logo

Tintarea părului: tipuri și caracteristici

Modificarea culorii părului este un pas crucial, dar nu fiecare femeie este gata să schimbe drastic imaginea și stilul. Rezultatul depinde de alegerea corectă a mijloacelor și tehnologiei de vopsire. Și pentru a încerca o imagine nouă și a nu vă răni părul, încercați tonifierea.

Ce este tonifierea

Această procedură constă în vopsirea părului cu mijloace instabile și de economisire, ca parte a căruia amoniacul este conținut într-o cantitate minimă sau este complet absent. Vă oferă posibilitatea de a încerca diferite nuanțe înainte de o schimbare radicală a culorii părului.

În ce cazuri se face tonifierea:

 • Pentru a schimba culoarea parului la câteva tonuri.
 • Pentru a schimba culoarea părului fără întunecare și luminozitate, de exemplu: conferă o nuanță de aur părului brun deschis.
 • Pentru a accentua o nuanță naturală, intensificați-o sau reîmprospătați culoarea.
 • Dacă părul gri nu este mai mare de 40%, culoarea lor naturală este restabilită.
 • Ca o îngrijire suplimentară pentru păr după vopsirea persistentă.
 • După albire sau evidențiere, pentru a elimina culoarea, restaurați și întăriți părul slăbit.

Cum diferă vopselele de păr de vopsirea persistentă?

Principala diferență în acțiunea strictă - pigmentul este fixat pe suprafața părului și nu pătrunde adânc în acesta. Prin urmare, o nouă nuanță este spălată rapid și nu dăunează structurii părului.

Avantaje și dezavantaje

 • Părul după tonifiere rămâne sănătos și intact, deoarece scula nu pătrunde în păr.
 • Procedura este potrivită pentru cei cărora le place să experimenteze, deoarece noua nuanță durează de la câteva zile la 2 luni.
 • Limita dintre rădăcinile părului și zona de vopsire este imperceptibilă.
 • Multe produse de tonifiere conțin ingrediente care îngrijesc părul sănătos și frumos.
 • Deoarece pigmentul este spălat rapid, este necesară regularizarea parului.
 • Schimbarea radicală a culorilor este imposibilă.
 • Rezultatul depinde de culoarea părului de bază. Tonificarea înseamnă căderi frumoase și naturale doar pe părul uniform colorat. În caz contrar, pe țesături apar tranziții de culoare ascuțite, subliniind coafura inexactă.

Costul de tonifiere depinde de mai mulți factori - lungimea și grosimea părului, complexitatea tehnicii și mijloacele alese.

Intensive. Aceste formulări conțin ingrediente oxidante care conferă o colorare mai intensă și mai durabilă. Rezultatul persistă timp de câteva luni. Această tehnologie este aleasă atunci când doresc să ușureze părul cu 1 ton sau să le facă câteva tonuri mai întunecate. Pentru tentația intensă a părului sunt necesare vopsele semi-permanente.

Gentle. Culoarea păstrează părul de la 2 până la 4 săptămâni, pentru a menține efectul de tonifiere, procedura trebuie repetată frecvent. Ca colorant care utilizează vopsele și tonice fără amoniac.

Ușor. Pigmentul este spălat după prima spălare a părului. Pentru tonifiere ușoară folosiți un număr de produse cosmetice - șampon, spray, balsam, rimel, creioane colorate, coloranți naturali (musetel, ceai etc.).

Produse de tonifiere

cosmetic

Cel mai accesibil și popular instrument tint. Nu fi intimidat de culoarea bogată a șamponului, după ce ați folosit-o, buclele devin doar o umbră ușoară. Prin aceasta, puteți neutraliza umbra neplăcută după un experiment nereușit cu părul. Cele mai populare șampoane de la L'Oreal și Kapous.

Acest grup de produse este proiectat pentru efect instant, care apare imediat după utilizare. Un produs similar se află în linia de produse L'Oreal - spray MagicRetouch. Instrumentul asigură colorarea rădăcinilor regresate sau a firelor gri. Vă recomand să-l utilizați între pete rezistente.

Combină proprietățile a două produse - pentru styling și tentația părului. Este foarte ușor să aplicați mousse, deoarece nu curge. Dintre toate mijloacele, mousse este recunoscută drept cea mai sigură, deoarece este exclus un rezultat neașteptat. Singurul dezavantaj - spuma repede spalata. Atunci când alegeți un agent de nuanță, este important să nu îl confundați cu o spumă colorantă. Este produsă de mărci cum ar fi:

Aceasta este o vopsea specială semi-permanentă. Chiar si dupa mai multe proceduri de tonifiere, parul ramane sanatos si intact. Efectul persistă timp de câteva luni. Un astfel de produs este produs de mărcile Estel și Matrix. Vopsea Estelle recunoscută de experți ca fiind cea mai blândă.

Balsam și balsam.

Perfect pentru uz casnic. Rezultatul după procedură este stocat până la o lună. Balsamul cel mai popular de la compania Rocolor. Dezavantaje - o paletă mică.

Există, de asemenea, balsamuri nuante în linii profesionale: Concept, Estel, Kapous, Londa.

Măștile de tonifiere sunt o mare descoperire pentru cei care sunt mulțumiți de culoarea naturală a buclelor, dar vreau să o reîmprospătez, să adaug strălucire și vitalitate. Masca poate fi aplicată după vopsire, în acest caz, culoarea devine cea mai naturală. Cele mai căutate mărci sunt Nouvelle, Inebrya, Estel și Schwarzkopf.

Produse de nuanțare naturală

 • Mușchi de decoct. Perfect pentru păr blond. Rezultatul este o nuanță frumoasă și de aur.
 • Produsele pe bază de nuc sunt cele mai potrivite pentru proprietarii de păr brun. Parul devine umbra de la aur la castan.
 • Bomboanele de ceapă din bostă folosesc părțile părului gri pentru a scăpa de firele albite.
 • Sucul de lămâie lăudă perfect buclele și le face să strălucească. Este mai bine să nu folosiți produsul cu bucle uscate și fragile.
 • Henna și Basma sunt cele mai bune coloranți naturali. Ele sunt hipoalergenice și sigure. Cu cât dețineți mai mult compoziția pe păr, cu atât mai bogată va fi umbra - de la aur la albastru-negru.

Henna nu penetrează structura părului, dar rezultatul tonifierii durează până la câteva luni. De asemenea, pulberea are un efect bun asupra stării părului: îl hrănește și îl face să strălucească. Utilizarea bazei în forma ei pură poate duce la o culoare verzui. Prin urmare, este de obicei amestecat cu henna pentru a obține nuanțe diferite.

Tehnologie de toning, fotografie înainte și după

Parul întunecat

Modificarea culorii sau luminarea părului întunecat nu va funcționa, puteți să le dați o culoare mai profundă și mai saturată. Cel mai simplu mod de a obține ciocolată, roșu, cupru sau nuanțe violete. Pentru a face acest lucru, aplicați părul intensiv de tonifiere fără vopsea de amoniac sau balsam de nuanță. De asemenea, remedii adecvate și naturale - henna și basma.

