logo

10 produse pentru îngroșarea părului subțire și uscat

Toată lumea arata ca un păr de lux gros, dar nu toată lumea știe de ce, de fapt, această impresie constă din. De fapt, volumul de bucle și grosimea reală a părului, care, teoretic, ar trebui să determine densitatea firelor nu este deloc aceeași.

Mijloacele pentru îngroșarea părului subțire rezolvă exact prima problemă și în ce fel.

Structura firului

Pentru a crea aspectul părții vizibile a părului - arborele de păr. Se compune din mai multe straturi.

 • Cuticula este stratul superior format din celule subțiri așezate suprapuse ca zidăria de teracotă. Cuticula oferă funcții de protecție și oferă, de asemenea, fâșii cu netezime și strălucire. Dacă stratul superior este deteriorat, părul își pierde umiditatea, devine uscat și fragil.
 • Cortexul este un cortex care determină forța și elasticitatea arborelui de păr. Substanța cortică conține melanină, care asigură o anumită culoare a părului.
 • Cerebral - constă din celule moi de cheratină, include cavități de aer. Acest strat oferă nutrienți și umiditate cortexului.

Diametrul părului este foarte mic: mărimea celor subțiri este mai mică de 0,05 mm, dimensiunea medie este de 0,05-0,07 prin ele, iar cele groase sunt mai mari de 0,07 mm. După cum arată statisticile, blondele au păr subțire, bruneturi de dimensiuni medii și femei cu păr brun. Parul roșcat și mai gros.

Grosimea mică a părului blond este compensată de un număr mare de ele, ceea ce, totuși, nu duce întotdeauna la rezultatul dorit - un cap voluminos și gros de păr. Cu toate acestea, diametrul arborelui de păr nu poate fi schimbat într-un mod natural: dimensiunile sale sunt determinate de programul de gene.

Creșterea diametrului

O varietate de mijloace artificiale vă permit să modificați grosimea părului. De fapt, toate metodele sunt împărțite în 2 grupe principale.

 • Pentru a sigila arborele de păr, puteți crea un strat suplimentar. Acest tip de film transparent, ca și cum ar înconjura parul de-a lungul întregii lungimi și, prin urmare, crește diametrul. De regulă, stratul este rezistent la apă și etanș, ceea ce este considerat cel mai mare dezavantaj al unei astfel de soluții. Cu toate acestea, produsele moderne de îngrijire includ adesea nu substanțe polimerice, ci uleiuri, ceea ce face un astfel de film mult mai sigur.
 • A doua metodă este distrugerea cuticulei. În starea normală, celulele de tip scară ale stratului superior se sprijină strâns una pe cealaltă. Cu toate acestea, sub influența anumitor substanțe, acest aranjament este rupt, iar balanțele se înfășoară. Astfel, firele de păr nu se pot lipi strâns una pe alta, iar diametrul arborelui de păr din cauza unei încălcări a stilului crește.

Această metodă rănește foarte mult firele, deci astăzi nu este populară. Cu toate acestea, dacă este necesar, pentru a furniza urgent volumul, recurge la o astfel de soluție.

Produse de îngrijire

Pentru a face părul mai gros și mai gros, utilizați șampoane și balsamuri, care includ substanțe care pot crea un film. Acest film este foarte subțire, dar deoarece diametrul arborelui de păr este mic, efectul este destul de vizibil. Cu toate acestea, este imposibil să utilizați în mod constant acest tip de remediu: substanțele creează un efect de glut, firele devin mai grele, poate apare chiar și mătreața. De regulă, șampoanele și balsamurile pentru îngroșare sunt aplicate pe cursuri - într-o lună.

Producătorii includ șampoane și complexe de vitamine și proteine ​​pentru a face buclele mai sănătoase, dar atunci când alegi, trebuie să acorzi atenție acelor componente care asigură îngroșarea părului.

 • Siliconi - sintetice sau vegetale. Obișnuiți cutiile cuticule și creați un film transparent impermeabil. Siliconii protejează firele de pierderea de umiditate, de la deteriorarea mecanică, dar nu lasă aerul să curgă, ceea ce în timp încalcă structura părului. Șampoanele, inclusiv siliconul, nu pot fi utilizate în mod continuu.
 • Pantenolul - nu numai că mărește diametrul arborelui de păr, dar îl întărește și îmbunătățește starea cuticulei. Fiind mai rezistenți, firele de păr pot crea un volum mai mare comparativ cu părul uscat și slab, deși, de fapt, nu există o îngroșare. Îngrijirea cu pantenol este foarte eficientă.
 • Ceramidele și proteinele au, de asemenea, un efect mai mare asupra structurii decât asupra creșterii diametrului. Efectul volumului unei substanțe este creat, dar nu la fel de stabil și prelungit ca siliconii.

Sfaturi privind modul de îngrijire a părului subțire și ce produse sunt cele mai bune de utilizat:

Există o altă opțiune oarecum neobișnuită pentru creșterea volumului - praf. Sunt o pulbere uscată ca talc, care conține particule minuscule de fibre naturale. Pulberea se aplică părului uscat, în apropierea rădăcinilor, apoi se distribuie pe lungimea curlului. În acest caz, pulberea absoarbe parțial grăsimea, iar fibrele sunt fixate în jurul părului natural, mărind diametrul și mărind semnificativ rigiditatea acestuia. Astfel, este posibil ca un timp nesemnificativ să atingă volumul maxim posibil.

Pulberea este foarte greu de spălat, deci acest lucru înseamnă că îngrijirea zilnică nu poate fi folosită.

Șampon pentru îngroșarea părului

Cel mai bun mijloc de a mări volumul părului este un complex destul de complex care asigură atât sănătatea părului cât și volumul mai mare. Este necesar să alegeți un remediu care să țină cont de particularitățile capului părului: șampoanele pentru firele uscate și slăbite nu sunt foarte potrivite pentru îngrijirea buclelor uleioase și curlate.

Salonul de Moltobene simt Hair Dresser

Tradus înseamnă "haine pentru păr". Ingredientul activ - cheratina, umple golurile și neregularitățile de pe suprafața părului, făcându-l mai voluminos și, în același timp, mai neted. Acest lucru nu este tot: atunci când uscați un uscător de păr, filmul creat pe arborele de păr crește în volum. Una dintre aceste cazuri când uscarea părului după spălare este obligatorie. Șampon în valoare de 1460 p.

Matérialiste pulverizator de îngroșare de la Kérastase

Complexul substanțelor dezvoltate de specialiștii companiei formează un fel de cadru în jurul părului. Ceramidele care alcătuiesc șamponul sunt fixate pe acest cadru, mărind în mod semnificativ volumul de păr. Efectul persistă chiar și la umiditate ridicată. Costul produsului - 1644 p.

Diaboost HTX 3200 de Nioxin

Balsam, incluzând cofeina, panthenolul, niacinamida. Compoziția oferă acțiune instantanee, iar utilizarea pe termen lung face ca firele să fie elastice și durabile. Balsamul nu este spălat. Merită foarte mult - 3265 p.

"Got2b Poroshok" de la Schwarzkopf

Schwarzkopf pulbere pentru a crește volumul. Pudra este aplicată pe părul uscat în apropierea rădăcinilor. Compoziția este aproape incoloră și asigură efect instantaneu. Cost - 300 r pentru 10 g.

Expert Age Defy de Pantene Pro-V

Include panthenol, cofeină și vitamina B3. Loțiunea este aplicată buclelor după spălare și nu este spălată. Prețul este cel mai accesibil - 160 p.

