logo

Cocteil de regenerare a vitaminei - Cristale lichide Nexxt Vitamina Cocktail de revitalizare 100 ml

Cristale lichide NEXXT Professional Cocktail de revitalizare a vitaminei este un cocktail bogat în nutrienți de șapte uleiuri prețioase: macadamia, măsline, semințe de in și de cânepă, nucă de cocos, argan și avocado. Aceasta este o combinație unică, care vă permite să oferiți îngrijire profesională la încuietori de orice tip, întineri cât mai mult posibil și protejați-le fiabil pe parcursul zilei.

Utilizarea produsului este un efect complex asupra stării buclelor, fiecare aplicație le face mai puternice și mai frumoase, strălucitoare și ascunse, ajută la evitarea rănirii în timpul modei termice și pieptene, salvează de deshidratare și radiații UV.

Utilizarea cristalelor după vopsirea părului este deosebit de importantă. Uleiurile care fac parte dintr-un produs înconjoară fiecare păr, netezesc o cuticulă, restabilește un nivel optim de umezire, în detrimentul calităților antioxidante inteligente, împiedică distrugerea unui pigment artificial și, de asemenea, blochează spălarea acestuia.

Aplicare: câteva picături de cristale NEXXT Professional Cocktail de revitalizare a vitaminei pentru a fi distribuite pe toată lungimea părului. Nu spălați. Produsul poate fi aplicat atât înainte cât și după styling.

Producție: Germania.

Marcă: NEXXT Site oficial

http://constant-delight.ru/nexxt-vitamin-revitalizing-cocktail/

Magazin online Sakwa.RU

Utilizați o versiune foarte, foarte, foarte, foarte veche a browserului de Internet

Din păcate, o versiune veche ca a ta are 2 dezavantaje:

 1. Browserul dvs. nu știe cum să afișeze corect site-urile moderne, care includ site-ul nostru.
 2. În plus, browserul dvs. poate fi ușor infectat cu viruși.

Folosește un browser modern, te rog.

Într-un browser modern pe un computer, site-ul nostru arată astfel:

Pe un telefon modern (smartphone), browserul nostru arată astfel:

Pe un comprimat modern, site-ul nostru arată în funcție de dimensiunea ecranului - fie ca pe un computer sau pe telefon.

http://sakwa.ru/volosy/sredstva-dlya-volos/uhod/vitaminnyj-vosstanavlivayushchij-koktejl-nexxt-zhidkie-kristally-100-ml

Nexxt Cristale lichide 100 ml

Produse similare

Ulei de Macadamia ulei de masline si ulei de masline cu macadamia si ulei de masline 1000 ml

Mască Nexxt cu argan, in și ulei de migdale dulci 500 ml

Mască Nexxt cu argan, in și ulei de migdale dulci 200 ml

Mască Nexxt cu argan, in și ulei de migdale dulci 1000 ml

Mască de reparație și nutriție pentru regenerarea și nutriția părului 1000 ml

descriere

Cu ulei de cocktail de vitamine 7: macadamia, măsline, in, nucă de cocos, argan, avocado și cânepă

Șapte uleiuri care alcătuiesc cocktail-ul de vitamine, creând un efect de sinergie, asigură o nutriție profundă instantanee și hidratare pentru părul uscat, deteriorat, deshidratat și subțire, precum și prevenirea deteriorării părului sănătos (eliminarea factorilor de risc).
Ele joacă rolul de antioxidanți - gărzi de corp care protejează structura părului de deteriorări și pigmentul - de la decolorare (formula specială de uleiuri, contrar stereotipului, dimpotrivă împiedică scurgerea culorii).

Cocteilul este conceput pentru a proteja împotriva efectelor dăunătoare ale radiațiilor UV, a factorilor de mediu nefavorabili ai mega-aspectelor și pentru a crește rezistența la stres pentru păr și scalp. Este de neînlocuit în procesul de îngrijire atunci când crește părul, întărind și protejându-i în timp ce cresc. În plus, instrumentul pentru utilizare sistematică este destinat tratării și regenerării capetelor divizate ale părului. Ea are un efect antistatic, la uscare, capetele părului nu se agață și nu se încurcă în timpul zilei.

Părul pe toată ziua arată mai bine îngrijit și terminat. Cocktail-ul oferă o stralucire strălucitoare intensă la finalizarea coafurilor și stilului, fără a cântări părul.

