logo

Keto plus 150ml șampon

Substanțe active: ketoconazol - 20 mg; zinc piritionă - 10 mg

Excipienți: baza de șampon Velco SX200 (monostearat de etilenglicol, distearat de etilenglicol, laurilsulfat de sodiu, dietanolamid de acizi grași de nucă de cocos și monoetanolamidă de acid gras); propilen glicol; Valium; dioxid de siliciu coloidal; imidureea; aluminosilicat de magneziu; colorant azoruby; acid clorhidric concentrat; Aromă de buchet elvețian; apă purificată

Descrierea formei de dozare

Șampon: suspensie vâscoasă de culoare roz cu miros plăcut.

Acțiune farmacologică - spălare, antifungică locală.

Ketoconazolul, un derivat sintetic de imidazol-dioxalan, are activitate antifungică împotriva dermatofitoților cum ar fi Trichophyton spp., Epidermophyton spp., Microsporum spp. și ciuperci asemănătoare drojdiilor, cum ar fi Candida spp. și Malassezia furfur (Pityrosporum ovale).

Pirithionul de zinc are un efect antiproliferativ asupra celulelor epiteliale și prezintă activitate antifungică împotriva Pityrosporum ovale și Pityrosporum orbiculare, provocând exfolierea excesivă a pielii.

Samponul Keto plus reduce rapid degruparea și mâncărimea scalpului, care este de obicei asociată cu mătreața și dermatita seboreică.

Absorbția substanțelor active prin piele atunci când este aplicată topic este neglijabilă. Întrucât chiar și cu utilizare prelungită, conținutul de ketoconazol și piritionă de zinc în sânge nu este determinat, se poate concluziona că medicamentul nu are un efect sistemic.

Indicații de ceto plus

Tratamentul și prevenirea leziunilor cutanate și ale scalpului cauzate de microorganismele asemănătoare drojdiei Malassezia furfur (Pityrosporum ovale), incluzând:

pityriasis versicolor;
dermatita seboreică a scalpului și diferite tipuri de matreata.
Contraindicații

Hipersensibilitate la oricare dintre componente.

Utilizare în timpul sarcinii și alăptării

Deoarece componentele locale ale medicamentului nu sunt practic absorbite, utilizarea șamponului în timpul sarcinii și perioada de alăptare nu este contraindicată.

Keto plus este de obicei bine tolerat. Ca și în cazul altor șampoane, iritarea locală, mâncărimea, creșterea uleiului sau uscăciunea părului și / sau pierderea crescută a părului sunt posibile. De obicei, atunci când se utilizează sampon Keto plus astfel de fenomene sunt rareori observate.

În unele cazuri, în special la pacienții cu păr deteriorat chimic sau gri, sa observat o schimbare a culorii părului.

Dozare și administrare

Către exterior. Aplicați pe zonele afectate ale pielii și scalpului timp de 3-5 minute, apoi spălați-le cu apă.

Cursul de tratament pentru pitiriazis versus lichen este zilnic timp de 5-7 zile; cu dermatită seboreică - de 2 ori pe săptămână timp de 1 lună.

Prevenirea coacilului - zilnic timp de 3-5 zile; dermatita seboreică a scalpului - 1 dată pe săptămână timp de 1 lună.

În caz de ingestie accidentală, nu sunt necesare măsuri speciale. vărsături inducție Forbidden sau ținând lavajul gastric (pericol prin aspirare).

Când utilizați șamponul, evitați contactul cu ochii. Dacă șamponul intră în ochi, clătiți-i cu apă.

Pentru a preveni retragerea pe termen lung a tratamentului local al GCS, se recomandă continuarea utilizării locale în asociere cu Keto Plus, urmată de eliminarea treptată a GCS timp de 2-3 săptămâni.

În cazuri rare, pierderea crescută de păr a fost observată cu șamponul Keto plus.

