logo

Cum afectează luna creșterea naturală a părului?

Știu că sunt câteva lucruri destul de nebune pentru a accelera creșterea părului. Vreau să spun că pentru parul nostru există pilule, scheme de pieptene, uleiuri de frecare și chiar ceapă mirositoare sau coji de usturoi pentru a obține aceste câteva centimetri în plus.

Și vă rog, nu vă lăsați păcăliți să credeți că acestea sunt singurele lucruri folosite pentru a înșela trupurile noastre, care ne dau ceea ce dorim cu disperare. Doriți să aflați despre metoda veche, dar bună?

Calendarul lunii sau faza lunii pentru a accelera creșterea părului.

Da, poate părea proastă, dar acum chiar vorbim de Lună (o replică din piesa lui Bruno Mars "Vorbind de Lună"). Ei bine, de fapt nu este. Această relație de dragoste cu Luna este un fel de vești vechi, știu despre asta de când eram adolescent. Dar nu am urmat niciodată această metodă pentru a-i confirma veridicitatea.

Cred că unii dintre voi ar putea să știe sau să încerce. Ascultați, fazele lunii au fost folosite pentru a explica și prezice valurile care sunt atât de importante în activitatea pescarilor, după cum știm cu toții. De asemenea, agricultorii își cultivă culturile în conformitate cu calendarul lunar.

Astrologia, considerată pseudosciință în comunitatea științifică, face, de asemenea, preziceri ale acțiunilor, emotiilor și evenimentelor noastre bazate pe poziția lunii în zodiac. Cultura Maya, de exemplu, a acordat o mare importanță evenimentelor astronomice și a dezvoltat un sistem pentru a prezice toate acestea. Ai auzit de calendarul Mayan? Precizia și complexitatea sunt de mare interes pentru oamenii de știință.

Se gândesc la fel? Nu știu, tot ce știu este că dacă energia lunii afectează mareele mării și trupurile noastre sunt alcătuite din 80% apă, nu ne afectează această energie? Un articol publicat de Academia Poloneză de Științe afirmă că tragerea gravitațională a lunii afectează anumite procese metabolice la om și la animale. În plus, s-au efectuat mai multe studii în care s-au făcut legături între melanină și creșterea părului, iar nivelurile producției de melanină au fost influențate de fazele lunii. Desigur, rezultatele / argumentele pot să nu fie cele mai puternice și pot exista dovezi opuse, dar știința vă arată dovezile empirice...

Cred că este posibil, nu-i așa? Ce vătămare poate fi atunci când tăiați sau tăiați capetele părului în conformitate cu calendarul lunar pentru a accelera creșterea părului? Superstiție? Poate, dar nu-ți umpleți corpul cu pastile, nu atârnați cu capul în jos, nu vă spălați cu ulei sau altceva. Pur și simplu tăiați sau tăiați părul, asta e tot ce trebuie să faceți. Astfel, nici măcar nu-ți pierzi timpul (sau banii) și dacă faci un experiment în numele științei.

Sănătatea este mai importantă decât lungimea, ÎNTOTDEAUNA!

Nu pun lungimea părului înaintea sănătății, așa cum unii dintre voi vă pot gândi. Sănătatea este mereu, întotdeauna în primul rând. Permiteți-mi să subliniez că, din nou, dacă ați ratat - "Sănătatea vine mereu pe primul loc". Indiferent de ce ritual nebun facem pentru a ajunge la lungimea dorită, nu uitați să vă îngrijiți de ele și să le hrăniți.

Da, parul tau va creste, pentru ca niciodata nu inceteaza sa mai faca asta. Dar sanatatea parului tau va fi slaba, cu capete despartite, lipsa de stralucire si, poate, chiar si cu o scadere a ratelor de crestere. Deci, să nu credeți că propovăduiesc calea ușoară până la lungimea părului, nu. Vă ofer doar informații despre tehnica de îngrijire a părului. Unii îi pot numi superstițioși sau deliranți, în timp ce alții îl pot numi interesanți. Cu toate acestea, aceasta este informație și sper că o veți găsi atât de interesantă ca mine.

Acum, la partea suculentă...

Potrivit astrologiei, cel mai bun moment pentru a tăia sau tăia părul nostru pentru a obține o creștere mai rapidă a părului este atunci când luna intră într-o lună plină. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că acesta este singurul moment. De fapt, astrologia privește progresia lunii noi și a lunii pline.

Ca și pe mare, astrologia spune că atunci când luna se află într-o fază de creștere care merge de la o lună nouă la o lună plină, acesta este cel mai bun moment pentru a scoate foarfecele. Dacă doriți să accelerați creșterea părului, trebuie să tăiați sau să vă tăiați părul cu Luna în creștere, dar dacă tot ce aveți nevoie este părul mai gros sau mai gros sau doriți să încetinească creșterea părului, tăiați și lăsați capetele cu Luna în scădere.

Cu toate acestea, astrologia privește nu numai la poziția lunii, ci și la locul unde este localizată luna în conformitate cu zodia, și acesta este cel mai important factor atunci când alegeți o zi pentru tăierea părului. Având în vedere ceea ce am cercetat până acum, cel mai bun moment pentru a-ți face părul să crească mai repede este când Luna este în Taur, Rac, Pesti, Capricorn. Dacă doriți păr mai gros sau mai gros, în timp ce accelerați creșterea, mergeți la coafor atunci când luna este în Leo.

Acum, dacă vrei să încetinești creșterea părului... Da, am spus lent! Nu sunt chiar nebun, nu știu... poate aveți o nouă tunsoare scurtă pe care doriți să o păstrați pentru o perioadă mai lungă, sau puteți fi mulțumit de lungimea curentă a părului, cine știe! Sau... și acest lucru este cel mai bun, dar este posibil să trebuiască să se rade / epilă mai mult. De asta aveți nevoie, nu? Cine este prietena ta ?!

Tunsori (ras, epilare), cand Luna scade si este in Berbec, Gemeni, Varsator, Sagetator si Balanta.

http://luna-calendar.ru/interesno/kak-luna-vliyaet-na-estestvennyj-rost-volos/

Modul în care fazele lunare afectează creșterea părului

Poate, mulți au observat că, uneori, după o tunsoare proaspătă, părul crește rapid și, uneori, foarte încet. Dar puțini oameni au considerat că faza lunii, în care coafura a fost actualizată, a influențat acest lucru.

Psihiatrul american A. Lieber explică acest lucru prin faptul că corpul uman este de 80% apă, ceea ce înseamnă că fazele lunii care cauzează apariția și fluxul în oceane afectează, de asemenea, oamenii în același mod.

Când este mai bine să mergi la coafor?

Strămoșii noștri știau de asemenea că ar trebui să-și taie părul pe o lună în creștere, atunci ar crește bine, vor deveni sănătoși și puternici. Luna lunară este formată din două părți - în creștere și în scădere. Pentru a înțelege ce fel de fază de lună în acest moment, trebuie doar să determinați ce scrisoare seamănă cu o lună. Dacă este similar cu "C", atunci Luna este în scădere, iar dacă este "E", dar fără o limbă în mijlocul creșterii. Puteți utiliza, de asemenea, ajustările calendarului lunar, de exemplu pe i-sonnik.ru.

Tunsul făcut în faza de creștere a lunii vă va ajuta să faceți părul mai ușor de manevrat, în plus, acestea vor crește mult mai repede. În consecință, dacă vă tăiați părul în faza descrescătoare, efectul va fi invers. Un astfel de impact al satelitului Pământ nu este doar conjecturi și observații ale strămoșilor noștri, există o explicație științifică pentru acest lucru. Deoarece luna are capacitatea de a influența lichidul în corpul uman, în faza creșterii sale există un flux de sânge către foliculii de păr, astfel încât creșterea părului accelerează.

Cum influențează poziția lunii în semn zodiacal asupra efectului de tunsoare?

Fazele lunare sunt departe de singurul lucru care afectează starea părului după forfecare. Un factor important este poziția satelitului Pământului într-un anumit semn zodiacal. Cele mai favorabile zile pentru a actualiza coafura vor fi cele in care luna este in Taur, Fecioara, Capricorn sau Leu. Tăierea părului în această perioadă va crește bine și va fi redusă. Dacă doriți să dați o lumină nouă și o aerisire nouă, dar pentru a nu afecta starea părului și calitatea acestuia, mergeți la maestru în timp ce Luna este în Gemeni sau Balanță.

Pentru ca părul să crească mai lent, dar bine întărit, ar trebui să fie tăiat în timp ce luna este în Rac sau Pesti. Dar Luna în Saget sau Scorpion are un efect neutru asupra stării părului. În nici un caz, nu face niciun fel de manipulări când Luna este în Berbec sau Vărsător. Acest lucru poate duce la pierderea severă a părului și, uneori, chiar și la chelie.

În cazul în care părul dvs. este slab slăbit și nici produsele de îngrijire scumpe și nici o nutriție adecvată nu vă ajută, folosiți sfatul bunicilor și consultați un coafor în timpul fazei de creștere a lunii. Un calendar lunar va ajuta la stabilirea zilei de tăiere. Cine știe, poate că este exact ceea ce are nevoie părul pentru a câștiga forță și putere.

http://expert.ru/2017/07/17/kak-lunnyie-fazyi-vliyayut-na-rost-volos/

Adevărat sau mit: tăierea lunii în creștere mărește viteza părului

Yana Ilinskaya

Frumusețe și stil de viață direct din Europa (Praga, Cehia).