Aplicație:
Aplicați câteva picături pe părul uscat sau umed. Să-și pună părul după voia lui. Nu vă spălați!

http://bestkosmetika.ru/shop/nexxt/Nexxt-Repair-and-Hair-Loss/Nexxt-Vitamin-Regenerating-Cocktail/

Nexxt Professional Cristale lichide cu vitamine pentru repararea cocktail-urilor de păr

Cod produs: 122151

Șapte uleiuri care alcătuiesc cocktail-ul de vitamine, creând un efect de sinergie, asigură o nutriție profundă instantanee și hidratare pentru părul uscat, deteriorat, deshidratat și subțire, precum și prevenirea deteriorării părului sănătos (eliminarea factorilor de risc).
Ele joacă rolul de antioxidanți - gărzi de corp care protejează structura părului de deteriorări și pigmentul - de la decolorare (formula specială de uleiuri, contrar stereotipului, dimpotrivă împiedică scurgerea culorii).

Cocteilul este conceput pentru a proteja împotriva efectelor dăunătoare ale radiațiilor UV, a factorilor de mediu nefavorabili ai mega-aspectelor și pentru a crește rezistența la stres pentru păr și scalp.
Este de neînlocuit în procesul de îngrijire atunci când crește părul, întărește-l și protejează-l pe măsură ce crește, precum și pentru tratarea și regenerarea părților divizate ale părului.

Ea are un efect antistatic, la uscare, capetele părului nu se agață și nu se încurcă în timpul zilei.
Părul pe toată ziua arată mai bine îngrijit și terminat.

Oferă o strălucire strălucitoare intensă la finalizarea coafurilor și coafurii, fără a cântări părul.

Mod de utilizare:
Aplicați câteva picături pe părul uscat sau umed.
Să-și pună părul după voia lui.
Nu vă spălați!

În magazinul nostru online de cosmetice profesionale Caramel, puteți cumpăra Cocktail de recuperare a vitaminei cu cristale lichide de la Nexxt Professional la prețuri avantajoase de la furnizorul oficial din Rusia cu livrare curier în Moscova și regiunea și orice punct din Rusia.
De asemenea, vă invităm la magazinul nostru, situat în Moscova, unde toată gama de produse este prezentată în direct și acolo puteți consulta, miroși, testa, etc.

Puteți plasa comanda utilizând coșul de cumpărături de pe site sau sunând la +7 (495) 6424418.

Cumparând bunuri în magazinul nostru online, puteți fi siguri de calitatea produselor achiziționate.
Suntem dealerii oficiali ai tuturor mărcilor comerciale prezentate pe site-ul nostru.
Dacă aveți întrebări, sunați-ne sau lăsați o cerere de apel invers, operatorii noștri vor fi bucuroși să vă ajute.

http://karamel-shop.ru/nexxt-salonnoe-lechenie/zhidkie-kristally-vitaminnyy-vosstanavlivayushchiy-kokteyl-dlya-volos-nexxt-professional.html

Cristale lichide Nexxt

Mon-Fri 10:00 - 18:00

Cu ulei de cocktail de vitamine 7: macadamia, măsline, in, nucă de cocos, argan, avocado și cânepă

Tara de fabricație: Germania

Volum: 100 ml

Descriere: Cele șapte uleiuri care alcătuiesc cocktail-ul de vitamine, creând un efect de sinergie, asigură o nutriție profundă instantanee și hidratare pentru părul uscat, deteriorat, deshidratat și subțiat, precum și prevenirea deteriorării părului sănătos (eliminarea factorilor de risc). Ele joacă rolul de antioxidanți - gărzi de corp care protejează structura părului de deteriorări și pigmentul - de la decolorare (formula specială de uleiuri, contrar stereotipului, dimpotrivă împiedică scurgerea culorii). Cocteilul este conceput pentru a proteja împotriva efectelor dăunătoare ale radiațiilor UV, a factorilor de mediu nefavorabili ai mega-aspectelor și pentru a crește rezistența la stres pentru păr și scalp. Este de neînlocuit în procesul de îngrijire atunci când crește părul, întărind și protejându-i în timp ce cresc. În plus, instrumentul pentru utilizare sistematică este destinat tratării și regenerării capetelor divizate ale părului. Ea are un efect antistatic, la uscare, capetele părului nu se agață și nu se încurcă în timpul zilei. Părul pe toată ziua arată mai bine îngrijit și terminat. Cocktail-ul oferă o stralucire strălucitoare intensă la finalizarea coafurilor și stilului, fără a cântări părul.