Șampon. Într-o sticlă PE cu capac cu PE, 5, 10, 60, 75, 80, 100 sau 150 ml. 1 fl. într-o cutie de carton.

http://ulan-ude.vapteke.ru/search/item/186763

KETO PLUS SHAMPOO 60ML

Citiți despre produs

Keto plus instrucțiuni de utilizare

Formă de dozare

Suspensie vâscoasă de culoare roz cu miros placut.

structură

ketoconazol - 20 mg / g,

piridion zinc -10 mg / g

baza austerității Buchetul elvețian, apă purificată.

farmacodinamie

Ketoconazolul, un derivat sintetic imidazol-dioxalan, are activitate antifungică împotriva dermatofitilor cum ar fi Trichophyton spp., Epidermophyton spp., Microsporum spp și ciuperci asemănătoare drojdiilor cum ar fi Candida spp și Malassezia furfur (Pityrosporum ovale).

Pirithionul de zinc - are efect antiproliferativ asupra celulelor epiteliale și prezintă activitate antifungică împotriva Pityrosporum ovale și Pityrosporum orbiculare, provocând exfolierea excesivă a pielii.

Samponul Keto plus reduce rapid degruparea și mâncărimea scalpului, care este de obicei asociată cu mătreața și dermatita seboreică.

Farmacocinetica

Absorbția substanțelor active prin piele atunci când este aplicată topic este neglijabilă. Întrucât chiar și cu utilizare prelungită, conținutul de ketoconazol și piritionă de zinc în sânge nu este determinat, se poate concluziona că medicamentul nu are un efect sistemic.

Efecte secundare

Keto plus este de obicei bine tolerat. Ca și în cazul altor șampoane, pot apărea iritații locale și mâncărime. Parul poate deveni gras sau uscat.

De obicei, atunci când se utilizează sampon Keto plus astfel de fenomene sunt rareori observate.

În unele cazuri, în special la pacienții cu păr deteriorat chimic sau gri, sa observat o schimbare a culorii părului.

Sarcina și alăptarea

Întrucât componentele de droguri locale nu sunt practic absorbite,

utilizarea de șampon în timpul sarcinii și alăptării nu este contraindicată.

Caracteristicile vânzărilor

Fără prescripție medicală

Condiții speciale

Când utilizați șampon, evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu șampon cu ochii, clătiți cu apă.

Pentru a preveni sindromul de "anulare" cu tratament local pe termen lung cu glucocorticosteroizi (GCS), se recomandă continuarea utilizării locale a GCS în asociere cu Keto sampon plus urmată de eliminarea treptată a GCS timp de 2-3 săptămâni. În cazuri rare, pierderea crescută de păr a fost observată cu șamponul Keto plus.

mărturie

Tratamentul și prevenirea leziunilor cutanate și ale scalpului cauzate de microorganismele de drojdie Malassezia furfur (Pityrosporum ovale), cum ar fi pityriasis versicolor, dermatita seboreică a scalpului și diferite tipuri de matreata.

Contraindicații

Interacțiuni medicamentoase

Interacțiunea medicamentoasă a medicamentului Keto Plus nu este descrisă.

 • Puteți cumpăra șampon Keto plus 60ml la Moscova la farmacia dvs. convenabilă, plasând o comandă pentru Apteka.RU.
 • Prețul de keto plus șampon 60ml în Moscova - 582.00 ruble.
 • Instrucțiuni de utilizare pentru șampon Keto plus 60ml.

Puteți găsi cele mai apropiate puncte de livrare de la Moscova aici.

Prețurile Keto din alte orașe

dozare

În exterior, aplicați șampon în zonele afectate ale pielii și scalpului timp de 3-5 minute, apoi clătiți cu apă.

cu pityriasis versicolor - zilnic timp de 5-7 zile,

cu dermatită seboreică - de 2 ori pe săptămână timp de 1 lună.

pitiriazis lichen - zilnic timp de 3-5 zile,

dermatita seboreică a scalpului - 1 dată pe săptămână timp de 1 lună.

supradoză

Atunci când se utilizează șamponul Keto, nu se așteaptă dezvoltarea unui supradozaj, deoarece medicamentul este destinat exclusiv utilizării externe.

