descriere a produsului și compoziția acestuia.

apă - apă
cocomidopropil betaină - agent tensioactiv slab, agent de curățare, detergent, agent antistatic, stabilizează spuma.
sulfat de lauret de sodiu - Agent de spumare, component emulsionant
cocoamfoacetat de sodiu - agent tensioactiv, agent de curățare, păr condiționat
clorură de sodiu (sare) - agent de îngroșare, stabilizator de viscozitate, antiseptic
disodium laureth sulfosuccinate - agent de spumare, are un efect de curățare, se referă la surfactanți
propilen glicol - Solvent, component de conservare, emolient, aromatizant, regulator de vâscozitate, stabilizează emulsia, hidratant.
glicol distearat - agent de îngroșare, agent de spumare, stabilizator de emulsie, emolient.
peg-12 dimeticonă - dă silcă și strălucește, părul nu electrifică, dă volum, protejează părul. Este un agent de spumare și un agent de dezaburire
Extras de frunze Hamamelis virginiana - curăță, dă strălucire părului
behentrimonium chloride - Balsam pentru păr și păr, emoliant, antistatic.
fenil trimethicone - balsam de păr, oferă strălucire părului, antioxidant
gliceril linoleat - emolient, agent de emulsie, hidratant
gliceril linolenat - Are un emolient, curățitor și balsam pentru păr
ceramida 3 - netezește și repară temporar daunele provocate de deshidratarea și pierderea de culoare a parului vopsit.
Glicerina - Are un efect calmant. Emulgator. Îmbunătățește structura părului și îi face să strălucească.
etoxidiglicol - Stabilizator de solvenți și emulsie, un surfactant pentru microemulsii, îmbunătățește structura părului.
peg-7 gliceril cocoat - Emulsifiant, surfactant.
peg-200 gliceril palmitat hidrogenat - Emulsifiant, surfactant, solvent.
acidul citric - antioxidant, conservant, stabilizează aciditatea, îmbunătățește creșterea părului
EDTA disodic - Antioxidant, agent de chelare, sporește spumarea, sporește efectul conservanților.
Parfum - parfum
metilclorizotiazolinonă - componentă conservantă.
Metilizotiazolinona - Componenta de conservare
limonen - aromatizant, component de conservare cu activitate antibacteriană.
alcool benzilic - solvent
HC albastru 2 - colorant pentru păr

consistență

Deoarece șamponul este proiectat să neutralizeze galbenele, acesta conține pigmentul corespunzător - purpuriu. Culoarea produsului este mai degrabă întunecată, saturată, dar când este amestecată cu apă, spuma se dovedește a fi o culoare plăcută de liliac.

Textura șamponului este destul de lichidă, deci trebuie să vă asigurați că nu stoarceți prea mult. O altă caracteristică este faptul că șamponul este o spumă foarte slabă. Îmi scot părul pentru prima dată, pot să spun că nu puteam să mă bată deloc. A doua oară am făcut-o, dar această spumă nu era suficientă pentru întreaga lungime a părului și trebuia să adaug o altă porție de șampon.
Șamponul are un miros slab, este greu să-l miroasă din sticlă, dar când îți spăl părul poți simți aroma dulce delicată, îmi amintește de mirosul de mure.

efect

Toning blond, în special purpuriu înseamnă - o chestiune responsabilă, puteți obține o nuanță nedorită de liliac și arata puțin Malvina. Prin urmare, prima dată când am decis să aplic șampon pentru o perioadă scurtă de timp, timpul minim pe care producătorul îl recomandă este de 3 minute. Și de data asta pentru părul meu era suficient. Am întins spuma rezultată de-a lungul părului, apoi am emulsionat agentul și l-am lăsat să acționeze.

Aproape imediat, schimbările de culoare au devenit vizibile, deja pe părul umed a fost posibil să observați că culoarea a devenit mai nobilă, chiar mi sa părut puțin roz și cenușă.

Există opinia că șampoanele fine fac părul mai uscat (trebuie avut în vedere faptul că acești bani nu sunt pentru fiecare zi) și sunt de acord cu asta. Parul umed a fost puțin mai uscat decât după obișnuitul meu șampon, dar în același timp este ușor de dezasamblat cu mâna.
După șampon, am aplicat o mască hrănitoare de grăsime și l-am lăsat timp de 15 minute. Când și-a spălat apa, a fost și liliacul. Am fost deja supărat că tot pigmentul din șampon a fost spălat cu o mască, dar nu!
Șamponul (chiar și singur, fără a folosi balsam colorat) a reușit să-mi facă culoarea părului mai rece și mai nobilă. Desigur, nu am devenit o blonda de cenușă, dar nu am vrut.
De asemenea, am încercat să păstrez șamponul timp de 5 minute. Pentru mine însumi, consider optim optimul expunerii, dacă lăsați mai mult de 3 minute, cele mai ușoare fire pot avea o nuanță purpurie.
Să vedem rezultatul. Camera mea nu a vrut să transmită nici o culoare reală a părului, în fotografia pe care, cu un bliț, că fără, sunt un fel de întuneric și uneori chiar de roșu.

