logo

Seria Perfectil Vitamin pentru păr, piele și unghii

Este bine cunoscut faptul că consecințele neplăcute ale lipsei multor vitamine și minerale sunt, inclusiv diverse boli ale pielii, probleme cu părul și cuiele. Adesea, aceste deficiențe nutritive sunt principalele cauze ale dermatitei severe. Pentru a preveni astfel de patologii, în multe cazuri este necesar să se ia complexe vitamin-minerale care să furnizeze corpului cantități suficiente de componente vitale. Și unul dintre cele mai populare complexe specializate pentru menținerea sănătății pielii, părului și unghiilor în țara noastră sunt vitaminele Perfectil, pe care le vom discuta în detaliu mai târziu.

Perfectil este un complex vitamino-mineral cu adăugare de extracte de plante destinate prevenirii complexe a hipovitaminozelor, a diferitelor boli dermatologice, pentru protecția împotriva căderii părului și deteriorarea structurii acestora. Medicamentul conține componente care sunt direct implicate în activitatea și regenerarea celulelor pielii, în procesul de înființare a foliculilor de păr noi, de creștere a părului și a plăcii de unghii, hrănirea părului și a pielii și furnizarea de oxigen.

Numeroasele recenzii despre Perfect, în general, arată că acest instrument ajută foarte mult femeile să mențină sănătatea și starea bună a părului și a pielii în perioadele în care acest sprijin este deosebit de important. Și, prin urmare, în ciuda prețului relativ ridicat, instrumentul este foarte popular astăzi.

Vitamine Perfectil produse de compania engleza "Ltd. Vitabiotice ", iar în momentul de față nu mai sunt un singur medicament, ci o linie de produse, fiecare având specificitatea și domeniul specific. Toate produsele din linie sunt vândute în Rusia, iar prețul lor variază într-o oarecare măsură.

Să aflăm care sunt vitaminele Perfectil în toate formele fabricate, ce efect au asupra corpului și cât de eficiente sunt în practică.

"Îmi termin primul curs de Perfectil. Era foarte frică de efecte secundare, fiecare a doua persoană vorbind despre ele. Dar am fost transportat, într-un mod amiabil. În general, stomacul nu reacționează la aceste capsule. Iar rezultatul este evident, sau mai degraba, pe fata: in trei saptamani am reusit sa scapam de pielea uscata constant si seborrhea pe sprancene, pielea devenind evident mai elastica, ridurile nu sunt atat de vizibile. În general, sunt complet și complet mulțumit. "

Linia de droguri Perfectil

Produsul-pilot al liniei este complexul vitamin-mineral Perfectil Original (Perfectil Original) - cel mai versatil și mai lung pe piață. Acesta poate fi prescris nu numai pentru prevenirea diferitelor hipovitaminoză, ci și pentru terapia complexă a dermatitei, alopeciei și a altor boli trichologice și atunci când este utilizată cu alte mijloace - pentru normalizarea pielii și a unghiilor.

Alte medicamente de pe linie sunt:

  Perfectil Plus. Are o compoziție care este oarecum diferită de cea a componentelor complexului principal Perfectil. În special, medicamentul conține coenzima Q10, acizii grași polinesaturați omega-3 și licopenul, datorită căruia este declarat pentru aceasta un efect fiziologic suplimentar asupra organismului;

Perfectil Platinum, care are o compoziție chiar mai largă, inclusiv conținutul multor extracte vegetale, dar este poziționată în instrucțiunile de utilizare nu numai ca vitamine pentru păr și piele, ci ca supliment alimentar pentru aprovizionarea generală a organismului cu diverse micronutrienți;

 • Perfectil Tricholodzhik - vitamine specializate pentru păr.
 • Principalul medicament, Perfectil Platinum și Trichologic sunt disponibile în capsule și Perfectil Plus - capsule și tablete.

  Perfectil Platinum se poate cumpăra în cutii de 30 și 60 de comprimate (prețul este de aproximativ 1200 și respectiv 1.700 de ruble), Simple Perfectil se vinde în cutii cu 30 de comprimate (costul este de aproximativ 700 de ruble), Perfectil Tricolodzhik - într-un ambalaj de 60 comprimate - aproximativ 2000 de ruble) și Perfectil Plus - într-un pachet de 28 de comprimate și 28 de capsule (preț - aproximativ 900 de ruble).

  Întrucât compoziția tuturor acestor medicamente este diferită, acestea au efecte diferite asupra organismului.

  "Saw Vitamine Perfectil Tricholodzhik. Capsulele bune, rezultatul este vizibil și destul de rapid. Dar nu am putut finaliza cursul. Foarte bolnav de ei, și indiferent dacă au fost luați cu mâncare, fără hrană, dacă erau beți sau nu. Nu am terminat cinci capsule, am trecut la Formula Ladys. Nu știu dacă rezultatul va fi același, dar digestia normală este mai importantă pentru mine. În măsura în care pot fi judecate de recenzii, toate tipurile de Perfectil nu au înțeles cu acest lucru - uneori oamenii se îmbolnăvesc.

  Ira, de la corespondența pe forum

  Ce este inclus în compoziția de medicamente Perfectil și care este diferența dintre ele?

  Tabelul de mai jos prezintă componentele diferitelor complexe vitaminico-minerale ale Perfectil, indicând cantitatea fiecărei substanțe dintr-o tabletă sau o capsulă:

  http://www.vitaminius.ru/polivitaminy/vitaminy-perfektil.php

  Vitamine pentru par Perfectil

  Starea de sănătate a pielii și părului depinde în primul rând de aportul de substanțe necesare. Pentru a rezolva problema deficitului va ajuta complexe de vitamine, special concepute pentru a scapa de aceste probleme. Printre varietatea de vitamine deosebit de populare Perfectil.

  Ce tipuri de vitamine Perfectil există?

  Toate complexele de vitamine Perfectil sunt concepute pentru a menține tinerețea și frumusețea pielii, părului și unghiilor. Mai mult decât atât, acestea nu sunt numai cuvinte cu voce tare, calitatea și eficacitatea preparatelor sunt confirmate de compoziție, care diferă ușor de tipul lor. Perfectil vitaminele pentru păr sunt disponibile în 4 tipuri.

  Clasic Perfectil

  Aceasta este o opțiune universală, al cărei scop este de a susține și întări părul, pielea și unghiile. Disponibil sub formă de capsule, 15 bucăți într-un blister, 30 sau 60 de bucăți într-un ambalaj. Conține vitamine din grupa B, C, D, PP, cupru, magneziu, fier, zinc, iod, acid folic. De asemenea, este inclus un extract de echinacee, care este considerat cel mai puternic imunostimulant și produce rezistență la viruși și infecții.

  Perfectil Platinum

  Acest medicament combate primele semne ale îmbătrânirii. De asemenea, disponibil în 30 sau 60 de capsule. În plus față de compoziția standard vitaminică minerală, Perfectil Platinum conține: colagen, coenzima, extracte și extracte de plante și fructe diferite. Printre acestea se numără roșiile, strugurii, oasele de coacăze negre, ceaiul verde. Medicamentul este bogat în acizi: lipoic, pantotenic, folic.

