logo

8 greșeli la spălarea părului

Vom fi probabil foarte surprinși dacă vă îndoiți dacă vă spălați părul în mod corespunzător. Ei bine, să nu mai vorbim de o greșeală, cel puțin, vom găsi exact.

În acest material, vă vom învăța să spălați bine părul, adică spălați-l astfel încât să fie clar de cristal și să aveți impresia că vizitați un salon profesionist.

Greșeli la spălarea părului

Listați erorile principale care sunt permise pentru spălarea părului:

 1. Părul nu este umed. Majoritatea oamenilor nu umezesc complet părul înainte de a aplica șampon. Amintiți-vă: fiecare fir de păr trebuie să fie umed, pentru a obține părul cu adevărat curat. Apropo, această procedură va dura nu mai mult de 1 minut.
 2. Greșită cantitate de șampon. Cei mai mulți oameni nu au nici o idee cât de mult samponare ar trebui să se aplice atunci când spălați părul. Dacă o exagerați cu șampon, atunci vă puteți permite: un sampon bun costă 50-70 USD pe sticlă. În același timp, dacă utilizați prea puțin șampon, părul nu va deveni niciodată curat după spălare. Sfat: dacă aveți păr scurt, o piscină de șampon în palmă, în diametru, trebuie să aibă dimensiunile de 5 cenți (aproximativ 2 cm). Pentru lungimea medie a părului - 25 cent (2,5 cm), iar pentru părul lung - jumătate de dolar (3 cm).
 3. Nu a fost acordată atenția corespunzătoare scalpului. Dacă ați spălat vreodată părul într-un salon profesionist, ar fi trebuit să fiți atenți la cât timp este petrecut pe scalp. Acest lucru nu este doar și nu doar un masaj plăcut, ca o procedură extrem de necesară pentru spălarea părului. Majoritatea oamenilor nu plătesc, atunci când spală părul, o atenție suficientă pentru scalp. Ca urmare, seamănă cu murdăria murdară cu un mop pe podea. Accentul pe scalp, chiar la începutul spălării părului, ajută la eliminarea murdăriei și a sebumului acumulat. Cât de mult timp să dedici scalpului? Răspundem - 3 minute și nu mai puțin, indiferent de lungimea părului. Adică, la începutul procedurii se concentrează asupra scalpului și se spală bine cu șampon, masându-se cu mișcări circulare ale degetelor.
 4. Părul nu se spală de 2 ori. Dacă aveți păr scurt sau foarte subțire, puteți spăla părul cu șampon de 1 ori. Dar dacă aveți păr gros sau lung, spălarea părului cu șampon trebuie să fie dublată. După ce ați spălat bine scalpul cu șampon timp de 3 minute, faceți o spălare de păr de 15 secunde. Reaplicați șamponul și clătiți capul, dar concentrați-vă asupra părului, nu asupra scalpului. De regulă, această parte a procedurii de spălare durează până la 30 de secunde (poate mai mult, dacă utilizați suplimentar seruri, spume, geluri etc.).
 5. După șampon, părul nu este spălat suficient. Majoritatea oamenilor sunt fericiți și îndelungi sub duș, dar când vine vorba de spălarea părului, această procedură, dintr-un motiv oarecare, este efectuată în mod inutil rapid. După ce părul de șampon sa clătit într-o grabă și este greșit și vă aduce rău mare părului. După șampon, părul trebuie să fie spălat (clătit) timp de cel puțin un minut și apoi să treacă la pasul următor.
 6. Aerul condiționat nu este utilizat. Mulți oameni cred că dacă au păr frumos și sănătos, atunci nu este nevoie să folosiți aer condiționat. Tip, - balsam - pentru părul uscat, dur și / sau curat. Aceasta este o greșeală grosolană. Șamponul este un curățitor, indiferent de ceea ce este scris pe eticheta sa. Șamponul nu hidratează și nu ne hrănește părul. După ce se utilizează, părul se poate încurca, își pierde elasticitatea și strălucește. Asigurați-vă că utilizați aer condiționat. Dar. Totul este că balsamul trebuie aplicat numai pe părțile inferioare de 2/3 ale părului. Aerul condiționat nu trebuie să cadă direct pe cap.
 7. Utilizarea necorespunzătoare a aerului condiționat. Amintiți-vă că înainte de a aplica balsamul, părul trebuie stors cu atenție, îndepărtând astfel excesul de apă. Aplicați balsamul trebuie să fie pe capetele părului și apoi trebuie distribuit prin păr, spre cap, fără a uita că doar 2/3 din părul dvs. este supus acestei proceduri. Balsam clătiți clătiți 2-3 minute după aplicare, cu apă caldă.
 8. Balsamul nu este îndepărtat (nu este spălat) din păr. Mulți oameni, în special cei cu păr uscat, fac această greșeală. Ei cred că dacă veți pleca, după spălare, un pic de balsam pe părul vostru, ei vor deveni mai moi și mai ascultători. Acest lucru nu este absolut adevărat. Reziduurile balsamului de conditionare vor reduce volumul de păr și îi vor face plictisitoare și inconsecvente. Dacă aveți părul uscat și doriți să lăsați balsamul pe ele, atunci trebuie să utilizați balsamuri expres care nu necesită clătire. Dar acesta este un subiect ușor diferit. Apropo, se recomandă spălarea finală a părului după spălare. apă rece. Și nu eo bicicletă. Părul va fi cu adevărat strălucitor.