Ei spun că, pentru a crește părul cât mai repede posibil, trebuie să fie tăiate în funcție de calendarul lunar sau mai degrabă de lună în creștere! Respectarea acestei reguli ajută într-adevăr să devină proprietarul părului ca cel al lui Rapunzel?

Haircuting Luna în creștere: Va ajuta într-adevăr?

Despre influența mitică a lunii asupra creșterii părului și a unghiilor a vorbit în Egiptul antic, însă știința modernă nu are nicio dovadă a acestui lucru.

De fapt, o tunsoare nu va face ca parul sa creasca mai repede. Părul, ca unghiile, este o materie moartă, numai foliculul din care crește părul este "viu" și nu este afectat în nici un fel de manipulările cu vârfurile - inclusiv tunsul. Unii dintre clienții mei au tăiat părul la lună în creștere. Există chiar și cei care se înscriu pentru o tunsoare sau pentru colorare în conformitate cu calendarul oracolului, deoarece colorarea în această zi presupune, probabil, noroc. Cred că aceste semne sunt, de asemenea, esoterice, prin urmare, ca profesionist, nu mă conduc. "

Irina Zhokhova

În ceea ce privește luna în creștere, există într-adevăr studii care leagă fazele ciclului lunar și ritmurile biologice în corpul uman. De exemplu, în timpul unei lună plină, durata și calitatea somnului scade. Dar este necesar să recunoaștem faptul că în orice moment vă veți tăia părul, acestea vor crește cu aceeași viteză medie, dacă starea dvs. de sănătate nu se va schimba.

Date științifice: de ce luna nu afectează rata de creștere a părului?

Să argumentăm. De exemplu, intervalul dintre tunsori este de trei luni. În acest timp, ciclul lunar (durează 29 de zile calendaristice) are timp să înceapă de trei ori. Dacă urmați teoria tăierii lunii în creștere, atunci se va dovedi că o săptămână părul va crește mai repede, într-o săptămână va fi mai lent, dar la fiecare trei luni veți obține aproximativ același rezultat.

Puteți încerca să accelerați creșterea părului prin utilizarea de produse cosmetice speciale. Potrivit cercetărilor, una dintre puținele componente care lucrează în această direcție este minoxidilul. Stimulează fluxul sanguin către scalp, foliculii primesc mai mult oxigen și nutrienți, ceea ce accelerează creșterea părului și previne pierderea parului.

http://www.salonsecret.ru/strizhki/tehniki/strizhka-na-rastushuyu-lunu

Cum poate afecta luna părul?

Un psihiatru din Statele Unite, Arnold Lieber, a efectuat cercetări de bază care demonstrează că luna afectează toate zonele vieții unei persoane, inclusiv creșterea părului. În timpul intrării lunii în diferite faze, omul de știință a făcut observații asupra pacienților. În plus, el a analizat numărul de sinucideri timp de 45 de ani într-unul din statele americane și a ajuns la concluzia că cel mai mare număr de sinucideri au avut loc în faza lunii pline și a lunii noi.

Liber explică impactul lunii asupra corpului uman prin faptul că suntem 80% apă. Și satelitul Pământului, care provoacă scăparea și fluxul în oceane, afectează în mod similar oamenii. Se dovedește că rata natalității crește la lună plină. Oamenii de știință susțin acest fapt prin aceeași influență a lunii asupra lichidului amniotic al femeilor însărcinate. Când începe faza lunii pline, oamenii pot avea, de asemenea, atacuri de inima și complicații ale bolii.

Luna este în scădere. O să fac o tunsoare...

De asemenea, străbunii noștri știau cât de importantă este luna lăsată pentru tăierea părului. Dacă nu doriți să vă umpleți capul cu calendarul lunar de tunsori, puteți înțelege pur și simplu modelul general pentru voi înșivă. Luna lunară are două părți: luna în creștere și creșterea. Faza de diminuare se termină cu o lună nouă și una în creștere - cu o lună plină, când vedem o lună rotundă pe cer.

Pentru a înțelege ce lună crește și care se înrăutățește, amintiți-vă o regulă simplă: Luna, asemănătoare literei "C", se înrăutățește. Și dacă luna seamănă cu un arc, ca în litera "P", se află în faza de creștere.

Dacă vă tăiați părul pe lună în creștere, ele vor deveni mai frumoase, ascultătoare și vor crește mai repede. Iar la diminuarea efectului opus se observă. Asta este, dacă sunteți un amator pentru a schimba coafuri în fiecare lună și aveți nevoie de o lună mai rapidă, Luna în creștere vă va ajuta să calculați un calendar lunar special.

Dacă, dimpotrivă, vrei să încetinești creșterea părului, ca să nu te duci frecvent la coafor și să nu-ți cheltuiți timp și bani pentru serviciile sale, trebuie să-ți tai părul când Luna este într-o fază descendentă.

Influența lunii asupra creșterii părului poate fi o explicație științifică. Deoarece satelitul Pământ este capabil să influențeze fluidul în corpul uman, în faza sa de creștere, acesta contribuie la un flux mai bun de sânge la foliculii de păr. Ulterior, creșterea părului accelerează.

Principalul lucru este să vă amintiți că trebuie să vă tăiați părul pe o lună în creștere și să luptați împotriva părului nedorit al corpului într-o scădere. 9, 15, 23 și 29 de zile lunare sunt considerate nefavorabile pentru orice manipulare cu păr, precum și pentru începerea oricărei afaceri. În plus, nu ar trebui să obțineți o tunsoare în timpul unei eclipse solare sau lunare.

Poziția Lunii în semnul zodiacului poate conta

Pentru ca părul de pe capul dvs. să pară sănătos și elegant, nu numai faza lunii este importantă, ci și poziția sa în zodiac. Calendarele lunare furnizează de obicei aceste informații pentru un an.

Deci, când Luna este în Taur, Leu, Fecioară sau Capricorn, vin zilele cele mai favorabile pentru coafura. După ce a vizitat coaforul în această perioadă, părul va crește mai bine și se va împărți mai puțin. Poziția Lunii în Gemeni și Balanta contribuie la aerul coafurii, dar nu afectează starea și calitatea părului. Deși după manipularea părului, când Luna se află în Rac și Pesti, creșterea părului încetinește, dar devine mai puternică. Efect neutru asupra stării de tăiere a părului în timpul poziției Lunii în Scorpion și Sagetator.

Poziția Lunii în Berbec și Vărsător este considerată nefavorabilă pentru tunsori. Acest lucru poate duce la pierderea părului și chiar la riscul de colagenare.

Dacă, în ciuda șamponului scump și alimentației potrivite, părul a început să se descompună și să cadă, puteți determina Luna în creștere folosind un calendar lunar special. Și, subliniind cea mai bună zi pentru o tunsoare, du-te la un salon de înfrumusețare. Poate luna va "evoca" un pic - iar parul tau va deveni mai puternic, mai gros, mai frumos si mai sanatos de la radacina la varf.

http://www.estetika-krasota.ru/content/kak-luna-sposobna-povliyat-na-volosy

Influența lunii asupra părului

Frizerie calendar lunar

Luna are un anumit efect asupra corpului uman și asupra schimbărilor care apar. Cum exact luna afectează persoana - când schimbați părul. Cât de mult afectează luna persoana, vă va ajuta să înțelegeți site-ul Moon Today. Se observă că fazele lunii afectează dorința de a schimba părul
Să înțelegem subiectele:
Influența lunii asupra omului
Faza lunii
Lună nouă
Luna în creștere
Lună plină
Luna în scădere
Calendar calendaristic de lustruit

Reclamele diferitelor șampoane, toate ca una, promite rezultate imediate și uimitoare - părul matasos, pufos și strălucitor, atrăgând întotdeauna atenția tuturor. Cu toate acestea, produsele speciale de creștere a părului și șampoane anti-mătreață nu vor fi necesare dacă aveți încredere în calendarul lunar. Recent, cercetatorii au descoperit ca parul chiar creste in concordanta cu ciclul de 28 de zile al lunii - aproximativ un centimetru pe luna. O "fază de creștere" a părului este de 3-7 ani (cu excepția sprâncenelor - faza este de aproximativ 4 luni). Etapa de tranziție de 3-4 săptămâni este înlocuită cu o perioadă de odihnă și respingere.

De-a lungul timpului, se știe că faza lunară are un impact direct asupra coafurii și activării părului după el. Odată cu trecerea procedurilor de salon, oamenii au un efect diferit în fiecare din cele 4 faze lunare. Într-o astfel de situație, luna afectează starea de spirit și sănătatea umană în general.
Dacă o persoană se află într-o stare bună, atunci trecerea procedurii salonului este benefică.
Dacă există iritație și oboseală severă, eficiența trecerii procedurilor salonului va fi mică - o femeie sau un bărbat nu va reface energia anterioară.
Acest articol vă spune dacă puteți tăia părul într-o lună plină - vă puteți tăia părul într-o lună plină sau este mai bine să alegeți un alt moment în calendarul lunar.

Influența Lunii asupra oamenilor

"Părul este considerat un fir" direct "care leagă o persoană de Univers" - cuvintele înțelepților tibetani.
Luna influențează foarte mult soarta. Calendarul de tunsoare lunar este considerat o informație utilă și interesantă utilizată în viața de zi cu zi. În calendarul lunar, oamenii vor afla informațiile complete despre mișcările lunii în cerul înstelat.
Cu utilizarea corectă a calendarului lunar, oamenii își direcționează cu ușurință propriile vieți în direcția corectă, atrag succesul și norocul.
În plus, atunci când se aplică calendarul lunar, oamenii determină zilele în care se desfășoară diverse procedee cosmetice - schimbarea stilurilor de coafură, a stilului și a altor manipulări cu părul.