Păr blond

Blondele se aflau în situația cea mai avantajoasă, deoarece cu ajutorul tonifierii pot da părului orice umbră. Cele mai populare culori sunt argint, cenușă, cupru, bej, auriu și chiar o paletă întunecată. De asemenea, puteți obține nuanțe extraordinare și luminoase - roz, albastru sau liliac. Pentru aceasta potriviți toate opțiunile de tonare.

Păr brun deschis

Parul brun, care poate fi tintat, nu este la fel de bun ca lumina, dar nu la fel de dificil ca întunericul. Ele pot fi luminate sau întunecate de mai multe tonuri. Pentru procedura se potrivesc toate mijloacele, cu excepția șamponului.

Păr negru

În acest caz, se utilizează numai vopsea fără amoniac, cu care dau o nuanță de albastru deschis sau se restaurează o culoare neagră bogată după vopsirea durabilă.

Parul gri

Mijloacele de tonifiere nu vor putea să vopsească peste părul gri, ci doar să dea o lumină subțire. Cel mai bine este să alegeți culorile de aur sau cenușă. După procedură, părul va dobândi efectul evidențierii. Nuanțele întunecate vor face ca părul să fie mai vizibil.

După evidențiere, decolorare și colorare

După metode complexe de vopsire (balayazh) și evidențiere (clorinare), uneori este necesară reglarea ușoară a culorii părului. Orice opțiuni de tonare sunt potrivite pentru acest lucru.

Apare, de obicei, după evidențiere sau decolorare. Puteți lupta numai cu ajutorul tonifierii intense. Produsul cosmetic trebuie selectat cu o grijă deosebită, altfel se va dovedi a fi o nuanță murdară cu o nuanță verzui. Neutralizarea nuanței galbene poate fi un ton ușor purpuriu. Mai puțin galben pe fire, cu atât durata procedurii este mai scurtă.

Scoateți nuanța portocalie / cupru.

Contragreutate pentru nuanțele roșu și cupru este culoarea albastru și albastru-verde, care sunt prezente în tonul "cenușă".

Îndepărtați nuanțele roșii și verzi.

Roșu sau verde nuanțe pe păr - un motiv pentru a consulta un specialist, ca acasă pentru a neutraliza acest efect este dificil. Tonurile roșii se elimină cu verde. Prin același principiu, se selectează o nuanță pentru corectarea tonului verde - cu ajutorul roșu. Procedura se realizează cu vopsea profesionistă non-amoniac.

Obțineți o nuanță de cenușă

În funcție de datele sursă, se selectează culoarea vopselei. Poate fi cenușă ușoară sau întunecată.

Tonifierea intensă este potrivită pentru părul întunecat, trebuie să alegeți nuanțele din paleta rece maximă. De preferință 1-2 tonuri mai întunecate decât ale tale. Excepția este dacă părul este inițial saturat de culoare roșie sau de cupru. În primul rând, trebuie să spălați umbra, făcând-o mai puțin saturată și apoi efectuați tonifierea.

Pentru tehnologia cu păr blond este mai ușor - puteți utiliza șampon sau balsam cu efect de nuanță în nuanța de cenușă.

Tonarea părului la domiciliu

Este de dorit ca procedura să se efectueze numai pe părul sănătos și să se aleagă o nuanță, ghidată de mese speciale care să corespundă culorii părului și tonului produselor cosmetice. Înainte de procedură, citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare.

proces:

 • purtați mănuși;
 • aplicați o cremă umedă pe fața în care se poate obține compusul; curățați pielea după vopsire va fi mai ușoară;
 • strângeți produsul pe mână, aplicați pe păr și împrăștiați uniform pe toată lungimea;
 • durata procedurii este indicată în instrucțiuni; cu cât veți păstra mai mult compoziția, cu atât mai intens va fi umbra;
 • clătiți cu apă curată și caldă.

Cum se spală agentul de nuanțare

Mai întâi, sortați - trebuie într-adevăr să spălați o nouă nuanță, pentru că după un timp scurt va dispărea de la sine. Din rezultatele de colorare scapa in urmatoarele cazuri:

 • O nouă nuanță nu este absolut potrivită pentru dvs.;
 • umbra nu este spălată din punct de vedere estetic (pentru negru și roșu).

Pentru a restabili culoarea naturală, există mai multe moduri:

 • cel mai scuos vopsea de îndepărtare a vopselei;
 • Sampon american;
 • șampon;
 • măști de păr;

Șampon american. În forma finită nu se vinde, dar o poți face singur. Se amestecă 1 parte de pulbere pentru clarificare și 1 parte de șampon. Amestecul este aplicat pe păr curat, umed, spumă rapid și masaj permanent al părului. Este important să verificați în mod constant efectul asupra firelor, apoi clătiți și aplicați un balsam. Durata depinde de efectul dorit.

Măști. Puteți folosi o mască de kefir degresat sau pe bază de uleiuri vegetale - măsline, floarea soarelui sau brusturea. Sunt amestecate cu suc de mere.

Dacă trebuie să spălați vopseaua de păr blond. Cumpărați un agent de îndepărtare special, delicat, acid.

Cea mai radicală modalitate este de a folosi vopsea rezistentă. Această metodă este potrivită numai dacă ați tuns părul într-un ton cât mai aproape de cel natural.

Tonarea este o procedura eficienta care confera expresie parului si stralucire sanatoasa. Principalul lucru este să urmați instrucțiunile și recomandările comandantului și rezultatul va fi cu siguranță observat și apreciat de toată lumea.

http://concept-hair.ru/tonirovanie

Toate secretele tentei părului

Pentru iubitorii de experimente cu imaginea, compozițiile colorante care păstrează buclele sunt perfecte. Tonarea are un efect mai puțin agresiv decât colorantul permanent, nu distruge arborele de păr. Paleta de culori de la producătorii moderni impresionează cu diversitatea sa. Atât iubitorii de clasici rezervați, cât și fanii deciziilor mai extravagante vor putea alege tonul potrivit. Este posibil să se împrospăteze cu ajutorul vopselelor inofensive orice coafură. Procedura are propriile caracteristici, pe care le vom spune în detaliu.

Ce este nuanța inofensivă a părului

Agenții de colorare sunt mai siguri decât coloranții permanenți. Ele nu conțin deloc un agent de oxidare sau proporția acestuia este atât de mică încât nu poate provoca daune grave părului. Pigmenții nu penetrează adânc în firele de păr și nu își schimbă culoarea la nivel chimic. Ele sunt montate pe suprafață, apoi spălate treptat.

Culoarea nu va fi pe termen lung, mai ales dacă ați ales nuanțe luminoase non-naturale. Și acest lucru nu este absolut un motiv de frustrare, deoarece spațiile vaste pentru experimente se deschid.

goodies

Ca toate procedurile de schimbare a culorilor, tonifierea are avantajele și dezavantajele sale. Există, fără îndoială, mai multe avantaje în acest tip de colorare. Principala este inofensivitatea. Produsele nu spală pigmentul natural, deoarece după ce ați scăpat complet de tonic veți avea propriul ton natural de păr.