Aplicare: Aplicați câteva picături pe părul uscat sau umed. Să-și pună părul după voia lui. Nu vă spălați!

http://ilorai.ru/vitaminnyiy-vosstanavlivayuschiy-kokteyl-zhidkie-kristallyi-nexxt

Nexxt / Vitamina de regenerare Cocktail - lichid Crystal
Vitamine pentru păr

Vitamina Cocktail este într-un flacon din plastic limpede.

El are un dozator, faceți clic pe pompă și obțineți o parte din ulei pentru o singură aplicare. Pe flacon există o etichetă cu o descriere completă a produsului.

Cocktail-ul constă dintr-un set de uleiuri, de aceea are o consistență uleioasă.

Și mirosul, ce, chiar uimitor de plăcut. Și ceea ce mi-a plăcut, acest parfum pentru o lungă perioadă de timp a păstrat pe păr. A fost bine pentru mine, pentru că de obicei nu folosesc nimic decât scame, nu folosesc lacuri și diverse geluri. Nu există amestec de mai multe mirosuri, pe care le urăsc.

Cristalele lichide pot fi utilizate pentru stivuirea termică. De asemenea, se recomandă utilizarea unui amestec de uleiuri pentru părul colorat. Uleiul acoperă părul și blochează scurgerea pigmentului. Nu am încercat asta de la mine, deoarece nu-mi vopsesc părul.

Aplicație - aplicați câteva picături de cocktail pe lungimea părului, nu clătiți.

Folosesc una sau două picături pentru o singură utilizare. Aplic pe un păr ușor umed sau pe un efect uscat, la fel de bun se dovedește.
Mai mult de două picături nu se recomandă să se aplice, puteți depăși cu ușurință uleiul și părul va părea murdar. Este foarte important să găsiți pentru dvs. o cantitate suficientă pentru ca cristalele să vă ofere frumusețea părului și sunteți în stare bună.

Volumul unei sticle este de 100 ml.

Credeți că este o sumă foarte mare. Nici măcar nu am avut timp să-l petrec într-un an. Deși destul de des folosit cocktail de vitamine, ar fi bine să-l cumpere cu cineva pentru doi.
Totuși, nu este necesar să aplicați cristale lichide pe rădăcinile părului și pe scalp. Acest lucru poate da grăsime rădăcinilor și conține siliconi care nu sunt bune pentru rădăcini.
Cred că pentru sfaturi și lungimea siliconilor pentru păr nu fac niciun rău. Ele dau părului o luciu, bine îngrijite și mai ușor de pieptene.

Parul meu are un păr mic, creț, sunt în mod constant împletite și încurcate unul cu celălalt, în cinci minute nici măcar nu puteți spune că tocmai mi-am pieptrat părul. Prin urmare, astfel de mijloace - mântuire indelebilă pentru mine. Cristalele înglobează buclele și facilitează pieptănarea, cu căderea părului mai puțin. Umpleți sfaturi umede și le faceți ascultători, nu se lipesc în direcții diferite.

Cocktail-ul de vitamine vara mi-a fost foarte util, mi-a sprijinit bine parul. Coafura mea părea proaspătă, părul bine îngrijit și nu prea uscat de soare.

Compoziția cristalelor lichide este un amestec de uleiuri cele mai utile - macadamia, măsline, in, nucă de cocos, argan, avocado, cânepă.

Cele mai bune uleiuri sunt colectate într-o singură sticlă pentru părul hidratant și hidratant. Fiecare unt lucrează în direcția sa, dar în complexul acesta dă un rezultat minunat. Părul strălucește frumos, friabil, bine îngrijit. Cristalele lichide ajută la lupta cu capetele divizate. Nu înseamnă că se va lipi împreună capete divizate, doar foarfecele vor veni la salvare. Și sprijiniți vârfurile în stare bună și protejați împotriva secțiunii transversale.