FAZA MOONA

În timpul revoluției din jurul Pământului, Luna trece prin 4 faze lunare:
luna nouă;
creștere - lună nouă sau tânără;
lună plină;
Luna în scădere este veche.
Fiecare dintre fazele lunare are un efect diferit asupra coafurilor și procedurilor salonului.

Lună nouă

În luna nouă se naște o nouă lună. Într-o astfel de situație, multe forțe ale naturii merg la această afacere. În acest caz, natura are un impact mai mic asupra omului decât înainte.
Ca rezultat, pe lună nouă și cu o zi înaintea lui, fetița nu schimba întreaga coafură - numai foarfece de păr forfecat (ca maxim). Și chiar și acest lucru, potrivit experților în coafură, nu este recomandat.
Atunci când o lună nouă efectuează următoarele acțiuni: hidratarea părului - impune mai multe măști nutritive pe cap; utilizează uleiuri specifice și ceară pentru păr. Din astfel de proceduri, părul devine puternic și frumos. Tunsul nu este recomandat.
Din cele mai vechi timpuri, tunsul pe lună nouă a fost considerat un semn de rău. Oamenii au crezut că atunci când taie părul pe o lună nouă, o persoană scurtează durata vieții sale. După cunoașterea unor astfel de informații, este puțin probabil ca o persoană să decidă să viziteze salonul și să-și schimbe coafura pe lună nouă.

Luna în creștere

Luna în creștere este considerată nouă și tânără. În acest moment, oamenii ar trebui să-și schimbe părul este momentul cel mai de succes.

✓ Oamenii de știință sfătuiesc să viziteze un coafor doar cu o lună tânără în zilele lui Leo și să facă un permanent în zilele Fecioarei.

Dacă starea părului nu vă deranjează serios, cercetătorii vă sfătuiesc să aveți o coafură în zilele Fecioarei, astfel încât lungimea și forma să fie păstrate cât mai mult posibil. De asemenea, este recomandat să nu atingeți părul în zilele de Pesti și Cancer.
✓ Young Moon este foarte util, dacă decideți să vă vopsiți părul - culoarea se dovedește a fi mai saturată și vopseaua durează mult timp. După pătarea cu o Lună deteriorată, vopseaua este spălată rapid.

Atunci când creste parul lung și gros o femeie, un bărbat își schimba coafura în această fază specială a lunii.
După debutul lunii noi timp de 7 zile, o persoană poate tăia calm părul și poate suferi proceduri salon care activează creșterea părului.

Pe o notă

Potrivit maeștrilor profesioniști, este mai bine să existe o tunsoare în același timp în fiecare lună - și apoi părul va rămâne sănătos și puternic.
Pentru o creștere rapidă și corectă a părului, puteți să vă spălați părul cu un decoct de rădăcină de brusture, care este vândut în farmacii. Cei care nu au încredere în farmacii sau caută natura, pot săpească rădăcina Lunii defecte. Prietenii buni ai părului sunt, de asemenea, mesteacan și urzică. Frunzele tinere ale unui copac colectate în primăvară ar trebui puse într-o sticlă întunecată, umplută cu vodcă și ținută cu răbdare la soare timp de o lună, astfel încât mesteacăna să fie umplută cu impulsurile tuturor celor douăsprezece semne ale zodiacului. Cele mai bune zile pentru filtrarea și transfuzarea sunt zilele lui Berbec, Leu și Fecioară. Recipientul infuzat de frunze de mesteacăn este ideal pentru spălarea și frecare în scalp. Apropo, pentru a spăla capul cu un mestec, nu este necesar să așteptați o lună: este suficient să puneți frunzele de mesteacăn în apă și să-l țineți ușor la soare.

Aceeași tehnologie este în valoare de lipirea cu urzici. Frunzele de nisip sunt cele mai potrivite pentru adunarea în zilele tinerei Luna, iar rădăcinile - când Luna este deteriorată. Nu este necesar să spălați frunzele, trebuie doar să ștergeți rădăcinile cu o pensulă, apoi puneți ambele într-o sticlă de vodcă sau în apă curată.
Din păcate, în timpul nostru nervos, mulți suferă de căderea părului. Această problemă devine adesea o afacere profitabilă și un complot al reclamei. În ciuda faptului că instalațiile medicale în care tratamentul este costisitor, ei încearcă să nu se răspândească în legătură cu cauzele de coagulare și căderea părului, adesea această boală este asociată cu efectele secundare ale diferitelor medicamente, modificări hormonale în organism și tulburări mintale. Adesea puternic, dar destul de natural pierderea parului afectează adolescenții și femeile însărcinate. Nu trebuie să fie supărați, deoarece pierderea părului se oprește singură și nu dă naștere unor consecințe.

Lună plină

Luna plina - faza lunara, care este faza principala a ciclului lunar. În luna plină, oamenii fac decizii neașteptate și dificile.
Dacă o femeie sau un bărbat vrea să-și schimbe drastic aspectul - cu 100%, atunci într-o astfel de situație ar trebui să meargă la salon și să facă o coafură nouă la luna plină - nu va exista nici o greșeală aici.
În această fază lunară, efectuați următoarele acțiuni:

Dacă o persoană dorește să lase totul pe cap și în viața sa așa cum este, atunci în luna plină nu ar trebui să apară în salonul de înfrumusețare - schimbarea coafurii ar trebui amânată pentru o perioadă potrivită.
Drept urmare, vrăjitorii profesioniști nu recomandă schimbarea coafurii în acest moment: o tunsoare de lună nu este cea mai bună soluție. Cu toate acestea, în această fază lunară, o persoană poate aplica pe cap capul de mască hidratantă și diverse uleiuri esențiale.

LOST LUNA

Luna în scădere este considerată veche - adică trebuie tratată. Deci, este cu capul de păr.
În această fază lunară, își tratează părul în salon. În același timp, schimbarea tunsorii la un moment dat nu ar trebui să fie.
Dacă o persoană își taie părul în această fază a lunii, atunci părul va crește slab în viitor, devenind fragil și lipsit de viață.
De asemenea, în această perioadă, o femeie sau un bărbat ar trebui să fie amânată cu părul picturii. În caz contrar, părul colorat își va schimba complet culoarea și vă va ruina părul și starea de spirit.
Chiar și coafurile și stilul pe care femeile sau bărbații îl fac în timpul lunii în scădere își pierd rapid forma și arată urât.

LUNAR CALENDAR CUT PĂRIT

Conform ezotericului, cu o lună plină, toată energia din corpul feminin și masculin se mișcă în sus - într-o situație similară, se acumulează multă energie în vârfurile părului. Ca urmare, când o fată sau un băiat își tunde părul pe o lună plină, își eliberează corpul de energia pozitivă sau negativă.
Mulți vrăjitori profesioniști care urmăresc cu scrupulozitate structura părului pot spune că orice schimbare a părului pe lună plină îmbunătățește starea părului, activează chiar și creșterea părului și nu numai părul, ci și unghiile. Luna plină este timpul cel mai favorabil pentru luarea deciziilor cruciale.
Oamenii care și-au schimbat apariția - și-au schimbat imaginea pe lună plină, spunând că aceasta a fost faza lunii care ia împins să ia măsuri decisive - într-o altă perioadă nu au mers pentru ea.

În prezent, oamenii de știință nu pot da un răspuns complet la întrebarea cum afectează luna și fazele sale sănătatea umană.
Cu toate acestea, cu câteva secole în urmă, oamenii știau despre influența lunară asupra omului mult mai mult decât acum. În același timp, oamenii de știință moderni au creat conceptul de influență lunară asupra ritmurilor biologice și cantitatea de energie din corpul uman.
Urmăriți ritmurile lunare și părul dvs. va fi perfect, în creștere și sănătos, iar bunăstarea mult așteptată va veni în viață. Informații detaliate despre tăierea părului pot fi găsite pe tema: Calendar lunar de tunsoare.

http://luna-segodnya.ru/vliyanie-luny-na-volosy/

Luna afectează creșterea părului

Ce zile lunare poți tăi și vopsi părul tău?

Pentru restaurarea părului, cititorii noștri utilizează cu succes Minoxidil. Văzând popularitatea acestui instrument, am decis să-i oferim atenție.
Citiți mai multe aici...

Probabil, fiecare femeie visează la părul luxos, ceea ce va provoca admirație și invidie. Ziua potrivită pentru tunsori va ajuta nu numai să păstreze părul, să îl facă frumos și matasos, dar și să îmbunătățească bunăstarea persoanei, să-l salveze de gândurile și energia negativă. Unii experți consideră că, în anumite zile lunare, tăierea părului poate schimba soarta unei persoane, aduce fericire și bogăție vieții sale sau invers, provoacă diverse afecțiuni și probleme.

Putem să credem sau să nu credem în legendele și miturile spuse de bunică sau prezentate de Internet, dar, probabil, orice persoană este capabilă să simtă influența tunsorii. Uneori se dovedește a fi perfect, crescând astfel starea de spirit și, uneori, părul brusc începe să se rupă, să cadă și să fie confuz, complet ieșind din sub controlul gazdelor.

Influența lunii asupra tunsorilor

În timpurile antice, înțelepții au sfătuit să facă tunsoare în cazul în care o persoană se simțea rău sau are probleme de sănătate. Într-o anumită zi lunară, de exemplu, a cincea sau a opta zi, puteți merge în siguranță la comandant și rămâneți în același timp mulțumit de noua dvs. coafură.