Producătorii adaugă de asemenea ingrediente nutritive și hidratante produselor cosmetice care protejează și întăresc încuietorile. După tonifiere, veți primi nu numai un ton strălucitor, ci și o recuperare.

Alte aspecte pozitive ale procedurii:

 • capacitatea de a experimenta frecvent culorile buclelor;
 • diferența subtilă dintre rădăcinile în creștere și părul vopsit;
 • dând o nuanță naturală de luminozitate și saturație;
 • capacitatea de mascare a stării de galbenitate și a altor pete după colorarea permanentă;
 • O selecție elegantă de culori la modă și clasică.

contra

Dezavantajele colorării cu tonice au de asemenea. Cel mai evident dintre ele este fragilitatea culorii. Există produse care nu durează mai mult de 1-2 săptămâni, în funcție de frecvența spălării părului.

O umbră preferată va trebui să fie actualizată frecvent. Dar dacă considerăm că tonicul nu provoacă astfel de răni ca vopselele rezistente, puteți efectua în siguranță procedura cel puțin o dată pe săptămână.

 • abilitatea de a schimba culoarea a doar 2-3 tonuri și, o nuanță mai închisă este mai ușor de obținut decât o lumină ușoară;
 • nu permite 100% vopsea pe păr gri;
 • dacă înainte de tonifiere a fost făcută luminarea sau colorarea cu compuși persistenți, pigmentul poate părea complet imprevizibil.

Tonarea se poate face folosind diferite instrumente. Unele dintre ele sunt complet absente de amoniac, peroxid de hidrogen și alte substanțe care afectează durabilitatea culorii.

Există medicamente mai rezistente, care includ o cantitate mică de componente chimice. Cu toate acestea, ele nu distrug arborele de păr și vă permit să reveniți rapid la umbra naturală a părului.

În funcție de durabilitate, tonarea este împărțită în următoarele tipuri principale:

 1. Intensiv, când, cu grija adecvată, culoarea durează de la 1 la 1,5 luni, o cantitate mică de agent de oxidare este inclusă în vopsele, se mai numește și semi-permanent.
 2. Gentle, care implică scurgerea completă a pigmentului după 2 săptămâni.
 3. Ușor, atunci când sunt utilizate produse neutre cu pigment instabil, există suficient tonifiere în doar 2-3 zile.

Păr tuns în diferite culori

Procesul de colorare blândă cu formule non-amoniac implică lucrul cu selecția culorilor. Înainte de a actualiza tonul, trebuie să fiți sigur că vă va potrivi.

De asemenea, este important să cunoașteți elementele de bază ale colorării pentru a vă asigura că pigmentul este corect. De exemplu, dacă puneți o nuanță strălucitoare de cenușă pe o blondă gălbuie, puteți obține un ton verde murdar în locul unui argint nobil.

Vom lua în considerare caracteristicile tonării părului de diferite culori și vom afla cum să alegem gama potrivită.

Pe bucle întunecate

Cu ajutorul vopselei fără amoniac, o brunetă arzândă sau o femeie cu păr brun nu va putea deveni blondă, dar balsamul de tonifiere va ajuta la îmbunătățirea și reîmprospătarea aspectului. Modificarea culorii va avea loc numai cu 1-2 tonuri. Este posibil să se coloreze atât capul întreg de păr, cât și firele individuale.

Unii maeștri folosesc tehnici care afectează doar sfaturile, buclele sau bretonurile individuale. În mod special, ele pun accentul pe părul lung. Pentru a face saturația mai saturată, unele pre-fire pot fi luminate literalmente de mai multe tonuri.

Pe părul brun deschis

Baza blondă este perfectă pentru tonifiere, pigmenții pe ea vor apărea mai clar și mai bogat. Alegerea unei nuanțe înseamnă că trebuie să țineți cont de tipul de culoare.

Tonul rece implică utilizarea de perle, argint, grâu și vopsele de fum. Ei vor accentua în mod avantajos frumusețea părului natural, îi vor da strălucire și volum suplimentar.

Pentru fetele cu păr echilibrat de tip cald, această paletă este cea mai potrivită:

 • miere;
 • muștar;
 • caramel;
 • cupru;
 • toate nuanțele de nuc de aur.

Pe părul blond

Proprietarii buclelor de lumină au avut noroc, mai ales pentru că, cu ajutorul tonicilor fără amoniac, nu numai că pot accentua adâncimea culorii lor naturale, ci și schimba complet imaginea. Rezultatul, desigur, va fi de scurtă durată, dar aceasta este o mare opțiune pentru a înțelege cum veți arăta într-un aspect complet nou.

De asemenea, utilizarea de nuanță înseamnă a ajuta la restabilirea frumuseții și strălucirii buclelor care sunt arse sub soare.

Alte opțiuni de tonifiere:

 • reîncarnarea de la blonda la bruneta va fi asigurată cu pigmenți din paleți de castan, caramel și ciocolată;
 • Adăugați volumul la buclele de culoare maro deschisă după evidențierea cu ajutorul tonicului de grâu, fum și cenușă;
 • după clarificare, agenții de tentație vor ajuta la readucerea jocului plin de viață, cu 1-2 tonuri diferite de culoarea naturală.

Pe bucle roșii

Soarele "sărutat de soare" poate face tonifiere, dar efectul nu-i va face fericiți pentru mult timp. Faptul este că prin el însuși pigmentul roșu este destul de stabil, iar structura ordinului este astfel încât, după prima spălare a capului, începe să apară prin orice șampon de balsam sau colorat.

Dar există încă opțiuni. De exemplu, puteți trece printr-o procedură salon de colorare incoloră, care va ajuta la restabilirea structurii buclelor. Acesta va fi deosebit de relevant pentru proprietarii de bucle roșii.

Utilizarea tonurilor mai luminoase va ajuta la evidențierea unei coafuri și la adăugarea de noi accente:

 • mahon;
 • scorțișoară;
 • cupru-aur;
 • roșu de cupru;
 • miere de albine.

Tonifiere la domiciliu

Buclele de lungime scurtă sau medie care înainte nu puteau fi permise sau vopsite permanent pot fi colorate acasă. Faceți-o destul de simplă, nu sunt necesare cunoștințe și abilități speciale. Procedura durează maximum 1 oră și părul dvs. va străluci cu noi modulații.

Sfaturi de la stilisti: nu economisiți pe coloranți, este mai bine să acordați prioritate instrumentelor profesionale de înaltă calitate, efectul căruia este testat în timp. În caz contrar, se poate dovedi un rezultat complet imprevizibil.

