logo

Val

Pericol de ras: tipurile, tipurile și istoricul aspectului

În primul rând, briciul periculos (frica "colocvială") nu este numele original. Este un instrument cu o lamă deschisă cu lamă ascuțită și, complet logic, numele istoric corect este cel de lame.

Măști de păr gelatină

Cum se foloseste gelatina pentru par?Crezi că știi multe despre gelatină? Știați că gelatina este folosită de multe companii cosmetice pentru fabricarea de măști, balsamuri și șampoane pentru îngrijirea părului?

Mousse pentru vopsirea și tonarea părului - un instrument sigur și eficient

Mousse pentru colorarea parului este preferabilă pentru părul slab și uscat, precum și în toate cazurile în care nu este necesară schimbarea radicală a culorii părului.

Ulei pentru regenerarea părului Ulei de Macadamia Inoar 60 ml

Ulei pentru refacerea parului Inoar Macadamia Oil va fi o adevarata mantuire pentru slabirea datorita expunerii chimice frecvente, a trompelor uscate si fragile.

Cum de a alege un îndreptător de păr: criterii de bază și sfaturi pentru alegere

Un alt nume pentru buclele de călcat - redresor, deși această definiție nu caracterizează complet dispozitivul. Cu aceasta, puteți face nu numai un păr obraznic neted și drept, dar, de asemenea, curl bucle frumos.

Mușețel pentru păr: clarificări, decocții, clătiri, tincturi și măști

Frumosul, bine îngrijit de păr întotdeauna atrage ochiul. Puteți face părul bine îngrijit și matasos, strălucind de sănătate și strălucire plină de viață, nu numai în saloanele de înfrumusețare cu ajutorul profesioniștilor din acest domeniu, dar și acasă.

Londa Hair Mask

Marca Londa Professional este una dintre cele mai recunoscute branduri din lume. Principala tendință a produselor Londa este satisfacția maximă a clienților cu produse de îngrijire a părului de înaltă calitate, care sunt capabile să facă față buclelor grav afectate și slăbite.

Revizuirea șamponului de cremă de la Yves Rocher

La Yves Rocher, există un produs foarte interesant pe care nu l-am putut trece - este un șampon cremă care spală părul fără formarea celei mai mici spume, se simte ca și cum vă spălați părul cu cremă, bine, că începem să dezvăluim...

Produse de păr L'Oreal cu uleiuri

Deja, nici un an, petrolul a câștigat popularitate ca parte a multor produse cosmetice, în special pentru îngrijirea părului. Multe companii domestice și străine oferă tot felul de instrumente, programe, complexe și coloranți pentru păr, cu o mare varietate de uleiuri în compoziție, pentru fiecare gust și buget.

Remedii populare pentru păduchi

Pădurile sunt un cuvânt scurt care invadează în mod invariabil pe cei mai moderni părinți. Pentru diagnosticul neplăcut, reputația fenomenului rușinos este ferm înrădăcinată, iar oamenii obișnuiți asociază greșit pediculoza cu necurăția sau cu un stil de viață asociale.

Mustar pentru creștere și căderea părului

Părul - o decorare naturală a unei femei, care i se acordă prin natura ei. Lamele lungi, groase, strălucitoare, arătau luxoase, nu au nevoie de coafuri complicate, de styling, trucuri la modă.

Cum sa-ti vopsesti parul acasa

Din păcate, nu avem întotdeauna ocazia și timpul să vizităm saloane de înfrumusețare și coafor.Este mult mai ieftin și mai ușor să faci totul acasă singur.Dar cum să procedați corect pentru a fi mulțumit de rezultat?