logo

Dream interpretare parul

Un vis în care ne vedem părul în stare proastă este un precursor al negativității. De ce să visezi o bucată de păr? Totul depinde de culoarea părului care este în mâinile tale. Părul negru - la necaz, dezamăgire, resentimente și durere. Părul blond este prevestitor de știri reconfortante, calm.

Cartea de vis a femeilor

Pentru a vedea într-un vis o bucată de păr din propriul cap sugerează că va trebui să țineți cont de actele necuprinse față de familie și prieteni. De asemenea, un astfel de vis poate însemna trădarea, trădarea celei de-a doua jumătăți. Modificați relația, aflați situația și discutați în mod deschis despre probleme urgente.

Pentru a vedea într-un vis că doar o bucată de păr rămâne pe capul avertizează împotriva necazurilor. Pregătiți-vă pentru încercarea care vă va ajuta să experimentați prudența și prudența. Un fragment de păr gri - înțelegerea dvs. poate provoca conversații neplăcute, certuri, scandal. Nu trebuie să vă exprimați opinia cu privire la nici o ocazie, uneori nu va fi superfluă să rămâneți tăcut.

Cartea viselor poporului rus

Pentru a vedea într-un vis cum cad parul - la necazuri și eșecuri. Mai ales că este necesar să vă fie frică de probleme la locul de muncă, colegii dvs. nu sunt atât de fiabili încât să aibă încredere în ei cu planurile și intențiile lor. Țineți-vă în mâini un fragment - ar trebui să vă gândiți la situația în care vă aflați.

Eșecurile și problemele pot fi depășite cu pierderi minime, dacă vă bazați pe prietenii adevărați și pe puterea dvs., vă concentrați asupra implementării planurilor. După cum știți, părul, spre deosebire de dinții, tind să continue să crească. Prin urmare, nu fi supărat, cu eșecuri puteți lupta cu ușurință.

Interpretarea visului lui Sigmund Freud

Părul într-un vis este asociat cu organele genitale ale oamenilor. Orice fel de îngrijire a părului - spălarea, tăierea, stylingul, pieptănarea înseamnă dorința de a obține plăcere sexuală, de a face dragoste.

Dacă părul se desprinde - din punctul de vedere al relațiilor sexuale aveți poziții puternice, sunteți încrezători în abilitățile voastre. Împiedicați părul într-un vis - veți simți un val de putere, viața voastră intimă va fi actualizată, veți întâlni o persoană nouă și veți avea un timp bun. Relațiile nu vor fi de lungă durată, dar pentru o perioadă de timp vă veți simți complet satisfăcut.

Uneori, un astfel de vis poate însemna că vor exista obstacole în fața obiectivelor la care oamenii se străduiesc. Este posibil să trebuiască să depuneți eforturi și să depuneți eforturi pentru a vă asigura că obiectivul dorit a devenit o realitate.

http://www.wday.ru/sonnik/dreams/k-chemu-snitsya-vyirvat-klok-volos-vo-sne/

Curățarea părului în mână

Visul de vis Un tampon de păr în mână a visat, care a fost visul visului O tresă de păr în mână? Pentru a alege o interpretare a visului, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți o interpretare online a visurilor prin scrisoare în mod gratuit alfabetic).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți într-un vis un pachet de păr în mâna dvs., citiți mai jos interpretarea gratuită a visurilor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Interpretarea visului - părul mărunțit

Interpretarea visului - părul mărunțit

Interpretarea visului - părul mărunțit

Interpretarea visului - Klok

Veți vedea într-un vis o bucată de lână - aveți motive să vă îndoiți de sinceritatea iubitului vostru; va trebui să vă amintiți un moment când ați fost bine

O femeie visează la o bucată de lână - această femeie își va întâlni prietenul din copilărie, despre care nu știe nimic de mai mulți ani; prietenia va relua; dar prietenul nu mai este la fel - idealurile s-au pierdut în uitare, - pentru binele ei, ea nu disprețuiește și nu trădează.

Este ca și cum ați rupe ceva în bucăți - țesătură, hârtie - bine-wishers vă va spune cuvânt cu cuvânt bârfe despre tine, șrapnel este blocat în inima ta.

Părul tău arată ca niște resturi; sunteți îngrozit de acest lucru - veți fi în curând pentru un șoc emoțional puternic.

Dream Interpretare - Păr

Dacă visați că aveți un păr frumos, atunci așteptați vestea bună, prietenia și bunăstarea credincioasă.

Un astfel de vis prezice unui om că, în momentul decisiv, va ieși sau va fi înșelat de o femeie.

Dacă părul dintr-un vis are un aspect curat, sănătos, bine îngrijit, afacerile dvs. se vor îmbunătăți și viceversa.

Pentru a vedea un om chel în vis - la bucurie, sănătate și bunăstare, și o femeie fără păr - de a avea nevoie, de falsitate și de a nu-și îndeplini dorința.

Spit pentru a vedea - spre dezamăgire, squabbling și jignire. Vinovatii lor sunt oameni din mediul tau care imbraca intrigile complicate in jurul tau. Vezi interpretarea: panglici.

Negru și curat, dar pe cineva scurt de păr - la tristețe și pierderi prin înșelăciune și trădare.

Dacă într-un vis părul este mai întunecat și mai lung decât este într-adevăr, atunci vă așteaptă bogăția și prosperitatea.

Dacă părul a devenit mai puțin și mai scurt, atunci sărăcia și suferința nu sunt departe.

A combina părul într-un vis este un semn bun pentru fete, pentru că în curând cineva îi va oferi o mână și o inimă. Un astfel de vis uneori îi avertizează pe femei că pot regreta comportamentul lor frivol.

Pentru o femeie căsătorită, un astfel de vis promite un cadou de la un soț sau un iubit.

Pentru bărbați, un astfel de vis prezice intrigi, înșelăciuni, datorii și alte cazuri complicate și, uneori, închisoare.

Periajul pe cineva într-un vis înseamnă că te enervezi pe o persoană cu sfatul tău.

Dacă vă zgâriați părul într-un vis și nu îl puteți piepți, atunci veți avea o treabă dificilă sau un caz încurcat.

Vindem părul într-un vis nefericit.

Dacă într-un vis sunteți mândri de faptul că aveți păr frumos, atunci veți avea succes și prosperitate în afacerile voastre.

