logo

Secretul Rapunzel

Ei spun că pentru a pierde în greutate, trebuie să beți ceai verde. Trebuie doar să-l colectați în munți și să vă urcați acolo! Îmi plac munții, nu suferă de supraponderali, dar într-un fel nu îmi împing pădurea. Drăguț, târfă, și crește încet. O virtute - curl!

După nașterea a cinci ani, mi-am tăiat părul sub băiat, pentru a nu pierde timpul la pieptănare și stil. Apoi, fiica mea a mers la grădiniță, m-am dus la muncă și, într-un fel, am vrut să fiu prințesă. Ei bine, cam așa. Nu au fost mulți bani pentru tratamentele salonului, iar la sfatul prietenei mele am cumpărat Șampon de Activare a Părului și un balsam pentru ea. Sincer, am luat primul dintr-o serie extinsă (există cu aditivi diferiți), mi-a plăcut doar aroma ceaiului verde. Deci, marca de Golden Silk, activator de creștere a părului, feedback de la client.

Activarea!

Am folosit șampon timp de aproximativ două luni. Capul meu o dată pe zi, aplic balsamul timp de 1-2 minute după spălarea regulată. Nu folosesc nici un priblud ca o apă moale specială dintr-o sursă chineză veche și un uscător de păr special cu aer arctic rece. Prin urmare, experimentul poate fi considerat complet pur.

Compoziția activatorului de creștere a părului "Golden Silk" include extract de ceai verde, proteine ​​din lapte și peptide de keratină. Producătorul susține că un cuplu de șampon și balsam, citez:
• microfragii "lipite" în păr;
• accelerarea creșterii părului;
• contribuie la restabilirea structurii părului deteriorate;
• facilita stilul și pieptănarea.

Din mine pot adăuga că cel mai important avantaj al seriei de mătase de aur este aroma magică a ceaiului verde. El este proaspăt, blând, la fel ca parfumul de la Elizabeth Arden, pe care noi toți i-am putea permite până când am avut copii și am luat un credit ipotecar. Mirosul tinereții mele, eh.

Aroma păstrează părul în mod nesistemător, senzațiile unei femei provinciale turnate cu băuturi spirtoase, de la niște șampoane de la o companie de rețea bine-cunoscută, nr. Mi-a plăcut asta. De asemenea, nu există mâncărime și alergii.

Se remarcă avantajele utilizării următoarelor:
• părul sa oprit pentru a împinge. "Păpădia nebună" nu funcționează chiar dacă o uscați repede cu un uscător de păr și apoi ajungeți în ploaie. Buclele se mint în liniște, chiar și fără gel suplimentar;
• Părul despărțit arată mai sănătos. Am tăiat foarfecele de subțiere, acum am crescut, și nici măcar nu a trebuit să taie această mizerie;
• firele albe "moarte" după colorare pe structură au devenit mai moi și au încetat să se evidențieze din masa totală a părului;
• vă puteți spăla rapid capul, nu există manipulări cu spălare în o sută de ape

Prețul fondurilor este, de asemenea, un avantaj. Am cumpărat ambele sticle împreună pentru 220 de ruble în magazinul obișnuit de tip "Ruble Boom". Desigur, acest lucru nu este 100 de ruble, dar nu 450, așa cum aș da pentru branduri mai populare. Pe părul meu de lungime medie (chiar sub bărbie) erau destule pachete pentru o lună și jumătate. Adevărat, vreau să observ că fiica mea iubește să stoarcă totul din tuburi, așa că ar fi foarte bine că ea a ajutat la sfârșitul samponului.

Aterizare.

Șamponul din "Golden Silk" are dezavantaje:
• "activatorul de creștere" al părului nu este foarte activ. Când am citit recenzii despre "Golden Silk" pe Internet, am crezut direct că într-o lună aș putea crește 2-3 cm. Dar nu a fost acolo, rata de creștere nu a crescut! Poți, bineînțeles, să dai vina pe tot ceea ce se întâmplă în ceea ce privește ecologia săracă, dieta, lipsa de somn și toate astea, dar atunci de ce spun că părul va crește mai repede? Nu este mai ușor să notați sincer că acest lucru este doar un șampon hrănit, și asta e tot?
• compoziția înseamnă, ca să o spui ușor, obișnuită. În plus față de orice proteine ​​și ceramide, este posibil să se găsească derivați de clor, conservanți și alte realizări ale industriei chimice. Deci, nu ar trebui să atribuiți această serie cosmeticelor "naturale";
• Ambalajul în "Golden Silk" este așa. Dacă cineva trăiește rapid și își spală capul după un antrenament în sala de gimnastică și apoi aruncă sampon și balsam într-o pungă de machiaj, această persoană poate găsi în punga sa sala de gimnastică balsamică. Capacul de la deschiderea-închidere frecventă devine liber și încetează să mai stea în mod normal. Prin urmare, containere pentru cosmetice pentru a vă ajuta!

Și astfel, pentru banii lor modesta, aceasta este o pereche excelentă de păr - pielea nu este uscată, stilul este simplificat. Ele nu contribuie la "creșterea rapidă", dar, bine, va exista o motivație suplimentară de a nu pierde aportul de ulei de pește și vitamine. Eu tot recomanda activatorul de crestere a parului Golden Silk pentru cei care vor sa arate bine si vor sa economiseasca bani.

http://2fu.ru/health/zolotoy-shelk-aktivator-rosta-volos-o/.html

Golden Silk - recenzii ale produselor cosmetice

despre cosmeticele Golden Silk 17 ianuarie 2013

Un prieten de la N.G. a prezentat un șampon și un condo Golden Scholk. M-am gândit la gunoi. Am încercat și mi-a plăcut cu adevărat. Acum i-am cumpărat-o în magazinul online "Angel of Beauty" pentru că nu am găsit un astfel de șampon în magazin :)

Am cumpărat o altă mască de piper, ulei de brusture cu cuișoare și piper, și protecție termică

Voi crește părul! Ei spun că cheltuielile cu piperul care afectează în mod favorabil rădăcinile, părul crește mai repede.

Și oricine crează o mască recomandă - 2 linguri de ulei de brusture, 2 linguri. cabane. ulei de jojoba și 2 lingurițe de vitamină E în ulei.

Vă doresc mult noroc.

Am văzut în farmacie. și a decis să cumpere. Aceasta este o simplă grijă.. Am încercat o mulțime de șampoane scumpe, și ofzelms. etc, dar mătasea de aur este super. Am consultat deja toți prietenii. Parul este foarte moale dupa masca (magnet acvatic). și încă mi-a plăcut cumpărătoarea de pulverizare (roz) cu efect de laminare.. (într-adevăr are păr foarte neted cu acest efect și eu sunt bine îngrijit). Așadar, că eu toți sfătuiesc,.

Aceasta este una dintre noutățile. Sare de spray galben și portocaliu dulce. Se presupune că se pulverizează pe scalp și rădăcini, apoi se maschează și se menține timp de 30-40 de minute sub capac. Uleiul însuși este ușor, destul de lichid. Miros lumina piatny, discret. Dar aici este inconvenient să stropi, deoarece pistolul de pulverizare este strâns și, în general, nu este foarte confortabil. În detrimentul efectului petrolului - îl folosesc în combinație cu alte mijloace, dar cred că, în orice caz, un instrument bun.

