logo

Toning de la Estelle

Tampoanele de păr se dovedesc prin fotografiile fetelor înainte și după procedura de schimbare a umbrelor. Aceste șampoane nu afectează foliculii de păr și nu dăunează sănătății acestora.

Avantajele și dezavantajele șampoanelor colorate

Femeile au apreciat beneficiile șampoanelor colorate.

Datorită recenziilor și recomandărilor experților, au făcut o listă de avantaje:

 • Compoziția nu conține amoniac, ceea ce înseamnă că nu strică calitatea părului;
 • Sigur chiar și cu utilizare regulată;
 • Permise să se utilizeze pentru orice tip de păr;
 • Ușor de folosit;
 • Vopsea păr gri;
 • Are o gamă largă de nuanțe;
 • Unele șampoane au substanțe care sunt utile pentru păr, uleiuri și vitamine.

Dacă vorbim despre deficiențele produselor cosmetice, atunci putem distinge câteva. În primul rând, utilizarea șamponului colorat necesită o dexteritate, în special în cazul utilizării părului blond. Dacă este aplicată incorect, culoarea cade neuniform.

Al doilea minus este instabilitatea culorii. Tonul este menținut până la 1-2 șampoane și, prin urmare, este necesară spălarea frecventă cu utilizarea agentului.

Cum se utilizează și instrucțiunile de spălare

Șamponul de șampon cu șampon are instrucțiuni de urmat. Acest lucru vă permite să obțineți o culoare frumoasă și să nu stricați părul. Nu puteți picta după un perm, deoarece există riscul de a obține un ton complet diferit.

Înainte de a aplica produsul în cap, este necesar un test de alergie: o cantitate mică de șampon este aplicată pe folia ulnară. Dacă după 15 minute nu a existat nicio reacție, scula poate fi utilizată în condiții de siguranță.

Instrucțiuni generale de utilizare Șampon colorat:

 1. Ei poartă mănuși de cauciuc pe mâini, deoarece șamponul poate să pată pielea mâinilor;
 2. Păr umed cu apă curgătoare și ușor pătat cu un prosop;
 3. Agentul de umbrire este turnat în palmă și aplicat ușor cu mișcări de masaj de-a lungul întregii lungimi a părului pentru a forma o spumă bogată și pufoasă;
 4. Timpul pentru care agentul este lăsat pe bucle depinde de rezultatul dorit, dar nu trebuie să depășească 40 de minute. Timpul optim este întotdeauna indicat de producător pe ambalaj;
 5. Apoi, părul se spală bine, folosind o mască sau un balsam pentru a le înmuia.

Umbrirea șamponului de păr înainte de utilizare necesită în mod necesar studierea instrucțiunilor, care pot include fotografii înainte și după procedură. Unii producători recomandă utilizarea produsului pe bucle uscate și acest lucru trebuie luat în considerare înainte de utilizare.

Cum sa alegi culoarea potrivita

Alegerea tonicului potrivit vă permite să obțineți efectul dorit.

Tamponul de nuanțare este selectat în funcție de culoarea originală a părului.

Pentru părul întunecat

Fetele cu bucle intunecate nu pot schimba drastic aspectul. Tamponul de nuanțare poate da doar o lumină umbroasă și strălucește la păr. Pentru a vedea modificările, trebuie să păstrați instrumentul pe păr pentru o perioadă maximă de timp.

Fotografia înainte și după vă permite să vedeți efectul aplicării unui șampon colorat pentru a schimba culoarea părului de frumusețe roșie, ceea ce îi permite să gândească înainte de a experimenta cu nuanțe. Se potrivesc cu cuprul și tonurile roșiatice.

Pentru parul corect

Blonde fete, folosind tonic, poate face buclele mai frumoase și spectaculoase. Cea mai populară nuanță este platina. Elimina stralucirea, confera parului stralucire si matase.

Fetelor care le înmoaie părul nu li se recomandă să folosească șampoane.

Cu toate acestea, dacă există dorința de a obține o culoare strălucitoare, este mai bine să alegeți mijloacele care se spală după primele două proceduri de șamponare.

Pentru părul gri

Proprietarii părului gri ar trebui să aleagă acele nuanțe care le pot tonifica în mod egal.

Parul gri are tendința de a obține o culoare foarte strălucitoare după vopsire, deci utilizarea unui șampon cu o umbră uniformă nu funcționează.

În cazul buclelor gri, se recomandă să alegeți un tip de toner care este făcut special pentru părul gri. Acest instrument afectează părul din interior și vă permite să obțineți o nuanță frumoasă.

Revizuirea celor mai bune mărci

Tampoanele pentru păr, înainte și după ce fotografiile sunt prezentate de producători diferă nu numai în ceea ce privește prețul, ci și calitatea.

Înainte de a cumpăra instrumentul, se recomandă să citiți recenziile și instrucțiunile. Aceasta va oferi ocazia de a nu strica părul și de a obține culoarea dorită.

"Joanna Multi Effect Color"

Umbrirea înseamnă "Joanna Multi Effect Color" produsă în Polonia. Este folosit la domiciliu pentru a spori nuanța părului natural sau colorat.

Un plic cu greutatea de 35 g este suficient pentru o singură utilizare pentru bucle lungi sau două pentru cele scurte. Dezavantajul ambalajului este că, după deschidere, este incomod să se păstreze.

Paleta de culori:

 • Nisip, perla și blond natural;
 • Zmeură roșie și coacăz roșu;
 • Cireș roșu;
 • Profund vrac;
 • Juice vinete;
 • nuc;
 • Roșu.

Umbrirea șamponului de păr permite, după aplicarea fotografiei înainte și după, pentru a vedea modificările pe care buclele au devenit mai elastice și strălucitoare. După vopsire, nu este necesar să așteptăm ca culoarea să fie saturată, proprietățile de nuanță sunt destul de slabe.

"Parli Cosmetics"

Balm pentru umbrire "Parli Cosmetics" este potrivit pentru blonde. Acesta vă permite să eliminați stralucirea și să dați părului o nuanță de nobil rece. Este produs un volum tonic de 500 ml, ceea ce înseamnă că va fi suficient pentru un număr mare de aplicații. Este demn de remarcat prețul scăzut al produsului - 205 ruble pe sticlă.

Șamponul are o nuanță întunecată de violet, dar după spălare nu lasă acea culoare pe păr. Consistența instrumentului este fluidă, pe bucle creează o spumă luxuriantă.

