logo

Indreptare

Nutriția și tratamentul părului fin

Cauza principală a părului subțire este de obicei genetică. Pentru a menține firele subțiri sănătoase pe tot parcursul vieții, nu este nevoie doar de o îngrijire constantă și corectă, ci și de proceduri medicale regulate.

Extensiile de păr și tipurile acestora

Obosit de păr scurt? Vrei să iesi din mulțime, să faci capodopere neobișnuite și impresionante pe cap? Sau pur și simplu, există o mare dorință de a simți cât de șicane și bucle lungi se dezvoltă într-o rafală de vânt?

Curling - alegeți cea mai reușită opțiune de utilizare

Industria de frumusețe modernă nu se poate face fără a utiliza stiluri multifuncționale atunci când se creează coafuri diferite. Dintre acestea, un loc special este ocupat de ondularea fierului curling, al cărui scop nu este numai dobândirea unor valuri zigzag spectaculoase, ci și posibilitatea de a obține un volum bazal stabil.

Îi va ajuta Andrea să crească părul?

Creșterea părului serului și astăzi este foarte populară pe piața cosmeticelor pentru creșterea și întărirea părului, adică este concepută pentru a rezolva problema caderii parului și a creșterii lente.

Tunsori pentru baieti 2017: 100 de fotografii de coafuri noi

Cojocul drăguț este important nu numai pentru părinți. Desigur, nu toți copiii recunosc acest lucru, dar este important ca ei să arate elegant și să obțină recunoaștere de la colegii lor.

kocakpaca.ru

tunsori, tunsori, îngrijirea păruluiMasca de par masca rus baie avon comentariiNoua a eșuat! Dar iubitorii de formulări naturale, probabil că nu le va plăcea.Avantaje: + adaugă stralucire la păr, păr după ce este moale, miros, hidratant, bine distribuit

Fluid reconstructor OLLIN BioNika - recenzii

Comentarii negativeNoțiuni de bază cu cosmeticele Ollinprotecția termică și împărțirea lichidului se termină la recomandarea unui coafor.aparițieImpresia mea

Un caz frumos
keratina pentru îndreptarea părului Trissola

location_onNizhny Novgorod, RusiaCompanii similareCel mai bun produs de cheratină - cel mai bun magazin de produse de îngrijire a părului care conține cheratină.

Ombre pe păr mediu: o prezentare generală a modului de colorare

Ombre tehnologie de vopsire a părului într-un timp foarte scurt a câștigat popularitate în industria de frumusețe. Și toate pentru că această variantă de colorare permite unei femei să "joace cu nuanțe de culoare".

Cum și ce să vă spălați părul dacă nu există șampon: cele mai eficiente metode

Este greu pentru orice fată modernă să își imagineze viața fără un șampon de păr. Gama actuală de magazine este atât de vastă și extinsă încât este potrivită pentru orice portofel și pentru orice nevoie.

Poate sau nu ar trebui să nu vă piepteni părul după șamponare și ce poate provoca?

Salutări pentru dvs., dragi cititori!Datorită ghinionului constant, uităm să acordăm atenția cuvenită părului. Iar grija greșită pentru ele duce la fragilitatea lor, la secțiunea transversală, la maturitate și la pierdere.

Utilizarea vitaminei B6 în fiole

În practica medicală, vitamina B6 în fiole este utilizată în special în situațiile în care utilizarea sa în pilule nu este posibilă. Acest lucru se întâmplă, de exemplu, atunci când pacientul nu poate înghiți sau tractul gastro-intestinal nu funcționează normal.