Am cumpărat mătase de șampon și de balsam de aur pentru deteriorate și divizate. Ce pot spune: avantaje:

mirosul este plăcut, bine, strălucește puțin.

dezavantaje: după spălarea cu șampon și folosirea unui balsam, părul este greu, este imposibil de pieptene și de observat, folosind un balsam! Nu-mi pot imagina cum aș fi pieptănat fără bolzam, așa că acest șampon pentru fani, nu-l recomand cu adevărat)))

despre cosmeticele Golden Silk 13 noiembrie 2012

Anterior, acum un an, a folosit o serie de ZS pentru părul tăiat deteriorat. Mi-a plăcut totul... până când prietenele mele au sfătuit un alt remediu. molii sunt mai buni. parul va fi voluminoasă și orice altceva.. Șampon naz-Xia Glliss Chicken. teribil după el a început să cadă părul. mai ales în timp ce îmi spăl părul.. Acum am început să folosesc din nou seria ZS.. Voi spune un lucru. că aveți nevoie pentru a ridica șampoanele din această serie este STRICT SUGESTIUNEA TIPULUI PĂRITORULUI dvs. După șampon pentru volum - părul după spălare a fost greu. dar puneți un balm pentru păr după spălarea capului și totul a devenit ok.. Părul nu se desprinde. devii strălucitor și puternic.. Îmi place, de asemenea, ulei pentru părul deteriorat și divizat.. mirosul este super. floral.. și foarte bun la ajutor. Cred. poate că acesta este cel mai bun instrument. Și fetele să acorde atenție compoziției și mirosului... ar trebui să fie puțin dulce. sau florale.

Am cumparat intr-un sampon de farmacie si balsam "Golden Silk" - un activator de crestere pentru capetele deteriorate si divizate. Am observat că părul meu a devenit puțin mai gros, iar părul meu este mai puternic, a devenit mai puțin divizat, altfel o voi folosi pentru moment și, cel mai important, aveți nevoie de balsam și șampon în complex, atunci va fi un sens. Dar înainte de spălare, fac o mască pentru rădăcinile de ulei de brusture. Acest șampon este foarte rău în spumă, ceea ce demonstrează încă o dată că nu există chimie în el. Vă sfătuiesc să încercați!

Comentarii (2) Recenzie de ajutor? Da 29 · Nu 11

Pentru părul meu, acest ulei este o descoperire reală. După o vopsire extrem de nefericită a părului în salon, părul meu a devenit foarte aproape de definiția "paie". Din păcate, încercările de a le salva cu ajutorul mijloacelor populare și profesionale nu au fost încununate cu un succes deosebit. Structura vizibil deteriorată a părului. A trebuit să sacrific o parte din lungime, acum îmi cresc propria culoare. Procesul este lung, vreau să accelerez cât mai mult posibil. A învățat accidental despre acest ulei de la fetele de pe forum. Am decis să încerc, prețul bun este destul de acceptabil. Îl folosesc de două ori pe săptămână. Aplic acest lucru înainte de a spăla rădăcinile părului, îl preîncălzesc în mâinile mele, apoi sub cap, pe un prosop. Stau o oră. Uneori amestec acest ulei cu camfor, pentru un efect și mai mare. Este spălat destul de ușor. Rezultat: creșterea părului vizibilă, 3 cm pe lună. Cu un efect de reducere, nu pot spune nimic, eu folosesc un alt ulei pentru lungime.

Comentarii Comentariu de ajutor? Da 8 · Nu 3

Această serie mi-a salvat părul nefericit! părul meu a căzut foarte rău, nu a ajutat nici un remediu. și, iată și iată, în farmacie am văzut acest șampon. după prima spălare dimineața a scăzut uneori mai puțin și am hotărât să-l folosesc mai departe. apoi am cumpărat o mască. mirosul este proastă și păstrează foarte ferm până la următoarea spălare, iar părul este moale, a încetat să mai cadă. Ei bine, pe scurt, sunt încântat) Nu mai vreau altceva, cu atât mai mult prețul mi se potrivește mai mult. Prefer să iau 80 p. Acest șampon, decât orice pentru 300 și nu se știe ce să se aștepte de la el. Am incercat deja o multime de instrumente, totul a fost matreata de matreata, si asta mi se potriveste complet), am folosit-o de jumatate de an, iar recent am luat intreaga serie, o voi trata pana la sfarsit)

Într-o cutie de 8 fiole plastice, se presupune că se utilizează cursul pentru 2 p. pe săptămână, pe părul uscat sau umed. Nu am îndrăznit să le usuce, deoarece în fiolă erau multe lichide, le puneau pe cele umede. La început, nu mi-a plăcut sentimentul, se părea că ea a mers prea departe cu doza, părul ei cumva cântărit și uscat mult mai mult decât de obicei, a trebuit să folosesc un uscător de păr. DAR, după uscare, părul a devenit încântător - neted, strălucitor, frământat. În principiu, ei se uitau și după fiola Kaaralovskaia, care este de câteva ori mai scumpă. Așa că o voi folosi. Ca parte a, printre altele, keratina (din acest motiv, și cumpărată), poate că acest lucru se datorează unui astfel de efect. Pe scurt, fericit. A doua zi, părul arată, de asemenea, lumină, strălucitoare. Vă recomand.

Și mi-a plăcut șamponul. Pentru o lungă perioadă de timp în magazin, ea a studiat supt pe sticle de toate brandurile. Keratinele din compoziție nu erau multe. Unul dintre kerotine era ZS-upila pentru a încerca. Mi-a plăcut, chiar și aici site-ul le-a găsit și a decis să citească recenziile. Adevărat, mulți nu s-au potrivit așa cum sa dovedit. Ce mi-a plăcut. Părul este neted după aplicare, foarte plăcut (nu există rigiditate), strălucirea este dobândită, rămâne curată mai mult. Am un activator de creștere a efectului de volum. Nu am văzut un volum special, dar nu mi-am luat și cel obișnuit.

Comentarii Comentariu de ajutor? Da 6 · Nu 1

Chestii bune. Spray excelent, pulverizați cel mai mic spray. Am pus părul umed (uscat după spălare). Ajută la stil. În teorie, ar trebui să îmbunătățească starea de păr. Din minusuri - pentru anul, mirosul de pulverizare a devenit oarecum înșelător.

http://sponzhik.ru/zolotoy%2Bshelk?from=113556

Recenzii de ulei "Golden Silk", care activeaza cresterea parului

Ulei "Golden Silk" - un agent profilactic eficient care vizează stimularea creșterii părului și întărirea simultană a acestuia. Acest activator puternic, conform recenziilor, este complet natural și întărește firele de la rădăcină la vârf. Vă prezentăm în atenția dvs. clienți satisfăcuți.

Feedback client

"Părul meu este de culoare cret și de culoare închisă. În principiu, nu au existat niciodată probleme speciale cu ele. Am folosit întotdeauna produse pentru păr uscat. Dar în vara ea a început să observe că părul ei a început să cadă greu. Am sunat alarma, pentru că, pe măsură ce starea lor sa înrăutățit foarte mult, au devenit fragile și confuze. A început să citească recenzii pe Internet care le pot salva. Am ales promotorul de creștere a matasei de aur.

