logo

Tintarea părului: tipuri și caracteristici

Modificarea culorii părului este un pas crucial, dar nu fiecare femeie este gata să schimbe drastic imaginea și stilul. Rezultatul depinde de alegerea corectă a mijloacelor și tehnologiei de vopsire. Și pentru a încerca o imagine nouă și a nu vă răni părul, încercați tonifierea.

Ce este tonifierea

Această procedură constă în vopsirea părului cu mijloace instabile și de economisire, ca parte a căruia amoniacul este conținut într-o cantitate minimă sau este complet absent. Vă oferă posibilitatea de a încerca diferite nuanțe înainte de o schimbare radicală a culorii părului.

În ce cazuri se face tonifierea:

 • Pentru a schimba culoarea parului la câteva tonuri.
 • Pentru a schimba culoarea părului fără întunecare și luminozitate, de exemplu: conferă o nuanță de aur părului brun deschis.
 • Pentru a accentua o nuanță naturală, intensificați-o sau reîmprospătați culoarea.
 • Dacă părul gri nu este mai mare de 40%, culoarea lor naturală este restabilită.
 • Ca o îngrijire suplimentară pentru păr după vopsirea persistentă.
 • După albire sau evidențiere, pentru a elimina culoarea, restaurați și întăriți părul slăbit.

Cum diferă vopselele de păr de vopsirea persistentă?

Principala diferență în acțiunea strictă - pigmentul este fixat pe suprafața părului și nu pătrunde adânc în acesta. Prin urmare, o nouă nuanță este spălată rapid și nu dăunează structurii părului.

Avantaje și dezavantaje

 • Părul după tonifiere rămâne sănătos și intact, deoarece scula nu pătrunde în păr.
 • Procedura este potrivită pentru cei cărora le place să experimenteze, deoarece noua nuanță durează de la câteva zile la 2 luni.
 • Limita dintre rădăcinile părului și zona de vopsire este imperceptibilă.
 • Multe produse de tonifiere conțin ingrediente care îngrijesc părul sănătos și frumos.
 • Deoarece pigmentul este spălat rapid, este necesară regularizarea parului.
 • Schimbarea radicală a culorilor este imposibilă.
 • Rezultatul depinde de culoarea părului de bază. Tonificarea înseamnă căderi frumoase și naturale doar pe părul uniform colorat. În caz contrar, pe țesături apar tranziții de culoare ascuțite, subliniind coafura inexactă.

Costul de tonifiere depinde de mai mulți factori - lungimea și grosimea părului, complexitatea tehnicii și mijloacele alese.

Intensive. Aceste formulări conțin ingrediente oxidante care conferă o colorare mai intensă și mai durabilă. Rezultatul persistă timp de câteva luni. Această tehnologie este aleasă atunci când doresc să ușureze părul cu 1 ton sau să le facă câteva tonuri mai întunecate. Pentru tentația intensă a părului sunt necesare vopsele semi-permanente.

Gentle. Culoarea păstrează părul de la 2 până la 4 săptămâni, pentru a menține efectul de tonifiere, procedura trebuie repetată frecvent. Ca colorant care utilizează vopsele și tonice fără amoniac.

Ușor. Pigmentul este spălat după prima spălare a părului. Pentru tonifiere ușoară folosiți un număr de produse cosmetice - șampon, spray, balsam, rimel, creioane colorate, coloranți naturali (musetel, ceai etc.).

Produse de tonifiere

cosmetic

Cel mai accesibil și popular instrument tint. Nu fi intimidat de culoarea bogată a șamponului, după ce ați folosit-o, buclele devin doar o umbră ușoară. Prin aceasta, puteți neutraliza umbra neplăcută după un experiment nereușit cu părul. Cele mai populare șampoane de la L'Oreal și Kapous.

Acest grup de produse este proiectat pentru efect instant, care apare imediat după utilizare. Un produs similar se află în linia de produse L'Oreal - spray MagicRetouch. Instrumentul asigură colorarea rădăcinilor regresate sau a firelor gri. Vă recomand să-l utilizați între pete rezistente.

Combină proprietățile a două produse - pentru styling și tentația părului. Este foarte ușor să aplicați mousse, deoarece nu curge. Dintre toate mijloacele, mousse este recunoscută drept cea mai sigură, deoarece este exclus un rezultat neașteptat. Singurul dezavantaj - spuma repede spalata. Atunci când alegeți un agent de nuanță, este important să nu îl confundați cu o spumă colorantă. Este produsă de mărci cum ar fi:

Aceasta este o vopsea specială semi-permanentă. Chiar si dupa mai multe proceduri de tonifiere, parul ramane sanatos si intact. Efectul persistă timp de câteva luni. Un astfel de produs este produs de mărcile Estel și Matrix. Vopsea Estelle recunoscută de experți ca fiind cea mai blândă.

Balsam și balsam.

Perfect pentru uz casnic. Rezultatul după procedură este stocat până la o lună. Balsamul cel mai popular de la compania Rocolor. Dezavantaje - o paletă mică.

Există, de asemenea, balsamuri nuante în linii profesionale: Concept, Estel, Kapous, Londa.

Măștile de tonifiere sunt o mare descoperire pentru cei care sunt mulțumiți de culoarea naturală a buclelor, dar vreau să o reîmprospătez, să adaug strălucire și vitalitate. Masca poate fi aplicată după vopsire, în acest caz, culoarea devine cea mai naturală. Cele mai căutate mărci sunt Nouvelle, Inebrya, Estel și Schwarzkopf.

Produse de nuanțare naturală

 • Mușchi de decoct. Perfect pentru păr blond. Rezultatul este o nuanță frumoasă și de aur.
 • Produsele pe bază de nuc sunt cele mai potrivite pentru proprietarii de păr brun. Parul devine umbra de la aur la castan.
 • Bomboanele de ceapă din bostă folosesc părțile părului gri pentru a scăpa de firele albite.
 • Sucul de lămâie lăudă perfect buclele și le face să strălucească. Este mai bine să nu folosiți produsul cu bucle uscate și fragile.
 • Henna și Basma sunt cele mai bune coloranți naturali. Ele sunt hipoalergenice și sigure. Cu cât dețineți mai mult compoziția pe păr, cu atât mai bogată va fi umbra - de la aur la albastru-negru.

Henna nu penetrează structura părului, dar rezultatul tonifierii durează până la câteva luni. De asemenea, pulberea are un efect bun asupra stării părului: îl hrănește și îl face să strălucească. Utilizarea bazei în forma ei pură poate duce la o culoare verzui. Prin urmare, este de obicei amestecat cu henna pentru a obține nuanțe diferite.

Tehnologie de toning, fotografie înainte și după

Parul întunecat

Modificarea culorii sau luminarea părului întunecat nu va funcționa, puteți să le dați o culoare mai profundă și mai saturată. Cel mai simplu mod de a obține ciocolată, roșu, cupru sau nuanțe violete. Pentru a face acest lucru, aplicați părul intensiv de tonifiere fără vopsea de amoniac sau balsam de nuanță. De asemenea, remedii adecvate și naturale - henna și basma.