  Această compoziție unică are un efect pozitiv asupra întregului corp, îmbunătățește funcționarea sistemelor, încetinește procesele de înmuiere a pielii, reduce inflamația și contribuie la restaurarea rapidă a pielii după proceduri cosmetice. Poate fi folosit pentru întărirea sistemului imunitar, recuperarea de boli grave și intervenții chirurgicale.

  Perfectil Plus

  Constă din 28 de comprimate de vitamine clasice și 28 de capsule, care conțin Omega-3, licopen, coenzima.

  Acțiunea capsulelor nutritive-dermice Perfectil plus:

  • Îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii, părului și unghiilor;
  • Hidratarea profundă a pielii din interior;
  • Protecția radicalilor liberi, influența externă a factorilor agresivi;
  • Menținerea metabolismului normal la nivel celular.

  Complexul Perfectil Plus este excelent pentru persoanele cu păr și piele uscată. De asemenea, lupta perfect cu semnele îmbătrânirii, umple țesuturile cu umiditate din interior și împletește ridurile. Adesea folosit în tratamentul părului după o perm, nu a reușit să se coloreze.

  Perfectil Trichodolic

  Preparatul de vitamina Perfectil Tricholodik este special conceput pentru a trata părul și pentru a scăpa de probleme cum ar fi pierderea părului. Disponibil în capsule de 30 sau 60 de bucăți pe ambalaj. Conține vitamine puternice, zinc, biotină, cupru, colagen și niocin. Compensează lipsa substanțelor necesare în organism și asigură o bună hrană pentru păr, unghii și piele. Componentele speciale asigură pigmentarea normală și împiedică părul gri devreme, îmbătrânirea prematură a părului și uscăciunea crescută a acestora.

  Folosit in tratamentul complex al pierderii parului, seboreei si a altor boli ale scalpului. Efecte secundare sunt posibile: uscăciunea gurii, greață, disconfort la nivelul stomacului.

  Instrucțiuni pentru utilizarea vitaminelor Perfectil

  O capsulă de vitamine Perfectil conține cantitatea zilnică de substanțe esențiale. Este necesar să se accepte în timp sau după masă spălarea cu apă. Când este luat pe stomacul gol poate provoca greață, vărsături. Aceasta este o reacție normală a organismului la vitaminele sintetice. Dacă după aportul de dimineață apar fenomene neplăcute, atunci puteți lua capsule în timpul meselor de prânz. În cazurile severe de epuizare a corpului sau în anumite boli, pot fi luate 2 indemnizații zilnice.

  Contraindicații:

  • Vârsta copiilor;
  • Hipersensibilitate la componente;
  • Hipervitaminoza.

  Reacții adverse posibile:

  • urticarie;
  • mâncărime;
  • Disconfort și greutate în stomac.

  Cursul de luare a vitaminelor Perfectil 1 lună. Dacă este necesar, puteți lua mai mult timp. În tratamentul bolilor de piele, puteți lua o lungă perioadă de timp, luând pauze între cursurile de 2-4 săptămâni.

  Perfectil Plus, Platină și Trichologic nu trebuie luate în timpul sarcinii și alăptării. Aspectul clasic este permis să ia în aceste perioade de viață. Dar având în vedere lista extinsă de componente și concentrația ridicată, trebuie să fim extrem de atenți. Și este mai bine să acordați preferință medicamentelor specializate în aceste perioade.

  Care este prețul mediu pentru PERFECT în Rusia?

  Prețul mediu al Perfectil depinde de tipul său:

  • Clasicul Perfectil din Moscova poate fi achiziționat de la 320 de ruble pentru un pachet de 30 de capsule, în Volgograd prețul este de 350 de ruble.
  • Perfectil Plus la Moscova costă de la 630 de ruble, în Volgograd de la 610 pentru ambalarea complexă a tabletelor și a capsulelor de 28 de piese.
  • Perfectil Platinum la Moscova costă de la 650 de ruble, iar în Volgograd de la 720 pentru un pachet de 30 de capsule.
  • Perfectil Trikholodzhik la Moscova poate fi achiziționat la un preț de 1161 ruble, iar Volgograd de la 1200 de ruble pe pachet de 60 de capsule.

  Ce spun doctorii despre PerfectFile?

  Vitamine Perfectil recenzii de medici trichologi:

  Vladimir Grigoriev, medic tricolog, oncodermatolog:

  Vitaminele Perfiktil se disting printre alte compoziții bogate în medicamente. Nu există astfel de mijloace în care să existe un astfel de echilibru de minerale, extracte de plante utile, coenzime și acizi grași esențiali. Le prescriu pacienților mei cu boli ale scalpului, indiferent de tipul și natura originii lor. După cum arată practica mea, Perfectil accelerează în mod semnificativ procesul de vindecare.

  Larisa Safonova, medic tirolog, medic din cea mai înaltă categorie:

  Multe femei cu apariția unor probleme cu aspectul de a face aceeași greșeală - începe tratamentul extern. În același timp, se cheltuie o mare cantitate de efort, timp și bani. Îți prescriu terapia cu vitamine pentru toți pacienții mei. Perfectil este unul dintre medicamentele avansate care ajută să facă față diferitelor boli. Această combinație de preț și calitate nu mai este.

  Recenzii privind utilizarea vitaminelor Perfectil

  După nașterea celui de-al treilea copil, am început să am o mulțime de căderi de păr, pe care nu le puteam ocupa de unul singur. Un an mai târziu, m-am dus la medicul tricholog și am fost diagnosticată cu alopecie difuză. Au asumat o origine stresantă, din moment ce în viața mea s-au întors multe greutăți. Sedintele și vitaminele au fost prescrise. După citirea recenziilor vitaminelor Perfectil Tricholodik, i-am ales și nu m-am înșelat. Fotografia prezintă rezultatul a 14 luni de tratament.

  Sa periat vitaminele Perfectil după o permă nereușită. De asemenea, a făcut îndreptarea keratinei. Nimeni nu mi-a sfătuit-o, sa dus la farmacie și a cumpărat-o. Înainte de aceasta, pe un site am citit recenziile pozitive ale lui Perfectil și de aceea numele a fost depus în memorie. Acum părul meu este în stare perfectă.

  Vitaminele pot fi bune, dar nu le pot face prieteni. Am avut constant dureri de stomac. Tăiați aproximativ o săptămână. De asemenea, am încercat să beau de la masa de prânz, am simțit încă greutăți și disconfort în stomacul meu. Am cumpărat un alt complex - și totul este bine. Poate că sunt potrivite pentru cineva, dar cu siguranță nu pentru mine. În zadar a aruncat banii și ia batjocorit stomacul.

  Perfectil - cele mai bune vitamine pe care le pot fi! Saw Perfectil Plus pentru a scăpa de părul uscat, deoarece mijloacele externe nu au ajutat și au trebuit să taie capetele în fiecare lună. Diferența dintre fotografii este de aproximativ 5 luni. În acest timp am tăiat complet toată tăierea și chiar am crescut puțin. Saw cursuri pentru 28 de zile și 2 săptămâni a luat o pauză. Efectul secundar: pe față au apărut cosuri și unghiile au devenit foarte puternice, nu am avut niciodată o astfel de manichiură ca acum.

  Vitamine bune, părul sa oprit să cadă. Se pare că a devenit chiar mai puțin gros. Dar le-am combinat cu alimentație îmbunătățită în aer liber, măști de muștar ars și, de asemenea, am trecut la o dietă sănătoasă. Poetul nu știe exact ce a ajutat. În timp ce continuă să beau, am cumpărat un alt pachet. Beau o lună - iau o pauză de o lună.

