logo

Ce culoare de păr este potrivită pentru fetele cu pistrui

Orice tânără din când în când există dorința de a-și schimba drastic aspectul. Cea mai simplă și mai accesibilă modalitate de a vă schimba este să vă vopsiți părul. S-ar părea că ceea ce este mai simplu: cumpărați vopsea și schimbați culoarea părului în câteva minute. Dar, înainte de a face acest lucru, trebuie să decideți despre alegerea culorii și această sarcină nu este deloc simplă. La urma urmei, cât de corect și cu succes această alegere va fi făcută - depinde foarte mult. O nouă coafură nu poate doar să înfrumusețeze o fată, ci și să joace ceea ce se numește o glumă crudă: să-i strică în mod semnificativ aspectul.

Prin urmare, alegerea variantei potrivite de vopsea ar trebui să țină cont de mai mulți factori, mai ales că se referă la detaliile exprimate ale aspectului acesteia. Și acești parametri pot include culoarea irisului, tonul pielii și, dacă fetița are pistrui, atunci fără acest factor pur și simplu nu se poate face. Dar nu este nimic posibil. Ar trebui doar să-ți dai seama cum să faci alegerea corectă a colorantului și să navighezi la ce culoare de păr este potrivită pentru fetele cu pistrui.

Determinați nuanța naturală

Nu este un secret că deseori, încercând să descriem apariția unei persoane, folosim definițiile de tipul: "ea este blondă" sau "ea este întunecată". Dar, vedeți, este o descriere atât de simplificată, când există o paletă vastă de culori, reprezentată de un număr mare de nuanțe diferite. Dar în ce mod, în mod corect să se orienteze în definirea culorii părului natural?

Desigur, în aceste cazuri este recomandabil să solicitați sfatul unui profesionist din domeniul lor - un colorist. Pentru a determina tonul natural, specialistul va efectua separarea firelor din partea din spate a capului și va compara cu mostrele de pe harta de culoare. Desigur, înainte ca această fată să aducă părul în ordine - asigurați-vă că se spală și se usucă. Este comparat, de regulă, cu o secțiune de păr din zona rădăcinii, deoarece capetele în creștere pot fi arse sub influența razelor ultraviolete. Se recomandă să determinați tonul natural în lumina naturală, deoarece oricare altul (lămpi, lampă etc.) poate distorsiona semnificativ transmisia de culori.

Selectăm opțiunea perfectă

De îndată ce coloristul determină nuanța naturală, puteți începe să alegeți culorile. Mai intai trebuie sa dai seama cum se face selectia culorii dorite pentru a intelege mai bine ce umbra a unei fete cu pistrui sa aleaga.

Cum se determină subtilitatea faciale?

După cum știți, fetele înfundate aproape nu au niciodată pistrui pe fețele lor, ele sunt prezente în principal numai la cei care au piele echitabilă. Cu toate acestea, aceasta nu înseamnă că pielea unor astfel de reprezentanți ai sexului echitabil este de același tip. Dimpotrivă, chiar și tonurile palide ale pielii au un număr mare de variații. Dar, în cele mai multe cazuri, experții fac încă o diferență, subliniind cele trei sub-tonuri principale. Ele sunt exprimate într-o stare rece și caldă, dar există și una neutră. Neutrul nu este la fel de comun ca alte nuanțe și de obicei include celelalte două nuanțe. Dacă vorbim despre frig, atunci puteți vedea în ea predominanța de albastru cu roz și dacă considerați cald, apoi galben.

Pentru a determina subtonul tău de piele, ar trebui să te uiți (în mod necesar în lumina naturală) pe încheietura mâinii. Dacă venele au nuanțe albastre sau de liliac, atunci cu siguranță aparții "nordilor". Pentru acele fete care au o nuanță neutră, au tendința de a avea o nuanță turcoaz, în timp ce pentru sudari este o măslină.

Pentru a efectua această verificare, puteți utiliza următoarele metode:

 • ar trebui să aducă o foaie de hârtie albă. Dacă observați că pielea de pe fundalul hârtiei alb zăpadă pare galbenă, atunci tonul său este mai aproape de cald, dacă este albastru sau rece;
 • argint și obiecte de aur ar trebui să fie pus pe pielea de la încheietura mâinii. După aceea, analizați care dintre ele ar arăta mai spectaculoase. Argintul este mai potrivit pentru frumusețea reprezentanților subtonului rece, aurului - pentru cei care au o subtonă caldă.
 • este de dorit să se efectueze mai multe experimente utilizând doar bucăți mici de pânză colorată sau batiste pentru aceasta. Dacă aparțineți reprezentantului tipului cald, atunci tonurile sunt mai potrivite pentru pastelate, dacă sunt bogate la rece.

Este necesar să ne amintim și să ținem seama de faptul că tonul pielii se poate schimba de-a lungul anilor. În plus, acestea pot avea un efect asupra tenului fetei dacă există boli.

Se crede că fetele care au un ton de piele rece, de regulă, cea mai potrivită culoare a părului cu nuanțe de "paletă de îngheț":

 • o blondă rece cu o strălucire de argint;
 • ashy;
 • roșu rece, îl obțin prin adăugarea pigmenților adecvați la vopsea.

Este destul de dificil să se obțină culoarea castanului fără roșu, acest tip de bijuterie poate fi realizată numai de coloranți profesioniști foarte profesioniști. "Sudanii", trebuie să vă gândiți la nuanțe calde:

Frecvențele pot avea, de regulă, culoarea unei nuanțe de maro de o paletă diferită - de la lumină până la aproape rășină. În acest sens, culoarea parului pentru fetele cu pistrui trebuie aleasă întotdeauna cu culoarea pigmentului disponibilă. Majoritatea experților recomandă proprietarilor de "mărci" ușoare să acorde mai multă atenție nuanțelor colorate, dacă petele au o culoare maro închis, atunci este de dorit să alegeți un ton întunecat.

Specialiștii nu sunt sfătuiți să folosească culoarea neagră albă sau bogată, nu se vor întâlni bine cu pielea acoperită cu pistrui.

Influența alegerii irisului

O circumstanță importantă care ar trebui să joace un rol dominant în alegerea variantei optime este culoarea irisului ochiului. Mai jos sunt cele mai ideale soluții. Dacă ochii unei fete:

 • maro, ar trebui să fiți ghidați de faptul că se pot potrivi diferitelor variante de tonuri maro, de exemplu, cacao, castan și altele. Dacă o fată vrea să devină o blondă, atunci ea trebuie să aleagă nuanțele de miere;
 • verde, atunci cel mai bun pentru fata va potrivi culoarea roșie, în special, se va potrivi cu nuanțele de cupru vechi. Dimpotrivă, negrul și gri-arginții vor crea ochii estompați;
 • Albastru, atunci sunt mai potrivite pentru caramel și nuanțe de miere. Dacă irisul este foarte luminos, atunci culoarea întunecată a firelor ar trebui evitată - nu va crea atractivitate.
 • albastru, este recomandat ca fata fata de astfel de ochi, vopsea bucle cu o tentă de castan închis;
 • gri, nu este absolut de dorit să alegeți bucle negre, ele vor în mod semnificativ vârstă în exterior. Mult mai eficient va arata, de exemplu, cacao cu lapte si alte nuante mai moi. Dar pentru a utiliza blândia blond reprezentanți de dorit de piele palidă.

