logo

Tonic pe părul brun deschis

Umbrirea înseamnă o lungă și fermă ocupare a unui loc special printre produsele cosmetice pentru colorarea părului. Popularitatea lor este ușor de explicat: este ușor de folosit tonice și balsamuri chiar și acasă, ele sunt mult mai puțin dăunătoare pentru bucle și oferă părul frumos părului lor. Tonarea părului brun deschis are propriile sale nuanțe în alegerea paletei și obținerea umbrei dorite. Despre toate caracteristicile procedurii pot fi găsite în articol cu ​​fotografii elocvente ale transformărilor de succes.

Ce este

Orice colorare prin formulări profesionale persistente afectează structura buclelor. Vopseaua penetrează adâncimea arborilor de păr, astfel încât culoarea nouă să persiste pe fire pentru o lungă perioadă de timp. Desigur, o astfel de intervenție nu trece fără urmă. Este plină de uscăciune, păr friabil, căderea părului și secțiunea transversală a vârfurilor. De obicei, aceste efecte apar atunci când se aplică o tehnologie greșită de aplicare a medicamentului sau utilizarea frecventă a acestuia.

Această nuanță se compară favorabil cu pictura permanentă. Pigmentul de tonici și balsamuri este fixat pe suprafața buclelor și nu încalcă integritatea structurii arborelui de păr.

Kohler este mult mai puțin rezistent, dar absența componentelor agresive în compoziția produsului are un efect pozitiv asupra stării de păr. Datorită acestui fapt, preparatele de nuanță pot fi folosite mai des decât vopselele chimice.

Pro și contra

Proprietățile coloranților temporari, feedback-ul pozitiv și negativ despre acestea ajută la redarea unei imagini complete a tuturor avantajelor și dezavantajelor procedurii de tonifiere. Beneficiile necondiționate includ astfel de caracteristici:

 • efect blând asupra părului;
 • capacitatea de a "înnobila" părul gri și de a masca rezultatele nefericite ale colorării persistente sau evidențierea, îndepărtarea pigmentului galben;
 • ușurința de a efectua procedura la domiciliu;
 • prezența efectului cumulativ. Dacă utilizați în mod regulat un instrument, fără a aștepta să se spele, va fi posibil ca culoarea să fie luminată, saturată;
 • o selecție largă de culori pentru proprietarii de lumină întunecată și ușoară, precum și păr roșu;
 • Șansa de a încerca o nouă imagine. Este important pentru cei care, din diverse motive, nu îndrăznesc să picteze permanent;
 • posibilitatea de a experimenta cu nuanțe, selectând cea mai reușită pentru sine, deoarece tonicul este spălat rapid;
 • netezirea tranzițiilor clare între zona rădăcinii și lungimea principală a părului.

Apropo. Tonarea este o modalitate bună de a accentua demnitatea aspectului, de a face culoarea naturală a buclelor mai expresivă sau de a evidenția ochii, pomeții frumoși, buzele.

În contrast, nu mai puțin importante sunt dezavantajele tonifierii:

 • schimba culoarea poate fi doar o pereche de tonuri;
 • umbra nu dureaza mult;
 • urme de vopsea uneori rămân pe haine, lenjerie de pat, prosoape;
 • bruneturile și femeile cu păr brun ar trebui să-și ușureze părul dacă își aleg o gamă de blană, cenușie;
 • atunci când alegeți un colorant temporar pentru vopsire, există riscul de a achiziționa ceva care nu se potrivește aspectului dvs. sau nu se combină cu îmbrăcăminte și cosmetice.

Alegerea unui tonic pentru părul brun deschis

Pentru a înțelege ce fel de tonic este potrivit pentru părul brun deschis, trebuie să decideți tipul de culoare al aspectului propriu. Pentru a face acest lucru, există multe modalități de a testa acasă. Puteți căuta sfatul competent de la un stilist profesionist.

Natura buclele blonde de diferite culori sunt caracteristice tipuri „de primăvară“ (maro deschis) și „de vară“ (cenușă sau maro închis). Primul este cald, al doilea este rece. Având în vedere acest lucru, trebuie să selectați un balsam tonic sau de nuanță.

Recomandări privind tonicul preferat de a folosi doamnelor cu păr echitabil:

 1. Lumina blondă se va potrivi proprietarilor de piele albă și ochi albastru sau gri.
 2. Nisipul de aur se va juca cu accente stralucitoare pe capul unei fete de tip primavara sau toamna, cu fire roscate sau maro inchis.
 3. Ash-blond se referă la culorile reci, deci este optim pentru tipurile de "iarnă" și "de vară".
 4. Blonda blondă poate încerca și fete "de iarnă", inclusiv buclele întunecate (pre-lighten-le).

Brunele cu maro deschis sunt frumoase, deoarece oferă oportunități ample de a alege culorile. Acestea pot fi:

 • nuanțe aproape de culoarea naturală a părului - lumină sau blondă întunecată. Ele vor face tonul original mai viu, expresiv, va da strălucire;
 • prune, ciocolata, visiniu, vinetele, cafea și alte culori similare sunt optime pentru blond inchis si parul maro, și, uneori, de cenușă;
 • castan, roșiatic, cupru, cenușă și nuanțe de aur, precum și ciocolată - alegerea potrivită pentru fetele de culoare maro deschis.

Consiliul. Fiecare producător are propria sa linie de tonuri și nume pentru ei. Pentru a face alegerea potrivita intre vanilie rece, perle-roz sau o nuanta de creme brulee va ajuta la fotografiile si recomandarile de pe ambalaj, precum si la testele de casa. Culoare subțire subțire pe partea din spate a capului cu două culori pentru a vedea care unul este mai potrivit pentru umbra ta de culoare deschisă de culoare.

Culoarea este foarte interesantă pe părul scurt, în care firele sunt colorate cu tonic de nuanțe diferite, aproape de tonul natural al părului. Este necesar doar să alegeți un interval de temperatură rece sau cald (în funcție de tipul de culoare al exteriorului). Proprietarii de bucle medii și lungi blonde pot experimenta o tranziție lină de la rădăcini întunecate la capete strălucitoare, luând nuanța potrivită pentru a se potrivi cu culoarea originală. Frumos aspectul fir de roșu margini care stralucesc la soare.

În cazul în care părul este destul de ușor, puteți vopsi zona rădăcină tonică întunecată, preferând culorile naturale de scorțișoară sau castan.