Sincer, mi-a fost greu să cred în eficacitatea ei. Dar foarte zadarnic. După mai multe utilizări, părul a încetat să cadă, a început să se pieptească bine chiar și când era umed. Dar am aplicat uleiul puțin diferit decât recomandau producătorii. Am aplicat-o pe fire ușor ude, frecat la rădăcini. Capul de polietilenă caldă și lăsat pe timp de noapte. Astfel de "măști" au fost făcute de două ori pe săptămână. Nu este foarte convenabil, dar rezultatul a meritat. Toată lumea a observat că părul a început să arate mai sănătos și mai mult. Sunt foarte multumit de aceasta gasire, prin urmare, fete, sfatuiesc pe toata lumea sa incerce. "

"Vreau să împărtășesc cu tot părul meu secret secret. Nu cu mult timp în urmă, și anume, acum trei luni, am achiziționat un produs de mătase de aur pentru a activa creșterea. Părul a căzut și am decis să lupt. Primul lucru pe care mi-a plăcut-o era prețul rezonabil al petrolului. Dar în lupta împotriva pierderii nu este același lucru. Când am început să o folosesc, m-am îndrăgostit de "Silk Golden" chiar de la prima aplicație. Dispune de un pachet foarte convenabil, cu un ghilot, care fără îndoială adaugă mai multe avantaje produsului.

De obicei, l-am aplicat pe toată lungimea și am mers așa de aproape o oră. Nu au existat probleme cu removerul. Dar principalul avantaj al mătăsii este că activează toți activatorii. Mai devreme, părul a crescut cu aproximativ 1 cm pe lună, dar acum observ eu cum sa schimbat valoarea cu 3-4 cm. Nu am mai avut niciodată acest lucru înainte și nici un remediu nu a dat un astfel de efect. Și am observat, de asemenea, că au devenit mai puțin împărțite și arată foarte matasoasă. Mi-am găsit cel mai bun prieten pentru părul meu, o recomand tuturor. "

"Problema mea despre păr este că ele cresc foarte încet. Am visat întotdeauna de bucle lungi, dar, din păcate, nu am reușit să mă duc mai mult. Capetele au fost tăiate orbitor și pufos, așa că a trebuit să le taie mai des. Am incercat o multime de produse din diferite companii, starea parului meu sa imbunatatit de la unii, dar nu am asteptat efectul principal. Cum a fost creșterea lentă, și a rămas. Am citit recenzii despre alte fete despre Golden Silk, care este un activator de creștere a părului, și a decis să-l cumpere.

Acum ea însăși a scris o recenzie, pentru că nu a putut rezista, pentru a nu lăuda acest minunat instrument. Este ieftin, foarte convenabil de utilizat, deși este spălat din cap de a doua oară, dar nu lasă o peliculă lucioasă sau grasă. În două luni, lungimea mea a crescut cu 5-6 cm, acesta este un progres foarte mare pentru mine. De asemenea, am observat că un arici nou a început să crească. Sunt atat de bucuros ca asteptarile mele au fost intalnite si cu acest activator am avut sansa sa cresc parul lung ".

Veronica, 19 ani.

"Întotdeauna, când am avut un bzik pentru a crește părul lung, am folosit cel mai comun ulei de brusture. Și efectul a fost, și prețul unui costum ieftin. Încă o dată, când vroiam un păr mai lung, am văzut Mătasea de Aur în magazin. Prețul lui este rezonabil, aproximativ o sută de ruble, am hotărât că este timpul să experimentez. În general, din avantajele pe care le pot identifica numai prețul și ambalajul foarte convenabil. Ar putea fi mai mult și profitabil aici, dar, din păcate, nu are nevoie de nimic, pentru că nu mi-a plăcut deloc. Nu că mi-a făcut răul părul, nu.

Nu am observat nici o îmbunătățire a creșterii, părul meu a devenit puțin mai moale, dar aș putea să-i fac și eu cu ajutorul măștilor. Și acesta este un activator al creșterii, deci unde este creșterea? În plus, este de asemenea spălat pentru o perioadă lungă de timp. În general, am fost supărat și apoi am decis să nu-mi schimb obiceiurile. Acum continui să folosesc uleiul de brusture obișnuit. Nu vreau să fac o revizuire negativă, dar nu există prea multe pozitive aici ".

"Vreau să împărtășesc impresii pozitive despre uleiul de mătase de aur. L-am folosit mult timp, pentru că îmi convine perfect și îmi place foarte mult. Parul crește mai repede și se observă. Compoziția a fost, de asemenea, foarte mulțumită, nu am găsit nimic rău acolo. De obicei, aplic ulei pe parul uscat și lăsați-l timp de 30-40 de minute. Asigurați-vă că izolați mai mult. Principalul lucru este că după spălarea părului părul nu rămâne gras, deoarece produsul este complet spălat. Pentru un efect mai mare, vreau să cumpăr mai mult șampon și balsam de la Golden Silk. Vă recomandăm să încercați și el, rezultatul vă va surprinde cu siguranță. "

Probabil ca toate fetele doresc ca parul meu sa fie perfect. Dar, din păcate, natura nu mi-a răsplătit cu părul de lux gros. După ce am început să-mi vopsesc părul, au devenit evident mai subțiri și chiar mai slabi. Da, și a căzut mai des. Când vizitez un prieten, am văzut pe raft un mijloc, inscripția din care "Activator de creștere a părului" mi-a prins ochiul. Am devenit interesată și o prietenă a început să-i spună cât de bine a ajutat-o. Prin urmare, am luat o mostră. Vreau să vă spun că după prima dată părul a devenit mult mai moale și mai ascultător.

Nu m-am gândit că ar putea fi așa. Am cumpărat 2 pachete deodată. Sa dovedit că cu o marjă mare. Mătasea de aur se consumă foarte lent. Mai repede sau nu părul a început să crească nu a spus, dar faptul că acestea au devenit mai groase este un fapt. Stăpânul din salon a observat de asemenea vivacitatea părului meu. Mă bucur foarte mult. Deci, în mod neașteptat, am găsit un salvator pentru părul meu.

"Uleiul de mătase de aur este o adevărată descoperire pentru fetele care își urmăresc părul. Dacă doriți să obțineți rapid bucle lungi, atunci este perfect pentru dvs. În orice caz, a venit la mine, l-am folosit pentru a cincea lună și nu am găsit nici un defect în ea. În primul rând, problema de a cădea imediat a dispărut de la mine și, în al doilea rând, au început să crească noi păruri proaspete noi. Părul a început să crească mai repede, în două luni am măsurat 7 cm.

Apariția lor a devenit mult mai bună, mă uit la vechile mele fotografii și văd imediat diferența. La atingere ele sunt foarte moi, pieptanate fara probleme, devin mai putin dezordonate. Pentru ca părul să nu fie obișnuit cu uleiul, iau pauze scurte. Mătasea de mătase plus are un miros plăcut, o compoziție naturală, o sticlă foarte confortabilă și este spălată perfect. Fetelor, cumpără-te mai degrabă.

"Așa sa întâmplat în viața mea că eu doar îmi îngheață părul. În mod constant, atunci sunt uscate, apoi îndreptate, pictez în general, de mai mulți ani, și în negru. În general, am fost obosit de toate astea și părul meu a fost rău. Am hotărât că este timpul să-mi recapăt culoarea și am o lumină blondă. Am decis să o întorc crescând-o. Nu s-au găsit alte opțiuni inofensive. Dar vreau la fel de repede. Și cum puteți crește rapid 1 cm pe lună? Am început să urc tot felul de forumuri, să citesc recenzii, să aflu cine ajută ce.

Am întâlnit o etichetă cunoscută într-un magazin, pe un anumit loc, ei bine, au lăudat foarte bine produsul de mătase de aur. Sa scris că acționează ca un activator pentru creștere. Costul este scăzut, cred, ce să nu iau? A trecut o lună și jumătate din procedurile mele regulate. De două ori pe săptămână aplică ulei pe păr uscat sau umed. Modificările de creștere sunt urmărite de rădăcini. Nu credeți, dar au devenit mai lungi cu 4 cm și asta este într-un timp atât de scurt! Pentru încântarea mea nu există nici o limită. Păr oțel atât de neted, strălucitor. Mă duc să le ating, fără să mă opresc. Îi recomand tuturor, uleiul este perfect! "

http://tvoilokony.ru/uxod/masla/zolotoj-shelk-maslo-aktivator-rosta-volos-otzyvy.html

Care activator de creștere a părului este cel mai eficient?