  Vitaminele nu se deosebesc de alte medicamente, iar utilizarea nepăsătoare poate avea consecințe grave. Perfectilul nu face excepție. În ciuda compoziției bogate și echilibrate, prezența componentelor utile, înainte de a începe recepția, este recomandabil să se consulte cu medicul dumneavoastră.

  http://zdorov-volos.ru/vitaminyi/perfektil-vitaminyi-dlya-volos-otzivi.html

  Instrucțiuni pentru utilizarea vitaminelor "Perfectil"

  Cu o cantitate insuficientă de vitamine și minerale, atât la femei, bărbați și copii, poate apărea avitaminoza, însoțită de o stare dureroasă a organismului. Avitaminoza apare adesea în primăvară. Acest lucru poate fi explicat prin faptul că alimentele consumate în timpul iernii conțin o cantitate mică de substanțe utile.

  Parul frumos obținând suficiente vitamine și minerale

  Avitaminoza: cauze și simptome

  Pentru a evita efectele negative ale avitaminozelor asupra organismului și a preveni apariția mai multor probleme de sănătate, se recomandă să se acorde atenție simptomelor care ajută la identificarea în avans a lipsei de vitamine. Desigur, este mai bine să vizitați inițial medicul și să consultați în detaliu, dar totuși simptomele beriberi pot fi recunoscute în mod independent. Simptomele bolii pot fi atât vizibile, cât și invizibile.

  Simptomele invizibile includ:

  • oboseală obișnuită;
  • somnolență;
  • senzație de frig;
  • iritabilitate.

  Simptomele vizibile includ:

  • acnee și acnee;
  • părul pielii, precum și pierderea părului;
  • fragile (pe placa de unghii apar pete și dungi);
  • peelingul pielii;
  • fisuri în colțurile gurii (sau răni).

  Recent, avitaminoza nu mai este sezonieră. Această boală poate fi observată pe tot parcursul anului la bărbați și femei de vârste diferite. Cauzele beriberi pot fi: mediu ecologic poluat, dietă neechilibrată, fumat frecvent și apă potabilă de calitate slabă.

  Deficitul de vitamine este împărțit în mai multe tipuri, care cauzează anumite afecțiuni și boli în organism. Există astfel de tipuri de avitaminoză:

  • deficit de vitamina A (organe de vedere sunt afectate);
  • Vitamine din grupul B (insomnie și schimbări frecvente ale dispoziției);
  • Vitamina C (scăderea performanței și creșterea sensibilității la diferite infecții);
  • vitamina D (deteriorarea sistemului musculoscheletal);
  • vitamina E (organe hepatice și genitale perturbate);
  • lipsa de vitamina PP (sistemul digestiv suferă).

  Pentru a preveni apariția beriberi, precum și pentru a umple rezervele de nutrienți și pentru a îmbunătăți starea organismului, se recomandă să luați vitaminele Perfectil.

  Complexul complex de vitamine și minerale "Perfectil"

  Datorită recepționării în timp util a capsulelor, există energie, o blândețe sănătoasă, toate problemele cosmetice (peeling, acnee) dispar, structura se îmbunătățește, iar creșterea părului și a unghiilor este reluată.

  «Perfect»

  Medicamentul este un complex complet de vitamine, minerale, precum și extracte de plante, a căror acțiune are drept scop îmbunătățirea structurii pielii, părului și unghiilor. Datorită compoziției și proprietăților sale, "Perfectil" este o vindecare a rănilor, un antioxidant, precum și un medicament de protecție dermatologic.

  Indicații pentru utilizare

  Multivitaminele cu ingrediente din plante folosite în boli cum ar fi:

  • apariția uscăciunii, deshidratarea, peelingul pielii;
  • apariția ulcerelor, fisurilor și inflamațiilor în colțurile gurii;
  • afectarea integrității pielii (inclusiv zgârieturi, abraziuni, tăieturi sau arsuri);
  • dermatită, psoriazis și alte boli ale pielii;
  • problema caderii parului, deteriorarea structurii părului;
  • prevenirea și tratamentul deficienței de hipo și vitamină, lipsa de minerale.

  Medicamentul combinat "Perfectil" ajută la creșterea hemoglobinei, accelerează regenerarea celulară și, de asemenea, normalizează metabolismul celular. Datorită compoziției și structurii sale, vitaminele protejează corpul uman de expunerea la factori adversi, cum ar fi razele ultraviolete și efectele negative ale radicalilor liberi. "Perfectil" este capabil să îndepărteze toxinele, să participe la formarea fibrelor de colagen, contribuie la sinteza substanțelor biologic active.

  Luând drogul pe o bază continuă, puteți observa vindecarea rapidă a rănilor, precum și îmbunătățirea microcirculației sângelui în piele.

  instrucție

  Vitaminele sunt administrate pe cale orală, o capsulă pe zi și, de preferință, dimineața.

  Complexul de minerale și vitamine este recomandat a fi luat dimineața după mese.

  Este recomandabil să luați vitamine după mese, în timp ce beți o cantitate mică de apă. În nici un caz nu se recomandă să mestecați capsule sau să le încălcați integritatea.

  Durata recepției "Perfectil" - 1 lună și, dacă este necesar, repetarea cursului după o anumită perioadă de timp. Desigur, înainte de a utiliza medicamentul, trebuie să obțineți o consultație completă cu medicul curant.

  Structura și compoziția capsulelor cu vitamine

  Multivitaminele în combinație cu diverse oligoelemente sunt pulbere, închise în capsule de gelatină maro. Medicamentul este prezentat într-o cutie de carton de culoare deschisă, în care sunt două blistere care conțin câte 15 capsule fiecare.

  Vitaminele includ componente precum:

  • Vitaminele B (în acest complex sunt vitaminele B1, B2, B6, B12) - sunt implicate direct în toate tipurile de procese metabolice, reglează activitatea sistemului nervos și în același timp promovează formarea de globule roșii în sânge;
  • beta-caroten - este implicat în apărarea antioxidantă a organismului;
  • Acid pantotenic - important pentru metabolismul grăsimilor, aminoacizilor, sintezei acizilor grași și a altor procese importante;
  • acidul folic - este implicat în creșterea și dezvoltarea sistemelor imune și circulatorii;
  • Biotinul este un cofactor în metabolismul acizilor grași, leucină;
  • Nicotinamida - este implicată în procesele redox care apar în celule;
  • Vitamina C (cu alte cuvinte, acidul ascorbic) este o componentă importantă pentru activitatea normală a țesuturilor conjunctive și osoase;
  • fier - participă activ la sinteza ADN;
  • Zincul este important pentru funcționarea normală a organelor genitale masculine și, de asemenea, participă la sinteza hormonilor anabolizanți;
  • magneziu - ajută să scape de oboseală, insomnie, migrene și, de asemenea, constipație;
  • alte componente (siliciu, mangan, iod, seleniu, cupru, crom, cistină);
  • componente de origine vegetală (extract de Echinacea și brusture);
  • auxiliare.