Tinting caracteristici

 1. Nu utilizați nuanțe de culoare maro și maro pe blondă blondă, altfel riscați să deveniți proprietarul părului prea luminos.
 2. Nu încercați să folosiți un tonic pentru a ușura schema de culori naturale. Sarcina instrumentului este de a porni, nu repara.
 3. Alege culori diferite de cele naturale cu 1-2.
 4. Dacă ați făcut recent un perm sau ați fost vopsit cu henna, încercați mai întâi produsul de colorat selectat pe câteva toroane. Există șansa de a nu obține umbra dorită. Va trebui să mutăm procedura de redare timp de câteva săptămâni.
 5. Cenușă, argintiu, gri - una dintre cele mai populare nuanțe care sunt destul de ușor pentru a obține părul blond și blond. Dar ele sunt foarte "capricioase": sunt departe de a fi potrivite pentru toată lumea, vă pot face mai în vârstă și puteți evidenția lipsa de aparență.
 6. Pentru a elimina galbenele, există unelte speciale cu un pigment purpuriu. Ele sunt bune dacă alegeți o gamă rece de tonuri.

Pinkish umbra pe bucle blond - este proaspăt, modern și de tineret. Cu alte coloranți trebuie să fiți atenți: probabilitatea de a obține o culoare urâtă este grozavă.

Tehnici de tonifiere

Fetele cu părul obișnuit nu trebuie să decoloreze părul înainte de a folosi un tonic (excepția este părul blond întunecat, dacă proprietarul său dorește să vopsească în cenușă, nisip, platină și alte culori deschise). Întregul preparat este să vă spălați părul cu șampon și să pregătiți echipamentul necesar:

 • Agenții hueing;
 • perie sau burete pentru aplicarea sa;
 • recipiente și linguri nemetalice pentru compoziție. Unele fete aplică drogul direct din flacon pentru a-și controla consumul;
 • faguri;
 • cleme sau crabi;
 • mănuși;
 • haine pe care nu le deranjezi murdare (poti lua un peignoir impermeabil, ca in cabina);
 • prosoape.

Consiliul. Cu 3-4 săptămâni înainte de tonifiere, începeți o îngrijire mai intensă a părului. Taie capetele divizate, fac masti pentru a hidrateaza, restabileste firele.

Tonul blond la domiciliu necesită executarea pas cu pas a unor astfel de acțiuni:

 1. Verificați dacă sunteți alergic la produsul cosmetic achiziționat. Aplicați tonic sau balsam la cot, încheietura mâinii sau în spatele urechii. Instrumentul poate fi utilizat dacă, în decurs de o jumătate de oră, nu s-au observat mâncărimi, roșeață, erupție cutanată.
 2. Purtați haine de lucru.
 3. Buclele umede, ușor ude, împărțite în 4 părți aproximativ egale - occipital, coroană, temporală. Asigurați-le cu firepins.
 4. Strângeți nuanța în vasele pregătite.
 5. Purtați mănuși.
 6. Partea occipitală a părului este împărțită în mai multe fire înguste.
 7. Vopsea peste fiecare dintre ele, trecând de la rădăcini la vârfuri. Lucrați repede, dar cu atenție.
 8. Lăsați buclele slăbit sau scoateți cu acul.
 9. Treceți la următoarele zone de păr, acționând similar.
 10. După o perioadă de timp recomandată de producătorul agenților coloranți, spălați compoziția din cap cu apă caldă și apoi rece. Căderea picăturilor ar trebui să fie transparentă. Nu utilizați șampon.

Alte recomandări pentru aplicarea tonicului:

 • dacă faceți un ombre cu ea, împărțiți părul în mai multe părți și legați-l în cozile (plasați elasticul la nivelul la care intenționați să faceți o tranziție de contrast). Vopsiti marginea firelor cu un agent selectat;
 • dacă doriți să umbrați zona rădăcină, puteți utiliza folie pentru a evita pătarea restului buclelor. Puneți o nouă bucată sub fiecare fir de la rădăcini.

Efectul de colorare

Durata rezultatului depinde de cât de des vă spălați părul. În medie, preparatele pentru nuanțe rezistă la 4-6 proceduri folosind șampon. Aceasta durează aproximativ 2-4 săptămâni, iar apoi, de regulă, este necesară o corecție. Puteți folosi tonice de 1-2 ori pe lună, actualizând culoarea sau făcând-o mai saturată. Pentru a menține frumusețea culorii va ajuta sampoanele colorate.

Apropo. Uneori coloranții semi-rezistenți sunt utilizați pentru tonifiere. Ele nu acționează la fel de atent ca balsamurile și tonicele, dar culoarea după ele durează mai mult. Deși rădăcinile trebuie să tenteze.

Pentru ca noua culoare să vă ajute mai mult timp la ochi, nu vă spălați părul în primele două zile. Evitați expunerea la soare și piscină, nu utilizați uleiuri naturale.

Nu vă așteptați la un miracol: tonicul nu este o vopsea permanentă, deși are anumite avantaje. Acest instrument este optim pentru fetele care sunt îngrijorate de sănătatea părului și în același timp doresc să sublinieze sau să schimbe culoarea lor naturală blondă.

Sfaturi importante pentru tonarea parului:

http://expertpovolosam.com/procedury/okrashivanie/tonirovanie/rusyh-volos

Tonica balsam: recenzii clienți

Unul dintre cele mai populare balsamuri de nuanțe este produsul producătorului rus Rokolor. "Tonic", recenzii pline de laudă și încântare, este un produs cosmetic buget care are o bună calitate, textura groasă și o paletă imensă de nuanțe variate.

Acest articol se bazează pe recenziile "Tonic". De ce este acest balsam atât de bun?

De ce este nevoie de balsam colorat?

Recenzile balsamului "Tonica" nu sunt goale sau, mai degrabă, pline de răspunsuri pozitive și laudative. Și toate pentru că instrumentul rezolvă astfel de probleme, cum ar fi pictura pe fire gri, parul ușor și întunecat, oferind umbra dorită la bucle. Tot ceea ce asigură producătorul în publicitate se realizează în practică.

Culoarea naturală a părului poate fi oferită într-o nuanță ușor diferită (în funcție de culoarea originală): roșu, vinete, "ciocolată de lapte", maro aurie și așa mai departe.

Fete tinere în cereri de balsamuri și șampoane, dând o nuanță de roșu, ciocolată neagră, nuc, blondă cenușie.

caracteristici

 1. Balsamul este complet sigur, deoarece nu conține amoniac.
 2. Se creează pe baza componentelor naturale, care împiedică uscarea excesivă a părului, dă-i strălucirea, netezesc "cântarele", împiedicând secțiunea.
 3. Recenzile din "Tonika" indică faptul că vopselele de vopsea de grunduire dau culoarea dorită părului întunecat și luminos.
 4. În cazul în care rezultatul nu este plăcut, poate fi ușor spălat imediat.
 5. O oportunitate de a combina diferite nuanțe între ele.
 6. Acesta este unul dintre puținele produse de colorare bugetare, dar foarte de înaltă calitate.
 7. Rezultatul este ținut pe păr pentru o lungă perioadă de timp, mai ales dacă nu vă spălați părul zilnic.
 8. Cea mai largă paletă de culori.

Datorită avantajelor sale, recenzii despre tonul "Tonika" laudă acest instrument.

structură

Orice fată care se respectă nu va permite utilizarea cosmeticelor de calitate slabă cu componente discutabile. Și seria de balsamuri din "Rocolor" nu ar fi atât de popular dacă conține substanțe nocive.