În caz de ingestie accidentală, nu sunt necesare măsuri speciale. Pentru a preveni aspirația, este interzisă provocarea vărsăturilor sau folosirea lavajului gastric.

http://apteka.ru/catalog/keto-plus-shampun-60ml_143236/

Șampon Keto Plus, 60 ml (Glenmark Pharmaceuticals Ltd., India)

Șampon Keto Plus, 60 ml (Glenmark Pharmaceuticals Ltd., India)

Puteți cumpăra keto plus în Pervouralsk în farmaciile listate în tabelul de mai jos și pe hartă. Prețurile și disponibilitatea sunt indicate astăzi. Datele privind disponibilitatea și prețurile sunt actualizate de mai multe ori pe zi, dar pot exista unele discrepanțe. Vă recomandăm să utilizați rezervarea în farmacie prin intermediul site-ului nostru (în acest caz, farmacia va confirma disponibilitatea bunurilor și va face o rezervare) sau vă rugăm să specificați costul și disponibilitatea apelând la farmacie.

Prețurile pentru ceto plus în farmacii

Compania oferă Keto plus

Cum de a cumpăra keto plus în Pervouralsk?

Aveți nevoie de Keto plus? Comandati-l chiar aici! La PRICES de Aptech.rf puteți rezerva orice medicament la farmacii: puteți să ridicați Keto plus la farmacia din Pervouralsk la prețul indicat pe site. Ordinul vă va aștepta la farmacie, despre care veți primi o notificare sub formă de SMS (sau operatorul farmaciei vă va contacta prin telefon).

Keto plus în Pervouralsk pot fi achiziționate la prețuri de 461.00 - 641.00 ruble. S-au găsit 6 oferte de la partenerii farmaciilor.

Atunci când comandați, vă rugăm să fiți atenți la timpul de la farmacie. Când primiți medicamente prescrise la o farmacie, farmacia poate cere o rețetă! Dacă este necesar, puteți clarifica informațiile despre primirea medicamentelor prin apelarea la farmacie.

http: //xn--80aaelc4ars1a7ab6d.xn--p1ai/pervoural_sk/keto_pljus_shampun__60_ml

Farmacii unde puteți cumpăra keto plus (Zinc pyrithione + Ketoconazol), compara prețurile și faceți o rezervare

KETO PLUS

Zinc piritionat + ketoconazol
(Piritionat de zinc + ketoconazol)

Alte medicamente antifungice pentru uz local

farmacii

descriere

Șampon sub formă de suspensie vâscoasă de culoare roz, cu miros plăcut.
1 ml de sampon ceto plus conține: ketoconazol 20 mg, piritionă zinc 10 mg;
Excipienți: Șampon bază Velko 200 SX (etilenglicol mono- și distearat, laurilsulfat de sodiu, dietanolamida de monoetanolamidă de cocos acizi grași de ulei, și acizii grași din uleiul de cocos acizi), propilenglicol, hipromeloză, dioxid de siliciu coloidal, imidureea, aluminosilicat de magneziu hidratat, colorant azorubin acid clorhidric (concentrat), aromă "Bouquet elvețian", apă purificată.

Acțiune farmacologică

Keto plus este un medicament antifungic combinat pentru uz extern.

Ketoconazolul este un derivat sintetic de imidazol-dioxalan. Are efecte antifungice. Activitate împotriva dermatofiților (Trichophyton spp., Epydermophyton spp., Microsporum spp.), Drojdii și ciuperci asemănătoare drojdiei (Candida spp., Malassezia futur / Pityrosporum ovale /).

Pirithionul de zinc are un efect antiproliferativ asupra celulelor epiteliale; are o anumită activitate împotriva Pityrosporum ovale și Pityrosporum orbiculare, provocând exfolierea excesivă a pielii.

Medicamentul reduce rapid scalpul și mâncărimea scalpului asociate cu matreata și dermatita seboreică.

mărturie

Tratamentul și prevenirea infecțiilor fungice ale scalpului:

 • pityriasis versicolor;
 • dermatită seboreică;
 • matreata.