Să visezi că părul crește foarte repede este un semn foarte bun, promițându-ți o creștere rapidă a venitului, a fericirii și a bunăstării. Somnul prezice că abilitățile dvs. naturale vă vor ajuta să ocupați o poziție înaltă și respectată în societate.

Pentru a vedea un vis în care părul a crescut pe palma ta, l-ai tăiat și a crescut din nou, înseamnă că așteaptă să primești bani de la o persoană la care ai renunțat deja.

Părul bine legat înseamnă o prietenie puternică sau un noroc bun.

Coafura luxuriantă și părul moale înseamnă bucurii și fericire plăcute.

Parul mirosit este un semn al vanității și al pomposității. Un vis vă avertizează că vă va răni pe voi înșivă. Vezi interpretarea: miros, spălare.

Văzând mătreața în păr este un precursor al pericolului, rănirii și bolii.

Dacă într-un vis veți vedea că aveți părul pe cap în loc de păr, atunci fiți atenți la o boală prelungită.

Dacă într-un vis vă vedeți cu o barbă lungă groasă și cineva o rupe, atunci ar trebui să aveți grijă de un accident.

Parul încurcat pentru a vedea într-un vis - la probleme și cazuri complicate.

Koltun în păr pentru a vedea este un semn de căsătorie fără succes pentru inactivitate și divorț pentru căsătorit. Dacă un bărbat căsătorit nu se divorțează, viața lui se va transforma în tortură. Părul spărgător într-un vis - precursorul discordiei familiale.

Dacă un bărbat vede într-un vis că nu are părul deloc pe față, atunci visul prezice că timiditatea îl va împiedica în afaceri și în dragoste.

Căderea părului într-un vis este un semn al pierderii, pierderii, sărăciei, suferinței, turbulențelor interne, scandalurilor, certurilor, separării de iubitul său.

O femeie își poate înăbuși părul într-un vis - un avertisment că poate să-și deterioreze reputația prin comportamentul ei frivol și dacă o femeie se vede într-un vis ca o blondă, atunci va avea o boală.

Oamenii un astfel de vis prezice o poziție bună în societate și respectul celorlalți. Un bărbat văd o blondă într-un vis - la dificultățile și obstacolele.

Părul alb într-un vis de a vedea este un semn al liniștii și al bucuriei; părul negru frumos prefigurează reciprocitatea sentimentelor.

Părul blond într-un vis este un semn de bună speranță, pace. Părul roșu într-un vis este un semn de înșelăciune. Dar dacă o persoană pe care o iubiți într-un vis veni brusc în fața voastră, cu parul roșu strălucind ca aurul în soare, atunci veștile bune și bucuriile iubirii vă așteaptă.

Părul de aur al alesei tale înseamnă demnitatea ei.

Văzând părul de pe braț înseamnă că trebuie să te gândești la viitor. Vezi interpretarea: mâna.

Pentru a vedea părul pe piept prefigurează sănătate excelentă și plăceri carnale.

Parul singular într-un vis - precursorul de necazuri și pagube.


Parul pierdut pentru a vedea - un semn de anxietate și entuziasm.

Vopsirea părului într-un vis înseamnă că ești înconjurat de gol și că ești singur.

Pentru a vedea într-un vis că aveți un vârtej de vânt pe capul dvs. înseamnă că trebuie să îndepliniți o sarcină importantă.

Curling păr într-un vis avertizează un om despre adulter, iar femeile vis de o astfel de predicție de probleme de familie și certuri. Un singur vis prefigurează o căsnicie rapidă.

Văzând și părul netezit pentru a vedea este un semn de necazuri și boli iminente. Vezi interpretarea: substanțe aromatice.

Călcarea parului cuiva este un semn de reconciliere după o ceartă.

El însuși să-și scoată sau să-și radă părul - un semn de pocăință în propria lui prostie și înșelătoare iubitor. Dacă părul este scos cu dificultate, atunci veți face tot posibilul pentru a ieși din sărăcie.

Flori în păr pentru a vedea - un semn de răbdare, curaj că aveți nevoie pentru a depăși obstacolele. Vezi interpretarea: flori.

Dacă într-un vis veți vedea că părul a devenit gri, atunci curând circumstanțele voastre se vor schimba și mai rău. Vă așteaptă pierderea unui iubit și a condiției. Vezi interpretarea: gri.

Pentru a vedea într-un vis că părul tău arată mai rău - o prefacție a durerii și a sărăciei.

Dacă într-un vis veți vedea că părul dvs. are două sau mai multe nuanțe, atunci sunteți chinuiți de remușcarea conștiinței sau a îndoielii.

Văzând arderea parului este un semn că sunteți prins într-un act necinstit și puteți plăti pentru reputația voastră. Vezi interpretarea: chelie, curl, panglică, barbă, bărbierit.

Dream Interpretare - Păr

Pentru a vedea într-un vis că părul tău a devenit surprinzător de frumos, pieptandu-l, admirându-te în oglindă, înseamnă că în realitate poți fi complet inconștient că nu vei ști unde să mergi de la rușine pentru gafă. Dacă, dimpotrivă, vă vedeți părul într-o stare deplorabilă, dezordonat și subțire, comportamentul tău proastă va duce la pierderi și dezamăgiri.

Pentru a vedea un păr gri în oglinda din păr - durerea te va aștepta.

Văzându-te în părul negru - un bărbat pe care îl privești nu este demn de atenția ta.

Păr de o nuanță de aur - dragoste aventură cu persoana care răspunde în toate privințele. Redheads - pentru a schimba relațiile cu cel iubit. Castaniu - eșecuri plictisitoare în afaceri.

A fi o blondă într-un vis - la știri reconfortante, excursii și întâlniri interesante.

Părul cu un stil de succes - un semn al unei transformări reușite a afacerii dvs. Tunsorile uimitoare și scurte vă spun că trebuie să fiți mai atenți pentru a evita un accident. Coafura eleganta in armonie cu rochia de seara - veti experimenta fericirea incomparabila cu orice.

Pentru a vă vedea părul, de la care vopseaua a coborât parțial, dezvăluind fire de culoare naturală - la mari îndoieli cu privire la alegerea viitoare a celui ales. Koltun în părul ei - la o bogăție neașteptată, deși, în general, părul încurcat și neîngropat - la eșec, și pieptănarea lor - într-o aventură de dragoste. Vărsarea capului este de a primi o sarcină urgentă din partea autorităților.