În produsul cosmetic o mulțime de ingrediente naturale pe bază de plante:

 1. Alcoolul cetearil este o substanță vegetală pe care nu trebuie să vă temeți, în ciuda faptului că este alcool. Face parte din multe produse cosmetice. Acțiunea sa vizează protejarea părului și a pielii, prevenind evaporarea umidității. Părul de la impactul său devine moale și neted.
 2. Ulei esențial extras din semințe de in. Acest element de plante hrănește părul, îi conferă moale, netedă, umple umiditatea și dă volum.
 3. Acidul citric este adăugat pentru a face saturația să devină saturată, acest lucru fiind recomandat în mod special pentru un balsam de luminare și pentru un șampon tonic, recenzii, apropo, confirmați acest lucru.
 4. Ceara de albine, care protejează părul și scalpul, creează o peliculă protectoare, precum și netezește suprafața părului, netezește amorțimea, ca urmare a faptului că agentul de colorare se situează mai bine.
 5. Vitamine din grupa F. Acestea sunt activate în structura părului, împiedicându-le să se usuce.

Desigur, chimicalele sunt, de asemenea, incluse, dar efectele lor sunt complet benigne. Și este de remarcat faptul că nu orice produs de colorat se poate lauda cu prezența de componente naturale.

Faptul este că majoritatea acestor produse cosmetice conțin amoniac, care afectează în mod negativ părul: usucă structura părului, îl face mai rigid. Se adaugă amoniac pentru a face ca fiecare păr să absoarbă mai bine pigmentul colorant. Dar ce, în acest caz, îndeplinește o funcție similară în balsamul "Tonic"? Acesta este laurii sulfat de sodiu, agentul nu este, de asemenea, foarte util, dar încă mai puțin agresiv decât amoniacul.

"Tonica": balsam și sampon pentru nuanțe. Care este diferența?

Acele fete care nu au folosit niciodată produsele "Tonika" nu înțeleg ce să cumpere - balsam sau sampon sau orice în complex. Sau poate nu există nicio diferență?

Există încă diferențe:

 1. Șampoanele "Tonika" se aplică părului murdar, astfel încât procesul de vopsire cu acest instrument arată ca un șampon obișnuit. Dar balsamul este aplicat pe părul curat, ca orice alt balsam de păr.
 2. Șampoanele "Tonika" în compoziția lor au ingrediente mai agresive decât balsamurile.
 3. Efectul șamponului este mai durabil.

Desenată pe păr

Aplicarea pe păr este un indicator important în descrierea produsului de natură cosmetică. La urma urmei, unii producători lipsiți de scrupule diluează puternic consistența balsamurilor și șampoanelor lor pentru a economisi. În ceea ce privește revizuirile "tonice" (balsam de nuanță) despre modul în care este aplicată și modul în care aceasta se păstrează pe păr, toate femeile care au încercat produsul pe cont propriu, exprimă în unanimitate doar satisfacția. Pe întreaga lungime a părului, produsul este distribuit într-un strat uniform, menținând timpul necesar pe fire, fără a curge în jos.

Dar cum să aplicați balsamul "Tonic" pe păr? Acest lucru vom spune, dar mai intai trebuie sa luati in considerare acest lucru:

 1. În primul rând trebuie să vă protejați mâinile, hainele, instalațiile sanitare din vopsea, deoarece va fi dificil să le spălați mai târziu.
 2. Cantitatea necesară, precum și timpul de expunere depind de lungimea părului.
 3. Se separă alternativ firul prin fir și fiecare este uniform aplicat cu un balsam de nuanță: de la rădăcini până la vârfuri.
 4. Păstrați produsul pe părul pentru timpul alocat și apoi spălați-vă părul în mod obișnuit și uscați puțin părul, pentru a rămâne umed.

Și punem astfel:

 1. Părul de păr (umed) pentru a ușura separarea firelor. Începeți aplicarea ar trebui să fie de la cap până la temple, apoi du-te la breton (dacă există) și zona frontală.
 2. Folosit pentru aplicarea unei perii speciale sau ca analog, puteți folosi un pieptene sau o perie cu dinți frecvenți (dar nu metal).
 3. Dacă părul este luminos, atunci balsamul trebuie păstrat pe păr timp de 5-10 minute, dacă este întunecat, atunci toate cele 20.
 4. După ce părul este spălat cu apă caldă, dar fără șampon. Mai mult, ele sunt spălate până când fluxul de apă devine transparent. După spălare, puteți aplica balsamul obișnuit pe păr pentru a fixa culoarea mai bine sau clătiți firele cu apă cu suc de lămâie sau extract de musetel. Din aceasta, nuanța selectată va deveni mai strălucitoare (acest lucru este potrivit în special pentru nuanțe blonde).

Asta e tot. Procedura este ușoară și nu provoacă dificultăți.

Color balsam de soi "Tonica"

În problema paletei "Tonic" nu se oprește. O mare varietate de nuanțe, pentru fiecare gust, atrage din ce în ce mai mulți cumpărători. Există șase niveluri în paletă, încep de la al nouălea și se termină cu al patrulea:

 • Al nouălea este tonul pentru blonde;
 • Al 8-lea - pentru firul blond deschis;
 • Al șaptelea - pentru păr blond sau de grâu;
 • 6 - pentru bucle de castane;
 • Al cincilea - pentru părul de castan închis;
 • Al patrulea - pentru cel mai întunecat păr.

Paleta de culori pentru blonde. Recenzii pentru tonuri de platină

Blondes pentru a ajusta culoarea lor sau fetele care doresc să-și schimbe umbra mai fundamental, atunci când cumpără un tonus balsam "Tonica" ar trebui să acorde o atenție la desemnarea de pe ambalaj. Blondele sunt marcate de nivelul 9:

 • platină (9,01);
 • perie de cenușă (8.10);
 • perla strălucitoare (9,02);
 • ametist de aur (9,01);
 • maro roz roz (9,05);
 • palid palid (9,03);
 • topaz (9.10);
 • fum de roz (8.53).

Cea mai cumpărată este "Tonicul" cenușă, recenzii care sunt mai mult decât despre toate celelalte. Este marcat cu numărul 8.10 de pe ambalaj. Uneori se numește "tonic" în recenzii. Deci, de ce este cel mai cumpărat?

Această umbră are o caracteristică utilă: elimină stingerea galbenă. Pentru a scăpa de acest efect secundar al colorării, balsamul poate fi amestecat cu șampon obișnuit în proporție de 10% balsam și 90% sampon.

Aplicați această nuanță la părul întunecat. Clienții remarcă faptul că balsamul elimină perfect stralucirea pe care au apărut-o după pătarea într-o lumină ușoară.

