logo

Tipuri de aparate de ras electrice

Timp de mulți ani, bărbații se radă, iar procesul de bărbierit în timp a devenit mult mai ușor. Razele au devenit sigure, ceea ce împiedică tăieturile multiple. Dar problema principală cu rasul este încă iritarea pielii, deoarece rasul îndepărtează stratul superior și devine mai sensibil. Chiar și contactul cu pielea sau cu vântul poate provoca o înroșire. Pentru a face acest lucru, utilizați o varietate de loțiuni după bărbierit și pentru proces folosind o spumă specială.

Mai blând și mai sigur pentru piele este un bărbierit uscat. Acest lucru necesită un aparat de bărbierit electric, cu care vă puteți rade fără a atinge pielea cu lamele. Cu toate acestea, sondajele arată că majoritatea preferă să se rade într-un mod umed, deoarece le place o atingere ușoară a lamelor de pe piele. Există modele de rasitoare electrice pentru bărbierit umed, care se găsesc cu ușurință în magazine. Dar rasul uscat este considerat mai sigur.

Înainte de a alege o mașină de bărbierit, trebuie să decideți dacă aveți nevoie de ea sau nu și cum doriți să vă radeți? Puteți să cumpărați un aparat de bărbierit electric pentru rasul umed, precum și să îl aplicați pe metoda uscată. Principalele criterii pentru alegerea unei mașini de ras electrice sunt parametrii tehnici, precum și aspectul și ergonomia, care sunt selectate în funcție de gustul individual.

Tipuri de aparate de ras electrice

Există două tipuri de aparate de ras electrice, împărțite prin design și principiul muncii lor.

Aparat de ras electric electric

Echipat cu lame vibrante ascuțite care rade părul. Ele sunt situate sub grilă, care are multe găuri mici. Acest lucru face posibila cresterea sigurantei procedurii de ras. Cu toate acestea, este dificil să se obțină un rezultat ideal, deoarece plasa nu permite apropierea de piele la distanța necesară, iar părul, deși mic, poate rămâne. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când se utilizează modele bugetare ale mașinilor de ras electrice. Modelele costisitoare pot oferi cele mai bune rezultate.

caracteristici

Principalul avantaj al mașinii de ras net este corpul său compact. Anterior, mașinile de ras net au fost echipate prima dată cu posibilitatea de bărbierit umed, dar mai târziu, dispozitivele rotative au primit această caracteristică. Aparatul electric de ras electric nu este capabil sa se adapteze la suprafata fetei, insa include adesea un tuns cu care puteti sa va radeti mustaiele si sa va tuns parul in alte locuri. Aceste dispozitive sunt cele mai convenabile pentru rasul de păr sub nas.

Cuțitele se mișcă de-a lungul ochiurilor de metal, făcând răni de păr care cad înăuntru. Atunci când utilizați aparatul de bărbierit electric, trebuie să vă asigurați că suprafața grătarului nu este îndoită, altfel va trebui să înlocuiți cuțitele cu altele noi.

Un alt dezavantaj este zona mică de bărbierit a pielii, deci există o problemă cu lipsa firelor de păr care rămân după tratament. Această problemă este rezolvată de către producător prin creșterea numărului de grile. Treptat, modelele moderne introduc deja plase flexibile pentru confortul și confortul procesului de bărbierit.

Aparat de bărbierit rotativ

Acest dispozitiv este echipat cu lame care fac mișcări de rotație în timpul bărbieritului, ceea ce permite rasarea celui mai mare număr de fire de păr de pe piele. Aceste modele s-au dovedit a fi un bărbierit mai bun, spre deosebire de modelele cu plasă. Dezavantajul lor este durerea mică la bărbierit, precum și iritarea frecventă a pielii după această procedură. Acești factori negativi sunt atât la modelele bugetare, cât și la modelele scumpe.

Acum există modele de mașini de ras rotative, inclusiv de la două la cinci capete de bărbierit.

caracteristici

În interiorul aparatului de ras este prevăzut un motor electric cu o unelte pe arbore. Dă uneltele de viteză la viteze mari. Decuparea părului se efectuează la joncțiunea cuțitelor și a cuțitelor rotative. Dacă cuțitele nu sunt destul de ascuțite, părul nu este tăiat, ci este tras în interior, astfel încât apare durerea și iritarea pielii. Utilizatorii care folosesc în mod regulat o mașină de ras rotativă știu că nu ar trebui să apese prea mult pe piele.

curățenie

Aparatul de bărbierit electric rotativ necesită mecanism de curățare și lubrifiere în timp util. Frecvența de curățare a părului depinde de frecvența de utilizare a aparatului de ras, densitatea părului. Dar cel mai bine este să curățați aparatul după fiecare utilizare. Un aparat de ras electric este un element individual de igiena, deci nu trebuie sa-l dati altei persoane.

Când curățați aparatul de ras de păr, utilizați peria specială furnizată împreună cu dispozitivul. Pentru a curăța, deschideți capetele de bărbierit și curățați bine aerul. Pentru curățarea de pe piață poate fi un spray special, care este tratat cu cutite si plase ascutite.

Bărbierit electric

Barbatii au adesea preferintele atunci cand se rade. Pentru unii, această procedură este un ritual întreg, iar pentru alții este o datorie neplăcută. De obicei, rasitoarele electrice sunt achiziționate de femei ca un cadou pentru un bărbat. Chiar dacă un bărbat îi place să se radă cu mașini obișnuite, o mașină de ras electrică va fi un bun ajutor pentru el în diferite situații: în caz de lipsă de timp, călătorie, în caz de urgență.

Pentru a face alegerea potrivita, trebuie sa stiti ce ar trebui sa fie o brici de barbati si ce metoda de ras este preferata de persoana care va fi prezentata cu o brici electrica.

 • Mulți bărbați se radează zilnic în mașină în timpul blocajelor de trafic urban sau chiar în picioare la semafoare. Pentru ei, un model rotor cu o conexiune de brichetă ar fi mai potrivit.
 • Dacă un bărbat se rade în fiecare zi numai la domiciliu, atunci este mai bine să-i cumperi un model rotativ cu cel mai mare număr de mașini de ras cu flotare. Modelele modernizate au opțiunea de bărbierit umed cu utilizarea de spumă sau gel. Acest dispozitiv este convenabil deoarece poate fi curățat cu apă caldă menajeră. Modelele închise pot fi stocate și folosite în baie, fiind convenabile pentru a se radă în fiecare zi.
 • Dacă un bărbat se rade rareori și îi place să poarte perii datorită sensibilității excesive a pielii, atunci ar trebui să alegeți o mașină de ras electrică specială reticulară pentru pielea sensibilă. Este cel mai sigur, nu creează leziuni pe piele, se bărbuiesc bine părul mare, iar părul pierdut poate fi ras cu o mașină de ras.
 • Cu călătorii frecvente și excursii frecvente, o mașină de gătit electrică reîncărcabilă va fi un bun ajutor. Este mai bine dacă kitul va avea o baterie de rezervă, iar aparatul de ras va putea reîncărca bateria. Capacitatea bateriei ar trebui să fie suficient de mare și încărcarea ar trebui să aibă loc rapid, ceea ce reprezintă cele mai bune calități pentru un aparat de bărbierit electric pentru bărbați atunci când călătoriți. Încărcarea prin inducție fără fir nu merită să fie aleasă, deoarece este inconvenient de utilizat în călătorii de afaceri și călătorii.

Aparat de bărbierit electric pentru femei

Majoritatea femeilor folosesc acest dispozitiv pentru a trata picioarele, zonele subaramele și zonele de bikini. Dacă luăm în considerare sensibilitatea ridicată a pielii delicate a femeilor, atunci trebuie să fii mai atent cu privire la alegerea unui aparat de ras electric pentru o femeie.

Este recomandabil să cumpărați un dispozitiv cu elemente de ras flotante. Dispozitivele închise vor fi confortabile, pot fi folosite chiar și în baie. Dacă aveți nevoie de bărbierit frecvent în timpul deplasărilor sau în călătorii de afaceri, este mai bine să achiziționați un model wireless cu o baterie de rezervă.