  Condiții de depozitare

  "Perfectil" trebuie depozitat numai într-un loc uscat și greu de ajuns pentru copii la o temperatură acceptabilă de 15 până la 25 o C. Când preparatul este conservat, nu ar trebui să i se admită lumina directă a soarelui. Perioada de valabilitate "Perfectil" - 3 ani.

  Contraindicații și efecte secundare

  Vitaminele nu sunt recomandate să se utilizeze dacă există o intoleranță individuală la componentele medicamentului. Cu boala hipervitaminoza, tratamentul "Perfectil" nu este prescris. Dacă pacientul are probleme cu funcționarea glandei tiroide, luarea unui complex de vitamine este obligatorie negociată cu medicul dumneavoastră.

  Contraindicațiile la administrarea unui preparat de vitamine sunt de asemenea:

  • insuficiență renală;
  • tuberculoza;
  • reumatism;
  • boli de țesut conjunctiv;
  • scleroză multiplă;
  • boli virale, inclusiv SIDA;
  • leucemie.
  Este necesar să studiați cu atenție instrucțiunile de utilizare a medicamentului și să luați în considerare toate contraindicațiile care trebuie luate

  În procesul de tratament cu Perfectil, apariția reacțiilor adverse este posibilă, și anume apariția unei reacții alergice. În caz de supradozaj al medicamentului, cel mai bine este să opriți tratamentul și să consultați un medic.

  Costul complexului de vitamine

  Perfectil se vinde gratuit în farmacii și se eliberează fără prescripție medicală. Costul medicamentului variază între 500 și 880 de ruble pe pachet (2 blistere) de vitamine.

  Cel mai bine este să cumpărați vitamine în farmacii certificate care să dețină toate licențele și permisele necesare pentru vânzarea de produse farmaceutice. În timpul procesului de achiziție este recomandat să vă asigurați că pachetul cu vitamine are o instrucțiune completă de informare.

  Perfectil pentru sănătate

  Datorita compozitiei bogate de vitamine (mai mult de 25 de componente), Perfectil reface perfect platina si parul deteriorat, imbunatatind cresterea si structura lor. Medicamentul este recomandat să ia măsuri preventive atunci când părul a dispărut, a scăzut și a pierdut aspectul. Puteți uita de unghiile fragile, de pete și de culoarea gri a plăcilor de unghii. Medicamentul hrănește perfect, întărește și creează toate condițiile pentru recuperarea rapidă chiar și după expunerea la factori negativi. "Perfectil" vă va ajuta să vă simțiți mult mai încrezători, mai atrăgători și, uneori, veți crește stima de sine.

  Compoziția echilibrată a vitaminelor "Perfectil" este capabilă să îmbunătățească semnificativ starea părului și a unghiilor

  Trebuie remarcat faptul că medicamentul îmbunătățește nu numai structura externă, ci și starea internă a părului și a unghiilor.

  Datorită conținutului ridicat de vitamine, "Perfectil" îmbunătățește semnificativ sănătatea din interior, contribuind la normalizarea multor procese metabolice.

  Se recomandă să nu luați un complex de vitamine împreună cu alte medicamente, ceea ce poate determina reacții negative. Înainte de a utiliza vitamine, trebuie să citiți cu siguranță informațiile care conțin instrucțiunile.

  Pentru astăzi, "Perfectil" a adunat recenzii exclusiv pozitive pe Internet și a reușit deja să câștige încrederea multor medici și pacienți. Instruirea medicamentului descrie complet și fiabil vitaminele, permițându-vă să determinați cu acuratețe componentele din interiorul lor și acțiunea lor.

  Îngrijirea corpului. video

  Ce instrumente pentru a utiliza în îngrijirea pielii feței și corpului, spune video de mai jos.

  Durata restaurării structurii părului și a unghiilor durează cel puțin o lună.

  Pentru a îmbunătăți efectul și pentru a satura organismul cu vitamine, cursul poate fi repetat după o anumită perioadă de timp (cel puțin 6-8 luni) și numai după recomandarea medicului. Rezultatele vizibile din utilizarea complexului de vitamina Perfectil se vor observa după primul ciclu de tratament.

  Pentru a menține sănătatea și frumusețea femeilor, este necesar să luați vitamine.

  Vitaminele sunt recomandate femeilor însărcinate. În procesul de administrare a medicamentului se pot observa fecale întunecate. Acest lucru poate fi explicat prin faptul că există fier în organism și acest lucru nu este un motiv de îngrijorare. Dacă medicul a crescut doza de "Perfectil", atunci pacientul poate prezenta colorarea urinei într-o culoare galben strălucitoare, datorită prezenței riboflavinei în vitamine.

  Este important să știți că luarea vitaminelor trebuie oprită dacă pacientul trebuie să treacă teste pentru determinarea cantității de glucoză, acid uric, creatinină și alte substanțe din sânge și urină.

  http://ukhod.com/uhod_za_volosami/instrukciya-vitaminov-perfektil.html

  Perfectil - un corp sanatos si frumos

  De-a lungul zilei, în organismul uman există un număr suficient de mare de diverse procese biologice și chimice, care sunt responsabile pentru performanța tuturor organelor și țesuturilor, starea oaselor, dinților și părului. În toate aceste reacții participă vitaminele și mineralele, care sunt în general ingerate cu alimente.

  Dar se întâmplă de multe ori că, datorită unei alimentații necorespunzătoare sau inadecvate, există o lipsă a tuturor macro și microelementelor benefice, care provoacă o mulțime de disfuncții ale corpului, mai ales în toamna și primăvara, când este prezentă cea mai mare deficiență de vitamine.

  Pentru a rezolva astfel de probleme, există complexe vitamin-minerale, care sunt folosite ca aditivi alimentari și care alimentează rezervele corpului cu substanțe utile.

  Grupul de astfel de fonduri include Perfectil. Acesta este un medicament combinat care are o compoziție bogată în vitamine și minerale. Are un mare număr de proprietăți, dintre care unul este antioxidant.

  Acesta conține următoarele elemente:

  • Vitaminele din grupa B, care împreună cu fierul sunt responsabile pentru metabolismul din organism; accelerarea proceselor de regenerare; îmbunătățirea stării pielii și a părului; contribuie la funcționarea stabilă a sistemului nervos central;
  • Beta-carotenul (provitamina A), C și E au un efect antioxidant și sunt responsabile pentru starea și protecția pielii de influențele negative externe; structura părului, asigurând creșterea lor accelerată; îmbunătățirea performanței sistemului cardiovascular; crește imunitatea;
  • Vitamina D3 este responsabilă pentru menținerea oaselor și a dinților bine; asigură absorbția calciului și a fosforului;
  • Mineralele (fier, magneziu, mangan, iod, cupru, zinc, siliciu, crom, seleniu) sunt responsabile de metabolism, piele, păr și o serie de alte procese;
  • Extractele din plante permit rănile să se vindece mult mai repede.

  Instrucțiuni de utilizare

  Indicații pentru utilizare

  Perfectil de droguri este recomandat pentru a fi utilizate pentru prevenirea și tratamentul hipo-și avitaminosis, precum și simptomele care rezultă din lipsa de oligoelemente.

  În plus, este prescris pentru diferite boli ale pielii cum ar fi:

  • dermatită;
  • eczeme;
  • psoriazis;
  • alopecie;
  • Leziuni mecanice ale pielii (arsuri, tăieturi, zgârieturi).