Recenziile perlei "Tonika" (8.10) susțin că pe părul natural blond, balsamul oferă o nuanță "rece". Dar pe culoarea părului "de grâu" se dovedește cu un ton roz, deci femeile care au încercat recomandă diluarea balsamului cu apă, mai degrabă decât cu șampon.

Smoky "Tonic". opinii

Umbra roz-roz "Tonica" - încă una dintre nuanțele celui de-al 9-lea nivel, care este ideală pentru blonde și părul brun deschis. Dar pentru fetele cu părul brun, această nuanță nu este recomandată. După aplicarea acesteia, bruneturile nu vor vedea niciun efect sau vor dobândi o nuanță neplăcută de verzui.

În ceea ce privește recenziile, multe femei observă că rozul fumos dă exact rezultatul pe care îl afișează pe ambalaj. Culoarea poate deveni mai bogată și mai strălucitoare dacă părul este inițial puternic luminat.

Dar acele fete care au folosit această nuanță de balsam tonic pe parul vopsit anterior recomandă o primă iluminare sau o neutralizare a culorii "vechi", pentru că în caz contrar culoarea va rămâne neuniform și va da o culoare neuniformă: în unele locuri luminoase, uneori absente complet.

Smoky-roz, spre deosebire de cenușa "Tonika", recenzii și fotografii din care pot fi văzute mai jos, aceasta este umbra aleasă de fetele tinere și chiar mai tinere.

Paletă pentru păr brun, maro deschis. Nivelurile 7 și 8

 • mahon;
 • lumina blondă;
 • scorțișoară;
 • mahon;
 • roșu și violet.

Nivelurile 7 și 8 sunt concepute pentru toate nuanțele de maro deschis. Dar aceasta nu înseamnă că blondele de platină sau bruneta nu pot folosi aceste tonuri. În mod firesc, merită să ne gândim că umbra se va dovedi oarecum diferită de cea dorită și indicată pe pachet.

Nivelurile 7 și 8 ale balsamelor de nuanță de la producătorul rus Rocolor arată excelent atât într-o singură performanță, cât și în combinație cu alte tonuri ale paletei. Acest lucru este posibil datorită faptului că tonurile nivelurilor 7 și 8 sunt "medii" sau "intermediare". Ei pot primi un ton rece, lumină, moale sau mai saturată.

Cele mai vândute nuanțe ale acestor niveluri sunt ciocolata de lapte, nucul, maro deschis, scorțișoară și nuanțe de roșu. Mai ales tonurile roșii cad ușor pe orice culoare a părului și nu prezintă efecte "secundare".

Nuantele întunecate ale unui balsam de nuanță: nivelele 6, 5 și 4

Brown-roșu și chihlimbar sunt adesea achiziționate tonuri dintr-o serie de nuanțe întunecate. Rezultatul: părul devine o culoare nobilă, fără surprize neplăcute.

Tonuri frumoase pentru bruneturi. Ei cad uniform pe părul vopsit. Ele dau nobilime unei culori identice cu care părul a fost deja vopsit. Pe nuanțele de păr luminoase, arată același lucru pe care producătorul îl indică pe ambalaj. Pentru părul negru, din păcate, nu se aplică.

O altă serie populară de nuanțe de balsam tonic. Vinetele, prunele și cireșele sunt culorile preferate de fete tinere. Acest lucru este evidențiat de comentariile lor.

Efect de biolaminare

Recent, balsame colorate cu efect de biolaminare au apărut pe piață. Utilizarea lor nu vizează doar colorarea, ci și pentru a face părul neted. Nuanțele din această serie sunt după cum urmează.

Pentru culoarea naturală:

 • espresso;
 • ciocolată neagră;
 • cappuccino;
 • castan de aur.

Pentru părul care a suferit o clarificare:

 • Creme brulee;
 • rece vanilie;
 • blondă blândă.

Pentru culori luminoase naturale sau vopsite:

Opinii despre noua linie de "tonici" lipsită de orice negativitate. Fetele notează că efectul biolaminării este într-adevăr acolo. Desigur, nu este la fel de bună ca cea realizată în salon cu ajutorul altor mijloace, dar, totuși, pentru "clasa" ei, balsamurile funcționează perfect: în plus față de culoarea frumoasă, părul neted este obținut pe "ieșire".

Tonic: recenzii, fotografii "înainte" și "după"

Rezumând cele de mai sus, putem spune cu siguranță că balsamurile de tonic Tonic sunt un produs de calitate pentru bani puțini.

Care sunt mărturiile despre balsamuri? Deci, majoritatea declarațiilor pozitive provin de la fete cu blonde sau de culoare blondă. La urma urmei, "Tonica" nu numai că adaugă saturație la astfel de culori, dar elimină și stralucirea - un partener de coloranți în culoarea unei blondie.

Nivelurile de balsam închis sunt potrivite pentru fetele ușoare și cu părul întunecat. Apropo, ultimele nuanțe sunt mai puțin pretențioase decât cele ușoare. Ele sunt mai bine plasate pe păr natural și colorat. Aceste nuanțe nu vor cauza neregularități și pete.

Fotografia de mai jos arată clar efectul înainte și după aplicarea balsamului.

Să luați sau să nu luați?

Ar trebui să aleg balsamul tonic "Tonic"? Categoric da. Pentru prețul scăzut, instrumentul justifică pe deplin promisiunile declarate. Există, desigur, omisiunile, dar majoritatea recenziilor vorbesc despre eficacitatea acestui balsam. Da, și ca primul instrument de nuanță (dacă nu a fost folosit anterior un singur șampon sau balsam) "Tonic" de la "Rocolor" este ceea ce aveți nevoie.

http://www.syl.ru/article/349722/ottenochnyiy-balzam-tonika-otzyivyi-pokupateley

Tonic Balsam de umbrire: compoziție, paletă, fotografie pe păr. Instrucțiuni privind modul de aplicare

Datorită selecției uriașe de paletă de culori, disponibilitate și eficacitate, balsamul tonic Tonic este foarte popular în rândul femeilor. Folosirea unui balsam vă permite să experimentați cu siguranță aspectul, să schimbați complet culoarea parului sau să actualizați imaginea folosind nuanțe frumoase și diverse.

Balsamul tonica Tonica are multe nuanțe și culori.

Acest produs cosmetic prezintă avantaje semnificative față de coloranții pentru păr și șampoanele de colorare.

Pentru ce sunt folosite balsamurile de nuanță?

Pentru a crea o imagine nouă în cosmetologia modernă, sunt folosite multe mijloace diferite. Balsamul de nuanță este considerat cel mai sigur pentru colorarea părului deoarece nu conține amoniac. Pigmentul colorant care acoperă suprafața părului îi împiedică să se deterioreze.