Există modele pentru bărbierit de păr de diferite lungimi. Ușoarele sunt convenabile, îndeplinind funcția epilatorului în diferite moduri. Dacă pielea este prea sensibilă, atunci trebuie să aplicați un model pentru un bărbierit umed, folosind cremă cosmetică, role de masaj și diverse sfaturi de răcire pentru îndepărtarea mai ușoară a părului.

Schimbarea cuțitului

Pentru ca rezultatul rasului să fie impecabil, trebuie să aveți grijă cu competență pentru o mașină de ras. Este necesar să se monitorizeze în timp util starea cuțitelor. Instrucțiunile pentru dispozitiv descriu în detaliu procedura de înlocuire a cuțitelor. După ce ați citit instrucțiunile, puteți face această sarcină singur.

Sunt incluse, de obicei, cuțite noi. Dacă nu sunt, atunci trebuie să le cumpărați în avans. O selecție largă de astfel de bunuri este de obicei oferită de magazinele online, unde le poți comanda.

Sfaturi pentru alegere

Atunci când se taie părul, apar frecvent diferite reacții cutanate. Prin urmare, trebuie să alegeți un mod delicat de bărbierit. Înainte de a cumpăra o mașină de ras, este necesar să decideți ce metodă de ras iritare a pielii și alergie este minimă. În acest caz, pot fi utilizate dispozitive cu ochiuri. Aceasta este cea mai sigură opțiune. Dupa ras este mai bine sa folosesti cosmetice speciale.

Când achiziționați, ar trebui să acordați atenție prezenței funcțiilor suplimentare care simplifică foarte mult procedura de bărbierit și îmbunătățesc calitatea acesteia.

 • E-mail de notificare a nevoii de curățare este o adăugare la îndemână.
 • Elemente plutitoare ale aparatului de ras - contribuie la un bărbierit neted și de înaltă calitate.
 • Protecția împotriva supraîncărcării bateriei prelungește durata de viață.
 • Indicatorul nivelului bateriei este un bun plus pentru a determina dacă este necesară încărcarea.
 • În cazul în care încărcarea nu este posibilă, este necesară o baterie suplimentară.
 • Încărcătorul încorporat vă permite să tăiați părul.

Aceste funcții afectează în mod semnificativ prețul produsului, așa că, înainte de a cumpăra, trebuie să decideți care dintre ele veți avea nevoie.

De asemenea, alegerea trebuie să țină cont de următorii factori:
 • Tipul de ras: uscat sau umed.
 • Tip de păr: slab, subțire sau dur, lungimea lor.
 • Sensibilitatea pielii.
 • Prezența tunderei.
 • Dacă dispozitivul va fi utilizat numai acasă, este puțin probabil să aveți nevoie de o baterie.

Aparat de ras electrice de ras

Fiecare maestru trebuie să aibă un dispozitiv care să poată lustrui și șlefuia orice lucru, cum ar fi furcile, cuțitele sau obiectele din aluminiu. Nu trebuie să cumpărați în mod special o mașină de șlefuit sau lustruit, este costisitoare și adesea nu va fi necesară. Ea va fi necesară doar de câteva ori pe an și apoi doar câteva minute. Un astfel de dispozitiv poate fi realizat independent.

Pentru lustruire și măcinare fină, puteți folosi un aparat de ras electric, care nu mai este folosit din cauza cuțitelor uzate. Principalele materiale pentru fabricarea mașinilor de lustruit sunt:

 • Șlefuire fină.
 • O mică bucată de spumă.
 • Patch medical.
 • Foarfece.
 • Vechea mașină de ras electrică.
Procedura de fabricare
 • Scoateți capacul superior de la aparatul de ras electric cu ochiuri prin vibrații.
 • În locul unui capac se fixează o bară de spumă. Pentru o locație mai echilibrată în ea, este mai bine să faceți o groove.
 • Înfășurați capul mașinii cu o tencuială.
 • O tencuială sau o bucată de pâslă pentru lustruire trebuie aplicată pe tencuială.
 • Pentru o fixare mai bună a hârtiei abrazive, aceasta poate fi suplimentar fixată cu un tencuială.

În acest fel puteți prelungi durata de viață a vechiului aparat de ras electric.

http://tehpribory.ru/glavnaia/bytovaia-tekhnika/elektrobritva.html

Alegerea unui aparat de bărbierit electric pentru bărbați

Carta se îndreaptă cu mașini-unelte, mulți bărbați decid să încerce o mașină de ras electrică. O dată vom spune că veți pierde prin viteza de bărbierit - de obicei durează mai mult timp. Pentru proprietarii de vegetație densă, calitatea bărbieritului se poate agrava. Dar procedura, în general, este mai plăcută. Principalul lucru - pentru a alege briciul potrivit. Rețineți că acesta este un cadou bun pentru un bărbat pe 23 februarie sau orice altă sărbătoare.

Tipuri de aparate de ras electrice: rotative sau cu plasă

Până în prezent, există două tipuri de mașini de ras electrice: rotative și plasă (plasă). Dar acest lucru nu înseamnă că alegerea modelelor este mică, dimpotrivă. Alegerea este foarte mare și acest lucru este confuz. Cu similaritate externă, prețurile diferă semnificativ. Care este diferența? Cum de a alege un aparat de ras electric, astfel încât să fie confortabil, în cerere și nu minte greutate mort. Să ne dăm seama.

Cum de a alege un aparat de ras electric: înclinați-vă în detalii

De îndată ce decideți să alegeți o mașină de ras electrică, trebuie să decideți dacă doriți o plasă una sau una rotativă. În aparență, diferența dintre ele este evidentă și evidentă. Discuri rotative rotative cu crestătură ascuțită de-a lungul marginilor, care taie firele de păr. Cu un astfel de dispozitiv, nu contează cât de lungi sau scurte sunt părul, indiferent dacă acesta a crescut sau nu. Și părul se taie aproape de piele.

Grile - plăci cu găuri multiple, sub care sunt ascunse lame vibrante fin. Parul intră în gaură, tăiat cu lame ascuțite. Aceasta este, o astfel de razor "sub zero" nu veți ieși. Aveți mereu fire de păr foarte scurte - grosimea grătarului.

Diferența dintre briciurile rotative și cele nete vizibile cu ochiul liber

În exterior, separarea rotorului și a grilajului nu este o problemă, ci cum să alegeți între ele? Totul nu este atât de dificil. Se radeau diferit:

 • Un aparat de bărbierit electric rotativ scuturi mai curat și mai rapid, când utilizați o mașină de gătit electrică cu plasă, trebuie să faceți mai multe treceri în același loc pentru a obține același rezultat. Adică, pentru firele groase și groase este mai bine să alegeți un rotativ. Dar senzațiile în timpul bărbieritului nu sunt cele mai plăcute - există o ușoară răsucire a firelor. Pentru pielea iritabilă, această opțiune nu este potrivită.
 • Aparatul electric de ras electric în timpul bărbieritului nu atinge rugozitatea pielii - cicatrici, cariere, toate acestea rămân fără deteriorări. Se simte ca utilizarea acestuia este comparabilă cu mișcarea caldă a metalului peste piele. Asta este, briciul net este bun pentru părul moale și rar. Este ideală pentru un adolescent sau pentru un tânăr care începe să se radă. Plasele, chiar și cu un număr mai mare de treceri, sunt mai puțin iritante pentru piele, astfel încât aparatul de bărbierit este potrivit pentru pielea sensibilă și iritată.

Compararea răzătoarelor rotative și a grilajelor

Briciul electric net are un plus: este convenabil să creezi o linie clară cu el. Dacă trebuie să păstrați conturul barbă, mustață, temple - aceasta este sarcina pentru briciul net, dar nu pentru rotație. Este adevărat că există mașini de ras electrice cu dispozitiv de tundere retractabil, care se ocupă cu această sarcină fără dificultate.

Deci, este nevoie de o mașină de gătit rotativă sau de rețea, determinată de tipul de piele. Mai mult, înțelegem detaliile tehnice și opțiunile care măresc confortul bărbieritului.