Păr blond

Blondele se aflau în situația cea mai avantajoasă, deoarece cu ajutorul tonifierii pot da părului orice umbră. Cele mai populare culori sunt argint, cenușă, cupru, bej, auriu și chiar o paletă întunecată. De asemenea, puteți obține nuanțe extraordinare și luminoase - roz, albastru sau liliac. Pentru aceasta potriviți toate opțiunile de tonare.

Păr brun deschis

Parul brun, care poate fi tintat, nu este la fel de bun ca lumina, dar nu la fel de dificil ca întunericul. Ele pot fi luminate sau întunecate de mai multe tonuri. Pentru procedura se potrivesc toate mijloacele, cu excepția șamponului.

Păr negru

În acest caz, se utilizează numai vopsea fără amoniac, cu care dau o nuanță de albastru deschis sau se restaurează o culoare neagră bogată după vopsirea durabilă.

Parul gri

Mijloacele de tonifiere nu vor putea să vopsească peste părul gri, ci doar să dea o lumină subțire. Cel mai bine este să alegeți culorile de aur sau cenușă. După procedură, părul va dobândi efectul evidențierii. Nuanțele întunecate vor face ca părul să fie mai vizibil.

După evidențiere, decolorare și colorare

După metode complexe de vopsire (balayazh) și evidențiere (clorinare), uneori este necesară reglarea ușoară a culorii părului. Orice opțiuni de tonare sunt potrivite pentru acest lucru.

Apare, de obicei, după evidențiere sau decolorare. Puteți lupta numai cu ajutorul tonifierii intense. Produsul cosmetic trebuie selectat cu o grijă deosebită, altfel se va dovedi a fi o nuanță murdară cu o nuanță verzui. Neutralizarea nuanței galbene poate fi un ton ușor purpuriu. Mai puțin galben pe fire, cu atât durata procedurii este mai scurtă.

Scoateți nuanța portocalie / cupru.

Contragreutate pentru nuanțele roșu și cupru este culoarea albastru și albastru-verde, care sunt prezente în tonul "cenușă".

Îndepărtați nuanțele roșii și verzi.

Roșu sau verde nuanțe pe păr - un motiv pentru a consulta un specialist, ca acasă pentru a neutraliza acest efect este dificil. Tonurile roșii se elimină cu verde. Prin același principiu, se selectează o nuanță pentru corectarea tonului verde - cu ajutorul roșu. Procedura se realizează cu vopsea profesionistă non-amoniac.

Obțineți o nuanță de cenușă

În funcție de datele sursă, se selectează culoarea vopselei. Poate fi cenușă ușoară sau întunecată.

Tonifierea intensă este potrivită pentru părul întunecat, trebuie să alegeți nuanțele din paleta rece maximă. De preferință 1-2 tonuri mai întunecate decât ale tale. Excepția este dacă părul este inițial saturat de culoare roșie sau de cupru. În primul rând, trebuie să spălați umbra, făcând-o mai puțin saturată și apoi efectuați tonifierea.

Pentru tehnologia cu păr blond este mai ușor - puteți utiliza șampon sau balsam cu efect de nuanță în nuanța de cenușă.

Tonarea părului la domiciliu

Este de dorit ca procedura să se efectueze numai pe părul sănătos și să se aleagă o nuanță, ghidată de mese speciale care să corespundă culorii părului și tonului produselor cosmetice. Înainte de procedură, citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare.

proces:

 • purtați mănuși;
 • aplicați o cremă umedă pe fața în care se poate obține compusul; curățați pielea după vopsire va fi mai ușoară;
 • strângeți produsul pe mână, aplicați pe păr și împrăștiați uniform pe toată lungimea;
 • durata procedurii este indicată în instrucțiuni; cu cât veți păstra mai mult compoziția, cu atât mai intens va fi umbra;
 • clătiți cu apă curată și caldă.

Cum se spală agentul de nuanțare

Mai întâi, sortați - trebuie într-adevăr să spălați o nouă nuanță, pentru că după un timp scurt va dispărea de la sine. Din rezultatele de colorare scapa in urmatoarele cazuri:

 • O nouă nuanță nu este absolut potrivită pentru dvs.;
 • umbra nu este spălată din punct de vedere estetic (pentru negru și roșu).

Pentru a restabili culoarea naturală, există mai multe moduri:

 • cel mai scuos vopsea de îndepărtare a vopselei;
 • Sampon american;
 • șampon;
 • măști de păr;

Șampon american. În forma finită nu se vinde, dar o poți face singur. Se amestecă 1 parte de pulbere pentru clarificare și 1 parte de șampon. Amestecul este aplicat pe păr curat, umed, spumă rapid și masaj permanent al părului. Este important să verificați în mod constant efectul asupra firelor, apoi clătiți și aplicați un balsam. Durata depinde de efectul dorit.

Măști. Puteți folosi o mască de kefir degresat sau pe bază de uleiuri vegetale - măsline, floarea soarelui sau brusturea. Sunt amestecate cu suc de mere.

Dacă trebuie să spălați vopseaua de păr blond. Cumpărați un agent de îndepărtare special, delicat, acid.

Cea mai radicală modalitate este de a folosi vopsea rezistentă. Această metodă este potrivită numai dacă ați tuns părul într-un ton cât mai aproape de cel natural.

Tonarea este o procedura eficienta care confera expresie parului si stralucire sanatoasa. Principalul lucru este să urmați instrucțiunile și recomandările comandantului și rezultatul va fi cu siguranță observat și apreciat de toată lumea.

http://concept-hair.ru/tonirovanie

Tentația părului: ce este?

Conținutul articolului:

Tentația părului ce este

Tonarea se numește coloranți instabili pentru colorarea părului care nu conțin amoniac și alți aditivi agresivi. Industria cosmetică oferă preparate de diferite texturi: creme clasice, muse, geluri, șampoane, balsamuri, mascaras, creioane. Aceste unelte nu încalcă structura arboretelor de păr, ele înconjoară fiecare păr, oferindu-i umbra dorită, moale și stralucire.

Medicamentele de tonifiere dau firelor strălucitoare și aspectului bine îngrijit.

Tonerele sunt folosite pentru

 • treaptă răcoritoare;
 • îmbunătățirea culorii naturale;
 • dând firelor strălucirea și aspectul bine îngrijit;
 • recuperarea după colorare nereușită cu preparate rezistente;
 • ușoară strălucire sau întunecare.

În funcție de textura și proprietățile medicamentelor, se poate schimba tonul părului pe 1-4 nivele. Cu cât brichetele sunt mai ușoare, cu atât este mai vizibil efectul vopselei semi-permanente. Tonarea este adesea combinată cu albirea sau evidențierea. Când se utilizează depigmenți activi, creșteți cântările de cheratină, o parte din pigment este spălată. Imediat după înălbire, părul nu arată cel mai bine, este plictisitor, uscat, cu o nuanță neuniformă și o strălucire galbenă. Tonarea elimină aceste deficiențe. Sub influența compozițiilor moi, cântarele sunt netezite, buclele obțin umbra dorită, moale, stralucire, se potrivesc cu ușurință în păr.