Potrivit astrologilor, zilele cele mai periculoase pentru tunsori sunt 9, 15, 23, 29 zile lunare, ele sunt considerate de către oameni ca fiind zile satanice. În plus, nu este recomandat să înregistrați cu un coafor în zilele unei eclipse lunare și solare - o persoană se poate îmbolnăvi serios și se confruntă cu o serie de probleme.

În plus față de toate cele de mai sus, trebuie spus că în anumite zile de lună este necesar nu numai să se tundă părul, ci și să se facă măști de păr speciale. Cel mai bun moment pentru procedurile de recuperare sunt fazele lunii în creștere. Tunsul efectuat în timpul lunii în creștere, vă veți confrunta, vopseaua va dura mai mult, iar perm și alte proceduri de salon au neapărat succes.

Interesant, fazele lunare pot avea un efect asupra depilării simple. Așteptați până când luna intră într-o fază descendentă și numai după aceea procedați la îndepărtarea părului în exces.

Dacă decideți să vă întoarceți la calendarul lunar cu întrebări: când și cum să tăiați părul, puteți să vă vopsiți astăzi părul, trebuie să știți că zilele lunare nu sunt egale cu zilele calendarului gregorian, pe baza căruia planeta a calculat anii. Deoarece cele patru faze ale primului ciclu al lunii sunt egale cu 29,5 zile, în această perioadă, satelitul natural al pământului reușește să facă o întoarcere în jurul corpului ceresc.

Pentru a afla cele mai potrivite zile lunare pentru tăierea sau vopsirea părului, trebuie să te uiți la calendarul lunar compilat de astrologi. Acesta este cel care vă va da sfaturi practice: să vizitați astăzi salonul de coafură sau nu.

Caracteristic pentru zilele lunare

Fiecare zi lunară are propriile caracteristici specifice, luna și anul sunt irelevante.

Prima zi lunară. Deplasarea la coafor poate avea un impact negativ asupra sănătății dumneavoastră.

În al doilea rând: Tunsorile efectuate astăzi pot duce la conflicte la locul de muncă.

A treia zi: Mergând la coafor poate duce la boli, corpul va fi slăbit.

În al patrulea rând: Aveți grijă de tunsoarea dvs. în această zi - pot apărea probleme cu gâtul.

În al cincilea rând: Coafura nouă astăzi va fi foarte utilă, va contribui la creșterea încrederii.

A șasea: Mersul la coafor poate slăbi imunitatea.

Al șaptelea: Coafura va duce la conflicte și probleme cu colegii de muncă.

A opta zi grozavă pentru o coafură nouă!

Al nouălea: Astăzi, probabilitatea de probleme de sănătate.

Al zecelea: Din nou, renunta la tunsori pentru a evita problemele de sanatate.

Al unsprezecelea: În această zi, cu ajutorul unui coafor vă puteți îmbunătăți intuiția.

A douăsprezecea zi: zi nefavorabilă pentru tunsori, poate duce la vânătăi și chiar vătămări grave.

Al treisprezecelea: Fericirea și starea bună de la o excursie la maestru sunt furnizate în această zi!

Al paisprezecelea: o tunsoare realizată astăzi vă ajută să vă îmbunătățiți bunăstarea materială.

Al cincisprezecelea: Exacerbarea posibilă a afecțiunilor cronice.

A șaisprezecea zi nefavorabilă pentru o coafură nouă.

A șaptesprezecea: obstacole în materie.

Al optsprezecelea: pot exista probleme cu corpul.

A unsprezecea: Astăzi este o zi minunată pentru a merge la coafor! Tunsul va ajuta la îmbunătățirea sănătății, imunității, precum și prelungirea vieții.

A douăzecea zi: oboseală, în această zi, vă puteți strica starea de spirit.

Ziua 21: O alegere bună pentru schimbarea imaginii!

Douăzeci și două: În această zi, vă puteți îmbunătăți situația financiară, dar în același timp puteți câștiga kilograme în plus.

Douăzeci și treia: Coafura de astăzi va ajuta la reîmprospătarea aspectului, îmbunătățirea culorii pielii.

Douăzeci și patru: ai grijă, ai probleme de sănătate!

Douăzeci și cinci: probleme oculare.

Douăzeci și șase: bucuria și fericirea în această zi după ce frizerii vă sunt oferite!

Douăzeci și șapte: Tunsul va implica o serie de schimbări plăcute.

Douăzeci și opta: O zi bună pentru o nouă imagine.

Ziua a XXI-a: Nu vă înscrieți astăzi pentru un specialist.

A treizecea zi, care nu este în fiecare lună: în această zi se poate întâmpla nenorocirea.

Pentru restaurarea părului, cititorii noștri utilizează cu succes Minoxidil. Văzând popularitatea acestui instrument, am decis să-i oferim atenție.
Citiți mai multe aici...

Acum înțelegeți cât de important este să efectuați o tunsoare în punctele calendarului lunar. Amintiți-vă că cea mai proastă zi de a vă actualiza aspectul este duminica, deoarece puteți pierde fericirea cu părul tăiat. Lăsați o tunsoare în zilele de joi, vineri și sâmbătă. În aceste zile, puteți să vă curățați corpul, să întrerupeți emoțiile negative, problemele și nefericirea, să vă îmbunătățiți aspectul și, de asemenea, să atrageți o energie pozitivă excelentă.

Vitamine Aevit pentru par

Aevit este un medicament care conține vitaminele A și E în doze mari, prin urmare trebuie administrat numai pe bază de rețetă. Pe lângă aevita pentru uz intern, există și una externă. Acesta poate fi sub formă de fiole sau capsule care conțin o soluție de ulei. În această formă, nu este necesară numirea unui medic.

efect

Cu administrare intramusculară și internă, se evită foarte rapid penetrarea sângelui și începe să reglementeze procesele metabolice ale organismului. Vitamina A afectează în special pielea, unghiile și părul.

 • Ca urmare a acestui efect, procesul de divizare celulară este accelerat, ceea ce duce la efectul de întinerire a pielii.
 • In plus, aceasta vitamina incetineste procesul de keratinizare si dezintegrare, astfel incat radacinile sa devina mai puternice si cresterea parului accelereaza.
 • Vitaminele A și E sunt antioxidanți. Ei au capacitatea de a reflecta efectul toxinelor asupra celulelor corpului (în acest caz, pielea). Părul și scalpul își păstrează tinerețea datorită acestei proprietăți.
 • Vitamina E este mai puternică decât vitamina A, în timp ce crește și efectul acesteia din urmă. De asemenea, îmbunătățește circulația sângelui în capilare și crește rezistența celulară la hipoxie.

Cum să luați aevita

Aevit este prescris numai de un medic. Acest medicament poate fi folosit pentru a combate multe dintre problemele legate de păr, inclusiv fragilitatea și sfărâmarea. Calea de administrare este de obicei 30-40 de zile, o capsulă pe zi. Cu toate acestea, există o versiune prescurtată: de trei ori pe zi timp de numai două săptămâni. Astfel de cursuri pot fi efectuate nu mai mult de 3 ori pe an. Dacă se introduce o injecție intramusculară intravenoasă, riscul de supradozaj devine mai probabil.

Efectul medicamentului asupra pielii

 1. Capsulele și fiolele Aevita sunt utilizate local. În acest caz, este mai bine să utilizați varianta în fiole. Ele pot fi pur și simplu aplicate pe suprafața capului și pot fi amestecate cu creme, măști sau alte produse cosmetice.
 2. Aevit, dacă se aplică local, cade direct pe scalp. Vitaminele incluse în compoziția sa interacționează imediat cu celulele pielii. Dacă explicați mai detaliat, atunci vitaminele A și E inhibă acțiunea radicalilor liberi, ceea ce previne distrugerea celulelor foliculilor de păr și a scalpului.
 3. Vitamina A îmbunătățește procesul metabolic al proteinelor și carbohidraților și metabolismul vitaminei E - grăsimi. În același timp, vitamina E crește circulația sângelui în piele. Ca urmare a acestei influențe, becurile de păr sunt activate, părul crește mai repede, în același timp îngroșându-se și devenind mai rezistent. Singurul lucru în care aevitul este neputincios este sfârșitul divizat al părului. Maximul pe care îl poate face în acest caz este să-i lipsească puțin. Este mai bine să mergeți la salon și să tăiați ușor vârfurile fără viață ale părului.

Rețetele măști cu Aevit

Există un număr destul de mare de măști cu aevita. Alternativ, puteți deschide fiola și puteți freca conținutul în scalp la rădăcinile părului. În acest caz, este de dorit să faceți un masaj ușor al capului. Aceasta va îmbunătăți circulația sângelui, ducând astfel la accelerarea procesului de a obține aevita înăuntru. Acest lucru este bine făcut înainte de a merge la culcare. Dimineața, este suficient să spălați compoziția din păr cu ajutorul șamponului. Acest întreg proces se realizează în fiecare zi timp de două săptămâni sau de două ori pe săptămână timp de 1-1,5 luni.

rețete

Aevit este în general recunoscut ca un mijloc de înaltă calitate și eficient pentru îmbunătățirea stării generale a părului. Acest medicament este echivalent cu un efect bun asupra procesului de recuperare, atât sub formă de utilizare internă, cât și locală.

Calendarul cel mai corect de tunsoare lunar pentru creșterea părului

Luna are o mare influență asupra omului și a părului său.