  Potrivit în caz de încălcare a proceselor metabolice, rezultând în pielea uscată, unghiile și părul fragil.

  Metodă de utilizare

  Complexul perfectil de vitamine este administrat pe cale orală, 1 capsulă pe zi. Este recomandat să luați dimineața în timpul mesei sau după masă. Capsula trebuie înghițită în întregime, fără a mesteca și bea multă apă.

  Întregul ciclu de tratament durează o lună. Dacă este necesar, cursul poate fi repetat din nou după un timp, dar înainte de a începe, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră.

  Video: "Sfaturi pentru primirea perfectilului"

  Forma de eliberare și compoziția

  Complexul de vitamine este produs sub formă de capsule de gelatină de 30 de bucăți pe pachet.

  Compoziția conține: Vitamina A (beta-caroten) - 5 mg; B1 (tiamină mononitrat) - 1 mg; B2 (riboflavină) - 5 mg; B3 (nicotinamidă) - 18 mg; B6 (clorhidrat de piridoxină) - 20 mg; B9 (acid folic) - 500 μg; B12 (cianocobalamină) - 9 pg; H (biotină) - 45 pg; B5 (acid pantotenic) - 40 mg; B10 (acid para-aminobenzoic) - 30 mg; D3 (colecalciferol) - 2,5 pg; E (succinat de D-a-tocoferol) - 40 mg; C (acid ascorbic) - 30 mg; fier - 12 mg; magneziu 50 mg; zinc - 15 mg; iod - 500 mcg; mangan - 2 mg; cupru - 2 mg; siliciu - 3 mg; crom - 50 pg; seleniu - 100 mcg; cisteină - 10 mg; Echinacea extract - 195 mg; brusture extract - 80 mg; auxiliare.

  Interacțiunea cu alte medicamente

  Nu se recomandă administrarea de multivitamine Perfectil cu alte mijloace care conțin vitamine și minerale.

  Acceptarea medicamentelor antiacide poate afecta absorbția componentelor, ceea ce nu are ca rezultat îmbunătățirea pielii, a părului și a unghiilor.

  Utilizarea simultană a laxativelor pe bază de uleiuri vegetale și minerale, afectează absorbția vitaminei D.

  Dacă este necesar, împreună cu utilizarea Prfectil a medicamentelor care conțin calciu, intervalul dintre doze trebuie să fie de cel puțin două ore, deoarece în caz contrar absorbția fierului și a zincului este redusă.

  Utilizarea simultană cu tiazide poate duce la apariția hipercalcemiei. Retinoidele provoacă efecte secundare ale vitaminelor A și E.

  Acidul folic reduce eficacitatea fenitoinei, contraceptivelor hormonale și sulfalazinei, la rândul său, echinacea - medicamente cu efect imunosupresiv.

  Efecte secundare

  Acest medicament poate provoca reacții alergice în caz de hipersensibilitate la componentele produsului. Ele pot fi exprimate prin erupții cutanate, urticarie, mâncărime.

  Sunt posibile și cazuri de șoc anafilactic, hipertermie, edem. Unele persoane pot dezvolta tulburări digestive: greață, diaree, constipație. Din sistemul nervos se manifestă amețeli, tulburări de somn.

  Sub rezerva tuturor instrucțiunilor privind dozele și administrarea, nu se observă efecte secundare. În cazul unui supradozaj, se poate dezvolta hipervitaminoză, care poate determina simptome datorate fiecăreia dintre substanțele prezente.

  În caz de supradozaj, trebuie să întrerupeți administrarea medicamentului și consultați un medic.

  Contraindicații

  Perfectil este contraindicat pentru a lua oameni:

  • Cu hipersensibilitate la componentele complexului de vitamine;
  • Hypervitaminoza A, E și D;
  • Insuficiență renală;
  • tuberculoza;
  • leucemie;
  • reumatism;
  • Boala țesutului conjunctiv;
  • Scleroza multiplă;
  • Boli autoimune.

  Complexul multivitaminic trebuie luat cu prudență și numai după consultarea unui medic pentru persoanele care suferă de boli ale glandei tiroide, datorită conținutului în compoziția iodului.

  Este strict interzisă luarea copiilor.

  Video: "Efectul fiecărui vitamin asupra creșterii părului"

  Medicament în timpul sarcinii

  Perfectil este contraindicat pentru utilizare la femei în timpul sarcinii și alăptării.

  Termeni și condiții de depozitare

  Termenul de valabilitate al medicamentului în condițiile unui ambalaj sigilat este de 3 ani. Păstrați ar trebui să fie într-un loc întunecat, impermeabil și greu de ajuns pentru copii. Temperatura aerului nu trebuie să fie mai mare de 25 ° C. După expirarea termenului de luare a mijloacelor este strict interzisă.

  Costul vitaminei Perfectil poate depinde de rețeaua de farmacii și de regiunea în care se află.

  Prețul mediu în Ucraina

  Prețul mediu în farmacii în Ucraina variază de la 180 UAH la 536 UAH, în funcție de tipul de droguri:

  Prețul mediu în Rusia

  Prețul mediu în regiunile din Rusia arată astfel:

  analogi

  Dacă este necesar, suplimentul dietetic Perfectil poate fi înlocuit cu preparate analoage, care includ și vitamina, mineralele și extractele din complex.

  Prezentate pe analogii de pe piață:

  • Biovital este un preparat multivitaminic care îmbunătățește starea cardiologică și starea întregului organism. Datorită prezenței în compoziția vitaminelor (grupurile B, A și C), extractele și fierul sunt utilizate în prevenirea hipo-și avitaminozelor, a deficitului de fier. Utilizat în tratamentul sistemului cardiovascular și al sistemului nervos. Este folosit ca un instrument pentru tonifierea și întărirea corpului în perioada post-dureroasă și la încărcăturile ridicate.
  • Velwumen este un preparat complex destinat femeilor. Are proprietăți antioxidante, radioprotectoare, antiinflamatoare și imunomodulatoare. Compoziția conține vitamine, minerale, precum și ulei de borage și ulei de primroză. Numiți cu deficit de vitamina-minerale, sarcini intense, performanțe reduse ale corpului.
  • Vitrum - un complex care include vitamine, minerale și suplimente pe bază de plante. Proiectat pentru prevenirea bolilor organelor de vedere, eliminând adaptarea afectată a ochiului. Are un complex antioxidant (vitaminele A, C, E, zinc, seleniu, cupru, mangan, beta-caroten), care previne efectele radicalilor liberi asupra organismului. De asemenea, este numit în caz de malnutriție, deficit de vitamină și efort fizic ridicat.
  • Gerimaks complex vitamina, minerale și extract de ginseng. Proiectat pentru prevenirea și tratamentul sistemului nervos central, îmbunătățind funcțiile de protecție ale corpului sub sarcini și solicitări mari. Tonuri și îmbunătățește performanța, sporind rezistența în general. Împiedică dezvoltarea aterosclerozei. Crește vigilența mentală.

  opinii

  După ce a luat vitamina Perfect, în cele mai multe cazuri rezultatul a fost pozitiv. Sa făcut în caz de probleme de piele, în special - alopecie.

  După primul curs și după un timp, structura și creșterea părului s-au îmbunătățit considerabil. Volumul total a crescut de asemenea.

  În plus față de stoparea și tratarea căderii părului, a contribuit în mod semnificativ la apariția dermatitei, unghiilor fragile.

