logo

Cum se diluează colorantul de păr

În unele cazuri, schimbarea vopselei de par dintr-o marcă cunoscută într-o nouă versiune nu poate calcula proporțiile. Dacă nu există un agent de oxidare, există mai multe moduri de a dilua amestecul astfel încât să existe mai multe materii colorante. Se pune întrebarea: cum se diluează o vopsea profesionistă fără a se pierde calitatea acesteia. Există câteva trucuri simple pe care utilizatorii le-au experimentat de mult timp.

Ce să plantezi vopseaua?

Dacă nu există suficientă suspensie de colorare, puteți recurge la diluare cu mai multe mijloace care se găsesc în fiecare casă. Cea mai ușoară metodă de diluare cu apă. Suspensia concentrată este aplicată rădăcinilor. Reziduurile sunt diluate cu o cantitate mică de apă, pulverizată pe o buclă. Cu mișcări ușoare, masați întregul corp.

Se dizolvă vopseaua la volumul dorit, puteți:

Cele mai multe surse oferă un raport de 2: 1. În care două părți aparțin vopselei și o porțiune de șampon sau balsam. Adăugarea balsamului înmoaie efectul culorilor. Unele mărci de emulsii sunt mai ușoare pe jumătate de ton, din acest motiv este necesar să se acorde atenție procentului de amoniac. Vopselele cu conținut scăzut schimbă culoarea pentru a spori culoarea.

Cum vopselele achiziționate reacționează la diluție

Pentru a obține un efect de durată din materii colorante diluate, este necesar să se țină cont de particularitățile conținutului chimic al vopselei. În cazul în care suspendarea nu este suficientă, este necesar să se recurgă la metode auxiliare. Acest lucru ar trebui să ia în considerare reacția vopselei.

Următoarele tipuri de vopsea pot fi amestecate cu un balsam fără pierderea culorii:

Distribuția uniformă a suspensiei pe întreaga lungime a părului va da un efect de tentă de durată. În mod corespunzător, proporția selectată de șampon și coloranți vă va permite să finalizați procesul de actualizare a culorii. Puteți amesteca mărcile cu șampon:

De ce colorantul pentru păr nu poate fi diluat în plastic

Fiecare femeie vrea să arate frumos și nu este un secret pentru nimeni că pentru asta ne-ar plăcea, în primul rând, pe noi înșine. Dar, așa cum spun ei, ele sunt întâmpinate de haine, astfel încât primul lucru pe care oamenii să le acorde atenție este aspectul lor. Frumusețea unei femei depinde de starea părului ei. Cu toate acestea, astăzi procedurile salonului au un preț considerabil, deci trebuie să faceți anumite lucruri.

Și cum să-ți vopsesti părul acasă? Recenzii despre îngrijirea părului la domiciliu, divergente: unii susțin că aceasta este o alternativă excelentă la saloane, altele - că este mai bine să cheltuiți o parte din bani pentru a nu vă faceți griji și să nu faceți nici un efort. Pentru ca totul să fie la cel mai înalt nivel, trebuie să știți câteva nuanțe.

De exemplu, știi cum să diluezi colorantul de păr? Nu poate fi diluat în recipientele din plastic, deoarece amoniacul conținut în majoritatea vopselelor pentru păr, corodează plasticul, provocând astfel eliberarea de componente dăunătoare care apar în timpul procesului de oxidare. Pentru a evita acest lucru, veți ajuta vopseaua profesională fără amoniac sau utilizarea de vase profesionale pentru diluarea vopselei.

În astfel de mărci profesionale precum L'Oreal, Vella, Estel, Matrix, există o paletă largă de culori. În plus, pentru a evita deteriorarea părului în procesul de vopsire, se recomandă diluarea vopselei cu apă sau diluarea cu șampon pentru a reduce concentrația componentelor periculoase.

http://gostevushka.ru/gb/kosmetikaparfum/44255.html

My-Krem

cosmetice de la A la Z

Cum să diluați corect vopseaua de păr

Cum se amestecă vopselele de păr? Nuanțe importante, masă de umbre

Întrebarea despre cum se amestecă corect coloranții pentru păr este răspunsată de știința culorii. Se discută despre toate aspectele și nuanțele procesului de amestecare, despre cum, în ce proporții și cu ce nuanțe se combină culorile. Înarmat cu legile și reglementările sale, este ușor de realizat efectul individual așteptat incredibil.

Aspecte ale vopselelor de amestec

Pregătirea pentru procesul de amestecare a cernelurilor începe cu alegerea umbrei dorite, luând în considerare combinația de culori și pigmenți de colorare în păr și în colorantul ales.

Nu există restricții asupra soluției de culoare - acestea utilizează întreaga gamă de culori. Totul depinde de zborul de fantezie și atitudine. Există o singură regulă: nu amestecați mai mult de trei tonuri diferite. Pentru a obține un rezultat individual unic și o nuanță saturată cu saturație competentă, atunci când amestecați vopseaua, utilizați o linie de un singur brand. Mijlocurile diferitelor mărci nu se potrivesc în compoziția lor chimică, substanțe active și colorante.

Începătorii care nu știu cum să amestece corect culorile părului, este mai bine să nu înceapă experimentele radicale pe cont propriu. Este mai acceptabil să începeți cu mici modificări, de exemplu, pentru a picta o mică parte sau pentru a crea o nuanță de culoare în pașii semidonului. Experimentele nereușite sunt uneori dificil de corectat: trebuie să vă reparați complet părul din nou, ceea ce duce la uscarea lor, provocând multe probleme pentru a restabili starea lor sănătoasă.

Pentru a obține astfel de caracteristici ale nuanțelor și culorilor culorilor părului, cum ar fi sucuri, aerosoli, saturație, moale, se utilizează următoarele tehnici:

 • Contrastând firurile originale, când buclele de păr individuale sunt vopsite în culori contrastante;
 • tranziție netedă - culori mixte în ton.

Vopsea de amestecare

Înainte de colorare, determinați tipul și structura părului, grosimea, gradul de deteriorare, prezența părului gri, verificați compoziția toleranței individuale, luați în considerare culoarea inițială și inițială până la momentul vopsirii, precum și prezența unui produs chimic.

În timp ce amestecați coloranți pentru păr, aflați regulile importante care trebuie respectate:

 • Citiți instrucțiunile de pe ambalaj.
 • Pentru o selecție exactă a culorilor, folosiți tabelul de culori.
 • Se amestecă o cantitate mică de cerneală de testare, se uite și se evaluează rezultatul.
 • Nu amestecați palete de mărci diferite.
 • Urmăriți în mod clar proporțiile raportului de coloranți.
 • Parul gri este vopsit în două etape (monotonul este realizat mai întâi, apoi se aplică tonul principal).
 • Rezultatul vopsirii depinde de grosimea, grosimea și pigmentul individual al părului.
 • Se folosesc doar recipiente din sticlă, plastic, plastic și ceramică.
 • Se recomandă utilizarea vopselei diluate în decurs de 30 de minute.
 • Aveți grijă în avans și pregătiți compoziția pentru a spăla rezultatul colorat nedorit.
 • Fiecare vopsea este pregătită separat, apoi culorile sunt amestecate cu grijă și cu atenție.

Obținerea unor caracteristici de durabilitate ridicate ale colorării, respectați regulile:

 • Pentru părul cu grosime medie și lungime, volumul vopselei consumate este de aproximativ 60 g.
 • Oxigenul și vopselele sunt amestecate într-un raport de 1: 1, în timp ce nuanțarea este de 1: 2.
 • Când luminează părul, se folosește o soluție de oxigen de 9%, când este vopsită în tonuri întunecate - 3%.

Adâncimea și bogăția culorii sunt reglementate de timpul de rezidență al vopselei pe părul vopsit și de temperatura la care se efectuează procesul.

Obținem umbra dorită

Amestecați culorile, experimentați, respectați toate regulile privind cum să amestecați corect coloranții de păr, iar rezultatul așteptat va fi.