Tipuri de culori

Cu definiția corectă a acesteia, alegerea va fi mult mai ușoară. Următoarele sunt tipurile de culoare existente, acum corespund tuturor anotimpurilor:

 1. Spring. Fetele cu acest tip de culoare, în cele mai multe cazuri au pistrui pe față. De regulă, ele au o piele ușoară, uneori puțin gălbuie. Dacă vorbim despre nuanța naturală a părului, este lumină, irisul, în majoritatea cazurilor, în fetele de primăvară este gri-albastru. Experții le sfătuiesc să picteze fire în nuanțe moi și ușoare. Puteți utiliza nuci, miere și alte tonuri similare. Cu toate acestea, cu o piele foarte ușoară și prezența de pete roșii, va fi mult mai precisă să acorde o atenție la gama de culori reci. Aurul, în această circumstanță, poate face față mai palidă, accentuând pistrui.
 2. Vara. Sexul corect cu acest tip de culoare, ca și cel precedent, sunt purtători de pistrui, dar mai ales pe nas. Ei au o piele usoara, culoarea parului este maro deschis. Irisul, de regulă, este înzestrat cu nuanțe diferite, dar în aproape toate cazurile acestea sunt de culoare deschisă, albastră și gri. Fetele cu un asemenea tip de culoare universală își pot permite să aleagă nuanțe atât de lumină, cât și de întuneric, totuși, culoarea firelor nu trebuie să fie aceeași cu tonul pistrui.
 3. Toamna. Frecvențele destul de frecvente pot fi văzute în fața reprezentanților "toamnei". În ciuda sezonului rece, numele tonurilor faciale ale unor astfel de fete sunt în mare parte calde. Nuanța naturală a părului este maro roșcat. Este categoric nerecomandat pentru fetele cu acest tip de culoare să folosească lapte, platină, cenușă și mai ales culoarea neagră a buclelor. Este recomandat să vă vopsiți părul cu o nuanță de scorțișoară sau cu coniac de vârstă, diferite variante de ghimbir, de asemenea, vor decora exteriorul.
 4. Iarna. Spre deosebire de cele două tipuri anterioare, reprezentanții acestui tip de iarnă, pistrui pe față sunt mai puțin obișnuiți, prin urmare, implică alegerea tonurilor speciale. În cele mai multe cazuri, acestea au o piele echitabilă și se disting prin nuanțe reci. Fetele de acest tip de culoare, care arată pistrui pe fețele lor, ar prefera nuanțe reci pentru părul lor. În ceea ce privește culorile cu predominanța tonurilor roșii, atunci acestea ar trebui tratate negativ și este mai bine să nu se folosească, pentru a nu dăuna serios aspectului și a pierde atractivitatea.

culoare

După cum sa menționat mai sus, există multe nuanțe atunci când alegeți o culoare a părului, când o fată are pistrui. Există o altă circumstanță care trebuie luată în considerare atunci când alegeți culoarea perfectă a părului. Aceasta se referă la culoarea aspectului. Pe lângă tipul de culoare, culoarea este exprimată în patru versiuni:

 • pastel. De regulă, reprezentanții de acest tip nu sunt foarte atrăgători - frumusețe moale. Majoritatea sunt fete "de vară" și "primăvară". Dacă doresc să coloreze buclele folosind tonuri întunecate, aceasta va fi alegerea potrivită. Din moment ce adaugă vârsta vizuală. Aici opțiunea ideală ar fi alegerea nuanțelor blonzi, cu excepția platinei. Este, de asemenea, posibil să se utilizeze tehnologia de evidențiere, va da un efect suplimentar de aspect.
 • dezactivat. Cele mai frecvente, deoarece fetele aparținând acestui grup se găsesc în fiecare dintre cele patru tipuri de culori, totuși, frumusețile de iarnă sunt mult mai mici printre acestea. Pentru a evita distrugerea armoniei, ar trebui folosite combinații luminoase și contrastante. De exemplu, nu se recomandă vopsirea părții principale a părului negru cu breton puternic roșu. Pentru fetele din acest grup, orice varianta de blonda poate fi o optiune ideala.
 • plin de noroi. Aici puteți întâlni reprezentanți ai "iarnă" și "cădere". De regulă, sunt recomandate nuanțe luminoase de bucle. Ar trebui să optați pentru ciocolată;
 • contrastant. Reprezentanții de acest tip arătau în mod special, ieșiți din mulțime. Cu pielea albă, pot avea bucle întunecate. Și dimpotrivă - bucle de culoare de in și ochi - de ciocolată neagră. Și dacă o astfel de fată are niște pistrui pe nas, atunci ea va aduce chiar și culoarea ei specială, astfel încât să nu pierdeți această ocazie. Asta este, alegerea unei culori a părului, nu intens experimentați pentru a devia de la culoarea naturală.

În concluzie

Dacă nuanța vopselei pentru fire este aleasă corect, puteți să vă ajustați aspectul cu pistrui: fie să le selectați pe față, fie să le faceți mai puțin vizibile. În situația în care trebuie să evidențiați pistrui, ar trebui să alegeți nuanțe de vopsea care vor fi mult mai ușoare sau mai întunecate decât ele. Când fata vrea să ascundă pistrui, atunci cea mai bună opțiune ar fi să-ți vopsești părul într-o nuanță roșiatică. Această culoare strălucitoare va ajuta la distragerea atenției de pe fața ei. Nu utilizați albastru-negru și platină - este absolut neconcordantă cu pistrui.

http://freckles.su/kakoj-cvet-volos-podxodit-devushkam-s-vesnushkami.html

Ce culoare de păr este potrivită pentru pistrui pe față?

Ce culoare de păr este potrivită pentru pistrui pe față?

Culoarea pistruiilor poate fi, de asemenea, diferită. Aș sfătui să alegeți o culoare a părului în aceeași nuanță, dar puțin mai întunecată. Asta este, în cazul în care pistrui, cu o tentă de culoare maro costum castan, dacă cu roșu, mai roșu, cu o nuanță de cupru. Blondă nu este potrivită, ca, rareori, pistrui de nuanță gri. Negru, de asemenea, din același motiv. Părul blond va evidenția mai mult pistrui, deci dacă doriți să le deghizați, alegeți un colorant de intensitate medie: nu întuneric și nu prea lumină.

Fetele de primăvară se potrivesc cu toate culorile luminoase cu nuanțe de cenușă. Culori de aur și roșu. Maro închis, castan sau de cupru, de asemenea, nu combinate prost cu pistrui pe fata ta. În general, culorile "pure", subtonele moi trebuie evitate, contrastul culorii petelor de pistrui pe pielea mai ușoară și atenția asupra ei însăși, sunt "întârziate".

Evitați predominanța tonurilor galbene și roșii în culoarea părului. Cei care au pistrui, de asemenea, nu ar trebui să-și vată părul alb. Se accentuează și se concentrează asupra imperfecțiunilor pielii feței și este adecvată numai persoanelor cu piele extrem de netedă și echitabilă.