Tonurile de vopsea sunt potrivite pentru culori creative: brondirovaniya sau ombra, California sau venețian. Într-o coafură puteți combina mai multe nuanțe deodată. Mijloace de texturi diferite sunt bine combinate unul cu altul. De exemplu, prin vopsirea părului cu mousse sau gel, vă puteți menține culoarea cu ajutorul unui șampon colorat și blocări separate cu o rimelă luminată.

Tonifiere: avantaje și dezavantaje

Medicamentele de tonifiere au o compoziție foarte ușoară. Acestea nu conțin amoniac și peroxid de hidrogen. Unele vopsele includ substanțe nutritive: uleiuri valoroase, complexe de vitamine, proteine ​​de mătase și ceramide vegetale.

În vânzare pot fi găsite ca neutru natural, și a subliniat culori luminoase.

Coloristii impart pregatirile pentru tonifierea in 3 grupuri mari. Primul include produse semi-permanente, care includ un procent redus de componente luminoase. De obicei, aceste medicamente au consistența de vopsea groasă sau mousse. Înainte de utilizare, acestea sunt amestecate într-un activator sau emulsie oxidantă. Aceste produse schimbă culoarea parului cu 3-5 nivele și rămân pe păr timp de până la 3 săptămâni.

Al doilea grup include geluri, șampoane, balsamuri. Drogurile au o compoziție foarte ușoară și ajută la schimbarea culorii la 1-2 tonuri. Potrivit pentru părul fragil, poros, slăbit, deteriorat de colorare frecventă, stilul fierbinte, permeabilitate chimică. Această categorie include și vopselele care sunt aplicate direct din tub, fără a adăuga activatori. În funcție de compoziția medicamentelor sunt ținute pe păr de la 5 la 14 zile.

Ultimul grup include carcase, creioane, spray-uri de colorare. Ele sunt potrivite pentru evidențierea firelor, evidențierea culorilor, tentația expresă a rădăcinilor regresate. Pregătirile rămân pe păr până la prima spălare, pot fi folosite împreună cu vopsele tradiționale sau spumă.

Beneficiile medicamentelor tonifiante includ

 • formula moale care nu traumatizează tijele;
 • paletă largă de culori;
 • ușurința utilizării;
 • posibilitatea de salon sau de colorat acasă;
 • Mijloacele sunt potrivite pentru părul scurt, mediu și lung al oricărei texturi.

În vopselele, muzele și balsamurile, există și dezavantaje:

 1. Toate produsele din această categorie sunt spălate mai rapid decât vopselele permanente. Acest lucru este evident în special atunci când se utilizează culori strălucitoare și culori creative complexe.
 2. Produsele nerezistente, cum ar fi creioanele sau rimelul, pot pata hainele și pielea.
 3. Unii păr nu percep compozițiile moi blânde, sunt vopsite neuniform.
 4. Tonerul nu trebuie folosit după vopsirea cu basma sau henna, precum și după perm.

Alegerea nuanțelor

Alegerea unei vopsele nuante, trebuie să vă concentrați asupra culorii naturale a părului, a pielii, a ochilor. Dacă se planifică pre-albirea, se extind posibilitățile de colorare acasă. Atunci când tuns parul natural, trebuie să vă gândiți că medicamentele vor schimba culoarea de bază cu aproximativ 3 nivele.

La alegerea vopselei trebuie să țineți cont de tipul de culoare proprii.

Bruneturile pot încerca să sporească culoarea naturală, să o intensifice. Costum negru-negru, caramel-negru, vin bogat, ciocolata. Femeile cu părul brun se vor bucura de o scară de nucă, cafea, brandy cu un luciu de aur sau roșu. Cu părul brun poate tenta firele de culoare cenușie la modă sau gri-gri.

Blondele ar trebui să se concentreze asupra tipului general de culoare. Pentru fete cu piele caldă și ochi maro sau verde, bej moale, caramel, tonuri de aur va face. Platină, argint, tonul de cenușă se va potrivi cu blondele cu ochi albastru cu ochi de tip scandinav.

Cel mai lung pe păr păstrează nuanțe roșii. Albastru, liliac și cenușă spălați foarte repede, necesitând actualizări frecvente.

Cei care doresc să încerce mai multe opțiuni neobișnuite se vor potrivi culorilor luminoase sau pastelate: albastru, roz, violet, lavandă, coral, smarald. Ele pot fi folosite individual sau vopsite în diverse culori. Pentru părul întunecat, nuanțele bogate sunt potrivite, cele ușoare pot fi colorate cu flori delicate de acuarelă.

Cele mai bune preparate pentru schimbarea culorii părului

Vopselele și moussele cremoase clasice sunt potrivite pentru tonifierea pe termen lung. Cele mai bune medicamente pot fi găsite în linia profesională a marcilor celebre. Ele se deosebesc de gospodăriile casnice printr-o compoziție mai bogată și o gamă largă de nuanțe. Printre opțiunile cele mai populare:

Matrix. Oferă 2 linii pentru tonifiere blândă și intensă. Colecția include linia de acuarelă pentru redarea culorilor, incluzând tonurile originale roz, lila, albastru și lămâie. Pentru a îmbunătăți culorile oferite de branded boosters. O altă linie interesantă combină tonurile roșii de la roșu strălucitor la visiniu.

Estelle. Marca produce mai multe vopsele de tonifiere. Începători sunt recomandate Estel Celebrity, kit-ul include un activator, mănuși de protecție și alte accesorii necesare. Într-o linie de 20 de nuanțe pentru păr natural sau alb. Cei care au experiență în pictura acasă vor găsi seria Estel de Lux cu mai multe linii pentru tonifiere creativă, pastelă, acuarelă sau intensivă. Activatorul sau emulsia oxidantă va trebui să cumpere mai mult pe cont propriu.

Londa Professional. Brandul oferă 46 de nuanțe populare de cerneluri de nuanțare, inclusiv mixtoni care pot fi amestecați cu alte cerneluri pentru a obține o combinație perfectă. În linia de multe nuante blond la modă, există o cenușă rece și platină blond, de argint, purpuriu.

În toate colecțiile profesionale există șampoane și balsamuri care contribuie la îmbunătățirea și conservarea culorii. Pentru părul blond colorat, sunt adecvate măștile de albire potrivite pentru îndepărtarea galbenului urât.

Cum să tentați firul de acasă

Cel mai adesea folosit pentru tonarea vopselei semi-permanente. Înainte de a fi aplicate pe păr, acestea trebuie amestecate cu o emulsie oxidantă sau cu activator de cremă. Proporțiile sunt specificate în instrucțiuni, de obicei este recomandat să se ia vopseaua și oxidantul în părți egale. În cazul în care părul este slăbit sau uscat, proporția de ochi poate fi mărită. Amestecul bine formulat nu trebuie să fie prea lichid.