Dar în viață nu este deloc așa. Această fotografie a fost luată în lumina zilei la telefon, așa că văd părul în oglindă. Ce face camera - un fel de misticism. Dar chiar și acolo puteți vedea o nuanță violet-roz pe păr.

verdict
Lichiditatea înseamnă într-adevăr neutralizează. Din nou, acest șampon nu este pentru fiecare zi, dar cred că va fi util pentru cei care au grijă de culoarea frumoasă a părului blond, să o folosească o dată la 1-2 săptămâni. Cu siguranta acest sampon merita un loc pe raftul meu in baie. Ia rapid și fără costuri o culoare frumoasă pe blondă sub puterea lui și este minunat!

goodies
- neutralizeaza galbenele
- efectul apare din prima aplicație
- conferă părului o nuanță uimitoare
- efectul este atins în doar 3 minute
- preț scăzut
- aromă plăcută
- efectul durează după 3-4 spălări ulterioare

contra
- spume rău
- părul este mai uscat decât după șamponul obișnuit (nu știu dacă acest lucru poate fi considerat un minus pentru o nuanță)

Concept anti-galben balm Arctic blond

Descrierea producătorului

Balsamul de nuanțare este convenabil pentru tonifierea și îngrijirea părului alb și părului de nuanțe atât în ​​salon cât și acasă. Pigmenții de arginți ai balsamului sporesc strălucirea nuanțelor blonzi, neutralizează o nuanță galbenă nedorită pe părul care este albită și vopsită în culori vii, oferindu-le o umbra ușoară.
Complexul de balsamuri și substanțe biologic active hidratează părul, conferă netezime, facilitează pieptănarea și îndepărtează static. Componentele naturale care alcătuiesc balsamul hrănesc intens părul, restabilește structura. După aplicarea părului de balsam devine strălucitor, matasos și voluminos.
Balsamul neutralizează nuanța galbenă nedorită pe părul blond alb vopsit și vopsit. Dă parului o nuanță mai rece. Un complex echilibrat de balsamuri și substanțe biologic active hidratează, dă o netezime, facilitează pieptănarea și îndepărtează, de asemenea, statica din păr. Componentele naturale care alcătuiesc balsamul hrănesc intens părul, contribuie la restaurarea structurii. După aplicarea părului de balsam devine strălucitor, matasos și voluminos. Cum se utilizează: Aplicați balsamul pe păr curat, umed, lăsați timp de 5 minute, apoi clătiți bine cu apă caldă. Pentru o nuanță mai intensă, lăsați-l pe păr timp de 10-15 minute.
Promisiunile sunt foarte tentante. Aici tu și tonifierea și îngrijirea într-o singură sticlă.

ambalare


Instrumentul este în aceeași sticlă cu șamponul, singura diferență fiind în inscripții.

De asemenea, pe partea din spate vedem informații despre producător și o descriere a instrumentului.

apă - apă
alcool cetrat - stabilizator, liant, solvent, emulgator, agent de modificare.
Etoxidiglicol - Stabilizator de solvenți și emulsie, un surfactant pentru microemulsii, îmbunătățește structura părului.
propilen glicol - Solvent, component de conservare, emolient, aromatizant, regulator de vâscozitate, hidratant.
behentrimonium chloride - Balsam pentru păr și păr, emoliant, antistatic.
decil glucozidă - agent de îngroșare
trideceth-12 - Spumă, componentă emulsionantă, surfactant
ciclometiconă - silicon. Oferă strălucire și îmbunătățește structura părului.
clorură de cetrimoniu - antistatică. Stabilizator de emulsie. Conservant. Antiseptic.
ulei de radacina arctium lappa - extract de brusture, are o proprietate de curatare, este folosit impotriva matretii, stimuleaza cresterea parului, intareste radacinile parului.
peg-4 rapeseedamidă - surfactant, agent de îngroșare, emulgator.
Hidroxietilceluloză - Stabilizator de emulsie, regulator de vâscozitate, formator de film.
acidul citric - antioxidant, conservant, stabilizează aciditatea, îmbunătățește creșterea părului
parfum - parfum
metilcloroizotiazolinonă - componentă conservantă.
metil izotiazolinonă - componentă de conservare.
limonen - aromatizant, component de conservare cu activitate antibacteriană.
alcool benzilic - solvent
hc blue 2 - Colorant pentru păr.

consistență


Spre surprinderea mea, balsamul era foarte gros, ca o mască. Prin urmare, unealta este greu să stoarceți din sticlă. În principiu, problema este rezolvată, puteți deșuruba capacul. Dar simt când balonul începe să se răsucească stricând că va fi greu. Deja, pe eticheta lipită pe sticlă, au apărut creturi din eforturile mele de a stoarce balsamul.

Culoarea instrumentului este foarte interesantă - purpuriu, cu o nuanță de gri (o văd), destul de întunecată. Dar acest lucru este logic, pentru că vrem să neutralizăm stralucirea și să obținem o blondă arctică rece (ashy = gray).

efect


După spălarea cu șampon, am pus mănuși (după cum recomandă producătorul), apoi a stors un balsam și a început să distribuie părul. Părul a fost uscat cu un prosop și sa dovedit a fi destul de dificil să se răspândească produsul, a trebuit să strânge o mulțime de balsam și am crezut deja că fluxul a fost neeconomic. Încă o dată am aplicat produsul pentru a umezi părul și mi-a plăcut mai mult. Aici arata astfel incuietori atunci cand aplicati balsam.

Am lăsat produsul timp de 3 și 5 minute, nu mai risc, dar parul meu este destul de corect. Ne spălăm și vedem acest rezultat pe părul umed. Deja în acest stadiu, ca și în cazul șamponului, puteți observa modificări ale culorii părului.