Am pielea usoara, nu bronzeaza, pete de pigment, cum ar fi pistrui, tot timpul anului (mai usor in timpul iernii). Mă iubesc doar în timpul iernii. Culoarea naturală a părului este castan, nu întuneric. Ea și-a pictat părul cu beaujolai, cafea, castan închis, chiar bordeaux și mahon închis - și mi-a plăcut. Fața era mai strălucitoare pe fundalul întunecat. Coafor a convins să "întineri" - să picteze în blondă caldă. Ea a corodat încăpățânat vechea culoare, a ieșit pe blondul călduros declarat și că - culoarea părului fără fața mea este foarte frumoasă, dar cu pigmentarea mea arăt ca Antoshka (din cântec, hai să săpăm cartofi...) cu păr gri. Și în jurul valorii de pensionar - blondes.

http://www.bolshoyvopros.ru/questions/2313616-kakoj-cvet-volos-podhodit-k-vesnushkam-na-lice.html

Imagine minunată

Sănătate, astrologie, teste, relații, psihologie, poezie

12 combinații reci pentru tipul de culoare - un articol foarte util!

12 combinații minunate în funcție de tipul de culoare sunt un articol foarte util! Fiecare femeie depune eforturi maxime pentru a arăta decent, dar unele femei au tendința să o exagereze și să cedeze tendințelor la modă, să aleagă lucruri care nu le corespund deloc.

Dacă doriți ca imaginea dvs. să arate mai bine, ar trebui să luați în considerare tipul de culoare. Vă oferim 12 combinații minunate în funcție de tipul de culoare. Mai interesant aici.

Culoare tip "Spring"

Părul tău: auriu, blond deschis, blond, in, grâu și paie. Părul este dominat de călduțe călduroase galbene, miere, chihlimbar. Structura este de obicei subțire, adesea pufoasă sau ondulată. Culoarea sprâncenelor coincide cu culoarea părului sau numai 1-2 tonuri mai întunecate.

Ochii tăi sunt albastru deschis, albastru verzui, verde, chihlimbar, turcoaz, verde aprins și albastru deschis. Rar - maro. În irisul ochiului există o pată de aur.

Pielea ta: fildeș, bej, porțelan, lumină de aur. Ei bine, dar încet soare, cumpărarea treptată a unei nuanțe de maro auriu, miere sau roșiatică. Adesea există pistrui de aur sau maro deschis și o strălucire ușoară și delicată.

A se vedea, de asemenea: 5 Evident va lua "ieftine" femei!

1. Soft "spring"

Contrast în contrast foarte modest. Este o față caldă, cu culoarea piersicului și părul de aur ușor.

2. "primăvara" de aur

Tip intermediar de culoare între "primăvară" și "toamnă". Piele cu nuanță de piersică, păr auriu-roșu.

3. Bright "primăvară"

Subtip cu contrast ridicat și păr brun auriu. Culoare intermediară între "primăvară" și "iarna".

Vezi de asemenea: Cheat foaie pentru toate femeile! Combinația perfectă de haine color și păr!

Culoare tip "Summer"

Părul tău: cenușă-blondă, șoarece-maro, mediu blond și maro deschis, cenușă maro. În soare se estompează rapid. De regulă, părul este mai devreme, dar devine treptat cenușiu, iar fiecare componentă dobândește o nuanță aristocratică de cenușă. Sprancenele sunt întotdeauna blonde nuanțe: de la lumină la întuneric.

Ochii dvs.: adesea plictisitori, ușor cețoși. Culoarea poate fi diferită: gri-albastru, gri-verde, albastru deschis, albastru, verde-albastru, verde, nuci, maro deschis.

Pielea ta: subțire și delicată în aspect, din care se pare ca ar fi lovit rece; există pistrui. Culoarea pielii de vară este variată: măsline, măsline ușoare, roz și bej, roz, porțelan și fildeș.

1. "Vară" naturală

Acesta este un tip rece. Păr mediu și întunecat, ochi gri, verde-albastru, mlaștină etc.

2. "Vara" cald

Aceasta include toți cei care au părul blond și nu tonul pielii foarte rece. Acest subtip poate fi considerat intermediar între "primăvară" și "vară".

3. Soft "vară"

Tip de aspect cu contrast scăzut și păr mediu, păr rece, tonuri complexe de ochi și piele ușor echilibrată.

A se vedea și: 20 de combinații de culori perfecte pentru haine pentru o imagine luminată

Tipul de culoare "toamna"

Părul tău: cupru-maro, roșu, bronz, roșu-morcov, cupru, cupru ușor, maro auriu, maro cald, maro închis cu un luciu roșcat. Părul devine gri întunecat, îmbrăcând ușor fiecare fir în raze strălucitoare de ton galben auriu. Culoarea sprâncenelor este comparabilă cu culoarea parului și întotdeauna cu o nuanță aurie sau roșiatică.

Ochii tăi: strălucitori, "arși". Culoarea este în principal întunecată: ambra-maro, verde stuf, verde-căpșuni, maro închis, maro auriu. Mai puțin frecvente sunt albastru, gri cu vene maronii, kerosen, verde-albastru, chihlimbar.

Pielea ta: arată bine și netedă. Practic, nu sunt predispuse la roșeață și alte defecte minore. Dar pot exista pistrui. Blushul este extrem de rar și, dacă apare, este abia vizibil cu o nuanță de piersică. Gama de culori este mare: auriu-bej, roz-bej, fildeș, șampanie, roșu-maroniu cu iluminare de fundal galben auriu, piersic, castan ușor.

1. "toamna" naturală

Părul strălucitor de ghimbir mai aproape de roșu. Pielea are o subtonă roșu-portocalie.

2. Soft "toamna"

Tip de culoare intermediară între "vară" și "toamnă". O nuanță uimită de păr, dar pielea are, de asemenea, o subtilă roșu-roșie.

3. Dark "toamna"

Lumină tsvetotip cu piele echilibrată, cu subtone roșu-roșu și păr brun închis.

Vezi de asemenea: 12 regulile de moda cum sa arate scump! Încercați, este ușor!

Tsvetotyp "Winter"

Părul tău: întuneric, culoarea nu sa schimbat abia de la naștere: negru și castan, negru, castan, cenușă-maro, prune. Sau alb strălucitor, cu o strălucire clară a cenușii. Structura părului este adesea groasă și densă. Sprancenele sunt intotdeauna intunecate, chiar daca "iarna" este o blonda arzatoare.

Ochii dvs.: maro închis, maro adânc, negru, verde înghețat, gri închis, albastru strălucitor sau albastru.

Pielea ta: de regulă, destul de densă și netedă, cu o nuanță transparentă albăstrui. Brownish-olive, roz, măslin, bej, cenușă-maro, porțelan, alb-bej. Frecvențele sunt extrem de rare.

1. "iarnă" naturală

Piele moale de nuanta rece si parul inchis.

2. Dark "iarna"

Contrast puternic: păr foarte fin și întunecat. Exprimați ochii.

3. Lumina "iarnă"

Acesta este un contrast extrem de rece în aparență - în culoarea părului și a pielii. Prezența minimă a impurității gri în culoare.