O astfel de colorare blândă ajută la "închiderea" părului de la efectele negative ale radiației ultraviolete și împiedică decolorarea culorii. Profesioniștii recomandă utilizarea unui balsam de păr, chiar dacă părul a devenit lipsit de viață. Ingredientele naturale ale balsamului au un efect benefic asupra părului și îl întoarce și strălucește.

avantaje

Compoziția balsamului tonic tonic de la Rocolor nu provoacă nici o îngrijorare. În mod convențional, toate componentele din ea pot fi împărțite în naturale, care au un efect pozitiv asupra părului și chimice. Numărul componentelor chimice este minimizat.

Din dorința naturală de a evidenția:

 • Ceara de albine - concepută pentru a forma un film invizibil pe păr. Marginile sunt aliniate, părul devine neted. Din acest motiv, colorarea devine mai uniformă.
 • Ulei esențial de semințe de in - ajută la hrănirea și hidratarea, contribuie la o creștere vizuală a volumului și face părul moale.
 • Alcoolul cetearic (alcool ceteatilic) este o componentă a plantei care asigură moale și hidratează părul.
 • Acid citric - ajută la luminozitatea culorii. Este deosebit de relevant pentru culorile luminoase.
 • Vitaminele din grupa F - contribuie la menținerea umidității în păr.

Numărul substanțelor chimice din compoziție este redus la minimum. Dacă vă uitați la fiecare componentă în detaliu, puteți alege unele.

Și anume:

 • Emulsifiant - utilizat în principal pentru amestecarea tuturor componentelor balsamului.
 • Laurilsulfatul de sodiu este o componentă chimică sintetică. Este folosit în aproape toată cosmetologia. Sulfații se curăță perfect, îndepărtează murdăria de păr și împiedică apariția grăsimilor.
 • Propilen glicol - ajută la darea de moale. Părul devine ascultător și pieptene mai bun.
 • Conservanți - împiedică creșterea bacteriilor dăunătoare și păstrează toate proprietățile utile ale componentelor.
 • Odorant - folosit pentru un miros plăcut.

Avantajele indiscutabile ale balsamului tonic de la Rocolor sunt:

 • cost redus;
 • ușor de folosit; vopseaua este ușor de aplicat;
 • se spală rapid la culoarea nereușită;
 • o gamă largă de nuanțe pentru proprietarii de orice tip și ton al părului;
 • amoniacul lipsește;
 • părul nu necesită îngrijire profesională;
 • nu are efect negativ asupra părului.

Astfel, remedierea tentei pentru Rocolor ajută nu numai la dobândirea unei imagini noi, dar și la vindecarea părului.

Posibile dezavantaje ale utilizării balsamului de nuanță

Deși balonul Tonik are multe avantaje, este încă imposibil să ignorăm dezavantajele care pot afecta alegerea acestui instrument pentru colorare.

Și anume:

 • cu o utilizare foarte frecventă a balsamului, părul devine uscat;
 • nu vopsea peste părul cenușiu;
 • vopseaua este slab spălată cu haine și mobilier;
 • pentru cel mai bun efect, trebuie să tentați permanent părul;
 • în cazul colorării părului, care anterior a "mișcat" substanța chimică sau s-a colorat, rezultatul poate să nu coincidă cu așteptările;
 • posibile reacții alergice. Prin urmare, se recomandă aplicarea unei cantități mici de balsam pe braț înainte de utilizare și menținerea timp de câteva minute. Dacă s-a format o erupție cutanată, nu este de dorit utilizarea unui balsam.

Pentru a obține un rezultat bun, este important să alegeți tonul și cantitatea potrivită de balzam pentru aplicație. O descriere detaliată a acțiunilor atașate instrumentului.

Palette Tonic de la Rocolor

Paleta de balzamă tonică tonică este foarte diversă în nuanțe, astfel încât fiecare femeie va putea să aleagă tonul dorit și să actualizeze imaginea. Este posibil să se aplice nu numai colorarea completă, ci și colorarea sau ombra.

Balsam colorant tonic: o paletă de culori.

Baloanele sunt împărțite în grupuri. Fiecare grup are un număr și este utilizat pentru un anumit tip de culoare de păr. Grupurile încep cu numărul 9 și se termină cu 4.

 • Platină blond - 9,1;
 • Smoky Topaz - 9,10;
 • Mama Perlei - 9,02;
 • Ametist - 9,01;
 • Pink Pearl - 9,05;
 • Galben pal - 9,03;
 • Ash blonda - 9,21;
 • Rece de vanilie - 9.12;
 • Creme brulee - 9,23;
 • Smochy roz - 8,53;
 • Pearl Ash - 8,10;
 • Grafit - 7,1;
 • Ciocolata de lapte - 7,3;
 • Piuliță de aur - 7,35;
 • Lumina blond - 6,0;
 • Scorțișoară - 6,5;
 • Redwood - 6.54;
 • Vara indiană - 6,65;
 • Cappuccino - 6,03;
 • Ciocolată amară - 3,01;
 • Express 1.03
 • Blondă - 5,0;

· Chihlimbar roșu - 5,35;

· Rumba cubaneză - 5,4;

 • Ciocolata - 4.0;
 • Iris - 4,25;
 • Bordeaux - 4.6

Tonic este un balsam tint, paleta din care include acum o scala de culoare cu biolaminare.

Nuanțele cu biolaminare sunt diferite, sunt avute în vedere opiniile ambelor fete care iubesc culorile naturale și ale celor care doresc experimente. Pentru acesta din urmă a fost adăugată o nouă nuanță pe paletă - "Culoarea roșie" - 6.45. În tabel, nuanțele de biolaminare sunt indicate cu caractere aldine.

Balsamul cu efect de biolaminare promovează formarea unui film de protecție. Acesta acoperă părul și elimină toate cântările. Părul devine strălucitor și neted. În exterior, ele par mai voluminoase și mai ușor de pieptene. Datorită filmului de protecție, culoarea nu se mai spală mai mult.

Alegerea corectă a umbră

Producătorii de balsam tonic de tonic din paleta propusă recomandă alegerea unei nuanțe care să fie cea mai apropiată de culoarea "nativă". Dacă vopseaua a fost utilizată, culoarea ar trebui să difere cu nu mai mult de 3 culori. Cu părul brun dorit să folosească tonuri naturale. Ele vor da buclelor un aspect frumos și bine îngrijit.

În selectorul de culori, acestea sunt numerele:

Pentru ciocolată cu părul brun și nuanțe de cafea, culorile negre și violete vor fi relevante. Ele vor da o strălucire frumoasă părului și vor accentua culoarea favorabil. Pentru culorile luminoase potrivite pentru părul de păr. În paleta de culori se află, de exemplu, perlele.

Blondele se simt mai bine folosind tonuri reci, de exemplu:

Cu ajutorul acestor culori este ușor să scăpați de stingerea neplăcută și să dați naturalitatea părului. Când se utilizează balsamul pe părul gri, este posibil să se atingă un ton frumos și bogat.

Dacă este dificil să alegeți alegerea culorii, puteți să vă concentrați asupra schemei de culori a pachetului de balsamuri. Ea este diferită. Și acest lucru nu este doar un accident, culoarea ambalajului arată ce fel de păr se va potrivi acestei sau umbrelor.