După uscare, mi-a plăcut efectul și mai mult. Am o umbra rafinata de bej nobil, cu o umbra usoara de ash. Am fost foarte multumit de culoare.
Camera mea vede culoarea ca aceasta (fotografia a fost luată sub lumină artificială):

Cel mai fiabil telefon a fost din nou

Mi-a plăcut, de asemenea, faptul că balsamul a dat un sentiment de densitate pe păr, ca după tonarea cu vopsea. Ei au devenit hrăniți hrăniți, mai direcți. Dar proiectele au rămas cu mine și au fost pufoase (vorbesc despre păr mai scurt decât cel principal - aceia care nu au fost scutiți de fragilitate sau de păr în creștere după ce au căzut). Desigur, efectul balsamului de nuanță nu se compară cu ceea ce obțin din diferitele măști din segmentul profesional. Dar balsamul nu este necesar pentru aceasta, scopul său este de a da umbră. Iar efectul "după tonifiere" este un bonus foarte frumos pentru mine.
Dezavantajele pot apărea din cauza consistenței, balsamul este foarte gros și dificil de stors din sticlă. De asemenea, remarcăm că produsul este destul de concentrat, poate fi aplicat pe părul umed și ar trebui să îl distribuiți cu atenție prin păr. Prima dată când trebuia să încerc.

verdict


Mi-a placut foarte mult culoarea dupa acest balsam de nuanta, voi spune chiar mai mult, sunt incantat de aceasta umbra! Parul se simte ca după tonifierea în salon. În acest sens, sunt gata să mă gândesc la aplicarea și distribuirea fondurilor. Iar lipsa de îngrijire poate fi compensată cu mijloace indelebile, bine, sau aplicați niște balsamuri după balsamul de nuanță.

goodies

- umbra frumoasa
- timp de expunere rapidă 3-5 minute
- efectul este după vopsea de tonifiere
- consumul economic
- aromă plăcută
- preț accesibil
- efectul este ținut în următoarele 3-4 spălări

contra

- puternic distribuit prin păr
- consum ridicat

Șampon sau balsam?


Rezumând acest experiment, pot spune că, pentru mine, prezența ambelor produse ale seriei anti-galbene nu este deloc necesară, mi-ar fi de ajuns să folosesc doar un singur instrument. Și pentru mine, probabil, aș face o alegere în favoarea balsamului. Se usuca mai putin parul si confera parului o frumoasa umbra nobil.
Dar! Mi-a plăcut foarte mult și șamponul. Dacă nu vă place să mâncați cu aplicația (utilizați mănuși, distribuiți produsul în profunzime prin păr, puneți o pălărie etc.), atunci puteți să o faceți cu ușurință cu șamponul. El este, de asemenea, destul de bine cu funcțiile sale.
În general, seriile mi-au impresionat eficiența. Înainte de aceasta, am folosit un șampon similar de la Bonacur și o spumă colorată de la Igora, produsele de la Concept oferă cel mai bun efect. Și au costat mai puțin.
De asemenea, am fost încântat că efectul de balsam și șampon nu a fost spălat în timpul următorului șampon, ci după 3-4 ori. Hue frunze părul fără pete, nereguli și alte "bucurie".
Mi-ar da ambele mijloace un rating 4+. Cred că acesta este un reprezentant demn al profesionistului intern. În concluzie, vreau să arăt un colaj comparativ al efectului fondurilor conceptuale.

Vă mulțumesc pentru lectură, sper că experiența mea va fi utilă.

http://www.hairmaniac.ru/v-pogone-za-holodnym-blondom-so-sredstvami-concept.html

Sampon Concept

Parul luxos, strălucitor - decorarea oricărei femei. Conceptul de șampoane ajută la păstrarea frumuseții naturale a buclelor, asigură îngrijirea părului vopsit și chiar dă părului o nuanță nobilă.

Neutralizarea stralucirii

"Șampon anti-galben cu efect de argint" a fost creat pentru proprietarii de păr blond colorat. Acesta este cel mai popular produs de marcă.

Adesea, după lumină, în loc de blondă frumoasă dorită, fetele văd în oglindă un păr gălbui inestetic. Și chiar dacă după pictura buclele arăta excelent, după câteva spălări, se pare inevitabil că straluceste și strică întreaga impresie a coafurii. Samponul anti-galben conferă părului blond un luciu de argint fără a afecta structura părului.

Instrumentul nu este compus din amoniac, agenți oxidanți și alte componente dăunătoare. Se spală ușor scalpul și părul, iar pigmentul purpuriu neutralizează nuanța "puiului" din cauza tonifierii ușoare.

De asemenea, producătorul declară proprietățile de îngrijire ale instrumentului. Ar trebui să dea părului moale, siluetă și o strălucire sănătoasă.

Caracteristicile aplicației

Producătorul nu recomandă utilizarea șamponului imediat după înălbirea sau permearea. În caz contrar riscați să găsiți o nuanță verzui pe păr. De asemenea, pentru ca în loc de blond natural rece să nu se obțină un ton bogat de culoare gri sau roz, este important să urmați instrucțiunile cu atenție:

 1. Îndepărtați părul și blotați-l cu un prosop.
 2. Purtați mănuși de unică folosință pentru a vă proteja pielea și unghiile de petele posibile.
 3. Aplicați șampon cu mișcări de masaj. Distribuiți-l uniform pe întreaga lungime a părului.
 4. Pentru un efect de tonifiere ușoară, lăsați produsul pe păr timp de 3-5 minute. Pentru a obține un ton mai saturat de cenușă - 10-15 minute. Când este aplicată prima dată, este mai bine să începeți cu un timp de acțiune scurt pentru a determina ce efect aveți nevoie.
 5. Clătiți bine părul cu apă.
 6. Puteți termina procedura cu un balsam pentru a neutraliza stoarcerea sau clătirea regulată a balsamului. În primul caz, șamponul trebuie păstrat pe părul nu mai mult de 5 minute. În al doilea - efectul este permis până la 15 minute.

Puteți folosi șamponul "Silver" în mod regulat, deoarece părul se murdărește sau o dată pe săptămână pentru a menține rezultatul.

Videoclipul de mai jos oferă instrucțiuni vizuale despre cum să tentați galbenul fără a afecta părul.

opinii

Judecând după recenzii, linia împotriva stării de galben a Conceptului face minuni.

Acest lucru este confirmat de fotografiile clienților care utilizează acest instrument. Părul obține tonul rece dorit și aspectul natural. Cu toate acestea, nu trebuie să vă așteptați la un efect de durată. Cu fiecare spălare, umbra slăbește. După 4-6 spălări, tonul rece va dispărea complet, iar scula va trebui reaplicată.