Schema de dozare

Keto sampon plus se aplică cu mișcări de masaj pe păr și pe scalp și se lasă timp de 3-5 minute; după ce se spală.
În tratamentul lichen pityriasis - zilnic 5-7 zile.
În tratamentul dermatitei seboreice - de 2 ori pe săptămână timp de 1 lună.
Pentru profilaxia arpagicului, zilnic timp de 3-5 zile.
Pentru prevenirea dermatitei seboreice - 1 dată pe săptămână timp de 1 lună.

Efecte secundare

Reacții adverse: iritarea pielii posibilă, mâncărime; rareori - creșterea grăsimii sau părului uscat, creșterea căderii părului; în unele cazuri, o modificare a culorii părului (în special la pacienții cu păr gri sau păr afectat de tratamentul chimic).

Contraindicații

Hipersensibilitate la medicament.

Sarcina și alăptarea

Este posibil să utilizați șamponul Keto Plus în timpul sarcinii și alăptării (deoarece ketoconazolul nu este practic absorbit în circulația sistemică).

Instrucțiuni speciale

Când aplicați șampon, evitați contactul cu ochii. Dacă șamponul intră în ochi, clătiți-i cu apă.

Atunci când se utilizează medicamentul la pacienții care utilizează GCS pentru uz local, pentru a evita sindromul de întrerupere, utilizarea acestora trebuie continuată pe fundalul utilizării șamponului Keto Plus cu eliminarea treptată a GCS în următoarele 2-3 săptămâni.

În cazuri rare, când s-a folosit șampon Keto Plus, a existat o creștere a căderii părului.

Termeni și condiții de depozitare

Depozitați într-un loc întunecos, la îndemâna copiilor la o temperatură care să nu depășească 25 ° C. Perioada de valabilitate - 2 ani.

http://www.pharmindex.ru/keto_plyus.html

Keto plus la Moscova

Forme de eliberare:

Farmacie online: Plasați farmacia online

Livrarea Keto plus la domiciliu este interzisă în conformitate cu Legea federală nr. 429-ФЗ din 22 decembrie 2014 privind modificarea Legii federale privind circulația medicamentelor. Comanda este livrată la cea mai apropiată farmacie.

Farmacii în apropiere: Plasați farmacia pe hartă

Harta conține adrese și numere de telefon ale farmaciei Moscova, unde puteți cumpăra plus Keto. Prețul real dintr-o farmacie poate diferi de cel prezentat pe site. Solicităm să specificăm costul și disponibilitatea prin telefon.

analogi:

Sinonimele keto plus sunt medicamente cu același ingredient activ. Înainte de utilizare, consultați medicul, deoarece chiar și medicamentele cu aceeași doză pot diferi în ceea ce privește gradul de purificare a substanței active, compoziția excipienților și, în consecință, eficacitatea acțiunii terapeutice și spectrul efectelor secundare.

Analogii Keto plus sunt medicamente cu același efect farmacologic. Înlocuirea medicamentelor prescrise cu medicamente similare poate fi făcută numai de către medicul curant, deoarece medicamentul folosește un alt ingredient activ.

http://003ms.ru/catalog/lekarstvennye-sredstva/protivomikrobnye-preparaty/keto-plyus

Șampon cu șampon de șampon

Datorită stresului permanent, stilului de viață sărac și bolii, starea părului și a scalpului se poate agrava.

Șamponul Keto Plus, care a primit recenzii bune de consum, va contribui la rezolvarea consecințelor.

Producător și compoziție

Produsul este produs de o companie bine-cunoscută - Glenmark, țara de origine - India. Datorită ingredientelor terapeutice speciale din compoziție, cum ar fi ketoconazolul și perioniul de zinc, șamponul este considerat un medicament pentru combaterea fungilor. Prin urmare, este vândut în farmacii la un preț mediu.

Șamponul are argumente pro și contra, care vor fi discutate mai jos.

Beneficiile includ:

 • elimină în mod eficient privarea, dermatita seboreică și bolile grave ale pielii;
 • utilizate de femei în scopuri cosmetice împotriva mătreaței sau a căderii părului;
 • Puteți cumpăra șampon peste tot: într-o farmacie, magazin online sau magazin de produse de masă;
 • o sticlă mare cu un dozator special vă permite să cheltuiți din punct de vedere economic instrumentul.
 • nu este potrivit pentru pielea hipersensibilă din cauza compoziției sale active;
 • unii cumpărători sunt confuzi de preț, deși este justificată de eficiență.