Pentru a obține rezultatul ideal, este mai bine să utilizați coloranți și oxidanți de aceeași marcă.

Medicamentul este distribuit pe întregul cap sau pe toroane individuale folosind o perie plană cu o perie artificială dură. Fiecare buclă este pictată din exterior și din interior. Pentru firele de tonifiere mai intense pot fi învelite în folie sau film. În funcție de grosimea părului, vopseaua este ținută timp de 15-40 de minute.

Spălați tonerul cu apă caldă fără șampon. În cele din urmă, firele sunt procesate cu un balsam hrănit și clătite din nou. Culoarea nu pierde saturația, mai bine să vă uscați capul în aer liber, fără uscător de păr. Îngrijirea delicată va ajuta la păstrarea nuanței pentru cea mai lungă perioadă de timp cu ajutorul unor produse profesionale delicate: balsamuri, măști, balsamuri, șampoane.

http://www.beauty-shop.ru/info/tonirovanie-volos-chto-eto-takoe/

Ce este tonifierea și cum este diferit de colorare?

Yana Ilinskaya

Frumusețe și stil de viață direct din Europa (Praga, Cehia).

Pentru a tenta părul sau a face colorarea? Pentru a face o alegere, este important să înțelegeți diferența dintre aceste servicii salon. Aflați ce este potrivit pentru dvs.

Tentația părului: ce este?

Paletele de culori pentru tonizarea și vopsirea parului sunt foarte asemănătoare, astfel încât mulți vizitatori la saloane sunt adesea pierduți și nu știu ce să aleagă. Să analizăm modul în care funcționează formulele de nuanțare și ce fel de rezultate pot fi așteptate.

Cum diferă tonifierea de colorare?

În primul rând, diferența este în mecanismul de acțiune. Coloranții permanenți, utilizați în vopsire, conțin de obicei o cantitate mare de amoniac sau alți alcali. Înainte de a aplica compoziția pe păr, comandantul le amestecă cu un agent de oxidare cu conținut ridicat de peroxid de hidrogen. Ce se întâmplă în continuare?

 • Alcalinele deschid baloanele pentru cuticule, iar moleculele de pigment colorant, împreună cu peroxidul, pătrund în cortex - arborele de păr.
 • Peroxidul luminează pigmentul natural - melanina, iar moleculele de colorant "se umflă" și datorită mărimii lor mari rămân în cortex.
 • Pentru a scăpa de acest pigment, este necesar să recurgeți din nou la colorare sau decolorare.

Efectul tonifierii este fundamental diferit. În vopselele semi-permanente, există un conținut scăzut de amoniac (și în coloranți Redken, de exemplu, nu există deloc - Ed.), Și sunt amestecați cu un oxidant, în care există foarte puțin peroxid de hidrogen. În acest caz:

 • baloanele cuticulelor sunt puțin superficiale;
 • pigmentul natural al părului nu schimbă culoarea și moleculele de colorant își păstrează dimensiunea inițială;
 • cea mai mare parte a pigmentului artificial rămâne în stratul cuticular superior și cel care pătrunde în cortex este ușor spălat cu șampon;
 • pigmentul natural de păr nu este luminat;
 • acelasi colorant de nuanta pe parul diferit va arata diferit.

Înainte și după tonifiere: fotofactori

Pentru a înțelege care va fi rezultatul atunci când alegeți o tonifiere, examinați fotografia înainte și după.

După cum puteți vedea, rezultatul este uimitor și întotdeauna foarte diferit!

Tonarea nu vă dăunează părului?

Cine poate folosi tonifierea, întrebi? De fapt, toată lumea! Poate fi aleasă chiar și de cei care sunt obișnuiți să evite metodele de colorare "agresive" și preferă ritualurile delicate ale frumuseții.

"Oferim tonifiere, dacă nu este nevoie să ușurați părul sau să vopsiți părul gri, principalul lucru pentru noi este să păstrați calitatea parului. În Redken există, în general, o "mantră" de colorare. De exemplu, aplicăm coloranți permanenți pe rădăcini cenușii și numai tonifiere pe lungime și se termină pentru că are grijă de păr și nu este nevoie să le ușurezi și să folosești produse agresive de fiecare dată.

Irina Zhokhova

Pro și contra tentativă a părului

Ca orice ritual de frumusete, tonifierea are avantajele si dezavantajele sale.

Plusează tentația părului

Principalele avantaje sunt ușurința de utilizare și compoziția ușoară.

 1. Tonarea cauzează deteriorarea părului.
 2. Cu aceasta, puteți încerca orice nuanță de paletă întunecată, roșie și roșie.
 3. Dacă în paleta mărcii există astfel de coloranți, atunci puteți decide pastel și neon.
 4. Tonarea poate adăuga bogăție culorii părului natural: de exemplu, face mai rece sau mai cald.
 5. Prin aceasta, este posibil să se neutralizeze o subtonă inutilă după albire: de exemplu, galben sau verde.

Adevărul nuanței părului

 1. Tonarea nu face față tuturor sarcinilor: cu aceasta, de exemplu, nu va fi posibil să faceți părul mai ușor. Acest lucru va necesita colorare sau decolorare.
 2. Un alt moment dificil este părul gri. Dacă doriți să le picteze complet, va trebui să vă întoarceți la colorarea permanentă. Atunci când există un păr mic de culoare gri, puteți încerca tonifierea, dar în acest caz, părul gri poate fi încă văzut.

Tipuri de tentație a părului

În funcție de scop, puteți alege un mijloc blând sau intensiv de tonifiere. Cum diferă acestea?

Gentle nuanță: instabilă și odată

De regulă, sampoanele colorate, spumele sau spumele sunt selectate pentru tonifiere ușoară. În plus față de pigmentul de colorare ușoară, ele includ vitamine și alte ingrediente pentru îngrijirea părului. Dar umbra, din păcate, este spălată dintr-o dată.

Tonifiere intensă: umbra de lumină pentru câteva săptămâni

În compoziția agenților de tinting intensiv, un pigment de colorare mai activ, care totuși acționează mult mai moale decât vopseaua obișnuită și nu are un miros specific. Rezultatul tonifierii va rămâne cu tine pentru câteva săptămâni, apoi tonarea trebuie repetată.

Revizuirea celor mai bune 5 produse pentru tonifierea părului

Matrix ColorGraphics Lift ton

Un instrument foarte eficient care vă permite să evidențiați și să tentați firele, îngrijirea părului după vopsire.

Puteți alege o nuanță de toner: caldă, neutră, rece și foarte rece. Și atunci când este amestecat cu pudră strălucitoare și toner promotor ajută la obținerea umbrei dorite, precum și pentru a scăpa de pigmentul nedorit după colorare.