Parul lung de lux este rezultatul unei lungi lucrări asupra dumneavoastră și al manifestării voinței extraordinare, dar omenirea a venit cu un activator de creștere a părului - o modalitate mai ușoară de a vă atinge visul. Astfel de fonduri sunt mult mai puțin costisitoare decât procedurile costisitoare pentru construirea componentelor și, în același timp, activatorii sunt mult mai sigure și rezultatul nu va dura mult să aștepte. Dacă recenziile despre astfel de instrumente vă îngrijorează nu mai puțin, atunci vă asigurați că majoritatea sunt pozitive.

Ce sunt activatorii de creștere a părului?

Activator de creștere a părului este orice remediu de la șampoane la măști de casă, efectul căruia vă afectează în mod favorabil părul, și anume, părul începe să crească rapid. Calitatea distinctivă a unor astfel de agenți este că nu conțin hormoni, care nu afectează întotdeauna pozitiv condiția încuietorii. Principalele ingrediente sunt ingrediente naturale.

Cu toate acestea, compoziția activatorilor de sex masculin și feminin este diferită. Toate datorită faptului că chelie la ambele sexe din diferite motive. Pierderea părului la bărbați începe din cauza unei încălcări a sistemului hormonal, dar la femei se produce după o boală gravă pe termen lung sau prin experiențe stresante. Același activator de creștere a părului este recomandat persoanelor acelea ale căror chelie este cauzată de administrarea de medicamente. De exemplu, aceiași agenți hormonali.

Activatorii sunt împărțiți în mai multe tipuri, iar cele mai elementare dintre ele sunt:

 • Agentul de activare a părului este aplicat, precum și curățarea obișnuită a părului, efectul acestuia fiind semnificativ diferit de cel obișnuit. Acest instrument realizează curățarea profundă, iar componentele benefice penetrează sub scalp, stimulând circulația sângelui în el și întărind rădăcinile.
 • Uleiuri - ele sunt utilizate ca supliment la șampoane, se aplică imediat după ce șamponul este spălat de pe păr. Ele sunt un agent de fixare și, ca atare, sporesc efectul șamponului.
 • Balsamurile sau măștile afectează nu numai aspectul părului: îi dau volum și strălucire - dar și îl întăresc din interior pentru o lungă perioadă de timp și creează și un film care acoperă fiecare păr care nu permite colapsul rapid al buclelor.
 • Capsulele sunt agenți special activi care sunt injectați sub piele sub formă de injecție cu ajutorul obligatoriu al unui specialist. Există și un alt tip de capsule, care trebuie frecvent frecate în scalp.

Fiecare dintre aceste fonduri este un activator puternic, dar ce companie produce cele mai bune dintre ele, trebuie să ne dăm seama.

Top 3 cei mai buni activatori de creștere a părului

Mulți producători de produse cosmetice pentru păr sunt implicați în producția de activatori. Și alegerea celor mai buni dintre ei este foarte dificilă, pentru că fiecare este oarecum inferioară celeilalte. Cu toate acestea, recenziile pe forumuri ne-au permis să facem primele 3 și să alegem ce marca face cel mai bun loc de muncă.

Acțiunea Exiderma

Poziția a treia este ocupată de produsul mărcii Exsiderm. Dar asta nu înseamnă că el nu este atât de bun, pentru că am ales din zeci de mijloace. Exderm este unul dintre cele mai noi produse de pe piață. Într-o perioadă atât de scurtă, el a câștigat deja iubirea universală, mulțumită multor avantaje, despre care vom spune acum.

 1. Exiderm vă scutește de balding mai rapid decât alte mijloace. În doar o lună, veți observa că zonele chelate au scăzut considerabil, iar părul răsturnat acum pare mult mai gros, apare un volum.
 2. O caracteristica distincta a acestui instrument este ca Excerm poate fi folosit ca o masura preventiva pentru prevenirea caderii parului si evitarea acestuia.
 3. Exiderm este bogat în vitamine care stimulează metabolismul proteic al foliculelor. Aceasta duce la activarea metabolismului în rădăcini, ceea ce înseamnă că părul pare acum mult mai sănătos, devenind puternic și puternic.
 4. Întrucât nu există hormoni sau aditivi artificiali în compoziția unui astfel de produs, Exsiderm nu provoacă iritații și reacții alergice.

Dar minusurile sunt mult mai mici și este ușor să scăpăm de ele.

 1. De multe ori, puteți auzi feedback-ul despre excidermă, ca și cum acțiunea lui este complet neobservată pe păr. Puteți uita acest lucru în timpul utilizării vitaminelor suplimentare (calciu, magneziu, fier), adică, mergeți la dieta adecvată.
 2. Exiderm nu provoacă reacții alergice decât atunci când nu sunteți alergic la anumite componente care alcătuiesc produsul.

Acțiunea DNC

Activatorul de creștere a părului DNC este pe locul al doilea. Și nu este în zadar, pentru că există o mulțime de fani în această unitate. DNC este chiar medicamentul care combină cele două condiții cele mai importante pentru noi atunci când cumpărăm: bună calitate și preț scăzut.

Acum, să vedem cum afectează DNC părul consumatorilor.

 1. După aplicarea acestui instrument, nu veți fi dezamăgiți de mirosul: aroma din păr va veni doar magică.
 2. DNC are un efect profund asupra buclelor, astfel încât vitaminele din compoziția sa pătrund în scalp, stimulând circulația sângelui și, de asemenea, îmbogățesc bulbul de rădăcină.
 3. Firele înseși sunt restaurate treptat, vârtejurile nu mai sunt împărțite, iar buclele dobândesc un luciu vital și, de asemenea, devin evident mai puternice.
 4. Și, desigur, părul începe să crească de câteva ori mai repede. Rezultatul obținut în două sau trei luni fără utilizarea fondurilor va fi acum realizat în 1-1,5 luni.
 5. Costul activatorului variază între 30 și 150 ruble rusești, în funcție de cantitatea de ambalaj.

 1. Sa observat că, în unele cazuri, scalpul începe să crească.

Acțiunea de mătase de aur

Prima poziție în clasament este ocupată de activatorul Golden Silk, este, în esență, considerată cea mai eficientă dintre toate și se potrivește cea mai mare parte a consumatorilor care au nevoie de activatori de creștere. Cu aceasta, puteți uita cu ușurință și rapid că odată ce ați fost deranjat de o asemenea boală ca pierderea părului sau chiar chelie. În plus, Golden Silk are un efect de vindecare asupra părului, ceea ce înseamnă că puteți ucide două păsări cu o singură piatră: atât vindecarea, cât și dezvoltarea firelor.

 1. Principalul avantaj față de alte mijloace este că mătasea de Aur se distinge prin cel mai rapid rezultat, spre deosebire de alte mijloace. Dureaza doar cateva saptamani pentru a observa cat de mult a crescut parul in acea perioada de timp in care folosesti samponul.
 2. Chiar și după ce folosirea complexă a mijloacelor de mătase de aur încetează, veți observa totuși că buclele continuă să crească într-un ritm accelerat.
 3. Și chiar și un pachet convenabil, de care se poate mândri mătasea de aur, este un avantaj destul de plăcut, deoarece va fi mult mai convenabil să folosiți produsul.
 4. Mătăsul de mătase frunzează pe păr efectul de laminare, adică se uită neted, matasos și drept.
 5. Mătasea de aur reda părul deteriorat, devine mai moale, ușor de pieptene și se potrivește în păr.
 6. Șamponul activator de creștere a părului nu provoacă reacții alergice.