Comparație cu alte mijloace

Pe piața drogurilor există o concurență între produse și producători. Pentru a lua o decizie, cumpărătorii compară medicamente similare în funcție de criteriile:

 • eficacitate;
 • valoarea;
 • recenzii ale persoanelor care au folosit deja instrumentul.

Este necesar să se abordeze serios alegerea mijloacelor medicale, după ce sănătatea și frumusețea persoanei depind de aceasta.

Concurenții sunt Nizoral și Sibazol, cu care vom compara drogul în cauză. Nizoral este utilizat pentru a trata bolile de piele, dar din cauza concentrației mai mari a componentelor provoacă unele efecte secundare - iritație, mâncărime și pe pielea sensibilă și dermatita.

Aplicându-l pe părul gri sau vopsit, schimbarea culorii devine o surpriză neplăcută. Comparând costul, observăm că prețul Nizoralului este mai mare cu 150-200 r comparativ cu agentul considerat.

Este dificil să găsiți analogi ieftini, dar Sibazol este unul dintre ei. Costul său este mai mic de 100 de ruble. Rezolvă aceleași probleme ca și drogul în cauză, nu are contraindicații, dar cursul utilizării sale este mai lung.

Ajutor în lupta împotriva caderii parului

Uneori, proprietarii de piele sănătoasă își schimbă șamponul obișnuit, pentru că există mai multe motive.

 1. Datorită proprietăților sale anti-fungice, instrumentul luptă împotriva celor mai mici bacterii, făcând buclele sănătoase și puternice.
 2. Pentru creșterea părului, este important să fie în stare excelentă. Problemele epiteliale imperceptibile la prima vedere cauzează pierderea excesivă a părului. Instrumentul luptă împotriva rădăcinii bolii, eliminând consecințele ei. Deci, părul va fi gros.
 3. Pentru prevenirea caderii firelor, se recomandă utilizarea produsului în conformitate cu instrucțiunile timp de o lună, prețul său fiind rezonabil.

Cum să aplicați instrumentul

Medicamentul are o formă convenabilă pentru utilizare - vine sub forma unui șampon, deci este confortabil să îl folosești.

 1. Umpleți capul cu apă caldă.
 2. O cantitate mică de șampon (2 linguri) stoarce pe mână, bătută în spumă.
 3. Aplicați-o, frecați-vă în scalp.
 4. Spălați imediat, ca de obicei șamponul.
 5. Se usucă în mod obișnuit.

S-ar putea să existe un sentiment că buclele sunt spălate până la sfârșit, până la "scârțâind". Nu se recomandă aplicarea agentului pe capete, în caz contrar acestea vor fi uscate.

Preț și recenzii

Șamponul este vândut la un preț mediu și primește recenzii extraordinare de clienți. Se estimează la 4,5 puncte din 5 posibile, ceea ce reprezintă deja un indicator excelent.

Cât costă șamponul, cu siguranță nu se poate spune, deoarece prețurile sunt clasificate în funcție de locul de vânzare. Prețul în farmaciile din Moscova este mult mai mare decât în ​​cele din Siberia.

Recenzii de utilizatori

Natalya Goncharova, 34 de ani:

A suferit un caz sever de psoriazis - au apărut plăcute pe cap, genunchi și coate. M-am întors la un specialist care a sfătuit să cumpere acest șampon.

La început m-am îndoit de faptul că o sticlă cu un amestec mi-ar ajuta, pentru că nu cred în puterea miraculoasă a șampoanelor. Din moment ce nu a existat nici o alegere - a cumpărat acest instrument. Am fost atât de surprins când, după a doua utilizare, pielea a devenit mai moale, iar petele teribile au început să dispară!

Nu-mi puteam crede ochii. Am folosit cantitatea recomandată de timp - acum totul este bine! Dacă este necesar, asigurați-vă că ați cumpărat din nou acest medicament.