În ceea ce privește proprietățile de îngrijire a șamponului, recenziile sunt contradictorii. Unele fete spun că părul după utilizare este strălucitor, ușor de pieptene și arată bine îngrijit. Cu toate acestea, există și recenzii ale fetelor care au observat uscăciunea și confuzia componentelor. Această problemă este rezolvată cu ajutorul unei clătiri de hidratare a balsamului sau a unei măști nutritive.

Utilizatorii apreciază parfumul șamponului ca fiind discret și plăcut. Este plăcut cumpărătorilor și dozatorului care facilitează utilizarea mijloacelor.

http://wlooks.ru/shampun/concept/

Sampon de păr galben

Blândeța este o manifestare în timp a unei nuanțe de culoare galben-roșu nedorită care strică aspectul părului. Produse profesionale de îngrijire a culorii Blond ajutor pentru a scăpa de galben nedorite. Șampoanele pentru eliminarea părului galben sunt foarte populare și sunt vândute în magazine de cosmetice specializate.

Cauzele părului galben.

 •  Părul albit se transformă în galben, în special din apa rugină. Apa din conducta de apă cu conținut de fier, cu atât mai des vă spălați capul, cu atât mai intensă este impuritatea de fier încorporată în structura părului. Când fierul interacționează cu oxigenul, se formează rugina, doar o coloană din India nu rugină timp de 15 secole, este considerată o minune a lumii.
 • ☀ Radiațiile solare, apa de mare afectează culoarea.
 • ⏲ ​​Timp - în câteva luni vopseaua este spălată, culoarea se estompează, luciul dispare.
 • ♀️ Calitatea compoziției și timpul de expunere - clarifică și evidențiază un maestru cu experiență. Cu cât mâna maestrului este mai bună, cu atât mai bine prezice rezultatul.

Cum să lupți?

Principala modalitate - folosiți șamponul profesional pentru părul stralucitor. Aplicați nu mai mult de o dată pe săptămână, alternând cu mijloace obișnuite de spălare. Culoarea șamponului este purpuriu sau albastru, mai puțin frecvent - roz. Pigmenții de culoare violet-albastră din șampon care au declanșat culoarea originală, vă permit să vă reîmprospătați și să străluciți părul. Fii atent. Orice șampon cu îngălbenire necesită o expunere de 3-5 minute. Cu contact mai lung, părul va deveni albastru. Trebuie remarcat faptul că toate șampoanele de acest tip de păr uscat datorită compoziției sale. Prin urmare, în plus față de șampon, se selectează un balsam sau o mască cu ingrediente de îngrijire pentru uscare. Părul după clarificare sau evidențiere este comparat cu conul deschis. Deci, sub microscop arata lumina artificiala, se scot la iveala scale, interactiunea cu impuritatile de apa duce la contact si decolorare. Prin urmare, este necesară o înmuiere și hidratare a părului. Producătorii de produse cosmetice produc o linie de produse de păr de culoare blond cu efect de a scăpa de galben.

Cap de lux de păr pe site-ul de caderea parului - este posibil!

Șampon împotriva părului galben - numele de marcă, prețul.

L'Oreal Professionnel Expert Silver oferă o nuanță de platină pentru nuanțele blânde de frig de la prima aplicare, cu un detergent "scrâșnit", îmbunătățește strălucirea.

Loreal straluceste blonda - frate moale, sampon pentru parul melirovanny impotriva stralucirii. Ambele produse franceze prețul de la 650 de ruble pentru 300ml.

Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Sampon de argint - gros, înseamnă consum economic, reîmprospătează culoarea blondelor și fetelor cu cap brun pentru 2-3 aplicații. Versiunea germană costă 550 de ruble pentru 250ml.

Alte două probe din Germania:

Conceptul de sampon de argint pentru lumina-blond - garantează o nuanță de perlă la lumina fire.

Concept Explosion Blond Anti-Galben - elimină stralucirea din prima aplicație. Prețul mediu de 300 de ruble pentru 300ml.

Cu produse de îngrijire a părului pe bază de plante
PLATINUS V FULL regrowth of hair
- în 100% din cazuri!

Colecția Estel este o copie rusească de renume mondial. Nu este de mirare că saloanele folosesc acest brand pentru vopsire și îngrijire.

Sampoanele profesionale blonde sunt reprezentate de 2 mostre:

Estel Professional Curex Color Intense corectează umbra pelelescentă de la prima dată, potrivită pentru toroane după procedura balayazh, tonifiere, evidențiere.

Estel Prima Blonde Silver se potriveste perfect fara o pereche cu un balsam recomandat pentru nuante reci de blonda. Transformarea are loc după 2-3 aplicații, eficiente și populare. Prețul mediu de 450 de ruble pentru 250ml.

Kaaral K05 argint italian, 850 de ruble pentru 300ml, lucrează doar cu păr blond, blond nu va funcționa.

Wella Professional Color Recharge Cool Blonde - funcționează pe vopsite, vopsite, blonde naturale, uniform colorate. 750 ruble pe 250 ml Germania.

Tigi de pat Tigi Bumb Blond - șampon care elimină galbenitatea părului, culoarea roz cu aroma de fructe de padure, produsul american de la 1000 de frecat. În mod obișnuit, firele galbene puternice devin o blondă nobilă.

Davines Alchemic System Silver - cu vitamine și proteine ​​de mătase, înmoaie, hrănește, aduce în mod eficient culoarea unei blonde satinate platină. Italianul "Alchimist" este scump, 1500 de ruble pentru 280ml, dar este eficient conform numeroaselor recenzii.

Tonic - șampon colorat la un preț de 150 de ruble pentru 150 ml. Lichide, mâini murdare și baie, funcționează o singură dată, de la scăldat la scăldat, popular din cauza prețului scăzut.