Avantajele folosirii Parli Cosmetics:

 • Dă strălucirea părului și mătăsos;
 • Facilitează pieptănarea;
 • Elimină galbenele.

Pentru a obține o nuanță frumoasă rece, veți avea nevoie de 2-3 spălări cu un șampon colorat. Nu usucă părul și este potrivit pentru utilizare frecventă.

"Concept Explosion Blond: efect anti-galben" ("Concept")

Stralucirea pe par dupa vopsire este problema celor mai blonzi. Pentru a scăpa de aceasta, experții recomandă utilizarea "Concept Blond Explosion: efect anti-galben", care este proiectat special pentru părul blond.

Disponibil în 1 litru. Prețul este destul de scăzut - 500 de ruble pe litru de sticlă. Consistența tonică este destul de groasă, culoarea este purpurie. Mirosul unui balsam nu provoacă disconfort.

Utilizați un șampon colorat imediat după spălarea capului cu șampon obișnuit. În acest caz, balsamul trebuie amestecat cu aer condiționat sau cu o mască de păr într-un raport de 1: 1. Aplicați pe toată lungimea părului și spălați după 2-3 minute. Este important să rezistă timpului, pentru că dacă o exagerați, părul va deveni liliac.

Femeile care au folosit "parul Blond Explosion: efect anti-galben" pe părul lor, notează efectul cumulativ. Pentru a menține tonul instrumentului se utilizează 1 dată pe săptămână.

"Indola Color Silver Shampoo"

Tampon de nuanțare pentru a da o nuanță de argint la bucle. Producătorul promite blondelor și proprietarilor de păr gri o nuanță argintie după utilizarea produsului.

Ca parte a samponului au folosit în același timp pigmenți purpuriu și albastru, care vă permit să scăpați de galbenitate. Nutrienții saturează părul cu aminoacizi esențiali și le dau o strălucire sănătoasă.

Instrumentul este disponibil în două forme: 300 ml și 1,5 litri. Sticla este confortabilă, are un design elegant și memorabil. Prețul mediu pentru 300 ml este de 360 ​​de ruble.

În opinia fetelor, șamponul "Indola" este ușor de utilizat și economic. Părul după aplicare devine foarte moale și nu este confuz.

Pentru nuanțe suficient de trei minute. După clătire este imperativ să se utilizeze măști și balsamuri de păr.

Singurul dezavantaj al tonului "Indola Color Silver Shampoo" este că umbra durează până la prima spălare a capului.

Pentru a păstra culoarea de argint, va trebui adesea să utilizați instrumentul.

"L'oreal Professionel: Expert Silver" ("L'real")

Fotografii înainte și după aplicarea unui șampon colorat arată că pentru părul blond acest instrument este indispensabil.

Dupa ce se aplica stralucirea dispare, buclele devin mai ascultatoare si mai lucioase.

Lăsați șamponul în sticle de 250 ml. Costul mediu al fondurilor - 850 ruble. Potrivit producătorului, este potrivit pentru părul gri și alb, precum și pentru blond natural.

Consistența șamponului este un liliac întunecat. Pe păr formează o spumă pufoasă, bine spălată cu apă.

Utilizați instrumentul ca un șampon obișnuit pentru spălarea buclelor, dar este ținut pe cap pentru cel puțin 5 minute.

După aplicare, se obține o nuanță mai rece. Aminoacizii din care fac parte, hrănesc părul și dau o strălucire sănătoasă.

"Irida-M Classic" ("Irida")

Produsele de tonifiere au o paletă largă de nuanțe. Șamponul Irida nu conține componente dăunătoare, este ușor de folosit și este potrivit pentru toate tipurile de păr.

Datorită compoziției delicate, șamponul colorat acționează pe suprafața superficială, fără a distruge structura. Un plus de "Irida-M Classic" este considerat durata de conservare a culorii până la 10 proceduri de spălare a capului.

Cu o utilizare obișnuită cel puțin o dată pe săptămână, apare un efect cumulat, iar umbra este menținută pe păr pentru o perioadă lungă de timp.

Nu se recomandă aplicarea șamponului de nuanțare după perimetru sau clarificare. Este necesar să faceți o pauză în 2 săptămâni. Acest lucru este necesar pentru a obține o nuanță uniformă pe întreaga lungime a părului.

Paleta include nuanțe pentru toate tipurile de păr:

 • Blondă de lux;
 • de aur;
 • Amber colecția;
 • Lumină naturală;
 • Colectarea de ciocolată;
 • Captivante roșii.

Fiecare fată va fi capabilă să aleagă pentru ei însuși o nuanță optimă. Tonicii ajută la schimbarea aspectului fără a afecta părul.

Rezultatele totale ale matricei Culoarea obsedat de argint

Fotografii înainte și după aplicarea samponului colorat pentru părul colorat "Matrix", spun că elimină stingerea galbenă, dă bucle strălucire și luminozitatea culorii. Puteți cumpăra produsul în magazinul de produse cosmetice profesionale pentru păr. Prețul mediu pentru o sticlă este de 600 de ruble.

Dupa aplicarea se lumineaza stralucirea parului. Se recomandă păstrarea mijloacelor după desenare de la 3 la 10 minute. Dacă o exagerați, firul de lumină poate deveni purpuriu.

Coerența rezultatelor "Total Matrix Color Obsessed So Silver" este similară cu cea a șamponului obișnuit. Este gros, ușor de aplicat la bucle și spume bine. Acesta conferă părului o nuanță rece, cu o strălucire perlată.

Dezavantajul este că se usucă părul. După spălare cu un șampon colorat, producătorul recomandă utilizarea unei măști de hidratare.

"Lisap Milano"

O caracteristică distinctivă a balsamului de nuanțare este aceea că nu conține amoniac. Pigmenții înseamnă să înveliți părul și să îi oferiți o nuanță bogată și strălucire sănătoasă. Compoziția are, de asemenea, componente de îngrijire, cum ar fi ulei de jojoba, extract de semințe de piersici și uleiuri esențiale de citrice.

Utilizarea instrumentelor este destul de simplă:

 • Capul este umezit cu apă;
 • Aplicați un șampon colorat pe toată lungimea părului și lăsați până la 20 de minute;
 • Clătiți temeinic cu apă și bucurați-vă de rezultat.