Nu pot recomanda acest cocktail de vitamine deoarece conține siliconi. Și nu toată lumea poate accepta o astfel de îngrijire. Pentru părul meu, o astfel de compoziție este potrivită, nu a adus nici un rău. Cu mare plăcere am aplicat-o. Dar eu sunt un fan al diferitelor produse noi și voi continua să încerc o nouă îngrijire a părului.

http://www.mycharm.ru/kosmetika/obzory/vitaminki-dlya-volos/

Cristale lichide de cocteil de revitalizare a vitaminei (Cocktail de revitalizare a vitaminei Nexxt) - 100 ml

Scurtă descriere

Încearcă complexul nutrițional bogat de la compania Nexxt. Compoziție bogată de șapte uleiuri prețioase de macadamie, măsline, semințe de in și cânepă, coco. Citește complet →

caracteristici:

Vizualizați punctele de emisiune

Încearcă complexul nutrițional bogat de la compania Nexxt. O compoziție bogată de șapte uleiuri prețioase de macadamie, măsline, semințe de in și cânepă, nucă de cocos, argan și avocado, doar un cadou pentru părul tău!

Proprietăți și beneficii ale cocktail-ului de revitalizare vitamine Nexxt

 • Șapte uleiuri în compoziție, creează un efect de sinergie, asigură o hrănire profundă instantanee și hidratarea parului uscat, deteriorat, deshidratat și subțiat.
 • Acționează ca un antioxidant, protejează structura părului de deteriorare și pigmentul de la decolorare.
 • Protejează împotriva razelor UV și a factorilor de mediu nefavorabili.
 • Un instrument indispensabil în procesul de îngrijire atunci când crește părul, le întărește și le protejează în timp ce cresc.
 • Are efect antistatic.

Metodă de utilizare

Agitați sticla și pulverizați pe păr curat, ușor umed, apoi începeți să uscați părul cu un uscător de păr sau în mod natural. Flush nu este necesară.

Opțiuni disponibile pentru cumpărare:

 • 100 ml - articol 211100

Întrebări și răspunsuri

1 De ce prețuri atât de mici și dacă există reduceri pentru cumpărătorii angro?

Nu suntem înființați pentru a obține profit imediat, dar vrem să cumpărăm în magazinul nostru online tot timpul! Încercăm să păstrăm prețul minim pentru produsele cosmetice, deci nu există reduceri en-gros. Mărfurile sunt comandate direct de la distribuitor și puse la vânzare cu o marjă minimă comercială.

2 Care sunt orele de livrare la Moscova și regiunea Moscovei?

Dacă comanda este plasată într-o zi de lucru (cu excepția zilei de vineri) și până la ora 14:00, livrarea va fi într-o zi. De exemplu, plasați o comandă luni până la ora 14.00, livrarea va fi miercuri. În unele cazuri, timpul de livrare la Moscova și regiune poate crește până la 3 zile sau mai mult.

3 Există o livrare la St. Petersburg?

Da, livrare prin curier în ziua a 3-a, când plasați o comandă înainte de ora 14.00. În cazul în care week-end cade, atunci acestea nu sunt luate în considerare, care ar fi mai rapid pentru a primi comanda, cel mai bine este de a comanda luni sau marți. De exemplu, atunci când efectuați o achiziție luni, livrarea va avea loc joi în această săptămână.

4 Sunt din regiunea Rusiei cum pot să cumpăr?

Faceți o comandă pe site sau sunând la telefoanele specificate. După confirmarea disponibilității bunurilor în stoc, plătiți transportul maritim sau întreaga comandă. Apoi, produsele sunt trimise la ansamblu. După ce comanda este mutată la compania de transport sau pentru livrarea la oficiul poștal al Rusiei (în funcție de metoda de livrare aleasă).

5 Cât va fi livrat ordinul în orașul meu și care este costul livrării?

Durata aproximativă și costul exact al livrării în localitatea dvs., puteți vedea în "coș" în stadiul plasării comenzii, specificând adresa și indexul în câmpurile corespunzătoare. Atenție! Indicele necesar trebuie specificat. E-mailul Federației Ruse, "SDEK", "BoxBox" așteaptă livrarea pe index!