Și anume:

 • Culoarea albastră a ambalajului - nuanțele sunt aplicate pentru păr absolut cenușiu sau în scopul eliminării stării de galbenitate.
 • Culoarea verde - nuanțele sunt destinate pentru brunet, păr brun și păr brun.
 • Culoarea argintului - nuanțe reci. Potrivit numai pentru blonde.

Pentru a obține o nuanță frumoasă, este de asemenea important să opriți henna cu câteva luni înainte de a folosi balsamul. După ce chimia sau clarificarea ar trebui să dureze cel puțin 2 săptămâni. Respectarea acestor reguli este necesară pentru colorarea uniformă și excluderea rezultatelor neașteptate.

Dacă există îndoieli cu privire la obținerea efectului adecvat din utilizarea balsamului, puteți încerca să faceți o colorare incompletă. Aceasta este de a picta fire care sunt cel mai puțin vizibile. Dacă vă place rezultatul, continuați aplicația.

Normele de colorare

Pentru o colorare uniformă și frumoasă, trebuie să vă amintiți următoarele recomandări pentru aplicarea balsamului de tonic Tonic.

Regulile aplicabile:

 1. Înainte de a aplica colorantul, este necesar să vă spălați părul și să-l uscați cu un prosop, astfel încât părul să rămână umed.
 2. Pentru a nu se murdări cu vopsea lichidă, părțile deschise ale feței și gâtului ar trebui să fie șterse cu o cremă groasă, iar umerii ar trebui să fie acoperite cu o "căptușeală" specială, iar acasă poate fi o îmbrăcăminte inutilă. Este mai bine să purtați mănuși de unică folosință. Baia trebuie, de asemenea, protejată. Pentru a face acest lucru, umpleți fundul cu apă și turnați 25 ml de înălbitor. Dacă vopseaua a ajuns pe baie sau pe țiglă, trebuie să o spălați cu orice curățător de toaletă cu clor și cu cadă.
 3. Vopseaua este aplicată de la spate la temple, apoi partea din față a capului și bretonul sunt pictate peste. Pentru colorare, trebuie să utilizați fie un pieptene, care are dinți frecvenți, fie o perie specială. Aceasta va distribui uniform vopseaua și nu va permite fluidului să se scurgă pe față. Rezultatul colorării va depinde de aplicarea corectă a balsamului de tonic. De asemenea, este important să alegeți cantitatea potrivită de coloranți. Pentru a face acest lucru, înainte de a utiliza balsamul, trebuie să citiți instrucțiunile;
 4. Timpul care trebuie sustinut pentru colorare depinde de saturatia culorii la sfarsit. Dacă doriți să obțineți un efect ușor de tonifiere, va fi suficient timp de 5 minute. Fete cu părul brun sau pentru primirea de culori saturate de 10-15 minute;
 5. Pentru a obține umbra finală mai ușoară decât cea indicată pe ambalaj, înainte de a proceda la vopsire, aceasta trebuie diluată cu apă sau cu aer condiționat. Acest sfat este recomandat doar pentru re-colorare cu același balsam. În caz contrar, există riscul de a obține o culoare greșită.
 6. Este necesară spălarea vopselei fără șampon până când apa este complet albită. După aceasta, puteți aplica un balsam sau puteți clăti părul cu apă folosind ceai de mușețel sau suc de lămâie. O astfel de clătire va ajuta la fixarea rezultatului și va contribui la manifestarea instantanee a umbrei.

Tonic - un balsam colorant accesibil și eficient, o paletă de culori și rezultatul final al colorării vor atrage cu siguranță pe iubitorii de experimente. Principalul lucru este să alegeți nuanța și să urmați instrucțiunile pentru aplicare.

Recomandări pentru părul blond

Pentru a nu obține efectul de stingere neplăcută la vopsire sau pentru a scăpa de ea, trebuie să folosiți balsamul tonic cu nuante reci.

Și anume:

Ametistul este folosit în principal pentru a picta peste gri, dar poate elimina, de asemenea, roșcată, care este urâtă de blonde. Inițial, capul trebuie spălat și aplicat o mască pentru păr. În continuare - clătire cu balsam.

Pentru a face acest lucru, trebuie să-l diluați cu apă în proporție de 1 picătură de balsam într-o mică boață de apă și clătiți-vă capul cu această soluție. După clătire, puteți aplica balsam de păr.

Principiul aplicării Tonic 8.10 și 9.10 este similar. Principalul lucru nu este să adăugați un agent colorant cosmetic la detergent (șampon) și să-l păstrați fără să îl spălați mai mult de 7 minute, altfel buclele vor deveni purpuriu.

Cum să spălați balsamul cu pata nereușită

Dacă nu a fost posibil să se obțină rezultatul dorit din vopsire și culoarea rezultată este categoric dezagreabilă, puteți recurge la un instrument special de la Rocolor - Retonika. Singurul lucru este să întoarcem părul la aspectul său anterior numai imediat după primirea culorii nedorite.

Dacă au trecut mai multe zile de la aplicarea balsamului, Retonika nu va face față sarcinii.

La domiciliu, puteți reveni la culoarea părului în mai multe moduri:

 1. Spălați-vă părul cu șampon, este mai bine să utilizați șampon pentru păr uleios sau șampon pentru mătreață. După - este necesar să puneți o mască pentru păr.
 2. Aplicați o mască de kefir sau iaurt. Pentru acest kefir, cel puțin 3,5% grăsime, trebuie să îți pui părul, să-ți acoperi capul cu celofan și în vârf - cu un prosop. După 1,5-2 ore, clătiți cu șampon.
 3. Puteți folosi legume, brusture, ulei de in. Trebuie aplicat pe păr, apoi închideți celofanul și un prosop. Clătiți cu șampon pentru părul gras după 1-2 ore.
 4. Faceți o mască de miere de lamaie. Trebuie să amestecați 2 linguri. l miere cu suc de lamaie, jumătate va fi de ajuns, și a pus într-o baie de apă. De îndată ce mierea devine lichidă, aplicați-i părul, țineți-l timp de 10 minute și spălați cu șampon;
 5. Masca de la henna incolor va ajuta. Pentru prepararea sa este necesar să se amestece henna, kefir cu un procent ridicat de grăsime și 2 gălbenușuri de ou. Faceți o mască și așteptați o oră. Apoi clătiți cu șampon.

Tonic - un balsam universal de nuanță, paleta de culori a cărei varietate este foarte variată, poate fi înlocuită de o altă nuanță care nu are succes. O astfel de opțiune este optimă pentru experientele îndrăznețe.

Cât durează culoarea

În medie, culoarea din balsamul tonic Tinton este păstrată pe păr timp de 1-2 luni. Intensitatea și durata culorii depind în mare măsură de spălarea capului. Cu cât o femeie își spală parul mai des, cu atât culoarea se estompează mai repede. Cu șamponarea zilnică, durata de retenție a culorii va fi de 1-2 săptămâni.