Baloanele "Lisap Milano" au în paleta lor 10 nuanțe, cum ar fi:

 • Cupru de aur;
 • Roșu și cupru;
 • Foc roșu;
 • Purple roșu;
 • Castan intens;
 • Antracit gri;
 • negru;
 • Satin maro;
 • Hazelnut;
 • Silver.

Pentru a obține culoarea dorită, puteți amesteca diferite tonuri tonice împreună. Fetele notează că balsamul miroase bine. Dupa utilizare, parul pastreaza o culoare bogata si straluceste pana la 5 proceduri de samponare.

"Constant Delight"

Compoziția samponului "Constant Delight" include două tipuri de pigmenți: argint și purpuriu. Datorită acestui lucru, instrumentul îndepărtează stralucirea părului vopsit și natural.

După aplicare buclele devin strălucitoare, cu o umbra ușoară argintie. Ingredientele de ingrijire, si anume extractul de Camellia, le fac mai puternice si mai rezistente.

Utilizați instrumentul pe un cap umed curat. Aplicați o cantitate mică de șampon pe toată lungimea și mențineți-l timp de cel puțin 5 minute. Clătiți cu apă curgătoare și uscați buclele în mod obișnuit.

Producătorii indică pe ambalaj că utilizarea frecventă a șamponului este permisă. Instrumentul este potrivit pentru blonde. Datorită compoziției de acizi de fructe, după aplicarea părului șampon nu va fi depășită.

"Estel" ("Estel")

Paleta largă de șampoane Estel de colorare a părului permite fiecărei femei să aleagă culoarea pe care o iubește pentru colorare. Compoziția instrumentului nu dăunează structurii părului, schimbând calitativ umbra buclelor. Particulele ultraviolete din compoziția șamponului protejează părul în timpul verii.

Costul samponului este scăzut, prețul mediu pe sticlă - 100 de ruble. Acest lucru îl face accesibil pentru fiecare fată, dar, în același timp, produsul este de înaltă calitate. Estel tonic are o compoziție naturală care afectează în mod pozitiv sănătatea părului.

Durata conservării culorii depinde de frecvența spălării capului și de calitatea structurii părului. În medie, luminozitatea umbrei este menținută până la 6 proceduri de spălare. Pentru a menține culoarea șamponului este utilizată la fiecare 2 săptămâni.

Dezavantajul produsului este că schimbarea culorii părului va fi nesemnificativă și pe termen scurt. De asemenea, fetele spun că părul lung necesită o cantitate mare de șampon colorat.

Paleta de culori Estelle include nuanțe pentru păr gri, blonde, brunet și frumusețe cu părul roșu. Cu o utilizare corectă, o fată își poate schimba cu ușurință imaginea pentru o perioadă scurtă de timp.

"Rokolor: Culori stralucitoare"

O caracteristică distinctivă a șampoanelor "Rokolor" este compoziția lor, care conferă lumina părului, siluetă. În acest caz, unealta oferă buclelor o nuanță strălucitoare.

Tampoanele de nuanță "Rokolor" au o paletă largă de nuanțe. Ca parte a amoniacului și a substanțelor nocive care afectează structura părului. Pigmenții coloranți învelează ușor suprafața părului.

Utilizarea instrumentului "Rokolor: Culoare strălucitoare" nu necesită utilizarea de măști și balsamuri. Șamponul nu usucă părul, ci îl face mai dulce și mai neted.

Fetele care au folosit produsele tichete "Rocolor", notează prețul accesibil, ușurința în utilizare, obținerea unei nuanțe stabile și luminoase. Atunci când este folosit în mod corespunzător, produsul conferă părului un efect ușor de laminare.

"Kapous Professional: culoarea vieții" ("Capus")

Shading înseamnă "Capus" dezvoltat în Spania. Sunt potrivite pentru toate tipurile de păr, deoarece conțin acizi de fructe. Tamponul de nuanțare va sublinia o nuanță naturală și o va schimba ușor.

Instrumentul oferă un efect ușor de tonifiere, deoarece în primul rând are ca scop curățarea și vindecarea părului. Producătorul recomandă utilizarea unui balsam de aceeași marcă pentru o nuanță mai strălucitoare.

Kapous Professional: Produsele Life Color sunt considerate moi și potrivite pentru părul uscat. După aplicarea buclelor obțineți un luciu sănătos. Aplicați produsul ca un șampon obișnuit, aplicat mai întâi pe întreaga lungime și după 5 minute, spălat.

Paleta Kapus este destul de largă, astfel încât fiecare fată va putea alege o umbră pentru a se potrivi culorii părului ei.

"Schwarzkopf Profesional: Bonacure Culoare Salvați Argint" ("Schwarzkopf")

Samponul marca Schwarzkopf hrănește părul datorită ingredientelor din plante. Utilizarea fondurilor nu dăunează buclelor, în timp ce își schimbă calitatea nuanței.

Principalele avantaje ale "Schwarzkopf Proffesional: Bonacure Color Save Silver":

 • Poate fi utilizat în timpul sarcinii și alăptării;
 • Permise pentru utilizare o dată pe săptămână;
 • Poate fi folosit pe toate nuanțele părului.
 • Nu trebuie să uităm că tonicul de colorare nu este la fel de rezistent ca vopseaua. Pentru a menține nuanța părului, trebuie să folosiți în mod regulat instrumentul.

Paleta de nuanțe vă permite să aplicați tenta părului întunecat, ușor, roșu și de ciocolată. Aplicația este destul de simplă, deci nu necesită abilități speciale de la femei.

Sfaturi utile

Coaforii sfătuiesc fetele să nu le rănească părul, să folosească șampoane în loc de vopsea.

Sfaturi utile de la experți vor ajuta la păstrarea sănătății buclelor și la obținerea unei nuanțe de înaltă calitate, durabile:

 • Trebuie să alegeți culoarea cu înțelepciune. Nu modificați imediat tonul părului în mod drastic. Pentru început, este suficient să alegeți un tonic care diferă cu 1-2 tonuri;
 • Nu exagerați cu nuanța părului. Acest lucru va face ca buclele să arate ca paie;
 • Se recomandă să se pună mijloace pe toată lungimea, pornind de la un vârf și finisând cu sfaturi de păr;
 • Pentru a face culoarea mai stabilă, un pic de oțet sau suc de lămâie se adaugă la apă când se clătește;
 • După procedeul de vopsire cu un șampon de colorare, trebuie folosite măști de păr și balsamuri pentru a face părul mai moale.

În urma unor sfaturi simple, fetele își vor putea schimba cu ușurință culoarea părului, folosind șampoane pentru aceasta și vor obține fotografii vii înainte și după procedură.