Un efect pozitiv este oferit de tehnologia de amestecare a culorilor apropiate ale aceleiași soluții de culoare, dar de tonuri diferite, de exemplu, lumină și medie maro deschis. Dacă există reziduuri din colorarea anterioară pe rădăcini, se obține o culoare uniformă înainte de amestecare. Raportul corespunzător calculat al compoziției de colorare va da rezultatul dorit (mai întunecat, mai ușor), vă deplasându-vă cu un pas mai departe de-a lungul căii către știința cum să amestecați corect coloranții de păr.

Regula de aur a roții de culoare

Schema de culori împarte în mod condiționat culorile în cald și rece și identifică, de asemenea, trei culori primare (primare): galben, albastru și roșu. Culorile primare nu se amestecă niciodată între ele. Resturile nu sunt derivate sau analogice. Acestea sunt obținute prin amestecare în proporții diferite și sunt cele mai acceptabile în diferite combinații și combinații. Ei au propriile gradare:

 • Secundar - amestecarea a două culori primare în părți egale, de exemplu, galben și roșu va da portocaliu.
 • Terțiar - amestecarea unei culori primare și a unei culori secundare, de exemplu, roșu și purpuriu vor da culoarea purpurie.

Folosind regula de aur a roții de culoare, este ușor de înțeles:

 • cum să amestecați culorile pentru culorile părului;
 • cum să o combinați corect cu culoarea ochilor și a pielii, tipul de aspect;
 • cum să preveniți o lipsă.

Culorile cercului sunt împărțite în cald și rece și nu sunt compatibile.

De la umbră la umbră într-un cerc, ei merg în sensul acelor de ceasornic. Culorile opuse sunt neutralizante (anti-color). Ele sunt folosite pentru corectarea sau eliminarea culorii nedorite. Toate combinațiile de culori neutre dau efectul părului natural.

Avantajele vopselelor profesionale

Scala de culori a vopselelor profesionale diferă în mod favorabil de vopselele de uz casnic de vânzare. Formulările profesionale au o colecție mai mare de culori și nuanțe de nuanțe, ceea ce face posibilă obținerea unui număr nelimitat de opțiuni de amestecare. Pe pachetele lor este un cod digital care indică modul în care se amestecă corect vopselele profesionale pentru păr. Numărul indică nivelul de luminozitate, unde 1 este cel mai întunecat (negru) ton și 10 este cel mai ușor (blond). În consecință, întunericul va îneca sau va medie efectul. Restul este decis de haltetele - nuante. Mai întâi indicați principala (adâncimea tonului), apoi cea auxiliară (nuanță de culoare) și, în final, o nuanță suplimentară a nuanței. Aceste date vă vor ajuta să înțelegeți cum se amestecă coloranții de păr în conformitate cu tabelul de umbră.

Mikston

Când se reglează tonul și se îmbunătățește nuanța soluției de culoare, se utilizează mixtone. Acestea nu sunt utilizate independent pentru vopsire, numai după o iluminare preliminară a părului.

Amestecurile funcționează bine, îmbunătățind paleta naturală. Cu ajutorul lor, primiți variații neconvenționale, exclusive, neobișnuite, matoase și de cenușă.

Astăzi am vorbit despre o astfel de procedură ca amestecarea coloranților de păr. Regulile importante au fost enumerate mai sus.

Feedback privind modul de a vopsi părul la domiciliu pe exemplul lui Estel Essex. Cum sa alegi procentul de oxidant, cum sa-ti vopsesti parul, scheme de vopsea, instructiuni pas cu pas si multe FOTOGRAFII.

Multe femei își vopsesc părul acasă. Din diverse motive - cineva nu are suficienți bani, cineva nu are încredere în coafor, cineva dorește experiențe scrise de mână =), dar totuși, sunt mulți dintre noi. Adesea, toate aceste experimente se termina din nefericire si trebuie sa mergi la salon pentru a corecta totul. Sper că revizuirea mea, bazată pe ani de experiență și experimentare, vă va ajuta să vă apropiați de rezultatul dorit =) De când am vopsit Estel Essex de mai mulți ani, exemplul de vopsea din revizuirea mea va fi vopseaua acestui brand.

Câteva versuri (puteți sări peste acest paragraf)

Experientele mele au inceput cu aproximativ 15 ani, adica cu mai mult de 16 ani in urma. Doar la școală am avut timp să încerc cele mai variate nuanțe de roșu, roșu, am încercat să fie aprins și luminat =) Toate acestea nu au fost pe cont propriu, ci cu ajutorul mamei mele minunate, care era întotdeauna gata să mă ajute în căutarea frumuseții mele) adesea fără succes, pentru că Nici eu, nici mama mea n-am avut nici o considerație în acest domeniu (și în acel moment nu era aproape nici un Internet) și totul era cunoscut prin experimente cu părul tăiat. Apoi a fost o scurtă perioadă de odihnă pentru părul meu (mi-am tăiat păr scurt și mi-a crescut culoarea), dar am continuat să experimentăm cu mama, de când purta o tundră scurtă și mărturisea principiul "crește înapoi, nu dinții" =)) Desigur, uneori am vizitat saloane pentru a rezolva culoarea părului ruinat absolut, sau pur și simplu în speranța că profesioniștii vor face ceva de genul "AH!" pentru mine. Ei bine, atunci m-am dus să studiez la coafor și am aflat ce se întâmplă =) Desigur, acum mă pictez numai pe mine, dar folosind experiență și cunoștințe decente și având un rezultat excelent.

Prima mea experiență "salon" a fost exact cu vopseaua lui Estelle (apoi, după părerea mea, nu Essex, dar nu contează) și această experiență a avut cu siguranță succes și dragostea mea lungă pentru această vopsea a început =)

Mai târziu, când am început să lucrez ca un coafor, spre satisfacția mea, Estelle era una dintre cele cu care salonul nostru a lucrat și am reușit să învăț toate culorile și nuanțele de utilizare în sus și în jos =))

În acest timp, am încercat cu siguranță alte vopsele (mai ales pe mine), cum ar fi Schwarckopf Igora Royal, Wunderbar, L'oreal Professionnel. Din toate cele listate mi-a placut foarte mult Wunderbar, dar costa aproape de doua ori mai mult. Din anumite motive, Schwarzkopf nu ma impresionat, deși vopseaua nu era de asemenea rău, dar nu am crescut împreună cu culorile acolo.

Așadar, avantajele lui Estelle:

 1. Prețul scăzut Vopsea mai ieftin nu am întâlnit, profesional, desigur =)
 2. Un număr mare de nuanțe (să nu mai vorbim de cele speciale), spre deosebire de aceeași Igora, nuanțele sunt foarte apetisante, aș putea alege întotdeauna cea potrivită pentru mine și pentru client.
 3. Când amestec culorile dau întotdeauna un rezultat previzibil, singura vopsea cu care mă aventurez să amestec totul "cu ochii" (deși nu o recomand pe nimeni)

Dintre minusuri.

 1. Gray nu pictează prea mult. La părul subțire cu păr gri, 30% va fi normal, pe părul dur cu păr gri mai mult de 50% nu este foarte. Nu că nu pictează, dar sunt evidențiate fire de păr gri. Rapid spălat din gri. Aceasta este, dacă aveți probleme cu pictura părului gri, este mai bine să alegeți o altă vopsea (dar este mai bine să încercați și să trageți concluzii). Deși mama încă o face pentru ea și are doar a doua opțiune, poate sunt prea exigentă =)
 2. Unii coafori cred că Estelle usucă părul. Opinia mea - depinde de păr. Personal, nu mă usucă (o folosesc timp de 5 ani fără pauză și înainte de asta periodic), având în vedere uscătoarele de călcat și călcâiele cu parul constant. Dar nu există păr că această vopsea nu se potrivește. Din nou - trebuie să încercați.
 3. Nu sunt foarte fericit cu mirosul, care durează încă o zi după pătare. Wunderbar, de exemplu, nu este atât de puternic.