Păr curly - pentru a schimba, pentru a le îngriji - infidelitate, pasiune pentru alții. Spit - să vorbească, să-l prindă sau să-l dizolve - la acord.

Florile din părul tău prevestesc o abordare a necazurilor, care, cu toate acestea, nu te va lovi de echilibru și nu te va sperie. O coroană în păr - faima, bogăția și onoarea... Dacă florile din ea sunt albe - ar trebui să te pregătești pentru teste serioase, care, totuși, nu va fi prea lungă.

Arcurile din păr sunt o propunere neașteptată. Mătreața - să dobândească un stat semnificativ. Studs - zvonuri și bârfe. Papilotki - descoperiri amare în dragoste.

Pentru a face un păr curling într-un vis este o sărbătoare iminentă pentru necăsătoriți, iar pentru femeile căsătorite - răcire la viața maritală, cauzată de înșelăciune medie de la soțul ei, discordie de familie și turbulențe. Pentru a vedea pe cineva care își curba părul într-un vis, - pentru tineri - o căsătorie rapidă, pentru familie - din nou adulter.

A vedea oameni gri în vis este, de asemenea, un semn de schimbări adverse. Pentru iubiți, aceasta face ca apariția unui rival, iar pentru alții - pierderea și boala ca urmare a propriei lor neglijențe. Să visezi la tinerii cu păr gri sau care se încadrează - la probleme la locul de muncă.

Pentru a alunga părul unei persoane într-un vis - la o întoarcere favorabilă în inimile voastre, tinerii - la un iubit demn. Văzând whisky-ul îngroșat la cel ales - veți avea onoarea și arsurile - la plăcerile, profiturile neașteptate.

Bărbierile de bărbierit sau de ras - pentru o pierdere enervantă și, în general, pentru orice pierdere și necaz.

Văzându-vă complet acoperită cu părul este iertarea și mila. Pentru o femeie în vârstă adultă, aceasta înseamnă că ea îi va îndrepta toată atenția spre persoana ei și, poate, își va răsfăța capriciile în detrimentul standardelor de comportament general acceptate. Părul care crește de pe nas, precum și pe nas este preconcepția unor întreprinderi extraordinare, ceea ce va fi posibil datorită puterii caracterului și voinței voastre.

Să visezi mâinile păroase promovează succesul în afaceri și banii, picioarele - într-un fel sau altul, vei rămâne capul familiei și vei răsuci soțul tău așa cum îți place.

Tăierea părului într-un vis va veni în curând un moment important în viața ta. Pentru a vă face părul la un coafor - devenind mai fericit și mai reușit decât acum, vă veți aminti de timpul curent ca fiind cel mai bun din viața voastră. Purtați o perucă, ascunzându-vă părul sub ea; - în viața reală, schimbările pe care le veți petrece în viitorul apropiat vor fi nefavorabile.

Șamponarea părului într-un vis înseamnă că, în realitate, veți lua parte la înșelătorii nedemnului pentru a oferi plăcere cuiva. Pentru a vă spăla părul în baie este posibilă o boală departe de casă.

Uscarea părului într-un vis cu un uscător de păr înseamnă că în curând veți cădea într-o poveste neplăcută care va face mult zgomot.

Dream Interpretare - Păr

Hair - înțelepciune, vitalitate și ce se întâmplă cu ei / onoare și ce se întâmplă cu ea.

Pentru a avea părul lung și gros, pentru a avea un cap cu păr gros care se lipsește în toate direcțiile - bogăție, putere, putere, onoare.

Pentru a avea păr neobișnuit de lung - oboseală spirituală, depresie.

A avea părul lung și a se acoperi cu ei este să-ți fie rușine de tine.

Având părul lung și încurcarea în tufișuri sau ramuri este o mizerie în relațiile cu oamenii, în relații erotice.

Au părul lung și stau la capăt - să fie în strânsă legătură cu alte forțe ale lumii.

Parul tăiat moderat - bunăstare moderată.

A avea păr maturat este rușine.

Îndepărtați cu atenție părul pentru a avea - prietenie, pace, relații bune cu oamenii.

O mare creastă de a avea - drumul se află înainte.

Pentru a avea părul rău, lichid, care trebuie ras - impotență, sărăcie, orice rău, pierdere, boală.

Părul de păr este dăunător.

Spanul de a avea este o pacoste.

Cheltuită a fi - sau o mare nevoie, sau o bogăție extraordinară / să experimenteze o teamă secretă a vieții, care interferează cu acțiunea.

Hair cut itself - trădare, înșelăciune asociată cu pierderea de bani și timp, o ceartă.

Tăiați părul - toate lucrurile rele: nenorocire, doliu, tristețe, pierdere, dorință, batjocură, răzbunare, defăimare etc.

Tăierea părului pentru altul - fericire, victorie, bucurie.

Mama curl tăiat - boala copiilor.

Piloți sau fire de păr tăiat văd timpuri rele.

O femeie are o băutură - o surpriză.

Curbat (curat) pentru a vă vedea - întâlnire cu un prieten, bucurie.

Tricotate - obstacole, schimbare.

Părul de pieptănare - succes în lupta vieții / un fel de eliberare / sentiment că trebuie să puneți lucrurile în ordine / o mască de gânduri despre distracția senzuală.

Încurcătura de păr - rușine.

Părul pe tine însuți - pierdere.

Unghiile părului zgârieturi - onoare.

Ulei de păr, ruj - faimă bună, bunăstare.

Pentru a le smulge cu murdărie este să supraviețuiești disprețului.

Spălarea părului - toate bune / necesitatea de a scăpa de ceva.

Vopsirea părului - un avertisment împotriva nedreptății.

Părul pe capul meu arde - profit, succes.

Părul de culoare nenatural de a avea este vanitatea ta.

Motley să aibă - bunăstarea.

Păr de culoare diferită pentru a avea:

roșcată este o minciună, o batjocură, o ură pentru tine;

blond - pace, pace, bucurie;

negru - iubire pentru tine sau profit;

Griful whisky este o onoare.

În oglinda în părul său gri, care să privească sau să caute este bucuria, pacea minții.

Văzându-vă complet greu - grele pierderi / respect pentru tine.

O fată care își călărește părul este o speranță de plăcere.

Bătrână călca părul ei - plecarea pentru o lungă perioadă de timp.

Dream Interpretare - Păr

Dacă o femeie într-un vis pieptandu-i părul ei superb - aceasta îi promite o ușurare în acțiuni, în care mai târziu se pocăiește.