Vlada Korolev, 29 de ani:

Am fost diagnosticat cu pityriasis versicolor din ultima etapă - medicul a prescris acest medicament. Când am cerut ceva mai eficient, am primit răspunsul că nu se gândesc la un mijloc mai bun. Acum pot fi de acord cu cuvintele unui specialist, pentru că rezultatul este evident!

Totul a mers destul de repede, dar pentru prevenire l-am folosit pentru încă 2 săptămâni. Singurul dezavantaj a fost că buclele din sculă devin mai dure, astfel că există dificultăți în procesul de așezare. Dar acest lucru nu a stricat impresia produsului, pentru că eficacitatea lui este cu adevărat surprinzătoare!

http://volosylady.ru/uhod/way/shampun-keto-plyus-otzyvy-cena-v-aptekah

Șampon KETO PLUS fl. 150 ml

Caracteristici generale

Keto plus

șampon; sticlă de polietilenă (flacon) 1 150 ml, cutie de carton 1; Cod EAN: 8904091113965; № П N013925 / 01, 2007-08-15 de la Glenmark Pharmaceuticals Ltd. (India)

Nume latin

Ingredient activ

Grupa farmacologică

Clasificarea nozologică (ICD-10)

structură

Descrierea formei de dozare

Suspensie vâscoasă de culoare roz cu miros placut.

Acțiune farmacologică

farmacodinamie

Ketoconazolul, un derivat sintetic de imidazol-dioxalan, are activitate antifungică împotriva dermatofitoților cum ar fi Trichophyton spp., Epidermophyton spp., Microsporum spp., Și ciuperci asemănătoare drojdiilor, cum ar fi Candida spp. și Malassezia furfur (Pityrosporum ovale).

Pirithionul de zinc are un efect antiproliferativ asupra celulelor epiteliale și prezintă activitate antifungică împotriva Pityrosporum ovale și Pityrosporum orbiculare, provocând exfolierea excesivă a pielii.

Samponul Keto plus reduce rapid degruparea și mâncărimea scalpului, care este de obicei asociată cu mătreața și dermatita seboreică.

Farmacocinetica

Absorbția substanțelor active prin piele atunci când este aplicată topic este neglijabilă. Întrucât chiar și cu utilizare prelungită, conținutul de ketoconazol și piritionă de zinc în sânge nu este determinat, se poate concluziona că medicamentul nu are un efect sistemic.

Indicații de ceto plus

Tratamentul și prevenirea leziunilor cutanate și ale scalpului cauzate de microorganismele asemănătoare drojdiei Malassezia furfur (Pityrosporum ovale), incluzând:

dermatita seboreică a scalpului și diferite tipuri de matreata.

Contraindicații

Hipersensibilitate la oricare dintre componente.

Utilizare în timpul sarcinii și alăptării

Deoarece componentele locale ale medicamentului nu sunt practic absorbite, utilizarea șamponului în timpul sarcinii și alăptării nu este contraindicată.

Efecte secundare

Keto plus este de obicei bine tolerat. Ca și în cazul altor șampoane, pot apărea iritații locale și mâncărime. Parul poate deveni gras sau uscat. De obicei, atunci când se utilizează sampon Keto plus astfel de fenomene sunt rareori observate.

În unele cazuri, în special la pacienții cu păr deteriorat chimic sau gri, sa observat o schimbare a culorii părului.

Dozare și administrare

Pe plan local. Aplicați pe pielea afectată și pe scalp timp de 3-5 minute, apoi spălați cu apă.

Cursul de tratament pentru pitiriazis versus lichen este zilnic timp de 5-7 zile; cu dermatită seboreică - de 2 ori pe săptămână timp de 1 lună.

Prevenirea coacilului - zilnic timp de 3-5 zile; prevenirea dermatitei seboreice a scalpului - 1 dată pe săptămână timp de 1 lună.

supradoză

Când se utilizează sampon Keto plus dezvoltarea unui supradozaj nu este de așteptat, deoarece Produsul este destinat exclusiv utilizării externe.