Cu cablu sau reîncărcabil

Odată ce ați decis asupra tipului, trebuie să alegeți o mașină de gătit electrică pe calea hrănirii. Există cabluri, sunt reîncărcabile. Cu fir, cu caracteristici egale, mai ieftine, dar mobilitatea este limitată de lungimea cablului și deseori interferează.

Plus bateria este că libertatea de acțiune nu este limitată. Datorită alimentării cu energie autonomă, își păstrează capacitatea de lucru chiar și în cazul unei întreruperi a energiei și au un avantaj clar în călătorii, călătorii de afaceri și recreere în aer liber. Dar când alegeți un aparat de bărbierit reîncărcabil, acordați atenție tipului de baterie. Ele pot fi de mai multe tipuri.

Brichetele pentru baterii pot fi fie rotative, fie de tip net. Încărcătorul poate fi de tip contact sau fără contact. Dacă doriți să alegeți un aparat de bărbierit electric pentru un bărbat ca cadou, va dori mai mult opțiunea non-contact

Nu trebuie să utilizați o mașină de gătit electrică fără fir cu nichel-cadmiu (Ni-Cd) - aceste baterii au un "efect de memorie". Dacă le puneți pe încărcătură nu este complet descărcată (ceea ce se întâmplă de obicei), capacitatea bateriei este redusă semnificativ (la nivelul de la care a început încărcarea). Prin urmare, după o perioadă de timp, acumulatorul "încetează să mențină" încărcarea - este descărcat rapid. Toate celelalte tipuri de baterii (Ni-Mh, Li-Ion) sunt mai bune în această privință, dar sunt mult mai scumpe. Totuși, acesta este cazul când este mai bine să nu se salveze.

Există modele care pot funcționa atât din rețea, cât și din baterie, adică în cablu este încorporat un convertor de tensiune care furnizează tensiunea necesară pentru încărcarea bateriei (cum ar fi încărcarea pentru smartphone-uri). Reîncărcarea bateriei are loc atunci când cablul de alimentare este conectat la rețea, nu există stație de încărcare. Pe de o parte, este convenabil, pe de altă parte - nu foarte. Am pus briciul în stația de încărcare și stă acolo. Dacă nu există o stație, trebuie să vă dați seama de unde să puneți aparatul de ras, și se adaugă o confuzie cu căutarea de încărcare și un loc pentru ea. Dar dacă doriți să alegeți o mașină de ras electrică, care ocupă cât mai puțin spațiu posibil, dar în același timp nu limitează mișcarea, ar trebui să aruncați o privire mai atentă la astfel de modele.

Există încă unele "clopote și fluiere" ca un încărcător care se adaptează la tensiunea aplicată (Braun Series 300s). Încărcarea poate fi inclusă în rețea de la 100 la 240 V. Filtrul de la intrarea în sine va ajusta parametrii de încărcare. Această versiune a aparatului de bărbierit este potrivită pentru cei care călătoresc o parte.

Numărul de capete de bărbierit și mobilitatea acestora

În general, există mașini de ras electrice de orice tip, cu unul, doi, trei, patru și cinci capete de ras. Cea mai bună alegere sunt trei capete de bărbierit. Acestea sunt cele mai multe bătălii. Unul sau două elemente de ras pentru "miriște matură" nu este suficient. Aceasta este o opțiune pentru adolescenți sau proprietari de vegetație rară. Patru până la cinci sunt pentru cei care au peri foarte rigizi și groși. Dar aceste mașini de ras mărci un pic, dar o mulțime de chinezi. Întrebarea este dacă "multi-cap" face față cu bărbierit mai bine decât cele cu trei elemente de marcă sunt întotdeauna deschise. Cineva este norocos și lucrează bine, iar cineva în frustrare cumpără un model de rotor cu trei elemente.

Numărul de elemente de bărbierit - de la unu la cinci

Cu câțiva ani în urmă, capetele de bărbierire au început să se facă mobil - plutitoare. Cand sunt presati, isi schimba pozitia, iar pozitia lor depinde numai de structura fetei si nu sunt legate una de cealalta. Așadar, lamele repetă conturul feței mai bine, ca urmare, bărbierirea este mai curată, mai ales în locuri greu accesibile - pe gât, pe pupitru.

Capete de bărbierit și grile mobile, bloc mobil - toate acestea sporesc confortul bărbieritului

În plus, există modele cu unitate de bărbierit mobilă. Cu presiune, panta părții superioare a unității se schimbă, ceea ce face ca adaptarea la structura individuală să fie și mai completă. În acest caz, nu trebuie să schimbați poziția mâinii. O astfel de "suspendare independentă" se află în liniile care s-au dezvoltat în ultimii ani, iar acest "clopot și fluier" crește semnificativ prețul.

Trimmer și tipul acestuia

Un trimmer este un cuțit suplimentar pentru tăierea părului lung. Prezența unui dispozitiv de tundere este necesară pentru proprietarii unei mustăți și / sau barbă, pentru a menține forma mușchilor. Acestea sunt cuțite care scurtează firele de păr fără a fi bărbierit și vă permit să formați o linie clară la marginea pielii ras și neted.

O mașină de găurit cu tăiere este convenabilă pentru a menține contururile înguste.

Există mai multe tipuri: pliere, alunecare, plutitoare. Tăietorul pliabil și retractabil poate fi atât într-o mașină de gătit rotativă, cât și într-o mașină de gătit electrică. Trimmerul plutitor este integrat în sistemul de ras electrice electric. El taie părul lung, iar lamele, protejate de plase, completează bărbieritul.

Cu tunderea încorporată puteți tăia templele, scurtați firele lungi

Indiferent de tip, mașinile de tuns iarba nu sunt suficiente pentru a vă îngriji complet de părul dens facial. Ei sunt în stare să mențină starea unei barbe foarte scurte, cum ar fi o goatee, "o miros de trei zile" sau o lumină neclintită. Pentru o barbă cu drepturi depline aveți nevoie de un tundru separat. O mașină de găurit cu tăiere este convenabilă pentru părul neregulat crescut sau prea lung, încât sistemul de ras nu se poate manipula. În acest caz, trebuie să scurtați mai întâi vegetația cu un dispozitiv de tundere și apoi să finalizați rasul "în modul normal".

Uscat și umed ras, hidratant

Cu câțiva ani în urmă, rasitoarele electrice păstrau doar un bărbierit uscat. Astăzi există multe modele care se pot rade cu spumă sau cremă de bărbierit și fac o treabă excelentă cu această sarcină. Mesh-uri cu recenzii bune - Panasonic ES-3042, Panasonic ES-LT2N, Braun 3080s Series 3, Panasonic ES-RF31, Braun MG 5050, Panasonic ES-RF41, Seria 5 Braun 5040 etc. Modele rotor cu posibilitate de bărbierit umed - Philips AT 890, Philips S9031, Philips PT 723, Philips AT 756, Philips S5530, Philips S5672.

Da, ele sunt mai scumpe, mult mai scumpe (aproximativ 50%), dar le place exact faptul că puteți alege cum să radeți astăzi - cu sau fără cremă.

Există o nuanță. Când utilizați un bărbierit umed, clătiți sistemul după fiecare procedură. În caz contrar, bacteriile se vor multiplica în rămășițele cremei, ceea ce poate provoca iritații severe ale pielii.

Aparatele de ras electrice se pot rade cu loțiune de spumă și de ras.

Mai mult decât atât, există modele în care se construiește capacitatea de loțiune de aftershave. Într-o unitate specială de alimentare cu alcool, care este distribuită automat pe piele. Scopul acestei frustrări este foarte îndoielnic. În primul rând, astfel de modele sunt create în tandem cu un producător de loțiuni de bărbierit și puteți utiliza doar o anumită marcă, care, în sine, este deja enervantă. În al doilea rând, costul lotiunii pentru reumplerea aparatelor de bărbierit este semnificativ mai mare. În al treilea rând, mașinile de ras înșiși cu astfel de capabilități sunt scumpe. În general, această idee nu este la fel de bună pe cât pare la prima vedere.