Cum să vă spălați părul?

Foarte informativ despre cum să eviți gafele când spălați părul. Un adevărat profesionist spune și arată:

În concluzie, putem recomanda articolul "Cum să vă spălați părul în mod corespunzător".

http://maski-lica.ru/pgs1/8-oshibok-pri-myitje-volos.html

De ce părul nu este spălat?

De ce părul nu este spălat?

Cauzele comportamentului rău al părului pot fi următorii factori.

-părul prea murdar. În acest caz, merită să spălați de două ori părul. Când spălați, spălați spuma nu imediat, dar după ce a fost bine masat în scalp. Masajul suplimentar va beneficia numai.

-nu este șampon adecvat, este mai bine să vă spălați părul cu șampon, fără balsamuri (adică în interiorul șamponului)

-apa calda, trebuie sa va spalati capul intr-un bazin cu apa fiarta sau cel putin dupa ce spalati capul ar trebui sa fie umezit cu apa calda fiarta, si chiar mai bine cu un decoct de ierburi potrivite pentru tipul de par.

-în afară de aceasta, după șampon, ar fi frumos să folosiți balsam, astfel încât va fi mai ușor să vă pieptezi părul.

de obicei, părul nu este spălat din cauza șamponului, se recomandă spălarea acestuia de 2 ori + clătire cu apă rece.

Am o problemă similară

Părul meu, și sunt lipicios pe partea de sus, este un fel de groază, periodic apare această problemă, Vsera a mers toată ziua cu un cap gras, deși mi-am spălat capul de 2 ori cu șampon, m-am trezit și mi-am curățat părul, M-am dus acasă, am spălat pieptenele, am spălat-o foarte des, m-am sculat dimineața, mi-am spălat capul o dată cu șampon, l-am pieptănat, din nou gras, lipicios, e un fel de groază.

Poate că acest efect se datorează adoptării de granule de ulei de pește, doar acceptați, dar rareori ulei de semințe de in

Depinde foarte mult de conținutul de grăsimi al foliculilor de păr, se întâmplă că părul cedează o cantitate mare de grăsime și este foarte greu să le spălați, în acest caz trebuie să căutați un medicament în conținutul ridicat de grăsimi al părului din farmacie, nu puteți face față șamponului simplu.

Poate că doar șamponul pe care îl folosiți pur și simplu nu se potrivește. Încercați să alegeți un alt șampon pentru tipul de păr și este recomandabil să vă spălați de două ori părul și să clătiți bine cu apă caldă.