Balsam contra părului galben

La fiecare șampon de mai sus, se produce un balsam de păr galben. Balsam cu substante nutritive elimina efectele negative ale samponului, hidrateaza parul, adauga stralucire, inchide balmele, previne penetrarea impuritatilor nocive. Este mai bine să cumpărați șampon și balsam pentru a elimina stralucirea părului.

Galben umbră galbenă

Mousses Tint sunt populare pentru o singură utilizare. Includeți aditivi utile, umbrați culoarea cu 1-2 tonuri. Aplicați pe părul umed înainte de a crea un stil.

În scopul de a vopsi blond sau evidențierea în timp a devenit un "pui", utilizați produse de îngrijire specială. A fi o blonda artificiala este un proces continuu si nu ieftin. Va trebui să vizităm în mod sistematic saloanele pentru colorare și tonifiere, pentru a cheltui bani pentru produse cosmetice scumpe pentru îngrijire. Dar frumusețea necesită sacrificii, deci dacă ați decis să schimbați categoric aspectul, înainte, spre frumusețe și îngrijire.

Video despre șampoane împotriva părului galben

opinii

Spuneți-vă cum ați reușit să faceți față părului galben după vopsire.

http://zdorovie-volos.ru/shampun-ot-zheltizni-volos/

Sampon de argint pentru nuanțe de lumină pentru a neutraliza șamponul de argint Concept Silver

Samponul de argint pentru nuanțe de lumină pentru a neutraliza stralucirea șamponului de argint Concept pentru părul blond și blond va deveni un instrument indispensabil în eliminarea pigmentului galben rămas în păr după albire. Formulă moale înseamnă curățarea delicată a părului, oferind strălucire și elasticitate. Șamponul are un efect ușor de nuanțare, care vă permite să scăpați de stralucirea părului și să-i dați o nuanță de urzeală, nobilă.

Conceput specialiștii iau în considerare toate caracteristicile părului care suferă de înălbire și luminare. Șamponul îngrijește ușor părul care a suferit o expunere chimică, eliminând porozitatea structurii și restabilind elasticitatea. Acest lucru facilitează îngrijirea și stilul zilnic.

Rezultatul utilizării șamponului de sampon Concept Shampoo pentru parul blond și blond va fi părul bine îngrijit, hidratat și strălucitor, cu o nuanță fermecătoare de argint și complet lipsită de stingere neplăcută.

Aplicare: cantitatea necesară de sampon Concept sampon de argint pentru păr blond și blond, uniform aplicat pe părul umed și spumat cu mișcări de masaj. Lăsați timp de 3-5 minute pentru a elimina îngălbenirea, clătiți cu apă.

Producție: Rusia.

Marcă: site-ul oficial Concept

http://constant-delight.ru/concept-silver-shampoo-for-blonded-hair/

Tent sampon concept: paleta, metode de tonifiere

Multe femei de modă încearcă să-și protejeze părul de expunerea frecventă la ingrediente chimice. Prin urmare, în loc de coloranți dure cu rezistență crescută, ei folosesc un șampon Concept mai blând și mai blând. Astfel de preparate de tonifiere returneaza prospetimea si stralucirea pierduta la bucle si corecteaza si nuanta coafurii.

Termeni de utilizare

Principalul avantaj al șamponului nu are efectul blând asupra părului. Acest lucru se datorează faptului că compoziția nu conține amoniac, peroxid de hidrogen și alte componente similare. Ca urmare a utilizării sale, buclele își păstrează complet structura și devin chiar mai dulci și mai strălucitoare.

Îngrijirea suplimentară este asigurată de substanțele nutritive și microelementele conținute în șampon. Chiar și femeile însărcinate și care alăptează pot folosi aceste produse.

Dezavantajele acestui instrument includ rezistența scăzută a colorării în comparație cu vopselele convenționale. Este necesar să vă spălați părul de mai multe ori, iar culoarea începe să se spele, devenind mai mult decolorată. În plus, nu puteți schimba complet culoarea parului original. Va trebui să alegeți o nuanță diferită de tonul natural. În caz contrar, colorarea va fi neuniformă, iar capul va arăta ridicol.

Acest instrument poate face o colorare uniformă a părului la femeile cu părul brun. Cu toate acestea, dacă părul este blond cu fire gri, rezultatul este puțin probabil să fie bun. Pentru a nu obține un șoc atunci când priviți la păr după vopsire cu agenți de tente, efectuați un test pe o zonă mică din partea parietală a capului. Dacă rezultatul vă convine, puteți folosi această opțiune în siguranță.

Concept șampon

Unul dintre șampoanele eficiente pentru tente este produsul rusesc al mărcii Concept. Ajută la neutralizarea stării de galbenie care apare pe părul albite. Acesta este motivul pentru care instrumentul are o nuanță violetă.

Numele original al firmei de sampoane Concept, Klever, a primit înapoi în 2007. Compania este implicată în dezvoltarea cosmeticelor profesionale. Este de înaltă calitate, dar nu prea scump.

Compoziția acestui șampon este saturată cu uleiuri special selectate, aditivi și suplimente din fructul de nucă de cocos. Ca urmare a utilizării produsului, părul este umezit și hrănit. În plus, pe suprafața lor se formează o peliculă protectoare, care protejează părul de expunerea la aer cald și radiații ultraviolete.

Pentru a ști cât de sigur și util este acest produs pentru utilizarea frecventă, trebuie să vă familiarizați cu proprietățile, nuanțele și instrucțiunile de utilizare.

Să începem cu faptul că prin însăși natura sa, compoziția acestui produs nu se deosebește de șamponul obișnuit. Totul se referă la pigmentul de culoare violet și la aditivi. De exemplu, prezența surfactanților de nucă de cocos și, în special, cocamidopropil betaină vă permite să protejați scalpul și părul de efectele negative ale medicamentului și ale mediului înconjurător.