Vezi de asemenea: Ce pasiune domină subconștientul tău?

Dorim ca imaginea dvs. să fie întotdeauna perfectă. Întotdeauna rămâneți rece și atractiv.

http://www.greatpicture.ru/12-klassnyih-sochetaniy-po-vashemu-tsvetotipu/

Freckles nu reprezintă o problemă! (sfaturi pentru machiaj). LiveInternet Talk

conținut

Așa cum părul gri este un atribut al vârstei, astfel încât pistruiul este considerat un simbol al tinereții și al entuziasmului. Deci, ia în considerare artiști de machiaj profesionale. Acum nu este la modă să ascundeți pistruiurile, să le vopsiți sau să apelați la un laser.

Adevărat, nu confundați pete de vârstă și pistrui. Vorbim despre pete roșii sau roșu-maronii pe nas și pe obraji. Acestea vă permit să pierdeți până la 10 ani și să întinerim fața.

Frecvențele sunt rezultatul eșecului sistemului pigmentar. Pur și simplu, melanina (bronzul) nu este distribuită uniform pe suprafața pielii, ci este colectată în grupuri și depozitată sub formă de mici puncte întunecate. Este dificil să te lupți cu ei și, prin urmare, multe fete preferă să ascundă aceste "daruri însorite" sub un strat gros de cosmetice. Cum se aplică machiajul corect?

Așa că proprietarul ochilor căprui părea destul de impresionant și luminos, a atras atenția, este foarte important să acordăm atenție celor trei lucruri din imagine: culoarea părului, culoarea ochilor și culoarea pielii. Cu culoarea ochilor, problema este rezolvată, acordați atenție culorii pielii. Deci, care este culoarea părului pentru ochii căprui?

Ce culoare a părului se va potrivi cu ochii căprui și piele echitabilă

Principalele diferențe între tipurile de culori:

Acest tip de culoare este mai puțin cunoscut decât altele. Aspectul cu blond păr blond, poate fi, de asemenea, cu o nuanță de aur cald, lenjerie. Cu ochi albastru, verde, albastru. Pielea este ușoară, de regulă, palidă, cu o nuanță de aur moale sau roz-cremă. Arsurile arde rău, roșu în soare. Principalele nuanțe de coafură pentru păr: galben auriu, lenjerie, bej, maro auriu. Negrul nu este recomandat, deoarece creează un contrast puternic cu o față palidă, face chiar mai palidă. De asemenea, arata argintii, nuante de perle.

Parul negru saturat este potrivit pentru ochii verzi, verzi și luminoase. Pentru ochii cu o nuanță rece albastru / albastru / verde, culoarea părului rece este potrivită, cum ar fi lumina, cenușă medie blondă, argint, perla. Tonurile calde - maro, roșu gama, grâu - sunt potrivite pentru ochii verzi cu stropi maro. Culoarea inchisa este mai buna decat lumina subliniaza ochii verzi si maro.

Nuantele neregulate ale părului au umbra cu ochi strălucitori verde și albastru.

Amintiți-vă că sub culoarea acasă, culorile de păr întunecate sunt foarte ușor de atins. Va fi cel mai simplu pentru ei să reîmprospăteze și să tenta rădăcinile pe cont propriu. Culorile părului închis vor completa în mod armonios aspectul dvs. dacă aveți ochi maro sau de măsline.

Cu siguranta vei avea culori de par blond daca:

- aveți o culoare naturală ușoară sau medie a pielii

Toamna tip cald de culoare

La femei, fața de culoare "toamnă" are de obicei o nuanță de piersică caldă. Spre deosebire de "roșu" de primăvară - o raritate, pielea nu pare transparentă. Ochii sunt strălucitori (albastru strălucitor, verde smarald, maro auriu cu pată aurie). Paleta de edeme naturale caracteristice "toamnei" poate fi văzută în fotografie.

Aurul și tonurile portocalii nu vor da atractivitatea și prospețimea "toamnei". Pielea devine mai întunecată și pare nefiresc.

Femeile tinere - toamna:

Se întâlnește foarte rar, dar foarte spectaculoasă și luminată - este "toamna" cu ochi maro. În acest caz, ochii căprui sunt chihlimbari, ceai, verzui-maronii, coniac sau maro închis, pielea are nuanțe foarte calde, bej și piersic, adesea cu pistrui, și păr de diferite variante roșii - de la cupru la aur.

Atunci când alegeți o vopsea de păr, fetele de culoare de toamnă trebuie să acorde atenție tuturor tipurilor de opțiuni de ghimbir, pe care producătorii de vopsele oferă foarte mult. Acestea sunt cupru roșu strălucitor și nuanțe mai calme de chihlimbar și coniac și, desigur, diferite variante de tonuri de aur. În cadrul unui astfel de păr, pielea va străluci, pistruiele sunt foarte frumoase și umbrește ușor, iar ochii tăi vor străluci.

Orice nuanțe reci trebuie evitate: grafitul, cenușia, culorile roz vor face pielea sărăcăcioasă și pistrui pe ea - murdare sau invers - prea roșu. De asemenea, nu vopsiți părul în culori prea întunecate și prea luminoase.

♥ De asemenea, trebuie avut în vedere că nu un tip de machiaj este potrivit pentru toți proprietarii de pistrui.

Fată de primăvară

Ecranele verzi din această categorie sunt înzestrate cu o piele ușoară și palidă a feței, cu o nuanță de crem, roz, auriu. În vara acestor doamne nu se poate bronza, pe măsură ce pielea devine roșie și arde, și apoi rămâne albă. Un colorant bogat de păr închis este potrivit pentru ochii verzi verzi. Dacă umbra ochilor este rece, atunci nuanța parului ar trebui să fie aceeași (lumină blondă, cenușă, argint). Ochii verzi verzi se converg minunat în imaginea unei game de păr roșu-maroniu.

Fată de vară

Încercați o culoare nouă a părului

Și întrebarea este adesea dată de frumoasa jumătate a umanității. Deși este obișnuit să presupunem că natura nu este confundată în culori sau proporții, ne creează, dar ne străduim constant să ne îmbunătățim într-o stare perfect perfectă. Dar ce este acceptat pentru ideal? Opinia cuiva (proprie sau a altcuiva), standarde de model condiționate, descrieri în cărți? Iar motivele fiecăruia sunt, de asemenea, diferite: cineva trebuie să fie, oricum, ca o stea pop, cineva într-o housemate și numai pentru că uneori soțul se uită la ea și cineva doar primavara a afectat. Ei bine, sau toamna... Destul de femei! Îți voi spune în secret că numai propria ta idee de frumusețe poate deveni o scuză rezonabilă pentru schimbarea aspectului! Cine te vede cel mai adesea? Desigur, tu ești în oglindă. De fiecare dată, văzându-vă reflexia așa cum vă place, veți fi acuzat de o energie pozitivă, iar această taxă, fără îndoială, va fi transmisă tuturor celor care vă ajută. Există multe oportunități pentru a vă schimba aspectul. Dar nu le abuza - natura face rar greșeli!

http://kapitano.ru/krasota-i-zdorove/2077-kakoy-cvet-volos-podoydet-k-vesnushkam.html

Cu ce ​​culoare par canabis mai vizibilă. Ce culoare să-ți vopsesc părul

Freckles pe fata este primul semn al primavara. Deci, considerat din cele mai vechi timpuri. Există, de asemenea, o opinie potrivit căreia pistrui sunt o mulțime de fete cu piele roșie cu piele echitabilă. Ele apar la primele raze de primăvară și ne însoțesc toată vara.