Remedii interne

Remediile folclorice ajută în multe cazuri la rezolvarea problemei părului fără ajutorul șampoanelor și balsamurilor profesionale. Cu toate acestea, utilizarea acestora necesită mai mult timp și necesită mai mult efort, care este cel mai mare dezavantaj al acestor metode.

Cele mai populare rețete se bazează pe utilizarea uleiului - de fapt, această substanță poate forma un film. De regulă, măștile includ, de asemenea, componente proteice și extracte de plante pentru a îmbunătăți structura cuticulei.

 • Mască foarte populară de ulei, brandy, miere și gălbenușuri. Pentru a face acest lucru, 40 g de miere se topește, se amestecă cu 50 ml de brandy și măsline, piersici, ulei de brusture, apoi se adaugă 1 gălbenuș la amestec. Compoziția este bătută și aplicată pe bucle - de la rădăcină la vârf, țineți masca timp de cel puțin 2 ore, capul este atent învelit cu un prosop cald. Este necesar să faceți o mască cel puțin o dată pe săptămână timp de 2 luni.
 • Un efect excelent oferă o mască cu henna - această substanță umple golurile și neregularitățile părului, oferind atât culoare cât și volum mai mare. Dacă culoarea nu trebuie înlocuită, aplicați henna incoloră. Răsfoiți 4-5 linguri, insistați 10-15 minute, adăugați 1 linguriță de brandy, 2 - ulei de măsline și gălbenuș de ou. Masa este distribuită în încuietori și ținută timp de 30-45 de minute. Compoziția este spălată cu apă caldă. Realizați procedura o dată pe săptămână timp de cel puțin o lună.
 • Măști de pâine - potrivită atât pentru părul drept cât și pentru părul în relief. 2-4 felii de pâine neagră sunt turnate cu apă clocotită și lăsate să se umfle 15-30 minute. Apoi aduceți amestecul într-o stare plină și aplicați rădăcinilor. Împingeți capul cu un prosop, lăsați masca timp de 1 oră și apoi spălați-l cu apă caldă.
 • Stratul de gelatină - 3 linguri de gelatină se dizolvă în 5 linguri de apă. Ar trebui să fie un amestec omogen. După ce se răcește, adăugați 1 lingură de balsam la mască și amestecați. Amestecul este tratat cu grijă fiecare parte și se lasă timp de o jumătate de oră. Înfășurați-vă capul cu un film și un prosop cald. Se spală cu apă fără șampon. Laminarea trebuie efectuată o dată pe săptămână.
 • Masca de proteine ​​- reteta originala, care dă totuși un efect bun. În apă caldă, se diluează 3 linguri de pudră de soia, apoi se adaugă 2 linguri de zahăr la amestec și se amestecă. Masca este aplicată pe fire de curățare umedă și menținută timp de 60 de minute. Pentru a crește volumul, este suficient să efectuați procedura de 2 ori pe lună.

opinii

Mijloacele de creștere a volumului sunt foarte diverse. Cu toate acestea, recenziile despre ele depind în mare măsură de starea buclelor naturale și de problema care trebuie rezolvată.

 • Tatiana, 34 de ani: "Pentru o lungă perioadă de timp și folosind în mod constant produse de la Pantene Pro-V. Ele nu conțin silicon, iar volumul crește semnificativ. Și prețul este accesibil. "
 • Karina, 22: "Dacă trebuie să fac o sumă extremă, folosesc pulberea Schwarzkopf. Pudra nu are nevoie de mai mult de o jumatate de lingurita, iar volumul dupa aceasta creste de 3 ori mai exact. Adevărat, pulberea nu poate fi folosită în fiecare zi - trebuie să vă spălați părul de mai multe ori. "
 • Ilona, ​​în vârstă de 28 de ani: "Am păr natural subțire, în plus, este uscat, așa că am refuzat să folosesc metode convenționale de creștere a volumului - umplutură, stil, pentru o lungă perioadă de timp. Dar sampon pentru a ingrosa parul folosind o varietate. Cred că keratina este mai bună decât siliconul, pentru că înmoaie firele. In plus, cheratina poate fi folosita in mod constant. "
 • Veronica, 29 de ani: "Folosind acum" Elsev - volumul de colagen ". În opinia mea, părul a devenit mai gros, în orice caz, mai voluminos. Șamponul este foarte economic și nu creează luciu uleios. "
 • Lyudmila, 35 de ani: "Henna este o modalitate foarte bună de a îmbunătăți buclele și de a le da volum. Eu folosesc henna incoloră, ca de culoare roșie în timp, m-au displăcut. Cu toate acestea, incolor creeaza acelasi efect: parul devine mai dur si mai gros, iar firul tinuta perfect orice coafura.

Mijloacele pentru îngroșarea părului subțire și uscat conțin în mod necesar vitamine și complexe proteice. Nu este suficient să mărești diametrul firelor uscate de păr necesită îngrijire suplimentară și nutriție, deci atunci când alegi un șampon sau un balsam, trebuie să-i acorzi atenție.

Aflați care tunsoare sunt potrivite pentru părul subțire și răsturnat - TOP-5 cele mai bune tunsori

Vezi de asemenea: ce metode vor ajuta părul să fie mai voluminos (video)

http://vashvolos.com/sredstva-dlya-utolshheniya-volos

Revizuirea îngroșării părului


Grupa: Administratori de oficiu
Mesaje: 4161
Înregistrare: 26/04/2015
Cod de utilizator: 32903

Păr subțire, nu gros, revizuiri pe piele. Parul voluminoasă, spray-urile de sare, gelul pentru volumul bazal, uleiul amla, măștile cu uleiuri.

Aveți nevoie de ajutor de la experții în păr. Un astfel de lucru: nu am păr gros și foarte, foarte subțire. Să presupunem că am un efect ușor asupra grosimii părului (vitamine plus mijloace care stimulează creșterea parului la fel de bine pe mine). Aș dori, de asemenea, să găsesc un produs (sau mai multe) pentru îngroșarea, compactarea părului (aș fi fericit să văd recenziile), aplicat ideal înainte de styling. Voi clarifica: nu cred cu adevărat în îngroșarea reală a părului, în familia mea sunt toate subțiri și înțeleg că genetica rezolvă. Prin urmare, aștept mai degrabă efectul cosmetic al părului puțin mai gros și în vrac.
De mult timp m-am uitat la spray-ul de maturare Kerastase Matérialiste gel (ca în fotografie). Dacă vreunul dintre dvs. ați încercat, împărtășiți-vă impresiile, vă rog. De asemenea, mă voi bucura dacă vă sfătuim alte lucruri de lucru, și nu neapărat mijloace de neșters.

- Autorul și împărtășiți mijloacele pentru densitate, vă rog.