Matrici acuarele

Aici veți găsi o paletă completă de nuanțe de acuarelă pentru tonifiere! Suficient pentru a adăuga o nuanță transparentă Clear pentru a crea o adevărată lucrare de artă pe acuarelă pe păr. Și opțiunile de culoare sunt aproape nelimitate.

http://www.salonsecret.ru/okrashivanie/tehniki/tonirovanie-volos

Modalități de a tenta părul acasă

în Personal Care Mar 12, 2019 5 Vizualizări

Multe fete sunt nemulțumite de nuanța naturală a părului, așa că vor să-și schimbe imaginea. Dar pentru aceasta nu este necesar să se aplice vopselele chimice care dăunează grav sănătății și frumuseții părului. Puteți efectua cu ușurință o procedură la domiciliu, cum ar fi tentația părului folosind mijloace simple și sigure.

Tentația părului: ce este?

Tonarea este procedura pentru vopsirea ușoară a părului, atunci când se utilizează coloranți instabili. În timpul vopsirii, pigmenții vor fi fixați pe suprafața părului și nu penetrează în straturile mai adânci.

Acest tip de colorare vă permite să ușurați culoarea și să schimbați imaginea, dar în același timp nu există modificări negative în structura părului, pentru că nu-l deteriorează. Timp de câteva săptămâni sau zile (în funcție de preparatul utilizat și de metoda de vopsire), colorantul este spălat complet de păr.

Până în prezent, există mai multe tipuri de nuanțe pentru păr:

 1. Tuns ușor părul. Prin această metodă se utilizează șampoane speciale, spumă, spume, spume. Acest tip de tonifiere este ușor de făcut, dar rezultatul nu va dura mai mult de 1-2 săptămâni.
 2. Păr intensiv de tonifiere. În timpul aplicării acestui tip de vopsire, se aplică coloranți speciali pe păr, care conțin agenți oxidanți. Pe vopseaua de păr durează aproximativ 2 luni, în funcție de frecvența spălării capului.
 3. Gentle nuanțează părul. Acest tip de colorare vă permite să obțineți o culoare mai rezistentă, deoarece vor fi folosite tonice speciale. Rezultatul va dura aproximativ o lună.

Avantajele și dezavantajele părului nuanțat

Înainte de autotonarea părului, este imperativ să se cunoască avantajele și dezavantajele existente ale acestei proceduri, deoarece această metodă de vopsire nu dă întotdeauna rezultatul dorit.

Avantajele nuanței părului:

 • buclele dobândesc strălucire și strălucire;
 • culoarea devine saturată și strălucitoare;
 • întărirea părului, facilitarea pieptenerii;
 • costul accesibil al fondurilor pentru colorare;
 • Puteți să vă vopsiți părul după basma sau henna (dar nu mai devreme de câteva luni);
 • părul este în plus protejat de efectele factorilor negativi din mediul înconjurător.
 • practic nu pictează peste gri;
 • culoarea rezultată este instabilă și spălată rapid;
 • este imposibil să ușurați părul mai mult de 2-4 tone.

Cum se procedează la domiciliu procedura de randare?

Pentru a efectua auto-tentație părul nu are nevoie de unelte speciale sau cunoștințe. Este suficient să pregătiți mănușile pentru a nu pata pielea mâinilor, o cremă grasă și, bineînțeles, un agent de tonifiere.

Înainte de începerea procedurii, se efectuează un test de sensibilitate pentru a se asigura că nu există nici o alergie la medicamentul utilizat. În mod tipic, producătorii de pe ambalajul agentului colorant indică modalități de verificare. De asemenea, puteți aplica un amestec de colorant pe fir și așteptați un timp, dacă nu apare nici o reacție negativă, puteți tenta părul.

Procedura de tentație a părului se realizează în mai multe etape:

 1. În primul rând, instrucțiunile atașate la agentul de nuanță sunt citite fără întârziere. Faptul este că fiecare compoziție de colorare are anumite subtilități de utilizare - de exemplu, produsul este aplicat pe toroane pentru o anumită perioadă de timp. Pentru a nu strica părul și a obține o nuanță frumoasă, trebuie să respectați regulile specificate în instrucțiuni.
 2. Protejați îmbrăcămintea și pielea. Remediile utilizate în timpul vopsirii pot pata ambele lucruri și pielea. Pentru a preveni această problemă, zonele corpului în care poate cădea vopseaua trebuie aplicate cu un strat gros de orice cremă corporală grasă. Pentru a proteja hainele, puneți deasupra un strat de polietilenă.
 3. În etapa următoare, unealta de nuanță este distribuită uniform pe toată lungimea părului. Pentru a face acest lucru, este mai bine să utilizați o perie specială, apoi piepteneți părul și îndepărtați excesul de vopsea.
 4. După timpul specificat în instrucțiuni, agentul colorant este spălat de păr. Dar nu poate fi depășită, altfel puteți arde firul puternic, dar în acest fel nu puteți obține o culoare mai strălucitoare. După finalizarea procedurii de tonifiere, se aplică o mască hidratantă sau un balsam pe păr.

Cum de a alege nuanța potrivită pentru tentația părului?

Astăzi, producătorii de coloranți pentru păr oferă o selecție destul de largă de o mare varietate de culori și nuanțe, în timp ce ele nu pot fi doar naturale, ci și nenaturale. Înainte de a alege o anumită nuanță, trebuie să determinați corect culoarea părului.

Datorită agentului de tentație selectat corect, galbenul urât poate fi ușor eliminat, dar în acest scop ar trebui folosite vopsele cu o nuanță de argint sau cenușă.

Fetele cu părul întunecat care doresc doar să sublinieze culoarea lor sau să le schimbe în mai multe tonuri pot alege un mijloc de nuanță de castan sau ciocolată. Cu toate acestea, trebuie amintit că, în acest caz, lumina părului nu va funcționa. Ca urmare a aplicării vopselelor de tonuri ușoare, pe părul întunecat va apărea doar o mică lumină strălucitoare.

Produse pentru vopsirea parului

Este important să nu alegeți nuanța potrivită pentru tonifiere, ci să achiziționați numai produse de înaltă calitate care nu dăunează sănătății și frumuseții părului. La domiciliu, puteți utiliza nu toate culorile, deoarece unele pot da un rezultat complet imprevizibil.

 1. Tonik RoColor balsam ottenochny. Balsamul tonic face posibilă nu numai vopsirea părului, ci și o strălucire sănătoasă. Producătorul din linia acestui instrument furnizează aproximativ 40 de culori diferite. Avantajele acestui balsam includ faptul că nu conține amoniac, prin urmare acest instrument este complet sigur pentru frumusețea și sănătatea părului.
 2. Estel color balsam. Compoziția acestui balsam pentru tentație de păr include substanțe unice, datorită cărora puteți consolida eficient firele și, desigur, le puteți proteja de efectele negative ale razelor ultraviolete.
 3. Balsam Belita-Vitex de la Color Lux. Belita-Vitex oferă o linie de produse de nuanțare care conține aproximativ 20 de nuanțe diferite. Compoziția acestui balsam conține ingrediente speciale care îngrijesc efectiv părul, făcându-le mai matasoase, moi și puternice.
 4. Tampon de nuanțare de la L'Oreal. Șamponul este unul dintre cele mai bune produse pentru tonifierea părului. Adevărul este că șamponul se ocupă în primul rând de firele, astfel încât, după utilizare, puteți obține o culoare netedă și frumoasă.
 5. Tonifier de șampon de la Irida. Acest instrument ajută nu numai să dea părului umbra dorită, ci și să o protejeze în mod fiabil, astfel încât buclele să devină mătăsos, neted și strălucitor. Noul umbra cade pe parul parului si arata cat mai natural posibil. Potrivit producătorului, după aproximativ 15-16 proceduri de spălare a părului, culoarea este complet spălată.