Este posibil să aveți păr uleios. Și cu părul gras, șamponul și chiar clătirea cu balsam trebuie să fie spălate cu perfuzie sau decoct de plante medicinale: hamei, urzică, mama vitregă și frunze de brusture. Și, poate, este necesar să se schimbe șamponul și să se facă măști de degresare speciale pentru păr.

Parul nu poate fi spălat în cazul în care sunt foarte, foarte gras, sau foarte mult prea murdar. În orice caz, trebuie să cumpărați un produs pentru spălarea părului cu un conținut ridicat de grăsimi. Ei bine, pentru prima dată, încercați să vă spălați părul cu detergent de spălat vase, și apoi samponați, bine, nu uitați de balsam.

Am aceeași problemă! ultima dată, cât de mult nu este capul meu, nu este spălat deloc, mai ales în partea de sus a capului (care creează efectul părului murdar). Nu știu ce să fac, să ajuți pe cineva care a întâmpinat o astfel de problemă. multumesc anticipat

Unul dintre motivele pentru spălarea proaspătă a părului este părul prea greu, caz în care puteți repeta procedura și spălați din nou părul.

Sau poate că șamponul nu vă convine, de exemplu, nu pentru tipul de păr.

În acest caz, este mai bine să spălați părul cu apă curată cu un mic adaos de suc de lămâie, lămâia se revigorează și clătește părul bine și, de asemenea, ajută să facă față părului gras.

Este cel mai probabil faptul că ați ales șamponul greșit. De exemplu, dacă aveți păr de păr și șampon pentru părul uscat, apoi se hidratează, face părul uleios și, astfel, se dovedește că se spală slab.

http://info-4all.ru/drugoe/pochemu-volosi-ne-promivayutsya/

De ce părul nu este spălat?

Ar putea fi aceasta din cauza unei schimbări de apă?

Cauzele comportamentului rău al părului pot fi următorii factori.

-părul prea murdar. În acest caz, merită să spălați de două ori părul. Când spălați, spălați spuma nu imediat, dar după ce a fost bine masat în scalp. Masajul suplimentar va beneficia numai.

-nu este șampon adecvat, este mai bine să vă spălați părul cu șampon, fără balsamuri (adică în interiorul șamponului)

-apa calda, trebuie sa va spalati capul intr-un bazin cu apa fiarta sau cel putin dupa ce spalati capul ar trebui sa fie umezit cu apa calda fiarta, si chiar mai bine cu un decoct de ierburi potrivite pentru tipul de par.

-în afară de aceasta, după șampon, ar fi frumos să folosiți balsam, astfel încât va fi mai ușor să vă pieptezi părul.

http://www.bolshoyvopros.ru/questions/591064-pochemu-volosy-ne-promyvajutsja.html

Nu pot spăla părul!

Autor de oaspete Irina, 26 noiembrie 2017

40 posturi din acest thread

Creați un cont sau conectați-vă pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a lăsa un comentariu.

Creați un cont

Înscrieți-vă pentru un cont. Acest lucru este ușor!

Conectați-vă

Sunteți deja înregistrat? Intrați aici.

Articole interesante:

 • Toată activitatea
 • principal
 • Frumusețe și sănătate
 • Secrete de frumusețe
 • păr
 • Nu pot spăla părul!

Womantalks - Forumul principal al femeilor Forum pentru femei fără înregistrare

http://womantalks.ru/topic/5144-ne-mogu-promyit-volosyi/

niciun șampon nu spală părul.

Ce fel de șampoane? Poate că le aveți pe toate cu siliconi? Eu folosesc GLISS KUR "Energia de creștere". Prima dată când am luat-o, pentru că părul mi-a căzut și l-am folosit deja de aproape 3 ani, pentru că spală minunat, spală toate uleiurile pe care le folosesc bine, nu-mi usucă părul la starea de remorcare și nu lasă niciun film. Atât înainte cât și după ea, puteți aplica în siguranță orice tip de tratament cu ulei-mască.