Rezumatul livrării

Livrarea în Moscova și cea mai apropiată regiune din Moscova se efectuează de luni până sâmbătă, la o zi după confirmarea și prelucrarea ordinului. De exemplu: plasați comanda înainte de ora 16.00 luni, apoi livrarea miercuri. Livrarea la Sankt-Petersburg se efectuează de luni până vineri în 2 zile lucrătoare după transferul comenzii la serviciul de curierat. Comenzile făcute în weekend și sărbători sunt procesate în următoarea zi lucrătoare.

http://hair-market.ru/nexxt/vitamin-revitalizing-cocktail-spray

NEXXT CRYSTALI LICHIDE 100ml. (agent de reducere a vitaminei

descriere

Sarcina de a crește părul lung, menținând aspectul sănătos, poate să nu fie la fel de simplă pe cât ne-ar plăcea. Mai ales pentru femeile care trăiesc în orașe mari, cu un mediu problematic și cu vopsele de păr. Agent de reducere a vitaminei bazat pe uleiuri NEXXT, special conceput pentru astfel de cazuri. Cristale lichide de 100 ml vor ajuta să facă față acestei sarcini mai ușor decât decocțiile și măștile de casă.

Parul sanatos dintr-un amestec de uleiuri naturale

Un remediu german cu efect complex va întări firele de păr în timp ce cresc. Ea are un efect restaurativ și preventiv care nu va permite părului să se deterioreze înainte de ciclul natural de viață al părului.

Nexxt Professional Cocktail pentru revitalizarea vitaminei Vitamina 100 ml - un cocktail de vitamine cu ingrediente active care au un efect regenerant asupra părului. Printre acestea sunt uleiuri întregi de măsline, argan exotic și macadamia, avocado, nucă de cocos, mai des întâlnite pentru in și cânepă. Principalele proprietăți ale compoziției de regenerare:

 • Îngrășare instantanee și hidratare pentru subțierea, despicarea, deshidratarea și profund deteriorarea părului.
 • Prevenirea deteriorării firelor de păr care tocmai au început să crească.
 • Antioxidanții conținute în compoziție nu protejează doar structura părului, ci previne, de asemenea, decolorarea pigmentului colorant. Acest fapt va fi mai ales pentru femeile care folosesc compoziții de colorare și tonifiere.
 • Protecția UV și factorii adversi relevanți pentru metropola.
 • Creșterea rezistenței la stres a părului și a pielii sub ele.
 • Tratamentul eficient al capetelor divizate.

Funcții suplimentare ale unui reducător de vitamine

În plus față de proprietățile de îngrijire, un produs minunat de la producătorul german va ajuta coafura sau stilul să păstreze aspectul atractiv mai mult. Restauratorul, datorită proprietăților sale antistatice, împiedică încurcarea și lipirea capetelor părului în timpul procesului de uscare și în timpul zilei, elimină fluctuațiile excesive. Acest lucru ajută la menținerea esteticii și frumuseții părului, chiar și în timpul iernii, când părul suferă de electricitate statică.

Mijloacele formează luciu după coacerea părului, fără a face mai grele și fără a le lipi. Trebuie doar să aplicați câteva picături de cristale pe păr uscat sau încă ud. Restauratorul nu este spălat și continuă să acționeze după ce părul este așezat în păr. Flaconul este echipat cu un distribuitor convenabil. Compoziția de vitamine este cheltuită economic, nu creează accente de culoare suplimentare pe păr.

http://maknails.ru/hair/product/nexxt-zhidkie-kristally-100ml-vitaminnyy-vosstanovitel/

NEXXT Cocktail de regenerare a vitaminei - cristale lichide

Șapte uleiuri (macadamia, măsline, semințe de in, nucă de cocos, argan, avocado și cânepă), care alcătuiesc cocktailul de vitamine, creând un efect sinergic, asigură hrănirea profundă instantanee și hidratarea parului uscat, deteriorat, deshidratat și subțire. riscul de deteriorare a părului sănătos. Ele joacă rolul de antioxidanți - gărzi de corp care protejează structura părului de deteriorări și pigmentul - de la decolorare (formula specială de uleiuri, contrar stereotipului, dimpotrivă împiedică scurgerea culorii).

Cocteilul este conceput pentru a proteja împotriva efectelor dăunătoare ale radiațiilor UV, a factorilor de mediu nefavorabili ai mega-aspectelor și pentru a crește rezistența la stres pentru păr și scalp. Este de neînlocuit în procesul de îngrijire atunci când crește părul, întărind și protejându-i în timp ce cresc. În plus, instrumentul pentru utilizare sistematică este destinat tratării și regenerării capetelor divizate ale părului. Ea are un efect antistatic, la uscare, capetele părului nu se agață și nu se încurcă în timpul zilei.