 1. Mătasea de aur are un preț ridicat în comparație cu alte mijloace. Dar chiar și acest lucru vă poate închide ochii, având în vedere cât de favorabil va fi rezultatul.

De ce nu pot obține efectul?

Se întâmplă adesea că, prin achiziționarea unui activator, nu puteți obține rezultate uimitoare: părul a rămas astfel de păr. Și, sigur, cel mai simplu aruncați șampoane, măști, balsamuri care nu le ajută în coș. Dar vă sfătuim să nu faceți același lucru, deoarece, probabil, acesta este exact mijlocul de salvare a toroanelor, pur și simplu nu știți cum să faceți acest lucru în mod corect.

Principalul motiv pentru "inacțiunea" activatorilor este dumneavoastră, sau mai degrabă stilul tău de viață. Să aruncăm o privire la acest exemplu: o dată pe zi mâncați legume și fructe și mâncați alimente nesănătoase în restul timpului. Este nebun să sperăm că, în acest caz, puteți elimina corpul de toxine și toxine, nu? Același lucru este și cu părul.

În primul rând, starea buclelor depinde de stilul tău de viață. Dacă petreceți mult timp în aerul proaspăt, adică saturați corpul cu oxigen, luați un complex de vitamine și mâncați mâncarea potrivită, apoi buclele vă vor spune doar mulțumiri. Apoi, când nu doriți să vă schimbați dramatic stilul de viață, puteți să eliminați din dietă produsele prea dăunătoare (sifon, fast-food etc.), să le înlocuiți cu unele vitamine (de exemplu, Complivit).

Cele mai importante vitamine sunt calciu, magneziu și fier. Sporiți consumul, dar faceți-o numai cu permisiunea medicului. Cu un exces de vitamine în organism, puteți începe hipervitaminoza, efectele acesteia fiind la fel de neplăcute precum lipsa de vitamine.

http://beverli.ru/blog/uhod-za-volosami/activator-rosta-volos/

Șampon Golden Silk Hair Growth Activator - feedback privind aplicația

Recenzii de sampon Golden Silk Hair Growth Activator spune ca parul devine mai viu la 7 zile dupa aplicare. Recent, femeile folosesc adesea agenți de activare pentru îngrijirea părului. Activatorii sunt capabili să producă o stimulare activă care vizează creșterea intensă a părului, datorită prezenței în compoziție a mai multor complexe cu vitamine mari.

Să examinăm în detaliu unul dintre reprezentanții acestor medicamente care îngrijesc părul, și anume, activator de creștere a părului, sampon Golden Silk, revizuirile despre acesta sunt variate, pot să crească părul sănătos și puternic la domiciliu fără a folosi serviciile saloanelor.

Informații despre preparate cosmetice Mătase de aur

O serie de preparate "Mătase de aur" este reprezentată de un număr mare de produse care îngrijesc diferite tipuri de păr.

Acestea servesc nu numai pentru creșterea ratei de creștere a părului, dar și pentru întărirea becurilor de rădăcină, dând o luciu sănătoasă și plină de viață, precum și restaurarea completă a stării buclelor.

Acest proces este asociat cu conținutul în fondurile de proteine ​​de mătase și lactate care susțin forma părului și a keratinelor, restabilind structura lor internă.

Aceste procese asigură hrănirea sporită a foliculilor de păr, ceea ce, la rândul lor, duce la o creștere a duratei vieții lor și, prin urmare, la o scădere semnificativă a numărului de pierderi. De asemenea, cu ajutorul componentelor energetice, apare o barieră de protecție împotriva diferitelor perturbații și deformări.

Puțin despre compoziția activatorului

Ce este inclus în conținutul de șampon "Mătase de aur - activator de creștere a părului"? Așa cum am menționat mai devreme, acest produs de cosmetice pentru cap, include o combinație de diferite componente fortificate și minerale, precum și extracte de plante diverse.

Baza șamponului este kerapeptidele care asigură o creștere intensă a părului și conferă volum fiecărei curluri. Când efectele acestor substanțe asupra părului încep să se îngroașe și după utilizarea de șampon de trei ori poate fi observat efectul densității.

Protejați-vă părul din seboree sau o varietate de infecții vă va ajuta să strângeți lemn dulce și salvie conținută în șampon. Ele sunt capabile să dezinfecteze pielea capului, precum și să întărească părul deformat sau mai degrabă slab.

Tot în lupta împotriva unui număr mare de boli ale scalpului și a manifestărilor proceselor inflamatorii va ajuta un astfel de antioxidant conținut în medicament ca alantoină. Se caracterizează prin calități hipoalergenice, care are un efect benefic asupra restabilirii pielii și este capabil să-l hidrateze, de aceea este folosit în principal pentru părul uscat.

De asemenea, pentru a diminua efectele componentelor de detergent ale șampoanelor asupra părului, acesta folosește elemente de proteine ​​din grâu, care oferă, de asemenea, protecție împotriva uscării.

Recenzii de la Golden Silk Hair Growth Shampoo

Deoarece șampoanele activatoare ale acestui brand sunt medicamente foarte eficiente în domeniul stimulării creșterii părului și rezultatul utilizării sale este observat după trei utilizări, adesea acest medicament de cosmetică primește recenzii și comentarii pozitive. Citiți câteva recenzii despre șamponul Golden Silk Hair Growth Activator.

Lyudmila

Cu două luni în urmă, la recepția la coaforul meu, am vrut să schimb ceva în aspectul meu și să încerc noi tehnologii în domeniul tunsorilor. Prin urmare, ea a fost de acord să tundă părul cu foarfece fierbinți.

Mi-a plăcut rezultatul final, dar după ce am observat părul de câteva săptămâni am observat că practic au încetat să crească. Și cum cresc buclele mele, pot fi ușor determinate de rădăcinile lor. Doar că am vopsit o culoare roșie, iar rădăcinile părului îmi vor arăta mereu cum au crescut într-o lună.

Așa că, până în prezent, cred că a fost cauza acestei situații, pentru că părul meu a crescut întotdeauna rapid. Poate vina a fost faza de lună în scădere sau mâna "grea" a coaforului meu, dar a rămas faptul că creșterea părului a încetinit la jumătate. Nu am admirat deloc acest lucru și am cumpărat o linie de sampon de mătase de aur cu extract de piper într-un magazin de produse chimice.

În ciuda faptului că pe Internet puteți vedea o apreciere negativă cu privire la calitățile de spălare neimportante ale acestei linii, părul meu este spălat cu acest medicament, ca și când i-aș fi spălat cu șampon de curățare profundă și aceste afirmații nu sunt clare pentru mine. Și după două săptămâni de utilizare a acestui instrument, rezultatul a devenit deja evident.

Părul meu a devenit același, iar rata de creștere a părului a devenit trecut. O lună mai târziu, părul, în general, a început să crească mai repede! Deci, timp de 14 zile au crescut cu aproximativ 0,7 cm, deși au crescut cu 1 cm în ultima lună.

Katherine

Din momentul în care am început să-mi luminez și să-mi vopsesc părul, întrebarea cum să aibă grijă de ei mai bine a devenit înaintea mea.