În calendarul lunar sunt marcate zile care indică direct ce consecințe ar trebui să fie așteptate de la manipularea părului.

Totul este important: și ce zi a săptămânii și care este numărul ordinei zilei în ciclul lunar și în ce semn al Zodiacului este Luna.

 • Cum depinde cresterea parului de starea lunii?
 • Cum se numără zilele din luna lunară?
 • Zilele în care să se taie părul sunt nedorite
 • Tunsul pentru cresterea parului conform calendarului lunar
 • Tunsori obligatorii până în zilele săptămânii
 • Dependența tunsoarei de secvența de zile lunare
 • Materiale utile
 • Videoclip util

Astăzi vom încerca să răspundem la următoarele întrebări: când este mai bine să tăiem părul pentru creșterea lor, care sunt zilele favorabile pentru tăierea părului pentru creștere? Și, de asemenea, scrie întreaga reglare a calendarului pentru creșterea lor rapidă.

Cum depinde cresterea parului de starea lunii?

Zilele separate ale calendarului lunar fortează părul să crească mai repede, apoi încetinirea creșterii, apoi întărirea, apoi slăbirea.

Luna în scădere schimbă uneori drastic proprietățile părului, poate îndrepta părul curat, reduce pierderea părului.

Sfat: dacă nu doriți să alergați adesea la salon și formatul actual de coafură vă convine, atunci mergeți și faceți o tunsoare atunci când luna se înrăutățește. Creșterea părului va încetini, dar se vor îmbunătăți.

Specialiștii fac lunar un tunsor special pentru calendarul lunii pentru creșterea părului.

Este ușor să vă familiarizați cu acesta pe Internet, dar există caracteristici care sunt întotdeauna relevante, indiferent de legătura cu o anumită lună.

http://oroste-volos.ru/dlya-rosta-volos/vliyaet-li-luna-na-rost-volos/

Mituri și adevăr despre părul sănătos

"MK" a descoperit ce ajută părul să rămână gros și cum să scape de părul gri

08/01/2014 12:59, Vizualizări: 20,469

Din cele mai vechi timpuri, părului i sa dat o semnificație mistică. De atunci, un număr mare de mituri asociate cu părul uman au fost păstrate. De exemplu, pentru a obține un șoc gros, trebuie doar să obțineți o tunsoare atunci când Luna se află în faza de creștere. Că nu trebuie să scoateți părul cenușiu - în caz contrar, o grămadă întregă va deveni gri în locul său. Unde este adevărul și unde este invenția? Dermatologul-tricholog, președintele Societății Profesionale de Trichologie NP, Aida Gadzhioroeva, vorbește despre acest lucru.

Fără a pierde părul

Fiecare persoană visează să aibă păr frumos și gros. Mulți în lupta pentru ei sunt tăiați numai atunci când luna creste, și o fac cel puțin o dată pe lună (de asemenea, acest lucru accelerează, de asemenea, creșterea). Atât Dr. Gadzhigoroeva consideră că ambele sunt la fel de inutile: "Nu există dovezi științifice că ciclurile lunare au legătură cu creșterea părului. Ei bine, parul tăiat în mod regulat are sens doar din punct de vedere estetic - pentru a menține o formă frumoasă a părului. "

Din păcate, astăzi problema caderii parului este cunoscută de mulți. Mulți încearcă să o rezolve prin cumpărarea de șampoane speciale. Ce cred doctorii despre asta? "Din păcate, problema caderii parului a devenit tema cea mai speculativă din cosmetologie. Dar de multe ori pierderea parului este temporară - și apoi totul revine la normal în sine. Dar dacă în acest moment o persoană începe să folosească un șampon, un balsam sau un ulei de modă nouă, desigur, el scrie acest fenomen miraculos asupra lui. Ce să spun? Foliculul de păr este situat la o adâncime de 0,3-0,5 cm de la suprafața pielii - și nici un singur șampon nu ajunge acolo. Șampoanele și alte produse în aer liber nu pot activa creșterea părului. Pentru a îmbunătăți structura deteriorată a părului - da, pentru a le salva de la fragilitate, pentru a îmbunătăți starea părului slăbit - vă rog. Dar, în nici un caz, șamponul nu poate fi un tratament pentru căderea părului ", spune Aida Hajigoroyeva.

Un alt mit comun: cauza unei creșteri a părului este osteochondroza. Numai un spasm de vase mici ale pielii scalpului poate afecta deteriorarea sau imbunatatirea cresterii parului. Există mai multe modalități de a elimina acest spasm și de a îmbunătăți circulația sângelui. De exemplu, această proprietate are tinctura de piper roșu sau muștar. Cu toate acestea, nu toate bolile asociate cu pierderea parului, puteți utiliza vasodilatatoare. Este mai bine să discutați cu medicul dumneavoastră. O altă metodă sunt injectările de toxină botulinică, care sunt utilizate prin metode speciale pentru tratamentul migrenei. Aceste injecții nu numai că ameliorează spasmele musculare, ci și spasmele vasculare, îmbunătățind astfel fluxul de sânge și nutrienți către foliculii de păr, având în general un efect pozitiv asupra ratei de creștere și a grosimii părului. Dar osteocondroza nu are nimic de-a face cu creșterea părului! ", Spune dr. Hajigoroyeva.

Unii părinți încă își rade bebelușii în chelie, astfel încât părul lor crește gros. "Pentru a avea bucle bune, este absolut inutil sa tai un copil", spune expertul nostru. - Copilul are păr de mătase cu un capăt subțire în formă de con. Atunci când este ras, partea superioară a conului este îndepărtată, iar la suprafață nu mai avem siluetă, ci suprafața părții trunchiate a conului. Ii dați copilului pe cap - și se pare că parul a devenit mai mult. Dar acesta este un sentiment fals. "

Mulți cred că părul începe să crească mai repede atunci când iau vitamine. Așa este. Dar numai dacă o persoană a avut anterior un deficit de vitamina. "În medie, părul crește cu 0,3 mm pe zi și cu 0,5-2 cm pe lună. Rata de creștere a părului este mai mult influențată de genetică, nu de vitamine. Cu toate acestea, vitaminele complexe pentru creșterea părului pot îmbunătăți sinteza cheratinei și pot afecta calitatea părului. În plus față de complexele de vitamine, există preparate speciale care ajută la îmbunătățirea caderii parului. "

Parul gri în cap

O altă problemă care îngrijorează multe femei și unii bărbați este părul gri. Experții iau notă de faptul că în ultimii ani, oamenii au început să meargă mult mai devreme. Astăzi, cazurile de apariție a primului păr de argint, chiar și la copii, au devenit rare, chiar fără stres și alte motive convingătoare. Experții asociază acest lucru cu ecologia. In acelasi timp, nu este necesar sa credem ca grasirea parului este cauzata doar de stresul care se acumuleaza in timpul vietii. Rolul principal în acest proces este genetica. Prin urmare, unii oameni devin gri la vârsta de 16-17 ani - iar mamele și bunicile lor devin și ele gri la vârsta de 16-17 ani. În general, decolorarea după vârsta de 20-25 ani este destul de normală pentru europeni. Japonezii au această linie mai mult, după 28-30 de ani ", spune Aida Hajigoroyeva.

Mulți cred că dacă parul cenușiu ar apărea, în locul lui va crește toată movila cenușie. "Acesta este, bineînțeles, un mit", continuă doctorul. - Deși părul gri este probabil mai bine lăsat singur - foarte des la baza acestuia este pigmentat și, dacă este norocos, poate fi vopsit singur. Uneori părul gri poate apărea la locul rănirii, iar apoi pigmentarea este restabilită. În general, părul greu este legat de vârstă. "

Unii nu au nici o îndoială că puteți deveni gri peste noapte literalmente. Această condamnare este semnată de legenda lui Marie Antoinette, care a devenit albă ca hărțitor în noaptea dinaintea execuției. Dar oamenii de știință au propria lor teorie despre asta. "Este posibil ca Marie Antoinette să agraveze alopecia areata (alopecie). De regulă, această boală afectează numai părul pigmentat. Drept urmare, au scăzut, iar cele gri au rămas ", spune dr. Gadzhigoroyeva.

Dar știința nu a venit încă cu niște mijloace radicale de a trata părul gri. Și medicii sunt sfătuiți să le ascundeți, utilizând fie șampoane colorate, fie vopsele de păr. Între timp, promovați deja în mod activ loțiuni care se presupune că scapă de părul gri. Secretul este simplu - ele conțin oxid de fier, care este oxidat pe păr sub influența oxigenului și vopsește părul într-o culoare închisă. În ceea ce privește modificarea culorii părului atunci când este expusă unor factori externi, acesta poate fi asociat cu caracteristicile profesionale ale activității umane. De exemplu, la persoanele care lucrează în industriile unde este utilizat cobalt, părul devine o culoare verde murdară. Dacă producția utilizează acid picric, părul poate deveni galben. Dar toate aceste fenomene sunt temporare.

Titlul ziarului: Păr întreg
Publicat în ziarul "Moskovsky Komsomolets" №26588 din 2 august 2014

http://www.mk.ru/social/2014/08/01/mify-i-pravda-o-zdorovykh-volos.html

Zile favorabile pentru tunsori în martie 2019

Există zile speciale în fiecare lună în care orice întreprindere se termină cu succes și viceversa - când totul iese din mâinile noastre, ne simțim răi și rupți. Luna afectează multe procese terestre, precum și bioenergia umană.