Compoziția vopselei și informațiile de ambalare:

Nu voi comenta prea mult, pentru că vopseaua implicită nu este utilă, înseamnă că nu există nimic de găsit în utilitate fie =))

Ce trebuie să știți înainte de a vă decide o pictura de acasă?

Există cazuri în care trebuie doar să părăsiți profesioniștii. De exemplu, o clarificare complexă, blondă de cenușă, care evidențiază o schimbare dramatică a culorii în orice direcție (din anumite motive se crede că este foarte simplu să se vopsească de la lumină la întuneric). Toate aceste acțiuni implică cel puțin cunoștințele de bază ale procesului, experiența practică și nuanțele (dacă primele două puncte sunt adesea prezente, atunci acesta din urmă este de obicei disponibil doar pentru profesioniști)

Desigur, dacă sunteți mai mult interesat de proces, mai degrabă decât de rezultatul, atunci puteți lua o șansă și încercați, dar fiți pregătiți pentru un rezultat negativ.

Cum de a alege procentul corect de oxidant, pentru a dăuna părului și pentru a obține rezultatul dorit?

1,5% activator de oxidant (acest lucru este numai Estelle cum îmi amintesc). Folosit pentru tonifierea părului anterior albite. Asta este, mai intai tu iluminati parul cu pulbere, apoi tint-o cu vopsea obișnuită folosind oxid de 1,5%. Singura diferență față de pictura standard este că oxidul este luat într-un raport de 2: 1, adică oxidul este de 2 ori mai mare decât vopseaua. Tintind cu acest agent de oxidare este cel mai blând pentru părul albite. Firește, părul gri nu se vopsește.

1,5% oxidant (simplu, nu activator). Dacă nu estelle, atunci totul ca și în paragraful anterior + poate fi folosit pentru a tenta parul natural (nu este colorat), se pare o pictura foarte blândă, dar trebuie să alegeți nuanțele nivelului dvs. de ton (nu este mai ușor și nu mai întunecat). Parul gri nu se vopsește.

3% oxidant. Atunci când pictați în ton cu tonul cu 1-2 nuanțe mai întunecate sau cu o tonă mai ușoară (și acest lucru este puțin probabil, dacă părul nu este complet vopsit), părul gri nu se vopsește.

6% oxidant. Pentru pictura in ton cu parul gri, sau 1-2 tonuri mai usoare. Puteți, de asemenea, să-l utilizați pentru a ușura firele (nu voi scrie nici măcar pentru a evidenția, deoarece evidențierea la domiciliu este nonsens =)

9% oxidant. Pentru pictura 2-3 tone mai tare vopsea gri. Dar nu recomand să folosiți 9% acasă!

12% oxidant. Nici măcar nu-l apropiați de el! =)

Acestea sunt reguli foarte generale., Este absolut imposibil să pictezi toate cazurile când și ce să folosești. După cum ați observat, nu am menționat cazurile de pictură de 3-4 tone mai ușoare sau mai întunecate. Există întotdeauna nuanțe, și repet, lasă pictură complicată la frizerii =)

Pentru comparație, în majoritatea vopselelor vopsite în culori strălucitoare se utilizează 9-12% oxidant =)

!!Reguli generale!

Dacă vopsim parul natural.

 • Tonul de ton (ceea ce inseamna luminozitatea parului, nu umbra) - incearca 1,5%, daca nu exista nici un rezultat sau ai nevoie de o nuanta stralucitoare, apoi 3%.
 • 1-2 tonuri mai ușoare - 6%
 • 3-4 tonuri mai ușoare - 9% (sau mai bine, chiar aveți nevoie de ea? =))
 • 1-4 tonuri mai întunecate - 3%
 • Parul natural pe care îl vopsim - mai întâi lungimea și numai apoi rădăcinile! Acest lucru este obligatoriu, deoarece rădăcinile au o temperatură mai ridicată și dacă sunt vopsite în primul rând, ele vor avea o culoare foarte diferită. Pentru parul lung este destul de dificil de făcut, deci vă sfătuiesc să mergeți la salon =))

Dacă schimbăm culoarea parului deja vopsit.

 • 1-4 tonuri mai ușoare. Mai întâi trebuie să clarificați. Sigur că! Știu că unii oameni reușesc să ușureze vopseaua imediat, dar pentru asta trebuie să luați 9-12% oxidant și credeți-mă că acest lucru va avea un efect foarte trist asupra calității părului și a rezultatului vopsirii. Nu recomand să vă luminez singură, este dificil! Dacă luați, nu luați mai mult de 6% oxidant, și apoi asigurați-vă că nuanța cu 1,5%.
 • 1-2 tonuri mai întunecate. Utilizați 3% colorant.
 • 3-4 tonuri mai întunecate. Dacă părul a fost luminat, atunci nu vă sfătuiesc să vă vopsiți, pentru că trebuie făcută o pre-pigmentare. Parul luminat absoarbe o mulțime de pigment, în plus, neuniform, culoarea va deveni estompată, plus stratificarea nuanțelor poate da o nuanță verde sau altă nedorită.
 • Dacă ați crescut rădăcini mai mult de 1 cm, atunci trebuie să-și ridice umbra și oxidantul, este mai bine să nu vă contactați, deoarece Este imposibil să culoarea părului natural în aceeași culoare și este ireală și puteți obține o mare diferență în nuanțe.
 • Cu culoarea parului gri. Luăm 6% oxidant.
 • Fără pictură de păr gri. Luăm 3% oxidant.
 • Sper că nimeni nu ar gândi să picteze rădăcinile separat cu 2-3 tonuri mai ușoare sau mai întunecate =))

În ceea ce privește alegerea nuanțelor.

Toate nuanțele de cenușă sunt complexe (cu excepția cazului în care sunteți vopsite pentru a se potrivi cu părul natural), bricheta, cu atât este mai greu să atingeți rezultatul dorit, deci dacă nu doriți să mergeți cu un cap verde sau albastru, este mai bine să le lăsați pe profesioniști.

Pentru uz casnic sunt nuante rosii si rosii bune (deoarece este culoarea pigmentului natural al parului si nu este necesar sa se intrerupa). De asemenea, este ușor de obținut rezultate cu nuanțe de aur și violet. Desigur, blondele cu nuante frumoase nu includ aici =)

În mod ideal, desigur, nuanțele care se află în +/- 1-2 tonuri de la culoarea ta nativă sunt potrivite pentru colorarea acasă.

Cum să pictezi deloc.

Voi vopsii numai radacinile, asa ca se uita inainte de a fi vopsit (parul, scuza-ma, nu prea curat, nu vopsesc curat, asa ca pielea este mai putin ranita) Culoarea mea naturala a parului este 7/0, adica voi vopsi radacinile cu 1 ton mai usor.