Intensitatea și intensitatea culorii vor fi în mare măsură determinate de modul în care va continua îngrijirea părului.

Frecvența utilizării

Utilizarea frecventă a balsamului tonic nu dăunează părului, care este principalul și principalul său avantaj. Utilizarea colorantului convențional pentru păr sugerează că aplicarea repetată a compoziției de colorare poate fi în câteva luni. În cazul balsamului - 2-4 săptămâni.

Deoarece compoziția nu conține NH3 (amoniac), Tonic contribuie la apariția unei străluciri sănătoase de bucle.

Îngrijirea adecvată pentru părul vopsit

Recomandările pentru îngrijirea firelor după procedeul de vopsire cu un balsam de nuanță sunt puține, deoarece cosmeticele în sine hrănesc părul și nu îi distrug structura. Îngrijirea adecvată este necesară pentru o retenție mai lungă a culorii.

Prin urmare, imediat după vopsire, pentru a repara rezultatul, se recomandă aplicarea unei clătiri de balsam. Când vă spălați părul, este mai bine să nu utilizați șampoanele obișnuite cu un conținut ridicat de alcaline sau concepute pentru părul gras. Acestea vor contribui la spălarea rapidă a culorii.

Este recomandabil să nu folosiți măști care conțin uleiuri. De asemenea, ele corodează pigmentul colorat.

Profesioniștii în domeniul vopsirii recomandă aplicarea cosmeticelor colorate pentru a schimba imaginea. Utilizarea balsamului afectează în mod favorabil structura părului, iar efectul utilizării corecte este echivalent cu procedurile salonului. Mame speciale sunt, de asemenea, utile.

Pentru a obține un păr frumos după un balsam tonic tonic, este important să decideți nu numai culoarea și să aplicați corectitudinea corectă, ci și să vă asigurați îngrijirea adecvată, deoarece prin vopsirea constantă a culorii din paleta chiar și a unei balsamuri neplăcute de păr, părul poate fi încă slăbit de aceste manipulări de îngrijire.

Video despre cum să utilizați în mod corespunzător balsam de tonic Tonic

Pictura de balsam tonal tonic:

Îndepărteazăm părul galben cu Toniki:

http://lifegirl.ru/ottenochnyy-balzam-tonika.html

Modul de umbrire pentru părul brun

Fiecare fata tinde sa arate la moda si stilat. Foarte des, sexul echitabil care experimentează culoarea părului. Tinturile sunt o soluție excelentă deoarece nu numai că schimbă culoarea, ci și hrănesc părul.

Produsele de umbrire pentru părul brun deschis se fabrică astăzi în diferite variante - balsamuri și șampoane tonice, colorate.

șampon colorat

Tampoanele de nuanțare sunt produse inovatoare care nu numai că îngrijesc părul datorită prezenței componentelor detergenților, dar conțin și coloranți chimici. De fiecare dată când vă spălați părul, buclele dvs. vor schimba ușor culoarea. Aceste produse conțin adesea substanțe nocive precum amoniacul, sulfații, dar producătorii îmbogățesc șampoanele cu vitamine, nutrienți, proteine ​​și cheratină pentru a reduce impactul negativ asupra structurii părului.

Tamponul de nuanțare are multe avantaje:

 • Poate fi folosit mai des decât vopseaua, deoarece este destinată utilizării frecvente.
 • Acest instrument vopsează perfect parul cenușiu și, de asemenea, se ocupă de stării de galben. Nu trebuie să vă tentați în mod regulat părul cu culori dăunătoare.
 • Dacă alegeți compoziția potrivită a șamponului colorat, atunci este potrivit pentru păr natural blond, precum și pentru gri sau melirovannyh.

Balsam de nuanțare

Balsam de nuanțare conține pigment de colorare care nu provoacă efecte nocive asupra scalpului. El o înconjoară. Umbra nu persista mult timp, dupa fiecare samponare, culoarea devine mai putin vizibila. Datorită acestei proprietăți, puteți să experimentați cu siguranță o nouă nuanță.

Balsamul îngrijește cu atenție buclele și scalpul. Practic nu diferă de balsamul obișnuit, ci doar conține pigment de colorat.

Principalele avantaje ale utilizării balsamurilor de culoare:

 • Componentele nu au un impact negativ. Parul rămâne sănătos, indiferent de numărul de pete.
 • Instabilitatea balsamului vă permite să schimbați nuanțele pentru a alege cea mai potrivită opțiune.
 • După fiecare utilizare, părul devine matasos și strălucitor.
 • După vopsirea părului nu este nevoie de îngrijire specială.

Balsamul pentru parfum este un colorant bun pentru părul brun deschis. Vă permite să modificați culoarea naturală cu unul sau două tonuri. Acționează ușor pe păr, în compoziția sa nu există amoniac. Cu aceasta, puteți adăuga strălucire, reîmprospătați culoarea buclelor.

O varietate de nuanțe oferă posibilitatea de a alege tonul care satisface pe deplin dorințele dumneavoastră.

caracteristici

Produsele de păr de umbrire au următoarele avantaje:

 • Modele de umbrire pentru părul brun deschis sunt reprezentate de un sortiment larg, prin urmare fiecare proprietar al unei astfel de culori frumoase poate face mai multe tonuri mai ușoare sau mai întunecate. Modulele de umbrire pot fi folosite în mod constant, deoarece nu dăunează structurii părului, ci, dimpotrivă, ele sunt, de asemenea, hrănite și întărite.

Dacă nu vă place culoarea, nu vă puteți supăra, deoarece este suficient să vă spălați părul de mai multe ori și veți reveni la culoarea naturală a părului.

 • Fiecare produs este complet sigur, deoarece conține o cantitate mică de amoniac. După utilizarea unei nuanțe, nu este nevoie să cumpărați balsamuri sau șampoane cu efect de regenerare.

Un alt avantaj este prețul accesibil. Samponul tonic sau nuanțat va fi mai ieftin decât vopselele scumpe.

 • Parul brun deschis poate fi vopsit în orice culoare. Blond va reîmprospăta umbra naturală, făcând-o puțin mai ușoară. Pentru a face bucle ușoare blond un pic mai întunecate, castan sau ciocolată de culoare ar fi o alegere ideală.
 • Pentru fetele cu păr blond închis, puteți utiliza o nuanță blondă sau maro deschis. Aceste soluții vor da o nuanță nativă de saturație.

Nuanțe populare

Astăzi, fetele cu păr echitabil sunt prezentate cu o gamă largă de produse de nuanțe diverse care le permit să le ușureze părul sau să le facă puțin mai întunecate.

Fiecare producător oferă produsul său, subliniind avantajele. Alegerea culorii nu este o sarcină dificilă. Pentru a alege tonul potrivit, ar trebui să faceți un început din culoarea naturală a părului. De exemplu, frumusețile luminoase blond pot folosi tonuri diferite.