- Balsam de păr, în care există silicon - deja vizual face părul mai gros. Balsam! Nu șampon - ele, doar, influențează grav, dacă conțin silicon. Plus prof. Magazinele vând cutii sănătoase cu măști, care includ keratină și uleiuri - recomand să o cheltuiți. Această mască de păr face magie o dată pe săptămână. Părul pare mai gros, mai voluminos și mai strălucitor.
Balsamuri de silicon - tot felul de pui Gliss și puiul lor. Dar nu-mi amintesc numele măștii. Roșu poate cu un capac gri, volum - 0,5 litri sau cam asa ceva. A fost cu mult timp în urmă.
Dar pe acest lucru voi spune puțin.
Puteți încerca, de asemenea, mărcile de produse coreene Kerasys și Richenna. Cu cele mai recente mărci, trebuie să fiți atenți și să căutați sonde - cosmeticele sunt scumpe (250 ml de șampon este de aproximativ 1000 de ruble și este cel mai ieftin) și se potrivește cu 50/50. Unii își transformă părul într-un șoc puternic șic ce mi sa întâmplat, iar alții - într-un prosop mat. Iar mijlocul nu este dat. Pentru că dacă puteți găsi sonde - vă recomand.
Cu privire la problema prețului: acest șampon a fost suficient pentru mine timp de un an. Este foarte concentrat, pe baza de henna, care este folosit pentru a sigila parul. Colorarea părului nu interferează. Când au avut păr lung, au salvat.

- În plus față de Kerasys. Propriul proprietar al unui fir subțire de păr curat. După ce am trecut la coreeni - părul meu nu poate fi recunoscut, neted, curgător, cu un val atît de frumos. Am folosit-o timp de trei ani și nu pot să-i ajung destul, deși ei pot ucide volumul, dar pentru mine este o problemă mai mică decât o lovitură pufoasă pe cap. Seria Red FLo este, de asemenea, bună pentru Somang, dar este greu și costisitor de găsit, iar Shiseido lucrează la mine așa.

- Pentru volum - spumă sau spumă. Ei bine, sau aranja toate nafigul si re-creste parul lor, deranjeaza cu saloane sau masti de par.

- Toți prietenii mei se roagă pentru acest lucru, ca și cum ar face părul mai viu și mai neted.

- Și acidul nicotinic ma ajutat, pur și simplu mi-am frecat 1 fiolă o dată la două zile în scalp (am luat un curs de aproximativ o lună), după care am observat o accelerare a creșterii părului și multe noi în creștere. Da, și a fost foarte convenabil, din moment ce capul meu dimineața, nu este timp pentru măști cu uleiuri, dar aici aplicați doar ceva de genul apă, faceți un mic masaj și asta este. Am încercat un alt ton de păr revitalizant din Weleda, formatul instrumentului și efectul sunt similare, dar costă mult mai mult și trebuie aplicat mai des. De asemenea, beau ocazional un bercoc plus, ele sunt, în general, pentru creșterea rezistenței la stres și îmbunătățirea funcției creierului, dar mi-au ajutat să reduc pierderea părului. Dar aici totul este individual și cred că printre vitaminele pentru păr puteți găsi ceva mai eficient.

- Minunat lucru. Rezultatul este vizibil după 1 timp.
P.S. Un remediu indelebil.

- În Franța, în timpul sărbătorilor, am cumpărat o mască din lipsa de speranță din supermarket - L'Oreal Elvive Extraordinary Oil Mask. Sincer, nu voi minți - nu știu dacă această mască este de asemenea bună în Rusia, dar în Franța eram în șoc - după ce am aplicat am avut sentimentul că am avut de două ori mai mult păr. Volum, densitate, deși așteptam doar îngrijirea părului și tenul.

- Am părul subțire și părul curat, iar vopselele pentru păr îl fac mai gros și cel puțin puțin mai ascultător, așa că sunt condamnat să fiu pictat. Măștile de henna fac părul mai gros. Nu mai știu nimic.

- M-am ajutat să îmbunătățesc aspectul părului cu un spray de păr Syoss în două faze, într-o sticlă albastră și o mască Parisienne Italia semi de lino.

- 350 de ruble, volum, strălucire, îngroșarea părului și totul.

- În kerastasis, o serie de densificări bine sigilează părul. Văd chiar și efectul șamponului.

- Părul meu, subțire ca puf, a devenit mai gros după ce am început să-i pictez - după vopsire, ele sunt cu adevărat mai groase, ceva a crescut dintr-o coadă de șobolan în timp. Dar numai prof. colorarea cu un procent redus de oxid.

- În general, dacă rămâneți blocat, atunci strângerea părului este destul de reală. Dacă aveți culoarea părului întunecat, atunci am un exemplu când o fată familiară și-a sigilat atât de bine părul, vopsindu-i cu Basma. Numai bine, de la un aromat, de exemplu, dar nu dintr-o cosmetică magnetică pentru un poltosik. Pictat la fiecare două până la trei săptămâni timp de șase luni undeva. Bineînțeles, lotul nu era doar bazat pe baze. Dar asta, din nou, numai dacă vrei să conduci o roșcată sau o tânără cu părul întunecat.

Da, și-a tras părul și a păstrat-o pentru a putea compara

- Sora, te înțeleg așa. Părul prea subțire și lichid, de asemenea, nu mai devreme din nimic. Îmi place spray-ul de sare davines mai mult în interior, dă rigiditatea și volumul părului și încă miroase divin.

- Și părul nu se usucă? Îmi place, de asemenea, când părul este mai strâns, dar mi-e teamă să-l usuc prea mult.

- Da, se pare că nu, nu a dat atenție.

- Am același păr. Am încercat multe lucruri, mi-a plăcut cel mai mult gelul pentru volumul bazal de la Kerastaz și crema de mici dimensiuni din TIGI. Cursuri periodice de "tratare" a părului cu ulei Amla (când părul a căzut). Cu toate acestea, trebuie să spun că îmi place că părul meu a început doar după ce mi-am tăiat părul în scurt timp (sub pixie). Acum folosesc sampon și mousse de la John Frieda și sunt mulțumit. Parul pare elastic și destul de gros.
Păi, chiar și spray-uri de sare, desigur! Favoritele mele sunt de la Davines și de la Mark Anthony.

- Ne pare rău dacă acest lucru este prea deștept și evident consiliere, dar o scurtă tundere lucrează minuni.

Și vă puteți recomanda mijloacele de sigilare a părului?

Krasotulya.ru recomandă! Doar încercați!

http://www.krasotulya.ru/telo/index.php?showtopic=17355

10 produse care îngroașc părul

Dați instantaneu densitatea și densitatea chiar și celui mai subțire păr, fără să o cântăriți, nu este o sarcină ușoară, dar acest top zece minunat face o treabă bună!

Cele mai bune remedii pentru densitatea parului

1. Salon Feel Hair Dresser de Moltobene

Principiul de funcționare:

Numele înseamnă "haine pentru păr", iar acest termen transmite cel mai bine esența efectului medicamentului asupra buclelor. Acesta conține proteină keratină, care, de fapt, constă din păr. Când se aplică pe suprafața fiecărui păr, apare un strat suplimentar de cheratină, toate golurile sunt umplute, părul este egalat și devine sănătos. Și atunci când este încălzit (de exemplu, prin uscare cu un uscător de păr), acest strat suplimentar crește în volum, făcând fiecare păr aproape de două ori mai gros.

Cum se utilizează:

Cum sa faci parul gros? Aplicați o cantitate mică pentru a curăța parul răsucite ușor cu un prosop, pieptene pentru a distribui uniform, uscați cu un uscător de păr, dând părului forma dorită.

Preț: aproximativ 1500 de ruble.

2. Spray de înghețare Matérialiste de la Kérastase

Principiul de funcționare:

Un complex special brevetat Intra-Cylane formează un cadru în jurul fiecărui păr, la care ceramidele "se agață": moleculele lor întăresc părul și măresc grosimea acestuia. Dacă vă uscați părul cu un pieptene rotund, părul dvs. va obține memoria formei și își va păstra grosimea și volumul chiar și cu umiditate ridicată.