Un om care a văzut într-un vis părul său subțire, trezirea generozității nejustificate va duce la eșec și sărăcie.

Parul gri propriu - un semn trist.

Văzându-vă acoperită cu păr vă promite iertarea și mila. Dacă o femeie vede un astfel de vis, își va transfera toată atenția asupra persoanei ei și, poate, își va răsfăța capriciile în detrimentul moralității.

Dacă visezi că ai păr neagră - atunci îți promite o capcana de dragoste seducătoare. Părul de aur este un semn al demnității și curajului alesului tău.

Vedeți roșcata preferată - vă anunță o schimbare în relația voastră.

Parul din castan prefigurează eșecurile serviciului proprietarului.

O coafură frumoasă într-un vis este un semn de succes în afacerea dvs., dar dacă părul este tăiat prea scurt, acesta este un avertisment: să nu fiți risipiți pentru a evita nenorocirile.

Păr luxuriant pe părul moale pufos - spre fericirea nemărginită.

Dacă o femeie le vede pe cap în același timp părul blond și întunecat - este vorba de mari îndoieli cu privire la alegerea viitoare și la nevoia de a fi atent.

Parul neted al părului - la eșec.

Pentru a vedea oamenii gri în vis este, de asemenea, un semn de schimbări neplăcute, pentru iubiți, aceasta înseamnă apariția rivalilor.

De asemenea, visul nefavorabil de cadere a părului.

În același timp, alb ca zăpada, părul promite proprietarilor lor știri, excursii și întâlniri reconfortante.

Să călcați părul într-un vis - într-o bună întoarcere în faptele tale pline de inimă, unui iubit vrednic.

Flori în părul tău - la abordarea problemei, care, cu toate acestea, nu te va duce la echilibru și nu sperie.

Dacă o femeie vede că toată coafura ei este acoperită cu flori albe - ea trebuie să-și întărească voința și să-și pregătească spiritul pentru diferite teste de mers, care, totuși, nu vor dura mult timp.

Parul cenușiu și chipul tânăr al persoanei care o visează promiteau că sunt probleme, pierderi și boli dacă nu este atent.

Dream Interpretare - Păr

O femeie care își pieptănă părul într-un vis diferă în viața ei prin lejeritate și frivolitate.

Dacă se vede că este acoperită cu păr, aceasta înseamnă că este egoistă și crede prea mult despre ea însăși, ceea ce poate duce la o pauză cu prietenii și cu o persoană iubită.

Dacă aveți un păr negru cret într-un vis, veți cădea într-o capcană pe care iubitul vostru o va da.

Părul de aur înseamnă că alesul tău va fi un om decent și curajos.

Dacă un om își vede roșcata iubită, înseamnă că va avea loc o schimbare în relația lor.

Pentru a vedea frumos păr promite succesul în materie de inimă, dar vise prea scurte de păr de posibile nenorociri din cauza extravaganței excesive.

Părul blond, pufos înseamnă fericire și prosperitate, iubire fericită și căsnicie puternică.

O femeie care viseaza ca parul ei este atat de intunecos, cat si de lumina in acelasi timp va avea dificultati in a alege viitorul sot. Ar trebui să fie atentă și atentă.

Părul încâlcit și dezordonat promite iubitorilor rivali, vise de păr alb pentru întâlniri și călătorii.

Dacă într-un vis călcați parul cuiva, armonie și fericire vor fi stabilite în afacerile tale de dragoste. Florile din părul ei promit dezamăgire în iubitul ei.

Interpretarea visului - Păr pe părți ale corpului

Apariția părului în locuri unde, de obicei, nu cresc, de exemplu, pe palmele mâinilor sau pe toată fața, înseamnă că cei care au văzut-o pe ei înșiși într-un vis se vor împovăra cu o datorie grea.

Oricine își vede mustața sau părul pe aurata și arbutele ras sau tuns va crește credința și spiritualitatea, își va plăti datoriile (dacă există), va scăpa de neliniște și îngrijorare și va urmări cu diligență Sunna Profetului.

Și uneori părul lung pe aurata înseamnă regula oamenilor fără spiritualitate și credință. Părul pe alte părți ale corpului înseamnă bogăție. Dacă comerciantul (omul de afaceri) vede că părul lui a devenit lung, starea lui va crește. De asemenea, părul scurt indică o scădere a bogăției.

Și dacă cineva vede că își îndepărtează părul din trupul său prin zăpăcire cu var, atunci înseamnă că dacă el este bogat, va fi sărac și, dacă va fi sărac, se va îmbogăți. Dacă are probleme și îngrijorări, ele vor fi rezolvate, dacă este bolnav, el se va recupera și, dacă el este în datorii, le va plăti.

De exemplu, părul de pe cap este un semn al bogăției și longevității. Și părul de țesut indică executarea exactă a cazurilor și perfecțiunea lor, precum și protecția proprietății împotriva daunelor și daunelor.

Dacă cineva vede într-un vis că capul său nu este ras în luna Hajj, acest lucru indică faptul că își va pierde averea sau că va pierde starea șefului său. Și dacă visează că și-au ras capul, înseamnă bine sau poate merge și la Haj dacă visează de lunile lui Hajj.

Dacă unul dintre antreprenori vede că părul lui a devenit lung, atunci comerțul lui se va extinde. Dacă o brunetă se vede într-un vis gri; el va câștiga onoare și faimă printre oameni, iar dacă omul cu părul gri își vede părul negru, poziția sa în viață se va schimba. Înghețarea părului și a unei barbe înseamnă a scăpa de grijile și necazurile, de a plăti datoriile și de a-ți îndeplini dorințele și de a atinge scopul.

Înlăturarea sau scoaterea părului cenușiu înseamnă că nu ascultați sfatul vârstnicilor.

Dacă omul sărac se vede într-un vis gri, poate să-și ducă datorii sau să meargă la închisoare. Pentru ca o femeie să se vadă cu totul gri - vorbind despre deznădejdea soțului ei.

Dacă soțul este foarte neprihănit, atunci se poate îndrăgosti de o altă femeie.