Apoi, luăm în considerare modul în care funcționează șampoanele de concept, paleta căreia se extinde constant.

 • Este mai bine pentru blondele albite să aleagă un șampon de luminare. El îi va da părului o nuanță frumoasă însorită.
 • Bruneturile se potrivesc cu un instrument de tenta care va accentua culoarea si va face buclele viu si stralucitoare.
 • Pentru femeile cu păr brun, folosirea unui astfel de produs va da o culoare superbă de cupru.

Un produs care are o nuanta argintie, potrivit pentru parul blond.

Adevărat, o nuanță frumoasă de argint este obținută numai pe părul bine îngrijit de o culoare sursă uniformă. Pe firuri prea poroase, cu o abundenta de pigment galben, rezultatul nu poate fi foarte impresionant.

Când lucrați cu acest șampon, trebuie să cunoașteți principiile impactului acestuia. Acest lucru va reduce cantitatea de culori galbene și va face mai uniformă culoarea buclelor:

 • Nu utilizați dacă părul este prea uscat și fragil. Pre-efectua mai multe sesiuni de tratament prin aplicarea mastilor nutritive si consumarea de complexe de vitamine.
 • Nu lăsați șamponul pe capul dvs. pentru mult timp.
 • Aplicați compoziția mai întâi la rădăcini și doar după o perioadă de timp distribuiți-o pe întreaga lungime a coafurii. Acest lucru va face colorarea mai uniformă.

Principiile de funcționare înseamnă

Pigmentul purpuriu prezent în șampon blochează pigmentul galben care sa acumulat în bucle după clarificare.

De regulă, pe păr foarte poros și deteriorat apare galbenie, buclele structurii obișnuite devin galbene mai rar. Prin urmare, trebuie să știți: firele de lumină frecvente conduc la faptul că ele devin mai dese și trebuie să fie hrănite.

Femeile care sunt în mod constant bucle de luminat, trebuie doar să le tenta. Și în acest caz, paleta Concept poate deveni un salvator de valoare.

Instrucțiuni de utilizare

Înainte de a aplica produsul achiziționat pe cap, este necesar să studiați cu atenție instrucțiunile atașate și să îl urmați. Luați în considerare principalele sale puncte:

 • Pre-păr nevoie de un pic hidratare.
 • Se toarnă un mic șampon pe palmă și se distribuie în bucle. Mai întâi, tratați rădăcinile și apoi aplicați restul componentelor.
 • Spumați produsul cu degetele și lăsați-l timp de cinci minute. Acest lucru este suficient pentru a elimina galbenele.
 • Pentru tonarea într-o nuanță de argint, lăsați șamponul timp de cincisprezece minute.
 • După clătire, aplicați un balsam hidratant pe cap sau faceți o mască.

Caracteristicile aplicației

Intensitatea culorii rezultate va depinde de porozitatea părului. Uneori, pentru a păstra culoarea și a obține doar umbra, trebuie să amestecați Conceptul cu șampon obișnuit.

Dacă aveți păr greu sau slab, nu utilizați prea des o nuanță pentru a evita uscarea părului.

Dacă ați luminat bucle cu henna, atunci utilizarea de nuanță poate da un rezultat imprevizibil. Acest lucru se datorează faptului că henna este un colorant natural și este profund absorbit în structura părului. Dacă nu doriți să obțineți o coafură verde sau plină, este mai bine să așteptați până când firele se vor întoarce.

În plus, instrumentul de nuanță Concept negru este spălat de păr și de lungă durată. Acest lucru ar trebui să fie amintit în cazul în care ați făcut recent un perm.

În concluzie, putem spune că șamponul Concept a fost mult timp un instrument favorit pentru multe femei. Ea economisește efectiv de la galben, hrănește părul și îi îngrijește și pe scalp. În plus, conferă părului o strălucire sănătoasă și volum.

Atunci când alegeți acest instrument, asigurați-vă că tonul nu este foarte diferit de culoarea propriului păr.

http://chebo.pro/krasota/ottenochnyj-shampun-kontsept-palitra-sposoby-tonirovaniya.html

5 caracteristici ale utilizării conceptului de șampon

Tampoanele de nuanțe au câștigat popularitatea nu numai printre cei care doresc să dea strălucire la umbra lor naturală, dar și printre cei care au bucle colorate. Ele sunt folosite pentru a reîmprospăta umbra pictată, pentru ao face mai bogată și mai strălucitoare, pentru a împiedica spălarea.

Blondele clarificate sau colorate (și, uneori, naturale) adesea recurg la utilizarea unor astfel de produse. Pe măsură ce vopseaua este spălată, firele lor devin o culoare galbenă neplăcută. Uneori se întâmplă cu bucle naturale pe măsură ce arde. Aceștia sunt forțați să aplice compoziția pentru a neutraliza blândețea. Acesta este cel mai popular instrument din gama Concept.

De ce apare îngălbenirea: se va tenta sau nu se va șterge ajutorul pentru șampon?

Pigmentul propriu variază în funcție de culoare, caracteristicile corpului și chiar sănătatea. Culoarea roșie este responsabilă pentru culoarea galbenă. Poate fi mai mult sau mai puțin. De obicei, bruneta, părul brun și roșu (și alți proprietari de culori calde) au mai mult de acest pigment. Dar există și excepții, adică Proprietarul unei nuanțe reci sau verzui, de culoare maro închis poate avea de asemenea un astfel de pigment.

Când luminați acest pigment este greu de învins. Cu cât este mai mult, cu atât mai mult va fi galben umbră după clarificare și cu atât mai mult va fi necesar să păstrați clarificatorul. Pentru a îndepărta nuanța galbenă după clarificare, se utilizează vopsea. Îl ascunde pentru o vreme. De-a lungul timpului, vopseaua începe să se spele și iarna revine din nou. Pentru ao neutraliza folosind un șampon colorat.