Utilizați calendarul lunar pentru martie 2019 pentru a efectua o tunsoare elegantă în ziua recomandată de astrologi. Nu numai coafura, dar si starea de viata se va schimba.

În sensul esoteric, luna martie este una dintre cele mai dificile luni ale anului. Acesta este un punct de cotitură. În mijlocul lunii este punctul de vedere al timpului de vară; un moment în care zi și noapte sunt egale. Aceasta este luna sacră a sosirii primăverii, începutul reînnoirii, întoarcerea la viață. Atunci când planificați o schimbare a aspectului, este foarte important să înțelegeți când și ce procedură trebuie efectuată. La urma urmei, puteți crea o fractură pentru dvs. - spre bine sau spre rău.

Tăierea părului într-o zi lunară necorespunzătoare poate începe să scadă, în timp ce o tunsoare pe o zi de bun augur va contribui atât la creșterea, cât și la întărire. În plus, schimbările pot fi fixate pentru o lungă perioadă de timp: fie pentru un ciclu lunar, fie pentru a rămâne cu tine până la următoarea pauză în anotimpuri - în septembrie, în ziua echinocțiului de toamnă. Pentru a nu vă face rău, studiați cu atenție calendarul tunsorilor pentru martie 2019 și planificați în prealabil toate ritualurile de frumusețe. Apoi, chiar și o astfel de acțiune de zi cu zi ca spălarea capului, va aduce multe beneficii - și parul, sănătatea, starea de spirit și starea emoțională.

Zile favorabile pentru tunsori în martie 2019

Coafurile calendar lunar pentru martie 2019 vor ajuta la determinarea zilei optime pentru transformarea cu păr, dacă doriți ca rezultatul să fie plăcut. Mai degrabă, priviți zilele cele mai favorabile pentru tunsori în martie 2019 și la ce date, dimpotrivă, ar trebui să vă abțineți de la vizitarea salonului. Check out cele mai bune zile pentru tunsori în martie 2019 pentru a atribui o înregistrare comandantului dvs. chiar acum.

 • Tunsul va avea succes dacă faceți unul dintre aceste numere: 1, 3, 4, 6, 8, 10, 11, 14, 17, 19, 20, 21, 22, 24, 26, 28, 30.
 • Zile favorabile pentru colorarea părului: 3, 4, 6, 9, 10, 11, 12, 14, 18, 19, 24, 25, 30, 31

Flori de primăvară pentru păr

După o iarnă lungă, datorită schimbărilor de temperatură, purtând pălării și capote, lipsa vitaminelor, părul nu arată întotdeauna atractiv. Cum să vă întoarceți aspectul sănătos și strălucitor de păr, citiți mai jos.

Reguli de primavara pentru ingrijirea parului

1. Alegeți șamponul și balsamul potrivit. În această perioadă este necesar, în primul rând, creșterea protecției energetice a scalpului. Prin urmare, este important să alegeți samponul potrivit pentru păr, trebuie să conțină acidul hialuronic, care ajută la menținerea a până la 80% umiditate, precum și produsele care contribuie la producerea de colagen și elastină, conferind elasticitate părului. În șamponul "primăvară" trebuie să conțină vitamine:

 • E, C (acțiunea lor comună este efectiv),
 • B - pe pachet căutați cuvântul "panteol" și retinol.

De asemenea, în primăvară puteți cumpăra șampoane, balsamuri și balsamuri pentru a vă spăla părul, care includ produse de origine marină - alge, chitosan, minerale pentru apă de mare - acestea vor contribui la o hidratare profundă a părului, care este foarte importantă în timpul sezonului de încălzire, când aerul din camere este prea uscat și părul dumneavoastră suferă de asemenea. Vitamina E este un hidratant natural, iar extractul de kiwi este capabil să rețină umezeala, deci dacă acestea fac parte dintr-un produs de păr, acestea vă vor potrivi, precum și un șampon cu efect de protecție termică care vă va proteja părul de uscare folosind un uscător de păr.

2. Asigurați-vă că utilizați balsam de păr sau balsam, care ar trebui să includă componentele de mai sus sau unele dintre ele. Când aplicați balsam sau balsam, după șamponarea părului cu un șampon, nu vă grăbiți să-i spălați imediat, dar lăsați-l timp de 2-3 minute pentru a acționa și apoi clătiți bine.

3. Spălarea prea frecventă a părului și uscarea prin suflare reprezintă un mare stress pentru părul care suferă deja de lipsa de umiditate în timpul iernii. Încercați să nu folosiți un uscător de păr sau cel puțin să vă uscați părul de fiecare dată. Dacă totuși nu puteți face fără un uscător de păr, atunci trebuie să utilizați unelte termice pentru coafura, care includ vitaminele A și B, proteine ​​naturale. Acest instrument înglobează fiecare păr și previne pierderea de umiditate și, prin urmare, vă protejează parul de fragilitate și de oboseală. Ca urmare, aerul fierbinte al uscătorului nu usucă părul și nu-i afectează structura.

4. Alegeți peria potrivită și pieptenele potrivite pentru păr, acestea nu trebuie să traumeze pielea, care devine uscată și ușor iritată în timpul iernii lungi, ceea ce poate duce la matreata. Dacă încă mai aveți mătreață, mergeți la șamponul vindecător. Din remedii populare recomandăm să încercați să decoctați decoctul pe bază de plante cu o oră înainte de spălarea capului: se amestecă în părți egale frunzele sau florile de picior și urzică și apoi se toarnă 1 lingură de amestec cu un pahar de apă clocotită, se trage o jumătate de oră, se scurge. Puteți freca acest bujor de 2-3 ori pe săptămână.

Dacă acest lucru nu ajută, contactați un triholog specialist, el va determina cauza matreții și vă va ajuta să eliminați această problemă.

5. Este necesar sa masati cu regularitate scalpul, imbunatateste circulatia sangelui si astfel imbunatateste nutritia parului.

6. Pentru ca părul să fie frumos, este important să se respecte regimul de băut - beți cel puțin 1,5 litri - 2 litri de apă pe zi. Trebuie amintit că ceaiul, cafeaua și alcoolul nu sunt substituenți pentru apă, ci, dimpotrivă, contribuie la îndepărtarea lichidului din organism. Prin urmare, după ce beți o ceașcă de cafea, nu uitați să o compensați cu o ceașcă de apă.

7. Pentru frumusețea părului, este necesar să includeți în meniu produse precum soiuri de pește gras - somon, somon, sardine, carne de pui, fructe și legume proaspete, pâine integrală, orez brun.

8. Folosiți măști, creme și seruri pentru a întări parul cel puțin o dată pe săptămână. Puteți petrece un curs lunar de astfel de proceduri pentru a întări și restabili părul.

Când este mai bine să tăiați părul în martie 2019

 • Luna în Capricorn este un moment bun pentru cele mai nebunești experimente.
 • A 25-a zi lunară - forfecarea poate provoca deteriorarea vederii ca urmare a creșterii presiunii oculare, există riscul apariției orzului și a altor boli oculare.
 • Luna învioră - o vizită la un salon de înfrumusețare în timpul unei Luna Închidere va încetini semnificativ creșterea părului, dar va duce la întărirea foliculului de păr.

Zi neutră pentru orice tunsoare

 • Luna în Capricorn este un moment bun pentru a vizita un salon de înfrumusețare, mai ales dacă aveți probleme cu părul, vizita expertului va fi cât mai confortabilă și mai reușită posibil (secțiunea și fragilitatea se vor opri, umilința va dispărea).
 • 26 zi lunară este o zi bună pentru a crea o coafură, datorită care momente fericite și pline de bucurie pot fi adăugate la viață.
 • Luna înviorătoare - când Luna Începută puteți experimenta cu siguranță culoarea, buclele vopsite în nuanțe diferite - chiar dacă culoarea aleasă nu este plăcută, nu există motive de îngrijorare, deoarece vopseaua nu va dura mult timp. Tunsul nu va avea un impact negativ asupra structurii părului, dar va încetini semnificativ creșterea.

În ceea ce privește tunsorile calendarului lunar - 2 martie 2019, una dintre zilele cele mai favorabile pentru tăierea părului în această lună.

 • Luna în semnul Vărsătorului. o zi nefavorabilă pentru a vizita un coafor, tunsul poate dăuna foarte mult aspectului: provoacă căderea părului și chiar duce la chelie.
 • A 27-a zi lunară este o zi foarte bună, o vizită la coafor va atrage cu siguranță o mulțime de bucurie și entuziasm în viața ta.
 • Luna înviorătoare - tăierea părului în faza Lunii înnoitoare întărește rădăcinile și reduce pierderea părului, dar în același timp încetinește creșterea părului. Când pictați, sunt permise experimente cu nuante neobișnuite - rezultatul nu va dura mult.

Zi neutră pentru orice tunsoare

 • Luna in Varsator este o zi nefavorabila pentru tunsori, o sansa de balding rapid si o cadere puternica a parului.
 • 28 zi lunară - vizitarea unui stilist vă va face mult mai atrăgător în ochii celorlalți - acest lucru va avea un efect pozitiv în viața dumneavoastră personală și la locul de muncă.
 • Luna învioră - dacă nu vă place să vă tăiați părul des, atunci mergeți la coafor la Luna în scădere. Sănătatea nu este adăugată la păr, dar va crește din nou mult timp.