Frecvențele sunt o reacție naturală la razele ultraviolete. Ele se regăsesc în principal pe pielea feței, brațele gâtului și partea superioară a spatelui. Dar există și oameni care sunt complet acoperite de ele!)

Culoarea pistruiilor poate avea diferite tonuri și nuanțe: de la aur la roșu închis. Am în general ocru)

Anterior, înainte de începutul secolului al XX-lea, oamenii cu pistrui au fost repartizați la clasele inferioare. Doamnele din societatea înaltă au încercat întotdeauna să ascundă sau, dacă este posibil, să evite pistruii. Se ascundeau de soare sub voaluri și umbrele, iar dacă UV putea încă să-și lase amprenta pe piele, doamnele trebuiau să o albească în diferite moduri.
Dar când moda a început să se îngroașe, societatea și-a revizuit părerea despre pistrui. Freckles a venit în vogă. Cei care nu au ocazia să se laude cu pistrui, pot să le atragă în salonul de tatuaj. Puteți folosi un creion special cosmetic. La urma urmei, pistruiul face fețe atât de drăguțe și atrăgătoare, dând chipului o expresie perseverentă.

Dar, din păcate, multe fete încearcă să scape de pistrui. Ei încearcă în mod activ pe propriile lor rețete pentru a elimina pistrui, care este foarte dăunătoare pentru piele. Îndepărtarea petelor de vârstă este o chestiune foarte complicată și nu există un răspuns neechivoc, prin urmare, "gama" de sfaturi de eliminare este foarte mare.

În trecutul trecut, pistrurile au fost considerate a fi un defect semnificativ în apariție, iar fetele au depus mult efort pentru a scăpa de ele sau cel puțin pentru a se ascunde sub un strat gros de machiaj. Astăzi, chipurile fermecătoare ale pistruilor apar pe ecranul mare, la televizor și în paginile publicațiilor de frumusețe și de modă. Freckles nu mai încearcă să se ascundă, iar mulți îi consideră o caracteristică foarte atractivă a aspectului. Prin urmare, machiajul modern pentru fetele cu pistrui, de regulă, nu le ascunde, ci doar accentuează frumusețea naturală.

 • Alegeți o fundație tonală în culoare

Atunci când pielea este acoperită cu pete maronii, poate fi deosebit de dificil să se determine tonul corect al pielii. Uită-te cu atenție la pielea ta în lumina zilei. Alegeți o fundație tonală, a cărei culoare coincide fie cu tonul suprafețelor de piele care nu sunt acoperite de pistrui, fie cu o culoare intermediară între culorile pielii și pistrui. Nu alegeți niciodată o fundație pentru culoarea pistruielor, în caz contrar, machiajul dvs. va arăta ca o mască întunecată pe față care contrastează cu culoarea mai deschisă a gâtului.

Cu el, machiajul arată mai natural și mai natural și durează mai mult pe piele.

 • Utilizați pulbere minerală

Creează pe piele o acoperire subțire care arată natural, în câteva ore împiedică apariția strălucirii uleioase și nu ascunde virtuțile care, fără îndoială, includ pistrui.

 • Încercați un hidratant de nuanțare

Dacă pulberea nu vă convine (de exemplu, dacă aveți pielea foarte uscată), această cremă vă va ajuta să ascundeți imperfecțiunile minore (de exemplu, o ușoară înroșire a pielii) și să oferiți o hidratare profundă pentru întreaga zi.

 • Nu utilizați baze tonale lichide.

În general, fetele cu pistrui ar trebui să evite orice resurse tonale care să creeze o acoperire densă a pielii. Ele, de regulă, nu ascund pistruiul complet (pentru aceasta sunt necesare multe produse cosmetice), dar ele creează impresia unei încercări eșuate de a le ascunde.

 • Utilizați nuanțe roz în roz

Ei disting frumos pistrui și fac fata mai proaspătă și mai tânără. Evitați rouge toate nuanțele de maro - acestea nu vor arăta ca o fard de obraz, ci ca un depozit de murdărie pe obraji. Pentru a evita o astfel de impresie, culoarea rouge trebuie să contrasteze în mod necesar cu culoarea pistruielor.

 • Utilizați cosmetice SPF

Pielea cu pistrui, de regulă, este deosebit de sensibilă la ultraviolete, deci cu siguranță trebuie protejată de soare. Crema dvs. de hidratare și / sau pulberea trebuie să conțină ingrediente de protecție solară.

 • Adăugați un bronz mic

O pereche de accidente vasculare cerebrale cu bronzer ușor pe obraji va fi un excelent detaliu final al machiajului tău. Bronzul ușor iluminează fața, accentuează pomeții și, în același timp, rămâne aproape imperceptibil.

 • Alegeți umbra potrivită pentru ochi

Majoritatea artiștilor de machiaj sunt de acord că culoarea umbrelor trebuie să fie diferită de cea a pistruiilor - aceasta permite cea mai bună subliniere a culorii și a formei ochilor. Din acest motiv, fetele cu pistrui nu ar trebui să facă machiajul ochilor. Machiajul ochilor: regulile și nuanțele în culori neutre, cum ar fi bejul și ciocolata. În rest, alegerea umbrelor pentru ei este practic nelimitată.

Alegerea culorii rujului depinde în întregime de faptul dacă doriți să subliniați frumusețea specială a pistruiilor sau, dimpotrivă, să le faceți cât mai puțin vizibile cu putință. În primul caz, este mai bine să alegeți rujul roz - acesta, ca și fardul de culoare roz, contrastează cu pistrui și le accentuează. La randul ei, buzele roz pe o fata cu pistrui par a fi deosebit de delicate si seducatoare.

În cel de-al doilea caz, ar trebui să se acorde prioritate prunului, rujului de culoare cireșe sau diferitelor nuanțe de maro.

Asigurați-vă că utilizați concealer - ascunde pistrui mai bine decât orice fundație sau pulbere. Aplicați o cantitate mică de concealer pe pielea cu pistrui și loviți-o ușor în piele cu vârful degetelor. Alegeți concealers cu o subtilă galbenă (nu roz!), Un ton mai luminos decât cadrul tonic. Printre cremele tonale alegeți cele care creează cea mai densă acoperire. Utilizarea concealerilor în combinație cu cremele de fundație este singura modalitate de a deghiza calitățile calcare.

Culoarea părului este un element important al aspectului oricărei fete. Poate atât să înfrumusețeze, cât și să afecteze negativ aspectul. În același timp, industria modernă a frumuseții face posibilă schimbarea radicală a imaginilor la prima dorință. Dar nu toate fetele știu cum să aleagă culoarea părului, astfel încât să provoace o admirație sinceră a celorlalți și să nu regrete alegerea de erupție când privesc în oglindă. În acest articol vom oferi câteva sfaturi utile pentru fetele care visează să-și schimbe imaginea cu coloranți pentru păr.