Fotografii înainte și după aplicarea șampoanelor de colorare a părului

Tampoanele de nuanță sunt o dezvoltare unică pentru femeile care nu doresc să folosească vopseaua și să dăuneze sănătății părului. Ele ajută la schimbarea umbră a buclelor la scurt

Videoclipuri: șampone cu păr tuns. Ce trebuie să știți

Tampoane de păr pentru păr. Ce este:

Specialistul vă va spune toate despre șampoanele pentru colorarea părului. Video cu fotografii înainte și după:

http://ladysdream.ru/ottenochnye-shampuni-dlya-volos-estel-matriks-tonika-loreal-koncept-palitra-cvetov-foto-do-i-posle.html

Estel paleta de culori tonice pentru par

Ce culoare Estelle de păr să alegeți: 10 opțiuni eficiente

Paleta de vopsea a lui Estelle este diferită. Vopseaua a fost inițial concepută pentru a picta fire de gri. Seria de produse cosmetice prezentate conține ulei de piersici, componente de plante utile și vitamine. Aceste componente activează circulația sângelui și stimulează creșterea buclelor.

Estelle colorant pentru păr are o paletă largă de culori

Toate vopselele de păr Estelle dau bucle de nuanțe suculente și naturale.

Deoarece firele vopsite primesc nutrienți, ca rezultat, părul devine un ton natural și devine suplu și matasos.

Estelle serii profesionale - profesionale în numere

Compania Estel oferă o gamă largă de produse, incluzând nu numai produse de vopsit, dar și diverse componente auxiliare.

Alegerea vopselei perfecte, ar trebui să vă concentrați pe durabilitate și accesibilitate.

Această marcă este împărțită în două linii: paleta de culori profesionale și linie pentru uz casnic.

Ca parte a liniei profesionale există o paletă de culori prin numere, activatori pentru tonifiere, oxidanți și tot felul de coloranți.

Paleta profesionala Estelle este formata din cinci serii. Preparatul conține următorii agenți și componente de oxigenare:

 • emulsie-oxidant, care conferă rezistență la nuanțe;
 • cu vopsea cremă într-o pereche de activatori vor da intensitate de culoare;
 • agenți de iluminare;
 • pastă de albire;
 • pulbere pentru a evidenția umbra.

Nuante Estelle Deluxe

Paleta de culori de lux este de aproximativ 135 de nuante diferite. Agenții de colorare conțin o cantitate mare de ingrediente nutriționale și vitamine.

Compoziția seriei intră uniform pe fire, ceea ce asigură o utilizare economică.

Aceste fonduri se caracterizează printr-o durabilitate crescută și o culoare profundă. În plus față de oxidant și colorant, kitul conține un preparat de crom-energie, care contribuie la protejarea firelor de efectele chimice ale coloranților.

Paleta de culori Estelle această linie este distribuită în următoarea serie:

 1. Chitosan conține vitamine și oligoelemente, oferind lumină și strălucire părului.
 2. Red Hair Dye Estelle extra ed.
 3. Produse de iluminat High Blond și Flash.

Beneficiile vopselei Estelle Essex

Paleta de culori Estel Estel contribuie la păstrarea durabilă în culori bogate. Compoziția produselor cosmetice sunt uleiuri utile și componente utile.

Linia este caracterizată de ingrediente eficiente care furnizează părul albite cu substanțe nutritive.

Agenții coloranți conțin un sistem molecular obișnuit care asigură îngrijire blândă și delicată. Este recomandat de experți să elimine părul gri.

tonice

Pentru ca nuanțele de la Estelle să obțină rezistență și strălucire, tonarea este aplicată în firele albite.

Iubirea dragostei de droguri

Acest balsam de nuanță este potrivit pentru tonifierea de înaltă calitate. Paleta conține aproximativ 17 nuanțe. Vopseaua este complet spălată după un anumit timp, ceea ce permite utilizarea altor culori și nu se aplică spălări speciale.

Cu acest medicament, puteți reîmprospăta periodic culorile vopselelor rezistente.

Solo ton

Linia Solo Ton folosită pentru tonifiere. Nu conține componente amoniacale. Într-o serie de 18 nuanțe. Un astfel de balsam nu oferă o culoare persistentă.

Astfel de colorare nu dăunează buclelor, deoarece vopseaua nu conține componente de albire.

Cu această unealtă puteți să scăpați de tonurile galbene ale părului albite. Se utilizează culoarea cenușie de culoare brună de la Estelle.

Contrast solitar

Doar câteva nuanțe sunt incluse în contrastul de culoare a vopselei de par Estelle. Acest instrument vă permite să ușurați firele cu 4-6 tonuri. Astfel, sunt create nuante saturate care nu se spala mult timp.

Pentru părul gri: Estelle Silver

Pentru o vopsire temeinică a părului gri se aplică o serie de argint. O paletă diferită este folosită pentru pictura, inclusiv nuanțele de ciocolată de la Estelle. Medicamentul se caracterizează printr-un efect blând și durează mult timp. În același timp buclele devin atractive și puternice.

Caracteristicile seriei fără amoniac

Vopseaua de amoniac fără amoniac este potrivită pentru firele epuizate de petele permanente. Cu ajutorul componentelor blânde, se efectuează tonifierea și vopsirea buclelor albite.

Produsul conține un procent mic de activator, care contribuie la siguranța produsului.

Seria sensului de lux conține mai mult de 50 de nuanțe. Restaurarea buclelor va ajuta la o serie de Celebrity.

Instrumente de evidențiere: o paletă de culori și preț

Evidențierea este o procedură în care anumite componente sunt luminate. Ca urmare, coafura este dotata cu un volum suplimentar. După evidențiere se efectuează tonarea.

Pentru a evidenția utilizarea unei serii de Flash High. Astfel de medicamente costă aproximativ 300 de ruble.

Corrector de serie Deluxe incolor

Pentru corecția culorii după evidențiere, este utilizată o corecție non-cadru, care ajută la creșterea luminozității culorii și eliminarea umbrei inutile.

Când este aplicat corect, îngălbenirea este neutralizată după evidențiere. Aceasta folosește o nuanță de culoare brună închisă de la Estelle.

Efect anti-galben blond

Efectul anti-galben este utilizat pentru a elimina nuanța galbenă a părului albite. Acest instrument face ca firele să fie strălucitoare și mai puternice. Se folosesc numeroase balsamuri tonale. Se poate folosi ciocolata neagra de la Estelle sau alte palete.