Uneori părul meu este un fir de urzică * Nu știu nici măcar ce marcă. între tot felul de șampoane de hrănire coreeană super-dupre și așa mai departe.

tocmai pentru a spăla * pentru a scânge *

Poate nu e șamponul și tehnologia spălării?

http://eva.ru/beauty/messages-3323371.htm

Spune-mi, părul nu se spală.

Buna ziua, am o astfel de problema.Dar inca din iulie 2013, parul meu nu se spala.Am folosit pentru a le spala ca de obicei, de doua ori cu sapun pentru bebelusi si apoi o data cu sampon.Nu am facut nici o masca de par.In general, nu am folosit alte mijloace. părul nu se spală din săpun și șampon. Spune-mi ce trebuie să fac?

Citiți despre acest șampon, vă asigur că vă va plăcea, înțeleg cu siguranță că o cantitate mică de sulfat implică prețul unei sticle de 200 ml de la 380 de frecat și deasupra, dar nu sunt gata să plătesc acest preț, ca cel care spălă de multe ori Șamponul pentru curățarea în profunzime a părului și a părului neagră DETOX SERIES EXPERT Șampon detoxifiant negru pentru păr profund pentru curățarea părului și a părului și scalpul.

http://www.patee.ru/club/health/hair/view/?id=164104

Nu spălați părul.

călătorii independente, bilete de avion ieftine, auto-viză, recenzii turistice, vreme la stațiuni, închiriere de mașini, asigurare de călătorie, rute de vizitare a obiectivelor turistice

Nu spălați părul.

Sep 02, 2014 3:48 pm

Re: Nu speli parul.

03 septembrie 2014 6:11 am

Re: Nu speli parul.

03 septembrie 2014 6:15 am

Re: Nu speli parul.

Sep 03, 2014 4:59 pm

Re: Nu speli parul.

03 septembrie 2014 la 21:54

Re: Nu speli parul.

Sep 03, 2014 10:29 pm

Re: Nu speli parul.

04 septembrie 2014, 00:11

Re: Nu speli parul.

04 Sep 2014 03:37

Re: Nu speli parul.

04 septembrie 2014 3:44 pm

Re: Nu speli parul.

04 Sep 2014, 04:23

În calitate de medic, nici în literatura de specialitate, nici în practică (personal și colegii) nu au existat cazuri de alergie manifestată de păr neclintit. Reacții alergice - este ceva diferit. Nu vă sfătuiesc să utilizați principiul "Încercați să beți o băutură, dar brusc vă va ajuta" nici în acest caz, nici în alte cazuri. "Ce se întâmplă dacă" și poate răni. Desenzitizarea nu este, desigur, un antibiotic etc., dar totuși.
Mai degrabă, reacția locală (dar nu alergică: nebună) la o schimbare în combinația de factori: nutriție, umiditate, temperatură. Sau unele modificări structurale minore ale părului, care în condiții normale nu s-au manifestat, ci au apărut, repet, într-un mediu nou. Fac presupunerea cu prudență, pentru că nu am văzut zona problemei.
Ce ați descris este observat pe întreaga suprafață a capului sau în unele zone?

Re: Nu speli parul.

04 septembrie 2014 4:40 pm

Re: Nu speli parul.

10 septembrie 2014 1:57 pm

Re: Nu speli parul.

10 septembrie 2014 4:40 pm

Re: Nu speli parul.

10 septembrie 2014, 4:56 pm


Eek: Încă mai fac asta acasă și tot timpul.

Re: Nu speli parul.

12 septembrie 2014 la 8:37

În general, am o problemă cu părul meu, am încercat acest tip de pălărie în tay. Încearcă-o sau firul din această serie. Soția lui îi plăcea foarte mult balsamul

http://forum.awd.ru/viewtopic.php?f=823t=237460

Părul nu se spală ce să facă

În general, înțelesul este după cum urmează: Nu pot spăla / spăla corect părul. Au început să se murdărească foarte repede (într-o zi) și chiar imediat după spălare ei nu par a fi curate. Șampon înlocuit. Astăzi am cumpărat și "Rodia" de la Bielita, care a fost lăudat că își face părul mai voluminos și "spălat" sau ceva de genul acesta. Dar efectul nu a observat (((

Ieri mi-am clătit părul cu oțet (nu am aplicat nici măcar un balsam). Este adevărat că înainte de aceasta ea "a tratat" mai mult părul decât la deplin: măștile sunt gata și de casă, uleiuri și muștar.