Tonarea părului nu este o procedură complicată, astfel încât poate fi ușor efectuată independent la domiciliu și nu obține un rezultat mai rău decât după ce vizitați un salon de înfrumusețare scump. Pentru a obține acest efect, trebuie doar să alegeți nuanța potrivită și să urmați toate recomandările specificate în instrucțiuni.

Mai multe despre cum să tentați părul acasă, vedeți aici:

http://krasota4all.ru/sposoby-tonirovaniia-volos-doma/

Tentația părului - ce este și cum să faci acasă

Elena Netkacheva • 07/05/2018

Chiar și în cele mai vechi timpuri, femeile și-au schimbat culoarea parului folosind coloranți naturali. Acum, în saloanele de înfrumusețare puteți face orice procedură și vopsiți părul de la roșu la purpuriu. Dar, deoarece majoritatea vopselelor sunt păr chimic și rău, brandurile cosmetice au dezvoltat produse blânde - tonere.

Conținutul articolului

Ce este tentația părului?

Tonarea părului conferă părului o nuanță fără utilizarea vopselelor de amoniac. Procedura vă permite să modificați ușor culoarea parului. Dacă doriți, de exemplu, să încercați o culoare roșie aprinsă, dar nu îndrăzniți, puteți tenta părul într-o nuanță de culoare roșie. Deci, veți înțelege - să vă confruntați cu o culoare nouă a părului sau nu.

Se produce tonifierea:

 • ușor - efectul durează câteva săptămâni - este spălat rapid. Se efectuează prin spray-uri, mascaras, șampoane, balsamuri și coloranți naturali;
 • blând - culoarea durează o lună, plus sau minus câteva săptămâni, sunt utilizate tonere;
 • intensă - culoarea va continua timp de două luni, deoarece produsul conține amoniac. Această colorare nu este potrivită pentru părul slab și deteriorat.

Când trebuie făcut

 • după clarificare sau evidențiere. Tonarea ajută la eliminarea stării de stralucire și uniformizarea culorii părului;
 • pentru vopsirea părului cenușiu într-o nuanță naturală;
 • pentru a schimba culoarea părului la 1-2 tonuri fără rău;
 • pentru a evidenția frumusețea naturală.

Cele mai bune produse de colorare a părului

Agenții de tonifiere pot fi sub formă de șampoane colorate și sub formă de vopsele permanente. Următoarele sunt branduri bine-cunoscute:

Kapous - oferte pentru balsamuri tonifiante, spray-uri, tonice care conțin vitamine și uleiuri.

Estel este una dintre brandurile populare și accesibile, care oferă o gamă largă de culori.

Matrix - vopsea bine pe părul gri și păstrează o perioadă lungă de timp.

De asemenea, agenții de colorare sunt prezentați în Wella Color Touch, Swarzkopf și Kemon Kroma-Life.

Care sunt proporțiile și modul de reproducere a tonerului

Dacă utilizați toner sub formă de mousse, șampon sau spray, atunci nu este nevoie să fie diluat, aceste produse sunt vândute gata de aplicare.

Dacă tonerul este o vopsea, atunci este diluat cu un oxidant. Proporțiile sunt indicate pe ambalaj.

Cum să faci acasă

Înainte de a începe procedura, citiți instrucțiunile de pe ambalaj și urmați-le.

 1. Spălați-vă capul cu un șampon nesulfat și faceți o mască hidratantă hidratantă. Aceasta va pregăti părul. Uscați-le ușor, părul trebuie să rămână umed. Este necesară distribuirea uniformă a pigmentului în păr.
 2. Purtați mănuși.
 3. Pe frunte și pe temple, unde puteți obține vopseaua, aplicați cremă de grăsime.
 4. Răspândiți uniform colorantul peste păr. Este mai bine să împărțiți părul în 4 părți egale. Începeți colorarea cu firele superioare și mergeți la partea de jos, compoziția se aplică rădăcinilor în ultimul loc.
 5. Lăsați scula la un moment dat - conform instrucțiunilor.
 6. Clătiți părul cu apă curată și caldă și folosiți un balsam.

Pluse de tonifiere

 • potrivit pentru orice experimente cu păr;
 • păstrează părul, spre deosebire de vopselele de amoniac;
 • după vopsire, rădăcinile răsturnate nu sunt la fel de vizibile ca după vopseaua obișnuită;
 • Agenții de nuanță de înaltă calitate conțin ingrediente de îngrijire care dau strălucire și strălucesc părului. Tonarea părului natural este o modalitate excelentă de a accentua o nuanță naturală.

Contra tonic

 • efectul de colorare nu este suficient pentru mult timp, așa că procedura trebuie repetată o dată la 2 luni;
 • Nu există nici o modalitate de a obține o culoare saturată, luminos;
 • tonifierea poate părea rău pe o culoare neregulată a părului - va exista o tranziție ascuțită a culorilor și părul va arăta neclar.

Contraindicații

Tonerul poate provoca alergii la piele. Pentru a evita acest lucru, aplicați o cantitate mică de piele pe braț înainte de colorare. Stai puțin. Dacă nu există nici o reacție, procedați la procedură.

http://pipla.ru/9461-tonirovanie-volos/

Cum să faci tentație de păr

Adesea în viața femeilor vine o perioadă în care doriți să schimbați ceva în aspectul vostru. Adesea, fetele pentru a atinge acest obiectiv își schimbă coafura sau garderoba, iar unele decid să schimbe culoarea parului.

Dar, după cum știți, vopseaua obișnuită poate ruina părul, făcând-o rigidă și fragilă. Deci, în acest caz, este mai bine să faceți tonul părului.

Avantajele și dezavantajele procedurii

Pentru a efectua această procedură, se folosesc șampoane colorate cu lumină, care schimbă ușor și saturează nuanța naturală a încuietorilor. În mijloacele pentru tonifierea părului, spre deosebire de vopsele, conțin substanțe benigne. Ele sunt bine atașate la suprafață, dar nu pătrund în straturile mai profunde ale părului și sunt spălate după șase 5-10 șampoane.