Cum și ce să spălați

Întotdeauna există riscul apariției unei culori nedorite după procedura de colorare. Pentru astfel de cazuri, aplicați compoziții corective și spălări speciale.

Spălarea este considerată un agent sparing și, în același timp, are un preț accesibil. Utilizarea acestui medicament nu afectează pigmentul natural. Structura părului nu este ruptă, iar părul rămâne sănătos și strălucitor.

Spălarea se aplică timp de 20 minute și apoi se spală cu apă. Utilizarea medicamentului poate fi de 4-5 ori.

Cu vopseaua de păr Estelle, veți obține o colorare blândă

Fiecare femeie poate alege orice nuanță la gustul tău, folosind bogăția de culori Estelle. Datorită substanțelor benefice, se realizează o colorare blândă și moale.

Balsam de umbrire tonic: colorare blândă a părului

Dorința de a schimba coafura este naturală pentru doamnele noastre. Dar vopselele cele mai rezistente usucă părul și fac parul fragil. Cum de a schimba culoarea părului fără a vă deteriora părul? Acest lucru vă va ajuta cu siguranță balsam de tonic Tonic - un agent de colorare blând, o alternativă excelentă pentru multe culori de amoniac.

Hair tonic - avantajele și dezavantajele

Tonul are multe avantaje importante care atrag multe doamne moderne:

 • Acționează ușor și cu puțin - nu pătrunde adânc în păr, ci doar sub balanțele lor;
 • Este de scurtă durată - deține mai puțin de două săptămâni. Da, da, și acesta este și un plus, deoarece tonicul vă permite să modificați rapid și rapid imaginea. În plus, dacă rezultatul nu vă satisface, se va spăla fără urmă - trebuie doar să așteptați. Singura excepție este faptul că pe piesele pictate anterior, instrumentul se va menține strâns datorită structurii sparte;
 • Îngrijirea părului. Compoziția tonicilor include extracte naturale - acestea hidratează firele, le dau strălucire și silkiness, le fac moale și ascultător;
 • Nu trebuie să așteptați prea mult timp înainte de re-tonare. Dacă sa dovedit rău, puteți face fără măsuri cardinale complexe (tunsori sau revopsire). Este suficient să-l spălați de câteva ori cu șampon.

În plus față de aceste avantaje, tonicele de păr au mai multe dezavantaje:

 • Pentru un efect permanent, culoarea trebuie actualizată frecvent;
 • Pe toroane pre-streaked sau colorate, reacția va fi imprevizibilă. Același lucru se poate spune despre perimetrul chimic;
 • Tonic nu picteaza peste parul gri;
 • Uneori pigmentul merge la îmbrăcăminte și lenjerie de pat;
 • Fascinația excesivă cu acest instrument afectează și părul, precum și vopsirea cu vopsea rezistentă. Fiind destul de moale, poate schimba structura liniilor sănătoase.

Balsam tonic - Paletă

Paleta de culori include cel mult 36 de nuante - 8 dintre acestea pot fi atribuite liniei noi cu efect de biolaminare.

Cum se utilizează tonice pentru pictarea firelor?

Nu acționați din curiozitate - studiați cu atenție harta de culori de pe ambalaj. Dar acesta este doar primul pas! Înainte de a începe să pictați, rețineți:

 • Tonic nu transformă o brunetă într-o blondă blândă. Instrumentul va cădea în mod ideal pe culoarea luminii inițiale. Dar capul întunecat al părului trebuie să fie decolorat. Amintiți-vă, cu cât părul este mai întunecat, cu atât rezultatul este mai puțin vizibil;
 • Pe un cap de păr colorat, efectul va fi inegal. Mai mult decât atât, părul se poate schimba culoarea nu este la fel cum ați dori;
 • Nu neglijați testul alergic, mai ales dacă îl folosiți pentru prima dată;
 • Desfășurați un experiment cu privire la sfaturile unui fir subțire. Rezultatul este satisfăcut? Simțiți-vă liber să aplicați un balsam pe întregul cap;
 • Nu cumpărați produse inutile ieftine și de calitate scăzută.

Pentru munca de care aveti nevoie:

 • Combinați cu dinți rare;
 • Capacitatea de sticlă sau plastic;
 • Mănuși (din polietilenă de unică folosință);
 • șampon;
 • Burete sau perie;
 • prosop;
 • Balsam "Tonic".

Apoi urmați sfatul specialiștilor cu experiență.

 1. Periați bine.
 2. Puneți mănuși.
 3. Turnați bazele în recipientul pregătit.
 4. Se amestecă cu apă și se amestecă bine (proporțiile specifice sunt indicate în instrucțiuni).
 5. Umidificați ușor firul.
 6. Aplicați amestecul pe fire cu o perie sau un burete special, deplasându-vă de la mijloc spre mijloc și apoi deplasându-vă în jos. În primul rând, agentul este aplicat pe o parte, apoi părul este transferat și vopsit de cealaltă parte. Unii amestecă o anumită cantitate de toner cu șampon și doar își spală părul.
 7. După procesarea întregului cap de păr, pieptenește-l cu un pieptene și masați-l cu mâinile (ar trebui să apară spumă).
 8. Așteptați 30 de minute cu un prosop înfășurat în jurul capului.
 9. Clătiți cu apă curgătoare.

Vedeți videoclipul pentru mai multe detalii:

Cum să remediați rezultatul?

Dacă rezultatul nu a avut succes, utilizați unul dintre cele mai eficiente soluții de remediere. Balsamul Tonika poate fi spălat cu o spălare specială, pe cât posibil cu kefir, ulei de brusture, ulei de ricin și suc de lămâie. Oricare dintre aceste unelte poate reveni la culoarea sa inițială, dacă este aplicată imediat și este lăsată timp de cel puțin o oră. Capul trebuie să fie înfășurat strâns, și pentru a spori efectul încălzit cu un uscător de păr. Dacă culoarea nu dispare imediat, repetați procedura după 2 zile.

Un experiment eșuat va corecta și repeta spălarea.

Recenzii de balsam de tint

Comentarii pozitive ale acestui agent de vopsire, de asemenea, vorbesc în favoarea lui!