În caz de ingestie accidentală, nu sunt necesare măsuri speciale. Pentru a preveni aspirația, este interzisă provocarea vărsăturilor sau folosirea lavajului gastric.

Instrucțiuni speciale

Când utilizați șamponul, evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă.

Pentru a preveni retragerea cu tratament local prelungit al GCS, se recomandă continuarea utilizării locale în asociere cu Keto sampon plus, urmată de eliminarea treptată a GCS timp de 2-3 săptămâni.

În cazuri rare, pierderea crescută de păr a fost observată cu șamponul Keto plus.

Formularul de eliberare

Șampon. La 5, 10, 60, 75, 80, 100 sau 150 ml în flaconul PE cu capacul PE de înșurubare. 1 fl. într-o cutie de carton.

producător

Glenmark Pharmaceuticals Ltd., India. Plot nr. E 37, 39, zona MIDC, Satpur, Nasik, 422007, Maharashtra, India.

Numele și adresa persoanei juridice în numele căreia este eliberat certificatul de înregistrare: Glenmark Pharmaceuticals Ltd., India / Glenmark Pharmaceuticals Ltd., India. B / 2 Mahalaxmi Chambers, 22, Bhulabhai Desai Road, Mahalaxmi, Mumbai, 400026, India.

Revendică consumatorii să trimită la: 115114, Moscova, st. Letnikovskaya, 2, p. 3, etajul 2.

Tel: (499) 951-00-00.

Condiții de vânzare a farmaciei

Condiții de depozitare a medicamentelor Keto

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Perioada de valabilitate Keto Plus

Nu utilizați după data de expirare tipărită pe ambalaj.

http://maksavit.ru/catalog/4891/

Keto plus (Keto plus)

Ingredient activ:

conținut

Grupa farmacologică

Clasificarea nozologică (ICD-10)

structură

Descrierea formei de dozare

Suspensie vâscoasă de culoare roz cu miros placut.

Acțiune farmacologică

farmacodinamie

Ketoconazolul, un derivat sintetic de imidazol-dioxalan, are activitate antifungică împotriva dermatofitoților cum ar fi Trichophyton spp., Epidermophyton spp., Microsporum spp., Și ciuperci asemănătoare drojdiilor, cum ar fi Candida spp. și Malassezia furfur (Pityrosporum ovale).

Pirithionul de zinc are un efect antiproliferativ asupra celulelor epiteliale și prezintă activitate antifungică împotriva Pityrosporum ovale și Pityrosporum orbiculare, provocând exfolierea excesivă a pielii.

Samponul Keto plus reduce rapid degruparea și mâncărimea scalpului, care este de obicei asociată cu mătreața și dermatita seboreică.

Farmacocinetica

Absorbția substanțelor active prin piele atunci când este aplicată topic este neglijabilă. Întrucât chiar și cu utilizare prelungită, conținutul de ketoconazol și piritionă de zinc în sânge nu este determinat, se poate concluziona că medicamentul nu are un efect sistemic.

Indicații de ceto plus

Tratamentul și prevenirea leziunilor cutanate și ale scalpului cauzate de microorganismele asemănătoare drojdiei Malassezia furfur (Pityrosporum ovale), incluzând:

dermatita seboreică a scalpului și diferite tipuri de matreata.

Contraindicații

Hipersensibilitate la oricare dintre componente.

Utilizare în timpul sarcinii și alăptării

Deoarece componentele locale ale medicamentului nu sunt practic absorbite, utilizarea șamponului în timpul sarcinii și alăptării nu este contraindicată.

Efecte secundare

Keto plus este de obicei bine tolerat. Ca și în cazul altor șampoane, pot apărea iritații locale și mâncărime. Parul poate deveni gras sau uscat. De obicei, atunci când se utilizează sampon Keto plus astfel de fenomene sunt rareori observate.

În unele cazuri, în special la pacienții cu păr deteriorat chimic sau gri, sa observat o schimbare a culorii părului.

Dozare și administrare

Pe plan local. Aplicați pe pielea afectată și pe scalp timp de 3-5 minute, apoi spălați cu apă.