 • Studiați cu grijă adnotarea tonicului, apoi efectuați un test de alergie. Aplicăm o cantitate mică de produs pe încheietura mâinii sau în interiorul cotului, așteptați 15 minute. Dacă pielea nu răspunde, puteți trece direct la colorare.
 • Procesăm zona de creștere a părului cu o cremă de grăsime. După procedură, pigmentul va ieși din piele împreună cu acesta și nu va fi absorbit în piele. Purtați mănuși de cauciuc pe mâini.
 • Părul umezim pielea cu un pieptene nemetalic, împărțim în 4 părți: occipital, coroană, două temporale.
 • Cu ajutorul unei perii speciale aplicăm compoziția de colorare pornind de la rădăcini. Studiem cu atenție fiecare zonă.
 • După distribuirea colorantului cu un pieptene de-a lungul întregii lungimi, masați scalpul cu vârful degetelor.
 • Menținem compoziția pe păr conform instrucțiunilor.
 • Spălam tonicul sub căldură (nu fierbinte!) Rulați apa până devine transparentă. Nu este necesară utilizarea șamponului.
 • Aplicați din nou pigmentul pe bucle, va servi ca un balsam. Rezistați încă 5 minute, spălați-vă cu apă.
 • Dați bucle uscate, folosiți un uscător de păr nu este de dorit.

Secretele de îngrijire

În ciuda faptului că bezammiachnye coloranți daune părului mai puțin decât cele permanente, după aplicarea lor părul are nevoie de îngrijire deosebită.

Dacă urmați toate recomandările coaforilor în mod corect, puteți prelungi strălucirea culorii și păstrați sănătatea sănătății. Amintiți-vă că procedurile trebuie să fie regulate, singura modalitate prin care puteți obține rezultate bune.

 • folosiți numai produse cosmetice speciale pentru păr colorat;
 • nu-mi speli capul mai mult de o dată la trei zile, ca să nu-mi îngroapă buclele;
 • Nu combinăm procedura cu un perm, ar trebui să dureze cel puțin 2 luni;
 • după tonifiere, nu spălați părul timp de trei zile, lăsând culoarea să se așeze;
 • de așteptare timp de 2 luni dacă anterior colorat cu henna sau basma, altfel vom obține un rezultat neașteptat și nu foarte plăcut;
 • Folosiți cu atenție măștile de ulei pentru păr după vopsire, deoarece acestea pot elimina pigmentul.

Să rezumăm

Tonarea este o procedură destul de simplă, care se poate face independent la domiciliu. Cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur că veți obține tonul dorit (acest lucru este valabil mai ales dacă ați făcut recent colorarea cu o compoziție permanentă), cel mai bine este să contactați un salon pentru ajutor profesional.

Înainte de a folosi nuanța, se va aplica o spălare specială pe bucle, care îndepărtează pigmentul. Acest lucru este necesar pentru a obține un ton frumos și frumos.

Femeile cu păr lung nu pot, de asemenea, face fără ajutorul din afară, deoarece este destul de dificil să distribuiți compoziția uniform pe un cap lung de păr.

Schimbați-vă imaginea cu competență pentru a vă bucura de noi nuanțe și a vă bucura de plăcerea reîncarnării.

http://cosmetism.ru/izmenenie-cveta/priem/tonirovanie-volos.html

Tentația părului: ce este?

Conținutul articolului:

Tentația părului ce este

Tonarea se numește coloranți instabili pentru colorarea părului care nu conțin amoniac și alți aditivi agresivi. Industria cosmetică oferă preparate de diferite texturi: creme clasice, muse, geluri, șampoane, balsamuri, mascaras, creioane. Aceste unelte nu încalcă structura arboretelor de păr, ele înconjoară fiecare păr, oferindu-i umbra dorită, moale și stralucire.

Medicamentele de tonifiere dau firelor strălucitoare și aspectului bine îngrijit.

Tonerele sunt folosite pentru

 • treaptă răcoritoare;
 • îmbunătățirea culorii naturale;
 • dând firelor strălucirea și aspectul bine îngrijit;
 • recuperarea după colorare nereușită cu preparate rezistente;
 • ușoară strălucire sau întunecare.

În funcție de textura și proprietățile medicamentelor, se poate schimba tonul părului pe 1-4 nivele. Cu cât brichetele sunt mai ușoare, cu atât este mai vizibil efectul vopselei semi-permanente. Tonarea este adesea combinată cu albirea sau evidențierea. Când se utilizează depigmenți activi, creșteți cântările de cheratină, o parte din pigment este spălată. Imediat după înălbire, părul nu arată cel mai bine, este plictisitor, uscat, cu o nuanță neuniformă și o strălucire galbenă. Tonarea elimină aceste deficiențe. Sub influența compozițiilor moi, cântarele sunt netezite, buclele obțin umbra dorită, moale, stralucire, se potrivesc cu ușurință în păr.

Tonurile de vopsea sunt potrivite pentru culori creative: brondirovaniya sau ombra, California sau venețian. Într-o coafură puteți combina mai multe nuanțe deodată. Mijloace de texturi diferite sunt bine combinate unul cu altul. De exemplu, prin vopsirea părului cu mousse sau gel, vă puteți menține culoarea cu ajutorul unui șampon colorat și blocări separate cu o rimelă luminată.

Tonifiere: avantaje și dezavantaje

Medicamentele de tonifiere au o compoziție foarte ușoară. Acestea nu conțin amoniac și peroxid de hidrogen. Unele vopsele includ substanțe nutritive: uleiuri valoroase, complexe de vitamine, proteine ​​de mătase și ceramide vegetale.

În vânzare pot fi găsite ca neutru natural, și a subliniat culori luminoase.

Coloristii impart pregatirile pentru tonifierea in 3 grupuri mari. Primul include produse semi-permanente, care includ un procent redus de componente luminoase. De obicei, aceste medicamente au consistența de vopsea groasă sau mousse. Înainte de utilizare, acestea sunt amestecate într-un activator sau emulsie oxidantă. Aceste produse schimbă culoarea parului cu 3-5 nivele și rămân pe păr timp de până la 3 săptămâni.

Al doilea grup include geluri, șampoane, balsamuri. Drogurile au o compoziție foarte ușoară și ajută la schimbarea culorii la 1-2 tonuri. Potrivit pentru părul fragil, poros, slăbit, deteriorat de colorare frecventă, stilul fierbinte, permeabilitate chimică. Această categorie include și vopselele care sunt aplicate direct din tub, fără a adăuga activatori. În funcție de compoziția medicamentelor sunt ținute pe păr de la 5 la 14 zile.

Ultimul grup include carcase, creioane, spray-uri de colorare. Ele sunt potrivite pentru evidențierea firelor, evidențierea culorilor, tentația expresă a rădăcinilor regresate. Pregătirile rămân pe păr până la prima spălare, pot fi folosite împreună cu vopsele tradiționale sau spumă.

Beneficiile medicamentelor tonifiante includ

 • formula moale care nu traumatizează tijele;
 • paletă largă de culori;
 • ușurința utilizării;
 • posibilitatea de salon sau de colorat acasă;
 • Mijloacele sunt potrivite pentru părul scurt, mediu și lung al oricărei texturi.