Irina: "La un moment dat am vrut să fac fire de culoare roz. Prin natura, sunt blondă, pe tonicul meu de păr blond părea luminos! A făcut o tranziție lină folosind un pieptene fin. Sa dovedit foarte cool! Tonic spălat în aproximativ o oră și jumătate. Asigurați-vă că repetați, dar cu o nuanță albastră. "

Elena: "Am folosit tonice pentru o lungă perioadă de timp - de mai mulți ani la rând. Singurul dezavantaj este că nu vă spălați capul, dar semnele de pe pernă rămân. Trebuie să puneți un prosop deasupra. În general, totul îmi convine. Principalul lucru este că tonicul nu strică părul, rămân la fel de viu ca înainte de vopsire. "

Karina: "Blondă revopsită, am luptat cu părul galben pentru o lungă perioadă de timp, dar nimic nu a ajutat. Am încercat umbra de tonic 3.2 și am fost foarte mulțumit. Strălucirea a dispărut complet, dar părul se usucă puternic, așa că folosesc măști de protecție. "

Masha: "Recent am încercat o piuliță roșie. Din rezultatul fără minte! Culoarea este saturata si frumoasa. Părul nu a suferit deloc, chiar a devenit mai moale și mai strălucitor. Data viitoare vreau să mă pictez cu un prun sălbatic.

Alexandra: "Îl cunosc pe Tonik încă de la studenții mei. Am reușit să încerc multe culori diferite. Acum iau pentru blond întuneric. Un pachet de balsam este suficient pentru două sesiuni. Efectul conține 3 spălări. Îi sfătuiesc lui Tonik tuturor. "

starea de spirit de toamna.. foc pe par! :) Ginger si RED CULORI: 3

Se salvează de la 100%. Hue 1.14 ashy. fotografie

Alo Sunt blondă. Îmi luminez părul cu pulbere și după tonarea profesională a Estelle. Dar, cu aproximativ o săptămână înainte de următoarea pictură, culoarea este spălată și părul începe să devină galben. Aici mă ajută Solo.

Când i-am cumpărat, m-am îndoit, nu a fost un instrument profesional și a fost ieftin (23 hrn.). Mai mult decât atât, am mai încercat-o pe Tonic înainte și ea ma dezamăgit foarte mult. Stătea par neuniform și teribil de uscat, era imposibil de pieptene! Am luat un remediu costisitor pentru Ce: ko galben, nu se usucă, dar același lucru este luat neuniform.

O folosesc astfel: îmi spăl capul cu șampon, clătesc și pun un pic (aproximativ 6 părți din tub) al acestui balsam pe părul umed și țineți-l timp de 3-5 minute. Mă spăl, pun o mască, spăl masca și pământul.

Părul meu este răsfățat și după ce șamponul este de obicei tare și matuit și când spăl acest balsam, sunt ca mătasea! Masca doar pentru siguranță se aplică, părul și astfel după ce este moale.

Culoarea este grozavă! Uniform și frumos! Galben nu un pic! Și ador pe cenușă! După câteva spălări de cap, repet procedura din nou. Foarte fericit. Destul de mult timp.

În cele din urmă! Tonifiat și nu dăunează părului, dar este posibil în realitate? GOLD REGULI tonifiere. Estel culoare ton solo de la A la Z, o revizuire a balsam tint!

Bună ziua tuturor, fetelor.

Când sufletul cere ceva ce nu este clar ce, statul este "Ajutați-i pe dumnezeii"! Nu-i așa? Și ați auzit despre asta, că atunci când o fată vrea să-și vopsească părul, înseamnă că inima ei este departe de a fi liniștită.

Sunt de acord cu acest lucru foarte mult. Inima cere schimbare, internă, externă, DA orice!

Astăzi vreau să vă spun despre tonicul colorat de la culoarea Estel.

Culoarea părului este una dintre căile de exprimare. Când mă simt ca o blondă, sunt blondă, dar câteodată vreau să fiu brunetă. Este întotdeauna plăcut să se schimbe, captează, transformă viața cu susul în jos și chiar se întâmplă, schimbă perspectivele.

Despre părul meu: gros, poros, ușor cret, predispus la uscăciune. Anterior, le-am vopsit într-o culoare blondă pentru câțiva ani, cu această vopsea și mai mult.

Apoi, ea a decis să se întoarcă la culoarea naturală a părului, deoarece culoarea după pictura a fost suprapusă nu numai pe rădăcini, ci și pe lungime. Nu a afectat umbra, dar, după părerea mea, părul a suferit.

Minusul blondelor este rădăcinile bine cunoscute. Cota femeii noastre este grea. M-am confruntat cu asta într-o singură lovitură - tăind totul sub pământ.

Cui îmi place să-mi verific tunsoarea scurtă - întreb aici și aici (aproape zero)!

Acest sentiment neobișnuit - îți rupi mâna prin păr, și bang - și se termină! Apropo, mulți susțin că parul scurt mă simt mai bine.

Până la lungimea mea reală, mi-am crescut părul în trei ani și jumătate. Și încă mă bucur de culoarea mea naturală, dată de natura mea.

★ ☆ ★ Deci, de ce am decis cu privire la tonifiere? ★ ☆ ★

Sunt foarte multumit de tonul meu natural si nu o voi schimba. Cu toate acestea, din când în când vreau să aprofundez culoarea, să o fac mai intensă, în viață, să joc, cu sclipici. Nu vreau să recurg la colorare chiar și în umbra mea. Prin urmare, ea a achizitionat tonic tonul de culoare Estel solo.

Desigur, aceasta este și chimia. Dar nu atât de agresiv ca vopseaua de păr.

Balsamul nu conține peroxid de hidrogen și amoniac. Și acesta este un mare avantaj.

Paleta de balsam include 18 tonuri. Ei bine, nu foarte mult. Dar puteți alege. Am încercat să găsesc un balsam pentru umbra mea - am fluctuat între ciocolată și castan. În cele din urmă, ați ales aceeași ciocolată. Și era cel mai apropiat de culoarea mea.

★ ☆ ★ Diferența dintre balsam de nuanță și vopsea? ★ ☆ ★

Balsam acționează numai pe suprafața părului, acoperindu-le cu un strat de colorant. Răul este minim, dar culoarea este spălată într-o săptămână sau două. Vopseaua deschide cântarele de păr și pătrunde în interior. Datorită acestei culori durează foarte mult timp. O femeie ma încurajat să aleg o vopsea care nu păstrează amoniac și ea și-a tuns părul, pretinzând că vopseaua nu ar face rău, ci pentru a îmbunătăți aspectul părului meu. Îmi pare rău, dar nu o voi crede niciodată.