După ce a studiat o mulțime de produse de îngrijire a părului, sa oprit la șampoanele Golden Silk. După observație, am observat că, pentru a obține un rezultat eficient, trebuie să utilizați aceste instrumente într-un mod cuprinzător și sistematic. Am primit confirmarea rezultatelor observațiilor mele prin citirea multor recenzii pozitive găsite pe Internet.

Am inceput sa folosesc doar sampon, balsam si masca "Golden Silk" pentru linii de par uleioase, capabile sa lupte impotriva caderii parului si sa se despic, sa creasca cresterea lor si sa dea o stralucire sanatoasa. De asemenea, aceste unelte au un miros plăcut de fructe, textura nu foarte groasă, care amintește de chefir.

În ciuda faptului că acestea sunt consumate puțin mai repede decât alte mijloace (de exemplu, o capacitate de 0,25 l este suficientă timp de 3 luni), aceste produse sunt mai utile și accelerează cu adevărat creșterea părului. Folosind sampon complex, balsam și mască de această linie timp de două luni, părul meu a început să crească cu 1,5 cm pe lună.

ventrilica

Ca multe, există anumite anotimpuri în care părul meu se descompune și rupe în mod activ. În aceste perioade, încep să-i îngrijesc cu atenție, cumpărând și folosind instrumente excelente.

Prin urmare, a cumpărat Golden Silk la farmacie, deoarece adnotarea indică complexul său de vitamine și absența parabenilor, precum și prezența unui amestec de fructe, care asigură părul cu textura matasoasă și pieptănare ușoară. Tot în compoziție au fost toate componentele care stimulează creșterea părului și regenerarea acestuia sub formă de proteine ​​de lapte și de mătase și de peptide de keratină.

Cu toate acestea, vreau să subliniez unele dintre deficiențele șampoanelor de mătase de aur, și anume faptul că spumează prost și de aceea există dificultăți în aplicarea acesteia la cap. Parul meu gras nu este spălat prima dată și nu există volumul așa cum a promis.

Cu toate acestea, cu toate dezavantajele acestui brand înseamnă îndeplinirea pe deplin funcția lor principală. Creșterea părului meu a crescut de 2 ori și au încetat complet să scadă. Așadar, am un astfel de aviz final - șamponul este rău și nu este potrivit pentru utilizare permanentă, dar se comportă complet cu funcția sa.

Margaret

După ce mi-am schimbat din nou imaginea, mi-am tăiat scurt părul, dar după aceea am început să vis de un păr lung de lux.

Am început să studiez pentru punerea în aplicare a dorinței mele o mulțime de metode pentru a accelera creșterea părului și, prin urmare, am vizitat o farmacie pentru a obține un șampon activator.

Atenția mea a fost atrasă de șamponul Golden Silk cu promisiunile producătorului și un preț atractiv. Am cumpărat o șampon și o mască de piper.

Desigur, șamponul este puțin apoasă, dar nu mă deranja prea mult, deși am vrut să fie mai gros. Cu toate acestea, este necesar să faceți o gaură în sticlă pe capacul de dimensiuni mai mici, deoarece scula se toarnă rapid, provocând neplăceri în utilizare.

Cu toate acestea, ei nu dobândesc volumul promis, nu sunt vizibile modificări minime. Dar cel mai important lucru este ca samponul se descurca complet cu rolul sau, parul nou creste bine pe toate partile capului. Deci, sunt complet mulțumit de rezultatul final, dar mi-ar fi ratat promisiunea de a furniza volumul din etichetă.

Vizionați videoclipul

Puține comentarii despre șampoanele de mătase de aur

Svetlana. Șamponul "Mătase de aur" este capabil să facă părul meu bine îngrijit și sănătate luminos la un preț accesibil.

Este foarte economic de utilizat.

În două luni de utilizare, părul meu a început să crească puțin mai repede, așa că voi continua să îl folosesc mai departe. Parul pare sănătos, se oprește de rupere și mai puțin electrizant.

Irina. Șampon "Mătase de aur" Eu folosesc a doua lună, dar eu nu observați vizual nici o schimbare. Cu toate acestea, ele sunt simțite în starea de păr, care nu a devenit la fel de uscată ca înainte, mai puțin confuză, și, prin urmare, procesul de pieptănare este mai plăcut.

Așa că voi continua să folosesc acest instrument și voi, sper că va aduce rezultatele dorite și, cel mai probabil, voi folosi alte mijloace de îngrijire pentru brandul Golden Silk.

Maria. N-aș fi crezut niciodată în promisiunile producătorilor descrise pe etichetă și chiar și la un preț... Dar după ce am încercat șamponul, am fost surprins de rezultate.

Părul meu crește mult mai repede, arătând mai sănătos. În plus, acest șampon a venit la mine și la cele două surori. Deci suntem recunoscători acestui instrument!

http://hairset.ru/result/growth/shampun-zolotoj-shelk-aktivator.html

kocakpaca.ru

tunsori, tunsori, îngrijirea părului

Recenzii de activare a părului de ulei de mătase de aur

Eu folosesc 6 luni - părul nu știe! (fotografie înainte și după)

Avantaje: textura ușoară, ușor de aplicat, ieftin, hrănit, hidratant, eficient

Mi-am albat părul de multe ori și după o jumătate de an a devenit uscat și plictisitor.
La atingere erau ca paiele.
A cumpărat acest ulei a atras în mod aleatoriu inscripția "activator de creștere a părului". Am citit compoziția și a fost foarte impresionat
. Am avut ulei uscat si deteriorat - (Ingrediente Compozitie: ulei de soia, ulei de ricin, ulei de brusture, ulei de vitamina B5, solutie de ulei de vitamina PP, extract de radacina de aur, extract de rozmarin, extract de urzica, aroma).
În primul rând mi-a plăcut mirosul! " Mirosul de ulei esențial de trandafir.
Părul după prima aplicare a devenit foarte docil și matasos!
Uleiul este spălat bine, de 2 ori.
(L-am pus pe întreaga suprafață a părului și l-am lăsat pe timp de noapte, dar cred că o oră este suficient)))
Ce pahare de creștere a părului este că a crescut, dar am tendința să cred că nu numai acest ulei face meritul, ci și drojdia de bere și masca de muștar. (14 cm în 5 luni)
Uleiul mi-a adus viața înapoi! "Au început să strălucească din nou!
În general, pe o scară de 10 puncte, o voi evalua cu 10!
Îi sfătuia pe toți prietenii ei! Unul chiar a urmat sfatul și l-a cumpărat - foarte mult mi-a mulțumit mai târziu pentru o astfel de descoperire.
______________________________
Am folosit deja 5 cutii, sunt foarte multumit de acest ulei..
În fotografie, părul 1 este doar când am început să-i vindec (a căzut în blonda și a încetat vopsirea, și aici sunt rădăcinile industriei, fân pe capul meu..) Următoarele imagini sunt deja pentru un an.
Nu judec pe înălțime - mi-am tăiat sfaturile de mai multe ori. O dată pe lună, am tăiat cu 1-2 cm.
În general, calitatea părului sa schimbat foarte mult.

Te-ai saturat de parul sanatos? Atunci acest sampon a fost dezvoltat special pentru tine!

Avantaje: preț adecvat, miros plăcut, discret

Dezavantaje: face părul tare, nu accelerează creșterea părului, părul inestetic, spală prost, respiră părul, usucă părul

Bună ziua tuturor celor care au venit să citească recenzia mea despre acest instrument pentru a accelera creșterea părului. Imediat spun că revizuirea va fi un avertisment dacă vrei, ascultă, nu vreau să încerc, dar nu voi cumpăra niciodată un șampon de mătase de Aur pentru păr normal din nou.