Un bărbat căsătorit pentru a se vedea cu un bang lung - pentru o viață bună și un singur om pentru a se căsători cu o fată pioasă și frumoasă.

http://www.sunhome.ru/dreams/3%D0%BA%D0%BB%D0%BE%D0%BA+%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%81+ % D0% B2 +% D1% 80% D1% 83% D0% BA% D0% B5

Interpretarea visului Patch de păr în mână || Interpretarea visului părului în mână

Scoateți o bucată de păr de la

Cât de frumoasă și armonioasă arată capul cu părul bine îngrijit și tunsul elegant. Parul este o decorare a omului. Parul frumos poate fi comparat cu un lucru de stare: indiferent de ceea ce purtați, dacă există ordine pe cap - sunteți frumoși în orice rochie. Dar dacă, Doamne ferește-te, trezind dimineața, ai găsit o bucată de păr pe pernă - e timpul să sună alarma!

Nu amânați problema la nesfârșit, pentru a nu regreta pierderea de timp și părul pierdut. Chiar dacă ai avut doar un vis! Conform celor mai multe cărți de vis, un astfel de vis poartă cu el un avertisment pentru călcătorul unei anumite pierderi. Propun să înțeleg toate detaliile acestui vis. De ce vedem asta într-un vis? De ce visezi părul căzut? Să ne întoarcem cu o carte de vis și să găsim răspunsurile la toate întrebările!

pe neașteptate

Pentru a vedea într-un vis că buclele cad în bucăți - în realitate veți găsi tristețe, dor, tristețe și singurătate.

După ce ați pieptănat, aveți niște bucăți de păr în mână - la cheltuieli neașteptate. Cel mai probabil, nu veți putea evita dificultățile financiare.

Visează că, ca urmare a pierderii unui număr mare de fire, capul tău a rămas chel, să fie atent la sănătatea ta, cartea de vis a lui Miller dă sfaturi.

Am visat că ai băgat pe cineva în cap și ai căzut părul din părul lui - un vis asemănător preconizează realizarea unui act stupid și erupt, care ar provoca probleme majore.

Pentru ca o femeie să-și piardă o bucată de păr prin colectarea de bucle cu coase de păr sau cu păr de păr, să aibă grijă de soțul tău sau de iubitul tău, un rival a pus un ochi pe el, avertizează Cartea Lunară a Viselor.

Consecințe neplăcute ale luptei

Un vis în care ați rupt un mănunchi de păr de la o persoană înseamnă că, în realitate, veți deveni inițiatorul conflictului, dizolvând bârfe despre cineva.

Am visat că te-ai împins - Dream Dreamer sfătuiește să ia în considerare cu atenție ceea ce spui. Visul prefigurează pierderea reputației și restaurarea pe termen lung a numelui și onoarei sale bune.

Îndrăzniți-vă un pară de păr într-un vis - feriți-vă de trădarea prietenilor sau a oamenilor apropiați de voi.

El viseaza ca atunci cand cade, observati cum a scazut un cap de par din cap - nu permiteti afacerilor sa se manipuleze in viata reala. Închideți, de asemenea, nu lăsați-o să facă, altfel se certa.

Vizitați coaforul

Am visat că stăteam într-un scaun de coafură și că de sub foarfecele mafioților stăpâniți risipit a căzut - acesta este un semn că tu ești prea fixat pe aspectul tău, lăsând munca ta mentală și starea mentală nesupravegheată.

Vise despre ceea ce vedeți în mână la părul coafurii - la singurătate și la plictiseală, dacă mănunchiul este tăiat dintr-o barbă sau mustață - dimpotrivă, la distracție și bucurie, cartea de vis Wanga profețește.

Dacă, din cauza căderii părului, părul sa rupt și a trebuit să te întorci la un coafor - în rezolvarea problemelor pe care le-ai adresat prietenilor pentru ajutor. Interpretarea visului Tsvetkova avertizează: nu cere ajutorul colegilor, puteți ajunge la persoana invidioasă, care vă direcționează în mod deliberat de-a lungul drumului greșit de a face rău.

Dacă într-un vis te-ai tăiat un pachet pe capul tău - la dezamăgirea celui pe care-l iubești și poate chiar și la despărțirea cu el.

Vârsta se schimbă

Visele pe care vulturile le-au scos din cauza vârstei înaintate - apreciază vechi prieteni. Un cuvânt greșit poate duce la o ceartă cu ei.

Am visat că ai avut o bucată de păr gri - un posibil scandal în care un prieten de lungă durată te-ar atrage, prezice o carte de vis de toamnă.

Pentru a vedea firele de păr din mâna care au ieșit din coafură - veți vedea un ciclu de evenimente alternante plăcute și nu atât de speciale, în care nu veți fi implicați în mod voluntar.

Pentru a păstra măruntaiele pe care le-ai tăiat o perucă sau un craniu - cineva în care ai încredere va fi un ipocrit și un trădător.

Dream Dream Un bloc de păr gri, visat, ce vise de un bloc de păr gri în vis? Pentru a alege o interpretare a visului, introduceți un cuvânt cheie din visul dvs. în formularul de căutare sau faceți clic pe litera inițială a imaginii care caracterizează visul (dacă doriți să obțineți o interpretare online a visurilor prin scrisoare în mod gratuit alfabetic).

Acum puteți afla ce înseamnă să vedeți într-un vis Un pachet de păr gri citiți mai jos pentru interpretări gratuite ale visurilor din cele mai bune cărți de vis online ale Casei Soarelui!

Interpretarea visului - păr gri

În cele mai multe cazuri, caracterele cu părul brun sunt arhetipurile înțelepciunii. Pe această interpretare a imaginii, majoritatea teoreticienilor majori și reprezentanții diferitelor culturi converg. Acesta este unul dintre puținele simboluri de somn care par universale.

"Trei bătrâni intră în camera mea ca să-mi spună că metuslau (personajul biblic, omul vechi de 969 de ani, bunicul lui Noe, înzestrat cu înțelepciune universală) va veni să mă vadă. Sunt interesat, dar adorm. Mai târziu, mă trezesc și mă certau, spunând că mi-a lipsit întâlnirea. Sunt deprimat pentru că l-am admirat mereu pe Matusallah ".

În acest vis, femeile în vârstă au cunoștințe speciale despre vechiul înțelept, pe care le oferă să le împărtășească. Cu toate acestea, visul nu și-a îndeplinit obligația de a obține cunoștințele care i-au fost oferite și, prin urmare, nu le-a putut obține. Sa simțit vinovată pentru că a cedat leneșiei și a ratat ocazia de a dobândi înțelepciune.

Interpretarea visului - părul mărunțit

Rupt din capul unei bucăți de păr - la chelie.

