logo

Indreptare

Revizuire: ROCOLOR Șampon colorat "Shining Color" - Pentru blonde, doar un șampon rece colorat!

Fete, vopsea de păr vopsită de păr pentru păr Schwarzkopf Professional IGORA ROYAL 10.2. Dar m-am săturat de această umbră, chiar dacă vopseaua a fost de cea mai înaltă calitate, am decis să nu o fac mult mai naturală, pentru că am cumpărat sampon cu nuanțe de caramel.

Duza pentru lustruirea parului pe Aliexpress

Fiecare fata viseaza la parul frumos, gros si sanatos, ca in fotografia din revista. Puteți obține acest efect într-un salon de înfrumusețare vizitând o procedură numită "lustruirea părului".

Estel iNeo-Crystal Laminarea părului

Pentru parul uscat și tare este cel mai mult! (+ Foto înainte și după)Nu vă voi spune cum am întâlnit laminarea de la Estelle, pot spune doar că am achiziționat acest set pentru 37 de dolari.

Cum se atașează tresa (firele de vârf) pe coastele de păr

În ultimii ani, a devenit la modă construirea de fire artificiale, ceea ce face posibil ca toate femeile să devină proprietari de lopeți luxurianți de păr de lux fără o așteptare și îngrijire dureroasă.

Vitek VT 2231

Instrucțiuni și fișierePentru a citi instrucțiunile, selectați fișierul din lista pe care doriți să o descărcați, faceți clic pe butonul "Descărcare" și veți fi direcționat către pagina unde va trebui să introduceți codul din imagine.

Kerastase de ampule pentru căderea părului

În căutarea unui remediu eficient împotriva căderii părului și pentru a-și păstra frumusețea și sănătatea, fetele navighează pe Internet și încearcă să facă o varietate de metode diferite.

Ce este Sodiu de sodiu Laureth în sampon?

Studiind ambalajul șampoanelor, gelurilor de duș, pastelor de dinți, săpunelor lichide, spumelor pentru baie și altor produse de îngrijire personală, se poate vedea printre ingredientele substanței substanța sulfat de lauret de sodiu.

Londa Hair Mask

Marca Londa Professional este una dintre cele mai recunoscute branduri din lume. Principala tendință a produselor Londa este satisfacția maximă a clienților cu produse de îngrijire a părului de înaltă calitate, care sunt capabile să facă față buclelor grav afectate și slăbite.

Sulsena Forte - un mijloc de combatere a ciupercilor

Datorită inexactității din dietă, efectele adverse ale ecologiei sau dysregulării echilibrului hormonal, poate apărea pe scalp mătreața, care strică aspectul, se răspândește prin tot părul și cădea pe haine.

Nasarel - instrucțiuni complete

Astăzi, rafturile de farmacie oferă o gamă largă de produse pentru tratamentul rinitei alergice sezoniere sau pe tot parcursul anului. Unul dintre aceste medicamente este Nazarel - picături nazale, care au o formă convenabilă de pulverizare pentru utilizare.

Loreal Elsev Ulei de păr - este eficient?

Toate fetele știu că un păr luxos și sănătos atrage întotdeauna vederi răsunăte ale bărbaților, dar, din păcate, nu toată lumea se poate lauda cu o astfel de realizare.

Ce să caute atunci când alegi o curling

Curlatorul este folosit pentru a crea bucle și bucle. Vă dă posibilitatea să faceți coafuri frumoase la domiciliu, fără a recurge la serviciile unui coafor, ceea ce vă ajută să economisiți timp și bani.