Zi neutră pentru orice tunsoare

 • Luna în Pesti - cu manipularea părului și nu contează dacă este o tunsoare sau o spălare regulată, dă generos un cap de păr pe "pești de pește" (seborrhea și mătreața).
 • 29 zi lunară - o zi nefavorabilă pentru o tunsoare, schimbările de aspect vor aduce o întâlnire cu orice nefericire.
 • Luna înviorătoare - Tunsul în perioada în care luna a început să scadă este posibilă pentru cei care nu sunt interesați de creșterea părului, dar rădăcinile lor devin tot mai puternice. Doriți să modificați drastic imaginea - mergeți mai departe, încercați. Chiar dacă ceva nu merge bine - vopseaua se va stinge repede.

Calendarul lunar avertizează - 5 martie 2019 este o zi nefavorabilă pentru tunsori.

 • Luna în Pesti. sub semnul Pestilor, nu este recomandat sa taieti parul pentru a evita matreata.
 • 30, 1 zi lunară - o schimbare în coafura duce la probleme grave, nenorocire, riscul de a face dușmani și o amenințare mortală.
 • Luna Noua - Luna Noua este considerata o perioada nereusita de a vizita un stilist - in acest moment creste riscul de deteriorare a organismului. Pictura este necesară pentru realizarea preparatelor, care includ doar coloranți de origine naturală - acest lucru va ajuta să nu deteriora structura buclelor. Lună nouă - cel mai rău timp pentru orice tunsoare.

Tunsorile calendarului lunar avertizează - luna nouă este o perioadă nefavorabilă pentru tăierea părului.

 • Luna in Pesti este o zi nefavorabila pentru taierea parului, precum si pentru spalarea capului, creste uscarea pielii si provoaca matreata.
 • 2 zile lunare - tunsul poate cauza discordie în relațiile cu cei dragi, duce la eșecuri în afacerile personale.
 • Luna în creștere are un efect benefic asupra părului la vopsire și tăiere. Timp bun pentru procedurile de vindecare. Vopseaua se prăbușește și este mult timp.

Nu este cea mai bună zi pentru a face upgrade coafuri.

 • Luna în Berbec nu este cea mai bună zi pentru tăierea părului. Deși sănătatea lor nu va suferi de acest lucru, dar starea generală a corpului va slăbi, ducând la un risc de boală și o scădere a sistemului imunitar.
 • 3 zile lunare - nu cea mai bună zi pentru a reduce părul: poate dăuna sănătății și poate atrage pierderi neașteptate.
 • Luna în creștere - această perioadă contribuie la creșterea rapidă a părului după forfecare. Este necesar să fiți foarte atenți la colorare: culoarea pus va rămâne îndelungată în încuietori. În acest moment este mai bine să întăriți părul pentru a îmbunătăți în mod semnificativ aspectul.

Nu este cea mai bună zi pentru a face upgrade coafuri.

 • Luna în Berbec - în ciuda faptului că tăierea părului în acest moment nu va afecta starea buclei și nu va strica părul, este mai bine să nu o faceți. Acest lucru poate duce la slăbirea sistemului imunitar, care va contribui la dezvoltarea bolilor.
 • 4 zile lunare - părul tăietor va crește riscul de durere în gât și gură, poate apărea un sentiment de disconfort, teamă pentru cei dragi.
 • Luna în creștere. taie buclele în acea zi, astfel încât acestea să crească mai repede, rădăcinile lor devin mai puternice, iar statul se schimbă semnificativ.

Nu este cea mai bună zi pentru a face upgrade coafuri.

 • Luna în Taur este o perioadă foarte favorabilă pentru scrierea la un stilist cu scopul de a schimba coafura, lungimea părului și culoarea. Buclele după tăiere încep să crească mai repede, structura lor se îmbunătățește.
 • 5 zile lunare - tunsul ajută la îmbunătățirea situației financiare, la creșterea nivelului de carieră, la obținerea succesului în toate eforturile de lucru.
 • Luna în creștere - zile favorabile pentru procedurile de tăiere, vopsire și îngrijire a părului. Vopseaua nu se va spăla pentru o lungă perioadă de timp, părul va crește rapid.

În conformitate cu coșurile lunii calendarul lunar - 10 martie, 2019 g zi de bun augur pentru tăierea părului.

 • Luna în Taur este o zi de bun augur pentru tăierea părului. Foarte recomandat pentru cei ai căror păr necesită tratament și întărire. Cu toate acestea, nu trebuie să abuzați de agenți chimici, ci doar o tunsoare și produse naturale.
 • 6 zile lunare - o zi nefavorabilă pentru tunsori, manipularea cu părul va provoca o răceală lungă.
 • Luna în creștere - o vizită la coafor în timpul lunii în creștere va ajuta la accelerarea creșterii părului, dar nu ar trebui să efectuați experimente serioase cu schimbarea culorii, deoarece tonul aplicat va fi ținut mult timp. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru punerea în aplicare a procedurilor de întărire a părului.

În general, este o zi bună să vizitați coaforul.

 • Luna în Taur. Timpul perfect pentru a vă înscrie într-un salon de înfrumusețare pentru a transforma coafura.
 • A 7-a zi lunară este o zi extrem de nefavorabilă pentru o tunsoare cu consecințe grave: certuri, conflicte (personale și de muncă), degradarea sănătății.
 • Luna în creștere - se recomandă tăierea părului atunci când Luna se află în faza de creștere - aceasta va ajuta la întărirea foliculilor de păr și la o creștere mai rapidă a părului.

În general, este o zi bună să vizitați coaforul.

 • Luna în Gemeni - o tunsoare sub acest semn al Zodiacului va duce la o creștere a părului accelerată, fără a afecta structura lor, dar va ajuta la creșterea volumului părului.
 • 8 zile lunare - tunsul ajută la atragerea longevității, îmbunătățește starea generală a corpului, sporește atenția celorlalți asupra persoanei dvs. timp de câteva luni.
 • Luna în creștere - în perioada de creștere a lunii se recomandă tăierea părului și vopsirea acestuia în nuanțele obișnuite - după procedură, creșterea părului se va accelera, iar culoarea nouă nu-și va pierde strălucirea pentru o lungă perioadă de timp. Acesta este momentul potrivit pentru procedurile de tratament pentru a restabili structura părului.

În ceea ce privește tunsurile calendarului lunar - 13 martie 2019, una dintre zilele cele mai favorabile pentru tăierea părului în această lună.

 • Luna în Gemeni nu aduce schimbări semnificative în starea părului, dar are un efect benefic asupra creșterii și creării de coafuri.
 • 9 zile lunare - o vizită la coafor poate declanșa dezvoltarea diferitelor boli.
 • Luna în creștere - provoacă părul pentru o creștere intensă și întărirea sănătății. Dacă vă tăiați părul în acest moment, ideea este de succes, atunci fiți atenți la pictura - tonul va sta pe bucle pentru o lungă perioadă de timp, alegeți doar nuanțe dovedite și familiare.

Zi neutră pentru orice tunsoare

 • Luna în Rac. această zi nu este potrivită nici pentru spălarea capului. Toate tunsurile făcute chiar de cel mai experimentat maestru nu vor avea succes: părul nu va rezista stilului, nu-și va păstra forma.
 • 10 zile lunare este un moment prost pentru o tunsoare, pot apărea altele noi și bolile vechi se vor înrăutăți.
 • Luna în creștere - un moment bun pentru orice tunsoare. Puteți efectua orice proceduri de vindecare. Vrei bucle sănătoase și puternice - grăbește-te la coafor.

Nu este cea mai bună zi pentru a face upgrade coafuri.

 • Rac - nu merge la coafor. Va fi dificil să se formeze o coafură, deoarece părul este practic imposibil de stil, chiar și cu ajutorul instrumentelor profesionale.
 • 10, 11 zi lunar - merge la coafor contribuie la sănătate proastă, crește semnificativ riscul de a dezvolta boli, inhibă procesul de tratament.
 • Luna în creștere are un efect benefic asupra părului la vopsire și tăiere. Timp bun pentru procedurile de vindecare. Vopseaua se prăbușește și este mult timp.

Nu este cea mai bună zi pentru a face upgrade coafuri.

 • Luna în Leu este un moment bun pentru a vă actualiza părul, părul va fi moale, mătăsos și bine îngrijit. Dacă planurile dvs. includ o schimbare cardinală în aspect, acum este momentul să faceți acest lucru.
 • A 11-a zi lunară este o zi de bun augur pentru o vizită la coafor, când cu ajutorul unei noi tunsoare se poate spori viziunea minții și puterea intuiției.
 • Luna în creștere - această perioadă contribuie la creșterea rapidă a părului după forfecare. Este necesar să fiți foarte atenți la colorare: culoarea pus va rămâne îndelungată în încuietori. În acest moment este mai bine să întăriți părul pentru a îmbunătăți în mod semnificativ aspectul.

La marginea calendarului lunar - 17 martie, 2019 g zi bună pentru tăierea părului.

 • Luna în Leu. O zi bună pentru schimbarea imaginii: părul tăiat va arăta bine îngrijit și foarte frumos. Dacă doriți să vă schimbați stilul de viață, atunci această poziție a lunii este cea mai potrivită pentru o tunsoare.
 • 12 zile lunare - schimbările de imagine se pot transforma în nenorociri. Riscul de accidentare crește, chiar și decesul.
 • Luna în creștere. taie buclele în acea zi, astfel încât acestea să crească mai repede, rădăcinile lor devin mai puternice, iar statul se schimbă semnificativ.

În general, este o zi bună să vizitați coaforul.