În general, doriți să alegeți o mașină de ras electrică "pentru toate ocaziile", a se vedea modelele cu posibilitatea de bărbierit umed. Ele sunt făcute impermeabile și chiar și cu un bărbierit uscat, pot fi clătite sub apă curentă, mai degrabă decât periajul pământului în sol.

Cum de a alege un aparat de ras electric: suntem determinați de producător

Dacă v-ați decis cu privire la tipul de aparat de ras electric - grilă sau rotativ, nu trebuie să alegeți prea mult. Aparatul de ras roti produce Phillips. Nu există practic concurenți. Există multe mărci chineze cu grade diferite de similitudine, dar nu există producători "grave". Deci, dacă căutați o mașină de gătit electrică rotativă pentru un bărbat ca dar, ar trebui să alegeți numai între modelele Philips. Deși nu este la fel de ușor cum pare.

Pentru cei care doresc să găsească o mașină de ras net, sarcina nu este mult mai dificilă. Există doi producători: Braun și Panasonic. Ambele produc produse de aproximativ aceeași calitate, funcționează în aceeași gamă de prețuri. Panasonic are modele foarte interesante în care există părți pe care bărbații le vor dori: încărcare fără contacte, cele mai rapide motoare care acționează lame. Panasonic are propriul său sistem de ascuțire, care și-a păstrat claritatea de ani de zile. În general, razătoare electrice foarte bune. Dar există un singur lucru. Dacă devine necesară înlocuirea elementelor de ras (lame sau grile), este aproape imposibil să le găsiți. În multe modele, acestea sunt unice și nu sunt întotdeauna disponibile în centrele de service.

Când alegeți un aparat de ras, trebuie să decideți dacă veți cumpăra Panasonic sau Brown.

În aparatul de bărbierit electric Braun, piesele nu sunt originale - designul utilizează elemente standard de ras. Dacă este necesar, nu le găsiți nici o problemă. Cu câțiva ani în urmă, Panasonic a avut un avantaj: ei au fost primii care au dezvoltat un aparat de ras cu posibilitatea unui bărbierit umed. Astăzi, Brown are modele de acest gen, iar ei obțin recenzii bune.

http://elektroznatok.ru/bytovaya-tehnika/vybor-elektrobritvy

Aparate de ras electrice

Aparat de ras electric vă permite să aduceți la automatism procesul de îndepărtare a părului facial. În același timp, un dispozitiv rotativ sau altul minimizează riscul de deteriorare a pielii. Spre deosebire de mașinile tradiționale electronice cu lame adesea provoacă iritarea stratului superior al dermei și necesită înlocuirea regulată a casetelor.

Piața modernă oferă diferite modele de dispozitive similare. Datorită gamei largi a fiecărui om, puteți alege o mașină de ras care se potrivește cel mai bine pentru un anumit tip de piele. Dispozitivele variază în funcție de preț, caracteristici de proiectare și specificații. Dispozitivele profesionale oferă rezultate mai bune. Cu toate acestea, aceste dispozitive sunt scumpe.

Principalele avantaje ale razorilor electrici

Bărbieriturile electrice pentru bărbați au următoarele avantaje:

 1. Capete izolate. Această caracteristică are cele mai bune bărbieritoare electrice. Datorită izolării capetelor, lamele nu ating pielii, reducând astfel la minimum riscul de deteriorare a dermei și apariția de iritații.
 2. Rezistent la apă. Această opțiune vă permite să vă radeți părul atât pe pielea uscată, cât și pe cea hidratată. Mai mult decât atât, aparatele impermeabile pot fi folosite în duș.
 3. Curatarea automata. Părul îndepărtat se acumulează într-un rezervor special.
 4. Prezența bateriei. Bateriile vă permit să faceți o mașină de ras pe o călătorie de afaceri sau în alte locuri în care nu există acces la electricitate.
 5. Prezența unui trimmer pentru barbă. Această caracteristică are atât rotative, cât și alte modele de mașină de ras.

Aparatele electrice pot fi folosite zilnic, ca și mașinile tradiționale. În același timp, spre deosebire de cele din urmă, astfel de dispozitive oferă un bărbierit rapid și pielea după ele devine mai curată.
Datorită deficiențelor mașinilor de răsărit rotative sau a altor mașini electrice, se poate distinge costul relativ ridicat.

Tipuri de aparate de bărbierit electrice pentru bărbați

Există două tipuri principale de mașini de ras electrice: rotative și plasă. Diferența dintre dispozitive constă în caracteristicile de proiectare. În același timp, este destul de dificil să se facă una neechivocă în favoarea care dintre dispozitive este cel mai bun aparat de ras electric. Fiecare dispozitiv are propriile sale avantaje și dezavantaje.

rotativ

Razboaiele rotative sunt echipate cu 1-3 capete cu lame combinate in blocuri. Acestea din urmă sunt situate la un anumit unghi, repetând astfel forma feței. Toate capetele sunt un suport independent, astfel încât, în timpul rasului, o mașină electrică captează toate zonele în care crește părul. Acest model de rotor este diferit de grila.

Cele mai multe mașini de ras de acest tip sunt completate de un dispozitiv de tundere, prin care puteți îndepărta părul de la locurile greu accesibile. Pe lângă faptul că modelele de rotoare sunt capabile să repete contururile faciale, aceste mașini de găurit au următoarele avantaje:

 • asigură un bărbierit mai aproape de dispozitivele cu ochiuri de plasă;
 • prezența orificiilor de diferite forme, datorită cărora părul de orice tip este îndepărtat;
 • cuțitele sunt ascuțite pe cont propriu;
 • numărul de cuțite variază de la 1 la 5 în funcție de tipul modelului de rotor;
 • curățare automată.

Unele modele rotative sunt completate de o funcție de răcire a pielii. Aparatul electric de ras este incarcat prin cablu USB.

Principalul dezavantaj al modelelor rotative este că lamele sunt bine fixate pe piele.

plasă

Spre deosebire de rotor, aparatul de ras este dotat cu un cutit in miscare si o plasa bine fixata. Acesta din urmă ridică părul, îmbunătățind astfel calitatea bărbieritului. Lamele de tăiere sunt fixate pe bază, care după pornirea mașinii începe să vibreze. Îmbunătățește, de asemenea, calitatea bărbieritului, deoarece ochiul se agită mai eficient de păr.

Principiul de funcționare descris nu se modifică în funcție de tipul de dispozitiv de rețea. Diferența dintre aceste modele se datorează numărului de mecanisme de ras și caracteristicilor modului de vibrație.

Printre avantajele dispozitivelor de rețea se numără următoarele:

 • dimensiuni mici;
 • abilitatea de a îndepărta părul în locuri greu accesibile;
 • prezența unui dispozitiv de tundere pentru tratamentul mustațelor și barbiei;
 • funcția de bărbierit umed.

Ca și în cazul modelelor rotative, dispozitivele de acest tip sunt adesea completate de funcția de răcire a pielii și de auto-curățare a ochiului de plasă.

Aceste dispozitive au un grad limitat de libertate, astfel încât nu pot elimina întotdeauna părul din locuri greu accesibile. Spre deosebire de mașinile de tuns iarba rotative nu sunt capabile să scape de vegetație dintr-o dată. Prin urmare, este necesar să faceți mai multe treceri cu o mașină.

Rotary sau plasă: care este mai bine?

Pentru a determina ce aparat de bărbierit este mai bun, trebuie să luați în considerare mai mulți parametri, pe baza cărora se face alegerea:

 • ușurința de utilizare;
 • nivelul de securitate;
 • starea pielii după bărbierit;
 • viteza și timpul de lucru.

Dacă alegeți cel mai bine robinetul sau aparatul de bărbierit pentru ușurința de utilizare, ultima opțiune ar fi preferabilă. Astfel de modele sunt compacte și greutate redusă.

În cazurile în care alegerea se bazează pe funcționalitate, mașina de ras rotativă va fi mai bună. Astfel de dispozitive sunt adesea completate de trimmere, cu care poti taia o mustață sau o barbă. Caracteristici similare au unele aparate de rețea. Dar trimmerele rotative funcționează mai eficient. În plus, aceste mașini funcționează foarte liniștit.