În vopselele, muzele și balsamurile, există și dezavantaje:

 1. Toate produsele din această categorie sunt spălate mai rapid decât vopselele permanente. Acest lucru este evident în special atunci când se utilizează culori strălucitoare și culori creative complexe.
 2. Produsele nerezistente, cum ar fi creioanele sau rimelul, pot pata hainele și pielea.
 3. Unii păr nu percep compozițiile moi blânde, sunt vopsite neuniform.
 4. Tonerul nu trebuie folosit după vopsirea cu basma sau henna, precum și după perm.

Alegerea nuanțelor

Alegerea unei vopsele nuante, trebuie să vă concentrați asupra culorii naturale a părului, a pielii, a ochilor. Dacă se planifică pre-albirea, se extind posibilitățile de colorare acasă. Atunci când tuns parul natural, trebuie să vă gândiți că medicamentele vor schimba culoarea de bază cu aproximativ 3 nivele.

La alegerea vopselei trebuie să țineți cont de tipul de culoare proprii.

Bruneturile pot încerca să sporească culoarea naturală, să o intensifice. Costum negru-negru, caramel-negru, vin bogat, ciocolata. Femeile cu părul brun se vor bucura de o scară de nucă, cafea, brandy cu un luciu de aur sau roșu. Cu părul brun poate tenta firele de culoare cenușie la modă sau gri-gri.

Blondele ar trebui să se concentreze asupra tipului general de culoare. Pentru fete cu piele caldă și ochi maro sau verde, bej moale, caramel, tonuri de aur va face. Platină, argint, tonul de cenușă se va potrivi cu blondele cu ochi albastru cu ochi de tip scandinav.

Cel mai lung pe păr păstrează nuanțe roșii. Albastru, liliac și cenușă spălați foarte repede, necesitând actualizări frecvente.

Cei care doresc să încerce mai multe opțiuni neobișnuite se vor potrivi culorilor luminoase sau pastelate: albastru, roz, violet, lavandă, coral, smarald. Ele pot fi folosite individual sau vopsite în diverse culori. Pentru părul întunecat, nuanțele bogate sunt potrivite, cele ușoare pot fi colorate cu flori delicate de acuarelă.

Cele mai bune preparate pentru schimbarea culorii părului

Vopselele și moussele cremoase clasice sunt potrivite pentru tonifierea pe termen lung. Cele mai bune medicamente pot fi găsite în linia profesională a marcilor celebre. Ele se deosebesc de gospodăriile casnice printr-o compoziție mai bogată și o gamă largă de nuanțe. Printre opțiunile cele mai populare:

Matrix. Oferă 2 linii pentru tonifiere blândă și intensă. Colecția include linia de acuarelă pentru redarea culorilor, incluzând tonurile originale roz, lila, albastru și lămâie. Pentru a îmbunătăți culorile oferite de branded boosters. O altă linie interesantă combină tonurile roșii de la roșu strălucitor la visiniu.

Estelle. Marca produce mai multe vopsele de tonifiere. Începători sunt recomandate Estel Celebrity, kit-ul include un activator, mănuși de protecție și alte accesorii necesare. Într-o linie de 20 de nuanțe pentru păr natural sau alb. Cei care au experiență în pictura acasă vor găsi seria Estel de Lux cu mai multe linii pentru tonifiere creativă, pastelă, acuarelă sau intensivă. Activatorul sau emulsia oxidantă va trebui să cumpere mai mult pe cont propriu.

Londa Professional. Brandul oferă 46 de nuanțe populare de cerneluri de nuanțare, inclusiv mixtoni care pot fi amestecați cu alte cerneluri pentru a obține o combinație perfectă. În linia de multe nuante blond la modă, există o cenușă rece și platină blond, de argint, purpuriu.

În toate colecțiile profesionale există șampoane și balsamuri care contribuie la îmbunătățirea și conservarea culorii. Pentru părul blond colorat, sunt adecvate măștile de albire potrivite pentru îndepărtarea galbenului urât.

Cum să tentați firul de acasă

Cel mai adesea folosit pentru tonarea vopselei semi-permanente. Înainte de a fi aplicate pe păr, acestea trebuie amestecate cu o emulsie oxidantă sau cu activator de cremă. Proporțiile sunt specificate în instrucțiuni, de obicei este recomandat să se ia vopseaua și oxidantul în părți egale. În cazul în care părul este slăbit sau uscat, proporția de ochi poate fi mărită. Amestecul bine formulat nu trebuie să fie prea lichid.

Pentru a obține rezultatul ideal, este mai bine să utilizați coloranți și oxidanți de aceeași marcă.

Medicamentul este distribuit pe întregul cap sau pe toroane individuale folosind o perie plană cu o perie artificială dură. Fiecare buclă este pictată din exterior și din interior. Pentru firele de tonifiere mai intense pot fi învelite în folie sau film. În funcție de grosimea părului, vopseaua este ținută timp de 15-40 de minute.

Spălați tonerul cu apă caldă fără șampon. În cele din urmă, firele sunt procesate cu un balsam hrănit și clătite din nou. Culoarea nu pierde saturația, mai bine să vă uscați capul în aer liber, fără uscător de păr. Îngrijirea delicată va ajuta la păstrarea nuanței pentru cea mai lungă perioadă de timp cu ajutorul unor produse profesionale delicate: balsamuri, măști, balsamuri, șampoane.

http://www.beauty-shop.ru/info/tonirovanie-volos-chto-eto-takoe/

Coacerea părului - ce este? Înainte și după fotografii și beneficii

Printre numeroasele proceduri pe care femeile le efectuează zilnic și pe oră cu părul lor în căutarea frumuseții, tonifierea nu este ultima.

Cu această tehnologie, puteți schimba culoarea parului la câteva tonuri sau pentru a reîmprospăta și pentru a da o saturație nuanței naturale a părului.

Esența acestui tip de colorant este faptul că în timpul acestuia se folosesc coloranți slabi, care nu au putere penetrantă și, prin urmare, nu sunt absorbiți nici în scalp, nici în becuri, dar sunt bine atașați de suprafața părului, dându-i culoarea dorită.

Datorită capacității de mai sus, precum și în absența amoniacului în astfel de vopsele, tonifierea nu provoacă prea multe deteriorări structurii și aspectului părului, cum ar fi vopselele obișnuite.

Avantajele și dezavantajele tonifierii

Ca orice procedură cosmetică, colorarea tonică a părului are atât "plusuri" incontestabile, cât și "minusuri" vizibile.

Dintre avantajele evidente ale acestui tip de colorare, puteți suna următoarele:

 • Gentle pe păr, ca și în vopsea nu există amoniac, iar colorarea însăși nu aparține categoriei rezistente;
 • Abilitatea de a elimina rezultatul neplăcut al vopsirii într-un timp scurt, deoarece tonicul poate fi ușor spălat cu apă;
 • După pătare, nu există nici o margine vizibilă între vopseaua aplicată și culoarea naturală;
 • Nuanța naturală a părului devine mai strălucitoare, obține o strălucire frumoasă;
 • Unii producători de tonici includ în compoziția lor complexe de vitamine, care pot îmbunătăți aspectul părului, dar și le pot întări din interior.