Părul pe toată ziua arată mai bine îngrijit și terminat. Cocktail-ul oferă o stralucire strălucitoare intensă la finalizarea coafurilor și stilului, fără a cântări părul.

Cum se utilizează: Aplicați câteva picături pe părul uscat sau umed. Să-și pună părul după voia lui. Nu vă spălați!

Nu există încă recenzii.

Livrare în ziua următoare **

Expedierea pe cheltuiala proprie - de la 100 de ruble de la punctul convenabil de emitere a ordinului cântărind până la 2 kg. La comanda de la 2998 gratuit.

Livrarea curier în cadrul Moscovei - 150 de ruble. La comanda de la 2998 de ruble. transport gratuit *

Luni - duminică: de la 9:00 la 21:00, cu posibilitatea alegerii unui interval de 3 ore convenabil pentru dvs.

Livrare prin curier pentru soseaua de centură din Moscova - de la 198 ruble la 5 km de la Centura de la Moscova (în continuare la fiecare 1 km = 10 p.). La comanda de la 4500 de ruble. transport gratuit *. Costul total al livrării va fi anunțat de către operator în funcție de distanța de la Moscova Centura.

Luni - sâmbătă între orele 9:00 și 18:00

Atenție: comenzile care cântăresc mai mult de 15 kg se ridică la apartament sau birou contra unei taxe suplimentare.

Livrare în ziua următoare **

Expedierea pe cheltuiala proprie - de la 100 de ruble de la punctul convenabil de emitere a ordinului cântărind până la 2 kg. La comanda de la 2998 gratuit.

Livrarea curier în cadrul Centrului de Inferior - 150 de ruble. La comanda de la 2998 de ruble. transport gratuit *

Luni - sâmbătă: de la 9:00 la 21:00, cu alegerea unui interval de 3 ore convenabil pentru dvs.

Livrare prin curier pentru soseaua de centura - de la 198 ruble la 5 km de soseaua de centura (in continuare la fiecare 1 km = 15 ruble). La comanda de la 4500 de ruble. transport gratuit *. Costul total al livrării va fi anunțat de operator în funcție de distanța de la Drumul de Centură.

Luni - sâmbătă între orele 9:00 și 18:00

Prețul de livrare depinde de distanța destinației de la șoseaua de centură. Costul total va fi anunțat de operator.

Site-ul vă va oferi în mod automat metode posibile de livrare în regiunea dvs. și calculați costul, luând în considerare greutatea comenzii și locația dvs.

Posibile tipuri de livrări:

Pickup de la punctele de probă din orașul dvs. (selectat la plasarea comenzii).

Livrarea prin curier (dacă este disponibilă în regiunea dvs.)

Postul rusesc (cea mai lungă livrare, dar este în toate locațiile).

* la comanda cu greutatea de peste 10 kg există o suprataxă conform tarifelor companiei de transport. Sistemul calculează costul la plasarea unei comenzi în mod automat ținând cont de greutatea și distanța de la Moscova.

** la plasarea comenzii înainte de ora 11:00 și disponibilitatea mărfurilor într-un antrepozit fierbinte.

Plata și garanția
Achizițiile pot fi plătite în numerar sau în plățile fără numerar, inclusiv cardurile din plastic: on-line (direct pe site la alegerea opțiunii de plată "chitanță") și la primirea mărfurilor la punctele de preluare sau la un curier.

Plata în numerar
Pentru a plăti comanda în numerar, indicați metoda de plată "Plata în numerar la primire". Toate documentele de curierat sau de preluare a angajaților vă vor furniza împreună cu comanda. Plata este acceptată în ruble rusești strict în conformitate cu prețul indicat în încasările de numerar și de vânzare.

Acceptăm cardurile de plată Visa, MasterCard și World of Banks înregistrate pe teritoriul Federației Ruse.

Plata prin card de credit

Pentru a plăti prin card bancar de plastic la primirea comenzii, specificați metoda corespunzătoare de plată. Rețineți că în acest caz, numai titularul cardului poate plăti pentru comandă. Curierul vă poate cere o dovadă a identității.
Dacă ați plătit pentru comandă cu un card de credit și apoi l-ați refuzat, fondurile vor fi returnate pe cardul cu care au fost plătite bunurile.