Interpretarea visului - părul mărunțit

Pentru a rupe o bucată de păr din cap - la pierderea respectului.

Interpretarea visului - părul mărunțit

O bucată de păr scos din cap în timpul unei bătălii este o bătaie de cap.

Interpretarea visului - Klok

Veți vedea într-un vis o bucată de lână - aveți motive să vă îndoiți de sinceritatea iubitului vostru; va trebui să vă amintiți un moment când ați fost bine

O femeie visează la o bucată de lână - această femeie își va întâlni prietenul din copilărie, despre care nu știe nimic de mai mulți ani; prietenia va relua; dar prietenul nu mai este la fel - idealurile s-au pierdut în uitare, - pentru binele ei, ea nu disprețuiește și nu trădează.

Este ca și cum ați rupe ceva în bucăți - țesătură, hârtie - bine-wishers vă va spune cuvânt cu cuvânt bârfe despre tine, șrapnel este blocat în inima ta.

Părul tău arată ca niște resturi; sunteți îngrozit de acest lucru - veți fi în curând pentru un șoc emoțional puternic.

Interpretarea visului - păr gri

Respect și bucurie; gros.

bogăție; frotiu-le.

Respect, glorie; mult timp.

Reconcilierea cu inamicul; taie-le.

Dream Interpretare - Păr

Dacă visați că aveți un păr frumos, atunci așteptați vestea bună, prietenia și bunăstarea credincioasă. Un astfel de vis prezice unui om că, în momentul decisiv, va ieși sau va fi înșelat de o femeie. Dacă părul dintr-un vis are un aspect curat, sănătos, bine îngrijit, afacerile dvs. se vor îmbunătăți și viceversa.

Pentru a vedea un om chel în vis - la bucurie, sănătate și bunăstare, și o femeie fără păr - de a avea nevoie, de falsitate și de a nu-și îndeplini dorința. Spit pentru a vedea - spre dezamăgire, squabbling și jignire. Vinovatii lor sunt oameni din mediul tau care imbraca intrigile complicate in jurul tau. Vezi interpretarea: panglici.

Negru și curat, dar pe cineva scurt de păr - la tristețe și pierderi prin înșelăciune și trădare. Dacă într-un vis părul este mai întunecat și mai mult decât este cu adevărat, atunci vă așteaptă bogăția și prosperitatea; dacă părul a devenit mai puțin și mai scurt, atunci sărăcia și suferința nu sunt departe. A combina părul într-un vis este un semn bun pentru fete, pentru că în curând cineva îi va oferi o mână și o inimă.

Un astfel de vis uneori îi avertizează pe femei că pot regreta comportamentul lor frivol. Pentru o femeie căsătorită, un astfel de vis promite un cadou de la un soț sau un iubit. Pentru bărbați, un astfel de vis prezice intrigi, înșelăciuni, datorii și alte cazuri complicate și, uneori, închisoare. Periajul pe cineva într-un vis înseamnă că te enervezi pe o persoană cu sfatul tău.

Dacă vă zgâriați părul într-un vis și nu îl puteți piepți, atunci veți avea o treabă dificilă sau un caz încurcat. Vindem părul într-un vis nefericit. Dacă într-un vis sunteți mândri de faptul că aveți păr frumos, atunci veți avea succes și prosperitate în afacerile voastre. Să visezi că părul crește foarte repede este un semn foarte bun, promițându-ți o creștere rapidă a venitului, a fericirii și a bunăstării.

Somnul prezice că abilitățile dvs. naturale vă vor ajuta să ocupați o poziție înaltă și respectată în societate. Pentru a vedea un vis în care părul a crescut pe palma ta, l-ai tăiat și a crescut din nou, înseamnă că așteaptă să primești bani de la o persoană la care ai renunțat deja. Părul bine legat înseamnă o prietenie puternică sau un noroc bun.

Văzând mătreața în păr este un precursor al pericolului, rănirii și bolii. Dacă într-un vis veți vedea că aveți părul pe cap în loc de păr, atunci fiți atenți la o boală prelungită.

Dacă într-un vis vă vedeți cu o barbă lungă groasă și cineva o rupe, atunci ar trebui să aveți grijă de un accident. Parul încurcat pentru a vedea într-un vis - la probleme și cazuri complicate. Koltun în păr pentru a vedea este un semn de căsătorie fără succes pentru inactivitate și divorț pentru căsătorit. Dacă un bărbat căsătorit nu se divorțează, viața lui se va transforma în tortură.

Părul spărgător într-un vis - precursorul discordiei familiale. Dacă un bărbat vede într-un vis că nu are părul deloc pe față, atunci visul prezice că timiditatea îl va împiedica în afaceri și în dragoste. Căderea părului într-un vis este un semn al pierderii, pierderii, sărăciei, suferinței, turbulențelor interne, scandalurilor, certurilor, separării de iubitul său.

O femeie își poate înăbuși părul într-un vis - un avertisment că poate să-și deterioreze reputația prin comportamentul ei frivol și dacă o femeie se vede într-un vis ca o blondă, atunci va avea o boală. Oamenii un astfel de vis prezice o poziție bună în societate și respectul celorlalți. Un bărbat văd o blondă într-un vis - la dificultățile și obstacolele.

Părul alb într-un vis de a vedea este un semn al liniștii și al bucuriei; părul negru frumos prefigurează reciprocitatea sentimentelor. Părul blond într-un vis este un semn de bună speranță, pace. Părul roșu într-un vis este un semn de înșelăciune. Dar dacă o persoană pe care o iubiți într-un vis veni brusc în fața voastră, cu parul roșu strălucind ca aurul în soare, atunci veștile bune și bucuriile iubirii vă așteaptă.

Visul pierderea părului

În realitate, căderea părului este un simptom destul de alarmant, într-un vis, în acest fel se pot manifesta afecțiuni sau pretexte ascunse. Interpretând de ce visează această problemă, cartea de vizionare avertizează asupra pierderilor posibile. Femeile gravide ar trebui să ia ceea ce au văzut în serios. Un vis poate însemna și o sete de schimbare.

Există, de asemenea, o interpretare pozitivă: căderea părului poate simboliza scăderea stărilor depresive sau schimbarea cursului gândurilor într-o viață mai afirmantă. Uneori, aceste visuri sunt vizitate de femei care sunt nemulțumite de apariția lor, în astfel de cazuri pot deveni precursorii unei vizite la un salon de înfrumusețare și o nouă imagine, care de multe ori începe cu o coafură.