În ciuda faptului că această metodă de colorare are suficiente "avantaje", ea are și dezavantaje.

Efectul picturii nu va fi persistent, având în vedere faptul că tonicul este ușor de spălat după următoarea spălare a capului: este necesar să folosiți în mod constant tonicul pentru un rezultat mai stabil.

Varietăți de nuanțare a părului

În funcție de rezultatul pe care doriți să-l obțineți pe păr, toate metodele de tonifiere pot fi împărțite în: intensiv, blând și simplu (ușor).

Prin "tentativă intensă" se înțelege utilizarea vopselelor care au "amoniac" ca o componentă suplimentară. Culoarea rezultată în cursul acestei metode de colorare persistă puțin mai puțin de două luni.

Tăierea blândă a părului implică utilizarea agenților de tonifiere fără amoniac: rezultatul vă va fi plăcut timp de o lună.

În timpul „tonifiant luminii“ folosit mousses instabile și geluri, de asemenea, fără amoniac, dar rezultatul va fi o singură dată: după primul efect tonic șamponarea folosit va veni la „nu“. Nuanța reînnoită de păr va rămâne pe cap timp de cel mult o săptămână.

Tipuri de produse de nuanțare

Pe piața serviciilor cosmetice există numeroase variante de nuanțare a produselor de păr. Campionatul este ocupat de așa-numitele șampoane colorate, de exemplu, "Tonic". Această linie oferă o gamă largă de culori, după cum se spune, pentru fiecare gust și culoare. Dezavantajul acestui șampon este capacitatea de uscare a scalpului și a părului în sine.

Un alt reprezentant al acestor șampoane este "RoColor", care nu numai că conferă părului nuanța dorită, ci și efectul "laminării".

Nu în ultimul rând ocupă și tentează spumele, cum ar fi "Igora".

Acest instrument este disponibil în cutii și vă permite atât reglarea culorii părului natural, cât și asigurarea îngrijirii profesionale. Muse sunt mai scumpe decât șampoanele, dar rezultatul utilizării lor este mai rezistent.

Pe lângă coloranții artificiali, multe femei preferă produse naturale, cum ar fi henna.

Acesta vă permite să strălucească părul plictisitor, precum și o mască bună pentru bucle slabe și deteriorate.

Reguli pentru tentația părului pentru începători

Înainte de a începe procedura de redare, trebuie să acordați atenție unui moment atât de important cum este utilizarea hennei. Înainte de a tenta părul, este mai bine să refuzați să utilizați acest agent de colorare, deoarece hena foarte des interacționează cu părul tonic, ceea ce va duce în consecință la rezultate neașteptate de culoare.

În cazul în care procedura de nuanțare este nou pentru tine sau nu sunteți sigur de corectitudinea alegerii agentului de culoare tonifiere, în acest caz, este mai bine dacă, înainte de pictura principală încercați să picteze o nouă culoare este doar un singur fir de păr.

Tonifiind părul întunecat

Pentru părul întunecat, aceste opțiuni sunt potrivite: puteți seta un colorant maro blond și o coală de castan - roșu sau vinete.

Înainte de a proceda la astfel de colorări este recomandat să ușurați câteva toroane și apoi aplicați culoarea dorită.

Dacă sarcina este doar de a adăuga un volum suplimentar și de a străluci culoarea naturală a părului blond întunecat, atunci planul poate fi realizat prin aplicarea a 1-2 culori cât mai asemănătoare posibil cu acesta.

Tuns părul blond

Fata Haired este mai bine pentru a alege vopsele colorate în culori calde și pentru a evita prea luminoase nenaturală, adică umbra tonică trebuie să fie alese în conformitate cu culoarea naturala a parului.

Deci, blondele nu sunt recomandate să folosească vopsele pentru fetele cu părul închis, datorită faptului că efectul aplicației va fi imprevizibil: părul poate deveni gri și chiar murdar.

Tonul de păr după evidențiere

Tinting păr, care a susținut anterior, subliniază, poate fi o modalitate excelentă pentru proprietarii lor.

La urma urmei, în acest fel puteți "lumina" efectele nedorite ale procedurii (părul galben) și dă un strălucire sănătoasă părului.

Datorită tonifierii, este posibilă și restabilirea puterii la părul slăbit, deoarece evidențierea nu este în nici un fel atribuită procedurilor cosmetice blânde.

Procedura de colorare a părului

Dacă decideți să tentați părul fără implicarea specialiștilor, este mai bine să preferați acele unelte de umbrire care sunt reprezentate de producători bine-cunoscuți și garantează calitatea.

Procedura de colorare în sine va consta în următorii pași succesivi:

 • Citiți instrucțiunile care sunt atașate tonicului, după care trebuie să efectuați un test alergologic, care vă va permite să excludeți sau să confirmați hipersensibilitatea la această vopsea specială;
 • La marginea creșterii părului (pe pielea care este adiacentă părului) aplicați crema, este mai bine dacă este gras. Îți punem mâinile pe mâini și acoperim corpul cu o cârpă de șorț sau de șervețel;
 • Folosind o perie de păr, aplicați vopseaua tuturor firelor de par sau părților lor individuale, apoi părul trebuie pieptat;
 • Păstrați vopseaua acelei perioade de timp, care este dată în instrucțiuni;
 • Spalam tonicul din par cu apa calduta fara a folosi un sampon.

Iată o prezentare generală a aspectului onduleului pentru volumul bazal al diferitelor branduri.

De aici veți învăța cum să faceți îndreptarea părului de cheratină acasă.

Fotografie "înainte" și "după" tentație de păr

Diana: "Am decis să-mi pun părul în ordine: și-au pierdut puterea și au strălucit după multe experimente pe care le-au făcut. Datorită tonifierii, am obținut cea mai naturală nuanță, plus au devenit mai ascultători și au un aspect mai sănătos. "

Katerina: "Am fost obosit să evidențiez și am hotărât că este timpul să îmi pun uniformitatea părului și să nu mai fiu o zebră. Colorarea cu tonic ma ajutat să obțin rezultatul dorit și, ca rezultat, părul meu este bine îngrijit și moale. "

Tatyana: "După ce schimbam în mod repetat culoarea parului, am vrut să mă întorc la cea naturală. Tonarea a permis să se întoarcă la ea și, de asemenea, am observat că după această procedură, părul a dobândit volum suplimentar și ceea ce este important - au devenit strălucite ".

http://obrazlady.com/uhod-za-volosami/sredstva-i-instrumenty/tonirovanie-volos-chto-eto-takoe-i-foto-do-i-posle.html

Ce este tonifierea și cum este diferit de colorare?

Yana Ilinskaya

Frumusețe și stil de viață direct din Europa (Praga, Cehia).