Deci, in ordinea totala, vreau sa cresc parul, dar nu am intotdeauna suficient timp pentru masti, asa ca am vrut ceva de genul asta, asa ca rezultatul a fost si nu a durat mult timp Am ales acest sampon Am mers la cele mai apropiate farmacii, Am văzut mijloacele acestei companii peste tot și, bineînțeles, nu am rezistat și am decis să iau un eșantion.Prețul nu este prea mare.Samonul costă 90 de ruble.Într-un tub de 250 ml, care este suficient pentru aproximativ o lună, dacă îl puteți produce. Am venit acasa, am intrat in baie, am dus-o. Samponul are o consistenta mai lichida decat alte sampoane, cum ar fi Shauma, Dov etc. Dar pentru mine acest lucru nu este un minus, daca tratamentul este bun, atunci sunteti de acord, ce diferenta are? nu este foarte bine, dar nu spune ca e rau, dar trebuie sa-l folosesti in cantitati mari pentru a-ti spala parul mirosul de sampon este, de asemenea, destul de placut, lumina dar dupa spalare se simte a doua zi, de mai multe ori au vorbit despre asta și a întrebat: "De ce îmi miros părul atât de gustos?" că, probabil, argumentele pro ale acestui scop șampon.

Și acum, în legătură cu numeroasele dezavantaje ale acestui șampon, părul devine din ce în ce mai greu, începe să se despartă mai mult decât de obicei și să se rupă, întotdeauna îmi îngrijesc părul și chiar și în timpul iernii nu le iau afară pentru a le ascunde în haine calde. Am fost in stare buna si nu am rasfatat din cauza temperaturilor prea scazute Dar dupa ce mi-am spalat parul cu acest "elixir de crestere a parului", parul meu a inceput sa arate ca niciodata nu m-am ridicat in parul meu Parul meu era intotdeauna in stare buna, atât de mult Este imposibil să văd diferența izbitoare a fotografiilor, din păcate, dar se simte prea puternică la atingere. De asemenea, nu am observat o creștere specială.

Dragi fete, dacă vrei să crești părul bun, atunci nu cumpăra acest șampon, nu arunca, chiar dacă nu mare, dar încă bani, la vânt. Cumpăra ceva ulei sau acid nicotinic cu acești bani mai bine! Vă asigur și păstrați-vă părul sănătos și nu-i stricați cu un șampon dubios, pentru mine rămîne un mister ce producătorii adaugă acestui șampon, că părul după el este atât de puternic electrificat, împins și despicat. Nu-mi recomand. Am pus doar o stea, acest șampon, după părerea mea, nu este capabil de nimic mai mult.

De asemenea, atasam o fotografie a samponului in sine si a "compozitiei sale miraculoase", brusc cineva va fi curios sa citeasca.

Trăiți nu părul spălat!

activează creșterea părului

Avantaje: textura ușoară, ușor de aplicat, ieftin, hrănit, hidratant, eficient

Mi-am vopsit mult părul, deci sunt probleme cu asta! aveți nevoie de îngrijire suplimentară! părul este deteriorat și, în plus, de multe ori a început să rămână pe pieptene! Mama mi-a cumpărat acest ulei de păr pentru părul plictisitor și deteriorat! aplicați-o o dată pe săptămână! Ingredientele naturale active ale acestui ulei au un efect stimulant asupra vaselor de sânge, trezindu-se astfel rădăcinile părului! o lună mai târziu, a observat că părul ei devenise mult mai puternic, mai neted, mai strălucitor, mai puternic, structura lor fiind restaurată! primele sfaturi uscate devin mai vii!

http://kocakpaca.ru/uhod/zolotoj-shelk-maslo-aktivator-rosta-volos-otzyvy.html

lllokony

despre frumusetea si sanatatea parului

  Acasa »Ingrijire» Recenzii Activator de crestere a parului de ulei de matase de aur

Recenzii de activare a părului de ulei de mătase de aur

Dacă doriți să crească păr - du-te aici) + fotografie de păr!

Avantaje: părul crește, ieftin, dă strălucire, miroase bună, compoziție, eficientă

Buna ziua tuturor)

Voi începe o revizuire, probabil, dintr-o poveste despre soarta dificilă a părului meu: de foarte mult timp am strălucit fire de păr, din adolescență le-am vopsit și le-am vopsit aproape în fiecare lună. A venit vremea, părul meu a început să cadă puternic, împărțit, astfel încât cel puțin să le ofere un aspect divin, am tăiat sfaturile, de fiecare dată când am tăiat din ce în ce mai mult (deși înainte, erau păr lung), a ajuns la punctul că coafurile erau lungi M-am înălțat mai mult decât umerii, ceea ce nu este tipic pentru mine. În curând, lumina a coborât, dacă n-am renunțat să-mi vopsesc părul, aș fi plecat chel. Ce să faci Știți cât de greu este să nu-ți vopsi părul o persoană care a făcut asta toată viața sa conștientă? Dar am înțeles clar că nu mai vreau să-mi bat joc părul și chiar vreau culoarea mea naturală, în cele din urmă, dacă nu o cresc acum, apoi după treizeci va fi prea târziu, pentru că părul gri nu a pictat pe nimeni încă!

Și o nouă poveste a început în viața mea, care se numește: viața fără vopsea de păr. Cred că multe fete mă vor înțelege cât de greu este la început, cum se atrage să cumpere vopsea și este pictat, cât de înfuriate sunt aceste rădăcini regresate. Dar am îndurat cu curaj toate testele) Acum nu vopsesc un an și zece luni! Și vis de păr lung la talie.

Ca sa-mi cresc parul si cel mai important, sa restaurez (si aspectul lor era groaznic!) Am cumparat si am cumparat uleiuri, si de data aceasta am vazut la farmacie: ulei de par pentru activatorii de crestere a parului de matase de aur, nu a putut trece si bineinteles același dobândit.

În primul rând, mi-a plăcut compoziția, ce fel de ulei acolo nu este))) Da, și extracte de plante utile, în general, frumusețe!

În al doilea rând, mirosul de ulei este deosebit de plăcut! Aroma îmbrăcămintei mele preferate, sau mai degrabă un amestec de trandafir și ceai a crescut. Hmmm, imi place) Un parfum foarte placut!

În al treilea rând, eu cumpăr untul pentru a doua oară și rezultatul mă face fericit. Am început să-l folosesc în ianuarie, o dată pe săptămână l-am așezat pe părul umed, înainte de spălare, l-am împărțit uniform pe părul meu, frecându-l cu atenție pe rădăcini, așezat pe un capac de duș și mers pe jos timp de două ore) Apoi am spălat-o cu șampon, este greu pentru unt să se spele, am doar a doua oară.

Rezultatul nu este lung, viata devine matasoasa si elastica, incepe sa creasca si mai activ, bineinteles ca nu veti astepta cinci centimetri pe luna. dar două centimetri, doi și jumătate - destul) Pentru mine, acesta este un rezultat foarte bun!

Eu folosesc petrol pentru a treia lună. Părul a devenit mai strălucitor și neted, în acest timp, a fost întărit, iar părul mic a crescut)

Aici, o fotografie de păr, bineînțeles, sunt departe de multe fete care lucrează pe acest minunat loc, dar acest rezultat este bun, deoarece acum doi ani, părul era într-o stare deplorabilă, așa cum se spune: nu poți privi fără lacrimi. Deși acum am clarificat sfaturile, pe măsură ce le-am tăiat treptat.

În fotografie mi-am spălat părul după o mască din acest ulei și l-am uscat natural)

Preț - 100 de ruble.

