logo

Indreptare

Revizuire de la "Lena-Luna" pe picăturile de cristal pentru capetele despicate ale părului Kapous Studio Professional Crystal Drops

Produsele de păr indelifite s-au stabilit mult timp în viața mea. De regulă, nu sunt foarte diferite unul de celălalt.

discuții

Instrucțiuni: Cum se face laminarea părului la domiciliu!

100 de posturi

Instructiuni de folosire a kiturilor de laminare a parului Double Action.★ Etapa 1. Șampon de companie pentru parul tau de păr

Spray pentru păr Hair System Ultra

Problema caderii parului este foarte relevantă în lumea modernă, deoarece părul este expus zilnic la efectele negative ale factorilor externi. Distruge structura de curling, uscător de păr, coșuri de păr și cosmetice.

Vopsea Estelle Couture - paletă de culori

Dacă vă vopsiți părul, doriți să provocați o deteriorare minimă a părului, apoi acordați atenție paletei de vopsea a lui Estelle Couture.Noul colorant Estelle Couture (HAUTE COUTURE ESTEL) va ajuta la imbunatatirea semnificativa a aspectului si conditiei parului, supus anterior vopsirii chimice.

Contactați-ne

Bunurile nu sunt rambursabile.Bunurile de bună calitate care nu pot fi schimbate (returnate) sunt enumerate în Lista aprobată prin ordinul Guvernului Federației Ruse din 19 ianuarie 1998. 55.

Coafuri de punk pentru bărbați

Baietii care nu se tem de opiniile altora pot face cu usurinta un punk de tuns masculin. Particularitatea acestui stil sunt temnitele ras, cu o latură largă atârnată pe față.

Ceapa masca de ceapa ca un panaceu pentru multe probleme

Ceapa si cosmetologie. La prima vedere, aceste concepte sunt incompatibile. Dar aceasta este o opinie complet gresita.
Din copilărie, ni sa spus atât de multe despre proprietățile sale benefice, despre bogăția vitaminelor.

Extindeți extensiile magice pentru păr

Bine ai venit! Suntem bucuroși să vă urez bun venit! Suntem o echipa de specialisti in cresterea micro-parului si suntem specializati in coafura micro-parului pe parul subtire, scurt sau rau!

Piesa de păr rapidă

Cuvânt nou în domeniul tehnologiei de coafurăNoutate în piața produselor de îngrijire a părului din 2016, redresorul FAST HAIR STRAIGHTENER HQT-906 cu funcția de ionizare a fost creat special pentru femeile care nu vor să-și petreacă o singură secundă pe stil.

Keratin îndreptare Gkhair - recenzii

Cele mai inofensive și de calitateAvantaje: Fum, compoziție foarte inofensivă, se îndreaptă foarte bine și pentru o perioadă lungă de până la 5 luni, potrivită pentru toate tipurile de păr.

Amla pentru păr: secretele transformării miraculoase a buclelor

Nu toată lumea știe ce este filantropul de emblică, deși uleiul acestui copac dobândește un impuls în medicina ayurvedică și a câștigat dragostea multor femei pentru proprietățile excelente de vindecare.

Fen valera

Uscătorul de păr Valera nu este considerat accidental unul dintre cele mai bune dintre aparatele de acest gen. Această recunoaștere se datorează calității impecabile a dispozitivului, caracteristicilor funcționale excelente și ușurinței de funcționare.