Comandă de plată online
Pentru a plăti o comandă online printr-o chitanță, selectați elementul corespunzător. Vi se va solicita să verificați datele personale pe care le-ați introdus, adresa de livrare și produsele selectate, apoi confirmați-le făcând clic pe butonul "Verificare". Un e-mail va fi trimis la adresa de e-mail cu un link pentru a genera o chitanță. Va trebui să introduceți numele complet. plătitor și adresa de reședință. Este posibil să plătiți chitanța generată în funcție de numărul contului prin intermediul biroului personal al băncii sau al filialei sale.
La livrarea bunurilor, curierul vă poate cere să prezentați un document de identitate. Dacă nu primiți comanda, introduceți numele complet al destinatarului într-un câmp special.
După prezentarea unui document de identitate și verificarea acestuia cu datele de pașaport furnizate, bunurile vor fi transferate destinatarului.

Atunci când scoateți anumite bunuri din comandă (sau dacă comanda este anulată integral), rambursarea se face în termen de zece zile. Pentru o rambursare trebuie să trimiteți o notificare scrisă prin e-mail: [email protected] Se va restitui pe card, care a fost plătit pentru cumpărare. În cazul plății prin intermediul unei sucursale bancare, rambursarea va fi efectuată pe card, care va fi indicată în scrisoarea de intenție.

Securitatea online a plăților este asigurată prin utilizarea protocolului SSL pentru a transfera informații confidențiale de la client la serverul sistemului pentru procesare ulterioară. Transferul ulterior de informații se realizează prin intermediul rețelelor bancare închise de cel mai înalt grad de protecție.
Prelucrarea datelor confidențiale ale clienților primite în formă criptată (date despre carduri, date de înregistrare etc.) se face la centrul de procesare. Astfel, nimeni, nici măcar vânzătorul, nu poate obține date personale și bancare ale clienților, inclusiv informații despre achizițiile efectuate în alte magazine.

Aplicați cod promoțional sau cupon
Pentru a aplica un cod promoțional sau un cupon pentru o reducere, introduceți numărul în câmpul special din secțiunea "Aplicați cuponul".

http://hairself.ru/products/nexxt-vitaminnyj-vosstanavlivayuschij-koktejl---zhidkie-kristally-

NEXXT - Cocktail de recuperare a vitaminei - Cristale lichide 100 ml

Cu ulei de cocktail de vitamine 7: macadamia, măsline, in, nucă de cocos, argan, avocado și cânepă

Tara de fabricație: Germania Volum: 100 ml

Șapte uleiuri care alcătuiesc cocktail-ul de vitamine, creând un efect de sinergie, asigură o nutriție profundă instantanee și hidratare pentru părul uscat, deteriorat, deshidratat și subțire, precum și prevenirea deteriorării părului sănătos (eliminarea factorilor de risc). Ele joacă rolul de antioxidanți - gărzi de corp care protejează structura părului de deteriorări și pigmentul - de la decolorare (formula specială de uleiuri, contrar stereotipului, dimpotrivă împiedică scurgerea culorii).

Cocteilul este conceput pentru a proteja împotriva efectelor dăunătoare ale radiațiilor UV, a factorilor de mediu nefavorabili ai mega-aspectelor și pentru a crește rezistența la stres pentru păr și scalp. Este de neînlocuit în procesul de îngrijire atunci când crește părul, întărind și protejându-i în timp ce cresc. În plus, instrumentul pentru utilizare sistematică este destinat tratării și regenerării capetelor divizate ale părului. Ea are un efect antistatic, la uscare, capetele părului nu se agață și nu se încurcă în timpul zilei.

Părul pe toată ziua arată mai bine îngrijit și terminat. Cocktail-ul oferă o stralucire strălucitoare intensă la finalizarea coafurilor și stilului, fără a cântări părul.

Aplicare: Aplicați câteva picături pe părul uscat sau umed. Să-și pună părul după voia lui. Nu vă spălați!

http: //xn----jtbhciclmdflrpu.xn--p1ai/nexxt-vitaminnyy-vosstanavlivayushchiy-kokteyl-zhidkie-kristally-100-ml.html