Pentru ca noua imagine să nu dezamăgească, ar trebui să alegeți cu atenție un colorant adecvat pentru păr. Editorii de stil sfătuiesc să se concentreze pe mai mulți factori:

 • culoarea ochilor
 • caracteristici faciale
 • tonul pielii
 • probleme dermatologice la nivelul feței,
 • gât lungime.

Parametrii cei mai importanți sunt culoarea ochilor și tonul pielii. Specialiștii în coafură știu cum să aleagă culoarea părului, pe baza datelor naturale ale clienților săi. În acest articol puteți găsi unele dintre secretele lor.

De regulă, culorile luminoase la rece sunt potrivite pentru proprietarii de nuanțe naturale de lumină brună și ochi albastru-albastru și albastru; ochi verzi rare - toate nuanțele de cupru; fetele cu ochi maro aleg în mod tradițional o paletă mai închisă: castan, cafea, grafit. Dacă doriți să depășiți cadrul clasic, este necesar să luați în considerare tonul pielii.

Orice fată vrea culoarea părului să o facă să pară mai atrăgătoare, ca să muncească, trebuie să se amestece armonios cu imaginea. Dacă o fată cu paloare aristocratică hotărăște să-și vopsească părul într-o culoare roșie sau albastru-roșie, riscă să se uite la prostie și dureroasă. Și, dimpotrivă, nu este cea mai sensibilă decizie de a vopsii părul în blondă de platină cu pielea întunecată.

Trebuie să se înțeleagă că tonul pielii se schimbă pe tot parcursul vieții: în funcție de vârstă, frecvența expunerii la soare, porii anului. De exemplu, în blonde în timpul iernii, pielea este mai palidă și este rezonabil să alegeți nuanțele unei palete reci. În timpul verii, pielea cu frumusețea părului este, de asemenea, rareori o pantă pentru un bronz puternic, dar poate deveni o culoare mai caldă, pot apărea pistrui pe față, ceea ce înseamnă că puteți experimenta cu grâu însorit sau chiar cu nuanțe de chihlimbar.

Alegerea unei vopsele pe baza de tipul de culoare

Pentru a nu deveni confuz și pentru a ține seama de toate nuanțele aspectului dvs., înainte de a începe schimbările, puteți utiliza sistemul tip de culoare special dezvoltat de stilisti. Adevărat la un anumit tip de culoare, vă va ajuta să decideți ce culoare de păr să alegeți. O opțiune mai simplă este alegerea între paletele calde și cele reci. De regulă, reprezentanții sexului mai slab își pot determina tipul de culoare intuitiv și avantajos să o folosească. Dacă în timpul vieții unei fete sau a unei femei:

 • Prefera bijuterii din argint, diamante.
 • Evitați hainele roșu, portocaliu, galben.
 • Alege culoarea neagră, gri, albastru, albastru și alb, apoi, cel mai probabil, aparține tipului de culoare rece. Și, dimpotrivă, proprietarii unui tip de culoare caldă.
 • Culoare de aur și bijuterii de platină.
 • Îmbrăcăminte de culori roșu, maro, vrăjitor.

Un test suplimentar poate fi efectuat folosind haine albe: dacă un tricou alb aruncă o strălucire albăstrui pe față, atunci această fată aparține unui tip de culoare rece și dacă are o stralucire gălbuie - la un tip de culoare caldă. O modalitate interesantă de a vă verifica tipul de culoare: uitați-vă la venele care arată prin interiorul încheieturilor. Dacă vene sunt albăstrui, tipul de culoare este rece, dacă este verzuie sau maro, este cald.

La femeile de tip rece de culoare, pielea palidă și ușoară este cea mai frecventă, ochii sunt saturați albastru sau verde, gri-albastru sau maro închis. Asemenea reprezentanți ai celei mai frumoase jumătăți a omenirii sunt contraindicate în culorile întunecate și în nuanțe cu subtone roșcate. Va fi potrivit să se uite nuanța maro deschisă a părului de diferite adâncimi, în culoarea lenjeriei și paie.

În cazul în care ochii sunt maro deschis sau verde, iar pielea cu o fard de obraz, are un bronz plăcut sau bronz, atunci vorbim despre un tip de culoare caldă. Toate nuanțele de aur, miere și caramel se potrivesc bine acestor fete. O imagine interesantă poate fi creată folosind nuanțe roșii cu roșu pronunțat. Pentru a înțelege mai bine cum să alegeți culoarea adecvată a părului, puteți utiliza tabelul.

Cu toate acestea, culoarea corespunzătoare nu poate fi întotdeauna determinată atât de categoric. De exemplu, negrul poate fi atât cald, cât și rece. În consecință, prima opțiune este potrivită pentru fetele de culoare caldă, iar cea de-a doua - pentru fetele de culoare rece.

Dacă tot nu înțelegeți ce culoare de păr se va potrivi cel mai bine, atunci în cel mai apropiat salon de înfrumusețare, comandantul poate determina cu ușurință acest lucru. Mai exact, modul de alegere a culorii părului se poate face pe baza unei opțiuni nu de la 2, ci de la 4 tipuri de culoare, denumite 4 pori ale anului:

Ce înseamnă să fii primăvară?

Un exemplu perfect de tip de primăvară de culoare este actrița de film Svetlana Khodchenkova. Fetele de primăvară și femeile sunt delicate: au părul pufos, uneori buclat, de tonuri ușoare. De-a lungul anilor, culoarea părului primăverii se poate întuneca, dar paleta rămâne aurită. Ochii: albastru sau verde, ocazional maro deschis. Pielea este, de obicei, ușoară, cu o blândețe blândă naturală și o risipă de pistrui. Această piele nu este un bronz foarte bun.

Dacă petrecerea de primăvară petrece mult timp în soare, pielea ei va dobândi o nuanță de piersică abia vizibilă. Astfel de fete atunci când aleg o nuanță de păr nu se recomandă să meargă departe de paleta lor naturală. Nuanțele întunecate vor avea aspectul gros și inexpresiv, culorile prea luminoase, de asemenea, nu se potrivesc.

În plus, vopsirea în culoarea închisă nu permite structura subțire a părului: bruneturile naturale au păr gros și neted, prin urmare, în primăvară, culorile întunecate arată slab și nefiresc. Fetele de primăvară sunt cele mai bune pentru a opta pentru părul de flori de aur: de la grâu-blond la castan ușor.

Ce înseamnă să fii o fată de vară?

Paradoxal, fetele și femeile de tip vară au o paletă rece. Părul acestor femei poate fi lumină și întunecată, dar întotdeauna cu o subtilă de cenușă. Fetele cu tip de vara contrastante sunt rare: au piele de portelan palid si par negru. Fetele cu un tip de vară cu contrast scăzut sunt mai frecvente. Acesta este cel mai tipic tip de apariție în rândul femeilor din Rusia.