Cursul de tratament pentru pitiriazis versus lichen este zilnic timp de 5-7 zile; cu dermatită seboreică - de 2 ori pe săptămână timp de 1 lună.

Prevenirea coacilului - zilnic timp de 3-5 zile; prevenirea dermatitei seboreice a scalpului - 1 dată pe săptămână timp de 1 lună.

supradoză

Când se utilizează sampon Keto plus dezvoltarea unui supradozaj nu este de așteptat, deoarece Produsul este destinat exclusiv utilizării externe.

În caz de ingestie accidentală, nu sunt necesare măsuri speciale. Pentru a preveni aspirația, este interzisă provocarea vărsăturilor sau folosirea lavajului gastric.

Instrucțiuni speciale

Când utilizați șamponul, evitați contactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă.

Pentru a preveni retragerea cu tratament local prelungit al GCS, se recomandă continuarea utilizării locale în asociere cu Keto sampon plus, urmată de eliminarea treptată a GCS timp de 2-3 săptămâni.

În cazuri rare, pierderea crescută de păr a fost observată cu șamponul Keto plus.

Formularul de eliberare

Șampon. La 5, 10, 60, 75, 80, 100 sau 150 ml în flaconul PE cu capacul PE de înșurubare. 1 fl. într-o cutie de carton.

producător

Glenmark Pharmaceuticals Ltd., India. Plot nr. E 37, 39, zona MIDC, Satpur, Nasik, 422007, Maharashtra, India.

Numele și adresa persoanei juridice în numele căreia este eliberat certificatul de înregistrare: Glenmark Pharmaceuticals Ltd., India / Glenmark Pharmaceuticals Ltd., India. B / 2 Mahalaxmi Chambers, 22, Bhulabhai Desai Road, Mahalaxmi, Mumbai, 400026, India.

Revendică consumatorii să trimită la: 115114, Moscova, st. Letnikovskaya, 2, p. 3, etajul 2.

Tel: (499) 951-00-00.

Condiții de vânzare a farmaciei

Condiții de depozitare a medicamentelor Keto

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Perioada de valabilitate Keto Plus

Nu utilizați după data de expirare tipărită pe ambalaj.

Sinonime ale grupurilor nazologice

Prețurile la farmaciile din Moscova

Lasă-ți comentariul

Indicele cererii de informații actuale, ‰

Certificatele de înregistrare Keto plus

 • Trusă de prim ajutor
 • Magazin online
 • Despre companie
 • Contactați-ne
 • Contacte ale editorului:
 • +7 (495) 258-97-03
 • +7 (495) 258-97-06
 • E-mail: [email protected]
 • Adresa: Rusia, 123007, Moscova, st. Al cincilea principiu, 12.

Site-ul oficial al companiei radar ®. Principala enciclopedie a produselor de droguri și farmacii cuprinde internetul rusesc. Cartea de referință a medicamentelor Rlsnet.ru oferă utilizatorilor accesul la instrucțiuni, prețuri și descrieri ale medicamentelor, suplimentelor alimentare, dispozitivelor medicale, dispozitivelor medicale și altor bunuri. Cartea de referință farmacologică include informații privind compoziția și forma eliberării, acțiunea farmacologică, indicațiile de utilizare, contraindicațiile, efectele secundare, interacțiunile medicamentoase, metoda de utilizare a medicamentelor, companiile farmaceutice. Cartea de referință medicală conține prețurile pentru medicamentele și bunurile de pe piața farmaceutică din Moscova și din alte orașe din Rusia.

Transferul, copierea, distribuirea informațiilor este interzisă fără permisiunea LLC RLS-Patent.
Când se citează materiale informative publicate pe site-ul www.rlsnet.ru, este necesară trimiterea la sursa de informații.

Multe mai interesante

© REGISTRAREA MEDICAMENTELOR DIN RUSIA ® Radar ®, 2000-2019.

Toate drepturile rezervate.

Nu este permisă utilizarea comercială a materialelor.

Informațiile sunt destinate profesioniștilor din domeniul medical.

http://www.rlsnet.ru/tn_index_id_23463.htm