Pentru a tenta părul sau a face colorarea? Pentru a face o alegere, este important să înțelegeți diferența dintre aceste servicii salon. Aflați ce este potrivit pentru dvs.

Tentația părului: ce este?

Paletele de culori pentru tonizarea și vopsirea parului sunt foarte asemănătoare, astfel încât mulți vizitatori la saloane sunt adesea pierduți și nu știu ce să aleagă. Să analizăm modul în care funcționează formulele de nuanțare și ce fel de rezultate pot fi așteptate.

Cum diferă tonifierea de colorare?

În primul rând, diferența este în mecanismul de acțiune. Coloranții permanenți, utilizați în vopsire, conțin de obicei o cantitate mare de amoniac sau alți alcali. Înainte de a aplica compoziția pe păr, comandantul le amestecă cu un agent de oxidare cu conținut ridicat de peroxid de hidrogen. Ce se întâmplă în continuare?

 • Alcalinele deschid baloanele pentru cuticule, iar moleculele de pigment colorant, împreună cu peroxidul, pătrund în cortex - arborele de păr.
 • Peroxidul luminează pigmentul natural - melanina, iar moleculele de colorant "se umflă" și datorită mărimii lor mari rămân în cortex.
 • Pentru a scăpa de acest pigment, este necesar să recurgeți din nou la colorare sau decolorare.

Efectul tonifierii este fundamental diferit. În vopselele semi-permanente, există un conținut scăzut de amoniac (și în coloranți Redken, de exemplu, nu există deloc - Ed.), Și sunt amestecați cu un oxidant, în care există foarte puțin peroxid de hidrogen. În acest caz:

 • baloanele cuticulelor sunt puțin superficiale;
 • pigmentul natural al părului nu schimbă culoarea și moleculele de colorant își păstrează dimensiunea inițială;
 • cea mai mare parte a pigmentului artificial rămâne în stratul cuticular superior și cel care pătrunde în cortex este ușor spălat cu șampon;
 • pigmentul natural de păr nu este luminat;
 • acelasi colorant de nuanta pe parul diferit va arata diferit.

Înainte și după tonifiere: fotofactori

Pentru a înțelege care va fi rezultatul atunci când alegeți o tonifiere, examinați fotografia înainte și după.

După cum puteți vedea, rezultatul este uimitor și întotdeauna foarte diferit!

Tonarea nu vă dăunează părului?

Cine poate folosi tonifierea, întrebi? De fapt, toată lumea! Poate fi aleasă chiar și de cei care sunt obișnuiți să evite metodele de colorare "agresive" și preferă ritualurile delicate ale frumuseții.

"Oferim tonifiere, dacă nu este nevoie să ușurați părul sau să vopsiți părul gri, principalul lucru pentru noi este să păstrați calitatea parului. În Redken există, în general, o "mantră" de colorare. De exemplu, aplicăm coloranți permanenți pe rădăcini cenușii și numai tonifiere pe lungime și se termină pentru că are grijă de păr și nu este nevoie să le ușurezi și să folosești produse agresive de fiecare dată.

Irina Zhokhova

Pro și contra tentativă a părului

Ca orice ritual de frumusete, tonifierea are avantajele si dezavantajele sale.

Plusează tentația părului

Principalele avantaje sunt ușurința de utilizare și compoziția ușoară.

 1. Tonarea cauzează deteriorarea părului.
 2. Cu aceasta, puteți încerca orice nuanță de paletă întunecată, roșie și roșie.
 3. Dacă în paleta mărcii există astfel de coloranți, atunci puteți decide pastel și neon.
 4. Tonarea poate adăuga bogăție culorii părului natural: de exemplu, face mai rece sau mai cald.
 5. Prin aceasta, este posibil să se neutralizeze o subtonă inutilă după albire: de exemplu, galben sau verde.

Adevărul nuanței părului

 1. Tonarea nu face față tuturor sarcinilor: cu aceasta, de exemplu, nu va fi posibil să faceți părul mai ușor. Acest lucru va necesita colorare sau decolorare.
 2. Un alt moment dificil este părul gri. Dacă doriți să le picteze complet, va trebui să vă întoarceți la colorarea permanentă. Atunci când există un păr mic de culoare gri, puteți încerca tonifierea, dar în acest caz, părul gri poate fi încă văzut.

Tipuri de tentație a părului

În funcție de scop, puteți alege un mijloc blând sau intensiv de tonifiere. Cum diferă acestea?

Gentle nuanță: instabilă și odată

De regulă, sampoanele colorate, spumele sau spumele sunt selectate pentru tonifiere ușoară. În plus față de pigmentul de colorare ușoară, ele includ vitamine și alte ingrediente pentru îngrijirea părului. Dar umbra, din păcate, este spălată dintr-o dată.

Tonifiere intensă: umbra de lumină pentru câteva săptămâni

În compoziția agenților de tinting intensiv, un pigment de colorare mai activ, care totuși acționează mult mai moale decât vopseaua obișnuită și nu are un miros specific. Rezultatul tonifierii va rămâne cu tine pentru câteva săptămâni, apoi tonarea trebuie repetată.

Revizuirea celor mai bune 5 produse pentru tonifierea părului

Matrix ColorGraphics Lift ton

Un instrument foarte eficient care vă permite să evidențiați și să tentați firele, îngrijirea părului după vopsire.

Puteți alege o nuanță de toner: caldă, neutră, rece și foarte rece. Și atunci când este amestecat cu pudră strălucitoare și toner promotor ajută la obținerea umbrei dorite, precum și pentru a scăpa de pigmentul nedorit după colorare.

Matrici acuarele

Aici veți găsi o paletă completă de nuanțe de acuarelă pentru tonifiere! Suficient pentru a adăuga o nuanță transparentă Clear pentru a crea o adevărată lucrare de artă pe acuarelă pe păr. Și opțiunile de culoare sunt aproape nelimitate.

http://www.salonsecret.ru/okrashivanie/tehniki/tonirovanie-volos

Amenajarea părului: fotografii, tehnologie și sfaturi

Tonarea părului este o procedură de vopsire cu coloranți instabili, ca urmare a faptului că colorantul este fixat pe suprafața părului.

Când tonifiere, moleculele de colorant nu penetrează adânc în păr, ci rămân pe suprafața sa, formând o nouă nuanță. Din acest motiv, vopseaua de vopsea este spălată rapid și nu dăunează părului.

Datorită tonării părului, îi puteți schimba umbra în câteva tonuri sau puteți da saturație unei culori naturale.

În același timp, tonicul de păr, de regulă, nu conține diverși agenți de oxidare, cum ar fi amoniacul. Din acest motiv, structura părului nu este deteriorată, după colorare.

Cu toate acestea, există coloranți semi-permanenți, care conțin o cantitate mică de agent de oxidare, dar mai puțin decât în ​​vopsele permanente.

Aceste vopsele conțin molecule cu efecte indirecte directe. În acest caz, datorită oxidantului, baloanele de păr sunt deschise și, ca rezultat, pigmentul de colorare interacționează cu cel natural.