Bold fetele prefera de multe ori violet sau alb.

Pentru piele ușoară, nuanțele reci sunt perfecte. Puteți încerca un tonic alb sau de cenușă. Pentru fetele cu ochi roșii cu tip de căldură, soluția ideală ar fi ciocolata, maro auriu sau roșu.

Pentru fetele cu ochi verzi cu piele mată, nuanța fină a brun-cenușiilor este perfectă. Proprietarii unui alt tip de culoare trebuie să fie atenți atunci când aleg acest ton, deoarece acesta vă poate da aspectul o nuanță.

Pentru fetele blond închise, puteți folosi un tonic neagră, apoi puteți obține o culoare de castan. O alegere excelentă ar fi umbra blondelor, pentru că le va ajuta să le ușureze. Puteți utiliza un tonic de culoare gri, va ajuta să adăugați note noi la nuanța naturală. Multe fete aleg o nuanță de ciocolată color, pentru că vă permite să faceți o nuanță naturală la câteva nuanțe mai întunecate.

Pentru a obține o nuanță de maro medie, este suficient să aplicați unul sau două tonice mai ușoare decât cele naturale.

Este posibil să se ușureze părul cu sampon tonic sau fin?

Tamponul sau tonicul de nuanțare permite să se ușureze părul brun, principalul lucru este să alegeți nuanța potrivită. Veți putea lăsa părul în mai multe nuanțe.

Dacă doriți să vă schimbați drastic imaginea și să vă vopsiți părul blond, atunci ar trebui să căutați ajutor de la un specialist. Înainte de vopsirea firelor ar trebui să fie luminate, care este dăunătoare pentru păr, de multe ori această procedură nu ar trebui să fie efectuată.

Nu ar trebui să vă lămuriți părul brun, este mai bine să invitați o prietena, deoarece tonicul poate fi luat neuniform.

Este posibil să faci ombre?

Colorarea vârfurilor părului se numește ombre, această tehnică este ideală pentru fetele maro deschis. Sfaturile pot fi mai multe tonuri mai întunecate sau mai ușoare decât umbra naturală.

Bold femeile de moda folosesc adesea culori strălucitoare și neobișnuite - violet, verde, roz.

Ombre poate fi făcut chiar și o nuanță. Parul ar trebui împărțit în trei părți, iar fiecare dintre ele să fie vopsit. Apoi, capetele sunt înfășurate în folie și lăsate pentru o anumită perioadă de timp pentru a obține părul colorat. După aceea, trebuie să vă spălați părul cu șampon.

Profesioniștii vă recomandă să efectuați din nou procedura de colorare pentru a obține un rezultat mai stabil, dar tonicul poate fi lăsat deja numai 10 minute. Acțiunea repetată va crea o tranziție lină între nuanța principală și tonul sfaturilor.

Următorul videoclip va descrie mai detaliat tehnica de colorare a ombrelor:

Marci

Un număr mare de branduri bine-cunoscute produc o nuanță de înaltă calitate pe părul brun deschis:

 • Sampoanele de tonifiere din L'ORÉAL professional sunt foarte populare. Cu ajutorul lor, puteți obține nu numai o culoare uniformă, dar, de asemenea, da buclele o strălucire și o strălucire sănătoasă. Toate produsele sunt ușor spălate de pe scalp. Tonic de la L'ORÉAL professional este foarte popular, deci este greu de găsit pe rafturile magazinelor.

Compania oferă o gamă largă de agenți de colorare pentru bărbați și femei. Nu este ieftin, dar merită o calitate excelentă.

 • Un alt cunoscut producător străin de șampoane colorate, balsamuri și tonice este BONACURE COLOR SAVE SILVER. Mijloacele vă permit să schimbați nuanța părului blond. Acestea sunt convenabile pentru utilizare și pot fi ușor spălate. Dar cu nuanța de brand înseamnă să fii foarte atent, pentru că produsele mărcii adesea usucă buclele.
 • Marca Tonika, care se ocupă de fabricarea șampoanelor colorate, este foarte solicitată. Acesta poate fi găsit în fiecare magazin. Culoarea păstrează părul mult timp. Cu șampoane este foarte ușor să obțineți umbra dorită.

Dar merită să ne amintim că produsele companiei conțin în compoziție și componente dăunătoare, deci nu ar trebui folosite frecvent.

 • O bună alternativă sunt produsele Irida. Brandul oferă o gamă largă de tonuri și, de asemenea, are un preț rezonabil. Multe fete preferă unelte de colorat de la compania "Rocolor". Sunt ieftine și sunt inofensive pentru piele și bucle.

Un dezavantaj semnificativ este faptul că este dificil să se spele tonicul de pe scalp.

Instrucțiuni de utilizare

Mai întâi trebuie să achiziționați o nuanță cu culoarea dorită. Este necesar să selectați nuanțe care sunt una sau două tonuri diferite de cele naturale. Apoi, cu siguranta vei arata elegant si unic.

Înainte de a picta, mai întâi trebuie să pregătiți toate uneltele - o pensulă pentru pictura, mănuși, un pieptene și un prosop.

Procedura de aplicare a nuantei:

 • În primul rând, părul trebuie împărțit în părți separate folosind un pieptene. Fiecare fir trebuie să fie vopsit individual cu o perie specială. Pentru a face acest lucru este destul de dificil, astfel încât să puteți obține ajutorul unui prieten.
 • Pentru a preveni colorarea gâtului și a urechilor în timpul procesului, acestea trebuie unsate cu o cremă pentru copii. Dacă după colorare zona pielii este colorată, este necesară umiderea vatei de bumbac în alcool și ștergerea ei.
 • Dacă alegeți o nuanță neagră, ar trebui să pictați cu atenție bucle și rădăcini. Pentru a aplica în mod egal o nuanță pentru toate zonele, merită pieptănatul părului după vopsire.
 • Pentru a obține o culoare spectaculoasă și vibrantă, samponul sau balsamul colorat trebuie lăsat pe păr timp de 30 de minute. Dacă sunteți interesat de un efect minor, atunci trebuie să țineți vopseaua numai 10 minute.
 • După vopsire, capul trebuie spălat bine. Apa clară este o indicație că vopseaua a fost spălată de pe cap.
 • Rămâne doar să ștergeți și să vă uscați.

Rezultat înainte și după: recenzii

Umbrirea înseamnă foarte mult ca sexul echitabil, pentru că, cu ajutorul lor, puteți schimba ușor tonul natural al părului. Mulți sunt atrasi de faptul că tonicul nu se menține pe bucle pentru o lungă perioadă de timp, iar acest lucru vă permite să schimbați adesea imaginea.

Femeile moderne de modă preferă adesea produsele Tonika, deoarece sunt ieftine și caracterizate de înaltă calitate.

http://vplate.ru/okrashivanie-volos/ottenochnye/na-rusye-volosy-shampuni-balzamy/