★ ☆ ★ Ceea ce distinge balsam de la Estel: ★ ☆ ★

 • nu conține amoniac și peroxid de hidrogen
 • culori numai stratul superior de păr
 • după 7 - 8 spălări, culoarea este complet spălată
 • Bun pentru păr
 • Grosimea părului, are un efect de condiționare
 • Aprofilează și revigorează culoarea
 • Parul este strălucitor, mai gros la atingere
 • Compoziția vopselei include un filtru UV

Distribuitorul nu este prea convenabil, înfundat. Trebuie să dezgropăm capacul.

★ ☆ ★ Cum îl folosesc? ★ ☆ ★

Potrivit observațiilor mele, utilizarea sa în general nu se deosebește de vopsea. Strângeți-l într-un castron din plastic. Balsamul este foarte gros, deci cel mai adesea îl diluez puțin cu apă. Oferă o distribuție mai ușoară și mai uniformă. Este important să nu exagerați, altfel va curge doar din păr. După aplicare, colectez părul în cutie și înfășoară în polietilenă. De obicei timpul a avut locki: 30 de minute.

Consistența este foarte groasă, nu curge, își păstrează chiar forma, așa că l-am diluat ușor cu apă.

Spălați balsamul din cap cu o mică apă sub duș. Și pentru spălarea de la toată lungimea de apă rece. Clătiți până când apa este aproape clară. Nu folosesc șampon. După aceea, părul uscat și puteți evalua rezultatul. Cu o culoare bogată a părului, pielea mea devine mai frumoasă, devine mai albă și mai fină.

Atunci când ștergeți părul cu un prosop, este posibil să se murdărească, dar când se spală, totul se îndepărtează fără probleme. Compoziția nu strânge pielea și, în principiu, în timp ce este pe păr, nu se manifestă în nici un fel. Nu provoacă iritare.

Apa din baie rămâne, desigur, teribil de violet. Nervos Nu te uita

★ ☆ ★ REZULTAT ★ ☆ ★

Simte ca parul devine mai puternic. Culoarea nu se schimbă deloc, ci devine mai profundă și mai expresivă. Parul este moale dacă utilizați o mască. Nu am observat efectele dăunătoare sau deteriorarea structurii părului.

Umbra rezultată se potrivește perfect cu mine.

Dar, din păcate, rezultatul este spălat rapid. Probabil pentru că am diluat ușor balsamul cu apă.

- Cineva dintr-o recenzie se plânge că după ce culoarea este spălată și părul devine mai dur. În realitate, ca paiele. Pur și simplu nu permit o astfel de stare, umezindu-i în mod regulat cu măști și uleiuri gustoase.

Mai multe fete se plâng de faptul că bazam își vopsește părul într-o nuanță de culoare roz în partea de sus. Fotografie specializată, cu un plan apropiat, pentru a vă arăta - nu am avut astfel de surprize.

★ ☆ ★ reguli de aur pentru colorare cu Estel culoare solo ton balsam tinta: ★ ☆ ★

 • Alegeți o nuanță apropiată de culoarea părului nativ. Nu ar trebui să fie mult mai ușoară, altfel tonicul pur și simplu nu va lua părul.
 • Păstrați pe păr 20-30 de minute, nu mai mult.
 • Înainte de a aplica, testați pentru alergii.
 • Nu aplicați balsam pe scalp, ci numai pe păr.
 • Aplicați numai la părul umed.
 • Clătiți balsamul cu apă caldă, nu fierbinte.
 • Utilizați o umbră, apoi de fiecare dată când părul va fi mai bogat și mai strălucitor.
 • Folosiți un balsam pe părul nevopsit, ceea ce va crea efectul părului sănătos și bine îngrijit.

Acum mă gândesc să cumpăr oa doua sticlă. Totuși, e vară afară și chiar vreau să fiu luminos până când părul meu este acoperit din nou de pălării.

Recomand Estel color solos ton balsam, bine, și apoi vezi pentru tine dacă aveți nevoie sau nu.

Vă mulțumesc tuturor pentru atenția acordată.

O altă variantă de tonifiere - comparație FARA cu Estel

Vedeți celelalte recenzii ale mele despre îngrijirea părului:

Procedura de salon pentru păr înainte și după ♥ ♥ - pentru mine a fost un SHOCK, pentru a treia lună de vârf împărțit, efectul LAMINARE! Fără chimie!

http://hajr.ru/y/tonik-dlja-volos-jestel-palitra-cvetov.html

Estel marca tonic

Când zilele gri sunt terminate, fiecare femeie dorește să-și reîmprospăteze imaginea cu izvorul: elementele luminoase ale dulapului înlocuiesc lucrurile de iarnă întunecate. În imaginea actualizată, doresc să adaug mai multă lumină și culori bogate.

Cea mai ușoară modalitate de a vă schimba și de a deveni mai strălucitoare este să dați un ton bogat culorii buclelor. Acest lucru se poate face în două moduri: reparați sau tentați părul.

Colorarea constantă afectează în mod negativ structura părului: buclele devin fragile, plictisitoare și scapă în mod activ.

Pentru a evita efectele negative ale colorării și, în același timp, pentru a obține o nuanță diferită de păr, producătorii sugerează utilizarea agenților de tonifiere.

Paleta de culori extinse, îngrijire delicată pentru bucle, preț rezonabil pentru cosmeticele profesionale pentru păr a făcut marca Estel foarte populară în rândul femeilor. În toate varietățile de produse din această marcă o atenție deosebită trebuie acordată tonicului.

Acest medicament vă permite să schimbați umbra naturală a firelor de mai multe tonuri, fără a afecta structura buclelor.

Caracteristici și beneficii

Evaluând ce compoziție este mai bine utilizată pentru a schimba imaginea, trebuie să acordați atenție caracteristicilor distinctive ale instrumentelor de nuanțare de la marca Estel, precum și meritele acestora.

Avantajele utilizării tonicilor Estel în comparație cu vopselele:

 1. Particulele de colorare a șampoanelor nu penetrează profund în structura buclelor, nu afectează pigmentul părului și nu au un efect distructiv.
 2. Datorită acțiunii delicate, capetele firelor nu devin uscate, fragile sau plictisitoare.
 3. Ca parte a balselor de nuanță nu există amoniac și peroxid, care afectează negativ aspectul părului. Dimpotrivă, compania Estel adaugă componente speciale care îngrijesc cu atenție starea părului.