Razboaiele rotative sunt, de asemenea, mai confortabile, cu o durată lungă de viață. Aceste dispozitive sunt echipate cu componente robuste care nu necesită înlocuire frecventă. Cu toate acestea, mașinile de ras net sunt mai ușor și mai rapid de curățat.

Din punct de vedere al siguranței, rotorul depășește analogii cu elemente fixe. Plasa de sârmă se rupe relativ repede, în urma căreia pielea este adesea rănită.

Aparatul rotativ cu dublă capăt îndepărtează rapid vegetația: doar o singură față este suficientă pentru a scăpa de păr. Cu toate acestea, acesta este un dezavantaj important al unor astfel de dispozitive: apariția iritației pielii. Efecte similare provoacă dispozitivele de rețea.

Cuțitele din dispozitivele rotative funcționează cu viteză mare, ceea ce reduce în mod semnificativ timpul de bărbierit. Mașinile de grilă nu sunt capabile să funcționeze cu o astfel de eficiență. În acest caz, ambele modele sunt echipate cu baterii cu încărcare rapidă.

Pe durata lucrărilor au fost obținute unelte rotative. Aceste dispozitive sunt echipate cu componente puternice care nu sunt supuse la uzură pentru o perioadă lungă de timp. Sub incidența regulilor de funcționare, radiatoarele rotative funcționează de mai mulți ani fără a necesita reparații.

Criteriile principale pentru alegerea unui aparat de ras electric bun

Este recomandată alegerea aparatelor de ras pe baza rapoartelor utilizatorilor privind modelele specifice. Este necesar să se acorde atenție calității ansamblului, a caracteristicilor de funcționare și a rezultatelor obținute pe un tip similar de piele.

Datorită faptului că există diferite tipuri de bărbierit electric pentru bărbați, este necesar să se decidă ce mecanism de îndepărtare a părului este mai potrivit. În mod special, ar trebui instalat un set de funcții necesare: răcirea pielii, tunderea și altele.

Pentru a găsi o mașină de ras electrică bună, se recomandă să țineți aparatul în mâini. Dispozitivul nu trebuie să fie prea greu sau să iasă din degete. În special se referă la cazurile în care dispozitivele sunt obținute pentru rasul umed.

Există diferite abordări pentru alegerea unui bun aparat de ras electric. Înainte de a cumpăra dispozitivul, se recomandă și determinarea numărului de capete.

Alegerea unui aparat de ras electric pentru tipul de piele

Modelele rotative nu se achiziționează pentru pielea sensibilă. Aceasta se explică prin faptul că asemenea capete de tăiere pentru astfel de dispozitive sunt situate în imediata vecinătate a suprafeței dermei, ca urmare a căruia apare adesea iritație.

Majoritatea oamenilor aleg un aparat de bărbierit electric pentru bărbați cu piele sensibilă, cu ochiuri de plasă, cu un dispozitiv de tundere. Trebuie să se înțeleagă că în timpul funcționării, părțile dispozitivului sunt încălzite, ceea ce afectează în mod negativ și starea dermei. Prin urmare, bărbații cu piele sensibilă sunt sfătuiți să cumpere modele cu funcție de răcire.

Cu cablu sau reîncărcabil

Fibrele cu fir sunt mai ieftine decât analogii bateriei. Cu toate acestea, astfel de modele sunt incomode în funcționare: firul va interfera în mod constant. În plus, pentru funcționarea dispozitivului este nevoie de acces permanent la o sursă de alimentare.

Acest dezavantaj nu este tipic pentru radiatoarele de baterii. Este convenabil să transportați dispozitive de acest tip cu dvs. Nu este recomandat să cumpărați o mașină de gătit reîncărcabilă cu o baterie de nichel-cadmiu. Acesta din urmă are efectul "memoriei". Dacă nu terminați încărcarea bateriei, capacitatea totală a bateriei va scădea. În cele din urmă, acest lucru va conduce la faptul că aparatul de bărbierit electric va funcționa numai dacă este conectat permanent la sursa de alimentare.

Unele modele oferă o intrare separată pentru cablu. Adică, astfel de aparate de ras electrice pot funcționa atât din bateria încorporată, cât și din priză. Un număr de dispozitive moderne sunt disponibile cu un filtru încorporat care vă permite să conectați dispozitivul la rețea la 100-240 V.

Numărul de capete de bărbierit și mobilitatea acestora

Fibrele cu trei capete sunt considerate optime. În același timp, există dispozitive pentru care acest indicator variază de la 1 la 5. Aparatele cu 1-2 elemente de bărbierire sunt potrivite pentru proprietarii de păr moale, 4-5 - greu.

Dacă dispozitivul are un număr de capete de 3, este prevăzută o mai bună repetare a contururilor faciale. Cu toate acestea, calitatea dispozitivului este de asemenea afectată de gradul de mobilitate al acestor elemente. Pentru a asigura o suprafață maximă de bărbierire, este necesar să apăsați corpul dispozitivului în timpul procedurii, datorită căruia capetele să schimbe unghiul de înclinare și să profite de păr în locuri greu accesibile.

Caracteristicile descrise mai sus sunt tipice pentru dispozitivele rotative.

Șinderea umedă și uscată

Multe modele moderne vă permit să vă radeți fața folosind spumă sau cremă. Astfel de dispozitive sunt produse de Braun, Panasonic, Philips și altele. Posibilitatea de bărbierit umed este prevăzută atât pentru dispozitivele rotative, cât și pentru dispozitivele cu plasă.

Modelele cu această funcționalitate sunt mai scumpe decât alte dispozitive. În plus, acestea necesită spălare constantă a sistemului, altfel o colonie de bacterii va fi creată în rămășițele cremului care se acumulează în interiorul dispozitivului.

În general, alegerea acestui parametru depinde de preferințele bărbaților. Cele mai multe dispozitive rotative și alte dispozitive sunt disponibile într-un caz rezistent la umiditate. Prin urmare, li se permite să se utilizeze în duș pentru bărbierit uscat.

http://obritye.ru/pribory-i-materialy/elektrobritvy

Top 20 aparate de ras electrice

În ultimii ani, alegerea unui aparat de ras foarte bun a devenit o provocare. În fiecare an, tot mai multe modele noi sunt aruncate pe piață. Este important să învățăm să deosebim inovațiile serioase de cele pur "marketing". Revizuirea noastră va încerca să vă ajute în alegerea dvs. Clasamentul include atât mașini de ras cu preț redus, cât și aparate de ras electrice premium. Există aparate de ras pentru bărbații experimentați cu peri rigizi, precum și modele care pot fi prezentate unui adolescent ca o primă bricieră.

Criteriile principale pentru alegerea unui aparat de ras electric bun

 • shave de calitate
 • iritarea pielii
 • încredere
 • prețul
 • baterii sau baterii
 • ergonomie
 • funcții suplimentare

Tipuri de aparate de bărbierit electrice pentru bărbați

rotativ

Sistemul lor de ras este format din două sau trei capete, alcătuite din discuri externe cu tăieturi și cuțite care se rotesc sub ele. Avantajul modelelor rotative este cel mai curat și neted al bărbieritului, chiar și din părul neregulat, datorită tăierii părului cât mai aproape posibil de piele. Printre razătoarele rotative există mai multe modele potrivite pentru perii rigizi. Dezavantajul este că, dacă pielea este sensibilă, astfel de aparate de ras poate provoca iritații asupra acesteia (deși există modele care pot fi ușor atribuite excepțiilor). Una dintre cele mai bune companii care produc radiatoare electrice rotative este Philips.

plasă

Principiul de funcționare este similar, dar în acest caz cuțitele nu se rotesc, ci vibrează de la o parte la alta. De sus, ele sunt acoperite cu o plasă subțire de metal cu o mulțime de găuri prin care părul curge spre lame. Astfel de mașini de ras face bine chiar și cu o perie de trei zile, și chiar sistemele de rețea sunt percepute mai bine de pielea sensibilă. Apropo, primul aparat de ras pentru un adolescent ar trebui să fie, de asemenea, ales din modele de ochiuri bune. Defectele tipice - lucrul tare și rasul problematic la nivelul gâtului. Razboaie electrice de ras electrice produse de Braun si Panasonic.