Beneficiile tonifierii
 • ca urmare a procedurii, structura părului este deteriorată într-o măsură mult mai mică decât atunci când este vopsită cu vopsele rezistente;
 • nuanțele culorilor sunt ușor de spălat, ceea ce este potrivit pentru femeile care doresc să experimenteze cu culoarea părului lor;
 • după tonizarea frontierei dintre rădăcinile părului și partea lor colorată nu este foarte vizibilă;
 • Unele formulări nuanțe conțin diverse suplimente de vitamine, care alimentează și întăresc părul;
 • tonul de păr îi va da strălucire și culoare bogată.
Lipsa de tonifiere
 • atunci când tentează părul, îi poți schimba nuanța decât câteva tonuri;
 • Pentru a menține o culoare constantă, este necesară o procedură obișnuită, deoarece un astfel de colorant este ușor de spălat.

Tehnologia de colorare a părului

Există o tehnologie de tonifiere intensivă și blândă.

Compoziția pentru tonifiere intensă conține amoniac, care permite un pigment mai bun și obține un punct de sprijin în păr. Datorită acestei umbre va dura mai mult.

Pentru tonifiere ușoară se utilizează formulări fără agenți oxidanți.

Există, de asemenea, diverse șampoane colorate, spumă sau spume care pot schimba nuanța cu 1-2 tonuri și sunt spălate după 1-3 proceduri de spălare.

În conformitate cu tehnica de tonifiere nu este mult diferit de colorare.

Compoziția de umbrire este aplicată pe părul curat și umed. În același timp, este necesar să se protejeze îmbrăcămintea și zonele de piele adiacente părului. Acestea pot fi unsă cu o cremă de grăsime pentru ao picta mai bine.

După aplicarea părului, trebuie să pieptești un pieptene nemetalic cu dinți largi pentru a distribui uniform vopseaua.

După timpul specificat în instrucțiunile pentru compoziție, părul trebuie spălat cu apă curgătoare până când este curățat.

Tampon de nuanță atunci când tonifierea trebuie aplicată de două ori. A doua oară este necesar să se țină pe păr timp de 3-5 minute și să se clătească.

Acoperire independentă la domiciliu

Pentru a tenta părul acasă, trebuie să cumpărați un compus de nuanțare.

Când o alegeți, trebuie să vă concentrați asupra culorii și umbrelor pe care doriți să le obțineți și asupra duratei compoziției.

Astăzi în magazine puteți găsi tonici ușori, rezultatul căruia nu va dura mult - până la 2-3 proceduri de samponare. Dacă doriți ca culoarea să dureze puțin mai mult, se recomandă utilizarea unui colorant temporar pentru păr.

În plus, atenție la conținutul de nuanțe de vitamine sau alte suplimente nutritive. Conținutul lor în compoziție nu este necesar. Cu toate acestea, dacă doriți să alimentați mai mult părul, este mai bine să alegeți un astfel de tonic.

Tehnologia de colorare acasă este în multe privințe similară performanței sale într-un salon de înfrumusețare. Acționați în acest caz ar trebui să fie după cum urmează:

 1. Citiți instrucțiunile pentru colorantul de nuanță;
 2. Testați pentru o reacție alergică. Pentru a face acest lucru, aplicați o cantitate mică de compoziție preparată pentru vopsirea părului în zona pielii din spatele urechii sau a încheieturii mâinii. Dacă există o arsură și roșeață a pielii după câteva minute, atunci este mai bine să refuzați utilizarea tonicului. În caz contrar, treceți la pasul următor;
 3. Protejați umerii și pielea de lângă păr, astfel încât să nu se pătrundă cu vopsea. Pentru a face acest lucru, acoperiți umerii cu peliculă din celofan sau un prosop inutil și aplicați cremă neplăcută pe pielea din jurul părului. Nu va permite compoziția de tonifiere să obțină un punct de sprijin pe piele;
 4. Aplicați vopseaua părului sau firelor individuale. Nu uitați să purtați mănuși vândute împreună cu compoziția;
 5. După timpul specificat în instrucțiuni, spălați compoziția cu apă, dar fără a utiliza șampon.

Înainte de a efectua procedura, precum și de a menține rezultatul tonării, vă recomandăm să vă familiarizați și cu câteva sfaturi.

Sfaturi pentru tonifiere

 • în cazul în care colorantul a ajuns pe piele, atunci poate fi spălat cu un tampon de bumbac înmuiat în alcool;
 • cel mai potrivit pentru tonul de vopsea aproape de culoarea naturală;
 • Puteți încerca tonifierea înainte de vopsirea părului într-o culoare similară pentru a vedea dacă vă convine;
 • datorită utilizării nuanțelor luminoase, este posibil să se obțină efectul părului ars;
 • tonarea părului se poate face după evidențiere. În unele cazuri, vă poate ajuta să ascundeți defectele după evidențiere;
 • Nu trebuie făcut tonifiere pe păr vopsit cu henna. În caz contrar, puteți ajunge departe de rezultatul așteptat. Pentru a evita acest lucru, este mai bine să nu mai folosiți henna cu câteva luni înainte de tonifiere.

Tonarea părului întunecat: fotografie

În primul rând, trebuie remarcat faptul că parul întunecat cu tonifiere nu va funcționa.

În acest caz, tonarea este cel mai bine folosit pentru a obține culori saturate frumoase.

Tonul de păr întunecat vă va permite să obțineți castan, ciocolată, roșiatic, albastru-negru, vinete, aur și alte nuanțe.

Ton de păr blond: fotografie

Atunci când nuanțarea părului blond, principalul lucru pentru a determina umbra buclelor lor - cald sau rece.

Pe această bază, ar trebui să alegeți culoarea și umbra compusului de nuanță.

Nuantele calde ale părului includ auriu, roșiatic, miere și alte tonuri similare. Pentru fetele cu astfel de nuanțe de păr, se recomandă utilizarea mierei, a tonurilor de soare și a tonurilor de caramel.

Aceasta vă va reîmprospăta chipul și imaginea.

Pentru nuanțe reci de păr - cenușie sau fum - tonuri de platină, cenușă, grâu, argint, nuanțe de perle sunt cele mai potrivite.

Tonarea părului brun deschis: fotografie

Culoarea părului brun deschis devine din ce în ce mai populară.

Tonarea în acest caz vă va ajuta să beneficiați de reîmprospătarea imaginii. În plus, pentru părul blond, puteți utiliza o varietate de nuanțe. Am pregatit pentru tine cateva poze cu tonifierea parului maro deschis.

Alte nuante de culoare brun deschis pe care le puteti vedea pe site-ul nostru.

În cele din urmă, vrem să vă atragem atenția asupra faptului că nu trebuie să ne fie frică să tundeți părul cu nuanțe diferite. Compozițiile de tonifiere sunt ușor de spălat - după 2-3 proceduri de spălare.

http://ohair.ru/okrashivanie-volos/chto-takoe-tonirovanie-volos-tehnologiya-i-sovetyi.html