Cum se utilizează:

Popshikay pe palmă, încălziți produsul, frecați-vă mâinile împreună și apoi distribuiți produsul pe părul umed.

Preț: aproximativ 1600 de ruble.

3. Diaboost HTX 3200 de Nioxin

Principiul de funcționare:

Produsul conține trei ingrediente active simultan: niacinamidă, pantenol și cofeină. Cu o singură aplicație asigură un efect grosier de păr gros, iar utilizarea obișnuită face ca părul să fie mai elastic și elastic, le permite să rămână mai curate și să păstreze mai bine stilul în vrac.

Cum se utilizează:

Cum de a face rapid părul gros? După fiecare spălare a părului, aplicați pe scalpul curat cu mișcări moi de masaj. Nu spălați.

Pret: aproximativ 2500 de ruble.

4. Discuție mică de la TIGI

Principiul de funcționare:

Înfășurând, această unealtă nu numai că mărește volumul părului, dar și netezește cuticula, ceea ce face ca buclele să strălucească și mătăsosul: acestea sunt mai puțin confuze, se potrivesc ușor și arată foarte bine. Bonus pentru titularii de tunsori de textura: instrumentul se descurcă cu sarcina de a accentua firul individual!

Cum se utilizează:

Dacă trebuie doar să creșteți densitatea părului, aplicați produsul pe părul umed și, dacă aveți nevoie să împărțiți și structurați firele - să se usuce.

Preț: aproximativ 1000 de ruble.

5. Volumea de Rene Furterer

Principiul de funcționare:

Enhancer pentru densitatea naturală a părului: în centrul acestui produs este un extract de plante din fructul ceratoniei, un copac rar care crește în regiunea mediteraneeană. Acest extract constă în polizaharide, care pătrund în goluri și sunt fixate pe suprafața părului, făcând-o mai densă și coafură - în vrac din rădăcini. În același timp, părul este luminos, neted și rămâne mai curat.

Cum se utilizează:

Stropiți pe părul presat de-a lungul întregii lungimi.

Preț: aproximativ 1800 de ruble.

6. "Got2b Powder" de Schwarzkopf

Principiul de funcționare:

Spre deosebire de produsele menționate mai sus, nu este un spray sau loțiune, ci o pulbere! Microgranulele speciale în compoziția sa ridică părul la rădăcini și îl fac mai gros și mai dens. În același timp, pulberea de pe păr este complet invizibilă, nu îngrădește rădăcinile și nu cântărește firele.

Cum se utilizează:

Uscați-vă părul, puneți o jumătate de linguriță de praf pe palma, frecați-l, fiți surprinși de faptul că compoziția a devenit invizibilă și frecați în rădăcinile părului.

Preț: aproximativ 250 de ruble.

7. Expert Age Defy de Pantene Pro-V

Principiul de funcționare:

Loțiunea conține vitamina B3, pantenol și cafeină, datorită cărora acționează pe suprafața fiecărui păr, îngroșându-i și creând efectul de creștere a volumului de 6500 fire de păr (avem o medie de 100.000 fire de păr pe cap).

Cum se utilizează:

Aplicați pe părul umed după fiecare spălare.


Preț: aproximativ 900 de ruble.

8. "Super Volume" de REF

Principiul de funcționare:

Microparticulele pătrund în păr, făcând-o mai groasă și mai densă. Acesta este un instrument profesionist pe care stilistii il iubesc, pentru ca poate fi aplicat chiar si pentru parul nedorit, iar coafura va arata proaspata si voluminoasa.

Cum se utilizează:

Pulverizați sprayul pe rădăcinile părului, pieptene și așezați.

Preț: aproximativ 1200 de ruble.

9. Aveda tonifiant

Principiul de funcționare:

Un spray de etanșare naturală de 97% natural tonifică părul de la rădăcină la vârf. Ingredientul cheie al spray-ului este amla, o plantă ayurvedică care a fost folosită în India de secole pentru a menține părul sănătos.

Cum se utilizează:

Aplicați pe părul umed de la rădăcină la vârf, uscați, ridicându-l la rădăcini.

Preț: aproximativ 3000 de ruble.

10. Innova Setarea Înghețării de păr Elixir de Indola

Principiul de funcționare:

Datorită chitosanului, panthenolului și a altor ingrediente de înaltă tehnologie care alcătuiesc produsul, structura deteriorată a părului este umplută, ele arată mai groase, mai voluminoase și mai sănătoase.

http://www.cosmo.ru/beauty/hair/10-sredstv-kotorye-utolshchayut-volosy/

Este timpul pentru a obține mai bine: cinci mijloace eficiente pentru îngroșarea părului subțire

Katerina Fadeeva

Profesional, dar ușor și simplu despre frumusețe, modă, artă, călătorii și chiar mașini!

Părul, poate, este singura parte a corpului feminin în legătură cu care cuvântul "grăsime" este un compliment, nu o insultă. Cum sa faci buclele mai dense si mai atractive? Alegem un remediu eficient pentru părul subțire.

Incredibil, dar adevărat: instrument de styling pentru îngroșarea părului

Orice produs de styling (mousse, lac, spray de texturi și așa mai departe) înfășoară părul și, prin urmare, îl face puțin mai gros. Acest lucru poate fi resimțit prin atingere: aplicați o parte a produsului pe o parte a părului și celălalt - lăsați neatinse. Și rulați mai întâi mâna pe o parte, apoi pe cealaltă: cu stilul, părul și adevărul devin mai dens!

Dar acesta este un efect pur vizual și, din păcate, de scurtă durată. Beneficiul acum în industria cosmetică este un număr mare de mijloace de îngrijire a părului subțire, care funcționează nu numai în exterior, ci și în interior!

Cum funcționează produsele de îngrijire pentru a sigila părul fin?

În unele produse de îngrijire există molecule de polimer sau proteine ​​sintetizate. Ei penetrează cuticula și, fixându-se între solzi, fac ca părul să fie mai dens.

Rezultate bune sunt, de asemenea, furnizate de substanțe cum ar fi minoxidil și stemoxidină, care acționează asupra foliculilor de păr, îmbunătățind activitatea lor. Ca urmare, buclele cresc mai repede și părul arată mai dens.

Vrem să vă avertizăm dacă vă decideți să economisiți bani și să încercați remedii folclorice precum tinctura de piper pe piele: în aproape 100% din cazuri, vă amenință cu iritație și cu o deteriorare și mai accentuată a calității părului!

Ce să alegeți: mijloace populare pentru îngroșarea părului subțire

Așa cum am spus, există acum multe linii de produse cosmetice pe piață care sunt destinate compactării părului. Care dintre ele să alegeți? Am pus această întrebare stilistilor profesioniști și am alcătuit împreună primele 5 produse de la diverse mărci.

http://www.salonsecret.ru/uhod/problemy/utolshchenie-tonkih-volos

Care sunt mijloacele de ingrosare a parului subtire?

Dacă sunteți proprietarul unui păr natural subțire, disperare, gândindu-vă că niciodată nu "străluciți" capul luxos al părului, nu trebuie - trebuie doar să folosiți mijloacele pentru a îngroșa părul subțire și, de asemenea, să aveți grijă de părțile tale de păr.

Deci, acest articol vă spune secretele despre cum să realizați compactarea și grosimea buclelor subțiri.

În primul rând, vom înțelege ce afectează grosimea și grosimea părului.

De ce unii au o scuipa groasă ca o mână, în timp ce alții au o "coadă de șoarece" înfricoșător?

