logo

Recuperare

Gliss kur 6 efecte ulei de lux

Cu uleiuri pecui, marula, argan și monoi
Combinație prețioasă cu uleiuri de îngrijire în 6 direcții pentru părul luxos
Datorită uleiurilor prețioase, părul primește îngrijire de lux în 6 zone: moale, protecție termică, reducerea secțiunii transversale, stil de lungă durată, controlul buclelor curl, păr luxos

A face părul pentru o fată pentru dansul de sala de dans de unul singur

Pe internet astăzi puteți găsi un număr infinit de coafuri diferite pentru păr, permițând o mică prințesă să arate unică. Dansul de dans nu este doar un sport în care fiecare mișcare trebuie să fie adusă la perfecțiune, dar și posibilitatea ca fiecare fată să-i arate frumusețea și aspectul perfect.

Cum să faci protecția parului la domiciliu

Dacă doriți să vă îmbunătățiți părul, lăsați-l să strălucească și neted, să facă față pierderii și fragilității, faceți ecranul. Dar, înainte de a merge la maestru, să vedem ce este și puteți face protecția parului la domiciliu pe cont propriu?

Hair brondirovanie: fotografie înainte și după. Modă colorare mai mult de 100 de fotografii

Dacă doriți să joace culorile naturale perfecte pe păr, volumul vizual și colorat foarte la modă, atunci ai nevoie pentru a face părul brondirovanie, ceea ce face aproape toate stelele de la Hollywood și nu numai.

Numero masca de păr

Masca de păr, lansată de compania italiană Brelil, a apărut pe piața internă de produse de îngrijire a părului acum câțiva ani și a primit deja multe feedback pozitiv din partea femeilor noastre.

Ulei de argan pentru par ARGANOIL de la Kapous

rechemareCred că aproape fiecare femeie are un fel de produs de îngrijire a părului pe bază de ulei. Cineva este L'Oreal, cineva Maroccanoil. Am primul dintre aceste unelte fiind uleiul de argan de la Kapous.

Lichid lichid pentru capete divizate - o prezentare completă a mijloacelor pentru părul deteriorat

Tratamentul părului este un proces consumator de timp și de lungă durată. Vreau un păr deteriorat pentru a oferi o recuperare instantanee.

INSTRUCȚIUNI DE CERCETARE

Ușor de curățat cu fermitate și ușor de folosit Keratin Research îndreaptă, netezește, vindecă și întărește părul din interior. Părul devine suplu, moale și strălucitor. Keratin Research este un produs Inverto ™.

Mă întreb pur și simplu. Hair tonic poate culori sprâncenele și genele

Mă întreb doar interesant) Hair Tonic poate culori sprâncenele și genele?)Cineva vrea să rămână fără ochi)Am pictat sprâncene, dar genele nu sunt pentru asta, și totuși foarte vopsesc pielea

Uscător de păr: 11 reguli principale

Știți cum să vă uscați părul? Sigur, nu știți toate subtilitățile și nuanțele, dar este ușor de repara!Principalele reguli de lucru cu un uscător de părPentru a usca rapid firul umed, a face un stil frumos si a-ti mentine parul sanatos, iti amintesti de aceste reguli importante.

Cum sa faci un val in parul tau folosind: fier de calcat, uscator de par, taieturi, calcare?

Potrivit statisticilor, stilul de valuri este cea mai populară coafură printre proprietarii de păr drept.
Fetele cu bucle, de asemenea, folosesc adesea un astfel de stil pentru a le da formă buclelor naturale.

LUSH Șampon uscat "Fără apă" - recenzii

Șampon uscat "Fără apă"LUSH Șampon uscat fără apă 21 ianuarie 2015Câte speranțe am pus pe acest șampon uscat în timpul perioadei de oprire a apei calde este mai mult decât cuvintele.