Cele mai bune modele populare de ras de barbati si rotative din anul 2018 sunt prezentate in evaluarea noastra, compilate din recenziile clientilor si expertilor.

http://www.expertcen.ru/article/ratings/luchshie-elektrobritvy.html

Cum sa alegi un aparat de ras electric pentru barbatii cu pielea sensibila sau cu perii rigizi?

Alo

Astăzi vom vorbi despre cum să alegeți o mașină de ras electrică pentru bărbați. Diferența modernității noastre este schimbarea rapidă a tehnologiei, nu numai în industrie, ci și în sfera internă. Cu o astfel de viteză de progres tehnic, este destul de dificil pentru o persoană obișnuită să înțeleagă varietatea de bunuri oferite de industrie.

Cum de a alege un bun aparat de ras electric și cumpăra în mod inconfundabil cea mai potrivită opțiune modernă? Să încercăm să înțelegem principalele criterii pentru alegerea unei mașini de ras electrice și a avantajelor lor prioritare față de mașinile de tuns iarbă vechi.

Principalele avantaje ale razorilor electrici

Principalele avantaje care diferențiază aparatul de ras electric de la o mașină de ras tradițională sunt:

 • izolarea capetelor;
  În timpul procesului de ras, lamele nu ating nici măcar pielea umană. Acest lucru garantează nu numai siguranța completă a taieturilor, ci și absența unui efect iritant după procedură.
 • etanșeitatea la apă;
  Această caracteristică a dispozitivelor moderne de bărbierit face posibilă producerea atât a bărbieritului uscat cât și a umezelii, precum și utilizarea unei mașini de ras în duș, fără nici o teamă de descărcarea electrică.
 • curățare automată;
  Sistemul de curățare al aparatelor moderne de ras este complet automatizat. Deseori, curățarea automată este situată în standuri pentru dispozitiv, ceea ce este, de asemenea, foarte convenabil.
 • încărcăturile bateriei;
  Utilizarea încărcătoarelor este foarte convenabilă pe drum sau în camping. Un om poate avea întotdeauna un aspect elegant.
 • rotative și opțiuni de plasă.
  Avantajele anumitor opțiuni trebuie să fie luate în considerare în corelație directă cu tipul de sensibilitate a pielii unui bărbat.

Particularitățile percepției masculine asupra procesului de bărbierire

Criteriile pentru alegerea unui instrument pentru bărbierire depind în mare măsură de atitudinea omului față de această procedură de igienă simplă.
Este bine cunoscut faptul că bărbații de diferite vârste și tipuri de temperament percep procesul de bărbierire diferit.

Proces obositor

Pentru unii, bărbierirea zilnică este iritantă și doresc să finalizeze rapid această procedură neplăcută. În acest caz, este recomandabil să cumpărați o mașină de ras cu un sistem de rotoare care își desfășoară activitatea destul de rapid și eficient.

Procedura igienică

Uneori pentru oameni acest "ritual" zilnic este pur și simplu o procedură de igienă necesară, la fel ca și periajul dinților. Pentru astfel de oameni, calitatea bărbieritului este importantă. Pentru ei, o opțiune acceptabilă ar fi modele scumpe de înaltă calitate de tip rotativ.

Noua imagine

Există oameni care încearcă să-și schimbe aspectul cu o barbă neobișnuită sau o formă de mustă, dând-i noi accente. Pentru ei, trebuie să alegeți modele cu prezența diferitelor duze și trimmere, oferind posibilitatea de a crea opțiuni exclusive.

Indescriptibil relaxa

Și există o categorie a jumătății masculine a populației care iubește literalmente procesul de bărbierit și primește plăcere indescriptibilă din aceasta. Pentru acești bărbați, este mai bine să cumpărați opțiuni de plasă impermeabilă cu posibilitatea de a fi bărbierit sau adăugați compuși de heliu.

Se pune întrebarea: "Cum să alegi cel mai bun aparat de bărbierit electric pentru un bărbat, având în vedere gusturile și preferințele lui?"

Instrucțiuni pentru alegerea unui aparat de ras electric

Pentru a alege și a cumpăra un aparat de ras electric de înaltă calitate, trebuie mai întâi să urmați câțiva pași:

 • Citiți recenziile utilizatorilor despre dispozitivele lansate în anul 2016-2017;
 • acordați atenție apariției dispozitivului;
 • comparați prețurile pentru acest tip de produs în diferite magazine;
 • vizualizați caracteristicile suplimentare ale aparatului de ras;
 • aflați mai multe despre varietatea funcțiilor dispozitivului;
 • să analizeze caracteristicile tehnice ale dispozitivului;
 • decideți tipul de aparat de ras electric: încărcare sau
  numai prin curent.

După efectuarea tuturor măsurilor necesare pentru a obține cele mai diverse informații despre dispozitivele de bărbierit, trebuie să țineți cont atunci când cumpărați alte nuanțe de selecție personală a aparatului de bărbierit electric pentru fiecare persoană.

Alegerea unui aparat de ras electric pentru tipul de piele

Modelele moderne de aparate de ras sunt destinate atât bărbieritului uscat, cât și umezelii. Acestea sunt complet etanșate, nu lăsați în umiditate și nu vă loviți cu curentul. Dispozitivul trebuie selectat în funcție de sensibilitatea pielii masculine și de rigiditatea părului.

Pentru bărbați cu piele sensibilă

Pentru persoanele cu tipuri de piele sensibile, va fi corect să cumpărați modele cu un sistem de grilă și un dispozitiv de tundere retractabil, deoarece dispozitivul de tundere este capabil să îndepărteze bine și încet, chiar și îndelungat, reglarea independentă a înclinării dorite a lamelor.

De asemenea, pielea sensibilă poate fi iritată prin încălzirea capului dispozitivului. Prin urmare, o alegere bună pentru acest tip de piele este o mașină de ras electrică cu dispozitive de răcire capabile să prevină încălzirea suprafeței.

consiliu

Bărbați cu peri rigizi

Acest tip de oameni este cel mai bine să aleagă tipuri rotative de razătoare electrice.
Versiunile rotative tradiționale astăzi au suferit schimbări semnificative în direcția îmbunătățirii funcționalității și adaptării la curburile corpului. Capetele rotative rotative ras aproape perfect. Există opțiuni cu furnizarea de umidificator de heliu, ceea ce face ca procesul de bărbierire pentru bărbați să fie cât se poate de confortabil și plăcut. De asemenea, nu uitați că gelul de bărbierit împiedică procesul de iritare a pielii, înmuierea pielea.

așa

Alegerea tipului aparatului de ras electric pentru perii rigizi este cea mai bună
achiziționați un model modern de tip rotativ cu prezența diferitelor funcții.

Top 3 aparate de ras electrice electrice populare

O imagine de ansamblu a celor mai populare companii care reprezintă un accesoriu de bărbierit pentru bărbați pe piață reflectă următorul nostru rating.

Philips a

Aparatele de ras electrice ale acestui producător au un rating ridicat în rândul consumatorilor. Diferă în caracteristicile tehnice ridicate și la nivelul european de calitate.

Caracteristicile tehnice ale modelelor acestei companii:

 • sistem de lame cu auto-ascuțire;
 • mișcarea suprafețelor de ras în 4 direcții;
 • baterie de mare putere, timp de funcționare în interval de 30 de minute după încărcare;
 • există modele cu o conexiune la rețea fixă;
 • cost redus;
 • de înaltă calitate caz de email.

Compania Panasonic

Produce accesorii de ras destul de ieftine. Cel mai practic model al acestei companii pentru bărbierit umed, deoarece acestea au o carcasă impermeabilă.
Dispozitivele sunt de bună calitate, dar funcționalitate redusă și vibrații puternice.