Răspunsul la această întrebare este foarte simplu - în cele mai multe cazuri genele sunt de vină: structura, cantitatea și grosimea părului sunt încorporate în codul ADN uman.

Starea generală a sănătății (fizică și psihologică) a unei persoane, sezon, rasă și multe altele afectează și grosimea părului.

Se dovedește, de exemplu, că părul blond este cel mai subțire, dar este cel mai cantitativ.

Și firele de brunet arzând nu sunt atât de multe, dar sunt foarte dense, ceea ce creează impresia părului voluminos.

De asemenea, pot fi lăcuite subțiate după boală, în afara sezonului, atunci când organismul nu primește nutrienții necesari, vitamine.

De asemenea, părul subțire, fragil și decolorat poate fi rezultatul unei îngrijiri necorespunzătoare a acestora, utilizarea unor produse necorespunzătoare. Vom înțelege pe toți cei chemați mai sus în ordine.

Cum sa faci parul mai gros?

Dacă cauza "coada șoarecelui" constă în problemele interne de sănătate (adesea este o boală a stomacului, pancreasului), eliminați-le.

Același lucru este valabil pentru starea dvs. de sănătate mintală și emoțională: încercați să fiți mai nervoși, să nu vă descurajați, atunci buclele vă vor mulțumi.

Înțelegeți că nu veți obține niciodată o coală de lux dacă mâncați o dietă greșită și dezechilibrată.

Buclele care nu primesc vitaminele și oligoelementele necesare vor fi cu siguranță subțiri, fragile și despicate.

Prin urmare, asigurați-vă că dieta conține întotdeauna carne, pește, produse lactate, cereale, precum și legume și fructe proaspete. Adică, toate vitaminele B, vitaminele A, E, C, F, D, P.

Dacă nu aveți timp și dorința de a face un meniu special, utilizați în mod regulat vitamine pentru păr.

Comentariile foarte bune, de exemplu, au Revalid, Fitoval și Merz.

Îngrijirea corectă a părului. În primul rând, spălați-le pe măsură ce se murdăresc, dar nu mai des decât în ​​fiecare zi.

În cazul spălării prea frecvente a capului și chiar și a agresivității, stratul superior de protecție al firelor este rupt, buclele devin vulnerabile, mai subțiri.

În al doilea rând, utilizați numai șampoane și balsamuri potrivite pentru tipul dvs. și chiar mai bine - detergenți speciali pentru părul fin.

În al treilea rând, folosiți un uscător de păr, diferite tipuri de fierărie și fier de călcat numai în cazuri extreme - aceste produse usucă puternic părul.

În al patrulea rând, masați zilnic scalpul timp de cel puțin 3 minute - aceasta va crește fluxul de sânge către foliculii de păr.

Și în fine, în al cincilea rând, nu abuzați produsele de styling - ele împiedică intrarea aerului în păr.

Remedii profesionale și folclorice

După cum sa menționat deja, pentru a obține grosimea și grosimea părului, trebuie să le oferiți o atenție specială.

Deoarece firele subțiri adesea aparțin unui tip de grăsime sau combinat, este recomandabil să alegeți un șampon și un balsam care să reglementeze funcționarea glandelor sebacee.

Șampoane și balsamuri

Este necesar ca aceste mijloace pentru îngroșarea părului să nu facă buclele mai grele (în caz contrar, coafura va părea chiar mai subțire), dar, în același timp, le hrănesc și le hidratează.

În îngrijirea părului subțire, prezența extractelor de plante medicinale, uleiuri vegetale și medicinale, vitamine este binevenită.

Conform recenziilor de pe Internet, se recomandă spălarea buclelor subțiri și deteriorate de preferință cu șampoane organice, fără sulfat, fără silicon.

Acestea din urmă, apropo, sunt adesea adăugate pentru a crea un volum de fire, totuși, rezultatul părului îngroșător din folosirea unor astfel de șampoane este vizibil: de fapt, siliconul împiedică intrarea oxigenului în foliculii de păr și hrănirea normală a firelor de păr.

Ce șampoane pentru parul subțire obțin cele mai bune recenzii astăzi?

Acesta este, în primul rând, un mijloc de a conferi densitate toroanelor din "L'Oreal" "Elsev - Volume de colagen".

Medicamentul conține o componentă naturală - colagenul, care, învelind fiecare păr, face firele mai groase și le protejează de influența negativă a mediului.

Excelent răspuns și compania de șampon "Bonakur" "Volyum Boost." Tandemul unic de bambus și proteine ​​din această unealtă garantează subțiri slabe subțire o nutriție completă și o curățare blândă, făcându-le mai elastice.

Agentul pentru volumul cu lapte de la Yves Rocher aparține categoriei de șampoane organice.

Conținut semnificativ de extracte de plante și un complex bogat de vitamine. Parul devine mai gros după trei săptămâni de utilizare a acestui produs.

Și, în cele din urmă, șamponul companiei "Matrix" "Total RESALTs Emplify". Conține polimeri cationici, pantenol și proteine.

Instrumentul nu este ieftin (aparține categoriei profesionale), dar este foarte eficient.

Opțiunea ideală ar fi cumpărarea unuia dintre instrumentele descrise și, împreună cu acesta, un balsam, o mască și un balsam.

Există, de asemenea, diverse seruri indelebile și uleiuri uscate pentru păr fin. Utilizarea lor nu va fi, de asemenea, inutilă.

Măști de păr

Dacă există o dorință și un timp liber, vă puteți referi la rețetele populare pentru părul subțire și slab: în mod sistematic faceți măști de casă, clătiți cu decocții și infuzii de plante medicinale.

Iată câteva rețete eficiente.

După fiecare spălare cu șampon clătiți buclele cu decoct de plante de salvie, musetel și cimbru.

Pentru a pregăti clătirea, suficientă 3 linguri de ceai din plante turnați un litru de apă fiartă și lăsați amestecul să se fierbe câteva ore sub capac.

O combinație de urzică, șnur și menta este, de asemenea, minunat; coaja de stejar si coaja de ceapa, colorata la var (prepararea perfuziei conform principiului descris mai sus).

În ceea ce privește măștile pentru părul subțire, de mai mulți ani masca de brandy cu unt, miere și ou a fost populară.

Pentru prepararea amestecului terapeutic necesar pentru a combina 50 mililitri de brandy, 50 de mililitri de ulei de masline (in principiu, puteti lua orice alte produse cosmetice), 1 ou si 40 de grame de miere pre-topita.

Tot ce trebuie să faceți se agită și se aplică timp de 2 ore pe bucle de la rădăcină la vârf. Clătiți cu apă caldă și detergent adecvat.

Este necesar să se facă o astfel de mască cel puțin o dată pe săptămână timp de două luni.

Astfel, îmbinând experiența veche de medicină tradițională cu mijloace moderne de îngrijire, este foarte posibil să atingem densitatea și volumul părului, pentru a le face cu adevărat frumoase.

http://vmirevolos.ru/sredstva-dlya-volos/tonkih.html

11 sfaturi pentru a ajuta părul chiar foarte subțire

Ca și pielea curată, părul sănătos este unul dintre principalii factori ai frumuseții naturale. Desigur, dacă vă puteți permite un stilist în fiecare zi, atunci chiar și de la "trei fire de păr", veți putea face ceva spectaculos. Dar asta, din păcate, nu va fi decât o măsură temporară. În același timp, părul dens, bine îngrijit și strălucitor, chiar și fără stil, ar putea arăta astfel, astfel încât trecătorii (adevărul adevărului) să înceapă să se întoarcă asupra voastră.

