logo

Val

Laminarea părului la domiciliu cu ajutorul gelatinei (rețetă)

Da, ai auzit bine. Astazi va oferim o reteta pentru laminarea parului la domiciliu cu ajutorul gelatinei.
Această metodă de restaurare a părului este potrivită pentru cei care au părul rău deteriorat, capetele sunt împărțite, părul și-a pierdut strălucirea sănătoasă și a devenit uscat ca paie.

Vopsea pe păr gri: 25 cele mai bune vopsele

Problema "metalului" din fire este cunoscută de oricare dintre voi, deoarece multe dintre cele mai bune sexe apar destul de devreme. Dar nu vă faceți griji - cea mai bună vopsea pentru părul gri vă va permite să ascundeți problema.

Facilități de bucătărie sau cutie nouă NewBeautyBox

La începutul lunii martie, a primit o nouă cutie NewBeautyBox destinată frumuseții și rezistenței părului.După ce am încercat toate produsele, mă grăbesc să împărtășesc impresiile mele!

Kefir pentru păr - beneficiile și metodele de aplicare

Produsele din lapte acru se bucură în orice moment de o largă popularitate în domeniul îngrijirii părului. Din ce în ce mai multe femei moderne preferă produsele naturale, deoarece îndeplinesc toate cerințele pentru îngrijirea părului.

Estel Otium Blossom crema de șampon pentru păr colorat

Părul pe care îl vopsesc cu 20 de ani. Anterior, nu m-am gândit la ce fel de șampon să utilizez. Dar a observat că, după două săptămâni și jumătate, culoarea a început să se spele și să se estompeze.

Estel Otium Culoare Viața pentru vopsite

Estel Otium Color Life Mască-strălucire pentru păr colorat 300 mlUntul de cacao în structura părului oferă o recuperare intensivă.Estel Otium Culoare Spray Spray Culoare Luminozitate 100 mlPentru a revitaliza și a stabiliza culoarea.

Seria OTIUM UNIQUE (OTIUM UNIC) de îngrijire specială pentru scalp

Seria OTIUM UNIQUE (OTIUM UNIC) de îngrijire specială pentru scalpScalpul sensibil necesită îngrijire și atenție deosebite. Ea a fost în mod specific pentru a rezolva problemele de scalp sensibile și seria OTIUM UNIQUE de la ESTEL Professional a fost dezvoltat.

Prezentare generală a măștilor pentru blondele Estelle din părul galben și recomandări pentru utilizare

Introducere Culoarea albă este asociată cu sensibilitate, protecție, inocență și bunătate. Fetele, pe care natura le-a înzestrat cu o asemenea culoare a parului, sunt foarte norocoși, deoarece se evidențiază din mulțime fără prea mult efort.

Masca de par Masca Eveline argan 8 IN 1 pentru parul deteriorat si vopsit cu efect de laminare - si de ce m-am uitat doar in directia ei?

Bună dimineața noiembrie la toate Patrulele de Frumusețe!Nu-mi place marca Eveline, dar în procesul de a cunoaște acest lucru am obținut câteva produse de îngrijire.

Cum vă puteți hidrata efectiv părul la domiciliu?

Factorii naturali nedoriți (lumina puternică a soarelui, o schimbare puternică a condițiilor de temperatură), utilizarea frecventă a unui uscător de păr sau a altor produse de coafat afectează negativ structura fiecărui păr.

Cum să alegi și cum să folosești coafura

În articolul nostru vom discuta un aparat modern foarte popular pentru crearea de bucle de orice configurație posibilă - stilul. Veți afla ce modele de coafori sunt și cum să le alegeți corect pentru a crea coafuri pentru tipul de păr.

Repere păr: fotografie color la modă 2019

Când se pune întrebarea dacă evidențierea este la modă în 2019, răspunzând, bineînțeles, afirmativ, un fapt uimitor vine în minte - istoria evidențierii are deja o jumătate de secol de istorie.