 • să producă o muncă de înaltă calitate;
 • ridica bine locurile greu accesibile;
 • există un dispozitiv de tundere;
 • posibilitate de muncă îndelungată după reîncărcare;
 • caracterizată de costuri reduse.

Compania Braun

Produce dispozitive de bărbierire ieftine și compacte.

Principalele caracteristici sunt:

 • curățarea zilnică de înaltă calitate;
 • etanșeitatea la apă;
 • funcția de răcire;
 • adaptarea automată la densitatea firelor;
 • compactitatea dispozitivului;
 • accesibilitate.

Printre deficiențe se poate numi un efect puternic asupra pielii, care poate cauza efectul de iritare și disconfort. Prin urmare, atunci când utilizați dispozitivele acestei companii, trebuie să aplicați o cremă sau loțiune pentru a înmuia pielea după bărbierit.

O caracteristică caracteristică a omului modern este aspectul bine îngrijit și curat. Chiar dacă stilul de îmbrăcăminte implică o anumită neglijență, sub ea se află în mod necesar o grijă grijuliu și meticuloasă a aspectului lor.

Datorită aparatului de bărbierit electric de înaltă calitate și bun, o persoană poate pune în mod independent aspectul său: modelează o barbă, își tunde mustața și îi oferă sprancenelor forma perfectă. Astăzi, modelul de bărbierire a capului este destul de relevant, care se realizează și cu ajutorul unui model modern de aparat electric, care are o funcționalitate largă și garantează un aspect elegant.

constatări

După o analiză atentă a aparatului de bărbierit electric, putem concluziona nu numai despre o varietate largă de opțiuni pentru soluțiile de proiectare moderne, ci și despre necesitatea selecției individuale a accesoriilor pentru fiecare client specific.

http://1informer.com/this-is-interesno/kak-vybrat-elektrobritvu-dlya-muzhchin-s-chuvstvitelnoj-kozhej-ili-zhestkoj-shhetinoj-2262

Cum de a alege un aparat de ras electric? Top modele și sfaturi de experți

Oamenii se rade și își îngrijesc barba pentru mai mult de un secol. Cu toate acestea, metodele de ras în timpurile antice și Evul Mediu diferă semnificativ.

Cum sa alegi un aparat de ras electric pentru barbati? Vom încerca să răspundem la această întrebare, precum și să vă oferim evaluarea celor mai bune dispozitive. Cunoștințele acumulate vor contribui la alegerea cea mai bună, care se va baza pe cunoștințe exacte. Acest lucru este foarte important deoarece alegerea unui model dintr-o mare varietate este foarte dificilă.

Tipuri de aparate de ras electrice

Există două tipuri de mașini de ras electrice - ochiuri și rotative.

 • Aparatul electric de ras electric are lame vibratoare cu care se rade barba. Cuțitele ascuțite sunt sub grilă cu găuri mici, ceea ce permite ca mașina de bărbierit să fie cât mai sigură posibil. Tăieturile nu vor apărea, chiar dacă ați stoarce accidental pielea cu o mașină de ras. Dar nu întotdeauna permite obținerea rezultatului perfect. Plasa împiedică părțile ascuțite să se apropie de piele până la distanța dorită, astfel încât părul minim poate rămâne. De cele mai multe ori acest lucru se întâmplă cu modele mai ieftine, pentru dispozitive mai scumpe rezultatul va fi mai bun.
 • Razboaie rotativă. Acest dispozitiv are lame rotative. Ele vă permit să radeți maximum de fire de păr care se află pe această zonă a pielii. Astfel de modele funcționează mult mai bine decât netul. Dar există și dezavantaje. Proprietarii se plâng adesea de durere în timpul bărbieritului și apoi de piele iritată. Această caracteristică se regăsește atât în ​​modelele scumpe cât și în cele ieftine.

Prezentarea revărsătorului rotativ

Aparatele de ras rotative și-au luat numele datorită mișcării corespunzătoare a lamelor ascuțite. De obicei, un astfel de dispozitiv constă din două sau trei elemente de ras, deși acum există modele cu cinci cuțite.

Caracteristicile dispozitivului

În interiorul dispozitivului este motorul, care poartă o unelte. Acesta include uneltele de bărbierit. Toate acestea sunt adaptate exact unul cu celălalt și au o viteză mare de rotație.

Tăierea părului de barbă are loc la joncțiunea lamei și a ochiului. Când perii intră în gaura dintre aceste componente, ele sunt împărțite în două părți, de unde rezultă durerea.

Dacă lamele nu sunt suficient de ascuțite, acestea strâng firele interioare. Astfel, există o posibilitate suplimentară de a obține iritarea pielii. Utilizatorii experimentați știu că, pentru a evita senzațiile neplăcute, nu trebuie să vă agățați puternic de brici pe piele.

curățenie

Aparatele electrice de ras roșii trebuie întotdeauna lubrifiate și curățate de păr, care pot rămâne în interiorul capului cu cuțite. Cât de des pentru a curăța dispozitivul? Răspunsul depinde de frecvența utilizării, tipul și densitatea părului. Nu uitați că numai tu ar trebui să folosiți mașina de ras, este un dispozitiv individual de igienă personală.

Înainte de a cumpăra, adresați-vă vânzătorului dacă există un spray special de curățare. Dacă este cazul, manipulați cu ochiul și piesele ascuțite, apoi ștergeți-l cu o perie suplimentară.

Cum de a alege un aparat de ras rotativ?

Atunci când achiziționați o mașină de ras rotativă, acordați atenție capacităților motorului plasei. Este de dorit ca ele să fie presate în același mod, adică în mod sincronic, iar mișcarea fiecăruia se desfășoară de-a lungul unei traiectorii individuale.

Există mașini de găurit rotative și șlefuire umedă, dar din anumite motive acest lucru este tăcut pentru mulți producători. Vom oferi câteva sfaturi:

 • Marca Panasonic este lider printre producătorii de dispozitive rotative pentru bărbierit umed;
 • după procedură, partea de bărbierit este spălată sub presiunea apei;
 • întrebați despre posibilitatea de a fi bărbierit umed de la vânzător.

Acordați o preferință unui aparat de ras cu lame de titan și o stație de andocare care va curăța și dezinfecta dispozitivul. De asemenea, în unele cazuri, modelul are un tundere în trusă, aceasta cu siguranță nu este superfluă atunci când aliniați părul sau reglați modelul barbă. Și este mai bine să alegeți un aparat de bărbierit electric pentru bărbați cu o baterie.

Aparat de bărbierit net

Unul dintre principalele avantaje ale mașinii de ras net va fi compactitatea și dimensiunea miniaturală. Anterior, modelele de grilă s-au deosebit în capacitatea lor de a efectua bărbierirea umedă, dar în timp, rotația a dobândit, de asemenea, o funcție similară.

Fiarele de bărbierit rareori se adaptează la forma fețelor lor și au o suprafață permanentă a aparatului de ras. Dar în multe modele din kit există tăietori. De asemenea, modelele cu plasă sunt o opțiune mai convenabilă pentru îndepărtarea părului sub nas.

Cuțitele se mișcă de-a lungul grilajului, tăind toate firele din interior. Atunci când utilizați o mașină de ras, monitorizați integritatea rețelei. Dacă este îndoit, va trebui să cumpărați un nou set de cuțite, deoarece aparatul de ras nu va mai funcționa și este puțin probabil să puteți îndoi spatele net.

Există și un alt dezavantaj - zona zonei tratate a pielii este mică, astfel încât uneori există o problemă cu părul în creștere separat. Pentru a rezolva aceasta, producătorii încearcă să mărească numărul de grătare, ceea ce crește șansele unui bărbierit rapid și neted al pielii.

Treptat, rasnitele moderne utilizează deja plase flexibile pentru a spori confortul și confortul. În curând, toate avantajele aparatelor de frezat rotative deasupra celor din rețea sunt susceptibile de a fi uniformizate și va deveni mai greu să alegi unul potrivit de la diferite tipuri de dispozitive.

La întrebarea cum să alegi o mașină de ras electrică bună, a fost mai ușor să decidă, să ia în considerare pentru ce bărbați acest tip de aparat este potrivit.