 1. Luăm vopseaua și stoarcem din tub într-un vas din plastic sau ceramic. 0,5 tuburi sunt suficiente pentru a picta rădăcinile, dar rețineți că vopseaua este groasă (neprofesionistă, de obicei lichidă, dimpotrivă, astfel încât să fie mai ușor de aplicat), astfel încât prima dată este mai bine să se dizolve mai mult. Cântăm vopsea pe cântare. Proporțiile cu un oxidant 1: 1, adică, câte grame de vopsea, oxidant atât de mult. (o excepție este pentru tonizarea proporției de 2: 1, adică, agentul de oxidare este de 2 ori mai mare). Eu nu folosesc greutăți, dar mă concentrez pe consistență, dar încă mai am experiență profesională și o pregătire foarte bună în acest domeniu, deci nu o faci.) Apropo, poți amesteca oxidantul, de exemplu dacă am 9% și 3%, apoi amestecându-le într-un raport de 1: 1 voi obține 6% - eu folosesc exact 6%, pentru că Am un pic de păr gri (dar acest lucru se poate face numai pentru cei care sunt în contradicție cu matematica și, în general, înțelege despre ce vorbesc). Am amestecat-o pentru motiv că am nevoie de procente diferite, iar cumpărarea unui buchet de sticle de litri este scumpă și inutilă, un cuplu este suficient, puteți avea numai 9% și 1,5% sau 6% și 1,5%, dar acest lucru este deja acasă barber nivel 98 =)))
 2. Amestecați vopseaua foarte bine și cu atenție! Nu fi leneș =) Puteți să vă amestecați cu o pensulă, pe care o veți picta (deși nu toată lumea este de acord cu ea). Am o pensula de genul asta, te sfatuiesc sa nu le folosesti, este scurta (greu de tinut cu manusi), suprafata este tare si mica, in general, un cosmar =) Este mai bine sa cumperi o perie intr-un magazin profesionist, pentru vopsirea obisnuita (radacini / lungime) duritate medie și medie.
 3. Noțiuni de bază la colorare. Imediat! Nu "lăsați să stea puțin, amoniacul dispare" și așa mai departe.
 4. Cum sa pictezi. Puteți picta haotic și la fel de oribil (ca și mama și am făcut-o înainte să mă duc să studiez)), și puteți utiliza diferite scheme convenabile, care vor economisi timp și nu va fi dor de un singur centimetru. Vă voi arăta două scheme de aplicare a vopselei pentru păr lung și scurt.
 • Pentru mult timp:Parul este împărțit în 4 părți prin două părți - de la ureche la ureche prin coroană și de la mijlocul frunții până la partea inferioară a coapsei, așa cum se poate vedea în prima figură. Obținem 4 zone de felii portocalii, 3 în față și 2 în spate. Acum divizăm fiecare zonă a lobulelor cu părți de 1 cm grosime, pornind de la vârful capului (așa cum se arată în figura 2) în plăcile pe care le vopsește. Mai întâi vopsăm rădăcinile fiecărei plăci, le punem într-o grămadă în centru (acest lucru este foarte convenabil pentru începători), atunci când toate rădăcinile sunt vopsite, dezasamblam plăcile din grămadă și începem să pictăm lungimea în aceeași ordine (dacă este necesar, bineînțeles și nu uitați că dacă părul este natural, începem opusul cu lungimea). Zonele pot fi pictate în orice ordine, pictez câte o farfurie din fiecare zonă și o îndoiesc în centru, apoi una și așa mai departe într-un cerc, se dovedește mai uniformă.
 • Pentru mai scurte:

Parul este împărțit în 4 zone (cel mai bine văzut în figura de jos) - zona parietală, temple și spatele capului. Parietul parietal este împărțit în plăci (așa cum se arată în figuri), templele sunt împărțite în porțiuni verticale, iar partea din spate a capului - orizontală (dacă este dificil, partea din spate a capului poate fi împărțită în 2 părți). Începem să pictim din zona 1, apoi templele, apoi partea din spate a capului.

Aici îmi vopsesc părul în conformitate cu schema 2 (adevărul este pe templele mele am distanțe orizontale, pentru un păr de lungime medie este mai convenabil)

Aplicați vopseaua strâns, conducând-o în păr, nu cruță forțele =) Nu salvați vopseaua, ar trebui să fie vizibilă pe păr, este o componentă importantă a unui rezultat bun!

Vopsea bine peste margine, dacă purtați coada, indiferent de schema de aplicare, este mai bine să pictați peste marginea din jurul perimetrului. Aici nu ne este frică să ajungem pe piele, apoi frecați mai greu =)

Dacă vopseaua ajunge pe piele (în orice alt loc) - spălați imediat și bine. Dacă ați lovit hainele - stropiți imediat cu spray de păr și trimiteți în spălare (am spălat totul)

Păstrăm vopseaua conform instrucțiunilor, țin Estel timp de 35 de minute, nuanțele mai ușoare pot fi de 40 de minute. Dacă îl exagerați, culoarea poate fi mai întunecată. Cu un cap pictat nu puteți fi aproape de dispozitive de încălzire, în soare directă, într-o pescaj (sau mergeți în afară la fum), în general, nu influențe climatice!

Ne spălăm. Foarte bine! Acordăm o atenție deosebită margini (cred că nimănui nu îi place pielea murdară). În primul rând, doar cu apă, apoi cu șampon și din nou cu șampon. Asigurați-vă că ați balsam și, de preferință, o mască.

Iată cum mi-am spălat granița

De data aceasta rădăcinile mele au ieșit puțin mai întunecate decât lungimea, pentru că lungimea a avut timp să se ardă (și plus acolo sunt clarificate fire de acolo). Am fost pictat cu o atingere de Estelle Essex 8/74 (le-am pictat pentru o lungă perioadă de timp și doar alcătuiesc rădăcinile).

Da, și despre amestecarea nuanțelor.

Probabil că nu o recomand. =) Un număr suficient de culori de diferite nuanțe sunt vândute astfel încât să puteți alege unul care vă convine. Dacă nu este satisfăcut nivel tonuri, atunci puteți lua 2 nivele diferite cu o singură nuanță și mergeți la cea de mijloc, este mai bine să nu amestecați nuanțele dintre ele (bine, sau în cazuri extreme, cele care sunt în apropiere sunt roșu + auriu, roșu + maro etc. nu este nevoie aur + cenușă de exemplu =)). Rețineți regulile de bază pentru amestecarea culorilor: galben + albastru = verde, etc. =)

Sper că feedbackul meu a fost util pentru dvs., dacă aveți întrebări, sugestii, amendamente, mă bucur să le văd în comentarii =)

Fii frumoasă! =)

Alte recenzii mele despre îngrijirea părului:

Revizuire minunată și detaliată despre îngrijirea părului

Profesorul meu. uscător de păr Moser Ventus

Profesorul meu. fier Babyliss Pro

Prof. protecție termică OSIS + Schwarckopf

Profesorul Muss pentru stilul Schwarzkopf Professional Silhouette

Pensula ceramică Olivia Garden

Șampon și balsam de la Agafya

MASINA ORGANICA Ulei de par Jojoba

Prof Estel Hair Dye

Vizitatorul

fetele ajuta, ce oxidant vopsea negrul blond?

Vizitatorul

bună după-amiază Am o culoare maro deschis. Toată viața mea eram blondă. Apoi și-a vopsit ciocolata - nu-i plăcea. A făcut subliniat și tonifiat Estelle 10 65 roz blond. Și nu-mi place ceva. Spune-mi ce culori trebuie să utilizeze Estel pentru a obține o culoare decentă. Doar nu sunt de cristal și nu violet. Vreau să fie îndepărtată galbenul și o frumoasă bej ar fi o dovadă a faptului că curentul nu este galben și nu violet și nu aspru. În general, vreau o culoare frumoasă scumpă. Vă rugăm să indicați numerele celor mici!

Vizitatorul

fete. Sunt ceva complet analfabet. Pentru a vopsi părul, aveți nevoie de oxid și vopsea? Și totul? Cu oxidul determinat. Se pare. 9. Vreau câteva tonuri mai ușoare. Doar pentru prima dată va fi pictat de prof. Vopsea înainte de toate stocarea

speranță

Îmi puteți spune, vă rog, este posibil să folosiți oxid de lux pentru aditivi de vopsea?

Tati

Spune-mi, te rog, acum am vopsit părul în culoarea castanului, vreau o culoare mai deschisă. În salon, s-au sfătuit un ton 7/7 și un oxidant de 1,5%. Ce culoare pot calcula dacă există o mică cantitate de păr gri la temple. ATP în avans


În parul întrerupt aveți un păr gri, trebuie să mergeți la Estell silver de luxe special pentru părul gri

Tati

in parul intrerupt ai un par gri, trebuie sa mergi la jell silver de luxe special pentru parul gri


9% oxidant. Și + corectorul

Tati


Aveți nevoie de un agent de calorii emulsie cu un agent de oxidare de 6% 1: 1. Această emulsie este special concepută pentru vopsirea părului de la tonuri întunecate la întunecate C1 până la nivelul 5 nu este mai bun, dar negrul este potrivit

Tati

Îmi puteți spune, vă rog, este posibil să folosiți oxid de lux pentru aditivi de vopsea?