Poate fi aplicat imediat după clarificare. Dar în cazurile în care nuanța galbenă este nesemnificativă și nu este nevoie să se utilizeze vopsea sau clientul dorește să obțină păr foarte blond.

Caracteristicile de colorare

Când vopsiți într-un ton blond sau într-un ton mai luminos decât cel al dvs., procedura se desfășoară în două etape. Când colorați în culori întunecate sau strălucitoare - într-o singură dată, puneți numai vopsea. La înălbirea efectului dorit se realizează după cum urmează:

 • Aplicarea clarificatorului. Se pastreaza la fel de mult ca in instructiunile indicate;
 • Clarificator de spălare și uscare. Se transformă într-o nuanță galbenă;

Șampon Nuance Concept anti galben

Când vopsiți cu blond, se recomandă imediat să cumpărați șampon pentru a neutraliza blândețea. Deja după 3 - 4 spălări, umbra galbenă va deveni vizibilă. Acest lucru se întâmplă aproape întotdeauna. Excepția se face prin nuanțe naturale foarte ușoare.

Aplicație Concept explozie blondă anti galben, atingere profi

Utilizați samponul de păr galben trebuie să fie similar cu cel simplu.

 1. Bucle umede;
 2. Ștergeți cu un prosop astfel încât apa să nu curgă;
 3. Aplicați uniform șamponul pe întreaga lungime a firelor;
 4. Masarea rădăcinilor și a scalpului timp de un minut;
 5. Spălați șamponul.

Nu lăsați produsul pe țesături pentru o lungă perioadă de timp, deoarece acest lucru va duce la colorarea unor fire în liliac sau în nuanțe gri.

Impact: neutralizarea părului galben

Concept Șampon este îmbogățit cu suplimente de condiționare care oferă o nutriție maximă părului. Ele netezesc si hidrateaza buclele, hranesc eficient. Acest instrument nu necesită utilizarea de aer condiționat. Părul și fără ea devin elastice și moi.

Efectuează eficient și delicat părul, tonurile și oferă o nuanță strălucitoare de lumină blondă. Hue devine nobil, argintiu sau platină. Culorile lor calde pot fi reci.

Absența amoniacului și a agenților de oxidare garantează siguranța părului. Pigmentul nu pătrunde în interiorul părului, ci creează un film deasupra acestuia. Deși acest șampon foto-umbrire efectiv pete, este, de asemenea, spălate destul de repede și ar trebui să fie utilizat cel puțin o dată la fiecare 3-4 spălări.

http://volosyki.ru/tools-and-resources/shampoos/5-osobennostej-ispolzovaniya-shampunya-koncept/

Îndepărtăm nuanța galbenă cu șampon Concept

Șampoanele Concept sunt fabricate de o companie din Moscova. LLC Firma Klever vă oferă cele mai uzuale șampoane, precum și umbrirea, restaurarea și altele.

Unele tipuri de produse Concept sunt iubite în special de către consumatori.

Remediu pentru a elimina galbenele

Concept Blond Explosion Efectul anti-galben este un produs conceput pentru a evidenția tonul părului nedorit obținut după vopsire.

De obicei, femeile ar putea avea nevoie să elimine nuanța galbenă care apare adesea pe firele de lumină.

După spălarea părului cu acest șampon, părul devine ușor de cenușă, cu o nuanță de roz.

Șamponul anti-galben îndepărtează foarte ușor culoarea galbenă, restabilind structura buclelor deteriorate.

Componentele acestui produs ușurează uscăciunea și degresarea pielii, mențin umiditatea în arborele de păr.

Particularitatea produsului de spălat pentru a neutraliza stralucirea este culoarea violet luminată a compoziției. Dar nu pictează pielea, așa că nu trebuie să vă spălați părul.

Distribuitorul de parfum vanilie este închis într-o sticlă cu un capac de fixare.

Șamponul Șampon "Concept" are 10 minute, uneori puțin mai lung. Apoi se recomandă utilizarea unui balsam de nuanță din aceeași serie.

Dacă lăsați scula pe bucle puțin mai mult decât timpul specificat de producător, poate să apară un ton gri pe fire foarte albe.

Parul o umbra putin mai inchisa decat "blond foarte usor", in acest caz, nu ameninta nimic teribil.

După aplicarea șamponului împotriva stării de galbenă, nu puteți folosi balsamul, deoarece, împreună cu o culoare plăcută, părul devine moale.

Instrumentul este caracterizat printr-un efect cumulativ. Dacă nu elimină imediat stingerea galbenului, atunci o va face cu siguranță în timpul celei de-a doua utilizări.

Recenzile femeilor arată că nu toate au reușit să elimine imediat pigmentul galben.

Femeile sugerează că acest lucru se datorează faptului că instrumentul este dificil de înmuit în părțile poroase deteriorate și mai întâi trebuie tratate.

Așa cum a remarcat femeile, produsul pentru a neutraliza stralucirea părului acționează. Majoritatea consumatorilor preferă umbra.

În opinia lor, avantajele șamponului sunt un preț scăzut și nici un risc de a strica părul din cauza supraexpunerii.

Dezavantajele produsului, potrivit femeilor, sunt spumele slabe și consumul ridicat.

Multe doamne au descoperit că scula nu are proprietăți antistatice, pe care producătorul le pretinde și nu hidratează firele.

Produs pentru a restabili bucle deteriorate

Ca un instrument care poate restabili direcțiile, producătorul de produse cosmetice din Moscova prezintă șamponul de reparații intense Concept.

Proprietarii de bucle uscate și slab afectate chimic ar trebui să folosească acest produs.

Scopurile samponului sunt de a curăța ușor, hidratează și întărește firele, precum și dau un strălucire naturală părului deteriorat.