Buclele lipsesc forța și densitatea? Fără panică - știm ce să facem. Acest material conține sfaturi care vă vor ajuta să transformați părul chiar subțire și fragil.

Utilizați produse pentru volum

Serul în exces Extra-corp îngroșat, Paul Mitchell

Cu cât volumul este mai mare, cu atât arată părul mai dens din punct de vedere vizual. Și această regulă întotdeauna funcționează. Începeți cu pregătirea părului umed de la rădăcini până la mijlocul lungimii, cu un produs puternic volumizat, apoi utilizați o spumă ușoară de la mijlocul lungimii până la capete, pentru a nu supraîncărca stilul. "Rădăcinile trebuie să mențină volumul, iar lungimea necesită un volum de lumină, care este dificil de realizat cu un singur produs", spune Nurzio Saviano, coafor al coafurii Allure.

Aplicați corect produsele de styling.

Spumă pentru volum bazal Tea Tree Scalp Care, Paul Mitchell

Să vorbim despre mousse. Iată cum să o utilizați în mod corespunzător: agitați bine flaconul astfel încât spuma să fie cât mai aerisită posibil, nu cremoasă, așa cum se întâmplă adesea (o astfel de textură va trage părul în jos și nimic bun nu va ieși din el). Apoi, aplicați mousse cu un pieptene cu dinți rare, astfel încât să fie distribuit uniform pe tot părul. Layfkhak: alegerea unui produs, acordați atenție conducătorilor pentru părul gras - cu ei șansa ca formula să fie prea densă, va fi minimă.

Faceți totul cu capul în jos

Lapte pentru păr subțire Densité, Kérastase

Pentru a obține un efect și mai impresionant, micșorați-vă capul atunci când aplicați agentul de styling. Și faceți același lucru când o uscați. Singurul lucru în cazul în care problema lipirii sub firele de păr este cunoscută de la început, mai întâi uscați despărțirea și numai atunci părul de-a lungul întregii lungimi. Apropo, coafezii spun ca daca parul tau nu are densitate si volum, poate fi o problema a functiei de ionizare a unui uscator de par, proiectat pentru a da linii liniei. Deconectați - și vedeți ce se întâmplă.

Adăugați agrafe mari

Șampon Dercos Densi-Solutions, Vichy

Runda bonus: dacă aveți 10-15 minute înainte de a părăsi casa, nu fi leneș și rotiți-vă părul pe margini mari. Aceasta, în primul rând, va ajuta volumul pe parcursul zilei. În al doilea rând, va face părul și mai bine îngrijit, ca și cum ar fi prin magie.

Bea vitamine (dar nu auto-medicate)

Balsam pentru păr subțire și sensibil Volum e Corposità, Kemon

Să ne uităm la rădăcina problemei: lipsa nutrienților din dietă poate fi principala cauză a subțierea (precum și pierderea) a părului. "Majoritatea femeilor sunt constiente de importanta omega-3 si biotinei in meniu, dar problema poate fi si in alte vitamine", spune maestrul de par Jennifer Yepez, care lucreaza cu Nina Dobrev si Zendaia. Din partea mea, adăugăm că orice complex de vitamine, astfel încât acestea să nu fie cel puțin inutile, ci ca un maxim nociv, ar trebui să fie alese împreună cu medicul dumneavoastră.

Acordați atenție scalpului

Masca de par Este stil Salon Care, este pielea

Acest lucru este adesea uitat (deși nu ne mai amintim deloc), însă pielea sănătoasă este gata - o garanție a părului sănătos, puternic, frumos și al altor adjective. În Rusia, practica de îngrijire a scalpului nu este încă foarte populară, deși există progrese în acest sens - multe mărci, inclusiv o piață de masă încrezătoare, au eliberat produse de îngrijire a pielii capului sub formă de scrumi sau șampoane speciale. Amintiți-vă că un masaj de scalp nu va fi în niciun caz inutil. Deci, dacă sunteți leneș să faceți acest lucru în duș, cumpărați o "goosebump" - și masați pentru sănătatea dumneavoastră.

Schimbați șamponul și balsamul

Șampon pentru creșterea densității părului Dercos Neogenic, Vichy

Folosirea șamponului și a balsamului, special concepută pentru îngroșarea părului, poate face minuni. Secretul profesional: acordați atenție și produselor (eventual îngrijirii indelebile) destinate fixării umidității în păr. Studiile arată că un anumit complex de ingrediente (și acidul hialuronic, desigur, printre ele) poate crește grosimea părului cu 15-20%. Și încă un lucru - încercați să nu vă spălați părul în fiecare zi, deoarece acestea îi pot lipsi de uleiurile naturale care sunt importante pentru volum și densitate. Dacă tot o faceți, alegeți un șampon și un balsam cu formule cât mai simple posibil.

Creați textura

Spray pentru a adăuga densitate și a ușura stilul Vol. E Corposità, Kemon

Instrumente de textură - noi negru, portocaliu, roșu și orice altceva. În sensul că au fost brusc apreciați și iubiți de fete din întreaga lume, ceea ce ne face foarte personal, foarte fericit. Acum nu este neapărat sprayuri, ci și geluri, lacuri și loțiuni. Iar formula nu conține neapărat sare de mare, deoarece nevoia de a le poziționa ca produse pentru a crea stilul "prietena surferului" a dispărut mult timp. Foarte vizibile valuri fără ponderare sunt ceea ce un produs de texturare va face la parul tau. Volumul natural și efectul prelungit sunt atașate.

Adăugați ulei de nucă de cocos

Masca de par "Recuperare intensiva", Dove

Cercetarea și experiența profesională a maeștrilor arată că din toate uleiurile naturale, nuca de cocos funcționează cel mai bine cu părul. Compus în principal din acizi grași, acest ulei este capabil să pătrundă în interiorul părului, umplând-o din interior, ceea ce - verificat - va fi imediat vizibil. Adăugați câteva picături de ulei la balsam pentru a spori efectul sau, o altă opțiune, împrăștia puțin ulei pe lungimea părului, evitând rădăcinile (nu există exces de grăsime aici) imediat după spălare.

Nu cheltuiți bani pentru unelte

Ser pentru umplere "Magic Hyaluron", Avon

Un uscător de păr bun cu mai multe moduri, un fier sau un stiller cu o acoperire care nu dăunează părului și, bineînțeles, pieptene care separă buclele cu toată grija. "Instrumentele joacă un rol mai important decât credem cu toții. Și acest lucru este important să țineți cont atunci când cumpărați un obiect gadget, deoarece, încercând să economisiți bani, va trebui probabil să plătiți două sau chiar trei ori mai mult pentru produsele pentru restaurarea părului ", avertizează Jepéz.

Și nu-ți face griji pentru nimic.