Natasha

9% oxidant. Și + corectorul


Bună, mi-am albat părul, dar gălbui. Vreau să fiu într-o bucată de hârtie albă. Magazinul mi-a vândut Estel cu oxigen de 9%. Este deja prea clar? Capetele sunt foarte slab luminate. Probabil uleiul nu sa spălat. Aici mă duc în jurul vopselei ca o pisică în jurul smântânii.

Nadine

Bine ai venit! Vreau să pictez în Estel Silver 10/0, ce oxigenator să iau? Păr alb alb, cu păr gri.

Vizitatorul

Bună ziua, am hotărât să pictez rădăcinile, spune-mi în ce proporție am nevoie pentru a amesteca vopseaua și oxidul?
Mulțumesc

Irene

Bună ziua, odată ce a fost o blondă, acum părul este maro deschis, mă voi picta într-o umbră de 9 / 3. Spune-mi ce oxid ar fi mai bine pentru asta?

kiara

Spuneți-mi ce număr de vopsea și cât de mult este nevoie de Estel pentru a evidenția? Și așa sa dovedit fără o nuanță galbenă. Culoarea parului este blondă.

Sasha

poate sos 101 estel se amestecă cu 10/65 ce să te întîlnești?)

Tatiana

Vreau să amestec Estel 9.0 și 7.7, mă tem că voi fi foarte întuneric, blonda însăși vrea să sufere un pic, vă rugăm să cereți sfaturi sau nu

Vizitatorul

Marquis, am această întrebare: am strălucit părul în salon și acum vreau să tenta rădăcinile eu mai târziu! După cum am înțeles, mai întâi trebuie să ușurați rădăcinile cu oxid de 6% cu blondarant, apoi aplicați Estel vopsea întreaga lungime (ca să spunem așa, tonifiat) Apropo, vopseaua este de asemenea diluată cu oxid de 6%. Vreau să amestec cenușă și coral. Ce credeți că este corect? Și, în general, dacă cineva știe ce tonuri de vopsea Estel ar trebui să fie amestecate pentru a obține o nuanta reci rece.


Timp de 5 ani am pictat rădăcinile în tonuri de perle, vopseaua a rămas 30 de minute pe rădăcini și apoi am emulsionat cu apă pe întreaga lungime și am păstrat timp de încă 20 de minute, culoarea era uniformă, deoarece întreaga lungime a părului era deja luminată de pete perene

Anna

spune-mi rădăcinile mele sunt întuneric și părul meu este vopsit în lumină.
Pot să pictez rădăcinile cu o blondă aurie cu oxidul 6 și apoi să vopsesc totul cu o blondă bej cu oxid de 3?

Vicki

bun dupa-amiaza, ajutor te rog! Am fost pictat in culori reci amestecat negru 1/0 si ciocolata 5/7 cat de mult oxidant este necesar pentru aceste doua tuburi? Si ia si 3% prea? Vă mulțumim anticipat.

Vizitatorul

alegerea oxidului este întotdeauna necesară pentru a alege, pe baza a ceea ce doriți să vopsiți, pe o bază naturală sau pe păr vopsit. Lucrez pentru Estel. Mocha este o vopsea de 4/7. Dacă sunteți vopsit în culoarea întunecată, atunci se va estompa, dacă vopsiți pe părul natural, atunci poate să apară o nuanță nedorită, în funcție de baza dvs. naturală. În general, un colorist ar trebui să facă toate acestea, deoarece În plus față de tot, puteți obține rădăcini mai strălucitoare decât lungimea. Scrieți în cifre ceea ce este pe cap, indiferent dacă sunteți accidentat sau nu accident, decât au fost pictate înainte. Apropo, oxidul de 12% nu este niciodată folosit cu coloranți permanenți, deoarece Pigmentul de culoare este consumat. Timpul de întreținere a vopselei este de 35 de minute

Victoria

bun dupa-amiaza, ajutor te rog! Am fost pictat in culori reci amestecat negru 1/0 si ciocolata 5/7 cat de mult oxidant este necesar pentru aceste doua tuburi? Si ia si 3% prea? Vă mulțumim anticipat.


Depinde de ce vopsea a fost colorată, permanentă (persistentă sau semi-permanentă) și de ce marcă, dacă este colorant standard și rezistent, apoi 2 tuburi cu 120 ml oxid, adică 1: 1, oxid 3% apoi 6%

Tatiana

Bună ziua, în magazin, au alunecat accidental 6/0 și 6/00, deși am cumpărat 6/0, dacă amestec aceste tonuri, ce se poate întâmpla?

Anna

Bună ziua, în magazin, au alunecat accidental 6/0 și 6/00, deși am cumpărat 6/0, dacă amestec aceste tonuri, ce se poate întâmpla?


6,00 Pentru parul gri. 6.00 Acest 5.0 va deveni mai închis și mai profund. Nimic înfricoșător

Yana

vă rog spuneți-mi! Culoarea mea naturală este maro deschisă, cu o nuanță de cenușă.. Am pictat tonul Estel 5.7 pe 3% oxid pentru o lungă perioadă de timp.. Culoarea strălucește un ton la o săptămână după vopsire.. Sunt mulțumit în principiu, dar încă vreau o culoare mai bogată în aceste intervale de trei luni iar după aceste trei luni nu există nici o diferență de culoare între rădăcini și parul vopsit ca atare, deoarece vopseaua este spălată aproape de cea naturală. Întrebarea este asta.. Dacă aș picta în 4,7 tone va fi rezolvată problema mea?

Nastya

vă rog spuneți-mi! Culoarea mea de păr nativă este nivelul 7 (regrowth este ușor vizibilă), nu a reușit să fie vopsit, acum sunt 8-9 nivele cu o nuanță verde. Coaforul a sfătuit să ia eselul essex 7/75 pentru a ieși în culoarea lor maternă. Magazinul a recomandat oxidul de 6%, deși am intenționat să fac părul un ton mai întunecat, au spus că nu vor lua 3%. Ce să faci Vopsea cu oxid de 6% sau du-te cu 3%?

crin

Buna ziua! Spune-mi, sora mea are o blondă luminoasă pe rădăcini după ce pictura sa dovedit a fi rădăcini galbene și plus părul ei blond deschis și la capete aproape alb cum să înlăture stralucirea și să-i facă lumină blondă pe toată lungimea

Irene

Marquis, vă rog să-mi spuneți! Rădăcinile Krasus este ese 8/76 oxygent 9% 1: 1 și se adaugă corectorul de 0/66 centimetri. Culoarea se dovedește a fi deja ruginită ((maestrul a pictat de asemenea doar corectorul unei alte companii și totul a funcționat bine. Poate că nu iau proporțiile în mod corect sau în timp?

Lana

Bine ai venit! Sunt păr brun. Sunt vopsit 2 ani. Vreau să-mi vopsesc blondul. Ce ar trebui să fac? Prin evidențierea treptată mergeți la blondă sau?

Helena

Bine ai venit! Sunt o brunetă, vreau să pictez rădăcinile și întreaga lungime de culoare maro închis 5/4 sau castan 3/0 vopsea Estelle și există un oxigen 0.9 și 0.6. Spuneți-mi, cum să diluați sau mai bine să cumpărați 0,3? Vă mulțumim anticipat!

Ksyuhsa.Zorya

Cum se diluează 10/76 și oxigenat 6%?

Helena

Buna, spune-mi, te rog, chiar acum fata va veni la mine, vom fi pictate cu ea la 10/17 in lungimea ei 10 este murdar, iar radacinile sunt 5-7 la 7-8 nivel. Am vopsit-o din două boluri cu rădăcini de 6% și o lungime de 3% sau rădăcini de 9% și o pânză de 6%

Anya

spune-mi acum am extensii de păr 7 rădăcinile mele au crescut pe cm 4 culoarea mea este de 6, care este mai bine pentru mine să iau vopsea pentru a elimina chiar și culoarea și să fie cenușă maro deschis) 6.1 sau 6.21?