Cameron Diaz este un mare exemplu vizual al unei veri cu contrast scăzut. Pielea are o nuanță albăstrui și după bronz. Dacă aceste fete au pistrui, ele vor fi de asemenea cenușă, nu de aur, ca doamnelor de primăvară. Ochii nu sunt culori foarte saturate: sunt de culoare gri-albastru, gri-verde, gri sau alune. Fetele de acest tip de culoare pot alege culoarea părului maro deschis. Dacă pare prea plictisitor, atunci experimentele de vară sunt disponibile cu nuanțe de caramel, platină, brandy, nuci și ghimbir.

Ce înseamnă să fii o toamnă în toamnă?

Toamna revine la tonuri calde. Doamne de acest tip de culoare se disting prin culori mai luminoase decât fetele primăverii. Pielea are o culoare plăcută, nu are tendința să se bronzeze, arde ușor, pot să apară pistrui de culoare maro deschis. Rumenets pentru astfel de fete - o raritate. Culoarea ochilor este, de obicei, foarte bogată: verde smarald, chihlimbar, maro cald. Culoarea părului joacă diferite nuanțe de cupru, castan și roșu. Actrita talentata Julianne Moore este un minunat exemplu de femeie in toamna. Toamna și fetele de toamnă au noroc că au un aspect foarte rar și nu li se recomandă să meargă departe de flori naturale. Dacă doriți o noutate, puteți alege un mai profund sau mai mult roșu printre multe nuante de rosu sau castan.

Ce înseamnă să fii o fată în timpul iernii?

Un alt tip de culoare al paletei reci este iarna. Tipul de culoare de iarnă diferă în contrast. Zăpada contrastantă este o fabuloasă albă de zăpadă: o piele albă, un păr drept și o roșie roz. Culoarea părului unei iarnă fără contrast este mai caldă: buclele sunt turnate în culoarea cafelei, ciocolatei. Ochii pot fi gri-albastru, gri-brun, negru, dar cel mai adesea maro. Pentru iernile contrastante, tonurile întunecate cu tonuri albastre sau burgunde sunt bune, pentru cele cu contrast scăzut - castanul închis, ciocolata. Dacă determinați cu înțelepciune tipul de culoare, întrebarea cum să alegeți culoarea parului devine foarte simplă și ușor de rezolvat.

Orice fată care dorește să schimbe imaginea ar trebui să știe că nu este suficient doar să-i vopsească părul într-o altă culoare, trebuie să folosiți haine noi, accesorii și machiaj.

Psihologii spun, dacă doriți să vă schimbați viața, schimbați coafura. Femeile, în primul rând, încep să se gândească cum să-și vopsească părul. Indiferent dacă începeți o viață nouă sau căutați doar pentru dvs., trebuie să înțelegeți ce tip de culoare sunteți și din care paletă ar trebui să alegeți nuanțele pentru noua dvs. coafură.

Sunt patru, al căror nume coincide cu anotimpurile - "Winter", "Spring", "Summer" și "Autumn". Combinația dintre culoarea ochilor și culoarea părului determină relația cu un anumit tip. În acest articol vă vom spune cum să determinați tipul de culoare și să vă ajutați să decideți ce culoare să vă vopsiți părul.

Nuanțe de păr pentru primăvară de culoare

Fata "Primăvara" se caracterizează prin nuanțe calde de aspect - piele ușoară, cu o blană blândă pe obraji. Dacă pielea este tăbăcită, atunci are o nuanță aurie-piersică, se întâmplă cu pistrui de culoare nisipoasă sau aurie.


"Primăvara" are albastru, maro deschis sau miere ușoară, culoarea chihlimbarului sau părului blond deschis. Redheads aparținând acestui tip de culoare sunt rareori găsite.

Natura a ales deja pigmentul care vă convine, deci atunci când alegeți o paletă de culori pentru păr este cel mai bine să vă concentrați asupra nuanței naturale.

Vopseaua de vopsea de vară poate alege din nuanțe aurii și soare, de exemplu, miere de aur blond sau însorită. Pentru cei care doresc să obțină un ton mai întunecat, culoarea coniacului adecvat sau castanul de aur. Fetele cu pistru se potrivesc cu blonda de cupru.

Culoarea parului pentru tipul de vară tip

Prin "zbura" se referă la tipul de apariție cu tonuri reci. Pielea dă o lumină albăstrui, pistrule sunt rare, dar dacă sunt, este gri-brun. Pielea se usucă cu ușurință, iar culoarea bronzului se dovedește a fi chiar și cu o nuanță umedă.

"Vara" este caracteristică și paie sau. Buclele sunt atât drepte, cât și buclate, mai ales uscate și subțiri. În cazul în care părul arde în soare, atunci ei vor obține o nuanță de coniac și apoi tipul de aspect poate fi confundat cu opțiunea de primăvară.

Tipul de vară nu are păr roșu sau negru. "Summer" poate fi împărțit în trei subtipuri: contrast, non-contrast și mediu. Nivelul de contrast este diferența de culoare dintre piele și păr.

Nuanțe de păr pentru tipul de culoare de toamnă apariție

Toamna este cel mai luminos tip de culoare. Pielea este de aur cu pistru roșiatic. În fața de toamnă nu se găsește o fard de obraz, ca și în primăvară, pielea nu este predispusă la arsuri solare, pot să apară arsuri și roșeață.

Ochii bruni și adesea găsiți în "toamna". Ochii pot fi de asemenea verde sau chihlimbar cu nuanțe de măsline. Tipul de apariție în "toamnă" este foarte contrastat, culorile sunt luminoase și saturate.

Printre fetele de toamnă nu veți întâlni ochii cu ochi albaștri, cu păr negru sau maro deschis. Dacă vă recunoașteți în descrierea tipului de apariție de toamnă, înseamnă că veți potrivi nuanțele roșu, cupru, maro și închis.

"Mahogany" sau "Sunrise Sunrise" - o opțiune excelentă pentru părul întunecat. "Toamna" permite tonuri reci, cum ar fi "păducel" sau "mahon".

Culoarea parului pentru tipul de iarna de sex feminin

Tipul de culoare rece "Winter" poate fi un contrast sau un contrast. Pielea la culoarea lăcrătă "de iarnă", cu un chill albastru și o fard de obraz pe obraji. Soarele nu-i plac pielea de iarnă, așa că sunbează prost. Ochii sunt albastru înghețat, maro închis și negru.

Pentru ochii albaștri "iarna" contrastanți și părul negru sunt caracteristice. Pentru acest tip de "abanos" potrivit. Acesta va da luminozitatea părului și va reîmprospăta imaginea.

Stilistii nu recomandă schimbarea drastică a tonului părului nativ. Pentru a accentua profunzimea culorii, este suficient să schimbați umbra originală la câteva tonuri.

Este mai dificil să se determine "iarnă" necontractantă - este păr brun sau întunecat de cenușă și piele cu o tentă de măsline. "Lalele negre" sau "pădure de fag" vor adăuga roșu părului fetei de iarnă. Cu toate acestea, amintiți-vă că "iarna" nu este caracterizată de nici o nuanță de roșu.

Reguli pentru îngrijirea părului vopsit

Ați învățat deja cum să alegeți culoarea părului, acum este important să păstrați firele sănătoase după vopsire și să încercați să faceți ultima nuanță pe părul dvs. cât mai mult timp posibil.