Balsam de reconstituire Dercos Densi-Solutions, Vichy

Este mai ușor să spui decât să faci - dar încercați totuși. Psihologii afirmă în mod constant că starea internă a unei persoane influențează în primul rând apariția unei persoane. Și acestea nu sunt doar bacterii intestinale, pe care le auzim astăzi mai mult ca niciodată (și merituos), dar și abilitatea de a face față stresului și somnului de calitate, care fac jumătate din munca în termeni de frumusețe. Viața este un lucru destul de neliniștit, și acesta este un fapt. Dar dacă învățați să vă relaxați și să vă bucurați de lucrurile mici, vă veți simți mai bine. Și cu tine - părul și pielea.

http://med.vesti.ru/articles/krasota/11-sovetov-kotorye-pomogut-uplotnit-dazhe-ochen-tonkie-volosy/

Preparate pentru îngroșarea părului

Conversația noastră va fi dedicată problemei de îngroșare a părului și, în plus, accesibil tuturor și nu opțiunilor salonului. Veți învăța metodele și recomandările de bază pentru îngroșarea părului și învățați cum să vă modificați aspectul firelor de păr, făcându-le vizual mai groase și mai atractive. După cum arată practica, femeile nu sunt complet mulțumite cu părul lor, chiar dacă părul lor este puternic și sănătos prin natura lor. Există întotdeauna multe defecte: lungimea, culoarea, structura, forma, coafura. Din această listă, orice femeie va găsi ceva din bagajele ei la ceea ce puteți găsi vinovat și să investească bani.

Cauzele părului fin sunt mari:

 • lipsa vitaminelor E și B
 • lipsa de îngrijire corespunzătoare
 • capului și bolilor de piele
 • instrumente greșite

Acum, conversația nu este despre asta, vom arunca deoparte această negativitate și vom face următoarele acțiuni simple și banale, ale căror beneficii sunt incontestabile și eficiente.

 • Începeți cu vitamine, în special grupa B, și pentru aceasta mâncăm nuci, porumb, fasole, ouă, pește, morcovi, conopidă, brânză
 • Selectarea șamponului potrivit pentru îngroșarea părului, de regulă, este un șampon obișnuit, fără umiditate suplimentară, volum și alte opțiuni inutile. Scoateți imediat fondurile inutile 2 în 1, de la ele nu veți fi buni. Sarcina ta este sa alegi un sampon pe ingrediente naturale (ienupar, lingonberry, cedru, brad). Conditioner-conditioner este, de asemenea, selectat individual, pe baza faptului că trebuie să conțină marc sau componente de cereale (orz, mei, grâu)
 • utilizați clătiri cu diferite săruri în compoziție, în special marine
 • pentru a exclude utilizarea pieptenilor din metal și din lemn, în special cu un dinte rar. Prefer pieptene din plastic moale cu un număr mare de dinți.
 • în vreme rece, dacă purtați o coafură - dați palme opțiunilor de bumbac, ele nu electrifică părul și nu le permite să împingă
 • refuzați să utilizați uscătoarele de păr și călcătorii de călcat pentru păr, dacă părul este subțire de natură. Uscați-vă părul într-un mod natural, iar când se usucă, asigurați-vă că le pieptești bine și că puteți pune pe pieptene ulei de brusture sau ulei de ricin, ceea ce va ajuta la păstrarea structurii părului
 • atunci când vă spălați capul, asigurați-vă că masați scalpul pentru a curăța pielea de pe piele moartă și pentru a mări circulația sângelui în această zonă. Utilizați produse de îngrijire care conțin keratine, pe care le hrănesc suplimentar și dau forță și formă.
 • dacă părul este lung și adesea stivuit în păr - folosiți spray-uri de sare pentru styling, acestea vor scoate în evidență textura tricoturilor și le vor da volumul care lipsește. Aceasta este în ceea ce privește principiile de bază ale îngrijirii regulate.

Pentru ca părul să fie mai dens și mai gros, ar trebui să fie stimulat în continuare și, în acest scop, măștile pentru îngroșarea părului sunt cele mai potrivite, sau are sens să gătești ceva pe cont propriu. Pentru a începe, încercați henna (cel mai bun dintre toate incolore, dar nu alb). Hemna incolita are un efect benefic asupra parului si o consolideaza, fara a colora nuanta parului, deci acesta este unul dintre cele mai bune mijloace pentru ingrosarea parului. Henna de asemenea fixează părul, previne secțiunea transversală și creează ceva de genul unei cuticule protectoare, făcând părul drept și puternic. Încercați ulei de ricin, aplicați-l pe toată lungimea. În primul rând, mișcările de masaj și apoi pieptenele. Faceți acest lucru de 3-4 ori pe săptămână. Aceasta poate include și laminarea părului, pe care o puteți face singură cu gelatină. În orice caz, pentru a obține rezultatul și a-l repara pentru o perioadă lungă de timp, aveți nevoie de timp și îngrijire obișnuită a părului, cu proceduri speciale, iar acolo veți vedea deja rezultatul și durează de obicei 3-4 luni pentru a obține acest rezultat. Încercați să combinați diferite variante ale îngrășămintelor propuse pentru păr, combinându-le cu capsule pentru creșterea părului și veți găsi cu siguranță acea metodă care va fi cea mai eficientă și mai utilă pentru dvs.

http://ghhg.org/%D1%81%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%BB% D1% 8F-% D1% 83% D1% 82% D0% BE% D0% BB% D1% 89% D0% B5% D0% BD% D0% B8% D1% 8F-% D0% B2% D0% BE% D0% BB% D0% BE% D1% 81 /

Subiect: Îngroșarea părului

Opțiuni tematice

Îngroșarea părului

Bună ziua
Vă rog să-mi spuneți un remediu eficient pentru creșterea îngroșării părului / volumului

Clasa! Vreau și asta. Am creativitate la lucru în continuare. Și pe părul întunecat nu va fi vizibil? Ei bine, ceva stropit cu făină. În general, este alb?

"Apelul dvs. este foarte important pentru noi, nu comutați"

"IQ-ul este bun, dar ar putea fi trei cifre"

Mulțumesc. Asigurați-vă că încercați. Ești întuneric sau lumină?

"Apelul dvs. este foarte important pentru noi, nu comutați"

"IQ-ul este bun, dar ar putea fi trei cifre"

Am vrut să spun culoarea părului lui Frou Svensson. Și pulberea de pudră va fi ușoară, IMHO. De ce mă întreb despre efectul făinii?

Mulțumesc pentru clarificare.

Fac exact asta))

Schwarzkopf are pulbere albă, am păr întunecat, pulberea nu este vizibilă pe părul meu, dar eu aplic numai pe rădăcini.
Am încercat pe tot părul - este foarte greu să le pieptești după aceea.

http://forum.cofe.ru/showthread.php?t=117608

Îngrijirea părului subțire cu remedii folclorice

Parul subțire devine adesea un dezastru real pentru femei.

În primul rând, ele sunt greu de stil, și în al doilea rând, există îngrijorări serioase că părul poate deveni și mai subțire. Prin urmare, în curs începe să meargă toate mijloacele pentru a îngroșa părul, variind de la folk, și se încheie cu popular cosmetice.

Ceea ce afectează grosimea părului

De ce părul devine subțire? Grosimea și cantitatea de păr depind de mulți factori: timpul anului, starea corpului, ereditatea, chiar și culoarea.

 1. Deci, părul blondelor este mai subțire, dar numărul lor este de până la 150 mii.
 2. Dacă părul este maro deschis, atunci numărul său variază de la 110 mii la 130 mii.
 3. Cel puțin din părul brunet. Dar ele diferă într-o grosime bună.

O cauză foarte frecventă de subțiere a părului este lipsa de vitamine, în special vitaminele B, precum și vitamina E.

Cum să remediați situația

Deci, ați descoperit că aveți păr foarte subțire - ce să faceți?