Avantajele procedurii:

 1. Posibilitatea de a încerca o mulțime de nuanțe diferite.
 2. Substanțele care fac parte din agentul colorant nu conțin amoniac și peroxid de hidrogen. Prin urmare, tentația poate fi efectuată în mod regulat, fără teama de a perturba structura buclelor.
 3. După procedură, firul devine strălucitor, neted și matasos.
 4. În prezent, există două tipuri de astfel de coloranți: tonifierea blândă și intensă a părului. Primul durează între 2 și 4 săptămâni. Compoziția unei astfel de nuanțe înseamnă că există vitamine și substanțe nutritive, ele vă permit să dați firelor un aspect proaspăt și sănătos. Metoda intensă de tonifiere, include o cantitate mică de agenți oxidanți, astfel încât culoarea este menținută pe bucle până la două luni. Amoniacul din aceste produse lipsește.

Dar există totuși unele dezavantaje pentru o astfel de procedură. Minusurile sale sunt după cum urmează:

 1. Atunci când culoarea părului nu poate fi schimbată dramatic, acest lucru îl diferențiază de pete cu vopsea profesionistă. Hue poate fi schimbat doar câteva tonuri: face mai puțin întuneric sau mai ușor. Dacă doriți să modificați în mod semnificativ aspectul lor va trebui să pre-lighten părul.
 2. Cât de des vă puteți tenta parul depinde de cât timp doriți să păstrați aceeași culoare. Cu cât mai puțin se spală capul, umbră va dura mai mult.
 3. Parul gri este mai bine să nu tenta, deoarece rezultatul se va spăla foarte repede.
 4. Datorită vopsirii unor nuanțe de păr ușoare cu mijloace de tentație, părul poate deveni o culoare urâtă cenușie.

În timpul iernii, culoarea este spălată mai repede, spre deosebire de vară. Acest lucru se datorează purtării pălăriilor, sub care transpira epiderma capului. Și, de asemenea, este posibilă apariția de petele de pe tenta pe produs.

Necesitatea, caracteristicile și pregătirea pentru tentație

Fetele care au decolorat buclele și, ca urmare, au primit culoarea galbenă pot recurge la efectuarea acestei proceduri. Acest efect poate fi corectat prin utilizarea unui tonic de nuanță violetă. După aplicarea sa, urzica urâtă va deveni cenușă. Procedura de tonare are câteva caracteristici:

 1. Vopseaua de vopsea este spălată treptat, în decurs de două până la patru săptămâni, returnând culoarea naturală a ordinului.
 2. Dacă părul are 40% păr gri, apoi folosind părul tonic, puteți reveni la culoarea originală.
 3. Tonarea va contribui la alinierea culorii firelor streaked, în cazul în care rezultatul acestei proceduri nu este plăcut.
 4. Când alegeți compoziția și tonul de colorare pentru bucle, dați preferință culorilor cu o diferență de mai multe tonuri mai întunecate decât doriți, deoarece culoarea indicată pe pachet va fi diferită pe toroane.

Pentru ca efectul de tonifiere să nu fie supărat, trebuie să vă pregătiți în mod corespunzător pentru punerea sa în aplicare. Deci, ce ar trebui luat în considerare:

 1. Nu combinați basma și henna cu agenți de nuanțare, deoarece rezultatul procedurii poate fi complet imprevizibil. Dacă, totuși, buclele au fost recent pictate cu henna sau basma, atunci este necesar să așteptați cel puțin o lună, și numai apoi să procedați la nuanță.
 2. Înainte de a-ți tonifica părul, du-te la coafor pentru a tăia și tăia capetele divizate.
 3. Cu două săptămâni înainte de procedură, treceți printr-un curs de măști care promovează restaurarea părului.

Este necesar să se utilizeze numai agenți de tonifiere de înaltă calitate, achiziționați în saloane profesionale. Acestea pot fi găsite cu fotografii reale ale rezultatelor părului de nuanțare înainte și după.

Colorarea părului la domiciliu

Colorarea este cea mai bună de încredere în specialiști. Dar totuși, sub rezerva anumitor reguli, este posibil să se obțină un rezultat excelent chiar și acasă:

 1. Asigurați-vă că testați pentru o reacție alergică. Răspândiți o cantitate mică de colorant în interiorul cotului sau încheieturii și așteptați 30 de minute. În cazul în care în această perioadă nu se formează roșeață, arsură sau mâncărime, puteți trece la colorare.
 2. Pregătiți o căpită pentru a nu pata hainele și un capac din polietilenă, pe care va trebui să-l puneți pe cap după aplicarea tonicului pe păr. De asemenea, pregătiți un castron ceramic sau de sticlă pentru a amesteca compoziția; perie și pieptene pentru a distribui amestecul pe bucle; mănuși pentru a vă proteja mâinile.
 3. Pentru a evita colorarea suprafețelor deschise ale pielii pe față, gât și urechi, tratați aceste zone cu o cremă grasă.
 4. Respectați cu strictețe instrucțiunile de pe ambalaj.
 5. Pentru o culoare uniformă, piepteneți firele după aplicarea tonicului și distribuiți uniform întreaga compoziție de colorare de-a lungul părului.

Blondes poate încerca tehnica de colorare pastel.

Înainte de efectuarea acesteia, buclele trebuie mai întâi să fie decolorate și apoi amestecați tonicul cu balsam de păr 1: 3 și clătiți bine cu un amestec de fire. Sau preparați compoziția apei și a agentului de nuanțare, în proporție: într-un litru de apă trebuie să turnați capacul tonic. După aceasta, trebuie să clătiți capul cu compoziția pregătită.

Puteți efectua un test pentru a afla cum funcționează agentul colorant și când este mai bine să îl spălați. Este necesar să se pună o mică vopsea pe firul din regiunea occipitală și să se observe cât timp va dura pentru ao colora.

Femeile cu părul brun se potrivesc cu metoda standard de colorare. Cum de a tenta părul:

 1. Pregătiți compoziția de colorare conform instrucțiunilor.
 2. Separați câteva tampoane și aplicați inițial amestecul pe rădăcini cu o pensulă, și apoi distribuiți-l pe toată lungimea părului.
 3. După încheierea procedurii, împachetați buclele prelucrate într-o pungă de plastic sau puneți un capac special pe cap.
 4. Așteptați o jumătate de oră și spălați bine colorantul din păr.
 5. După aceea, aplicați un balsam pe păr, apoi clătiți-l și lăsați părul să se usuce în mod natural.

Astfel, cu ajutorul tentei părului, puteți schimba în mod regulat culoarea buclelor, fără teama de a le strica.

Înainte de a efectua procedura la domiciliu, este necesar să conduceți un alergotest și să urmați cu strictețe instrucțiunile, altfel rezultatul poate să nu corespundă așteptărilor.

http://krasotka.guru/volosyi/kak-sdelat-tonirovanie-volos

Coacerea părului - ce este?