În consecință, grila se va potrivi cu cei care nu folosesc o mașină de ras în fiecare zi. De asemenea, ia în considerare rigiditatea părului. Dacă este ridicată, o astfel de mașină de ras este puțin probabil să facă față vegetației excesive. Aparatul de bărbierit net trebuie ales dacă prezența unui dispozitiv de tundere este vitală pentru dvs., deși este prezentă și în unele modele rotative.

Principalele criterii de selecție

Având în vedere toate cele de mai sus, trebuie să vă ocupați de câteva dintre cele mai importante întrebări privind alegerea aparatului de ras.

După ce le-ați răspuns, veți putea decide cum să alegeți mașina de ras electrică potrivită. Este important să luați în considerare următoarele puncte.

 1. Decideți ce tip de dispozitiv de rasiere va fi utilizat: umed, uscat sau ambele.
 2. Care este tipul de păr: dur sau slab și slab. Acordați atenție lungimii firelor.
 3. Dacă pielea este excesiv de sensibilă la fier, alegeți o mașină de ras acoperită cu titan.
 4. În cazul în care prezența unui dispozitiv de tundere este importantă, trebuie luată în considerare și acest factor.
 5. Am nevoie de o suprafață de ras care urmează conturul feței? Nu pentru toate, această caracteristică este fundamentală.
 6. Aveți nevoie de o stație de andocare pentru curățarea automată? Acest lucru va duce la costuri suplimentare, poate că vă puteți descurca singuri.
 7. Dacă intenționați să folosiți mașina de bărbierit propriu, gândiți-vă dacă aveți nevoie de o baterie.

În special pentru cititorii portalului nostru, am făcut o selecție de magazine online de încredere în care puteți cumpăra o mașină de ras electrică fără risc și la prețuri rezonabile, cu livrare către orice oraș din Rusia:

 1. Magazin online popular, cu o selecție largă de mașini de găurit electrice și prețuri modeste.
 2. O platformă populară de tranzacționare online. Livrarea în Rusia și CSI.
 3. Un alt magazin online de încredere, cu o selecție largă și prețuri scăzute, unde puteți cumpăra un aparat de ras electric.

Top 10 aparate electrice de ras electrice

Am luat cele mai populare modele din ce în ce mai populare. Ce fel de mașină de ras electrică este mai bine să cumperi, depinde numai de dvs., vom oferi doar sfaturi și vom face o scurtă trecere în revistă a fiecărui dispozitiv tehnic.

Panasonic ES-8109

Aparat de ras electric de la rețea, utilizează trei capete mobile pentru a repeta curbele feței și o grilă cu un număr crescut de găuri.

Dispozitivul este potrivit atât pentru rasul umed cât și pentru uscat. Viteza de viraj - 13000 pe minut.

Kitul include un dispozitiv de tuns, capac, agent de curățare sub formă de spray special, încărcare și un capac de protecție.

Bateria se va încărca timp de 1 oră și va dura aproximativ 45 de minute în funcționare constantă.

Philips Power Touch 727

Acest aparat de bărbierit se distinge prin funcționarea practic silențioasă și vă permite să obțineți un bărbierit neted și rapid. Opțiunea selectată are lamele suplimentare disponibile, sistemul Flex Flotor pentru alunecare pe contururile feței, a bateriei și a bateriilor.

Principalele avantaje sunt disponibilitatea și durata operării de încărcare de până la 15 ore. Comentariile proprietarilor spun despre briciul excelent de luptă cu peri. Preț - aproximativ 4-5 mii de ruble.

Philips Power Touch 727

Este o mașină de ras rotativă, caracterizată de tehnologii inovatoare și de înaltă calitate. Această opțiune este excelentă pentru bărbații cu piele sensibilă.

Se spală pur și simplu sub presiunea apei. Pacienții observă confortul oferit de capul mobil, care vă permite să vă ocupați de cele mai complexe zone ale feței.

Dintre avantajele pe care le putem pune accentul pe durata mare a muncii fără a se conecta la rețea și prezența unor părți înlocuibile ale mașinii de ras de vânzare.

Preț - 14-15 mii de ruble.

Braun 5050 cc Seria 5

Un aparat de ras electric puternic, capabil să rezolve toate dificultățile întâmpinate în procesul de îndepărtare a vegetației de pe față. Aparatul este destinat exclusiv bărbieritului uscat. Are o pereche de capete în mișcare.

Include stația de andocare cu funcții de curățare. Diferă în aspectul elegant și munca silențioasă. Proprietarii sunt mulțumiți de calitatea rasului și de funcționarea rapidă a dispozitivului, ceea ce economisește timp. Prețul ajunge la 17.000 de ruble.

Philips S9151 / 31

Aceasta este o mașină de ras rotativă cu un design elegant. Toți clienții notează capacitatea ridicată a bateriilor și rasul moale.

Principalele avantaje sunt funcționarea silențioasă și fără iritare după utilizare. De asemenea, este inclus un dispozitiv de curățare și un dispozitiv de tăiere. Dezavantajele, cu excepția prețului ridicat, nu sunt dezvăluite.

Costul dispozitivului ajunge la 23.000 de ruble, dar recenziile utilizatorilor spun că merită banii cheltuiți.

Magazin online Oferte

Binecunoscutul magazin on-line (link către produs), oferind o gamă largă de mașini de găurit electrice de înaltă calitate și relativ ieftine.

Panasonic ES-RT 37-S 520

Principalul avantaj al acestui model îl constituie rasul de înaltă calitate cu utilizarea spumei. Față după ceasul de găurit de lucru la fel de neted ca și după aplicarea unei mașini de ras.

Costul este scăzut, dar beneficiile sunt foarte substanțiale. De exemplu, aparatul de ras nu provoacă iritații, permite posibilitatea rasului umed, are o baterie de înaltă calitate.

Preț - până la 5500 de ruble.

Magazin online Oferte

Magazin popular de aparate electrocasnice online (link către produs) cu livrare către toate regiunile din Rusia.

Panasonic ES-LT8N-S820

Acesta este un model inovativ de înaltă calitate, cu un sistem de rețea. Comentariile clienților au condus la concluzia că această mașină de ras este una dintre cele mai bune din segmentul său.

Combină aproape toate calitățile pozitive care sunt inerente în toate celelalte scule electrice electrice descrise mai sus. Prețul este de 13.500 de ruble.

Philips S7720 / 26

Acest model rotor tratează pielea sensibilă la fel de atent ca și cei mai buni reprezentanți ai dispozitivelor de rețea.

Inelele de bărbierire oferă un confort maxim și o alunecare netedă, care nu garantează iritarea. Proprietarii notează un bărbierit ușor chiar și pe gât.

Este inclus un sistem de curățare.

Preț - aproximativ 16.000 de ruble.

Panasonic ES-RF31

Razorul combină capacitatea de bărbierit atât la uscat cât și la umed. Cazul este rezistent la scurgeri de apă, astfel încât să puteți spăla dispozitivul direct sub robinet.

Caracteristici: un bărbierit rapid, un design la îndemână și un preț accesibil pentru toată lumea.

Costul ajunge la 6500 de ruble.

Magazin online Oferte

Binecunoscutul magazin on-line (link către produs), oferind o gamă largă de mașini de găurit electrice de înaltă calitate cu livrare în regiunile din Rusia. Costul aproximativ este de 5 690 ruble.

Seria Braun 9240s 9

Numărul de comentarii pozitive despre acest model este doar valabil. Rame super umede și uscate de înaltă calitate - ceea ce distinge această razor. Este echipat cu un motor puternic și are o carcasă rezistentă la apă.

Capul în mișcare ajută la obținerea unei îngrijiri perfecte a pielii fără posibilitatea de iritare. Kitul include mai multe trimmere pentru diverse scopuri, de exemplu, pentru a îndepărta părul care este îndreptat în direcții diferite, adiacent la piele și situat în locuri greu accesibile.

http://kakvybrat.online/bytovaya-tekhnika/krasota-i-zdorove/elektrobritva