  Efectele secundare nu sunt de fapt observate. În unele cazuri, există senzații dureroase în zona stomacului.

  Recenziile medicamentelor pot fi citite la sfârșitul acestui articol.

  Principalul despre Perfect

  Perfectil - un medicament destinat îmbunătățirii stării pielii, a unghiilor și a părului. Datorită compoziției extractului de brusture, echinaceei, vitaminei și mineralelor, vă permite să completați corpul cu acele elemente care sunt responsabile pentru procesele metabolice și formarea corpului.

  • Cu deficit de vitamina;
  • Boli de piele (dermatită, eczemă, psoriazis);
  • Caderea parului;
  • Tulburări metabolice.
  http://okvitamin.org/vitaminnye-kompleksy/obshchij-kompleks/perfektil-zdorovyj-i-krasivyj-organizm.html

  Vitamine pentru par Prefect

  Fiecare femeie visează la o piele delicată, curată și elastică, păr neted și gros, cuie lungi și puternice. Dar o astfel de frumusețe nu este dată fiecărei femei, dar pentru a menține este necesar, a manca bine și echilibrată, ceea ce este imposibil în condițiile moderne. Vitaminele perfecte vor ajuta să satisfacă nevoia de vitamine pentru frumusețe.

  Compoziția medicamentului

  Perfectil conține nu numai vitamine, ci și minerale, extracte de plante și acizi care asigură sănătatea părului și a pielii. Următoarele substanțe sunt incluse în 1 capsulă:

  O astfel de compoziție bogată a complexului vitamine-minerale perfectionale îi permite să fie folosit pentru a rezolva multe probleme, de la pierderea părului până la tratamentul complex al beriberi. Vitaminele și mineralele care alcătuiesc medicamentul sunt ușor absorbite de organism datorită excipienților. Dar, înainte de a utiliza medicamentul, este necesar să se consulte cu medicul dumneavoastră, care va aproba utilizarea acestuia sau va găsi contraindicații la utilizarea acestuia. Cel puțin, înainte de a începe să luați perfectil, trebuie studiate instrucțiunile atașate acestuia.

  Acțiune medicamentoasă

  Vitaminele perfecte pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor au următoarele acțiuni:

  • Antioxidant. Compoziția complexului vitamin-mineral include antioxidanți puternici, inclusiv seleniu, vitaminele C și E. Protejează pielea, unghiile și părul de efectele negative ale radicalilor liberi care distrug structura părului și a altor țesuturi. Antioxidanții oferă, de asemenea, protecție împotriva radiațiilor ultraviolete și a factorilor nocivi ai mediului contaminat care ne înconjoară;
  • Dermatoprotektivnoe. Compoziția Perfect Hair conține vitamine B, care împiedică formarea bolilor de piele. Iar dacă acestea sunt disponibile, aceste vitamine ajută la redresarea rapidă prin îmbunătățirea circulației sanguine, ceea ce aduce energie și substanțe nutritive celulelor pielii pentru a lupta împotriva bolii;
  • Regenerează. Această acțiune se datorează și prezenței în complexul vitamin-mineral al vitaminelor din grupa B, precum și prezența extractului de plante de brusture și echinacee, care contribuie la vindecarea accelerată a rănilor. Siliconul și zincul sunt implicate activ în formarea țesuturilor pentru păr, unghii și piele. Cu lipsa lor de structura a parului este distrusă. Ele devin subțiri și fragile;
  • Restaurarea deficitului de vitamine și minerale. Complexul complex de vitamine și minerale poate fi luat nu numai pentru a îmbunătăți starea părului, a pielii și a unghiilor, dar și pentru a preveni deficiențele de vitamine și vitaminele și mineralele.

  Indicatii pentru utilizarea medicamentului

  De mai sus au fost considerate acțiunile medicamentului Perfectil. Ei sugerează deja cazurile în care trebuie luat acest complex vitamino-mineral. Aceste cazuri includ:

  1. Prevenirea și tratamentul hipovitaminozelor și avitaminozelor;
  2. Prevenirea și tratarea deficiențelor minerale;
  3. Structură de păr defectată;
  4. Caderea parului;
  5. Unghiile picioarelor;
  6. Boli de piele (inclusiv psoriazis și dermatită eczematoasă);
  7. Încălcarea integrității pielii (arsuri, zgârieturi și tăieturi);
  8. Peeling și pielea uscată;
  9. Crăpături și buze lipicioase.

  Dacă vitaminele nu intră în organism în cantități suficiente, corpul vă va informa imediat despre acest lucru. În același timp, starea părului, a unghiilor și a pielii se deteriorează mai întâi. Ei trebuie să acorde atenție în primul rând și să nu aștepte până când lipsa vitaminelor nu va întrerupe funcționarea organelor interne.

  Cum să luați perfectil

  Dacă există indicații privind utilizarea medicamentului, atunci ar trebui să acționați conform instrucțiunilor:

  • Un adult primește 1 capsulă pe zi;
  • Este recomandabil să luați perfectil în același timp după o masă, beți multă apă. Este recomandabil să beți capsulele dimineața;
  • Capsula de mestecat nu este necesară, trebuie înghițită;
  • Cursul de tratament (sau de prevenire) este de 1 lună. Apoi, ia o pauză. Dacă rezultatul nu a fost atins, atunci cursul se repetă.

  Contraindicații privind utilizarea medicamentului

  Vitaminele perfecte uneori nu merită luate. Acest lucru se datorează faptului că efectul tratamentului nu va depăși pericolul posibil pentru organism. Vitaminele perfecte nu pot fi luate dacă:

  • Ai o sensibilitate individuală crescută la componentele medicamentului;
  • Aveți hipervitaminoză a uneia dintre vitaminele care alcătuiesc complexul vitamina-minerale perfectil;
  • Dacă suferiți de disfuncții ale glandei tiroide, perfectilul trebuie administrat doar la recomandarea unui medic și cu mare atenție.

  Nu trebuie să uităm că hipervitaminoza este o stare a corpului mult mai rea decât hipovitaminoza. În același timp, o gură sănătoasă de păr este imposibilă, este imposibil să se asigure elasticitatea și pielea catifelată. Unghiile vor deveni fragile și nu vor fi frumoase din nou. Vitaminele și mineralele trebuie luate cu moderatie.

  Efecte secundare

  Complexul vitamine-minerale perfectionate este foarte bine tolerat de toti oamenii. Dar uneori apar reacții alergice. În special, acestea apar la persoanele cu intoleranță individuală crescută la una sau mai multe componente care alcătuiesc medicamentul. Manualul vă va ajuta să vă dați seama ce conține perfectil.

  Interacțiunea cu alte medicamente

  Perfectil nu trebuie utilizat împreună cu alte complexe vitamin-minerale sau medicamente care includ vitamine și minerale. Dacă vi s-au prescris antiacide în timp ce luați un complex de vitamine și minerale, absorbția de vitamine și minerale va fi afectată. În acest caz, medicamentul nu va afecta creșterea părului, a unghiilor și îmbunătățirea pielii.