Dar nu mai pot face asta, în mai puțin de o zi părul meu devine murdar și arată "neîngrijit". Și le-am lung: scara lame și curat, plus volumul a scăzut din cauza pierderii. Știu că trebuie să încerc să îndure și să încep să spăl mai puțin, dar nu pot merge să lucrez cu un astfel de cap.

Și eu am avut același păr taca-păr profund Lorealem-zhirnitsya - seara, și a doua zi deja la prânz zhyrnye. a trebuit să se spele în fiecare zi.

Clean Line ma ajutat - șampon și un pic de balsam la capete - spală bine, după 2 SĂPTĂMÂNI totul sa întors la normal (nu imediat, desigur)

Cred că și tu vei pleca într-o săptămână sau două, principalul lucru deocamdată nu este să bei înăuntru, în acest moment nu trebuie făcute măști, un pic de balsam în cele din urmă și tot

Stau o săptămână pe "Grenadă", nu? Încă mai am rețetele bunicii lui Agafya. Pot să le alterneze și totul?

În mod normal, nu pot să o pieptăn fără un balsam. Am făcut astfel de măști și de aceea mi-e teamă de un astfel de efect "circular". În plus, acum am părul vopsit.

În general, înțelesul este după cum urmează: Nu pot spăla / spăla corect părul. Au început să se murdărească foarte repede (într-o zi) și chiar imediat după spălare ei nu par a fi curate. Șampon înlocuit. Astăzi am cumpărat și "Rodia" de la Bielita, care a fost lăudat că își face părul mai voluminos și "spălat" sau ceva de genul acesta. Dar efectul nu a observat (((

Ieri mi-am clătit părul cu oțet (nu am aplicat nici măcar un balsam). Este adevărat că înainte de aceasta ea "a tratat" mai mult părul decât la deplin: măștile sunt gata și de casă, uleiuri și muștar.

Dar nu mai pot face asta, în mai puțin de o zi părul meu devine murdar și arată "neîngrijit". Și le-am lung: scara lame și curat, plus volumul a scăzut din cauza pierderii. Știu că trebuie să încerc să îndure și să încep să spăl mai puțin, dar nu pot merge să lucrez cu un astfel de cap.

Și eu am avut același păr taca-păr profund Lorealem-zhirnitsya - seara, și a doua zi deja la prânz zhyrnye. a trebuit să se spele în fiecare zi.

Clean Line ma ajutat - șampon și un pic de balsam la capete - spală bine, după 2 SĂPTĂMÂNI totul sa întors la normal (nu imediat, desigur)

Cred că și tu vei pleca într-o săptămână sau două, principalul lucru deocamdată nu este să bei înăuntru, în acest moment nu trebuie făcute măști, un pic de balsam în cele din urmă și tot

Uneori se întâmplă și în acest fel, mi se pare că suntem abuzați de cosmeticele profesionale. În mod similar, când se întâmplă acest lucru, fac ca Nuxxe să cumpăr produse de păr din Belarus sau ale noastre, cum ar fi linia curată și câmpul rusesc, și fără balsam. De mai multe ori, așternutul și totul vor fi bine

În general, înțelesul este după cum urmează: Nu pot spăla / spăla corect părul. Au început să se murdărească foarte repede (într-o zi) și chiar imediat după spălare ei nu par a fi curate. Șampon înlocuit. Astăzi am cumpărat și "Rodia" de la Bielita, care a fost lăudat că își face părul mai voluminos și "spălat" sau ceva de genul acesta. Dar efectul nu a observat (((

Ieri mi-am clătit părul cu oțet (nu am aplicat nici măcar un balsam). Este adevărat că înainte de aceasta ea "a tratat" mai mult părul decât la deplin: măștile sunt gata și de casă, uleiuri și muștar.