Vopseaua chimică dăunează părului, iar acest lucru nu este un secret. Ce se întâmplă cu adevărat? Părul are o structură solzoasă și, după vopsire, fiecare scală se îndepărtează de arborele de păr, ca rezultat - buclele pierd stralucirea, nu se freacă bine și se rup repede. În pachet, pe vopsea sunt aplicate diverse balsamuri și măști, care netezesc suprafața părului. Există anumite reguli, cu implementarea regulată a cărora buclele vor fi întotdeauna bine îngrijite, frumoase și mătăsoase.

 • Acordați atenție numelui produselor pentru păr - trebuie să existe expresia "pentru părul colorat". Aceste unelte sunt compuse din agenți speciali de netezire.
 • Cumpărați șampon și balsam de păr de la un producător. Companiile de cosmetice au grijă ca produsele lor să se completeze reciproc, iar complexul să afecteze mai eficient parul.
 • Aplicați la măștile hidratante și hidratante.
 • Incearca sa nu faci termo-styling. Nu vă uscați părul și lăsați-l să se usuce în mod natural.

O risipă de pistrui pe nas și obraji sau pe mâini este cu adevărat frumoasă și unică în fiecare caz. Freckles adaugă ceva neobișnuit pe piele. Unele femei le iau și le arată în întreaga lume. Alții încearcă să le ascundă în orice mod posibil. Aceasta este cu adevărat o alegere personală a fiecărei persoane. Dar ce este special despre pistrui?

Acest articol acoperă toate punctele principale pe care trebuie să le cunoașteți. Ce sunt ei? Cum să le rezolvați atunci când aplicați machiajul? Freckles-urile sunt o caracteristică interesantă, izbitoare și chiar puțin complexă a aspectului, indiferent dacă le aveți sau doar le iubiți pe cei care le au. Acesta este întregul adevăr despre pistrui.

Celebrități cu pistrui

Dacă folosiți celebrități ca exemplu, actrițele Julianne Moore și Lindsay Lohan sunt femei cu piele echitabilă, păr roșu și o mulțime de pistrui. Moore chiar a scris o serie de cărți pentru copii, în care personajul principal este, de asemenea, acoperit cu pistrui, iar numele ei este identic cu cel pe care la numit Moore în copilărie pentru apariția ei. Actrita explică: "Am scris o carte despre o fetiță care încearcă să scape de pistrui. Încă mai am pistrui și încă nu le plac, dar am alte lucruri de care trebuie să am grijă. Nu mă gândesc deloc la ele.

Regina din realitatea spectacolului, Kylie Jenner, are și pistrui pe fața ei, pe care aproape nimeni nu le vede până nu decide să joace într-o fotografie fără machiaj.

Blondă Kesha are, de asemenea, o mulțime de pistrui pe nas și pe obraji.

Frecvențele sunt diferite de petele solare și de vârstă.

Frecvențele sunt deseori folosite în discuții ca un concept interschimbabil pentru pete de vârstă sau pete solare. Uneori chiar se echivala cu molii. Cu toate acestea, există o mare diferență între petele solare și pistrui. Felicitările reale care apar în copilăria timpurie sunt cauzate de creșterea nivelului de melanină produs de melanocite (celulele pielii care produc pigment). Petele de pigment legate de vârstă apar la o vârstă mai matură, iar motivul apariției lor este o cantitate crescută de melanocite în piele, care apare ca urmare a rănirii cauzate de radiațiile ultraviolete.

Frecvențele sunt mai frecvente la persoanele cu piele echitabilă

Există alte caracteristici comune ale persoanelor cu pistrui, cum ar fi părul sau culoarea ochilor? Ele apar mai des la persoanele cu piele echitabilă. De asemenea, persoanele cu culoarea parului mai ușor au o probabilitate mai mare de a avea pistrui. Cu toate acestea, ele nu se găsesc exclusiv în astfel de persoane. Ele pot fi văzute la oameni cu piele mai închisă, dar sunt mult mai puțin obișnuiți.

Frecvențele sunt o trăsătură genetică.

Frecvențele nu apar la întâmplare. Ele sunt moștenite. Medicii confirmă faptul că oamenii pot avea o predispoziție genetică pentru pistrui și sunt deseori urmăriți în istoria familială.

Frecvențele pot fi albe sau îndepărtate complet.

Amintiți-vă povestea copiilor "Sucul frecat", scris de Judy Bloom? El povestește despre un elev de clasa a doua care vrea atât de mult să obțină pistrui că încearcă o rețetă care presupune că îi garantează succesul. Dar există o rețetă sau un instrument care a permis unei persoane care nu-i plac pistherele să scape de ele? Se pare că pistruiile pot fi îndepărtate în timpul unei operații simple cu laser. Ele pot fi, de asemenea, luminate sau chiar îndepărtate dacă nu sunt prea strălucitoare de la început cu o coajă chimică specială.

Puteți preveni apariția unor pistrui noi.

Dacă nu doriți să aveți pistrui noi, există o metodă simplă și accesibilă. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați protecția solară zilnic. Mai mult decât atât, este un sfat bun pentru a vă proteja pielea, indiferent dacă aveți pistrui sau nu.

Nu acoperiți pistrui cu fundație

Frecvențele pot fi ascunse dacă metodele cosmetice menționate mai sus nu sunt potrivite pentru dvs. sau pur și simplu nu doriți să le eliminați definitiv. Dar nu trebuie să le acoperiți cu fundație. Mai bine folosiți un hidratant cu un efect tonic, în timp ce alegeți tonul care este doar puțin mai întunecat decât tonul natural, pentru a combina culoarea pistruiului cu culoarea pielii.

Freckles nu înseamnă că ai o selecție limitată de machiaj.

În timp ce împrăștierea pistruiilor adaugă adâncimea, volumul și culoarea pielii, nu trebuie să vă faceți griji că din cauza lor nu veți putea purta tot felul de umbre, fard de obraz, ruj și așa mai departe. Culoarea produselor pe care le alegeți depinde de tonul pielii și de culoarea pistruiilor. Puteți întâlni oameni cu piele echitabilă și pistrui mai întunecați, există oameni cu pistrui mai ușori. Nu există o paletă specială de culori cosmetice, care să se potrivească oamenilor cu pistrui. Totul depinde de tonul pielii și de culoarea parului. De asemenea, merită remarcat faptul că noua regulă principală a frumuseții este că nu există reguli. Prin urmare, o fată cu pistrui poate folosi în siguranță orice culoare a cosmeticelor și se uită la aceeași minunată.

Freckles sunt frumoase

Mulți experți preferă să nu ascundă pistrui de clienții lor, numai dacă nu insistă asupra lor. Există două motive pentru care ați putea dori să vă arătați pistrui în lume. În primul rând, dacă vă acoperiți pistrui, este garantat că ar părea evident și nefiresc. În al doilea rând, pistruiul arata cel mai bine atunci când este lăsat neatins. La urma urmei, pistruiele sunt cu adevărat frumoase și îți adaugă personalitatea.

http://tehace.ru/color-in-the-interior/with-what-color-hair-more-appreciable-what-color-should-i-color-my-hair/