  Dacă vă decideți să beți vitamine pentru părul sănătos, pielea și unghiile, atunci nu uitați să-i hrăniți nu numai din interior, ci și din exterior cu ajutorul măștilor, bomboanelor și băilor. În combinație cu consumul de vitamine, nu va fi superfluă și asigurarea unei alimentații echilibrate: astfel veți obține sănătate nu numai a părului, ci și a întregului corp.

  http://vitamingid.ru/vitaminnye-kompleksy/vitaminy-dlya-volos-prefektil/

  Perfectil pentru păr, compoziție, instrucțiuni de utilizare și recenzii

  Probabil înainte de fiecare dintre noi, mai devreme sau mai târziu, există o întrebare dacă să luați sau nu un complex mineral-vitamină pentru a menține părul sănătos și nu numai. Iar când am decis deja, ne confruntăm cu o altă întrebare: ce vitamine să aleg? La urma urmei, există atât de mulți dintre ei acum că nu este atât de ușor de a alege. Astăzi vă propun să discutați despre Vitamina Perfectil și efectul asupra părului, unghiilor și pielii.

  Recent am înțeles un adevăr simplu, dacă doriți ca vitaminele să fie mai bine absorbite, asigurați-vă că ajustați activitatea tractului gastro-intestinal (verificați dacă aveți viermi, dysbioză sau aciditate crescută a stomacului, aceasta este o parte a factorilor care negau utilizarea vitaminelor), adică aveți nevoie de consultarea unui gastroenterolog.

  Perfectil este un complex mineral-vitamin, bogat în elemente pentru piele, păr și unghii.

  Cea mai bună modalitate de a crește și frumusețea părului citiți mai mult.

  Perfectil conține 25 de substanțe nutritive vitale în ceea ce privește utilizarea optimă a acestora de către celulele epidermei, ceea ce o deosebește favorabil atât de calitatea componentelor individuale, cât și de conținutul lor cantitativ. Combinația originală echilibrată vă permite să oferiți o îngrijire eficientă, care îmbunătățește calitatea unghiilor, întărește structura părului și oprește pierderea lor, îmbunătățește starea pielii și încetinește îmbătrânirea. Medicamentul este destinat atât femeilor, cât și bărbaților. Perfectil este recomandat în special pentru bolile asociate cu modificări ale stării normale a pielii, unghiilor sau părului, cum ar fi pielea uscată, seboreea, neurodermatita, eczemă, psoriazis, acnee, alopecie și altele.

  Compoziția și proprietățile vitaminelor Perfectil

  Preparatul include vitamine din grupa B, acid ascorbic, acetat de tocoferol, aminoacizi, minerale și extracte de plante din plante. Perfectil are proprietăți antioxidante, de vindecare a rănilor și de protecție dermatologică. Medicamentul accelerează regenerarea celulelor, îmbunătățește microcirculația, crește nivelul hemoglobinei și contribuie la normalizarea metabolismului celular. Vitaminele ajută la protejarea celulelor și a țesuturilor împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi, a razelor ultraviolete și a altor factori adversi. Perfectil accelerează eliminarea toxinelor din organism, promovează sinteza substanțelor biologic active în organism și formarea fibrelor de colagen. Utilizând regulat medicamentul, starea și funcția vaselor mici se îmbunătățește, circulația sângelui în dermă și epidermă se îmbunătățește. În plus, extractele de plante care fac parte din preparat contribuie la vindecarea rapidă a rănilor. Promisiunile să spunem așa de inspiratoare.

  1 capsulă de gelatină perfacială conține: beta-caroten și vitamina B2 pe 5 mg, vitamina D 2,5 mkg (colecalciferol 100 UI), vitamina E 40 mg (D-alfa-tocoferol acetat 42 mg), vitamina B5(pantotenat de calciu) 40 mg, vitamina B1 10 mg (tiamină mononitrat 12 mg), vitamina B6(clorhidrat de piridoxină) 20 mg, vitamina B12 9 mcg, acid folic 500 mcg, biotină 45 mcg, niacină (nicotinamidă, vitamina B3) 18 mg, vitamina C (acid ascorbic 31,2 mg) și PABK 30 mg fiecare, fier 12 mg (fumarat de fier 37,9 mg), zinc 15 mg (hidrat de sulfat de zinc 41,3 mg), magneziu 50 mg oxid de sulfat de hidrat 6,65 mg), iod de 200 mg (iodură de potasiu 261 pg), siliciu 3 mg, seleniu 100 pg (sulfat de magneziu 6,15 mg), mangan 2 mg (hidrat de sulfat de mangan 6,15 mg) (selenat de sodiu 240 mcg), crom 50 mcg, cisteina 10 mg, pulbere de extract Radix bardanae (6,5: 1) 80 mg, pulbere de extract Echinacea Purpurea (4: 1) 195 mg.

  Substanțele auxiliare incluse în Perfectil constau în componente sigure.

  Instrucțiuni pentru utilizarea vitaminelor Perfectil

  Medicamentul trebuie administrat 1 capsulă pe zi și trebuie să luați după masă dimineața. Capsula ar trebui să fie înghițită în întregime, nu mestecată, stinsă cu multă apă (experții spun: o capsulă - un pahar cu apă) și pentru întreaga perioadă de administrare a vitaminelor trebuie să beți multă apă (pînă la 2 litri).
  Durata cursului tratamentului este de 1 lună, deci un pachet de vitamine este destinat pentru aceasta. Dacă este necesar, după un timp, cursul tratamentului poate fi repetat după consultarea unui medic.

  Utilizați Perfectil după un mic dejun consistent și beți un pahar de apă curată și puteți prezenta greață și dureri abdominale.

  Tratamentul și prevenirea afecțiunilor

  • hipo-, avitaminoza și deficiența substanțelor minerale;
  • cuie fragile, structură afectată a părului, chelie;
  • boli ale pielii, inclusiv dermatită eczematoasă și psoriazis;
  • încălcări ale integrității pielii, inclusiv tăieturi, zgârieturi, arsuri;
  • uscăciunea și degresarea pielii, ciorchini, fisuri la nivelul buzelor.

  Feedback despre Vitamina Perfectil

  Acum, să vorbim despre rezultat, când sa terminat întregul curs, calculat pentru o lună. Primii care au răspuns la Vitamina Perfectil au fost unghiile, au crescut cu o asemenea rată încât, în fiecare săptămână, am schimbat șelacul, altfel unghiile pur și simplu nu aruncau o privire. În detrimentul întăririi unghiilor, nu am avut nici o problemă cu ea, dar dacă vorbim despre starea generală a unghiilor, ea sa îmbunătățit (viteza creșterii lor ma uimit, deși am băut o mulțime de vitamine, inclusiv "în străinătate").

  Cel de-al doilea lucru pe care l-am observat a fost îmbunătățirea pielii, și nu numai pe față, aproape că am uitat de uscăciunea pielii mâinilor, care mă însoțește în fiecare toamnă și nu mi-au ajutat creme, nu aș spune că mâinile mele au devenit umede și nu aveam nevoie de nimic Doar mi-aș putea spăla mâinile și nu le-aș putea rula imediat cu smântână, dar era suficient să le smulgem înainte de a merge la culcare sau dimineața înainte de a ieși din casă. Perfectil ma ajutat să rezolv o altă problemă, cu debutul toamnei am pielea foarte uscată pe spate și durează până în primăvară și ori de câte ori sutienul meu mănâncă uneori și recurg la diferite creme, unguente și din folosirea vitaminelor, aproape că am uitat despre problema mea, deși nu știu cât timp. Starea pielii feței sa îmbunătățit, dar îmi pasă foarte atent, deci nu este vorba doar de activitatea vitaminelor.