Anya

și care oxidant este 3 sau 6? Mă rog ușor de la 6 la 7 (cu galben)

Helena

bună după-amiază Vă rog să-mi spuneți, am pictat 4/0, dar acum vreau să încerc 4/7 sau 4/75, dar este gri! Ce oxid ar trebui să iau 3% sau 6%?

Anya

bună după-amiază Vă rog să-mi spuneți, am pictat 4/0, dar acum vreau să încerc 4/7 sau 4/75, dar este gri! Ce oxid ar trebui să iau 3% sau 6%?


Ce procent din părul gri? În cazul în care aproximativ 50% sau mai mult, atunci ia, de exemplu, 4,0 + 4,7 + 6% oh în proporție 1/2 parte 4.0 + 1 parte 4.7 + 1 parte 6%. Aplicați mai întâi rădăcinile timp de 15-20 de minute și apoi întindeți-vă de-a lungul lungimii. Timpul de exploatare este de 45 de minute

Sofia

bună după-amiază Ea a hotărât să revină din blonda ei întunecată, cu încuietori ușor arse. Cumpărător cumpătat Estel Essex 5.7 castan ușor de gheață maro. Prea întuneric pentru mine. Am cumpărat un pachet, dar mă tem că nu este suficient, vreau să iau mai mult. Dacă iau 2 tone mai ușoare (adică 7.71), voi merge la 6.71? La oxid de 3%.

fetele de coafura (care lucreaza pentru estel) dau sfaturi, dar mi-e teama sa stau chely)) Vreau ca aceasta culoare este essex lumen 44 cupru Nu stiu ce sa interferez cu 3%, 9% sau 12%, acum sunt colorat de cupru deschis nivel). Va culoarea dorită?

Lyudmila

bună după-amiază Spune-mi vă rog, vreau să-l cumpăr Estel Silver mama 6.00. Care este mediul potrivit pentru el în% și din ce serie ar trebui să fie, cu acesta în mod necesar sau nu?

Larissa

Alo Aveți nevoie de sfaturi. Sunt părul brun, întotdeauna vopsit cu vopsele de uz casnic. Dar au încetat să picteze pe părul gri. Am decis să trec la Estel estel. Am cumparat pe sfatul de 7.00 si oxid de 6%. Am citit instrucțiunile și m-am îndoit. Poți să pictezi doar cu această compoziție sau trebuie să adaugi ceva din seria x.X? Culoarea pe care o vrei este mai ușoară decât acum. Mulțumesc.

Irene

bună după-amiază Spune-mi dacă se poate utiliza deluxe 5.70 cu oxid de 3%. Părul său este de culoare maroniu închis, cu un păr gri foarte rar.

Oksana

Vizitatorul
Spune-mi, vă rog, eu sunt vopsit în vopsea maro închis Estel 4.7 și 4.70. A cumpărat estel essex 4.7 color mocha.. Dar îmi este frică, dacă există în această culoare de nuanță roșie sau roșie?

http://my-krem.ru/dlja-volos/kak-pravilno-razvodit-krasku-dlja-volos.html

Ce fel de feluri de mâncare aveți nevoie pentru a picta păr?

Se recomandă diluarea vopselei de păr din plastic, din lemn, obiecte din sticlă sau în cazul unor obiecte speciale cu perie, care sunt vândute în magazine cosmetice specializate.

Este imposibil să diluați vopseaua de păr într-un vas de fier sau galvanizat pentru a evita contactul elementelor de vopsea și a suprafețelor metalice, ceea ce poate schimba calitatea vopselei și a culorii părului.

Nu se poate amesteca cu un pieptene de metal sau o vopsea cu lingura de metal, doar o perie de plastic care va fi aplicata vopselei pentru par. Parul nu trebuie spălat, se crede că sebumul pe păr va proteja părul de deteriorarea chimică. Dacă există mai mult vopsea, atunci vopseaua nu poate fi lăsată în rezervă, culoarea se va schimba.

De obicei în instrucțiunile de colorare a părului este scris că trebuie să diluați vopseaua de păr în vase nemetalice. În aceste scopuri, pot fi potrivite materiale plastice sau sticlă.

Deoarece îmi vopsesc părul destul de rar, nu am un recipient special pentru diluarea vopselei. Când îmi culor părul, folosesc o găleată de plastic din maioneză, apoi o arunc. Și trebuie să amestecați vopseaua cu obiecte nemetalice, puteți folosi o perie specială din plastic, care poate fi aplicată ulterior pe păr, sau ceva din lemn.

Cel mai important, înainte de a păstra nu uitați să testați pentru o reacție alergică, acest lucru se face cu aproximativ 48 de ore înainte de colorare.

http://www.bolshoyvopros.ru/questions/2464491-v-kakoj-posude-nuzhno-razvodit-krasku-dlja-volos.html

Cum se diluează corect colorantul pentru păr: instrucțiuni

Multe fete se gândesc la vopsirea părului pe cont propriu, dar nu toate știu cum să dilueze corect vopseaua și să facă procedura delicată. Este important să înțelegeți că chiar și cea mai mică greșeală va duce la consecințe dezastruoase sub forma unei culori a părului nedorită sau a unei reacții alergice la medicament. Dacă doriți să fiți proprietarul unui cap de lux de păr, urmați recomandările importante pentru diluarea corectă a vopselei.

Materiale necesare

 • pigment de colorare;
 • agent de oxidare;
 • mănuși din cauciuc / polietilenă;
 • spatula sau pensula pentru amestecare;
 • container de sticlă / porțelan.

Instrucțiuni pentru reproducerea vopselei de păr

Pasul 1. Mai întâi trebuie să decideți despre mixton. Se amesteca cu colorant si oxidant, rezultand aceeasi umbra pe toata suprafata parului. Culoarea buclelor naturale este un lucru pur individual. Chiar dacă sunteți o blondă adevărată, părul dvs. va fi în continuare gălbuie sau cenușiu în anumite locuri.

Imaginați-vă o imagine în care pictați cu o vopsea pe coli de diferite culori. Poate că diferă ușor în culoare, dar versiunea finală va fi complet diferită. Deci, în domeniul coafurii. Maeștrii studiază luni de zile cursuri pentru a înțelege tabelul subcolorilor și pentru a afla cum să le aplici în practică. Este important să înțelegeți că o anumită nuanță "extra" a părului nativ are nevoie de propriul său mikston, care va elimina defectul și va crea o culoare uniformă.

 • roșu oferă luminozitatea și saturația capului, vă permite să obțineți o nuanță caldă;
 • verde elimină roșeața nedorită după colorarea anterioară nereușită;
 • violet și purpuriu sunt concepute pentru a elimina galben blondes;
 • Gri și albastru vă vor face părul mat și va crește luminozitatea tonurilor gri.

Etapa 2. Următorul pas implică alegerea oxidului. Totul este mult mai simplu aici, este important să se ia în considerare numai ce grosime a părului, dacă părul este vopsit sau dacă procedura se va desfășura în culoarea nativă, precum și întunericul / luminozitatea părului. Când alegeți un oxidant, acordați atenție tipului de vopsea. Deci, pentru agenții de colorare rezistent, un oxid conceput pentru pigmenți semi-rezistent și invers nu va funcționa.

Blondele ar trebui să dea preferință oxidanților 3%, bruneturile potrivite de oxid 6-12%, în funcție de grosimea părului. Dacă părul are o densitate medie, atunci indiferent de culoarea originală, ideală pentru blonde, iar pentru femeile cu păr brun, brunet, blond, - se oxidează 6%.

Pasul 3. Acum trebuie să vă familiarizați cu instrucțiunile atașate, în care sunt scrise proporțiile amestecului de pigment și activator. Rețineți că nu există o singură regulă, numai producătorul poate furniza informații corecte. Prin urmare, deschideți manualul și căutați secțiunea "Oxidarea amestecului cu vopsea".