O trăsătură distinctivă a uneltelor profesionale de colorat - acoperă fiecare păr cu un strat subțire, datorită căruia există o schimbare a culorii, fără deteriorarea buclelor.

În comparație cu vopselele, efectul toroanelor de tonifiere nu durează atât de mult - după două săptămâni dispare complet și se spală. Dar puteți folosi tonice foarte des, fără teama de a vă deteriora buclele șic.

paletă

Înainte de folosirea șampoanelor Otium Unic Tint sau a balsamurilor de vopsire Estel, trebuie să examinați paleta existentă de nuanțe. Această companie oferă clienților o gamă variată de bej cald, caramel, ciocolată și culoare aurie.

Pentru cei care nu se tem să experimenteze, puteți combina două culori de tonifiere, cum ar fi, de exemplu, combinați scorțișoară cu ciocolată, acest lucru va da capului părului o nuanță neuniformă interesantă și buclele vor străluci în soare.

Tonul adecvat pentru vopsire trebuie selectat, concentrându-vă pe culoarea naturală a părului:

Pentru blonde

 1. o tentă de cenușă va face dacă există dorința de a elimina galbenele fără a afecta buclele blonde;
 2. folosind acest instrument, puteți face culoarea sau mai întunecată sau mai ușoară, în funcție de dorințele proprietarului de fire luminoase;
 3. Marca Estel oferă o varietate de opțiuni de culoare, de exemplu, tonul bej, cenușă, polar.
 4. Dacă există dorința de a efectua un experiment, puteți utiliza două mijloace de umbrire: aplicați o culoare deschisă întregului păr și apoi aplicați un balsam de nuanță pentru unul sau două tonuri mai ușoare. Astfel, fără a vă părăsi casa, puteți să vă evidențiați părul.

Pentru brunet

 1. aplicând o paletă de culoare închisă, bruneturile își vor da părului o culoare bogată și strălucitoare;
 2. va adăuga culori bogate în firul tonic al culorii "granat", "burgund", "burgund";
 3. tonul cald adânc se va dovedi dacă se utilizează balsamuri: "castan", "ciocolată", "scorțișoară".

Pentru roșcate și femei cu păr brun

 1. unul dintre următorii agenți de nuanțare poate fi o opțiune: "cupru roșu", "rubin", "nuci de aur";
 2. fiecare fată poate folosi sortimentul pentru doamnele cu părul roșu, mai ales dacă a folosit henna pentru colorarea mai devreme;
 3. tonice pentru roșcate va adăuga fire de strălucire de foc, soarele va străluci ca o flacără la soare.

Pentru părul gri

 1. Se recomandă utilizarea unuia dintre cei 12 agenți de tentativă;
 2. să facă față excelent părului cenușiu, tonuri de cenușă: "nori de vanilie", "stropi de șampanie";
 3. datorită utilizării vitaminelor și a keratinelor care fac parte din balsamurile de nuanțare, părul va obține un strălucire sănătoasă și o culoare bogată.

Cum să utilizați

Pentru a obține o tonifiere perfectă a buclelor, trebuie să vă spălați bine părul. Pentru a face acest lucru, utilizați șamponul obișnuit, dar este mai bine să folosiți cosmeticele profesionale de la marca Estel.

În cazul în care scalpul este uscat și există o cantitate mare de particule cornificate, atunci este necesar să se coajă de mătreață. Printre gama de produse Estel are un instrument special care vă permite să faceți față acestei probleme.

Peeling șampon va restabili structura scalpului și a părului. Poate fi folosit atât în ​​viața de zi cu zi, cât și în scopuri medicale.

Înainte de punerea în aplicare a tentativă de păr este necesar pentru a efectua mai multe acțiuni pregătitoare:

 • aplicați cremă sau ulei de grăsime pe frunte și pe temple, astfel încât în ​​timpul colorării să nu pată scalpul;
 • acoperiti hainele cu un prosop inutil;
 • Pregătiți mănuși speciale pentru a vă proteja mâinile de vopsea.

Procedura de bucle de tonifiere include mai multe etape:

 • Stingeți agentul de nuanță și aplicați-l treptat pe firele de păr într-o mișcare circulară. Nu este nevoie să frecați tonicul în scalp, să acordați atenție componentelor.
 • Atunci când este aplicată compoziția, este necesar
 • pieptenește părul. Pentru a face acest lucru, utilizați un pieptene cu dinți rare. Asigurați-vă că treceți cu atenție prin pieptene în partea din spate a capului și a templelor. Păstrați compoziția cât timp este indicat în instrucțiuni. În medie, acest proces durează 30 de minute. Există câteva sfaturi:
 1. pentru blonde, nu se recomandă să o exagerați mai mult decât timpul specificat, deoarece riscă să nu se scape de stingerea galbenă, dar să obțină accente de gri;
 2. bruneta termenul de aplicare a medicamentului poate fi crescut, astfel încât culoarea va fi mai viu și saturat;
 3. pentru fetele cu păr brun și cu părul roșu, puteți folosi o combinație: Estelle amestecat cu Tonika, acest experiment va ajuta la crearea de fire de diferite culori, sporind ieșirea naturală. Un efect similar poate fi obținut și blondes, folosind aceste compoziții pentru păr melirovannyh.
 • După timpul specificat în instrucțiuni, este necesar să spălați bine produsul. Această operație trebuie efectuată până când apa este clară.

Dacă nu ați primit o nuanță atât de strălucitoare de care ați visat, puteți repeta procedura o dată în plus. Singura dată când tonul Estel va fi pe păr trebuie redus.

La câteva zile după tonifiere puteți aplica o mască sau un balsam. Pentru a păstra culoarea mult timp, este mai bine să folosiți măști de nuanțare și balsamuri Estel. Ele sunt potrivite pentru păr melirovannyh.

În cazul în care părul este epuizat, subțire și fragil, iar vârfurile sunt uscate și mușcate, vă recomandăm să utilizați un toner activator de creare a unui instrument profesionist. Vă va permite să faceți față rapid acestor dificultăți, revenind strălucirea, strălucirea și frumusețea lor naturală.

Componentele speciale, care penetrează în foliculul de păr, au un puternic efect de întărire, protejând proprietarii părului elegant de a cădea.

După aplicarea acestui produs, părul Estel nu se extinde atât de intens, crește creșterea părului nou, care are o structură mai densă.

http://wlooks.ru/tonik/estel/