  Acum, despre păr, pentru care am cumpărat de fapt aceste vitamine. Și a fost pe păr că vitaminele au lucrat cel mai puțin. Împreună cu motivul principal pentru care le-am cumpărat - pierderea părului nu a fost rezolvată, motivul pierderii părului meu - în perioada postoperatorie, care durează mai mult de un an, deși în timpul consumului de vitamine pierderea a scăzut ușor, plus am făcut și plasmolifierea. Ei bine, vitamine a influențat rata de creștere a părului, și, de asemenea, structura de păr îmbunătățit puțin, au devenit mai dens (dacă poate fi exprimat astfel), ascultător și chiar mai puțin de grăsime. O lună mai târziu, cred că toate acestea pentru a continua să luați Perfektil.

  Fetele spun că fondul psiho-emoțional se schimbă, adică ajută la stres, stări de iritabilitate crescută, dar nu am observat cumva.

  Dacă comparați vitaminele Perfectil și Pantovigar, care sunt amândouă prezentate în alopecie (căderea părului), atunci îmi plac mai mult vitaminele Perfectil și, dacă luăm în considerare costul Pantovigar, este de multe ori mai mult.

  http://volosomanjaki.com/vitaminy-dlya-volos/otzyv-na-vitaminy-perfektil-dlya-kozhi-volos-i-nogtej/

  Complex de vitamine Perfectil pentru creșterea părului

  În condițiile unui ritm rapid al vieții orașelor moderne, poluarea cu gaze, accentul la locul de muncă, reducerea cantității de alimente naturale, o persoană nu are suficientă soare, mare, vitamine și minerale. Acest lucru se reflectă, inclusiv pe păr. Medicina a dat oamenilor medicamente care pot compensa furnizarea necesară de substanțe care afectează atât sănătatea cât și frumusețea părului. Una dintre cele mai bune din gama de astfel de complexe este Perfectil. Această îngrijire din interior, oferind un rezultat excelent pentru o lungă perioadă de timp, nu numai efect cosmetic, ci și sănătate și forță reale ale părului.

  Principiul de funcționare

  Tratamentul cu vitamina Perfectil, dezvoltat de medici britanici, este produs în Regatul Unit, reînnoiește furnizarea de vitamine necesare pentru a îmbunătăți aspectul părului și unghiilor.

  structură

  Complexul conține 25 de componente care sunt indispensabile pentru menținerea sănătății și frumuseții părului.

  Vitamine și minerale în compoziția Prefectyl: D, C, E, B (1-12), iod, biotină, acid folic, beta-caroten, extracte de brusture și echinacee, seleniu, magneziu, siliciu, fier, crom, cupru etc.

  specie

  Există variații diferite ale medicamentului, compoziția este oarecum diferită, dar se presupune că impactul este similar:

  • perfectil Plus;
  • Perfectil Trilodzhik;
  • Perfectil Platinum.

  Atenție! Care varianta particulara a complexului este cea mai potrivita pentru fiecare caz specific de catre un triholog.

  În ce cazuri se utilizează

  Medicamentul se utilizează în următoarele cazuri:

  • probleme cu părul, deteriorarea, pierderea, ruperea, uscăciunea;
  • matreata, uscarea excesiva sau scalpul gras invers;
  • încălcarea structurii firelor de păr;
  • în prevenirea avitaminozelor;
  • cu o deficiență de vitamine și minerale;
  • cu unghii fragile.

  Acțiunea principală a lui Perfectil vizează tocmai restabilirea funcțiilor foliculilor de păr, îmbunătățirea texturii, îmbunătățirea scalpului, întărirea unghiilor, curățarea și hrănirea pielii.

  Costul pentru

  Capsulele conțin toate micronutrienții din pulbere, fiecare ambalaj conține 30 de capsule. Costul de ambalare este în medie de 680-900 ruble. Prețul depinde de rețeaua de farmacii.

  Contraindicații

  Nu utilizați medicamentul pentru:

  • boli renale;
  • probleme autoimune;
  • SIDA;
  • hipervitaminoza;
  • hepatita;
  • care nu sunt prescrise pentru copii;
  • Femeile gravide iau complexul cu prudență, nu sunt prescrise la femeile gravide după vârsta de 35 de ani, cu hipertonus uterin.

  Înainte și după fotografii

  Reguli de aplicare

  Pentru a spori creșterea părului, pentru a-și îmbunătăți aspectul, grosimea și elasticitatea, Perfectil se administrează o dată pe zi după ce a mâncat. Cursul de admitere este de o lună, acesta este doar un singur pachet. Acestea sunt spălate cu apă în cantitate suficientă (aproximativ un pahar) pentru a se dizolva mai bine și a nu dăuna stomacului.

  Nu trebuie să beți vitamine pe stomacul gol sau să beți o cantitate mică de apă, poate apoi iritație de stomac, greață, chiar vărsături, durere, scaun deranjat.

  După ce ați luat cursul trebuie să faceți o pauză de câteva luni, deoarece conține doze mari de nutrienți. Este imposibil să luați împreună diferite complexe de vitamine, deoarece este posibil să provocați un exces de anumite substanțe în organism și, în loc să vă îmbunătățiți, să obțineți rezultatul opus.

  Consiliul. Pentru a mări efectul de utilizare a vitaminelor, trebuie să echilibrați regimul alimentar, să mâncați mai multe pești de mare, ouă, nuci, carne de pasăre, produse lactate și fructe de mare, brânzeturi, fructe și legume. Citiți mai multe despre produsele pentru creșterea părului pe site-ul nostru.

  Îngrijirea externă este de asemenea importantă - uleiurile, măștile, clătirile și spălarea blândă cu uscare naturală vor contribui la efectul maxim.

  Efectul utilizării

  Recepția complexului oferă rezultate excelente după un timp scurt de recepție:

  • structura structurii este îmbunătățită;
  • creșterea accelerată;
  • apar noi fire de păr;
  • abandonarea abandonului;
  • părul devine mai gros, dobândește o strălucire vie, putere;
  • fragilitatea dispare, împărțirea se termină.

  Specialiștii trichologi au remarcat un nivel ridicat de expunere la medicament, în special remarcabil este stoparea caderii parului. Ei recomanda folosirea vitaminelor cu cereale sau alte alimente care invaluie acest lucru, aceasta fiind cea mai economica optiune pentru stomac.

  În plus față de păr, îmbunătățirea este evidentă în starea unghiilor și a pielii.

  Analogi ai medicamentului

  Printre compozițiile și efectele similare ale complexelor se pot distinge:

  Preparatul Perfectil este o componentă indispensabilă a unui program cuprinzător de frumusețe, este o modalitate excelentă de a întări și de a crește părul și, dacă îl luați în conformitate cu instrucțiunile, efectul nu vă va face să așteptați. Aceste vitamine hrănesc părul și întregul corp din interior, umplându-l cu sănătate naturală, oferind rezistență, strălucind frumusețea firelor, ajută la coafura.

  Suplimentarea și întărirea efectului vitaminelor pentru creșterea părului va ajuta:

  http://expertpovolosam.com/uhod/rost/sredstva/vitaminy/perfektil