 • Luna sub semnul Fecioarei este o zi foarte bună pentru tunsori, orice vopsire și chiar un perm. Parul devine mai puternic și mai puțin împărțit.
 • A 13-a zi lunară este o zi bună pentru schimbarea imaginii - o tunsoare vă va îmbunătăți sănătatea, vă va reîmprospăta aspectul și veți atrage noroc personal.
 • Luna în creștere - zile favorabile pentru procedurile de tăiere, vopsire și îngrijire a părului. Vopseaua nu se va spăla pentru o lungă perioadă de timp, părul va crește rapid.

La marginea calendarului lunar - 19 martie 2019, una dintre zilele cele mai favorabile pentru tăierea părului în această lună.

 • Luna în Fecioară este perioada cea mai optimă pentru schimbarea imaginii. Nu este mai bine dacă decideți o schimbare dramatică.
 • 14 zile lunare - o tunsoare în aceste zile va avea un efect favorabil asupra situației financiare, va determina o poziție bună a autorităților și promovarea pe scara de carieră. În timpul zilei, se recomandă cel puțin a vă piepteni cu atenție părul, dacă tunsoarea nu este inclusă în planuri.
 • Luna în creștere - o vizită la coafor în timpul lunii în creștere va ajuta la accelerarea creșterii părului, dar nu ar trebui să efectuați experimente serioase cu schimbarea culorii, deoarece tonul aplicat va fi ținut mult timp. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru punerea în aplicare a procedurilor de întărire a părului.

În conformitate cu tunsori calendarul lunar - 20 martie, 2019 g zi de bun augur pentru tunsori.

 • Luna în Balanță. Aceste zile sunt favorabile pentru crearea coafurilor de aer și a altor manipulări cu părul. Toate experimentele nu vor afecta starea încuietorilor.
 • 15 zile lunare - părul tăietor va provoca tensiune emoțională, vârfuri de presiune, depresie, frică și dureri de cap, chiar și spitalizarea este posibilă.
 • Luna plina este perioada cea mai mistica a fazei lunii si cea mai optima pentru orice proceduri cu parul. Puteți face totul - tăiați părul, alcătuiți-vă părul, stilul părului, trăgați buclele. Acest lucru va afecta în mod favorabil starea generală a sănătății, inclusiv psihologică, iar părul va străluci literalmente cu sănătatea. Sfat: decideți să schimbați culoarea, opriți alegerea unor culori mai întunecate decât culoarea naturală. Rezultatul va dura mai mult.

Zi neutră pentru orice tunsoare

 • Luna în semnul coafurii schimbătoare de balanță oferă un rezultat neutru și nu duce la schimbări fundamentale în viața unei persoane.
 • 16 zile lunare - părul tăietor este nedorit, va crește șansa de a lua decizii greșite, va crește pofta de obiceiuri proaste, poate provoca trădarea și ruperea relațiilor.
 • Luna înviorătoare - când Luna Începută puteți experimenta cu siguranță culoarea, buclele vopsite în nuanțe diferite - chiar dacă culoarea aleasă nu este plăcută, nu există motive de îngrijorare, deoarece vopseaua nu va dura mult timp. Tunsul nu va avea un impact negativ asupra structurii părului, dar va încetini semnificativ creșterea.

Nu este cea mai bună zi pentru a face upgrade coafuri.

 • Luna în Scorpion - Scorpionul afectează ambiguu nu numai coafura. Orice lucru poate fi așteptat dintr-un semn insidios: atât succesul în afacerile personale, cât și colapsul complet.
 • 17 zile lunare - este necesar să se renunțe la manipularea părului, pentru a evita leziunile viitoare, bolile și eșecurile în afaceri.
 • Luna înviorătoare - tăierea părului în faza Lunii înnoitoare întărește rădăcinile și reduce pierderea părului, dar în același timp încetinește creșterea părului. Când pictați, sunt permise experimente cu nuante neobișnuite - rezultatul nu va dura mult.

Nu este cea mai bună zi pentru a face upgrade coafuri.

 • Luna în Scorpion. Poziția unui satelit pământ pe cer poate avea un efect dublu asupra soartei: vizitarea unui coafor poate afecta negativ viața personală sau poate îmbunătăți în mod semnificativ relațiile cu sexul opus.
 • 18 zi lunară - o zi nefavorabilă pentru orice tunsoare, va afecta negativ sănătatea și chiar sănătatea animalelor de companie.
 • Luna învioră - dacă nu vă place să vă tăiați părul des, atunci mergeți la coafor la Luna în scădere. Sănătatea nu este adăugată la păr, dar va crește din nou mult timp.

Nu este cea mai bună zi pentru a face upgrade coafuri.

 • Luna în Sagetator - schimbarea imaginii va ajuta să fie realizată în toate întreprinderile, va contribui la succesul în afacerile de muncă, relațiile cu colegii și oamenii apropiați, dar nu are un efect vizibil asupra stării părului.
 • 19 zi lunară - o coafură va atrage longevitatea și va ajuta la vindecarea bolilor existente într-un timp mai scurt.
 • Luna înviorătoare - Tunsul în perioada în care luna a început să scadă este posibilă pentru cei care nu sunt interesați de creșterea părului, dar rădăcinile lor devin tot mai puternice. Doriți să modificați drastic imaginea - mergeți mai departe, încercați. Chiar dacă ceva nu merge bine - vopseaua se va stinge repede.

În ceea ce privește tunsurile calendarului lunar - 25 martie 2019, una dintre zilele cele mai favorabile pentru tăierea părului în această lună.

 • Luna în Sagetator - de data aceasta poate fi punctul de plecare pentru schimbările vieții spre bine. Tunsul sub semnul Sagetatorului va afecta în mod pozitiv creșterea personală și profesională.
 • 20 de zile lunare - schimbarea imaginii nu va provoca emoții pozitive, ci afectează doar apariția respingerii modului obișnuit de viață.
 • Luna învioră - După tăierea părului pe Luna în scădere, părul crește pentru o lungă perioadă de timp, dar în același timp rădăcinile părului sunt întărite, iar pierderea părului este împiedicată. Vopseaua este spălată rapid, deci nu ezitați să căutați imagini noi - acum este momentul.

Zi neutră pentru orice tunsoare

 • Luna în Sagetator este o zi bună pentru o tunsoare, care are un efect benefic asupra realizărilor de carieră și a relațiilor cu oamenii, dar nu are un efect vizibil asupra stării părului.
 • 21 de zile lunare - un moment bun pentru schimbarea sau actualizarea coafurii - atrage bunăstarea materială și succesul în afaceri.
 • Luna în scădere. Se recomandă tăierea părului numai dacă aveți nevoie de întărirea rădăcinilor și de încetinirea creșterii buclelor.

În ceea ce privește tunsorile calendarului lunar - 27 martie 2019 g zi bună pentru tunsori.

 • Luna în Capricorn este un moment bun pentru cele mai nebunești experimente.
 • 22 zile lunare - tunsul va ajuta în chestiuni legate de achiziționarea de bunuri imobiliare, dar poate duce la câștig în greutate.
 • Luna în scădere este un moment bun pentru a experimenta culoarea părului, deoarece vopseaua se va spăla rapid. Scurtarea părului îi va face sănătoși, dar va reduce semnificativ rata de creștere.

Pe marginea calendarului lunar - 28 martie 2019, una dintre zilele cele mai favorabile pentru tăierea părului în această lună.

 • Luna în Capricorn este un moment bun pentru a vizita un salon de înfrumusețare, mai ales dacă aveți probleme cu părul, vizita expertului va fi cât mai confortabilă și mai reușită posibil (secțiunea și fragilitatea se vor opri, umilința va dispărea).
 • 23 coafuri de schimbare a zilei lunare vor îmbunătăți în mod semnificativ bunăstarea.
 • Luna învioră - Îngrijirea pe o lună în creștere va face rădăcini puternice, va opri pierderea părului, dar și va încetini regrowthul părului. În astfel de zile, puteți efectua în siguranță experimente cu bucle colorate, deoarece vopseaua nu va dura mult timp.

În ceea ce privește tunsurile calendarului lunar - 29 martie, 2019 g zi bună pentru tăierea părului.

 • Luna în semnul Vărsătorului. o zi nefavorabilă pentru a vizita un coafor, tunsul poate dăuna foarte mult aspectului: provoacă căderea părului și chiar duce la chelie.
 • 24 zi lunară - pentru a reduce părul este foarte riscant, puteți aduce asupra bolilor, riscul de leziuni de diferite creșteri de severitate.
 • Luna învioră - o vizită la un salon de înfrumusețare în timpul unei Luna Închidere va încetini semnificativ creșterea părului, dar va duce la întărirea foliculului de păr.

Calendarul lunar avertizează - 30 martie 2019, o zi nefavorabilă pentru tunsori.

 • Luna in Varsator este o zi nefavorabila pentru tunsori, o sansa de balding rapid si o cadere puternica a parului.
 • A 25-a zi lunară - forfecarea poate provoca deteriorarea vederii ca urmare a creșterii presiunii oculare, există riscul apariției orzului și a altor boli oculare.
 • Luna înviorătoare - când Luna Începută puteți experimenta cu siguranță culoarea, buclele vopsite în nuanțe diferite - chiar dacă culoarea aleasă nu este plăcută, nu există motive de îngrijorare, deoarece vopseaua nu va dura mult timp. Tunsul nu va avea un impact negativ asupra structurii părului, dar va încetini semnificativ creșterea.

Calendarul lunar avertizează - 31 martie 2019 este o zi nefavorabilă pentru tunsori.

http://golubevod.net/blagoprijatnye-dni-dlja-strizhki-volos-v-marte-2019-goda.html