Ce vise de caderi de păr, cartea de vis este adesea explicată de oboseala de la hassle constant și gri în fiecare zi. În realitate, visătorul trebuie să se gândească la lipsa de sens a ceea ce se întâmplă. În acest caz, ceea ce vedeți într-un vis ar trebui privit ca un apel pentru a vă reconsidera stilul de viață, se pare că a venit timpul să gestionăm evenimentele. Care este scopul de a merge cu fluxul și de a continua despre alții, dacă vă vedeți că aceasta este calea spre nicăieri.

Când vedeți o grămadă de păr care se încadrează într-un vis, atenție la starea acestor fire. Dacă descoperiți că sunt complet gri, cartea de vizionare avertizează că ecourile necazurilor, care se pare că sunt în trecut, se pot apropia în viitorul apropiat. În cele mai multe cazuri, acestea sunt legate de probleme financiare, poate că o mențiune persistentă a datoriilor uitate va suna.

Tot ceea ce viseaza la pierderea parului, cartea de vis se conecteaza la cheltuielile viitoare, care pot fi devastatoare pentru bunastare. Cel mai enervant lucru este că multe dintre ele vor fi complet inutile: ele nu justifică speranțele care le-au fost plasate sau mai târziu sa dovedit că aceste cheltuieli ar fi putut fi evitate. Interpretarea solicită să se gândească de două ori înainte de a cheltui banii.

Dacă se întâmplă să vezi într-o pierdere de păr de vis unei femei însărcinate, cartea de vis vă recomandă să luați în serios un astfel de vis. Este foarte posibil ca este un avertisment că există ceva în neregulă cu sănătatea mamei viitoare. În vremurile vechi astfel de vise au fost considerate chiar ca o amenințare de întrerupere. Astăzi, când nivelul medicamentelor este mult mai mare, cartea de vizită reamintește că trebuie să fii mai atent la sine în timp ce aștepți copilul.

Când ați avut un vis ca pierderea părului în aglomerări, grăbiți-vă să începeți un nou proiect. Dream Interpretation avertizează că în această perioadă, orice noi inițiative sunt condamnate la eșec și sfătuiește să amâne începutul. În special, un astfel de vis se aplică tuturor aspectelor legate de afacerile financiare, cursurile de schimb sau achizițiile de noi loturi de bunuri.

Nu este cel mai bun moment pentru gamblere, faceți o pauză. Indiferent cât de interesant ar putea părea noua cunoaștere, este puțin probabil să fiți potriviți unul pentru celălalt. Salvați energia de viață până la momente mai favorabile.

Interpretări ale diferitelor vremuri și popoare

Pierderea părului de la Dream Miller explică următoarele: petreceți prea mulți bani pe divertisment și pe satisfacția capriciilor lor. În cele din urmă, o astfel de agilitate poate duce la faliment. În special, interpretarea se referă la iubitorii extravaganți care lucrează pentru public și persoanele înclinate să achiziționeze impulsuri.

Ce vise de căderea părului pe cap, cartea de vis islamică explică falimentul viitoare. Dacă vedeți că capul este chel în totalitate, visat amenință să-și piardă reputația în chilipir. Dacă firele care au căzut sunt atrăgătoare și este păcat să se împartă cu ei chiar și într-un vis, înțelesul visului crește. Trebuie acordată atenție protecției și asigurării principalei surse de venit.

Potrivit cărții personale erotice Danilova, tot ceea ce visează părul căzând în resturi se explică prin promiscuitatea voastră în relații intime. Petreceți prea multă energie și putere psihică asupra partenerilor vădit necorespunzători. Deși întâlnirile și petrecerile aduc romantism și adrenalină, ceea ce vedeți într-un vis vă reamintește că nu poate dura mult timp și vă sfătuiește să vă salvați puterea pentru sentimente adevărate.

Taflissi, vechea carte de vis persană, oferă o interpretare mult mai optimistă a somnului: căderea părului care durează destul de mult, totuși, capul nu devine chel, în același timp, înseamnă a scăpa de ceva care nu este necesar, ceea ce a fost făcut și a fost prevenit de mult prin viață. În acest caz, visat un vis este clar pozitiv.

Dream Dream Hair, ce viseaza parul intr-un vis de vazut

SONNIK MERIDIAN

Culoarea părului - ar trebui să acordați atenție unui astfel de vis doar dacă culoarea părului dintr-un vis este diferită de cea a propriei persoane. Parul roșu vorbește despre înșelăciune și planuri insidioase, avertizează că nu trebuie să ai încredere prea mult în oamenii din jurul tău.

Culoarea părului viu visează sănătate precară, bârfe neplăcute despre tine.

Culoarea părului de lumină visează la bogăție și prosperitate. O culoare neobișnuită a părului de a avea într-un vis sugerează că în viitorul apropiat veți avea ocazia să vă declarați.

Părul de pe picioare - visează pentru o călătorie lungă. Pentru o fată, un astfel de vis înseamnă că într-o relație cu soțul ei va fi lider și va comanda totul în familie.

De ce visezi părul de pe picioare - dacă ești cunoscut pentru înalta ta stimă de sine, atunci acest vis te avertizează că reputația afacerii tale poate suferi din cauza ei. Nu fi erupție.

Părul lung, negru, vizibil pe picioarele unei fete într-un vis înseamnă că, în realitate, ea va deveni o victimă a batjocurilor și a glumelor răutăcioase ale cuiva.

A tăia părul - la dezamăgire și pierdere, pentru a tăia părul pe cineva într-un vis - la profituri mari.

De ce visul de a tăia părul - pentru băieți, acest vis prefigurează serviciul militar. A tăia părul prietenei tale înseamnă că, în realitate, nu ar trebui să-i asculți sfatul, ea nu îți va spune nimic bun.

Pentru a tăia părul într-un vis cu foarfece pe cineva - vei realiza un mare succes, dorințele tale vor deveni realitate.

Parul gri pe cap - pentru a găsi și arunca-l - respingeți sfatul cuiva înțelept.

Ce vise de păr gri pe capul tău - ai maturizat și mai inteligent, ești pregătit pentru noi etape de viață, nu uita să te dezvolți. De asemenea, părul gri pe capul lui prezice că în curând poți deveni bunica sau bunicul.