Pentru a face buclele mai groase, puteți lua următoarele măsuri:

 • Recepția vitaminelor. Adesea, deteriorarea tipului de păr - doar un simptom al unei slăbiri generale a corpului. Puteți corecta situația începând să luați vitamine. Doar nu exagerați - urmați dozajul specificat în instrucțiuni! Este o greșeală să presupunem că cu cât mai multe vitamine veți bea, cu atât mai mult va deveni părul. Capul elegant al părului nu este doar să crească.
 • Echilibrare echilibrată. Fiți atenți la ceea ce mâncați. Se concentrează pe legume, fructe, produse lactate, nuci. Încercați să luați cantități mici de ulei de porumb sau de porumb. Ele sunt bogate în vitamine și elemente necesare părului.
 • Masați scalpul.
 • Clătirea de infuzii de plante medicinale, măști nutritive.

Cum sa faci masaj

Părul devine subțire și cădea? Apoi încercați să vă masați scalpul într-unul din 2 moduri:

 • Puneți degetele pe temple. Utilizați vârfurile celorlalte patru degete pentru a face mișcări circulare netede de la zona frunții până la zona occipitală. Durata procedurii este de aproximativ 10 minute.
 • Îndoiți-vă capul înainte, conectați degetele la spatele capului. În același timp, acoperiți capul cu palmele pe ambele părți. Faceți mișcări circulare cu restul degetelor, apăsând degetele foarte strâns la cap. La un loc efectuați 10-15 mișcări, apoi treceți la secțiunea următoare - mai mare. Așa că continuați până când degetele se află pe marginea creșterii părului.

video:

Produse subțiri de îngrijire a părului

Parul tau poate arata imaculat daca parul fin, subtire este tratat corespunzator.

Dacă doriți ca părul să apară mai luxuriant și mai strălucitor, atunci după spălare este recomandabil să clătiți cu decoct de ierburi.

Un decolteu sfânt funcționează bine:

 1. 1 lingură de salvie se toarnă cu un pahar de apă clocotită și se fierbe timp de aproximativ 15 minute.
 2. Apoi bulionul este răcit, filtrat și diluat într-un litru de apă.

Cum de a strânge părul subțire? Consolidați rădăcinile părului și, pentru a accelera creșterea acestora, puteți freca perfuzii din plante în scalp.

1. O infuzie de decoct de coaja de stejar si coaja de ceapa este foarte potrivita. Un pahar de amestec de scoarță și coajă (în părți egale) se toarnă un pahar de apă clocotită. Apoi fierbeti la foc mic (fara fierbere) timp de aproximativ o ora. După ce decoctul s-a răcit la temperatura camerei, acesta poate fi frecat în pielea capului sau într-o compresă.

2. O altă modalitate de a vedea o infuzie întărită este din frunze de mesteacăn. 4 linguri de frunze de mesteacan trebuie să turnați 1,5 cană de apă clocotită și să insistați 20 de minute. Infuzia este de obicei frecată în scalp după spălare.

3. Masca dintr-un ou bătut, o linguriță de miere și aceeași cantitate de ulei de floarea-soarelui întăresc perfect parul. Toate ingredientele sunt amestecate, apoi se aplică pe rădăcinile părului cu mișcări de masaj. Capul se înfășoară și se lasă o jumătate de oră. După ce vă spălați părul cu șampon.

4. Uleiul este în general foarte benefic pentru păr. Cea mai ușoară opțiune este de a cumpăra în farmacia ulei de brusture. Înainte de aplicare trebuie să fie ușor cald. Lăsați o compresă timp de cel puțin o oră. Efectuați această procedură cel puțin o dată pe săptămână.

video:

În ceea ce privește cosmeticele de pe rafturile de magazin, puteți găsi cu ușurință o serie întreagă de produse pentru îngrijirea părului fin.

Există un șampon pentru părul subțire: comentarii despre ele sunt amestecate. Dar dacă ați încercat diferite mărci, veți găsi cu siguranță șamponul potrivit pentru părul tău subțire.

video:

P.S. Decideți-vă pentru dvs. cea mai eficientă metodă de a face părul mai gros și mai subțire, cel mai bine este să acordați prioritate unei întregi game de măsuri, inclusiv masaj, nutriție adecvată, folosirea produselor cosmetice externe.

De admin

Vezi toate postările de: admin

Înregistrări similare

3 răspunsuri

Știu problema părului subțire nu din cauza unor auzite, eu însumi sunt o blondă cu păr subțire! Așa cum este scris în articol, părul este foarte subțire, deși destul de gros! Un astfel de păr de la școală, așa cum am început să-i chinuiesc cu vopsea, uscătoare de păr, fiare de călcat! Ceea ce tocmai nu am încercat, pentru a face părul mai gros, în cele din urmă am ajuns la concluzia că maximumul pe care îl pot face pentru părul meu fin este să-i păstrez sănătos!

Ce folosesc pentru asta? Sunt de acord cu autorul despre a lua vitamine, acesta este primul. În al doilea rând, ea a refuzat de la produsele de îngrijire cu tot felul de parabeni și parfumuri, deoarece există o mulțime de produse cosmetice naturale pe piață acum! Și a treia este uleiul, pentru mine este un panaceu! Folosesc uleiuri în mod constant, înainte de fiecare spălare a capului (capul meu la fiecare 3 zile) fac o mască timp de o oră. Folosesc o varietate de uleiuri: nucă de cocos, palmier, unt de cacao, ulei de migdale, ulei de avocado. Numai datorită îngrijirii, în ciuda faptului că o dată la 2 luni îmi vopsesc părul și folosesc în mod constant fierul, părul meu subțire arată destul de bine!

Aș dori să întreb autorul articolului ce gândește despre funcțiile de ionizare și despre acoperirea ceramică, care este utilizată acum în uscătoarele de păr și în fier de călcat, dacă aceste inovații pot îmbunătăți efectiv structura părului sau pot să minimizeze daunele provocate de aparatele de păr. ambalare?

Una dintre prietenele mele foloseste acum un uscator de par Philips HP8656 pentru parul ei, care are caracteristici de ionizare si o acoperire ceramica pentru duze.

De ce a ales-o pe acest uscător special pentru păr? Pentru că ea este mereu îmbrăcată în blondă și în mod constant încurcată cu coafura. Fără stil, nu se poate datorită uscării părului, care, dacă nu este așezată în așa fel încât să rămână în afară. Așa că, după ea, sa oprit la acest model de uscător de păr din cauza îngrijirii sale atente pentru părul ei uscat. A încercat o grămadă de dispozitive de styling diferite, crede-mă, știu.

În ceea ce privește opinia mea cu privire la funcțiile de ionizare și acoperiri ceramice, cred că acestea sunt încă capabile să reducă deteriorarea părului într-o oarecare măsură. În ceea ce privește îmbunătățirea structurii părului, mă îndoiesc, dar acesta este doar punctul meu de vedere.

La urma urmei, suntem cu toții atât de diferiți și se potrivește foarte bine, celălalt nu poate fi inutil, ci chiar dăunător!

Aveam părul gros, puternic. Acum, din păcate, după vopsire, părul sa înrăutățit considerabil. Foarte dezamăgit. Întotdeauna folosit bezammiachnoy vopsea, am crezut că nu dăunează, dar sa dovedit contrariul.

Acum trebuie să restabiliți părul. Fac măști din pâine neagră Darnitsky. Există o mulțime de vitamina B. Și, în plus, masca este ieftină și simplă. Nimic pe care-l cheltuiesc.

http://www.blog-o-krasote.ru/post-sredstva_dlya_utolshheniya_tonkih_volos.html