logo

Val

101 sampon - în revizuirile produselor cosmetice

Marcă: alte 302 de mărci din listă. "101 sampon" comentarii pe toate marcile de produse cosmeticeS-a găsit 3 comentariidespre cosmetice cosmetice chinezești 24 martie 2012

Calendar lunar de tunsoare 2019

10 secrete ale tunsorii potrivite și sigureSemnele zodiacale, Luna și alte secrete ale coafurilor 2019Legende și reguliDacă credeți una dintre vechile legende, atunci în antichitate, chiar înainte de evenimentele din Vechiul Testament, oamenii de pe Pământ nu aveau păr, în prezentarea obișnuită pentru noi.

Piesă de îndreptat părul: electrică și ceramică. Recenzii și ce este mai bine de ales?

Din moment ce fiarele obișnuite încep să devină un lucru din trecut, iar întrebarea se referă la îndreptarea părului, diverse pensule vin să le înlocuiască, ceea ce poate face munca necesară.

Mini îndreptare păr

Fiecare fată, care este proprietara unor bucle luxuriante, are în baie un fier special pentru a îndrepta părul ei dezordonat. Curele de îndreptare au câștigat o popularitate imensă, deoarece acestea vă permit să vă puneți părul pe cont propriu la domiciliu și să nu cheltuiți bani pentru serviciile de coafori și stilisti.

Set SPA "Baie Rusă"

1. Masca pentru îngrijirea părului SPA "Bath Russian", 200 ml2. Mască SPA pentru curățarea profundă a pielii "Bath Russian", 75 mlPermiteți-vă să vă relaxați în timpul procedurii spa, inspirând mirosul de pin și eucalipt din Siberia.

Fitoval - șampon împotriva căderii părului, compoziție, instrucțiuni

Șampon împotriva căderii părului Fitoval, ajuta la întărirea părului și la pierderea părului?În seria de produse dermatologice Fitoval împotriva căderii părului, pe lângă capsule și loțiuni există un al treilea produs - șampon, care, conform evaluării eficacității producătorului, duce la creșterea părului mai puternic și mai lucios, reduce cantitatea de păr pierdută în timpul spălării capului.

Cum face un perm în bucle mari pe parul mediu de astăzi

Indiferent cât de fată este sofisticată, fragilitatea în structura părului pentru ea este persona non grata. Și toate pentru că mopul buclelor nu numai că arată nobil, nevinovat și romantic, dar transmite, de asemenea, lumii despre sănătatea și frumusețea stăpînei sale.

șampon colorat

Dorința de a schimba rapid și ușor este inerentă în multe femei. Cu câteva decenii în urmă, în revistele pentru femei, a fost posibil să se găsească secretele luminării și întunecării buclelor cu ajutorul decoctărilor de ierburi, infuzii și vopsele naturale.

Brel masca de păr

Crema de masaj "Numero" din prima aplicație contribuie la regenerarea structurii părului, hrănind și restaurând foliculul de păr. Compania italiană Brelil a apărut recent pe piața produselor de îngrijire a părului.

Îmi pot rade picioarele cu o mașină de ras electric?

Ca orice alt tip de depilare, îndepărtarea părului cu un aparat de bărbierit electric are și propriile reguli.Există două tipuri de mașini de ras electrice - rotative și plasă.

Secretul Rapunzel

Ei spun că pentru a pierde în greutate, trebuie să beți ceai verde. Trebuie doar să-l colectați în munți și să vă urcați acolo! Îmi plac munții, nu suferă de supraponderali, dar într-un fel nu îmi împing pădurea.

Cum sa scapi de paduchi acasa repede

Paduchii sunt insecte parazite care suge sângele, dimensiunea unei semințe de susan, de culoare galben pal, își pun ouăle (nits) în părul uman, care se înmulțesc foarte repede, lipind de păr peste tot în cap.