SONNIC IDIOMATIC

Ce vise despre par într-un vis:

 • "Parul stătea la capăt" - frică, oroare, surpriză.
 • "Niciunul dintre păr nu sa răsturnat" - încredere, auto-control, curaj.
 • "Șapte spații pe frunte" - foarte inteligent.
 • "Ținerea liniei" este o poziție extrem de periculoasă;
 • "A fi pe linie cu..." este foarte aproape.
 • "Tăiați-vă părul" - mare durere, suferință.

FEMEIE SONNIK

 • Dacă visezi că o femeie își pieptănă parul într-un vis - ea va comite fapte pline de fricțiune, în care se pocăiește.
 • Dacă visezi să stropești părul cuiva într-un vis - la o mișcare bună de afecțiuni ale inimii, la apariția unui iubit demn.
 • Dacă visezi la o coafură frumoasă într-un vis - un semn al unei serii reușite de afaceri.
 • Dacă visezi la o coafură luxuriantă pe visurile de păr moale, pufoase, la fericirea fără margini.
 • Dacă visezi părul prea scurt - o chemare la spargere pentru a evita nenorocirile.
 • părul neplăcut - la eșec.
 • Dacă visezi de flori în părul tău promite o aproximare a necazului, cu care tu însă poți să te descurci cu ușurință.
 • Un bărbat care a văzut într-un vis părul lui subțire, așteptând eșecul și sărăcia din cauza generozității lor.
 • Dacă visezi să-ți pătrunzi propriul păr - un semn rău.
 • Pe de altă parte, părul de zăpadă albe promite confortul visătorului, călătorii plăcute și întâlniri.

RUSIA FOLK SONNIK

Starea dumneavoastră de sănătate, precum și stima de sine.

Țigăria țiganilor

 • Vise negre și scurte de par - înseamnă durere și nefericire;
 • Părul de dormit pieptănat ușor - prietenie prefigurare și sfârșitul dezastrelor;
 • Parul rătăcit visează - plictiseală, tristețe, insultă și ceartă;
 • Părul care cade neglijent pe umeri este un vis - înseamnă moartea unei rude sau a unui prieten;
 • Într-un vis, neputința de a vă distinge părul de ceilalți este un semn de litigiu și de durată;
 • Având un păr atâta timp cât o femeie în somn înseamnă o inimă slabă, timiditate și înșelăciune de la o femeie;
 • Văzându-vă mai mult și mai neagră părul înseamnă înmulțirea onorurilor și bogăției; să viseze că părul se prăbușește, căderile de prăjini și sărăcia;
 • Pentru a vedea într-un vis că părul alb devenit inseamnă epuizarea perfectă a puterii, dezintegrarea moștenirii și, uneori, boala;
 • Văzând o femeie fără păr, se prefacă foamea, sărăcia și boala;
 • A vedea un bărbat fără păr este un semn de abundență, bunăstare și sănătate;
 • Scărpinarea părului într-un vis este un semn de decuplare a unui caz încâlcit; țintind părul într-o panglică prefigurează că vei confunda orice afacere și vei merge în închisoare pentru datorii;
 • Tăierea părului la un alt președinte profită celui căruia i se taie părul;
 • Hair cut itself pretends tristețe neașteptate și supărare, uneori nenorocire, sărăcie și chiar boală;
 • Pudra de mestecat de păr înseamnă o insultă de la alții; Pentru a le smulge cu rujul sau cu ceea ce spiritele pentru a le curăța pe preoți, onorați și respectați de ceilalți;
 • Văzând părul care iese din cap este un vis foarte rău și înseamnă să ne lăsăm în necazuri și nenorociri de către rudele și prietenii noștri;
 • Văzând că părul crește pe brațe, picioare, piept și față, prezice fericirea neașteptată, multiplicarea bogăției și recuperarea.

LITERATURA SONNIK EZOPA

Acest simbol conține semnificația puterii și a energiei, aduce cunoștințe și vorbește despre caracterul persoanei care deține părul. Anterior, nici bărbații, nici femeile nu și-au tăiat părul, se credea că au fost dați de Dumnezeu și că protejează oamenii de rău și de forțele rele. Conform legendelor, părul lung a escortat energia rău direct în pământ și nu ia permis să intre în corpul uman.

Frumusețea fetei era scuipa ei. Prin tipul de păr, ei au considerat caracterul și caracterul unei persoane: se credea că părul drept, moale și docil, aparținea unor persoane cu caracter docional, iar capetele încrețite dau bătăuș, rechizitori și tâlhari. Nu e de mirare că oamenii au vorbit despre părul ondulat - "bucle luxuriante".

Astfel, caracteristica persoanei a trecut la caracteristica părului. Să visezi la o fată a cărei păr creste literalmente în fața ochilor ei - la un vis imposibil; pe calea ta o persoană foarte proastă se va întâlni; la bani. Pentru a vedea într-un vis că părul a început să se scufunde, la schimbări serioase în viața ta;

schimbarea atitudinilor; oamenii obișnuiți nu vă vor mai recunoaște; vă schimbați spre bine; o schimbare bruscă a caracterului va duce la o schimbare a relațiilor cu ceilalți. Pentru a vedea o fetiță, care împletește părul într-o panglică, - îi pasă de posteritate; faceți planuri pe termen lung; copiii voștri vă vor aduce bucurie și liniște; opriți îngrijorarea și odihniți-vă cu familia; aveți grijă de zestre pentru fiica voastră; copilul dvs. are un drum lung de parcurs.

EXCLUSIVE SONNYA

Văzând părul tău părul gri - onoare sau reverență; să taie părul este o trădare, o înșelăciune, cuplată cu pierderea de bani și timp; rasul - afacerile dăunătoare; vedeți păduchi de cap - sărăcia; gros pentru a vedea - bucurie; raportat - știri pline de bucurie; ardere - profit.

SONNICUL PSIHOLOGULUI A.MENGETTI

Un simbol al măreției pentru un om și frumusețea vieții, harul, harul, atractivitatea pentru o femeie. Biologic înseamnă sănătate, putere, farmec. Dacă părul este văzut împreună cu figura acestuia, aceasta indică semnificația acestei persoane. În cazul în care părul este murdar, cu paraziți sau nu o culoare naturală, sau dacă sunt văzuți separat față de față, corp, cifra este întotdeauna un simbol al psihologiei negative înghețate sau erotismului gol. Pierderea părului înseamnă pierderea vitalității.

http://good-sonnik.ru/sonnik-klochok-volos-ruke/