Tonarea părului este o metodă de colorare în care vopseaua este fixată pe suprafața părului și nu încalcă structura sa. Pentru această procedură, coloranții bezamiachnye sunt utilizați, astfel încât vopseaua sa spălat rapid. Tonarea vă permite să "jucați" cu nuanțe, să strălucească părul, să dea o culoare mai profundă și mai interesantă.

goodies

 • conservarea structurii părului
 • vopseaua este spălată rapid, astfel încât să puteți modifica umbra după cum doriți
 • buclele dobândesc o strălucire naturală
 • compoziția colorantului include adesea un complex de vitamine, astfel încât părul devine din ce în ce mai îngrijit

contra

 • schimbarea culorii este posibilă numai în 3 tonuri
 • procedura trebuie efectuată cel puțin o dată pe lună, deoarece vopseaua este spălată rapid

Tipuri de tentativă

Albirea părului este de trei tipuri: ușoară, blândă și intensă. Alegerea unei anumite opțiuni va depinde de cât timp doriți să păstrați umbra selectată. Cea mai bună opțiune este o tonifiere blândă. După pătare, culoarea este păstrată timp de o lună. Dacă doriți să experimentați sau să vă prezentați într-o nouă imagine în cinstea unor sărbători, utilizați tonifierea ușoară. Culoarea dvs. se va spăla după 2 săptămâni. Dar pentru cei care doresc să păstreze umbra aleasă cât mai mult posibil de pete intense. Este necesar să actualizați culoarea numai după 2 luni.

Deținerea de tehnologii

Tonarea părului se realizează în același mod ca și colorarea obișnuită. Compoziția de colorare este aplicată pe firele umede. Dacă alegeți versiunea intensivă de tonifiere, trebuie să spălați părul cu câteva zile înainte de colorare. Grăsimea naturală va păstra structura părului. Pielea de-a lungul liniei părului este pătată cu cremă. În cazul unei atingeri de vopsea, se poate spăla cu ușurință. Compoziția de tonifiere este aplicată pe toroane și se întinde pe toată lungimea cu un pieptene cu dinți rare. Pieptenele ar trebui să fie din material plastic, deoarece metalul va interacționa cu vopseaua și veți obține un rezultat neașteptat de vopsire. De îndată ce timpul specificat în instrucțiuni expiră, vopseaua se spală cu multă apă.

Procedura necesită următoarele instrumente și elemente de fixare:

 • pieptene din plastic;
 • vopsea de colorat;
 • efectul stanler - o pensulă utilizată pentru a picta fire individuale;
 • cleme;
 • mănuși;
 • polietilenă peignoir;
 • castron pentru diluarea materiei colorante;
 • capacitatea de măsurare

Unele sfaturi importante

 1. Vopseaua care are pe piele poate fi spălată cu un tampon de bumbac înmuiat în loțiune de alcool.
 2. Tonul vopselei ar trebui să se potrivească aproximativ cu culoarea naturală a părului. Această combinație este considerată optimă.
 3. Culorile de umbrire ușoară vă permit să creați efectul arsurilor solare arse de soare.
 4. Hair nu ar trebui sa fie facuta dupa vopsirea henna. Efectul poate fi cel mai neașteptat. Cât timp trebuie să aștept după colorare cu coloranți naturali? De obicei este de 2-3 luni.

Pentru tentație, puteți utiliza mai multe nuanțe de vopsea. Pentru a obține efectul maxim, pre-buclele sunt luminate. Dacă este necesar să se protonizeze firele întunecate, atunci nu se efectuează clarificări. Pentru a obține un efect natural, nu trebuie să utilizați mai mult de 3 culori de vopsea. Ele nu ar trebui să fie mult diferite de culoarea naturală a părului. Aveți posibilitatea să tentați fire subțiri sau late. Produsele de tonifiere au o paletă largă de culori. Master vă va ajuta să alegeți tonul potrivit.

Caracteristici de tentație de păr blond

Tonul blond va da buclelor o nuanta frumoasa si la moda. Vrăjitorul vă va ajuta să determinați tonul natural al firelor dvs. (poate fi rece sau cald), precum și alegeți cel corect. Femeile blonde cu o nuanță caldă trebuie să acorde atenție aspectului de caramel, soare și miere. Ei vor face imaginea proaspătă și tânără. Vopselele de umbrire ușoară pot realiza efectul firelor arse. Această procedură merită atenția proprietarilor de păr lung.

Blondes cu o nuanta rece a parului ar trebui sa acorde atentie grasimilor, argintului, perlelor, nuante de platina. Cu tonul său natural, puteți experimenta și proprietarii de bucle roșii și blonzi.

Caracteristici de tentație de păr întunecat

Tonarea buclelor întunecate este oarecum limitată în alegerea nuanțelor. Este imposibil să faceți niște încuietori de lumină fără o clarificare preliminară a amoniacului. Dar puteți oferi buclelor frumos maro, ciocolată, nuanțe de aur. Tonarea buclelor întunecate poate fi efectuată folosind mai multe tonuri (câte sunete puteți alege pentru dvs., comandantul va spune). Cuprul, nuanțele roșu, castanele sunt perfect combinate între ele. Cu toate acestea, în acest caz, comandantul va trebui să ușureze în mod corespunzător câteva toroane. Pentru bucle naturale, puteți utiliza 2 culori. Ele ar trebui să fie ușor diferite unul de celălalt.

Cum sa alegi

Tintarea și colorarea sunt două proceduri diferite. De aceea este necesar să selectați complet coloranți. Dacă sunteți servit de un maestru și doriți să îl tonificiți pentru prima dată, întrebați-l cu ce producători lucrează. Ce compoziție și companie este potrivită pentru structura dvs.? Puteți alege singur un instrument de nuanță. Faptul că vopseaua este destinată nuanțării este indicată pe ambalaj. Unii artiști preferă semi-coloranții. Amoniacul este prezent în ele în cantități minime. Din acest motiv, structura firelor de păr nu este foarte deranjată și, în același timp, tonul durează două luni. O astfel de tonifiere nu ar trebui să se facă prea des.

Caracteristici de îngrijire

Nu există recomandări speciale pentru îngrijirea încuietorilor tonifiate. Îngrijirea ar trebui să fie la fel ca pentru firele colorate sau naturale. Este imperativ să folosiți măști nutritive și balsamuri care vor ajuta la îmbunătățirea structurii firelor de păr. Nu este inutil să se folosească diferite proceduri de întărire care vor îmbunătăți circulația sângelui și vor stimula creșterea foliculilor de păr. De câte ori pe săptămână aveți nevoie de astfel de proceduri? Pentru ca vopseaua să nu fie spălată foarte repede, o procedură pe săptămână va fi suficientă.

Prețul emisiunii

Tonarea părului este o procedură simplă (cel mai important este să îl executați corect!). Prețul ei, ca regulă, depinde de alegerea vopselei de nuanțare. Prețurile medii la Moscova sunt după cum urmează:

Scurte bucle - de la 1040 de ruble
Buclele medii - de la 1200 de ruble
Bucle lungi - de la 1500 de ruble

Hair toning este o procedură excelentă pentru cei care doresc să reîmprospăteze ușor imaginea și să-și mențină sănătatea părului!

http://uhozhenka.ru/krasota/tonirovanie-volos-chto-takoe.html