Pentru a îndeplini aceste sarcini, producătorul a inclus extracte de lămâie, lime, portocale, grapefruit și vitamina B5.

În același timp, în compoziție sunt multe substanțe chimice: sulfați, acrilat, betaină și cocamidă.

Ingredientele utile ale produsului regenerează părul deteriorat, hrănesc și netezesc coaja, precum și elimină problema fragilității.

Ca urmare a impactului lor, buclele sunt mult mai ușor de pieptene, ele devin moi și strălucitoare.

Samponul regenerant trebuie utilizat în mod standard: se aplică pe buclele umezite cu apă, spumate cu mișcări ușoare și spălate.

Produsul are o textură groasă, deci este nevoie de puțin pentru a fi spălată. Emană un miros plăcut.

Toate femeile care folosesc acest produs, spun fără echivoc că miroase bine, diminuează moderat părul și este ieftin.

Restul opiniilor consumatorilor diferă. Unii spun că părul este perfect spălat, devine curat și aerisit.

Alții spun contrariul: firele sunt prost curățate datorită cantității mici de spumă, nu există senzație de prospețime și părul devine rapid gras.

Există fete care, pentru a evita să nu-și curățească părul, sunt sfătuite să-și spele de două ori părul. Apoi, după cum au raportat consumatorii, părul va rămâne curat pentru o lungă perioadă de timp, iar strălucirea naturală va apărea pe ele.

Unii au raportat că produsul face părul dur, ceea ce face dificilă pieptenele. Prin urmare, acest șampon nu poate fi utilizat fără un balsam care salvează situația.

De asemenea, fetele indică o cheltuială mare de fonduri, care uneori nu este suficientă nici măcar o lună.

Mijloace de conservare de culori saturate

Dacă o femeie dorește să evite o spălare rapidă a culorii, poate folosi un instrument special pentru fire colorate. Șampon pentru păr colorat, marca "Concept", se ocupă profesional de bucle, oferindu-le hidratare și nutriție.

Pentru a păstra pigmentul în păr, acest șampon Concept curăță ușor părul de murdărie, deoarece conține numai detergenți ușori.

Dacă utilizați în mod constant acest instrument, degradarea culorii va întârzia în mod semnificativ.

Produsul conține provitamina B5, elastină, silicon, ulei de piersici, care netezesc zonele poroase ale părului deteriorat.

Un complex de extracte de citrice, mere și căpșuni face ca buclele să fie elastice, creează volum și face strălucirea părului.

Acest detergent are o textură groasă, cremoasă, aromă neîngrădită și spumă bogată.

Ca și șamponul obișnuit, acest produs este distribuit ușor de degetele de-a lungul firelor și este spălat cu apă caldă.

"Conceptul" pentru păr după vopsire, după cum arată cele mai multe fete, nu îndepărtează cu adevărat pigmenții coloranți. După ce a fost folosit, firele străluceau, arătau bine și piepteau fără efort.

Unii au remarcat că plusul fără îndoială al acestui instrument este un miros ușor neclar. De asemenea, consumatorii preferă consistența sa medie și prețul rezonabil.

Litru al produsului este vândut pentru trei sute de ruble.

Consumatorii nesatisfăcuți au lăsat recenzii că trebuie să-și spele părul mult timp cu acest șampon, deoarece nu le curăță bine.

Acest produs îndepărtează foarte mult volumul, fluff și face parul gras pe a doua zi. Deoarece fetele au ajuns la concluzia că șamponul nu se potrivește tipului de păr gras.

Există fete care spun că șamponul este agresiv, iar părul din el devine greu.

Ei, de asemenea, raportează că produsul acționează ca un șampon normal neprotejat, susținând ușor culoarea buclelor.

Curele de curățare profundă

Se recomandă utilizarea șamponului de curățare profundă înainte de vopsire pentru a deschide porii părului cât mai bine posibil pentru penetrarea pigmenților de vopsea.

Acest produs este de asemenea recomandat să folosească din când în când pentru a curăța părul de silicon, care tind să se acumuleze în păr.

Puteți să vă spălați părul cu acest șampon înainte de a aplica tratamentul pe o mască. Pe măsură ce cântarele de păr se vor deschide bine, substanțele nutritive ale măștii se vor scurge în esența părului.

Pentru toate scopurile enumerate, Concept Deep Cleaning Șampon a fost dezvoltat pentru curățarea profundă.

Pentru curățarea calitativă a buclelor de diferite impurități, produsul conține o combinație specială de surfactanți ușori. Instrumentul trebuie aplicat în mod obișnuit.

Acest produs a atras atenția multor consumatori, produsi în Rusia. El are, de asemenea, un preț bun, aproximativ două sute de ruble, iar acest lucru nu este atât de mult pentru un instrument profesional.

După cum spun fetele, datorită acestui instrument pentru curățarea profundă a părului, părul absoarbe mult mai bine componentele uleiurilor terapeutice sau spray-urilor, fără a întâlni obstacole precum teaca siliconică.

Firele din acest șampon, după cum reiese din recenzii, sunt neobișnuit de ușoare, deoarece scapă de straturile și sărurile de silicon.

Cu această unealtă scalpul este curățat de celulele moarte.

Cei care au suferit cu păr gras, au o prospețime și o curățenie a părului, dacă efectuează această procedură de curățare de două ori pe lună.

Singurul dezavantaj al produsului, după cum consideră femeile, este că nu dă multă spumă. Dar, în ciuda acestui fapt, produsul spală bine părul.

Astfel că buclele nu sunt uscate după spălare (mai ales dacă sunt de tip uscat), fetele sunt sfătuite să utilizeze întotdeauna un balsam și, o dată pe săptămână, o mască.

http://vmirevolos.ru/sredstva-dlya-volos/shampuni/concept.html