Dar nu mai pot face asta, în mai puțin de o zi părul meu devine murdar și arată "neîngrijit". Și le-am lung: scara lame și curat, plus volumul a scăzut din cauza pierderii. Știu că trebuie să încerc să îndure și să încep să spăl mai puțin, dar nu pot merge să lucrez cu un astfel de cap.

Și eu am avut același păr taca-păr profund Lorealem-zhirnitsya - seara, și a doua zi deja la prânz zhyrnye. a trebuit să se spele în fiecare zi.

Clean Line ma ajutat - șampon și un pic de balsam la capete - spală bine, după 2 SĂPTĂMÂNI totul sa întors la normal (nu imediat, desigur)

Cred că și tu vei pleca într-o săptămână sau două, principalul lucru deocamdată nu este să bei înăuntru, în acest moment nu trebuie făcute măști, un pic de balsam în cele din urmă și tot

Uneori se întâmplă și în acest fel, mi se pare că suntem abuzați de cosmeticele profesionale. În mod similar, când se întâmplă acest lucru, fac ca Nuxxe să cumpăr produse de păr din Belarus sau ale noastre, cum ar fi linia curată și câmpul rusesc, și fără balsam. De mai multe ori, așternutul și totul vor fi bine

Deci nu am folosit cosmetice profesionale. totuși. acum fluturându-și pumnii (((((

http://club.passion.ru/volosy/promyvayutsya-volosy-t145872.html

De ce nu creste parul? 9 greșeli când spălați capul

Șamponul poate fi aplicat numai la rădăcini, apa prea caldă face părul plictisitor, clătirea prelungită spală culoarea și alte 6 greșeli pe care le suferă părul.

"Cea mai obișnuită greșeală este aplicarea de balsam pe scalp. Acestea includ formatori de film care încalcă nutriția foliculilor de păr. Trebuie să vă spălați părul deoarece este poluat - nu încercați să reglați activitatea glandelor sebacee, mărind intervalul de timp dintre utilizarea șamponului. Ridicați produsul în funcție de tipul scalpului pentru a evita descuamarea, excesul de uscăciune sau hipersecreția sebumului. Utilizați măști o dată pe săptămână - stimulați creșterea și îmbunătățiți calitatea părului. "

Puneți șampon pe vârfuri

90% dintre contaminanți (exces de sebum, reziduuri de stil) se acumulează la rădăcini. Agenții tensioactivi care alcătuiesc șampoanele le elimină eficient, dar pot usca sfaturi. Sapunurile de săpun care cad pe păr în timpul clătirii sunt suficiente pentru a curăța părul pe întreaga lungime.

Utilizați prea mult balsam

Balsamul este aplicat într-o cantitate mică în treimea inferioară a părului. Banii excesivi nu sunt absorbiți și componentele greutăților - pot provoca pierderi.

Rar spalati parul

Parul este electrificat și atrage particule de praf, murdărie și metale grele. Sebumul, produs de glandele sebacee, "sigilează" poluarea dintre cântare - distruge structura părului. Rezultat: pierderea, stratificarea capetelor, dimineața. Odată pe lună, utilizați șampon de curățare profundă.

În același timp, aplicați o mulțime de bani

Șampon, balsam, ulei, mască, spray împotriva ștergerii, protecție termică - combinația acestor produse va deteriora părul, făcându-l uscat și subțire la capete. La spălare și uscare, nu mai mult de trei produse - dacă a fost aplicat ulei, aruncați pulverizatorul.