Pasul 4. Este timpul să începeți amestecarea componentelor. Puneți mănușile, luați rezervorul și micona selectată. Aveți grijă ca cantitatea sa să nu depășească pigmentul de bază de colorare. Citiți instrucțiunile pentru medicament, se spune cantitatea necesară de adăugare la vopsea, precum și exemple de nuanțe de păr natural. Vino de la o culoare naturală a părului, cu cât este mai ușoară, cu atât mai puțin este nevoie de un mixton.

Strângeți micronestul în rezervorul de amestecare și adăugați pigmentul de colorare. Există un punct important: raportul dintre vopseaua cremă și mixton nu trebuie să fie mai mic de 4: 1. Apoi, adăugați oxidantul. Luați în considerare micronul introdus anterior, dacă acesta a fost mai mic de 10 grame, atunci când adăugați oxid, această cantitate nu este luată în considerare și atunci când combinați oxidantul cu alte componente, trebuie să respingați numai cantitatea de vopsea. Începeți să amestecați încet componentele cu o pensulă sau o spatulă, colectați pigmentul de pe marginile vasului, astfel încât masa să fie omogenă. Procedura de amestecare este terminată și vopseaua este gata de aplicare!

Recomandări importante

 • Utilizați vopseaua și oxidantul strict o firmă.
 • Nu puteți alege un agent de oxidare (activator, oxid) pentru vopselele fără amoniac, dacă sunt vopsite cu amoniac.
 • Nu măsurați componentele cu ochi, utilizați bara de scală sau seringa.
 • Citiți cu atenție instrucțiunile înainte de procedura de reproducere.
 • Utilizați întotdeauna mănuși.
 • După amestecarea componentelor continuați cu aplicarea directă, instrumentul nu poate fi lăsat data viitoare.
 • Dați prioritate seriilor profesionale, sunt fiabile și păstrează culoarea mai mult timp.

Sunteți chinuiți de întrebarea cum să diluați singur vopseaua? Urmați un set de recomandări pentru a obține rezultatul corect. Rețineți că pimenta de colorare reacționează cu un agent de oxidare, deci este important să se respecte proporțiile necesare pentru amestecarea componentelor. Nu neglijați regulile de siguranță și totul se va întoarce!

http://howtogetrid.ru/kak-pravilno-razvesti-krasku-dlya-volos/

Oxidanți pentru colorarea părului: alegere și proporții

O femeie începe să se schimbe de la coafură. O nuanta frumoasa a parului colorat trebuie menținută constant, deoarece pigmentul arde, rădăcinile cresc. În acest scop, există o selecție imensă de produse cosmetice. Aceasta este doar culoarea de care aveți nevoie nu numai pentru a alege tonul potrivit, ci și pentru a găti. Fiecare pachet are 2 tuburi - un pigment și un oxidant pentru colorarea părului. Ce este oxidul, cum să îl alegeți corect.

De ce avem nevoie de un oxidant în orice colorant pentru păr?

Oxidatorul este o componentă importantă a oricărui produs. Este această componentă care permite culorii să obțină pigmentul necesar. Dupa amestecare cu aceasta compozitie incolora incepe sa arate umbra.

În compoziția oricărui oxid există peroxid de hidrogen. Substanța activă este conținută într-un procent diferit, dar nu mai mare de 12%. Aceste informații sunt indicate de producători pe un tub de substanță. Este H2O2 care permite părului să culoarea.

Pătrunzând în straturile adânci de tije, peroxidul de hidrogen împarte culoarea originală, care este ușor spălată. Cu ajutorul unei baze de pigment pe bucle fixe tonul nou.

Peroxidul de hidrogen este un catalizator pentru vopsirea firelor. Fără această componentă, niciunul dintre blonzi nu ar deveni o brunetă, fetele nu ar lovi cu nuanțe strălucitoare și îndrăznețe, iar femeile în vârstă nu au putut să-și ascundă părul cenușiu.

Cum sa alegi un oxidant

Oxidul pentru vopsire este de dorit să se obțină, pornind de la caracteristicile care indică conținutul de peroxid de hidrogen. Conținutul minim de perhidrol din dezvoltator este de 1,2%, maximul fiind de 12%. Rezistența la culoare ca rezultat al colorării depinde în mod direct de acest indicator.

Toate oxizii sunt împărțiți în mai multe categorii:

 1. Componente cu conținut scăzut care conțin H2O2 în dezvoltator până la 3%. Această opțiune este mai bine pentru a alege proprietarii de păr cu nuanțe de lumină - blondes. Ele dau efectul unei mici nuanțe. Afectarea părului - minimă.
 2. Oxidanți cu conținut de peroxid de hidrogen 3%. Astfel de compuși nu sunt periculoși pentru bucle. Cu ajutorul unor astfel de mijloace o schimbare fundamentală a umbrei nu va funcționa - efectul maxim al luminării sau întunecării firelor cu doar 1 tonă. Vopseaua cu un astfel de dezvoltator nu va ascunde părul gri.
 3. Oxid 6%. Mijloacele sunt destinate pentru colorarea pe 2 tonuri. Adesea, un astfel de dezvoltator poate fi găsit într-un pachet în pachete cu culori roșii. Este folosit pentru a picta o cantitate mică de păr gri.
 4. Dezvoltator 9%. Schimbă umbra anterioară la 3 tonuri. Instrumentul este potrivit pentru tije cu o structură rigidă și culorizează complet bucle gri.
 5. Oxidantul 12% este un dezvoltator agresiv. Această compoziție poate schimba culoarea buclelor cu 4 tonuri. Un astfel de instrument transformă cu ușurință fetele cu părul brun, chiar și cu bucle tari în blonde. Dar un procent mare de peroxid de hidrogen afectează în mod negativ părul, subțierea și drenarea tijelor. De aceea, utilizarea frecventă a unui astfel de agent de oxidare nu este recomandată.

Proporția de vopsea și oxidant

Atunci când cumpără o culoare pentru uz casnic, producătorul trebuie să precizeze proporțiile în care este necesar să se amestece oxidantul și pigmentul. Este de obicei necesar să se dilueze vopseaua cu dezvoltatorul în raport de 1k 1. Este suficient să-l strângeți în recipient și să turnați oxidul.

Dacă substanța și oxidantul sunt cumpărate separat, atunci în acest caz este necesar să le amestecați strict în conformitate cu instrucțiunile atașate la procesul de vopsire sau descrise pe sticla dezvoltatorului.

Vopsea bine

Instrucțiunile explică în mod clar schema de diluare a produsului. Pentru aceste scopuri, aveți nevoie de un container din plastic, sticlă sau ceramică, dar nu din metal. Pe lângă o paletă din silicon sau plastic.

 1. Oxidantul este turnat în castron, apoi culoarea.
 2. Componentele interacționează aproape imediat, deci trebuie să le amestecați bine și rapid. Masa ar trebui să fie o structură omogenă.
 3. Substanța se aplică rădăcinilor și se întinde pe toată suprafața părului.
 4. Când pictura este amestecată periodic. În caz contrar, este posibil ca parul să nu apară în culoarea corectă.

Erori "fatale"

Uneori rezultatul colorării nu corespunde așteptărilor. Acest lucru se întâmplă dintr-un singur motiv - raportul dintre vopsea și oxidant este calculat incorect. Ignorarea instrucțiunilor cu instrucțiuni poate fi plină de consecințe diferite, în funcție de ce greșeală este făcută.