Locul de cumpărare este o farmacie.

Concluzie: dacă vedeți acest produs, asigurați-vă că îl cumpărați, părul din acesta va deveni mai frumos și mai bun) Mai ales dacă doriți să creșteți o panglică la talie.

Vă mulțumesc că ați oprit și citiți recenzia, mă bucur foarte mult să vă văd aici.

Și aici este un alt asistent în culoarea naturală a părului în creștere)

Uleiul meu favorit.

Doriți să creșteți creșterea părului? Treziți-vă în rădăcini adormite? Ulei de par + comparatie cu ulei de floresan + fotografie

Pluses: adaugă strălucire, accelerează creșterea părului, eficace

Bună ziua draga mea!

Profitând de ambele uleiuri; Ulei de mătase de aur (PL) și uleiul Floresan (FL), aș dori să descriu în detaliu proprietățile uleiului ZS și să îl comparăm simultan cu uleiul din FL.

Volum: PL 90 ml, FL 100 ml.

ingrediente:

ZS: ulei de soia, ulei de ricin, ulei de brusture, vitamina A, vitamina E, vitamina F, extract de aloe, extract de burtă, compoziție de parfum.

FL: ulei de soia, extract de brusture, extract de piper, compoziția de parfum, vitamina E, extract de ace de brad din Siberia.

În principiu, ambele compoziții sunt foarte bune. Din câte știe toată lumea, brusturea însăși nu produce ulei, prin urmare, pe baza uleiurilor de bază (în acest caz ulei de soia), extractul / extractul de brusture este infuzat și se obține ulei de brusture.

Producătorul recomandă păstrarea uleiului pe cap:

Sticlele de la ZS și FL sunt aceleași, deșurubând vârful, dar la FL flaconul este transparent și puteți vedea în mod clar cât a rămas.

În ceea ce privește prețul, în funcție de magazine diferite, în principiu, prețul pentru ambele uleiuri este aproape același.

Și acum mai multe despre uleiul de mătase de Aur.

Este aplicat pur și simplu: aplicăm pe scalp timp de 40 de minute, așa cum este scris în instrucțiunile de sub capac (pe pachet este scris că, în plus față de scalp, uleiul ar trebui distribuit cu un pieptene pe toată lungimea, dar nu fac asta, îl aplic pe rădăcini și pe scalp).

De asemenea, fac uneori o mască pentru cap cu acest ulei împreună cu o mască de șampon indiană din talie.

După 40 de minute sau chiar după o oră, spălați-l cu șampon 1 dată. Uleiul nu este gras, este suficient și o spălare. Apoi, am pus un balsam regulat pentru câteva minute. Fac această procedură cu acest ulei cam o dată, în 10 zile. Ce avem pe cap dupa folosirea uleiului de matase de aur? A existat o mulțime de lipirea părului nou, așa cum se numește și substrat. De asemenea, părul a început să crească mult mai repede, mai devreme, când nu am făcut măști, părul de sub umeri s-ar putea dezvolta de-a lungul anilor, iar după trecerea la uleiuri, în special astfel, după tăierea pătratului în acel an, mult și mult mai mic decât umerii.

De asemenea, este scris pe ambalaj că uleiul mărește grosimea părului, bine, aceasta se datorează faptului că rădăcinile "adormite" încep să crească. În general, uleiul este foarte bun, voi continua să îl folosesc.

Dacă revizuirea a fost folositoare pentru dvs., puneți un plus :)

Parul meu de îngrijire (cum să crească păr frumos frumos).

Este încântat! :)

Pluses: foarte ușor de spălat !, Compoziție, întărește rădăcinile părului, preț

De ceva timp am fost nerăbdător să cresc părul. Anterior, părul nu a fost privit în mod particular, a crescut de la sine) Sunt păr brunet, dar la naștere a fost o bruneta arzatoare. Așa că mergeam de-a lungul Megăi, sau mai degrabă pe Auchan, în orașul Lyubertsy. A venit peste un rack cu produse de îngrijire a părului. M-am uitat, m-am uitat la acest miracol și am decis să cumpăr, cu atât mai ieftin, doar 80-83 ruble. Nu am găsit alte produse de la această companie de îngrijire a părului.
Apropo, părul meu a început să cadă mai recent, când capul meu 100 se târa drept, (m-am gândit) ahah))
Și permiteți-mi să mă gândesc cumpăr, prețul este acceptabil, doar împotriva căderii părului și a creșterii.
Apoi am trăit într-o dacha, un duș pe stradă și era deja 12 noaptea când mă spălam, mi-am murdărit părul timp de o oră, mi-am învelit glasul într-o pălărie de plastic și am înfășurat un prosop strâns peste tot.
A venit rândul pentru a trage totul. Am scos-o. Ea și-a spălat părul, totul a fost spălat perfect prima dată! Deși după uleiul de brusture, a trebuit să-mi spăl părul de 2 ori!
A doua zi, părul meu a început să scadă mai puțin, și mai puțin pe pieptene, dar adevărul nu este mult, dar tot!
Voi încerca de 2 ori, poate chiar mai puțin va cădea)
Dar adevărul a folosit-o, prietena mea nu a observat prea multă creștere.
Dar datorită lui pentru cel puțin o încetare a căderii părului!
Dar nu am făcut-o încă noaptea, mă tem că există doar 30-40 de minute)
Am pus un solid 4 pentru faptul că creșterea nu se activează, și chiar foarte bine)

Eu o folosesc pentru sprâncene

Avantaje: părul crește, ușor de aplicat, ieftin, hrănește

Dezavantaje: trebuie să utilizați în mod regulat

Folosesc acest ulei nu numai pentru păr, ci și pentru sprâncene. Aplicând în fiecare seară înainte de culcare, cu un tampon de bumbac, frecându-mă cu grijă în piele, părul de pe sprâncene mi-a început să crească. Deci, pentru sprâncene recomanda cu siguranta. Dar pentru păr, pentru a fi sincer, nu am observat niciun rezultat special. Părul pentru perioada 2 - 22 iunie a crescut cu 1 cm, pentru mine este normal, adică miracole cu păr nu s-au întâmplat. În principiu, și mulțumiri pentru sprâncene) Recomanda? Da, dar totul e atât de individual, se potrivește cu cineva, nu-i așa. În orice caz, o încercare nu este tortura, dacă nu funcționează - nu este păcat să-l aruncați, am cumpărat acest ulei în Auchan pentru 80 de ani cu ceva ruble. Cel mai important, produsul nu doare.

Un instrument bun pentru banii tăi!

Avantaje: părul crește, este ieftin, hrănește, dă strălucire, compoziție, hidratează, eficace

Hobby-ul meu este îngrijirea părului. Am păr lung, dar la capete se despică și arată ca niște fân! Din tot ceea ce am încercat să fac cu părul și să-l smulg, cumpăr acest instrument pentru a treia oară! Creșterea părului nu este atât de importantă pentru mine, dar se pare că este adevărat oțel lung. Dar pot spune despre calitatea și starea părului - părul a început să strălucească! Arătați mult mai bine în comparație cu ceea ce a fost! Capetele tăiate au devenit semnificativ mai mici, iar părul la capete a fost hidratat, nu uscat. De obicei plec spre noapte, pun pe rădăcini și pe toată lungimea. Apoi am pus un capac de duș și am spălat-o dimineața (trebuie să o fac de două ori), așa că recomand foarte mult fetelor care au decis să-și trateze părul sub tratament!

http://lllokony.ru/uhod/zolotoj-shelk-maslo-aktivator-rosta-volos-otzyvy.html