Utilizați balsam de balsam de silicon

Ko-spălat - o modalitate de a vă spălați părul cu un balsam (doar spălarea balsamului). Într-un interviu acordat pentru BeautyHack, modelul Marina Lynchuk a recunoscut că a curățat părul în acest mod de mai mulți ani. Dar co-spălarea necesită respectarea regulilor: nu utilizați balsamul cu siliconi în compoziție - ele formează un film, perturba alimentarea foliculilor de păr, alternați metoda cu șamponul obișnuit pentru a elimina murdăria greoaie (balsamul nu poate face acest lucru).

Alegeți temperatura greșită a apei

Apa prea fierbinte cauzeaza parul. Ar trebui să fie rece - ajută la absorbția mai bună a substanțelor hidratante care alcătuiesc șamponul și balsamul. Căldura crește și glandele sebacee - părul se murdărește mai repede.

Utilizați același șampon pentru o perioadă lungă de timp

Nu contează cât de bine se potrivește produsului cu tipul de păr, trebuie schimbat periodic. Scalpul devine rapid obișnuit cu ingrediente active și devine ineficient. Încercați produse noi la fiecare trei luni.

Aplicați șamponul de mai multe ori.

Nu contează cât de murdar este părul dvs., aplicarea a două șampoane este suficientă pentru a le curăța. Expunerea repetată la agenții tensioactivi poate suprima echilibrul lipidic al scalpului, provocând mătreața, mâncărimea și degresarea.

Clătiți părul vopsit pentru o lungă perioadă de timp.

Parul vopsit absoarbe repede umezeala. Moleculele de apă pătrund între cântare și spală pigmentul. Cu cât speli mai mult șamponul, cu atât mai rapid va dispărea culoarea.

http://beautyhack.ru/krasota/volosynogti/pochemu-ne-rastut-volosy-9-oshibok-pri-myte-golo

Părul: Du-te la samponul natural

"Șampoanele naturale nu spumă, nu se spală, părul după ele este uscat, rădăcinile sunt grase, nici luciu, nici volum!"

Acestea sunt plângerile, de regulă, auzim. Și știm că nu este. Acum vă vom spune ce șampoane de la linii profesioniste vă cucerește, de ce nu trebuie să renunțați la samponul natural după prima dezamăgire și pentru ceea ce vă va mulțumi cu părul cu bucle de lux.

Cu sinceritate, sarcina șamponului este de a spăla pur și simplu părul și nu durează mai mult de un minut pe păr, adică nu vedem nici un motiv de panică și credem că SLS în șampon vă va provoca boli teribile. Nu cauza, dar. Indiferent cât de mult dorim să recunoaștem acest lucru, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp pe piele, Lauryl Sulfatul de sodiu (același SLS) are timp să ne facă rău. Adevărat, efectul va fi cumulat, iar rezultatul va fi scalpul, fragilitatea și slăbirea părului.

Dar, aici vinem cu ajutorul siliconilor, pe care brandurile profesionale si de piata sunt aduse cu generozitate la sampoanele si balsamurile lor. Siliconii înconjoară părul cu o teacă și acest lucru îi ajută să rețină umezeala, îi face să strălucească și, în plus, siliconii pot da strălucire suplimentară părului. Ei bine? Și ce mai puteți cere, vă întrebați?

Dar în ce. Da, siliconul maschează starea slabă a părului. Dar nu-l îmbunătățește cu adevărat. Și ceea ce este chiar mai trist este că tinde să se acumuleze în păr, mai ales dacă conține siliconi în toate produsele de îngrijire a părului. Ca rezultat, ajungem, părul uscat, slab, fragil, subțire, care, de altfel, începe să se înrăutățească. Motivul este simplu: da, ai "sigilat" baloanele de păr și l-ai făcut să strălucească, dar prin bariera siliconică nu-l vei ajuta cu nimic altceva. Nu pot să cadă componente utile pentru măști, uleiuri și balsamuri pentru păr.

Separat, menționăm că siliconul este păcătos pentru că nu se descompune de cuvântul "absolut". Dar cine se gândește la natura mamei și la viitorul copiilor și nepoților săi în ceea ce privește stilul, nu? ;)

http://www.kremstore.com/blog/volosy-perehodim-na-naturalnyj-shampun