 1. Cantitate mică de dezvoltator. În acest caz, culoarea poate fi luată inegal sau părul nu este pigmentat deloc.
 2. Oxidantul este mai mult decât este necesar. În această situație, pe lângă colorarea neuniformă, există riscul deteriorării buclelor. Cantitatea excesiva de peroxid de hidrogen, care face parte din ea, usuca parul, facandu-l fragil, decolorat. Restaurați coafurile vechi de sănătate după un astfel de "stres" este dificil.
 3. Aplicarea schemelor de culori și dezvoltator al diferitelor companii. Cheia succesului de colorare este utilizarea de componente ale aceluiași producător. Un oxidant dintr-o marcă diferită poate conține mai mult sau mai puțin H2O2 decât este necesar pentru a obține o anumită nuanță. Raportul dintre componente în acest caz trebuie calculat independent. În cazul în care oxidantul și vopselele produse de o singură companie, acestea pot fi utilizate la orice procent de perhidrol în dezvoltator.
 4. Timpul de expunere a crescut sau a scăzut. Pe ambalaj sau în instrucțiuni, producătorul trebuie să specifice intervalul de timp necesar pentru vopsirea de păr de înaltă calitate. Neglijarea recomandării poate duce la deteriorarea tijelor atunci când amestecul este menținut în poziție și, în cazul unei spălări înainte de timpul prescris, poate conduce la o colorare neuniformă a toroanelor.

Prezentare generală a oxidanților populari

Toți oxidatorii pentru vopsea, indiferent de producător sau preț, au aceeași componentă principală - peroxidul de hidrogen. De asemenea, sunt incluse:

 • apă;
 • agenți de îngroșare;
 • stabilizatori;
 • emulsifianți (emolienți);
 • agenți de spumare.

Unii producători adaugă componente de origine naturală oxigenului: vitamine, extracte și extracte de plante. Acest lucru permite agentului să aibă un efect de îngrijire a părului.

Vezi deasemenea: proporțiile de pulbere de amestecare și de oxigen pentru albirea părului (video)

 1. Dezvoltator de culori profesionist cu Estel De Luxe. Este un colorant standard pentru pigmenți. Nu există ingrediente suplimentare. În accesul unui agent de oxidare cu conținut de peroxid de hidrogen de la 3% la 12% în flacoane de volum diferit (maximum 1000 ml). Prețul produsului de la 65 de ruble. pentru un flacon cu o capacitate de 60 ml până la 500 de ruble. pentru 1 l.
 2. Activator profesionist de la compania Kapous. Acest produs, pe lângă componentele tipice, conține extract de ginseng și proteine ​​din orez, care promovează o acțiune atentă pe bucle și le reduce daunele. Oxidantul este ambalat în flacoane cu o capacitate diferită - de la 150 la 1000 ml. Conținutul de H2O2 din oxigen este de la 1,5% la 12%. Prețul minim pentru o sticlă mică în magazinele online este de 70 de ruble. Containerele de litru de acest brand sunt vândute pentru 300-350 de ruble.
 3. Oxidizator cu Londa Professional. În plus față de componentele standard, se adaugă acizi etidronici, fosforici și salicilici. Consistența dezvoltatorului este cremoasă, perfect amestecată cu substanța pigmentantă, fără bulgări. Apasă ușor pe păr și pată uniform pe fire. Ca și alți producători, puteți găsi 3, 6, 9 și 12% oxigenți. Prețul pe litru - 550-600 de ruble. Sunt disponibile bule cu un volum mai mic (150 ml) pentru o singură utilizare.
 4. Linia Loreal Considerente preferință. Este conceput pentru a fi utilizat acasă. O componentă suplimentară a dezvoltatorului este glicerina. Vopseaua este diluată ușor cu un agent de oxidare și o substanță pigmentantă. După pătare, buclele nu își pierd leșinul, devin netede. Este posibil să se găsească dezvoltatorul, atât cu conținut minim (3%, 6%) cât și cu maximum (9%, 12%). Costul unei sticle de 1000 ml este de la 900 de ruble. În magazinele de cosmetice specializate, produsul este vândut pentru îmbutelierea în recipiente mici pentru o singură utilizare.
 5. Matrix dezvoltatori. Acestea sunt considerate printre cele mai bune dintre produsele concurente. Aceste produse pot fi găsite numai în magazine profesionale. Când este combinat cu vopseaua aceluiași brand, părul după vopsire arată natural și bine îngrijit. Pentru procedura, puteți alege oxigenatorul cu orice conținut de substanță activă (peroxid de hidrogen) de la 3 la 12%. Dezavantajele fondurilor pot fi atribuite prețului ridicat - costul unei sticle de litru de 600 de ruble.
 6. Wella Professional. Un alt producător, care are încredere în stilistii profesioniști și multe femei. Agentul de oxidare conține compuși polimeri activi care au un efect benefic asupra structurii buclelor. Dezvoltatorul se amestecă minunat cu schema de culori și stabilește uniform, asigurând colorarea completă. Există emulsii pentru vopselele cu conținut de peroxid de hidrogen de 1,9 și 4%, precum și oxidanți de 6%, 9% și 12%. Costul unei sticle de litru - de la 800 de ruble. Produsul este vândut în porții mici pe aplicație (60 ml fiecare), prețul fiind de la 100 de ruble.

Individ sau împreună

Unele femei nu văd nevoia de a cumpăra separat culoarea și dezvoltatorul. Într-adevăr, pe rafturile magazinelor de cosmetice, supermarket-uri există o mare varietate de truse gata făcute. Ele sunt mai ușor și mai familiarizate decât instrumentele profesionale. Iar caracteristicile, la prima vedere, sunt la fel. Cu toate acestea, nu este cazul.

Seturile standard sunt concepute pentru toate tipurile de păr, fără a lua în considerare caracteristicile individuale ale părului unei femei. Adesea rezultatul colorării din culoarea magazinului nu este plăcut - umbra diferă de cea cerută de producător. Uneori, Kohler se așază neuniform, există zone care nu sunt pigmentate. Acest lucru se datorează faptului că dezvoltatorul din kit are un procent standard de perhidrol.

Cu vopsea profesionala riscurile sunt minime.

 1. Economie. Ambalarea standard este concepută pentru o singură utilizare pentru părul cu lungime medie. Un tub de culoare și sticla dezvoltator poate fi suficient pentru 2-3 utilizări, în funcție de lungimea buclelor.
 2. Selectarea independentă a durabilității și a intensității umbră. Prin modificarea procentului de peroxid de hidrogen, puteți obține performanța necesară.
 3. 100 de procente color. Proporțiile precise ale substanței active (peroxid) sunt vopsite pe butil în detaliu pentru a obține culoarea cerută.

opinii

Pentru a selecta oxidantul potrivit din prima dată nu este posibil pentru toată lumea. Înainte de a achiziționa produse, este mai bine să vă familiarizați cu informațiile de la producător și cu recenziile femeilor care folosesc un anumit brand de dezvoltator.

Olga: "Prin primăvară am decis să schimb imaginea - să revin într-o blondă. La sfatul unui prieten a cumparat o culoare profesionala Loreal. La început, nu mi-a plăcut faptul că era necesar să o achiziționăm separat, iar costul a fost destul de mare. Oxidatorul a luat 12 procente peroxid. Testat la păr, culoarea sa dovedit a fi naturală. Fonduri suficiente pentru alte 3 ori. Punct de vedere economic. "

Katerina: "De mult timp a fost descoperită pentru culoarea Kohler de la compania Matrix. La început, a fost pictat doar în saloane, și apoi a trecut la culoarea acasă. Îmi place foarte mult că oxidantul și pigmentul sunt ușor de amestecat, textura și mirosul sunt plăcute, nu există amoniac în compoziție. Lucrul rău este că se spală repede. Trebuie să picurăm aproximativ o dată într-o lună și jumătate. "

Elena: "Îmi place să experimentez culoarea parului. Am încercat multe instrumente diferite, atât cele obișnuite cât și cele profesionale. Alegerea sa oprit pe un oxidant și o culoare de la compania Kapous. Costul este plăcut, rezultatul este excelent și nu a observat nici un rău. Se pare că după colorația firelor devine și mai sănătoase. "

Anna: "Sunt un fan Wella. Deși un produs scump, dar de calitate. Vopseste părul gri și nu dăunează părului. Un alt mare avantaj al acestei companii este durata lungă de valabilitate a oxidantului din momentul primei utilizări - 1,5 ani. Dezvoltatorul nu își pierde proprietățile. "

http://vashvolos.com/okisliteli-dlya-kraski